Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček"

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček Omluveni Mgr. Vanžurová, JUDr. Veselý PROGRAM 1) Informace o změnách rozpisu rozpočtu města v 1. čtvrtletí roku ) Použití finančních prostředků z fondu investic ZŠ E. Beneše 3) Návrh na udělení předběžného souhlasu k zakázce Rekonstrukce vnitřních prostor včetně instalací v budově 15. MŠ 1. etapa 4) Návrh na udělení předběžného souhlasu k zakázce Oprava havarijního stavu stěn v objektu 16. MŠ 5) Věcná břemena 6) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 7) Návrh na pronájmy nebytových prostor 8) Řešení nájemních vztahů k bytům 9) Návrh na řešení bytových záležitostí 10) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 11) Poskytnutí bytu pro osoby v tíživé životní situaci 12) Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení 13) Návrh na zrušení autobusové zastávky v ulici Dr. M. Horákové 14) Návrh na změnu nařízení č. 2/2009 tržního řádu 15) Dohoda o ukončení smlouvy o přeložce zařízení distribuční soustavy E.ON Česká republika, s. r. o. 16) Smlouva o spolupráci při realizaci projektu Segmentové koncepční dokumenty pro obce na Písecku, úhrada neinvestičního příspěvku 17) Veřejnoprávní smlouva na úseku výkonu přestupkové agendy 18) Dodatek k pojistné smlouvě s Českou pojišťovnou, a. s. 19) Servisní smlouva na administraci projektu egovernment se společností EDU-PRO Consulting, a. s.

2 20) Zapojení města Písku do projektu SEPTA v rámci Výzvy evropské komise v programu HORIZON ) Výroční zpráva o plnění úkolů Jihočeskou hospodářskou komorou za rok ) Výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 23) Informace z jednání komisí 24) Návrh na udělení předběžného souhlasu k zakázce Snížení energetické náročnosti a rekonstrukce otopné soustavy 8. MŠ Zeyerova Písek 25) Návrh na udělení výjimky z Pravidel stanovující postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu na akci Rekonstrukce vodovodu ulic Denisova Mírové náměstí, Písek 26) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Rekonstrukce vodovodu ulic Denisova Mírové náměstí, Písek 27) Sportovně komunitní centrum Písek informace o výsledku uplatnění škody soudní cestou 28) Nabídka společnosti Rekola Bikesharing na testovací provoz sdílených kol v Písku 29) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1) Informace o změnách rozpisu rozpočtu města v 1. čtvrtletí roku 2019 Rada města projednala materiál. K bodu 2) Použití finančních prostředků z fondu investic ZŠ E. Beneše Usnesení č. 247/19 Rada města schvaluje použití finančních prostředků z fondu investic Základní školy E. Beneše a MŠ Písek na zpracování žádosti o dotaci pro dokončení rekonstrukce velké tělocvičny v hodnotě 55 tis. Kč. Ing. L. Toman K bodu 3) Návrh na udělení předběžného souhlasu k zakázce Rekonstrukce vnitřních prostor včetně instalací v budově 15. MŠ 1. etapa Usnesení č. 248/19 Rada města uděluje předběžný souhlas k zakázce Rekonstrukce vnitřních prostor včetně instalací v budově 15. MŠ 1. etapa s rozhodnutím o výběru nejvhodnější nabídky uchazeče společnosti Holan s. r. o., IČO: , Smetanovo nám. 2561, Písek za cenu Kč bez DPH ( Kč vč. DPH) jako nejvýhodnější podle základního hodnotícího kritéria nejnižší nabídkové ceny a pověřuje ředitele školy podpisem rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky, podpisem smlouvy o dílo a podpisem písemné zprávy zadavatele. Ing. M. Cibulková stránka 2 (celkem 14)

