ROZPRAVA: Matura-navrhuje, aby předmětné pozemky byly nadále inzerovány k odprodeji (Větrník, internet apod.)

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ROZPRAVA: Matura-navrhuje, aby předmětné pozemky byly nadále inzerovány k odprodeji (Větrník, internet apod.)"

Transkript

1 Z á p i s Z 19. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Přítomni: viz listina přítomných Přítomno 7 zastupitelů města Omluveni: František Matoušek,Čestmír Slavík Zapisovatel: Ing. Pavel Štěpánek Ověřovatelé zápisu: Ing. Karel Kellner, Petr Srna Návrhová komise: Předseda-MUDr. Jiří Paroulek, Členové: Martin Petruška, Jiří Ďoubalík Program jednání 19. zasedání MZ: 1/Pozemky 2/Žádost o příspěvek 3/Pronájem chodníku 4/Přidělení bytů 5/Různé 6/Diskuse 7/Usnesení, závěr Program jednání a orgány 19. zasedání MZ odsouhlaseno. Před projednáváním 1.bodu zasedání dal pan starosta prostor zástupci programu S Krakonošem u počítače, který seznámil veřejnost se zájmem obyvatel města o sebevzdělávání. 1) Pozemky. a) Problematika odprodeje pozemků p.č.1141/3, 1141/4, 1141/7 a 1130 v k.ú. Vysoké nad Jizerou. Jedná se o pozemky v prostoru bývalé LŠ. ZM rozhodlo tyto pozemky odprodat fi.cim s.r.o Praha. Firma CIM s.r.o. dopisem ze dne odstupuje od koupě předmětných pozemků. Po zjištění dalších závažných skutečností.. se jeví firmě CIM s.r.o. koupě pozemků jako riskantní a finančně nevýhodná Matura-navrhuje, aby předmětné pozemky byly nadále inzerovány k odprodeji (Větrník, internet apod.) Kdo souhlasí, aby pozemky p.č. 1141/3, 1141/4, 1141/7 a 1130 v k.ú. Vysoké nad Jizerou byly nadále inzerovány k odprodeji? b) pozemky p.č. 1989/1, 1989/2, 2001 v k.ú. Vysoké nad Jizerou. Jedná se o pozemky na Polopruti. Pozemky byly zveřejněny k odprodeji, pronájmu. O pozemky projevilo zájem 8 žadatelů.

2 Kellner-navrhuje odprodej pozemků dle parcelních čísel,základní cena 200,-Kč/m2, při více zájemcích obálkovou metodou Vodseďálek-souhlasí s formou odprodeje, ale navrhuje základní cenu 300,-Kč/m2. Kdo je pro, aby město Vysoké nad Jizerou odprodalo pozemky p.č 1989/1, 1989/2 a 2001 v k.ú. Vysoké nad Jizerou za podmínky odprodeje jednotlivých pozemků, obálkovou metodou se základem 300,-Kč/m2? Pověřená komise k zabezpečení odprodeje Matoušek, Štěpánek, Bartoš. 6 1 Petruška 0 c) Žádost pana J.Vrabce o zakoupení pozemku p.č. 950/1 v k.ú. Tříč. Pan starosta navrhuje zveřejnit záměr o odprodeji výše uvedeného pozemku. Kdo souhlasí s tím, aby město Vysoké nad Jizerou zveřejnilo záměr odprodat ze svého majetku pozemek p.č. 950/1 v k.ú. Tříč? d) pozemky p.č. 2235/1, 2248, 448/1, 465 vše v /PK/ v k.ú. Vysoké nad Jizerou. Jedná se o pozemky v prostoru po Vysockou boudou. Pozemky byly zveřejněny k pronajmutí. Pan starosta informuje zastupitelé, že se rozhodl pronajmout výše uvedené pozemky ZD Horal ve Vysokém nad Jizerou pro zemědělské účely do doby, než budou tyto pozemky zveřejněny k odprodeji na výstavbu RD. Zastupitelé berou rozhodnutí starosty na vědomí. e) problematika odprodeje pozemků p.č. 594/1, 594/2, 598/2, 601/1 v k.ú. Helkovice. Tyto pozemky byly zveřejněny k odprodeji. O pozemky projevilo zájem 5 žadatelů. Na PZ MZ vzešel návrh na revokaci usnesení MZ z 18. zasedání MZ (odložení odprodeje až po změnách ÚPD). Petruška - navrhuje nerevokovat usnesení MZ č.251/z/18/205 ze dne a předmětné pozemky odprodat až po změnách ÚPD. Kdo je pro, aby nebylo revokováno usnesení MZ ze dne č. 251/Z/18/2005 týkající se odprodeje pozemků p.č.594/1, 594/2, 598/2, 601/1 v k.ú. Helkovice? f) převod fotbalového hřiště ve Vysokém nad Jizerou do majetku města.

