Krajský úřad Ústeckého kraje

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Krajský úřad Ústeckého kraje"

Transkript

1 Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 175/2018/KUUK 776/KON/2017 Stejnopis č. 2 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření město Lovosice, IČ: za rok 2017 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření byla vypracována na základě Zápisu z dílčího přezkoumání hospodaření a na základě výsledku konečného přezkoumání hospodaření. Přezkoumání hospodaření bylo zahájeno doručením oznámení dne Přezkoumání se uskutečnilo v obci Lovosice se sídlem Školní 2, Lovosice ve dnech: na základě 42 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích. Dílčí přezkoumání vykonala kontrolní skupina: - Dagmar Hellerová - kontrolor pověřený řízením přezkoumání - Ing. Magdalena Chottová - kontrolor - Blanka Vašatová - kontrolor Konečné dílčí přezkoumání vykonala kontrolní skupina: - Dagmar Hellerová - kontrolor pověřený řízením přezkoumání - Ing. Michaela Povová - kontrolor - Bc. Jana Brožová - kontrolor - Ing. Iva Krbcová - kontrolor Zástupci územního samosprávného celku: - Ing. Milan Dian, Ph.D. starosta - Vladimír Šuma - místostarosta - Ing. František Budský - tajemník - Ing. Miroslav Stehlík - vedoucí ekonomického odboru

2 Předmět přezkoumání hospodaření: Předmětem přezkoumání jsou údaje o ročním hospodaření územního celku, tvořící součást závěrečného účtu podle 17 odst. 2 a 3 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, a to v souladu s 2 odst. 1 zákona č. 420/2004 Sb., o přezkoumávání hospodaření územních samosprávných celků a dobrovolných svazků obcí, ve znění pozdějších předpisů: a) plnění příjmů a výdajů rozpočtu včetně peněžních operací, týkajících se rozpočtových prostředků, b) finanční operace, týkající se tvorby a použití peněžních fondů, c) náklady a výnosy podnikatelské činnosti územního celku, d) peněžní operace, týkající se sdružených prostředků vynakládaných na základě smlouvy mezi dvěma a více územními celky, anebo na základě smlouvy s jinými právnickými nebo fyzickými osobami, e) finanční operace, týkající se cizích zdrojů ve smyslu právních předpisů o účetnictví, f) hospodaření a nakládání s prostředky poskytnutými z Národního fondu a s dalšími prostředky ze zahraničí poskytnutými na základě mezinárodních smluv, g) vyúčtování a vypořádání finančních vztahů ke státnímu rozpočtu, k rozpočtům krajů, k rozpočtům obcí, k jiným rozpočtům, ke státním fondům a k dalším osobám. Předmětem přezkoumání dále je dle 2 odst. 2 zákona č. 420/2004 Sb.: a) nakládání a hospodaření s majetkem ve vlastnictví územního celku, b) nakládání a hospodaření s majetkem státu, s nímž hospodaří územní celek, c) zadávání a uskutečňování veřejných zakázek, s výjimkou úkonů a postupů přezkoumaných orgánem dohledu podle zvláštního právního předpisu, d) stav pohledávek a závazků a nakládání s nimi, e) ručení za závazky fyzických a právnických osob, f) zastavování movitých a nemovitých věcí ve prospěch třetích osob, g) zřizování věcných břemen k majetku územního celku, h) účetnictví vedené územním celkem, i) ověření poměru dluhu územního celku k průměru jeho příjmů za poslední 4 rozpočtové roky podle právního předpisu upravujícího rozpočtovou odpovědnost. Hlediska přezkoumání hospodaření: Předmět přezkoumání se podle ustanovení 3 zákona č. 420/2004 Sb. ověřuje z hlediska: a) dodržování povinností stanovených zvláštními právními předpisy, zejména předpisy o finančním hospodaření územních celků, o hospodaření s jejich majetkem, o účetnictví a o odměňování, b) souladu hospodaření s finančními prostředky ve srovnání s rozpočtem, c) dodržení účelu poskytnuté dotace nebo návratné finanční výpomoci a podmínek jejich použití, d) věcné a formální správnosti dokladů o přezkoumávaných operacích. Strana 2 (Celkem 12)

3 A. Přezkoumané písemnosti I. Výběrovým způsobem byly prověřovány následující písemnosti: Druh písemnosti Popis písemnosti Návrh rozpočtu na rok 2017 zveřejněn v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb., rozpočet na rok 2017 schválen ZM dne Rozpočtová opatření RO č. 1-2, včetně schválení, pořízení do výkazu FIN 2-12 M k a zveřejnění dle zákona č. 250/2000 Sb., Střednědobý výhled rozpočtu Schválený rozpočet Stanovení závazných ukazatelů zřízeným organizacím Závěrečný účet RO č. 3-5 k na roky , zveřejnění návrhu střednědobého výhledu rozpočtu dle zákona č. 250/2000 Sb., bylo doloženo pouze na internetových stránkách města Lovosice. Schválený střednědobý výhled ZM dne byl zveřejněn na internetových stránkách města Lovosice dne byl pořízen shodně do výkazu FIN 2-12M, schválený rozpočet byl zveřejněn v souladu se zákonem č. 250/2000 Sb. příspěvkovým organizacím schváleno RM dne návrh závěrečného účtu a schválený závěrečný účet byly zveřejněny dle zákona č. 250/2000 Sb., závěrečný účet za rok 2016 byl schválen ZM dne Bankovní výpis stavy bankovních výpisů k a souhlasily na SÚ ZBÚ ÚSC, SÚ Běžný účet, SÚ Běžné účty fondů ÚSC, SÚ Dlouhodobé úvěry Dohoda o hmotné odpovědnosti Faktura dvě dohody ze dne došlé faktury za měsíc červen 2017 čísla , za prosinec čísla , , čísla Vydané faktury za měsíc červen 2017 čísla , za měsíc listopad - prosinec 2017 čísla , , , k , Plán inventur ze dne , Souhrnná inventarizační zpráva za rok 2017 ze dne Inventurní soupis majetku a závazků Kniha došlých faktur k a Kniha odeslaných k a faktur Odměňování členů zastupitelstva Pokladní doklad Pokladní kniha (deník) stanovení výše a vyplácení odměn uvolněnému starostovi, uvolněnému místostarostovi a sedmi neuvolněným členům zastupitelstva za výkon funkcí předsedy výboru, člena výboru/komise a člena rady dle mzdových listů za období leden až prosinec 2017 za měsíc červen 2017 u výdajové hlavní pokladny SÚAÚ čísla , u příjmové hlavní pokladny SÚAÚ čísla , za měsíc prosinec 2017 u výdajové hlavní pokladny SÚAÚ čísla stav pokladní knihy k a souhlasil na SÚ Pokladna a položku Poskytované zálohy vlastní pokladně Strana 3 (Celkem 12)

