Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného ve středu dne od 15:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Vodňany

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného ve středu dne od 15:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Vodňany"

Transkript

1 Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného ve středu dne od 15:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Vodňany Usnesení č. 104: Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit koupi autobusového nádraží parcely dle KN č. st zastavěná plocha, jejíž součástí je stavba občanské vybavenosti s č. p. 898 o výměře 231 m 2 a pozemkovou parcelu dle KN parc. č. 1735/7 ostatní plocha o výměře 1917 m 2 vše v k. ú. Vodňany včetně převedení práv a povinností provozovatele nádraží dle Dohody o společném prohlášení záměru prodeje a koupě autobusového nádraží od vlastníka DOPRAVA ZÁRUBA M&K s. r. o., Stožická 840, Vodňany, IČ: za cenu ,- Kč + náklady s prodejem spojené. Usnesení č. 105: Rada města schvaluje: RO č. 1 zvýšení příjmů o ,00 Kč, jedná se o úpravu výše příspěvku na výkon státní správy. Usnesení č. 106: Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit: RO č. 2 zvýšení výdajů o ,00 Kč, jedná se o výdaje na výkup autobusového nádraží ve Vodňanech. RO č. 3 zvýšení výdajů o ,00 Kč, jedná se o výdaje na akci Rozvoj klíčových kompetencí v zájmovém a neformálním vzdělávání v ZŠ Vodňany. RO č. 4 zvýšení výdajů o ,00 Kč, jedná se o výdaje na osadní výbory (převod finančních prostředků nevyčerpaných v minulých letech). RO č. 5 zvýšení výdajů o ,00 Kč, jedná se o výdaje na odměny členům zastupitelstev. RO č. 6 přesun výdajů ve výši ,00 Kč, jedná se o přesun výdajů na Areál Škorna ve Vodňanech venkovní úpravy z ORJ 40 na ORJ 18. Usnesení č. 107: Rada města schvaluje: - odpisový plán Centra sociální pomoci Vodňany na rok 2019 v předloženém znění. - odpisový plán Městského kulturního střediska Vodňany na rok 2019 v předloženém znění. - odpisový plán Základní školy a Gymnázia Vodňany na rok 2019 v předloženém znění. - odpisový plán Středního odborného učiliště služeb Vodňany, Zeyerovy sady 43/II na rok 2019 v předloženém znění. - odpisový plán Mateřské školy Vodňany, Smetanova 204 na rok 2019 v předloženém znění. - odpisový plán Městského muzea a galerie Vodňany na rok 2019 v předloženém znění. Usnesení č. 108: Rada města schvaluje Smlouvu o výpůjčce, uzavřenou mezi městem Vodňany, náměstí Svobody 18, Vodňany, IČ: a Dobrovolným svazkem obcí Blanicko-Otavského regionu, Masarykovo nám. 128, Protivín, IČ: Usnesení č. 109: Rada města schvaluje Smlouvu o nakládání s odpadem uzavřenou mezi Václavem Hrachovcem, *****, IČ: a městem Vodňany, nám. Svobody 18/I, Vodňany a pověřuje starostu jejím podpisem. Usnesení č. 110: Rada města schvaluje změnu platového výměru ředitelky CSP Vodňany Mgr. Daniely Davidové, a to s účinností od a pověřuje starostu města podpisem nového platového výměru.

2 Usnesení č. 111: Rada města Vodňany schvaluje Žádost o dotaci ze státního rozpočtu na výkon sociální práce s výjimkou OSPOD pro rok Usnesení č. 112: Rada města schvaluje Žádost o dotaci na činnosti vykonávané obcemi s rozšířenou působností v oblasti sociálně-právní ochrany dětí pro rok 2019 v předloženém znění. Usnesení č. 113: Rada města uděluje Centru sociální pomoci Vodňany, Žižkovo náměstí. 21, Vodňany předchozí souhlas dle 37 b zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, k přijetí peněžitého daru účelově daného od ***** ve výši ,- Kč na částečnou úhradu geriatrického křesla pro uživatele domova pro seniory Centra sociální pomoci Vodňany. Tento dar nabývá příspěvková organizace uzavřením darovací smlouvy do svého vlastnictví. Usnesení č. 114: Rada města uděluje Centru sociální pomoci Vodňany, Žižkovo náměstí 21, Vodňany, předchozí souhlas dle 37 b zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, k přijetí věcného daru účelově daného (vitamínové přípravky) od společnosti Lékárna Nad Řekou z Písku pro zaměstnance Centra sociální pomoci Vodňany ve výši ,- Kč. Usnesení č. 115: Rada města schvaluje darovací smlouvu uzavřenou mezi ZO ČSOP Ciconia, IČ , se sídlem Máchova 1309, Roudnice nad Labem a městem Vodňany, nám. Svobody 18/I, Vodňany a pověřuje starostu města podpisem smlouvy. Usnesení č. 116: Rada města bere na vědomí informaci o připravovaném pilotním projektu Zavedení systému odděleného sběru BIO odpadu ve městě Vodňany. Usnesení č. 117: Rada města schvaluje výpověď Licenční smlouvy pro programový produkt Evidence sociálních agend licenční číslo uzavřenou mezi Ing. Karel Janeček YAMACO Software, Prostějovičky 79, Plumlov, IČ: a městem Vodňany. Usnesení č. 118: Rada města schvaluje Dodatek č. 3 k Rámcové smlouvě o prodeji zboží a poskytování služeb Vodafone OneNet č (spr ) uzavřenou mezi Vodafone Czech Republic a.s., Junkových 2, Praha 5, IČ a městem Vodňany. Usnesení č. 119: Rada města schvaluje Dílčí smlouvu o poskytování služeb Vodafone OneNet Hlasové služby (Technická specifikace) k Rámcové smlouvě o prodeji zboží a poskytování služeb Vodafone OneNet č (spr ) uzavřenou mezi Vodafone Czech Republic a.s., Junkových 2, Praha 5, IČ a městem Vodňany. Usnesení č. 120: Rada města pověřuje k přijímání souhlasného prohlášení snoubenců, že spolu vstupují do manželství ve správním obvodu matričního úřadu města Vodňany členy zastupitelstva města pana Václava Heřmana, PhDr. Mgr. Roberta Huneše a Mgr. Ladislava Vovesného a stanovuje užívání závěsného odznaku se státním znakem při občanském sňatku pro místostarostu Ing. Tomáše Bednaříka a pověřené členy zastupitelstva města Václava Heřmana, PhDr. Mgr. Roberta Huneše a Mgr. Ladislava Vovesného.

