5. výro í. titul. vydal

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "5. výro í. titul. vydal"

Transkript

1

2 titul vydal tv rce projektu a grafiky texty fotografie tisk vazba pod kování týmu ISM 5. výro í International Sports Marketing s.r.o. Zahradní 9, Osoblaha office: Automotodrom Brno - Masaryk v okruh, P.O.BOX 98, Brno Copyright 2007 ArtStudio Archa All rights reserved ArtStudio Archa - Petr Kup ek Petr Kup ek, Mgr. Evžen Doležal Lukáš Pelech, Ing. Karel Hrn í, Karel Kašák, Mgr. Evžen Doležal a Petr Škvrn Olivetti d-color P160 Unibind XU138 Mgr. Evžen Doležal, Helena Pot ková, Daniel Chmelí ek, Martin Štefec, Marcela Ježová, Eva Šk rková, Michal Škorvánek, Mgr. Kate ina Palounková, Lukáš Pelech, Ing. Karel Hrn í Vydáno 12/2007 v limitované edici 88 kus, 1. vydání

3 v nováno Ing. Marcele Kup ekové

4

5 Historie Aktivity týmu marketingových odborník p ed založením ISM FIA EUROPEAN TRUCK RACING CUP Czech Truck Prix Most Stanislav Mat jovský Truck Racing Team FIA THOROUGHBRED F1 GRAND PRIX Jeden s nejúsp šn jších motoristických podnik své doby v R. WEST McLAREN CHAMPIONS OF THE FUTURE CHAMPIONSHIPS 1997, UK Ú ast na projektu p. Rona Dennise ve spolupráci s p. Martinem Hinesem. Organiza ní výbor Týmový manažer Organiza ní výbor FIA TGP Most Týmový manažer WEST McLAREN MERCEDES ADRENALINE PROGRAMME Praha-Brno-Bratislava-Pozna, nejvýznamn jší sportovní a event projekt své doby v R, SR a Polsku. FERRARI SHOW 2002, BRNO Historicky nejvýznamn jší FERRARI a Made in Italy projekt v R se záštitou a podporou Italské ambasády v Praze. Koordina ní výbor Promotér a organizátor TARGA FLORIO, SICÍLIE 2002 Organiza ní výbor Legendární motoristický a spole enský podnik konaný za ú asti významných osobností obchodního a politického života z celého sv ta. MISTROVSTVÍ R ZÁVOD AUTOMOBIL DO VRCHU, od 2002 Závodní technika LUCCHINI P3/BMW ARMAROLI, t ída CN, Vicemistr R Spolumajitel a manažer MARKETINGOVÉ STRATEGIE, REKLAMNÍ KAMPAN A ORGANIZACE AKCÍ Komplexní mediální a propaga ní kampan ; organizace spole enských a sportovních akcí, ples, módních p ehlídek, charitativních ve er, firemních seminá a školení, tiskových konferencí.

6

7 Souþasnost Aktivity týmu International Sports Marketing s.r.o. International Sports Marketing s.r.o. byla založena v roce 2002, jako logické vyústční pĝedchozích zkušeností marketingových specialistĥ z oblasti motorsportu a organizace spoleþenských i sportovních akcí. PĜedstavení know-how a marketingu týmu ISM se zhmotnilo ve vlastním prestižním podniku FERRARI SHOW na Automotodromu v BrnČ, uspoĝádaným na poþest založení spoleþnosti. Tato akce doposud zĥstává jedinou významnou okruhovou prezentací myšlenky a sportovního srdce znaþky Ferrari a Made in Italy v ýr. ISM je spolumajitelem a marketingovým partnerem GMS Racing Teamu, vicemistra ýr v Závodech automobilĥ do vrchu tĝídy CN za roky se závodním speciálem Lucchini BMW Armaroli. Marketingový a produkþní tým ISM je pro Vaši spoleþnost pĝipraven navrhnout a zajistit atraktivní a úþinnou firemní událost. Skladba probíhá po vzájemné diskuzi na základč propracovaných zásad Event Marketingu. Pro naše partnery zajišģujeme návrhy a realizaci veletržních expozic s kompletním servisem v rámci ýr i EU. Potvrzením úspčšné spolupráce ve všech oborech þinnosti ISM jsou reference partnerĥ a široký zábčr organizovaných akcí. V roce 2006 se ISM stala þlenem Italsko-þeské obchodní a prĥmyslové komory, pod jejíž záštitou organizuje významné þesko-italské události soustĝedčné v projektu per-italia.

8

9 Ing. Marcela Kup eková Zakladatelka a jednatelka International Sports Marketing s.r.o. Do roku 2002 se Ing. Marcela Kup eková v nuje marketingovým a organiza ním aktivitám v motoristickém sportu. P edevším jako týmová manažerka závodního týmu mistra Evropy Stanislava Mat jovského v ETRC, lenka organiza ního výboru jednotlivých sportovních podnik na Autodromu Most, jako je Mistrovství Evropy závod taha, závod historických GT a F1 pod FIA. P sobnost však sahá po celém starém kontinentu. V Itálii je lenkou organiza ního výboru legendárního závodu Targa Florio, ve Velké Británii je v kontaktu s mladým objevem sv ta Formule 1 Lewisem Hamiltonem v projektu West McLaren Mercedes Champion of the Future Championships pod vedením Martina Hinese. Majitelka a jednatelka ISM, Ing. Marcela Kup eková se již historicky v nuje charitativním aktivitám. V listopadu 2007 ukon ila své t íleté funk ní období a p sobení v Nada ním fondu NIKÉ, který spoluzakládala a ve funkci p edsedkyn správní rady etablovala Nada ní fond NIKÉ odborné i laické ve ejnosti. V lednu 2008 Ing. Marcela Kup eková zakladá Nada ní fond PHOENIX, který bude nést dále úsp šné charitativní projekty " V pohybu" a "Senio i mezi námi". Hlavním cílem Nada ního fondu PHOENIX je vybudování kosmopolitní regenera ní farmy pro pot ebné lidi v Osoblaze a rozvoj aktivit v oblasti cestovního ruchu, obnovy venkova a tradi ních hodnot na Osoblažsku, nazývaného "Slezská Haná".

10

11 Ferrari Show Prestižní p ehlídka monopost F1 a historických voz Ferrari Seriál Grand Prix Formule 1 p edstavuje bezesporu celosv tov nejprofesionáln jší, nejatraktivn jší a nejsledovan jší sportovní disciplínu. FERRARI SHOW pat í k velice zajímavé a celosv tov uznávané p ehlídce stroj, které pat ily ke špi ce technické dokonalosti. Na brn nském automotodromu se tato koordina n a bezpe nostn náro ná akce uskute nila ve dnech ervence 2002 v režii eské sportovn -marketingové spole nosti International Sports Marketing s.r.o. a anglické Motor Race Management Ltd. Již v tu dobu se jednalo o personáln velmi tradi ní spojení z realizací závod TGP F1, West McLaren Mercedes Adrenaline Programme. Nabídku estné záštity nad tímto prestižním motoristickým podnikem oficiáln p evzala Italská ambasáda v Praze ve vazb na Italsko- eskou obchodní a pr myslovou komoru - CAMIC. Program tvo ily historické vozy GT, expozice klasických Ferrari voz a jejich defilé, V.I.P. taxi jízdy, a zcela premiérov jedine né monoposty F1 z posledních let v simulovaném závod Grand Prix. Samoz ejmostí byla atraktivní struktura doprovodného programu pro diváky a pozvané VIP osobnosti. HP-Exclusiv s.r.o.

