MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor školství a kultury Písek MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Zásady pro udělování ceny města a čestného občanství města NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města 1. Zásady pro udělování ceny města Písek s účinností od a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje 2. Zásady pro udělování čestného občanství města Písek s účinností od a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje JUDr. Ondřej Veselý 3. místostarosta Návrh předkládá Ing. Marie Cibulková vedoucí odboru Bc. Jana Bauerová Návrh zpracoval stránka 1 (celkem 24)

2 Důvodová zpráva: Město Písek jako správce osobních údajů poskytuje, v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne o ochraně osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, informace o zpracování osobních údajů a o právech subjektu údajů v oblasti ochrany osobních údajů. Při shromažďování a zpracovávání osobních údajů se správce řídí vždy příslušnými právními předpisy a dbá na to, aby byly osobní údaje zpracovávány pouze pro určitý, výslovně vyjádřený a legitimní účel. Z podnětu pověřence Mgr. Markéty Kemrové je zastupitelstvu města odborem školství a kultury předkládán návrh na doplnění čl. 5 (Ochrana osobních údajů) a aktualizaci formuláře pro nominaci (příloha A a B) u těchto zásad: 1. Zásady pro udělování ceny města Písek 2. Zásady pro udělování čestného občanství města Písek. Oba návrhy na aktualizaci zásad vymezují postup správce osobních údajů (město Písek) při dalším zpracování. Ostatní články zásad zůstávají bez změny. Účinnost obou aktualizovaných zásad je navrhována od Doporučení zpracovatele: Odbor školství a kultury doporučuje usnesení 1 a), 2 a). Vztah k rozpočtu: --- Způsob určení ceny: --- Legislativní rámec: Zákon č. 128/2000 Sb., 84, odst. 2 písm. s), o obcích ve znění pozdějších předpisů a zákon č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Vztah ke strategickému a územnímu plánu: Poskytování jednotlivých ocenění je v souladu s Programem podpory rozvoje kultury a cestovního ruchu ve městě Písku na období , který vychází z platného strategického plánu města Písek. Přílohy: č. 1 - Zásady pro udělování ceny města Písek - se změnami (vyznačeno červeně) č. 2 - Zásady pro udělování čestného občanství města Písek se změnami (vyznačeno červeně) č. 3 - Zásady pro udělování ceny města Písek - aktualizované po změnách k projednání č. 4 - Zásady pro udělování čestného občanství města Písek aktualizované po změnách k projednání stránka 2 (celkem 24)

3 Příloha materiálu č. 1 - Zásady pro udělování ceny města Písek - se změnami (vyznačeno červeně) stránka 3 (celkem 24)

4 stránka 4 (celkem 24)

5 stránka 5 (celkem 24)

6 stránka 6 (celkem 24)

7 stránka 7 (celkem 24)

8 stránka 8 (celkem 24)

9 Příloha materiálu č. 2 - Zásady pro udělování čestného občanství města Písek se změnami (vyznačeno červeně) stránka 9 (celkem 24)

10 stránka 10 (celkem 24)

11 stránka 11 (celkem 24)

12 stránka 12 (celkem 24)

13 stránka 13 (celkem 24)

14 stránka 14 (celkem 24)

15 Příloha materiálu č. 3 - Zásady pro udělování ceny města Písek - aktualizované po změnách k projednání Zásady pro udělování ceny města Písek Zastupitelstvo města Písek (dále jen zastupitelstvo města) se na svém zasedání dne usneslo vydat v souladu s 36, odst. 2 a 84, odst. 2, písm. s) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů a v souladu s Programem podpory rozvoje kultury a cestovního ruchu ve městě Písku na období tyto Zásady pro udělování ceny města Písek (dále jen zásady). Čl. 1 Úvodní ustanovení 1. Účelem těchto zásad je stanovit jasný a závazný postup orgánů města Písek při udělování ceny: Starosty města Písek (dále jen cena města). 2. Udělovat či odnímat cenu města přísluší dle 84 odst. 2 písm. s) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů zastupitelstvo města. Čl. 2 Udělování ceny města 1. Cena se uděluje za účelem zhodnocení mimořádných počinů ve všech oblastech kulturního života města, které významně přispěly k jeho rozvoji a šíření jeho dobrého jména. Pro tento účel se oblastí kultury rozumí především souhrn různých forem uměleckých aktivit (v oblastech umělecké tvorby hudby, tradiční lidové kultury, výtvarného umění, divadla, literatury, filmu, rozhlasu a televize), zajišťování jejich prezentace, různé formy péče o hmotné i nehmotné kulturní dědictví, využívání výtvorů živého umění i kulturního dědictví pro kultivaci člověka, různé formy činnosti zaměřené na poznávání a popularizaci kulturních výtvorů atd. 2. Cena se uděluje jednou ročně, zpravidla za uplynulý kalendářní rok, ale i jako ocenění několikaleté činnosti v určité oblasti kulturního života. 3. Oceněna může být fyzická osoba, právnická osoba či kolektiv osob bez právní subjektivity, které mají trvalé bydliště či sídlo na území města Písek. Výjimečně může být oceněna i osoba, která podmínku pobytu či sídla nesplňuje, vždy se však musí jednat o osoby, které ve městě působily, žily nebo se zde narodily. 4. Ve výjimečných a odůvodněných případech může být k udělení ceny In memoriam navržena již nežijící osoba, která v průběhu svého života splnila podmínky dle odst. 3 (tj. podmínka narození, pobytu či působení ve městě Písek). 5. Cenou pro osoby dle odst. 3 je pamětní list a drobné upomínkové dílo. 6. Cenou pro osoby dle odst. 4 je pamětní list a upomínkový předmět. stránka 15 (celkem 24)

16 Čl. 3 Postup pro předložení návrhu na udělení ceny 1. Návrh na udělení ceny může předložit občan s trvalým pobytem na území města Písek (právnická osoba či kolektiv osob se sídlem na území města Písek), a to písemně nejpozději do kalendářního roku. 2. Návrhy na udělení ceny musí být předloženy písemně na předepsaném formuláři prostřednictvím odboru školství a kultury Městského úřadu Písek (dále jen příslušný odbor). 3. Písemný návrh na udělení ceny musí obsahovat tyto náležitosti: a) jméno, příjmení popř. titul navrhovaného kandidáta/ název právnické osoby či kolektivu b) adresu bydliště nebo sídla navrhovaného kandidáta c) rok narození u fyzických osob a identifikační číslo u právnických osob d) obor činnosti a stručné zdůvodnění nominace e) kontakt ( , telefon) na navrhovatele 4. Příslušný odbor zpracuje podaný písemný návrh a předloží jej k posouzení komisi kulturní a cestovního ruchu. Po vyjádření komise kulturní a cestovního ruchu příslušný odbor předloží návrh sestaveného pořadníku nominací starostovi města a poté zastupitelstvu města. Čl. 4 Předávání ceny 1. Cena se předává veřejně při vhodných slavnostních příležitostech nebo významných výročích města. 2. Cenu předává jménem města starosta nebo místostarosta. 3. V případě úmrtí osoby schválené pro udělení ceny, bude cena města In memoriam předána blízké osobě. 4. Cena In memoriam dle čl. 2 odst. 4 bude předána osobě blízké. V případě, že blízká osoba nebude dohledána, bude tato cena vhodným způsobem vyhlášena. Čl. 5 Ochrana osobních údajů 1. Město Písek je oprávněno k udělení ceny města, které vyplývá z ustanovení 36 odst. 2 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení). Z tohoto důvodu je nutné zpracovávat osobní údaje navrhovatele a nominovaného kandidáta. 2. Veškeré osobní údaje navrhovatele a nominovaného kandidáta jsou shromažďovány a následně zpracovávány v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne o ochraně osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen Nařízení ) a zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. 3. V rámci vyplňování návrhu na udělení ceny města Písek je nutné, aby byl podepsán souhlas se zpracováním osobních údajů, a to navrhovatelem i nominovaným kandidátem (fyzickou osobou, netýká se právnických osob), dle článku 6 odst. 1 písm. a) Nařízení. Udělený souhlas je možné kdykoliv odvolat, a to písemně na adresu město Písek, Velké náměstí 114/3, Písek. Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování osobních údajů vycházející ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním. V případě odvolání souhlasu až po zveřejnění nominace či ocenění nominovaného stránka 16 (celkem 24)

