U P R A V E N É U S N E S E N Í

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U P R A V E N É U S N E S E N Í"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. K. Kratochvíle, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P. Trambová Omluveni Ing. J. Uhlík PROGRAM 1) Návrh na rozpočtová opatření č. 5/14-8/14 2) Přehled pohledávek města Písek k ) Veřejná zakázka Rekonstrukce sladovny a) Návrh na uzavření smlouvy o sdružení zadavatelů b) Návrh zadání veřejné zakázky 4) Návrh zadání veřejné zakázky Oprava plaveckého stadionu v Písku vnitřní bazény 5) Návrh zadání veřejné zakázky Regenerace panelového sídliště Jih v Písku 2. etapa 6) Návrh zadání veřejné zakázky Vybudování nového sběrného dvora v lokalitě sídliště Portyč-Písek 7) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Analýza možností zásobování obyvatel města Písek zdroji pitné vody 8) Návrh na opětovné zrušení a opětovné vypsání veřejné zakázky Energetické úspory na budově 16. MŠ, Písek 9) Návrh na zrušení veřejné zakázky Vodovodní řad Šrámkův most 10) Dispozice s majetkem města 11) Věcná břemena 12) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 13) Návrh na pronájmy nebytových prostor 14) Řešení nájemních vztahů k bytům 15) Návrh na řešení bytových záležitostí 16) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 17) Změny nájemních smluv v domech s pečovatelskou službou v majetku města 18) Projektový zásobník města Písku 19) Návrh na schválení vzoru kupní smlouvy

2 20) Návrh na schválení vzoru smlouvy o dílo pro stavební práce s předpokládanou hodnotou nad 5 mil. Kč 21) Schválení žádosti Rekonstrukce a modernizace ulic Šafaříkova a Dobrovského v Písku k předložení do 31. výzvy ROP NUTS II Jihozápad 22) Smlouva o podmínkách poskytnutí dotace z ROP NUTS II Jihozápad Rekonstrukce technické památky Sladovna na expozici sladovnictví 23) Smlouva o přeložce zařízení distribuční soustavy s E.ON Distribuce a.s. 24) Smlouva o spolupráci a zajištění služeb se společností APERIO-Společnost pro zdravé rodičovství provedení genderového auditu na Městském úřadě Písek 25) Smlouva o mediální spolupráci s MAFRA a.s. 26) Smlouvy o dílo s pískosochaři 27) Veřejnoprávní smlouva na projednávání přestupků za obec Minice 28) Dodatek ke smlouvě o dílo s firmou Zvánovec a.s. na akci Odbahnění rybníku Karvašinský 29) Dodatek ke smlouvě o výpůjčce na zařízení pro svoz biologicky rozložitelného odpadu v Písku s Městskými službami Písek s.r.o. 30) Změna přílohy Smlouvy o poskytnutí a zajištění činností a poskytnutí příspěvku na činnost se Sladovnou Písek o.p.s. 31) Informace o výsledku jednání hodnotící komise grantového programu na podporu kultury 2. výzva 2014 (neveřejný materiál) 32) Vyhlášení konkursních řízení na ředitele základních škol v Písku 33) Vyhlášení výběrového řízení na místo ředitele/ky příspěvkových organizací Městská knihovna Písek, Pečovatelská služba a jesle města Písku 34) Změna platu ředitele příspěvkové organizace města 35) Zvýšení kapacity ve školním stravování 36) Školské rady při základních školách v Písku 37) Návrh na obsazení bytu ve školském areálu Křesťanská mateřská škola 38) Směrnice základních škol k doplňkové činnosti 39) Hodnocení činnosti Městské policie Písek za rok ) Vyhodnocení kontrolní činnosti za rok ) Výroční zpráva o poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím ve znění pozdějších předpisů za rok ) Informace chodník Putimská Vysoká finanční spoluúčast firmy Tommi na realizaci stavby 43) Petice žádost o úpravu ulice K Vápenici 44) Petice žádost o sjednání nápravy ve věci nevhodného chování nájemníka městského bytu 45) Žádost společnosti Tanypl s.r.o. o projednání investičního záměru a stanovisko ve věci rozšíření nebytových prostor a rekonstrukce krovu a střechy 46) Žádost o vydání souhlasu s umístěním mobilního reklamního zařízení 47) Žádost o vydání Povolení města Písek k vjezdu do vybraných míst 48) Informace z jednání komisí 49) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. stránka 2 (celkem 18)

3 K bodu 1a) Oprava usnesení RM č. 1/14 z U s n e s e n í č. 59/14 Rada města ruší své usnesení č. 1/14 z a doporučuje zastupitelstvu města schválit ručení za překlenovací bankovní úvěr ve výši 12 mil. Kč na realizaci projektu Otavské cyklostezky pro Svazek obcí regionu Písecko, IČ: , se sídlem Velké náměstí 114, Písek. K bodu 1) Návrh na rozpočtová opatření č. 5/14-8/14 U s n e s e n í č. 60/14 Rada města schvaluje návrh na rozpočtová opatření č. 5/14 8/14. Ing. R. Svoboda K bodu 2) Přehled pohledávek města Písek k Rada města projednala materiál. K bodu 3) Veřejná zakázka Rekonstrukce sladovny a) Návrh na uzavření smlouvy o sdružení zadavatelů U s n e s e n í č. 61/14 Rada města po projednání schvaluje Smlouvu o sdružení zadavatelů za účelem společného postupu při zadání veřejné zakázky pod názvem: Rekonstrukce technické památky Sladovna na expozici sladovnictví (6. etapa), Rekonstrukce Sladovny 7. etapa Galerie dětský svět a v jejím rámci stavební práce projektu Didaktika hrou pro děti do 6ti let. b) Návrh zadání veřejné zakázky U s n e s e n í č. 62/14 Rada města po projednání: 1. schvaluje návrh na zadání veřejné zakázky pod názvem: Rekonstrukce technické památky Sladovna na expozici sladovnictví (6. etapa); Rekonstrukce Sladovny 7. etapa Galerie dětský svět a v jejím rámci stavební práce projektu Didaktika hrou pro děti do 6ti let. 2. schvaluje navrhovanou komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: JUDr. Josef Knot (místostarosta), Jaroslav Dušek (odbor RIMM), Bc. Rudolf Koraba (odbor RIMM), Ing. Andrea Rebeková (odbor RIMM), MgA. Tereza Dobiášová (Sladovna o.p.s.), Ing. arch. Radek Boček (Sladovna o.p.s.), Pavel Zabranský (JHK) Náhradníci: JUDr. Ondřej Veselý (starosta), Ing. Petr Jelínek (odbor RIMM), Ing. Petr Matoušek (odbor RIMM), Ing. Jiří Bláha (odbor RIMM), Mgr. Ivana Perišiťová, (Sladovna o.p.s.), Mgr. Roman Dub (Sladovna o.p.s.), Mgr. Kateřina Rybaříková (JHK). stránka 3 (celkem 18)