3 K bodu 4) Návrh na udělení předběžného souhlasu k zakázce Oprava havarijního stavu stěn v objektu 16. MŠ Usnesení č. 249/19 Rada města uděluje předběžný souhlas k zakázce Oprava havarijního stavu stěn v objektu 16. MŠ s rozhodnutím o výběru nejvhodnější nabídky uchazeče společnosti DV stav s. r. o., IČO: za cenu Kč bez DPH ( Kč vč. DPH) jako nejvýhodnější podle základního hodnotícího kritéria nejnižší nabídkové ceny, společnosti INTESTA CZ s. r. o., IČO: za cenu Kč bez DPH ( Kč vč. DPH) jako druhé v pořadí a společnosti KOČÍ a. s., IČO: za cenu Kč bez DPH ( Kč vč. DPH) jako třetí v pořadí a pověřuje ředitele školy podpisem rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky, podpisem smlouvy o dílo a podpisem písemné zprávy zadavatele. Ing. M. Cibulková K bodu 5) Věcná břemena b1) Souhlas vlastníka s investičním záměrem společnosti T- Mobile Czech Republic a. s. s vybudováním vysokorychlostního internetu na území města Písku Usnesení č. 250/19 Rada města Písku po projednání schvaluje doporučení výboru IT a Smart, tj. vyvolat jednání s T Mobile Czech Republic a. s. ohledně rozšíření příloží HDP chrániček i do ostatních částí města a oslovit složku Smart City s požadavkem na vyvolání jednání s ostatními poskytovateli telekomunikačních služeb o vytipování strategických lokalit pro přikládku kabelových chrániček. b2) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch města Písek na části pozemku parc. č. 808/1 k. ú. Písek ve vlastnictví SŽDC, státní organizace akce: Vodovod a kanalizace ul. Burketova Výstaviště Písek Usnesení č. 251/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení vodovodu a kanalizace na části pozemku parc. č. 808/1 k. ú. Písek v rámci akce: Vodovod a kanalizace ul. Burketova Výstaviště Písek a práva přístupu a příjezdu na tento pozemek za účelem provozování, oprav a údržby těchto sítí ve prospěch města Písek. Smlouva bude uzavřena mezi městem Písek, jako oprávněným a Správou železniční dopravní cesty, státní organizací, IČO , se sídlem Praha 1, Dlážděná 1003/7 jako povinným za jednorázovou úhradu ve výši Kč. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Zálohová platba za zřízení práva věcného břemene byla uhrazena dne ve výši Kč + DPH na základě smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. stránka 3 (celkem 14)

4 b3) dohoda o zániku závazků ze smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch města Písek veřejný zdroj pitné vody ze stávající studny s propojením do ulice Lesnická v Písku Usnesení č. 252/19 Rada města Písku po projednání schvaluje dohodu o zániku závazků ze smlouvy o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene stavby uzavřené dne mezi městem Písek jako budoucím oprávněným a Vyšší odbornou školou lesnickou a Střední lesnickou školou Bedřicha Schwarzenberga Písek, IČO: se sídlem Lesnická 55, Písek jako budoucím povinným. Rada města Písku pověřuje starostku podpisem dohody dle přílohy. b4) souhlas vlastníka pozemku se zadlážděním části pozemku parc. č. 660/1 k. ú. Hradiště u Písku Usnesení č. 253/19 Rada města Písku po projednání schvaluje souhlas vlastníka pozemku se zadlážděním části pozemku parc. č. 660/1 k. ú. Hradiště u Písku ve prospěch žadatele. Rada města pověřuje starostku podpisem souhlasu vlastníka dle přílohy. b5) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Vojenova, 6 RD: NN přip. kab. Usnesení č. 254/19 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN a kabelové spojky na části pozemku parc. č. 821/19 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b6) konečné znění zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch Teplárny Písek a. s. akce: Horkovod Lesnická ulice Usnesení č. 255/19 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení služebnosti inženýrské sítě spočívající v uložení horkovodní přípojky včetně obslužného zařízení na částech pozemků parc. č. 300/8, 302/4, 302/6, 302/7, 304/2, 318/5, 321/20 a 2145/5 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby této horkovodní přípojky, dále provádět na horkovodní přípojce úpravy za účelem její modernizace nebo zlepšení její výkonosti ve prospěch Teplárny Písek a. s., IČ , se sídlem Písek, U Smrkovické silnice 2263, Písek za jednorázovou úhradu Kč. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného stránka 4 (celkem 14)

