Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 2/2018 ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 2/2018 ze dne"

Transkript

1 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 2/2018 ze dne Přítomni: Drábek, Filip, Janauer, Janeček, Konopík, Kořínek, Koubek, Krafta, Kubelík, Rážová, Sýkorová, Ullwerová, Vrtišková (nebyla přítomna od 19:27 do 20:11) Omluveni: Kolář, Zděnek Návrh programu: 1) Zpráva o činnosti OP Vestec 2) Dodatek k veřejnoprávní smlouvě OP Vestec 3) Vyhodnocení dotazníkového šetření k využití budovy č.p. Stará škola 4) Kontrola podmínek pro přidělování příspěvků z rozpočtu obce 5) Znalecké posudky o ceně nemovitostí 6) Autobusový terminál studie 7) Dotace KÚSK 8) Rozpočtové opatření č. 1/RO ) Pozemky 10) Diskuze Program odhlasován všemi hlasy přítomných zastupitelů 13 x PRO Zapisovatel Janeček Ověřovatelé zápisu Krafta, Drábek 13 x PRO 1. Zpráva o činnosti Obecní policie Vestec Zástupci Obecní policie Vestec prezentují zprávu o činnosti za rok Členové zastupitelstva obce obdrželi celkové statistiky činností dle jednotlivých měsíců a druhů. Členové zastupitelstva obce pokládají zástupcům Obecní policie Vestec dotazy. Zastupitelstvo obce bere na vědomí zprávu o činnosti Obecní policie Vestec za rok Dodatek k veřejnoprávní smlouvě Obecní policie Vestec Starostka obce prezentuje návrh dodatku č. 1 k veřejnoprávní smlouvě k zajišťování činností podle zákona o obecní policii ze dne , která byla uzavřena s obcí Vestec. Tento dodatek se týká úhrady nákladů na činnost obecní policie Vestec, a to konkrétně navýšení nákladů o inflaci a dále o mzdové náklady pro pracovníky OP Vestec, které jsou stanoveny aktuální legislativou. Zastupitelstvo obce schvaluje dodatek č. 1 k veřejnoprávní smlouvě k zajišťování činností podle zákona o obecní policii ze dne , která byla uzavřena s obcí Vestec a pověřuje starostku obce k podpisu tohoto dodatku č x PRO (Drábek, Filip, Janauer, Janeček, Konopík, Kořínek, Koubek, Krafta, Kubelík, Rážová,, 1x se zdržel hlasování (Filip)

2 3. Vyhodnocení dotazníkového šetření k využití budovy č.p. Stará škola Starostka obce prezentuje výstupy dotazníkového šetření, které členové zastupitelstva obdrželi v elektronické podobě. Starostka obce prezentuje shrnutí a to takové, že cca 49 % odpovědí v dotazníku se přiklánělo k vybudování v budově s č. p. 128 k multifunkčnímu domu, dalších cca 30 % se přiklánělo k vybudování zázemí pro seniory, pečovatelský dům, poskytování sociálních služeb, atd. Filip Ditrich prezentuje návrh studie rekonstrukce a nového využití objektu s č. p Členové zastupitelstva obce diskutují o výsledcích dotazníkového šetření a o možnostech, které obec má. Na základě delší diskuse se domlouvá pracovní setkání členů zastupitelstva, kde se bude vytvářet zadání pro zahájení projektové přípravy. Dále bude probíhat i jednání s případnými nájemci prostor v budově s č. p. 128 (neziskové organizace působící v naší obci). 4. Kontrola podmínek pro přidělování příspěvků z rozpočtu obce Starostka obce předává slovo p. Filipovi. Pavel Filip upozorňuje na neaktuálnost a rozpory v pravidlech pro poskytování finančních příspěvků. Především upozorňuje, že nenašel registraci Seniorku, Sboru sv. Jiří a modelářů. Starostka obce vysvětluje, jak funguje finanční podpora těchto subjektů, které nemají založený spolek ani nemají jinou právní formu. Finanční prostředky jdou přímo z pokladny obce na základě předložených dokladů. Členové zastupitelstva obce diskutují nad úpravou pravidel pro poskytování finančních příspěvků z rozpočtu obce. Členové zastupitelstva obce se domlouvají na konkrétních úpravách pravidel a domlouvají se na schvalování na dalším jednání zastupitelstva obce. 5. Znalecké posudky o ceně nemovitostí Starostka obce informuje členy zastupitelstva obce o vyhotovených znaleckých posudcích na typové pozemky v obci Vrané nad Vltavou. Na základě znaleckých posudků se členové zastupitelstva obce shodují, že cena pozemků odpovídá ceně, za kterou obec Vrané nad Vltavou prodává pozemky. Na základě této skutečnosti navrhuje p. Krafta zachovat dosavadní ceny prodávaných pozemků. Členové zastupitelstva obce souhlasí se zachováním stávajících cen s ohledem na to, že se každý pozemek projednává individuálně. Zastupitelstvo obce bere na vědomí ceny určené ve znaleckých posudcích na typové druhy pozemků v obci Vrané nad Vltavou. 6. Autobusový terminál studie Starostka obce prezentuje studii přednádražního prostoru, vč. autobusového terminálu, kterou realizovala společnost VYŠEHRAD atelier s.r.o. Zastupitelstvo obce schvaluje studii přednádražního prostoru zpracovanou společností VYŠEHRAD atelier s.r.o. a pověřuje Radu obce k dalším krokům k získání stavebního povolení na tuto stavbu. 7. Dotace KÚSK Starostka obce informuje členy zastupitelstva obce o udělení Obci Vrané nad Vltavou 2. místo v krajské soutěži MY TŘÍDÍME NEJLÉPE za rok 2017 v rámci projektu podpora dosažení specifických cílů plánu odpadového hospodářství Středočeského kraje.

