IIIIIIIIIIIIIimliWIIIIIIIIIII'

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "IIIIIIIIIIIIIimliWIIIIIIIIIII'"

Transkript

1 Smluvnl strany: SMLOUVA 0 DiLO ANECTa.s. zapis V OR: spis. zn. S 2113 vedena u Krajskeho soudu V Srne se sldlem: Vlder"lska 204/125, Prfzreniee, Srno zastoupen: Janem Zinkem a Pavlem Srnkou, prokuristy Ie: Ole: CZ UVN Doru6eno; /2015_(IVN t l&t;;: 16 drun: l!ifi'llofw IIIIIIIIIIIIIimliWIIIIIIIIIII' uvnses50639a96 bankovni spojenl: Komercnf banka, a.s. c. U /100 a (dale tei jen.dodavatel") Ustiedni vojenska nemocnice - Vojenska fakultni nemocnice Praha pflspevkova organizaee zrrzena Ministerstvem obrany er se sldlem: U Vojenske nemoeniee 1200, Praha 6 Ie: Ole: CZ bank. spojeni: /0710, ens Praha 1 zastoupena: prof. MUDr. Miroslavem Zavoralem, Ph.D., reditelem (dale tei jen "objednatel") spolecne jako "smluvnf strany" uzav!rajl na zaklade vyberoveho "zen! pro zakazku maleho rozsahu V souladu s ustanovenim 18 odst. 5 zakona c. 137/2006 Sb., 0 verejnyeh zakazkaeh, ve znenf pozdejsleh pfedpisu, tuto smlouvu. I. Pfedmet smlouvy 1) Tato smlouva je uzavrena na zaklade vyberoveho rizenf pro zakazku maleho rozsahu cj. 4511/2015-LNN ze dne ) predmetem smlouvy je zavazek dodavatele za podmrnek sjednanyeh touto smlouvou a v souladu se zadavaer dokumentael a nab!dkou dodavatele ucinenou v ramei zadavaefho "zen! provest bezpecnostnl audit informacnfeh teehnologil (IT) objednatele zahrnujlcl: a) extern! test zranitelnosti, tj. provedeni testu zranitelnosti vybranyeh verejne prrstupnyeh zarrzenf na zaklade dodaneho rozsahu verejnyeh IP adres v eelkovem poctu 19 s nulovou znalost! vnitrnl infrastruktury; b) intern! test zranitelnosti, tj. provedenl testu zranitelnosti internlch zarrzen! na zaklade dodaneho rozsahu vybranyeh vnitrnieh IP adres v poctu 584 z vnitrnl site; e) provedeni formalnlho overenl predpisove zakladny (gap analysis) formou porovnanl aktualniho stavu dokumentaee (vnitrnfch predpisu v oblasti IT) s pozadavky zakona c. 181/2014 Sb., zakona 0 kybernetieke bezpecnosti a predpisu vydanyeh k jeho provedenr (dale jen zakon) prrpadne standardu ISO ) Testy podle odst. 2 plsm. a,b) jsou neautentizovane neinvazivnl testy provedene pomoei automatizovaneho SW.

2 '", 4) Z externiho a interniho testu podle odst. 2 pismo a,b) dodavatel zpracuje detailni report t v elektronicke podobe obsahujici identifikaci operaenich systemu a na nich bez!cich aplikaci a jejich verzi, jednotlive nalezy pro jednotliva zaflzeni, zavaznost nalezu, relevantni hrozby a doporueenim napravy (spravne bezpeenostni konfigurace). 5) 0 ovefeni podle odst. 2 pismo c) dodavatel zpracuje souhrnny dokument popisujici stav organizace v pfipravenosti na plneni povinnosti z hlediska uvedeneho zakona v jednotlivych zakonem stanovenych oblastech a kriteriich. Zarove" bude identifikovat pfipadne nedostatky a navrhne jednotlive postupy, aby bylo mozne dosahnout souladu se zakonem. Vysledek bude zpracovan v plsemne a elektronicke forme, a navic bude vzhledem ke komplexnosti cele zalezitosti provedena diskuze formou workshopu v rozsahu do 4 hodin. 6) Objednatel se zavazuje zaplatit dodavateli dohodnutou cenu. II. Doba a misto plneni 1) Dodavatel se zavazuje poskytnout plneni podle teto smlouvy nejpozdeji do 30 dnu od dne uzavfeni smlouvy; objednatel se zavazuje poskytnout dodavateli potrebnou soueinnost. 2) Splnenim dodavky se rozumi provedenl ve~kerych testu a ovefeni, zpracovani v~ech vyslednych dokumentu a provedeni workshopu, jak je uvedeno v el. I. Splneni dodavky potvrdi smluvni strany podpisem pfedavaciho protokolu. III. Cena plneni Sjednana cena dodavky ein! ,- Ke bez DPH; k teto cene bude pfipoetena DPH v zakonne vy~i platne v den uskuteeneni zdanitelneho plnen!. Kupni cena veetne DPH ve vy~i platne ke dni podpisu teto smlouvy ein! ,-Ke. Cena obsahuje ve~kere naklady prodavajiciho. IV. Fakturatni a platebni podminky 1) Kupuj!ci neposkytne k uhrade ceny plnen! zalohu. 2) Prodavajicl je opravnen fakturovat cenu plneni v den splnenl dodavky a pfedat objednateli da"ovy doklad (fakturu); nejpozdeji pfeda da"ovy doklad do 10 dnu od splneni dodavky. 3) Da"ovy doklad (faktura) mus! spl"ovat nalezitosti da"oveho dokladu die zakona e. 235/2004 Sb. 0 dani z pfidane hodnoty, ve zneni pozdej~ich pfedpisu. Da"ovy doklad krom nalezitosti stanovenych pravn!m pfedpisem musi obsahovat zejmena tyto nalezitosti: a) oznaceni penezniho ustavu a cislo uclu, na ktery se rna platit, konstantni a variabilnl symbol, b) nazev dodavky, c) duvod uetovanl s odvolanlm na smlouvu; d) seznam priloh. K da"ovemu dokladu musi byt pfipojen pfedavacl protokol. 4) Nebude-li da"ovy doklad (faktura) obsahovat nalezitosli pod Ie odstavce 3, je kupujlci opravnen vadny dmovy doklad ve Ihute splatnosti vratit prodavajicimu a pozadovat vystavenf noveho bezvadneho da"oveho dokladu (faktury). Dnem dorueenl opraveneho da"oveho dokladu (faktury) kupujicimu zacne bezet nova IhUta splatnosti. 5) Doba splatnosti faktury je stanovena na 60 kalendafnich dnu ode dne doruceni faktury objednateli. 6) Platby budou probrhat vyhradne v ezk a rovne~ ve~kere cenove udaje budou v teto mime.

