Exchange Prezentace. Poradenství pro finance a pojištění

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Exchange Prezentace. Poradenství pro finance a pojištění"

Transkript

1 Exchange Prezentace Poradenství pro finance a pojištění

2 Kdo jsme Mezinárodní poradenská síť pro financování a pojištění působící v mnoha zemích. Exchange poskytuje integrované služby s individuálními řešeními a přímými přínosy pro naše klienty. Exchange slouží potřebám trhu s komplexním produktovým portfoliem vybraných národních a mezinárodních finančních a pojišťovacích společností. Globální čísla: - 37 finančních poboček v Portugalsku; - Přítomnost přes Master Franchisees ve Švýcarsku, Angole a Brazílii - Neustálý mezinárodní vývoj

3 Kdo jsme Exchange Financial Consultants je franšízovou značkou skupiny Onebiz S více než 500 jednotkami v 6 různých oblastech byznysu je společnost Onebiz lídrem v profesionálních službách pro firmy. ONEBIZ franšízy jsou momentálně přítomny v 30 zemích.

4 Poslání a hodnoty Být číslem jedna v nezávislém finančním poradenství pro soukromé osoby i firmy. Pomoci najít našim klientům nejlepší řešení v oblasti financí a pojištění dle jejich konkrétních potřeb, zároveň chránit jejich zájmy v průběhu jednání s úvěrovými institucemi a pojišťovnami. Poradenství Důvěra Specializace Přizpůsobení Nezávislost Myslíme globálně, jednáme lokálně

5 Výhody klientů Exchange Prezentace nejlepších řešení v souladu s individuálními potřebami každého zákazníka, na základě stávající rozmanitost výrobků a služeb na trhu, Exchange najde nejvhodnější úvěrové nebo pojišťovací řešení pro své klienty. Poradenství jsme nezávislí! Informace máme řešení! Hodnota náš zákazník šetří čas a peníze! Pohodlí postaráme se o všechny Vaše potřeby!

6 Exchange - přidaná hodnota Garance lepších finančních podmínek; Úspora času a peněz; Pohodlí; Provázení zákazníka v průběhu celého procesu financování; Zajištění veškeré potřebné dokumentace; Poskytování vysoce individualizovaných a efektivních služeb; Zprávy pojistných rizik, krytí a rad; Úvěry a pojišťovací návrhy; Uzavření pojistné smlouvy s pojišťovnami za nejlepší ceny na trhu.

7 Finanční služby

8 Konzultační balíčky Exchange poskytuje specializované a nezávislé služby finančního poradenství Pro soukromé osoby: Nový dům Ušetřete více Žijte lépe Spotřebitel Pro firmy: Pokladna Leasing Factoring Auto Záruky Investice

9 Soukromé osoby Exchange NOVÝ DŮM Provázíme našeho zákazníka v průběhu financování koupě nového domu. Kupte si nový dům s malými měsíčními splátkami! Exchange UŠETŘETE VÍC Provázíme našeho zákazníka v průběhu financování, převodu jeho hypotéky a snížení měsíčních splátek. Snižte své měsíční splátky!

10 Soukromé osoby Exchange ŽIJTE LÉPE Získávání finančních prostředků prostřednictvím hypotéky. Žijte lépe s Exchange! Exchange SPOTŘEBITEL Získejte osobní půjčku a kupujte si věci, které jste vždy chtěl/a!

11 Firmy Exchange POKLADNA Poradenská služba v oblasti pokladny. Factoring Úvěry na běžném účtu Kontokorent Dlužní úpisy Směnky Exchange AUTO Poradenská služba s finančními produkty pro vyjednávání financování vozu. Leasing Najímání Úvěr

12 For companies Exchange LEASING Poradenská služba pro sjednání leasingu. Leasing pro movitosti; Leasing pro nemovitosti. Exchange ZÁRUKY Poradenská služba při sjednávání záruk. Záruky pro finanční instituce; Záruky pro nefinanční instituce

13 Pojišťovací služby

14 Insurance Naše partnerské smlouvy s několika pojišťovacími společnostmi Vám zajišťují: Lepší komerční sazby a ceny; Větší provize (nad průměrem v odvětví); Rychlejší reakce dostat nabídky; Výměna pojistných produktů: auto, zdraví, život, atd.; Větší objem pákového efektu ze sítě předních pojišťoven. Nezávislost vůči pojišťovnám nám umožňuje být nestranní a objektivní při poskytování nejlepší nabídky pro naše zákazníky.

15 Pojišťovací služby Na základě stávající různorodosti produktů a služeb na trhu, Exchange najde nejlepší vhodné pojišťovací řešení pro své zákazníky, odpovídající krytí rizik na snížení pojistného: Pro soukromé osoby; Pro firmy.

16 Firemní pojištění (B2B) Ochrana pojištění majetku; Ochrana pojištění zaměstnanců; Pojištění odpovědnosti vůči třetí osobě; Pojištění ztráty zisku; Ostatní.

17 Pojištění pro fyzické osoby (B2C) Pojištění automobilů; Pojištění domu, domácnosti; Cestovní pojištění; Pojištění občanskoprávní odpovědnosti; Úrazové pojištění; Životní pojištění; Ostatní.

18 Franšíza

19 Nabídka franšízy Exchange je franšízový systém neustále vybírající nejkvalifikovanější zájemce o pozici Master Franšízanta a lokálních Franšízantů v jakékoli části světa. Franšízing je způsob, jak vytvořit profesionální podnikání partnerstvím s Franchisorem (poskytovatelem franšízy), který jeho osvědčený podnikatelský úspěch přenáší pomocí obchodní vzoru třetí straně (franšízantům).

20 Exchange partner - profil Ideální Exchange partner by měl být: Zkušenosti v bankovnictví, nemovitostech, pojištění a řízení; Dynamický, aktivní s podnikatelským duchem; Orientován na zákazníka a prodej; Eticky a profesionálně bezúhonný; Obchodně orientován; Znalý v pojišťovnictví, managementu, bankovnictví, účetnictví, nebo by měl mít podobné zázemí; Zkušenosti s franšízami není nutná, ale je výhodou.

21 Exchange franšízoví partneři Exchange začíná s franšízovou aktivitou ve vybrané zemi výběrem odpovídajícího franšízového partnera, který v dané zemi působí na pozici Master nebo Regional Master ; Partner provozuje Exchange franšízu v menších zemích jako Master, ve větších jako Regional Master v největších pak jako Country Master ; Má právo exkluzivně provozovat Exchange franšízu na jeho území, také rozšiřovat a expandovat s dalšími lokálními franšízanty; Master má dvě různé role: Rozšíření franšízy a správu franšízové sítě na svém přiděleném území a poskytování služeb v rámci franšízy Exchange.