4 Příloha rozvahy k a Rozvaha k a Účetní doklad za měsíc červen 2017 čísla , za měsíc prosinec 2017 čísla Účtový rozvrh pro rok 2017 Výkaz pro hodnocení k a plnění rozpočtu Výkaz zisku a ztráty k a Rozvaha zřízených k a příspěvkových organizací Výkaz zisku a ztráty k a zřízených příspěvkových organizací Zřizovací listina organizačních složek a příspěvkových organizací, odpisový plán Smlouvy a další materiály k poskytnutým účelovým dotacím Technické služby města Lovosice, příspěvková organizace ze dne , schválena ZM dne , Dodatek č. 1 ke Smlouvě o bezúplatném převodu majetku města Lovosice na příspěvkovou organizaci Technické služby města Lovosice ze , Smlouva o výpůjčce k zajištění činnosti příspěvkové organizace Technické služby města Lovosice ze dne , Dodatek č. 3 ze dne ZL Základní umělecké školy, Přívozní 1036, Lovosice ze dne Odpisový plán pro Centrální školní jídelnu, Všehrdova 924, Lovosice schválen Radou města dne dotační program "PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRO ROK 2017 zařazených do Základní sítě sociálních služeb Ústeckého kraje na období " vyhlášený na základě usnesení ZM č. 43/III/2017 ze dne , zveřejněn od do , finanční částky nad ,- Kč přiděleny dle usnesení ZM č. 67/III/2017 ze dne , veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu města Lovosice z dotačního programu "PODPORA SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRO ROK 2017 zařazených do Základní sítě sociálních služeb Ústeckého kraje na období ": - č. 69/2017 ze dne , zveřejněna na úřední desce způsobem umožňující dálkový přístup dne , Šance Lovosice, z.s., spolek - Denní stacionář, - č. 70/2017 ze dne , zveřejněna na úřední desce způsobem umožňující dálkový přístup dne , Farní charita Lovosice, církevní právnická osoba - Sociálně aktivizační služby pro rodiny, - č. 71/2017 ze dne , zveřejněna na úřední desce způsobem umožňující dálkový přístup dne , Farní charita Lovosice, církevní právnická osoba - Amicus, nízkoprahové zařízení pro děti a mládež, - č. 72/2017 ze dne , zveřejněna na úřední desce způsobem umožňující dálkový přístup dne , Farní charita Lovosice, církevní právnická osoba - Azylový dům pro ženy a matky s dětmi v Lovosicích, - č. 73/2017 ze dne , zveřejněna na úřední desce způsobem umožňující dálkový přístup dne , NADĚJE, spolek - Nízkoprahové denní centrum Strana 4 (Celkem 12)

5 Smlouvy a další materiály k přijatým účelovým dotacím Smlouvy nájemní Smlouvy o dílo Smlouvy o převodu majetku (koupě, prodej, směna, převod) Smlouvy o věcných břemenech Zveřejněné záměry o nakládání s majetkem Dokumentace k veřejným zakázkám příjem a čerpání účelových prostředků z hlediska označení účelovým znakem k : UZ a Přechod z knihovního systému CLAVIUS na systém TRITIUS, UZ Aktivní politika zaměstnanosti, UZ Výkon sociální práce, UZ Volný čas 2017, UZ Prevence rizikového chování v Ústeckém kraji v roce 2017, k : UZ Volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, dopis KÚÚK ze dne o poskytnutí dotace, vyúčtování ze dne , vrácení nevyčerpané dotace dne , UZ a Přechod z knihovního systému CLAVIUS na systém TRITIUS, dopis KÚÚK ze dne o poukázání prostředků pro Kulturní středisko Lovosice, účelové prostředky přijaty na účet města dne , dne převedeny na účet Kulturního střediska Lovosice smlouva o nájmu pozemku ze dne , předmět nájmu část p.p.č. 861/1 o výměře 270 m 2 (zahrada) v k.ú. Lovosice, schváleno RM dne , doložka zveřejnění záměru do do , smlouva o nájmu pozemku ze dne , předmět nájmu část p.p.č díl 11 o výměře 806 m 2 (zahrada) v k.ú. Lovosice, schváleno RM dne , doložka zveřejnění záměru do do , Směrnice č. 1/2011 o pronájmu nebytových prostor a pozemků schválená RM dne ze dne k realizaci dodávky "OBNOVA POROSTŮ V LESOPARKU OSMIČKA", zveřejněna na profilu zadavatele , v registru smluv Dodatek č. 1 ze dne , zveřejněn na profilu zadavatele a v registru smluv dne kupní smlouva ze dne na prodej p.p.č. 1987/2 o výměře 100 m 2 (ostatní plocha) v k.ú. Lovosice oddělený z p.p.č geometrickým plánem č /2016 ze dne , schváleno ZM , kupní cena stanovena na základě znaleckého posudku č. 093/596/2016 ze dne , kupní smlouva ze dne na prodej p.p.č. 2444/3 a p.p.č. 2444/22 v k.ú. Lovosice, kupní cena stanovena na základě znaleckého posudku č, 03/644/2017 ze dne Smlouva o zřízení věcného břemene ze dne č _2/VB uzavřená s GasNet, s.r.o. na p.p.č. 3075/1 a 2436/13 v k.ú. Lovosice, uzavření smlouvy schváleno RM , smlouva o zřízení věcného břemene ze dne č. IV /VB001 uzavřená s ČEZ Distribuce, a.s. na p.p.č. 2437/7 a 2436/13 v k.ú. Lovosice, uzavření smlouvy schváleno RM , Smlouva o zřízení věcného břemene - služebnosti ze dne č.iv /vb/001 uzavřená s ČEZ Distribuce a.s. Děčín, schváleno RM záměr prodeje části p.p.č o výměře cca 100 m 2 v k.ú. Lovosice (lokalita Lovošská ulice), část pozemku označena zákresem v katastrální mapě, zveřejněno od do , záměr prodeje p.p.č. 2444/3 o výměře 104 m2 a p.p.č. 2444/22 o výměře 145 m2 v k.ú. Lovosice, zveřejněno od do veřejná zakázka malého rozsahu s názvem "OBNOVA POROSTŮ V LESOPARKU OSMIČKA" zadávaná dle směrnice RM č. 1/2017 pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Lovosice zadávaných u městského úřadu účinné od , prověřeno Strana 5 (Celkem 12)

