MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í"

Transkript

1 č.j.: 471/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 441 ze dne Zpráva o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek u veřejné zakázky ve zjednodušeném podlimitním řízení na dodávky: "Pobočka Městské knihovny v Praze a kulturní centrum městské části Za Žižkovskou vozovnou 2687/18, Praha 3 - vybavení interiéru II." Rada městské části I. b e r e n a v ě d o m í II. III. 1. zprávu o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek na veřejnou zakázku ve zjednodušeném podlimitním řízení na dodávky s názvem: "Pobočka Městské knihovny v Praze a kulturní centrum městské části Za Žižkovskou vozovnou 2687/18, Praha 3 - vybavení interiéru II.", která je přílohou č. 1 tohoto usnesení s c h v a l u j e 1. výběr nejvhodnější nabídky v tomto pořadí: 1) QUICK OFFICE, s.r.o., Malinová 5, Praha 10, IČ: ) ČEGAN, s.r.o., Husova 1693/35, Šlapanice, IČ: návrh smlouvy vítězného uchazeče QUICK OFFICE, s.r.o., Malinová 5, Praha 10, IČ: , který byl konzultován s Advokátní kanceláří JUDr. Veselý, jenž je přílohou č. 2 tohoto usnesení u k l á d á 1. Ing. Vladislavě Hujové, starostce městské části 1.1. Podepsat smlouvu vítězného uchazeče QUICK OFFICE, s.r.o., Malinová 5, Praha 10, IČ: Mgr. B. Cirkovi, koordinátorovi veřejných zakázek 2.1. oznámit rozhodnutí zadavatele o výběru nejvhodnější nabídky všem zúčastněným stranám zveřejněním na profilu zadavatele 2.2. provést veškeré administrativní úkony vyplývající ze zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Ing. Vladislava Hujová starostka městské části Mgr. Lucie Vítkovská zástupkyně starostky

2 Příloha č.1 usnesení č.441 ze dne Protokol o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek

3 Příloha č.1 usnesení č.441 ze dne Protokol o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek

4 Příloha č.1 usnesení č.441 ze dne Protokol o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek

5 Příloha č.1 usnesení č.441 ze dne Protokol o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek

6 Příloha č.1 usnesení č.441 ze dne Protokol o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek

7 Příloha č.1 usnesení č.441 ze dne Protokol o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek

8 Příloha č.1 usnesení č.441 ze dne Protokol o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek

9 Příloha č.2 usnesení č.441 ze dne Návrh kupní smlouvy - QUICK OFFICE, s.r.o. Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. Občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., ve znění pozdějších předpisů Na dodání, kompletaci a montáž vybavení interiéru-nábytek na podkladě veřejné zakázky Pobočka Městské knihovny v Praze a kulturní centrum městské části, Za Žižkovskou vozovnou 2687/18, Praha 3-vybavení interieru II. I. Smluvní strany: 1. Prodávající: Quick Office s.r.o. Sídlo: Malinová 1662/5, Praha 10 Zastoupen: Ing. Martinem Jonášem, jednatelem DIČ: CZ IČO: Číslo účtu: /0300 Banka: ČSOB, Praha 10 Zapsán v obch. u Městského soudu v Praze oddíl C, vložka rejstříku: 2. Kupující: Městská část Praha 3, Sídlo: Havlíčkovo nám. 700/9 Zastoupen: Ing. Vladislavou Hujovou, starostkou DIČ: IČO: CZ Č. účtu /0800 II. Předmět smlouvy: 1. Prodávající se zavazuje dodat kupujícímu nábytek a vybavení prostor, včetně jejich montáže na kupujícím určeném místě pobočky Městské knihovny v Praze Kupující se zavazuje předmět plnění převzít a zaplatit prodávajícímu dohodnutou cenu. 2. Předmětem plnění se rozumí dodávka a montáž nábytku v rozsahu, kvalitě a množství dle Přílohy č. 1, která tvoří nedílnou součást této smlouvy spolu s jeho rozmístěním, jak je uvedeno v Příloze č Pokud dojde ke změně předmětu plnění, rozsahu či způsobu plnění bude mezi stranami uzavřen dodatek k této smlouvě s uvedením dohodnuté ceny předmětu plnění, způsobu fakturace a termínu plnění.

10 Příloha č.2 usnesení č.441 ze dne Návrh kupní smlouvy - QUICK OFFICE, s.r.o. III. Místo dodání předmětu plnění: 1. Adresa: Za Žižkovskou vozovnou 2687/18, Praha 3 IV. Termín plnění: 1. Prodávající se zavazuje sjednané věci dodat a namontovat v odpovídající kvalitě, řádně a bez zjevných vad a nedodělků Pokud kupující nepředá prodávajícímu prostory dle čl. IX. odst. 5 této smlouvy řádně a včas, prodlužuje se přiměřeně doba plnění o dobu prodlení s předáním prostor. Přitom má prodávající právo, aby mu kupující uhradil škodu, která prodávajícímu nedodržením termínu předání prostor prokazatelně vznikla, a to v prokázané výši. 2. Pokud dojde k nutné změně předmětu plnění, způsobené chybami v dokladech předaných kupujícím prodávajícímu nebo požadavky kupujícího nad rámec Přílohy č. 1 prodávající na tuto skutečnost kupujícího bezodkladně písemně upozorní. Pro takový případ se obě smluvní strany zavazují projednat nový termín plnění této smlouvy, včetně odpovídající úpravy plnění a sjednané ceny. V. Kupní cena: 1. Kupní cena je stanovena dohodou smluvních stran jako pevná ve výši ,- Kč bez DPH. 2. Ke sjednané ceně bude prodávajícím účtována DPH v zákonné výši. 3. Příslušná specifikace ceny rozpočet v položkovém členění je uvedena v Příloze č. 1 této smlouvy. VI. Platební podmínky: 1. Kupní cena bude uhrazena na základě daňového dokladu (faktury) takto: a) daňový doklad (faktura) na kupní cenu vystaví prodávající po předání a převzetí věcí dle čl. X. této smlouvy, či poté co kupující či jiná osoba začne věci užívat přede dnem jejich předání kupujícímu. 2. Daňový doklad (faktura) musí obsahovat náležitosti dle 12 zák. o DPH. 3. Splatnost daňového dokladu (faktury) je 30 dní od jejich doručení kupujícímu.

