U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll Omluveni JUDr. J. Knot PROGRAM 1) Návrh na rozpočtová opatření č /17 2) Návrhy střednědobých výhledů rozpočtů příspěvkových organizací zřízených městem Písek na roky ) Návrhy rozpočtů příspěvkových organizací zřízených městem Písek na rok ) Návrhy závazných ukazatelů a odpisových plánů příspěvkových organizací zřízených městem Písek na rok ) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek 6) Použití finančních prostředků z fondů investic ZŠ J. K. Tyla a Městské knihovny 7) Přijetí finančního daru pro základní školu T. G. Masaryka v Písku 8) Vyřazení dlouhodobého majetku Domovní a bytové správy města Písku 9) Prominutí poplatku z prodlení 10) Žádost o poskytnutí finančního daru 11) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Cyklistická stezka a chodník Hradiště průmyslová zóna a centrum města Písek; objekt č. 2 lávka pro cyklisty a pěší II. 12) Věcná břemena 13) Dispozice s majetkem města 14) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 15) Návrh na pronájmy nebytových prostor 16) Řešení nájemních vztahů k bytům 17) Návrh na řešení bytových záležitostí 18) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 19) Poskytnutí bytů pro osoby v tíživé životní situaci 20) Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města Písku 21) Návrh pořadníku žadatelů o byt na rok 2018, informace o přidělených bytech v roce 2017

2 22) Stav realizace opatření pro období let plynoucích ze Strategického plánu a tvorby koncepce města Písku do roku ) Sportovně komunitní centrum Písek informace o krácení dotace 24) Smlouva o poskytnutí podpory ze Státního fondu životního prostředí ČR 25) Smlouva o poskytování služeb technické podpory Hostovaná spisová služba s poskytovatelem GEOVAP, spol. s r. o. 26) Smlouva o poskytování služeb mezi městem Písek a Píseckem, s. r. o. 27) Dodatek ke smlouvám s Komerční bankou a. s. a Cataps s. r. o. 28) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Parkování u MŠ na sídlišti Jih v Písku se společností ROBSTAV stavby k. s. 29) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Oprava vnitřních prostor plaveckého stadionu v Písku se společností ROBRO s. r. o. 30) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Rekonstrukce ulice Svatotrojická se společností Casta dopravní stavby s. r. o. 31) Dodatek ke smlouvě o zajištění zpětného odběru elektrozařízení se společností Elektrowin a. s. 32) Dodatek ke smlouvě o nájmu podniku s Teplárnou Písek, a. s. 33) Ceny tepelné energie pro konečného spotřebitele Teplárna Písek, a. s. 34) Návrh na schválení Plánu investic a oprav 2018 pronajatého majetku Teplárna Písek, a. s. na majetku města Písek pro rok ) Aktualizace příloh ke smlouvě o zajištění dopravní obslužnosti MHD Písek 36) Záměr předložení žádosti o podporu v rámci dotačního programu Jihočeského kraje Podpora sportu 37) Záměr podání žádosti o dotaci z dotačního programu Podpora kultury 38) Výpůjčka movitých věcí expozice sladovnictví Sladovně Písek o. p. s. 39) Úkoly z výsledků externího auditu Sladovny Písek o. p. s. posunutí termínu 40) Nabídka partnerské spolupráce s JTV a. s. 41) Informace o využití příspěvku na děti a mládež 42) Projekt Písek Asistenti prevence kriminality, rok ) Pokračování místního akčního plánu rozvoje vzdělávání na Písecku MAP II 44) Žádost o souhlas s umístěním sídla provozovny 45) Zrušení části usnesení rady města 46) Výjimky z vyhlášky 47) Informace z jednání komisí 48) Stanovení celkového počtu zaměstnanců v organizační složce Smart Písek 49) Záměr předložení žádosti o dotaci z výzvy Jihočeského kraje, program Rozvoj venkova a krajiny 50) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1) Návrh na rozpočtová opatření č /17 Usnesení č. 754/17 Rada města schvaluje rozpočtová opatření č /17. Ing. L. Toman stránka 2 (celkem 20)

3 K bodu 2) Návrhy střednědobých výhledů rozpočtů příspěvkových organizací zřízených městem Písek na roky Usnesení č. 755/17 Rada města střednědobé výhledy rozpočtů příspěvkových organizací zřízených městem Písek na roky ) Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek, 2) Základní školy J. Husa a Mateřské školy Písek, 3) Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek, 4) Základní školy Svobodná a Mateřské školy Písek, 5) Základní školy T. Šobra a Mateřské školy Písek, 6) Základní školy J. K. Tyla a Mateřské školy Písek, 7) Centra kultury města Písek, 8) Domovní a bytové správy města Písku, 9) Městské knihovny Písek, 10) Městského střediska sociálních služeb dle předložených návrhů schvaluje. Ing. L. Toman K bodu 3) rok 2018 Návrhy rozpočtů příspěvkových organizací zřízených městem Písek na Usnesení č. 756/17 Rada města rozpočty příspěvkových organizací zřízených městem Písek na rok ) Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek, 2) Základní školy J. Husa a Mateřské školy Písek, 3) Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek, 4) Základní školy Svobodná a Mateřské školy Písek, 5) Základní školy T. Šobra a Mateřské školy Písek, 6) Základní školy J. K. Tyla a Mateřské školy Písek, 7) Centra kultury města Písek, 8) Domovní a bytové správy města Písku, 9) Městské knihovny Písek, 10) Městského střediska sociálních služeb dle předložených návrhů schvaluje. Ing. L. Toman K bodu 4) Návrhy závazných ukazatelů a odpisových plánů příspěvkových organizací zřízených městem Písek na rok 2018 Usnesení č. 757/17 Rada města návrhy závazných ukazatelů a odpisových plánů příspěvkových organizací na rok ) Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek, 2) Základní školy J. Husa a Mateřské školy Písek, 3) Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek, 4) Základní školy Svobodná a Mateřské školy Písek, 5) Základní školy T. Šobra a Mateřské školy Písek, stránka 3 (celkem 20)

