24. ČÍSLO BŘEZEN 2014 OBSAH 24. ČÍSLA:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "24. ČÍSLO BŘEZEN 2014 OBSAH 24. ČÍSLA:"

Transkript

1 24. ČÍSLO BŘEZEN 2014 OBSAH 24. ČÍSLA: výsledky soutěží, recitace, Pythagoriáda mravoučná bajka reportáže ze školních akcí jarní kvíz o skvělé ceny sportovní výsledky sběrové akce a další Očko informuje - Očko napoví - Očko je tu pro Vás!

2 Petr Gnojek ze 3.B byl na mistrovství světa v šachu I když se v letošním roce našim šachistům v přeborech družstev základních škol příliš nedařilo, jeden z našich hráčů dosáhl mimořádného úspěchu na loňském Mistrovství České republiky, po němž následoval postup na mistrovství světa do Spojených arabských emirátů. Poprosili jsme maminku Petra Gnojka ze 3.B, aby čtenářům Očka přiblížila, jak takové mistrovství v daleké arabské zemi probíhá. Ve dnech 17. až 28. prosince 2013 se ve Spojených arabských emirátech konalo Mistrovství světa mládeže v šachu. V kategorii do 8 let si účast svým prvenstvím na Mistrovství České republiky vybojoval i žák 3.B Petr Gnojek. Spolu s dalšími 22 reprezentanty ČR odjel do SAE s dvoudenním předstihem, aby se stihl aklimatizovat a kromě dějiště šachového turnaje poznat i jiné části této země. Před začátkem turnaje jsme byli ubytováni v Abú Dhabí a podařilo se nám navštívit Dubaj jedno z neznámějších měst Spojených arabských emirátů. Poté již následovala cesta do univerzitního městečka uprostřed pouště, blízko Al Ainu, kde se mistrovství konalo. Letošního MS se zúčastnilo 1806 hráčů ze 121 zemí světa. Hájit české barvy v konkurenci hráčů celého světa nebylo vůbec jednoduché. Světová špička v podstatě nechodí do školy, má zajištěnu individuální výuku a čtyři až šest hodin denně se věnuje pouze šachové hře. K herní pohodě určitě nepřispěl ani fakt, že v jedné obří místnosti, lépe hale, hrálo přes 1200 hráčů, kteří se s rozhodčími mohli domluvit pouze anglicky, rusky nebo arabsky. Jak je u velkých šachových turnajů zvykem, doprovodné osoby měly do místnosti během hry zákaz vstupu, a tak si i ti nejmladší museli poradit sami. Jedna šachová partie už i u této věkové kategorie trvá třeba 4 hodiny, a když přičtu přípravu na partii a následný rozbor, je to docela slušná směna. Po všech 11 odehraných kolech se Petrovi podařilo uhrát solidní půlku a ziskem 5,5 bodu udržet konečné umístění ve středu tabulky. Los Petrovi přimíchal atraktivní soupeře nejen z Kazachstánu a Ázerbájdžánu, ale také z exotické Srí Lanky, Filipín, Mexika, USA či domácích Spojených arabských emirátů. Pořadatelé zajistili pro všechny zúčastněné pohodlné ubytování v prostředí největší univerzity SAE, kde byly k dispozici bazény, tělocvičny a také možnost výjezdů do pouště, zoo nebo oáz. Čeští reprezentanti stihli také netradičně oslavit Štědrý den u malého vánočního stromečku (i ten se do kufru musel vejít) a také zdobení perníčků při zpěvu koled za doprovodu flétny. Věřím, že účast na tak prestižní akci přinesla Petrovi nejen spoustu nových zkušeností a zážitků, ale že bude také motivací v jeho dalším osobním i šachovém rozvoji. Alena Gnojková