12

13 Trofeo Niké 444 km - giro unikátních historických voz jednotlivými kraji eské Republiky TROFEO NIKÉ prezentuje projekt zam ený na podporu turistického ruchu v eské republice. Hlavní myšlenkou projektu je propagace daného kraje na pozadí unikátních historických automobil. Projekt spo ívá ve t ídenní spanilé jízd historických vozidel konkrétním krajem. Trasa prochází nejzajímav jšími místy z hlediska domácího i zahrani ního cestovního ruchu jako jsou p írodní krásy, technické a kulturní památky, s d razem na regionální tradice a gastronomii. Úsp šný pilotní projekt se pod názvem TROFEO NIKÉ SILESIA 2006 odehrál ve spolupráci s HIKOP s.r.o. v kv tnu 2006 v Moravskoslezském kraji. Druhý ro ník projektu s názvem TROFEO NIKÉ MORAVIA 2007 se zam il na propagaci významných m st a turisticky atraktivních destinací celé Moravy a v ervnu a zá í 2007 se p edstavil ve Zlínském, Jihomoravském a Olomouckém kraji. Cílovými výstupy projektu jsou dokumentární film eské televize, exkluzivní CD fotobanka a interní DVD dokument. Dokumenty využívá eská centrála cestovního ruchu - CzechTourism na prezentacích eské republiky na domácích a zahrani ních konferencích cestovního ruchu. Pro vlastní prezentaci dokumenty dále z stávají jednotlivým kraj m v etn zú astn ných m st a obcí.

14

15 Mmotion Víc než jen pohyb a styl Mmotion je prestižní, mediáln sledovaná p ehlídka zam ená na p sobivou prezentaci exkluzivních automobilových, motocyklových a lifestylových zna ek v reprezentativních prostorách Veletržního paláce v Praze, sídle Národní galerie. Dle slov hlavního organizátora AC EXPO s.r.o. jsou exkluzivita, luxus, jedine nost, krása a rychlost asi nejvhodn jší výrazy, které se Vám vybaví v souvislosti s p ehlídkou Mmotion. International Sports Marketing s.r.o. je exkluzivním marketingovým partnerem této p ehlídky. Mmotion lze ozna it za výjime ný projekt, jehož vysokou úrove zaru uje výb r nejluxusn jších automobilových, motocyklových, lifestylových zna ek a jejich posledních novinek, cílený directmarketing pozvánek a estných vstupenek sm ovaných na VIP klientelu z R a st edoevropského regionu. Ojedin lou událost p edstavuje Mmotion párty slavnostní spole enský ve er v den zahájení p ehlídky pro významné hosty a obchodní partnery v etn individuální prohlídky exponát. Letošního 3. ro níku p ehlídky se zú astnilo rovných 60 vystavovatel sv tových zna ek a hodnota exponát dosáhla úctyhodných ,- K.

16

17 Event Marketing Organizace významných sportovních, spoleþenských a firemních událostí Produkce klasických i netradiþních inauguraþních, prezentaþních a propagaþních událostí ve smyslu komunikace výrobku þi služby smčrem k zákazníkovi. Organizace semináĝĥ a teambuildingu v atraktivním prostĝedí s incentivním programem. Peþlivý výbčr lokace pro indoor a outdoor, letní a zimní aktivity. VýbČr kvalitních destinací v ýr, EU i v exotických zemích. Akce s myšlenkou a nábojem propojení strategie výrobku þi spoleþnosti s danou místní kulturou. Postup pĝi stavbč a skladbč akce podle vlastního originálního strategického programu Bellow-TheLine a Under-The-Supervision. Realizace akcí s nápaditou doprovodnou kulturní, spoleþenskou nebo sportovní strukturou Ĝešenou na míru hostĥm zadavatele.

18

19 Pirelli Golf Cup Italsko - eské spole enské setkání p i prestižním golfovém turnaji. PIRELLI GOLF CUP je prestižní golfový turnaj s ú astí p edstavitel p edních italsko- eských spole ností a VIP osobností kulturního života. Nedílnou sou ástí turnaje je p edstavení kulturních, spole enských a obchodních novinek roku. Turnaj se od svého prvního ro niku v roce 2005 tradi n odehrává na golfovém h išti Astoria Golf Resort Cihelny, Karlovy Vary, jednom z nejkvalitn jších green v eské republice. Termín na po átku ervence je volen v souladu s Mezinárodním filmovým festivalem v Karlových Varech, což dodává turnaji další dávku exkluzivity. Generálním partnerem je spole nost Pirelli Tyre (Europe) S.A. - Czech. Oficiální záštitu nad tímto turnajem od jeho vzniku p ebírá Italsko- eská obchodní a pr myslová komora. V rámci turnaje je kladen d raz na prezentaci p edních italsko- eských korporací, v italské režii je také celodenní gastronomický servis. Samoz ejmostí je kvalitní tématická hudební produkce provázející kulturním programem, který graduje módní p ehlídkou a vyhlášením celkových výsledk. Turnaj má tradi n také sv j dobro inný rozm r v podob dražby kalendá e Pirelli. Výt žek pomáhá realizovat konkrétní charitativní programy nada ních fond Niké a Phoenix.

20

21 Picnic at Ascot Sortiment originálních luxusních výrobk z Velké Británie PICNIC AT ASCOT je široký sortiment luxusních výrobk s rozmanitými zp soby využití. P vodní nabídka byla sm ována ke komfortu piknikových výlet i pouze krátkých p estávek b hem pracovního dne. Dnešní sortiment se již konkrétn specializuje na jednotlivé z soby volno asových aktivit a v nabídce tak m žete nalézt barbecue kolekce, zahradní kolekci, plážovou kolekci, kolekci klasických prout ných koš a celou adu designových kolekcí. Sortiment Picnic at Ascot je vyroben z velmi kvalitních a odolných materiál což spole n s britským citem pro design znamená další možnost využití a tou jsou korporátní dárky. Picnic at Ascot se dnes stává stále ast ji ocen ným korpotárním dárkem i díky možnosti opat it každý z výrobk brandingem dle konrétních požadavk. Naše spole nost je exkluzivním dovozcem tohoto zboží do eské republiky.

22

23 Exhibition Realizace výstavních a veletržních expozic International Sports Marketing s.r.o. disponuje v ýr ojedinčlým systémem GOLDEN EXPO, který pro vystavovatele pĝedstavuje ideální pomčr ceny a kvality. Expozice se tak odlišují od Ĝady typizovaný oktanormových stánkĥ pĝi vynaložení nízkých nákladĥ. Realizace expozic již od 12 m2. Komplexní výstavárenské služby zaþínají již pĝi zajištční optimálního umístční budoucí expozice v hale výstavištč, následuje návrh dispozice ve vztahu k zámčru vystavovatele, 3D vizualizace, optimalizace rozpoþtu, realizace expozice, doprovodné služby tzn. gastroservis, hostesky, audiovideo zaĝízení, kvčtiny, úklid, foto a video dokumentace, systém evidence kontaktĥ a jednání, moderátor, osobnosti z kulturního a spoleþenského života, autogramiády, atd. Realizujeme nejen veletržní expozice, ale i kongresy, inaugurace, módní pĝehlídky, tiskové konference, zástčny v závodních boxech atd. Výstavní systém ideálnč splėuje požadavky na stavby expozic vþetnč vypracovaných detailních prvkĥ.

24

25 Reference D kujeme za spolupráci všem, nejen vybraným partner m na uvedených událostech 20. výro í novodobého Masarykova okruhu 75. výro í Masarykova okruhu Adventní koncert Bella Italia Cadillac Party Credium Den s Fleetem D ti a auta pod k ídly NIKÉ Ernesto Colnago v R Ferrari Show Grand Prix Kooperativa Grand Prix Masterfoods Inaugurace SIAD Rajhradice Infosem Camic Brno Infosem Camic Ostrava Isola d Italia GastroFestival Ostrava Italia MotorShow Karlínský desetiboj Mistr kávy 2006 Mmotion Oldtimer festival Slavkov Pirelli Golf Cup Niké Rock'n'Roll žije Oldies Party Semtex culture na sn hu Senio i mezi námi Trofeo Niké Moravia Jihomoravským krajem Trofeo Niké Moravia Olomouckým krajem Trofeo Niké Moravia Zlínským krajem Trofeo Niké Silesia Moravskoslezským krajem Trofeo Niké Štúrovo Tuning Party