4 6) Základní školy J. K. Tyla a Mateřské školy Písek, 7) Centra kultury města Písek, 8) Domovní a bytové správy města Písku, 9) Městské knihovny Písek, 10) Městského střediska sociálních služeb dle předložených návrhů schvaluje. Ing. L. Toman K bodu 5) Písek Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Usnesení č. 758/17 Rada města změny závazných ukazatelů 1) Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek, 2) Základní školy J. Husa a Mateřské školy, 3) Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek, 4) Základní školy Svobodná a Mateřské školy Písek, 5) Základní školy T. Šobra a Mateřské školy Písek, 6) Základní školy J. K. Tyla a Mateřské školy Písek, 7) Centra kultury města Písek, 8) Domovní a bytové správy města Písku, 9) Městské knihovny Písek, 10) Městského střediska sociálních služeb schvaluje. Ing. L. Toman K bodu 6) knihovny Použití finančních prostředků z fondů investic ZŠ J. K. Tyla a Městské Usnesení č. 759/17 1. Rada města použití finančních prostředků z fondu investic Základní školy J. K. Tyla a MŠ Písek na úhradu vlastního podílu akce Vybudování bezpečného povrchu stávajícího hřiště u 11. MŠ Na Ryšavce 241, Písek Hradiště ve výši 50 tis. Kč schvaluje. 2. Rada města použití finančních prostředků z fondu investic Městské knihovny Písek na pořízení nových webových stránek v hodnotě 110 tis. Kč schvaluje. Ing. L. Toman K bodu 7) Přijetí finančního daru pro základní školu T. G. Masaryka v Písku Usnesení č. 760/17 Rada města schvaluje přijetí finančního daru v celkové výši Kč od Naděje, pobočka Písek dle přiložené darovací smlouvy, která je nedílnou součástí tohoto materiálu, pro příspěvkovou organizaci Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Písek, Čelakovského 24, Písek , IČ: Ing. M. Cibulková stránka 4 (celkem 20)

5 K bodu 8) Vyřazení dlouhodobého majetku Domovní a bytové správy města Písku Usnesení č. 761/17 Rada města I. schvaluje zrušení usnesení rady města č. 562/17 bod 3) odprodej osobního automobilu Renault Megane prostřednictvím autobazaru, II. schvaluje vyřazení osobního automobilu Renault Megane PII ekologickou likvidací. Ing. Z. Šartnerová K bodu 9) Prominutí poplatku z prodlení Usnesení č. 762/17 Rada města postupuje zastupitelstvu města rozhodnutí o případném prominutí penále a ukládá DBS v součinnosti s odbory městského úřadu doplnit důvodovou zprávu o právní titul nabytí bytu č. 7 zpět do vlastnictví města. Ing. Z. Šartnerová K bodu 10) Žádost o poskytnutí finančního daru Usnesení č. 763/17 Rada města neschvaluje poskytnutí finančního daru ve výši Kč společnosti PEKAŘSTVÍ A CUKRÁŘSTVÍ KODÁDEK s. r. o., IČO: , se sídlem Mokrého 166, Vodňany, zastoupené panem Milanem Kodádkem. Ing. L. Toman K bodu 11) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Cyklistická stezka a chodník Hradiště průmyslová zóna a centrum města Písek; objekt č. 2 lávka pro cyklisty a pěší II. Usnesení č. 764/17 Rada města 1. schvaluje účastníka Metrostav a. s., Koželužská 2450/4, Praha, IČO za celkovou cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle dílčího hodnotícího kritéria nejnižší nabídková cena vyhodnocena jako ekonomicky nejvýhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Cyklistická stezka a chodník Hradiště průmyslová zóna a centrum města Písek; objekt č. 2 lávka pro cyklisty a pěší II. 2. schvaluje účastníka SMP CZ, a. s., Vyskočilova 1566, Praha, IČO: jako druhého v pořadí za celkovou cenu Kč bez DPH. Ing. V. Filip K bodu 12) Věcná břemena b1) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Putimská Vysoká VN, NN, výměna TS stránka 5 (celkem 20)

6 Usnesení č. 765/17 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení VN a NN na části pozemku parc. č k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b2) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Čížovská, AUTO PELI VN přip.ts, kab. Usnesení č. 766/17 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení VN na částech pozemků parc. č. 597/2 a parc.č. 597/3 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b3) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Rek. NTL Písek, sídl. Za Kapličkou II. etapa Usnesení č. 767/17 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení NTL plynovodu a přípojek na částech pozemků parc. č. 1530/1, 1530/15, 1535/4 a parc. č. 2198/1 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b4) zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Teplárny Písek a. s. Rekonstrukce teplovodních rozvodů z VS Jih I trasa D Usnesení č. 768/17 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení teplovodního potrubí včetně obslužného zařízení na částech pozemků parc. č. 1258/33, 1258/34, 1258/114, 1258/115, 1258/116, 1258/118 a parc. č. 1258/119 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby parovodu, dále provádět na parovodu úpravy za účelem jeho modernizace nebo zlepšení jeho výkonnosti ve prospěch Teplárny Písek a. s., IČO , se sídlem Písek, stránka 6 (celkem 20)