11 Příloha č.2 usnesení č.441 ze dne Návrh kupní smlouvy - QUICK OFFICE, s.r.o. 4. Pokud nebude mít faktura odpovídající náležitosti stanovené obecně závaznými právními předpisy, nebo touto smlouvou, je kupující oprávněn vrátit ji zpět prodávajícímu k doplnění do 10 pracovních dnů od obdržení faktury, aniž se tak dostane do prodlení s platbou. VII. Odpovědnost prodávajícího: 1. Prodávající nese riziko nebezpečí za škody na dodaných věcech až do předání předmětu plnění kupujícímu resp. do doby než začne věci užívat kupující či třetí osoba. Od okamžiku předání prostor kupujícím prodávajícímu k účelu plnění závazku prodávajícího dle této smlouvy odpovídá prodávající za škody vzniklé v souvislosti s realizací předmětu plnění, pokud tyto nevyvolal kupující či pokud nebyly způsobeny vyšší mocí. 2. Prodávající povede Montážní deník (MD) o průběhu provádění prací. Právo provádět zápisy do MD mají pouze k tomu zmocnění pracovníci kupujícího a prodávajícího. Povinností prodávajícího je na výzvu překládat MD zástupci kupujícího ke kontrole. V případě nesouhlasu či neúplnosti zápisu ze strany prodávajícího je zástupce kupujícího povinen tuto skutečnost do MD zaznamenat. Je nutné zaznamenat i každou stížnost ze strany kupujícího i prodávajícího. 3. Prodávající a kupující se zavazují uznat, pro případ sporu o hodnocení kvality plnění, stanovisko jimi vzájemně určených odborně znalých osob nebo posudek soudního znalce. 4. Prodávající je povinen provádět předmět plnění na svůj účet, řádně a včas s plnou odbornou péčí a ve sjednané jakosti. Bude dodržovat platné předpisy a státní normy vztahující se k předmětu plnění. 5. Prodávající je povinen oznámit kupujícímu nejpozději 2 kalendářní dny předem, kdy budou věci připraveny k předání a převzetí. 6. Prodávající v den předání a převzetí vyhotoví Předávací protokol. V něm se uvedou všechny případné vady a nedodělky věcí s termínem jejich odstranění. Vady a nedodělky nebránící užívání věcí nejsou důvodem nepřevzetí věcí ze strany kupujícího. VIII. Přechod vlastnického práva a rizika vzniku škody: Vlastnické právo k věcem přechází z prodávajícího na kupujícího po úplném uhrazení celé sjednané kupní ceny včetně DPH na účet prodávajícího. Riziko vzniku škody přechází na kupujícího podpisem Předávacího protokolu oběma stranami a nebo dnem, kdy kupující, nebo jiná osoba začal věci nebo jejich část, před podpisem předávacího protokolu užívat. Právo užívání věcí vzniká kupujícímu okamžikem podpisu Předávacího protokolu podle článku X. této smlouvy.

12 Příloha č.2 usnesení č.441 ze dne Návrh kupní smlouvy - QUICK OFFICE, s.r.o. IX. Závazky kupujícího: 1. Kupující či osoby jím zmocněné, jsou oprávněny průběžně kontrolovat skutečnou jakost věcí a na zjištěný nesoulad s požadavky ihned prodávajícího upozornit zápisem do MD. Prodávající v dohodě s kupujícím stanoví lhůtu k uvedení plnění do náležitého stavu a tento stav zajistí. Prodávajícímu je povinen poskytovat kupujícímu veškerou potřebnou součinnost při průběžném zjišťování objektivního stavu předmětu plnění. 2. Kupující či osoby jím zmocněné, jsou povinny do dvou pracovních dnů se vyjádřit k doporučení prodávajícího na změnu dohodnutého dispozičního uspořádání mobiliáře, materiálu nebo postupu. Stanovisko kupujícího je však prodávající povinen respektovat. V případě, že se kupující ve lhůtě nevyjádří, má se za to, že nemá proti doporučení prodávajícího námitky a s jeho návrhem souhlasí. 3. Kupující a prodávající sepíší o dočasném předání a převzetí prostor kupujícího za účelem dodání věcí a jejich montáže zápis, v němž uvedou seznam místností a mobiliáře, údaje o ochranných pásmech, event. další údaje jako odběrná místa energií atd. a zápis bude potvrzen zmocněnými zástupci obou smluvních stran. X. Předání věcí: 1. Předání a převzetí věcí se uskuteční v místě plnění. Řádné předání a převzetí věcí, jehož součástí bude soupis případných vad a nedodělků s termíny jejich odstranění, se zaznamenává v zápise o předání a převzetí Předávací protokol, který podepíší oprávnění zástupci obou smluvních stran. Vady a nedodělky nebránící užívání věcí nejsou důvodem k jeho nepřevzetí kupujícím. V případě, že kupující odmítne neodůvodněně Předávací protokol podepsat má se za to, že věci byly převzaty. 2. Před podpisem Předávacího protokolu není kupující oprávněn užívat věci ani jejich dokončenou část, ani není oprávněn umožnit toto užívání třetí osobě, nedá-li k tomu prodávající výslovný souhlas. Pokud kupující tuto povinnost poruší a bude způsobena škoda na předmětu plnění, za tuto odpovídá kupující Užívání díla kupujícím, nebo jinou osobou, které to kupující umožnil před podpisem předávacího protokolu opravňuje prodávajícího k dofakturaci sjednané ceny podle čl. VI. odst. 1, písm. a) této smlouvy a kupující se zavazuje tuto cenu řádně uhradit. 3. Vady a nedodělky, uvedené v předávacím protokolu je prodávající povinen odstranit na své náklady bez zbytečného odkladu v termínech protokolu uvedených. XI. Odpovědnost za vady a záruka: 1. Kupující poskytuje na dodané věci záruku za jakost. Záruční doba činí 36 měsíců ode dne podpisu Předávacího protokolu. Po tuto dobu prodávající odpovídá za vady věcí a tyto vady bezplatně odstraňuje za součinnosti kupujícího v rámci své servisní činnosti.

13 Příloha č.2 usnesení č.441 ze dne Návrh kupní smlouvy - QUICK OFFICE, s.r.o. 2. Kupující je povinen reklamovat zjištěné skryté vady bez zbytečného odkladu po jejich zjištění písemnou formou a prodávající je povinen zahájit odstraňování závad nejpozději do 1 týdne od doručení reklamace prodávajícímu V případě nedodržení těchto termínů, je kupující oprávněn nedostatky nechat odstranit třetí osobou na náklady prodávajícího bez předchozího upozornění na tuto skutečnost. XII. Sankční ujednání: 1. Smluvní pokuty jsou stanoveny dohodou obou stran a jejich uplatnění nevylučuje právo požadovat na druhé smluvní straně i náhradu škody a ušlého zisku. 2. Za pozdní předání předmětu plnění po termínu stanoveném touto smlouvou v případě, že prodlení zavinil prodávající, se stanoví smluvní pokuta ve výši Kč za každý i započatý den prodlení. 3. Při prokazatelném snížení dohodnuté či obvyklé jakosti předmětu plnění oproti této smlouvě může být kupujícím uplatněna přiměřená sleva ceny stanovené v bodě V. odst.1. této smlouvy event. může být požadována výměna zboží. Výše slevy bude stanovena dohodou smluvních stran podle vážnosti konkrétního případu event. třetí osobou dle čl. VII. odst. 3 této smlouvy. Výměna zboží bude uskutečněna v dohodě stran. 4. Neproplatí-li kupující v termínu splatnosti fakturu předloženou po splnění podmínek stanovených touto smlouvou, zaplatí prodávajícímu smluvní pokutu ve výši 0,05% smluvní ceny bez DPH dle bodu V. odst. 1 této smlouvy za každý den prodlení. 5. Smluvní pokuta je splatná do 7-mi dnů ode dne doručení písemné výzvy k úhradě druhé straně. 6. V případě prodlení prodávajícího s odstraňováním reklamovaných závad v záruční době je prodávající povinen zaplatit smluvní pokutu 5000,- Kč za každý den prodlení s odstraňováním závady. XIII. Odstoupení od smlouvy 1. Kupující je povinen zajistit včasné zaplacení fakturovaných částek (zálohovým listem či fakturou). Rozhodným okamžikem se rozumí odeslání finančních prostředků z účtu kupujícího za předpokladu, že kupující tuto skutečnost k výzvě prodávajícího řádně prokáže příkazem k úhradě či výpisem z účtu. V případě, že kupující odeslání finančních prostředků neprokáže, má se za to, že okamžikem zaplacení je den připsání finančních prostředků na účet prodávajícího. Prodlení kupujícího delší než 7 dnů po uplynutí splatnosti faktury či zálohového listu opravňuje prodávajícího k přerušení prací, případně k zastavení prací do doby úhrady kupujícího. V tomto případě se kupující s prodávajícím dohodnou na dalším postupu prací, prodloužení termínu plnění a výši úhrady nákladů spojených s přerušením prací ve prospěch prodávajícího.