17 kandidáta není dotčena zákonnost případného následného zpracování při výkonu práva na svobodu projevu a informace, již bez zásahu správce. Souhlas tvoří přílohu B a je taktéž nedílnou součástí návrhu na udělení ceny města Písek. 4. Souhlas nominovaného kandidáta, navrhovatele je poskytnut na dobu projednávání a posuzování návrhu na ocenění a v případě udělení ocenění po dobu předávání ocenění a po dobu zveřejnění nominace, ocenění a fotografií na webových stránkách města Písek a následně až do doby provedení skartačního řízení a archivace daných dokumentů dle zákona č. 499/2004 Sb., archivnictví a spisové službě a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších přepisů. 5. Osobní údaje navrhovatele, nominovaného kandidáta, udělené na základě souhlasu, jsou zpracovávány v následujícím rozsahu: jméno, příjmení, titul, adresa bydliště nebo sídla, rok narození, obor činnosti, kontaktní ová adresa, telefon, fotografie, životopisné údaje vztahující se k ocenění a další údaje uvedené v návrhu na udělení čestného občanství města Písek. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky, prostřednictvím výpočetní techniky. Osobní údaje nebudou předávány do třetích zemí. 6. Další podrobnosti, které se týkají ochrany osobních údajů, jsou dostupné na webových stránkách města v sekci ochrany osobních údajů. Čl. 6 Závěrečná ustanovení 1. Zásady pro udělování ceny byly schváleny zastupitelstvem města dne usnesení č. /19 a nabývají účinnosti dnem Současně se ruší Zásady pro udělování ceny města Písek, schválené usnesením č. 282/17 ze dne stránka 17 (celkem 24)

18 Příloha A formulář Cena: Starosty města Písek (návrh na udělení) město Písek, odbor školství a kultury Velké náměstí 114/ Písek Cena: Starosty města Písek (návrh na udělení) Návrh na udělení musí být v souladu se Zásadami pro udělování ceny města Písek, schválenými zastupitelstvem města dne usnesení č. /19. Nominace (vyplní navrhovatel): Jméno, příjmení popř. titul/ název právnické osoby či kolektivu osob:.. Adresa bydliště nebo sídla (u žijící osoby):... Rok narození u fyzických osob/identifikační číslo u právnických osob: Obor činnosti a stručné zdůvodnění nominace:..... Jméno, příjmení navrhovatele (fyzická či právnická osoba nebo kolektiv osob):.. Kontaktní adresa, telefon: Město Písek (dále jen správce ) činí, v souladu s článkem 13 a 14 Obecného nařízení o ochraně osobních údajů 2016/679, informační povinnost prostřednictvím Zásad ochrany osobních údajů, které jsou dostupné na webových stránkách města Svým podpisem potvrzuji, že mi byly poskytnuty informace o zpracování mých osobních údajů ve smyslu čl. 13 Obecného nařízení o ochraně osobních údajů 2016/679, zveřejněné správcem způsobem uvedeným ve větě první. V..dne Projednáno v ZM dne.....usnesení č.. Ocenění předáno dne.. podpis navrhovatele stránka 18 (celkem 24)

19 Příloha B Souhlas se zpracováním osobních údajů Souhlas se zpracováním osobních údajů Nominovaný kandidát, navrhovatel, uděluje souhlas městu Písek, Velké náměstí 114/3, Písek (dále jen Správce ), ve smyslu Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne o ochraně osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen GDPR ), se zpracováním svých níže uvedených osobních údajů, a to za těmito účely: posuzování návrhu na ocenění; posuzování vhodnosti osoby kandidáta k ocenění; zveřejnění nominace a ocenění kandidáta; zveřejnění fotografií kandidáta pořízených při udílení cen. 1) Rozsah zpracovávaných osobních údajů: jméno, příjmení, titul, adresa bydliště nebo sídla, rok narození, obor činnosti, kontaktní ová adresa, telefon, fotografie, životopisné údaje vztahující se k ocenění a další údaje uvedené v návrhu na udělení čestného občanství města Písek. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky, prostřednictvím výpočetní techniky. Osobní údaje nebudou předávány do třetích zemí. 2) Souhlas nominovaného kandidát, navrhovatel poskytuje na dobu projednávání a posuzování návrhu na ocenění a v případě udělení ocenění po dobu předávání ocenění a po dobu zveřejnění nominace, ocenění a fotografií na webových stránkách města Písek a následně až do doby provedení skartačního řízení a archivace daných dokumentů dle zákona č. 499/2004 Sb., archivnictví a spisové službě a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších přepisů. Jsem si vědom/a toho, že mnou udělený souhlas mohu kdykoliv odvolat, a to písemně na výše uvedenou adresu Správce. Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování osobních údajů vycházející ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním. V případě odvolání souhlasu až po zveřejnění nominace či ocenění nominovaného kandidáta není dotčena zákonnost případného následného zpracování při výkonu práva na svobodu projevu a informace, již bez zásahu správce. 3) Jsem si vědom/a, že mám právo na přístup k údajům a pořízení kopie zpracovávaných osobních údajů, na informace o způsobu jejich zpracování, na provedení opravy či doplnění poskytnutých osobních údajů, na provedení výmazu mých osobních údajů, požadovat omezení zpracování či přenesení údajů pro předání jinému správci, podat námitku proti pracování osobních údajů či podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů na adrese Pplk. Sochora 27, Praha 7 a být informován/a o porušení zabezpečení mých osobních údajů. 4) Dále prohlašuji, že jsem byl/a o výše uvedených informacích a o svých právech poučen/a jasně a srozumitelně, že jsem poskytnutým informacím porozuměl/a, že je beru na vědomí, a že nemám na správce údajů ve věci zpracování osobních údajů žádné doplňující dotazy. Dále prohlašuji, že nemám proti poskytnutí osobních údajů k výše uvedenému účelu zpracování správcem údajů žádné výhrady. 5) Souhlas uděluji výslovně, svobodně a vážně, na základě prostudování výše uvedených informací. Souhlas navrhovatele ano ne Souhlas nominovaného kandidáta ano ne Jmenovaným pověřencem je Mgr. Markéta Kemrová, kancelář úřadu, tel.: , marketa.kemrova@mupisek.cz. V Písku dne.... podpis navrhovatele V Písku dne.. podpis nominovaného kandidáta stránka 19 (celkem 24)

20 Příloha materiálu č. 4 - Zásady pro udělování čestného občanství města Písek aktualizované po změnách k projednání Zásady pro udělování čestného občanství města Písek Zastupitelstvo města Písek (dále jen zastupitelstvo města) se usneslo na svém zasedání dne , k uplatňování své pravomoci udělovat a odnímat čestná občanství obce dle 84 odst. 2 písm. s) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, vydat tyto Zásady pro udělování čestného občanství města Písek (dále jen zásady). Čl. 1 Udělování čestného občanství 1. Zastupitelstvo města uděluje na základě 84 odst. 2 písm. s) a v souladu s 36 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, čestné občanství města jako nejvyšší čestné osobní vyznamenání udělované městem. 2. Čestné občanství je možno udělit fyzické osobě (může jí být občan ČR, cizinec, případně osoba bez státní příslušnosti), která se významnou měrou zasloužila o rozvoj města. Udělení čestného občanství je možné i v případě jiných významných zásluh jako: a) výraz ocenění mimořádných zásluh o rozvoj města, propagaci či pověst města, b) zvláštní projev úcty významným osobnostem z oblasti politického, vědeckého, uměleckého, sportovního života popř. i jiných oblastí, c) zvláštní projev úcty za mimořádné činy spojené s osobním hrdinstvím - záchrana života či záchrana historických nebo kulturních hodnot města. 3. Čestné občanství lze udělit za života nebo in memoriam. Čl. 2 Návrh na udělení čestného občanství 1. Návrh na udělení čestného občanství mohou podávat: a) členové zastupitelstva města, rady města, b) občané, organizace, instituce, společnosti, spolky, vědecké ústavy a další subjekty. 2. Návrh musí být předložen písemně na předepsaném formuláři prostřednictvím odboru školství a kultury Městského úřadu Písek (dále jen příslušný odbor). Návrh musí obsahovat podrobné zdůvodnění zásluh a životopis navrhované fyzické osoby, jíž má být čestné občanství uděleno. V případě žijící navrhované osoby musí návrh dále obsahovat její souhlas. 3. Příslušný odbor zpracuje podaný písemný návrh a předloží jej k posouzení letopisecké komisi. Po vyjádření letopisecké komise příslušný odbor předloží návrh zastupitelstvu města. stránka 20 (celkem 24)

