Zápis z 18. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne v hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 18. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 27.6.2011 v 18.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107"

Transkript

1 Zápis z 18. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne v hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Jaroslav Kučera Pavel Šrámek Zbyněk Parma Hosté Jiří Komínek Zlata Maděřičová Schůzi zahájil a řídil starosta městyse Mgr. Bc. Marek Košut Schůze byla zahájena v hod. Bod č. 1 programu - Zahájení, program 18. schůze rady městyse 18. schůzi Rady městyse Moravská Nová Ves zahájil starosta městyse Mgr. Bc. Marek Košut. Oznámil přítomnost nadpoloviční většiny členů rady. Zapisování se ujal starosta. Starosta vyzval radní, aby podali návrhy na ověřovatele zápisu o průběhu 18. schůze rady městyse. Navržen(a) byl(a) pan(í) Jaroslav Kučera který(á) vyslovil(a) s návrhem souhlas. Program 18. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves: 1. Zahájení, program 18. schůze rady 2. Kontrola zápisu, plnění úkolů 3. Žádost o povolení pořádání kulturní akce na sokolovně 4. Povolení zbudování vjezdu před domem č.p Žádost o povolení kácení stromů v rámci projektu Stromořadí pro Region Podluží 6. Žádost o poskytnutí příspěvku na zbudování vjezdu 7. Žádost o povolení kácení stromů v rámci projektu Sadové úpravy hřbitova 8. Žádost Základní školy o schválení čerpání rezervního fondu 9. Návrh na změnu pojistné smlouvy na pojištění majetku 10. Návrh smlouvy o správě IT 11. Návrh smlouvy o dílo na zpracování žádosti o dotaci na obnovu zeleně na hřbitově 12. Podnět k vybudování parkovacích stání na ulici U Sokolovny 13. Žádost o uzavření knihovny z důvodu úprav 14. Žádost Mateřské školy o ponechání přeplatku z vyúčtování plynu 15. Žádost o povolení zbudování vjezdu před domem č.p Žádost o vybudování kanalizace na ulici Pod Náspem 17. Úhrada nákladů pohřbu

2 18. Žádost pana Jana Sukupa o povolení vybudování krytých parkovacích stání 19. Nabídka pana Jaromíra Krále na vybudování posezení pro cyklisty u boží muky 20. Žádost pana Jaroslava Nešpora o částečnou úhradu nákladů zpevnění cesty 21. Návrh smlouvy o Stromořadí pro Region Podluží 22. Úprava pracovní doby 23. Žádost o povolení pořádání antidiskotéky Jiřího Černého 24. Žádost o pořádání Mátových čajů v prostorách knihovny 25. Žádost o účast představitelů obce při návštěvě chargé d affaires USA 26. Žádost o účast představitelů obce při návštěvě zástupců Mott foundation Usnesení č. 1/18/2011 Rada městyse Moravská Nová Ves s c h v a l u j e program 18. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves a ověřovatele zápisu o průběhu 18. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves pana Jaroslava Kučeru Bod č. 2 programu Kontrola zápisu, plnění úkolů Úkoly jsou průběžně plněny. Usnesení č. 2/18/2011 Rada městyse Moravská Nová Ves v z a l a n a v ě d o m í zápis z 17. schůze rady. Bod č. 3 programu Žádost o povolení pořádání kulturní akce na sokolovně Rada projednala žádost pana Jakuba Duchoslava bytem Vítězství 885 o povolení pořádání kulturní akce na sokolovně. Jedná se o koncert rockových kapel v termínu mezi 17. a Termín bude upřesněn. Po předchozích negativních zkušenostech je nutné, aby pořadatel zajistil funkční pořadatelskou službu, která bude zajišťovat pořádek v sále sokolovny. (žádost č.j. 769/2011 ze dne ) Usnesení č. 3/18/2011 Rada městyse Moravská Nová Ves schválila povolení pořádání koncertu rockových kapel na sokolovně panem Jakubem Duchoslavem.

3 Bod č. 4 programu Povolení zbudování vjezdu před domem č.p Rada městyse projednala žádost pana Antonína Salajky bytem Vinohradská 1030 o povolení zbudování vjezdu k rodinnému domu č.p na ulici Vinohradská. (žádost č.j. 739/2011 ze dne ) Usnesení č. 4/18/2011 Rada městyse Moravská Nová schválila povolení zbudování vjezdu před domem č.p na ulici Vinohradská. H: 4 pro - 0 proti - 0 zdržel Bod č. 5 programu Žádost o povolení kácení stromů v rámci projektu Stromořadí pro Region Podluží Rada městyse projednala podání žádosti o povolení kácení dřevin rostoucích mimo les, které je součástí projektu Stromořadí pro Region Podluží Jedná se o 15 ks švestky domácí a 15 ks jabloní. Vykácené stromy budou nahrazeny novými stromy stejného druhu. Stromy se nachází na pozemku parc.č. 4020/1 v k.ú. Moravská Nová Ves. Usnesení č. 5/18/2011 Rada městyse Moravská Nová schválila podání žádosti o pokácení 15 ks švestky domácí a 15 ks jabloní v rámci projektu Stromořadí pro Region Podluží Bod č. 6 programu Žádost o poskytnutí příspěvku na zbudování vjezdu Rada projednala žádost manželů Barvičových bytem Na Koncích 701 o poskytnutí příspěvku na zbudování vjezdu. Vjezd byl vybudován na obecním pozemku v rozsahu 10m2. Bude poskytnut příspěvek ve výši 3 000,- Kč, tj. 2 m x 5 m = 10m2. (žádost č.j. 788/2011 ze dne ) Usnesení č. 6/18/2011 Rada městyse Moravská Nová schválila poskytnutí příspěvku na zbudování vjezdu ve výši 3 000,- Kč, tj. 10 m2 x 300,- Kč, manželům Barvičovým, bytem Na Koncích 701. Bod č. 7 programu Žádost o povolení kácení stromů v rámci projektu Sadové úpravy hřbitova Rada městyse projednala podání žádosti o povolení kácení dřevin rostoucích mimo les, které je součástí projektu Sadové úpravy hřbitova Jedná se o 16 ks douglasek tisolistých a 1 ks smrku. Vykácené stromy budou nahrazeny novými výsadbami. Stromy se nachází na pozemku parc.č. 1057/1, 1053/1, 1057/3 v k.ú. Moravská Nová Ves.