6 Informace o přijatých opatřeních (zák. 420/2004 Sb., 320/2001 Sb., apod.) Vnitřní předpis a směrnice Výsledky kontrol zřízených organizací Zápisy z jednání rady včetně usnesení Zápisy z jednání zastupitelstva včetně usnesení Peněžní fondy územního celku pravidla tvorby a použití uveřejnění výzvy k podání nabídek - zadávací dokumentace dne , seznam šesti vyzvaných zájemců, schválení vítěze RM dne usnesením 197/2017, uzavření smlouvy o dílo a zveřejnění na profilu zadavatele ze dne pro rok 2017 k nebyla provedena kontrola PO. Při konečném přezkoumání: Protokol o kontrole Centrální školní jídelny, Všehrdova 924, Lovosice ze dne bez nedostatků, Protokol o kontrole Dům dětí a mládeže ELKO Lovosice, Václavské náměstí 1 ze dne bez nedostatků, Protokol o kontrole Základní umělecká škola, Přívozní 1036, Lovosice ze dne bez nedostatků ze dne , , , , , použity podpůrně ze dne , , , , , použity podpůrně Sociální fond je upraven Směrnicí č. 11/ Sociální fond města Lovosice, Směrnicí č. 2/ O stanovení podmínek pro stravování zaměstnanců a Směrnicí č. 4/ Odměňování pracovníků za práce a činnosti při občanských obřadech, Směrnice č. 1/2017 Sociální fond Města Lovosice ze dne , nahrazuje Směrnici č. 11/2011, včetně přílohy č. 1, kontrola účetních dokladů za měsíc červen 2017 čísla , kontrola účetních dokladů za měsíc červenec - prosinec 2017 čísla Dluhová služba Poměr dluhu územního celku k průměru jeho příjmů za poslední 4 rozpočtové roky činí 14 %, hranice daná zákonem č. 23/2017 Sb., o pravidlech rozpočtové odpovědnosti, nebyla překročena. FV a KV podpůrně zápisy finančního výboru ze dne , , , , a kontrolního výboru ze dne , , , , , , , , , Účetní závěrka města Účetní závěrky příspěvkových organizací Účetnictví ostatní za rok 2016 schválena ZM dne schváleny RM dne , výsledky hospodaření za rok 2016 schváleny RM dne hospodářská činnost je vymezena ustanovením Hlavy V, čl. 43 Směrnice č. 2/2015 o oběhu účetních dokladů na Městském úřadu Lovosice, účinné od V hospodářské činnosti je zahrnuto bytové hospodářství, které vede oddělené účetnictví mimo rozpočet. Pro rok 2017 byl zpracován plán nákladů a výnosů. Kontrola došlých faktur za měsíc červen 2017 čísla , , , , Za měsíc prosinec 2017 čísla , , , , , Kontrola došlých faktur za energie za rok 2017 čísla dokladů FP Kontrola vydaných faktur Strana 6 (Celkem 12)

7 za rok 2017 čísla FV 1-5. Kontrola pokladních dokladů za měsíc červen 2017 čísla P197 - P206, za měsíc prosinec 2017 čísla P347 - P370. II. Zástupce ÚSC Lovosice prohlašuje, že územní celek: má zastavený majetek, má zřízena věcná břemena, uskutečnil akce, podléhající zadávacímu řízení dle zákon č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, provozuje hospodářskou činnost, je zřizovatelem příspěvkových organizací, není zřizovatelem organizační složky, má majetkovou účast na podnikání jiných osob, hospodaří s majetkem státu, neručí za závazky fyzických a právnických osob neuvedených v 38 odst. 3 zákona 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), nezastavil movité věci ve prospěch třetích osob. B. Zjištění z konečného dílčího přezkoumání Při konečném dílčím přezkoumání hospodaření ÚSC Lovosice za rok 2017 nebyly zjištěny méně závažné chyby a nedostatky. byly zjištěny následující závažné chyby a nedostatky: Předmět: Zákon č. 420/2004 Sb. 2 odst. 1 písm. a) plnění příjmů a výdajů rozpočtu včetně peněžních operací, týkajících se rozpočtových prostředků Právní předpis: Zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů 16 odst. 2 - Nebyla splněna povinnost uskutečnit rozpočtové opatření. Nebylo provedeno rozpočtové opatření na příjem účelových prostředků na volby, výkaz FIN 2-12 M k položka Neinvestiční přijaté transfery z všeobecné pokladní správy SR ve výši ,- Kč. Uvedené účelové prostředky nebyly ve schváleném rozpočtu ani rozpočtu po změnách uvedeny. Jedná se o příjem účelových prostředků UZ na volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky ve výši ,- Kč. Avízo Krajského úřadu Ústeckého kraje o převodu finančních prostředků na účet města ze dne Účelové prostředky připsány na účet města dne , bankovní výpis ČNB číslo 41 ze dne , příjem zaúčtován účetním dokladem číslo dne , příjem účelových prostředků UZ na volby prezidenta republiky ve výši ,- Kč. Avízo Krajského úřadu Ústeckého kraje o převodu finančních prostředků na účet města ze dne Připsány na účet města dne , bankovní výpis ČNB 35 ze dne , příjem zaúčtován účetním dokladem číslo dne , Strana 7 (Celkem 12)