3 V. Obchodnl podmlnky 1) Objednatel prohlasuje, ze je dr.!itelem techto certifikatu v oblasti bezpe~nosti IT/hackingu RNDr. Jiri Bartunek - certifikat CISA, Ing. Lubomir Luka~ - certifikat CISA. 2) Dodavatel pouzije ke splneni sveho zavazku jednotlive technologie, postupy a produkty, ktere jsou uvedeny v pfiloze~. 1, kter~ je nedllnou soumsti teto smlouvy. 3) Po splnenl dodavky seplsl dodavatel a objednatel predavacl protokol; vadne nebo neuplne plnenl nenl objednatel povinen pfevzlt. 4) Osoby opravnene jed nat ve vecech plnen i teto smlouvy a) za objednatele : ing. Vladimir Toser, feditel odboru informa~nlch technologil, tel , , vladimir.toser@uvn.cz b) za dodavatele : Ing. Iva Safaf, Key Account Manager, tel ivo.safar@anect.com VI. Smluvnl pokuta a urok z prodleni 1) V pfipade prodleni dodavatel se splnenim dodavky, je dodavatel povinen objednateli zaplatit smluvni pokutu ve vysi K~ za kazdy zapo~aty den prod len I; pravo objednatele na nahradu ujmya nahradu nakladu vynalozenych na uplatnenf sveho prava nenl zaplacenim smluvni pokuty dotreno. 2) V pflpade prodleni objednatele s uhradou ceny plneni je objednatel povinen zaplatit dodavateli smluvni urok z prodlenl ve vysi 0,02 % z dluzne Mstky za kazdy den prodleni do zaplaceni. 3) V pfipade poruseni zavazku ml~enlivosti a ochrany duvernych informaci podle ~1. VIII se dodavatel zavazuje zaplatit objednateli smluvnl pokutu ve vysi ,- K~ za kazdy pflpad porusenl zavazku; pravo objednatele na nahradu ujmy a nahradu nakladu vynalozenych na uplatneni sveho prava neni zaplacenim smluvni pokuty dot~eno. VII. Ukonceni smlouvy 1) Smluvnl strany jsou opravneny tuto smlouvu ukon~it pisemnym odstoupenim nebo plsemnou dohodou. 2) Objednatel je opravnen pisemne odstoupit od smlouvy, pokud: a) na majetek dodavatele bylo zahajeno insolven~ni rlzeni b) navrh na prohlasenl konkursu byl zamitnut pro nedostatek majetku c) dodavatel vstoupi do likvidace d) nastane vyssi moc, kdy dojde k okolnostem, ktere nemohou smluvnl strany ovlivnit a ktere zcela a na dobu delsl nez 90 dnu znemozni nektere ze smluvnich stran plnit sve zavazky ze smlouvy e) dodavatel bude v prodlenl s poskytnutlm plnenl dele nez 10 dnl. 3) Objednatel je dale opravnen odstoupit od smlouvy, vznikla-ji mu ~innosti nebo ne~innosti dodavatele skoda nebo vznik skody hrozi nebo bylo-li poskozeno dobre jmeno kupujlciho. 4) Objednatel a dodavatel jsou dale opravneni odstoupit od smlouvy v pflpade podstatneho poruseni smluvnlch povinnosti druhou smluvni stranou. 5) Odstoupenf od smlouvy musl byt u~ineno pfsemne a doru~eno druhe strane, pficemz u~inky odstoupenl nastavaji dnem doru~eni pisemneho oznameni. 6) Smluvnf strany mohou ukon~it smlouvu pisemnou dohodou.

4 VIII. Ochrana informaci 1) Dodavatel bere na vedoml, te ve~kere informaee poskytnute mu objednatejem za utejem plneni teto smjouvy anebo informaee, ktere se pri plnenl zavazku byt'i nahodile dovl, a stejne tak vysledky tinnosti dodavatele, jsou duvernymi informaeemi objednatele. 2) Dodavatel se zavazuje ve~kere informace uvedene v odstavei 1 ehranit, zaehovavat 0 nieh mltenlivost, nezpristupnitje jakekojiv tfetl osobe a nepouzitje pro sve potfeby v rozporu s utelem, pro jaky byly poskytnuty; dodavatel se zavazuje pfijmout ve~kera potfebna teehnieka a organizatni opatreni, aby zabranit jakemukoliv uniku duvernyeh informaei. Dodavatel prohla~uje, te stejnym zpusobem zavazal osoby, ktere se budou podllet na plnenl teto smlouvy. 3) Zavazek mltenlivosti a oehrany duvernyeh informael trva i po skontenl teto smlouvy. IX. Zaverecna ustanoveni 1) Vzajemne vztahy obou smluvnlch stran se fldi pravnlm fadem Geske republiky, zejmena ustanovenfmi obtanskeho zakonlku. 2) V pfipade sporu se obe smluvni strany zavazujl pokusit se pfedev~lm 0 jeho urovnani smlrem, v prfpade soudnlho sporu bude vee projednavana soudem pflslu~nym podle obtanskeho soudnlho fadu. 3) Tuto smlouvu Ize doplflovat ti menit pouze formou pisemneho dodatku, podepsaneho opravnenymi zastupei obou smluvnleh strano 4) Smluvni strany prohla~uji, ze jsou opravneny zavazat se zpusobem uvedenym v teto smlouve. Pokud se toto prohlasenl ukaze nepravdivym, zavazuji se k nahrade ve~kere ~kody, ktera by tak mohla vzniknout. 5) Nedilnou soutastl teto smlouvy je pruoha t. 1 obsahujiei speeifikaei teehnologii, postup a produkty poutite dodavatelem k plnenf zavazku. 6) Tato smlouva je vyhotovena ve 4 stejnopiseeh, z nicht kupujlci obdrti 2 vyhotoveni a prodavajlel 2 vyhotovenl. 7) Tato smlouva je platna a utinna dnem podpisu obou smluvnleh strano 8) Smluvnl strany zarovefl potvrzuji, ze si tuto smlouvu pred jejim podpisem pfetetly a s jejim obsahem souhlasi, te nebyla uzavfena v Usni ani za napadne nevyhodnyeh podminek. Na dukaz toho pfipojuji sve podpisy. V Praze dne V Praze dne G9-1m~ Jan Zinek a Pavel S nka!k,;z.~e. "r.4.. dodavatel ANI: ANECT a.s.) Vldel"iska 204/125 F-i'izrenice Brno T F www,antict.qqm 01(;; CZ253130:iilS