3 Známé osobnosti navštívily naši školu Po loňské besedě s hokejovým brankářem a reprezentantem Jakubem Štěpánkem, která se setkala u žáků s velkým ohlasem, jsme letos dali žákům 2. stupně možnost setkat se a besedovat s dalšími známými osobnostmi Liborem Uhrem a Radkem Bangou. 13. února školu navštívil horolezec Libor Uher, který jako teprve druhý Čech v historii vystoupil na obávanou druhou nejvyšší horu světa K2. Ve své přednášce se ale věnoval zejména expedici Double Gasherbrum, která se uskutečnila v červenci roku 2010 a podařilo se při ní vystoupit na osmitisícovky Gasherbrum I. a II. Frýdecko-místecký horolezec promítl žákům řadu fotografií a pustil i videa pořízená na expedici. Žáci se pak Libora Uhra ptali zejména na praktické stránky života vrcholového horolezce a odcházeli obohaceni o mimořádně zajímavý zážitek. O dva týdny později se žáci setkali s další známou osobností, tentokrát z kulturní oblasti. Do školy přijel se svým devadesátiminutovým programem určeným žákům 2. stupně zpěvák skupiny Gipsy.cz Radoslav Gipsy Banga. Ve školní aule proběhl preventivní výchovný koncert s názvem Když chceš, tak to dokážeš, ve kterém se známý rapper s žáky podělil o svůj osobní příběh i své zkušenosti a motivoval je k aktivnímu a smysluplnému životu bez násilí, drog, rasismu a kriminality. V programu zazněly autorské písně, které svým obsahem umocnily atmosféru a doplnily vyprávění k jednotlivým tématům. Na závěr se mohli zájemci s Radkem Bangou vyfotit. Věřím, že se vám vystoupení líbila a že i další osobnosti, které v budoucnu navštíví naši školu, budou pro vás zajímavé. Mgr. Lukáš Synek, ředitel školy V Ý S L E D K Y S O U T Ě Ž Í Loutnička Školní kolo oblíbené pěvecké soutěže se konalo 10. března v aule. Porota ve složení paní učitelky Lonská, Peterová a Rzymanová hodnotila malé zpěváky ve třech kategoriích. Vystupující podali kvalitní výkony, což ocenilo i nepočetné publikum z řad rodičů a prarodičů velikým potleskem. Žáci umístění na prvních dvou místech postupují do dalšího kola. I. kategorie II. kategorie III. kategorie 1. Filip Ručka, 1.B 1. Jiří Skotnica, 3.B 1. Kristýna Zatloukalová, 5.B 2. Kateřina Piechowicz, 1.B 2. Veronika Větřilová, 2.B 2. Tomáš Valošek, 4.A 3. Aneta Peterková, 1.A 3. Jan Najvárek, 3.A 2. Laura Táborská, 4.B 3. Eliška Gajdová, 5.A

4 Recitační soutěž Školní kolo recitační soutěže pro žáky 1. stupně proběhlo 14. ledna. Porota ve složení paní učitelky Peterová, Nováková a Holubová ohodnotila malé recitátory ve třech kategoriích: žáky 1. tříd (0. kategorie), tříd (I. kategorie) a tříd (II. kategorie). Nejlépe se umístili Mário Murín z 1.A, Elen Vilášková ze 3.A a Nikola Ručková z 5.B. Pro všechny zúčastněné byly připraveny pěkné odměny. Také žáci 2. stupně se o týden později sešli, aby předvedli své recitátorské schopnosti. Ve III. kategorii pro žáky 6. a 7. tříd, která měla velice početné zastoupení, vyhodnotila porota ve složení paní učitelky Hradilová, Rzymanová a pan učitel Hrabec na 1. místě Zuzanu Durčákovou ze 7.A. Ve IV. kategorii určené žákům 8. a 9. tříd se naopak představilo jen šest žáků a vítězství si nakonec odnesla Denisa Říhová z 8.A. Čestným uznáním ocenila porota výkon jediného chlapce v kategorii, a to Martina Havlíka z 8.B. Všichni žáci, kteří se umístili na stupních vítězů, postoupili do obvodního kola na 8. ZŠ. (red) Výsledky: 0. kategorie I. kategorie II. kategorie 1. Mário Murín, 1.A 1. Elen Vilášková, 3.A 1. Nikola Ručková, 5.B 2. Vendula Fucimanová, 1.A 2. Marie Konečná, 3.A 2. Kristýna Zatloukalová, 5.B 3. Nela Miklesová, 1.B 3. Matyáš Čadan, 2.B 3. Magdalena Krtková, 5.A III. kategorie IV. kategorie 1. Zuzana Durčáková, 7.A 1. Denisa Říhová, 8.A 2. Klára Beránková, 6.A 2. Zuzana Skotnicová, 9.A 3. Kristýna Saforková, 6.A 3. Lucie Kohoutková, 8.A Obvodní kolo v recitaci 2. stupeň Obvodní kolo proběhlo na 8. ZŠ 12. února. Do soutěže bylo z naší školy přihlášeno šest dětí, ale pro velkou nemocnost se obvodního kola zúčastnili jen čtyři nejlepší ze školního kola a náhradník Ondřej Mec, ve školním kole čtvrtý. I přesto byla naše škola úspěšná. Ve III. kategorii naši školu reprezentovali Ondřej Mec z 6.B, Klára Beránková a Kristýna Saforková z 6.A. Obě děvčata byla na soutěž velmi dobře připravena, předvedla výborný výkon, a přestože Klára Beránková nastoupila do soutěže po nemoci a v jejím hlase byla znát ještě menší indispozice, zaujala porotu natolik, že byla vybrána do oblastního kola přehlídky dětských recitátorů. Ve IV. kategorii soutěžily Zuzana Skotnicová z 9.A a Denisa Říhová z 8.A, obě předvedly velmi dobrý výkon, ale postup do dalšího kola nevybojovaly. Všem soutěžícím patří poděkování za přípravu na soutěž, za pěkné výkony v soutěži a za reprezentaci naší školy. (Hd)