8 příjem účelových prostředků UZ na volby do zastupitelstva obce, konanými dne 19. srpna 2017 ve výši ,- Kč. Avízo Krajského úřadu Ústeckého kraje o převodu finančních prostředků na účet města ze dne Účelové prostředky připsány na účet města dne , bankovní výpis ČNB číslo 31 ze dne , příjem zaúčtován účetním dokladem číslo dne Nebylo provedeno rozpočtové opatření na položce Neinvestiční přijaté transfery ze státních fondů, ve výkaze FIN 2 12 M k uveden schválený rozpočet a rozpočet po změnách ve výši ,- Kč. Jedná se o předpokládané příjmy účelových prostředků na akci: "Obnova porostů v lesoparku Osmička", které nebyly v roce 2017 přijaty a nebyla o uvedenou částku provedena úprava rozpočtu. C. Plnění opatření k odstranění nedostatků a) zjištěných v minulých letech Při přezkoumání hospodaření za rok 2016 byly zjištěny méně závažné chyby a nedostatky, které byly napraveny. b) zjištěných při dílčím přezkoumání za rok 2017 Pří dílčím přezkoumání za rok 2017 nebyly zjištěny méně závažné chyby a nedostatky. Pří dílčím přezkoumání za rok 2017 byly zjištěny následující závažné chyby a nedostatky: Předmět: Zákon č. 420/2004 Sb. 2 odst. 1 písm. a) plnění příjmů a výdajů rozpočtu včetně peněžních operací, týkajících se rozpočtových prostředků Právní předpis: Zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů 3 odst. 3 - Návrh střednědobého výhledu rozpočtu nebyl zveřejněn v souladu se zákonem. Město nezveřejnilo návrh střednědobého výhledu rozpočtu na roky na úřední desce nejméně 15 dnů přede dnem zahájení jeho projednávání na zasedání zastupitelstva města. Bylo doloženo pouze zveřejnění na internetových stránkách města Lovosice. Schválený střednědobý výhled ZM dne byl zveřejněn na internetových stránkách města Strana 8 (Celkem 12)

9 D. Závěr I. Při přezkoumání hospodaření ÚSC Lovosice za rok 2017 byly zjištěny závažné chyby a nedostatky ( 10 odst. 3 písm. c) zákona č. 420/2004 Sb.): c1) v porušení rozpočtové kázně nebo ve vzniku přestupku podle zákona upravujícího rozpočtová pravidla územních rozpočtů Návrh střednědobého výhledu rozpočtu nebyl zveřejněn v souladu se zákonem. Právní předpis: Zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů 3 odst. 3 - Návrh střednědobého výhledu rozpočtu nebyl zveřejněn v souladu se zákonem. Město nezveřejnilo návrh střednědobého výhledu rozpočtu na roky na úřední desce nejméně 15 dnů přede dnem zahájení jeho projednávání na zasedání zastupitelstva města. Bylo doloženo pouze zveřejnění na internetových stránkách města Lovosice. Schválený střednědobý výhled ZM dne byl zveřejněn na internetových stránkách města , tím se územní samosprávný celek dopustil přestupku dle 22a odst. 2 písm. a) zákona č. 250/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů. Nebyla splněna povinnost uskutečnit rozpočtové opatření. Právní předpis: Zákon č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů 16 odst. 2 - Nebyla splněna povinnost uskutečnit rozpočtové opatření. Nebylo provedeno rozpočtové opatření na příjem účelových prostředků na volby, výkaz FIN 2-12 M k položka Neinvestiční přijaté transfery z všeobecné pokladní správy SR ve výši ,- Kč. Uvedené účelové prostředky nebyly ve schváleném rozpočtu ani rozpočtu po změnách uvedeny. Jedná se o příjem účelových prostředků UZ na volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky ve výši ,- Kč. Avízo Krajského úřadu Ústeckého kraje o převodu finančních prostředků na účet města ze dne Účelové prostředky připsány na účet města dne , bankovní výpis ČNB číslo 41 ze dne , příjem zaúčtován účetním dokladem číslo dne , příjem účelových prostředků UZ na volby prezidenta republiky ve výši ,- Kč. Avízo Krajského úřadu Ústeckého kraje o převodu finančních prostředků na účet města ze dne Připsány na účet města dne , bankovní výpis ČNB 35 ze dne , příjem zaúčtován účetním dokladem číslo dne , Strana 9 (Celkem 12)

10 příjem účelových prostředků UZ na volby do zastupitelstva obce, konanými dne 19. srpna 2017 ve výši ,- Kč. Avízo Krajského úřadu Ústeckého kraje o převodu finančních prostředků na účet města ze dne Účelové prostředky připsány na účet města dne , bankovní výpis ČNB číslo 31 ze dne , příjem zaúčtován účetním dokladem číslo dne Nebylo provedeno rozpočtové opatření na položce Neinvestiční přijaté transfery ze státních fondů, ve výkaze FIN 2 12 M k uveden schválený rozpočet a rozpočet po změnách ve výši ,- Kč. Jedná se o předpokládané příjmy účelových prostředků na akci: "Obnova porostů v lesoparku Osmička", které nebyly v roce 2017 přijaty a nebyla o uvedenou částku provedena úprava rozpočtu. tím se územní samosprávný celek dopustil přestupku dle 22a odst. 1 písm. e) zákona č. 250/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů. II. Při přezkoumání hospodaření ÚSC Lovosice za rok 2017 nebyla zjištěna rizika, která lze dovodit ze zjištěných chyb a nedostatků a která by mohla mít negativní dopad na hospodaření územního celku v budoucnosti. III. Poměrové ukazatele zjištěné při přezkoumání hospodaření: a) podíl pohledávek na rozpočtu územního celku 2,30 % b) podíl závazků na rozpočtu územního celku 10,79 % c) podíl zastaveného majetku na celkovém majetku územního celku 1,66 % IV. Při přezkoumání hospodaření ÚSC Lovosice za rok 2017 bylo ověřeno dle 17 zákona č. 23/2017 Sb., o pravidlech rozpočtové odpovědnosti, že dluh územního celku nepřekročil 60 % průměru jeho příjmů za poslední 4 rozpočtové roky. Posledním kontrolním úkonem předcházejícím zpracování této zprávy bylo vyhodnocení a odborné posouzení předložených dokladů dne Strana 10 (Celkem 12)