5 NCCT Pfnoha c. 1 Specifikace technologii, postup a produkty pouzite dodavatelem k plneni zilvazku 1. Externi test zranitelnosti IT V ramci externlho testu zranitelnosti bude provedeno proverenf bezpetnosti IT vuti externlm utotnlkum. Cllem externlho testu je identifikovat siam mista operatnlho systemu a sluzeb, ktera mohou byt zneuzita k zlskanl neopravneneho prlstupu nebo odcizen! citlivych dat. Test bude proveden s nulovou znalostl infrastruktury a serveru. Extern I test zranitelnosti bude proveden pomoci nastroje QualysGurad Vulnerability Management (VM). Testovani bude problhat z centra Qualys SOC. Qualys SOC pouzlva tyto FQDN a site: htlps:/lqualvsguard,gualys,eu, hups:lldistgualys,eu, all in 64, /20. Na hranitnfm firewallu je treba mit povoleny prlstup k testovanym systemum z vyse uvedenych zdroju Rozsah externiho testu Zahrnuje standardni test 19 stroju dostupnych z internetu. Standardnl test skenuje pres 1900 portu (TCP a UDP). Je motne provest test pres vsechny porty, cot vzhledem k tasove narotnosti testu nedoporutujeme. Vyhodnejsl je provest standardn! sken a dospecifikovat dodatetne sluzby bezlcl na nestandardnlch portech Postup externiho testu Externl test zranitelnostl se bude skladat z techto kroku: 1. upresnenl rozsahu testu - je doporuten, ale nenl podmlnkou. Vyhodou je minimalizace zateze testovanych systemu. 2, Pruzkumny sken - je doporuten, ale nen! podmlnkou. Vyhodou je detekce neaktivnlch stroju, ktere budou vyrazeny z testu zranitelnostl 3. Nastavenl parametru testu, provedenl externlho testu zranitelnostl Na zaklade vysledku testu bude provedeno vyhodnocenl nejzavatnejslch nalezu s doporutenlm jejich napravy. 2. Interni test zranitelnosti IT V ramci internlho testu zranitelnosti bude provedeno proverenl bezpetnosti IT vuti utotnlkum z vnitrnl site zadavatele. Cllem internlho testu je identifikovat siam mlsta operatn!ho systemu a sluteb, ktera mohou byt zneutita k zlskan! neopravneneho pristupu nebo odc/zenl citlivych dal. Test bude proveden s nulovou znalostr vnitrnl infrastruktury. Intern! test zranitelnosti bude proveden pomoci nastroje QualysGurad Vulnerability Management (VM). Testovanl bude probihat pomoci sondy zprovoznene ve virtualnim prostredl zadavatele. Doporutujeme umlstit sondu co nejblize testovanym systemum.

6 A CT Pi'fIoha C Rozsah interniho testu Zahrnuje standardn! sken 584 stroju dostupnych z vnitrn! site. Standardn! test skenuje pres 1900 portu (TCP a UDP). Je moine provest test pres v~echny porty, coz vzhledem k tasove narotnosti testu nedoporutujeme. Vyhodnej~1 je provest standardnl sken a dospecifikovat dodatetne sluzby bez!c! na nestandardnich portech Postup internfho testu Interni test zranitelnosti se bude skladat z techto kroku: 1. upresnenl rozsahu testu - je doporuten, ale neni podmlnkou. Vyhodou je minimalizace zateze testovanych systemu. 2. Pruzkumny sken - je doporuten, ale neni podminkou. Vyhodou je detekce neaktivnich stroju, ktere budou vyrazeny z testu zranitelnostl. 3. Nastavenl parametru testu, provedenl interniho testu zranitelnosti. Na zaklade vysledku testu bude provedeno vyhodnocenl nejzavaznej~!ch nalezu s doporutenim jejich napravy. 3. Vyhody reseni Qualys Pro testy zranitelnosti pouzivame nastroje QualysGuard, ktere majl tyto vyhody: Patrl k nejlep~lm re~enim na trhu z pohledu hodnocen! nezavislych analyz. Provadeji spolehlive, nekonfliktnl a efektivnl skenovani. Poskytuji presne vysledky, komplexni a prizpusobitelne reporty. Umozi'luji integraci s dal~fmi systemy IT, napr. helpdesk nebo aplikatnf firewall. Umozi'luj[ nepretriite testovani zranitelnosti. Efektivni sprava zranitelnosti, prehledne informace k napravnym opatrenim s odkazem na bezpetnostnl databazi CVE, stranky vyrobce SW a dal~i dulezite informace. Mame s nimi spoustu zku~enostl. Jsou v souladu s pozadavky ZKB, konkretne s predpisem 316/2014 Sb., vyhla~ka 0 bezpetnostnich opatrenlch, kybernetickych bezpetnostnich incidentech, reaktivnich opatrenich a 0 stanoveni nalezitosti podani v oblasti kyberneticke bezpetnosti, 15 - Kontrola a audit kriticke informatn! infrastruktury a vyznamnych informatnlch systemu, odst. 3, "Organ a osoba uvedena v 3 plsm. c) a d) zakona dale pro informacnf system kriticke informacnl infrastruktury a komunikacnf system kriticke informacni infrastruktury provadf kontrolu zranitelnosti technickych prostfedku pomocl automatizovanych nastrojij a jejich odborne vyhodnocenl a reaguje na zjistene zranite/nostt', kde UVN pravdepodobne bude napli'lovat urteni die zakona 181/2014 Sb., 0 kyberneticke bezpetnosti 3 pismo c) "spravce informatniho systemu kriticke informatnl infrastruktury". 4. Formalni overeni urovne kyberneticke bezpecnosti Overen! Orovne kyberneticke bezpetnosti bude provedeno posouzen!m shody stavajici dokumentace s pozadavky predpisu t.316/2014 Sb., vyhla~ka 0 bezpetnostnich opatrenich, kybernetickych bezpetnostnich incidentech, reaktivnich opatrenlch a 0 stanoven! nalezitost! podiml v oblasti kyberneticke bezpetnosti (vyhlmka 0 kyberneticke bezpetnosti), konkretne s 5 a prllohou t. 4, ktere specifikuji minimalnl obsah a strukturu bezpetnostnf dokumentace.

7 CCT Prfloha c. 1 ANeeT Vlastni ovefeni bude provedeno ve dvou kroclch: Vlastn! studium poskytnute dokumentace a posouzenl shody s pozadavky pfedpisu 316/2014 Sb. Rozhovor s odpovednymi zamestnanci - ujasnenr probh3movych okruhu, potvrzen! zji$teneho stavu. Ovefeni bude provedeno v souladu se zpracovanou pomuckou GovCERTu "Pomucka k auditu bezpecnostnlch opatfenl podle zakona 0 kyberneticke bezpecnosti" a bude brat ohled na pozadavky Akreditacnich standardu pro nemocnice (splnenl pozadavku specifikovanych v prrloze c. 1 vyhla$ky MZ CR C. 102/2012 Sb., 0 hodnocenl kvality a bezpecl luzkove zdravotnl pece) Standard Nemocnice zajisti zabezpecenr informaci a Standard Nemocnice ma zavedenu bezpecnostnl politiku informacnich technologii veetne havarijnlch planu. Vystupem overeni bude dokument popisujlcl soucasny stav nemocnice v pripravenosti na plnenl pozadavku zakona c. 181/2014 Sb.. 0 kyberneticke bezpecnosti a na nej navazujicl predpis c. 316/2014 Sb., vyhla$ka 0 bezpecnostnlch opatrenlch. kybernetickych bezpecnostnich incidentech, reaktivnlch opatrenich a 0 stanovenl nalezitost! podanl v oblasti kyberneticke bezpecnosti v rozsahu spravce kriticke informacni infrastruktury. Soucasti tohoto vystupu budou navrzeny postupy pro odstraneni pripadnych nedostatku takovym zpusobem, aby bylo mozno dosahnout shody s vy$e uvedenym zakonem. Vystup bude dale zpracovan pro prezentaci na workshopu - zde budou prezentovany vystupy jak z pohledu zakona c. 181/2014 Sb., tak idle pozadavku Akreditacnlch standardu pro nemocnice.

