Zápis z jednání zastupitelstva obce Věžnice konaného dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání zastupitelstva obce Věžnice konaného dne 24. 6. 2013"

Transkript

1 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věžnice konaného dne Zahájení: 19:00 hod. Přítomní: Dle prezenční listiny Jednání zastupitelstva obce Věžnice bylo zahájeno starostou Ing. Josefem Málkem. Předsedající přivítal všechny přítomné a konstatoval, že bylo svoláno v souladu se zákonem 128/200 Sb., zákon o obcích v platném znění. Přítomno je 9 členů zastupitelstva (viz příloha zápisu č. 1), zasedání zastupitelstva je usnášeníschopné. Bod 1 Určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele Jmenován zapisovatel: Marie Jelínková Volby ověřovatelů zápisu: Usnesení č. 33/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice schvaluje ověřovatele zápisu paní Annu Chalupníkovou a pana Aleše Adamce Pro 7, zdržel se 2, schváleno. Bod 2 Program viz pozvánka Usnesení č. 34/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice schvaluje program zasedání dle přílohy zápisu č. 2 Bod 3 Kontrola usnesení z minulých zasedání Usnesení č. 6/2011 Povodňový plán, dokončuje se Usnesení č. 21,22/2011 prodeje pozemku kolem hřiště - nejsou podepsané smlouvy. Usnesení č. 51,60/2011 Naučná stezka, zateplení ZŠ Věžnice - nerealizuje se. Usnesení č. 70/2011 veřejné osvětlení - firma ČEZ ještě nepřepojila zařízení na nový okruh. Usnesení č. 5, 6/2012 nedodáno zaměření. Usnesení č. 33/2012 Přírodní zahrada probíhá. Usnesení č. 4/2013 stavba hasičské zbrojnice. Probíhá jednání. Je návrh nestavět u obchodu ale u kovárny. Ta je soukromého majitele. Starosta se snaží zkontaktovat majitele. Usnesení č. 7/2013 prodej pozemku p.č. 6/5 v k. ú. Horní Věžnice není dokončeno. Usnesení č. 12/2013 nesešla se komise. Usnesení č. 14/2013 přihláška obce do soutěže Vesnice roku byla podána. Usnesení 22, 23/ dodavatel zakázky Parkové úpravy veřejných prostranství, Věžnice firma HB golf s.r.o., Knyk 40, Havlíčkův Brod smlouva podepsána, splněno. Usnesení 24/ žaloby na určení vlastníka pozemků pokračuje soudní jednání, předběžný termín stání na srpen. Usnesení č. 25/ prodej části pozemků p. č. 994/1 a části pozemků p. č. 130/1 obě v k. ú. Dolní Věžnice manželům Marii a Jaroslavu Kárníkovým Věžnice zaměření provedeno. Usnesení č. 26/ nájemní smlouva s panem Pavlem Zejdou splněno. Usnesení č. 27/ záměr směnit část pozemku p.č. 9/11 s části pozemků p.č. 9/3 a p.č. 992/47 objednáno zaměření.

2 Usnesení č. 28/ vyřazení majetku z inventární evidence obce splněno. Usnesení č. 29/ bezúročná půjčka Sportovnímu klubu Věžnice ve výši 126 tisíc Kč splněno. Usnesení č. 31/ nákup nádobí do sálu splněno. Usnesení č. 32/2013 jmenování správce obecních lesů pana Aleše Adamce splněno. MUDr. Wasserbauer: Jak jsme uspěli v soutěži Vesnice roku? ing. Málek: Ocenění jsme nezískali. MUDr. Wasserbauer: Splatnost půjčky SK Věžnice je do , budeme muset změnit účel prostředků nebo posunout termín splátky. ing. Málek: Do tohoto termínu bude svolána schůze zastupitelstva, projednáme na tomto zasedání. Usnesení 35/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice bere na vědomí kontrolu usnesení z minulého zasedání. Bod 4 Schválení účetní závěrky a závěrečného účtu obce za rok 2012 Viz samostatný materiál: zpráva o přezkoumání hospodaření obce za rok 2012 Závěreční účet obce za rok 2012 Hospodaření ŽŠ a MŠ za rok 2012 Náklady a výnosy hospodářské činnosti obce za rok 2012 Výkaz zisku a ztrát obce za rok 2012 Rozvaha obce za rok 2012 Výkaz pro hodnocení plnění rozpočtu obce za rok 2012 Nejdříve schválíme hospodaření školy, které je součástí závěrečného účtu obce. Obdrželi jste podrobnou tabulku hospodaření školy a výkazy z účetnictví. Škola skončila v mínusu mimo jiné také díky nákupu nových lavic a židliček a kraj také nepokryl v plné výši všechny mzdové prostředky. Tuto ztrátu lze pokrýt z rezervního fondu školy. M. Paříková: V jaké výši je rezervní fond? M. Jelínková: Je ve výši ,40 Kč. Ve fondu i nevyčerpaná dotace Peníze do škol. MUDr. Wasserbauer: Kolik zbude v rezervním fondu po pokrytí ztráty. Pokud počítám, bude to cca 4000 Kč? M. Jelínková: Ano. Usnesení 36/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice schvaluje hospodaření Základní školy a Mateřské školy Věžnice za rok 2012 a hospodářský výsledek ve výši ,57 Kč bude kryt z rezervního fondu školy. Usnesení 37/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice schvaluje účetní závěrku a závěrečný účet obce Věžnice za rok 2012 bez výhrad. Přílohy závěrečného účtu obce Věžnice: Příloha č. 1 Závěrečný účet obce Věžnice, příloha č. 2 Zpráva o výsledku přezkoumání hospodaření obce Věžnice, příloha č. 3 Výkaz pro hodnocení plnění rozpočtu k , příloha č. 4 Výkaz zisku a ztrát k , příloha č. 5 Rozvaha k , příloha č. 6 Příloha účetní závěrky Obce Věžnice, příloha č. 7 Výkaz zisku a ztrát ZŠ a MŠ Věžnice, rozvaha a Příloha účetní závěrky ZŠ a MŠ Věžnice.