14 Příloha č.2 usnesení č.441 ze dne Návrh kupní smlouvy - QUICK OFFICE, s.r.o. 2. V případě zastavení prací z výše uvedeného důvodu má prodávající nárok na proplacení ze strany kupujícího vynaložených nákladů a zboží splatných do 10-ti dnů po zastavení prací a předání příslušné faktury, vše tak, aby žádné straně nevzniklo bezdůvodné obohacení. 3. Prodávající je oprávněn při prodlení kupujícího s úhradou zálohy či konečného vyúčtování delší než 20 dnů od smlouvy odstoupit s účinky odstoupení ke dni doručení písemného odstoupení kupujícímu. Dále jsou strany povinny rovněž postupovat tak, aby žádné straně nevzniklo bezdůvodné obohacení. XIV. Závěrečná ustanovení: 1. V případě sporu mezi stranami bude tento řešen jednáním statutárních zástupců smluvních stran s možností kterékoliv strany se v případě nevyřešení sporu domáhat svých nároků soudní cestou. Soud určený k řešení sporů podle místa sídla kupujícího. 2. Vztahy neupravené touto smlouvou se řídí příslušnými právními předpisy České republiky, zejména pak Občanským zákoníkem. 3. Tato smlouva může být změněna, doplněna nebo zrušena pouze souhlasným projevem vůle všech smluvních stran, a to písemným dodatkem. Jestliže strany nestanoví jinak v dodatku, ruší jeho znění dotčená ustanovení původní smlouvy. Návrh na úpravu smlouvy je oprávněna předložit kterákoli ze smluvních stran. Pro případ kontroly, která bude prováděna u kupujícího v souvislosti s dodáním věcí dle této smlouvy se prodávající zavazuje předložit veškeré doklady vyžádané kontrolním orgánem a to i po ukončení splnění závazku založeného touto smlouvou. V případě porušení této povinnosti se sjednává smluvní pokuta ,- Kč. 4. Tato smlouva je vyhotovena ve 4 stejnopisech, kdy každá smluvní strana obdrží dvě vyhotovení. 5. Tato smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu všemi smluvními stranami a její platnost končí splněním závazků smluvních stran. 6. Smluvní strany prohlašují, že tuto smlouvu uzavřely vážně a srozumitelně, nikoliv v tísni či za nápadně nevýhodných podmínek, a že je projevem jejich pravé a svobodné vůle, což stvrzují svými níže uvedenými vlastnoručními podpisy. 7. Prodávající souhlasí s tím, aby smlouva včetně všech jejích dodatků byla uvedena v evidenci smluv, vedené Městskou částí Praha 3, která je přístupná podle zákona č.106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, a která obsahuje údaje o smluvních stranách, předmětu smlouvy, číselném označení smlouvy a datum jejího podpisu. Dále souhlasí s tím, aby celý obsah smlouvy byl zveřejněn kupujícím zejména v Registru smluv na portálu veřejné správy. Smluvní strany prohlašují, že

15 Příloha č.2 usnesení č.441 ze dne Návrh kupní smlouvy - QUICK OFFICE, s.r.o. veškeré informace uvedené v této smlouvě nepovažují za obchodní tajemství podle par. 504 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku a udělují svolení k jejich užití a zveřejnění bez stanovení jakýchkoli dalších podmínek. V Praze, dne Za kupujícího: Za prodávajícího: Ing. Vladislava Hujová Ing. Martin Jonáš, jednatel společnosti Přílohy : 1. Příloha č. 1 Množstevní, cenová a technická specifikace dodávky

16 Důvodová zpráva Rada městské části Praha 3 na svém zasedání dne usnesením č. 253 schválila zadání veřejné zakázky ve zjednodušeném podlimitním řízení na dodávky pod názvem: Pobočka Městské knihovny v Praze a kulturní centrum městské části, Za Žižkovskou vozovnou 2687/18, Praha 3 - vybavení interiéru II. Zadavatel zveřejnil veřejnou zakázku na profilu zadavatele a oslovil pět dodavatelů: SGL Projekt, s.r.o., Liliová 4, Praha 1, IČ: , HETH, s.r.o., U Pekařky 740/7, Praha 8, IČ: , HELCEL nábytek, s.r.o., Topolová 770/9, Horní Těrlicko, IČ: , Truhlářství J & J, s.r.o., Na Jarově 4, Praha 3, IČ: a Cigánik nábytek, s.r.o., Mokotřasy 133, Lidice, IČ: Ve stanovené lhůtě pro podání nabídky ( dne do 12,00 hodin ) nabídku podali dva uchazeči: ČEGAN, s.r.o., Husova 1693/35, Šlapanice, IČ: a QUICK OFFICE, s.r.o., Malinová 5, Praha 10, IČ: Jednání komise se nezúčastnil žádný zástupce uchazečů. Předseda komise zahájil jednání komise dle ust. 71 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ( dále jen zákona). Tajemník komise přistoupil k otevírání obálek podle pořadí, ve kterém byly obálky s nabídkami doručeny do podatelny úřadu. Komise zjišťovala, zda jsou obálky s nabídkami řádně označené, nepoškozené. U obálky od uchazeče ČEGAN, s.r.o. - byla na obálce na horní hraně trhlina, která byla zaregistrovaná v podatelně úřadu při převzetí od České pošty. Trhlina je cca. 4,5 cm. Dále komise prováděla hodnocení, zda jsou nabídky zpracovány v požadovaném jazyce a zda je návrh smlouvy podepsán osobou oprávněnou jednat za uchazeče. Po provedené kontrole úplnosti každé nabídky byly opětovně sděleny identifikační údaje uchazečů a informace o tom, zda nabídky splňují požadavky zákona. Hodnotícím kritériem byla nejnižší nabídková cena bez DPH. Tajemník komise přečetl nahlas z každé nabídky nabídkovou cenu bez DPH. Údaje byly zapsány do protokolu. Tajemník komise ceny zrekapituloval. ČEGAN, s.r.o., Husova 1693/35, Šlapanice, IČ: , nabídková cena bez DPH ,- Kč a QUICK OFFICE, s.r.o., Malinová 5, Praha 10, IČ: , nabídková cena bez DPH ,-Kč. Komise pro otevírání obálek žádnou nabídku nevyřadila, neboť všechny vyhovovaly požadavkům zákona a zadavatele. Komise pro otevírání obálek jednomyslně rozhodla, že předá uvedené dvě nabídky uchazečů k dalšímu řízení komisi k posouzení kvalifikace, k posouzení a hodnocení nabídek, a proto nepostupovala dle 71/10 zákona. Komise k posouzení kvalifikace zahájila jednání dne ve 12,30 hod. v budově Úřadu městské části Praha 3. Členové komise se seznámili se spisovým materiálem, s protokolem o otevírání obálek a s nabídkami jednotlivých uchazečů. Členové komise za předsedu zvolili MgA. Ivana Holečka a za místopředsedu Lumíra Kotala. Zvolili rovněž tajemníka komise Mgr. Bohumila Cirka. Komise postupovala podle ustanovení 59 až 62 zákona. Pročetla jednotlivé nabídky, zkontrolovala, zda uchazeči do nabídek založili požadované dokumenty k prokázání kvalifikace a sestavila tabulku, která je součástí protokolu, do které zaznamenala, zda uchazeči splnili požadavky dané zákonem a zadavatelem. Komise při kontrole a hodnocení dokladů v nabídkách uchazečů zjistila, že uchazeči splnili požadavky zákona, a to Základní kvalifikační předpoklady 53/1,3 zákona, Profesní kvalifikační předpoklady 54a,b) zákona, 50/1c Ekonomickou a finanční způsobilost a Technické kvalifikační předpoklady 56/1a) zákona, viz samostatná příloha. Komise k posouzení a hodnocení nabídek ve stejném složení pokračovala v jednání komise dle ustanovení 75, 76 a 79 zákona. V prvé řadě komise podle ustanovení 76 posuzovala jednotlivé nabídky uchazečů z hlediska splnění zákonných požadavků a požadavků zadavatele, uvedených v zadávacích podmínkách a z hlediska toho, zda uchazeči nepodali nepřijatelnou nabídku podle ustanovení 22 zákona. Komise dále zkontrolovala výkazy výměr a návrhy smluv. Komise přistoupila k hodnocení nabídek, dle hodnotícího kritéria nejnižší nabídkové ceny dle ustanovení 78/1b zákona. Uchazeč ČEGAN, s.r.o., Husova 1693/35, Šlapanice, v nabídce doložil prohlášení dle ust. 101 zákona o zaměstnanosti osob se zdravotním postižením a doložil to přípisem Úřadu práce, krajská pobočka Brno, Brno venkov, což zvýhodňuje nejnižší nabídkovou cenu uchazeče o 15 %, tedy ze ,-Kč bez DPH o ( ,-