22 Našim partnerům nabízíme následující výhody: Podpora při sjednávání dohod s národními pojišťovnami a finančními institucemi; Neustálé vzdělávání; Technická podpora, software a manažerská podpora; Intranet s informacemi pro franšízanty; Přístup k vyzkoušeným metodám a specializovaným nástrojům s cílem poskytovat řešení na míru našim zákazníkům; Počáteční a průběžná odborná příprava a podpora v oblasti marketingu a prodejních aktivit, poradenství, pojištění, související know-how a odborná příprava k našemu vlastnímu software Exchange ; Pravidelné setkání partnerů a výroční konference; A další...

23 7 kroků proto, abyste byl/a naším franšízovým partnerem: 1 Prostudujte tuto prezentaci V této prezentaci najdete základní informace o naší společnosti. Prostudování těchto informací Vám umožní pochopit, kdo jsme, co děláme a jak to děláme. 2 Pošlete nám Vaši franšízovou přihlášku Zformulujte svůj zájem zasláním franšízové přihlášky. Poté, co obdržíme Vaši přihlášku, jeden z našich odborných franšízových poradců bude přihlášku analyzovat a budete kontaktováni do tří pracovních dnů. Zašleme Vám podmínky získání naší franšízy. 3 Naplánujte konferenční hovor Jakmile obdržíte podmínky pro získání naší franšízy, pozveme Vás na konferenční hovor, abychom projednali naše partnerství a franšízový model.

24 7 kroků proto, abyste byl/a naším franšízovým partnerem: 4 Navštivte naši centrálu, vzorovou franšízovou jednotku a seznamte se s našim týmem Budeme rádi, jestliže přijmete pozvání do naší centrály. Budete mít také možnost navštívit naši vzorovou jednotku, setkat se s námi a dále analyzovat příležitost franšízového systému Exchange. 5 Podepište LOI (Dohoda o záměru) a analyzujte Franšízovou smlouvu Jakmile ověříme Vaši franšízovou přihlášku a v zájmu zajištění franšízové licence pro vybraný region, podepíšeme LOI (Dohodu o záměru). Po podpisu LOI společně probereme jednotlivá ustanovení Franšízové smlouvy, aby byly jasné všechny podmínky v ní obsažené. 6 - Školení v centrále Po podpisu LOI bude naplánován termín školení v centrále v Portugalsku. 7 Franšízová smlouva Během úvodního školení na našem ústředí bude podepsána franšízová smlouva.

25 7 kroků proto, abyste byl/a naším franšízovým partnerem: Po absolvování školení jste oficiálně součástí naší sítě. Všechny firemní tiskoviny a marketingové materiály budou připraveny k tisku a po jeho dokončení budete připraveni zahájit vlastní Exchange podnikání.

26 Další informace

27 Exchange finanční poradce: Pojišťovna A Pojišťovna B Pojišťovna C Banka nebo Finanční organizace A Exchange franšízant Pojišťovna D Banka nebo Finanční organizace B Banka nebo Finanční organizace C Banka nebo Finanční organizace D

28 Náš portál Exchange portál je unikátní platformou, která nejenom umožňuje dozvědět se víc o Exchange a našich službách, ale také interakci s našimi konzultanty. V horní části naší stránky mohou návštěvníci pokládat otázky týkající se všech našich služeb, které jsou následně zodpovězeny našimi konzultanty. Návštěvník dostane po zaznamenání otázky přihlašovací jméno a heslo, aby si odpověď mohl kdykoliv zobrazit.

29 Další skvělé věci na našem portálu: Aktualizovaný obsah; Newsletter; Tiskové zprávy; Články; Semináře; Bezplatné finanční check-up; Videa; Atd....

30 Image naší značky:

31 Image naší značky:

32 Exchange ocenění V roce místo v TOP5 franšízových firmách působící v Portugalsku, v TOP10 v letech 2012, 2011, 2010 a Tyto ocenění získalo Exchange za organizaci, kvalitu a znamenitost, kterou odvádí na trhu.

33 Exchange semináře Exchange pořádá semináře na téma řízení financí", kde poradci Exchange vysvětlují účastníkům, jak mají řídit své finanční záležitosti k zajištění si zdravé finanční budoucnosti.

34 Mr. Fernando Maia Exchange Saldanha (Exchange Finanční poradce od roku 2007) REÁLNÁ ZKUŠENOST: Zvolil jsem Exchange k vybudování mého vlastní podnikání, protože mi umožňuje zaměřit se na klienty a poskytování služeb. S Exchange mám nástroje a trvalou podporu s nimiž poskytuji lepší služby. Tohle může být také Vaše značka a Vaše úspěšné podnikání.

35 evoluce kvalita prestiž transparence důveryhodnost referenční dynamika vedení nezávislost personalisation notoriety consitancy zkušenost sebevědomí integrace efektivita diverzifikace poradenství CO JE EXCHANGE :

Imo24h Staráme se o Váš majetek 24/7

Imo24h Staráme se o Váš majetek 24/7 Imo24h Staráme se o Váš majetek 24/7 OBSAH Imo24h Stavby a opravy.kdo jsme.co děláme.jak to děláme.platební modely.proč zvolit Imo24h? Imo24h - Franšíza.Síť franšíz.profil franšízanta.jak se stát franšízantem.podmínky

Více

PODNIKEJTE VE SVĚTĚ KRÁSY

PODNIKEJTE VE SVĚTĚ KRÁSY PODNIKEJTE VE SVĚTĚ KRÁSY ENII-NAILS vítejte v našem světě, ve světě kouzel nehtové kosmetiky Jsme česká společnost působící v rámci celé Evropy a již více jak 11 let děláme ženy krásnější. Stali jsme

Více

Garantovaná úroveň služeb

Garantovaná úroveň služeb 800 521 521 www.kb.cz Garantovaná úroveň služeb Profesionalita především BEZPEČNOST Bezpečí Vašich financí je pro nás samozřejmostí Přístup k Vašim penězům je jednoduchý a bezpečný. Všechny formy přihlašování

Více

Vítáme Vás v České pojišťovně! Prezentace pro nové spolupracovníky

Vítáme Vás v České pojišťovně! Prezentace pro nové spolupracovníky Vítáme Vás v České pojišťovně! Prezentace pro nové spolupracovníky Program Představení České pojišťovny Organizační struktura ČP Proces adaptace v ČP Komunikace a informace Společnosti ČP Group Generali