3 Bod 5 Prodej pozemku Viz samostatný materiál. Zastupitelstvo na minulém zasedání schválilo prodej části pozemků parcely 994/1 o výměře cca 37 m2 a části parcely 130/1 o výměře cca 135 m2 obě v k.ú. Dolní Věžnice. Manželé Kárníkovi si nechali daný pozemek zaměřit. Přestože jsme byli s místostarostou u zaměření a upozorňovali jsme geodeta, že musí dodržet daný pozemek, geodet při zaměřování zarovnal parcely a tím se dostal 6 m2 do další obecní parcely p.č. 126/3. A jelikož těchto 6 m2 sloučil s parcelou p.č. 130/3, kterou mají Kárníkovi kupovat, měli bychom proto těchto 6 m2 také schválit manželům Kárníkovým. Záměr byl vyvěšen. Kárníkovi měli zájem koupit pozemek za stejnou cenu 20 Kč/m2. Usnesení 38/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice schvaluje prodej části pozemků p.č. 126/3 o výměře 6 m2 v k.ú. Dolní Věžnice manželům Kárníkových, Věžnice 123 za dohodnutou kupní cenu 20 Kč/m2. Bod 6 Rozpočtové opatření č. 3 na rok 2013 Viz samostatný materiál. Příjmy navyšujeme o přijaté dotace hospodaření v lese a MA21, a o poplatek za vynětí půdy a sankční poplatek. Výdaje navyšujeme u nákupu traktůrku a vertikutátoru, nákup nádobí do sálu, výměnu oken v sále a vymalování, přírodní zahrada (čerpadlo, vrbičkové stavby, písek, zemina, kameny, lektorné, projekt, certifikát, cestovné), Výdaje na právní služby u soudu. MA 21 (dny zdraví, prevence dětských úrazů, výstava, letáček k propagaci MA21, vypracování strategie udržitelného rozvoje, lavičky, videokamera). MUDr. Wasserbauer: Protože výdaje na MA 21 nebyly uvedeny v předloženém návrhu, nebyl vybrán dodavatel na výměnu oken a dveří, navrhuji tyto položky vypustit. Usnesení 39/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice schvaluje rozpočtové opatření č. 3, příloha č. 7. Navýšení příjmů o Kč, vypuštění položky 3613/5171, upravení položky 3613/6121 na částku mínus Kč, celkové výdaje navýšení o Kč. Bod 7 Smlouva o výpůjčce na dodávku záložního zdroje a UPS Viz samostatný materiál. V rámci zpracování protipovodňového digitálního plánu byla obci koupena elektrocentrála a záložní zdroj APC. Jelikož zpracovatelem projektu je magistrát města Jihlavy musí tento majetek nakoupit on a nám ho dává do výpůjčky. Po uplynutí doby udržitelnosti projektu se vypůjčené věci stávají majetkem obce od Usnesení 40/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice schvaluje uzavření smlouvy o výpůjčce mezi Statutárním městem Jihlava a Obcí Věžnice na výpůjčku elektrocentrály a záložního zdroje APC Smart-UPS v rámci projektu Digitální povodňový plán ORP Jihlava a varovný a vyrozumívací systém ORP Jihlava.