3 Zastupitelstvo obce schvaluje přijetí dotace z rozpočtu Středočeského kraje ve výši ,- Kč, kterou získala za umístění obce v soutěži MY TŘÍDÍME NEJLÉPE v roce Rozpočtové opatření č. 1/RO 2018 Starostka obce prezentuje návrh rozpočtového opatření č. 1 v příjmové části (příloha č. 1) a ve výdajové části (příloha č. 2). p. Konopík prezentuje návrh nákladů na akce a činnosti spojené s výročím obce. Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočtové opatření č. 1 k rozpočtu obce v roce 2018 v příjmové části (příloha č. 1) a ve výdajové části (příloha č. 2). 9. Pozemky Obec obdržela od p. Vlastimila Huška, který zastupuje SK VODNÍHO LYŽOVÁNÍ SKOCHOVICE, z. s. (IČ: ), žádost o odkoupení části pozemku parc. č. 286/1 v k. ú. a obci Vrané nad Vltavou o předpokládané výměře 98 m 2. Zastupitelstvo obce schvaluje záměr prodeje části pozemku parc. č. 286/1 v k. ú. Vrané nad Vltavou o předpokládané výměře 98 m 2 spolku SK VODNÍHO LYŽOVÁNÍ SKOCHOVICE, z. s. Obec obdržela od p. Milana Škody upravenou žádost o odkoupení části pozemků s parc. č. 448/5 a 647/2 v k. ú. Vrané nad Vltavou dle situačního zákresu. Na základě diskuse členové zastupitelstva obce předběžně souhlasí s prodejem pouze dlouhodobě zaplocené části obecního pozemku. Zastupitelstvo obce nesouhlasí s odprodejem částí obecních pozemku s parc. č. 448/5 a 647/2 v k. ú. Vrané nad Vltavou dle upraveného situačního zákresu od žadatele. Místostarosta obce navrhuje revokaci usnesení č. 5 z jednání zastupitelstva obce konaného dne ve věci prodeje pozemku parc. č. 145/9 v k. ú. Vrané nad Vltavou společnosti PROFBLIC, s.r.o. Zastupitelstvo obce revokuje usnesení č. 5 z jednání zastupitelstva obce konaného dne