8

SMLOUVA 0 DILO. clanek 1. SMLUVNi STRANY. DIC: CZ00322242 Bankovni spojenf: Ceska sporitelna a.s., Horovice cislo uctu: 27-0363886349 / 0800

SMLOUVA 0 DILO. clanek 1. SMLUVNi STRANY. DIC: CZ00322242 Bankovni spojenf: Ceska sporitelna a.s., Horovice cislo uctu: 27-0363886349 / 0800 -,, SMLOUVA 0 DILO dohodnuta a nasledne uzavrena mezi ucastnfky a smluvnfmi stranami: clanek 1 SMLUVNi STRANY Objednatel: Mesto Hoi'ovice Palackeho nam.2, 268 01, Horovice, IC 00233242, DIC: CZ00322242

Více

plk. prof. MUDr. Miroslav Zavoral, Ph.D., ředitel Bankovní spojení: ČNB Praha 1 Číslo účtu: 32123881/0710 oprávněn jednat ve věcech Ing.

plk. prof. MUDr. Miroslav Zavoral, Ph.D., ředitel Bankovní spojení: ČNB Praha 1 Číslo účtu: 32123881/0710 oprávněn jednat ve věcech Ing. Smlouva o poskytování služeb při zabezpečování činnosti koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi po dobu realizace akcí v areálu ÚVN Praha uzavřená v souladu s ust. 269 odst. 2

Více

KUPNi SMLOUVA c.j. KRPL-49055-8/CJ-2011-1800VZ

KUPNi SMLOUVA c.j. KRPL-49055-8/CJ-2011-1800VZ KUPNi SMLOUVA c.j. KRPL-49055-8/CJ-2011-1800VZ die 409 a nasl. zakona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich predpisu, (dale jen,,obchodni zakonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-30474-3/CJ-2011-1800VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-30474-3/CJ-2011-1800VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-30474-3/CJ-2011-1800VZ die 409 a ndsl zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zdkonik, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (ddlejen,,obchodni zdkonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla

Více

KUPNI SMLOUVA c.09-5/2011 (k c. j. KRPL /CJ VZ)

KUPNI SMLOUVA c.09-5/2011 (k c. j. KRPL /CJ VZ) KUPNI SMLOUVA c.09-5/2011 (k c. j. KRPL - 42220-7/CJ-2011-1800VZ) die 409 a nasl. zakona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (dale jen,,obchodni zakonik") nize uvedeneho dne,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. II. Doba a místo plnění

KUPNÍ SMLOUVA. II. Doba a místo plnění KUPNÍ SMLOUVA Smluvní strany : zápis v OR: se sídlem: zastoupena: IČ: DIČ: bankovní spojení: a (dále též jen prodávající ) Ústřední vojenská nemocnice PRAHA příspěvková organizace zřízená Ministerstvem

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-45721-5/CJ-2011-1800VZ die 409 a ndsl zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodnizdkonik, ve znenipozdejsich predpisu, (ddlejen,,obchodni zdkonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla uzavfena

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ. die 409 a ndsl. zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisfl, zakonik")

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ. die 409 a ndsl. zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisfl, zakonik) KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-30474-3/CJ-2011-1800VZ die 409 a ndsl. zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisfl, (ddlejen,,obchodni zakonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla

Více

KUPNI SMLOUVA. 1. Smluvni strany. Kvetna 15, 603 00 Brno. Ing. Martin Klanica, ustfedni feditel SZPI. CNB, pobocka Brno cislo uctu: 75014149 DIC:

KUPNI SMLOUVA. 1. Smluvni strany. Kvetna 15, 603 00 Brno. Ing. Martin Klanica, ustfedni feditel SZPI. CNB, pobocka Brno cislo uctu: 75014149 DIC: KUPNI SMLOUVA 1. Smluvni strany Ceska republika - Statni zemedelska a potravinafska inspekce Sidlo: Za kterou jedna: Bankovni spojeni: Kvetna 15, 603 00 Brno Ing. Martin Klanica, ustfedni feditel SZPI

Více

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany : zápis v OR: se sídlem: zastoupena: DIČ: bankovní spojení: (dále též jen prodávající )

KUPNÍ SMLOUVA. Smluvní strany : zápis v OR: se sídlem: zastoupena: DIČ: bankovní spojení: (dále též jen prodávající ) KUPNÍ SMLOUVA Smluvní strany : zápis v OR: se sídlem: zastoupena: IČ: DIČ: bankovní spojení: (dále též jen prodávající ) a Ústřední vojenská nemocnice PRAHA příspěvková organizace zřízená Ministerstvem

Více

KUPNisMLOUVA. uzavrena mezi

KUPNisMLOUVA. uzavrena mezi UVN Doruteno : 23,04, 2015 2370/2015-uVN KUPNisMLOUVA listy : l0 p..-.l1ahv druh : li/sv : uzavrena mezi ITAGE, spol. s r.o. Sfdlem: nam, Vaclava Vacka 1671/11, Ostrava - Poruba, 708 00 Kontaktnf adresa:

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Chvalšiny Sídlo: Chvalšiny 38,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle příslušných ustanovení zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) (dále jen smlouva ) Článek I. Smluvní strany Obec Planá Sídlo: Planá 59, 370 01 České

Více

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy

Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Název veřejné zakázky: Bezpečnostní sondy pro páteřní síť Obchodní podmínky - návrh kupní smlouvy Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány formou a strukturou kupní smlouvy. Účastník ve své nabídce

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-54520-5/CJ-2011-1800VZ die 409 a ndsl zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zdkonik, ve zneni pozdejsich predpisu, (ddlejen,,obchodnf zdkonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-88532- /CJ-2012-1800VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-88532- /CJ-2012-1800VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-88532- /CJ-2012-1800VZ die 409 a nasl. zakona c. 513/1991 Sb., Obchodni zakonik, ve zneni pozdejsich pfedpisu, (dale jen,,obchz"), nize uvedeneho dne, mesice a roku mezi smluvnimi

Více

Smluvni strany. zapsana v obchodnim rejstfiku vedenym krajskym soudem v Usti nad Labem, oddilc, vlozka21089 (dale jen,,prodavajici")

Smluvni strany. zapsana v obchodnim rejstfiku vedenym krajskym soudem v Usti nad Labem, oddilc, vlozka21089 (dale jen,,prodavajici) KUPNi SMLOUVA C.j. KRPL-32271-6/CJ-2015-1800VZ die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, v platnem zn ni, (dale jen,,obcansky zakonik") nize uvedeneho dne, mesice a roku byla mezi smluvnimi

Více

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva )

KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) Příloha č. 4 KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) I. Smluvní

Více

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB

Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB Příloha č. 4 SMLOUVA O ZAJIŠTĚNÍ SLUŽEB uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY: Objednatel Základní škola, Základní

Více

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně Příloha č. 2 k č.j.: PPR-885-12/ČJ-2011-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064