7 U Smrkovické silnice 2263, Písek za jednorázovou úhradu Kč. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b5) zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení vodovodního potrubí ve prospěch každého vlastníka pozemku parc. č. st. 50/1 k. ú. Horní Ostrovec (v současné době ve vlastnictví žadatele) Usnesení č. 769/17 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení vodovodního potrubí včetně obslužného zařízení na části pozemku parc. č. 443/3 k. ú. Horní Ostrovec a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby vodovodního potrubí, dále provádět úpravy na vodovodním potrubí za účelem jeho modernizace nebo zlepšení jeho výkonnosti ve prospěch každého vlastníka pozemku parc. č. st. 50/1 k. ú. Horní Ostrovec (v současné době ve vlastnictví žadatele) za jednorázovou úhradu Kč. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. K bodu 13) Dispozice s majetkem města d1) Odstranění hřiště u bytových domů Šobrova Písek Usnesení č. 770/17 Rada města Písku po projednání nesouhlasí se zrušením hřiště na pozemku parc. č. 1535/4 k. ú. Písek a s jeho zatravněním. d2) prodej pozemku parc. č. 962/24 k. ú. Písek na zahrádky lokalita Na Pakšovce K tomuto bodu nebylo přijato žádné usnesení. K bodu 14) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) žádost o úpravu nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc. č. 2221/5 k. ú. Písek Usnesení č. 771/17 Rada města Písku po projednání schvaluje uzavření dodatku ke smlouvě o nájmu pozemku pro umístění nádob na směsný komunální odpad dle přílohy s žadatelkou ve smyslu rozšíření výměry pronajaté části pozemku parc. č. 2221/5 k. ú. Písek, a to z 1 m 2 na 2 m 2. Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku č. 1 k nájemní smlouvě. stránka 7 (celkem 20)

8 b) SVJ domu č. p v Erbenově ulici v Písku žádost o pronájem části pozemku parc. č. 1757/20 k. ú. Písek Usnesení č. 772/17 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 1757/20 o výměře 141 m 2 v k. ú. Písek za účelem užívání jako okrasná zahrada a místo pro odpočinek a rekreaci na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok s nájemným ve výši 10 Kč/m 2 /rok pro Společenství vlastníků jednotek domu čp v Erbenově ulici v Písku, IČO , sídlem Písek, Velké náměstí 114/3. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. c) MUDr. Jiřina Holická žádost o pronájem části pozemku par. č. 1560/32 k. ú. Písek Usnesení č. 773/17 Rada města Písku po projednání: 1. neschvaluje pronájem části pozemku parc. č. 1560/32 o výměře 30 m 2 (2 x 15 m) k. ú. Písek za účelem vyhrazeného parkování pro pacienty ordinace na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců za úplatu ve výši Kč za jedno parkovací místo měsíčně pro MUDr. Jiřinu Holickou, IČO , sídlem Písek, Holečkova 822/1. 2. schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 1560/32 o výměře 30 m 2 (2 x 15 m) k. ú. Písek za účelem vyhrazeného parkování pro pacienty ordinace na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců za úplatu ve výši 900 Kč za jedno parkovací místo měsíčně pro MUDr. Jiřinu Holickou, IČO , sídlem Písek, Holečkova 822/1 s tím, že vyhrazená parkovací místa budou umístěna bezprostředně za sebou. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku d) žádost o pronájem části pozemku parc. č. 771/1 a části pozemku parc. č. 433/6 vše k. ú. Semice u Písku Usnesení č. 774/17 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 771/1 o výměře 20 m 2 a části pozemku parc. č. 433/6 o výměře 30 m 2 vše k. ú. Semice u Písku za účelem udržování zeleně před domem a jeho přilehlé okolní části na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok za nájemné ve výši 10 Kč/m 2 /rok pro žadatele, bytem Praha 4. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. e) Výběrové řízení na pronájem části pozemku parc. č. st k. ú. Písek za účelem umístění dobíjecí stanice pro elektromobily Usnesení č. 775/17 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje zrušení bodu 2. usnesení č. 642/17 ze dne schvaluje vypsání výběrového řízení na umístění a provozování dobíjecí stanice pro elektromobily na části pozemku parc. č. st o výměře 30 m 2 (2 x 15 m 2 ) k. ú. Písek za následujících podmínek: Hodnotící kritérium: výše nabídkové ceny za pronájem dvou parkovacích míst. stránka 8 (celkem 20)

9 Podmiňující kritéria: oboustranná výpovědní lhůta v délce max. 6 měsíců, povinnost nájemce zřídit a uvést nabíjecí stanici do provozu do 6 měsíců od podpisu nájemní smlouvy, garance doby provozu nepřetržitě 24 hodin denně a v případě porušení závazku možnost okamžitého ukončení nájemní smlouvy ze strany města. Rada města ukládá odboru správy majetku vypsat výběrové řízení. f) První novinová společnost, a. s. žádost o pronájem části pozemku parc. č. 321/5 k. ú. Písek Usnesení č. 776/17 Rada města Písku po projednání neschvaluje pronájem části pozemku parc. č. 321/5 o výměře 1 m 2 k. ú. Písek za účelem umístění předávací schránky na tisk za nájemné ve výši 380 Kč ročně na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců pro První novinovou společnost, a. s., IČO , sídlem Praha 9, Paceřická 1/2773. g) První novinová společnost, a. s. žádost o pronájem části pozemku parc. č. 640/6 k. ú. Hradiště u Písku Usnesení č. 777/17 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 640/6 o výměře 1 m 2 k. ú. Hradiště u Písku za účelem umístění předávací schránky na tisk za nájemné ve výši 380 Kč ročně na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců pro První novinovou společnost, a. s., IČO , sídlem Praha 9, Paceřická 1/2773. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. h) Lesy města Písku, s. r. o. úprava předmětu nájmu Usnesení č. 778/17 Rada města Písku po projednání schvaluje vyjmutí pozemku parc. č. 2721/2 o výměře 719 m 2 a pozemku parc. č. 2722/1 o výměře 1270 m 2 vše k. ú. Kluky u Písku z předmětu nájmu smlouvy s Lesy města Písku, s. r. o., IČO , sídlem Písek, Flekačky Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku ke smlouvě o nájmu. K bodu 15) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Pronájem prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 97, Heydukova ul. v Písku Usnesení č. 779/17 Rada města schvaluje jako nájemce žadatele na pronájem prostor sloužících k podnikání o celkové výměře 96,05 m 2 v objektu čp. 97 Heydukova ul. v Písku, který je součástí pozemku stav. parcely č. 122 v k. ú. Písek, za úplatu ve výši Kč/m 2 a rok za účelem provozování cestovní agentury. Rada města pověřuje starostku podpisem nájemní smlouvy na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce a smlouvy o složení jistoty. stránka 9 (celkem 20)