Více

Hypotéka po webu. 17. února 2009

Hypotéka po webu. 17. února 2009 Hypotéka po webu 17. února 2009 O čem dnes budeme hovořit Úvodní slovo Jan Sadil, generální ředitel Hypoteční banky Hypoteční banka Vlastimil Nigrin, náměstek gen. ředitele pro věci obchodní Hypotéka po

Více

Pojištění transportu > Pojištění přepravy > Pojištění lodí a letadel

Pojištění transportu > Pojištění přepravy > Pojištění lodí a letadel Kdo jsme? INSIA pro své klienty poskytuje kompletní služby na klíč > vypracování analýzy stávajících pojištění > výběr a doporučení nejvhodnějšího pojistitele > zajistíme uzavření pojistných smluv za výhodných

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 1. 11. 2018 Ing. Dagmar Matějková, MBA Exportní konzultant ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ

Více

tisková konference Praha, 7. ledna 2014

tisková konference Praha, 7. ledna 2014 tisková konference Praha, 7. ledna 2014 Úspěšný rok 2013 v oblasti retailového bankovnictví 3 / Vracíme poplatky Více než dvojnásobek klientů K 31/12/12 K 31/12/13 4 / Vracíme poplatky Více než dvojnásobek

Více

Raiffeisenbank a.s. Ing. Ondřej Raba. produkty a služby pro podnikatele a firmy. Vedoucí útvaru řízení segmentu SME

Raiffeisenbank a.s. Ing. Ondřej Raba. produkty a služby pro podnikatele a firmy. Vedoucí útvaru řízení segmentu SME Raiffeisenbank a.s. produkty a služby pro podnikatele a firmy Ing. Ondřej Raba Vedoucí útvaru řízení segmentu SME Program Představení banky a finanční skupiny Raiffeisen. Produkty a služby pro podnikatele

Více

SPRÁVCE POJIŠTĚNÍ A INVESTIC

SPRÁVCE POJIŠTĚNÍ A INVESTIC SPRÁVCE POJIŠTĚNÍ A INVESTIC Profesionální servis pro podnikání s budoucností. Ing. David Malík, předseda představenstva Seznamte se s námi 1993 vytvoření samostatného jednatelství v Opavě a první zprostředkovatel

Více

Obchodní partnerství s ELO

Obchodní partnerství s ELO Přidaná hodnota k vašemu úspěchu S certifikací ELO Vytěžte z růstů trhu ECM co nejvíce Enterprise content management (ECM) je centrální platforma pro digitalizaci obchodních procesů. Na rozdíl od jiných

Více

Poolové pojištění odpovědnosti za škody a pojištění nákladů na staţení výrobku z trhu pro členy a

Poolové pojištění odpovědnosti za škody a pojištění nákladů na staţení výrobku z trhu pro členy a Poolové pojištění odpovědnosti za škody a pojištění nákladů na staţení výrobku z trhu pro členy a dodavatele SAP Společnost RESPECT Profil společnosti RESPECT se od svého založení v roce 1993 řadí mezi

Více

Optimální půjčka vám umožní získat i neúčelovou část použitelnou na jakékoli nepodnikatelské účely.

Optimální půjčka vám umožní získat i neúčelovou část použitelnou na jakékoli nepodnikatelské účely. POTŘEBUJI PŮJČIT Jestliže potřebujete rychle půjčit finanční prostředky a hledáte solidního partnera, pak jste v Modré pyramidě na správné adrese. Díky půjčkám z naší nabídky si můžete jednoduše a bez

Více

Program ČS pro podnikatele Dostupné Snadné Flexibilní

Program ČS pro podnikatele Dostupné Snadné Flexibilní Program ČS pro podnikatele Dostupné Snadné Flexibilní Tomáš Reytt ředitel odboru klientské segmenty pro soukromou a firemní klientelu České spořitelny 27. ledna 2011 Přes 200 tisíc firemních klientů Produkty

Více

Nabídka cestovního pojištění

Nabídka cestovního pojištění Oddělení: Produktový management cestovní pojištění Země: Česká republika Nabídka cestovního pojištění V-tour s.r.o. Praha 5/28/2014 Cestovní pojištění Generali Pojišťovna a.s. Generali Pojišťovna a.s.

Více

Kdo jsme. Jak můžeme spolupracovat?

Kdo jsme. Jak můžeme spolupracovat? Kdo jsme Jak můžeme spolupracovat? Co nás posouvá vpřed? Baví nás inovovat, udávat trendy, hledat chytrá řešení v oblasti outsourcingu a poradenství a pomáhat tak našim klientům být úspěšnými. Ctíme hodnoty,

Více

PFP s.r.o. Tiskové informace

PFP s.r.o. Tiskové informace PFP s.r.o. Tiskové informace Obsah Obsah... 2 1. Základní informace o společnosti PFP s.r.o.... 3 2. Přehled služeb PFP... 3 2.1. Poradenská činnost... 3 2.2. Porovnání variant pojištění... 3 2.3. Sjednávání

Více

Výhody poradce Money Plus +

Výhody poradce Money Plus + PRESENTÁTOR Popis práce finančního trenéra Sociální dávky při pracovní neschopnosti, Půjčky vs. Investice, Financování bydlení a Finanční svoboda Výhody poradce Money Plus + penzijní fond hypotéka leasing

Více

Roland Katona 11. října 2012

Roland Katona 11. října 2012 Roland Katona 11. října 2012 o ČSOB a Era Stavíme na dobrých vztazích se svými klienty. Zaměřujeme se na poskytování služeb vysoké kvality, které zjednoduší život naším klientům. Nabízíme jednoduchost,

Více

Pojišťovací makléř současnost a budoucnost. 17.10.2013, Bratislava

Pojišťovací makléř současnost a budoucnost. 17.10.2013, Bratislava Pojišťovací makléř současnost a budoucnost 17.10.2013, Bratislava Obsah Aktuální situace na pojišťovacím trhu ČR Pojišťovací zprostředkovatelé a legislativa Pojišťovací makléř základní principy práce,

Více

KOMPLEXNÍ SERVIS: CESTA KE ZVÝŠENÍ VÝNOSU Z KLIENTA? 23. KVĚTNA 2018 / PRAHA / 3 SÁLY S PROGRAMEM

KOMPLEXNÍ SERVIS: CESTA KE ZVÝŠENÍ VÝNOSU Z KLIENTA? 23. KVĚTNA 2018 / PRAHA / 3 SÁLY S PROGRAMEM KONFERENCE FINANČNÍCH PORADCŮ 2018: KOMPLEXNÍ SERVIS: CESTA KE ZVÝŠENÍ VÝNOSU Z KLIENTA? 23. KVĚTNA 2018 / PRAHA / 3 SÁLY S PROGRAMEM Jak si představujete ideál péče o klienta? Co je na cestě k ideálu

