Udělejte si ve firmě pořádek

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Udělejte si ve firmě pořádek"

Transkript

1

2 Udělejte si ve firmě pořádek Pořádek musí být. Nejen ve vašich kancelářích, ale také v databázích, dokumentech, účtech nebo v jasných vizích do budoucna.

3 1 Udělejte si ve firmě pořádek 1.1 Udržujte zákaznické databáze aktuální Udržet databázi kontaktů aktuální se vám vyplatí V interních systémech uchováváte cenné informace. Kontakty od vašich pracovníků, obchodních partnerů i zákazníků vám nejlépe poslouží tehdy, když budou úplné, aktuální a systematické. Personalizované zprávy pak budou dávat smysl. Investice do jejich rozesílání budou efektivně vynaložené. Třiďte, obnovujte, doplňujte Shromažďujete informace, které využijete k marketingu a prodeji. Doplňte je o data narození, svátky, poslední zakoupené produkty (pro cross selling) nebo správný způsob oslovení. Tip: Pro zajištění bezpečnosti rozdělte databázi na části tak, aby se k jedné osobě nedostala veškerá data včetně kontaktů. Tip týmu Easytask.cz: Najměte si na Easytask.cz virtuální asistentku. Virtuální asistentka vám s pročištěním a doplněním databáze pomůže. Najděte na Easytask.cz pečlivou osobu, která má zkušenosti se zpracováním dat například v MS Excel. Spolehlivá asistentka vám bude s přípravou marketingových kampaní vypomáhat pravidelně.

4 1 Udělejte si ve firmě pořádek 1.2 Mějte pod kontrolou dokumenty, faktury i účetní doklady Není nic horšího, než strávit hodinu svého drahocenného času dohledáváním ztraceného dokumentu. Stanovte si pravidelný interval, ve kterém se budete věnovat kompletaci všech dokladů, faktur, dokumentů či smluv. Využijte k tomu slabší sezónní období, závěr roku, nebo třeba začátek každého měsíce. Tip týmu Easytask.cz: Najměte si na Easytask.cz brigádníky. Využijte volnější režim, který čas od času nastává, a zapojte do díla své zaměstnance. Nechte si doporučit někoho z rodiny vašich pracovníků, kdo jako brigádník rád přiloží ruku k dílu. Vy pomůžete druhým, oni pomohou vám. Hledáte-li nové brigádníky, Easytask.cz vám s jejich nalezením pomůže.

5 1 Udělejte si ve firmě pořádek 1.3 Dluží vám někdo? Vyřešte to Už jste také narazili na neplatiče? Nejste v tom sami. Upomínání a vymáhání dluhů není příjemné ani pro jednu stranu. Je však nutné k tomu, abyste veškeré finance, které vám patří, nakonec získali. Najděte nejbližší vhodný termín, který poslouží jako argument k vyřešení otevřených finančních záležitostí. Může jít o závěr kvartálu, roku, nebo započetí nové práce. Pověřte některého zaměstnance nebo externistu brigádníka, aby s dlužníkem komunikoval. Tip: Díky tomu, že si na komunikaci s dlužníky najmete externistu, snížíte riziko poškození svého vztahu s dlužníkem. Vaše spolupráce tak nemusí být ohrožena. Tip týmu Easytask.cz: Nechte pohledávky řešit externistu. Na Easytask.cz jednoduše zadejte poptávku a najděte spolehlivého člověka, který je ochotný pohledávky od dlužníků vymáhat. Své peníze konečně uvidíte na účtu.

6 1 Udělejte si ve firmě pořádek 1.4 Zjednodušte firemní procesy Moderní informační technologie používejte ve svůj prospěch. Najděte nejvhodnější aplikaci, online službu nebo jiný systém, který vylepší, urychlí či zjednoduší firemní činnosti. Dejte řád interní komunikaci svého týmu, skladovým zásobám nebo procesu zpracování nových objednávek. Milionům firem po celém světě pomáhají aplikace jako: Dropbox Evernote Pocket Wunderlist Basecamp a stovky dalších Tip týmu Easytask.cz: Nechte si vyrobit aplikaci na míru. Obraťte se na poradnu Easytask.cz a konzultujte své specifické potřeby s odborníky na zjednodušování firemních procesů. Zadejte na Easytask.cz poptávku po vytvoření mobilní nebo online aplikace. Pomůžeme vám vyhodnotit získané nabídky tak, abyste si zvolili toho nejlepšího dodavatele za nejlepší cenu.

7 1 Udělejte si ve firmě pořádek 1.5 Plánujte společně Nemusíte si vykreslovat vzdušné zámky. Naplánujte si ale své první kroky, projekty, marketingovou komunikaci, reklamní kampaně Přemýšlejte nad budoucími aktivitami pomocí myšlenkové mapy. Přidělte jednotlivým krokům termíny řešení. Řekněte o svých záměrech dodavatelům a naplánujte si s nimi další spolupráci. Vybídněte druhé k přemýšlení o vzájemné spolupráci. Objevte společně další nápady a inovace. Stanovený plán dá celému týmu jasný směr a omezí neproduktivní aktivity vás i zaměstnanců. Sdílené cíle dají vaší společné práci hlubší smysl.

8 Objevte nové obchodní příležitosti

9 2 Objevte nové obchodní příležitosti 2.1 Připravte obchodní a servisní oddělení na nejhorší Blíží se období spojené se silným tlakem? Dá se ze strany zákazníků očekávat zvýšení objemu poptávek po vašich službách nebo zboží? Vánoce jsou za dveřmi? Nebo se blíží nová sezóna? Připravte se na toto období v dostatečném předstihu. Vyškolte obchodní zástupce i všechny ostatní pracovníky, kteří se v kritickém období pravděpodobně dostanou do kontaktu se zákazníky. Připomeňte celému týmu zásady správného zákaznického servisu, principy základních obchodních dovedností a další zdánlivě samozřejmé věci. Vytvořte krizový scénář a seznamte s ním celý tým. Práce pod tlakem bude méně stresující, když bude celý tým na krizové situace dobře připraven. Tip: Přizvěte si externí školitele. Nebo vyšlete odpovědné zástupce na školení a nechte je poté prezentovat informace ze školení ostatním kolegům.

10 2 Objevte nové obchodní příležitosti 2.2 Slevy nebo speciální nabídky? Odlišujte se. Místo všudypřítomných slev nabídněte zákazníkům něco neokoukaného, hodnotného a speciálního. Investujte do sezónních přebalů, vytvořte luxusní balíčky, dodejte nabízenému produktu nápad, díky kterému jej v očích zákazníků pozvednete. Vytvořte tématickou kombinaci produktů, dodejte balíčku téma a příběh i pěkné ztvárnění. Tip: Máte málo času či peněz? Nechte grafika upravit již existující návrhy šablon, např. na graphicriver.net. Tip týmu Easytask.cz: Objevte kolegy s čerstvými nápady. Najděte si na Easytask.cz grafika. Vypracuje originální obal pro váš balíček, nebo navrhne profesionální přebal vašim produktům.