21 4. Vyznamenaný obdrží listinu o udělení čestného občanství, opatřenou znakem města Písek. Listinu o čestném občanství předává jménem města Písek starosta nebo místostarosta zpravidla na zasedání zastupitelstva města nebo při jiné vhodné slavnostní příležitosti. Čl. 3 Evidence čestného občanství 1. Evidence čestného občanství se vede v "Knize čestného občanství města Písek". V ní jsou v jednotlivém případě uvedeny následující údaje: a) jméno (jména) a příjmení osoby, b) životopis, c) údaje o rozhodnutí o udělení čestného občanství (datum, orgán, číslo usnesení), d) záznamy o změnách (např. odnětí čestného občanství, data úmrtí čestného občana, doplnění významných údajů o jeho dalším životě a činnosti. Čl. 4 Odejmutí čestného občanství 1. Čestné občanství lze odejmout za života nebo posmrtně. 2. Čestné občanství může odejmout zastupitelstvo města tomu, kdo se závažným způsobem provinil proti zásadám morálky či právnímu řádu, nebo tomu, u koho dodatečně vyjdou najevo skutečnosti, na jejichž základě by k udělení čestného občanství nedošlo. 3. Návrh na odejmutí čestného občanství mohou podávat zastupitelstvu města členové zastupitelstva města. Členové rady města a subjekty uvedené v článku 2 odst. 1. b) těchto zásad mohou písemný návrh na odejmutí předkládat prostřednictvím příslušného odboru. 4. Návrh na odejmutí musí obsahovat podrobné a srozumitelné odůvodnění skutečností, na základě kterých je odejmutí navrhováno. Před odejmutím čestného občanství, s výjimkou odejmutí čestného občanství posmrtně, musí být dána čestnému občanu příležitost k vyjádření jeho stanoviska. Čl. 5 Ochrana osobních údajů 1. Město Písek je oprávněno k udělení čestného občanství, které vyplývá z ustanovení 36 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení). Z tohoto důvodu je nutné zpracovávat osobní údaje navrhovatele a nominovaného kandidáta. 2. Veškeré osobní údaje navrhovatele a nominovaného kandidáta jsou shromažďovány a následně zpracovávány v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne o ochraně osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen Nařízení ) a zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. 3. V rámci vyplňování návrhu na udělení čestného občanství města Písek je nutné, aby byl podepsán souhlas se zpracováním osobních údajů, a to navrhovatelem i nominovaným kandidátem, dle článku 6 odst. 1 písm. a) Nařízení. Udělený souhlas je možné kdykoliv odvolat, a to písemně na adresu město Písek, Velké náměstí 114/3, Písek. Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování osobních údajů vycházející ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním. V případě odvolání souhlasu až po zveřejnění nominace či ocenění nominovaného kandidáta není dotčena zákonnost případného následného zpracování při výkonu práva na svobodu projevu a informace, již bez zásahu správce. Souhlas tvoří přílohu B a je taktéž nedílnou součástí návrhu na udělení čestného občanství města Písek. stránka 21 (celkem 24)

22 4. Souhlas nominovaného kandidáta, navrhovatele je poskytnut na dobu projednávání a posuzování návrhu na ocenění a v případě udělení ocenění po dobu předávání ocenění a po dobu zveřejnění nominace, ocenění a fotografií na webových stránkách města Písek a následně až do doby provedení skartačního řízení a archivace daných dokumentů dle zákona č. 499/2004 Sb., archivnictví a spisové službě a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších přepisů. 5. Osobní údaje navrhovatele, nominovaného kandidáta udělené na základě souhlasu, jsou zpracovávány v následujícím rozsahu: Jméno, příjmení, titul, adresa, kontaktní adresa, telefon, fotografie, životopisné údaje vztahující se k ocenění a další údaje uvedené v návrhu na udělení čestného občanství města Písek. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky, prostřednictvím výpočetní techniky. Osobní údaje nebudou předávány do třetích zemí. 6. Další podrobnosti, které se týkají ochrany osobních údajů, jsou dostupné na webových stránkách města v sekci ochrany osobních údajů. Čl. 6 Účinnost 1. Zásady byly schváleny zastupitelstvem města dne usnesení č. /19 a nabývají účinnosti dnem Současně se ruší Zásady pro udělování čestného občanství města Písek, schválené usnesením č. 282/17 ze dne Čestná občanství udělená před nabytím účinnosti těchto zásad zůstávají zachována. stránka 22 (celkem 24)

23 Příloha A Formulář Čestné občanství města Písek město Písek, odbor školství a kultury Velké náměstí 114/ Písek Čestné občanství města Písek (návrh na udělení) Návrh na udělení musí být v souladu se Zásadami pro udělování čestného občanství města Písek, schválenými zastupitelstvem města dne usnesení č. /19. Nominace (vyplní navrhovatel): Jméno, příjmení, popř. titul fyzické osoby: Adresa a tel. kontakt navrhovaného na nominaci (pouze u žijící osoby): Podrobné zdůvodnění zásluh navrhované osoby na udělení čestného občanství: Jméno, příjmení navrhovatele (fyzická či právnická osoba): Kontaktní adresa, telefon:.. Město Písek (dále jen správce ) činí, v souladu s článkem 13 a 14 Obecného nařízení o ochraně osobních údajů 2016/679, informační povinnost prostřednictvím Zásad ochrany osobních údajů, které jsou dostupné na webových stránkách města Svým podpisem potvrzuji, že mi byly poskytnuty informace o zpracování mých osobních údajů ve smyslu čl. 13 Obecného nařízení o ochraně osobních údajů 2016/679, zveřejněné správcem způsobem uvedeným ve větě první. Souhlas žijící navrhované osoby s udělením: ano ne. podpis navrhované žijící osoby V..dne Příloha: životopis Projednáno v ZM dne.....usnesení č.. Čestné občanství předáno dne.. podpis navrhovatele stránka 23 (celkem 24)