Více

Slovenská spořitelna:

Slovenská spořitelna: Případová studie Slovenská spořitelna: Microsoft Dynamics CRM pro správu klientů ze segmentu malých a středních podniků Jak jsme Slovenské spořitelně usnadnily a zefektivnily práci s klienty ze segmentu

Více

PREZENTACE SPOLEČNOSTI. Říjen 2013

PREZENTACE SPOLEČNOSTI. Říjen 2013 PREZENTACE SPOLEČNOSTI Říjen 2013 O společnosti NBB Grupo Sartorial GLOBÁLNÍ PORADENSTVÍ PRO LOKÁLNÍ KLIENTY: Ve společnosti NBB jsme díky své mezinárodní síti poradenských kanceláří specialisté v oblasti

Více

Připojte se k jedné z největších. franchisových sítí v Evropě. Jedno místo, mnoho možností!

Připojte se k jedné z největších. franchisových sítí v Evropě. Jedno místo, mnoho možností! Připojte se k jedné z největších franchisových sítí v Evropě Jedno místo, mnoho možností! SHIP CENTER Česká republika Ship Center je franchisová síť, poskytující kurýrní a reklamní služby. Díky spolupráci

Více

Řešte důležitější věci..

Řešte důležitější věci.. Řešte důležitější věci.. Rozvoj firmy, získávání nových zákazníků, golf.. O účetnictví a daňové otázky, včetně kompletní agendy mzdové účtárny se profesionálně postaráme za Vás. Společnost Account CB s.r.o.

Více

RISK je náš byznys. www.riskexperts.at

RISK je náš byznys. www.riskexperts.at RISK je náš byznys 1 Bezpečnost je základní potřebou Bezpečnost nemůže být jakkoli považována za izolovaný požadavek. Pochopení potenciálních rizik je základem pro zajištění bezpečnosti a zabezpečení.

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Mgr. Martin Šmejc Exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Mgr. Martin Šmejc Exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 11. 02. 2019 Mgr. Martin Šmejc Exportní konzultant ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ SÍTĚ

Více

FINANČNÍ MATEMATIKA Finanční produkty. www.zlinskedumy.cz

FINANČNÍ MATEMATIKA Finanční produkty. www.zlinskedumy.cz FINANČNÍ MATEMATIKA Finanční produkty www.zlinskedumy.cz Finanční produkty jsou půjčky, hypotéky, spoření, nejrozšířenější jsou produkty, jejichž hlavní zaměřením je: správa financí: běžné účty zhodnocení

Více

Implementace finanční gramotnosti ve školní praxi. Analýza priorit cílů a jejich realizace při sestavování osobního finančního plánu

Implementace finanční gramotnosti ve školní praxi. Analýza priorit cílů a jejich realizace při sestavování osobního finančního plánu Implementace finanční gramotnosti ve školní praxi Digitální podoba e learningové aplikace 0 (vyuka.iss cheb.cz) Analýza priorit cílů a jejich realizace při sestavování osobního finančního plánu Ing. Radmila

Více

Ing. David Malík, výkonný manažer

Ing. David Malík, výkonný manažer SPRÁVCE POJIŠTĚNÍ A INVESTIC Profesionální servis pro podnikání s budoucností. Ing. David Malík, výkonný manažer Seznamte se s námi 1993 vytvoření samostatného jednatelství v Opavě první zprostředkovatel

Více

FRANCHISING strategie expanze do regionů

FRANCHISING strategie expanze do regionů FRANCHISING strategie expanze do regionů RNDr. Jaroslav Tamchyna Retail Summit 2007 6. - 7. 2. 2007 Praha Top Hotel centrum pro vzdělávací, popularizační, poradenskou, publikační a vědeckou činnost ve

Více

Důchodová reforma = šance pro aktivní občany

Důchodová reforma = šance pro aktivní občany Důchodová reforma = šance pro aktivní občany 5.9.2012 Vydání 2012/09/05 Obsah Úvod - strana 1 Jak poznat dobrou firmu - strana 2 Pilíře důchodové reformy str. 3 Výhody a nevýhody II. A III. pilíře str.

Více

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI 1. O Společnosti finančních poradců, a. s. Společnost finančních poradců, a. s. je poradenská společnost, která poskytuje svým klientům komplexní služby v oblasti finančního plánování.

Více

Vysoké učení technické v Brně Fakulta podnikatelská BANKOVNICTVÍ. Ing. Václav Zeman. E-mail: zeman@fbm

Vysoké učení technické v Brně Fakulta podnikatelská BANKOVNICTVÍ. Ing. Václav Zeman. E-mail: zeman@fbm Vysoké učení technické v Brně Fakulta podnikatelská BANKOVNICTVÍ Ing. Václav Zeman E-mail: zeman@fbm fbm.vutbr.cz 9. červenec 2007 Přednáška č. 1 Banka a její funkce ve finančním systému Obchodování s

Více

OCHRANA VAŠICH PENĚZ. Průvodce jakým způsobem FSCS chrání Vaše peníze

OCHRANA VAŠICH PENĚZ. Průvodce jakým způsobem FSCS chrání Vaše peníze OCHRANA VAŠICH PENĚZ Průvodce jakým způsobem FSCS chrání Vaše peníze Proč tento leták Tento leták vysvětluje, co je FSCS a jak můžeme ochránit Vaše peníze. Je však třeba, abyste ještě probrali se společností,

Více

Poradce Portfolia. Dlouhodobé cíle, dlouhodobá spolupráce. www.vhi.cz

Poradce Portfolia. Dlouhodobé cíle, dlouhodobá spolupráce. www.vhi.cz Poradce Portfolia Dlouhodobé cíle, dlouhodobá spolupráce www.vhi.cz Čím se ve Viktor Hostinský Investments odlišujeme: Upřednostňuj zájmy ostatních nad zájmy své vlastní, a to i v případě, že to pro tebe

Více

Anežka Mičková, těší mě.