26 Pod kování všem obchodním partner m, šlechetným osobnostem a milým kamarád m speciální pod kování firmám AC Expo - Ing. Josef Sléha, CSc., Ing. Aleš Beneš Alfa Romeo R - Lasha Menabde, Šárka Králová Automotodrom Brno a.s. - Mgr. Ivana Ulmanová Best Western International Brno - JUDr. Radim Barton k, Michal í ánek CAMIC - Italsko- eská obchodní a pr myslová komora - Petr Dostál Catherine - Lukáš Janošík C.I.P.A. - Alena ervenková Club 91 -Ing. Martin Mensa Complet - Mgr. Renata Šustová eská centrála cestovního ruchu CzechTourism - Ing. Rostislav Vondruška DeLonghi - Andrea Natale Ferrari Deutschland - Dr. Helmut Mander Grapo - Mgr. Barbora Králíková Gusto Italia Club - Avelino Sorgato Hikop - Zden k Kopka Hospodá ská komora eské republiky - Ing. Pavel Bartoš Hudy Sport - Jind ich Hude ek Imperial Karlovy Vary - Ing. Alexander Rebjonok Jihomoravský kraj - Ing. Milan Venclík Kooperativa pojiš ovna - Ing. Bronislav Bösserle Mareti - Luboš Zábojník, MBA Matos Sound - Jaroslav Materna, Petr Nohejl Mistr Kávy - Roberto Trevisan, Št pánka Havrlíková Motor Race Management - Steve Lydon Nissan R - Michal Krátký Nova Art - Radka Fro ková TIP Pro Oldtimer - Miroslav Gomola Pinelli - Ing. Kamila Viková Pirelli - Ing. Zden k Vacl Playboy - Milan Kapec RWE - Ing. Ji í Wrobel SIAD - Dott. Roberto Sestini, Ing. Ivo Lukas, Karel Ku era ZanziBar - Pavel Juri, František Kosatka Rohá ek speciální osobní pod kování Bra o Neumair Hans Georg von den Marwitz Martin Klein Stuart Wingham Corrado Cupellini Hugo Malinovský Martin Šámal Tom Gryf David Coulthard Ivana Christová Míla a Pepa Vep ekovi Václav Masner Duncan Rabagliati Jaroslav Kerda Pavel Halamka Valentina Armandi Egon Hofer Ji í Lukeš Roman Švorc Vilko Miklík Ernesto Colnago John Morrisson Ron Dennis Vladimír Cettl Gabriela Rezlerová Jonathan Baker Sally a Dudley Mason-Styron Vlastimil Matula Giuseppe Valenza Karel Loprais Salvatore Ilardo Zden k Sedlák Hans Ernst Martin Grant Peterkin Stanislav Mat jovský s úctou a pokorou t m, kte í již nejsou mezi námi Creighton Brown Clay Regazzoni Jaroslav Zvona Petr Škvrn Josef Jaroš Martin Tom ík

27 Kontakt International Sports Marketing s.r.o. sídlo office Zahradní 9, Osoblaha Automotodrom Brno - Masaryk v okruh, P.O.BOX 98, Brno I DI CZ telefon GSM web info@ism-nike.cz

PRESS RELEASE TISKOVÁ ZPRÁVA

PRESS RELEASE TISKOVÁ ZPRÁVA PRESS RELEASE TISKOVÁ ZPRÁVA ZE DNE: 26.5. 2010 TROFEO NIKÉ BOHEMIA 2010, 444 KM HISTORIC GIRO ÚSTECKÝM KRAJEM TROFEO NIKÉ BOHEMIA 2010 je projekt zaměřený na podporu turistického ruchu v České republice.

Více

PRESS RELEASE TISKOVÁ ZPRÁVA

PRESS RELEASE TISKOVÁ ZPRÁVA PRESS RELEASE TISKOVÁ ZPRÁVA ZE DNE: 18.6. 2010 TROFEO NIKÉ BOHEMIA 2010, 444 KM HISTORIC GIRO KARLOVARSKÝM KRAJEM TROFEO NIKÉ BOHEMIA 2010 je projekt zaměřený na podporu turistického ruchu v České republice.

Více

ZRÁVA O ČINNOSTI SEKCE SENIORŮ GC BRNO 2015

ZRÁVA O ČINNOSTI SEKCE SENIORŮ GC BRNO 2015 ZRÁVA O ČINNOSTI SEKCE SENIORŮ GC BRNO 2015 Sekce seniorů, jako součást GC Brno, ženy 50+ a muži 55+ předkládá zprávu o činnosti za rok 2015. Níže je uvedeno v přehledu 15 soutěží včetně výsledků, kde

Více

PREZENTA NÍ PROJEKT KARLOVARSK REGION V ITÁLII

PREZENTA NÍ PROJEKT KARLOVARSK REGION V ITÁLII PREZENTA NÍ PROJEKT KARLOVARSK REGION V ITÁLII eská republika má bohatou historii láze ství a tuto tradici dnes v láze sk ch místech napl uje wellness obsahem. Jestli e to platí o t iceti sedmi láze sk

Více

Podpora cykloturistiky v eské republice se zam ením na Kraj Vyso ina

Podpora cykloturistiky v eské republice se zam ením na Kraj Vyso ina Vyso ina Tourism, ísp vková organizace Podpora cykloturistiky v eské republice se zam ením na Kraj Vyso ina Tomáš ihák, Vyso ina Tourism Konference Budování cyklotras v NSK Nitra, 22. 8. 2012 6.9.2012

Více

Konference komunitního plánování sociálních sluţeb v rámci projektu

Konference komunitního plánování sociálních sluţeb v rámci projektu Konference komunitního plánování sociálních sluţeb v rámci projektu VYTVOŘENÍ STŘEDNĚDOBÉHO PLÁNU ROZVOJE SOCIÁLNÍCH SLUŽEB V PROSTĚJOVĚ čtvrtek 3. prosinec 2009 9:00 14:30 hodin Kulturní klub U Hradeb

Více

MEET IN MORAVA, MEET IN CZECH

MEET IN MORAVA, MEET IN CZECH MEET IN MORAVA, MEET IN CZECH JEDINEČNÁ MÍSTA PRO VAŠE SETKÁNÍ Referenční projekty Congress and incentive Organizer MEET IN MORAVA, MEET IN CZECH JEDINEČNÁ MÍSTA PRO VAŠE SETKÁNÍ Pouze dokonalý zážitek

Více

VÝRO NÍ ZPRÁVA. spole nosti. za hodnocené období

VÝRO NÍ ZPRÁVA. spole nosti. za hodnocené období VÝRO NÍ ZPRÁVA spole nosti za hodnocené období 2004 1. Základní charakteristika spole nosti 1.A Založení spole nosti Regionální muzeum v Kop ivnici, o.p.s. (RMK, o.p.s.) byla založena na základ spole ného

Více

1. Česko-polská Hřebenovka záměr vlajkového projektu PhDr. Maierová

1. Česko-polská Hřebenovka záměr vlajkového projektu PhDr. Maierová ZÁPIS ze společného zasedání Výboru cestovního ruchu, památkové péče a kultury Zastupitelstva Libereckého kraje a Kulturní komise rady Libereckého kraje konaného v úterý 17. 6. 2014 od 14 hod. v Kamenářském

Více

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení - termín konání: 1.- 4.10.2015, místo konání: PVA EXPO PRAHA v Letňanech - jediný největší odborný veletrh v regionu

Více

KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE VE ŠPANĚLSKÉM JAZYCE PRO SŠ

KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE VE ŠPANĚLSKÉM JAZYCE PRO SŠ Gymnázium, Olomouc, Čajkovského 9 tel.: 585 412 493, e-mail: skola@gcajkol.cz vlastimil.kaspir@post.cz www.gcajkol.cz KRAJSKÉ KOLO SOUTĚŽE VE ŠPANĚLSKÉM JAZYCE PRO SŠ Datum a místo konání: 21.3.2016 v

Více

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Finále soutěže se koná v luxusních prostorách hotelu v Praze Jedinečná

Více

Zápis. z jednání ádné valné hromady podle ust. 423 zákona o obchodních korporacích

Zápis. z jednání ádné valné hromady podle ust. 423 zákona o obchodních korporacích Zápis z jednání ádné valné hromady podle ust. 423 zákona o obchodních korporacích I. Firma a sídlo spole nosti P-D Refractories CZ a. s. (d íve Moravské šamotové a lupkové závody a. s.) 679 63 Velké Opatovice,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2008. Název subjektu: ECOHOLDING, a.s. Sídlo: Praha 5 - Smíchov, Staropramenná 221/25, okres Praha 5, PSČ 150 00 IČ: 251 46 297

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2008. Název subjektu: ECOHOLDING, a.s. Sídlo: Praha 5 - Smíchov, Staropramenná 221/25, okres Praha 5, PSČ 150 00 IČ: 251 46 297 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2008 Název subjektu: ECOHOLDING, a.s. Sídlo: Praha 5 - Smíchov, Staropramenná 221/25, okres Praha 5, PSČ 150 00 IČ: 251 46 297 Obsah 1. Základní informace o společnosti... 3 2. Orgány společnosti...