10 K bodu 16) Řešení nájemních vztahů k bytům Usnesení č. 780/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 14 v čp. 229, Ke Střelnici, Písek pro žadatele, Ke Střelnici 229, Písek o 1 rok. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 11 v čp. 395, Jablonského, Písek pro žadatelku, Jablonského 395, Písek o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3 v čp. 410, Třebízského, Písek pro žadatelku, Třebízského 410, Písek o 1 rok. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4 v čp. 1401, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1401, Písek o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 5 v čp. 1401, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1401, Písek o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 13 v čp. 1835, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1835, Písek o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 15 v čp. 1848, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1848, Písek o 1 rok. 08. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10 v čp. 1949, třída Přátelství, Písek pro žadatele, třída Přátelství 1949, Písek o 1 rok. 09. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4 v čp. 1962, Budějovická, Písek pro žadatele, Budějovická 1962, Písek o 1 rok. 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 5 v čp. 2033, Budovatelská, Písek pro žadatelku, Budovatelská 2033, Písek o 1 rok. 11. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7 v čp. 2307, Kollárova, Písek pro žadatelku, Kollárova 2307, Písek o 1 rok. 12. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10 v čp. 366, Na Stínadlech, Písek pro žadatelku, Na Stínadlech 366, Písek o 1 rok. 13. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8 v čp. 397, Jablonského, Písek pro žadatelku, Jablonského 397, Písek o 1 rok. 14. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 22 v čp. 400, Přemyslova, Písek pro žadatelku, Přemyslova 400, Písek o 1 rok. 15. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 21 v čp. 411, Třebízského, Písek pro žadatelku, Třebízského 411, Písek o 1 rok. 16. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6 v čp. 419, Jeronýmova, Písek pro žadatelku, Jeronýmova 419, Písek o 1 rok. 17. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 14 v čp. 433, Na Pěníku, Písek pro žadatelku, Na Pěníku 433, Písek o 1 rok. 18. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8 v čp. 437, Jablonského, Písek pro žadatelku, Jablonského 437, Písek o 1 rok. 19. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 9 v čp. 1577, Kollárova, Písek pro žadatelku, Kollárova 1577, Písek o 1 rok. 20. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10 v čp. 2242, Harantova, Písek pro žadatelku, Harantova 2242, Písek o 1 rok. 21. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 11 v čp. 2443, Jiráskovo nábřeží, Písek pro žadatelku, Jiráskovo nábřeží 2443, Písek na dobu neurčitou. stránka 10 (celkem 20)

11 22. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 12 v čp. 1748, Dr. Milady Horákové, Písek pro žadatelku, Dr. Milady Horákové 1748, Písek o 12 měsíců za částku 45 Kč/m 2 /měsíc. 23. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 38 v čp. 424, Topělecká, Písek pro žadatelku, Topělecká 424, Písek o 6 měsíců. 24. Rada města schvaluje výpůjčku nebytového prostoru v domě nábřeží 1. máje čp. 1364, Písek firmě OBS Korbel, s. r. o., Za nádražím 1083, Písek, IČO: na dobu určitou od Rada města schvaluje podání výpovědi z nájmu bytu z důvodu porušování povinností nájemce zvlášť závažným způsobem. Ing. Z. Šartnerová K bodu 17) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného Usnesení č. 781/17 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: č. 2 o velikosti 1+1 v budově čp. 435, Na Pěníku v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, č. 6 o velikosti 2+1 v budově čp. 1576, Kollárova ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, č. 8 o velikosti 2+1 v budově čp. 1576, Kollárova ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, č. 6 o velikosti 3+1 v budově čp. 360, Na Stínadlech v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, č. 13 o velikosti 3+1 v budově čp. 361, Na Stínadlech v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek. 2) Žádost o výměnu bytů Usnesení č. 782/17 Rada města schvaluje výměnu bytů mezi žadatelkou, Na Stínadlech 360/4 v Písku, byt č. 16 o velikosti 3+1 a žadatelkou, Dvořákova čp. 331 v Písku, byt č. 4 o velikosti 1+1 s tím, že první žadatelka bude mít uzavřenou nájemní smlouvu na dobu určitou do za nájemné ve výši Kč/měsíc a druhá žadatelka nájemní smlouvu na dobu neurčitou, za nájemné ve výši Kč/měsíc dle stávajících nájemních smluv. 3) Žádost o povolení podnájmu Usnesení č. 783/17 Rada města schvaluje podnájem bytu č. 539 v domě čp. 450, V Portyči v Písku, jehož nájemcem je na základě smlouvy o nájmu ze dne žadatelka, na dobu 1 roku pro podnájemce. stránka 11 (celkem 20)