4 Bod 8 Úvěr na rekonstrukci veřejných prostranství V nejbližších dnech bude zahájena rekonstrukce veřejných prostranství s opravou mostu v dolní části obce včetně úpravy veřejné zeleně tak, jak bylo minule schváleno. Most ,93 Kč + DPH ,50 Kč = ,43 Kč Zeleň ,00 Kč + DPH ,20 Kč = ,20 Kč Jelikož se jedná o téměř 6 mil. Kč, které obec nemá, musíme si na tuto akci půjčit. Protože máme vedený dlouhodobě účet u české spořitelny, zná naše příjmy a výdaje a má s námi již mnohaleté dobré zkušenosti, je pro nás tedy nejvhodnější bankou. Zajištění úvěru jí stačí pouze budoucími rozpočtovými příjmy. Ve smlouvě bude dohodnuta možnost mimořádné splátky. ing. Málek: Za uzavření smlouvy v České spořitelně se nehradí poplatky, při nečerpání úvěru nepožadují penále. V současné době máme u nich úvěr. Mimořádná splátka je bez poplatku. Dnes bychom si měli ujasnit podmínky, které budeme chtít pro úvěr. Na příštím zastupitelstvu bychom probrali nabídky. A. Adamec: Ve smlouvě je pohyblivý úrok. ing. Málek: Pevný úrok je vyšší 3,5-4%, pribor je úroková sazba ČNB. MUDr. Wasserbauer: Byly nám dodány nedostatečné podklady. Nebylo vypsáno řádné výběrové řízení u několika bank. Obce můžou dostat u bank i úrok k 1,5%, při výběrovém řízení se k němu dostanou. Náklady navíc odhaduji na tis. Kč. ing. Málek: Na 10 let by to bylo u ČS Kč na úrocích. MUDr. Wasserbauer: Jak je to se zákonem o veřejných zakázkách, v tomto případě? Na Krajském úřadě mi potvrdili, že je třeba řízení na tak velkou částku. Nebude porušení podmínek dotace, pokud bychom nepoužili dotaci na splátku úvěru? Ing. Málek: My musíme uhradit akci dopředu, akci zaplatí úvěr. Pokud by byla dotace předem, museli bychom z ní hradit akci. V našem případě dotaci můžeme použít buď na splátku úvěru, nebo peníze použít v rozpočtu jinak. MUDr. Wasserbauer: Zastupitelstvo se může rozhodnout ve smlouvě pro mimořádné splátky bez poplatků? ing. Málek: Ano bez poplatků. MUDr. Wasserbauer: Jsou rozdílné úroky u obou variant smluv. Rozdíl je Kč při splátkách na 10 let bez mimořádné splátky. Je ještě čas udělat výběrové řízení, než se začne s pracemi. ing. Málek. Jaké podmínky dát bankám, nechat udělat výběrové řízení firmou? MUDr. Wasserbauer: Oslovme banky, v návrhu bude vidět vyčíslení úroků vč. poplatků. Zvolme komisi, která doporučí zastupitelstvu banku. ing. Štohanzl: Myslím si, že není třeba výběrové komise. Pokud budeme mít podklady, můžeme se rozhodnout jako zastupitelstvo. MUDr. Wasserbauer: Můžeme nabídky projednat na pracovním zasedání ZO. Usnesení 41/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice pověřuje starostu a místostarostu obesláním min 5 peněžních ústavů na poptávku poskytnutí úvěru a zajištění nabídek k výběrovému řízení. Bod 9 Jmenování komise na výběr dodavatele oken do sálu Získaly jsme dotace z Programu obnovy venkova na výměnu oken a dveří v budově čp. 45 tedy v sále, hospodě a obchodu včetně parapet vnitřních a venkovních. Jelikož chceme vyměnit i dveře, je třeba udělat nové výběrové řízení na dodavatele. Jde o výměnu všech dveří a oken v této budově (obchod, sál, hospoda). Do dotace jsme zahrnuli i vymalování sálu po opravě oken, to už nebude taková položka. Proto navrhuji jmenování komise, která připraví poptávkové řízení na základě kterého, vybere firmu, která

