Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce"

Transkript

1 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Program: 1. Zahájení 2. Kontrola usnesení 3. Rozpočtové opatření č. 1/ Schválení závěrečného účtu obce za rok Schválení účetní závěrky za rok Schválení spisového a skartačního řádu 7. Projednání Návrhu rozpočtu DSO na r a Návrhu střednědobého výhledu DSO na léta Schválení příspěvku TJ Javorník 9. Schválení Smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene č / Žádost o pacht pozemků par. č. 6816, 6669, 6658 v k. ú. Javorník n. Veličkou 11. Žádost o prodej pozemku par. č v k. ú. Javorník n. Veličkou 12. Schválení odkupu pozemku par. č. 6561/1 o výměře 108 m 2, zapsaného na LV 499 v k. ú. Javorník n. Veličkou 13. Schválení odkupu pozemků par. č. 2388/5 o výměře 307 m 2 a par. č. 2388/10 o výměře 491 m 2, zapsaných na LV Schválení Smlouvy o právu provést stavbu (chodníky Javorník) 15. Různé (projednání možnosti členství ve spolku Bratrství Čechů a Slováků Javořina z.s., organizace sportovní akce Běh Filipovským údolím, odkoupení pozemků před bufetem na hřišti) 16. Diskuze 17. Závěr 1. Zahájení Starosta obce zahájil veřejné zasedání a seznámil s programem. Oznámení o konání veřejného zasedání zastupitelstva obce bylo řádně vyvěšeno na úřední desce obce a zároveň i v elektronické podobě od do Ověřovatelé zápisu: Ing. Eva Frolová a Antonín Obadal Usnesení č. 1 bylo schváleno. 2. Kontrola usnesení Z minulého zasedání zbývá dořešit:

2 - Podepsat nájemní smlouvu se Spolkem pro rodinu. V původní žádosti spolek žádal pronájem na dobu určitou, nyní žádá na dobu neurčitou. Zastupitelstvo s uzavřením smlouvy na dobu neurčitou nesouhlasí. Smlouva bude ponechána v původním znění na dobu určitou, a to do Parkovací místa v obci bude zveřejněna výzva v obecním zpravodaji ohledně možnosti zbudování parkovacích míst před domy. 3. Rozpočtové opatření č. 1/2019 Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s rozpočtovým opatřením č. 1/2019, ve kterém byly provedeny změny ve výši Kč ,-- v příjmech i ve výdajích oproti stávajícímu rozpočtu. Zastupitelstvo obce bere na vědomí změny provedené rozpočtovým opatřením č. 1/ Schválení závěrečného účtu obce za rok 2018 Zastupitelstvo obce projednalo dle par. 43 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, závěrečný účet obce za rok 2018 se zprávou o výsledku hospodaření. Zároveň přijalo zprávu o výsledku hospodaření. Zastupitelstvo obce schvaluje závěrečný účet obce Javorník za rok 2018 a vyjadřuje souhlas s celoročním hospodařením obce, a to bez výhrad. Zároveň schvaluje zprávu o výsledku hospodaření. Usnesení č. 2 bylo schváleno. 5. Schválení účetní závěrky za rok 2018 Zastupitelstvo obce schvaluje účetní závěrku za rok 2018, viz přiložený protokol. Výsledek hospodaření za rok 2018 činí Kč ,12 a bude přeúčtován účetním zápisem 431/432 dnem schválení účetní závěrky. Usnesení č. 3 bylo schváleno. 6. Schválení spisového a skartačního řádu obce Zastupitelstvo obce schvaluje Spisový a skartační řád pro Obecní úřad Javorník. Usnesení č. 4 bylo schváleno.