12 4) Žádost o povolení podnájmu Usnesení č. 784/17 Rada města schvaluje podnájem bytu č. 5A 524 v domě čp. 450, V Portyči v Písku, jehož nájemcem je na základě smlouvy o nájmu ze dne žadatelka, na dobu 1 roku pro podnájemce. K bodu 18) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 1) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 27 ul. Otavská čp v Písku Usnesení č. 785/17 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 27 o velikosti 1+1 v budově čp. 1814, ul. Otavská, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 2) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 7 ul. Na Stínadlech čp. 368 v Písku Usnesení č. 786/17 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 7 o velikosti 3+1 v budově čp. 368, ul. Na Stínadlech, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. 3) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 10 ul. nábřeží 1. máje čp v Písku Usnesení č. 787/17 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 10 o velikosti 2+1 v budově čp. 1364, ul. nábřeží 1. máje, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy dle schválených pravidel pro přidělování bytů pro příjmově vymezené osoby. K bodu 19) Poskytnutí bytů pro osoby v tíživé životní situaci Usnesení č. 788/17 Rada města: 1. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na základě výběrového řízení na byt č. 9, v budově čp. 1401, nábřeží 1. máje, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. stránka 12 (celkem 20)

13 Písek, o velikosti 62,40 m 2 za nájemné ve výši 45 Kč/m 2 za měsíc v prvním roce nájmu s žadatelkou. 2. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na základě výběrového řízení na byt č. 6, v budově čp. 1748, Dr. M. Horákové, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 33,59 m 2 za nájemné ve výši 45 Kč/m 2 za měsíc v prvním roce nájmu s žadatelkou. Mgr. M. Baslerová K bodu 20) Písku Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení v majetku města Usnesení č. 789/17 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 36 v domě č ulice Jiráskovo nábřeží s žadatelem na výjimku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. Mgr. M. Baslerová K bodu 21) Návrh pořadníku žadatelů o byt na rok 2018, informace o přidělených bytech v roce 2017 Usnesení č. 790/17 Rada města: 1. schvaluje pořadník žadatelů o poskytnutí bytů zvláštního určení v majetku města Písku jednotlivců dle přílohy č. 1 a pořadník dvojic dle přílohy č. 2, které jsou nedílnou součástí tohoto materiálu. 2. projednala informaci o celkovém počtu přidělených bytů v domech s pečovatelskou službou za rok Mgr. M. Baslerová K bodu 22) Stav realizace opatření pro období let plynoucích ze Strategického plánu a tvorby koncepce města Písku do roku 2025 Usnesení č. 791/17 Rada města: 1. projednala realizaci opatření, vyplývajícího ze Strategického plánu a tvorby koncepce města Písku do roku 2025, pro období 2 let, v předloženém dokumentu Naplňování opatření v oblastech Ekonomika a podnikání, Mobilita, Atraktivita města, městská infrastruktura, v průběhu roku 2017, Akční plán ze dne naplňování opatření v oblastech Ekonomika a podnikání, Mobilita, Atraktivita města, městská infrastruktura, v průběhu roku 2017, v členění: I. splněná opatření k ultimu roku 2017: A Nabídka technického a přírodovědného vzdělání v Písku; A Portál pro podnikání; A Plochy a objekty pro podnikání; A.2.2 Služby pro začínající podnikatele; C.4.1 Destinační management; stránka 13 (celkem 20)

14 C.5.1 Webové stránky města a destinace; C.5.2 Využití sociálních sítí; II. převedení opatření ze seznamu I. Akčního plánu na seznam prioritních opatření II. Akčního plánu: A Kvalita technického a přírodovědného vzdělání; A Motivace k technickému a přírodovědnému vzdělávání; A Popularizace technického a přírodovědného vzdělání v MŠ a ZŠ; B Dopravní studie zklidnění centra se zaměřením na zpřístupnění centra alternativními způsoby dopravy; B Veřejná doprava v centru města; B Bezbariérovost veřejných objektů v centru města; B Řešení dopravy v klidu ve vybraných lokalitách; B Zpřístupnění okrajových částí města železniční dopravou; B Komunikace pro pěší a cyklisty do okrajových částí města; C Nová knihovna; C Aktivní spolupráce na zpracování Studie dopravní zklidnění centra; C Zpracování studie využití řeky; C Objekty v centru města; C Spolupráce při řešení využití vybraných lokalit; III. rozšíření seznamu prioritních opatření II. Akčního plánu o nová prioritní opatření: A.2.1 Rozvoj podnikavosti na základních a středních školách; A.3.2 Rozvoj moderní infrastruktury pro podnikání; C.5.3 Kampaň Písek město pro život schvaluje. Ing. V. Filip K bodu 23) Sportovně komunitní centrum Písek informace o krácení dotace Usnesení č. 792/17 Rada města 1. projednala informaci o realizaci projektu Sportovně komunitní centrum Písek a čerpání dotace, včetně jejího krácení z prostředků ROP Jihozápad, 2. schvaluje uplatnění náhrady škody vzniklé nezveřejněním opravného oznámení ve Věstníku veřejných zakázek společností STAVEBNÍ PORADNA, spol. s r. o. soudní cestou. Ing. V. Filip K bodu 24) Smlouva o poskytnutí podpory ze Státního fondu životního prostředí ČR Usnesení č. 793/17 Rada města schvaluje uzavření smlouvy o poskytnutí podpory ze Státního fondu životního prostředí ČR na projekt Zpracování studie proveditelnosti pro zavedení nízkoemisní zóny ve městě Písku a pověřuje starostku podpisem této smlouvy. Ing. V. Filip stránka 14 (celkem 20)