5 provede výměnu oken. Komisi navrhuji ve složení: Jaroslav Kunc, Aleš Adamec, Marie Paříková, Ing. Antonín Kunc. A. Adamec: Výše dotace je dána, i když náš podíl bude vyšší? ing. Málek: Ano. MUDr. Wasserbauer: Jaké je minimální procento vlastních prostředků? Bude na dodavatele oken a dveří a vymalování jedna firma? ing. Málek: Minimální procento je 50%. Vymalování může provést jiná firma. Výběrové řízení by mělo být na dodavatele oken. Navrhuji komisi na výběr dodavatele: Jaroslav Kunc, Aleš Adamec, Marie Paříková, Ing. Antonín Kunc. MUDr. Wasserbauer: Komise nemusí být, starosta obešle firmy a na pracovním zasedání vybereme firmu. Usnesení 42/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice pověřuje starostu a místostarostu na oslovení firem na výběrové řízení výměny oken a dveří včetně parapetů v objektu čp. 45 a firmu na vymalování sálu. Bod 10 Informace z obecního úřadu Zastupitelstvo bude seznámeno s informacemi z obecního úřadu. V minulém týdnu jsme obdrželi výpověď z nájmu na prodejnu v dolní části obce. Viz samostatný materiál. Navrhujeme tedy uveřejnit inzerát a pokusit se prodejnu někomu pronajmout dál. Usnesení 43/2013 Zastupitelstvo obce Věžnice pověřuje starostu uveřejněním inzerátů v obecním zpravodaji, na internetu a v okolních obcích na pronájem obecní prodejny v dolní části obce s tím, že musí být zachován prodej potravin a smíšeného zboží. Bod 11 Rozprava členů zastupitelstva zprovoznění kašny A. Adamec: Mluvilo se o tom, že se zprovozní kašna. Tam se nic neděje. ing. Málek: Pan Štohanzl slíbil, že s firmou OBELISK, že to nějakým způsobem zprovozní. Zkontaktuji firmu OBELISK, jak se to má. ing. Štohanzl: Dotace na opravu kašny byla bez zprovoznění. Mají to rozpracované, ještě to není hotové. koupání v obci B. Chalupník: Děti se koupali na návsi, teď tu žádné koupání není. Je možné zprovoznit nádrž, aby to bylo i pro malé děcka? ing. Málek: Od té doby, co se to udělalo kamenné, nedrží se tu voda. Nádrž i po několikáté opravě teče. Každá zima hne s kameny. Dáme tam tmely, malty a další zima s tím hne. Vypadá to, že uprostřed se tlačí ještě spodní voda. B. Chalupník: Když to fungovalo, dost dětí se koupalo, teď není kde. ing. Málek: Rozebrat nádrž, udělat šikmé stěny.

6 ing. Štohanzl: Možná už existují novější technologie. ing. Málek: Navařit fólii. Ta by to držela. Je to otázka tis. Kč. MUDr. Wasserbauer: Zmenšit to příčkou, udělat bazén s fólií menší. Zkus zjistit, kolik by to stálo. ing. Málek: Taky by to bylo řešení. kabiny TJ Věžnice B. Chalupník: Chtěl bych poděkovat zastupitelstvu za příspěvek na vybudování kabin. Máme dobrý ohlas od oddílů, které k nám přijeli hrát. Byly překvapeny tím, co se udělalo práce. Myslím si, že to bude dost velký přínos pro zviditelnění obce. Konec schůze hod.

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věžnice konaného dne

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věžnice konaného dne Zápis z jednání zastupitelstva obce Věžnice konaného dne 22. 4. 2013 Zahájení: 19:00 hod. Přítomní: Dle prezenční listiny Jednání zastupitelstva obce Věžnice bylo zahájeno starostou Ing. Josefem Málkem.

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 30.5.2018 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Jiří Černoch, Stanislav Slouka, Pavel

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 20. června 2016 od 18:00 hodin v Restauraci Devon Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Martina Burjanová, Martin Habáň,

Více

ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA. Číslo: 2015/5/1 Datum: 12.5.2015. Přítomni/omluveni: dle prezenční listiny. Program:

ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA. Číslo: 2015/5/1 Datum: 12.5.2015. Přítomni/omluveni: dle prezenční listiny. Program: ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA Číslo: 2015/5/1 Datum: 12.5.2015 Přítomni/omluveni: dle prezenční listiny Program: 1. Informace o průběhu rekonstrukce Zateplení OU Jarošov 2. Žádost o odkoupení obecního

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věžnice konaného dne 28. 8. 2013

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věžnice konaného dne 28. 8. 2013 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věžnice konaného dne 28. 8. 2013 Zahájení: 18:30 hod. Přítomní: Dle prezenční listiny Jednání zastupitelstva obce Věžnice bylo zahájeno starostou Ing. Josefem Málkem.