3 Kdo souhlasí s tím, aby město Vysoké nad Jizerou převzalo do svého majetku zařízení a pozemky fotbalového hřiště ve Vysokém nad Jizerou? g) žádost o zakoupení části pozemku p.č. 1643/9 v k.ú. Vysoké nad Jizerou. Jedná se část účelové komunikace v prostoru zahrádkářské kolonie Varoulova skála. Žádost podali manželé Hanzlíkovi. Petruška - město by nemělo prodávat přístupové komunikace. Navrhuje nezveřejňovat záměr o odprodeji. Kdo je pro, aby město Vysoké nad Jizerou nezveřejňovalo záměr odprodat ze svého majetku část pozemku p.č. 1643/9 v k.ú. Vysoké nad Jizerou? h) Žádost o zakoupení části pozemku p.č. stav.104/1 v k.ú. Vysoké nad Jizerou. O cca 13m2 požádal pan Štěpán Hlaváč. Předmětnou část pozemku chce využít pro výstavbu vlastního zadního vchodu do svého objektu čp. 55. Kdo souhlasí se zveřejněním záměru odprodat z majetku města Vysokého nad Jizerou část pozemku p.č. stav.104/1 v k.ú.vysoké nad Jizerou? PRO 7 PROTI 0 ZDRŽ.HLAS. 0 i) problematika pozemků stav.38/1 a stav.38/2 v k.ú. Sklenařice. O zakoupení majetkových podílů města (1/2) požádal pan M. Vondrák. Prodej byl zveřejněn. Vodseďálek-navrhuje odprodej podílů města za cenu 50,-Kč/m2 Kdo je pro,aby město Vysoké nad Jizerou odprodalo panu M.Vondrákovi části podílů (1/2) na pozemcích p.č. stav. 38/1 a stav. 38/2 v k.ú. Sklenařice za cenu 50,-Kč/m2? j) Žádost pana Jana Wohlmuta o zakoupení pozemku p.č. 207/1 v k.ú. Tříč. (dolní Kujbyšev).

4 Kellner-navrhuje pozemek neprodávat, záměr města o odprodeji nezveřejňovat.. Kdo je pro, aby město Vysoké nad Jizerou nezveřejňovalo záměr odprodat ze svého majetku pozemek p.č. 204/1v k.ú. Tříč? k) Problematika pozemku - části p.č. 2253/7 v k.ú. Vysoké nad Jizerou. S žádostí o řešení se obrátili na MZ manželé Králíčkovi (majitelé objektu čp. 85 ve Vysokém nad Jizerou). Manželé Králíčkovi požadují dlouhodobý pronájem, případně další jednání. Petruška - jedná se opět o účelovou komunikaci ve spoluvlastnictví města, nepronajímat. Kdo souhlasí s tím, aby nebyl zveřejněn záměr o pronájmu části pozemku p.č. 2553/7 v k.ú. Vysoké nad Jizerou ve smyslu žádosti, kterou předložili MZ manželé Králíčkovi? Ďoubalík l) Problematika odkoupení pozemků městem pro potřeby vybudování nové ČOV Tříč. S problematikou seznámil přítomné pan starosta. Navrhuje realizovat odkoupení vytipovaných pozemků p.č. 458 a 459/1 v k.ú. Vysoké nad Jizerou za cenu, která nepřesáhne v nákladech 100,-Kč/m2. Vodseďálek - souhlasí s návrhem pana starosty Kdo je pro, aby město Vysoké nad Jizerou odkoupilo do svého majetku pozemky p.č. 458 a 459/1 v k.ú. Vysoké nad Jizerou za nákladovou cenu, která nepřesáhne 100,- Kč/m2? m) Problematika odkoupení pozemků městem pro potřeby výstavby bytového domu ve Vysokém nad Jizerou. Jedná se o část pozemku p.č. 1641/1 (PK) v k.ú. Vysoké nad Jizerou. Majitel pozemku je ochotný výše uvedenou část pozemku městu odprodat za cenu 100,-Kč/m2. Pan starosta navrhuje pozemek odkoupit.

5 Kdo je pro,aby město Vysoké nad Jizerou odkoupilo část pozemku p.č. 1641/1(PK) za cenu 100,-Kč/m2? n) Pronájem částí pozemků p. č.117 a 119/1 v k.ú. Helkovice. Žádost podal Karel Nejedlo. Pronájem za účelem zemědělské činnosti. Kdo souhlasí s tím,aby byl zveřejněn záměr města pronajmout pozemky p.č. 117 a p.č. 119/1 v k.ú. Helkovice za účelem zemědělské činnosti? o) Žádost o terénní úpravy pozemku města p.č. 606/5 v k.ú. Vysoké nad Jizerou.Jedná se o pozemek v prostoru LV v Šachtách. Žádost podala fi.ski AREÁL Šachty s.r.o. Matura navrhuje žádosti vyhovět. Kdo souhlasí s tím, aby fi. Ski areál Šachty s.r.o byla povolena terénní úprava pozemku města p.č. 606/5 v k.ú. Vysoké nad Jizerou ve smyslu předložené žádosti? 2) Žádost o finanční příspěvek. Žádost o finanční příspěvek ve výši ,-Kč podala Náboženská obec církve Československé husitské ve Vysokém nad Jizerou. Příspěvek chce NO využít na krytí nákladů při opravě zídky a vstupních schodů. Vodseďálek - navrhuje poskytnout NO církve Československé husitské ve Vysokém nad Jizerou z prostředků města finanční příspěvek ve výši ,-Kč. 3) Pronájem chodníku. Kdo souhlasí, aby NO církve Československé husitské ve Vysokém nad Jizerou poskytlo město finanční příspěvek na rekonstrukci opěrné zídky a vstupních schodů ve výši ,-Kč?