5 Recitace okresní kolo Do okresního kola mladých recitátorů, které proběhlo 6. března v základní umělecké škole, se z naší školy probojovala jen Klára Beránková ze 6.A. Ve III. kategorii, v níž soutěžila, měla v konkurenci 15 dalších žáků velice těžkou pozici. V obou soutěžních kolech předvedla velmi pěkný výkon, porotou však do krajského kola, kam postupovali dva nejlepší, vybrána nebyla. Jsem ráda, že jsem se mohla soutěže zúčastnit. Jednak jsem slyšela spoustu zajímavých a pěkných textů, které jsem neznala, jednak jsem slyšela i to, jak recitují starší žáci ze IV. kategorie, kteří už přece jen jsou na jiné úrovni. Určitě to beru pro sebe jako přínos, hodnotila svou účast v okresním kole Klára. Děkujeme za svědomitou přípravu a reprezentaci školy. (Hr) Pythagoriáda školní kolo 5. ročník 6. ročník 1. Matěj Chovanec 5.B 11 b. 1. Tomáš Filip 6.A 11 b. 2. Karel Volný 5.B 7 b. 2. Kristýna Saforková 6.A 9 b. 3. Kristýna Zatloukalová 5.B 5 b. Matyáš Skotnica 6.C 9 b. Jana Stavárková 6.A 9 b. 3. Marcel Gaj 6.A 8 b. 7. ročník 8. ročník 1. Matěj Anetta 7.A 5 b. 1. Tereza Kanioková 8.A 9 b. Lucie Plesníková 7.B 5 b. René Souček 8.A 9 b. 2. Jakub Linha 7.A 4 b. 2. Libor Staněk 8.A 6 b. Markéta Mynářová 7.A 4 b. 3. Radim Staněk 8.A 4 b. 3. Vojtěch Volný 7.A 3 b. Do okresního kola postupují žáci, kteří dosáhli 9 a více bodů. V T Í P K Y Víte, proč se bojí blondýny jara? Protože se sklízí duté makovice. Zahrádkář pověří syna, aby podepřel rajčata, a jde si zdřímnout do chaty. Za nějakou chvíli za ním syn přijde a stěžuje si: Už ta rajčata podpírám snad půl hodiny a nic! Jak dlouho je mám ještě držet? Pod rozkvetlou třešní: Cítíš to? Vůně jara... Cítím..., už by sis měl po té dlouhé zimě vyměnit ponožky!

6 Jarní kvíz o skvělé ceny Nebaví vás stát v dlouhé frontě před školní jídelnou?stačí zodpovědět pár otázek, řešení kvízu napsat na výherní kupon, včas jej vhodit do schránky a čekat, zda právě vy nebudete mít štěstí. Vylosovaní luštitelé obdrží kartičku platnou až do konce června nebo sladkou odměnu. 1. Na jaře: a) se rozmnožují zvířata S b) padá listí B c) sklízíme ovoce P 2. Mládě ovce se nazývá? a) tele Z b) sele R c) jehně P 3. Pranostika: Březen za kamna vlezem,... ještě tam budem. a) leden I b) únor N c) duben R 4. Jarní rostlina je: a) orchidej K b) sněženka I c) rajče M 5. Který den je jarní rovnodennost? a) E b) N c) O 6. Zastarale se jaro řekne: a) jaroj L b) óraj K c) vesna G 7. Jaro se projevuje v: a) mírném pásu H b) tropickém pásu G c) subtropickém pásu M 8. Nejvyšší hora Krušných hor se jmenuje: a) Čupek F b) Sněžka C c) Klínovec O