5 plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b7) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek K Peckám, par. 492/36: NN přip. kab. Usnesení č. 256/19 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje zrušení svého usnesení č. 162/19 ze dne schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN a uzemnění na částech pozemků parc. č. 748/1 a 748/2 vše k. ú. Semice u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b8) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek U Hromadiště, 8 RD: NN přip. kab. Usnesení č. 257/19 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje zrušení svého usnesení č. 209/19 ze dne schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN a uzemnění na částech pozemků parc. č. 429/1 a 429/3 vše k. ú. Semice u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b9) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Staré Lázně, pí Picková: NN přip. kab. Usnesení č. 258/19 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje zrušení svého usnesení č. 208/19 ze dne schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN, kabelové skříně a uzemnění na části pozemku parc. č. 1828/2 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši 1.119,60 Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na stránka 5 (celkem 14)

6 zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b10) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Kluky: Mlaka U obrázku kab. NN, úpr. NN. Usnesení č. 259/19 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje zrušení svého usnesení č. 207/19 ze dne schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN a uzemnění na části pozemku parc. č k. ú. Kluky u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b11) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Hůrka: VN, NN rekonstrukce vd, TS Usnesení č. 260/19 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje zrušení svého usnesení č. 12/19 ze dne schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN, kabelové skříně a uzemnění na částech pozemků parc. č. 1/5, 9/1, 9/6, 580, 581/1, 587/15, 589/6, 674/1, 677 a 678/3 vše k. ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. K bodu 6) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) Žádost o prodloužení pronájmu části pozemku parc. č. 1 k. ú. Písek (stánek v Palackého sadech) Usnesení č. 261/19 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 1 o výměře 10 m 2 k. ú. Písek za účelem užívání jako pozemek pod stánkem s občerstvením na další 2 roky, tj. do za nájemné ve výši Kč ročně + inflační doložka pro žadatele, bytem Bechyně. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. stránka 6 (celkem 14)

7 b) Návrh na zrušení usnesení č. 558/18 ze dne Usnesení č. 262/19 Rada města Písku po projednání schvaluje zrušení usnesení č. 558/18 ze dne c) Centrum kultury města Písek - uzavření dodatku č. 2 ke smlouvě o výpůjčce pozemků (aktualizace výměry vypůjčených ploch) Usnesení č. 263/19 Rada města Písku po projednání schvaluje uzavření dodatku č. 2 ke smlouvě o výpůjčce pozemků uzavřené dne pro Centrum kultury města Písek, příspěvková organizace, IČO , se sídlem Písek, nábřeží 1. máje Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku dle přílohy. d) COLAS CZ, a. s. žádost o pronájem části pozemků parc.č.st. 901, parc. č. st. 1013/1 a parc. č. 309/1 vše k. ú. Písek Usnesení č. 264/19 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem části pozemku parc.č.st. 901 o výměře 5 m 2, části pozemku parc.č.st. 1013/1 o výměře 13 m 2 a části pozemku parc. č. 309/1 o výměře 9 m 2 vše k. ú. Písek za účelem zřízení dočasného připojení stavby I/20 Písek, most ev. č b1 k elektrické energii na dobu určitou od do za úplatu ve výši Kč za celou dobu pronájmu pro společnost COLAS CZ, a. s., IČO , se sídlem Praha 9, Ke Klíčovu 9. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. K bodu 7) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Změna nájemce prostoru sloužícího podnikání - restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114, Velké nám. v Písku), nacházející se na stav. parc. č. 151/2 v k. ú. Písek Usnesení č. 265/19 Rada města schvaluje změnu nájemce prostoru sloužícího podnikání restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114, Velké nám. v Písku), nacházející se na stav. parc. č. 151/2 v k. ú. Písek z původního nájemce spol. Vells s. r. o., se sídlem Písek, Velké náměstí 2/22, IČO , zast. jednatelem p. Martinem Jordánem na nového nájemce za podmínky, že nový nájemce převezme veškeré pohledávky vůči městu Písek a pověřuje starostku města podpisem dodatku č. 4 k nájemní smlouvě ze dne ve znění dodatků č. 1 3, po uhrazení dluhu. stránka 7 (celkem 14)