Více

Jednání zastupitelstva obce Věžnice 27.6. 2012

Jednání zastupitelstva obce Věžnice 27.6. 2012 Jednání zastupitelstva obce Věžnice 27.6. 2012 Zahájení: 19:35 Přítomni: Dle prezenční listiny devět zastupitelů. Jednání zastupitelstva obce Věžnice bylo zahájeno starostou Ing. Josefem Málkem, předsedající

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích

ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích ZÁPIS ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Heřmanice konaného dne 6.2. 2013 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního domu v Dolních Heřmanicích Přítomni : JosefPrudík, Marie Procházková, Ivana Dočkalová,

Více

Zastupitelstvo obce Dolní Žandov

Zastupitelstvo obce Dolní Žandov Usnesení č. Z 3/2016 Usnesení z veřejného jednání Zastupitelstva obce Dolní Žandov č. 3/2016, které se uskutečnilo dne 05.05.2016 od 17.00 hod., na přísálí kulturního domu v Dolním Žandově, Dolní Žandov

Více

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 19. 1. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Z Á P I S z šesté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 17. června 2015 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin.

Z Á P I S z šesté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 17. června 2015 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin. Z Á P I S z šesté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 17. června 2015 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin. Přítomno členů zastupitelstva: 7 občanů: 5 (omluveni : Spilka Z.,Kosina P.)

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 28. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 19.6.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 28. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 19.6.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 28. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 19.6.2014 v 19,30 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Stráský Daniel, Slouka Stanislav, Machát Jan, Havířová

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 22. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 20. 12. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne 08. 06. 2016 Přítomni: Šulcková, Malý,

Více

SDH 10. : 11. 12. 2013 13. 14. 2014 15. 16. 2012/2013 17. POV

SDH 10. : 11. 12. 2013 13. 14. 2014 15. 16. 2012/2013 17. POV 22. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 11.11.2013. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Renata Festová, Novák Milan, Pavlíková Helena, Jan Hojda Omluveni: Hosté: dle prezenční listiny Začátek

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věžnice konaného dne 25. 3. 2013

Zápis z jednání zastupitelstva obce Věžnice konaného dne 25. 3. 2013 Zápis z jednání zastupitelstva obce Věžnice konaného dne 25. 3. 2013 Zahájení: 18:00 hod. Přítomní: Dle prezenční listiny Jednání zastupitelstva obce Věžnice bylo zahájeno starostou Ing. Josefem Málkem.

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 3-2019-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 24. 4. 2019 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo zahájeno

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.5.2018, od 19:30 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 27.2.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem.

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 27.2.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 27.2.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Přítomni: Dle presenční listiny, která tvoří nedílnou součást tohoto zápisu,

Více

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Omluveni: Hosté: 1 Zápis - 25. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 6.5.2014. Přítomni: Kuthanová Jana, Hušek Josef, Pavlíková Helena, Petr Černý, Rejfek Otakar, Renata Festová, Jan Hojda. Omluveni: Novák Milan,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne , od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne , od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Obec Nebovidy Zastupitelstvo obce Nebovidy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Nebovidy, konaného dne 19.12. 2013, od 17:00 hodin, v zasedací místnosti OÚ Nebovidy Zahájení zasedání zastupitelstva přítomno:

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 19. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 12. 10. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ

Více

6) Projednání příspěvku Klub Uzlík. Usnesení č. 3/2015-9: Zastupitelstvo města Hostomice schvaluje: příspěvek ve výši 5 000 Kč pro Klub Uzlík.

6) Projednání příspěvku Klub Uzlík. Usnesení č. 3/2015-9: Zastupitelstvo města Hostomice schvaluje: příspěvek ve výši 5 000 Kč pro Klub Uzlík. V Ý T A H Z E Z Á P I S U ze zasedání zastupitelstva města Hostomice č. 3/2015 konaného dne 4. března 2015 od 18,00 hod. v místnosti radnice Města Hostomice Přítomni: V. Zachoval (VZ), P. Lefner (PL),

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne v hod. Obec Třanovice Zápis z 19. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 11.6.2018 v 18.00 hod. Přítomno dle presenční listiny 14 členů ZO Třanovice, 1 omluven 5 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 30. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 22/5/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce

OBEC BULOVKA. Zápis z 30. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 22/5/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Zápis z 30. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 22/5/2018 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Počet členů ZO: 8 Přítomni: Šidlová, Štecher, Šebela, Arafa, Maryška, Plaček,

Více

Zápis č. 6/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 6/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 6/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 1. 6. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 6. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne

Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne Z á p i s č. 36/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 12.6.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 19:30 František Bouček,

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:00 hodin dne 14. 08. 2015 Přítomni: Šulcková, Koudela,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 36 ze dne 5.5.2014 ve volební buňce ve Slibovicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 36 ze dne 5.5.2014 ve volební buňce ve Slibovicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 36 ze dne 5.5.2014 ve volební buňce ve Slibovicích Přítomno: 11 členů zastupitelstva obce P r o g r a m: 1) Zahájení, jmenování ověřovatelů zápisu, zapisovatele

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 53. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 3. 6. 2013 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing. Jiří Uhlíř., Havránek V.,

Více

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne

Zápis č. 4/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Anenská Studánka konaného dne Obec Anenská Studánka Zastupitelstvo obce Anenská Studánka čj. OUAS 503/2019 Spis: OUASs 443/2019 Sp. zn.: 101.2.1. Sk. zn.: A Sk.lh.: 10 Počet listů dokumentu: 3 Počet příloh/ listů: 9/20 Zápis č. 4/2019

Více

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem.