7 9. Co se slaví 8. března? a) Mezinárodní den žen L b) Den dětí K c) Den matek M 10. Únor bílý, pole... a) kvílí P b) býlí A c) sílí I března slaví svátek: a) Klára B b) Světlana / Svitlana D c) Kristýna / Kristína T 12. Mláďata medvěda jsou: a) koloušci Z b) medvíďata A c) zajíčci S 13. Z cibulky roste: a) tulipán Y b) jahoda E c) brambor N 14. Anglicky jaro: a) spring S b) summer J c) winter P J a r o Eva Pazderová, 7.B Jaro je, když kvetou kytičky a ptáci po ránu zpívají písničky, když nemusíme už zimní bundu si brát a sluníčko začíná příjemně hřát. Tak už pospěš, jaro, a pojď mezi nás, zavolej sluníčko, ať hřeje nás zas, ať vidíme úsměvy na tvářích lidí, vždyť jaro je to, co nám tolik chybí. Kvíz připravily Jana Stavárková a Kristýna Saforková ze 6.A A zas budou děti venku si hrát a milenci budou v parku se smát a šeptat si slova, co zahřejí srdíčko, rozkvetou sady a louky a zahrady a lidi tam budou tvořit své nápady, zvířátka, housátka, kuřátka, včelky, vše se zas probudí ze zimy velký.

8 Novoroční turnaje v kopané V prvním týdnu letošního roku proběhly Novoroční turnaje v kopané. Mladší fotbalisté z tříd se utkali hned v úterý po Vánocích v naší hale a obsadili v konkurenci pěti týmů konečné 4. místo. V týmu hráli z 1.B Adam Chovančík, z 2.A Vláďa Kuča a Robin Gulkás, z 2.B Marek Liberda a Tomáš Zatloukal, z 3.A Adam Tomis a Štěpán Surma, z 3.B Marek Čech. Vláďa Kuča byl vyhlášen nejlepším hráčem týmu. Starší kluci měli svůj turnaj těžší, sešlo se šest týmů. Padalo málo gólů a řada zápasů skončila nerozhodně, což se projevilo v konečném zúčtování. Naši kluci skončili na velmi pěkném 2. místě a o vítězství v turnaji přišli v zápase s 11. ZŠ, nad kterou vedli už 3:0, ale nakonec zápas skončil remízou 3:3. Je třeba poděkovat všem hráčům, kteří školu reprezentovali: ze 4.A Jakub Koutný, z 5.A Jan Marciňa, Tomáš Havránek, Damián Hlaváč, Václav Mlčoušek, Tonda Borák a Patrik Bartoš, z 5.B Jan Chovančík, Ondřej Kokoř a Jakub Brožek. Patrik Bartoš byl vyhlášen nejlepším brankářem turnaje. Všem fotbalistům je třeba poděkovat za bojovnost. (Ma) Když si naši žáci umí pořádně šplhnout! Okrsková kola - 1. stupeň Ve středu 5. února proběhlo na ZŠ Jiřího z Poděbrad okrskové kolo ve šplhu družstev. Děvčata se zúčastnila pouze tři, ale přesto jejich vyrovnané výkony stačily na postup do okresního kola. Tým skončil na 6. místě. Nejlepší z našich byla Marie Kuchařová, čas 5,24 s, celkově na 8. místě, dále Laura Kubačáková, čas 7,06 (obě z 4.B) a Sandra Kolčáková, 7,47 s (5.A). Z kluků byl nejlepší Patrik Bartoš, který časem 4,24 s skončil na skvělém 3. místě ze všech účastníků, pátý byl Antonín Borák s časem 4,49 s, dále Jan Marciňa s výkonem 6,52 s a Václav Mlčoušek vyšplhal za 6,73 s. Chlapci, všichni z 5.A, vybojovali nakonec celkové 3. místo mezi deseti zúčastněnými školami. Okresní kola - 1. stupeň Okresní kolo šplhu družstev proběhlo stejně jako okrsek na ZŠ Jiřího z Poděbrad, a to 13. února. Oba naše týmy bojovaly v silné konkurenci 14 škol ze všech sil a někteří si také zlepšovali své osobní výkony. Děvčata si postup do okresního kola vybojovala 6. místem v okrsku, takže nepatřila k favoritům. Nejlepší z našich byla Marie Kuchařová časem 5,61 s (celkově mezi všemi 55 děvčaty obsadila 12. místo), dále Eliška Skotnicová (6,97 s), Sandra Kolčáková (6,78 s). V týmu závodila ještě Laura Kubačáková (7,90 s). Výsledný součet tří nejlepších časů 19,36 s zařadil naše děvčata na pěkné 9. místo. Z kluků byl nejlepší Patrik Bartoš, který s časem 3,42 s skončil na vynikajícím 1. místě ze všech 55 účastníků. Damián Hlaváč vyšplhal za 4,69 s, byl celkově 7., dále šplhali Antonín Borák (5,80 s) a Jan Marciňa (7,62 s). Všichni přispěli svými skvělými výkony k celkovému součtu časů 13,91 s a vítězství celé soutěže. (Ma) očko sport - očko sport - očko sport - očko sport - očko sport - očko sport očko