6 O pronájem části pozemku, chodníku před čp.55 CRAZY BAR ve Vysokém nad Jizerou, požádal MZ pan Š.Hlaváč. Na předmětném pozemku by rád provozoval venkovní sezení pro svoji provozovnu. S problematikou seznámil přítomné pan starosta. Kellner - venkovnímu sezení by se nebránil, pouze stolečky bez oplocení. Stolečky a židle by se měly každý večer po zavírací době uklízet. Peníze za užívání VP nepožadovat. Matura- upozornil na negativní reakce některých občanů (např.pan Nedomlel) na současný (doposud nepovolený) zábor chodníku před čp.55. Lidé se stěžují, že např. nemohou přejít po chodníku od paní doktorky do lékárny apod. Vodseďálek - nevidí jediný důvod, proč by měl někdo využívat veřejný prostor na náměstí zdarma, když je zpoplatněn poplatkem za VP každý trhovec. Petruška - pronájem za peníze. Pro všechny uživatele VP stanovit stejná pravidla. Souhlasí s neoploceným sezením. Cenu navrhuje 1,-Kč/m2/den pro všechny uživatele VP. Kdo souhlasí s pronájmem části pozemků před čp.55 ve Vysokém nad Jizerou ve prospěch venkovního sezení provozovny CRAZY BAR za podmínek neoplocení předmětného prostoru za cenu 1,-Kč/m2/den,která bude požadována od všech uživatelů VP v prostoru náměstí ve Vysokém nad Jizerou? 4) Přidělení bytů z majetku města. Matura - přidělovat se bude 6 bytů. Navrhuje změnu zaběhnutého systému přidělování bytů. Navrhuje veřejné hlasování v této problematice. Kellner-navrhuje tajné hlasování, zaběhnutý systém. Kdo je pro tajné hlasování při přidělování bytů z majetku města. 6 1 Matura 0 Řízením přidělování bytů tajnou volbou byl pověřen tajemník MěÚ. Před vlastním přidělováním požádal pan Petruška (z pověření žadatelů) o sloučení žádostí Sylvie Lukešová Jiří Čermák a MUDr. Paroulek o sloučení žádostí Lucie Holohlavská - ÚCHR apch. Byt č.1 v čp.165 hoření vpravo, v režimu NV 146/2003 Sb. získali manželé POSPÍŠILOVI.

7 Po přidělení tohoto bytu požádal pan starosta o veřejné odsouhlasení přidělení dalších uvolněných bytů z majetku města: Navrhuje, aby se do bytu objektu hasičárny (Pospíšilovi) přestěhovali pan ROBERT NESVADBA s paní MARTINOU MARTINCOVOU, do uvolněného bytu v čp.306, aby se přestěhovala paní ZORKA BARTOŇOVÁ. Uvolněný byt po paní Bartoňové nepřidělovat. Prostory využít ve prospěch rekonstrukce radnice. Matura - navrhuje veřejné hlasování pro svůj návrh Kdo je pro, aby bylo hlasováno o návrhu pana starosty (směny bytů) veřejně? Kdo souhlasí se směnami bytů ve smyslu návrhu pana starosty? Byt č.2 v čp.165 hoření vlevo, v režimu NV 146/2003 Sb. získala paní NATAŠA HABOVÁ Byt č.3 v čp.165 střed vpravo, získala sl. SYLVIE LUKEŠOVÁ Byt č.4 v čp.165 střed vlevo, MUDr.LUCIE HOLOHLAVSKÁ Byt č.5 v čp.8 /byt po panu F.Farském/ získala paní HANA MIKULECKÁ Byt č.6 v čp.292/byt po panu V.Šaldovi/ získala sl.zuzana SKALSKÁ 5) Různé. a) Žádost manželů Hladíkových o opravu místní komunikace. Opravu zajistí tajemník MěÚ. Kdo souhlasí s opravou místní komunikace v prostoru RD manželů Hladíkových ve Tříč? Opravu zajistí tajemník MěÚ.

8 b) Žádost paní Evy Lánské. Paní Lánská požaduje přidělit ke svému bytu v čp.8 prostor WC, který byl využíván nájemcem sousedního bytu. Vzhledem k tomu, že daný prostor se nachází v chodbě bytu paní Lánské a vzhledem k plánované rekonstrukci sousedního bytu (vybudování soc.zařízení) je žádost zcela oprávněná. Kdo souhlasí s tím,aby byl k bytu paní Evy Lánské v čp. 8 přidělen i prostor WC náležející k sousednímu bytu? c) Žádost manželů Dvořákových. Manželé Dvořákovi chtějí realizovat nad svým bytem v čp. 130 půdní vestavbu. Zastupitelé rozhodli, že stavební úpravy povolí s podmínkou vybudování bytového prostoru. Zamyšlená rekonstrukce půdního prostoru však nesplňuje stavebně technické požadavky na bytový prostor. Rekonstrukci lze kvalifikovat pouze jako úpravu půdního prostoru. Matura - navrhuje vyhovět žádosti manželů Dvořákových a povolit jim rekonstrukci půdních prostor nad jejich bytem v čp. 130 ve Vysokém nad Jizerou. Kdo je pro,aby město vyhovělo žádosti manželů Dvořákových ve smyslu jejich žádosti na úpravu půdních prostor nad jejich bytem v čp.130 ve Vysokém nad Jizerou? d) Problematika činnosti kontrolního a finančního výboru jako orgánů zastupitelstva obce. Úkoly pro tyto výbory stanovuje MZ. Pan starosta vyzval přítomné zastupitelé, aby na příštím zasedání předložili návrhy činností KV a FV. Kdo souhlasí s tím,aby byl na příštím zasedání vypracován plán činnosti KV,FV?

9 e) Žádost účetní města paní J.Kellnerové o posunutí účetní uzávěrky města za měsíc květen do termínu ½ června, z důvodu čerpání řádné dovolené (zahraniční zájezd). Kdo je pro,aby bylo vyhověno žádosti paní J.Kellnerové a bylo povoleno posunutí termínu účetní uzávěrky města za měsíc květen 2005 do první poloviny měsíce červan 2005? f) Půjčka z FRB. Pan starosta podal návrh na poskytnutí půjčky z FRB ve prospěch města za účelem rekonstrukce bytů v čp. 8 a čp.292. Požadovaná půjčka celkem ,-Kč ( ,-Kč byt v čp.8, ,-Kč byt v čp.292). Kdo souhlasí s tím, aby městu Vysoké nad Jizerou byla poskytnuta půjčka z FRB na rekonstrukci bytu v čp ,-Kč v čp ,-Kč? g) Žádost pana Jindřicha Matury o půjčku z FRB ve výši ,-Kč na rekonstrukci střechy jeho RD čp.171. Kdo souhlasí s poskytnutím půjčky ve výši ,-Kč z FRB panu Jindřichu Maturovi na opravu střechy jeho RD čp.171 ve Vysokém nad Jizerou? Matura h) Nabídka fi. MAPA-Maryško Roman, Rychnov u Jablonce na výstavbu bytového domu. Výstavba by měla být kryta 80% z prostředků SFRB, 20% obec. Podmínka mj. vlastnictví pozemku obce. Pro zaregistrování žádosti na SFRB je třeba mít územní rozhodnutí. Tyto malometrážní byty se státní dotací by byly pouze pro osoby příjmově vymezené. Pan starosta navrhuje jednání v této záležitosti. Kdo je pro,aby město Vysoké nad Jizerou vedlo jednání v záležitosti nabídky na výstavbu BD? Jednáním je pověřen pan starosta a pan Martin Petruška. i) Problematika místního hřbitova. Pan starosta navrhuje zpracovat ekonomickou a provozně technickou koncepci fungování místního hřbitova tak, aby byly