15 K bodu 25) Smlouva o poskytování služeb technické podpory Hostovaná spisová služba s poskytovatelem GEOVAP, spol. s r. o. Usnesení č. 794/17 Rada města schvaluje smlouvu o poskytování služeb technické podpory Hostovaná spisová služba s poskytovatelem GEOVAP, spol. s r. o., Čechovo nábřeží 1790, Pardubice, IČO s cenou Kč bez DPH za rok. Ing. J. Votýpka K bodu 26) Smlouva o poskytování služeb mezi městem Písek a Píseckem, s. r. o. Usnesení č. 795/17 Rada města schvaluje uzavření smlouvy o poskytování služeb mezi městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek, IČO a Píseckem, s. r. o., Karlova 108, Písek, IČO na období Ing. M. Cibulková K bodu 27) Dodatek ke smlouvám s Komerční bankou a. s. a Cataps s. r. o. Usnesení č. 796/17 Rada města 1) schvaluje smlouvu o běžném účtu mezi městem Písek a Komerční bankou a. s., která zřizuje nový bankovní účet k platebním terminálům, 2) schvaluje dohodu o změně ceny za zúčtování platebními kartami mezi městem Písek, Komerční bankou a. s. a Cataps s. r. o., kterou se snižuje cena za transakci přes platební terminál, 3) schvaluje přílohu č. 3 ke smlouvě o přijímání platebních karet - platební terminály KB ze dne mezi městem Písek, Komerční bankou a. s. a Cataps s. r. o., která zřizuje 2 nové terminály pro městskou policii. Ing. L. Toman K bodu 28) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Parkování u MŠ na sídlišti Jih v Písku se společností ROBSTAV stavby k. s. Usnesení č. 797/17 Rada města 1. neschvaluje uzavření dodatku č. 2 ke smlouvě o dílo ze dne stavby Parkování u MŠ na sídlišti Jih v Písku mezi městem Písek a společností ROBSTAV stavby k. s., IČO , se sídlem Na Stínadlech 495, Písek PSČ , spočívajícím v prodloužení termínu z na včetně úpravy ceny, kdy celková úspora oproti smlouvě o dílo činí Kč bez DPH. 2. schvaluje uzavření dodatku č. 2 ke smlouvě o dílo ze dne stavby Parkování u MŠ na sídlišti Jih v Písku mezi městem Písek a společností ROBSTAV stavby k. s., IČO , se sídlem Na Stínadlech 495, Písek PSČ , spočívajícím v prodloužení termínu z na včetně úpravy ceny, kdy celková úspora oproti smlouvě o dílo činí Kč bez DPH a ukládá odboru investic a rozvoje vyměřit společnosti ROBSTAV stavby k. s. penále dle SOD ve výši Kč za každý den prodlení počínaje dnem stránka 15 (celkem 20)

16 Ing. V. Filip K bodu 29) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Oprava vnitřních prostor plaveckého stadionu v Písku se společností ROBRO s. r. o. Usnesení č. 798/17 Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo mezi městem Písek a společností ROBRO s. r. o., IČO , se sídlem Písek, Jana Mukařovského 2663, PSČ na akci Oprava vnitřních prostor plaveckého stadionu v Písku. Ing. V. Filip K bodu 30) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Rekonstrukce ulice Svatotrojická se společností Casta dopravní stavby s. r. o. Usnesení č. 799/17 Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 2 ke smlouvě o dílo mezi městem Písek a společností Casta dopravní stavby s. r. o., IČO , se sídlem Písek, Pražská 467, PSČ na akci Rekonstrukce ulice Svatotrojická. Ing. V. Filip K bodu 31) Dodatek ke smlouvě o zajištění zpětného odběru elektrozařízení se společností Elektrowin a. s. Usnesení č. 800/17 Rada města schvaluje dodatek č. 1 ke smlouvě o zajištění zpětného odběru elektrozařízení ze dne se společností ELEKTROWIN a. s., se sídlem Michelská 300/60, Praha 4, PSČ , IČO a pověřuje starostku města podpisem dodatku. Ing. M. Šatra K bodu 32) Dodatek ke smlouvě o nájmu podniku s Teplárnou Písek, a. s. Usnesení č. 801/17 Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 20 ke smlouvě o nájmu podniku s Teplárnou Písek, a. s. dle návrhu, nájemné na rok 2018 je stanoveno ve výši 5 mil. Kč bez DPH. Ing. V. Filip K bodu 33) Ceny tepelné energie pro konečného spotřebitele Teplárna Písek, a. s. Usnesení č. 802/17 Rada města schvaluje navrženou cenu tepelné energie pro konečného spotřebitele (na patě objektů) připojené na sekundární část rozvodů tepla a elektrokotelnu provozované Teplárnou Písek, a. s. ve výši 528,40 Kč/GJ bez DPH,(1,9022 Kč/kWh) pro topení a 526,40 Kč/GJ bez DPH,(1,8951 Kč/kWh) pro ohřev teplé vody centrálně připravované s účinností od 1. ledna 2018 (navýšení o 2 % meziročně). Ing. V. Filip stránka 16 (celkem 20)