Anežka Mičková, těší mě. Anežka Mičková, těší mě. Profese finančního poradce je v České republice ještě v plenkách. Vždyť finanční poradci začali mít u nás význam až po revoluci v 89 roce, kdy se otevřel trh a lidé si měli z čeho

Více

www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce.

www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce. www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce. POTŘEBUJI BYDLET Nabízíme vám produkty stabilních a silných partnerů:

Více

ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB

ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB CROSSLINE SERVICES s.r.o. Jeremiášova 870 155 00 Praha 5 IČO: 241 43 065 DIČ: CZ24143065 Kontaktní osoba: Ing. Veronika Kimmer GSM: +420 777 755 618 veronika.kimmer@crosslineservices.cz

Více

Česká spořitelna podporuje podnikání

Česká spořitelna podporuje podnikání Česká spořitelna podporuje podnikání Tomáš Reytt, ředitel odboru klientské segmenty pro soukromou a firemní klientelu České spořitelny Obsah 1. Kdo jsou firemní klienti České spořitelny 2. Od účtu přes

Více

NABÍDKA MONITORINGU MÉDIÍ

NABÍDKA MONITORINGU MÉDIÍ NABÍDKA MONITORINGU MÉDIÍ Kontakt Pro: Národní síť Místních akčních skupin České republiky, z.s. Datum zpracování: 26. 6. 2015 Zpracoval: Petr Janovský T: +420 602 524 743 E: petr.janovsky@newtonmedia.cz

Více

04 05 06 09 21 25 27 29 31 39 40 LTA je moderní a dynamicky se rozvíjející poradenská kancelář poskytující integrované právní, daňové a účetní poradenství a auditorské služby tuzemským i zahraničním klientům.

Více

Multifunkční co-brandovaná městská karta Nabídka KB pro dopravce a municipality

Multifunkční co-brandovaná městská karta Nabídka KB pro dopravce a municipality JJ Mois Année Multifunkční co-brandovaná městská karta Nabídka KB pro dopravce a municipality Elektronické platby v dopravě 21.2.2008 Monika Truchliková, vedoucí Marketingu pro retailové bankovnictví KB

Více

JJ Mois Année Individuální nabídka bankovních služeb pro. členy BD Sv. Ján

JJ Mois Année Individuální nabídka bankovních služeb pro. členy BD Sv. Ján JJ Mois Année Individuální nabídka bankovních služeb pro členy BD Sv. Ján Váženíčlenové družstva, předkládám Vám nabídku vybraných bankovních služeb připravenou právě pro Vás. Dovolte, abych Vám předně

Více

Příloha č. 3: Stavební spořitelny a jejich nabídka produktů na financování bydlení. Českomoravská stavební spořitelna a.s.

Příloha č. 3: Stavební spořitelny a jejich nabídka produktů na financování bydlení. Českomoravská stavební spořitelna a.s. Příloha č. 3: Stavební spořitelny a jejich nabídka produktů na financování bydlení V české republice nyní působí celkem 5 stavebních spořitelen a všechny tyto spořitelny jsou sdruženy v Asociaci českých

Více

Příloha č. 2: Hypoteční banky a jejich nabídka produktů na financování bydlení

Příloha č. 2: Hypoteční banky a jejich nabídka produktů na financování bydlení Příloha č. 2: Hypoteční banky a jejich nabídka produktů na financování bydlení Česká spořitelna, a.s. 1 Kořeny České spořitelny sahají až do roku 1825, kdy zahájila činnost Spořitelna česká, nejstarší

Více

Paython www.paython.cz

Paython www.paython.cz Paython www.paython.cz Nejvyspělejší platební centrum pro bezpečné internetové platby Komplexní řešení pro vaše internetové platby Platební centrum Paython je unikátní systém pro komplexní správu internetových

Více

neomezeno-equa bankrefinancování hypotékysleva z poplatku za IČO 03753760, výpis z podnikatelska rychla půjčka raiffeisen bank

neomezeno-equa bankrefinancování hypotékysleva z poplatku za IČO 03753760, výpis z podnikatelska rychla půjčka raiffeisen bank podnikatelska rychla půjčka raiffeisen bank cz. To chce Vincentku a klid footercarouselcon půjčka raiffeisen bank cz. Hlasujte v hitparádě o krále a největšího podvraťáka našeho obchodního rejstříku. Produkty

Více

Metodický pokyn č.1 /2015 GEPARD FINANCE a.s. Základní informace ke spolupráci GEPARD FINANCE a.s.

Metodický pokyn č.1 /2015 GEPARD FINANCE a.s. Základní informace ke spolupráci GEPARD FINANCE a.s. Metodický pokyn č.1 /2015 GEPARD FINANCE a.s. KAPITOL pojišťovací a finanční poradenství, a.s. vydává pro své pojišťovací zprostředkovatele následující metodický pokyn, který obdržel od obchodního partnera

Více

O SPOLEČNOSTI SEVEN. www.svn.cz

O SPOLEČNOSTI SEVEN. www.svn.cz SOUČASNÝ STAV V OBLASTI POSKYTOVÁNÍ ENERGETICKÝCH SLUŽEB METODOU EPC O SPOLEČNOSTI SEVEN SEVEn, Středisko pro efektivní využívání energie, o.p.s. (SEVEn) poskytuje od roku 1990 poradenské služby v oblasti

Více

Úvod k EPC modely EPC a současný stav v podmínkách ČR

Úvod k EPC modely EPC a současný stav v podmínkách ČR Úvod k EPC modely EPC a současný stav v podmínkách ČR Ing. Vladimír Sochor SEVEn, Středisko pro efektivní využívání energie, o.p.s. Workshop Perspektivy metody EPC v České republice, Praha, 29. dubna 2013

Více

Pay+ kiosky franšízová nabídka

Pay+ kiosky franšízová nabídka Pay+ kiosky franšízová nabídka Nabídka Nákup platebních samoobslužných kiosků/terminálů je jedním z nejvíce osvědčených způsobů, jak s malým kapitálem investovat ve všech zemích východní Evropy od roku

Více

Financování zemědělských bioplynových stanic GE Money Bank 2011

Financování zemědělských bioplynových stanic GE Money Bank 2011 Financování zemědělských bioplynových stanic GE Money Bank 2011 Classification: GE Internal Distribution: Internal distribution only Access: GE partners OBSAH GE MONEY BANK ZEMĚDĚLSTVÍ & GE Money Bank

Více

Jak si vybrat správnou franšízu a nespálit se

Jak si vybrat správnou franšízu a nespálit se Jak si vybrat správnou franšízu a nespálit se Dr. Jaroslav Tamchyna centrum pro vzdělávací, popularizační, poradenskou, publikační a vědeckou činnost ve franšízingu Co se dnes dozvíte 2 základní pojmy