10 zlepšen jeho vzhled a poskytování případných služeb. Vypracováním koncepce navrhuje pověřit tajemníka MěÚ. Kdo je pro, aby tajemník MěÚ vypracoval ekonomickou a provozně technickou koncepci fungování hřbitova ve Vysokém nad Jizerou? j) Dotace z fondů EU. S problematikou seznámil přítomné pan starosta. Město by mohlo v letošní roce využít možností podat žádost o dotace z EU na rekonstrukci radnice (případná dotace je kryta 100%.), plynofikaci MŠ. O dotaci na rekonstrukci ŠJ ZŠ ve Vysokém nad Jizerou je třeba požádat Liberecký kraj. Kdo je pro,aby město požádalo o dotace na realizaci těchto akci: rekonstrukce radnice ve Vysokém nad Jizerou, plynofikace MŠ a rekonstrukce ŠJ ZŠ ve Vysokém nad Jizerou: k) Vypořádání hospodářského výsledku PO města Vysokého nad Jizerou ÚCHR a PCH ve Vysokém nad Jizerou. Návrh na vypořádání předložilo ZM vedení nemocnice. Kdo souhlasí s předloženým návrhem vypořádání hospodářského výsledku PO města Vysokého nad Jizerou ÚCHR a PCH za rok 2004? l) Rekonstrukce školního dvora ZŠ ve Vysokém nad Jizerou. Školní dvůr vyžaduje nutnou rekonstrukci a to především z hlediska odkanalizování tohoto prostoru. Záměr řeší i odvod dešťových vod, rekonstrukci kanalizačního řádu od státní komunikace (Hejralovi) po objekt prodejny zeleniny čp.126, rekonstrukci kanalizačních šachet, instalaci lapolu na kanalizaci ze ŠJ ZŠ. Náklady na celou akci by měly činit cca ,-Kč. V rozpočtu města je počítáno s náklady cca ,-Kč. (náklady na odkanal. ŠD bez povrchových úprav). Pan starosta navrhuje rozpočtovou změnu ve výši ,-Kč na pokrytí nákladů na dokončení rekonstrukce ŠD. Rozpočtovou změnu navrhuje pokrýt z prodeje pozemků na Polopruti. Kdo souhlasí s rekonstrukcí školního dvora ZŠ ve Vysokém nad Jizerou a rozpočtovou změnou ve výši ,-Kč na dofinancování rekonstrukce?rozpočtovou změnu pokrýt z prodeje pozemků na Polopruti?

11 m) Žádost manželů Jónových o přidělení půdních prostor v čp.8 ve Vysokém nad Jizerou. Manželé Jonovi požadují přidělit půdní prostory, které dříve využíval nájemce pan František Farský. Kellner - navrhuje ponechat tyto prostory k původnímu bytu. Matura - navrhuje žádosti vyhovět Kdo je pro, aby bylo vyhověno žádosti manželů Jónových a byl jim přidělen půdní prostor v čp. 8, který dříve využíval ke svému bytu pan František Farský? 2 Matura, Srna 3 Kellner, Paroulek, Petruška 2 Ďoubalík, Vodseďálek 6) Diskuse. 7) Usnesení závěr. Jednání bylo ukončeno ve 20.40hod. Zápis vyhotoven dne Ověřovatelé zápisu: Ing.Karel Kellner Petr Srna

Z á p i s ze 17. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 14.7.2008 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou

Z á p i s ze 17. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 14.7.2008 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Z á p i s ze 17. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 14.7.2008 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Přítomni: viz listinu přítomných. Přítomno: 8 zastupitelů

Více

Z á p i s z 10. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 22. 10. 2007 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou

Z á p i s z 10. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 22. 10. 2007 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Z á p i s z 10. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 22. 10. 2007 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Přítomni: viz listinu přítomných. Přítomno: 8 zastupitelů

Více

Z á p i s z 26. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 20. 7. 2009 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou

Z á p i s z 26. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 20. 7. 2009 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Z á p i s z 26. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 20. 7. 2009 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Přítomni: viz listina přítomných. Přítomno: 7 zastupitelů

Více

Program jednání a orgány 5. zasedání ZM byly odsouhlaseny bez připomínek.

Program jednání a orgány 5. zasedání ZM byly odsouhlaseny bez připomínek. Z á p i s Z 5. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 19.2.2007 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Přítomni: viz listina přítomných. Přítomno: 9 zastupitelů

Více

Z á p i s. 1/Hospodaření města za rok 2004 2/Rozpočet města na rok 2005 3/Pozemky 4/Obecně závazné vyhlášky 5/Různé 6/Diskuse 7/Usnesení,závěr

Z á p i s. 1/Hospodaření města za rok 2004 2/Rozpočet města na rok 2005 3/Pozemky 4/Obecně závazné vyhlášky 5/Různé 6/Diskuse 7/Usnesení,závěr Z á p i s ze 17. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 28.2.2005 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Přítomni: viz.listina přítomných. Přítomno 9 zastupitelů

Více

1) Zakoupení objektu ČS, a.s.ve Vysokém nad Jizerou. Jedná se o objekt školícího a rekreačního střediska ČS, a.s. na náměstí ve Vysokém nad Jizerou.