4 K bodu 4) Návrh zadání veřejné zakázky Oprava plaveckého stadionu v Písku vnitřní bazény U s n e s e n í č. 63/14 1. Rada města po projednání schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Oprava plaveckého stadionu v Písku vnitřní bazény 2. Rada města po projednání schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami, posouzení kvalifikace a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Ing. Vojtěch Bubník (místostarosta), Josef Hrádek (MSP, s. r. o.), Jaroslav Dušek (odbor RIMM), Ing. Jiří Bláha (odbor RIMM), člen JHK Náhradníci: JUDr. Josef Knot (místostarosta), Ing. Roman Drnec (MSP, s. r. o.), Václav Sloup (odbor RIMM), Ing. Roman Koc (odbor FI), člen JHK J. Hrádek K bodu 5) Návrh zadání veřejné zakázky Regenerace panelového sídliště Jih v Písku 2. etapa U s n e s e n í č. 64/14 1. Rada města po projednání schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Regenerace panelového sídliště Jih v Písku 2. etapa 2. Rada města po projednání schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami, posouzení kvalifikace a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: JUDr. Josef Knot (místostarosta), Ing. Petr Matoušek (odbor RIMM), Bc. Rudolf Koraba (odbor RIMM), Ing. Jiří Bláha (odbor RIMM), člen JHK Náhradníci: Ing. Vojtěch Bubník (místostarosta), Jaroslav Dušek (odbor RIMM), Ing. Petr Jelínek (odbor RIMM), Ing. Roman Koc (odbor FI), člen JHK J. Hrádek K bodu 6) Návrh zadání veřejné zakázky Vybudování nového sběrného dvora v lokalitě sídliště Portyč-Písek U s n e s e n í č. 65/14 Rada města zadávací dokumentaci výběrového řízení na akci Vybudování nového sběrného dvora v lokalitě sídliště Portyč Písek včetně návrhu členů komise pro otevírání obálek a hodnocení nabídek ve složení: Mgr. Hana Rambousová, Ing. Miloslav Šatra, Ing. Roman Svoboda, Jaroslav Dušek, zástupce Jihočeské hospodářské komory a jejich náhradníků: Ing. Vojtěch Bubník, Ing. David Schwedt, Ing. Roman Koc, Bc. Rudolf Koraba, zástupce Jihočeské hospodářské komory schvaluje s připomínkami: v zadávací dokumentaci ve Výzvě k podání nabídky na str. 6 Prokázání splnění technických kvalifikačních předpokladů minimální úroveň se text každou s rozpočtem přesahujícím 4,2 mil. Kč bez DPH nahrazuje textem každou s rozpočtem 4 mil. Kč bez DPH. Ing. M. Šatra K bodu 7) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Analýza možností zásobování obyvatel města Písek zdroji pitné vody stránka 4 (celkem 18)

5 U s n e s e n í č. 66/14 Rada města po projednání schvaluje dodavatele veřejné zakázky Analýza možností zásobování obyvatel města Písek zdroji pitné vody firmu Grant Thornton Advisory s.r.o., Žatecká 55/14, Praha 1, IČ za cenu Kč bez DPH, jejíž nabídková cena byla v porovnání s nabídkou druhého uchazeče, podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvýhodnější a pověřuje starostu města podpisem smlouvy o dílo. Ing. R. Honzík K bodu 8) Návrh na opětovné zrušení a opětovné vypsání veřejné zakázky Energetické úspory na budově 16. MŠ, Písek U s n e s e n í č. 67/14 1. Rada města schvaluje zrušení zadávacího řízení vypsaného k podlimitní veřejné zakázce s názvem: Energetické úspory na budově 16. MŠ, Písek zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a pověřuje ředitele Základní školy Svobodné a Mateřské školy Písek, Dr. M. Horákové 1720 zrušením zadávacího řízení 2. Rada města po projednání schvaluje návrh změn v zadávacích podmínkách veřejné zakázky pod názvem Energetické úspory na budově 16. MŠ, Písek, jejímž zadavatelem je Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720, IČ Rada města schvaluje opětovné vypsání podlimitní veřejné zakázky s názvem: Energetické úspory na budově 16. MŠ, Písek formou otevřeného řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, za oproti původní zakázce změněných zadávacích podmínek dle zadávací dokumentace uvedené v materiálu a pověřuje ředitele Základní školy Svobodné a Mateřské školy Písek, Dr. M. Horákové 1720 zahájením nového zadávacího řízení 4. Rada města schvaluje komisi pro nové otevírání obálek s nabídkami, posouzení kvalifikace a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: Mgr. Hana Rambousová (místostarostka), Mgr. Miloslav Machač (ředitel ZŠ Svobodná), Ing. Jiří Bláha (odbor FI), Ing. Michal Albrecht (projektant), Petr Albrecht (projektant) Náhradníci: JUDr. Josef Knot (místostarosta), Mgr. Magdalena Šimonková (ZŠ Svobodná), Jaroslav Dušek (odbor RIMM), Petr Jaroš (technik, administrátor), Ing. Petr Matoušek (odbor RIMM) K bodu 9) Návrh na zrušení veřejné zakázky Vodovodní řad Šrámkův most U s n e s e n í č. 68/14 Rada města schvaluje zrušení zadávacího řízení vypsaného k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem: Vodovodní řad Šrámkův most zadávané dle 12 odst odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a v souladu se Zásadami stanovujícími postup zadávání veřejných zakázek (Z/4) města Písek formou otevřeného řízení (dle Z/4) a pověřuje starostu města zrušením zadávacího řízení. Ing. R. Hozník stránka 5 (celkem 18)