4 Členové zastupitelstva opětovně řeší žádost týkající se prodeje pozemku parc. č. 145/9 v k. ú. Vrané nad Vltavou společnosti PROFBLIC, s.r.o. s ohledem na znalecký posudek k pozemkům, které si nechala vyhotovit Obec Vrané nad Vltavou. Zastupitelstvo obce souhlasí s prodejem pozemku parc. č. 145/9 v k. ú. Vrané nad Vltavou za cenu 1000,- Kč/m 2 + náklady spojené s převodem pozemku společnosti PROFBLIC, s.r.o. 12x PRO (Filip, Janauer, Janeček, Konopík, Kořínek, Koubek, Krafta, Kubelík, Rážová, Sýkorová, Ullwerová, Vrtišková), 1x PROTI (Drábek) 10. Diskuze Starostka obce zahajuje diskuzi: Ullwerová: Příští jednání zastupitelstva obce se uskuteční Ullwerová: seznamuje členy zastupitelstva obce s pravidly pro uveřejňování příspěvků v obecním časopisu Zrcadlo. Zastupitelstvo obce bere na vědomí pravidla pro uveřejňování článků v obecním časopisu Zrcadlo. 12x PRO (Drábek, Janauer, Janeček, Konopík, Kořínek, Koubek, Krafta, Kubelík, Rážová, Sýkorová, Ullwerová, Vrtišková), 1x PROTI (Filip) Ullwerová: informuje členy zastupitelstva obce o tom, že bude vyhlášen konkurs na ředitele/ředitelku Základní školy Vrané nad Vltavou. Vrtišková: dotazuje se, zda stále platí, že byt č. 1 v č. p. 173 je rezervován pro učitele a zda to bylo sděleno ředitelce ZŠ. Ullwerová: byt je dle usnesení zastupitelstva obce do konce srpna 2018 rezervován jako učitelský a paní ředitelce to bude sděleno. Vrtišková: Kdy bude zahájen konkurz na ředitele/ředitelku Mateřské školy Vrané nad Vltavou? Ullwerová: bude zahájen konkurz na ředitele/ředitelku ZŠ, následně budeme s největší pravděpodobností řešit konkurz na ředitele/ředitelku ZUŠ a potom bychom řešili konkurz na ředitele/ředitelku MŠ. Kubelík: připomíná, že budeme muset nějak vymyslet rozmístění kontejnerů na bioodpad po obci. Filip: dotazuje se na konkrétní prodloužení smlouvy o výpůjčce se Starou školou, z. s. Ullwerová: budeme to řešit na jednání Rady obce Janauer: konstatuje, že některé příspěvky v diskusním fóru jsou, dle jeho názoru, za hranou a jsou ke smazání. Částková: doporučuje vytvořit publikaci k výročí obce už před létem Medek: doporučuje obci více prezentovat činnosti, aktivity a záměry obce na webových stránkách obce. Krupička: prezentuje svůj názor o tom, že poplatky za odvoz a likvidaci odpadů nejsou pro všechny spravedlivé. Upozorňuje na lokalitu, kde je obtížné využívat kontejnery.

5 Zastupitelstvo obce schvaluje: Zastupitelstvo obce bere na vědomí zprávu o činnosti Obecní policie Vestec za rok Zastupitelstvo obce schvaluje dodatek č. 1 k veřejnoprávní smlouvě k zajišťování činností podle zákona o obecní policii ze dne , která byla uzavřena s obcí Vestec a pověřuje starostku obce k podpisu tohoto dodatku č. 1. Zastupitelstvo obce bere na vědomí ceny určené ve znaleckých posudcích na typové druhy pozemků v obci Vrané nad Vltavou. Zastupitelstvo obce schvaluje studii přednádražního prostoru zpracovanou společností VYŠEHRAD atelier s.r.o. a pověřuje Radu obce k dalším krokům k získání stavebního povolení na tuto stavbu. Zastupitelstvo obce schvaluje přijetí dotace z rozpočtu Středočeského kraje ve výši ,- Kč, kterou získala za umístění obce v soutěži MY TŘÍDÍME NEJLÉPE v roce Zastupitelstvo obce schvaluje rozpočtové opatření č. 1 k rozpočtu obce v roce 2018 v příjmové části (příloha č. 1) a ve výdajové části (příloha č. 2). Zastupitelstvo obce schvaluje záměr prodeje části pozemku parc. č. 286/1 v k. ú. Vrané nad Vltavou o předpokládané výměře 98 m 2 spolku SK VODNÍHO LYŽOVÁNÍ SKOCHOVICE, z. s. Zastupitelstvo obce nesouhlasí s odprodejem částí obecních pozemku s parc. č. 448/5 a 647/2 v k. ú. Vrané nad Vltavou dle upraveného situačního zákresu od žadatele. Zastupitelstvo obce revokuje usnesení č. 5 z jednání zastupitelstva obce konaného dne Zastupitelstvo obce souhlasí s prodejem pozemku parc. č. 145/9 v k. ú. Vrané nad Vltavou za cenu 1000,- Kč/m 2 + náklady spojené s převodem pozemku společnosti PROFBLIC, s.r.o. Zastupitelstvo obce bere na vědomí pravidla pro uveřejňování článků v obecním časopisu Zrcadlo. Použité zkratky: ZO zastupitelstvo obce RO rada obce ZUŠ základní umělecká škola ZŠ základní škola IČ identifikační číslo KÚSK Krajský úřad Středočeského kraje z.s. zapsaný spolek Skončeno: 19:10 hodin Zapsal: Janeček Ověřovatelé zápisu:... Dana Ullwerová starostka obce. Jiří Krafta Stanislav Drábek