11 2 Objevte nové obchodní příležitosti 2.3 Využijte sílu kontaktních míst Kde a jak své zákazníky oslovujete? Kde lidé přichází do kontaktu s vaší značkou nebo produkty? Udělejte si přehled o svých kontaktních místech a revidujte své působení na nich. Přemýšlejte o tom, zda je využíváte na 100 %. Mezi místa, kde se zákazníci dostávají do kontaktu s vaší značkou, patří vedle vašich internetových stránek nebo výlohy obchodu i y, které posíláte nebo hesla na vaši firemní Wi-Fi síť. Tip týmu Easytask.cz: Toužíte svým zákazníkům poskytovat skvělé služby? Doporučujeme vám stejnojmennou knihu Skvělé služby, v níž Adam Hazdra a kol. ukazují, jak u kontaktních míst vaše působení začíná. Sledujte DesignSluzeb.cz.

12 2 Objevte nové obchodní příležitosti 2.4 Nebojte se sociálních sítí Sociální sítě jsou slabinou mnoha firem i živnostníků. Důvodem často je, že nezkoušejí, co dokáže placená propagace. Funguje přitom obvykle jako klasická PPC reklama a je možné přesně změřit, zda se vám vyplatí či nikoli. Vezměte si k ruce odborníka Přizvěte si jednou za čas ke konzultaci odborníka. Přesně vám ukáže, co děláte dobře a jak se můžete zlepšit. Upozorní vás na to, co děláte špatně a vysvětlí vám, proč a jak to změnit. I za jednu nebo dvě konzultační hodiny můžete získat informace, které se vám okamžitě vrátí a přinesou nové a spokojenější zákazníky. Tip týmu Easytask.cz: Dejte na zkušenosti a reference. Hledejte takového člověka na pomoc se sociálními sítěmi, který má prokazatelné zkušenosti a opravdu ví, co dělá. Ideální je, když na svém Easytask.cz profilu uvádí odkaz na svůj blog a reference. Tým Easytask.cz vám doporučujeme například Davida Lörincze a jeho praktické rady na blog.davidlorincz.cz.

13 Pečujte o každého zákazníka

14 3 Pečujte o každého zákazníka 3.1 Zaveďte živý chat Živý chat je skvělý nástroj. Pomáhá vám získávat nové zákazníky. A umožňuje vám poskytovat skvělé služby stávajícím klientům. Jak na to? Do svých internetových stránek nahrajete jednoduchý kód a propojíte daný chat s vaším účtem v programu Skype či Google Talk. Jakmile se do vybraného účtu přihlásíte, zobrazí se každému návštěvníku vašich stránek informace, že jste online. Zákazník, který na vašem webu klikne na Jsme online nebo Živý chat s vámi ihned zahájí konverzaci. Tip: Nástroje pro chat s návštěvníky webu si otestujte zcela zdarma s některým z těchto nástrojů: Customer-point.cz Olark.com Zopim.com Tip týmu Easytask.cz: Nechte si živý chat naimplementovat. Nevíte jak na to? Nebo spravujete více webových stránek, na které chcete živý chat umístit? Najděte na Easytask.cz člověka, který vám s tím pomůže.

15 3 Pečujte o každého zákazníka 3.2 Dejte zákazníkům něco navíc Váš marketing a obchodní aktivity vyvolávají v zákaznících očekávání. Vaším úkolem je tato očekávání splnit. A ještě lépe - předčít je. Ukažte, že si svých zákazníků ceníte. Poskytněte jim navíc něco, co potěší: Sleva, kterou zákazník nečeká Drobný dárek k objednávce Děkovná kartička s osobním vzkazem Poukaz na servis zdarma E-book s návody nebo radami Taková pozornost nestojí mnoho, ale přinese hodně. Tip týmu Easytask.cz: Vynikejte v každém detailu. Díky originálním a osobním textům se zákazníkům vryjete do paměti. Najměte si na Easytask.cz zkušeného copywritera, který vám pomůže vytvořit originální texty. Ať už jde o e-book, nebo osobní děkovné kartičky, na každém slově záleží.

16 3 Pečujte o každého zákazníka 3.3 Vyžádejte si zpětnou vazbu Požádejte své zákazníky o krátkou zpětnou vazbu. Otevře se vám nový pohled na dosavadní práci a získáte i několik referencí. Vytvořte jednoduchý dotazník. Zeptejte se zákazníků na jejich názor. Čím konkrétnější budou vaše otázky, tím cennější odpovědi získáte. Jak by popsali vaši vzájemnou spolupráci? Co jim vadilo a proč? V čem vidí prostor ke zlepšení? Jaké další služby či produkty jim schází? Tip: K vytvoření krátkých dotazníků využijte praktické nástroje: Surveymonkey.com, Wufoo.com, nebo české Survio.cz Tip týmu Easytask.cz: Co s větším množstvím vyplněných dotazníků? Najděte na Easytask.cz brigádníka a nechte si data z vyplněných dotazníků vyhodnotit. Přehledně uspořádané výsledky vám řeknou více, než jednotlivé dotazníky.

17 3 Pečujte o každého zákazníka 3.4 Personalizujte Úspěšní jste jen díky svým zákazníkům. Ukažte jim, že na ně myslíte. Investujte čas nebo peníze do personalizace odesílaných zpráv. Přistupujte k zákazníkům individuálně. Přemýšlejte o nich a přiložte do zprávy osobní poznatek, nebo tip, který pomůže vylepšit jejich byznys. Tip týmu Easytask.cz: Zkuste své zákazníky navzájem propojit. Ocení, že o nich přemýšlíte v širších souvislostech.

18 3 Pečujte o každého zákazníka 3.5 Vytvářejte zajímavý obsah Obsahový marketing je mantrou dnešních marketérů. Říká se, že obsah je král. A že prodává. Musí ale být dobrý. Máte zajímavé know-how? Přivítali by vaši zákazníci pomoc ve formě návodu, e-booku nebo webináře? Budujte si kvalitní vztahy se zákazníky tím, že jim skutečně pomáháte. Tip týmu Easytask.cz: V Easytask.cz se o know-how dělíme. V Easytask.cz jsme uspořádali webináře, které si kladly za cíl pomoci našim klientům pracovat maximálně efektivně. Poskytli jsme know-how týkající se outsourcingu a řízení dodavatelů na dálku. Díky zpětné vazbě nyní víme, že jsme druhým pomohli, a poskytli jim tipy, které v praxi využívají a oceňují. Získejte také záznam z našich webinářů nebo e-book o outsourcingu na blog.easytask.cz.

19 Pečujte o zaměstnance

20 4 Pečujte o zaměstnance 4.1 Kouzlete se slovy díků a chvály Prvotřídního zákaznického servisu a kvalitní péče o zákazníky dosáhnete jedině tehdy, když budou spokojeni vaši zaměstnanci. Chvalte Nacházejte příležitosti, při kterých své zaměstnance oceníte a poděkujete jim. Nebojte se veřejně je pochválit před ostatními. Chvalte je často a myslete na to, aby se s pochvalou dostalo na každého. Atmosféru v týmu to zpříjemní. Pochvala se stane příjemnou motivací k lepším výkonům i pro ostatní. Přemýšlejte o systému odměn. V některých firmách zavedli zeď slávy, kde oceňují nejlepší nebo proaktivní zaměstnance měsíce. Udělujte certifikáty za dobře odvedenou práci. Potěšte je osobním dopisem, nebo věcným darem (pero, hodinky, chytrý telefon...). Náklady na pořízení odměny nemusí být vysoké. Mělo by ale jít o něco, čeho si bude obdarovaný vážit a čehož symbolický přínos bude obrovský. Tip týmu Easytask.cz: Najměte si prostřednictvím Easytask.cz pomocníka. Upravit osobní dopisy do podoby, ze které bude zřejmé, že vám na adresátech záleží, vám pomůže šikovný copywriter. Na výrobu pěkných certifikátů si na Easytask.cz najměte grafika. Pomohou vám váš nápad dotáhnout do profesionální podoby.