6 K bodu 10) Dispozice s majetkem města 1) Vojenskohistorická společnost Písek - žádost o souhlas k umístění schránky s prstí z bojišť do pomníku Lva - Budovcova ul. U s n e s e n í č. 69/14 Rada města schvaluje umístění schránky s prstí z bojišť u lombardského Melegnana a Solferina do pomníku Lva v Budovcově ulici. Náklady na pořízení a osazení schránky a nápisové tabulky uhradí Vojenskohistorická společnost Písek, IČO , tř. Přátelství 1969, Písek. 2) Intermöbel alfa spol. s r. o. kompenzace ušlého zisku tř. Národní svobody U s n e s e n í č. 70/14 Rada města neschvaluje uhrazení ušlého zisku ve výši Kč bez DPH firmě Intermöbel alfa spol. s r. o., IČO: , se sídlem Skalice 78, Soběslav, v souvislosti s rekonstrukcí tř. Národní svobody. 3) Souhlas s umístěním pamětní desky ke hrobu Fr. Špatného Lesní hřbitov U s n e s e n í č. 71/14 Rada města schvaluje umístění pamětní desky ke hrobu zakladatele českého mysliveckého písemnictví Františka Špatného, který se nachází na Lesním hřbitově. Souhlas města, jako vlastníka pozemku, je podmíněn souhlasným vyjádřením oddělení památkové péče. K bodu 11) Věcná břemena b1) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Písek Teplárenská, VO: NN přip.kab. U s n e s e n í č. 72/14 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva umístění kabelu NN a pilíře NN na části pozemku parc.č 987/4 k.ú. Smrkovice a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b2) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a.s. akce: Písek Vratislavova, Brandtner: NN přip.kab. stránka 6 (celkem 18)

7 U s n e s e n í č. 73/14 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva umístění kabelového vedení NN na části pozemku parc. č. 823/1 k.ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy za dodržení podmínek Městských služeb Písek s.r.o. a upozornění odboru dopravy ve prospěch E.ON Distribuce, a.s., IČ , České Budějovice, F.A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. b3) zřízení práva stavby ve prospěch SOLUM CONSULTING, s.r.o. venkovní schodiště ( Centrum sociálně zdravotnických služeb Písek Žižkova kasárna III v Písku ) U s n e s e n í č. 74/14 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení práva stavby venkovního únikového schodiště, venkovního vstupního schodiště a šikmé rampy (východní fasáda) a venkovního vstupního schodiště (jižní fasáda) na části pozemku parc.č. 331/1 k.ú. Písek na dobu určitou 10 let ve prospěch SOLUM CONSULTING, s.r.o., IČ , Velké náměstí 116 za jednorázovou úhradu v souladu s pravidly města Písku P/15. Rada města pověřuje starostu podpisem smlouvy dle přílohy. K bodu 12) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) AVION air s.r.o. ukončení nájemní smlouvy dohodou a převedení pronájmu části pozemku parc.č. 1 k.ú. Písek na paní Jitku Karvánkovou (předzahrádka před Café Restaurantem AVION air v Palackého sadech) U s n e s e n í č. 75/14 Rada města Písku po projednání schvaluje 1. ukončení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc.č. 1 o výměře 22 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění předzahrádky před Café Restaurantem AVION air v Palackého sadech čp. 68, dohodou ke dni , pro AVION air s.r.o., IČ , se sídlem Písek, Palackého sady 68 za podmínky převodu na nového nájemce. 2. záměr pronájmu části pozemku parc.č. 1 o výměře 22 m 2 k.ú. Písek, za účelem umístění předzahrádky před Café Restaurantem AVION air v Palackého sadech čp. 68, od na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 3 měsíce, za úplatu ve výši 150 Kč/m 2 /rok, pro paní Jitku Karvánkovou, IČ , s místem podnikání Písek, Žižkova 428, za dodržení podmínek stanovených pro umístění předzahrádky. b) Žádost o pacht části pozemku parc.č. 368/4 k.ú. Písek (umělá vodní nádrž)) U s n e s e n í č. 76/14 Rada města Písku po projednání neschvaluje záměr pachtu části pozemku parc.č. 368/4 o výměře 1500 m 2 k.ú. Písek, za účelem chovu ryb, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 12 měsíců, s pachtovným ve výši Kč/ha/rok, pro žadatele, bytem Písek. stránka 7 (celkem 18)

8 c) Město Mirotice žádost o výpůjčku pozemku parc.č k.ú. Lučkovice (přístupová komunikace) U s n e s e n í č. 77/14 Rada města Písku po projednání schvaluje záměr výpůjčky pozemku parc.č o výměře 2083 m 2 k.ú. Lučkovice, za účelem rekonstrukce místní komunikace v rámci dotační výzvy Rozvoj místních komunikací, na dobu určitou 5 let, pro Město Mirotice, IČ , se sídlem Mirotice, Náměstí Mikoláše Alše 18. d) Pronájem pozemku parc.č.st k.ú. Písek (pozemek pod garáží) U s n e s e n í č. 78/14 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem pozemku parc.č.st o výměře 18 m 2 k.ú. Písek, za účelem využití jako pozemek pod zděnou garáží, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců, s nájemným ve výši 100 Kč/m 2 /rok, pro žadatele, bytem Písek a pověřuje starostu města podpisem smlouvy o nájmu pozemku dle přílohy. e) Sladovna Písek, o.p.s. umístění reklamního zařízení na části pozemku parc.č. 112/11 k.ú. Písek (plot naproti České poště) U s n e s e n í č. 79/14 Rada města Písku po projednání schvaluje uzavření smlouvy o nájmu části pozemku parc.č. 112/11 k.ú. Písek za účelem umístění 1 ks reklamní/informační tabule umístěné na dřevěném oplocení nacházejícím se na uvedeném pozemku, pro Sladovnu Písek, o.p.s., IČ , se sídlem Písek, Velké náměstí 113 a pověřuje starostu města podpisem smlouvy o nájmu věci dle přílohy. f) F.M.C. Group s.r.o. pronájem části pozemku parc.č. 2097/1 k.ú. Písek U s n e s e n í č. 80/14 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc.č. 2097/1 k.ú. Písek o výměře 39 m 2 k.ú. Písek, za účelem zřízení přístupu (umístění rampy) pro handicapované a rodiny s kočárky do nemovitosti čp. 164 ulice Svatotrojická, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 6 měsíců, s nájemným ve výši 50 Kč/m 2 /rok, pro společnost F.M.C. Group s.r.o., IČ , se sídlem Praha 8, Nad Rokoskou 1342/10 a pověřuje starostu města podpisem smlouvy o nájmu pozemku dle přílohy. g) Sladovna Písek, o.p.s. podvýpůjčka části pozemku parc.č.st. 153 k.ú. Písek (nádvoří Sladovny) U s n e s e n í č. 81/14 Rada města Písku po projednání schvaluje stránka 8 (celkem 18)