24 Příloha B Souhlas se zpracováním osobních údajů Souhlas se zpracováním osobních údajů Nominovaný kandidát, navrhovatel, uděluje souhlas městu Písek, Velké náměstí 114/3, Písek (dále jen Správce ), ve smyslu Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne o ochraně osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen GDPR ), se zpracováním svých níže uvedených osobních údajů, a to za těmito účely: posuzování návrhu na ocenění; posuzování vhodnosti osoby kandidáta k ocenění; zveřejnění nominace a ocenění kandidáta; zveřejnění fotografií kandidáta pořízených při udílení cen; evidence čestného občanství v knize čestného občanství. 1) Rozsah zpracovávaných osobních údajů: jméno, příjmení, titul, adresa, kontaktní adresa, telefon, fotografie, životopisné údaje vztahující se k ocenění a další údaje uvedené v návrhu na udělení čestného občanství města Písek. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky, prostřednictvím výpočetní techniky. Osobní údaje nebudou předávány do třetích zemí. 2) Souhlas nominovaný kandidát, navrhovatel poskytuje na dobu projednávání a posuzování návrhu na ocenění a v případě udělení ocenění po dobu předávání ocenění a po dobu zveřejnění nominace, ocenění a fotografií na webových stránkách města Písek a následně až do doby provedení skartačního řízení a archivace daných dokumentů dle zákona č. 499/2004 Sb., archivnictví a spisové službě a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších přepisů. Jsem si vědom/a toho, že mnou udělený souhlas mohu kdykoliv odvolat, a to písemně na výše uvedenou adresu Správce. Odvoláním souhlasu není dotčena zákonnost zpracování osobních údajů vycházející ze souhlasu, který byl dán před jeho odvoláním. V případě odvolání souhlasu až po zveřejnění nominace či ocenění nominovaný kandidáta není dotčena zákonnost případného následného zpracování při výkonu práva na svobodu projevu a informace, již bez zásahu správce. 3) Jsem si vědom/a, že mám právo na přístup k údajům a pořízení kopie zpracovávaných osobních údajů, na informace o způsobu jejich zpracování, na provedení opravy či doplnění poskytnutých osobních údajů, na provedení výmazu mých osobních údajů, požadovat omezení zpracování či přenesení údajů pro předání jinému správci, podat námitku proti pracování osobních údajů či podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů na adrese Pplk. Sochora 27, Praha 7 a být informován/a o porušení zabezpečení mých osobních údajů. 4) Dále prohlašuji, že jsem byl/a o výše uvedených informacích a o svých právech poučen/a jasně a srozumitelně, že jsem poskytnutým informacím porozuměl/a, že je beru na vědomí, a že nemám na správce údajů ve věci zpracování osobních údajů žádné doplňující dotazy. Dále prohlašuji, že nemám proti poskytnutí osobních údajů k výše uvedenému účelu zpracování správcem údajů žádné výhrady. 5) Souhlas uděluji výslovně, svobodně a vážně, na základě prostudování výše uvedených informací. Souhlas navrhovatele ano ne Souhlas nominovaného kandidáta ano ne Jmenovaným pověřencem je Mgr. Markéta Kemrová, kancelář úřadu, tel.: , marketa.kemrova@mupisek.cz. V Písku dne.... podpis navrhovatele V Písku dne.. podpis nominovaného kandidáta stránka 24 (celkem 24)

Zásady pro udělování čestného občanství a dalších ocenění města Nové Město nad Metují (dále jen Zásady )

Zásady pro udělování čestného občanství a dalších ocenění města Nové Město nad Metují (dále jen Zásady ) Zásady pro udělování čestného občanství a dalších ocenění města Nové Město nad Metují (dále jen Zásady ) Čl. 1 Zastupitelstvo města Nové Město nad Metují vydává tyto Zásady, podle kterých jsou oceňováni

Více

Směrnice o udělování čestného občanství města Třince, čestné záštity města Třince a záštity starosty města Třince

Směrnice o udělování čestného občanství města Třince, čestné záštity města Třince a záštity starosty města Třince Označení dokumentu: S/11/2015 Skartační zn.: A/5 Účinnost od: 14.06.2016 Typ dokumentu: směrnice Revize/datum: 1/14.06.2016 Účinnost do: Stav dokumentu: platný Zveřejnění na www: ano Počet stran/příloh:

Více

Obecně závazná vyhláška č. 7/2018 Sb. hl. m. Prahy, o čestném občanství a cenách hlavního města Prahy

Obecně závazná vyhláška č. 7/2018 Sb. hl. m. Prahy, o čestném občanství a cenách hlavního města Prahy Obecně závazná vyhláška č. 7/2018 Sb. hl. m. Prahy, o čestném občanství a cenách hlavního města Prahy Zastupitelstvo hlavního města Prahy se usneslo dne 17. 5. 2018 vydat podle 44 odst. 1 zákona č. 131/2000

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ÚTVAR INTERNÍHO AUDITU

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ÚTVAR INTERNÍHO AUDITU ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ÚTVAR INTERNÍHO AUDITU Správce osobních údajů město Písek Pověřenec pro ochranu osobních údajů Mgr. Markéta Kemrová Velké náměstí 114/3 397 19 Písek č. datové schránky:

Více

ZÁSADY OCENĚNÍ A POCT STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY

ZÁSADY OCENĚNÍ A POCT STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA ZÁSADY OCENĚNÍ A POCT STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY Účinnost od: 01. 01. 2012 Schváleno: Zastupitelstvem statutárního města Opavy dne 12. 12. 2012, pod číslem usnesení 156/08 ZM 11 Zpracoval:

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ODBOR DORAVY

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ODBOR DORAVY ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ODBOR DORAVY Správce osobních údajů město Písek Pověřenec pro ochranu osobních údajů Mgr. Markéta Kemrová Velké náměstí 114/3 397 19 Písek č. datové schránky: p5ibfya telefon:

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - OBECNÉ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - OBECNÉ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - OBECNÉ Správce osobních údajů město Písek Pověřenec pro ochranu osobních údajů Mgr. Markéta Kemrová Velké náměstí 114/3 397 19 Písek č. datové schránky: p5ibfya telefon:

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - REGISTR SMLUV

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - REGISTR SMLUV ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - REGISTR SMLUV Správce osobních údajů město Písek Pověřenec pro ochranu osobních údajů Mgr. Markéta Kemrová Velké náměstí 114/3 397 19 Písek č. datové schránky: p5ibfya telefon:

Více

Město Frenštát pod Radhoštěm. PRA Pravidla pro udělování ocenění města Frenštátu pod Radhoštěm

Město Frenštát pod Radhoštěm. PRA Pravidla pro udělování ocenění města Frenštátu pod Radhoštěm Město Frenštát pod Radhoštěm Identifikace dokumentu PRA-2015-02 Pravidla pro udělování ocenění města Frenštátu pod Radhoštěm Stav dokumentu Verze č. 1 Evidenční údaje Název předpisu PRA-2015-02 Pravidla

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - VÝBĚROVÁ ŘÍZENÍ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - VÝBĚROVÁ ŘÍZENÍ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - VÝBĚROVÁ ŘÍZENÍ Správce osobních údajů město Písek Pověřenec pro ochranu osobních údajů Mgr. Markéta Maříková Velké náměstí 114/3 397 19 Písek č. datové schránky: p5ibfya

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ÚSEK PERSONALISTIKY A MEZD

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ÚSEK PERSONALISTIKY A MEZD ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ÚSEK PERSONALISTIKY A MEZD Správce osobních údajů město Písek Pověřenec pro ochranu osobních údajů Mgr. Markéta Kemrová Velké náměstí 114/3 397 19 Písek č. datové schránky:

Více

Zásady zpracování osobních údajů

Zásady zpracování osobních údajů Zásady zpracování osobních údajů Domov pro seniory Pilníkov, příspěvková organizace Královéhradeckého kraje, IČO 001 95 031, se sídlem,, jakožto správce osobních údajů, tímto dokumentem informuje zájemce

Více

Základní škola, Ostrava-Poruba, Čkalovova 942, příspěvková organizace Zásady zpracování osobních údajů (GDPR)

Základní škola, Ostrava-Poruba, Čkalovova 942, příspěvková organizace Zásady zpracování osobních údajů (GDPR) Základní škola, Ostrava-Poruba, Čkalovova 942, příspěvková organizace Zásady zpracování osobních údajů (GDPR) V Ostravě Porubě dne 3. 9. 2018 Mgr. Rostislav Galia ředitel školy 1. Úvodní informace 1.1.

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - PERSONALISTIKA A MZDY

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - PERSONALISTIKA A MZDY ZÁKLADNÍ ŠKOLA EDVARDA BENEŠE A MATEŘSKÁ ŠKOLA PÍSEK, MÍROVÉ NÁM. 1466 ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - PERSONALISTIKA A MZDY Správce osobních údajů Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek,

Více

Směrnice pro zřízení a propůjčování Pamětní medaile města Lanškroun

Směrnice pro zřízení a propůjčování Pamětní medaile města Lanškroun Kancelář starosty a tajemníka nám. J. M. Marků 12, 563 16 Lanškroun, www.lanskroun.eu Čj.: MULA 32638/2012 Počet listů dokumentu: 6 Počet listů příloh: 2 Spisový znak: 53 2 Směrnice pro zřízení a propůjčování

Více

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Na této stránce naleznete informace týkající se zpracování osobních organizací Pestrá, o.p.s se sídlem Kučerova 809/11, 198 00 Praha 9 Černý Most (dále jen organizace ). Tyto

Více

Zásady zpracování osobních údajů.