Více

KUPNl SMLOUVA. die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, v platnem zneni, (dale jen,,obcansky zakonik") KRPL-97366-7/CJ-2015-1800VZ

KUPNl SMLOUVA. die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, v platnem zneni, (dale jen,,obcansky zakonik) KRPL-97366-7/CJ-2015-1800VZ KUPNl SMLOUVA die 2079 a nasl. zakona c. 89/2012 Sb., obcanskeho zakoniku, v platnem zneni, (dale jen,,obcansky zakonik") KRPL-97366-7/CJ-2015-1800VZ nize uvedeneho dne, mesice a roku byla mezi smluvnimi

Více

Kupní smlouva k veřejné zakázce malého rozsahu Nákup monitoru prostředí. K U P N Í S M L O U V A

Kupní smlouva k veřejné zakázce malého rozsahu Nákup monitoru prostředí. K U P N Í S M L O U V A µ#57743/a/2014-sov@ 57743/A/2014-SOV Č.j.: UZSVM/A/34363/2014-SOV Kupní smlouva k veřejné zakázce malého rozsahu K U P N Í S M L O U V A ÚZSVM č. /2014 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012

Více

K U P N Í S M L O U V A

K U P N Í S M L O U V A K U P N Í S M L O U V A Příloha č. 1 ÚZSVM ÚP České Budějovice č. /2015 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) na veřejnou zakázku s názvem

Více

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA. dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) KUPNÍ SMLOUVA dle ust. 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) Níže uvedeného dne, měsíce a roku byla uzavřena mezi smluvními stranami

Více

SMLOUVA O VYKONU CINNOSTI KOORDINATORA BOZP Uzavfena ve smyslu ustanoveni 269, odst. 2 zakona c. 513/1991 Sb., Obchodniho zakoniku

SMLOUVA O VYKONU CINNOSTI KOORDINATORA BOZP Uzavfena ve smyslu ustanoveni 269, odst. 2 zakona c. 513/1991 Sb., Obchodniho zakoniku Cislo smlouvy Objednatele: VPSKP 51-14/CJ-2013-9609K3 Cislo smlouvy Koordinator a BOZP: SMLOUVA O VYKONU CINNOSTI KOORDINATORA BOZP Uzavfena ve smyslu ustanoveni 269, odst. 2 zakona c. 513/1991 Sb., Obchodniho

Více

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í Příloha č. 2 k č.j.: PPR-2375-21/ČJ-2011-0099EC Počet listů: 7 Závazný vzor kupní smlouvy Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ:

Více

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ

KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL /CJ VZ KUPNI SMLOUVA c.j. KRPL-45722-5/CJ-2011-1800VZ die 409 a ndsl. zdkona c. 513/1991 Sb., Obchodni zdkonik, ve zneni pozdejsich predpisu, (ddlejen,,obchodni zdkonik") Nize uvedeneho dne, mesice a roku byla

Více

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany

N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ VZ. I. Smluvní strany N Á V R H KUPNÍ SMLOUVY KRPK-9142/ČJ-2010-1900VZ dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen obchodní zákoník ) I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název..

Více

PRE - kompletni udaje k jednotlivym typum uveru "Standard" nabizenych spolecnosti CPE Credits of Private Equity a.s.

PRE - kompletni udaje k jednotlivym typum uveru Standard nabizenych spolecnosti CPE Credits of Private Equity a.s. CPE Credits of Private Equity a.s. - Predsmluvni informace ke spotrebitelskym PRE - kompletni udaje k jednotlivym typum uveru "Standard" nabizenych spolecnosti CPE Credits of Private Equity a.s. 1. Udaje

Více

KUPNÍ SMLOUVA.j. MV-62107/SIK uzav ená na základ rámcové smlouvy . MV /P-2010 Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA.j. MV-62107/SIK uzav ená na základ rámcové smlouvy . MV /P-2010 Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA č.j. MV-62107/SIK5-2011 (dále jen smlouva ) uzavřená na základě rámcové smlouvy č. MV-74773-80/P-2010 (dále jen rámcová smlouva ) dle 409 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník,

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY

KUPNÍ SMLOUVA. na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem. Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY Příloha č. 2 KUPNÍ SMLOUVA na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Dodávka a montáž PC učebny I. SMLUVNÍ STRANY OBJEDNATEL objednatel: Základní škola Povážská Strakonice sídlo: zastoupený: Mgr. Tomášem

Více

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í

(dále jen centrální zadavatel ) na jedné straně. (dále jen prodávající ) na straně druhé. u z a v í r a j í Příloha č. 3 k č.j.: PPR-2262-35/ČJ-2012-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Centrální ČESKÁ REPUBLIKA zadavatel: Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ:

Více

uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) Článek 1

uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) Článek 1 Příloha č.1 Obchodní podmínky (následně smlouva) uzavřená dle 536 a následujících obchodního zákoníku (zákon č. 513/1991 Sb.) č. smlouvy objednatele: č. smlouvy zhotovitele: Článek 1 Smluvní strany Objednatel:

Více

Kupní smlouva. č prodávajícího

Kupní smlouva. č prodávajícího K U JC P 0 1 9C X M 3 Kupní smlouva Okupujícího č. 2015011 prodávajícího p / v / r /p /^ y - í í Smluvní strany JIHOČESKÝ KRAJ se sídlem: zastoupený: IČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: U Zimního stadionu

Více

Příloha č. 3 Návrh smlouvy

Příloha č. 3 Návrh smlouvy Příloha č. 3 Návrh smlouvy Tyto obchodní podmínky je uchazeč povinen zapracovat do návrhu na uzavření smlouvy předkládaného jako součást nabídky na realizaci zakázky. Obsah obchodních podmínek může uchazeč

Více

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC. zastoupená: Ing. Klárou Šalátovou vedoucí odboru veřejných zakázek Policejního

Kupní smlouva. Č.j. PPR /ČJ EC. zastoupená: Ing. Klárou Šalátovou vedoucí odboru veřejných zakázek Policejního Kupní smlouva Č.j. PPR-15880-18/ČJ-2011-0099EC Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064 zastoupená: Ing. Klárou Šalátovou vedoucí

Více

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany

KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP /ČJ VZ. I. Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA Č.j. KRPP- 64307/ČJ-2011-0300VZ I. Smluvní strany 1. Prodávající: Název: IMPROMAT CZ spol. s r.o. Sídlo: U Hellady 697/4, PSČ 140 00 Praha 4 Pobočka: Kreuzmannova 18, PSČ 318 00 Plzeň Zastoupená:

Více

KUPNI SMLOUVA. Stfedni prumyslova skola, Stfedni odborna skola a Stfedni odborne uciliste, Hradec Kralove,

KUPNI SMLOUVA. Stfedni prumyslova skola, Stfedni odborna skola a Stfedni odborne uciliste, Hradec Kralove, Pfiloha c. 7 KUPNI SMLOUVA Cislo: kterou ve smyslu pfislusnych ustanoveni zakona c. 513/1991 Sb., obchodniho zakoniku, ve zneni pozdejsich pfedpisu, uzavfely nize uvedeneho dne, mesice a roku na zaklade