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2017 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2017 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2017 ze dne 20. 9. 2017 Přítomni: Drábek, Janauer, Janeček, Kolář, Konopík, Kořínek, Koubek, Krafta, Kubelík, Rážová, Sýkorová, Ullwerová, Vrtišková,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/2017 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/2017 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/2017 ze dne 20.12. 2017 Přítomni: Krafta, Kořínek, Rážová, Ullwerová, Kubelík, Zděnek, Kolář, Drábek, Sýkorová, Janauer Omluveni: Konopík Koubek,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2016 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2016 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2016 ze dne 20. 1. 2016 Přítomni: Drábek, Filip, Janauer, Janeček, Kolář, Konopík, Kořínek (18:05), Koubek (18:05), Krafta, Rážová, Sýkorová,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 9/2015 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 9/2015 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 9/2015 ze dne 18. 11. 2015 Přítomni: Janeček, Ullwerová, Zděnek, Krafta, Sýkorová, Kořínek, Rážová, Vrtišková, Kolář, Filip, Kubelík, Konopík, Janauer,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 7/14 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 7/14 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 7/14 ze dne 25. 6. 2014 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Janeček, Zdeněk, Jahodová, Filip, Kubelík, Krafta, Konopík, Vrtišková, Kolář, Rážová, Novotný

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/2015 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/2015 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/2015 ze dne 21. 10. 2015 Přítomni: Janeček, Ullwerová, Zděnek, Drábek, Krafta, Sýkorová, Kořínek, Rážová, Vrtišková, Kolář Omluveni: Filip, Kubelík,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 4/2016 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 4/2016 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 4/2016 ze dne 18. 5. 2016 Přítomni: Drábek, Filip, Janauer (18:12), Janeček, Konopík, Koubek, Krafta, Kubelík, Rážová, Ullwerová, Vrtišková, Zděnek

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 4/2012 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 4/2012 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 4/2012 ze dne 16.5.2012 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Krafta, Novotný, Kubelík, Rážová, Janeček, Jahodová, Vrtišková, Blažek, Filip, Kolář, Drábek,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/14 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/14 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/14 ze dne 21. 5. 2014 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Janeček, Zdeněk, Jahodová, Filip, Kubelík, Drábek, Blažek, Krafta, Konopík, Vrtišková Omluveni:

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 3/14 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 3/14 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 3/14 ze dne 19.2.2014 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Janeček, Zdeněk, Rážová, Vrtišková, Jahodová, Konopík, Filip, Kubelík, Drábek, Blažek, Kolář

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/2011 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/2011 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/2011 ze dne 16.11.2011 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Krafta, Drábek, Novotný, Filip, Kolář, Kubelík, Zdeněk, Rážová, Janeček, Jahodová, Vrtišková,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2016 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2016 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2016 ze dne 21. 9. 2016 Přítomni: Drábek, Filip, Janauer (18:07), Janeček, Konopík, Koubek (18:32 odchod), Krafta, Rážová, Sýkorová, Ullwerová,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/14 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/14 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/14 ze dne 6. 8. 2014 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Zdeněk, Jahodová, Filip, Kubelík, Krafta, Konopík, Vrtišková, Kolář, Rážová, Novotný Omluveni:

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/13 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/13 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 10/13 ze dne 20.11.2013 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Janeček, Krafta, Zdeněk, Rážová, Drábek, Novotný, Vrtišková, Jahodová, Blažek, Konopík, Filip,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2012 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2012 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2012 ze dne 18.1.2012 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Krafta, Drábek, Novotný, Konopík, Kolář, Kubelík, Zdeněk, Rážová, Janeček, Jahodová, Vrtišková,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/13 ze dne 18.9.2013

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/13 ze dne 18.9.2013 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/13 ze dne 18.9.2013 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Janeček, Kolář, Krafta, Zdeněk, Rážová, Konopík, Filip (18:33), Blažek, Drábek, Kubelík, Novotný,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2010 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2010 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2010 ze dne 24. 11.2010 Přítomni: Filipová, Janeček, Krafta, Ullwerová, Drábek, Rážová, Novotný, Blažek, Jahodová, Filip, Kubelík, Vrtišková,