3 7. Projednání Návrhu rozpočtu DSO na r a Návrhu střednědobého výhledu DSO na léta Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s Návrhem rozpočtu DSO na r a Návrhem střednědobého výhledu DSO na léta Zastupitelstvo bere na vědomí oba výše uvedené dokumenty DSO. 8. Schválení příspěvku TJ Javorník Zastupitelstvu obce byla předložena žádost o finanční podporu, kterou podala Tělovýchovná Jednota Javorník. V žádosti uvádí Kč ,--. Zastupitelstvo obce schvaluje poskytnutí finančního daru TJ Javorník ve výši Kč ,--. Usnesení č. 5 bylo schváleno. 9. Schválení Smlouvy o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene č /002 Zastupitelstvo obce bylo seznámeno se Smlouvou č /002 o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene se společností E.ON Distribuce, a.s., se sídlem F. A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice. Jedná se o zřízení věcného břemene na pozemku par. č. 2705, který je ve vlastnictví Obce Javorník. Na pozemku bude realizována stavba s názvem Javorník, rozš.knn, Šálková K/2718. Zastupitelstvo obce Smlouvu č /002 schvaluje. Usnesení č. 6 bylo schváleno. 10. Žádost o pacht pozemků par. č. 6816, 6669, 6658 v k. ú. Javorník n. Veličkou Žádost na pacht pozemků podala firma Kvatro-ekostatek, s.r.o, se sídlem Velká nad Veličkou 942. Na minulém zasedání zastupitelstvo rozhodlo, že záměr bude zveřejněn pouze na výše uvedené pozemky, protože ostatní pozemky jsou travnaté polní cesty, rybnický potok a jeden pozemek je zpevněná cesta. Po podrobnějším přezkoumání zastupitelstvo došlo k závěru, že pouze jeden pozemek je zpevněná cesta, ostatní jsou travnaté plochy a potok. Proto bude vyvěšen záměr na pacht i zbývajících pozemků uvedených v žádosti, mimo zpevněnou cestu, což je par. č Pacht pozemků par. č. 6816, 6669 a 6658 zastupitelstvo schvaluje na dobu 5 let. Výši pachtu zastupitelstvo schvaluje Kč 2 000,--/1 ha. Usnesení č. 7 bylo schváleno.

4 11. Žádost o prodej pozemku par. č v k. ú. Javorník n. Veličkou Dne byla podepsána kupní smlouva na pozemek parc. č. 197/2 v k. ú. Javorník n. Veličkou, mezi Obcí Javorník a manželi Rychlíkovými. Vzhledem k tomu, že tato smlouva nebyla podána na Katastrální úřad v Hodoníně, bylo domluveno, že se celý proces reaktivuje a smlouva bude zanesena do Katastru nemovitostí. Při kontrole pozemků v katastru obce Javorník bylo zjištěno, že parcela zanikla sloučením s další parcelou, a tato parcela má číslo 7183, a proto byl vyvěšen záměr na prodej tohoto pozemku. Podrobnějším prověřením spisu s již podepsanou kupní smlouvu z roku 2014 bylo zjištěno, že původní kupní smlouva byla chybně uzavřena na pozemek 197/2, který nebyl součástí humna domu manželů Rychlíkových, ale vedlejšího domu. Po vzájemném vysvětlení ohledně požadavku manželů Rychlíkových na prodej pozemku, který je ve vlastnictví Obce Javorník, ale je součástí humna domu manželů Rychlíkových, Obec Javorník zveřejní záměr na prodej pozemku parc. č. 231/2 a po uplynutí doby nezbytně nutné pro vyvěšení tohoto záměru bude prodej pozemku předmětem příštího jednání zastupitelstva obce. Usnesení č. 8 bylo schváleno. 12. Schválení odkupu pozemku par. č. 6561/1 o výměře 108 m 2, zapsaného na LV 499 v k. ú. Javorník n. Veličkou Starosta seznámil zastupitelstvo s možností odkupu pozemku par. č. 6561/1 o výměře 108 m 2 v k. ú. Javorník n. Vel. Jedná se o cestu od mostu Zahrádek na Kamenec. Vlastníkem pozemku je Eva Čajková, Javorník 6. Pozemek je zapsán na LV 499. Zastupitelstvo obce odkup pozemku schvaluje. Jelikož se jedná o cestu, schvaluje zastupitelstvo cenu za 1m 2 Kč 40,-- Usnesení č. 9 bylo schváleno. 13. Schválení odkupu pozemků par. č. 2388/5 o výměře 307 m 2 a par. č. 2388/10 o výměře 491 m 2, zapsaných na LV 904 Při zpracovávání nového hřbitovního řádu bylo zjištěno, že pozemek par. č. 2388/5 o výměře 307 m 2, na kterém se nachází veřejné pohřebiště není ve vlastnictví obce. Rovněž pozemek par. č. 2388/10 o výměře 491 m 2, na kterém se nachází obecní sad není ve vlastnictví obce. Oba pozemky jsou zapsány na LV 904, vlastníkem pozemků je Martin Kubečka, Študentská 6, Trenčín. Pan Kubečka zemřel v r a doposud neproběhlo dědické řízení. Oba pozemky je potřeba vykoupit. Starosta obce osobně jednal se synem pana Kubečky, který by oba pozemky obci odprodal. Je však potřeba počkat až do ukončení dědického řízení. Starosta obce bude o dalším jednání s dědici zastupitelstvo průběžně informovat. Usnesení č. 10 bylo schváleno.