9 1. změnu usnesení č. 878/13 ve smyslu, že se nebude jednat o výpůjčku, ale o podvýpůjčku části pozemku parc.č.st. 153 o výměře 186 m 2 k.ú. Písek, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok, pro Sladovnu Písek o.p.s., IČ , se sídlem Písek, Velké náměstí 113/1. 2. podvýpůjčku části pozemku parc.č.st. 153 o výměře 186 m 2 k.ú. Písek, na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou 1 rok, pro Sladovnu Písek o.p.s., IČ , se sídlem Písek, Velké náměstí 113/1 a pověřuje starostu města podpisem smlouvy o podvýpůjčce pozemku dle přílohy. h) Ministerstvo obrany ČR dodatek k nájemní smlouvě z důvodu organizační změny U s n e s e n í č. 82/14 Rada města Písku po projednání schvaluje uzavření dodatku č. 3 k nájemní smlouvě na pronájem části pozemku parc.č. 591/1 k.ú. Nový Dvůr u Písku, mezi Městem Písek a Českou republikou Ministerstvem obrany, IČ , se sídlem Praha 6, Tychonova 1, jejímž jménem jedná Ing. Aleš Kudrlička, ředitel odboru územní správy majetku Praha Agentury hospodaření s nemovitým majetkem, se sídlem Hradební 12/772, Praha 1 a pověřuje starostu města podpisem dodatku k nájemní smlouvě dle přílohy. K bodu 13) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Žádost o odklad úhrady nájemného U s n e s e n í č. 83/14 Rada města 1. projednala předložený materiál s tím, že ZUŠ Otakara Ševčíka, Fr. Šrámka 131, Písek, IČ , končí nájemní smlouva k nebytovému prostoru v objektech čp. 131, 128, 134, Fráni Šrámka ul. v Písku, dle výpovědní lhůty k , 2. schvaluje odklad úhrady nájemného za pronájem nebytových prostor v objektech čp. 131, 128, 134, Fráni Šrámka v Písku, pro nájemce ZUŠ Otakara Ševčíka, Fr. Šrámka 131, Písek, IČ , s tím, že nájemné za období od bude uhrazeno v celkové výši Kč do Bc. V. Fililp K bodu 14) Řešení nájemních vztahů k bytům U s n e s e n í č. 84/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 9, v čp. 211, Svatoplukova, Písek, pro žadatelku, Svatoplukova 211, Písek, do Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2, v čp. 1402, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1402, Písek, o 1 rok, s nájmem 55 Kč/m 2 /měsíc bydlí déle než 3 roky. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 9, v čp. 1402, nábřeží 1. máje, Písek, pro žadatelku, nábřeží 1. máje 1402, Písek, o 1 rok, s nájmem 50 Kč/m 2 /měsíc bydlí méně než 3 roky. stránka 9 (celkem 18)

10 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7, v čp. 1950, třída Přátelství, Písek, pro žadatelku, třída Přátelství 1950, Písek, o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10, v čp. 1962, Budějovická, Písek, pro žadatelku, Budějovická 1962, Písek, o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 19, v čp. 2287, třída Přátelství, Písek, pro žadatelku, třída Přátelství 2287, Písek, o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2, v čp. 435, Na Pěníku, Písek, pro žadatelku, Na Pěníku 435, Písek, o 1 rok. 08. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1, v čp. 450, Sedláčkova, Písek, pro žadatelku, Sedláčkova 450, Písek, o 1 rok. 09. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6, v čp. 1701, 17. listopadu, Písek, pro žadatele, 17. listopadu 1701, Písek, o 1 rok. 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6, v čp. 2162, Truhlářská, Písek, pro žadatelku, Truhlářská 2162, Písek, o 1 rok. 11. Rada města schvaluje podání výpovědí z nájmu bytu z důvodu neplacení nájemného a plnění spojených s užíváním bytu. Ing. Z. Šartnerová K bodu 15) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného U s n e s e n í č. 85/14 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: byt č. 12 v domě čp. 2162, Truhlářská ul. 1+1 byt č. 20 v domě čp. 1088, Mírové nám. 1+1 byt č. 2 v domě čp. 328, Dvořákova ul. 2+1 byt č. 11 v domě čp. 361, Na Stínadlech 2+1 byt č. 21 v domě čp. 1809, Lipová alej 2+1 2) Výběrové řízení na přidělení bytu pro osoby v tíživé životní situaci U s n e s e n í č. 86/14 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení na přidělení bytů pro osoby v tíživé životní situaci s tím, že nájem bude uzavřen na dobu šesti měsíců s možností prodloužení: byt č. 5 v domě čp. 1468, nábř. 1. máje 1+0 byt č. 11 v domě čp. 1848, nábř. 1. máje 1+1 byt č. 12 v domě čp. 1363, nábř. 1. máje 2+1 stránka 10 (celkem 18)