1) Zakoupení objektu ČS, a.s.ve Vysokém nad Jizerou. Jedná se o objekt školícího a rekreačního střediska ČS, a.s. na náměstí ve Vysokém nad Jizerou. Z á p i s Z 27.zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 29.5.2006 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Přítomni: viz listina přítomných. Přítomno: 8 zastupitelů

Více

Zápis. z 34. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 20. 01. 2014 v zasedací místnosti Městského úřadu ve Vysokém nad Jizerou.

Zápis. z 34. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 20. 01. 2014 v zasedací místnosti Městského úřadu ve Vysokém nad Jizerou. Zápis z 34. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 20. 01. 2014 v zasedací místnosti Městského úřadu ve Vysokém nad Jizerou. Přítomni: viz listina přítomných. Přítomno: 8 zastupitelů

Více

Z á p i s z 9. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 17. 9. 2007 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou

Z á p i s z 9. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 17. 9. 2007 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Z á p i s z 9. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 7. 9. 2007 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Přítomni: viz listinu přítomných. Přítomno: 9 zastupitelů

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Z á p i s ze 7. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 20.6. 2011 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou.

Z á p i s ze 7. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 20.6. 2011 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou. Z á p i s ze 7. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 20.6. 2011 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou. Přítomni: viz listina přítomných. Přítomno: 8 zastupitelů města

Více

Program jednání a orgány 6.zasedání ZM byly odsouhlaseny bez připomínek.

Program jednání a orgány 6.zasedání ZM byly odsouhlaseny bez připomínek. Z á p i s Z 6. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 19.3.2007 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Přítomni: viz listinu přítomných. Přítomno: 9 zastupitelů

Více

Zápis z 11. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 24. května 2016 od 20:00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z 11. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 24. května 2016 od 20:00 hodin v kanceláři starosty Zápis z 11. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 24. května 2016 od 20:00 hodin v kanceláři starosty přítomni: ověřovatel zápisu: zapisovatel: Bohdan Blažek, Ing. Roman Čivrný, Jan Nosek,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 5. 2016 Čas zahájení 18:00 Ověřitelé: Ing. Petr Bartoň, Mgr. David Suržin Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Přítomni: 7 členů ZM Omluveni z jednání: paní MUDr. Eva Janurová, p. Ing. Josef Kantůrek,p. Vladimír Macháček ml., paní Hana Pánková

Přítomni: 7 členů ZM Omluveni z jednání: paní MUDr. Eva Janurová, p. Ing. Josef Kantůrek,p. Vladimír Macháček ml., paní Hana Pánková Město Týnec nad Labem Masarykovo náměstí č.p. 1 PSČ 281 26 Týnec nad Labem okres Kolín Z á p i s č. : 8-2009 z 8. zasedání Zastupitelstva města Týnce nad Labem, konaného dne 30. 7. 2009 od 17. 00 hodin

Více

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy

ZÁPIS z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy ZÁPIS 222018 z 22. zasedání zastupitelstva Obce Nové Heřminovy konaného dne 26. 9. 2018 v 17,00 hod. v zasedací místnosti OÚ Nové Heřminovy Přítomni: Ludvík Drobný, Milena Hebnarová, Jaroslava Hebnarová,

Více

6. Volba místostarosty obce 7. Volba kontrolního výboru 8. Zpráva finančního a kontrolního výboru 9. Různé 10. Diskuse 11.

6. Volba místostarosty obce 7. Volba kontrolního výboru 8. Zpráva finančního a kontrolního výboru 9. Různé 10. Diskuse 11. Z á p i s a u s n e s e n í ze 6. řádného zasedání zastupitelstva Obce Staré Sedlo konaného dne 5.10.2012 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu 1. Zasedání Zastupitelstva obce Staré Sedlo

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. prosince 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis. z 38. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 19. 05. 2014 v zasedací místnosti Městského úřadu ve Vysokém nad Jizerou.

Zápis. z 38. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 19. 05. 2014 v zasedací místnosti Městského úřadu ve Vysokém nad Jizerou. Zápis z 38. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 19. 05. 2014 v zasedací místnosti Městského úřadu ve Vysokém nad Jizerou. Přítomni: viz listina přítomných. Přítomno: 7 zastupitelů

Více

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 39. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 29. prosince 2017 od 13.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva města: Marek

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od hod na obecním úřadě Zápis z jednání Zastupitelstva obce Paseky nad Jizerou, které se uskutečnilo ve čtvrtek 18. srpna 2011 od 19.30 hod na obecním úřadě Přítomni: Omluvena: H. Růžičková, J. Soukup, Ing. A. Koucký, M. Řípa,

Více

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky.

Starostka sdělila, že byl ověřen zápis z předchozího jednání a je vyložen k nahlédnutí a nejsou proti němu námitky. Zápis z 2. zasedání zastupitelstva obce Damnice konaného dne 28.4.2016 v 17:00 hod. v kanceláři obecního úřadu. Schůzi zahájila starostka obce a všechny přítomné přivítala. Dále konstatovala, že jednání

Více

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00

Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne v 19:00 Zápis z 29. zasedání Zastupitelstva Obce Studená konaného dne 29.4.2013 v 19:00 Ve Studené dne 30.4.2013 Zpracoval: Ing. David Fogl Obsah Obsah... 1 1. Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele... 2 2.

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.05 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

Zápis. z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ.