17 Kč), což činí ,-Kč bez DPH. Komise na základě výsledků sestavila tabulku uchazečů od nejnižší nabídkové ceny k nejvyšší počínaje č. 1. Před stanovením pořadí úspěšnosti nabídek komise posuzovala u uchazečů ČEGAN, s.r.o., Husova 1693/35, Šlapanice, IČ: a QUICK OFFICE, s.r.o., Malinová 5, Praha 10, IČ: , nabídkovou cenu dle 77 zákona - mimořádně nízká nabídková cena. Komise nenabyla přesvědčení, že by cena od uchazeče QUICK OFFICE, s.r.o., vykazovala znaky mimořádně nízké nabídkové ceny a proto žádného z uchazečů ze zadávacího řízení nevyřadila. Komise doporučuje zadavateli schválit uvedené pořadí uchazečů.

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 5/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 6 ze dne 14.01.2015 Zpráva o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek u veřejné podlimitní zakázky

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 995/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 920 ze dne 19.11.2014 Zpráva o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek u veřejné podlimitní zakázky

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 464/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 450 ze dne 09.06.2014 Zpráva o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek u veřejné zakázky ve zjednodušeném

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 284/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 252 ze dne 22.04.2015 Zpráva o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek u veřejné zakázky ve zjednodušeném

Více

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY: KUPNÍ SMLOUVA

NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY: KUPNÍ SMLOUVA Uchazeči v dále uvedené Kupní smlouvě řádně a správně doplní údaje na žlutě vyznačených místech dle své předkládané nabídky. Kupní smlouva bude v rámci nabídky předložena v jednom vydání, bez příloh. NÁVRH

Více

na zakázku: "Rekonstrukce mostu přes mlýnský náhon v Újezdě u Tišnova" uzavřená podle zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění.

na zakázku: Rekonstrukce mostu přes mlýnský náhon v Újezdě u Tišnova uzavřená podle zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. ~CQ JE>{MOSTI spol s.r.o. SMLOUVA O DÍLO č. objednatele:. Č. zhotovitele: 129/2014/EX na zakázku: "Rekonstrukce mostu přes mlýnský náhon v Újezdě u Tišnova" uzavřená podle zák. č. 89/2012 Sb., občanský

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 345/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 303 ze dne 11.05.2016 Zpráva o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek u veřejné zakázky ve zjednodušeném

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 840/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 793 ze dne 11.11.2015 Opravu bytů č. 55, 101, 108 a 135 v domě s pečovatelskou službou Roháčova 24, 26 / 268 v Praze 3 Rada městské

Více

Kupní smlouva (uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) Čl. 1. Smluvní strany

Kupní smlouva (uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) Čl. 1. Smluvní strany Kupní smlouva (uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění) 1.1 Objednatel Čl. 1 Smluvní strany Název objednatele: Domov mládeže a školní jídelna Pardubice Sídlo:

Více

Kupní smlouva - NÁVRH uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

Kupní smlouva - NÁVRH uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Kupní smlouva - NÁVRH uzavřená podle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I SMLUVNÍ STRANY 1. Kupující: Název: Město Pacov Sídlo: nám. Svobody 320,

Více

smlouvu o dílo: Objednatel prohlašuje, že realizace díla sjednaného touto smlouvou byla schválena usnesením zastupitelstva objednatele č. ze dne.

smlouvu o dílo: Objednatel prohlašuje, že realizace díla sjednaného touto smlouvou byla schválena usnesením zastupitelstva objednatele č. ze dne. Dnešního dne uzavřely smluvní strany, IČ,, jehož jménem jedná (jako zhotovitel na straně jedné) a Městys Čachrov, IČ 00255319, Čachrov 55, 339 01 Klatovy, zastoupen starostkou Janou Kocurovou (jako objednatel

Více

Kupní smlouva uzavřená v souladu s 2079 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Kupní smlouva uzavřená v souladu s 2079 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Kupní smlouva uzavřená v souladu s 2079 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku I. Smluvní strany Obchodní společnost: Karlovarský kraj IČO: 70891168 se sídlem: Závodní 353/88, 360 06 Karlovy Vary Zastoupená:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 820/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 754 ze dne 29.11.2013 Zpráva o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek u veřejné zakázky ve zjednodušeném

Více

SMLOUVA. ČÁST A Obecná ustanovení. I. Smluvní strany

SMLOUVA. ČÁST A Obecná ustanovení. I. Smluvní strany SMLOUVA na zhotovení projektové dokumentace, výkon inženýrské činnosti, výkon funkce koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi po dobu přípravy stavby a autorského dozoru (číslo

Více

KUPNÍ SMLOUVA. (dále jen kupující )

KUPNÍ SMLOUVA. (dále jen kupující ) KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh IČ: 70884561 DIČ: CZ70884561 (není plátce) Zastoupený: plk.