4 Usnesení č. 7/18/2011 Rada městyse Moravská Nová schválila podání žádosti o pokácení 16 ks douglasky tisolisté a 1 ks smrku v rámci projektu Sadové úpravy hřbitova Bod č. 8 programu Žádost Základní školy o schválení čerpání rezervního fondu Rada projednala žádost Základní školy o schválení čerpání rezervního fondu ve výši 2 854,80 Kč. Částka v této výši bude použita na částečnou úhradu školního vybavení pro žáky 1.ročníku. (žádost č.j. 765/2011 ze dne ) Usnesení č. 8/18/2011 Rada městyse Moravská Nová schválila žádost Základní školy o čerpání rezervního fondu ve výši 2 854,80 Kč. Bod č. 9 programu Návrh na změnu pojistné smlouvy na pojištění majetku. Rada projednala návrh na změnu smlouvy na pojištění majetku. Dochází k úpravě pojistných částek z důvodu jejich neaktuálnosti. Byl vyjmut odprodaný majetek. Usnesení č. 9/18/2011 Rada městyse Moravská Nová schválila změnu smlouvy na pojištění majetku městyse důvody úprav hodnoty a rozsahu pojištěného majetku. Bod č. 10 programu Návrh smlouvy o správě IT Rada projednala návrh smlouvy se společností KEOservis Janulík, s.r.o., se sídlem Mikulčice 187. Předmětem smlouvy jsou dodávky IT služeb a servis počítačů. Firma Janulík dodává IT služby obci dlouhodobě. Dochází u nich ke změně právní formy podnikání. (žádost č.j. 767/2011 ze dne ) Usnesení č. 10/18/2011 Rada městyse Moravská Nová schválila smlouvu se společností KEOservis Janulík, s.r.o. na dodávku IT služeb. Bod č. 11 programu Návrh smlouvy o dílo na zpracování žádosti o dotaci na obnovu zeleně na hřbitově Rada projednala návrh smlouvy o dílo se společností Renards dotační, s.r.o. se sídlem Vídeňská 7, Brno, na zpracování žádosti o dotaci na obnovu zeleně na hřbitově. Cena díla je celkem ,- Kč ,- Kč za zpracování žádosti, dalších ,- Kč v případě, že bude získána dotace.

5 Usnesení č. 11/18/2011 Rada městyse Moravská Nová schválila návrh smlouvy o dílo se společností Renards dotační, s.r.o. na zpracování žádosti o dotaci na obnovu zeleně na hřbitově. Bod č. 12 programu Podnět k vybudování parkovacích stání na ulici U Sokolovny Rada projednala podnět Ing. Radka Vaňka k vybudování parkovacích stání na ulici U Sokolovny současně s probíhající opravou vozovky na této ulici. Dopravní situace na uvedené ulici je neúnosná. Vozovka je zablokována odstavenými automobily přesto, že se jedná o spojnici mezi třemi hustě osídlenými ulicemi. Je nutné, aby tato silnice byla oboustranně plně průjezdná, bez odstavených vozidel. Zbudování parkovacích stání se spoluúčastí majitelů přilehlých rodinných domů je vhodným modelem řešení této situace. Po zbudování parkovacích stání i v první části ulice U Sokolovny bude silnice vybavena dopravní značkou zákaz stání a to v obou směrech. (žádost č.j. 758/2011 ze dne ) Usnesení č. 12/18/2011 Rada městyse Moravská Nová schválila vybudování parkovacích stání na ulici U Sokolovny v rámci probíhající rekonstrukce vozovky za podmínek spoluúčasti majitelů přilehlých rodinných domů ve výši 5 000,- Kč na jedno parkovací stání, které bude poté vyhrazeno přispěvateli. Bod č. 13 programu Žádost o uzavření knihovny z důvodu úprav Rada projednala žádost knihovnice o uzavření knihovny v měsíci červenci 2011 z technických důvodů (úpravy knihovny). Usnesení č. 13/18/2011 Rada městyse Moravská Nová schválila uzavření knihovny v měsíci červenci z technických důvodů. Bod č. 14 programu Žádost Mateřské školy o ponechání přeplatku z vyúčtování plynu Rada projednala žádost Mateřské školy o ponechání přeplatku na vyúčtování plateb za dodávky plynu za uplynulé fakturační období ve výši celkem ,84 Kč v rozpočtu. (žádost č.j. 780/2011 ze dne ) Usnesení č. 14/18/2011 Rada městyse Moravská Nová schválila ponechání přeplatku na dodávkách plynu ve výši ,84 Kč v rozpočtu Mateřské školy.

6 Bod č. 15 programu Žádost o povolení zbudování vjezdu před domem č.p. 287 Rada projednala žádost paní Věry Blahovcové, bytem Josefovské Chalupy 287, o povolení zbudování vjezdu a chodníku před domem č.p. 287 na pozemku parc.č. 1491/1, který je ve vlastnictví městyse. Usnesení č. 15/18/2011 Rada městyse Moravská Nová schválila povolení zbudování vjezdu k rodinnému domu č.p. 287 na ulici Josefovské Chalupy. Bod č. 16 programu Žádost o vybudování kanalizace na ulici Pod Náspem Rada projednala žádost pana Martina Kvasnovského, bytem Jana Černého 1037, o zbudování kanalizace na ulici Pod Náspem. Jeho vinný sklep na parcele č.p v k.ú Moravská Nová Ves je pravidelně vytápěn dešťovou vodou. Budování kanalizace pro vinné sklepy není v současné době prioritou. V obci chybí kanalizace u některých rodinných domů. Stávající kanalizace je na mnoha místech v havarijním stavu. Bude předáno stavební komisi k zjištění možného připojení, např. sdruženou přípojkou na náklady vlastníků vinných sklepů. (žádost č.j. 762/2011 ze dne ) Usnesení č. 16/18/2011 Rada městyse Moravská Nová projednala žádost pana Martina Kvasnovského o zbudování kanalizace na ulici Pod Náspem. Bod č. 17 programu Úhrada nákladů pohřbu Rada projednala otázku úhrady pohřbu zemřelé paní Anny Helešicové. Matrikou se nepodařilo dohledat jakékoliv pozůstalé. Zemřelá bude zpopelněna a uložena do rodinného hrobu, který je předplacen. Usnesení č. 17/18/2011 Rada městyse Moravská Nová Helešicové. schválila úhradu nákladů pohřbu zemřelé paní Anny Bod č. 18 programu Žádost pana Jana Sukupa o povolení vybudování krytých parkovacích stání Rada projednala žádost pana Jana Sukupa, bytem u Sokolovny 927 o povolení vybudování krytých přístřešků nad parkovacími stáními na konci ulice U Sokolovny před jeho rodinným domem. Jedná se o parcelu č. 1866/18 v.k.ú. Moravská Nová Ves v majetku městyse.