Více

JJ Mois Année. KOMERČNÍ BANKA partner pro podnikání

JJ Mois Année. KOMERČNÍ BANKA partner pro podnikání JJ Mois Année KOMERČNÍ BANKA partner pro podnikání Agenda Trh podnikatelů, malých a středních podniků v ČR Každodenní bankovnictví Balíčky Financování Operativní financování Úvěry Specifické programy financování

Více

SMĚR MODERNÍHO PODNIKÁNÍ

SMĚR MODERNÍHO PODNIKÁNÍ SMĚR MODERNÍHO PODNIKÁNÍ NADSTANDARDNÍ VÝDĚLKY OBROVSKÉ OBCHODNÍ PŘÍLEŽITOSTI SEBEREALIZACE PODPORA ZKUŠENOSTI SVOBODA to je výčet několika výhod, které nabízíme při společné spolupráci v projektu NEXT

Více

administrativní systém, samostatný a přesný

administrativní systém, samostatný a přesný Moje Inteligentní Administrativa je centrální on-line evidence klientů, obchodníků, produkce, provizí, pojistných událostí, má unikátní poštovní komunikátor a CRM systém Software MIA je určen pro pojišťovací

Více

SPOLUTVORBA FIREM A SOCIÁLNÍCH ORGANIZACÍ: Síla Souhry 3 PŘÍKLADY

SPOLUTVORBA FIREM A SOCIÁLNÍCH ORGANIZACÍ: Síla Souhry 3 PŘÍKLADY SPOLUTVORBA FIREM A SOCIÁLNÍCH ORGANIZACÍ: Síla Souhry 3 PŘÍKLADY SPOLUTVORBA FIREM A SOCIÁLNÍCH ORGANIZACÍ: Síla Souhry Spolutvorba NENÍ: Spolutvorba? projekt, který představuje pouze finanční pomoc nebo

Více

Malé představení velkých možností. Nechte se překvapovat

Malé představení velkých možností. Nechte se překvapovat Malé představení velkých možností Nechte se překvapovat Pomůžeme vám se vším, co se týká peněz. A RÁDI! BĚŽNÝ ÚČET SPOŘENÍ A INVESTICE PŮJČKY U nás neplatíte žádné poplatky, zato máte o svých penězích

Více

CASH 360 DEPOZITNÍ A VHOZOVÉ TREZORY

CASH 360 DEPOZITNÍ A VHOZOVÉ TREZORY CASH 360 DEPOZITNÍ A VHOZOVÉ TREZORY CASH 360 REVOLUČNÍ ŘEŠENÍ PRO SPRÁVU HOTOVOSTI» Poskytuje aktuální informace o stavu hotovosti z jednotlivých pokladen, od pokladních atd.» Informuje o stavu hotovosti

Více

Outsourcing & Cloud. v českých firmách

Outsourcing & Cloud. v českých firmách Outsourcing & Cloud v českých firmách Už jste asi slyšeli: Firmy dnes dávají jen nanejvýš 30 % IT rozpočtu na podporu růstu společnosti a generovaní nového businessu. Bez potřebných investic do nových

Více

Knowledge Management pro Raiffeisenbank. Jak jsme české bance umožnili snadnou tvorbu, schvalování a zpřístupňování aktuálních interních informací

Knowledge Management pro Raiffeisenbank. Jak jsme české bance umožnili snadnou tvorbu, schvalování a zpřístupňování aktuálních interních informací Knowledge Management pro Raiffeisenbank Jak jsme české bance umožnili snadnou tvorbu, schvalování a zpřístupňování aktuálních interních informací Knowledge Management pro Raiffeisenbank Nasazením Knowledge

Více

Konference Klastry 2006 Financování projektů

Konference Klastry 2006 Financování projektů Konference Klastry 2006 Financování projektů Margareta Křížová Central European Advisory Group CEAG 5.května 2006, Brno Témata I. Finanční zdroje v různých fázích vývoje firmy II. Financování prostřednictvím

Více

Financování bydlení. Na co se připravit při financování bydlení. Finance pro rodinu

Financování bydlení. Na co se připravit při financování bydlení. Finance pro rodinu Financování bydlení Na co se připravit při financování bydlení Finance pro rodinu 2019 1 Obsah Úvod... 3 Co mám na mysli pod pojmem financováním bydlení?... 4 Jak probíhá první schůzka?... 4 Jak schůzka

Více

Zkušenosti z portfolia 80-ti bioplynových stanic + možnosti financování

Zkušenosti z portfolia 80-ti bioplynových stanic + možnosti financování AGROTÝM České spořitelny Zkušenosti z portfolia 80-ti bioplynových stanic + možnosti financování Třeboň, 13.10.2011 Martin Dykast Obsah prezentace Představení České spořitelny + AGROTÝMU ČS Základní struktura

Více

/ Firemní bankovnictví. Úspěch přichází tehdy, pokud do sebe vše zapadá

/ Firemní bankovnictví. Úspěch přichází tehdy, pokud do sebe vše zapadá / Firemní bankovnictví Úspěch přichází tehdy, pokud do sebe vše zapadá O bance 3 roky na trhu Více než 100.000 klientů Bilanční suma 25.000.000.000 Kč Vlastníkem britská finanční skupina AnaCap Financial

Více

ČESKÁ SPOŘITELNA a.s.

ČESKÁ SPOŘITELNA a.s. ČESKÁ SPOŘITELNA a.s. Finanční management projektu a jak komunikovat s bankou Filip Husák ROZVOJ OBCHODU PROGRAM bez kvalitního financování to nejde! ČESKÁ SPOŘITELNA A FSČS FINANČNÍ MANAGEMENT Zdroje

Více

KOCIÁN ŠOLC BALAŠTÍK Daňové poradenství

KOCIÁN ŠOLC BALAŠTÍK Daňové poradenství KOCIÁN ŠOLC BALAŠTÍK Daňové poradenství Advokátní kancelář Kocián Šolc Balaštík (KŠB), založená v roce 1990, je jednou z největších advokátních kanceláří v České republice. Poskytuje komplexní právní a

Více

převedeni půjčky k air bank otviraci. Osobní účty také často mají poplatek za vedení účtu.

převedeni půjčky k air bank otviraci. Osobní účty také často mají poplatek za vedení účtu. převedeni půjčky k air bank otviraci. Osobní účty také často mají poplatek za vedení účtu. Souhlasím s šířením obchodních sdělení elektronickou formou. Tento souhlas poskytuji na dobu 10 let. počáteční

Více

Největší projekt financování výkonnostního fotbalu v historii ČR. Cílem projektu je zlepšení podmínek pro výchovu nových talentů a PILÍŘE PROJEKTU

Největší projekt financování výkonnostního fotbalu v historii ČR. Cílem projektu je zlepšení podmínek pro výchovu nových talentů a PILÍŘE PROJEKTU Představení projektu Co je TREFA? Největší projekt financování výkonnostního fotbalu v historii ČR Cílem projektu je zlepšení podmínek pro výchovu nových talentů a přísun financí i těm nejmenším klubům

Více

Jak získat nové a čerstvé adresy? Ing. Miroslav Červenka, Schober Information Group CZ a.s.