Zásady zpracování osobních údajů. Dokument GDPR č. 2 Domov pro seniory Trutnov, R. Frimla 936, 541 01 Trutnov Zásady zpracování osobních údajů. Domov pro seniory Trutnov usiluje o dodržování platných zákonů a předpisů týkajících se ochrany

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Základní škola T.G. Masaryka a Mateřská škola Písek, Čelakovského 24 ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ Správce osobních údajů Základní škola T.G. Masaryka a Mateřská škola Písek, Čelakovského 24 Čelakovského

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ HOTELU OLŠANKA

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ HOTELU OLŠANKA ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ HOTELU OLŠANKA Hotel Olšanka s.r.o. dále jen "Organizace", usiluje o dodržování platných zákonů a předpisů týkajících se ochrany osobních údajů. Tyto zásady vycházejí z

Více

BADATELSKÝ LIST. Archiv Židovského muzea v Praze. Rok: Pořadové číslo: Jméno, popřípadě jména. (nepovinné) Den, měsíc, rok a místo narození:

BADATELSKÝ LIST. Archiv Židovského muzea v Praze. Rok: Pořadové číslo: Jméno, popřípadě jména. (nepovinné) Den, měsíc, rok a místo narození: Archiv Židovského muzea v Praze Rok: Pořadové číslo: BADATELSKÝ LIST Jméno, popřípadě jména a příjmení: rodné příjmení: (nepovinné) Den, měsíc, rok a místo narození: Adresa trvalého pobytu: Adresa pro

Více

INFORMACE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ A UCHAZEČŮ O ZAMĚSTNÁNÍ

INFORMACE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ A UCHAZEČŮ O ZAMĚSTNÁNÍ INFORMACE O OCHRANĚ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZAMĚSTNANCŮ A UCHAZEČŮ O ZAMĚSTNÁNÍ Nakládání s osobními údaji se řídí platnými právními předpisy, zejména zákonem o ochraně osobních údajů a nařízením Evropského parlamentu

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů I3 Consultants s.r.o., K Trninám 945/34, 163 00 Praha V Praze dne 17. května 2018 Počet výtisků: 1 Výtisk číslo: Počet listů: 7 Typová dokumentace pro ochranu osobních údajů v souladu s GDPR Informace

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů ČZOOU: 5/2018 Střední zdravotnická škola, Šumperk, Kladská 2 V Šumperku dne 25. května 2018 Počet výtisků: 1 Počet listů: 5 Dokumentace pro ochranu osobních údajů v souladu s GDPR za SZŠ Šumperk, Kladská

Více

Výtisk č.: Rada města usnesením č. 4389/R/150914, 627/R/080615, 688/R/ Dne: , Podpis:

Výtisk č.: Rada města usnesením č. 4389/R/150914, 627/R/080615, 688/R/ Dne: , Podpis: Město Moravská Třebová 1 Druh předpisu: Název předpisu: Pravidla Číslo předpisu: 4/2014, ve znění dodatku č. 1 Výtisk č.: Platnost od: 15.09.2014 Účinnost od: 01.10.2014 Platnost do: Členy rady města Moravská

Více

ZÁSADY OCENĚNÍ A POCT STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY

ZÁSADY OCENĚNÍ A POCT STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA ZÁSADY OCENĚNÍ A POCT STATUTÁRNÍHO MĚSTA OPAVY Účinnost od: 14. 12. 2015 Nahrazuje dokument: Zpracoval: Název odboru (oddělení) zpracovatele: Zásady ocenění a poct statutárního města

Více

Úplné znění Statutu Ceny a Jednacího řádu Komise pro udělování Ceny po zapracování změny č. j. : MŠMT-16556/ ze dne 28.

Úplné znění Statutu Ceny a Jednacího řádu Komise pro udělování Ceny po zapracování změny č. j. : MŠMT-16556/ ze dne 28. Úplné znění Statutu Ceny a Jednacího řádu Komise pro udělování Ceny po zapracování změny č. j. : MŠMT-16556/2013-1 ze dne 28. června 2013 Statut Ceny ministra/ministryně školství, mládeže a tělovýchovy

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ - ODBOR ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Správce osobních údajů město Písek Pověřenec pro ochranu osobních údajů Mgr. Markéta Maříková Velké náměstí 114/3 397 19 Písek č. datové schránky:

Více

Obsah: Směrnice Akademické rady AV ČR č. 6 - Statut cen Akademie věd ČR a Jednací řád komisí pro udělování cen Akademie věd ČR.

Obsah: Směrnice Akademické rady AV ČR č. 6 - Statut cen Akademie věd ČR a Jednací řád komisí pro udělování cen Akademie věd ČR. INTERNÍ NORMY VYDÁVÁ KANCELÁŘ AV ČR PRO POTŘEBU AV ČR URL: http://interni.avcr.cz/dokumenty/interni_normy/ Částka 3/2014 Obsah: Směrnice Akademické rady AV ČR č. 6 - Statut cen Akademie věd ČR a Jednací

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů I3 Consultants s.r.o., K Trninám 945/34, 163 00 Praha V Říčanech dne 7. května 2018 Mateřská škola, Říčany, okres Brno - venkov, příspěvková organizace, Rosická 440, 664 82 Říčany Počet výtisků: 1 Výtisk

Více

Poučení o ochraně osobních údajů

Poučení o ochraně osobních údajů Poučení o ochraně osobních údajů Níže uvedené informace byly poskytnuty v souladu s nařízením Evropského Parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

Informace o zpracování osobních údajů pro uchazeče o zaměstnání

Informace o zpracování osobních údajů pro uchazeče o zaměstnání Střední průmyslová škola zeměměřická Praha 9, Pod Táborem 300 Informace o zpracování osobních údajů pro uchazeče o zaměstnání Škola, Střední průmyslová škola zeměměřická, Praha 9, Pod Táborem 300, IČO:

Více

Žádost o vyjádření ke vstupu do zeleně

Žádost o vyjádření ke vstupu do zeleně HOROVA 28, 616 00 BRNO Žádost o vyjádření ke vstupu do zeleně Žadatel Jméno a příjmení/název:... Datum narození/ičo:.... Adresa místa trvalého pobytu/sídlo:..... Korespondenční adresa (pokud je odlišná

Více

S T A T U T CEN REKTORA UJEP. S T A T U T C E N R E K T O R A Platný od: Účinný od: Ruší:

S T A T U T CEN REKTORA UJEP. S T A T U T C E N R E K T O R A Platný od: Účinný od: Ruší: S T A T U T CEN REKTORA UJEP doc. RNDr. Martin Balej, Ph.D., v. r. rektor S T A T U T C E N R E K T O R A Platný od: 1. 9. 2018 Účinný od: 3. 9. 2018 Ruší: Statut Cen rektora ze dne 5. 10. 2012 Zpracoval:

Více

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ 1. Úvodní ustanovení ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ (dále jen Zásady ) 1.1 Tyto Zásady jsou zpracovány v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679

Více

Rozesláno dne Směrnice ČUS 1/ Směrnice ČUS ze dne

Rozesláno dne Směrnice ČUS 1/ Směrnice ČUS ze dne Rozesláno dne Směrnice ČUS 1/2013 14.5.2013 1. Směrnice ČUS ze dne 14.5.2013 o pravidlech pro udělování vyznamenání a ocenění a o zásadách pro převzetí záštity a udělení ceny úplné znění část první Zásady

Více

Moravský rybářský svaz, z.s. pobočný spolek. spolek zapsaný ve spolkovém rejstříku vedeným Krajským soudem v Brně, oddíl L, vložka Sídlo:. IČ:.