11 Lovosice dne Podpisy kontrolorů: Dagmar Hellerová kontrolor pověřený řízením přezkoumání.. Ing. Michaela Povová kontrolor.. Bc. Jana Brožová kontrolor.. Ing. Iva Krbcová kontrolor.. S obsahem zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Lovosice o počtu 12 stran byl seznámen a jeho stejnopis číslo 1 obdržel Dne: Vladimír Šuma místostarosta Rozdělovník : Stejnopis Počet výtisků Předáno Převzal 1 1 Město Lovosice Vladimír Šuma 2 1 KÚ ÚK oddělení PHO Dagmar Hellerová Strana 11 (Celkem 12)

12 Poučení: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření je současně i návrhem zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření a obsahuje výsledky jednorázového přezkoumání nebo všech dílčích přezkoumání. Konečným zněním zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření se stává okamžikem marného uplynutí lhůty dle 6 odst. 1 písm. d) zákona č. 420/2004 Sb., ve které měl územní celek možnost podat písemné stanovisko kontrolorovi pověřenému řízením přezkoumání na adresu Krajského úřadu Ústeckého kraje, odbor kontroly, Velká Hradební 3118/48, Ústí nad Labem (dále jen Krajský úřad Ústeckého kraje). Územní celek je ve smyslu ustanovení 13 odst. 1 písm. b) zákona č. 420/2004 Sb., povinen přijmout opatření k nápravě chyb a nedostatků uvedených v této zprávě o výsledku přezkoumání hospodaření a podat o tom písemnou informaci příslušnému přezkoumávajícímu orgánu (Krajskému úřadu Ústeckého kraje), a to nejpozději do 15 dnů po projednání zprávy o výsledku přezkoumání hospodaření spolu se závěrečným účtem v orgánech územního celku. Územní celek je ve smyslu ustanovení 13 odst. 2 zákona č. 420/2004 Sb., povinen v informacích podle ustanovení 13 odst. 1 písm. b) téhož zákona uvést lhůtu, ve které podá příslušnému přezkoumávajícímu orgánu písemnou zprávu o plnění přijatých opatření. Nesplnění výše uvedených povinností je dle 14 odst. 1 přestupkem, za který lze uložit územnímu celku dle ustanovení 14 odst. 2 zákona č. 420/2004 Sb., pokutu do výše Kč. Územní celek je povinen zaslat Krajskému úřadu Ústeckého kraje zprávu o plnění přijatých opatření ve lhůtě uvedené v zaslané informaci. Strana 12 (Celkem 12)

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 189/2014/KUUK 201/KON/2013 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec Chotiněves,

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 1304/2015/KUUK PH/Dobříň/2014 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 628/2017/KUUK 317/KON/2016 Stejnopis č. 2 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec Chotiměř,

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 189/2016/KUUK 614/KON/2015 ZPRÁVA přezkoumání hospodaření obec Siřejovice, IČ: 00264369 za

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 odbor kontroly Ústí nad Labem JID: Jednací čislo.: 1552/2013/KUUK 504/KON/2012 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 3744/2017/KUUK 91/KON/2016 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec Rtyně

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 2395/2013/KUUK 315/KON/2012 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Usteckého kraje

Krajský úřad Usteckého kraje , Krajský úřad Usteckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 91643//2014/KUUK 286/KON/2014 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 32976/2015/KUUK 366/KON/2014 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 3284/2013/KUUK 436/KON/2012 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 2267/2014/KUUK 274/KON/2013 Stejnopis č. 2 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 2871/2012/KÚÚK 322/KON/2012 Stejnopis č. 2Na pozemku p.p. 594/5 v k.ú. Dušníky 1. ZPRÁVA o

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 57669/2014/KUUK 229/KON/2013 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 1741/2017/KUUK 66/KON/2016 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný svazek obcí

Více

Krajský úřad Usteckého kraje

Krajský úřad Usteckého kraje , Krajský úřad Usteckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 772/2013/KUUK 357/KON/2012 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 odbor kontroly Ústí nad Labem JID: Jednací číslo.: 56970/2013/KUUK 310/KON/2012 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Usteckého kraje

Krajský úřad Usteckého kraje , Krajský úřad Usteckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.. 52337/2013/KUUK 194/KON/2012 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 4154/2014/KUUK 502/KON/2013 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 10165/2016/KUUK 301/KON/2015 Stejnopis č. 2 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Usteckého kraje

Krajský úřad Usteckého kraje t, Krajský úřad Usteckého kraje Velká Hradební odbor kontroly 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem JIo: Jednací číslo.: 2542/2013/KUUK 580/KON/2012 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací člslo.: 14908/2015/KUUK 451/KON/2014 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolný svazek obcí

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Příloha č. 6 Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 1376/2017/KUUK 85/KON/2016 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 1017/2012/KUUK 191/KON/2011 Stejnopis č. 2 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 1851/2012/KUUK 370/KON/2011 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Usteckého kraje