Zápis. z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Zápis z 1. schůze Rady města Český Brod konané dne 8.1. 2004 v kanceláři tajemníka MěÚ. Přítomni: p. Fischer, Bc. Nekolný, Mgr. Janík, p. Jeník, p. Fořt, MUDr. Blažek,MUDr. Forstová JUDr. Marková - právnička

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne , od hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 24.11.2010, od 18.00 hod listů : 8 Přítomno (z 9) : 9 členů ZO hostů : 7 1) Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání ZO Hluboš bylo

Více

Z á p i s Z 15. zasedá ní městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 4.10.2004 v sá le hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou

Z á p i s Z 15. zasedá ní městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 4.10.2004 v sá le hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Z á p i s Z 15. zasedá ní městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 4.10.2004 v sá le hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Přítomni: viz listina přítomný ch. Přítomno 7 zastupitelů

Více

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Zápis č. 7/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 18. 7. 2011 v 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva obce: 9 Přítomno členů podle prezenční

Více

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Láz. konaného 4. 3. 2015 od 18 hod

Zápis. ze zasedání zastupitelstva obce Láz. konaného 4. 3. 2015 od 18 hod Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 4. 3. 2015 od 18 hod Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Láz (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:00 hodin starostou

Více

HLASOVÁNÍ : PRO 5, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0

HLASOVÁNÍ : PRO 5, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle prezenční listiny: Mgr. Luboš Žilka, RNDr. Lucie Jirsáková, Josef Čadík, Jaroslav Čermák,

Více

U S N E S E N Í. č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin.

U S N E S E N Í. č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin. U S N E S E N Í č. 10. ze zasedání Zastupitelstva městyse Knínice konaného dne 2. 5. 2016 v zasedací místnosti úřadu městyse, od 19 hodin. Zastupitelstvo městyse bere na vědomí: Předložené a projednané

Více

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/6 Z á p i s č. 1 / 2014 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného 17. 12. 2014 v 19.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

Zápis. z 25. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 06. 05. 2013 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou.

Zápis. z 25. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 06. 05. 2013 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou. Zápis z 25. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 06. 05. 2013 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou. Přítomni: viz listina přítomných. Přítomno: 9 zastupitelů města

Více

Z á p i s. o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek, konaného ve čtvrtek 13. ledna 2011 v 18:00 hodin v sále Kulturního domu Hrádek.

Z á p i s. o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek, konaného ve čtvrtek 13. ledna 2011 v 18:00 hodin v sále Kulturního domu Hrádek. Z á p i s o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek, konaného ve čtvrtek 13. ledna 2011 v 18:00 hodin v sále Kulturního domu Hrádek. Starosta zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Hrádek v 18:00

Více

Bod č 2 - Schválení programu:

Bod č 2 - Schválení programu: Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 16.9.2015 od 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu. 11/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 25. 2. 2014 od 19.00 hodin v místním pohostinství

Zápis ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 25. 2. 2014 od 19.00 hodin v místním pohostinství Zápis ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 25. 2. 2014 od 19.00 hodin v místním pohostinství Přítomni: Jindrová Milena, Kosina Aleš, Ing. Kubasa Jiří, Pich Jaroslav, Pichová

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 2. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 21.11. 2014 od

Více

Zápis č. 10/2013. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 30. dubna 2013 v kanceláři starosty města Proseč

Zápis č. 10/2013. Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 30. dubna 2013 v kanceláři starosty města Proseč Zápis č. 10/2013 Ze zasedání RADY MĚSTA PROSEČ, konané 30. dubna 2013 v kanceláři starosty města Proseč Přítomni: Omluveni: Jan Macháček, František Skála, Karel Hloušek, Pavel Čermák Mgr. Lenka Žežulková

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne od 18:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne od 18:00 hodin Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zasedání č. 35/20114 Bod 1 - Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice konaného dne 6.3.2014 od 18:00 hodin Zasedání

Více

Z á p i s ze 4. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 31. 1. 2011 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou.

Z á p i s ze 4. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 31. 1. 2011 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou. Z á p i s ze 4. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 31. 1. 2011 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou. Přítomni: viz listina přítomných. Přítomno: 9 zastupitelů města

Více

Zápis z 29. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 20. prosince od hodin v zasedací místnosti MÚ

Zápis z 29. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 20. prosince od hodin v zasedací místnosti MÚ Zápis z 29. jednání Rady města Rokytnice nad Jizerou, konaného dne 20. prosince od 16.00 hodin v zasedací místnosti MÚ Přítomno: Omluven: Ověřovatel zápisu: Zapisovatelka: 4 členové rady města + tajemnice

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. září 2015 od hodin

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. září 2015 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. září 2015 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 18.7.2016 Přítomni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, Poukar Jiří, Poukar Radim, Poukar Václav, Soukupová Jitka Zahájení zasedání zastupitelstva:

Více

Z á p i s Ze 7. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 14. 5. 2007 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou

Z á p i s Ze 7. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 14. 5. 2007 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Z á p i s Ze 7. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 14. 5. 2007 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Přítomni: viz listinu přítomných. Omluven: Jiří Ďoubalík

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Radek Frohlich, Lenka Kučerová, Libor Lysák, Dana Pokorná, Věra

Více

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler.

Před projednáváním dalšího bodu se dostavil zastupitel Ing. Václav Kozler. Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 5 / 2019 ze dne 24. 04. 2019 Místo, datum a čas konání: Zasedací místnost Úřadu městyse Strunkovice n. Bl., 24. 04. 2019 v 18:30 hodin Přítomni: Ing.