8 2) Pronájem prostor sloužícího podnikání č. 4D 415 v objektu čp. 449, Čechova ulice v Písku Usnesení č. 266/19 Rada města schvaluje prodloužení pronájmu prostoru sloužícího podnikání č. 4D 415 v objektu čp. 449, Čechova ulice v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o výměře cca 228 m 2, pro nájemce JIAN s. r. o., Čechova 449, Písek, IČO , zast. jednatelem Shan Jian Young, na dobu 5 let a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem dodatku k nájemní smlouvě. 3) Výpůjčka budovy čp. 131, Fr. Šrámka v Písku Usnesení č. 267/19 Rada města schvaluje uzavření smlouvy o výpůjčce části budovy čp. 131, Fr. Šrámka v Písku, o výměře cca m 2, která je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 175 k. ú. Písek, pro SLADOVNU Písek o.p.s., se sídlem Velké náměstí 113, Písek, IČO , v termínu od za účelem přípravy a realizace programu Pískoviště 2019 a pověřuje starostku města podpisem smlouvy. 4) Žádost o udělení souhlasu s uzavřením smlouvy o podnájmu prostoru sloužícího podnikání v objektu čp. 389, Jablonského ul. v Písku Usnesení č. 268/19 Rada města schvaluje podnájem části prostoru sloužícího podnikání v objektu čp. 389, Jablonského ul. v Písku, jehož nájemcem je na základě nájemní smlouvy ze dne vč. dodatků č. 1 4 ŠACHklub Písek, z. s., Jablonského 392, Písek, IČO , pro podnájemce za účelem provozování kancelářských prací a masáží. K bodu 8) Řešení nájemních vztahů k bytům Usnesení č. 269/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 22 v čp. 230, Ke Střelnici, Písek pro žadatelku, Ke Střelnici 230, Písek o 1 rok. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 16 v čp. 380, Třebízského, Písek pro žadatelku, Třebízského 380, Písek o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 2 v čp. 435, Na Pěníku, Písek pro žadatelku, Na Pěníku 435, Písek o 1 rok. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3 v čp. 437, Jablonského, Písek pro žadatelku, Jablonského 437, Písek o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3 v čp. 1701, 17. listopadu, Písek pro žadatelku, 17. listopadu 1701, Písek o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 14 v čp. 1962, Budějovická, Písek pro žadatele, Budějovická 1962, Písek o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 18 v čp. 2025, tř. Přátelství, Písek pro žadatelku, tř. Přátelství 2025, Písek o 1 rok. stránka 8 (celkem 14)

9 08. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 40 v čp. 2165, Truhlářská, Písek pro žadatelku, Truhlářská 2165, Písek o 1 rok. 09. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 8 v čp. 2307, Kollárova, Písek pro žadatele, Kollárova 2307, Písek o 1 rok. 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3 v čp. 288, Lesnická, Písek pro žadatelku, Lesnická 288, Písek o 1 rok. 11. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 9 v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatele, nábřeží 1. máje 1363, Písek o 24 měsíců za částku 65 Kč/m 2 /měsíc. 12. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 10 v čp. 1402, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatele, nábřeží 1. máje 1402, Písek o 24 měsíců za částku 65 Kč/m 2 /měsíc. 13. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 522 v čp. 450, V Portyči, Písek pro žadatelku, V Portyči 450, Písek o 6 měsíců. 14. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 244 v čp. 448, Čechova, Písek pro žadatele, Čechova 448/8, Písek o 1 rok. 15. Rada města schvaluje podání výpovědí z nájmu bytu z důvodu porušování povinností nájemců zvlášť závažným způsobem. Ing. Z. Šartnerová K bodu 9) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Souhlas s vyplácením pojistného plnění BD Dubina II. Usnesení č. 270/19 Rada města schvaluje vystavení souhlasu s vyplácením pojistného plnění na bankovní účet Bytového družstva Dubina II., se sídlem Nad Štolami 459, Odolena Voda, IČO ) Žádost o schválení převodu práv a povinností Usnesení č. 271/19 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt č. 450/45 v čp. 450, V Portyči v Písku s žadatelem místo nájemce. K bodu 10) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 1) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 3 ul. Dvořákova čp. 330 v Písku Usnesení č. 272/19 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 3 o velikosti 2+1 v budově čp. 330, ul. Dvořákova, která je součástí pozemku stavební parcely č. 2520/1 v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. stránka 9 (celkem 14)