Krajský úřad Usteckého kraje , Krajský úřad Usteckého kraje Velká Hradební 3118/48,40002 odbor kontroly Ústí nad Labem JID: Jednací číslo.: 2645/2012/KUUK 181/KON/2011 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 114819/2017/KUUK 667/KON/2017 Stejnopis č. 1 Zápis z dílčího přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 5077/2018/KUUK 495/KON/2017 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 odbor kontroly Ústí nad Labem Evídenční číslo: 3063/2010/KUUK Jednací číslo.: 193/KON/2009 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly Evidenční číslo: 540/2010/KUUK Jednací číslo.: 267/KON/2009 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOK/36525/2018/OK/756 Počet listů: 7 Č.j.: KUOK 1418/2019 Počet stran: 7 Počet stejnopisů: 2 Počet příloh: 0 Počet

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48,40002 odbor kontroly. Ústí nad Labem JID: Jednací číslo.: 4159/2014/KUUK 505/KON/2013 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec Bečov,

Více

E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í

E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í č.j.: KUJCK 27339/2013 OEKO-PŘ stejnopis č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 4418/2012/KUUK 262/KON/2011 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Závěrečný účet obce Lahošť za rok 2013

Závěrečný účet obce Lahošť za rok 2013 Závěrečný účet obce Lahošť za rok 2013 Podle 17 zákona Č. 25012000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších platných předpisů. 1/ Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2013

Více

Krajský úřad Usteckého kraje

Krajský úřad Usteckého kraje I, Krajský úřad Usteckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 odbor kontroly Ústí nad Labem JID: Jednací číslo.: 8353/2015/KUUK 409/KON/2015 Stejnopis č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 Ústí nad Labem odbor kontroly JID: Jednací číslo.: 90575/2014/KUUK 217/KON/2014 Stejnopis č. 1 Zápis z dílčího přezkoumání hospodaření obec Kostomlaty

Více

Krajský úřad Olomouckého

Krajský úřad Olomouckého Krajský úřad Olomouckého SpZn.: KÚOK/56033/2011/KŘ-K/7220 Č.j.: KUOK 30359/2012 Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc kraje Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 7 Přílohy: O Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Byzhradec, IČ: 00274771 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje

Krajský úřad Olomouckého kraje I Krajský úřad Olomouckého kraje SpZn.: KÚOK/44207 /2013/KŘ-K/7 450 Č.j.: KUOK 9259/2014 Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 6 Přílohy: O Zpráva o výsledku

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOK/68453/2018/OK/7445 Počet listů: 6 Č.j.: KUOK 5656/2019 Počet stran: 6 Počet stejnopisů: 2 Počet příloh: 0 Počet

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2012 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Přezkoumání Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2012 se uskutečnilo ve dnech: 11.1.2013 11.4.2013 na základě zákona Č. 420/2004 Sb.,

Více

IDošlo: JI /61/ IEvid.č. h

IDošlo: JI /61/ IEvid.č. h KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOčESKÝ KRAJ EKONOMICKÝ ODBOR ODD~LENí PŘEZKUMU A METODIKY HOSPODAŘENi OBcí č.j.: KUJCK 18646/2010 OEKO-PŘ j 0)6b~ec~D5oOiuKdffile~b;Vy----S:m]1'1~~.2 IObecní úřad Doudleby IDošlo: JI /61/

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Hrušová, IČ: 00854034 za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Hrušová, IČ: 00854034 za rok 2012 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Hrušová, IČ: 00854034 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: - 2.10.2012 14.2.2013 na základě zákona č. 420/2004 Sb.,

Více

E K O N O M I C K Ý O D B O R. Obec Drážov, IČ

E K O N O M I C K Ý O D B O R. Obec Drážov, IČ E K O N O M I C K Ý O D B O R O D DĚLENÍ PŘEZKUMU A METODIKY HOSPODAŘENÍ OBCÍ č.j.: KUJCK 16060/2011 OEKO-PŘ stejnopis č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2011 Obec Drážov, IČ 00251143

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOK/59167/2018/OK/7152 Počet listů: 6 Č.j.: KUOK 21667/2019 Počet stran: 6 Počet stejnopisů: 2 Počet příloh: 0 Počet

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Kancelář ředitele.

Krajský úřad Olomouckého kraje Kancelář ředitele. Krajský úřad Olomouckého kraje Kancelář ředitele. Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOK/57992/2013/KŘ-K/7433 Č.j.: KUOK 1095/2014 Počet stejnopisů: 2 Počet stran:7 Přílohy: O Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

/_~{..:' ~- - /21- Í/-1a r:rf

/_~{..:' ~- - /21- Í/-1a r:rf I /_~{..:' ~- - /21- Í/-1a r:rf i Obecní úřad ŘEPNtKY ' Ocs.c dne:!jotl. {i; Čislo dop~~ zásilky: Zpracovatel. -p. Ukládací zr.,» PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor I Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Turkovice, IČ: za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Turkovice, IČ: za rok 2011 / PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Turkovice, IČ: 00274445 za rok 2011 Přezkoumání se uskutečnilo dne: 24.1.2012 na základě zákona Č. 420/2004

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje

Krajský úřad Olomouckého kraje Krajský úřad Olomouckého kraje SpZn.: KÚOK/54423/2013/KŘ-K/7152 Č.j.: KU OK 9128/2014 Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 7 Přílohy: O Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KUOK/58561/2014/KR-K/7433 Č.j.

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KUOK/58561/2014/KR-K/7433 Č.j. Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KUOK/58561/2014/KR-K/7433 Č.j.: KUOK 66194/2014 Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 6 Přílohy: Zpráva o výsledku

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Vysoká Srbská, IČ: 00273228 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOK/42676/2016/OK/7445 Počet stejnopisů: 2 Č.j.: KUOK 6341/2017 Počet stran: 7 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2011 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Urbanice, IČ: 00580490 za rok 2011 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 8.9.2011 24.1.2012 na základě zákona č.