11 3) Žádost o povolení podnájmu U s n e s e n í č. 87/14 Rada města schvaluje podnájem bytu č. 534 V Portyči čp. 450 v Písku nájemkyně na dobu 1 roku. K bodu 16) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení U s n e s e n í č. 88/14 1. Rada města určuje nájemce bytu č. 15, Třebízského ul. čp. 411 o velikosti 1+1 za nájemné ve výši Kč/měs. 2. Rada města určuje nájemce bytu č. 7, Mírové náměstí čp o velikosti 1+1 za nájemné ve výši Kč/měs. 3. Rada města určuje nájemce bytu č. 18, Třebízského ul. čp. 380 o velikosti 3+1 za nájemné ve výši Kč/měs., náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 4. Rada města neurčuje jako nájemce bytu č. 17, Pražská ul. čp. 346 o velikosti 3+1 žádného uchazeče a ukládá opětovně zveřejnit výběrové řízení. K bodu 17) města Změny nájemních smluv v domech s pečovatelskou službou v majetku U s n e s e n í č. 89/14 Rada města: 1. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 5 v domě č nábřeží 1. máje s žadatelkou na základě pořadníku 2. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 21 v domě č. 424 Topělecká s žadatelkou na základě pořadníku 3. ruší usnesení č. 4/14 bod 5, kterým byl udělen souhlas s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 9 v domě č nábřeží 1. máje s žadatelkou a schvaluje uzavření nájemní smlouvy na tento byt s žadatelkou na základě pořadníku 4. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 72 v domě č. 454 Čechova s žadatelem na základě pořadníku 5. ruší usnesení č. 895/13 bod 16, kterým byl udělen souhlas s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 30 v domě č. 454 Čechova ulice s žadatelkou a schvaluje uzavření nájemní smlouvy na tento byt s žadatelem na základě pořadníku 6. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 59 v domě č. 424 Topělecká s žadateli na základě pořadníku 7. schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 32 v domě č Jiráskovo nábřeží s žadatelem na výjimku Mgr. M. Baslerová stránka 11 (celkem 18)

12 K bodu 18) Projektový zásobník města Písku U s n e s e n í č. 90/14 Rada města po projednání schvaluje aktualizovaný Projektový zásobník města Písku a doporučuje jej předložit ke schválení zastupitelstvu města s připomínkami: - do bodu 3 doplnit veřejné prostranství mezimostní nábřeží před kulturním domem - do bodu 14 doplnit projekt náves Smrkovice - do bodu 24 navigační systém na přeložce - do bodu 17 zařadit revitalizaci Mehelnického potoka - z ukončených projektů do projektů k realizaci zařadit do bodu 4 chata Živec K bodu 19) Návrh na schválení vzoru kupní smlouvy U s n e s e n í č. 91/14 Rada města po projednání schvaluje návrh vzorové kupní smlouvy dle přílohy uvedené v materiálu. K bodu 20) Návrh na schválení vzoru smlouvy o dílo pro stavební práce s předpokládanou hodnotou nad 5 mil. Kč U s n e s e n í č. 92/14 Rada města po projednání schvaluje návrh vzorové smlouvy o dílo pro stavební práce s předpokládanou hodnotou nad 5 mil. Kč dle přílohy uvedené v materiálu. K bodu 21) Schválení žádosti Rekonstrukce a modernizace ulic Šafaříkova a Dobrovského v Písku k předložení do 31. výzvy ROP NUTS II Jihozápad U s n e s e n í č. 93/14 Rada města schvaluje záměr předložit žádost Rekonstrukce a modernizace ulic Šafaříkova a Dobrovského v Písku do 31. výzvy ROP NUTS II Jihozápad. K bodu 22) Smlouva o podmínkách poskytnutí dotace z ROP NUTS II Jihozápad Rekonstrukce technické památky Sladovna na expozici sladovnictví U s n e s e n í č. 94/14 Rada města po projednání schvaluje Smlouvu o podmínkách poskytnutí dotace z Regionálního operačního programu NUTS II Jihozápad na projekt s názvem Rekonstrukce technické památky Sladovna na expozici sladovnictví, registrační číslo projektu: CZ.1.14/3.2.00/ stránka 12 (celkem 18)

13 K bodu 23) Smlouva o přeložce zařízení distribuční soustavy s E.ON Distribuce a.s. U s n e s e n í č. 95/14 Rada města schvaluje uzavření smlouvy o přeložce zařízení distribuční soustavy č mezi městem Písek a E.ON Distribuce a.s. K bodu 24) Smlouva o spolupráci a zajištění služeb se společností APERIO- Společnost pro zdravé rodičovství provedení genderového auditu na Městském úřadě Písek U s n e s e n í č. 96/14 Rada města schvaluje Smlouvu o spolupráci a zajištění služeb, uzavřenou mezi společností APERIO Společnost pro zdravé rodičovství, IČ a městem Písek, která se týká provedení generového auditu na Městském úřadě Písek. Ing. Z. Hofmanová K bodu 25) Smlouva o mediální spolupráci s MAFRA a.s. U s n e s e n í č. 97/14 Rada města schvaluje uzavření Smlouvy o spolupráci č. 05/JČ/2014 mezi městem Písek a MAFRA a.s. se sídlem Karla Engliše 519/11, Praha 5 pro období K bodu 26) Smlouvy o dílo s pískosochaři U s n e s e n í č. 98/14 Rada města 1. schvaluje udělení výjimky z Pravidel stanovujících postup zadávání veřejných zakázek pro tvorbu obřích soch z písku na Donaugartenschau 2. schvaluje uzavření Smlouvy o dílo Tvorba obřích soch z písku na Donaugartenschau mezi firmou MgA. Josef Faltus, Záryby-Martinov 205, IČ: a městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek 3. schvaluje uzavření Smlouvy o dílo Sochy z písku v Písku 2014 mezi firmou MgA. Josef Faltus, Záryby-Martinov 205, IČ: a městem Písek, Velké náměstí 114/3, Písek 4. určuje pro rok 2014 z předložených návrhů k pořízení děl Soch z písku v Písku 2014 pískové sochy č. 1,2,3,5,6,8 na náplavku, sochu č. 7 k městské elektrárně. K bodu 27) Veřejnoprávní smlouva na projednávání přestupků za obec Minice U s n e s e n í č. 99/14 Rada města schvaluje veřejnoprávní smlouvu na projednávání přestupků za obec Minice, IČ , se sídlem Minice 8, Čimelice. Ing. J. Votýpka stránka 13 (celkem 18)