3 Usnesení č. 121: Rada města schvaluje Příkazní smlouvu na přípravu nadlimitního zadávacího řízení mezi Steska, Kavřík, advokátní kancelář, s.r.o., se sídlem Vídeňská 7, Brno, IČ (příkazník) a Městem Vodňany (příkazce) a pověřuje starostu města podpisem této smlouvy. Usnesení č. 122: Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit ukončení pořizovacího procesu Změny č. 13 územního plánu sídelního útvaru Vodňany. Usnesení č. 123: Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit podání žádosti o finanční podporu pro projekty Sportoviště Bavorovská vnitřní část oválu a Místní komunikace Pražák Stožice v rámci Podpory a rozvoje regionů pro rok 2019 vyhlašovaným Ministerstvem místního rozvoje v podprogramu 117D PODPORA OBCÍ S OBYVATELI a schválit předfinancování projektu v případě úspěšné žádosti o finanční podporu. Usnesení č. 124: Rada města neschvaluje zveřejnit záměr na prodej části pozemkové parcely dle KN p. č. 421/1 o výměře cca 5 m 2 v k. ú. Vodňany. Usnesení č. 125: Rada města schvaluje zveřejnit záměr na prodej pozemkové parcely dle KN p. č. 387/53 o výměře 154 m 2 a stavební parcely dle KN p. č o výměře 172 m 2 v k. ú. Vodňany a doporučuje zastupitelstvu města schválit prodej pozemkové parcely dle KN p. č. 387/53 o výměře 154 m 2 a stavební parcely dle KN p. č o výměře 172 m 2 v k. ú. Vodňany paní *****, bytem *****, za kupní cenu 400,- Kč/m 2 + náklady s prodejem spojené. Usnesení č. 126: Rada města schvaluje zveřejnit záměr na směnu části pozemkové parcely dle KN p. č o výměře 95 m 2 v k. ú. Radčice u Vodňan a doporučuje zastupitelstvu města směnu části pozemkové parcely dle KN p. č o výměře 95 m 2 ve vlastnictví města Vodňany za celou pozemkovou parcelu dle KN p. č. 266/4 o výměře 95 m 2 v k. ú. Radčice u Vodňan ve vlastnictví pana *****, bytem *****. Směna proběhne výměra za výměru bez finančního vyrovnání. Usnesení č. 127: Rada města schvaluje zveřejnit záměr na směnu části pozemkové parcely dle KN p. č o výměře 141 m 2 v k. ú. Radčice u Vodňan a doporučuje zastupitelstvu města směnu části pozemkové parcely dle KN p. č o výměře 141 m 2 ve vlastnictví města Vodňany za celou pozemkovou parcelu dle KN p. č. 266/3 o výměře 141 m 2 v k. ú. Radčice u Vodňan v podílovém spoluvlastnictví ½ *****, bytem ***** a v podílovém spoluvlastnictví ½ *****, bytem *****. Směna proběhne výměra za výměru bez finančního vyrovnání. Usnesení č. 128: Rada města souhlasí s uzavřením smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti cesty a stezky na pozemkové parcele dle KN p. č. 1730/1 v k. ú. Vodňany mezi městem Vodňany a paní *****, bytem ***** a pověřuje starostu města jejím podpisem. Předmětem smlouvy je zřízení služebnosti cesty a stezky na pozemkové parcele dle KN p. č. 1730/1 v k. ú. s právem strpění zřízení a zpevnění vjezdu k rodinnému domu Staropoštovská č. p. 163 na stavební parcele dle KN p. č. v k. ú. Vodňany a právem stezky a cesty.