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2013 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2013 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 6/2013 ze dne 19.6.2013 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Janeček, Kolář, Jahodová, Krafta, Zdeněk, Rážová, Konopík, Filip, Blažek, Drábek Omluveni:

Více

Zápis z jednání Zasedání zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 02/2019 ze dne

Zápis z jednání Zasedání zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 02/2019 ze dne Zápis z jednání Zasedání zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 02/2019 ze dne 20. 02. 2019 Přítomni: Ullwerová, Zděnek, Krafta, Drábek, Rážová, Kukla, Tejnický, Havlíčková, Janeček, Kolář, Kadlecová,

Více

Zápis z jednání Zasedání zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2018 ze dne

Zápis z jednání Zasedání zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2018 ze dne Zápis z jednání Zasedání zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 1/2018 ze dne 27. 11. 2018 Přítomni: Omluveni: Ullwerová, Zděnek, Krafta, Drábek, Janauer, Rážová, Kolář, Blažek, Nováková, Havlíčková,

Více

Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 21. 9. 2016 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 11 zastupitelů: Špendlík, Svobodová, Pištěk, Vajdák,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného dne 29. října 2014 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Obec Vrané nad Vltavou Zastupitelstvo obce Vrané nad Vltavou Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou, konaného ve středu 31. října 2018 od 18,00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 12. 10. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Jan Hojda, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar

Více

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté:

24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Hosté: 1 24. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 3.3.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav, Renata Festová, Jan Hojda, Novák Milan Hosté:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 13/2014 ze dne 25.11.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 13/2014 ze dne 25.11.2014 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů v platném znění Zápis ze zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 5/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 5/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 13. 6. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 29. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 27/3/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce

OBEC BULOVKA. Zápis z 29. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 27/3/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Zápis z 29. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 27/3/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Počet členů ZO: 7 Přítomni: Šidlová, Štecher, Niedermertl, Šebela, Arafa,

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Doudleby, konaného dne 14.8.2015

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Doudleby, konaného dne 14.8.2015 Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Doudleby, konaného dne 14.8.2015 Místo konání: na stoce, Doudleby Začátek: 18:00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Zdeněk Šmíd Přítomno: 7 členů OZ Omluveni: -

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 19. řádné jednání rady městské části, konané dne 13. 6. 2016 v 15:00 hod. Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení: Ověřovatelé: Zapsal: Z. Vejvodová, M. Bernardová,

Více

Zápis č. 7/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

Zápis č. 7/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Zápis č. 7/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 26.10.2015 Místo konání: Salonek Hospody NARPA, Lány Jednání probíhalo od - do: 18:00 19.20 hodin Členů zastupitelstva obce: 11

Více

Usnesení 27. veřejného zasedání Zastupitelstva města Loštice, konaného ve středu dne 11. dubna 2018 v kulturním domě v Lošticích

Usnesení 27. veřejného zasedání Zastupitelstva města Loštice, konaného ve středu dne 11. dubna 2018 v kulturním domě v Lošticích Usnesení 27. veřejného zasedání Zastupitelstva města Loštice, konaného ve středu dne 11. dubna 2018 v kulturním domě v Lošticích Usnesení 27/1: ZM schvaluje předložený program 27. zasedání Zastupitelstva

Více

Usnesení 1./12ZO/2016 bylo přijato.

Usnesení 1./12ZO/2016 bylo přijato. 1 Výpis usnesení z 12. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 23. 11. 2016 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 13 zastupitelů: Špendlík, Svobodová, Vajdák, Pištěk,

Více

Zápis č. 3/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne , od 19:00 hod.

Zápis č. 3/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne , od 19:00 hod. Obec Radostice Zastupitelstvo obce Radostice Zápis č. 3/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne 04. 03. 2015, od 19:00 hod. Bod 1 - Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin

Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin OBEC OLŠANY U PROSTĚJOVA Olšany u Prostějova 50, 798 14 Olšany u Prostějova Zápis ze zasedání Obecního zastupitelstva v Olšanech u Prostějova konaného dne 18. prosince 2018 od 18 hodin Přítomní: Milan

Více

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.26 konaného dne 22.3.2017 od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce

Více

Usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne

Usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne Usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva města Vratimova dne 19.04.2017 Přítomni: Omluveni: dle presenční listiny Zdeněk Gürtler, Ing. Tomáš Kupka, Mgr. Vladimír Švidrnoch, DiS., Ing. Petr Urbanec, Mgr.