7 Usnesení č. 18/18/2011 Rada městyse Moravská Nová schválila povolení vybudování dvou krytých parkovacích stání na parcele 1866/18 v k.ú. Moravská Nová Ves před domem č.p. 927 panem Janem Sukupem. Bod č. 19 programu Nabídka pana Jaromíra Krále na vybudování posezení pro cyklisty u boží muky Rada se zabývala nabídkou pana Jaromíra Krále, bytem Jana Černého, který by chtěl zbudovat u boží muky u cesty na Mikulčice posezení (odpočívadlo pro cyklisty). Navrhovatel je truhlář-stolař a posezení by pojal jako reklamu své práce na své náklady. Posezení by mělo být umístněno na částech parcel č. 4097/30, 1925, 2193/4, 2193/5, 2193/2, 4097/9, 1773 v k.ú. Moravská Nová Ves. Většina pozemků je ve vlastnictví soukromých osob nebo SÚS. Je třeba, aby navrhovatel předložil jednoduchý náčrt s podobou a polohou posezení. Poté bude zahájeno jednání s vlastníky ohledně souhlasu s umístněním posezení. Usnesení č. 19/18/2011 Rada městyse Moravská Nová projednala nabídku pana Jaromíra Krále na zbudování posezení u boží muky u cesty do Mikulčic na jeho náklady jakožto reklamní ukázku své práce stolaře. Bod č. 20 programu Žádost pana Jaroslava Nešpora o částečnou úhradu nákladů zpevnění cesty Rada projednala žádost pana Jaroslava Nešpora, bytem u Mlýna 474, o částečnou úhradu nákladů spojených se zpevněním cesty na parcele 2789 v k.ú. Moravská Nová Ves, která vede k jeho areálu Vinné sklepy Podluží. Touto problematikou se RM zabývala na své 14. schůzi, kdy přijala usnesení č. 6/14/2011 ze dne , ve znění Rada městyse Moravská Nová s c h v á l i l a zpevnění cesty k areálu Vinných sklepů Podluží na části parcely č a poskytnutí materiálu na zpevnění za podmínky, že žadatel provede práce na svůj náklad. Žadatel ve své žádosti uvádí, že obec nedodala dostatečné množství materiálu a proto musel žadatel na své náklady pořídit tři nákladní soupravy kamenné drti v ceně ,- Kč. Obec poskytla jednu soupravu kamene, tzn. jednu čtvrtinu potřebného množství. Z celkového rozsahu zpevněné plochy v celém areálu Vinných sklepů Podluží tvoří plocha cesty před branou do areálu cca ¼, tzn. množství kamene poskytnuté obcí je dostačující. Pro úplnost je třeba dodat, že část parcely 2789 za branou do areálu bude v budoucnosti v majetku žadatele. (žádost č.j. 789/2011 ze dne ) Usnesení č. 20/18/2011 Rada městyse Moravská Nová neschválila částečnou úhradu nákladů spojených se zpevněním části cesty k areálu Vinných sklepů Podluží na parcele 2789 panu Jaroslavu Nešporovi. H: 1 pro - 3 proti - 0 zdržel se

8 Bod č. 21 programu Návrh smlouvy o Stromořadí pro Region Podluží Rada projednala návrh smlouvy Stromořadí pro Region Podluží. Jedná se o smlouvu mezi obcí a Regionem Podluží, která upravuje vzájemné práva a povinnosti s realizací a údržbou projektu stromořadí. Obec souhlasí s umístněním stromořadí na obecních pozemcích po dobu udržitelnosti projektu, tj. nejméně 10 let. Region se zavazuje zajistit udržitelnost, tj. zejména údržbu, taktéž po dobu 10 let. Usnesení č. 21/18/2011 Rada městyse Moravská Nová schválila návrh smlouvy Stromořadí pro Region Podluží v navrženém znění, tj. obec umožní umístnění stromořadí na pozemcích městyse a Region Podluží zajistí udržitelnost projektu. Bod č. 22 programu Úprava pracovní doby Rada projednala návrh na změnu pracovní doby na Úřadu městyse. V pondělí budou úřední hodiny prodlouženy do Jinak zůstane rozsah úředních hodin pro veřejnost nezměněn. O hodinu bude zkrácena pracovní doba v pátek, tzn. pracovníci budou odcházet již před polední přestávkou. Usnesení č. 22/18/2011 Rada městyse Moravská Nová schválila změnu rozsahu úředních hodin pro veřejnost, kdy v pondělí budou prodlouženy úřední hodiny do Bod č. 23 programu Žádost o povolení pořádání antidiskotéky Jiřího Černého Rada projednala žádost Jihomoravské komunitní nadace o povolení pořádání antidiskotéky Jiřího Černého dne od hodin do hodin na prostranství vedle sokolovny. V případě nepřízně počasí žádá nadace o možnost uspořádat koncert v prostorách sokolovny. Usnesení č. 23/18/2011 Rada městyse Moravská Nová dne schválila povolení pořádání antidiskotéky Jiřího Černého

9 Bod č. 24 programu Žádost o pořádání Mátových čajů v prostorách knihovny Rada projednala žádost Jihomoravské komunitní nadace o povolení pořádat tematické diskusní večery v prostorách knihovny. Termíny a obsah bude vždy předem upřesněn. Rada nemá proti pořádání diskusí námitek za podmínky, že nebudou časově a prostorově kolidovat s provozem knihovny. Usnesení č. 24/18/2011 Rada městyse Moravská Nová schválila povolení pořádat v knihovně tematické diskusní večery za podmínky, že nebudou kolidovat s provozem knihovny. Bod č. 25 programu Žádost o účast představitelů obce při návštěvě chargé d affaires USA Rada projednala žádost o zastoupení obce při návštěvě chargé d affaires Spojených států amerických. Přítomnost jednotlivých reprezentantů obce je na jejich uvážení. Usnesení č. 25/18/2011 Rada městyse Moravská Nová projednala žádost Jihomoravské komunitní nadace o zastoupení obce při návštěvě chargé d affaires Spojených států amerických. Bod č. 26 programu Žádost o účast představitelů obce při návštěvě zástupců Mott foundation Rada projednala žádost o zastoupení obce při návštěvě zástupců Mott foundation ze Spojených států amerických. Přítomnost jednotlivých reprezentantů obce je na jejich uvážení. Usnesení č. 26/18/2011 Rada městyse Moravská Nová projednala žádost Jihomoravské komunitní nadace o zastoupení obce při návštěvě zástupců Mott foundation. Bod č. programu Závěr 18. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves byla ukončena dne v hod