4 Služebnost se zřizuje úplatně dle sazebníku pro stanovení jednorázové úhrady za omezení vlastnického práva, tj. 300,- Kč + DPH a za podmínky, že zpevnění povrchu vjezdu a parkovací plochy provede žadatel z rozebíratelných materiálů na své náklady. Usnesení č. 129: Rada města souhlasí se zřízením vyhrazeného parkovacího místa pro vozidlo přepravující osobu zdravotně tělesně postiženou v ulici Výstavní před domem č. p ve Vodňanech na pozemkové parcele p. č. 706/4 v k. ú. Vodňany, a to pro pana *****, bytem Výstavní 1032, Vodňany a pověřuje starostu města podpisem souhlasu. Usnesení č. 130: Rada města bere na vědomí objednávku č. 9/2019/MCh na rekonstrukci havárie bytu v 1. NP v ulici Kodádkova 478/5 s firmou Petr Alexi Discospol, Milenovice 14, Protivín, IČ Usnesení č. 131: Rada města bere na vědomí objednávku č. 10/2019/MCh na zhotovení komplexní studie akce: Obloukový most přes řeku Blanici s přisazenou lávkou s Ing. Davidem Mičanem, Jaselská 32, České Budějovice IČ Usnesení č. 132: Rada města schvaluje vyhlášení výzvy veřejné zakázky malého rozsahu Oprava vodní nádrže v Radčicích, na pozemku kat. č. 1, 231/10 a 231/1, v katastrálním území Radčice u Vodňan dle metodiky Ministerstva zemědělství v rámci programu Podpora opatření na drobných vodních tocích a malých vodních nádržích. Usnesení č. 133: Rada města schvaluje hodnotící komisi pro otevírání obálek a pro posouzení a hodnocení nabídek na dodavatele veřejné zakázky malého rozsahu Oprava vodní nádrže v Radčicích, na pozemku kat. č. 1, 231/10 a 231/1, v katastrálním území Radčice u Vodňan v tomto složení: Člen komise Náhradník komise Předseda komise Ing. Šárka Růžičková Ing. Věra Černá Místopředseda komise Ing. Tomáš Bednařík Ing. Pavel Šťástka Člen komise Mgr. Lenka Handšuhová Magdalena Chlumská Člen komise Ing. Aleš Hutař Ing. Karel Stuchlík Člen komise Ing. Marta Kodádková Bc. Lenka Brücknerová Usnesení č. 134: Rada města schvaluje vyhlášení výzvy veřejné zakázky malého rozsahu Oprava vodní nádrže v Újezdu u Vodňan, na pozemku kat. č. 25 a 571/1, v katastrálním území Újezd u Vodňan dle metodiky Ministerstva zemědělství v rámci programu Podpora opatření na drobných vodních tocích a malých vodních nádržích. Usnesení č. 135: Rada města schvaluje hodnotící komisi pro otevírání obálek a pro posouzení a hodnocení nabídek na dodavatele veřejné zakázky malého rozsahu Oprava vodní nádrže v Újezdu u Vodňan, na pozemku kat. č. 25 a 571/1, v katastrálním území Újezd u Vodňan v tomto složení: Člen komise Náhradník komise Předseda komise Ing. Šárka Růžičková Ing. Věra Černá Místopředseda komise Ing. Pavel Šťástka Ing. Tomáš Bednařík Člen komise Mgr. Lenka Handšuhová Magdalena Chlumská Člen komise Ing. Karel Stuchlík Ing. Aleš Hutař Člen komise Bc. Lenka Brücknerová Ing. Marta Kodádková

5 Usnesení č. 136: Rada města schvaluje dodatek č. 7 ke smlouvě o nájmu bytu na byt č. 3 v ulici Majerova 162 ve Vodňanech s panem ***** a pověřuje starostu města podpisem dodatku. Doba nájmu se prodlužuje do a zároveň se vylučuje aplikace ust zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Usnesení č. 137: Rada města schvaluje dodatek č. 9 ke smlouvě o nájmu bytu na byt č. 5 v ulici Mokrého 164 ve Vodňanech s manžely ***** a pověřuje starostu města podpisem dodatku. Doba nájmu se prodlužuje do a zároveň se vylučuje aplikace ust zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník. Usnesení č. 138: Rada města schvaluje na základě výběrového řízení a zaplacení kauce, uzavření nájemní smlouvy na byt č. 6 na nám. Svobody č. p. 19 ve Vodňanech s paní *****, bytem ***** a pověřuje starostu města podpisem smlouvy. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou od do Výše nájemného činí částku dle nabídky ve výběrovém řízení. Usnesení č. 139: Rada města schvaluje na základě výběrového řízení a zaplacení kauce, uzavření nájemní smlouvy na byt č. 1 v ulici Kodádkova č. p. 16 ve Vodňanech s paní *****, bytem ***** a pověřuje starostu města podpisem smlouvy. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou od do Výše nájemného činí částku dle nabídky ve výběrovém řízení. Usnesení č. 140: Rada města schvaluje na základě výběrového řízení a zaplacení kauce, uzavření nájemní smlouvy na byt č. 7 v ulici Písecká č. p. 200 ve Vodňanech s panem *****, bytem ***** a pověřuje starostu města podpisem smlouvy. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou od do Výše nájemného činí částku dle nabídky ve výběrovém řízení. Usnesení č. 141: Rada města schvaluje na základě výběrového řízení a zaplacení kauce, uzavření nájemní smlouvy na byt č. 108 na Sídl. Škorna č. p ve Vodňanech s panem *****, bytem ***** a pověřuje starostu města podpisem smlouvy. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou od do Výše nájemného činí částku dle nabídky ve výběrovém řízení. Usnesení č. 142: Rada města schvaluje na základě výběrového řízení a zaplacení kauce, uzavření nájemní smlouvy na byt č. 111 na Sídl. Škorna č. p ve Vodňanech s panem *****, bytem ***** a pověřuje starostu města podpisem smlouvy. Nájemní smlouva bude uzavřena na dobu určitou od do Výše nájemného činí částku dle nabídky ve výběrovém řízení. Usnesení č. 143: Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 4 v ulici Mokrého č. p. 22 ve Vodňanech, uzavřenou s nájemcem ***** a pověřuje starostu města podpisem dodatku smlouvy. Doba nájmu se prodlužuje od do Usnesení č. 144: Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 5 na Sídl. Škorna č.p ve Vodňanech, uzavřenou s nájemcem ***** a pověřuje starostu města podpisem dodatku smlouvy. Doba nájmu se prodlužuje od do