Více

SMLOUVA O DÍLO - návrh

SMLOUVA O DÍLO - návrh Příloha č.4 Evidenční č. smlouvy: 0000/2015 Spis č.: 719/2015 č.j.: 0000/2015/TZ SMLOUVA O DÍLO - návrh č. 3/2015/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany

Více

Dodávka 18 notebooků včetně softwaru pro Základní školu Karlovy Vary, Truhlářská 19, příspěvkovou organizaci Kupní smlouva

Dodávka 18 notebooků včetně softwaru pro Základní školu Karlovy Vary, Truhlářská 19, příspěvkovou organizaci Kupní smlouva Příloha č. 4 Dodávka 18 notebooků včetně softwaru pro Základní školu Karlovy Vary, Truhlářská 19, příspěvkovou organizaci Kupní smlouva 1 KUPNÍ SMLOUVA (dále jen smlouva ) uzavřená podle ustanovení 2079

Více

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Kupní smlouva. uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Kupní smlouva uzavřená dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany Prodávající: Jan Vitoul sídlo: Litovel Nová Ves 5, p. Chudobín 783 21 právní forma: Fyzická osoba zastoupený:

Více

KUPNi SMLOUVA c. 382/4263

KUPNi SMLOUVA c. 382/4263 EDOMED EDOMED s.r.o. U vinohradske nemocnice 3 13000Praha3 Ceska republika KUPNi SMLOUVA c. 382/4263 Smluvni strany: EDOMED s. r. o. IC:CZ63673169 sidlem Praha 3, U Vinohradske nemocnice 3, PSC: 130 00

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM

SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice Zastoupeno: Ing. Kamil

Více

Smlouva o dilo uzavfena die 536 a nasl. obchodniho zakoniku c. 513/1991 SJbC.j.; v platnem zneni na realizaci akce:

Smlouva o dilo uzavfena die 536 a nasl. obchodniho zakoniku c. 513/1991 SJbC.j.; v platnem zneni na realizaci akce: Smlouva o dilo uzavfena die 536 a nasl. obchodniho zakoniku c. 513/1991 SJbC.j.; v platnem zneni na realizaci akce: Zpracovani a projednani projektove dokumentace..desfova kanalizace a zpevnenych ploch

Více

KUPNÍ SMLOUVA. (společně dále také jen smluvní strany, nebo jednotlivě smluvní strana )

KUPNÍ SMLOUVA. (společně dále také jen smluvní strany, nebo jednotlivě smluvní strana ) KUPNÍ SMLOUVA Číslo smlouvy kupujícího: PPR-7074-29/ČJ-2016-990656 Smluvní strany: Česká republika Ministerstvo vnitra Sídlo: Nad Štolou 936/3, PSČ 170 34, Praha IČO: 00007064 DIČ: CZ00007064 Zastoupená:

Více

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky pro prodej zboží a služeb KUBYX trade s.r.o. Obchodní společnost KUBYX trade s.r.o. je zhotovitelem potisků na textilie, v rámci této své činnosti poskytuje kupujícím buď pouze

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019

KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019 KUPNÍ SMLOUVA č. ORM/1423/7/2019 uzavřená podle ustanovení 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů I. SMLUVNÍ STRANY 1.1 KUPUJÍCÍ: Město Ústí nad Orlicí

Více

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel

Příloha č. 4 ZD. příspěvková organizace. tel Příloha č. 4 ZD OBCHODNÍ PODMÍNKY ve smyslu 44 odstavec 3 písmeno a) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách pro veřejnou zakázku na dodávky Preambule: Tyto obchodní podmínky jsou vypracovány ve

Více

Kupní smlouva. Smluvní strany. 1. Předmět smlouvy JIHOČESKÝ KRAJ. se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu:

Kupní smlouva. Smluvní strany. 1. Předmět smlouvy JIHOČESKÝ KRAJ. se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Kupní smlouva K U J C P 0 0 0 V 0 E J č. smlouvy kupujícího: SK/OINF/030/15 č. smlouvy prodávajícího VH -09-2015 Smluvní strany JIHOČESKÝ KRAJ se sídlem: zastoupený: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu:

Více

Bílovecká nemocnice, a.s Bílovec, 17. listopadu 538/57

Bílovecká nemocnice, a.s Bílovec, 17. listopadu 538/57 Bílovecká nemocnice, a.s. 743 01 Bílovec, 17. listopadu 538/57 PŘÍLOHA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k podlimitní veřejné zakázce označené Pravidelné dodávky léků OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE STANOVENÉ FORMOU POŽADAVKŮ

Více

KUPNí SMLOUVA. Číslo: 201<>/ 002Cj/ Ao/ÓO

KUPNí SMLOUVA. Číslo: 201<>/ 002Cj/ Ao/ÓO - - KUPNí SMLOUVA Číslo: 201/ 002Cj/ Ao/ÓO Poliklinika Prosek a.s. se sídlem Lovosická 440/40, 190 00 Praha 9 - Střížkov Zastoupená: Ing. Jiřím Dufkem, ředitelem společnosti IČ:28495306 DIČ: CZ28495306

Více

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO

NÁVRH SMLOUVY O DÍLO NÁVRH SMLOUVY O DÍLO I. Smluvní strany 1. Objednavatel: Město Rýmařov Se sídlem: náměstí Míru 230/1, 795 01 Rýmařov Zastoupena: Ing. Petrem Kloudou - starostou IČO: 00296317 Bankovní spojení: Česká spořitelna

Více

PŘEDLOHA SMLOUVY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU

PŘEDLOHA SMLOUVY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU PŘEDLOHA SMLOUVY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU Identifikace veřejné zakázky Název: Druh veřejné zakázky: Režim veřejné zakázky: Adresa veřejné zakázky: Dodávky baterií do UKB Dodávky Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

SMLOUVA O DJLO - OOP Harrachov pro back office. c.j. KRPL-444-43/CJ-2011-1800VZ. uzavfena die 536 a nasl. Obchodniho zakoniku c. 513/1991 Sb.