10 ... starosta Městyse Moravská Nová Ves... místostarosta Městyse Moravská Nová Ves (jiný radní) Zpracoval a zapsal: Marek Košut Ověřovatel: Jaroslav Kučera Čistopis vyhotoven dne

Zápis z 34. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 20.2.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis z 34. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 20.2.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis z 34. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 20.2.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Jaroslav Kučera Eva Gréeová Hosté Omluveni

Více

Zápis z 36. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 19.3.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis z 36. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 19.3.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis z 36. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 19.3.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Pavel Šrámek Zbyněk Parma Eva Gréeová Hosté

Více

Zápis. Z 89. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 11.8.2014 v 18.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis. Z 89. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 11.8.2014 v 18.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis Z 89. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 11.8.2014 v 18.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Zbyněk Parma Pavel Šrámek Eva Gréeová Hosté

Více

Zápis z 38. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 16.4.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis z 38. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 16.4.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis z 38. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 16.4.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Pavel Šrámek Eva Gréeová Jaroslav Kučera

Více

Zápis z 30. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne v hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis z 30. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne v hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis z 30. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 29.12.2011 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Jaroslav Kučera Pavel Šrámek Hosté Omluveni

Více

Zápis z 26. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 31.10.2011 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis z 26. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 31.10.2011 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis z 26. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 31.10.2011 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Eva Gréeová Pavel Šrámek Hosté Omluveni:

Více

Zápis z 33. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 6.2.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis z 33. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 6.2.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis z 33. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 6.2.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Jaroslav Kučera Pavel Šrámek Zbyněk Parma

Více

Zápis. ze 78. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 14.1.2014 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis. ze 78. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 14.1.2014 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis ze 78. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 14.1.2014 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Hosté Marek Košut Soňa Petrjánošová do 20:20 Jaroslav

Více

Zápis z 9. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 28.2.2011 v 18.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis z 9. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 28.2.2011 v 18.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis z 9. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 28.2.2011 v 18.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Jaroslav Kučera Eva Gréeová Zbyněk Parma

Více

Zápis z 43. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 9.7.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis z 43. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 9.7.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis z 43. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 9.7.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Pavel Šrámek Eva Gréeová Hosté Omluveni Zbyněk

Více

Zápis z 17. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 13.6.2011 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis z 17. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 13.6.2011 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis z 17. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 13.6.2011 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Jaroslav Kučera Eva Gréeová Pavel Šrámek

Více

Zápis z 13. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 18.4.2011 v 18.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis z 13. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 18.4.2011 v 18.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis z 13. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 18.4.2011 v 18.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Jaroslav Kučera Eva Gréeová Pavel Šrámek

Více

Zápis. Z 88. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 21.7.2014 v 18.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis. Z 88. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 21.7.2014 v 18.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis Z 88. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 21.7.2014 v 18.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Jaroslav Kučera Zbyněk Parma Hosté Omluveni

Více

Zápis. Z 83. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 28.4.2014 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis. Z 83. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 28.4.2014 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis Z 83. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 28.4.2014 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Hosté Marek Košut Lukáš Frýdek Eva Gréeová Martin Hřebačka

Více

Zápis. z 67. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 22.7.2013 v 18.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis. z 67. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 22.7.2013 v 18.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis z 67. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 22.7.2013 v 18.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Eva Gréeová Pavel Šrámek Zbyněk Parma Hosté

Více

Zápis z 45. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 6.8.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis z 45. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 6.8.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis z 45. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 6.8.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Pavel Šrámek Zbyněk Parma Jaroslav Kučera

Více

Zápis z 42. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 25.6.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis z 42. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 25.6.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis z 42. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 25.6.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Pavel Šrámek Zbyněk Parma Eva Gréeová Jaroslav

Více

Zápis z 41. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 11.6.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis z 41. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 11.6.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis z 41. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 11.6.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Pavel Šrámek Zbyněk Parma Eva Gréeová Hosté

Více

Zápis Z 49. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne v 19:00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis Z 49. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne v 19:00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis Z 49. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 4.9.2017 v 19:00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Eva Gréeová Rostislav Silný Soňa Petrjanošová

Více

Zápis Z 47. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne v 19:00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis Z 47. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne v 19:00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis Z 47. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 3.7.2017 v 19:00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Igor Antal Soňa Petrjanošová Eva Gréeová

Více

Zápis z 10. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 7.3.2011 v 18.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis z 10. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 7.3.2011 v 18.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis z 10. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 7.3.2011 v 18.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Jaroslav Kučera Eva Gréeová Zbyněk Parma

Více

Program 55. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves:

Program 55. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves: Zápis z 55. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 31. 12. 2012 v 15,00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Hosté Marek Košut Eva Gréeová Pavel Šrámek Jaroslav

Více

Zápis Z 46. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne v 19:00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis Z 46. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne v 19:00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis Z 46. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 5.6.2017 v 19:00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Igor Antal Soňa Petrjanošová Rostislav Silný

Více

Zápis č. 6/2008. Výsledek hlasování: pro 9 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno.

Zápis č. 6/2008. Výsledek hlasování: pro 9 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno. Zápis č. 6/2008 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 30. června 2008 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Petr Slezák, Ing. Aleš Hádlík, Ing.

Více

Program 52. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves:

Program 52. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves: Zápis z 52. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 12. 11. 2012 v 19,00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Eva Gréeová Jaroslav Kučera Hosté Radek

Více

Omluveni: Martin Sojka, Alena Kopcová Hosté: Eva Jelínková,, Ing. Petr Vokurka. P r o g r a m : Návrh programu byl přijat. 1.

Omluveni: Martin Sojka, Alena Kopcová Hosté: Eva Jelínková,, Ing. Petr Vokurka. P r o g r a m : Návrh programu byl přijat. 1. Zápis č. 10 z veřejného jednání ZM konaného dne 27.08.2012 od 17.00 hodin v předsálí komorního sálu divadla Přítomni:Mgr. Havlík, Mgr. Stolzová, MUDr. Duchan, Mgr. Šnajdr. MUDr. Kučera, Petr Beránek, Bc.Pavel

Více

Zápis z 48. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 17.9.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis z 48. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 17.9.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis z 48. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 17.9.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Pavel Šrámek Zbyněk Parma Hosté Omluveni

Více

Zápis ze 9. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 23.3.2015 v budově Městského úřadu Dolní Kounice

Zápis ze 9. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 23.3.2015 v budově Městského úřadu Dolní Kounice Zápis ze 9. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 23.3.2015 v budově Městského úřadu Dolní Kounice Přítomní: Ing. Radka Formánková starostka Lumír Konečný místostarosta Mgr. Lenka Žikešová radní,

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 8/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 8/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 9, konaného dne 16. 9. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň

Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň dne 22. ledna 2009 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Veřejné zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 1. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 19.11. 2010 v 17.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis z 1. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 19.11. 2010 v 17.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis z 1. schůze Rady městyse, konané dne 19.11. 2010 v 17.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Mgr. Bc. Marek Košut Jaroslav Kučera Eva Gréeová Ing. Zbyněk Parma Bc.