9 Bodovali i starší šplhouni Okrsková kola 2. stupeň V pátek 14. února se na 5. ZŠ uskutečnilo okrskové kolo ve šplhu starších žáků a žákyň. Také naše škola vyslala nejlepší šplhouny. Děvčata reprezentovala výborně, bohužel jejich výkony v celkovém součtu časů nestačily na lepší než 6. místo. Nejlépe šplhala Bára Ponikelská z 8.B, hned za ní se umístila Renáta Gajová z 6.B. Dále nás reprezentovala Veronika Pavlásková z 8.A a Drahomíra Příhodová z 8.B. Děvčata jsou jistě příslibem do dalšího roku. Chlapci si vedli o něco lépe. Velice příjemné bylo překvapení u závěrečného vyhlášení, na 1. místě se mezi jednotlivci umístil Matěj Holeš výborným časem 2,70 s. A překvapením nebyl konec, protože Matěj Holeš (9.A), Jakub Klimovič, Tomáš Lučan a Honza Mlčoušek (9.B) vybojovali krásné 3. místo. Tím si zajistili postup do okresního kola. Okresní kolo 2. stupeň O pět dní později proběhlo na středním odborném učilišti na ulici Pionýrů okresní kolo ve šplhu starších žáků. Naše úspěšná chlapecká čtveřice se neztratila ani v soutěži vyšší úrovně a 3. místo z okrskového kola potvrdila. Klukům náleží poděkování za reprezentaci školy a mimořádnou bojovnost. (My) Okresní kolo ve florbalu Okresní kolo ve florbalu mladších žáků proběhlo v paskovské nafukovací hale. Naši kluci do turnaje vstoupili vysokou výhrou 5:0 nad týmem z Mostů u Jablunkova. Pak je ovšem čekala studená sprcha v podobě proher v zápasech s nejlepšími týmy z Frýdlantu a z 1. ZŠ. Kluci prohráli oba zápasy 2:4. V dalších zápasech se klukům povedlo těsným výsledkem 3:2 porazit Třinec a na závěr i kluky z Paskova 4:1. Pak už se mohli radovat Vybíjená z poháru za třetí místo, které je skvělým úspěchem. Je třeba vyzvednout Dana Garu a brankáře Kubu Ondrušíka, kteří měli velký podíl na tomto úspěchu. V týmu dále hráli Dominik Vlačuha z 6.B, Patrik Lučan, David Židek, Daniel Axmann, Lukáš Garba, Filip Matějka a Nick Dudáš ze 7.A, kteří se pravidelně připravují v kroužku vedeném panem učitelem Oborným. Všem náleží velké poděkování za reprezentaci školy. (Ma) Okrskové kolo ve vybíjené, které se konalo 11. března, vyhráli naši kluci. Postupně porazili týmy ze 4. ZŠ, z Paskova a ze 7. ZŠ a bez porážky se stali postupujícími do okresního kola. V týmu hráli Patrik Bartoš, Tonda Borák, Damián Hlaváč, Tomáš Havránek, Václav Mlčoušek a Honza Marciňa z 5.A, Kuba Brožek a Honza Chovančík z 5.B a Michael Sedláček a Ondra Roman ze 4.A. Všem chlapcům držíme palce v okresním kole, kde již bude mnohem silnější konkurence. Děvčata se v okrsku setkala již 6. března, ale týmu se příliš nedařilo a děvčata ze tříd obsadila 4. místo. Také jim náleží poděkování za reprezentaci. očko sport - očko sport - očko sport - očko sport - očko sport - očko sport očko (Ma)