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 25. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 10/10/2017 od 16:00 hod. ve společenském sále v Bulovce

OBEC BULOVKA. Zápis z 25. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 10/10/2017 od 16:00 hod. ve společenském sále v Bulovce Zápis z 25. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 10/10/2017 od 16:00 hod. ve společenském sále v Bulovce Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Dušek, Štecher, Niedermertl, Plaček,

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

Z Á P I S č. 9/2015. z jednání rady města Libčice nad Vltavou konaného dne 30. 3. 2015

Z Á P I S č. 9/2015. z jednání rady města Libčice nad Vltavou konaného dne 30. 3. 2015 Z Á P I S č. 9/2015 z jednání rady města Libčice nad Vltavou konaného dne 30. 3. 2015 Přítomni: Ing. Pavel Bartoš, MBA, Ing. Jiří Lain, Ing. Vladimír Urbánek, Tajemník: Ing. R. Dědič Starosta zahájil jednání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Kosmonosy č. 8/2017 ze dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Kosmonosy č. 8/2017 ze dne 1) Zasedání zahájeno v: 18:02 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Kosmonosy č. 8/2017 ze dne 25. 10. 2017 Přítomni: 12 (Ing. Müller, Macoun, Ing. Janeček, Štěpánek, Svárovský, Vaněk, Christov,

Více

Zápis. z 19. mimořádného veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 4. března 2016.

Zápis. z 19. mimořádného veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 4. března 2016. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 19. mimořádného veřejného

Více

Zápis zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 11. zasedání Zastupitelstva obce dne 20. 6. 2016. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Otakar Rejfek, Milan Novák, Petr Černý, Josef Hušek Omluveni: Jan

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 3/2016 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 3/2016 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 3/2016 ze dne 22.3.2016 Čas: 19.1 21.05 h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 6 členů ZO Suchodol

Více

Zápis - 4. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 9.6. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 4. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 9.6. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 4. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 9.6. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Otakar Rejfek, Petr Černý, Jan Hojda, Milan Novák, Vítězslav Hátle Omluveni: Helena Pavlíková, Josef Hušek,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vodranty konaného dne 3. listopadu 2013 Přítomni: Ilona Vavřičková, Radek Šťastný, Milan Paták st., Milan Paták ml., Zdeněk Polák, Miloslav Vavřička Omluveni: x Zapisovatel:

Více

Zápis. z 88. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci. Jednání bylo zahájeno v 16:00 hodin.

Zápis. z 88. schůze Rady obce Rohatec konané dne v kanceláři starosty na Obecním úřadě v Rohatci. Jednání bylo zahájeno v 16:00 hodin. Přítomni: Ing. Jarmil Adamec, Ph.D. Radoslav Němeček Jiří Švanyga Ing. Zdeněk Škromach Ing. Vladimír Elšík Omluveni: Ing. Tomáš Letocha Vlasta Sedláková Přizvaní hosté: Mgr. Pavel Jurečka Zápis z 88. schůze

Více

Výsledek hlasování: Pro : 12 Proti : 0 Zdrželi se: 0

Výsledek hlasování: Pro : 12 Proti : 0 Zdrželi se: 0 1 Výpis usnesení z 16. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 28.06.2017 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 12 zastupitelů: Špendlík, Svobodová, Pištěk, Vajdák, Gargulák,

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Vestec konaného dne

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Vestec konaného dne Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Vestec konaného dne 20. 01. 2011. Zasedání zastupitelstva obce zahájil starosta v 18:03h. Po zahájení zasedání zastupitelstva obce složil dle ustanovení 69 zákona

Více

VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JESENICE

VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JESENICE číslo 04/2017 ze dne 13. 09. 2017 Usnesení č. 093/17-Z04 ze dne 13. 09. 2017: v souladu s 94 odst. 1 a v souladu s 102 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů,

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 2. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 21.11. 2014 od

Více

Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014

Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014 Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:00 František Bouček, Jitka

Více

U S N E S E N Í. 9. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. května 2016 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 9. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. května 2016 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 9. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 26. května 2016 od 17 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích Jedná se o upravenou verzi z důvodu dodržení přiměřenosti zveřejňovaných

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 7. února 2019 od hodin v Pačejově-nádraží, v budově obecního úřadu č. p.