Více

S M L O U V A O D Í L O. uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění

S M L O U V A O D Í L O. uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění S M L O U V A O D Í L O uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. I. Smluvní strany Objednatel: Město Bílina Břežánská 50/4, 418 31 Bílina Zastoupení

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 786 ze dne 09.12.2013

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 786 ze dne 09.12.2013 č.j.: 832/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 786 ze dne 09.12.2013 Úprava prodejny potravin na samoobslužný prodej, Koněvova 184, Praha 3 Rada městské části I. s c h v a l

Více

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník)

Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) Kupní smlouva č. uzavřená dle ust. 2079 a násl. zák.č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) Článek I. Smluvní strany 1. Prodávající: se sídlem: společnost je zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném.. soudem v.,

Více

Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo

Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo Příloha č. 2 Obchodní podmínky závazný vzor Smlouvy o dílo Zakázka: Rozvoj infrastruktury pro vytvoření společné nabídky služeb v cestovním ruchu na území Valašska Horního Vsacka Druh zakázky podle jejího

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 25.4.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Žádost o povolení vstupu do chodníku v ochranném moratoriu v Šafaříkově

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 564/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 531 ze dne 15.07.2015 Zpráva o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek u veřejné zakázky ve zjednodušeném

Více

KUPNÍ SMLOUVA. RNDr. Pavlem Vanouškem, starostou města. I. Předmět smlouvy. II. Specifikace předmětu koupě

KUPNÍ SMLOUVA. RNDr. Pavlem Vanouškem, starostou města. I. Předmět smlouvy. II. Specifikace předmětu koupě KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, mezi těmito smluvními stranami: a 1. kupujícím: Město Cheb se sídlem: Náměstí Krále

Více

SMLOUVA O DÍLO. Zajištění PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE na akci Vimperk, ulice Hřbitovní 313, rekonstrukce 2.a 3. NP - projektové práce.

SMLOUVA O DÍLO. Zajištění PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE na akci Vimperk, ulice Hřbitovní 313, rekonstrukce 2.a 3. NP - projektové práce. SMLOUVA O DÍLO Zajištění PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE na akci Vimperk, ulice Hřbitovní 313, rekonstrukce 2.a 3. NP - projektové práce Smluvní strany: Zhotovitel: HBH atelier s.r.o. se sídlem: Letkovská 5, 326

Více

Oprava pěší komunikace/chodníku v lokalitě Za Chlumem, ulice Litoměřická

Oprava pěší komunikace/chodníku v lokalitě Za Chlumem, ulice Litoměřická S M L O U V A O D Í L O uzavřená podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. I. Smluvní strany Objednatel: Město Bílina Břežánská 50/4, 418 31 Bílina Zastoupení:

Více

Smlouva o dodávce č.../.../..

Smlouva o dodávce č.../.../.. Příloha č. 2 ZD Smlouva o dodávce č.../.../.. Nákup osobního, ložního, pacientského a operačního prádla pro Klatovskou nemocnici, a.s. část 2 podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. ÚZSVM č. /2016. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. ÚZSVM č. /2016. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění (dále jen občanský zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA ÚZSVM č. /2016 uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., v platném znění (dále jen občanský zákoník ) Smluvní strany Kupující: Česká republika - Úřad pro zastupování státu ve věcech

Více

K 54-1/2011 V Ostravě dne 8.8.2011 Výtisk č. 4 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 54-1/2011 V Ostravě dne 8.8.2011 Výtisk č. 4 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 54-1/2011 V Ostravě dne 8.8.2011 Výtisk č. 4 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Zásahové rukavice 1. Zadavatel: Česká republika Hasičský

Více

SMLOUVA O REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

SMLOUVA O REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Příloha č. 4 závazný návrh smlouvy SMLOUVA O REALIZACI VEŘEJNÉ ZAKÁZKY uzavřená podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. v platném znění (dále smlouva ) Smluvní strany: 1. Objednatel: Fakultní

Více

Článek I. Smluvní strany

Článek I. Smluvní strany č.j.: PPR-5514-46/ČJ-2012-990656 Počet listů: 6 SMLOUVA O DÍLO stavební opravy areálu MV ČR Kapucínská 214/2, Praha 1 uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 526/2015. č. 498 ze dne 22.06.2015

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 526/2015. č. 498 ze dne 22.06.2015 č.j.: 526/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 498 ze dne 22.06.2015 ZŠ a MŠ Chelčického 42/2614, Praha 3 - oprava střechy části C Rada městské části I. s c h v a l u j e II.

Více

SMLOUVA O DÍLO. Zajištění PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE na akci Vimperk, ulice Hřbitovní - rekonstrukce komunikace - projektové práce

SMLOUVA O DÍLO. Zajištění PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE na akci Vimperk, ulice Hřbitovní - rekonstrukce komunikace - projektové práce SMLOUVA O DÍLO Zajištění PROJEKTOVÉ DOKUMENTACE na akci Vimperk, ulice Hřbitovní - rekonstrukce komunikace - projektové práce Smluvní strany: Zhotovitel: GK Plavec-Michalec, Geodetická kancelář s.r.o.

Více

HSOS-11543-2/2015 Ostrava 26. 11. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

HSOS-11543-2/2015 Ostrava 26. 11. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU HSOS-11543-2/2015 Ostrava 26. 11. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zadavatel: Česká republika Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická

Více

SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL

SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL SMLOUVA O DÍLO Č.. CZ.1.12/2.4.00/03.00275-EL uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi stranami ZHOTOVITEL: se sídlem IČ: Za společnost jedná: dále jako Zhotovitel OBJEDNATEL: Karel Hlavica se sídlem

Více

S M L O U V A O D Í L O

S M L O U V A O D Í L O S M L O U V A O D Í L O uzavřená v souladu s ustanovením 536 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů Číslo smlouvy u objednatele: Číslo smlouvy u zhotovitele:

Více

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA. Čl. I. Smluvní strany

RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA. Čl. I. Smluvní strany Kupní smlouva kupujícího č. E633-S-1784/2015 Kupní smlouva prodávajícího č.. RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle ustanovení 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, v platném znění (dále

Více

SMLOUVA O DÍLO Zajištění dokumentace pro provedení stavby na akci Vimperk výměna vodovodu a kanalizace v ul. Nádražní

SMLOUVA O DÍLO Zajištění dokumentace pro provedení stavby na akci Vimperk výměna vodovodu a kanalizace v ul. Nádražní SMLOUVA O DÍLO Zajištění dokumentace pro provedení stavby na akci Vimperk výměna vodovodu a kanalizace v ul. Nádražní Smluvní strany: Objednatel: (dále jen objednatel ) Město Vimperk se sídlem: Steinbrenerova

Více

Smlouva o provedení penetračních testů a zpracování bezpečnostního auditu informačního systému pro prezentaci voleb