10 Mravoučná bajka aneb Zapomenutý sešit Anna Boučková, 6.A Bylo ráno. Učebnice i sešity se těšily do školy. Jedním z nedočkavých sešitů byla i Literatura. Jednou týdně mohla jet s majitelkou do školy. Její pečovatelka ji používala k výuce a na oplátku do ní něco napsala. Literatura společně s Čítankou, její kolegyní, poskakovaly v šuplíku. Občas záviděly matematickým sešitům, protože ty jezdí do školy každý všední den. Čítanka se věčně hádala s učebnicí češtiny. Ta chodila taky častěji. Dokonce se Čítance posmívala. A sešit Mluvnice taky popichoval nebohou Literaturu: Jsem důležitější! Heč! Dneska jsem já důležitá, ohnala se Literatura. Vtom se ozval očekávaný budík. Literatura i ostatní se zklidnili. Šuplík se otevřel. Potřebné učebnice i sešity mířily šťastně do složky. Nejprve Matematiky. Ty Literatura nesnášela. Potom Čítanka. A ostatní. Ale po Literatuře se nikdo nenatáhl. Doufám, že tě nevezme, přála si Mluvnice. Vezme! křičela Literatura, potřebuje mě. Šuplík se však zavřel. Mluvnice se začala chechtat: A nevezme! Třeba si vzpomene..., doufala Literatura. Ale nic se nestalo. Musela poslouchat posměšky škodolibé mluvnice. Její kamarádka Čítanka tu nebyla. Byla už ve škole. Určitě ji používá... Ale budu jí chybět..., posteskla si. Cha, cha! Doufám, že si zítra zapomene Mluvnici, pomyslela si Literatura, zaslouží si to... O S M I S M Ě R K A P D I J Z U A A P S A R A L N N D O R S Ž M Á Y Ú N K Á L S atom, březen, buk, býlí, den, dub, duben, důl, jasan, jaro, kly, keř, květen, lev, lípa, má, myš, noc, nůž, S Í B Á O Ů N V Ů Z osm, pán, pýr, slon, slunce, táta, ucho, úl, vlk, vůz, L Ů D E N A Ě R Ý P zpěv, žně U CH O E N T Á T A Ě N O C K E O B K L V C V L N E M B U K Í E N E Z E Ř B Ý L Í B U D L Ž Š Y M Y Í Po vyškrtání všech výrazů zůstane v obrazci 16 písmen, která čtena po řádcích dají tajenku. POZOR! Slova duben a dub jsou dvě odlišná slova. Osmisměrku sestavila Klára Beránková ze 6.A

11 Návštěva hasičské zbrojnice Natalia Koláčková, 6.A Jednoho únorového dne jsme se s naší třídou a paní učitelkou vydali na exkurzi k hasičům. Po příchodu do hasičárny se nás ujali dva hasiči, kteří s námi obešli garáže, v nichž byla zaparkovaná hasičská auta. Jeden z hasičů nám vysvětloval, k čemu slouží hasičská auta různých typů, a druhý z hasičů nám ukazoval uniformu, kterou na sobě musí hasiči nosit při každém výjezdu. Uniforma je poměrně těžká, protože její materiál je nehořlavý. Po prohlídce aut jsme se vydali podívat do místností, kde si hasiči perou své oblečení, a potom následovala prohlídka velké tělocvičny, ve které si hasiči udržují svou kondičku a tráví volný čas například hraním florbalu. Na konci naší prohlídky nás zavedli do místnosti, ve které se pořádají porady, ale nám tam povídali, co znamená číslo 112 a jak se máme zachovat při požáru. Tato prohlídka byla velmi poučná a líbila se mi. Den učitelů aneb Den naruby a Ámos Šestky Jako každým rokem i letos si 28. března připomínáme narození jednoho z nejvýznamnějších Čechů. Roku 1592 se narodil Jan Ámos Komenský, Učitel národů. Naše škola tento den oslavuje už několik let po svém, a to takzvaným Dnem naruby, kdy se výuky ujímají naši nejstarší žáci a zkouší si učitelskou práci na vlastní kůži. Den naruby se letos koná v pátek 28. března a vás, žáky ročníku, budou učit žáci 9.A a 9.B. Na závěr Dne naruby proběhne tradiční vyhodnocení ankety Ámos Šestky, i letos budou učitelé hodnoceni ve více kategoriích. O všem vás budou informovat členové školního parlamentu. Dlouhodobé sběrové akce - sběr starého papíru - sběr PET lahví a víček - Ukliďme si svět sběr starých elektrospotřebičů - Recyklohraní sběr vybitých baterií - sběr nepotřebných mobilních telefonů xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ZDE ODSTŘIHNI xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx **** KVÍZ KUPON KVÍZ KUPON - KVÍZ KUPON - KVÍZ **** Tajenka kvízu:... Jméno a příjmení, třída:...