10 2) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 13 ul. Na Stínadlech čp. 363 v Písku Usnesení č. 273/19 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 13 o velikosti 3+1 v budově čp. 363, ulice Na Stínadlech, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy na dobu určitou 1 rok. 3) Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 1 ul. Třebízského čp. 380 v Písku Usnesení č. 274/19 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 1 o velikosti 3+1 v budově čp. 380, ul. Třebízského, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy. K bodu 11) Poskytnutí bytu pro osoby v tíživé životní situaci Usnesení č. 275/19 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na byt pro osoby v tíživé životní situaci na byt č. 12, v budově čp. 1748, Dr. M. Horákové, Písek, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 33,59 m 2 za nájemné ve výši 45 Kč/m 2 za měsíc v prvním roce nájmu s žadatelkou. Mgr. M. Baslerová K bodu 12) Změny nájemních smluv v bytech zvláštního určení Usnesení č. 276/19 Rada města: 1. ruší usnesení č. 121/19, kterým byl udělen souhlas s uzavřením nájemní smlouvy na byt č. 34 v domě č. 2443, Jiráskovo nábřeží s žadatelem, a schvaluje uzavření nájemní smlouvy s žadatelkou na základě pořadníku. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 2. uzavření nájemní smlouvy na bezbariérový byt č. 51 v domě č. 2443, Jiráskovo nábřeží s žadatelkou na výjimku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 3. uzavření nájemní smlouvy na byt č. 88 v domě č. 2443, Jiráskovo nábřeží s žadateli na výjimku schvaluje. Obecní úřad obce s rozšířenou působností dle 3075 občanského zákoníku č. 89/2012 Sb., doporučuje uzavření smlouvy o nájmu bytu zvláštního určení. 4. vyřazení žadatelů z žadatelů o poskytnutí bezbariérového bytu zvláštního určení na výjimku schvaluje. Mgr. M. Baslerová stránka 10 (celkem 14)

11 K bodu 13) Návrh na zrušení autobusové zastávky v ulici Dr. M. Horákové Usnesení č. 277/19 Rada města schvaluje zrušení autobusové zastávky v ulici Dr. M. Horákové ke dni Ing. M. Kovařík K bodu 14) Návrh na změnu nařízení č. 2/2009 tržního řádu Usnesení č. 278/19 Rada města po projednání nařízení č. 1/2019, kterým se mění nařízení č. 2/2009 tržní řád, ve znění nařízení č. 03/2011, nařízení č. 07/2011, nařízení č. 01/2012, nařízení č. 01/2015 a nařízení č. 02/2015, schvaluje. J. Švejnochová K bodu 15) Dohoda o ukončení smlouvy o přeložce zařízení distribuční soustavy E.ON Česká republika, s. r. o. Usnesení č. 279/19 Rada města schvaluje návrh dohody o ukončení smlouvy o přeložce zařízení distribuční soustavy E.ON Česká republika, s. r. o. č Ing. V. Filip K bodu 16) Smlouva o spolupráci při realizaci projektu Segmentové koncepční dokumenty pro obce na Písecku, úhrada neinvestičního příspěvku Usnesení č. 280/19 Rada města 1. schvaluje uzavření smluvního vztahu se subjektem Svazek obcí regionu Písecko, IČ dle znění dokumentu Smlouva o spolupráci při realizaci projektu Segmentové koncepční dokumenty pro obce na Písecku na tvorbu dokumentů Plán udržitelné zeleně, Plán udržitelné mobility, včetně generelu dopravy a generelu parkování města Písek, a Pasportu účelových komunikací pro město Písek, 2. schvaluje poskytnutí mimořádného členského příspěvku subjektu Svazek obcí regionu Písecko, IČ ve výši ,50 Kč vč. DPH za účelem finanční spoluúčasti projektu Segmentové koncepční dokumenty pro obce na Písecku a ukládá finančnímu odboru po rozpočtové změně zajistit přípis platby na vrub kapitoly 740 (z rozpočtu odboru IR) na účet svazku pod VS 4047 nejpozději do Ing. V. Filip K bodu 17) Veřejnoprávní smlouva na úseku výkonu přestupkové agendy Usnesení č. 281/19 Rada města 1. schvaluje vzorovou veřejnoprávní smlouvu na úseku výkonu přestupkové agendy, stránka 11 (celkem 14)