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 26.6.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Přítomni: Dle presenční listiny, která tvoří nedílnou součást tohoto zápisu,

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl

Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Zápis z 3. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne 28. 4. 2017 v 18:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Konstatovala, že zastupitelstvo se sešlo

Více

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 62/2012 konaného dne 2.11.2012. Schválený program jednání:

Obec Sousedovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 62/2012 konaného dne 2.11.2012. Schválený program jednání: Obec Sousedovice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Sousedovice č. 62/2012 konaného dne 2.11.2012 Přítomni: Ježek, Polanka, Houdek, Marek M, Kotrch Vl. a J. Beneš Nepřítomni: Nehézová M.-omluvena Hosté:

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 2-2019-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 13. 3. 2019 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo zahájeno

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 3/2013 v 17.30 hod.

Více

Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 27. 5. 2014

Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 27. 5. 2014 Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 27. 5. 2014 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Radim Špringl, Luboš Šmiraus, Dana Kozáková Hosté: viz. prezenční listina

Více

Přítomni: p.krédl, p.novák,.p. Pelikán,p. Jelínek,p. Mišta,p.Pazderka,p. Svoboda,p. Havelka

Přítomni: p.krédl, p.novák,.p. Pelikán,p. Jelínek,p. Mišta,p.Pazderka,p. Svoboda,p. Havelka Z á p i s č. 3 ze zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 22. 06.2016 od 18,30 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p.krédl, p.novák,.p. Pelikán,p. Jelínek,p.

Více

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015

ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 ZÁPIS č. 8 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 19:30 hodin dne 16. června 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 6. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 19.06. 2015 od

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 21. 06. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

Zápis. ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě.

Zápis. ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 11. 4. 2017 od 19.30 hodin v kulturním domě. Program: 1. Zpráva starosty 2. Schválení účetní závěrky obce za rok 2016 3. Schválení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/

Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/ Zápis ze zasedání zastupitelstva V03/2017 13. 6. 2017 Začátek: 19:00 hod. Starosta přivítal na zasedání zastupitelstva obce Vrbice č. V03/2017. Zasedání bylo svoláno starostou obce na den 13. 6. 2017 a

Více

6. zasedání zastupitelstva obce Radčice. konaného dne 10. května 2019 ZÁPIS

6. zasedání zastupitelstva obce Radčice. konaného dne 10. května 2019 ZÁPIS 6. zasedání zastupitelstva obce Radčice konaného dne 10. května 2019 ZÁPIS Přítomni: 1. Mgr. Dagmar Havlová 2. Barbora Skrbková 3. Ing. Jolana Ondráčková 4. Bc. Aneta Šmídová 5. Vojtěch Halama Zástupci

Více

Zápis č. 3/2015. z veřejného jednání zastupitelstva městyse, konaného dne v 18 hod. v zasedacím sále ÚM v Želetavě

Zápis č. 3/2015. z veřejného jednání zastupitelstva městyse, konaného dne v 18 hod. v zasedacím sále ÚM v Želetavě Zápis č. 3/2015 z veřejného jednání zastupitelstva městyse, konaného dne 22. 09. 2015 v 18 hod. v zasedacím sále ÚM v Želetavě Přítomni: 11 členů ZM dle prezenční listiny Omluveni: Jan Berka, Karel Vrbka,

Více

Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Brniště konaného dne 27. května 2015 od 17. hodin

Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Brniště konaného dne 27. května 2015 od 17. hodin Usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Brniště konaného dne 27. května 2015 od 17. hodin Usn.č. 51/2015 Zastupitelstvo Obce Brniště schvaluje bezúplatný převod níže uvedených pozemků - Darovací smlouvou

Více

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 13. 12. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

č.j. 5/2009 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 29.7.2009

č.j. 5/2009 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 29.7.2009 1 č.j. 5/2009 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 29.7.2009 Přítomni: dle prezenční listiny Program: 1. Volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu: - zapisovatel: Ing. Fajmonová Lenka - ověřovatelé

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 27.5.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 27.5.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 27.5.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.08/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drásov