12 NEPŘEHLÉDNI!!! Správné řešení Jarního kvízu napiš na kupon předtištěný na předchozí stránce a odevzdej ho nejpozději v pondělí 24. března do do schránky s nápisem OČKO umístěné před sekretariátem. Nejméně tři vylosovaní výherci se opět mohou těšit na kartičku, která jim až do konce června umožní přednostní vstup do školní jídelny. A pokud na obědy nechodíte, čeká vás sladká odměna. Výherci z minulého kola byli: Barbora Šputová (2.A), Patricie Podolová (3.B), Jakub Buchta (4.A), Hana Hubáčová (4.B), Natalia Koláčková (6.A) a Kristýna Kuboňová (6.C). Správné řešení podzimního kvízu znělo: ADVENTNÍ KALENDÁŘ. Inzerce hledám vyměním Sháníte něco? Chcete si vyměnit něco ze své sbírky? Hledáte kamaráda? Neváhejte! Očko vám pomůže! Své inzeráty můžete zasílat na redakční adresu ocko@sestka-fm.cz nebo vhazovat do schránky připravené naproti sekretariátu školy. Zažili jste něco zajímavého? Máte nějakou veselou příhodu z jarních prázdnin? Líbilo se vám na exkurzi nebo na výletě? Povedla se vám slohová práce a chtěli byste se s ní pochlubit? Píšete básně? Reprezentovali jste naši školu a získali jste cenné umístění? Chcete se podělit se svými zážitky s ostatními čtenáři Očka? Napište nám!!! Své příspěvky můžete zasílat na ocko@sestka-fm.cz nebo se obrátit na některého z členů redakční rady. Redakční rada se schází každý čtvrtek od 9:40 v učebně informatiky vedle sekretariátu, můžeš se přidat a osobně se podílet na tvorbě školního časopisu. Březnové číslo Očka připravili: Kristýna Smeliková, Klára Beránková, Jana Stavárková, Kristýna Saforková, Petr Bujnoch. Autor výtvarného návrhu: Kristýna Smeliková. Očko informuje - Očko napoví - Očko je tu pro Vás

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad)

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) -Počátkem září proběhlo REPUBLIKOVÉ FINÁLE OVOV (odznaku všestrannosti olympijských vítězů) v Praze, kde se probojovala Markéta Camfrlová, která se

Více

Veliký zájem o školní kolo biologické olympiády

Veliký zájem o školní kolo biologické olympiády Veliký zájem o školní kolo biologické olympiády Koncem února proběhla školní kola biologické olympiády i na naší škole. Zejména o kategorii B byl mimořádný zájem. Studenti tradičně změřili své síly v testu

Více

Daniela Zábojníková a Patrik Bída

Daniela Zábojníková a Patrik Bída Staronový král a nová královna V loňském roce se ve spolupráci Šachového oddílu Kunovice a obou kunovických škol uskutečnil první ročník turnaje nazvaného O šachového krále a královnu Kunovických škol.

Více

KLOKAN. Blahopřejeme. za PK matematiky : Zuzana Římanová

KLOKAN. Blahopřejeme. za PK matematiky : Zuzana Římanová KLOKAN Mezinárodní soutěž Klokan je mezi našimi studenty velmi oblíbená, o čemž svědčí už tradiční masová účast. Letos se jí zúčastnilo 149 studentů, 78 v kategorii Kadet, 38 v kategorii Junior a 33 v

Více

GuŤáK. Autoři časopisu: Denisa Granátová Adéla Hynková Markéta Vondráčková. Zdroje: Ocko.tv Školní server Fotogalerie Google.cz Č

GuŤáK. Autoři časopisu: Denisa Granátová Adéla Hynková Markéta Vondráčková. Zdroje: Ocko.tv Školní server Fotogalerie Google.cz Č Autoři časopisu: Denisa Granátová Adéla Hynková Markéta Vondráčková Č. 2 14. 1. 2014 Ocko.tv Školní server Fotogalerie Google.cz Zdroje: GuŤáK Přehazovaná Florbal Mikuláš Projektový den Obsah: Přehazovaná

Více

Soutěžící i obě poroty byly připraveny a mohli jsme začít. Podporu soutěžícím poskytovali i jejich třídní učitelé, rodiče i jejich spolužáci.