Smlouva o provedení penetračních testů a zpracování bezpečnostního auditu informačního systému pro prezentaci voleb Smlouva o provedení penetračních testů a zpracování bezpečnostního auditu informačního systému pro prezentaci voleb (č. ev. ČSÚ: 155-2013-S) Česká republika Český statistický úřad se sídlem: Na padesátém

Více

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8, 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM

MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8, 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM VELKÁ HRADEBNÍ 8, 401 00 ÚSTÍ NAD LABEM ODBOR ROZVOJE MĚSTA Oddělení přípravy a realizace investic VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE EVID. Č. NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/ LINKA V ÚSTÍ NAD

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 523/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 475 ze dne 29.06.2016 Zpráva o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek u veřejné zakázky ve zjednodušeném

Více

SMLOUVA O DÍLO. MERKO CZ, a.s. Sídlo: Přemyslovců 792/30 709 00 Ostrava-Mariánské Hory IČ: 25364642

SMLOUVA O DÍLO. MERKO CZ, a.s. Sídlo: Přemyslovců 792/30 709 00 Ostrava-Mariánské Hory IČ: 25364642 SMLOUVA O DÍLO I. Smluvní strany Česká republika - Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30 Ostrava-Zábřeh Zastoupený: plk. Ing. Zdeňkem Nytrou, krajským ředitelem IČ:

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 306/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 272 ze dne 23.04.2014 Zpráva o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek u veřejné zakázky ve zjednodušeném

Více

Smlouva o dílo (dále SOD)

Smlouva o dílo (dále SOD) Smlouva o dílo (dále SOD) I. Smluvní strany I. 1. Zhotovitel: Sídlo: MATEX HK, s.r.o. Statutární orgán: Martin Žítek, jednatel společnosti IČO: 259 68 807 DIČ: CZ259 68 807 Zástupce pověřený jednáním ve

Více

Příloha č.2 k Výzvě k podání nabídek na veřejnou zakázku: Nákup čistících prostředků. návrh KUPNÍ SMLOUVA

Příloha č.2 k Výzvě k podání nabídek na veřejnou zakázku: Nákup čistících prostředků. návrh KUPNÍ SMLOUVA Příloha č.2 k Výzvě k podání nabídek na veřejnou zakázku: Nákup čistících prostředků návrh KUPNÍ SMLOUVA uzavřená v souladu s 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami:

Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: Návrh Smlouvy o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1 Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: Nám. T.

Více

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami:

Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: Smlouva o dílo (dále jen smlouva) Uzavřená ve smyslu 536 a násl. Obchodního zákoníku mezi těmito smluvními stranami: I. Označení smluvních stran 1. Objednatel: Město Česká Lípa se sídlem: Nám. T. G. Masaryka

Více

Smlouva o dílo Č.: KOM/OIHOIS

Smlouva o dílo Č.: KOM/OIHOIS Smlouva o dílo Č.: KOM/OIHOIS uzavřená dle ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen obchodní zákoník") a dle ustanovení zákona č. 128/2001 Sb., o obcích, obecní zřízení (dále jen zákon

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 181/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 155 ze dne 09.03.2015 Dodatek č. 2 ke Smlouvě o poskytování energetických služeb se zaručeným výsledkem č. 2014/00869/OKÚ-OS Rada

Více

Evropská unie Program Cíl 3 Královské Poříčí Spolufinancováno Evropskou Unií z Evropského fondu pro regionální rozvoj - Investice do vaší budoucnosti Uveřejněno: 17. 6. 2011 Sejmuto: 24. 6. 2011 Výzva

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 742 ze dne 07.10.2015

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í. č. 742 ze dne 07.10.2015 č.j.: 791/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 742 ze dne 07.10.2015 ZŠ a MŠ Chmelnice, Praha 3, K Lučinám 18/2500 - havarijní oprava hydroizolace suterenu kuchyně Rada městské

Více

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na dodávky

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na dodávky Výzva k podání nabídek na výběrové řízení na dodávky Zadavatel v souladu s 18 odst. 5) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v aktuálním znění (dále jen ZVZ ), zadává tuto zakázku malého rozsahu

Více

Smlouva o dílo Zadavatel: Obec Šitbořice Zhotovitel: Předmět smlouvy

Smlouva o dílo Zadavatel: Obec Šitbořice Zhotovitel: Předmět smlouvy Smlouva o dílo uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu ustanovení 262 a 536 a násl. Obchodního zákoníku v platném znění mezi těmito smluvními stranami: Zadavatel: Zhotovitel: Obec Šitbořice

Více

HSOS-7633-2/2013 V Ostravě dne 2. 8. 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

HSOS-7633-2/2013 V Ostravě dne 2. 8. 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU HSOS-7633-2/2013 V Ostravě dne 2. 8. 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Karviná CHS - revitalizace fasády - dokončení Zadavatel: Česká republika Hasičský

Více

HSOS-4691-2/2015 Ostrava dne 21. 5. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

HSOS-4691-2/2015 Ostrava dne 21. 5. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU HSOS-4691-2/2015 Ostrava dne 21. 5. 2015 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zadavatel: Česká republika Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická

Více

SMLOUVA O DODÁVCE ZBOŽÍ

SMLOUVA O DODÁVCE ZBOŽÍ SMLOUVA O DODÁVCE ZBOŽÍ č..../ 2013 Vybavení přírodovědné učebny a učebny fyziky v objektu Gymnázia, Praha 5, Na Zatlance 11 Smlouva o dodávce zboží uzavřená níže psaného dne měsíce a roku podle ustanovení

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA. Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) MMOPP00DSRDZ

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA. Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) MMOPP00DSRDZ STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA MMOPP00DSRDZ Smlouva o dílo (dle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, v platném znění) Článek I. Smluvní strany Objednatel: Sídlo: Statutární město Opava Horní

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Prodávajícím:.. se sídlem:.. Společnost zapsána v Zastoupena:.. Kontaktní osoba:.. Bankovní spojení:.. Plátce DPH:..

KUPNÍ SMLOUVA. Prodávajícím:.. se sídlem:.. Společnost zapsána v Zastoupena:.. Kontaktní osoba:.. Bankovní spojení:.. Plátce DPH:.. Stránka 1 z 8 Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle právního řádu České republiky v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále též jako Občanský

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-065-016-16

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI. č. R-065-016-16 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-065-016-16 ze dne 11.4.2016 PRŮZKUM ÚZEMÍ pro přípravu investičního záměru Nová Radnice Praha 12 - výběr zhotovitele veřejné zakázky malého rozsahu

Více

Kupní smlouva. Článek I. Předmět smlouvy

Kupní smlouva. Článek I. Předmět smlouvy Kupní smlouva 1. Prodávající: Zastoupený: Sídlo: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: (dále jenom prodávající ) a 2. Kupující: Město Mikulov Zastoupený: Rostislavem Koštialem, starostou města Mikulov

Více

návrh SMLOUVA O DÍLO č. smlouvu o dílo: I. Předmět smlouvy

návrh SMLOUVA O DÍLO č. smlouvu o dílo: I. Předmět smlouvy návrh SMLOUVA O DÍLO č. Všeobecná fakultní nemocnice v Praze se sídlem: U Nemocnice 2/499, 128 08 Praha 2 IČ: 000 64 165 DIČ: CZ00064165 jednající Mgr. Danou Juráskovou, Ph.D., MBA, ředitelkou bankovní