21 4 Pečujte o zaměstnance 4.2 Budujte vzájemné vztahy Vaši pracovníci nežijí jen prací. Poznejte se lépe na neformálních setkáních. Najděte příležitosti, kde vznikne přirozená zábava. Vytvořte tým s pevnými vzájemnými vztahy. Tip týmu Easytask.cz: Nemusíte pořádat nákladné večírky. Překvapte tým drobným pohoštěním přímo v kanceláři. Jídla vám z několika různých restaurací dovezou až do firmy např. prostřednictvím služby Damejidlo.cz.

22 4 Pečujte o zaměstnance 4.3 Naslouchejte jim Zpětná vazba je důležitou součástí vztahů i uvnitř vašeho týmu. Neznamená, že se necháte unášet radami a připomínkami svých zaměstnanců jako na vlnách sem a tam. Co by vás mělo zajímat? Jsou vaši zaměstnanci v práci spokojení? Co jim v práci chybí? Co jim v práci překáží? Co by vylepšili? Tip týmu Easytask.cz: Najměte si externího personalistu. Důležité je zjistit co nejvíce informací, správně je vyhodnotit a na zjištěná fakta správně reagovat. Nejste-li si jisti v kramflecích, najměte si zkušeného personalistu. Na Easytask.cz hledejte takové pracovníky, kteří mají s personalistikou potřebné zkušenosti.

23 4 Pečujte o zaměstnance 4.4 Vzdělávejte je Nastanou-li v průběhu roku méně hektická období, využijte je ke školení zaměstnanců. Zvyšujte jejich odbornou kvalifikaci. Školte je však i v prezentačních nebo komunikačních dovednostech. Uspořádejte si interní školení Předávejte si navzájem praktické zkušenosti. Představte zaměstnancům aplikace, které mohou využít pro zjednodušení a urychlení vykonávané práce. Tip: Vedle školení Akademie21 určené pro podnikatele najdete na Know-how-klub.cz i kurzy zaměřené na využívání online a mobilních aplikací pro práci i podnikání.

24 Učte se Plánujte Žijte

25 5 Učte se. Plánujte. Žijte. 5.1 Odpočiňte si Ať už jsou pro vás dobou největšího odpočinku letní měsíce nebo Vánoce, nechte se touto příležitostí zcela pohltit. Dejte o své dovolené vědět všem obchodním partnerům i zákazníkům. Zveřejněte termín dovolené na webových stránkách, sociálních sítích i v automatické odpovědi na příchozí y. Informujte všechny, kdy máte zcela zavřeno (reálně i virtuálně), nebo kteří kolegové vás zastoupí. A pak: Vypněte. Odpočívejte. Nabírejte nové síly. Tip: Přehodnoťte vhodné komunikační kanály - viz informace o kontaktních místech na str.11.

26 5 Učte se. Plánujte. Žijte. 5.2 Plánujte a mějte vlastní vize Udělejte si čas sami pro sebe. Přemýšlejte nad tím, jak by měl vypadat váš následující rok. Projděte si detailní výsledky předchozího období. Zjistěte, které produkty nebo služby vám vydělaly nejvíce peněz, kteří zákazníci jsou pro vás klíčoví a kteří zaměstnanci mají největší potenciál. Nezaměřujte se na jednotlivé záležitosti, ale zhodnoťte své dosavadní působení jako celek. Pracujte s myšlenkovou mapou, která vám pomůže vidět souvislosti, stanovit priority a lépe plánovat budoucnost. Tip týmu Easytask.cz: Nechte si vypracovat analýzy. Nechte si zpracovat analýzu obchodní nebo marketingové strategie. Vyberete-li si na Easytask.cz správného dodavatele, může se vám investice do ní mnohonásobně vrátit.

27 5 Učte se. Plánujte. Žijte. 5.3 Vyhraďte si čas na vlastní růst V průběhu roku jistě nacházíte zajímavé články o podnikání, marketingu, obchodu, inovacích a mnohém dalším, co vás zajímá. Jen nemáte čas se jim pořádně věnovat a odkládáte si je na potom. Vyhraďte si čas na konci měsíce, nebo roku a vraťte se k tomu, co jste nestihli přečíst a zhlédnout. Věnujte pozornost svým osobním poznámkám Podívejte se, co jste během roku chtěli stihnout, jaké projekty jste chtěli uvést v život, nebo s čím jste rozhodně chtěli přestat. Podle toho plánujte své další kroky. Tip týmu Easytask.cz: Osvědčily se nám nástroje Evernote.com na přehledné ukládání poznámek a Getpocket.com na ukládání článků k pozdějšímu přečtení.

28 5 Učte se. Plánujte. Žijte. 5.4 Vzdělávejte se Zaplaťte si konzultace od odborníků. Oprašte svou angličtinu. Zlepšete své obchodní dovednosti. Vzdělávejte se v klíčových oblastech svého podnikání. Tip: Konzultace s odborníky vás mohou posunout raketovým tempem. Spojte se: se specialistou na značky Karlem Novotným (Mindless.cz); s odborníkem na zvyšování prodeje Honzou Laiblem (JanLaibl.cz); přijďte na naše školení Podnikání a marketing v 21. století; nebo vyzkoušejte jiné oborové specialisty. Tip týmu Easytask.cz: Odborníky najdete jednoduše a přehledně na Easytask.cz.

29 Outsourcujte jednoduše.

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Eshop)

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Eshop) PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ (Eshop) Heureka Nejznámější český srovnavač cen a produktů, ve kterém žádný e- shop nemůže chybět. Držte si přehled o tom, jak se vašemu e- shopu daří v porovnání s ostatními.

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 1. lekce Doporučení => nejlepší zdroj nových zakázek Malé a střední firmy dennodenně hledají ať už nové nebo staré, osvědčené marketingové taktiky

Více

Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase. Tomáš Jindříšek

Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase. Tomáš Jindříšek Marketing 21. století - jak přilákat nové návštěvníky do regionu, jak je udržet a motivovat je přijet zase Tomáš Jindříšek Kdo k nám dorazí? Doba zájezdních hostinců je pryč Nečekejme, až si host udělá

Více

Vítejte v SocialSprinters Academy

Vítejte v SocialSprinters Academy Vítejte v SocialSprinters Academy Jsem velmi rád, že s Vámi mohu sdílet své zkušenosti. V tomto pracovní sešitu si zrekapitulujeme 7 kroků, které když uděláte, budete schopni vašeho zákazníka dokonale

Více

Marketingový plán pro B2B

Marketingový plán pro B2B Marketingový plán pro B2B ZDARMA od desinners.cz Úvod do vyplnění plánu Nyní máte k dispozici vzor marketingového plánu B2B. Tady je pár rad, jak plán vyplnit. Přejeme hodně úspěchů! 1. Nesnažte se vyplnit

Více

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků

7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7 osvědčených tipů jak vybudovat základnu věrných zákazníků 7. lekce Jak se stát doporučitelným Chcete si udělat z doporučení seriózní nástroj, díky kterému budete stabilně získávat nové zakázky a obchodní

Více

VELKOOBCHOD OBCHOD PRO KAŽDÉHO

VELKOOBCHOD OBCHOD PRO KAŽDÉHO VELKOOBCHOD OBCHOD PRO KAŽDÉHO BOŽÍ OBCHOD S.R.O. ZÁKLADNÍ INFORMACE A NÁVOD B2B V jednotě je síla! Výhody systému a prodeje + Objednávky v minimální nastavené částce nebo ks + provize z prodeje jen 5%

Více

Checklist: Než rozešlete e-mailing

Checklist: Než rozešlete e-mailing Checklist: Než rozešlete e-mailing Prosinec 2009 Spam Máte v e-mailingu odkaz na odhlášení a nastavení preferencí pro klienty? Je odhlášení skutečně jednoduché? Zasíláte kampaň na aktivní e-mailové adresy?