Moravský rybářský svaz, z.s. pobočný spolek. spolek zapsaný ve spolkovém rejstříku vedeným Krajským soudem v Brně, oddíl L, vložka Sídlo:. IČ:. Moravský rybářský svaz, z.s. pobočný spolek. spolek zapsaný ve spolkovém rejstříku vedeným Krajským soudem v Brně, oddíl L, vložka Sídlo:. IČ:. INFORMACE A SDĚLENÍ POSKYTOVANÉ PODLE NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO

Více

Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi

Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ RADA KRAJE Zásady pro úhradu nákladů na pořízení změn územních plánů vyvolaných Zásadami územního rozvoje Moravskoslezského kraje nebo jejich aktualizacemi Schváleno radou kraje usnesením

Více

Podmínky ochrany osobních údajů Obsah

Podmínky ochrany osobních údajů Obsah Podmínky ochrany osobních údajů Obsah 1. Identifikační a kontaktní údaje správce... 2 2. Kontaktní údaje na pověřence pro ochranu osobních údajů... 2 3. Principy zpracování osobních údajů... 2 4. Příjemci

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH MĚSTA VELKÉ MEZIŘÍČÍ

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH MĚSTA VELKÉ MEZIŘÍČÍ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH MĚSTA VELKÉ MEZIŘÍČÍ Sociální služby města Velké Meziříčí jsou organizací MĚSTA VELKÉ MEZIŘÍČÍ, který je jejím zřizovatelem. Hlavním úkolem naší

Více

Ceny města Kuřimi a Medaile města Kuřimi. Článek 1

Ceny města Kuřimi a Medaile města Kuřimi. Článek 1 P r a v i d l a p r o u d ě l o v á n í Ceny města Kuřimi a Medaile města Kuřimi Článek 1 Cena města Kuřimi je zřízena jako projev samosprávy města oceňující zásluhy občanů, kteří se významnou měrou zasloužili

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury Písek 14.09.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.09.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změny členů dozorčí rady a správní rady Sladovny Písek, o.p.s. NÁVRH USNESENÍ

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V MĚSTSKÉ KNIHOVNĚ NERATOVICE

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V MĚSTSKÉ KNIHOVNĚ NERATOVICE ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ V MĚSTSKÉ KNIHOVNĚ NERATOVICE Městská knihvona Neratovice (dále jen knihovna) nakládá s osobními údaji subjektů v rámci platných zákonů a předpisů týkajících se ochrany

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů I3 Consultants s.r.o., K Trninám 945/34, 163 00 Praha V Praze dne 17. května 2018 Základní škola Koryčanské paseky, Rožnov p.r., příspěvková organizace Sevastopolská 467 756 61 Rožnov pod Radhoštěm Počet

Více

Zásady zpracování osobních údajů společnosti SALTEN s.r.o.

Zásady zpracování osobních údajů společnosti SALTEN s.r.o. Zásady zpracování osobních údajů společnosti SALTEN s.r.o. Tyto zásady vycházejí ze Směrnice pro nakládání s osobními údaji, přijaté společností SALTEN s.r.o. (dále jen Společnost ) pro zpracování osobních

Více

Směrnice pro oceňování sociálních pracovníků

Směrnice pro oceňování sociálních pracovníků Označení dokumentu: S/02/2015 Skartační zn.: A/5 Účinnost od: 01.02.2015 Typ dokumentu: směrnice Revize/datum: Účinnost do: Stav dokumentu: platný Zveřejnění na www: ano Počet stran/příloh: 6/1 MĚSTO TŘINEC

Více

Zásady a informace o zpracování osobních údajů

Zásady a informace o zpracování osobních údajů DOMOV PRO SENIORY IČ: 705 66 241 277 11 Neratovice, Kojetická 1414 tel.: 315 630 511, e-mail: dke@demmy.cz Zásady a informace o zpracování osobních údajů Dům Kněžny Emmy domov pro seniory je správcem Vašich

Více

Podmínky ochrany osobních údajů

Podmínky ochrany osobních údajů Podmínky ochrany osobních údajů Obsah 1. Identifikační a kontaktní údaje správce... 2 2. Principy zpracování osobních údajů... 2 3. Příjemci a kategorie subjektů osobních údajů... 2 4. Tituly zpracování

Více

Zpracování osobních údajů společenské a kulturní akce, vlastní propagace společnosti

Zpracování osobních údajů společenské a kulturní akce, vlastní propagace společnosti Zpracování osobních údajů společenské a kulturní akce, vlastní propagace společnosti 1 Obsah SPRÁVCE VAŠICH OSOBNÍCH ÚDAJŮ:... 3 JAKÉ OSOBNÍ ÚDAJE O VÁS ZPRACOVÁVÁME:... 3 ÚČEL ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Více

Informace o zpracování osobních údajů pro zaměstnance

Informace o zpracování osobních údajů pro zaměstnance Střední průmyslová škola zeměměřická Praha 9, Pod Táborem 300 Informace o zpracování osobních údajů pro zaměstnance Škola, Střední průmyslová škola zeměměřická, Praha 9, Pod Táborem 300, IČO: 61386278,

Více

ŽÁDOST O VEŘEJNOU FINANČNÍ PODPORU GRANT Z ROZPOČTU MĚSTA STUDÉNKY PRO ROK 2020 I. INFORMACE O PROJEKTU

ŽÁDOST O VEŘEJNOU FINANČNÍ PODPORU GRANT Z ROZPOČTU MĚSTA STUDÉNKY PRO ROK 2020 I. INFORMACE O PROJEKTU Město Studénka nám. Republiky 762, 742 13 S t u d é n k a ŽÁDOST O VEŘEJNOU FINANČNÍ PODPORU GRANT Z ROZPOČTU MĚSTA STUDÉNKY PRO ROK 2020 I. INFORMACE O PROJEKTU Název projektu: Datum a hodina konání:

Více

SMĚRNICE O ODMĚNÁCH A VYZNAMENÁNÍ V PIONÝRU

SMĚRNICE O ODMĚNÁCH A VYZNAMENÁNÍ V PIONÝRU s. 1 z 5 6/2005 RVS ze dne 26. 11. 2005 Směrnice o odměnách a vyznamenání v Pionýru, kterou se mění směrnice o odměnách a vyznamenání v Pionýru z 24. 1. 2004 SMĚRNICE O ODMĚNÁCH A VYZNAMENÁNÍ V PIONÝRU

Více

Zásady ochrany osobních údajů a informace o zpracování osobních údajů (dále jen Zásady )

Zásady ochrany osobních údajů a informace o zpracování osobních údajů (dále jen Zásady ) Zásady ochrany osobních údajů a informace o zpracování osobních údajů (dále jen Zásady ) I. Úvodní ustanovení 1. Tyto Zásady jsou zpracovány v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti ZPS MECHANIKA, a. s.

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti ZPS MECHANIKA, a. s. Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti ZPS MECHANIKA, a. s. V tomto Prohlášení o ochraně osobních údajů, společnosti ZPS MECHANIKA, a. s. uvádí, jakým způsobem zpracovává osobní údaje fyzických

Více

R a d a K r aj e V yso č i n y

R a d a K r aj e V yso č i n y Rada Kraje Vysočiny Pravidla Rady Kraje Vysočina pro úhradu nákladů na pořízení změny územního plánu vyplývající ze Zásad územního rozvoje Kraje Vysočina a jejich aktualizací ze dne 24. 4. 2018 č. 02/18

Více

Chráněné bydlení Pastelky o.p.s Vilémov 39 IČO: Tel.:

Chráněné bydlení Pastelky o.p.s Vilémov 39 IČO: Tel.: PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Prohlášení o zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C S T A T U T Á R N Í M Ě S T O L I B E R E C 9. zasedání zastupitelstva města dne: 29. 10. 2015 Bod pořadu jednání: Návrh na udělení čestného občanství města v letech 2015 a 2016 a medaile města v roce

Více

Město Studénka, nám. Republiky 762, S t u d é n k a I. IDENTIFIKACE ŽADATELE II. POŽADOVANÁ VÝŠE VFP: III. ČLENSKÁ ZÁKLADNA ŽADATELE.