6 Usnesení č. 145: Rada města schvaluje dohodu o ukončení nájemní smlouvy na pronájem bytu č. 5 v domě č. p. 19 na nám. Svobody ve Vodňanech s nájemcem ***** a pověřuje starostu města podpisem dohody. Pronájem skončí dohodou ke dni Usnesení č. 146: Rada města schvaluje ukončení nájemní smlouvy na pronájem bytu zvláštního určení č. 17 v domě č. p. 32 v ulici Elektrárenská ve Vodňanech s nájemcem ***** a pověřuje starostu města podpisem dohody. Pronájem skončí ke dni Usnesení č. 147: Rada města schvaluje zveřejnění záměru pronajmout prostor sloužící podnikání č. 339 o velikosti 13,68 m 2, v 3. NP objektu č. p. 116 v ulici Jiráskova ve Vodňanech společnosti OnCon s.r.o., se sídlem Pražák 129, Vodňany, IČ: , DIČ: CZ Usnesení č. 148: Rada města schvaluje protokol o předání a převzetí stavby Polní cesta Loucký mlýn Čavyně v předloženém znění, kde je předávající Česká republika, Statní pozemkový úřad, IČ , pobočka Strakonice, Palackého náměstí 1090, Strakonice a přebírající město Vodňany a pověřuje starostu města jeho podpisem. Předmětem protokolu je předání a převzetí stavby Polní cesta Loucký mlýn - Čavyně, která byla realizovaná na pozemkové parcele dle KN p. č. 390 v k. ú. Čavyně jako společné zařízení na základě schváleného návrhu pozemkových úprav. Usnesení č. 149: Rada města revokuje své usnesení č. 16 ze dne Usnesení č. 150: Rada města schvaluje Rozhodnutí o výběru dodavatele druhého v pořadí na zpracování PD na akci Úprava křižovatky vč. rekonstrukce přilehlých úseků silnic III/12250 Holečkova ul. a II/141 Zeyerovy sady Vodňany s firmou FORVIA CZ s.r.o., Kolínská 1, Poděbrady Kluk, IČ a pověřuje starostu města jeho podpisem. Usnesení č. 151: Rada města schvaluje Smlouvu o dodávce vody a o odvádění odpadních vod č mezi městem Vodňany a společností Čevak, a.s., se sídlem Severní 2264/8, České Budějovice, IČ a pověřuje starostu města jejím podpisem. Usnesení č. 152: Rada města schvaluje objednávku č. 15/2019/DO na advokátní služby spojené s nákupem autobusového nádraží Vodňany s firmou Hájek & Úlehla, advokátní kancelář s. r. o., Krajinská 224/37, České Budějovice IČ a pověřuje starostu města jejím podpisem. Usnesení č. 153: Rada města schvaluje Dodatek č. 2 ke Smlouvě o dílo č. 27/2018/OSMI/sml. na akci Stavební úpravy ZŠ ve Vodňanech s firmou ACG-Real s.r.o., Velehradská 1735/28, Praha 3, IČ a pověřuje starostu města podpisem tohoto Dodatku č. 2. Usnesení č. 154: Rada města schvaluje objednávku č. 17/2019/MCh na havárii stropu v 2 NP v budově ZŠ Alešova s firmou ACG-Real s.r.o., Velehradská 1735/28, Praha 3, IČ a pověřuje starostu města jejím podpisem.