12 2. schvaluje veřejnoprávní smlouvu na úseku výkonu přestupkové agendy s obcemi dle přílohy č. 2. Ing. J. Votýpka K bodu 18) Dodatek k pojistné smlouvě s Českou pojišťovnou, a. s. Usnesení č. 282/19 Rada města schvaluje dodatek č. 3 k pojistné smlouvě č uzavřené mezi městem Písek a Českou pojišťovnou, a. s., Spálená 75/16, Praha 1, IČ: Mgr. Bc. M. Hanus K bodu 19) Servisní smlouva na administraci projektu egovernment se společností EDU-PRO Consulting, a. s. Usnesení č. 283/19 Rada města schvaluje uzavření servisní smlouvy na administraci projektu Zvyšování efektivity a transparentnosti veřejné správy prostřednictvím rozvoje využití a kvality systému IKT, reg. číslo projektu CZ /0.0/0.0/16_044/ , který je realizovaný v rámci výzvy 28 Integrovaného regionálního operačního programu, a pověřuje PhDr. Miloše Prokýška, Ph.D., vedoucího organizační složky Smart Písek jejím podpisem. PhDr. M. Prokýšek, Ph.D. K bodu 20) Zapojení města Písku do projektu SEPTA v rámci Výzvy evropské komise v programu HORIZON 2020 Usnesení č. 284/19 Rada města schvaluje zapojení města Písku do přípravy projektu SEPTA v rámci programu HORIZON 2020 a ukládá pracovníkům organizační složky Smart Písek provést potřebné úkony za účelem připojení města k žádosti konsorcia. Rada města si vyhrazuje právo konečného schválení účasti v projektu. PhDr. M. Prokýšek, Ph.D. K bodu 21) rok 2018 Výroční zpráva o plnění úkolů Jihočeskou hospodářskou komorou za Usnesení č. 285/19 Rada města projednala výroční zprávu Jihočeské hospodářské komory o plnění jednotlivých projektů v průběhu kalendářního roku 2018 uvedených ve smlouvě o spolupráci uzavřené mezi městem Písek a Jihočeskou hospodářskou komorou. Ing. V. Filip K bodu 22) Výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012 o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku stránka 12 (celkem 14)