Více

Rámcová kupní smlouva

Rámcová kupní smlouva Číslo smlouvy kupujícího: E633-S-3662/2015 Číslo smlouvy prodávajícího: S01/00264-2015 Rámcová kupní smlouva uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanského zákoníku, v platném

Více

G Y M N Á Z I U M Lipník nad Bečvou, Komenského sady 62 PSČ 751 31, tel.: 581 705 321, fax:581 705 329 e-mail : gym@glnb.cz

G Y M N Á Z I U M Lipník nad Bečvou, Komenského sady 62 PSČ 751 31, tel.: 581 705 321, fax:581 705 329 e-mail : gym@glnb.cz Na základě Zásad pro zadávání veřejných zakázek příspěvkovými organizacemi zřízenými městem Lipník nad Bečvou ze dne 09.06.2014 vyhlašuje Gymnázium, Lipník nad Bečvou Komenského sady 62, příspěvková organizace

Více

Příloha č.1 k zadávací dokumentaci Č.j.: KRPH-64242-3/ČJ-2014-0500NE-VZ

Příloha č.1 k zadávací dokumentaci Č.j.: KRPH-64242-3/ČJ-2014-0500NE-VZ Příloha č.1 k zadávací dokumentaci Č.j.: KRPH-64242-3/ČJ-2014-0500NE-VZ KUPNÍ SMLOUVA NÁVRH Uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Nový občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Nákup jednoho užitkového vozidla

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Nákup jednoho užitkového vozidla VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Nákup jednoho užitkového vozidla I. Identifikační údaje zadavatele název: městská část Praha 12 se sídlem: Písková 830/25, Praha

Více

ze dne 19.10.2015 PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky

ze dne 19.10.2015 PhDr. Daniela Rázková starostka Robert Králíček zástupce starostky MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-040-020-15 ze dne 19.10.2015 Výběr nejvhodnější nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem "Výměna podlahové krytiny Písková

Více

Kupní smlouva. I. Smluvní strany. Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno

Kupní smlouva. I. Smluvní strany. Střední průmyslová škola elektrotechnická a informačních technologií Brno Kupní smlouva (dále jen Smlouva ) uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen Občanský zákoník ). I. Smluvní strany Střední průmyslová škola

Více

Smlouva o dílo. kterou níže uvedeného dne spolu uzavřeli:

Smlouva o dílo. kterou níže uvedeného dne spolu uzavřeli: Smlouva o dílo kterou níže uvedeného dne spolu uzavřeli: Město Jablunkov sídlem: Dukelská 144, Jablunkov, PSČ 73991 identifikační číslo: 00296759 DIČ: CZ00296759 zástupce ve věcech smluvních: Petr Sagitarius,

Více

Smlouva - vzor. Tisk výukových materiálů II. Příloha č. 5 Výzvy VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY. I. Smluvní strany

Smlouva - vzor. Tisk výukových materiálů II. Příloha č. 5 Výzvy VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY. I. Smluvní strany Příloha č. 5 Výzvy Smlouva - vzor VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA SLUŽBY Tisk výukových materiálů II I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola strojní a elektrotechnická Velešín, U Hřiště 527 na adrese: U Hřiště 527

Více

K 96-1/2011 V Ostravě dne 2. prosince 2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 96-1/2011 V Ostravě dne 2. prosince 2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 96-1/2011 V Ostravě dne 2. prosince 2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Oprava automobilového žebříku 1. Zadavatel:

Více

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 438/2014. č. 447 ze dne 09.06.2014. ZŠ Lupáčova 1/1200 - vestavba lapolu

U S N E S E N Í. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části. č.j.: 438/2014. č. 447 ze dne 09.06.2014. ZŠ Lupáčova 1/1200 - vestavba lapolu č.j.: 438/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 447 ze dne 09.06.2014 ZŠ Lupáčova 1/1200 - vestavba lapolu Rada městské části I. s c h v a l u j e II. 1. provedení vestavby lapolu

Více

Krycí list nabídky OBUV

Krycí list nabídky OBUV Příloha č. 1 k zadávací dokumentaci Krycí list nabídky Veřejná zakázka v otevřeném zadávacím řízení OBUV Uchazeč Obchodní název: Adresa a sídlo uchazeče: Jméno/a a příjmení člena/ů statutárního orgánu:

Více

Obchodní podmínky zadavatele. Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy

Obchodní podmínky zadavatele. Číslo smlouvy zhotovitele: I. Smluvní strany. II. Předmět smlouvy Obchodní podmínky zadavatele Číslo smlouvy objednatele: Číslo smlouvy zhotovitele: SMLOUVA O DÍLO uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s ust. 2586 a následujícími ustanoveními zákona č.

Více

Kupní smlouva. (dále jen kupující ) na jedné straně

Kupní smlouva. (dále jen kupující ) na jedné straně Kupující: Kupní smlouva Č.j. PPR - 6615-10/ČJ - 2011-0099EC ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: Praha 7, Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34 právní forma: 325-organizační složka státu IČ: 00007064 DIČ:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro otevřené řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů veřejná zakázka na dodávky Infrastruktura pro realizaci lékařských a souvisejících

Více

Rámcová kupní smlouva č. 090/15-MTZ na dodávky lepených izolovaných styků

Rámcová kupní smlouva č. 090/15-MTZ na dodávky lepených izolovaných styků K č.j. 42 201/2014 O8 Rámcová kupní smlouva č. 090/15-MTZ na dodávky lepených izolovaných styků uzavřená ve smyslu 1746, odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen občanský

Více

K 51-1/2011 V Ostravě dne 21.7.2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 51-1/2011 V Ostravě dne 21.7.2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 51-1/2011 V Ostravě dne 21.7.2011 Výtisk č. 1 Počet listů: 2 Přílohy: 2/6 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Ochranné protichemické oděvy 1. Zadavatel: Česká

Více

Pardubický kraj Krajský úřad

Pardubický kraj Krajský úřad Pardubický kraj Krajský úřad Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 SpKrÚ 83266/2013 VÝZVA k předložení nabídky dle ust. 38 z. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Zadavatel - Pardubický

Více

SMLOUVA O PROVEDENÍ ADMINISTRATIVNÍ A KOORDINAČNÍ ČINNOSTI

SMLOUVA O PROVEDENÍ ADMINISTRATIVNÍ A KOORDINAČNÍ ČINNOSTI SMLOUVA O PROVEDENÍ ADMINISTRATIVNÍ A KOORDINAČNÍ ČINNOSTI Střední zdravotnická škola, Cheb, Hradební 2 sídlo: Hradební 2, 350 38 Cheb, IČ: 00669733 zastupující osoba: Mgr. Zdeněk Hrkal IČ: (dále jen zadavatel

Více

Oprava střechy budovy B Krajského úřadu Pardubického kraje

Oprava střechy budovy B Krajského úřadu Pardubického kraje Krajský úřad Pardubického kraje Smlouva o dílo č. KŘÚ142279 na zhotovení díla Oprava střechy budovy B Krajského úřadu Pardubického kraje Smluvní strany 1. Objednatel: Pardubický kraj Komenského náměstí