Více

DSO SVAZEK OBCÍ MIKROREGIONU KNĚŽEVES

DSO SVAZEK OBCÍ MIKROREGIONU KNĚŽEVES Zborovská 11 150 21 Praha 5 SpZn: SZ_086804/2016/KUSK Stejnopis č.1 Čj.: 012331/2017/KUSK Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření DSO SVAZEK OBCÍ MIKROREGIONU KNĚŽEVES IČ: 70129622 za rok 2016 Přezkoumání

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Přepychy, IČ: 00274127 za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Přepychy, IČ: 00274127 za rok 2012 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Přepychy, IČ: 00274127 za rok 2012 Přezkoumání 7.1.2013-22.5.2013 se uskutečnilo ve dnech: na základě zákona Č. 420/2004 Sb.,

Více

o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2014 obce Rybitví, IČ: 00274194

o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2014 obce Rybitví, IČ: 00274194 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Finanční odbor Z P R Á V A o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2014 obce Rybitví, IČ: 00274194 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: od 1. října 2014 do 1. října 2014

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, Olomouc SpZn.: KÚOKl55292/2011 Č.j.: KUOK 1482/2012 Krajský úřad Olomouckého kraje Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc /KŘ-Kl7326 Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 6 Přílohy: O Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2017 obce Orličky IČ:

o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2017 obce Orličky IČ: PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Odbor finanční Z P R Á V A o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2017 obce Orličky IČ: 002 79 307 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: dne 3. října 2017 jako Dílčí přezkoumání

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Sběř, IČ: 00272086 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

Dobrovolný svazek obcí Svazek obcí Blatenska, IČ 68538189

Dobrovolný svazek obcí Svazek obcí Blatenska, IČ 68538189 E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í č.j.: KUJCK 14934/2010 OEKO-PŘ stejnopis č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje

Krajský úřad Olomouckého kraje Krajský úřad Olomouckého kraje SpZn.: KUOK/52864/2015/0KŘ-K/7227 Č.j.: KUOK 1876/2016 Odbor kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 7 Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOK/67092/2018/OK/7710 Počet listů: 7 Č.j.: KUOK 6372/2019 Počet stran: 7 Počet stejnopisů: 2 Počet příloh: 0 Počet

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2011. Obec Pístina, IČ 00666947

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2011. Obec Pístina, IČ 00666947 E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í č.j.: KUJCK 21937/2011 OEKO-PŘ stejnopis č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Třebihošť, IČ: 00278378 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Střezetice 48. 503 12 Všestary

Střezetice 48. 503 12 Všestary KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Střezetice, IČ: 00269646 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje

Krajský úřad Olomouckého kraje Krajský úřad Olomouckého kraje SpZn.: KÚOK/51265/2013/KŘ-K/764 Č.j.: KUOK 1152/2014 Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 7 Přílohy: O Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY

KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY KRAJSKÝ ÚŘAD KARLOVARSKÉHO KRAJE ODBOR KONTROLY Se sídlem: Karlovy Vary, Závodní 353/88, 360 21 Karlovy Vary Dvory, Česká republika Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Těšovice IČ: 00670715

Více

Krajský úřad Usteckého kraje

Krajský úřad Usteckého kraje , Krajský úřad Usteckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 odbor kontroly Ústí nad Labem JID: Jednacíčíslo.: 569/2011/KUUK 276/KON/2010 Stejnopis Č. 1 ZPRÁVA O výsledku přezkoumání hospodaření obec

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Otinoves za rok 2017, IČ

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Otinoves za rok 2017, IČ Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOK/56509/2017/0K/7152 Počet listů: 7 Č.j.: KUOK 307/2018 Počet stran: 7 Počet stejnopisů: 2 Počet příloh: O Počet

Více

Závěrečný účet obce Lahošť za rok 2014

Závěrečný účet obce Lahošť za rok 2014 Závěrečný účet obce Lahošť za rok 2014 Podle 17 zákona Č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších platných předpisů. 1/ Údaje o plnění příjmů a výdajů za rok 2014

Více

ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2017 obce Strážná IČ:

ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2017 obce Strážná IČ: PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Odbor finanční ZPRÁVA o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2017 obce Strážná IČ: 002 79 552 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: dne 30. dubna 2018 jako Jednorázové přezkoumání

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Sběř, IČ: 00272086 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Trojovice, IČ: 00271063 za rok 2013

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Trojovice, IČ: 00271063 za rok 2013 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Přezkoumání Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Trojovice, IČ: 00271063 za rok 2013 se uskutečnilo ve dnech: 17.2.20\4 na základě zákona č. 42012004 Sb., o přezkoumávání

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Žernov, IČ: 00273295 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Borová, IČ: 00654141 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje

Krajský úřad Olomouckého kraje Krajský úřad Olomouckého kraje SpZn.: KÚOKl57101/2011/KŘ-Kl7433 Č.j.: KUOK 1059/2012 Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Počet stejnopisů: 2 Počet stran:6 Přílohy: O Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Chlístov, IČ: 00579122 za rok 2018 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech:

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOK/57921/2018/OK/7152 Počet listů: 8 Č.j.: KUOK 21677/2019 Počet stran: 8 Počet stejnopisů: 2 Počet příloh: 0 Počet

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOK/66151/2018/OK/7131 Počet listů: 7 Č.j.: KUOK 180/2019 Počet stran: 7 Počet stejnopisů: 2 Počet příloh: 0 Počet

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOK/34735/2018/OK/7540 Počet listů: 6 Č.j.: KUOK 10248/2019 Počet stran: 6 Počet stejnopisů: 2 Počet příloh: 0 Počet

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok Obec Čakov, IČ

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok Obec Čakov, IČ E K O N O M I C K Ý O D B O R O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í č.j.: KUJCK 16729/2009/OEKO stejnopis č. 1 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOK/23474/2018/OK/756 Č.j.: KUOK 1386/2019 Počet stejnopisů: 2 Počet listů: 9 Počet stran: 9 Počet příloh: 0 Počet

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje

Krajský úřad Olomouckého kraje Krajský úřad Olomouckého kraje SpZn.: KUOK/27690/2014/KŘ-K/756 Č.j.: KUOK 3297/2015 Odbor kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 6 Přílohy: O Zpráva o výsledku