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 23.10. 2015 v 18. 00 hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 23.10. 2015 v 18. 00 hod. Obec Třanovice Zápis z 8. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 23.10. 2015 v 18. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 13 členů ZO Třanovice, 2 omluveni 0 občanů Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 5-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 26. 7. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo zahájeno

Více

v 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

v 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Z á p i s 22. zasedání Zastupitelstva obce Hoštice-Heroltice konaného dne 9.9. 2014 v 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Předsedající starostka obce p. Naděžda Suchomelová zahájila 22. zasedání

Více

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.21/2017

VÝPIS USNESENÍ. z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne , zápis č.21/2017 VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Česká konaného dne 19. 6. 2017, zápis č.21/2017 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů

Více

Obec Markvartice Z Á P I S

Obec Markvartice Z Á P I S Obec Markvartice Z Á P I S z 5. zasedání Zastupitelstva obce Markvartice, které se konalo dne 25. 5. 2017 od 18:00 do 18:45 hodin v Červeném dvoře č.p.1 Zasedání Zastupitelstva obce (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky

I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Obec Benátky Obecní úřad Benátky I N F O R M A C E o konání zasedání zvoleného Zastupitelstva obce Benátky Místo konání: Doba konání: Obec Benátky obecní úřad 28.3.2018 od 19:00 hodin Navržený program:

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí:

U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: U s n e s e n í z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bořetice konaného dne 27. června 2017 Zastupitelstvo obce Bořetice bere na vědomí: Ad 3.) zprávu z jednání Rady obce Bořetice od posledního

Více

z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 9. dubna 2014 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu

z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 9. dubna 2014 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Z á p i s č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 9. dubna 2014 od 18,00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka,p.Halák.,p. Svoboda

Více

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 29.6.2011, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Z Á P I S č. 1/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov

Z Á P I S č. 1/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov Z Á P I S č. 1/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Koclířov konaného dne 24. 3. 2016 v 18:00 hod. v Kulturním domě Koclířov Jednání zastupitelstva obce zahájil v 18.15 hodin starosta obce p. Tesař, který

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Místo: zasedací místnost KD Urbanov Přítomni zastupitelé: Jiří Kotrba, Martin Nosek, Pavel Špaček, Jaroslav Šebesta, Bohdan Staller,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Miřejovice konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Miřejovice konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis ze zasedání Zastupitelstva Obce Miřejovice konaného dne 30. 6. 2016, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Miřejovice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves u Mladé Vožice konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves u Mladé Vožice konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves u Mladé Vožice konaného dne 10.6.2016 Místo konání: Nová Ves u Mladé Vožice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: J. Křiklán, starosta Přítomno: MVDr. K. Matoušek,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech Obec Slapy Zastupitelstvo obce Slapy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech Zahájení v 19, 30 hod Přítomni: Ing. František Neužil,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.27 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany

Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.27 konaného dne od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Obec Kestřany Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kestřany č.27 konaného dne 24.5.2017 od 17,00 hodin v Zasedací místnosti OÚ Kestřany Informace podle 93 odst. 1 zákona o obcích byla na úřední desce

Více

ZÁPIS. Josef Kolář, Bohuslava Šlapáková, Milan Huml, Ing. Roman Karásek, Jana Urxová, Pavel Mráček

ZÁPIS. Josef Kolář, Bohuslava Šlapáková, Milan Huml, Ing. Roman Karásek, Jana Urxová, Pavel Mráček ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení ) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 16.prosince 2014 od 19.00 hodin v přístavbě

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Třemešná konaného dne 24. 2. 2016 Přítomní: R. Kocián, R. Zahradník, Z. Pecháček, V. Mertová, T. Salvet, J. Kománek, K. Ondrašík, R. Turek Omluveni: P. Baron Zasedání

Více

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 6/18 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 25.06.2018 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p. Jeřábek, p.halák, p.pelikán,p.,,svoboda R. p. Krédl- dostavil se později k bodu č.12

Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p. Jeřábek, p.halák, p.pelikán,p.,,svoboda R. p. Krédl- dostavil se později k bodu č.12 Z á p i s č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 22.dubna 2013 od 18.30 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 12 / 2016, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 12 / 2016, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 12 / 2016, které se konalo dne 20. 6. 2016 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 20:00 hodin

Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 20:00 hodin Obec Lukavec u Hořic Zastupitelstvo obce Lukavec u Hořic Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.5.2019, od 20:00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Z Á P I S č. 12 ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 10. června 2016 v 18:00hod. na OÚ

Z Á P I S č. 12 ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 10. června 2016 v 18:00hod. na OÚ Obec Dobšín Z Á P I S č. 12 ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 10. června 2016 v 18:00hod. na OÚ Přítomni: Jaroslav Černý, Lenka Bočková, Jiří Čech, Václav Červinka, Filip Hájek, Jaroslav

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 16. 03. 2018 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č.5/06/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne

Zápis č.5/06/ zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne Zápis č.5/06/2015 5.zasedání zastupitelstva Obce Volfířov,konaného dne 10.6.2015 Místo konání: zasedací místnost OÚ Volfířov Začátek: 18.05 hod. Přítomno: 9 členů zastupitelstva Omluveni: A. Hudínek, V.