Více

LÉTO A PRÁCE. Inspirujte se a začněte dosahovat lepších výsledků s menší námahou. Začněte outsourcovat a pracujte (nejen) v létě chytřeji.

LÉTO A PRÁCE. Inspirujte se a začněte dosahovat lepších výsledků s menší námahou. Začněte outsourcovat a pracujte (nejen) v létě chytřeji. LÉTO A PRÁCE Inspirujte se a začněte dosahovat lepších výsledků s menší námahou. Začněte outsourcovat a pracujte (nejen) v létě chytřeji. Obsah 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. Rozvoj a správa sociálních sítí Úprava

Více

14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem

14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem 14 naprosto nezbytných otázek a odpovědí, než začnete s email marketingem Bez znalostí a informací se podnikatelé a firmy často pouštějí do mnoha marketingových činností. Ty jim nakonec více škodí, než

Více

6 tipů. pro Strategii k radosti. Michal Kolář www.kolami.cz

6 tipů. pro Strategii k radosti. Michal Kolář www.kolami.cz 6 tipů pro Strategii k radosti Michal Kolář www.kolami.cz Do rukou se Vám dostává ebook 6 tipů pro Strategii k radosti s tipy, které dokáží posunout affiliate spolupráci v kombinaci s PPC reklamou na jiný

Více

7 TIPŮ PRO ÚSPĚŠNÝ PRODEJ

7 TIPŮ PRO ÚSPĚŠNÝ PRODEJ 7 TIPŮ PRO ÚSPĚŠNÝ PRODEJ Filip Dřímalka, EF1 marketing & management s.r.o. www.drimalka.com www.ef1.cz www.customer-point.cz www.know-how-klub.cz TWITTER: @drimalka Byznys se šperky je velmi, velmi tvrdý.

Více

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy

Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Vítejte u druhého videa Studio x51 academy Díky za všechny fantastické reakce a dotazy, které se objevily u prvního videa. Ještě jednou bych vás chtěl vyzvat, abyste se stejně aktivně zapojili také do

Více

Mentoring. Individuální podpora pro pedagogy. Informace ke klíčové aktivitě KA3

Mentoring. Individuální podpora pro pedagogy. Informace ke klíčové aktivitě KA3 Mentoring Individuální podpora pro pedagogy Informace ke klíčové aktivitě KA3 Motto: Milý učiteli, milá školo, nabízíme Ti zapojení do aktivit mentoringu, které mají sloužit k Tvé individuální a cílené

Více

Prodej to! Návod jak na to. Filip Novák, DiS.

Prodej to! Návod jak na to. Filip Novák, DiS. Prodej to! Návod jak na to Filip Novák, DiS. Obsah 1 1. Obsah 2. Lidé nakupují to, co potřebují, ale i to, pro co se nadchnou a nepotřebují 3. Neprodávejte produkt, ale celou zkušenost 4. Demonstrujte

Více

Faily při tvorbě e-shopů,

Faily při tvorbě e-shopů, Faily při tvorbě e-shopů, za které zaplatíte víc, než za celý e-shop Marek Čevelíček Twitter: @mcevel Nefunkční weby a e-shopy Proč existuje tolik nefunkčních webů a e-shopů? 1/ nevím, jak udělat funkční

Více

THANK DIFFERENT PODĚKUJTE JINAK RYCHLE A CÍLENĚ

THANK DIFFERENT PODĚKUJTE JINAK RYCHLE A CÍLENĚ THANK DIFFERENT PODĚKUJTE JINAK RYCHLE A CÍLENĚ Pochvala dokáže změnit vše, ať už ji vyslovíte kdekoliv. PODPOŘTE FIREMNÍ HODNOTY. Budujte firemní kulturu a zaměřte sociální oceňování na ty hodnoty, které

Více

VĚRNÉ ZÁKAZNÍKY PRO VŠECHNY

VĚRNÉ ZÁKAZNÍKY PRO VŠECHNY VĚRNÉ ZÁKAZNÍKY PRO VŠECHNY MOŽNOSTI UZAVŘENÉHO PLATEBNÍHO SYSTÉMU SMARTSHOP JSOU TÉMĚŘ NEOMEZENÉ: VLASTNÍ VĚRNOSTNÍ SYSTÉM, DÁRKOVÉ, ZÁKAZNICKÉ NEBO ZAMĚSTNANECKÉ KARTY NEBO TŘEBA E-VOUCHER. JEDNODUCHÁ

Více

aneb Snadné psaní bez pravidel Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

aneb Snadné psaní bez pravidel Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 aneb Snadné psaní bez pravidel Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Finanční trh je přesycen finančními poradci a zprostředkovali pojištění. Určitě využíváte všechny dostupné aplikace

Více

VĚRNÉ ZÁKAZNÍKY PRO VŠECHNY

VĚRNÉ ZÁKAZNÍKY PRO VŠECHNY VĚRNÉ ZÁKAZNÍKY PRO VŠECHNY MOŽNOSTI UZAVŘENÉHO PLATEBNÍHO SYSTÉMU SMARTSHOP JSOU TÉMĚŘ NEOMEZENÉ: VLASTNÍ VĚRNOSTNÍ SYSTÉM, DÁRKOVÉ, ZÁKAZNICKÉ NEBO ZAMĚSTNANECKÉ KARTY NEBO TŘEBA E-VOUCHER. JEDNODUCHÁ

Více

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Výroba)

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Výroba) PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ (Výroba) Warehouse Pro Phone Nezbytná pomůcka pro všechny operátory výroby s Windows Phone. Jedním kliknutím můžete řešit prodej, dodávku, revize, spravovat sériová čísla a mnoho

Více

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu?