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 22. 10. 2018 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 3339: Rada města schvaluje přesun finančních prostředků mezi

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného ve středu dne od 15:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného ve středu dne od 15:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného ve středu dne 21. 11. 2018 od 15:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Vodňany Usnesení č. 4: Rada města souhlasí s jednáním o záměru odkoupení autobusového

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 04. 09. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 2457: Rada města schvaluje: RO č. 75 přesun finančních prostředků

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 23. 01. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1866: Rada města schvaluje: RO č. 1 zvýšení příjmů a výdajů o

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 09. 07. 2018 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 3132: Rada města schvaluje: RO č. 58 přesun finančních prostředků

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v úterý dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v úterý dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v úterý dne 09. 05. 2017 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 2140: Rada města bere na vědomí Výroční zprávu o činnosti Centra

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 30.06.2014 od 14:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Vodňany Usnesení č. 2375: Rada města požádá o přezkoumání hospodaření obce za rok

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 12. 03. 2018 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 2861: Rada města schvaluje: RO č. 19 zvýšení příjmů a výdajů

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 22. 08. 2016 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1494: Rada města schvaluje změnu č. 13 vnitřní organizační směrnice

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 07. 08. 2017 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 2378: Rada města schvaluje: RO č. 66 zvýšení příjmů a výdajů

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného ve čtvrtek dne od 13:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného ve čtvrtek dne od 13:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného ve čtvrtek dne 18. 12. 2014 od 13:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Vodňany Usnesení č. 81: Rada města schvaluje převod finančních prostředků mezi

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 26. 09. 2016 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1587: Rada města schvaluje Dodatek č. 1 odpisového plánu Středního

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 21. 11. 2016 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1711: Rada města schvaluje: RO č. 66 zvýšení příjmů a výdajů

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 21. 12. 2015 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 965: Rada města schvaluje: RO č. 77 snížení příjmů o 809,00 Kč,

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného ve středu dne od 15:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného ve středu dne od 15:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného ve středu dne 06. 03. 2019 od 15:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Vodňany Usnesení č. 200: Rada města schvaluje Motosprintu Vodňany z.s., Libějovice

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 13. 03. 2017 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1982: Rada města schvaluje: RO č. 16 zvýšení příjmů a výdajů

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 09. 02. 2015 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 174: Rada města v souladu s ustanovením 102 odst. 2 písm. b)

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 25. 04. 2016 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1202: Rada města ve funkci valné hromady společnosti Městské

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného ve středu dne od 15:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného ve středu dne od 15:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného ve středu dne 07. 08. 2019 od 15:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Vodňany Usnesení č. 502: Rada města schvaluje: RO č. 43 - zvýšení příjmů o 3.519.116,00

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 09. 04. 2018 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 2931: Rada města schvaluje: RO č. 26 - zvýšení příjmů a výdajů

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 07. 09. 2015 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 695: Rada města schvaluje: RO č. 55 přesun finančních prostředků

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 08. 08. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1431: Rada města schvaluje Harmonogram zpracování rozpočtu na

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 18. 12. 2017 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 2677: Rada města schvaluje: RO č. 107 zvýšení příjmů a výdajů

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 08. 10. 2018 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 3301: Rada města schvaluje: RO č. 76 zvýšení příjmů o 985.500,00

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 11. 07. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1387: Rada města schvaluje: RO č. 43 zvýšení příjmů a výdajů

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 24. 10. 2016 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1649: Rada města schvaluje poskytnutí nadačního příspěvku z II.

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 19. 12. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1778: Rada města schvaluje: RO č. 77 přesun finančních prostředků

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 10. 04. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 2056: Rada města schvaluje: RO č. 22 zvýšení příjmů a výdajů

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 13:30 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 13:30 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 24. 04. 2017 od 13:30 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 2093: Rada města ve funkci valné hromady společnosti Městské

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 15:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 15:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 18. 06. 2018 od 15:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 3089: Rada města schvaluje Harmonogram zpracování rozpočtu na

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 10. 07. 2017 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 2325: Rada města schvaluje: RO č. 59 zvýšení příjmů a výdajů

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v úterý dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v úterý dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v úterý dne 29. 03. 2016 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení č. 1148: Rada města schvaluje Smlouvu o poskytnutí investiční dotace č. SDO/KHEJ/194/16,

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 20. 06. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1344: Rada města zadává přezkoumání hospodaření města za kalendářní

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 09.06.2014 od 14:00 hodin v malé zasedací místnosti MěÚ Vodňany Usnesení č. 2327: Rada města se rozhodla využít možnosti dané zněním bodu

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 05. 09. 2016 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1538: Rada města schvaluje: RO č. 50 zvýšení příjmů a výdajů

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 30. 03. 2015 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 293: Rada města schvaluje: RO č. 16 zvýšení příjmů a výdajů o

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 21. 05. 2018 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 3037: Rada města schvaluje: RO č. 41 zvýšení příjmů a výdajů

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 22. 05. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 2171: Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit roční

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 13. 07. 2015 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 588: Rada města schvaluje v předloženém znění mimořádné odměny

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 23. 04. 2018 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 2971: Rada města ve funkci valné hromady Městského hospodářství

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 05. 06. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 2220: Rada města schvaluje: RO č. 40 přesun finančních prostředků

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v úterý dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v úterý dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v úterý dne 12. 05. 2015 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 392: Rada města v souladu s 102 odst. 2 písm. o) zákona č. 128/2000