Více

U s n e s e n í z 23. schůze rady města ze dne 27. listopadu 2006

U s n e s e n í z 23. schůze rady města ze dne 27. listopadu 2006 Město Trutnov - Zpracováno dne : 27.11.2006 U s n e s e n í z 23. schůze rady města ze dne 27. listopadu 2006 OBSAH Majetek města Nemovitosti - doporučení pro ZM 2006-1392/23 Horská čp. 150 2006-1393/23

Více

Zápis Z 52. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne v 19:00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis Z 52. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne v 19:00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis Z 52. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 6.11.2017 v 19:00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Igor Antal Eva Gréeová Rostislav Silný Soňa

Více

Usnesení ze 79. schůze rady města Hustopeče, konané dne 12.3.2013 v kanceláři starosty na MěÚ Hustopeče

Usnesení ze 79. schůze rady města Hustopeče, konané dne 12.3.2013 v kanceláři starosty na MěÚ Hustopeče Usnesení ze 79. schůze rady města Hustopeče, konané dne 12.3.2013 v kanceláři starosty na MěÚ Hustopeče Usnesení č. 1/79/13: RM schválila program dnešní schůze RM (příloha č. 1). Usnesení č. 2/79/13: RM

Více

Městský úřad Lipník nad Bečvou Odbor životního prostředí náměstí T. G. Masaryka 89, 751 31 Lipník nad Bečvou

Městský úřad Lipník nad Bečvou Odbor životního prostředí náměstí T. G. Masaryka 89, 751 31 Lipník nad Bečvou Vaše čj.: Ze dne: Naše sp. zn.: MU/23046/2012/6266/2/ŽP-VO Naše čj.: MU/01582/2013/ŽP-VO Vyřizuje: Ing. Xenie Pospíšilová Tel.: 581 722 346 E-mail: xpospisilova@mesto-lipnik.cz Počet listů: 2 Počet listů

Více

Z Á P I S. z 20. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 2. 9. 2014 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p.

Z Á P I S. z 20. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 2. 9. 2014 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p. Z Á P I S z 20. zasedání Zastupitelstva obce Okrouhlá, konaného dne 2. 9. 2014 v 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu, Okrouhlá č.p.123 Přítomni: dle prezenční listiny 13 členů. Krátkodobě omluveni:

Více

Zápis. ze 75. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne v hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis. ze 75. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne v hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis ze 75. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 2.12.2013 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Jaroslav Kučera Eva Gréeová Zbyněk Parma

Více

Zápis ze schůze ZO Předslavice 20.2.2015 Místo konání: víceúčelové zařízení,,sokolovna,, Předslavice

Zápis ze schůze ZO Předslavice 20.2.2015 Místo konání: víceúčelové zařízení,,sokolovna,, Předslavice Zápis ze schůze ZO Předslavice 20.2.2015 Místo konání: víceúčelové zařízení,,sokolovna,, Předslavice Termín konání: 20.2.2015 19.00 hod Navržený program: 1. Zahájení 2. Určení ověřovatelů zápisu 3. Využití

Více

ZÁPIS o průběhu X. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko konaného dne 22. 7. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Krásensko

ZÁPIS o průběhu X. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko konaného dne 22. 7. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Krásensko ZÁPIS o průběhu X. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko konaného dne 22. 7. 2008 v zasedací místnosti Obecního úřadu Krásensko Starostka Hana Šíblová zahájila 10. zasedání Zastupitelstva obce Krásensko

Více

Zápis z 25. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 17.10.2011 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis z 25. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 17.10.2011 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis z 25. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 17.10.2011 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Jaroslav Kučera Eva Gréeová Pavel Šrámek

Více

Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva Městyse Moravská Nová Ves, konaného 14.6.2012 v 18.00 hod. v sokolovně v Moravské Nové Vsi

Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva Městyse Moravská Nová Ves, konaného 14.6.2012 v 18.00 hod. v sokolovně v Moravské Nové Vsi 1 Zápis z 10. veřejného zasedání Zastupitelstva Městyse Moravská Nová Ves, konaného 14.6.2012 v 18.00 hod. v sokolovně v Moravské Nové Vsi Přítomni: Omluveni: Fila Jiří, Mgr. Gréeová Eva Glos Jaroslav

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postřekov. Místo: zasedací místnost Obecního úřadu Datum: 14.1.2015

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postřekov. Místo: zasedací místnost Obecního úřadu Datum: 14.1.2015 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postřekov Místo: zasedací místnost Obecního úřadu Datum: 14.1.2015 Zúčastnění členové ZO: Omluveni: Hosté na jednání: Jan Kreuz, Jaromír Steinberger, Petr

Více

Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 1. července 2009 od 18.30 hodin. 2. Informace o dotaci na opravu místních komunikací

Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 1. července 2009 od 18.30 hodin. 2. Informace o dotaci na opravu místních komunikací Z á p i s č. 6/2009 Z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 1. července 2009 od 18.30 hodin Přítomno: členů zastupitelstva 5 občanů 4 zapisovatel: Lenka Kučerová Program: 1. Kontrola

Více

Z Á P I S z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 28.6.2012 od 19:00 hodin v sále hostince U kaštanu

Z Á P I S z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 28.6.2012 od 19:00 hodin v sále hostince U kaštanu Z Á P I S z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 28.6.2012 od 19:00 hodin v sále hostince U kaštanu Přítomní členové ZO: Jiří Štěpánek, Marek Veselý, Iveta Kašparová, Drahuše

Více

Z á p i s. Starostka města zahájila v 15.33 hod. Hovory s občany, v rámci kterých bylo projednáno následující:

Z á p i s. Starostka města zahájila v 15.33 hod. Hovory s občany, v rámci kterých bylo projednáno následující: Z á p i s z XXII. zasedání Zastupitelstva města Nového Města na Moravě konaného dne 23.6. 2009 v budově Městského úřadu Nové Město na Moravě, Vratislavovo nám. 103 Starostka města zahájila v 15.33 hod.