Více

Nabídka reklamního partnerství

Nabídka reklamního partnerství Nabídka reklamního partnerství Střední průmyslová škola chemická Pardubice Vážená paní, vážený pane, dovolte, abychom se na Vás obrátili s žádostí o podporu realizace 7. ročníku soutěže Hledáme nejlepšího

Více

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT 2009 Vážení partneři automobilového týmu Palmimotorsport, Dovolte, abychom Vás seznámil s výsledky jezdců týmu PALMIMOTORSPORT v jeho automobilové a sportovní

Více

Základní informace o projektu MANDALA 2015

Základní informace o projektu MANDALA 2015 Obsah: Základní informace o projektu MANDALA 2015 A. První část projektu Mandala: Olomoucká Arakiáda - Soutěž "Mladý posluchovský záchranář- 2.ročník" 12. 6. 2015 Pro koho je projekt určen Počet zapojených

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti NADAČNÍHO FONDU NOVÁ ŠANCE

VÝROČNÍ ZPRÁVA. o činnosti NADAČNÍHO FONDU NOVÁ ŠANCE VÝROČNÍ ZPRÁVA o činnosti NADAČNÍHO FONDU NOVÁ ŠANCE za rok 2009 Nadační fond Nová Šance založilo Statutární město Mladá Boleslav v roce 2005 jako prostředek financování protidrogové prevence a prevence

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD BROUMOV, ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD BROUMOV, ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ MĚSTSKÝ ÚŘAD BROUMOV, ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Třída Masarykova č.p. 239, 550 14 BROUMOV Číslo jednací: 18972/2013/OŽP-St-3 Oprávněná úřední osoba: Blanka Strnadová 491 504 339, strnadova@broumov-mesto.cz

Více

Tisková informace. Autopříslušenství. 100 roků zapalovací svíčky Bosch počin pro razantní rozšíření automobilu. Březen 2002 PI 0002 CZ

Tisková informace. Autopříslušenství. 100 roků zapalovací svíčky Bosch počin pro razantní rozšíření automobilu. Březen 2002 PI 0002 CZ Tisková informace Autopříslušenství 100 roků zapalovací svíčky Bosch počin pro razantní rozšíření automobilu Před 100 roky prezentovala firma Bosch poprvé zapalovací svíčku v kombinaci s vysokonapěťovým

Více

ČÍSLO 67 25. září 2013

ČÍSLO 67 25. září 2013 Vydává Obecní úřad Potěhy pro občany obce ČÍSLO 67 25. září 2013 Obsah: 1. Informace z obce 2. Kulturní akce, jubilanti v IV. čtvrtletí 2013 3. ZŠ a MŠ Potěhy 4. TJ Sokol Potěhy 5. SDH Potěhy 6. Historie

Více

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014 11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS Praha Račice 24. 27.7.2014 ÚVOD Vážené dámy, vážení pánové! Po úspěšném evropském šampionátu dračích lodí

Více

ZPRÁVA Z AKCE: KATALOGOVÁ A VZORKOVÁ VÝSTAVA název zem datum konání

ZPRÁVA Z AKCE: KATALOGOVÁ A VZORKOVÁ VÝSTAVA název zem datum konání ČESKÁ AGENTRURA NA PODPORU OBCHODU Název zakázky: ZPRÁVA Z AKCE: KATALOGOVÁ A VZORKOVÁ VÝSTAVA název zem datum konání Firma: ABC, s.r.o. íslo zakázky: 123456789 Zpracoval: Datum zpracování: CzechTrade

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY (školní rok 2005/2006)

VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY (školní rok 2005/2006) Základní škola a mateřská škola Příbram na Moravě, okres Brno-venkov, příspěvková organizace VÝROČNÍ ZPRÁVA O ČINNOSTI ZÁKLADNÍ ŠKOLY (školní rok 2005/2006) Příbram na Moravě č.p. 102, 664 84 Zastávka

Více

GRAND FINÁLE. MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA - Průmyslový palác Holešovice

GRAND FINÁLE. MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA - Průmyslový palác Holešovice GRAND FINÁLE MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA - Průmyslový palác Holešovice 26. - 29.5. 2016 2016 CZECH DANCE MASTERS JARO 2016 je taneční tour 16 soutěží tanečních formací po celé ČR (23 soutěžních dní, 15

Více

Rada Asociace krajů České republiky. 6. zasedání Rady dne 12. - 13. září 2013 v Ústí nad Labem 4. funkční období Rady 2012-2016 TISK: 44

Rada Asociace krajů České republiky. 6. zasedání Rady dne 12. - 13. září 2013 v Ústí nad Labem 4. funkční období Rady 2012-2016 TISK: 44 Rada Asociace krajů České republiky 6. zasedání Rady dne 12. - 13. září 2013 v Ústí nad Labem 4. funkční období Rady 2012-2016 TISK: 44 Projekt Kraje pro bezpečný internet Obsah: 1. Návrh usnesení 2. Popis

Více

Zhodnocení konference

Zhodnocení konference Zhodnocení konference ZÁKLADNÍ ÚDAJE Název konference: Termíny a místa konání: Generální partner: Hlavní partner: Mediální partner: Materiály partnerů: Odborní garan : Produkce a organizační zajištění:

Více

Přehled vítězů Přeborů - Mistrovství České republiky ve slalomu minikár 1974-2010

Přehled vítězů Přeborů - Mistrovství České republiky ve slalomu minikár 1974-2010 Přehled vítězů Přeborů - Mistrovství České republiky ve slalomu minikár 1974-2010 1974 - Uskutečnil se oficiální 1. Přebor České socialistické republiky minikár. 0d tohoto roku závodníci startují jednotlivě

Více

NOVINKY Sponzoring & Eventy

NOVINKY Sponzoring & Eventy Plán akcí ke stažení ZDE duben 2011 NOVINKY Sponzoring & Eventy Sponzoring Eventy Tým str 2 Úvodní strana / Tým duben 2011 Tomáš Dufek Manažer pro Sponzoring & Eventy Týmový vizionář, Pardubák Pavlína

Více

Personální politika a sociální programy

Personální politika a sociální programy Firemní profil 2009 Personální politika a sociální programy VDI META je nosným pilí em holdingu VDI META GROUP, který sdružuje n kolik dce iných spole ností a partnerských výrobních družstev. Dnes zajiš

Více

Ing. Radek Pešout, jednatel společnosti, zodpovědný za oblasti redakcí, obchod, personální, marketing, produkce

Ing. Radek Pešout, jednatel společnosti, zodpovědný za oblasti redakcí, obchod, personální, marketing, produkce Profil mediální skupiny MediaShow Group Začalo to v roce 2005... se sídlem v Praze a pobočkami v Plzni a Ústí nad Labem je společným projektem Bc. Jana Potůčka z ProSEO Media s.r.o. a Ing. Radka Pešouta,

Více

multifunkční veletržní areál v srdci Evropy www.pvaexpo.cz

multifunkční veletržní areál v srdci Evropy www.pvaexpo.cz multifunkční veletržní areál v srdci Evropy www.pvaexpo.cz trasa C stanice Letňany V areálu PVA EXPO PRAHA se v roce 2015 uskutečnilo 88 akcí s účastí přes 6000 fi rem z více než 30 zemí světa a návštěvností

Více

Zpráva o činnosti ostravské pobočky JČMF za období 2010-2014

Zpráva o činnosti ostravské pobočky JČMF za období 2010-2014 Zpráva o činnosti ostravské pobočky JČMF za období 2010-2014 Činnost pobočky byla zaměřena v prvé řadě na péči o talenty, dále na organizaci konferencí a seminářů a přednáškovou činnost, kde bylo snahou

Více

Výroční zpráva 2015. Spolek Valštejn

Výroční zpráva 2015. Spolek Valštejn Výroční zpráva 2015 Spolek Valštejn Obsah Úvodní slovo... 3 Základní údaje o Spolku Valštejn... 4 Činnosti spolku v roce 2015... 5 Plány do roku 2016... 8 Úvodní slovo Vážení přátelé valštejnských údolí,

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Výroční zpráva o plnění úkolů Jihočeskou hospodářskou komorou za rok 2015. NÁVRH

Více

Záštitu nad MISS VIETNAM R 2009 p evzal primátor hlavního m sta Prahy pan MUDr. Pavel Bém.