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 06. 06. 2016 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení č. 1302: Rada města projednala závěrečný účet města za rok 2015 a doporučuje

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 19. 02. 2018 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 2815: Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit: RO

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 02. 03. 2015 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 231: Rada města v souladu s ustanovením 102 odst. 2 písm. b)

Více

U S N E S E N Í. 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína a příspěvkových organizací za 1. pololetí 2016 (tisk R/391)

U S N E S E N Í. 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína a příspěvkových organizací za 1. pololetí 2016 (tisk R/391) U S N E S E N Í z 41. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. srpna 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Zpráva o hospodaření Města Kojetína

Více

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 20. zasedání Rady města Rychvald, dne 22. 06. 2015 Kontrola usnesení 20/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc červenec 2015 20/2. Rada

Více

U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č. 41/713 41/733)

U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne (Usnesení č. 41/713 41/733) U S N E S E N Í ze 41. jednání Rady města Štramberka, konaného dne 13. 11. 2012 (Usnesení č. 41/713 41/733) Č. j. ST/2592/2012/51.2 Rada města Štramberka po projednání : Usnesení č. 41/713 Bere na vědomí

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA VODŇANY DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA VODŇANY DNE Útvar: Odbor správy majetku a investic Ve Vodňanech dne: 3. 5. 2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA VODŇANY DNE 15. 5. 2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Majetkoprávní vypořádání pozemků pod stavbami

Více

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 31. schůze Rady města Rychvald, dne 29. 07. 2019 Kontrola usnesení 31/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z komisí RM 31/2. Rada města b e r e n a

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 10 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Hostinné, konané dne 21.11.2018 16/2/RM/2018 Schválení programu 2. schůze RM program 2. schůze: 1. Schválení programu 2.

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 19. 06. 2017 od 13:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 2266: Rada města schvaluje odpis pohledávek města č. 02 Odpad

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

6. Zastupitelstvo města schvaluje odpis pohledávek vzniklých za nájemné a služby za období 01/ /2015 v celkové výši ,50 Kč.

6. Zastupitelstvo města schvaluje odpis pohledávek vzniklých za nájemné a služby za období 01/ /2015 v celkové výši ,50 Kč. Usnesení ze VII. zasedání zastupitelstva města ve Vodňanech konaného v pondělí 14. prosince 2015 od 15:30 hodin ve velké zasedací síni Městského úřadu ve Vodňanech 1. Zastupitelstvo města bere na vědomí

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 6. února /2017/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 6. února /2017/RM USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 6. února 2017 02/2017/RM I. RM bere na vědomí 02.2017/4RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o kontrole plnění usnesení

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané 13. června 2018, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

Zápis z 32. schůze Rady města, konané dne Mgr. Josef Cogan; Pavel Bouchner; Bc. Milan Pospíšil; Mgr. Milan Pospíšil Ing.

Zápis z 32. schůze Rady města, konané dne Mgr. Josef Cogan; Pavel Bouchner; Bc. Milan Pospíšil; Mgr. Milan Pospíšil Ing. Zápis z 32. schůze Rady města, konané dne 03.09.2015 Přítomni: Omluven: Mgr. Josef Cogan; Pavel Bouchner; Bc. Milan Pospíšil; Mgr. Milan Pospíšil Ing. Marek Nýdrle Pořad schůze: 1) Obsazení pracovních

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 12. září 2016

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 12. září 2016 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 12. září 2016 R 598/16 R 599/16 R 600/16 Přehled plnění usnesení rady města a) bere na vědomí přehled plnění usnesení rady města ke dni 12. 09. 2016, b) souhlasí

Více

148. VÝPIS Z USNESENÍ

148. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 148. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané 23.09.2014 R/635/2014-148. Rada města Dvůr Králové nad Labem - V 1. uk ončuje 1.1. platnost usnesení č.

Více

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Mgr. Bořivoj Malát, Martin Adam, Bc. Michaela Mašatová, DiS., Karel Jirák

Mgr. Zdeněk Hlinčík, Mgr. Bořivoj Malát, Martin Adam, Bc. Michaela Mašatová, DiS., Karel Jirák Upraveno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Město Stráž pod Ralskem U S N E S E N Í z 31. zasedání Rady města Stráž pod Ralskem konaného dne 12. prosince 2018 Přítomní: Omluveni:

Více

U S N E S E N Í z 1. schůze rady města Žacléř, konané dne 14. listopadu Program:

U S N E S E N Í z 1. schůze rady města Žacléř, konané dne 14. listopadu Program: U S N E S E N Í z 1. schůze rady města Žacléř, konané dne 14. listopadu 2018 Program: 1. Zřízení komisí rady města. 2. Městská policie Trutnov. 3. Určení minimální částky pro splátky dluhu na nájemném.

Více

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice.

Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, Pardubice. Městský obvod Statutární město Pardubice Městský obvod Pardubice VI Úřad MO Pardubice VI OSSK Kostnická 865, Svítkov, 530 06 Pardubice Zápis z 16. schůze Rady městského obvodu Pardubice VI, konané dne

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne 28.05.2018 č. 237 Rada města schvaluje na návrh hodnotící komise přijetí nabídky společnosti H-INTES s.r.o., Pod Borkem 319, 293 01

Více

Usnesení 36. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 36. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 36. schůze Rady města Šternberka ze dne 22.06.2016 Číslo: 1167/36 Zodpovídá: OdPVV Termín: Schvaluje Program schůze dne 22.06.2016 Číslo: 1168/36 Zodpovídá: OSV Termín: 24.06.2016 odměnu ředitelce

Více

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776)

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776) U S N E S E N Í ze 73. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. září 2013, ve 14:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Nakládání s majetkem prodej

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 16.01.2006 Usnesení č. 32 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 09.01.2006. Usnesení č. 33 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo o zhotovení

Více

UR02/40/2016 Kontrola zápisu z 39. schůze Rady města Uničova Rada města Uničova bere na vědomí zápis z 39. schůze Rady města Uničova bez připomínek.

UR02/40/2016 Kontrola zápisu z 39. schůze Rady města Uničova Rada města Uničova bere na vědomí zápis z 39. schůze Rady města Uničova bez připomínek. USNESENÍ ze 40. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 31. května 2016 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1 v Uničově UR01/40/2016 Schválení programu 40. schůze Rady města

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

USNESENÍ z 39. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 15. května 2012 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 39. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 15. května 2012 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 39. řádné schůze Rady města Uničova, která se konala dne 15. května 2012 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/39/2012 Schválení programu 39. řádné schůze Rady města

Více

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a

U S N E S E N Í. Usn. č. R 788/06-16 Rada města po projednání bere na vědomí plnění usnesení Rady města Kojetína, ze dne a U S N E S E N Í z 38. schůze Rady města Kojetína, konané dne 8. června 2016, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Mohelnice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Mo helnice, která se ko nala dne 23.03.2015 o d 15:00 hodin v kanceláři starosty 256/16/RM/2015 Schválení programu 16. zasedání

Více

Usnesení z 11. jednání ZM dne

Usnesení z 11. jednání ZM dne USNESENÍ Z 11. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA KONANÉHO DNE 25.01.2016 Program 1. Zahájení, schválení programu, volba návrhové komise a ověřovatelů zápisu. 1/2016-11 2. Zpráva o plnění usnesení zastupitelstva

Více

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.

ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ. Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09. ZASTUPITELSTVO MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 7. VÝPIS Z USNESENÍ Zastupitelstva města Dvůr Králové nad Labem konaného dne 13.09.2007 168/2007 7. ZM V bere na vě d o m í plnění rozpočtu města Dvora Králové

Více

Usnesení č. UR/23/2018 z jednání dne 10. prosince 2018

Usnesení č. UR/23/2018 z jednání dne 10. prosince 2018 Usnesení č. UR/23/2018 Strana 1 (celkem 7) Usnesení č. UR/23/2018 z jednání dne 10. prosince 2018 UR 1.01 / 23 / 2018 Rada obce schvaluje zprávu starosty o plnění přijatých usnesení radou obce. UR 2.02.01

Více

Přehled usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Přehled usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Přehled usnesení z 9. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 11.3.2019 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/9/RM/2019 Kontrola plnění usnesení prodloužení termínu plnění usnesení č. 1/7/RM/2019

Více

U S N E S E N Í. 3. Bytové záležitosti (tisk R/477)

U S N E S E N Í. 3. Bytové záležitosti (tisk R/477) 1 U S N E S E N Í ze 44. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 11. července 2012, ve 14:00 hodin, v zasedací místnosti na Městském úřadě Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 1. srpna 2016 R 496/16 R 497/16 R 498/16 R 499/16 R 500/16 R 501/16 Přehled plnění usnesení rady města a) bere na vědomí přehled plnění usnesení rady města ke

Více

U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015

U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015 U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015 Program: 1. DSP a PDPS chodníky, opěrné zdi a VO ul. Komenského. 2. Nabídka PD studie čp. 106. 3. PD kanalizace Komenského. 4. Prodej

Více

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 2. února 2015

MĚSTO DOKSY. USNESENÍ Rady města Doksy dne 2. února 2015 MĚSTO DOKSY USNESENÍ Rady města Doksy dne 2. února 2015 R 55/15 R 56/15 Přehled plnění usnesení rady města souhlasí s prodloužením termínů splnění usnesení rady města č. R 93/14 ze dne 3. 2. 2014, R 244/14

Více

USNESENÍ z 44. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne 15. 10. 2014 (č. usnesení 1172/A/2014-1185/2014)

USNESENÍ z 44. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne 15. 10. 2014 (č. usnesení 1172/A/2014-1185/2014) MĚSTO ČESKÁ LÍPA USNESENÍ z 44. jednání Rady města Česká Lípa, které se konalo dne 15. 10. 2014 (č. usnesení 1172/A/2014-1185/2014) Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Výpis z usnesení 10. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 13. května 2019

Výpis z usnesení 10. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 13. května 2019 Výpis z usnesení 10. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 13. května 2019 1/ Kontrola usnesení 10/73 b e r e n a v ě d o m í a) provedenou kontrolu usnesení. b) zprávu o činnosti komise dopravy.