Více

Zápis z 16. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zahnašovice, konaného dne v v zasedací místnosti OÚ

Zápis z 16. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zahnašovice, konaného dne v v zasedací místnosti OÚ č.j.: 1/2014/JU Zápis z 16. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zahnašovice, konaného dne 19. 6. 2014 v 18.00 v zasedací místnosti OÚ přítomni : Němec František, Fridrichová Ludmila, Malošíková Jana,

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 9. 3. 2015 v Těšeticích Starosta obce zahájil 3. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 5/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 6, konaného dne 20. 5. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 21.4.2015 v 19.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se sedm členů

Více

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne , od 19:00 hod.

Zápis č. 5/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne , od 19:00 hod. Obec Radostice Zastupitelstvo obce Radostice Zápis č. 5/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne 20. 05. 2015, od 19:00 hod. Bod 1 - Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis a přijatá usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne od hodin

Zápis a přijatá usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne od hodin Zápis a přijatá usnesení ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Veselé konaného dne 8.9. 2016 od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Veselé (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17:00 hodin

Více

Z Á P I S z páté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 13. června 2018 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin.

Z Á P I S z páté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 13. června 2018 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin. Z Á P I S z páté schůze zastupitelstva Obce Vítkovice konané dne 13. června 2018 na Obecním úřadě ve Vítkovicích od 18. hodin. Přítomno členů zastupitelstva: 9 občanů: 5 Ověřovatelé: Vancl Miroslav Navrátilová

Více

Z á p i s. ze zasedání členské chůze družstva

Z á p i s. ze zasedání členské chůze družstva Z á p i s ze zasedání členské chůze družstva Bytové družstvo Jana Masaryka č.p. 829, Praha 2 Konané v úterý dne 26.8 2014 od 18:00 hod v salonku v restauraci Zvonařka na adrese Šafaříkova 1, Praha 2 Program

Více

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 4/2017 ze dne od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří.

Zápis. z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 4/2017 ze dne od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Zápis z veřejného zasedání OZ Obce Záboří č. 4/2017 ze dne 28.6.2017 od 19:00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří. Přítomno: 6 členů OZ, omluveni 2 členové OZ. Jmenovitě dle prezenční listiny. Zapisovatel:

Více

Příloha k usnesení. z 2. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15.12.2014 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení. z 2. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15.12.2014 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu 2/12/2014- ZO- U Příloha k usnesení z 2. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 15.12.2014 v 16. hodin v zasedací síni obecního úřadu Přítomni : dle prezenční listiny Program : 1. Rozpočtové opatření

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 11.6.2014, od 15:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Soběraz č. 01/2016 konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Soběraz č. 01/2016 konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Soběraz Zastupitelstvo obce Soběraz Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Soběraz č. 01/2016 konaného dne 16.03.2016, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

1. Zahájení a schválení programu Starosta obce přivítal zastupitele obce a hosty a zahájil zasedání.

1. Zahájení a schválení programu Starosta obce přivítal zastupitele obce a hosty a zahájil zasedání. Zápis z řádného zasedání ZO dne 20.7. 2015, zahájeno v 18,00 hod., ukončeno ve 20,15 hod Přítomni: 9 Hosté: Slavomíra Vacardová, Kateřina Šabatová, Mgr. Josef Kozlovský, Renata Skrbková, Lucia Franková,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bačkov. Přítomní zastupitelé: Bárta František, Dočkalová Libuše, Karel Josef, Chlád Miroslav

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bačkov. Přítomní zastupitelé: Bárta František, Dočkalová Libuše, Karel Josef, Chlád Miroslav Obec Bačkov Bačkov 38, 582 91 Světlá nad Sázavou IČO: 00579777 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bačkov Přítomní zastupitelé: Bárta František, Dočkalová Libuše, Karel Josef, Chlád Miroslav

Více

Z á p i s č. 4 /2012

Z á p i s č. 4 /2012 Strana č. 1/4 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 4 /2012 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 4. 4. 2012 v 19.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš

Více

Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná

Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Datum konání: 27. 06. 2018 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: Bc. Š. Čeněk, RNDr. J. Dobroruková, JUDr. M. Hruška, Ing. K.

Více