Více

Z á p i s č. 7/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva města Velvary konaného dne 4. listopadu 2015 od 18:00 hod. v obřadní síni městského úřadu

Z á p i s č. 7/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva města Velvary konaného dne 4. listopadu 2015 od 18:00 hod. v obřadní síni městského úřadu Město Velvary, náměstí Krále Vladislava l, 273 24 Velvary tel. 315 617 001, fax 315 617 000, e-mail: el.podatelna@velvary.cz Z á p i s č. 7/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Velvary konaného

Více

Zápis ze 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 8. července 2015.

Zápis ze 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou konaného dne 8. července 2015. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis ze 11. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

Z á p i s č. 6 /2012

Z á p i s č. 6 /2012 Strana č. 1/6 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 6 /2012 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 8. 8. 2012 v 19.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš

Více

Zápis Z 42. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne v 19:00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis Z 42. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne v 19:00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis Z 42. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 6.3.2017 v 19:00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Igor Antal Soňa Petrjanošová Rostislav Silný

Více

Zápis Ze 7. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 14.3. 2011 v budově Městského úřadu Dolní Kounice

Zápis Ze 7. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 14.3. 2011 v budově Městského úřadu Dolní Kounice Zápis Ze 7. schůze Rady Města Dolní Kounice konané dne 14.3. 2011 v budově Městského úřadu Dolní Kounice Přítomní : Karel Zalaba starosta Bc. Martin Frei místostarosta Mgr. Oldřich Brabec radní - omluven

Více

Z á p i s z 5. zasedání zastupitelstva města Nové Město pod Smrkem konaného dne 29. června 2011

Z á p i s z 5. zasedání zastupitelstva města Nové Město pod Smrkem konaného dne 29. června 2011 Z á p i s z 5. zasedání zastupitelstva města Nové Město pod Smrkem konaného dne 29. června 2011 Přítomni: Mgr. Miroslav Funtán, Mgr. Martina Funtánová, pan Milan Kotrbatý, pan Miroslav Kozák, pan Lukáš

Více

Zápis ze 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. dubna 2011 od 16.00 hodin v kanceláři starosty

Zápis ze 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. dubna 2011 od 16.00 hodin v kanceláři starosty Zápis ze 7. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 4. dubna 2011 od 16.00 hodin v kanceláři starosty přítomno: omluvena: ověřovatel zápisu: zapisovatelka: 4 členové rady města + tajemnice

Více

U S N E S E N Í. z 11. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 1. 9. 2015 od 18,00 hod v kanceláři starostky.

U S N E S E N Í. z 11. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 1. 9. 2015 od 18,00 hod v kanceláři starostky. U S N E S E N Í z 11. zasedání Zastupitelstva Městyse Větrný Jeníkov, konaného dne 1. 9. 2015 od 18,00 hod v kanceláři starostky. Zastupitelstvo městyse projednalo: 1. Schválení programu, určení ověřovatelů

Více

Program 5. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves:

Program 5. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves: Zápis z 5. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 10.1. 2011 v 17.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Mgr. Bc. Marek Košut Kučera Jaroslav Gréeová Eva Ing.

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 30. října 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 30. října 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 30. října 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: 10 Členů ZO Omluveni: 1 Neomluveni: - Jednání řídí : Zapisovatel : Martin Bárta

Více

Program 56. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves:

Program 56. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves: Zápis z 56. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 14.1. 2013 v 19,00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Hosté Marek Košut Zbyněk Parma Jaroslav Kučera Omluveni

Více

Městský úřad Vracov. Veřejná vyhláška Usnesení

Městský úřad Vracov. Veřejná vyhláška Usnesení Městský úřad Vracov odbor výstavby a zemědělství nám. Míru 202, Vracov 696 42 č.j. 1367-328-12-6 Vracov 12.09.2013 vyřizuje: Gloza Veřejná vyhláška Usnesení Dne 14.09.2012 podal RC Reinvest, a.s., IČ 28263685,

Více

Zápis č. 13/ 2008. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves. konaného dne 1. října 2008 na obecním úřadě. ve Veliké Vsi v 18.30 hod.

Zápis č. 13/ 2008. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves. konaného dne 1. října 2008 na obecním úřadě. ve Veliké Vsi v 18.30 hod. Zápis č. 13/ 2008 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 1. října 2008 na obecním úřadě ve Veliké Vsi v 18.30 hod. Členů zastupitelstva - přítomno : 7 - občanů přítomno: 8 Zapisovatel

Více

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29. března 2015, od 16 hodin.

Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29. března 2015, od 16 hodin. Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29. března 2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Z á p i s. ze 42. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 10.06.2014 od 19.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice

Z á p i s. ze 42. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 10.06.2014 od 19.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice Z á p i s ze 42. zasedání zastupitelstva Obce Bratčice, konaného dne 10.06.2014 od 19.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Bratčice Přítomni: dle prezenční listiny Nepřítomna: Ing. Jana Jersenská

Více

Zápis z 40. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 28.5.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis z 40. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 28.5.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis z 40. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 28.5.2012 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Pavel Šrámek Zbyněk Parma Jaroslav Kučera

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 4. zasedání zastupitelstva města dne: 28. 4. 2011 Bod pořadu jednání: Finanční podíl Statutárního města Liberec na obnově kulturních památek v rámci Programu

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, které se konalo 19.3. 2012 v zasedací místnosti v Zeměchách

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, které se konalo 19.3. 2012 v zasedací místnosti v Zeměchách Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Jimlín, které se konalo 19.3. 2012 v zasedací místnosti v Zeměchách Přítomno : 9 členů ZO, dle prezenční listiny Program : 1. Kontrola usnesení z minulého

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HŘIBOJEDY KONANÉHO DNE 25. LISTOPADU 2015 OD 18:00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ HŘIBOJEDY

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HŘIBOJEDY KONANÉHO DNE 25. LISTOPADU 2015 OD 18:00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ HŘIBOJEDY ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HŘIBOJEDY KONANÉHO DNE 25. LISTOPADU 2015 OD 18:00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI OÚ HŘIBOJEDY 1. Zahájení Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Hřibojedy bylo

Více

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. října 2015

Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. října 2015 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 26. října 2015 Přítomni: Ivana Vlková, Kateřina Pudivítrová, Jana Marešová, Michaela Jůzková, Josef Novák, Vladimír Šíma, Josef Novák,

Více

Zápis. z 66. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 1.7.2013 v 18.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis. z 66. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 1.7.2013 v 18.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis z 66. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 1.7.2013 v 18.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Jaroslav Kučera Eva Gréeová Pavel Šrámek

Více

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. zápis č. 07/2011. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 26.09.

MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY. zápis č. 07/2011. ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 26.09. MĚSTYS MLADÉ BUKY ZASTUPITELSTVO MĚSTYSE MLADÉ BUKY zápis č. 07/2011 ze zasedání Zastupitelstva městyse Mladé Buky ze dne 26.09.2011 Přítomni: Bc. Jiří Zeman, Mgr. Luboš Ferkl, Mgr. Pavel Petržela, p.

Více

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 8/2015 ze dne 19.11.2015 od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří.

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 8/2015 ze dne 19.11.2015 od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Zápis z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 8/2015 ze dne 19.11.2015 od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Přítomno: 7 členů OZ, omluven 1 člen OZ. Jmenovitě dle prezenční listiny. Zapisovatel:

Více

Z Á P I S A U S N E S E N Í

Z Á P I S A U S N E S E N Í Č.j. 734/02/2014 Z Á P I S A U S N E S E N Í č. 9/2014 o průběhu zasedání zastupitelstva obce Malá Štáhle konaného dne 1.9.2014 v 17.00 hod. na obecním úřadě Malá Štáhle Přítomni: Ing. Miroslav Pospíšil,

Více

Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis č. 24 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Hluk konaného dne 30.04.

Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis č. 24 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Hluk konaného dne 30.04. Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis č. 24 z veřejného zasedání Zastupitelstva města Hluk konaného dne 30.04.2014 Přítomni : 16 Omluveni : Ing. František Dufka, Mgr.

Více

Obec Veliká Ves. Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 1/2014 Datum konání: 12. 2. 2014 od 18.30 hodin

Obec Veliká Ves. Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 1/2014 Datum konání: 12. 2. 2014 od 18.30 hodin Obec Veliká Ves Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 1/2014 Datum konání: 12. 2. 2014 od 18.30 hodin Přítomni: p. Kučerová, p. Vorlová, p. Krčil, p. Čuchal p. Jaroš příchod 18.45 hodin Omluveni:

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 04.04.2007 v 18,00 hod. v zasedací místnosti úřadu městyse. čj. 13/2007 Starostka zahájila 13. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice

Více

Zápis. Omluveni. Bod č. 1 programu - Zahájení, program 15. schůze rady městyse

Zápis. Omluveni. Bod č. 1 programu - Zahájení, program 15. schůze rady městyse Zápis Z 15. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 13.7.2015 v 19:00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Igor Antal Soňa Petrjanošová Eva Gréeová

Více

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 25.03.2008 v 18.00 hod. v sále Základní školy Blížkovice.

Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 25.03.2008 v 18.00 hod. v sále Základní školy Blížkovice. Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice ze dne 25.03.2008 v 18.00 hod. v sále Základní školy Blížkovice. čj. 2/2008 Starostka zahájila 2. zasedání Zastupitelstva městyse Blížkovice v

Více

Zápis z 9. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa,

Zápis z 9. jednání výboru pro pronájem a prodej nemovitostí Zastupitelstva města Česká Lípa, nemovitostí Zastupitelstva města, Strana č. 1 / 27 Přítomni: Ing. Jitka Volfová, Stanislav Svatoš, Roman Mrkvička, Jana Rychtaříková, Milan Lopušan, Zbyněk Cincibus, Luboš Špindler, Ing. Alexandra Píšková,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č.j.: 725/2015 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 123 ze dne 22.09.2015 Návrh Smlouvy o výstavbě bytových jednotek formou půdní vestavby podle 1170 a násl. zákona č. 89/2012

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 134/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 120 ze dne 02.03.2015 Návrh dodatku č. 1 ke smlouvě o výpůjčce č. 2014/00116/OMA ze dne 6.3.2014 se Společenstvím vlastníků jednotek

Více

Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva Městyse Moravská Nová Ves, konaného dne 20.12.2011 v 18.00 hod. v sokolovně v Moravské Nové Vsi.

Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva Městyse Moravská Nová Ves, konaného dne 20.12.2011 v 18.00 hod. v sokolovně v Moravské Nové Vsi. 1 Zápis z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva Městyse Moravská Nová Ves, konaného dne 20.12.2011 v 18.00 hod. v sokolovně v Moravské Nové Vsi. Přítomni: Omluveni: Fila Jiří, Mgr. Gréeová Eva Glos Jaroslav

Více

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 22. 3. 2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin.

Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 22. 3. 2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Zápis o průběhu zasedání zastupitelstva obce konaného dne 22. 3. 2007 v zasedací místnosti Obecního úřadu Havraníky v 17.00 hodin. Starostka Jaroslava Šalomounová zahájila zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 23. února 2015 od 17.15 hodin na OÚ v Zákolanech

Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 23. února 2015 od 17.15 hodin na OÚ v Zákolanech Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Zákolany konaného dne 23. února 2015 od 17.15 hodin na OÚ v Zákolanech Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce Zákolany (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012

Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012 Zápis z 49. schůze městské rady ze dne 4. dubna 2012 Přítomni: členové rady: Mgr. Vladimír Hokr, starosta města Bc. Josef Vochoska, místostarosta Miroslav Šlenc, místostarosta Mgr. Michal Jarolímek, člen

Více

Hlasování č. 3 : pro 8; proti 0; zdržel se 0 Usnesení č. 2/1212/12 Zastupitelstvo obce Omice s c h v a l u j e program.