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 7. února 2019 od hodin v Pačejově-nádraží, v budově obecního úřadu č. p. Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 7. února 2019 od 18.00 hodin v Pačejově-nádraží, v budově obecního úřadu č. p. 199 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

SDH 10. : 11. 12. 2013 13. 14. 2014 15. 16. 2012/2013 17. POV

SDH 10. : 11. 12. 2013 13. 14. 2014 15. 16. 2012/2013 17. POV 22. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 11.11.2013. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Renata Festová, Novák Milan, Pavlíková Helena, Jan Hojda Omluveni: Hosté: dle prezenční listiny Začátek

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 24.11.2016 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Ing. Petr Kollert, MVDr. Dana

Více

Zápis z 28. veřejného zasedání ZO Bulovka z jednání dne od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ

Zápis z 28. veřejného zasedání ZO Bulovka z jednání dne od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Zápis z 28. veřejného zasedání ZO Bulovka z jednání dne 11.11.2013 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Počet členů ZO: 7 Přítomni: Šidlová, Valášek, Židuliaková, Pavlíková, Šebela Omluven: Niedermertl,

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 5. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 28/4/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 5. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 28/4/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 5. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 28/4/2015 od 17:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Maryška, Arafa, Štecher, Dušek, Plaček,

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 19. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 12. 10. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál Usnesení ze 14. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskutečnilo v pondělí 18.5.2015 v 15:30 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č. 3/2017, konaného dne 19.6.2017 Zasedání Zastupitelstva obce Hostím (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17,05 hodin starostou obce Hostím Ing.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2016 ze dne 23.5.2016 Čas: 19.05 21.15h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz.prezenční listina, 5 členů ZO Suchodol Hosté:

Více

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM).

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM). Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva města Židlochovice, konaného dne 26. března 2014 v 18:00 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ, ul. Nádražní 750 v Židlochovicích Dle prezenční listiny, která je přílohou

Více

U S N E S E N Í. 17. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 23. května 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích

U S N E S E N Í. 17. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 23. května 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích U S N E S E N Í 17. zasedání Zastupitelstva obce Dvorce konaného ve čtvrtek 23. května 2013 od 18 hodin v TURISTCENTRU ve Dvorcích 337/2013 Zastupitelstvo obce Dvorce schvaluje návrhovou komisi ve složení:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného 28.ledna 2019, od 18:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného 28.ledna 2019, od 18:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Dobrá, konaného 28.ledna 2019, od 18:00 hodin Místo konání: Obecní úřad Velká Dobrá Přítomní: Ing. Zdeněk Nosek, MUDr. Petr Pauk, Zdeněk Kropáč, Ing. Pavel Hajný,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (6 / 2017) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli

Zápis ze zasedání Zastupitelstva (6 / 2017) obce Cotkytle konaného dne od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Čj. 567 /2017 Zápis ze zasedání Zastupitelstva (6 / 2017) obce Cotkytle konaného dne 16. 11. 2017 od 18.30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Přítomni: Vlastimil Jureček, Mgr. Michaela

Více

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:02hodin. Přítomni: Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 18.01.2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

ZÁPIS. č. 4-22/12/17. z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne od 18:30 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62

ZÁPIS. č. 4-22/12/17. z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne od 18:30 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62 ZÁPIS č. 4-22/12/17 z jednání zastupitelstva obce Slatina konaného dne 22.12.2017 od 18:30 hodin v prostorách obecního úřadu, Slatina 62 Přítomni: Ing. Václav Vachuška, Pavel Kandr, Milan Čada, Václav

Více

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne

Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne Z á p i s č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Tlumačov dne 24. 2. 2016 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola

Více

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.24 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.24 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.24 konaného dne 25.1.2017 od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013 Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 14 konaného dne 24. dubna 2013 Projednání předkládaných zpráv: 1. Žádost o odkoupení pozemků v okolí domu č. p. 911 2. Žádost o odkoupení pozemků

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 19.10.2017 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 12/2/2019 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce

OBEC BULOVKA. Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 12/2/2019 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 12/2/2019 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Šebela, Arafa, Macháček, Kořínek, Dušek,

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne v Napajedlích Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Napajedla č. 7 konaného dne 25.11.2015 v Napajedlích Program: A) ÚVODNÍ ČÁST 1. Zahájení 2. Schválení zápisu z minulé schůze 3. Stanovení ověřovatelů zápisu 4.