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Web Management Start Web Management Start Příležitost pro efektivní rozvoj podnikání na internetu. Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Trápí

Více

Neuralmarketing Inteligentní newsletter

Neuralmarketing Inteligentní newsletter Nabídka jednorázové rozesílky a doplňkových služeb Neuralmarketing Inteligentní newsletter Nabídka jednorázové rozesílky a doplňkových služeb 2 Obsah 1 Příprava rozesílky... 3 2 Rozesílka... 4 3 Zpracování

Více

Průvodce Perfektním Webinářem základní pojmy

Průvodce Perfektním Webinářem základní pojmy Průvodce Perfektním Webinářem základní pojmy Pracovní sešit - krok za krokem Renata Králová Petr Zeman Co je to webinář? Webinář je seminář prostřednictvím internetu. Slouží především k představení vašich

Více

17 TIPŮ OVÝ MARKETING DANIELNYTRA.CZ SIMPLESHOP.CZ

17 TIPŮ  OVÝ MARKETING DANIELNYTRA.CZ SIMPLESHOP.CZ 17 TIPŮ EMAILOVÝ MARKETING AUTOMATIZ ACE PRODEJE SIMPLESHOP.CZ KDOŽE? Lektor Konzultace Digi-nomád Bloger Vlastní projekty Na volné noze PRO KOHO? Podnikatelé malí a střední Lidé na volné noze Kdo na nějakou

Více

Osobní CHECKLIST 99 tipů pro e-shopy

Osobní CHECKLIST 99 tipů pro e-shopy Osobní CHECKLIST 99 tipů pro e-shopy Tento checklist vám pomůže urychlit orientaci v tom: které z tipů už máte aplikovány, které se chystáte využít, které nejsou pro vás vhodné. Vytiskněte si tento dokument

Více

Návod jak nejen reference získat, ale i efektivně využít. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Návod jak nejen reference získat, ale i efektivně využít. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Návod jak nejen reference získat, ale i efektivně využít. Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Určitě sami dobře víte, že lidé neradi dávají doporučení na finanční zprostředkovatele.

Více

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE?

LINKED AKADEMIE. Informace pro partnery PROČ PODPOŘIT? PROČ LINKED AKADEMIE? LINKED AKADEMIE Informace pro partnery PROČ LINKED AKADEMIE? LinkedIn je nejrychleji rostoucí profesní sociální síť Je efektivním nástrojem k k budování expertní značky hledání práce získávání nových klientů

Více

STAVBY.CZ. Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší. Kontakty.cz Na Příkopě 958/25, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +420 221 967 358. www.stavby.

STAVBY.CZ. Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší. Kontakty.cz Na Příkopě 958/25, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +420 221 967 358. www.stavby. STAVBY.CZ Zviditelnit firmu nikdy nebylo jednodušší NABÍDKA SLUŽEB PORTÁLU STAVBY.CZ Kontakty.cz Na Příkopě 958/5, 11000 Praha 1 info@kontakty.cz, +40 1 967 58 www.stavby.cz o portálu stavby.cz Vše pro

Více

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace

Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Akční nabídka marketingového řešení pro neziskové organizace Varianta BASIC Obsahem balíčku je: webová stránka včetně: redakčního systému umožňujícího snadnou úpravu obsahu i neprofesionálním uživatelům,

Více

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Maloobchod)

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Maloobchod) PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ (Maloobchod) Pokladna DotyKačka Česká pokladní a rezervační aplikace pyšnící se titulem nejpoužívanější v ČR. Uložit si můžete neomezené množství dokladů, produktů, zaměstnanců

Více

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně

Jak najít své EW? Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Proč a jak budovat svou EW skupinu?! Jednoduše a efektivně Každý úspěšný člověk, jestliže chce dosáhnout svého cíle, se musí věnovat své práci na 100%. Náš cíl je jasný. Vydělávat snadno, rychle a neomezené

Více

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013

Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 Publikace je chráněna autorským právem Pavel Fara 2013 1 Dnešní internetový svět nabízí spoustu možností, jak si vydělat peníze, zlepšit rodinný rozpočet nebo si v důchodu finančně přilepšit. Jednou z

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

ABRA Gen. E-shop. Produktový list

ABRA Gen. E-shop. Produktový list ABRA Gen E-shop Produktový list Nástroj, který přináší peníze E-shop je moderním prostředkem prodeje, bez něhož se v dnešní době neobejde žádná firma vyžadující: prodej koncovým zákazníkům (B2C), velkoobchodní

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

Jak vybudovat a provozovat ziskový eshop. Petr Uttendorfský, oxy online

Jak vybudovat a provozovat ziskový eshop. Petr Uttendorfský, oxy online Jak vybudovat a provozovat ziskový eshop Petr Uttendorfský, oxy online Mít vůbec eshop? obrat 51 MLD Kč v roce 2012 nechtějte eshop za každou cenu uvědomte si, že provozovat eshop vás bude stát čas a peníze

Více

CO JE MARKETING V SOCIÁLNÍCH MÉDIÍCH?

CO JE MARKETING V SOCIÁLNÍCH MÉDIÍCH? Sociální média rychle dotahují email jako hlavní způsob zasílání zpráv a informací online. Facebook má více než 1 bilion uživatelů, více než 55 milionů zpráv je denně vystaveno na Twitteru a mnoha dalších

Více

tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci

tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci 5 tipů, jak zlepšit PPC kampaně před Vánoci Vánoční období je pro velkou část firem klíčové. Je proto přirozené, že se větší část marketingového rozpočtu typicky soustředí právě do posledních měsíců v

Více

Tvořte v profesionálním grafickém editoru! Live designer

Tvořte v profesionálním grafickém editoru! Live designer Obsah 1. Tvořte v profesionálním grafickém editoru 2. Nejen rozlišení je důležité 3. Možnosti úpravy velikosti a pozice obrázku 4. Možnost různého rozložení fotografií pro každý měsíc 5. Vkládání vlastních

Více

35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ

35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ 35 ZPŮSOBŮ JAK OUTSOURCINGEM PODPOŘIT VAŠE PODNIKÁNÍ KREATIVNÍ PRÁCE 1. TVORBA BLOGU Nezáleží na tom, o čem váš blog je. Důležité je, aby byl neustále aktuální, s relevantními informacemi a aktivní ve

Více

Na co je Retarget? Jak Retarget využít?

Na co je Retarget? Jak Retarget využít? retarget manuál Retarget je službou kontextové reklamní sítě Etarget. Na rozdíl od klasické kontextové reklamy cílí na lidi, kteří navštíví Váš web. To znamená, že již mají základní znalost Vašich produktů

Více

Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje

Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje Bellanzon, a.s. představuje: systém pro konzultační způsob prodeje Naše vize: Před deseti lety neměla většina lidí mobil či osobní počítač. Stejně se svět změní v následujících deseti letech Steve Ballmer,

Více

Příručka pro neziskové organizace zapojené do projektu Vy rozhodujete, my pomáháme.

Příručka pro neziskové organizace zapojené do projektu Vy rozhodujete, my pomáháme. Příručka pro neziskové organizace zapojené do projektu Vy rozhodujete, my pomáháme. V této příručce najdete informace, tipy a návody, které vám pomohou zvýšit povědomí o vašem projektu na internetu a sociálních

Více

ZÁKAZNICKÁ PÉČE PO TELEFONU. Praktické využití. Tipy & náměty. Případové studie

ZÁKAZNICKÁ PÉČE PO TELEFONU. Praktické využití. Tipy & náměty. Případové studie ZÁKAZNICKÁ PÉČE PO TELEFONU Praktické využití Tipy & náměty Případové studie Obsah 5 tipů jak zlepšit péči o zákazníka Jedno zákaznické číslo 2 Poznejte svého zákazníka 3 Mějte přehled, kdy a proč vám

Více

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik

Produktový list - Sklik. PPC reklama Internetová reklama placená za proklik Produktový list - Sklik PPC reklama Internetová reklama placená za proklik O službě Sklik je český PPC systém provozovaný společností Seznam.cz, který umožňuje zobrazování textové reklamy ve vyhledávání

Více

KATALOG PŘÍPADŮ POUŽITÍ. Používejte Yammer jako sociální pracovní prostor a začněte se spoluprací, inovacemi a zapojením zaměstnanců.