5 14. Schválení Smlouvy o právu provést stavbu (chodníky Javorník) Zastupitelstvu obce byla předložena Smlouva o právu provést stavbu mezi Obcí Javorník a Jihomoravským krajem. Jedná se stavbu Chodníky Javorník. Zastupitelstvo obce schvaluje smlouvu, se kterou bylo seznámeno. Usnesení č. 11 bylo schváleno. 15. Různé a) Spolek Bratrství Čechů a Slováků Javořina, z.s Starosta seznámil zastupitele s dopisem, který obdržel datovou schránkou dne o možnosti stát se členem Spolku Bratrství Čechů a Slováků Javořina, z.s. Zastupitelstvo pověřuje starostu k zjištění podrobnějších informací, hlavně co se týká finanční podpory spolku a povinností vyplývajících z tohoto členství. b) Běh Filipovským údolím Starosta žádal o pomoc při organizaci akce Běh Filipovským údolím, který obec pořádá dne 26. května c) Odkup pozemků pod kabinami V uplynulém roce byly odkoupeny pozemky pod kabinami ve sportovním areálu. Při probíhajících KPÚ bylo zjištěno, že ještě některé pozemky u bufetu ve sportovním areálu nejsou vykoupeny a jsou stále soukromých vlastníků. Jedná se o pozemky: par. č. 3400/85 o výměře 3 m 2, vlastníkem pozemku je Pavel Sťahel, Javorník 35 par. č. 3400/84 o výměře 6 m 2, vlastníkem pozemku je Martin Lajza, Javorník 61 par. č. 3400/83 o výměře 8 m 2, vlastníkem pozemku je Petr Chrenčík, Velká n. Vel. 609 par. č. 3400/82 o výměře 13 m 2, vlastníkem pozemku je Jan Pavlinec, Javorník 62. Zastupitelstvo odkup všech výše uvedených pozemků schvaluje, cenu za 1 m 2 schvaluje Kč 20,-- a pověřuje starostu k podpisu smluv. Usnesení č. 12 bylo schváleno. d) Žádosti o pronájem bytu v BOV čp. 124 Starosta seznámil zastupitelstvo se žádostmi o pronájem bytu v BOV čp Zastupitelstvo je toho názoru, že jeden byt je potřeba ponechat volný, pro případ nouzového bydlení občanů, např. při nečekané životní situaci, živelné pohromě apod. Usnesení č. 13 bylo schváleno.

6 e) Žádost o narovnání původní cesty ve Filipově údolí Starosta seznámil zastupitele s žádostí Jana Rumíška z Blatnice pod sv. Ant. čp. 61, spoluvlastníkem chaty č. e. 74 (žádost podána ústně dne v kanceláři starosty) o narovnání původní cesty pod sjezdovkou. Zastupitelstvo navrhuje projednání na dalším zasedání, až po zhlédnutí situace na místě samém. f) Bližší informace ke zveřejněnému záměru na pozemek par. č. 2553/92 Dne si paní Hloušková podala žádost o odprodej části pozemku p.č. 2553/68, a to o výměře 167 m 2 dle geometrického plánu č /2018, zpracovaným společností GEOS Veselí nad Moravou. Na základě této žádosti byl dne vyvěšen na úřední desce záměr ohledně prodeje této části pozemku. Na dnešním zasedání zastupitelstva po podrobnějším prověření stavu pozemků v okolí chaty paní Hlouškové (č.e. 23) bylo zjištěno, že součástí pozemků ve vlastnictví paní Hlouškové je pozemek p.č. 2553/37, který z části zasahuje do obecní cesty a na něj volně navazuje pozemek p.č. 2553/13, který je ve vlastnictví obce Javorník a jeho součástí je obecní cesta. Zastupitelstvo obce rozhodlo, že paní Hloušková bude požádána, aby v návaznosti na dořešení prodeje části pozemku dle geometrického plánu odprodala obci část jejího pozemku p.č. 2553/37, jehož součástí je obecní cesta. Zaměření a geometrický plán na rozdělení pozemku objedná a uhradí Obec Javorník. Výsledek hlasování: pro 9 proti 0 zdrželi se 0 Usnesení č. 14 bylo schváleno. 16. Diskuze 17. Závěr Starosta ukončil veřejné zasedání ve hod. Zapsala: Petra Ščasná Podpis ověřovatelů zápisu: Podpis starosty obce:

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 25.5.2017 v 18.30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 7 V průběhu jednání se

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 12.5. 2016 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 1 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 24.1.2019 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 1 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 19.12.2018 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 2 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 13.9.2018 v 18.30 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 2 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 28. 6. 2018 v 19.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 6 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 8.3.2018 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 6 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 26.4.2018 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 5 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 30.6.2016 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 6 Hosté: 1 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 18. 2. 2016 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 2 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 15.9.2016 v 18.30 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 7 Hosté: 1 dostavil se během programu

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 26.10. 2017 v 18.30 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 4 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 3.12.2015 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 0 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 10.11.2016 v 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 7 Program:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 15.12.2016 v 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 2 Program:

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 29.5.2019 v 18.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 9 Hosté: 7 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 12. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 16.5.2013 od 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 16.5.2013 se konalo 12. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/2017 13. 6. 2017 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V03/2017. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 13. 6. 2017 a

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne v hodin v kanceláři starosty obce Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Javorník, konaného dne 11.7.2019 v 19.00 hodin v kanceláři starosty obce Přítomni: dle prezenční listiny Počet přítomných: 8 Hosté: 1 Program: 1. Zahájení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 6/2016. konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 6/2016. konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rokytno 6/2016 konaného dne 30.6.2016 Zasedání bylo řádně svoláno rozesláním pozvánek a plakátů. Informace o zasedání dle ustanovení 93 odst. 1 zákona o obcích byly

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel ,

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, Kolinec, tel , OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 2/17 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 26.6.2017 v 18.00 hod. Místo a čas: kancelář

Více

Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne od hodin v sále sokolovny

Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne od hodin v sále sokolovny Výpis usnesení z 13. zasedání Zastupitelstva Obce Hovorany konaného dne 13. 6. 2017 od 17.00 hodin v sále sokolovny Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Tomáš Jelínek, Karel Adámek, Josef David, Jan Šnábl,

Více

VÝPIS USNESENÍ č. 15

VÝPIS USNESENÍ č. 15 VÝPIS USNESENÍ č. 15 ze zápisu z veřejného jednání Zastupitelstva obce Černíkovice, konaného dne 20.6. 2016 od 19.30 hodin ve společenské místnosti DPS Černíkovice Zveřejněna je upravená verze dokumentu

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 21. 06. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě.

Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne od hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Syřenov, které se konalo dne 12.6.2015 od 19.00 hod. v místním pohostinství Na Klepandě. Přítomno: 6 zastupitelů (M. Bláha omluven), 3 občané, 5 hostů Veřejné

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od 18.00 hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pačejov bylo

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: , Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bukovany ze dne 30.3.2015 Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, které se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu, Bukovany č.p. 57,

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 6. května 2015 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 19.06. 2018 od 19:00 hod. listů:5 Přítomno 7 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Kovalčík Vladimír, Medalová Renata, Mařan Břetislav, Krejčí Jiří, Vykysalová

Více

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 13.6.2018 v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Obec Kostice Zápis č. 18 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 23.června 2014

Obec Kostice Zápis č. 18 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 23.června 2014 Obec Kostice Zápis č. 18 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice 23.června 2014 Zápis č. 18 ze zasedání zastupitelstva Obce Kostice, konaného dne 23.6.2014 Přítomno: 13 členů zastupitelstva obce 2 omluveni

Více

Výpis usnesení z 18. zasedání Zastupitelstva obce Topolany konaného dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Výpis usnesení z 18. zasedání Zastupitelstva obce Topolany konaného dne v 19:00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Tento výpis má pouze informativní charakter. Některé údaje jsou z dokumentu vypuštěny s ohledem na zákon č. 101/200 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Výpis usnesení z 18. zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 19. 10. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice

Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Zápis č. 21 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 12.5. 2017 v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Přítomni: dle listiny přítomných (přítomno 12 členů) 1) Jednání Zastupitelstva

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz. Z Á P I S č. 2/15

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz. Z Á P I S č. 2/15 OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 2/15 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 29.6.2015 v 18.00 hod. Místo a čas: kancelář

Více

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne 13. 6. 2016 na Obecním úřadě Přišimasy Přítomní zastupitelé: Šárka Rumanová, Martin Teichner, Jiří Pšenčík, Michal Strnad, Veronika Kuchařová, Radek