SMLOUVA O DJLO - OOP Harrachov pro back office. c.j. KRPL-444-43/CJ-2011-1800VZ. uzavfena die 536 a nasl. Obchodniho zakoniku c. 513/1991 Sb. SMLOUVA O DJLO - OOP Harrachov pro back office c.j. KRPL-444-43/CJ-2011-1800VZ uzavfena die 536 a nasl. Obchodniho zakoniku c. 513/1991 Sb. I. Smluvni strany: Objednatel: Ceska republika - Krajske feditelstvi

Více

K U P N Í S M L O U V A. uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami

K U P N Í S M L O U V A. uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami K U P N Í S M L O U V A uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami Kupující: Název: Obec Baška Sídlo: Baška 420, 739 01 Baška Zastoupena:

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE jako nedílná součást zadávacích podmínek veřejné zakázky stanovené formou Požadavků na obsah smlouvy

OBCHODNÍ PODMÍNKY ZADAVATELE jako nedílná součást zadávacích podmínek veřejné zakázky stanovené formou Požadavků na obsah smlouvy Příloha č. 6 Obchodní podmínky zadavatele Zadavatel veřejné zakázky: Pověřená osoba: Veřejná zakázka: Nemocnice Strakonice, a.s. Strakonice, Radomyšlská 336, PSČ 386 29 IČ 260 95 181 RECTE.CZ, s.r.o. Matiční

Více

SMLOUVA O DILO c. ^/15/OVV

SMLOUVA O DILO c. ^/15/OVV SMLOUVA O DILO c. ^/15/OVV OVUP, CSPSK 3 n -gg., 2015 e r-.k. J U JJ uzavrena ve smyslu ust. 2586 a nasl. zak. c. 89/2012 Sb., obcansky zakonik, v platnem zneni *»»" 1. Statutarni mesto Brno, se sidlem

Více

SMLOUVA 0 OiLO podle 536 a nasi. obchodnfho zakonfku v platnem znemf

SMLOUVA 0 OiLO podle 536 a nasi. obchodnfho zakonfku v platnem znemf SMLOUVA 0 OiLO podle 536 a nasi. obchodnfho zakonfku v platnem znemf C. smlouvy objednatele: bd-5'-j/f1lt/,to or- C. smlouvy zhotovitele: 07L134019 "Zpracovani projektove dokumentace - Rekonstrukce ul.

Více

Kupní smlouva. č.j. KRPK-33403/ČJ VZ. v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů

Kupní smlouva. č.j. KRPK-33403/ČJ VZ. v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů Kupní smlouva č.j. KRPK-33403/ČJ-2011-1900VZ v souladu s ustanovením 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní strany 1) Česká republika Krajské ředitelství policie

Více

Návrh kupní smlouvy Č.J.: PPR-1401/ČJ-2015-990656

Návrh kupní smlouvy Č.J.: PPR-1401/ČJ-2015-990656 Návrh kupní smlouvy Č.J.: PPR-1401/ČJ-2015-990656 uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Článek I. Smluvní

Více

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK

Rámcová smlouva uzavíraná na základě veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Tonery pro potřebu KÚPK Rámcová smlouva Rámcová smlouva na poskytování dodávek uzavřená podle 269 odst. 2 s použitím ustanovení 409 a násl., zákona č. 513/1991 Sb., Obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany

Více

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: D10015. Evidenční číslo prodávajícího:

Více

DODÁVKA KANCELÁŘSKÝCH POTŘEB

DODÁVKA KANCELÁŘSKÝCH POTŘEB M ě s t s k ý o b v o d S t a t u t á r n í m ě s t o P a r d u b i c e M Ě S T S K Ý O B V O D P A R D U B I C E V I Úřad městského obvodu Pardubice VI Odbor vnitřních věcí, investic, dopravy a životního

Více

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁVCE OSOBNÍHO AUTOMOBILU

KUPNÍ SMLOUVA O DODÁVCE OSOBNÍHO AUTOMOBILU KUPNÍ SMLOUVA O DODÁVCE OSOBNÍHO AUTOMOBILU (č. ev. ČSÚ:.../2011)... zapsaná v obchodním rejstříku vedeném...soudem v..., oddíl..., vložka, se sídlem:... IČ::... DIČ:... zastoupená:... Bankovní spojení:...číslo

Více

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů.

KUPNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. KUPNÍ SMLOUVA uzavřená podle 409 a následujících zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná

Více

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM. 1. Smluvní strany

Návrh. SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM. 1. Smluvní strany Návrh SMLOUVA O DÍLO č. 17/2011/OMM uzavřena podle 536 a násl. obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. ve znění pozdějších předpisů 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice

Více

KUPNí SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou:

KUPNí SMLOUVA. uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou: KUPNí SMLOUVA uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., Občanský zákoník v platném znění mezi smluvními stranami, kterými jsou: na straně jedné: a na straně druhé: se sídlem: zastoupená: zapsána:

Více

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Prodávající: Kupní smlouva dle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Číslo: Společnost zastoupena: IČ: DIČ: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zápis do OR: a Kupující: Společnost

Více

číslo smlouvy prodávajícího:.. číslo smlouvy kupujícího:.. Se sídlem: Náměstí Míru 1, Domažlice IČ:

číslo smlouvy prodávajícího:.. číslo smlouvy kupujícího:.. Se sídlem: Náměstí Míru 1, Domažlice IČ: RÁMCOVÁ KUPNÍ SMLOUVA NA DODÁVKY KANCELÁŘSKÝCH POTŘEB uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů a zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění

Více

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb

Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb Příloha č. 2 k Č.j. PPR-31679-4/ČJ-2016-990656 Smlouva o poskytování konferenčních a hotelových služeb uzavřená podle ustanovení 1746 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Návrh kupní smlouvy. I Smluvní strany

Návrh kupní smlouvy. I Smluvní strany Příloha č. 2 k č.j. PPR-14748-3/ČJ-2014-990656 Návrh kupní smlouvy č.j. PPR-14748/ČJ-2014-990656 uzavřená v souladu 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Článek I. Předmět smlouvy

Článek I. Předmět smlouvy PŘÍLOHA Č. 3 Zadávací dokumentace NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY dle 409 zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen obchodní zákoník) Smluvní strany: 1. Objednatel: Univerzita

Více

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva. (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

Bankovní spojení: Číslo účtu: Zapsaná v obchodním rejstříku soudu v, oddíl, vložka

Bankovní spojení: Číslo účtu: Zapsaná v obchodním rejstříku soudu v, oddíl, vložka Společnost/Název: IČO: Sídlo/Místo podnikání: Zastoupená: Bankovní spojení: Číslo účtu: Zapsaná v obchodním rejstříku soudu v, oddíl, vložka dále též jako prodávající na straně jedné, a Město Kosmonosy

Více

S M L O U V A O D Í L O č.../2009

S M L O U V A O D Í L O č.../2009 S M L O U V A O D Í L O č.../2009 uzavřená podle 536 a násl. Obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. v platném znění mezi : I. Smluvní strany 1.1 Objednatel:...... Bankovní spojení:...... Číslo účtu:......

Více

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1

Kupní smlouva. Vybavení školy nábytkem 1 Kupní smlouva Vybavení školy nábytkem 1 KUPNÍ SMLOUVA I. Smluvní strany 1. Název: Základní škola Karlovy Vary, Poštovní 19, příspěvková organizace Sídlo: Poštovní 19, 360 01 Karlovy Vary Zastoupena: Mgr.