13 Usnesení č. 286/19 Rada města po projednání žádostí o udělení výjimky z obecně závazné vyhlášky č. 4/2012, ve znění vyhlášky č. 2/2015, o omezujících opatřeních k zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku 1. udělení výjimky na živou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro restauraci Papírák, U Vodárny 371/5, Písek, žadatel Petra Cifreundová, Souběžná 240, Větřní, IČO v rozsahu pá-ne do 02:00 h schvaluje. 2. udělení výjimky na živou hudební produkci dle přílohy č. 1 pro akci Taneční zábava, v areálu TJ Hradiště, Na Rozhledně 307/21, Písek, žadatel Osadní výbor Hradiště, Zahradní 226, Písek, zastoupen Zbyňkem Konvičkou, venkovní prostor dne (út - st) do 01:00 h schvaluje. Ing. M. Cibulková K bodu 23) Informace z jednání komisí Rada města projednala materiál. K bodu 24) Návrh na udělení předběžného souhlasu k zakázce Snížení energetické náročnosti a rekonstrukce otopné soustavy 8. MŠ Zeyerova Písek Usnesení č. 287/19 Rada města uděluje předběžný souhlas k zakázce Snížení energetické náročnosti a rekonstrukce otopné soustavy 8. MŠ Zeyerova Písek s rozhodnutím o výběru nejvhodnější nabídky uchazeče společnosti KOČÍ a. s., IČO , K Lipám 132, Písek za cenu ,37 Kč bez DPH ( ,95 Kč vč. DPH) jako nejvýhodnější podle základního hodnotícího kritéria nejnižší nabídkové ceny, společnosti ŠVEC s. r. o., IČO , Malé Nepodřice 76, Písek za cenu ,49 Kč bez DPH ( ,48 Kč vč. DPH) jako druhé v pořadí a společnosti CASTA a. s., IČO , Pražská 467, Písek za cenu ,79 Kč bez DPH ( ,55 Kč vč. DPH) jako třetí v pořadí a pověřuje ředitele školy podpisem rozhodnutí o výběru nejvhodnější nabídky, podpisem smlouvy o dílo a podpisem písemné zprávy zadavatele. Ing. M. Cibulková K bodu 25) Návrh na udělení výjimky z Pravidel stanovující postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu na akci Rekonstrukce vodovodu ulic Denisova Mírové náměstí, Písek Usnesení č. 288/19 Rada města po projednání schvaluje výjimku z Pravidel stanovující postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a rámcových pravidel pro zadávání veřejných zakázek, dle čl. 6, odst. 3, pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu s názvem Rekonstrukce vodovodu ulic Denisova Mírové náměstí, Písek. Ing. R. Honzík K bodu 26) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Rekonstrukce vodovodu ulic Denisova Mírové náměstí, Písek stránka 13 (celkem 14)

14 Usnesení č. 289/19 Rada města po projednání schvaluje uchazeče STRABAG a. s., Na Bělidle 198/21, Praha 5; IČ: za cenu ,70 Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle jediného kritéria nejnižší nabídkové ceny, hodnocena jako nejvhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Rekonstrukce vodovodu ulic Denisova Mírové náměstí, Písek. Ing. R. Honzík K bodu 27) Sportovně komunitní centrum Písek informace o výsledku uplatnění škody soudní cestou Usnesení č. 290/19 Rada města 1. projednala informaci o rozsudku ve věci krácení prostředků z ROP Jihozápad na akci Sportovně komunitní centrum Písek. 2. neschvaluje podání odvolání proti rozsudku č. j. 27 C 183/ Ing. V. Filip K bodu 28) kol v Písku Nabídka společnosti Rekola Bikesharing na testovací provoz sdílených Usnesení č. 291/19 Rada města pětiměsíční testovací provoz 60sdílených kol v sezóně 2019 za cenu Kč bez DPH podle nabídky společnosti Rekola Bikesharing schvaluje a vyhrazuje si následné schválení smlouvy se společností Rekola Bikesharing poté, co bude zastupitelstvem města schválena příslušná rozpočtová změna. Ing. M. Kovařík K bodu 29) Různé V Písku dne stránka 14 (celkem 14)

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr.

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 21.01.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.10.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 04.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.05.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.07.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, JUDr.