Záštitu nad MISS VIETNAM R 2009 p evzal primátor hlavního m sta Prahy pan MUDr. Pavel Bém. Záb ry z Miss Vietnam EU 2008 Ob anské sdružení INFO-DRÁ EK / Development Worldwide, o.s. MISS VIETNAM EU je již dlouhodobým projektem a má zakotvenou svoji zna ku adu let. Sout ž se koná každý rok pod

Více

SNĚM SDRUŽENÍ LÁZEŇSKÝCH MÍST ČESKÉ REPUBLIKY. 29. března 2013 od 10.30 hodin v zasedací síni MěÚ v Poděbradech

SNĚM SDRUŽENÍ LÁZEŇSKÝCH MÍST ČESKÉ REPUBLIKY. 29. března 2013 od 10.30 hodin v zasedací síni MěÚ v Poděbradech SNĚM SDRUŽENÍ LÁZEŇSKÝCH MÍST ČESKÉ REPUBLIKY 29. března 2013 od 10.30 hodin v zasedací síni MěÚ v Poděbradech 1. Zahájení předsedou, přivítání hostů Předseda sdružení Ing. Jiří Houdek, přivítal členy

Více

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 LOOK BELLA 2015 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Semifinále soutěže proběhne

Více

ADRESÁŘ. magistrátů. Národní informační a poradenské středisko pro kulturu Praha

ADRESÁŘ. magistrátů. Národní informační a poradenské středisko pro kulturu Praha ADRESÁŘ magistrátů Národní informační a poradenské středisko pro kulturu Praha leden 2015 Adresář magistrátů (aktualizace leden 2015) Adresář obsahuje údaje o magistrátech, včetně údajů o odborech kultury.

Více

Nada ní fond SENIO I SKUPINY EZ Výro ní zpráva za rok 2012

Nada ní fond SENIO I SKUPINY EZ Výro ní zpráva za rok 2012 Výro ní zpráva Nada ního fondu SENIO I SKUPINY EZ za rok 2012 Základní údaje o nada ním fondu Název: Nada ní fond SENIO I SKUPINY EZ" Sídlo: Duhová 2/1444, 140 53 Praha 4 : 279 47 564 Vznik: 27.9.2007

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu KZ, a.s. za rok 2010

Výroční zpráva Nadačního fondu KZ, a.s. za rok 2010 1 Výroční zpráva za rok 2010 2 Obsah výroční zprávy: 1. Úvodní slovo předsedy správní rady Nadačního fondu Krajské zdravotní, a. s....4 2. Základní údaje o Nadačním fondu Krajské zdravotní, a. s......

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Střední uměleckoprůmyslová škola a Vyšší odborná škola, Turnov, Skálova 373, příspěvková organizace. Skálova 373, 511 01 Turnov

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Střední uměleckoprůmyslová škola a Vyšší odborná škola, Turnov, Skálova 373, příspěvková organizace. Skálova 373, 511 01 Turnov Česká školní inspekce Liberecký inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Střední uměleckoprůmyslová škola a Vyšší odborná škola, Turnov, Skálova 373, příspěvková organizace Skálova 373, 511 01 Turnov Identifikátor:

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA škol. rok 2009/10

VÝROČNÍ ZPRÁVA škol. rok 2009/10 Soukromá základní umělecká škola Trnka o.p.s., Rodinná 39, 312 00 Plzeň IČO.26347687, IZO.150035365, identifikátor zařízení: 650035356, bankovní spojení: 279204310247/0100, DIČ. CZ-26347687 VÝROČNÍ ZPRÁVA

Více

Co se nám podařilo udělat díky věcné podpoře společnosti FINIDR, a. s. v první polovině roku 2012

Co se nám podařilo udělat díky věcné podpoře společnosti FINIDR, a. s. v první polovině roku 2012 Co se nám podařilo udělat díky věcné podpoře společnosti FINIDR, a. s. v první polovině roku 2012 HLAVNÍ PARTNER PRO VĚCNÉ DARY Stránka 1 z 12 Identita Celé Česko čte dětem POSLÁNÍ Posláním obecně prospěšné

Více

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 2/2015 konaného dne 6. 3. 2015

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 2/2015 konaného dne 6. 3. 2015 Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 2/2015 konaného dne 6. 3. 2015 Přítomni: 1. Petr Vaněk 6. Václav Kodet, ml. 2. Stanislava Prokešová 7. Jan Matějů

Více

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Hrušovany nad Jevišovkou, okres Znojmo, příspěvková organizace. Na vršku 495, 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou

INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Mateřská škola, Hrušovany nad Jevišovkou, okres Znojmo, příspěvková organizace. Na vršku 495, 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou Česká školní inspekce Jihomoravský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Mateřská škola, Hrušovany nad Jevišovkou, okres Znojmo, příspěvková organizace Na vršku 495, 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou Identifikátor:

Více

PSYCHIATRIE PRO PRAXI VI. konference ambulantních psychiatrů NABÍDKA PRO VYSTAVOVATELE OLOMOUC. 15. - 16. října 2009

PSYCHIATRIE PRO PRAXI VI. konference ambulantních psychiatrů NABÍDKA PRO VYSTAVOVATELE OLOMOUC. 15. - 16. října 2009 PSYCHIATRIE PRO PRAXI VI. konference ambulantních psychiatrů 15. - 16. října 2009 OLOMOUC NABÍDKA PRO VYSTAVOVATELE Atraktivní odborný i doprovodný program a předníčeské psychiatry za mikrofonem pátého

Více

Nada ní fond SENIO I SKUPINY EZ Výro ní zpráva za rok 2013

Nada ní fond SENIO I SKUPINY EZ Výro ní zpráva za rok 2013 Výro ní zpráva Nada ního fondu SENIO I SKUPINY EZ za rok 2013 Základní údaje o nada ním fondu Název: Nada ní fond SENIO I SKUPINY EZ" Sídlo: Duhová 2/1444, 140 53 Praha 4 : 279 47 564 Vznik: 27.9.2007

Více

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE

ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 00/, PS 40, 60 7 Praha 6 Kategorie: Místo konání: Muži Hazlov Datum: 0. -. květen 006 Všeobecná ustanovení. Pořadatel Z pověření VV ČKA uspořádá TJ Jiskra Hazlov..