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 3/2018 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 3/2018 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 3/2018 ze dne 09.07. 2018 Místo konání: knihovna, Písečné 25 Doba konání: 09.07. 2018, 18.00 hod Přítomni: viz. prezenční listina, 5 členů zastupitelstva,

Více

Z á p i s z 32.zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou,konaného dne 21.4.2010 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou

Z á p i s z 32.zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou,konaného dne 21.4.2010 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Z á p i s z 32.zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou,konaného dne 21.4.2010 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Přítomni: viz listina přítomných. Přítomno :8 zastupitelů

Více

H O R A Ž Ď O V I C E

H O R A Ž Ď O V I C E M Ě S T O H O R A Ž Ď O V I C E Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 4. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 27.02. 2015 od

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015 Čas zahájení: 18:05 Ověřitelé: Oldřich Preisler, Hana Topinková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 41. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 41 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. března 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Zápis z VII. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 5. května 2015, od 16,00 hodin

Zápis z VII. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 5. května 2015, od 16,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z VII. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 5. května 2015, od 16,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne

Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne Zápis z 25. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 21. 09. 2016 Místo konání: Obecní úřad Strážkovice Začátek: 17.05 hod. Zasedání řídil: Hana Halamová Přítomni: Roman Čermák, Hana Halamová,

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 22. 11. 2018, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Obecní úřad Veliká Ves

Obecní úřad Veliká Ves Obecní úřad Veliká Ves Zasedání zastupitelstva obce Veliká Ves Číslo: 5/2011 Datum konání: 9. 11. 2011 od 18.30 hodin Přítomni: p.krčil, p.čuchal, p.hanykýř, p.pokorná, p.kučerová Omluveni: p.vorlová a

Více

Z á p i s. HLASOVÁNÍ : kdo je pro ověřovatele zápisu dle mého návrhu? PRO 8 PROTI 0 ZDRŽ.HLAS. 0

Z á p i s. HLASOVÁNÍ : kdo je pro ověřovatele zápisu dle mého návrhu? PRO 8 PROTI 0 ZDRŽ.HLAS. 0 Z á p i s z 21. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou konaného dne 19.11.2012 od 18:00 hodin v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou. Přítomni : viz listina přítomných. Přítomno

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 30.05.2013, od 19:00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 30.05.2013, od 19:00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 30.05.2013, od 19:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo")

Více

Zápis. z 30. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 23. 09. 2013 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou.

Zápis. z 30. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 23. 09. 2013 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou. Zápis z 30. zasedání zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou konaného dne 23. 09. 2013 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou. Přítomni: viz listina přítomných. Přítomno: 8 zastupitelů města

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 19. 11. 2006

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 19. 11. 2006 Obec Sviny Čj.9 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 19. 11. 2006 Přítomni: Hrušková Věra, Kašparová Anna, Radosta Jan, David František, ing. Havelda Martin, ing. David František,

Více

Program: A 1/ Zahájení starosta města - přivítání členů zastupitelstva. A 2/ Schválení programu zasedání: Hlasování: hlasů pro 7

Program: A 1/ Zahájení starosta města - přivítání členů zastupitelstva. A 2/ Schválení programu zasedání: Hlasování: hlasů pro 7 33. zasedání zastupitelstva města Abertamy konané dne 18.11.2013 v zasedací místnosti MěU Abertamy od 17:00 hod. ukončení v 19,00 hod. ------------------------------------------------------------------------------------------

Více

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně.

z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Zápis 11/2011 z řádného jednání zastupitelstva Obce Tuřany konaného dne 21. září 2011 od 16,00 hodin na obecním úřadě v knihovně. Přítomni: dle prezenční listiny příloha č. 1 Zasedání zastupitelstva Obce

Více

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:02hodin. Přítomni: Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 18.01.2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne od hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích

Z á p i s. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne od hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Postupice (ZO) konaného dne 22.11.2018 od 16.00 hodin v zasedací síni OÚ v Postupicích Přítomni: Andr Jaroslav, Bc. Janata Michal, Jíšová Jana, Kahoun

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. prosince 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. prosince 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. prosince 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: 10 Členů ZO 1 dle presenční listiny Neomluveni: - Jednání řídí

Více

Z Á P I S č. 10/2015

Z Á P I S č. 10/2015 Z Á P I S č. 10/2015 z jednání rady města Libčice nad Vltavou konaného dne 8. 4. 2015 Přítomni: Ing. Pavel Bartoš, MBA, Ing. Jiří Lain, Ing. Vladimír Urbánek, František Hudek, Ing. Vít Penížek, Ph.D. Tajemník:

Více

Z á p i s z 24. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 18. 5. 2009 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou

Z á p i s z 24. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 18. 5. 2009 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Z á p i s z 2. zasedání městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou, konaného dne 18. 5. 2009 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Přítomni: viz listina přítomných. Přítomno: 9 zastupitelů

Více

Zápis Z VIII. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 10:00 hodin.

Zápis Z VIII. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 10:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis Z VIII. zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 14. 11. 2015, od 10:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.5/2019, konaného dne v hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.5/2019, konaného dne v hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.5/2019, konaného dne 05.09.2019 v 18.00 hodin Přítomni: Nešpor Daniel, Pechanec Pavel, Němec Roman, Severová Leona, Bartheldi Leoš, Němcová Věra, Klát Jiří

Více

Z á p i s z 9.zasedá ní městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou konaného dne 9.2.2004 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou

Z á p i s z 9.zasedá ní městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou konaného dne 9.2.2004 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Z á p i s z 9.zasedá ní městského zastupitelstva ve Vysokém nad Jizerou konaného dne 9.2.24 v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Přítomni:viz listina přítomný ch Zapisovatel: Ing. Pavel Š těpá

Více

Zápis č. 1/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích

Zápis č. 1/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Obec Modletice Modletice 6 251 01 Říčany Zápis č. 1/2014 z řádného zasedání Zastupitelstva obce Modletice konaného dne 16.1.2014 v 19,00 hod. na Obecním úřadě v Modleticích Přítomni: Ing. Aron Jiří, Ing.