14 K bodu 28) Dodatek ke smlouvě o dílo s firmou Zvánovec a.s. na akci Odbahnění rybníku Karvašinský U s n e s e n í č. 100/14 Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo uzavřené mezi městem Písek a firmou ZVÁNOVEC a.s., IČ , Rudolfovská tř. 597, České Budějovice. K bodu 29) Dodatek ke smlouvě o výpůjčce na zařízení pro svoz biologicky rozložitelného odpadu v Písku s Městskými službami Písek s.r.o. U s n e s e n í č. 101/14 Rada města po projednání schvaluje Dodatek č. 1 ke Smlouvě o výpůjčce na zařízení pro svoz biologicky rozložitelného odpadu v Písku, mezi městem Písek a firmou Městské služby Písek s.r.o., Pražská 372, Písek, IČO K bodu 30) Změna přílohy Smlouvy o poskytnutí a zajištění činností a poskytnutí příspěvku na činnost se Sladovnou Písek o.p.s. U s n e s e n í č. 102/14 Rada města schvaluje změnu bodu s) Přílohy č. 2 Smlouvy o poskytnutí a zajištění činností a poskytnutí příspěvku na činnost mezi městem Písek a Sladovnou Písek, o.p.s., Velké náměstí 113, Písek, IČ tj. dodržení minimální provozní doby Turistického informačního centra říjen - duben, úterý - neděle od 9-17 h s účinností od K bodu 31) Informace o výsledku jednání hodnotící komise grantového programu na podporu kultury 2. výzva 2014 (neveřejný materiál) U s n e s e n í č. 103/14 Rada města projednala informaci o jednání hodnotící komise grantového programu na podporu kultury 2. výzva 2014, opatření 3 Zlatý fond Písek centrum kultury a doporučuje příspěvky pro rok 2014 ke schválení zastupitelstvu města v rozsahu předloženého návrhu (Pravidla čl. VIII. 1, odst. 2) K bodu 32) Vyhlášení konkursních řízení na ředitele základních škol v Písku U s n e s e n í č. 104/14 Rada města schvaluje oznámení vyhlášení konkursních řízení na vedoucí pracovní místa ředitele/ky Základní školy Josefa Kajetána Tyla a Mateřské školy Písek, Tylova 2391 a Základní školy Tomáše Šobra a Mateřské školy Písek, Šobrova 2070, dle přílohy č. 1, která je nedílnou součástí důvodové zprávy. stránka 14 (celkem 18)

15 K bodu 33) Vyhlášení výběrového řízení na místo ředitele/ky příspěvkových organizací Městská knihovna Písek, Pečovatelská služba a jesle města Písku U s n e s e n í č. 105/14 I. Rada města v souvislosti s výběrovým řízením na místo ředitele/ky příspěvkové organizace Městská knihovna Písek 1. schvaluje jmenování členů výběrové komise pro výběrové řízení na obsazení místa ředitele/ky Městské knihovny Písek, Alšovo náměstí 85, Písek, dle neveřejné přílohy č. 1, která je nedílnou součástí důvodové zprávy 2. schvaluje oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení místa ředitele/ky Městské knihovny Písek, Alšovo náměstí 85, Písek, dle přílohy č. 2, která je nedílnou součástí důvodové zprávy 3. pověřuje starostu města Písku zajištěním všech souvisejících administrativních kroků. II. Rada města v souvislosti s výběrovým řízením na místo ředitele/ky příspěvkové organizace Pečovatelská služba a jesle města Písku 1. schvaluje jmenování členů výběrové komise pro výběrové řízení na obsazení místa ředitele/ky Pečovatelské služby a jeslí města Písku, nábřeží1.máje 1402, Písek, dle neveřejné přílohy č. 3, která je nedílnou součástí důvodové zprávy 2. schvaluje oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení místa ředitele/ky Pečovatelské služby a jeslí města Písku, nábřeží1.máje 1402, Písek, dle přílohy č. 4, která je nedílnou součástí důvodové zprávy 3. pověřuje místostarostku města Písku zajištěním všech souvisejících administrativních kroků. K bodu 34) Změna platu ředitele příspěvkové organizace města U s n e s e n í č. 106/14 Rada města schvaluje plat ředitele Základní školy Svobodná a Mateřské školy Písek, Dr. M. Horákové 1720, uvedený v neveřejné příloze č. 1, která je nedílnou součástí důvodové zprávy, s účinností od a zmocňuje místostarostku Mgr. Hanu Rambousovou k podpisu platového výměru. K bodu 35) Zvýšení kapacity ve školním stravování U s n e s e n í č. 107/14 Rada města schvaluje zvýšení kapacity pro zařízení školního stravování, která jsou ve školském rejstříku zapsaná pod jedním názvem a adresou jako Školní jídelna výdejna Písek, Fügnerovo nám. 47 a jsou součástí Základní školy Josefa Kajetána Tyla a mateřské školy Písek, Tylova 2391, na celkem 158 strávníků s účinností od a pověřuje odbor školství a kultury k provedení potřebných úkonů pro změnu zápisu ve školském rejstříku. K bodu 36) Školské rady při základních školách v Písku stránka 15 (celkem 18)

16 U s n e s e n í č. 108/14 Rada města schvaluje návrh jmenování členů školských rad při základních školách v Písku za zřizovatele na nové funkční období od do podle přílohy č. 1, která je nedílnou součástí důvodové zprávy a zmocňuje místostarostku Mgr. Hanu Rambousovou k podpisu jmenovacích dekretů. K bodu 37) škola Návrh na obsazení bytu ve školském areálu Křesťanská mateřská U s n e s e n í č. 109/14 Rada města schvaluje smlouvu o nájmu bytu na byt v areálu Křesťanské mateřské školy, Dobrovského 672 v Písku, s nájemcem na dobu určitou od do K bodu 38) Směrnice základních škol k doplňkové činnosti U s n e s e n í č. 110/14 Rada města: 1. schvaluje Směrnici k doplňkové činnosti dle přílohy č. 1 Základní školy Josefa Kajetána Tyla a Mateřské školy Písek, Tylova 2391, IČ: , s účinností od schvaluje Směrnici k doplňkové činnosti dle přílohy č. 2 Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek, Čelakovského 24, IČ: , s účinností od schvaluje Směrnici k doplňkové činnosti dle přílohy č. 3 Základní školy Edvarda Beneše a Mateřské školy Písek, Mírové nám. 1466, IČ: , s účinností od K bodu 39) Hodnocení činnosti Městské policie Písek za rok 2013 U s n e s e n í č. 111/14 Rada města byla na svém jednání seznámena se zprávou hodnocení činnosti Městské policie Písek za rok J. Liška K bodu 40) Vyhodnocení kontrolní činnosti za rok 2013 U s n e s e n í č. 112/14 Rada města projednala materiál a ukládá interní auditorce zpracovat zprávu o kontrolní činnosti za rok Ing. A. Velíšková K bodu 41) Výroční zpráva o poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím ve znění pozdějších předpisů za rok 2013 stránka 16 (celkem 18)