Více

Zápis a usnesení č. 3/2018 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení č. 3/2018 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ od 17:00 hodin. Bod č. 1 - Technický bod Starosta Zdeněk Čížek zahájil zasedání č. 3/2018 Zastupitelstva obce Šebetov (dále jen ZO ) v 17:00 hodin a všechny přivítal. Technický bod Starosta konstatoval, že informace o

Více

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 5. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 26. 02. 2019 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starostka obce Mgr. Gabriela Šmerdová zahájila

Více

Zápis č. 2/2017. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 12. června 2017 v zasedací místnosti města Proseč

Zápis č. 2/2017. Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 12. června 2017 v zasedací místnosti města Proseč Zápis č. 2/2017 Ze zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konané 12. června 2017 v zasedací místnosti města Proseč Přítomni: dle prezenční listiny 2. zasedání Zastupitelstva města Proseč v roce 2017 proběhlo

Více

5 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1

5 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1 5 / 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 8. 10. 2015 Zapsal : Josef Klíma 8. 10. 2015 Stránka 1 Místo konání: místnost Obecního úřadu Skřinářov č. p. 28 Termín konání: 8. 10. 2015

Více

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se sedm členů

Více

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod.

Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne , od 19,00 hod. Obec Havraníky Zastupitelstvo obce Havraníky Zápis o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Havraníky, konaného dne, od 19,00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Havraníky

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 27.5.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 27.5.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 27.5.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.08/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drásov

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 23. 4. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

Zápis 3/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne , od 19 hodin. na OÚ

Zápis 3/2016. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne , od 19 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 3/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 31. 5. 2016, od 19 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně svoláno

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 22. 3. 2017 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 29. 6. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/368/2017 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 15.06.2017 Z á p i s z 20. zasedání

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od hodin.

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od hodin. Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 30.6.2019, od 18.00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Strana 1 (celkem 6) Zápis z 12/2019 zasedání Zastupitelstva obce Košťálov, konaného 10. června 2019 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Miroslav Doškař, Ing. Miroslav Cincibus, Milan

Více

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne

Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne Zápis z 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Staré Hobzí konaného dne 12. 3. 2014 Přítomni: Kamil Rod, Jaroslav Novák, David Malášek, Ing. Milan Čermák, Dušan Šívr, Pavlína Bicanová, Michal Štibich,

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 30.5.2018 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Jiří Černoch, Stanislav Slouka, Pavel

Více

Zápis č. 6/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 6/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 6/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 1. 6. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno.

Zápis č. 3/2018. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 1 hlasů Schváleno. Zápis č. 3/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 21. června 2018 v 20 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách. Přítomni: Mgr. Petr Antoš, Mgr. Miroslav Prchal,

Více

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014

Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva konaného 4. června 2014 Místo konání: Vráto, budova obecního úřadu Začátek: 17,15 hod. Zasedání řídil: Bc. Martin Muchka, MBA starosta obce Přítomno: 5 členů zastupitelstva

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018

OBEC JEVIŠOVKA Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel konaného dne 17. dubna 2018 Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 ze 24. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. dubna 2018 Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 24. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

Návrh usnesení: č. 8/2016 Zastupitelstvo obce schvaluje navržený program jednání zastupitelstva obce.

Návrh usnesení: č. 8/2016 Zastupitelstvo obce schvaluje navržený program jednání zastupitelstva obce. Zápis č.3/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Šípy, které se konalo dne 17. června 2016 v pohostinství v Šípech -----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sloupno konaného dne 28.5.2009 v zasedací místnosti OÚ Sloupno od 18.00 hod. čas konání: od 19.00 hod. do 20.30 hod Přítomni: Rosůlek Václav, Žižka Pavel, Lukáč Petr,

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 17.12.2018 se konalo 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 23. 8. 2017 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Zápis č.5 /2015. zůstatky na BÚ:

Zápis č.5 /2015. zůstatky na BÚ: Zápis č.5 /2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bítovčice, konaného dne 24.6.2015 od 17:30 hodin na obecním úřadě. Ověřovatelé zápisu: Josef Kremláček, Jiří Hron Zapsala: MUDr. Monika Kostková,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech Obec Slapy Zastupitelstvo obce Slapy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech Zahájení v 19, 30 hod Přítomni: Ing. František Neužil,

Více

Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná

Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Datum konání: 27. 06. 2018 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: Bc. Š. Čeněk, RNDr. J. Dobroruková, JUDr. M. Hruška, Ing. K.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Drásov konaného dne 4.11.2015 od 18,00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. 12/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 16 z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru.