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 18. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 05.05. 2017 od

Více

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 33. z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 33 z 33. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 9. 10. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 19.10.2017 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2015 ze dne 26.5.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2015 ze dne 26.5.2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2015 ze dne 26.5.2015 Čas: 19.00-21.05h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 7 členů ZO Suchodol

Více

Obec Slatina nad Úpou

Obec Slatina nad Úpou Obec Slatina nad Úpou Zápis z jednání Zastupitelstva obce (ZO) 9. řádná schůze Zastupitelstva obce, konaná dne 6. 10. 2015 v 19:00 hodin v jednací místnosti obecního úřadu Přítomni: Marie Pokorná, Monika

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Č. j. : Kyselka/407/15/KY Usnesení z 9. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v

Více

Zápis z 9. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 26. dubna 2016 od 20:00 hodin v kanceláři starosty

Zápis z 9. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 26. dubna 2016 od 20:00 hodin v kanceláři starosty Zápis z 9. jednání Rady města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 26. dubna 2016 od 20:00 hodin v kanceláři starosty přítomni: ověřovatel zápisu: zapisovatel: Bohdan Blažek, Ing. Roman Čivrný, Jan Nosek,

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 20. prosince 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 20. prosince 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Vedrovice konaného dne 20. prosince 2011 v zasedací místnosti obecního úřadu Zapisovatel: Bc. Petr Záviška Ověřovatelé: Mgr. Jan Hauerland, Ivana Bechová Přítomni:

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 28.6. 2010 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 28.6. 2010 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 28.6. 2010 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Přítomni : Kubánek Jaroslav, Krnáč Jan, Chlebík Jiří a Kučavík Martin Omluvena: Návratová Dagmar Do návrhové

Více

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne v hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 21.12.2007 v 17.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 21.12.2007 se konalo 9. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem.

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 26.6.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Přítomni: Dle presenční listiny, která tvoří nedílnou součást tohoto zápisu,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 3/2016 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 3/2016 ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 3/2016 ze dne 22.3.2016 Čas: 19.1 21.05 h Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 6 členů ZO Suchodol

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 22. 3. 2017 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016.

Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016. Zápis č.8/2016 ze schůze zastupitelstva obce Nová Ves I ze dne 19. října 2016. Místo konání zasedání: OÚ Nová Ves I Hodina zahájení zasedání: 18: 00 hod. Počet přítomných členů: 9 Přítomni: Čech, Ing.

Více

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově

Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne v Šatově č.j.: 328/2018/UMŠA Z Á P I S o průběhu zasedání zastupitelstva č. 2/2018 konaného dne 26.2.2018 v Šatově Starosta (předsedající) zahájil 2. zasedání Zastupitelstva Městyse Šatov v 18,00 hod. a všechny

Více

Hlasování: 13 pro, usnesení bylo schváleno, paní Ing. Eva Vaňková byla zvolena zapisovatelkou dnešního jednání.

Hlasování: 13 pro, usnesení bylo schváleno, paní Ing. Eva Vaňková byla zvolena zapisovatelkou dnešního jednání. Vážení členové zastupitelstva města, dámy a pánové, podle zákona č. 128/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů, zahajuji 20. zasedání zastupitelstva města Manětín, na kterém vás srdečně vítám. Dosud je

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE POŘÍČÍ NAD SÁZAVOU ZE DNE Ing. Michal Stibůrek, Ing. Libor Rajdl finanční výbor obce

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE POŘÍČÍ NAD SÁZAVOU ZE DNE Ing. Michal Stibůrek, Ing. Libor Rajdl finanční výbor obce Č.j.: 815/2016/Poř ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE POŘÍČÍ NAD SÁZAVOU ZE DNE 6.9.2016 Přítomno: Omluveni: Hosté: Občanů: 12 zastupitelů Ing. Alena Lopatková Ing. Michal Stibůrek, Ing. Libor Rajdl

Více

Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici

Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 26. 4. 2017, od 18.00 hodin v hasičské zbrojnici 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva 03/2017

Více

Zápis č. 5/2015 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 4. 11. 2015 od 17.30 hodi

Zápis č. 5/2015 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 4. 11. 2015 od 17.30 hodi Zápis č. 5/2015 ze schůze zastupitelstva obce, která se konala dne 4. 11. 2015 od 17.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Citicích Program: 1. Zahájení 2. Ověření zápisu a ustanovení ověřovatelů

Více

Zápis č. 21/2014. z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici.

Zápis č. 21/2014. z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici. Zápis č. 21/2014 z 21. veřejného zasedání Zastupitelstva města Konice konaného dne 29. září 2014 v malém sále zámku v Konici. Přítomni: Růžičková Marta, Mgr. Vymětal Antonín, Kučera Jiří, Machač Stanislav,

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne od 18,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne od 18,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 2.11. 2018 od 18,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: 11 Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Jednání řídí : Martin Bárta Tento zápis má 8 stran.

Více

Zápis 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost)

Zápis 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost) Zápis 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v budově OÚ v knihovně (volební místnost) datum konání: 24. 9. 2018 začátek: 19.00 hod. ukončení: 20.00 hod. přítomno:

Více

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem.

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 19.2.2015 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Přítomni: Dle presenční listiny, která tvoří nedílnou součást tohoto zápisu,

Více

24. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 24. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne

24. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy U S N E S E N Í. z 24. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne U S N E S E N Í z, konané dne 25. 8. 2016 K bodu 2 Schválení programu Rada s ch v a l u j e Program 24. schůze Rady městyse Ostrov u Macochy, konané dne 25. 8. 2016: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015 Přítomní: viz prezenční listina přítomno 14 zastupitelů Návrhová komise Jiří Nevídal, Pavel Relich Ověřovatelé zápisu Pavel Viktorin, Ing. Robert

Více