Hlasování č. 3 : pro 8; proti 0; zdržel se 0 Usnesení č. 2/1212/12 Zastupitelstvo obce Omice s c h v a l u j e program. Z Á P I S o průběhu V. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.12.2012 na Obecním úřadě v Omicích Starostka Libuše Pličková zahájila V. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis č. 10/2008. Petr Slezák, Ing. Aleš Hádlík, Ing. Eliška Kopřivová, Jaroslav Stávek, Tomáš Stávek, Mgr. Petr Antoš, Pavel Stávek, Jana Hádlíková

Zápis č. 10/2008. Petr Slezák, Ing. Aleš Hádlík, Ing. Eliška Kopřivová, Jaroslav Stávek, Tomáš Stávek, Mgr. Petr Antoš, Pavel Stávek, Jana Hádlíková Zápis č. 10/2008 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 27. října 2008 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Aleš

Více

Zápis. ze 73. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 11.11.2013 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107

Zápis. ze 73. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 11.11.2013 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Zápis ze 73. schůze Rady městyse Moravská Nová Ves, konané dne 11.11.2013 v 19.00 hod. v kanceláři starosty, nám. Republiky 107 Přítomni: Členové rady Marek Košut Jaroslav Kučera odešel v 21 30 hodin Eva

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Kunčina Konaného dne 22. 7. 2015 v 17:00 hod. v obřadní místnosti Obecního úřadu Kunčina Přítomní zastupitelé: Miroslav Kubín, Josef Beneš, Zdeněk Henych,

Více

REKONSTRUKCE POLNÍ CESTY VPC 3-R, k.ú.vendolí

REKONSTRUKCE POLNÍ CESTY VPC 3-R, k.ú.vendolí odbor dopravy Vaše zn./ ze dne Naše zn. 19033-14/OD-3506-2014/DIR(SR/41) Vyřizuje/tel. Dirr Radek/461550462 Svitavy 2014-04-14 e-mail radek.dirr@svitavy.cz Účastníkům řízení doručeno veřejnou vyhláškou

Více

Městská část Praha - Zbraslav

Městská část Praha - Zbraslav Městská část Praha - Zbraslav Zápis 7. řádné jednání rady městské části, konané dne 26. 2. 2014 v 16:00 hod. Přítomni: A. Háněl, A. Klímová, F. Toušek, S. Hasenkopfová (příchod v 16.39 h), T. Verner (příchod

Více

Zápis z 33. schůze Rady města Svobody nad Úpou konané dne 13.1.2016

Zápis z 33. schůze Rady města Svobody nad Úpou konané dne 13.1.2016 *MESUX000HJVG* Sp. značka: SVO/56/2016/Bal Sp. znak: 101.2.2 Sk. znak/lhůta: A/10 Zápis z 33. schůze Rady města Svobody nad Úpou konané dne 13.1.2016 Jednání Rady města zahájil v 18:05 hodin a dále řídil

Více

Zápis č. 20/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 20.01.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204

Zápis č. 20/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 20.01.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 Zápis č. 20/2016 z jednání Rady města Napajedla, které se uskutečnilo dne 20.01.2016 od 14:00 hodin v zasedací místnosti č. 204 Přítomni: Irena Brabcová, Zbyněk Ohnoutek, František Cívela, Kamil Koláček,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Raná č. 4. konaného dne 9.11.2015 od 18 ti hodin v zasedací místnosti. Obecního úřadu Raná

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Raná č. 4. konaného dne 9.11.2015 od 18 ti hodin v zasedací místnosti. Obecního úřadu Raná 1 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Raná č. 4 konaného dne 9.11.2015 od 18 ti hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Raná ad 1/ Zahájení Přítomné na zasedání přivítal starosta obce. Dále konstatoval,

Více

Zápis č. 54 ze schůze výboru, konané dne 5. 8. 2009

Zápis č. 54 ze schůze výboru, konané dne 5. 8. 2009 Zápis č. 54 ze schůze výboru, konané dne 5. 8. 2009 Účast Výbor SV David Moravec Předseda Přítomen Místopředseda Přítomen Člen Nepřítomen Jan Heřmanský Člen Přítomen Richard Žlebek Člen Přítomen Člen Přítomen

Více

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 2. prosince 2009 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd

Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 2. prosince 2009 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Z á p i s ze zasedání obecního zastupitelstva, konaného dne 2. prosince 2009 v kanceláři OÚ Vysoký Újezd Přítomni: R. Janda, P. Padevět, E. Kašáková, J. Dvořák, V. Kocourek, J. Bron, M. Vnouček. Zahájení

Více

poškozeného povodní v roce 2002. Diskuse:0 Zastupitelstvo bere informaci na vědomí.

poškozeného povodní v roce 2002. Diskuse:0 Zastupitelstvo bere informaci na vědomí. ZÁPIS Z 8. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MČ Praha - Suchdol dne 18.12 2003 Účast při zahájení zasedání: zastupitelů Omluveni: p. Ptáček, p. Pytlíček, Mgr. Halová Je přítomna nadpoloviční většina zastupitelů,

Více

Návrh rozpočtu Městyse Moravská Nová Ves na rok 2014-podrobné členění

Návrh rozpočtu Městyse Moravská Nová Ves na rok 2014-podrobné členění Návrh rozpočtu Městyse Moravská Nová Ves na rok 2014-podrobné členění PAR POL Popis Příjmy Výdaje základní Výdaje rozšířené Výdaje celkem 0000 Daňové příjmy - 1111 Daň z příjmů FO ze závislé činnosti 5

Více

Z á p i s č. 34/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 17.4.2014

Z á p i s č. 34/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 17.4.2014 Z á p i s č. 34/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 17.4.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:10 František Bouček,

Více

R O Z H O D N U TÍ. Skate a in-line park v Praze - Satalicích.

R O Z H O D N U TÍ. Skate a in-line park v Praze - Satalicích. MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 19 Úřad městské části Praha 19 se sídlem: Semilská 43/1, 197 04 Praha 9 Kbely odbor výstavby stavební úřad detašované pracoviště: Železnobrodská 825, 197 04 Praha 9 Kbely telefon: 286

Více

Přítomni: Ing. Louda, Mgr. Orel, Ing. Kubánek, MUDr. Kulich, Bc. Omastová, Mgr. Rosůlek, PaedDr. Štoček

Přítomni: Ing. Louda, Mgr. Orel, Ing. Kubánek, MUDr. Kulich, Bc. Omastová, Mgr. Rosůlek, PaedDr. Štoček z 58. zasedání Rady města Nový Bydžov konaného dne 18. 8. 2008 od 14:30 hodin v malé zasedací místnosti Městského úřadu Nový Bydžov ----------- Přítomni: Ing. Louda, Mgr. Orel, Ing. Kubánek, MUDr. Kulich,

Více

Program 11. zasedání zastupitelstva MČ Opava Suché Lazce konaného dne 15. 12. 2015 v 18.15 hod.

Program 11. zasedání zastupitelstva MČ Opava Suché Lazce konaného dne 15. 12. 2015 v 18.15 hod. Program 11. zasedání zastupitelstva MČ Opava Suché Lazce konaného dne 15. 12. 2015 v 18.15 hod. 1 / 11 Zahájení zasedání zastupitelstva MČ Suché Lazce. 2 / 11 Volba ověřovatelů a zapisovatelky. 3 / 11

Více

o průběhu 9. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 9. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 9. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 13. 08. 2012 v Těšeticích Starosta obce zahájil 9. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více