KATALOG PŘÍPADŮ POUŽITÍ. Používejte Yammer jako sociální pracovní prostor a začněte se spoluprací, inovacemi a zapojením zaměstnanců. KATALOG PŘÍPADŮ POUŽITÍ Používejte Yammer jako sociální pracovní prostor a začněte se spoluprací, inovacemi a zapojením zaměstnanců. Katalog případů použití Yammeru Yammer je váš sociální pracovní prostor,

Více

Segmenty zákazníků Status 2012

Segmenty zákazníků Status 2012 Marketing v praxi Kdo je váš zákazník? Zamyslete se nad tím, kdo je váš zákazník? Jaké chcete mít zákazníky? Kterou skupinu zákazníků můžete lehce a s rozumnými náklady získat? Jakým způsobem můžete konkrétní

Více

Internetový marketing. Využijte naplno marketingový potenciál internetu

Internetový marketing. Využijte naplno marketingový potenciál internetu Internetový marketing Využijte naplno marketingový potenciál internetu Internetový marketing Internet marketing je jedním z druhů propagace, kterým můžete získávat nové zákazníky a budovat značku (branding).

Více

Příručka pro neziskové organizace zapojené do projektu Vy vybíráte, my pomáháme

Příručka pro neziskové organizace zapojené do projektu Vy vybíráte, my pomáháme Příručka pro neziskové organizace zapojené do projektu Vy vybíráte, my pomáháme 19.12.2016 PŘÍRUČKA: JAK ZVYDITELNIT SVŮJ PROJEKT V PRŮBĚHU HLASOVÁNÍ #VY ROZHODUJETE, MY POMÁHAME NA INTERNETU A SOCIÁLNÍCH

Více

webmarketin Základní moduly aplikace

webmarketin Základní moduly aplikace webmarketin Aplikace webmarketing je komplexní online nástroj určený pro podporu a řízení marketingu a CRM ve společnosti. Její součástí jsou webové ankety, SMS kampaně nebo newslettery, které lze spravovat

Více

8 KROKŮ JAK ZÍSKAT FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY

8 KROKŮ JAK ZÍSKAT FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY NOVINKA 8kr okůj a kz í s ka t fir e mní z á ka z ní ky J e dnoduc hýnávodkr okz akr oke m Pr ů v o d c ep r ov š e c h n y, k d oc h t ě j í z í s k a t n o v éz a k á z k yuf i r e m ING. PAVEL HRDLIČKA

Více

5 % 10 % Správa profilu (stránky) na Facebooku. Tři varianty rozsahu správy Facebook účtu, soutěže a další služby: SLEVA SLEVA

5 % 10 % Správa profilu (stránky) na Facebooku. Tři varianty rozsahu správy Facebook účtu, soutěže a další služby: SLEVA SLEVA Správa profilu (stránky) na Facebooku Facebook dnes má téměř každý pravidelný uživatel internetu (nejen) v ČR. Tato sociální síť představuje oblíbené komunikační médium především mezi mladými. Pro podniky,

Více

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Realitní kanceláře)

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Realitní kanceláře) PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ (Realitní kanceláře) CENTURY 21 Real Estate Vyhledávejte nemovitosti k prodeji poblíž vaší polohy, případně podle konkrétní adresy nebo města. Výsledky můžete filtrovat podle vybyvení

Více

Proč podnikat na internetu?

Proč podnikat na internetu? Proč podnikat na internetu? Obchodovat na internetu je mnohem snazší, než si zařizovat kamenný obchod. Neznamená to ale, že je to bez práce, nebo že je úspěch zaručen. Tak jako klasické podnikání i to

Více

Nastiňte problém a zeptejte se na řešení

Nastiňte problém a zeptejte se na řešení 1 Ukažte zákulisí Co na Facebooku funguje zaručeně, je 100% autenticita. Díky autenticitě se i vaše firma může zařadit mezi přátele vlastních zákazníků alespoň v rámci jejich přehledu novinek. Dejte lidem

Více

Zvyšte produktivitu vaší organizace. Snídaně Tomáš Kopecký, Lumír Šarman

Zvyšte produktivitu vaší organizace. Snídaně Tomáš Kopecký, Lumír Šarman Zvyšte produktivitu vaší organizace Snídaně 22. 4. 2016 Tomáš Kopecký, Lumír Šarman Řešení Produktivita 1. Tři programy FranklinCovey zaměřené na produktivitu: 5 rozhodnutí pro výjimečnou produktivitu

Více

CRM. Integrujte Vaše aplikace Google do modulů Zoho: Mail, Calendar, Adwords, Analytics, Contacts...

CRM. Integrujte Vaše aplikace Google do modulů Zoho: Mail, Calendar, Adwords, Analytics, Contacts... Přehled modulů Zoho CRM Modul Zoho CRM Vám nabízí kompletní řešení v oblasti řízení vztahů se zákazníky s funkcemi, které lze individuálně přizpůsobit Vašim procesům. Každé pole lze kromě toho libovolně

Více

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;)

Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Cesta za Vaším pokladem tedy ebookem ;) Krásný den, V momentě, kdy jste se rozhodli napsat svůj ebook, ocitli jste se najednou na cestě. Tato cesta může být jednoduchá, bezproblémová a úžasná a možná dokonce

Více

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10

Obsah. Úvod 9 Členění knihy 10 Obsah Úvod 9 Členění knihy 10 KAPITOLA 1 Copywriting 11 Práce copywritera 11 Jak se stát dobrým copywriterem 12 Jak začít 15 Co budete psát 15 O čem budete psát 16 Proč budete psát 17 Pro koho budete psát

Více

Modul msender message Sender. Brána do světa SMS zpráv a E-mail obchodní komunikace

Modul msender message Sender. Brána do světa SMS zpráv a E-mail obchodní komunikace Modul msender message Sender Brána do světa SMS zpráv a E-mail obchodní komunikace Představení modulu msender je samostatně prodávaným modulem a rozšiřujícím doplňkem informačního systému Money S5. msender

Více

www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce.

www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce. www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce. POTŘEBUJI BYDLET Nabízíme vám produkty stabilních a silných partnerů:

Více

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ

ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ ONLINE MARKETING PRO VZDĚLÁVACÍ INSTITUCE ZA MARKETING MAKERS ANDREA HOLZKNECHTOVÁ CO NEMŮŽEŠ ZMĚŘIT, TO NIKDY NEDĚLEJ! MarketingMakers.net Přednášející: Andrea Holzknechtová, PPC specialista Marketingový

Více

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Právnické kanceláře)

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Právnické kanceláře) PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ (Právnické kanceláře) Dropbox Noste sebou své soubory kamkoliv se pohnete. Dropbox je cloudovým úložištěm, kde si může celá vaše kancelář uložit všechny dokumenty, se kterými pracujete.

Více

Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj?

Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj? Efektivní e-marketing v cestovním ruchu a jak na něj? Internetová populace v ČR 6 000 000 uživatelů internetu (největší procento 15 až 55 let) 5 000 000 používá Seznam (spíše starší) 4 500 000 používá

Více

100 DNÍ. integrace v nové manažerské pozici ŽIVOTNOST MANAŽERA V ROLI SE ZA POSLEDNÍCH 5 LET SNÍŽILA ZE 4,5 NA 3,6 ROKU

100 DNÍ. integrace v nové manažerské pozici ŽIVOTNOST MANAŽERA V ROLI SE ZA POSLEDNÍCH 5 LET SNÍŽILA ZE 4,5 NA 3,6 ROKU -20 1 DEN 100 integrace v nové manažerské pozici ŽIVOTNOST MANAŽERA V ROLI SE ZA POSLECH 5 LET SNÍŽILA ZE 4,5 NA 3,6 ROKU 92% MANAŽERŮ SE NEDOSTATEČNĚ VĚNUJE INTEGRACI V NOVÉ ROLI A FINÁLNĚ SI TAK BLOKUJE

Více

SMARTRATING je nezávislý server provozovaný občanským sdružením, které bylo založeno za účelem:

SMARTRATING je nezávislý server provozovaný občanským sdružením, které bylo založeno za účelem: SMARTRATING je systém, který průběžně shromažďuje a vyhodnocuje zkušenosti zákazníků se službami poskytovanými živnostníky a firmami. Tato hodnocení a komentáře průběžně publikuje na webu SMARTRATING s

Více

Optimální půjčka vám umožní získat i neúčelovou část použitelnou na jakékoli nepodnikatelské účely.

Optimální půjčka vám umožní získat i neúčelovou část použitelnou na jakékoli nepodnikatelské účely. POTŘEBUJI PŮJČIT Jestliže potřebujete rychle půjčit finanční prostředky a hledáte solidního partnera, pak jste v Modré pyramidě na správné adrese. Díky půjčkám z naší nabídky si můžete jednoduše a bez

Více

Pracovní list č. 1 ze série pod názvem Studentská obchodní snídaně NETWORKING

Pracovní list č. 1 ze série pod názvem Studentská obchodní snídaně NETWORKING Pracovní list č. 1 ze série pod názvem Studentská obchodní snídaně NETWORKING Anotace Autor Jazyk Očekávaný výstup Speciální vzdělávací potřeby Klíčová slova Druh učebního materiálu Druh interaktivity

Více

Zvyšování kvality výuky technických oborů

Zvyšování kvality výuky technických oborů Zvyšování kvality výuky technických oborů Klíčová aktivita VI.2 Vytváření podmínek pro rozvoj znalostí, schopností a dovedností v oblasti finanční gramotnosti Výukový materiál pro téma VI.2.1 Řemeslná

Více

KOUPĚ BYTU v DV od A do Z. průvodce pro kupující

KOUPĚ BYTU v DV od A do Z. průvodce pro kupující KOUPĚ BYTU v DV od A do Z průvodce pro kupující aktualizováno: leden 2016 2 Koupě bytu v družstevním vlastnictví od A do Z Pokud jste se rozhodli koupit byt v družstevním vlastnictví a chcete si tak splnit

Více

REGISTRACE - ARGUMENTY

REGISTRACE - ARGUMENTY REGISTRACE - ARGUMENTY Já už jsem toho vyzkoušel(a) tolik a nikde jsem nebyl(a) úspěšný(á) V přímém prodeji jde především o vytrvalost a cílevědomost. Pokud je kvalitní produkt prodává se sám. Máte možnost

Více

Tato 3 kritéria rozhodnou o úspěchu vašich marketingových aktivit na Facebooku:

Tato 3 kritéria rozhodnou o úspěchu vašich marketingových aktivit na Facebooku: Redakční kalendář vám pomůže plánovat své příspěvky na facebookové stránce tak, abyste si vybudovali silnou značku, která bude přitahovat žhavé zájemce do vaší MLM příležitosti. Tento návod vám ukáže,

Více

Komunikace se zákazníkem

Komunikace se zákazníkem EVROPSKÝ SOCIÁLNÍ FOND Komunikace se zákazníkem PRAHA & EU INVESTUJEME DO VAŠÍ BUDOUCNOSTI Ing. Mgr. Petra Koťátková Co se dnes dozvíte Efektivní způsoby komunikace se zákazníkem (email, telefon, osobní

Více

Virtuální Plzeňská karta

Virtuální Plzeňská karta Virtuální Plzeňská karta eshop.virtualnikarta.cz 1) Přejděte na webovou stránku eshop.virtualnikarta.cz nebo si otevřete mobilní aplikaci Virtuální Plzeňská karta 2) Zaregistrujte se Zadejte svůj email,

Více

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Lékaři a ordinace)

PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ. (Lékaři a ordinace) PARTNER ČESKÝCH APLIKACÍ (Lékaři a ordinace) Medscape Přehled léků, nemocí, identifikátor pilulek a mnoho dalšího najdete v této užitečné aplikaci. Obsahuje také kontrolór kombinace léků, aby pacient nedostal

Více

ZÁŽITKY PRO FIRMY ALLEGRIA - FIRMA NA ZÁŽITKY. užijte si. ...a jak vypadá Vaše schůzka s VIP klientem?

ZÁŽITKY PRO FIRMY ALLEGRIA - FIRMA NA ZÁŽITKY. užijte si. ...a jak vypadá Vaše schůzka s VIP klientem? ZÁŽITKY PRO FIRMY užijte si vztahy se svými klienty, je to pro Vás jediná spolehlivá investice, která se Vám stonásobně vrátí...a jak vypadá Vaše schůzka s VIP klientem? ALLEGRIA - FIRMA NA ZÁŽITKY vznikla

Více

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY.

E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ V NÍŽE UVEDENÉM SEZNAMU JSOU OTEVŘENÉ KURZY, KTERÉ JSME VÁM PŘIPRAVILI NA ZÁKLADĚ AKTUÁLNÍ POPTÁVKY. Pro Centre, s.r.o. Jana.biskova@procentre.eu telefon 606 628 873 www.procentre.eu E F E K T I V N Í V Z D Ě L Á V Á N Í ZAMĚSTNANCŮ NABÍZÍME VÁM OTEVŘENÉ KURZY OBDOBÍ 2. POLOLETÍ 2018 REALIZOVANÉ PŘEVÁŽNĚ

Více

O portálu School Education Gateway. evropské internetové platformě pro školní vzdělávání

O portálu School Education Gateway. evropské internetové platformě pro školní vzdělávání O portálu School Education Gateway evropské internetové platformě pro školní vzdělávání MÍSTO PRO SEZNÁMENÍ S EVROPSKOU POLITIKOU A PRAXÍ ŠKOLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Informace Texty na portálu School Education

Více

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok

Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok Úžasný rok 2017 Váš plán pro úspěšný nový rok JANAPEKNA.CZ 1 Část 1 Než začneme: Jaký byl pro vás rok 2016? Vítejte! Než se pustíme do plánování vysněného roku 2017, musíme se podívat, jaký byl rok 2016.