Více

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice OBEC TLUMAČOV Tlumačov č. 107, 344 01 Domažlice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tlumačov (dále jen ZO) konaného dne 22. 6. 2016 od 18:30 hodin v kanceláři OÚ. Jednací číslo: 14 Počet přítomných členů:

Více

Zápis č. 6/2014. konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin

Zápis č. 6/2014. konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin Zápis č. 6/2014 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 30. prosince 2014 od 13.30 hodin 1. Úvodní slovo Jednání zahájil a vedl starosta obce Ing. Milan Žďárek. Přítomno 13

Více

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál Usnesení z 11. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskutečnilo v pondělí 13.4.2015 v 15:30 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JESENICE

VÝPIS USNESENÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA JESENICE číslo 03/2017 ze dne 15. 06. 2017 Usnesení č. 074/17-Z03 ze dne 15. 06. 2017: v souladu s 94 odst. 1 a v souladu s 102 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů,

Více

Výpis usnesení z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 3. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 25. 3. 2015 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 12 zastupitelů: Špendlík, Novotná, Vajdák, Balajka, Pištěk,

Více

ZÁPIS o průběhu X. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko konaného dne 22. 7. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Krásensko

ZÁPIS o průběhu X. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko konaného dne 22. 7. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Krásensko ZÁPIS o průběhu X. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko konaného dne 22. 7. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Krásensko Starostka Hana Šíblová zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS z 23. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 27.10. 2017 od

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování

U S N E S E N Í. Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování U S N E S E N Í ZE 13.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA ŽDÍREC NAD DOUBRAVOU, KONANÉHO DNE 15. PROSINCE 2016 Usnesení zastupitelstva města číslo: Zápis o hlasování: x pro x proti x zdržel se hlasování 01/13/16

Více

Z Á P I S č. 23/2017

Z Á P I S č. 23/2017 Z Á P I S č. 23/2017 z jednání rady města Libčice nad Vltavou konaného dne 29. 11. 2017 Přítomni: Ing. Pavel Bartoš, MBA, Ing. Vladimír Urbánek, Ing. Jiří Lain, František Hudek, Ing. Vít Penížek, Ph.D.

Více

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 1/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.1.2014 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se šest členů

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 22 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. září 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Jana KUBELKOVÁ Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 14. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 26.08. 2016 od

Více

23. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 8.12.2013. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání:

23. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 8.12.2013. Přítomni: Omluveni: Hosté: Program zasedání: 23. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 8.12.2013. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Hátle Vítězslav Omluveni: Renata Festová, Jan Hojda, Novák

Více

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne 13. 6. 2016 na Obecním úřadě Přišimasy Přítomní zastupitelé: Šárka Rumanová, Martin Teichner, Jiří Pšenčík, Michal Strnad, Veronika Kuchařová, Radek

Více

R A D A MĚSTA NEJDEK 34. SCHŮZE

R A D A MĚSTA NEJDEK 34. SCHŮZE ZÁPIS USNESENÍ 12. ŘÍJNA 2007 Přítomni: 5 členů RM Omluveni: tajemník Hosté : / R A D A MĚSTA NEJDEK 34. SCHŮZE č. RM/767/34/07 RM schvaluje změnu programu schůze s přesunutím bodu 4.9 na příští schůzi

Více

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov

Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov Obec Jankovice Jankovice 101, 769 01 Holešov www.jankovice.net Tel: 573 393 041 IČ: 00287288, ČS Holešov, účet č.: 1483102339/0800 obec@jankovice.net Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Jankovice konaného

Více

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne od hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne od hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne 22.11.2018 od 16.00 hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích Přítomni: Andr Jaroslav, Bc. Janata Michal, Jíšová Jana, Kahoun

Více

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Zápis č. 4/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 30.5.2016 Místo konání: Obecní úřad Lány Jednání probíhalo od - do: 19:00 19.50 hodin Členů zastupitelstva obce: 11 (Jana Drastilová,

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 23. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 1/8/2017 od 16:00 hod. ve společenském sále v Bulovce

OBEC BULOVKA. Zápis z 23. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 1/8/2017 od 16:00 hod. ve společenském sále v Bulovce Zápis z 23. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 1/8/2017 od 16:00 hod. ve společenském sále v Bulovce Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Maryška, Dušek, Arafa, Štecher, Niedermertl,

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne , od 19:00 hod.

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne , od 19:00 hod. Obec Radostice Zastupitelstvo obce Radostice Zápis č. 5/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne 20. 05. 2015, od 19:00 hod. Bod 1 - Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více