Více

121. VÝPIS Z USNESENÍ

121. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 121. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané 14.01.2014 R/1/2014-121. Rada města Dvůr Králové nad Labem - V 1.1. úpravu pojistné smlouvy č. 5830851989

Více

PŘEHLED USNESENÍ. Rada města Štramberka. z 27. schůze Rady města Štramberka, která se konala dne

PŘEHLED USNESENÍ. Rada města Štramberka. z 27. schůze Rady města Štramberka, která se konala dne Rada města Štramberka PŘEHLED USNESENÍ z 27. schůze Rady města Štramberka, která se konala dne 24. 5. 2016 521/27/RM/2016 Kontrola úkolů kontrolu úkolů ke dni 24. 05. 2016. 522/27/RM/2016 Informace o přípravách

Více

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení z 20. zasedání Rady města Kojetín, konaného dne 15. prosince 2003 ve 13:00 hodin v kanceláři starosty města, Městský úřad Kojetín, Masarykovo

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

Zápis. z 18. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného 20. června 2019 v Kulturním domě Rubín, Makovského nám. 3, Brno

Zápis. z 18. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného 20. června 2019 v Kulturním domě Rubín, Makovského nám. 3, Brno Zápis z 18. zasedání Rady městské části Brno-Žabovřesky, konaného 20. června 2019 v Kulturním domě Rubín, Makovského nám. 3, Brno Zahájení: Přítomni: 16:30 hodin Mgr. Lucie Pokorná Mgr. Filip Leder Ing.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E NÍ

P Ř E H L E D U S N E S E NÍ Rada města Mohelnice P Ř E H L E D U S N E S E NÍ z 1. schůze Rady m ěsta Mo helnice, která se konala dne 05.11.2018 o d 15:15 ho din v kanceláři starosty 1/1/RM/2018 Schválení programu 1. zasedání Rady

Více

108. VÝPIS Z USNESENÍ

108. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 108. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 19.09.2017 R/572/2017-108. Rada města Dvůr Králové nad Labem - V 1. odvolává 1.1. Adama Reila z funkce

Více

Usnesení Rady města Česká Třebová z jednání konaného dne 11. září 2017

Usnesení Rady města Česká Třebová z jednání konaného dne 11. září 2017 č. 864 Rada města doporučuje zastupitelstvu města schválit záměr prodeje části pozemků ppč. 3388/3 o výměře cca 105 m 2 a části ppč. 418/3 o výměře cca 13 m 2 v obci a katastrálním území Česká Třebová,

Více

USNESENÍ č. RM 4/2018 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne

USNESENÍ č. RM 4/2018 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne USNESENÍ č. RM 4/2018 Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA KOSTELCE NAD ORLICÍ ze dne 19.2.2018 Rada města Kostelec nad Orlicí 1. schvaluje a) kupní smlouvu na prodej pozemku parc. č. 2765 - trvalý travní porost o výměře

Více

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení

Město Chlumec. Rada města Chlumec. Usnesení Rada města Chlumec Usnesení z 52. schůze Rady města Chlumec volební období 2014 2018 konané dne 26.09.2016 v kanceláři tajemníka v sídle Městského úřadu, Krušnohorská 39, Chlumec Usnesení č. 1/52R/2016

Více

Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 7. schůze Rady města Šternberka ze dne 09.03.2015 Číslo: 160/7 Zodpovídá: OdPVV Termín: Schvaluje Program schůze dne 09.03.2015 Číslo: 161/7 Zodpovídá: OdPVV Termín: 31.03.2015 zápis z jednání

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 6 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 7. schůze Rady města Hostinné, konané dne 05.02.2019 112/7/RM/2019 Schválení programu 7. schůze RM program 7. schůze: 1. Schválení programu 7.

Více

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008

Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 Město Hustopeče, se sídlem Dukelské nám. 2, Hustopeče Zastupitelstvo města Hustopeče Usnesení z XII. zasedání zastupitelstva města Hustopeče ze dne 19. června 2008 I. ZM PROJEDNALO: 1) zprávu kontrolního

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Holešova, která se konala

P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Holešova, která se konala P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Holešova, která se konala 10.09.2019 374/20/RM/2019 Změna rozpočtu - rozpočtové opatření Rady města Holešova 9/2019 změnu rozpočtu - rozpočtové opatření

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 05/2014 konané dne 13. března 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 05/2014 konané dne 13. března 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 05/2014 konané dne 13. března 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/05/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

USNESENÍ č. 6/2014. Ze 6. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 16. prosince 2014 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 6/2014. Ze 6. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 16. prosince 2014 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 6/2014 Ze 6. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 16. prosince 2014 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání

Více

U S N E S E N Í. 3. Implementační plán komunitního plánování sociálních služeb ve městě Kojetíně (tisk R/797)

U S N E S E N Í. 3. Implementační plán komunitního plánování sociálních služeb ve městě Kojetíně (tisk R/797) U S N E S E N Í ze 76. schůze Rady města Kojetína, konané dne 23. října 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení rady města (tisk

Více