Více

3 KAMPANĚ. Která z nich je pro vás ta pravá?

3 KAMPANĚ. Která z nich je pro vás ta pravá? 3 KAMPANĚ Která z nich je pro vás ta pravá? Výzkum ohledně programování alternativních narativů a kontranarativů ukazuje, že řada kampaní není nastavena tak, aby zasáhla konkrétní cílové publikum a změnila

Více

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu. aneb. LADISLAV TUROŇ /

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu. aneb. LADISLAV TUROŇ / Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte aneb Revoluce v hubnutí podle genu LADISLAV TUROŇ / WWW.HUBNUTI-PODLE-GENU.CZ Stránka 1 ÚVOD: Rozhodujete se taky jako já před půl rokem, jakým

Více

JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU A DALŠÍCH SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU A DALŠÍCH SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH EDICE 2013 J a ks epr os a di t nafa c e booku adal š í c hs oc i ál ní c hs í t í c h Pr ů v o d c ep r ov š e c h n y, k d oc h t ě j í u s p ě t n e j e nn afa c e b o o k u JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU

Více

17 SUPER TIPŮ NA ZVÝŠENÍ NÁVŠTĚVNOSTI DANIELNYTRA.CZ SIMPLESHOP.CZ

17 SUPER TIPŮ NA ZVÝŠENÍ NÁVŠTĚVNOSTI DANIELNYTRA.CZ SIMPLESHOP.CZ 17 SUPER TIPŮ NA ZVÝŠENÍ NÁVŠTĚVNOSTI SIMPLESHOP.CZ KDOŽE? Lektor Konzultace Digi-nomád Bloger Vlastní projekty Na volné noze PRO KOHO? Podnikatelé malí a střední Lidé na volné noze Kdo na nějakou dobu

Více

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu

Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte. Revoluce v hubnutí podle genu Jezte to, co máte rádi a přitom trvale a zdravě zhubněte aneb Revoluce v hubnutí podle genu Ladislav Turoň www.hubnuti-podle-genu.cz WWW.HUBNUTI-PODLE-GENU.CZ Rozhodujete se taky jako já před půl rokem,

Více

Webové šablony pro restaurace

Webové šablony pro restaurace Grafika Webdesign Eshopy Webové šablony pro restaurace Připravili jsme šablonové weby, které je možné aplikovat na většinu restaurací/kaváren a podobných podniků. Oproti univerzálním šablonám pro firemní

Více

SOCIÁLNÍ SÍTĚ PRO B2B FIRMY - ZA KAŽDOU FIRMOU HLEDEJ ČLOVĚKA

SOCIÁLNÍ SÍTĚ PRO B2B FIRMY - ZA KAŽDOU FIRMOU HLEDEJ ČLOVĚKA SOCIÁLNÍ SÍTĚ PRO B2B FIRMY - ZA KAŽDOU FIRMOU HLEDEJ ČLOVĚKA Adam Zbiejczuk (influencer.cz) 8.10.2015 Než začneme: nejsem guru... 1997: HTML 2000: blog 2006: Facebook 2007: Web 2.0 2007-9: mbank 2009-11:

Více

DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál

DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál DN Portál Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál www.data-norms.cz Efektivní obchod v terénu díky mobilnímu B2B systému DN Portál Podpořte své zákazníky a obchodní zástupce nasazením

Více

Cesta k úspěchu. Klíčové informace pro Kolegy. Cesta k úspěchu. Výkonnost Kariéra Vzdělávání

Cesta k úspěchu. Klíčové informace pro Kolegy. Cesta k úspěchu. Výkonnost Kariéra Vzdělávání . Klíčové informace pro Kolegy 1 Co znamená? Co kolegové říkají Je to mít úspěch ve své kariéře a být povýšen/a. Je to volba, kterou mám na pozici, ve které pracuji. Je to možnost. Býval to program Možností,

Více

Svoboda díky technologiím

Svoboda díky technologiím skladová evidence Skladová evidence UNiQ Svoboda díky technologiím Zabýváme se vývojem technologií, které pomáhají firmám zvýšit jejich efektivitu a uspořit čas. Díky automatizovanému softwaru, přinášíme

Více

AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ

AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ AŤ JSTE ŽIVNOSTNÍK, MALÁ FIRMA NEBO VELKÁ VÝROBNÍ SPOLEČNOST, MÁME PRO VÁS VŽDY EFEKTIVNÍ ŘEŠENÍ VAŠEHO WEBU! AŤ UŽ SE JEDNÁ O JEDNOSTRÁNKOVOU PREZENTACI TYPU LANDING PAGE NEBO ROZSÁHLÉ WEBOVÉ STRÁNKY,

Více

icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis

icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis icc Next Generation atlantis Copyright 2011, atlantis Zaměření icc zdravotnická zařízení výrobní podniky instituce a samospráva jednotky až stovky agentů malé, střední a velké organizace kontextově zaměřený

Více

PRŮVODCE FACTORINGOVÉHO FINANCOVÁNÍ

PRŮVODCE FACTORINGOVÉHO FINANCOVÁNÍ PRŮVODCE FACTORINGOVÉHO FINANCOVÁNÍ PŘEDSTAVENÍ FACTORINGU WE BELIEVE IN YOUR BUSINESS FACTORING BAD DEBT PROTECTION EXPORT FINANCE TRADE FINANCE VYSVĚTLENÍ FACTORINGU Řízení finančních toků společnosti

Více

Nejsnazší cesta k půjčení firemního vozu

Nejsnazší cesta k půjčení firemního vozu Novinky Aplikace O 2 Car Control dostala nový, vylepšený design Nejsnazší cesta k půjčení firemního vozu Návody Co je Dispečerské okno? Kde Dispečerské okno najdete? Nová funkce Autopůjčovna Novinky Autopůjčovna

Více

Stav affiliate marketingu v České a Slovenské republice

Stav affiliate marketingu v České a Slovenské republice mariorozensky.cz Stav affiliate marketingu v České a Slovenské republice Možná jste již zaslechli mé oblíbené tvrzení, že pouze 2 % obchodníků využívají affiliate marketing. Affiliate trh sice neustále

Více

Postup nastavení bezpečné E-mailové schránky pro zákazníky Logicentra

Postup nastavení bezpečné E-mailové schránky pro zákazníky Logicentra Postup nastavení bezpečné E-mailové schránky pro zákazníky Logicentra Důvod přidělování speciálních schránek. Podle posledních statistik kolem 90 % všech E-mailů na Internetu tvoří nevyžádaná pošta. Patří

Více

video komunikačními produkty Talk Fusion

video komunikačními produkty Talk Fusion Marketing na internetu se někdy může jevit jako nemožný úkol. E-mailový marketing je ale poměrně jednoduchá a neuvěřitelně účinná cesta; podle ředitele Direct Marketing Association má každý dolar, vynaložený

Více

10 jednoduchých. kroků pro efektivní online studium

10 jednoduchých. kroků pro efektivní online studium Tento ebook je určen především pro studenty Interactive online programů LIGS University, ale také pro všechny, kteří chtějí studovat online efektivně. Cílem ebooku je poskytnout studentům rady a doporučení,

Více

Webináře manuál OBSAH

Webináře manuál OBSAH Webináře manuál OBSAH CO je webinář?...2 PROČ webinář?...2 CO POTŘEBUJETE na webinář?...2 PŘIHLÁŠENÍ na webinář?...3 PRŮBĚH webináře?...3 POPIS učebny pro webinář...6 CO je webinář? Slovo WEBINÁŘ vzniklo

Více

Zaručený návod, jak mít

Zaručený návod, jak mít Zaručený návod, jak mít jistou práci a mzdu Rady k nezaplacení 1. Jak získat práci a začít vydělávat peníze 2. Že vám agentura práce najde práci za vás 3. Co říkají lidé, kteří pracují pro agenturu práce

Více