z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru. Z Á P I S č. 16 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru. Zapisovatel zápisu: Mareš Milan Ověřovatelé zápisu:

Více

Výpis usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne

Výpis usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne Výpis usnesení z 21. zasedání Zastupitelstva obce Tvrdonice ze dne 09.05.2018 ZO Tvrdonice schvaluje: Návrh usnesení č. 226: Zastupitelstvo obce Tvrdonice schvaluje následující program zasedání: 1. Zahájení

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 27.6.2011 od 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 27.6.2011 od 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 27.6.2011 od 19.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 27.6.2011 se konalo 4. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva Obce Březnice konaného dne: 15.12.2014 Přítomni: Martin Roman, Jaromír Honsa, ing. Martin Kubíček, Ladislava Šonková, Karel Tomandl, ing. Pavla Zahrádková, Jiří Hruška

Více

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo obce

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V04/2018 7.8.2018 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V04/2018. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 7.8.2018 a informace

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 25.4.2018 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Přítomno bylo šest členů

Více

30. řádné zasedání zastupitelstva obce Radčice. konaného dne 10. července 2018 ZÁPIS

30. řádné zasedání zastupitelstva obce Radčice. konaného dne 10. července 2018 ZÁPIS 30. řádné zasedání zastupitelstva obce Radčice konaného dne 10. července 2018 ZÁPIS Přítomni: 4 Omluven: 1 Zástupci veřejnosti: 0 Program: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3. Rozpočtové opatření 4. Žádost

Více

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích

Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 7.10.2010 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Radovan Pukl zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Paní Bc. Jitka Kutlvašrová Hlasování č. 1: pro 8 ; proti 0; zdržel se 1

Paní Bc. Jitka Kutlvašrová Hlasování č. 1: pro 8 ; proti 0; zdržel se 1 Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného 29. dubna 2015 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Petr Kadela zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice

ZÁPIS. o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice ZÁPIS o prubehu 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábenice konaného dne 26.2. 2007 ve Švábenících Starosta (predsedající) Josef Kubík zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábeníce (dále jen "zastupitelstvo

Více

Zápis z 49. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 27. března v hod.

Zápis z 49. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 27. března v hod. Zápis z 49. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 27. března v 18.00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Hynek Čada, Josef Šnábl (příchod v 19.00), Josef Adámek, Vladimír Vališ, Josef Karbaš,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne v hodin

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne v hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Javorník č.4/2019, konaného dne 20.06.2019 v 18.00 hodin Přítomni: Nešpor Daniel, Pechanec Pavel, Němec Roman, Severová Leona, Bartheldi Leoš, Němcová Věra Nepřítomen:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 14. 11. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 20. 4. 2018 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 11. 4. 2016 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 4. 2016 v 18.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

Zápis č. 2 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 13.11.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice

Zápis č. 2 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 13.11.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Zápis č. 2 ze zastupitelstva obce Šitbořice, které se konalo dne 13.11.2014 v 19.00 hod. v obřadní síni OÚ Šitbořice Přítomni: viz prezenční listina Omluveni: Guráň Roman, Viktorin Pavel. Volba ověřovatelů

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka

OBEC KYSELKA. Radošov 118, Kyselka OBEC KYSELKA Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Usnesení z 2. zasedání Zastupitelstva obce Kyselka v roce 2019 konaného dne 13. 2. 2019, od

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích * * *

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích * * * Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne 11.6.2014 od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Přítomní: Dolák, Kubešová, Kyrianová, Pelikán, Ročovský, Trenda Omluveni:

Více

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne v Kulturním domě ve Střílkách

Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne v Kulturním domě ve Střílkách Zápis č. 5 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Střílky konaného dne 31.5.2019 v Kulturním domě ve Střílkách Veřejné zasedání zahájil v 18,00 hodin starosta obce Viktor Ganjuškin, přivítal přítomné

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne 08. 06. 2016 Přítomni: Šulcková, Malý,

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S Z 16. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA

Z Á P I S Z 16. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA Z Á P I S Z 16. JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA a USNESENÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KVILDA z jednání zastupitelstva Obce Kvilda konaného dne 21.6.2016 na Kvildě. Termín konání zasedání byl zveřejněn na úřední

Více

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin.

Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zápis ze 4. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.06.2015, od 16 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 2/2018. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis č. 2/2018. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zápis č. 2/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu České Meziříčí 1. Úvodní slovo a schválení zapisovatele a ověřovatelů

Více