Více

Krása v srdci o.s. Částkova 20 326 00 Plzeň VÝROČNÍ ZPRÁVA

Krása v srdci o.s. Částkova 20 326 00 Plzeň VÝROČNÍ ZPRÁVA VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 1 OBSAH: 1. VZNIK 2. POSLÁNÍ 3. VIZE 4. POHLED DO HISTORIE str. 3. 5. ČINNOST V ROCE 2012..str. 5. 6. EKONOMICKÉ ÚDAJE, ZÁVĚR str. 7. 2 1. VZNIK Krása v srdci o.s. o.s. Krása v srdci

Více

ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚSTŘEDNÍ ODBORNÉ RADY HASIČSKÝCH SOUTĚŽÍ ZA ROK 2015

ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚSTŘEDNÍ ODBORNÉ RADY HASIČSKÝCH SOUTĚŽÍ ZA ROK 2015 ZPRÁVA O ČINNOSTI ÚSTŘEDNÍ ODBORNÉ RADY HASIČSKÝCH SOUTĚŽÍ ZA ROK 2015 ÚORHS pracovala do V. sjezdu v tomto složení: Jan Aulický, Jiří Čech, Jan Fiedler, Tomáš Lefner, Zdeněk Prodělal, Jiří Rosenkranz,

Více

Co je Tour de Fleet? Pořadatelem Tour de Fleet 2018 je vydavatelství magazínu FLEET firemní automobily, společnost Konverso, s.r.o.

Co je Tour de Fleet? Pořadatelem Tour de Fleet 2018 je vydavatelství magazínu FLEET firemní automobily, společnost Konverso, s.r.o. Tour de Fleet 2018 2/13 Co je Tour de Fleet? Tour de Fleet je tradiční celostátní turné událostí zaměřených na informační a komerční podporu fleet managementu v České republice. Sestává z outdoor a indoor

Více

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj.: ČŠIS-128/11-S. Mateřská škola Červený Újezd, okres Praha-západ

Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj.: ČŠIS-128/11-S. Mateřská škola Červený Újezd, okres Praha-západ Česká školní inspekce Středočeský inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA Název právnické osoby vykonávající činnost školy: Sídlo: Mateřská škola Červený Újezd, okres Praha-západ Červený Újezd 30, 273 51 Unhošť IČ:

Více

Propagace památek UNESCO 2013 18.4. 2013

Propagace památek UNESCO 2013 18.4. 2013 Propagace památek UNESCO 2013 _ 18.4. 2013 Produkty 2013 Cesty poznání Kulturní produkt Cesty krajinou Aktivní produkt Cesty pro zdraví Lázeňský produkt MICE Praha Letní cesty České lázně Kongresy Města

Více

Česká republika Česká školní inspekce. Plzeňský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Česká republika Česká školní inspekce. Plzeňský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Česká republika Česká školní inspekce Plzeňský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Vyšší odborná škola a Střední odborná škola elektrotechnická, Plzeň, Koterovská 85 Koterovská 85, 326 00

Více

Závěrečná zpráva (věcný popis činnosti v roce 2012)

Závěrečná zpráva (věcný popis činnosti v roce 2012) Závěrečná zpráva (věcný popis činnosti v roce 2012) Ve dnech 12. 15. 1. 2012 se MAS Střední Povltaví prezentovala na společném stánku se Svazkem obcí Milevska na brněnském veletrhu cestovního ruchu Regiontour

Více

Zm ny pravidel UCI Cyklokros 1.7.2011

Zm ny pravidel UCI Cyklokros 1.7.2011 Zm ny pravidel UCI Cyklokros.7. (VÝPIS - ZM NY UVEDENY ERVEN )..00 Mezinárodní závody v cyklokrosu jsou registrovány do mezinárodního kalendá e závod podle následující klasifikace: - UCI mistrovství sv

Více

OBSAH 1 ÚVOD... 3 2 ORGÁNY SPOLEČNOSTI (STAV K 31. 12. 2012)... 4 3 PROJEKTY REALIZOVANÉ V ROCE 2013... 8. 3.1 PRO NEETs AT / CZ...

OBSAH 1 ÚVOD... 3 2 ORGÁNY SPOLEČNOSTI (STAV K 31. 12. 2012)... 4 3 PROJEKTY REALIZOVANÉ V ROCE 2013... 8. 3.1 PRO NEETs AT / CZ... VÝROČNÍ ZPRÁVA SPOLEČNOSTI ZA ROK 2013 OBSAH 1 ÚVOD... 3 2 ORGÁNY SPOLEČNOSTI (STAV K 31. 12. 2012)... 4 3 PROJEKTY REALIZOVANÉ V ROCE 2013... 8 3.1 PRO NEETs AT / CZ... 8 4 PROJEKTY PŘIPRAVOVANÉ NA ROK

Více

OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ

OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ OBSAH ZÁKLADNÍ ÚDAJE HLAVNÍ VÝHODY PROJEKTU PROPOZICE ZÁVODŮ DARY A CENY PROGRAM SPANILÁ JÍZDA MEDIALIZACE MEDIÁLNÍ PARTNEŘI NABÍDKA PARTNERSTVÍ PLNĚNÍ PRO ZÁKLADNÍ ÚDAJE VEŘEJNÁ AKCE Mezinárodní závody

Více

Zápis z pracovní skupiny Spolková, kulturní a zájmová činnost v rámci plánování strategie MAS Blaník o.s. na roky 2014 2020(5)

Zápis z pracovní skupiny Spolková, kulturní a zájmová činnost v rámci plánování strategie MAS Blaník o.s. na roky 2014 2020(5) Zápis z pracovní skupiny Spolková, kulturní a zájmová činnost v rámci plánování strategie MAS Blaník o.s. na roky 2014 2020(5) Datum konání: 31. 10. 2013, 17 hodin Garant: Eva Hájková Místo: Spolkový dům

Více

Žebříček českých nemocnic. dle jejich finančního zdraví (2009)

Žebříček českých nemocnic. dle jejich finančního zdraví (2009) Žebříček českých nemocnic dle jejich finančního zdraví (2009) Tisková zpráva ÚVODEM Nezisková zdravotnická organizace HealthCare Institute (HCI) ve spolupráci s odborným partnerem - společností CCB - Czech

Více

Zápis ze zasedání. Rady expertů ASIS a odborné sekce ČAK. Lipová - lázně 15. 6. 2012

Zápis ze zasedání. Rady expertů ASIS a odborné sekce ČAK. Lipová - lázně 15. 6. 2012 Zápis ze zasedání Rady expertů ASIS a odborné sekce ČAK Lipová - lázně 15. 6. 2012 Přítomni: za RE ASIS: JUDr. Michal Ţiţlavský, JUDr. Daniel Ševčík, Ph.D., Mgr. Adam Sigmund, JUDr. Kateřina Martínková,

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY JAKO PLATFORMA PRO ROZVOJ KULTURY A KREATIVITY NA VENKOVĚ

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY JAKO PLATFORMA PRO ROZVOJ KULTURY A KREATIVITY NA VENKOVĚ MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINY JAKO PLATFORMA PRO ROZVOJ KULTURY A KREATIVITY NA VENKOVĚ Jan Florian místopředseda NS MAS Praha, 2. 6. 2015 2 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA Místní akční skupina (MAS) = partnerství mezi veřejným,

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 14 Rozeslána dne 31. ledna 2012 Cena Kč 53, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 14 Rozeslána dne 31. ledna 2012 Cena Kč 53, O B S A H : Ročník 2012 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 14 Rozeslána dne 31. ledna 2012 Cena Kč 53, O B S A H : 37. Zákon, kterým se mění některé zákony v souvislosti s reformou dohledu nad finančním trhem v

Více

R o z h o d n u t í. I. rozhodnutí o umístění stavby

R o z h o d n u t í. I. rozhodnutí o umístění stavby Městský úřad Lázně Kynžvart, stavební úřad Nám. Republiky č.p. 1, 35491 Lázně Kynžvart, tel. 354673814 ------------------------------------------------------------------------------------------- Č.j. 331/11/Kyn

Více

MĚSTSKÝ ÚŘAD VÍTKOV ODBOR VÝSTAVBY A ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ OZNÁMENÍ

MĚSTSKÝ ÚŘAD VÍTKOV ODBOR VÝSTAVBY A ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ OZNÁMENÍ VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA MĚSTSKÝ ÚŘAD VÍTKOV ODBOR VÝSTAVBY A ÚZEMNÍHO PLÁNOVÁNÍ náměstí Jana Zajíce 7, 749 01 Vítkov SPIS. ZN.: Výst. 1990/2012/Lu Č.J.: MUVI 17078/2012 VYŘIZUJE: Lukašíková TEL.: 556 312 265