17 K bodu 34) Návrh na schválení Plánu investic a oprav 2018 pronajatého majetku Teplárna Písek, a. s. na majetku města Písek pro rok 2018 Usnesení č. 803/17 Rada města schvaluje Plán investic a oprav 2018 pronajatého majetku Teplárna Písek, a. s. - pro rok 2018 na majetku města Písek. Ing. V. Filip K bodu 35) Písek Aktualizace příloh ke smlouvě o zajištění dopravní obslužnosti MHD Usnesení č. 804/17 Rada města schvaluje přílohy ke smlouvě o zajištění dopravní obslužnosti MHD Písek č. 1 Linky a spoje MHD Písek jízdní řády, č. 5 Ceník jízdného a vzory jízdních dokladů MHD Písek a č. 7 Seznam kmenových vozidel MHD Písek, ve znění dle návrhu. Ing. M. Kovařík K bodu 36) Záměr předložení žádosti o podporu v rámci dotačního programu Jihočeského kraje Podpora sportu Usnesení č. 805/17 Rada města schvaluje záměr předložení žádosti Základní školou J. K Tyla a Mateřskou školou Písek, Tylova 2319 Vybudování bezpečného povrchu stávajícího hřiště u 11. MŠ Na Ryšavce 241, Písek Hradiště na pozemku parcelní číslo 631/54 v rámci dotačního programu Jihočeského kraje Podpora sportu. Ing. M. Cibulková K bodu 37) Záměr podání žádosti o dotaci z dotačního programu Podpora kultury Usnesení č. 806/17 Rada města schvaluje záměr podání žádosti o dotaci v rámci vyhlášeného Dotačního programu Jihočeského kraje Podpora kultury pro město Písek na akci Pískoviště. Ing. M. Cibulková K bodu 38) Výpůjčka movitých věcí expozice sladovnictví Sladovně Písek o. p. s. Usnesení č. 807/17 I. Rada města ruší své usnesení č. 737/17 ze dne II. Rada města schvaluje uzavření smlouvy o výpůjčce movitých věcí (expozice sladovnictví) mezi stranami: Město Písek, se sídlem Velké náměstí 114/3, Písek, IČ: , DIČ CZ (jako Půjčitel ) a Sladovna Písek o. p. s., se sídlem Velké náměstí 113/1, Písek, IČ: (jako Výpůjčitel ) v předloženém znění a pověřuje starostku města podpisem smlouvy. stránka 17 (celkem 20)

18 K bodu 39) termínu Úkoly z výsledků externího auditu Sladovny Písek o. p. s. posunutí Usnesení č. 808/17 Rada města schvaluje posunutí plnění nápravných opatření ze zápisu z projednání výsledků externího auditu Sladovny Písek o. p. s. v termínu do Ing. A. Velíšková K bodu 40) Nabídka partnerské spolupráce s JTV a. s. Bod byl stažen z programu jednání. K bodu 41) Informace o využití příspěvku na děti a mládež Usnesení č. 809/17 Rada města I. projednala informaci o využití mimořádného příspěvku na děti a mládež příspěvkovou organizací Městská knihovna Písek a Centrum kultury města Písek a společností SLADOVNA Písek o. p. s., II. projednala informaci o využití příspěvků na participační rozpočet školy D21 pro základní školy zřizované městem Písek. Ing. M. Cibulková K bodu 42) Projekt Písek Asistenti prevence kriminality, rok 2018 Usnesení č. 810/17 Rada města s návrhem projektu: Písek - Asistenti prevence kriminality, rok 2018 v rámci Programu prevence kriminality na roky souhlasí a pověřuje manažera prevence kriminality Mgr. Bc. Jaroslava Rapanta, LL.M., aby podal žádost o dotaci ve výši Kč (finanční náklady projektu celkem Kč, spoluúčast města Písek Kč) dle Zásad Ministerstva vnitra České republiky. Mgr. Bc. J. Rapant K bodu 43) Pokračování místního akčního plánu rozvoje vzdělávání na Písecku MAP II Usnesení č. 811/17 Rada města 1. schvaluje zapojení zřizovaných základních a mateřských škol městem Písek do projektu zpracování Místního akčního plánu rozvoje vzdělávání MAP II, 2. schvaluje zajištění pokračování procesu místního akčního plánování rozvoje vzdělávání pro ORP Písek (návaznost MAP II na dokončený MAP) Svazkem obcí regionu Písecko. Ing. M. Cibulková K bodu 44) Žádost o souhlas s umístěním sídla provozovny stránka 18 (celkem 20)

19 Usnesení č. 812/17 Rada města schvaluje umístění sídla provozovny v objektu Putimská ulice čp. 156, Písek pro žadatele po dobu trvání nájemní smlouvy na pronájem nebytových prostor sloužících k podnikání. K bodu 45) Zrušení části usnesení rady města Usnesení č. 813/17 Rada města ruší část 2. a 3. Usnesení č. 585/2 s účinností od Mgr. M. Baslerová K bodu 46) Výjimky z vyhlášky Usnesení č. 814/17 Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015, o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 1. schvaluje udělení výjimky na živou a reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro bar TIPSPORT BAR, Čechova 406/9, Písek, žadatel STROZEN, s. r. o., Rybná 716/24, Praha 1, IČO , zastoupený Radkem Bouškou, Kocínova 1979, Písek v rozsahu po-čt do 24:00 h, pá-so do 02:00 h, ne-24:00 h, 2. schvaluje udělení výjimky na živou a reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro restauraci Zlatá hvězda, Tyršova 663, Písek, žadatel Marcela Rychtecká, Na Pěníku 432, Písek, IČO v rozsahu po-ne do 03:00 h, 3. schvaluje udělení výjimky na živou a reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro bar CLUB NEW YORK, Heydukova 97, Písek, žadatel TANYPL, s. r. o., Terezínská 701/6, Praha 9, IČO , zastoupený Davidem Kodýmem, Pražská 301, Písek, v rozsahu po-so do 04:00 h, 4. schvaluje udělení výjimky na živou a reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro PIVNICI PLATAN, Dvořákova 343, Písek, žadatel Jana Kodýmová, Pražská 301, Písek, IČO v rozsahu po-ne do 01:00 h, 5. schvaluje udělení výjimky na živou a reprodukovanou hudební produkci dle přílohy č. 1 music bar CADILLAC, Burketova 51, Písek, žadatel Ladislav Marek, Burketova 51, Písek, IČO v rozsahu po-so do 05:00 h, 6. schvaluje udělení výjimky na živou hudební produkci dle přílohy č. 1 na akci myslivecký bál v Restauraci Na Nové, Smrkovice, žadatel Myslivecká společnost HÁJ Písek, Roháčova 241/4, Písek, IČO , zastoupený Ladislavem Soukupem, Obecní 9, Písek, dne do 02:00 h. Ing. M. Cibulková K bodu 47) Informace z jednání komisí Rada města projednala materiál. K bodu 48) Písek Stanovení celkového počtu zaměstnanců v organizační složce Smart stránka 19 (celkem 20)