17 U s n e s e n í č. 113/14 Rada města schvaluje Výroční zprávu o poskytování informací podle zákona č. 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím ve znění pozdějších předpisů za rok Ing. Z. Hofmanová K bodu 42) Informace chodník Putimská Vysoká finanční spoluúčast firmy Tommi na realizaci stavby Rada města projednala materiál. K bodu 43) Petice žádost o úpravu ulice K Vápenici U s n e s e n í č. 114/14 Rada města písemnost nazvanou Petice podle 1 zákona č. 85/1990 Sb., o právu petičním, ve věci žádosti o úpravu místní komunikace, ulice K Vápenici na Hradišti, bere na vědomí s tím, že o termínu a formě případné úpravy ulice K Vápenici bude rozhodnuto na základě aktualizovaného Plánu oprav komunikací města Písku. K bodu 44) Petice žádost o sjednání nápravy ve věci nevhodného chování nájemníka městského bytu U s n e s e n í č. 115/14 Rada města písemnost nazvanou Petice dle čl. 18 Listiny základních práv a svobod a zákona č. 85/1990 Sb. o právu petičním, ve věci žádosti o nápravu nevhodného chování nájemníka městského bytu č. 55 Otavská ul. čp v Písku bere na vědomí s tím, že nájemníkovi byla vyhotovena výpověď z nájmu bytu a zaslána na adresu trvalého bydliště a zaměstnavatele. Rada města ukládá odboru RIMM odeslat petičnímu výboru písemnou odpověď na tuto petici. K bodu 45) Žádost společnosti Tanypl s.r.o. o projednání investičního záměru a stanovisko ve věci rozšíření nebytových prostor a rekonstrukce krovu a střechy U s n e s e n í č. 116/14 Rada města schvaluje záměr rozšíření stávající provozovny nebytových prostor v objektu čp. 97, Heydukova ul. v Písku, do podkroví s finanční spoluúčastí společnosti Tanypl s.r.o., včetně rekonstrukce krovu a střechy s tím, že rekonstrukce krovu a střechy bude hrazena z finančních prostředků města. Rada města ukládá odboru RIMM zahájit práce na předprojektové a projektové přípravě tohoto záměru. K bodu 46) Žádost o vydání souhlasu s umístěním mobilního reklamního zařízení stránka 17 (celkem 18)

18 U s n e s e n í č. 117/14 Rada města neschvaluje vydání předchozího souhlasu města Písek, jako vlastníka dotčené pozemní komunikace s umístěním mobilního informačního zařízení v Karlově ulici, na Velkém náměstí a na Havlíčkově náměstí pro žadatele p. Ivana Ch. Ing. M. Kovařík K bodu 47) Žádost o vydání Povolení města Písek k vjezdu do vybraných míst U s n e s e n í č. 118/14 Rada města neschvaluje vydání dlouhodobého Povolení města Písek k vjezdu do části města Vnitřní Město a do pěších zón pro žadatele JASAN Transport s.r.o. s tím, že v případě nutnosti jednorázového vjezdu může žadatel využít krátkodobá (jednorázová) povolení k vjezdu vydávaná Městskou policií. Ing. M. Kovařík K bodu 48) Informace z jednání komisí Rada města projednala materiál. K bodu 49) Různé Návrh italské obce Borgo Val di Taro k účasti města Písku na projektu Síť rozvoje venkova U s n e s e n í č. 119/14 Rada města neschvaluje účast města Písku na projektu navrhovaném italskou obcí Borgo Val di Taro Síť rozvoje venkova z důvodu nedostatečných informací o rámci projektu. V Písku dne stránka 18 (celkem 18)

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 05.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.02.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 23.01.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.09.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Mgr. Rambousová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 26.08.2013 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.09.2013 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na zrušení a opětovné vypsání VZ: Zateplení a výměna oken budov 9. MŠ a

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 03.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P.

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. V. Gavlasz, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.05.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 23.01.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.03.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.02.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.04.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 7 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Hostinné, konané dne 14.05.2019 242/15/RM/2019 Schválení programu 15. schůze RM program 15. schůze: 1. Schválení programu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.08.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.08.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

Tento program je vyhotoven v upravené verzi s ohledem na zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. P R O G R A M

Tento program je vyhotoven v upravené verzi s ohledem na zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. P R O G R A M Tento program je vyhotoven v upravené verzi s ohledem na zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů. P R O G R A M 19. schůze Rady města České Budějovice konané dne 17. září 2008 od 9:00 hodin v zasedací

Více

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P. Trambová

JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, MUDr. R. Tyll, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.06.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.07.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.11.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012.

U S N E S E NÍ. Usn. č. R 1258/02-13 Rada města po projednání bere na vědomí zprávu o plnění usnesení Rady města Kojetína ze dne 18.09.2012. U S N E S E NÍ z 57. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 13. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.03.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/29/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 12. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. dubna 2019 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/12/2019 Schválení programu 12. schůze Rady města Uničova

Více

Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S ze 20. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. července 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března /2018/RM I. RM bere na vědomí USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 12. března 2018 04/2018/RM 04.2018/9RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí, že v 2. čtvrtletí roku 2018 budou

Více

USNESENÍ ze 42. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. června 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ ze 42. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. června 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ ze 42. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 28. června 2016 v 8 hodin v zasedací místnosti radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/42/2016 Schválení programu 42. schůze Rady města Uničova

Více

U S N E S E N Í. 3. Uložení odvodu z fondu investic Základní školy náměstí Míru 83 (tisk R/170)

U S N E S E N Í. 3. Uložení odvodu z fondu investic Základní školy náměstí Míru 83 (tisk R/170) U S N E S E N Í ze 17. schůze Rady města Kojetína, konané dne 14. července 2015, v 13:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Souhlas s přijetím účelového

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 19. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 10.07.2017 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 20. zasedání Rady města Rychvald, dne 22. 06. 2015 Kontrola usnesení 20/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc červenec 2015 20/2. Rada

Více

U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015

U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015 U S N E S E N Í z 11. schůze rady města Žacléř, konané dne 1. dubna 2015 Program: 1. DSP a PDPS chodníky, opěrné zdi a VO ul. Komenského. 2. Nabídka PD studie čp. 106. 3. PD kanalizace Komenského. 4. Prodej