Více

Podpora tvorby produktů a marketingu cestovního ruchu v. regionech. Ing. Adéla Pilařová _ 28.4.2014

Podpora tvorby produktů a marketingu cestovního ruchu v. regionech. Ing. Adéla Pilařová _ 28.4.2014 Podpora tvorby produktů a marketingu cestovního ruchu v Ing. Adéla Pilařová _ regionech 28.4.2014 Obsah Strana 3 Informace o projektu Strana 5 Manuál pro tvorbu produktů Strana 7 Cílená propagace významných

Více

NABÍDKA MISS VÝCHODNÍ ČECHY 2008

NABÍDKA MISS VÝCHODNÍ ČECHY 2008 NABÍDKA MISS VÝCHODNÍ ČECHY 2008 Miss Pardubického kraje Miss Královéhradeckého kraje 21. - 24. srpna 2008 - Lázně Velichovky a Nová Amerika Golf Resort Galavečer Miss východní Čechy 3. října 2008 - Kongresové

Více

Odůvodnění veřejné zakázky. Přemístění odbavení cestujících do nového terminálu Jana Kašpara výběr generálního dodavatele stavby

Odůvodnění veřejné zakázky. Přemístění odbavení cestujících do nového terminálu Jana Kašpara výběr generálního dodavatele stavby Odůvodnění veřejné zakázky Veřejná zakázka Přemístění odbavení cestujících do nového terminálu Jana Kašpara výběr generálního dodavatele stavby Zadavatel: Právní forma: Sídlem: IČ / DIČ: zastoupen: EAST

Více

zpracovatel zprávy: Ing. Hana Olejníková manažer SPL, Ing. Renata Baslerová zastupující ředitelka organizace, manažer SPL

zpracovatel zprávy: Ing. Hana Olejníková manažer SPL, Ing. Renata Baslerová zastupující ředitelka organizace, manažer SPL Monitorovací zpráva o činnosti MAS Zpráva za období: 3. Etapa (1.9. 2014 31. 12. 2014) Název MAS: MAS Horní Pomoraví o.p.s. zpracovatel zprávy: Ing. Hana Olejníková manažer SPL, Ing. Renata Baslerová zastupující

Více

S 169/02-3312/02 V Brně dne 16. září 2002

S 169/02-3312/02 V Brně dne 16. září 2002 S 169/02-3312/02 V Brně dne 16. září 2002 Úřad pro ochranu hospodářské soutěže ve správním řízení č.j. S 169/02, zahájeném dne 16. srpna 2002 podle 18 zákona č. 71/1967 Sb., o správním řízení (správní

Více

VOJÁCI SPOLEČNĚ. Přijetí zástupců ASOCIACE Vojáci společně z. s. a válečných veteránů předsedou Senátu, Parlamentu ČR VYCHÁZÍ 29.

VOJÁCI SPOLEČNĚ. Přijetí zástupců ASOCIACE Vojáci společně z. s. a válečných veteránů předsedou Senátu, Parlamentu ČR VYCHÁZÍ 29. VOJÁCI SPOLEČNĚ Mediální platforma ASOCIACE Vojáci společně z.s. VYCHÁZÍ 29. BŘEZNA 2016 Přijetí zástupců ASOCIACE Vojáci společně z. s. a válečných veteránů předsedou Senátu, Parlamentu ČR Předseda Senátu

Více

SO 182 DIO NA RYCHLOST. SILNICI R4 PS, km 9,196-11,926

SO 182 DIO NA RYCHLOST. SILNICI R4 PS, km 9,196-11,926 SO 182 DIO NA RYCHLOST. SILNICI R4 PS, km 9,196-11,926 Objednatel: ŘEDITELSTVÍ SILNIC A DÁLNIC ČR Ředitelství silnic a dálnic ČR Na Pankráci 56, 145 05 Praha 4 ŘSD ČR ZÁVOD Praha Na Pankráci 56, 145 05

Více

LIPNO NAD VLTAVOU TURISTICKÁ OBEC NA ZELENÉ LOUCE

LIPNO NAD VLTAVOU TURISTICKÁ OBEC NA ZELENÉ LOUCE LIPNO NAD VLTAVOU TURISTICKÁ OBEC NA ZELENÉ LOUCE 1949 1954 1959 1989 2004 2011 SOUČASNÝ STAV V ÚZEMÍ KDE ŽILO 5 600 LIDÍ ZANIKLO 2 200 PRACOVNÍCH MÍST (PRŮMYSL A ZEMĚDĚLSTVÍ) PRŮMYSL SE DO ÚZEMÍ NIKDY

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005 (CRPDZ MSK) CENTRUM PRO ROZVOJ PÉČE O DUŠEVNÍ ZDRAVÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005 (CRPDZ MSK) CENTRUM PRO ROZVOJ PÉČE O DUŠEVNÍ ZDRAVÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE OBSAH CENTRUM PRO ROZVOJ PÉČE O DUŠEVNÍ ZDRAVÍ MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE (CRPDZ MSK) VÝROČNÍ ZPRÁVA 2005 Obsah...2 I. Základní údaje o občanském sdružení...3 II. Pracovníci sdružení...4 III. Vznik, poslání

Více

Prohlídka zámeckých interiérů

Prohlídka zámeckých interiérů Malebný barokní zámek, který byl postaven hrabětem Janem Ludvíkem Harbuval Chamaré v roce 1749, je ideálním místem pro malé i velké, pro jednotlivce i skupiny, pro ty co hledají historii a kulturu, ale

Více

Odborný časopis Zdravotnictví a medicína oznámil výsledky 16. ročníku soutěže Sestra roku

Odborný časopis Zdravotnictví a medicína oznámil výsledky 16. ročníku soutěže Sestra roku Tisková zpráva Odborný časopis Zdravotnictví a medicína oznámil výsledky 16. ročníku soutěže Sestra roku Praha 31. března 2016 Slavnostní předání ocenění 16. ročníku soutěže Sestra roku, které organizovalo

Více

společnosti MO PARTNER a.s. za rok 2015

společnosti MO PARTNER a.s. za rok 2015 Strana 1/10 ZPRÁVA PŘEDSTAVENSTVA O PODNIKATELSKÉ ČINNOSTI, STAVU MAJETKU A ŘÁDNÉ ÚČETNÍ ZÁVĚRCE společnosti MO PARTNER a.s. za rok 2015 OBSAH: 1. Základní údaje 2. Zpráva o činnosti a společnosti za období

Více

Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2010/2011

Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2010/2011 Výroční zpráva o činnosti školy ve školním roce 2010/2011 Zpracovala: gr.lenka Blahová, ředitelka školy. podpis V Laškově 15.8.2011 A. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O ŠKOLE Údaje o zařízení Název školy: Základní škola

Více

Možnosti zavedení jednotné metodiky m ení korozní rychlosti na kovových úložných za ízeních.

Možnosti zavedení jednotné metodiky m ení korozní rychlosti na kovových úložných za ízeních. Možnosti zavedení jednotné metodiky m ení korozní rychlosti na kovových úložných za ízeních. František Mí ko Úvod SN EN 12954 (03 8355) Katodická ochrana kovových za ízení uložených v p nebo ve vod Všeobecné

Více

Zásady pro udělování a užívání značky MORAVSKÝ KRAS regionální produkt

Zásady pro udělování a užívání značky MORAVSKÝ KRAS regionální produkt Zásady pro udělování a užívání značky MORAVSKÝ KRAS regionální produkt 1 Značka MORAVSKÝ KRAS regionální produkt 1.1 Cíl značky Značka MORAVSKÝ KRAS regionální produkt (dále jen značka ) se uděluje výrobkům

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Stavba : Vodovodní p ípojky Útušice, Rob ice. Místo : k.ú. Útušice. Obec : Útušice. Kraj : Plze ský. Stavebník : Obec Útušice,