Více

II. TERMÍNY A MÍSTO PLNĚNÍ

II. TERMÍNY A MÍSTO PLNĚNÍ SMLOUVA O DÍLO uzavřená v souladu s ustanovením 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ), níže uvedeného dne, měsíce a roku mezi stranami: 1. Kulturní

Více

Smlouva o zajištění služeb

Smlouva o zajištění služeb Smlouva o zajištění služeb uzavřená podle ustanovení 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., nový občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen smlouva ) I. Smluvní strany Základní škola Jablonec

Více

Článek I. Smluvní strany

Článek I. Smluvní strany Návrh kupní smlouvy, příloha č. 4 zadávací dokumentace veřejné zakázky: Technika pro IZS dopravní automobil pro JSDH Plánice K u p n í s m l o u v a uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb.,

Více

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ

Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ VZ (Návrh) Kupní smlouva č. KRPE-84954/ČJ-2012-1700VZ (dále také smlouva ) uzavřená v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění I. SMLUVNÍ STRANY Kupující:

Více

35JM oz>: G. SMLOUVA O DtLO. uzavřená dle 2586 a naši. zákona č. 89/2012 Sb" občanského (dále " občanský zákoník") mezi:

35JM oz>: G. SMLOUVA O DtLO. uzavřená dle 2586 a naši. zákona č. 89/2012 Sb občanského (dále  občanský zákoník) mezi: 35JM oz>: G SMLOUVA O DtLO uzavřená dle 2586 a naši. zákona č. 89/2012 Sb" občanského (dále " občanský zákoník") mezi: Objednatel: zastoupeny: se sídlem: ČI. I. Smluvní strany Obec Psáry Milanem Váchou,

Více

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb

Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Č.j. : 20435/2007 32 Číslo v CES : 4072 Číslo úkolu : Rámcová smlouva na poskytování právních služeb Česká republika - Ministerstvo pro místní rozvoj se sídlem : Staroměstské nám. 6 Praha 1, 110 15 zastoupená

Více

Článek 1. Předmět smlouvy

Článek 1. Předmět smlouvy S M L O U V A o dílo kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřely ve smyslu ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodního zákoníku, tyto smluvní strany: Psychiatrická léčebna v Dobřanech

Více

Smlouva o dílo. uzavřené podle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů s názvem

Smlouva o dílo. uzavřené podle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů s názvem Příloha č. 2 k Výzvě Smlouva o dílo uzavřené podle 536 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů s názvem Zajištění prvků publicity spolufinancovaných projektů Evropské

Více

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA

Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA Příloha č. 3 Zadávací dokumentace Závazný vzor smlouvy KUPNÍ SMLOUVA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce

S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce S M L O U V A O D Í L O na zhotovení projektové dokumentace akce Stavební připravenost lokality OPIS uzavřená níže uvedeného dne měsíce a roku dle ustanovení 536 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., v platném

Více

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany

SMLOUVA O DÍLO. uzavřená podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Smluvní strany SMLOUVA O DÍLO uzavřená podle 2586-2635 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Smluvní strany Příspěvková organizace: Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická Emanuela Pöttinga a

Více

SMLOUVA O DÍLO. 1. Smluvní strany. Štefánikova 1163, Kopřivnice

SMLOUVA O DÍLO. 1. Smluvní strany. Štefánikova 1163, Kopřivnice Evidenční č. smlouvy: SMLOUVA O DÍLO č. /2015/OMM /2015 uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice

Více

Příloha č. 3 Rámcové dohody Vzor návrhu na uzavření Prováděcí smlouvy k Rámcové dohodě pro poskytnutí Softwarových produktů IBM a/nebo Podpory IBM

Příloha č. 3 Rámcové dohody Vzor návrhu na uzavření Prováděcí smlouvy k Rámcové dohodě pro poskytnutí Softwarových produktů IBM a/nebo Podpory IBM 148592_Příloha č.4b ZD _ Návrh Prováděcí smlouvy k RD Příloha č. 3 Rámcové dohody Vzor návrhu na uzavření Prováděcí smlouvy k Rámcové dohodě pro poskytnutí Softwarových produktů IBM a/nebo Podpory IBM

Více

MANDÁTNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění. mandátní smlouvu:

MANDÁTNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění. mandátní smlouvu: MANDÁTNÍ SMLOUVA uzavřená podle 566 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., Obchodního zákoníku v platném znění Níže uvedeného dne, měsíce a roku smluvní strany 1... IČ:.. zapsaný v.. Bankovní spojení:., jehož

Více

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:.

Kupní smlouva. III. Kupní cena 3.1 Kupní cena byla stanovena dohodou smluvních stran na základě nabídky prodávajícího v následující výši:. Kupní smlouva uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku v souladu s č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění (dále jen občanský zákoník ) mezi: Prodávajícím: Se sídlem IČO: Zastoupena Společnost

Více

KUPNÍ SMLOUVA C. 0643/2017/KUP/OMI uzavřená dle úst a naši. zákona 6. 89/2012 Sb, občanský zákoník ( občanský zákoník")

KUPNÍ SMLOUVA C. 0643/2017/KUP/OMI uzavřená dle úst a naši. zákona 6. 89/2012 Sb, občanský zákoník ( občanský zákoník) KUPNÍ SMLOUVA C. 0643/2017/KUP/OMI uzavřená dle úst. 2079 a naši. zákona 6. 89/2012 Sb, občanský zákoník ( občanský zákoník") mezi OZVUČENÍ - LOKÁLNÍ ROZHLAS PRO BEROUN -HUSOVO NAMÉSTI(t»» Název IČO DIČ

Více

Obchodní podmínky. Kupní smlouva uzavřená dle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Číslo smlouvy odběratele:

Obchodní podmínky. Kupní smlouva uzavřená dle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Číslo smlouvy odběratele: Obchodní podmínky Číslo smlouvy odběratele: Číslo smlouvy dodavatele: Kupní smlouva uzavřená dle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník mezi: Město Semily se sídlem Husova 82, 513 01

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník)

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu 409 a násled. zákona č. 513/1991 Sb., ve znění pozdějších předpisů (obchodní zákoník) mezi: Fakultní Thomayerova nemocnice s poliklinikou Vídeňská 800 140 59 Praha 4, Zapsaná

Více

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník )

Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Kupní smlouva (dále jen smlouva ) uzavřená dle 2079 a následujících zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, (dále jen občanský zákoník ) Evidenční číslo kupujícího: Evidenční číslo prodávajícího: Číslo

Více

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA

Návrh - KUPNÍ SMLOUVA Návrh - KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle 2079 a následujících zákona 89/2012 Sb., občanského zákoníku v platném znění Čl. 1 Objednatel : Sídlo: Zastoupení : Smluvní strany Střední průmyslová škola Brno, Purkyňova,

Více

ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb. v platném znění tuto KUPNÍ SMLOUVU Preambule

ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb. v platném znění tuto KUPNÍ SMLOUVU Preambule Níže uvedeného dne, měsíce a roku sjednaly smluvní strany: se sídlem.. zast... IČ:. DIČ: CZ.. (dále jen prodávající na straně jedné) a TEPVOS, spol. s r.o. se sídlem 562 01 Ústí nad Orlicí, Královéhradecká

Více

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany

Kupní smlouva uzavřená podle 409 a násl. obchodního zákoníku I. Smluvní strany číslo smlouvy kupujícího: číslo smlouvy prodávajícího: uchazeč v dále uvedené smlouvě řádně a správně doplní údaje na zeleně vyznačených místech dle své předkládané nabídky 1.1. Prodávající: Prodávající:

Více