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Malá Štáhle, IČ 00575968 za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Malá Štáhle, IČ 00575968 za rok 2012 KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor kontroly a interního auditu 28. října 117, 702 18 Ostrava KUMSX01 6E41B Čj.: MSK 36526/2013 Stejnopis č. 1 Sp. zn.: KON/4402/2012/Sam 113.1 V10 Vyřizuje: Ing. Eliška

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Heřmanice, IČ: 00272647 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse VRCHOTOVYJANOVICE. IČ: 00233005 za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse VRCHOTOVYJANOVICE. IČ: 00233005 za rok 2011 Krajsk' úřad Středočeského kraje.. I.: I' Zborovská 11 150 21 Praha 5 SpZn: SZ 1I2857/20111KUSK Čj.: 00316I/2012/KUSK Stejnopis č. L Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření městyse VRCHOTOVYJANOVICE

Více

Krajský úřad Olomouckého

Krajský úřad Olomouckého Krajský úřad Olomouckého SpZn.: KÚOK /57549/2013/Kř-K/7540 Č.j.: KUOK 3324/2014 Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc kraje Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 5 Přílohy: O Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

Krajský úřad Ústeckého kraje

Krajský úřad Ústeckého kraje Krajský úřad Ústeckého kraje Velká Hradební 3118/48, 400 02 odbor kontroly Ústí nad Labem JID: Jednací číslo.: 87324/2012/KUUK 299/KON/2012 Stejnopis Č. 1 Zápis Z dílčího přezkoumání hospodaření obec Nová

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly

KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly KRAJSKÝ ÚŘAD KRÁLOVÉHRADECKÉHO KRAJE Odbor ekonomický oddělení metodiky a kontroly SpZn: ČJ: Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření Obec Světí, IČ: 00653462 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo ve

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce RATMĚŘICE. IČ: 00473481 za rok 2013

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce RATMĚŘICE. IČ: 00473481 za rok 2013 Zborovská 11 15021 Praha 5 SpZn: SZ 056849/2013/KU K Čj.: 121698/2013/KUSK Stejnopis č.!; Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce RATMĚŘICE IČ: 00473481 za rok 2013 Přezkoumání 27.9.2013 27.3.2014

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Řečany nad Labem, IČ: za rok 2012

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Řečany nad Labem, IČ: za rok 2012 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Řečany nad Labem, IČ: 00274208 za rok 2012 Přezkoumání se uskutečnilo ve dnech: 14.11.2012 8.4.2013 na základě zákona Č. 420/2004

Více

KRAJSKÝ Ú ŘAD JIHOčESKÝ KRAJ

KRAJSKÝ Ú ŘAD JIHOčESKÝ KRAJ KRAJSKÝ Ú ŘAD JIHOčESKÝ KRAJ EKONOMICKÝ ODBOR ODD~LENí PŘEZKUMU A METODIKY HOSPODAŘENI OBci č.j.: KUJCK 24484/2011 OEKO-PŘ stejnopis Č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2011 Obec Čakov,

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOčESKÝ KRAJ

KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOčESKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD JIHOčESKÝ KRAJ EKONOMICKÝ ODBOR ODD~LENr PŘEZKUMU A METODIKY HOSPODAŘENí OBcí č.j.: KUJCK 20852/2011 OEKO-PŘ stejnopis č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2011 Obec Doudleby,

Více

Z p r á v a o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2018 obce Horní Dvořiště, IČO

Z p r á v a o výsledku přezkoumání hospodaření za rok 2018 obce Horní Dvořiště, IČO O D B O R E K O N O M I C K Ý O D D Ě L E N Í P Ř E Z K U M U A M E T O D I K Y H O S P O D A Ř E N Í O B C Í Sp. zn.: OEKO-PŘ 26987/2018/jilu stejnopis č. 2 Z p r á v a o výsledku přezkoumání hospodaření

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOK/69969/2018/OK/7346 Počet listů: 7 Č.j.: KUOK 9329/2019 Počet stran: 7 Počet stejnopisů: 2 Počet příloh: 0 Počet

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc

Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, Olomouc Krajský úřad Olomouckého kraje Odbor kontroly Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc SpZn.: KÚOK/68947/2018/OK/7131 Počet listů: 7 Č.j.: KUOK 33624/2019 Počet stran: 7 Počet stejnopisů: 2 Počet příloh: 0 Počet

Více

Krajský úřad Olomouckého kraje

Krajský úřad Olomouckého kraje Krajský úřad Olomouckého kraje SpZn.: KÚOK/35408/2012/KŘ-K/7326 Č.j.: KUOK 1652/2013 Kancelář ředitele Jeremenkova 40a, 779 11 Olomouc Počet stejnopisů: 2 Počet stran: 7 Přílohy: O Zpráva o výsledku přezkoumání

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Tlumačov, IČ: za rok 2011

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Tlumačov, IČ: za rok 2011 KRAJSKÝ ÚŘAD PLZEŇSKÉHO KRAJE ODBOR EKONOMICKÝ, ODDĚLENÍ PŘEZKOUMÁVÁNÍ HOSPODAŘENÍ OBCÍ A KONTROLY Škroupova 18, 306 13 Plzeň Výtisk č. 1 Čj: EK/3435/11 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření ÚSC Tlumačov,

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Chýšť, IČ: za rok 2013

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Chýšť, IČ: za rok 2013 PARDUBICKÝ KRAJ Krajský úřad Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Chýšť, IČ: 00273686 za rok 2013 Přezkoumání se uskutečnilo dne: 10.2.2014 na základě zákona č. 420/2004 Sb., o přezkoumáváni

Více

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí Sdružení obcí povodí Morávky, IČ: za rok 2017

Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření dobrovolného svazku obcí Sdružení obcí povodí Morávky, IČ: za rok 2017 KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor podpory korporátního řízení a kontroly 28. října 117, 702 18 Ostrava KUMSX01XA8XS Čj.: MSK 47579/2018 Sp. zn.: KON/16969/2017/Sam 113.1 V10 Vyřizuje: Ing. Jiří Urbánek

Více