TECHNICKÁ ZPRÁVA. Stavba : Vodovodní p ípojky Útušice, Rob ice. Místo : k.ú. Útušice. Obec : Útušice. Kraj : Plze ský. Stavebník : Obec Útušice, TECHNICKÁ ZPRÁVA Stavba : Vodovodní p ípojky Útušice, Rob ice Místo : k.ú. Útušice Obec : Útušice Kraj : Plze ský Stavebník : Obec Útušice, Útušice.p.59, 332 09 Št novice Stupe PD : DSP Stav.objekt : F.2

Více

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.: 065 74/99-1130 Oblastní pracoviště č. 6 INSPEKČNÍ ZPRÁVA

Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E. Čj.: 065 74/99-1130 Oblastní pracoviště č. 6 INSPEKČNÍ ZPRÁVA Č E S K Á Š K O L N Í I N S P E K C E Čj.: 065 74/99-1130 Oblastní pracoviště č. 6 Signatura: af2ls102 Okresní pracoviště Litoměřice INSPEKČNÍ ZPRÁVA Škola/zařízení: Dům dětí a mládeže ELKO, Lovosice,

Více

městské části Praha 3 pro rok 2016 připravila

městské části Praha 3 pro rok 2016 připravila městské části Praha 3 pro rok 2016 připravila městské části Praha 3 pro rok 2016 - Návrh projektu k 3. 2. 2016 Obsah Obsah... 2 1. KONTEXT... 3 2. CÍLE A VÝSTUPY PROJEKTU... 4 3. POSTUP PŘÍPRAVY PARTICIPAČNÍHO

Více

5. ročník výstavy kreativních a výtvarných technik, potřeb, materiálů a výrobků. 11. - 13. listopad 2016 Výstaviště Černá louka OSTRAVA

5. ročník výstavy kreativních a výtvarných technik, potřeb, materiálů a výrobků. 11. - 13. listopad 2016 Výstaviště Černá louka OSTRAVA 5. ročník výstavy kreativních a výtvarných technik, potřeb, materiálů a výrobků 11. - 13. listopad 2016 Výstaviště Černá louka OSTRAVA Milí kreativci/vystavovatelé, je mi potěšením, že Vás můžeme opět

Více

Výroční zpráva FR 2015

Výroční zpráva FR 2015 Výroční zpráva FR 2015 Nadační fond pro předčasně narozené děti a jejich rodiny Podolské nábřeží 147 00 Praha 4 - Podolí www.predcasnenarozenedeti.cz Obsah Obsah Slovo úvodem 1 Poslání nadačního fondu

Více

ZPRÁVY Z OBCE Doplnění kontejneru na použitý textil

ZPRÁVY Z OBCE Doplnění kontejneru na použitý textil ZPRÁVY Z OBCE Doplnění kontejneru na použitý textil U lihovaru byl umístěn kontejner na použitý textil. Tento textil bude sloužit pro dobročinné účely CHARITĚ SVITAVY. Kontejner na textil, který je umístěn

Více

ČÁST PRVNÍ Základní ustanovení Čl. 1 Povaha a cíl Fyzikální olympiády

ČÁST PRVNÍ Základní ustanovení Čl. 1 Povaha a cíl Fyzikální olympiády Organizační řád Fyzikální olympiády Č.j.: 22 125/2005-51 dne 8. 11. 2005 Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy v souladu s 3 odst. 5 vyhlášky č. 55/2005 Sb., o podmínkách organizace a financování

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme GO GREEN EXPO 2016 Mezinárodní veletrh se zaměřením na obnovitelné zdroje energie a životní prostředí Místo konání: Social Fund for Development Hall Cairo Fair Ground

Více

Hudební dění v Polné a okolí 243

Hudební dění v Polné a okolí 243 Hudební dění v Polné a okolí 243 XIV. Dětský sborový zpěv Historie dětského sborového zpěvu se začíná v Polné psát v roce 1935. U jeho začátků stál Bohuslav Fišer, který v té době shromáždil dětský sbor

Více

Nadační fond Pedagogické školy. v Litomyšli 2015

Nadační fond Pedagogické školy. v Litomyšli 2015 VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA PEDAGOGICKÁ A STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLA, LITOMYŠL, Komenského nám. 22, 570 12 Litomyšl Přidružená škola UNESCO tel.: 461 614 550, fax: 461 615 705, IČO 62032381, DIČ CZ62032381 e-mail:

Více

Propagace jižní Moravy jako kongresové a incentivní destinace budoucnosti aneb Připraveni na 100 %!

Propagace jižní Moravy jako kongresové a incentivní destinace budoucnosti aneb Připraveni na 100 %! Propagace jižní Moravy jako kongresové a incentivní destinace budoucnosti aneb Připraveni na 100 %! cíl projektu: upoutat pozornost na jižní Moravu jako jedinečnou kongresovou a incentivní destinaci projekt

Více

1/2014. Obsah. Informace z jednání Rady Vinařského Fondu

1/2014. Obsah. Informace z jednání Rady Vinařského Fondu 1/2014 V tomto čísle vám přinášíme shrnutí hlavních aktivit Vinařského fondu za měsíce leden duben. Navíc přinášíme aktuální fotografie z právě proběhnuvšího Svátku růžových vín v Praze. Obsah Informace

Více

Monitorovací zpráva o činnosti MAS

Monitorovací zpráva o činnosti MAS Monitorovací zpráva o činnosti MAS Zpráva za období: od 1. 1. 2012 do 30. 4. 2012 Název MAS: Zpracovatel zprávy: (jméno, příjmení, funkce) Havlíčkův kraj o.p.s. Jaroslava Hájková, ředitelka MAS Kontakt:

Více

Zápis č. 3/2014 ze zasedání výboru svazku obcí Malé Posázaví, konaného dne 17. 6. 2014 ve 13 hodin v Senohrabech

Zápis č. 3/2014 ze zasedání výboru svazku obcí Malé Posázaví, konaného dne 17. 6. 2014 ve 13 hodin v Senohrabech HVĚZDONICE 56, 257 24 CHOCERADY kancelář: Posázaví o.p.s., Masarykovo náměstí 1, 256 01 Benešov Program jednání: Zápis č. 3/2014 ze zasedání výboru svazku obcí Malé Posázaví, konaného dne 17. 6. 2014 ve

Více

zahájení veteránské sezóny

zahájení veteránské sezóny zahájení veteránské sezóny Unikátní akce historických vozidel v ČR Oficiální zahájení veteránské sezóny 26. - 28. 4. 2019 Areál Psychiatrické nemocnice Bohnice, Praha 8 Proč Grand Veteran? Akce se zařadila

Více

ČESKÁ SPELEOLOGICKÁ SPOLEČNOST CZECH SPELEOLOGICAL SOCIETY

ČESKÁ SPELEOLOGICKÁ SPOLEČNOST CZECH SPELEOLOGICAL SOCIETY ČESKÁ SPELEOLOGICKÁ SPOLEČNOST CZECH SPELEOLOGICAL SOCIETY 150 00 Praha 5, Na Březince 1513/14 Výroční zpráva o činnosti za rok 2013 Praha, červen 2013 Zpráva o činnosti předsednictva ČSS za rok 2013 Zdeněk

Více

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 21.1.2015

Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 21.1.2015 Zápis z 5. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 21.1.2015 Přítomni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, Komínek Karel (host), Poukar Jiří, Poukar Radim, Poukar Václav, Poukarová Anežka

Více

www.kocourkova.net MICHAELA KOCOURKOVÁ

www.kocourkova.net MICHAELA KOCOURKOVÁ MICHAELA KOCOURKOVÁ umělecká agentura koncerty umělecká zastoupení eventy EXKLUZIVNÍ ZASTOUPENÍ Daniel Hůlka První typ koncertu Daniel Hůlka a Martin Rada (klavír, varhany) - výběr klasické, moderní a

Více

Spolupráce hlavní mechanismus rozvoje cestovního ruchu v regionu Východní Morava

Spolupráce hlavní mechanismus rozvoje cestovního ruchu v regionu Východní Morava Výroční konference cestovního ruchu Východní Moravy 2015 10. února 2015 Kongresové centrum REC GROUP Staré Město Spolupráce hlavní mechanismus rozvoje cestovního ruchu v regionu Východní Morava Zdeněk

Více