Město Studénka, nám. Republiky 762, S t u d é n k a I. IDENTIFIKACE ŽADATELE II. POŽADOVANÁ VÝŠE VFP: III. ČLENSKÁ ZÁKLADNA ŽADATELE. Město Studénka, nám. Republiky 762, 742 13 S t u d é n k a ŽÁDOST O VEŘEJNOU FINANČNÍ PODPORU Z ROZPOČTU MĚSTA STUDÉNKY PRO ROK 2019 Podporovaná oblast: KULTURNÍ, VZDĚLÁVACÍ A ZÁJMOVÁ ČINNOST, VOLNOČASOVÉ

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č.j.: 201/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 192 ze dne 22.03.2016 Zásady poskytování dotací mimo vyhlášené dotační programy městské části Praha 3 Zastupitelstvo

Více

PROHLÁŠENÍ SPOLEČNOSTI O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

PROHLÁŠENÍ SPOLEČNOSTI O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ SPOLEČNOSTI O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PROHLÁŠENÍ O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ DLE NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU) 2016/679 O OCHRANĚ FYZICKÝCH OSOB V SOUVISLOSTI SE ZPRACOVÁNÍM OSOBNÍCH

Více

1. Kdo je správcem Vašich osobních údajů

1. Kdo je správcem Vašich osobních údajů Informační memorandum o nakládání s osobními údaji pro zaměstnance školy, děti, žáky a jejich zákonné zástupce 1. Kdo je správcem Vašich osobních údajů Správcem Vašich osobních údajů je: Základní škola,

Více

k rukám ministra spravedlnosti Vyšehradská PRAHA 2 Krajský/Městský soud 1 v... k rukám předsedy soudu adresa... NÁVRH NA JMENOVÁNÍ ZNALCEM 2

k rukám ministra spravedlnosti Vyšehradská PRAHA 2 Krajský/Městský soud 1 v... k rukám předsedy soudu adresa... NÁVRH NA JMENOVÁNÍ ZNALCEM 2 Ministerstvo spravedlnosti ČR nehodící škrtněte nebo vypusťte k rukám ministra spravedlnosti Vyšehradská 16 128 10 PRAHA 2 Krajský/Městský soud 1 v... k rukám předsedy soudu adresa...... NÁVRH NA JMENOVÁNÍ

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů Chráníme vaše údaje Tímto dokumentem vám poskytujeme informace o vašich právech souvisejících se zpracováváním vašich osobních údajů. Při zpracovávání osobních údajů

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 27.05.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.06.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Darovací smlouvy AISIN EUROPE MANUFACTURING CZECH s.r.o. NÁVRH USNESENÍ Rada

Více

ŽÁDOST O PRONÁJEM BYTU

ŽÁDOST O PRONÁJEM BYTU ŽÁDOST O PRONÁJEM BYTU Žadatel Jméno a příjmení:... Trvalé bydliště (vč. délky trv. pobytu na území MČ Praha 20):...... Datum nar.:... St. občanství:... Stav:... Tel., mobil:... E-mail:... Manžel/manželka

Více

Směrnice SŽDC č. 121 Udělování čestných vyznamenání Hasičské záchranné služby státní organizace Správa železniční dopravní cesty

Směrnice SŽDC č. 121 Udělování čestných vyznamenání Hasičské záchranné služby státní organizace Správa železniční dopravní cesty Správa železniční dopravní cesty, státní organizace Dlážděná 1003/7 110 00 Praha 1 Směrnice SŽDC č. 121 Udělování čestných vyznamenání Hasičské záchranné služby státní organizace Správa železniční dopravní

Více

Sociální pracovnice. je koordinátorkou dobrovolnictví na zařízení. SENIOR Otrokovice, příspěvková organizace

Sociální pracovnice. je koordinátorkou dobrovolnictví na zařízení. SENIOR Otrokovice, příspěvková organizace SENIOR Otrokovice, příspěvková organizace, vyhlašuje výběrové řízení na pozici: Na jakou práci se můžete těšit: Sociální pracovnice provádění cíleného sociálního šetření u osob nacházejících se v nepříznivé

Více

O B E C H O S T Í N Hostín 56, Byšice

O B E C H O S T Í N Hostín 56, Byšice INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ, POUČENÍ O PRÁVECH SUBJEKTŮ ÚDAJŮ V SOUVISLOSTI S OCHRANOU OSOBNÍCH ÚDAJŮ I. ÚVODNÍ INFORMACE Obec v souvislosti s výkonem své působnosti zpracovává osobní údaje fyzických

Více

Univerzita Karlova, Filozofická fakulta

Univerzita Karlova, Filozofická fakulta Univerzita Karlova, Filozofická fakulta Opatření děkana č. 10/2018 Podrobnosti k poskytování příspěvku ze sociálního fondu na úroky z úvěru na bytové potřeby a na úroky z účelového úvěru na potřeby související

Více

Statut komisí místní samosprávy

Statut komisí místní samosprávy č. 1/2015 SMĚRNICE Rady města Hradec Králové ze dne 13.01.2015 Statut komisí místní samosprávy schválená usnesením Rady města Hradec Králové č. RM/2015/77 ze dne13.01.2015 Účinnost od Zpracovatel Projednáno

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti. TAJMAC-ZPS, a.s.

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti. TAJMAC-ZPS, a.s. Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti TAJMAC-ZPS, a.s. V tomto Prohlášení o ochraně osobních údajů, společnost TAJMAC-ZPS, a.s. uvádí, jakým způsobem zpracovává osobní údaje fyzických osob

Více

Příloha č. 1. Žádost o stipendium

Příloha č. 1. Žádost o stipendium Příloha č. 1 dle čl. II motivační politiky pro Studenty Vzorový formulář žádosti o stipendium Žádost o stipendium Příjmení, jméno, titul: Datum narození:..... Trvale bytem:. Kontaktní adresa, je-li odlišná

Více

ŽÁDOST SUBJEKTU ÚDAJŮ PODLE GDPR Penzion pro důchodce Rosice, příspěvková organizace, IČ: , sídlem Kaštanová 1223, Rosice, PSČ:

ŽÁDOST SUBJEKTU ÚDAJŮ PODLE GDPR Penzion pro důchodce Rosice, příspěvková organizace, IČ: , sídlem Kaštanová 1223, Rosice, PSČ: ŽÁDOST SUBJEKTU ÚDAJŮ PODLE GDPR Penzion pro důchodce Rosice, příspěvková organizace, IČ: 652 64 673, sídlem Kaštanová 1223, Rosice, PSČ: 665 01 Tato žádost slouží pro uplatnění práva subjektu údajů podle

Více

SMĚRNICE DĚKANA S - 2/2016

SMĚRNICE DĚKANA S - 2/2016 SMĚRNICE DĚKANA S - 2/2016 Vnitřní předpisy Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci Obsah: I. Úvodní ustanovení II. Pravomoc k vydávání vnitřních předpisů III. Působnost pověřeného proděkana

Více

ŽÁDOST O DOTACI. I. Informace o žadateli. Právní forma žadatele:

ŽÁDOST O DOTACI. I. Informace o žadateli. Právní forma žadatele: MĚSTSKÝ OBVOD PLZEŇ 4 Mohylová 55 312 00 Plzeň Evidenční číslo žádosti: DOTAČNÍ PROGRAM: NÁZEV PROJEKTU: Plánovaný termín projektu: zahájení ukončení Termín dosažení účelu, na který má být dotace poskytnuta

Více

Program pro podávání žádostí o poskytnutí návratných finančních výpomocí z Fondu rozvoje bydlení OBCE CHLEBIČOV pro rok

Program pro podávání žádostí o poskytnutí návratných finančních výpomocí z Fondu rozvoje bydlení OBCE CHLEBIČOV pro rok Program pro podávání žádostí o poskytnutí návratných finančních výpomocí z Fondu rozvoje bydlení OBCE CHLEBIČOV pro rok 2019-2.kolo V Chlebičově dne: 10. 4. 2019 Zpracoval: Kontroloval: Vydává: Ing. Jiří

Více

Zásady zpracování osobních údajů ve společnosti Eko úklidové služby s.r.o.