Jak získat nové a čerstvé adresy? Ing. Miroslav Červenka, Schober Information Group CZ a.s. Jak získat nové a čerstvé adresy? Ing. Miroslav Červenka, Schober Information Group CZ a.s. Obsah 1 Nové technologie pro získávání adres 2 Listbroking 3 Výběr cílové skupiny - příklad Seite 2 Nové technologie

Více

Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky.

Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky. Podnikejte s námi Kdo jsme Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky. Kromě klasického zprostředkování

Více

#LOVCI

#LOVCI WWW.OFFICEHUNTERS.CZ #LOVCI A GOAL WITHOUT A PLAN IS JUST A WISH. ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY O NÁS Jsme realitní a konzultační společnost zaměřená na prodeje a pronájmy komerčních nemovitostí s mezinárodními

Více

ZPROSTŘEDKOVÁNÍ POJIŠTĚNÍ

ZPROSTŘEDKOVÁNÍ POJIŠTĚNÍ ZPROSTŘEDKOVÁNÍ POJIŠTĚNÍ V Z D Ě L Á VA C Í M AT E R I Á L K E K U R Z U M E Z I N Á R O D N Í O B C H O D N Í O P E R A C E S L E Z S K Á U N I V E R Z I TA V O PAV Ě O K R E S N Í H O S P O D Á Ř S

Více

Scénáře a důvody pro nasazení Exchange 2010 a Lync 2010. Martin Panák

Scénáře a důvody pro nasazení Exchange 2010 a Lync 2010. Martin Panák Scénáře a důvody pro nasazení Exchange 2010 a Lync 2010 Martin Panák 1 Agenda Exchange Server 2010 Lync OnLine 2010 Scénáře nasazení Uživatelské rozhraní Vybavení ROI 2 3 Koho oslovit Zákazník provozuje

Více

Příloha Nezávislý pracovník

Příloha Nezávislý pracovník Příloha Nezávislý pracovník Subjekt C&A: C&A Moda, s.r.o. Datum vytvoření Vytvořil/a 04/2018 - Tým GDPR Datum revize Revizi provedl/a Aktuální verze 0.5 Stupeň důvěrnosti Externí Datum příští revize 2019

Více

Vaše budoucnost začíná zde

Vaše budoucnost začíná zde Vaše budoucnost začíná zde Proč Mexiko? Mexiko aktuálně spolupracuje s 44 zeměmi (včetně zemí Evropské unie) a disponuje 12. dohodami o volném obchodu. Mexiko je 14. největší ekonomika světa. Ve světě

Více

Poradenství pro snižování nákladů. Vaše úspory jsou naše starost!

Poradenství pro snižování nákladů. Vaše úspory jsou naše starost! Poradenství pro snižování nákladů Vaše úspory jsou naše starost! KDO JSME EZ Trade Center pomáhá firmám SNÍŽIT provozní NÁKLADY, čímž jim umožňuje dosáhnout VÝZNAMNÝCH ÚSPOR, které se odráží v NÁRŮSTU

Více

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Kateřina Drvotová exportní konzultant

SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY Ing. Kateřina Drvotová exportní konzultant SLUŽBY CZECHTRADE PRO EXPORTÉRY 26. 9. 2018 Ing. Kateřina Drvotová exportní konzultant ODBORNÉ ZNALOSTI DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI EXPORTNÍ ÚSPĚCHY KOMPLEXNÍ SLUŽBY VZDĚLÁVÁNÍ PORADENSTVÍ A SLUŽBY ZAHRANIČNÍ

Více

INVESTUJTE DO NEMOVITOSTÍ

INVESTUJTE DO NEMOVITOSTÍ Emitent M&M Reality Invest a.s. Vinohradská 2022/125, Vinohrady, 130 00 Praha 3 Email: info@mmreality-invest.cz VOLEJTE ZDARMA 800 100 446 M&M REALITY INVEST a.s. KONTAKTY Investiční zprostředkovatel M&M

Více

INVESTIČNÍ DOTAZNÍK. 2. Investiční cíle zákazníka. 1. Identifikace zákazníka. Jméno, příjmení/obchodní firma/ název: RČ/IČ: Bydliště/sídlo:

INVESTIČNÍ DOTAZNÍK. 2. Investiční cíle zákazníka. 1. Identifikace zákazníka. Jméno, příjmení/obchodní firma/ název: RČ/IČ: Bydliště/sídlo: INVESTIČNÍ DOTAZNÍK Investiční dotazník je předkládán v souladu s ust. 15h a 15i zákona č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu, ve znění pozdějších předpisů zákazníkovi společnosti IMPERIUM FINANCE

Více

Franchising 4.0. Trendy sdíleného podnikání v době digitální. Jaroslav Tamchyna

Franchising 4.0. Trendy sdíleného podnikání v době digitální. Jaroslav Tamchyna Franchising 4.0 Trendy sdíleného podnikání v době digitální Jaroslav Tamchyna Soumrak nebo proměna franchisingu? Jsme svědky konce franšízingu? nebo jen konce tradičního pojetí franšízingu? Proč je franšízing

Více

ízení softwarových aktiv bez starostí COMPAREX SoftCare Jaroslav Šabacký Senior Consultant SoftCare, COMPAREX CZ s.r.o.

ízení softwarových aktiv bez starostí COMPAREX SoftCare Jaroslav Šabacký Senior Consultant SoftCare, COMPAREX CZ s.r.o. Jaroslav Šabacký Senior Consultant SoftCare, COMPAREX CZ s.r.o. Softwarová aktiva v čem je problém? Problematika spojená s provozem licence Nakládání s autorským dílem pokrývá primárně zákon č. 121/2000

Více

Invest & Property Consulting a.s. FINfest

Invest & Property Consulting a.s. FINfest Invest & Property Consulting a.s. FINfest 29.11.2018 Michaela Skálová, DiS. Majitel společnosti Spolumajitel společnosti Výkonný ředitel společnosti Svěřenské fondy Od 1.1. 2014 dle NOZ č. 89/2012 Sb.