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 18/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 15 ze dne 14.01.2015 Zpráva o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek u veřejné nadlimtní zakázky

Více

Rekonstrukce osobních výtahů Zadávací dokumentace je součástí této výzvy. 1. Identifikační údaje zadavatele

Rekonstrukce osobních výtahů Zadávací dokumentace je součástí této výzvy. 1. Identifikační údaje zadavatele Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu (dle ust. 9 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů dále jen,,zákon ) Rekonstrukce osobních výtahů Zadávací

Více

Smlouva kupní - vzor

Smlouva kupní - vzor Příloha č. 5 Zadávací dokumentace Smlouva kupní - vzor VEŘEJNÁ ZAKÁZKA NA DODÁVKY Vybavení pneu dílny obor Opravářské práce I. Smluvní strany 1. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Trhové

Více

Č../11/OM uzavřena podle ustanovení 11 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva )

Č../11/OM uzavřena podle ustanovení 11 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) RÁMCOVÁ SMLOUVA Č../11/OM uzavřena podle ustanovení 11 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) Statutární město Ostrava, Prokešovo nám. 8, 729 29 Ostrava

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 436/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 391 ze dne 07.06.2016 Zpráva o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek u veřejné zakázky ve zjednodušeném

Více

K 56-1/2011 V Ostravě dne 9.8.2011 Výtisk č. 6 Počet listů: 2 Přílohy: 2/8. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 56-1/2011 V Ostravě dne 9.8.2011 Výtisk č. 6 Počet listů: 2 Přílohy: 2/8. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 56-1/2011 V Ostravě dne 9.8.2011 Výtisk č. 6 Počet listů: 2 Přílohy: 2/8 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Zásahové obleky 1. Zadavatel: Česká republika Hasičský

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Ministerstvo vnitra ČR Policie ČR Č.j. PPR-3058-8/ČJ-2014-990640 Počet listů: 5 Přílohy: 4/11 Zadávací dokumentace (dále jen ZD ) pro veřejnou zakázku v souladu s 18 odst. 4. písm. h) zákona č.137/2006

Více

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ SMLUVNÍ PODMÍNKY Tyto všeobecné smluvní podmínky jsou nedílnou součástí smlouvy o dílo, ke které jsou připojeny, a strany jsou povinny se jimi řídit, pokud smlouva výslovně nestanoví jinak. I.

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřená dle zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník, v platném znění I. Smluvní strany Objednatel: Název: Sídlo: Městys Vranov nad Dyjí Náměstí 21, 671 03 Vranov nad Dyjí Jejímž jménem

Více

KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU

KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁNÍ A INSTALACI ELEKTRONICKÉ ÚŘEDNÍ DESKY S FUNKCÍ INFOKIOSKU Článek I. Smluvní strany Kupující: Statutární město Opava Se sídlem: Horní náměstí 69, 746 26 Opava

Více

VZOR SMLOUVY O DÍLO (v nabídce bude uvedeno NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřené podle 536 a následujících Obchodního zákoníku)

VZOR SMLOUVY O DÍLO (v nabídce bude uvedeno NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřené podle 536 a následujících Obchodního zákoníku) VZOR SMLOUVY O DÍLO (v nabídce bude uvedeno NÁVRH SMLOUVY O DÍLO uzavřené podle 536 a následujících Obchodního zákoníku) 1. Smluvní strany 1.1. Zhotovitel: se sídlem: IČ: zastoupené: Bankovní spojení:

Více

Závazný vzor návrhu smlouvy o dílo

Závazný vzor návrhu smlouvy o dílo Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace Závazný vzor návrhu smlouvy o dílo Rekonstrukce prostor určených pro Správu uprchlických zařízení v sídle OP Jihlava, Tolstého 1914/15

Více

Rámcová smlouva na nákup IT komodit pro potřeby individuálních projektů OP LZZ

Rámcová smlouva na nákup IT komodit pro potřeby individuálních projektů OP LZZ Rámcová smlouva na nákup IT komodit pro potřeby individuálních projektů OP LZZ (dále jen Rámcová smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

Kupující Manželé:... Pan(í):... (dále jen kupující)

Kupující Manželé:... Pan(í):... (dále jen kupující) SMLOUVA O PŘEVODU NEMOVITOSTI KUPNÍ SMLOUVA Č..../2012 A SMLOUVA O VĚCNÉM PRÁVU PŘEDKUPNÍM kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu ust. 588 a násl. 602 a násl. zák. č. 40/1996 Sb., Občanský

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 314/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 281 ze dne 27.04.2016 Zpráva o otevírání obálek, posouzení kvalifikace, posouzení a hodnocení nabídek u veřejné nadlimitní zakázky

Více

Kupní smlouva č. 1310201. I. Smluvní strany

Kupní smlouva č. 1310201. I. Smluvní strany Kupní smlouva č. 1310201 Počet listů: 6 I. Smluvní strany 1. Kupující: Česká republika Ministerstvo vnitra Se sídlem: Nad Štolou 936/3, 170 34 Praha 7 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064 Bankovní spojení: ČNB,

Více

Rekonstrukce víceúčelového hřiště pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1

Rekonstrukce víceúčelového hřiště pro Gymnázium, Praha 2, Botičská 1 Č.j. GB0243/2015 Věc: Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve zjednodušeném podlimitním zadávacím řízení na stavební zakázku podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, na

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi. I.

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, mezi. I. Smlouva o dílo Příloha č. 2 zadávací dokumentace SMLOUVA O DÍLO č. smlouvy objednatele: č. smlouvy zhotovitele: uzavřená podle ust. 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších

Více

Část III. zadávací dokumentace obchodní podmínky ČÁST 1. veřejné zakázky

Část III. zadávací dokumentace obchodní podmínky ČÁST 1. veřejné zakázky Část III. zadávací dokumentace obchodní podmínky ČÁST 1. veřejné zakázky Tyto obchodní podmínky je uchazeč povinen zapracovat do návrhu na uzavření smlouvy předkládaného jako součást nabídky na realizaci

Více

SMLOUVA O DÍLO 1. PŘEDMĚT SMLOUVY

SMLOUVA O DÍLO 1. PŘEDMĚT SMLOUVY SMLOUVA O DÍLO touto smlouvou o dílo (dále jen Smlouva ) uzavřely podle ust. 2586 a násl. zákona č. 89/2012, občanský zákoník (dále jen NOZ ), následující strany: Město Hořice se sídlem Náměstí Jiřího

Více

SMLOUVA O DÍLO c. uzavřena v souladu s ustanovením 536 a nás I. obch. zák. v platném znění

SMLOUVA O DÍLO c. uzavřena v souladu s ustanovením 536 a nás I. obch. zák. v platném znění SMLDEU-24-18/2012 SMLOUVA O DÍLO c. uzavřena v souladu s ustanovením 536 a nás I. obch. zák. v platném znění Článek L SMLUVNÍ STRANY Správa Krkonošského národního parku se sídlem: Dobrovského3, 543 01

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 733/2013 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 672 ze dne 30.10.2013 Zpráva o otevírání obálek, posouzení a hodnocení nabídek u veřejné podlimitní zakázky na stavební práce realizovaná

Více