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S z 11. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 24. dubna 2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: tajemnice: ověřovatelé zápisu: Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 14.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Stránka 1 z 9 P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 126. schůze Rady města Kolína konaná dne 08.01.2018 4387/126/RM/2018 Návrh na schválení programu jednání Rady města předložený program 126. schůze Rady města

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III USNESENÍ z 23. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 26.09.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 Městského úřadu Mimoň Přítomni: Ing. Baloun,

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.03.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776)

U S N E S E N Í. 3. Záměr prodeje bytů 1205/4, 1205/7, 1204/3, 1204/5, 1192/2, 907/9 (tisk R/776) U S N E S E N Í ze 73. schůze Rady města Kojetína, konané dne 17. září 2013, ve 14:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Nakládání s majetkem prodej

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 31.08.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.09.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na provedení výběrového řízení na odborného konzultanta pro analýzu využití metody

Více

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.2.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 14/1/RM/2014, 10/3/RM/2014, 11/3/RM/2014,

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. července 2015

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. července 2015 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 15. července 2015 č. 195 u p r a v e n á v e r z e zadání přezkoumání hospodaření města Kynšperk nad Ohří za rok 2015 a roky následující auditorovi

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17.

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17. V Písku dne 26.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na schválení dodavatele: Povrchová oprava části místní komunikace 17. listopadu v Písku NÁVRH USNESENÍ

Více

M Ě S T O B E N Á T K Y N A D J I Z E R O U. U S N E S E N Í z 10. zasedání Rady města Benátky nad Jizerou konaného dne

M Ě S T O B E N Á T K Y N A D J I Z E R O U. U S N E S E N Í z 10. zasedání Rady města Benátky nad Jizerou konaného dne M Ě S T O B E N Á T K Y N A D J I Z E R O U U S N E S E N Í z 10. zasedání Rady města Benátky nad Jizerou konaného dne 18.6.2018 Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb.,

Více

USNESENÍ MĚSTO ŽATEC. z 28. jednání Rady Města Žatce konané dne Usnesení č. 864 / /05

USNESENÍ MĚSTO ŽATEC. z 28. jednání Rady Města Žatce konané dne Usnesení č. 864 / /05 MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 28. jednání Rady Města Žatce konané dne 4.10.2005 Usnesení č. 864 /05-903 /05 864/05 Schválení programu 865/05 Kontrola usnesení 866/05 Bytové otázky 867/05 Pronájem bytu 868/05

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Usnesení a výsledky projednání Rady města Moravský Beroun č. 55 ze dne

Usnesení a výsledky projednání Rady města Moravský Beroun č. 55 ze dne Usnesení a výsledky projednání Rady města Moravský Beroun č. 55 ze dne 28.11.2016 Jedná se o upravenou verzi dokumentu z daného zasedání z důvodu přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2011 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 27.09.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 13.10.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta

Omluveni: Ing. Vlasák - místostarosta - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Z á p i s z 20. jednání Rady města

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 17/2013 konané dne 28. srpna 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/17/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele zápisu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U S N E S E N Í. Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník, Mgr. Rambousová, JUDr. Knot, Ing. Kratochvíle, Ing. Gavlasz, MUDr. Tyll, Ing.

U S N E S E N Í. Přítomni JUDr. Veselý, Ing. Bubník, Mgr. Rambousová, JUDr. Knot, Ing. Kratochvíle, Ing. Gavlasz, MUDr. Tyll, Ing. U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.06.2014 po jednání zastupitelstva města ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113, Písek Přítomni JUDr.

Více

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 23. schůze Rady města Milevska, která se konala ve středu 14. listopadu 2018 od 11:30 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.09.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr.

Více

64. VÝPIS Z USNESENÍ

64. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 64. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 07.10.2008 901/2008-64. RM V a) bere na vě d o m í Zápis ze škodní komise ze dne 03.09.2008, b) s c h

Více

Usnesení 71. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 71. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 71. schůze Rady města Šternberka ze dne 24.6.2013 Číslo 1944 Zodpovídá: OdPVV Termín: 24.6.2013 program schůze dne 24.06.2013 Číslo 1945 Zodpovídá: FO Termín: 10.7.2013 b e r e n a v ě d o m í

Více

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 1. jednání Rady města Žatce konané dne

MĚSTO ŽATEC USNESENÍ. z 1. jednání Rady města Žatce konané dne MĚSTO ŽATEC USNESENÍ z 1. jednání Rady města Žatce konané dne 9.5.2016 Usnesení č. 1 /16-24 /16 1/16 Schválení programu 2/16 Informace o investičních akcích 3/16 Nájem garáže v budově e. č. 2406 ul. Třebízského

Více

26. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

26. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 26. zasedání Rady města Rychvald, dne 14. 09. 2015 Kontrola usnesení 26/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápis z jednání komise RM 26/2. Rada města b e

Více

36. VÝPIS Z USNESENÍ

36. VÝPIS Z USNESENÍ RADA MĚSTA DVŮR KRÁLOVÉ NAD LABEM 36. VÝPIS Z USNESENÍ Rady města Dvůr Králové nad Labem konané dne 08.01.2008 1/2008-36. RM V s c h v a l u j e restrukturalizaci Městské policie Dvůr Králové nad Labem

Více

USNESENÍ z 23. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. září 2015 v 10 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 23. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. září 2015 v 10 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 23. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 30. září 2015 v 10 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1 UR01/23/2015 Schválení programu 23. schůze Rady města Uničova program

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 61. schůzi 06.01.2014 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 51. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 51. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 51. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 7.2.2018 955/51/RM/2018 Kontrola plnění usensení ze 49. schůze RM kontrolu plnění usnesení ze 49.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.04.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Knot, Mgr. Hořánek,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

Usnesení. z 82. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice

Usnesení. z 82. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Město Moravská Třebová 1 Usnesení z 82. schůze Rady města Moravská Třebová, která se konala v pondělí 30.10.2017 od 16:00 hod v: Zasedací místnost, na: Radnice Rada města schvaluje: 3053/R/301017: předložený

Více

U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013

U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013 U S N E S E N Í č. 62 z 58. schůze Rady města Moravský Krumlov konané dne 08.10.2013 I. Rada města schvaluje : - zapisovatele: Bc. Lucii Vyžrálkovou, - rozpravu ke každému bodu programu zvlášť, - za správnost

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více