Více

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor investic a rozvoje V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje V Písku dne: 16.04.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 29.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o spolupráci při realizaci projektu Segmentové koncepční dokumenty pro

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.07.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne: 07.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Pronájem nebytových prostor restaurace v budově bez čp/če (budova přilehlá k čp. 114,

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 11.03.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 27.05.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 04.05.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 17.05.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 12.02.2019 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.01.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne

ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne Řř. ANONYMIZOVANÝ VÝPIS USNESENÍ Rady města Brtnice ze schůze číslo 18 konané dne 10. 6. 2019 Usnesení č. 258/19 RM uzavření Smlouvy o zřízení věcného břemene č.: JI-014330053899/001, mezi městem Brtnice,

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.03.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 20.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 73. schůze Rady města konané dne 15.1.2018 1198/73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. Hradiště program 73. schůze rady města. 1199/73/RM/2018 Vyhodnocení záměrů

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 25.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 23. 01. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1866: Rada města schvaluje: RO č. 1 zvýšení příjmů a výdajů o

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.04.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Knot, Mgr. Hořánek,

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 16. zasedání Rady města Bučovice ze dne

PŘEHLED USNESENÍ. 16. zasedání Rady města Bučovice ze dne PŘEHLED USNESENÍ 16. zasedání Rady města Bučovice ze dne 10.4.2019 238/16/RM/2019 OÚP 01 - Výběr zhotovitele a uzavření smlouvy o dílo na akci "Rekonstrukce střechy BD na ulici Součkova v Bučovicích" výběr

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.06.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.03.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.12.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 91. schůze Rady města Slavičín dne 31. 10. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne 26.10.2015 358/20/RM/2015 Zahájení a schválení programu 20. schůze Rady města Uherské Hradiště program 20. schůze rady města. 359/20/RM/2015 Zpráva o činnosti

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.06.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 09.02.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 19.01.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Základní škola Svobodná a Mateřská škola Písek, Dr. M. Horákové 1720 Písek 12.04.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 29.04.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na udělení předběžného souhlasu k

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.12.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.03.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 25.02.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 4.4.2018 1021/55/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 53. a 54. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne 26.08.2013 14.12.2011: 25.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH

Více

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289)

U S N E S E N Í. 3. Plnění usnesení ZM. (tisk R/272) (tisk R/273) 4. Užívání znaku města Kojetín (tisk R/289) U S N E S E N Í z 26. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 15. ledna 2008 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení RM (tisk R/272)

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne

VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne VÝPIS USNESENÍ 67. schůze Rady města Slavičín dne 17. 1. 2017 Poznámka: - zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 03.01.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 09. 07. 2018 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 3132: Rada města schvaluje: RO č. 58 přesun finančních prostředků

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.11.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.09.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.07.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 30.07.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na řešení bytových záležitostí NÁVRH USNESENÍ dle návrhu v textu Mgr. Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 08.08.2012 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 16.08.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 02.02.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.02.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č )

Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č ) Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne 20. 3. 2017 (usnesení č. 58-73) USNESENÍ č. 58/05-17 R předložit na jednání zastupitelstva města návrh na prominutí pohledávky z titulu dlužného nájemného

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 30.10.2015 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 12.11.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr.

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Přítomni U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 22.07.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 28.01.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů zastupitelstva

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 24.09.2018 od 17,00 hodin. Usnesení č. 42-53/2018 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále jen zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 09.11.2012 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.11.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 05.05.2014 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.05.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 01.02.2017 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09.02.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz

Mgr. Drnec, Ing. Krejča, p. Reichl, Ing. Trambová, Ing. Uhlík, Ing. Gavlasz U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 24.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 21 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 13.06.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů ZM

Více

k.ú. Zámek ZR ul. Nová, ZR 2 k.ú. Město ZR Dolní, Libušínská, ZR 1 Nádražní, ZR 6 Brodská, ZR 3 k.ú. Město ZR ul. Pelikánova, ZR 7

k.ú. Zámek ZR ul. Nová, ZR 2 k.ú. Město ZR Dolní, Libušínská, ZR 1 Nádražní, ZR 6 Brodská, ZR 3 k.ú. Město ZR ul. Pelikánova, ZR 7 Obsah majetkoprávních úkonů RM č. 53-834/2016/OP dne 14.11.2016: Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Prodej pozemku - vyhlášení záměru Manželé P., ZR k.ú. Město ZR ul. Veselská,

Více

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 1/ Kontrola usnesení 14/107 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozbory hospodaření příspěvkových organizací

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 27.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.02.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29.02.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více