20 Usnesení č. 815/17 Rada města 1. stanovuje celkový počet zaměstnanců v organizační složce Smart Písek od do na 5 osob (bez expertů), 2. schvaluje prodloužení pracovněprávního vztahu současných zaměstnanců organizační složky Smart Písek nebo jejich nástupců nejpozději do Ing. Z. Hofmanová K bodu 49 Záměr předložení žádosti o dotaci z výzvy Jihočeského kraje, program Rozvoj venkova a krajiny Usnesení č. 816/17 Rada města schvaluje záměr organizace Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Písek, Čelakovského 24 podat žádost o dotaci Jihočeského kraje v rámci Dotačních programů Jihočeského kraje pro rok 2018, program Rozvoj venkova a krajiny, podopatření Ekologická výchova, vzdělávání a osvěta ve výši Kč bez nároku na rozpočet města. Ing. M. Cibulková K bodu 50) Různé V Písku dne stránka 20 (celkem 20)

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 06.12.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury 05.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.05.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr.

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 21.01.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.07.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.01.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 04.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.09.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.06.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 73. schůze Rady města konané dne 15.1.2018 1198/73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. Hradiště program 73. schůze rady města. 1199/73/RM/2018 Vyhodnocení záměrů

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 27.05.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.07.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.03.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.11.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 11.03.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení č. 373/18 k žádosti o souhlas s umístěním sídla. s umístěním sídla pro SRPŠ při ZŠ J. A. Komenského Blatná, z. s.,

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.03.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J.

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

Rada města Velké Meziříčí

Rada města Velké Meziříčí Rada města Velké Meziříčí PŘEHLED USNESENÍ z 15. schůze rady města Velké Meziříčí, která se konala dne 29.5.2019 535/15/RM/2019 Určení ověřovatelů zápisu z 15. schůze rady města ze dne 29. 5. 2019 I. Rada

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 25.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 21 členů ZM

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.06.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.12.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

USNESENÍ č. 7 ze schůze RM konané dne

USNESENÍ č. 7 ze schůze RM konané dne USNESENÍ č. 7 ze schůze RM konané dne 29. 4 2015 USNESENÍ PŘENESENÁ Z MINULÝCH ZASEDÁNÍ RM STÁLE TRVAJÍCÍ UR 54/9.1/2013 s uzavřením smlouvy o převodu správy majetku č. 01/2013 mezi městem a příspěvkovou

Více

U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu

U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu U s n e s e n í z 64. jednání rady města dne 21.1.2014 v 10:00 hod. v zasedací místnosti městského úřadu UR/64/1/2014 program 64. jednání rady města 1. s c h v a l u j e program 64. jednání rady města

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 12.02.2019 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.03.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 23. 01. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1866: Rada města schvaluje: RO č. 1 zvýšení příjmů a výdajů o

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.02.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 03.01.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 23.01.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 21.08.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 25.02.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne 31. 10. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

U S N E S E N Í R 1031/01-09

U S N E S E N Í R 1031/01-09 U S N E S E N Í z 50. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 13. ledna 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 14.12.2011 03.02.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.02.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ

Více

USNESENÍ Z 1. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 1. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE Zveřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle platných právních předpisů USNESENÍ Z 1. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE 09.01.2019

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 09.02.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.09.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U Usnesení RM z 64. schůze ZÁPIS USNESENÍ 18. KVĚTNA 2017 R A D A M Ě S T A N E J D K U 64. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Zdeněk Plas, Bc. Jaromír Trtík Omluveni:

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 01.02.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

Obsah majetkoprávních jednání RM č. 578/2016/OP dne : Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití

Obsah majetkoprávních jednání RM č. 578/2016/OP dne : Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití Rozšíření vlastnictví u RD č.p. 322 na Obsah majetkoprávních jednání RM č. 578/2016/OP dne 4.4.2016: Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Prodej pozemku Ing. P. M., ZR k.ú.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 91. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 7.8.2017 2069/91/RM/2017 Plnění usnesení Rady města Slavkova u Brna z 43. až 73. schůze MRM z období 2010-2014

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.05.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 30. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 24.9.2018 R18/733 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

U S N E S E N Í. 3. Uložení odvodu z fondu investic Základní školy náměstí Míru 83 (tisk R/170)

U S N E S E N Í. 3. Uložení odvodu z fondu investic Základní školy náměstí Míru 83 (tisk R/170) U S N E S E N Í ze 17. schůze Rady města Kojetína, konané dne 14. července 2015, v 13:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Souhlas s přijetím účelového

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.07.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 07.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Návrh předkládá

Více

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 24. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 13. října 2015 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/24/2015 Schválení programu 24. schůze Rady města Uničova

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.02.2007 Usnesení č. 129 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 05.02.2007. Usnesení č. 130 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo mezi Městem

Více