Více

PENĚŽNÍ EKONOMIE A BANKOVNICTVÍ

PENĚŽNÍ EKONOMIE A BANKOVNICTVÍ VYSOKÁ ŠKOLA EKONOMICKÁ V PRAZE Fakulta financí a účetnictví KATEDRA BANKOVNICTVÍ A POJIŠŤOVNICTVÍ P R O G R A M osmnáctého ročníku DVOUSEMESTRÁLNÍHO KURZU PENĚŽNÍ EKONOMIE A BANKOVNICTVÍ Odborní garanti:

Více

PŘÍPADOVÁ STUDIE. Identifikace účetní jednotky na základě analýzy účetních výkazů

PŘÍPADOVÁ STUDIE. Identifikace účetní jednotky na základě analýzy účetních výkazů Projekt Vzdělávání soudců a státních zástupců v oblasti ekonomie, odborných specializací a case managementu PŘÍPADOVÁ STUDIE Úvod do finančního účetnictví, sestavení účetní závěrky a jejího auditu Identifikace

Více

Nabídka cestovního pojištění

Nabídka cestovního pojištění Oddělení: Produktový management cestovní pojištění Země: Česká republika Nabídka cestovního pojištění GOOD PLACES s.r.o. Praha 2/19/2015 Cestovní pojištění Generali Pojišťovna a.s. Generali Pojišťovna

Více

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ Indra je globální společnost, jejíž silnou stránkou jsou technologie, inovace a talent. Jako lídr ve svém odvětví poskytuje prvotřídní řešení s přidanou hodnotou

Více

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ

TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ TECHNOLOGICKÁ ŘEŠENÍ A SLUŽBY PO CELÉM SVĚTĚ Indra je globální společnost, jejíž silnou stránkou jsou technologie, inovace a talent. Jako lídr ve svém odvětví poskytuje prvotřídní řešení s přidanou hodnotou

Více

Dotace pro váš rozvoj a záměry

Dotace pro váš rozvoj a záměry Profesionální zpracování úspěšných žádostí o dotace Dotace pro váš rozvoj a záměry www.dotace-fondy.eu www.asistencnicentrum.cz Vážený kliente, dovolte nám, abychom vám představili společnost Asistenční

Více

Projektové řízení jako základ řízení organizace

Projektové řízení jako základ řízení organizace Projektové řízení jako základ řízení organizace Aleš Chudý, ředitel divize IW ales.chudy@microsoft.com Technický seminář Bratislava 6.10.2008 Obsah Potřeby byznysu a IT Řešení EPM Microsoft EPM Optimalizační

Více

výstavběad ATELIER spol půjčka online ihned kuřim bazén podolí. stavebarchitektonický ATELIÉR 2H s půjčka online ihned kuřim

výstavběad ATELIER spol půjčka online ihned kuřim bazén podolí. stavebarchitektonický ATELIÉR 2H s půjčka online ihned kuřim půjčka online ihned kuřim bazén podolí. IČO:60751151výroba, obchod a služby neuvedené 3 živnostenského zákona,projektová činnost v investiční výstavběad ATELIER spol půjčka online ihned kuřim bazén podolí.

Více

Essox: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM

Essox: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM Případová studie Essox: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM Jak jsme společnosti Essox pomohli zefektivnit práci s klienty Essox: Upgrade systému Microsoft Dynamics CRM t 1. Essox získal modernější

Více

Ing. František Řezáč, Ph.D. Masarykova univerzita

Ing. František Řezáč, Ph.D. Masarykova univerzita Obchodní činnost v pojišťovně Organizace prodeje pojistných produktů Odvětvová struktura Vznik pojištění Centrála Školení prodejců Pojištění osob Pojištění majetku Pojištění odpovědnosti za škodu Úrazové

Více

Poskytované služby: Benefit pro člena aliance:

Poskytované služby: Benefit pro člena aliance: ALLIANCE PHARMIA Klíčovým cílem projektu ALLIANCE PHARMIA je zkvalitnit úroveň lékárenských služeb a profesního života lékárníků a zároveň zvýšit kvalitu života a zdraví jejich klientů prostřednictvím

Více

OBSAH. Rozvaha Výkaz zisků a ztráty Příloha k účetní závěrce. Výroční zpráva EMEA s.r.o. 2013 2

OBSAH. Rozvaha Výkaz zisků a ztráty Příloha k účetní závěrce. Výroční zpráva EMEA s.r.o. 2013 2 Výroční zpráva 2013 OBSAH 1. Úvodní slovo ředitele 3 2. Základní údaje společnosti 4 3. Představení společnosti 5 4. Služby společnosti 6 5. Významní partneři 7 6. Vybrané ekonomické ukazatele 8 7. Ostatní

Více

Jmenuji se Karel Staněk. Informace o podnikatelské příležitosti pro 21. století

Jmenuji se Karel Staněk. Informace o podnikatelské příležitosti pro 21. století Jmenuji se Karel Staněk kontaktní údaje: tel.: 733141882 skype: karelstanek1 e-mail: karel.stanek@centrum.cz Pracuji v týmu, který zabezpečuje provoz stránky Bohatý Čech. Také potřebujete peníze? Rozhodl

Více

Pedikúra Manikúra Modeláž nehtů Šárka Fetterová Husovo nám. 41, Česká Skalice, tel.: 605 828 213 Po Pá 8 15.30 Další objednávky dle telefonické dohody Nabízím dojezd za klienty domů Placená inzerce Peníze

Více

PODPORA VAŠEHO PODNIKÁNÍ. Marketingové strategie a inovace Trénink a koučink

PODPORA VAŠEHO PODNIKÁNÍ. Marketingové strategie a inovace Trénink a koučink PODPORA VAŠEHO PODNIKÁNÍ Marketingové strategie a inovace Trénink a koučink MOTTO A POSLÁNÍ Marketing není nepodobný architektuře, pokud chce zaujmout, hledá nové prvky. Potřebuje Vaše firma zaujmout,

Více

ČSOB LEASING AGRO Finance. Jan Kulhánek

ČSOB LEASING AGRO Finance. Jan Kulhánek ČSOB LEASING AGRO Finance Jan Kulhánek ČSOB Leasing, a.s. Trh: Stroje a zařízení + Agro v roce 2016 ČSOB Leasing je leaderem segmentu trhu strojů s tržním podílem v roce 2016 větším než 24 % ČSOB Leasing

Více