Zásady zpracování osobních údajů ve společnosti Eko úklidové služby s.r.o. Zásady zpracování osobních údajů ve společnosti Eko úklidové služby s.r.o. Tento dokument obsahuje Zásady zpracování osobních údajů (dále jen Zásady ) ve společnosti Eko úklidové služby s.r.o. (dále jen

Více

Příloha k Průvodci pro přípravu obcí na požadavky GDPR

Příloha k Průvodci pro přípravu obcí na požadavky GDPR Modelové situace obce Příloha k Průvodci pro přípravu obcí na požadavky GDPR 11. Uzavírání majetkových transakcí a jejich uveřejňování např. nájemní smlouvy, pachty, prodej movitých i nemovitých věcí Popis

Více

GDPR Ochrana osobních údajů informace o zpracování osobních údajů

GDPR Ochrana osobních údajů informace o zpracování osobních údajů GDPR Ochrana osobních údajů informace o zpracování osobních údajů Střední uměleckoprůmyslová škola Uherské Hradiště, Všehrdova 267, příspěvková organizace (dále jen SUPSUH),IČO:60371749 jako správce osobních

Více

DOMOV DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ

DOMOV DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ DOMOV DŮCHODCŮ HORNÍ PLANÁ www.ddhplana.cz Komenského 6, 382 26 Horní Planá, tel.: 380 738 115, 380 700 111 IČO : 00665746 INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJÚ PRO KLIENTY SOCIÁLNÍ SLUŽBY Domov důchodců

Více

JIHOČESKÝ KRAJ PRAVIDLA. NÁZEV: Pravidla Rady Jihočeského kraje pro úhradu nákladů na pořízení změny územního plánu.

JIHOČESKÝ KRAJ PRAVIDLA. NÁZEV: Pravidla Rady Jihočeského kraje pro úhradu nákladů na pořízení změny územního plánu. JIHOČESKÝ KRAJ PRAVIDLA NÁZEV: Pravidla Rady Jihočeského kraje pro úhradu nákladů na pořízení změny územního plánu ČÍSLO: PLATNOST OD: ÚČINNOST OD: ROZSAH PŮSOBNOSTI: Jihočeský kraj Vypracoval: Za aktualizaci

Více

Zásady ochrany osobních údajů a informace o zpracování osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů a informace o zpracování osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů a informace o zpracování osobních údajů 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto zásady jsou zpracovány v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna

Více

Zásady ochrany osobních údajů společnosti FG Financial Group a.s. poskytované v rámci tzv. informační povinnosti správce osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů společnosti FG Financial Group a.s. poskytované v rámci tzv. informační povinnosti správce osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů společnosti FG Financial Group a.s. poskytované v rámci tzv. informační povinnosti správce osobních údajů ze dne 11. 5. 2018 V tomto dokumentu naleznete přehled hlavních zásad

Více

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti. ZPS-TRANSPORT, a.s.

Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti. ZPS-TRANSPORT, a.s. Prohlášení o ochraně osobních údajů ve společnosti ZPS-TRANSPORT, a.s. V tomto Prohlášení o ochraně osobních údajů, společnost ZPS-TRANSPORT, a.s. uvádí, jakým způsobem zpracovává osobní údaje fyzických

Více

Zásady ochrany osobních údajů a informace o zpracování osobních údajů (dále jen Zásady )

Zásady ochrany osobních údajů a informace o zpracování osobních údajů (dále jen Zásady ) Zásady ochrany osobních údajů a informace o zpracování osobních údajů (dále jen Zásady ) I. Úvodní ustanovení 1. Tyto Zásady jsou zpracovány v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679

Více

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ Zásady zpracování osobních údajů dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a poučení

Více

Informace o zpracování osobních údajů v SECAR BOHEMIA, a. s.

Informace o zpracování osobních údajů v SECAR BOHEMIA, a. s. SECAR BOHEMIA, a.s. Štěpánská 650/23, 110 00 Praha 1, Česká republika IČ: 47115467 DIČ: CZ47115467 sp. zn. B1753 vedená u Městského soudu v Praze Korespondenční a fakturační adresa: SECAR BOHEMIA, a.s.

Více

Informace o zpracování osobních údajů

Informace o zpracování osobních údajů Informace o zpracování osobních údajů (zveřejněno na webových stránkách www.spsgocar.cz) V Praze dne 25.5.2018 Vypracoval: Ing. Tomáš Langer A) Informace o zpracování osobních údajů žáků Střední průmyslová

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 10. 11. 2016 Bod programu: 19 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Rada města Odbor stavební úřad, životního prostředí a dopravy

Více

VYŘAZOVÁNÍ A LIKVIDACE MAJETKU MĚSTA VSETÍN

VYŘAZOVÁNÍ A LIKVIDACE MAJETKU MĚSTA VSETÍN Město Vsetín, Městský úřad Vsetín, Svárov 1080, 755 01 Vsetín, IČ0: 00304450 Výtisk č.: 0 Město Vsetín Městský úřad Vsetín SMĚRNICE číslo QS 63-01 Vydání: 3 Účinnost od: 1. 1. 2006 Přepis: Konečná S. Počet

Více

Zásady pro poskytování finanční dotace z rozpočtu města Vysokého Mýta

Zásady pro poskytování finanční dotace z rozpočtu města Vysokého Mýta Zásady pro poskytování finanční dotace z rozpočtu města Vysokého Mýta (dále je Zásady ) I. Úvodní ustanovení 1. Město Vysoké Mýto poskytuje finanční dotaci například na sport, kulturu, školství, volnočasové

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 25. 9. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 09. 10. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Změna pravidel pro poskytování bytů zvláštního určení v majetku města Písku,

Více

Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od

Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od Poř. č.:49.02 MĚSTO TURNOV Antonína Dvořáka 335 Zodpovídá: odbor kontroly Zásady a postupy k zadávání zakázek Městem Turnov verze platná od 13.12.2006 Článek I. Základní vymezení 1) Tato směrnice popisuje

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 22.08.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 04.09.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o podpoře a spolupráci NÁVRH USNESENÍ Rada města po projednání uzavření

Více

Zá sády ochrány osobních ú dájú á informáce o zprácová ní osobních ú dájú (dá le jen Zá sády )

Zá sády ochrány osobních ú dájú á informáce o zprácová ní osobních ú dájú (dá le jen Zá sády ) Zá sády ochrány osobních ú dájú á informáce o zprácová ní osobních ú dájú (dá le jen Zá sády ) I. Úvodní ustanovení 1. Tyto Zásady jsou zpracovány v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU)

Více

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ. pro zletilé žáky, zákonné zástupce nezletilých žáků a uchazeče o studium

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ. pro zletilé žáky, zákonné zástupce nezletilých žáků a uchazeče o studium INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ pro zletilé žáky, zákonné zástupce nezletilých žáků a uchazeče o studium SPŠ na Proseku,, IČ: 14891239, (dále jen škola ), jakožto správce osobních údajů, tímto informuje

Více

Směrnice společností ATEsystem s.r.o. a ATEsystem Jablonec s.r.o.

Směrnice společností ATEsystem s.r.o. a ATEsystem Jablonec s.r.o. Směrnice společností ATEsystem s.r.o. a ATEsystem Jablonec s.r.o. Zásady zpracování osobních údajů ve společnosti Č. dokumentu: sme1180800001 Č. revize: 01 Datum vydání: 15.05.2018 Datum účinnosti: 15.05.2018

Více

PODROBNÉ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO UCHAZEČE O ZAMĚSTNÁNÍ

PODROBNÉ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO UCHAZEČE O ZAMĚSTNÁNÍ PODROBNÉ INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ PRO UCHAZEČE O ZAMĚSTNÁNÍ (dále jen Informační memorandum ) Společnost Invia.cz, a. s., IČ 26702924 (dále jen my ) považuje ochranu osobních údajů za nedílnou

Více

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA NEJDEK č. 9/2017

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA NEJDEK č. 9/2017 Město Nejdek náměstí Karla IV. 239, 362 21 Nejdek Telefon 353 240 111 ZASTUPITELSTVO MĚSTA PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTA NEJDEK č. 9/2017 Zpracoval Vydal Alena Kynclová, vedoucí OE Zastupitelstvo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 06.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 15.12.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Souhlas s poskytnutím doplatku na bydlení NÁVRH USNESENÍ Rada města k žádosti Úřadu

Více

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace

Informace o zpracování osobních údajů. Úvodní informace Informace o zpracování osobních údajů Úvodní informace Vážení, Statutární město Ostrava městský obvod Stará Bělá, Junácká 127/343, 724 00 Ostrava Stará Bělá, IČ 00845451, jako správce osobních údajů (dále

Více