Soutěžící i obě poroty byly připraveny a mohli jsme začít. Podporu soutěžícím poskytovali i jejich třídní učitelé, rodiče i jejich spolužáci. Obsah P. č. Popis strana 1. Školní kolo 2-5 1.1. 1. kategorie 3 1.2. 2. kategorie 3 1.3. 3. kategorie 4 1.4. 4. kategorie 4 1.5. 5. kategorie 5 2. Výběrové kolo 6 3. Meziškolní kolo 7-12 3.1. 1. kategorie

Více

Úspěšné vystoupení studentů na Krajském kole soutěže EUROREBUS

Úspěšné vystoupení studentů na Krajském kole soutěže EUROREBUS Úspěšné vystoupení studentů na Krajském kole soutěže EUROREBUS O minulém víkendu se netradičně v Olomouci na Přírodovědecké fakultě Univerzity Palackého uskutečnilo Krajské kolo soutěže Eurorebus. Naše

Více

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod.

Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. Základní škola, Mládežnická 536, TRUTNOV 4 Pátek 21.1.2011 od 14.00 do 19.00 hod. Sobota 22.1.2011 od 8.00 do 12.00 hod. pavilon 1. stupně Základní škola, Mládežnická 536, Trutnov 4 Základní škola, Mládežnická

Více

Konverzační soutěž v angličtině 2016 školní kolo

Konverzační soutěž v angličtině 2016 školní kolo Konverzační soutěž v angličtině 2016 školní kolo V úterý 26. 1. proběhlo školní kolo tradiční anglické konverzační soutěže kategorií II.B (nižší gymnázia) a III.A (střední školy). Letos se setkalo celkem

Více

Kapitán: Ondřej Čepl Hráči: Ondřej Chmelík, Tomáš Konečný, Max Holusek, Jakub Mačák Brankář: Daniel Slíž

Kapitán: Ondřej Čepl Hráči: Ondřej Chmelík, Tomáš Konečný, Max Holusek, Jakub Mačák Brankář: Daniel Slíž 4.čtvrtletí školního roku 2009/2010 Čtvrtek 22.4. Den Země 1.B, 2.A v Ostravě Čtvrtek 22.4. velký turnaj v ČEZ Aréně Turnaje se zúčastnilo 208 týmů z Moravy a Slezska. Naši chlapci vyhráli oblastní kolo

Více

Výsledky školního kola Astronomické olympiády v kategoriích AB a CD

Výsledky školního kola Astronomické olympiády v kategoriích AB a CD Výsledky školního kola Astronomické olympiády v kategoriích AB a CD Ve dnech 24. 11. 2014 a 1. 12. 2014 proběhlo školní kolo 12. ročníku Astronomické olympiády, která je tradičně pořádána Českou astronomickou

Více

Úspěchy Publikováno:

Úspěchy Publikováno: Úspěchy 2017-2018 Publikováno: 1.1.1970 Školní rok 2017-2018 Pohár rozhlasu 2018 - krajské kolo - účast ve čtyřech kategoriích a medailové úspěchy ve čtyřech kategoriích - starší dívky a starší chlapci

Více

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019

Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019 Veselé Vánoce a šťastný nový rok 2019 STONOŽKA ŠKOLNÍ ČASOPIS 2018/2019 Žáci a pedagogové ZŠ Opatov CENA: 15,- ČÍSLO: 1 CO SI PŘEČTETE Úvodní slovo Hrou proti AIDS Projektový den: Cesta kolem světa MIKULÁŠ

Více

FYZIKA přehled úspěchů 2017/18

FYZIKA přehled úspěchů 2017/18 FYZIKA přehled úspěchů 2017/18 Fyzikální olympiáda 59. ročník Studenti mohou řešit úlohy v kategoriích: F (1. ročník), E (2. ročník), D (3. ročník), C (4. ročník), B (5. ročník), A (6. ročník). Studenti

Více

Závěrečná zpráva z Krajského přeboru mládeže ŠSLK v šachu 2018

Závěrečná zpráva z Krajského přeboru mládeže ŠSLK v šachu 2018 Závěrečná zpráva z Krajského přeboru mládeže ŠSLK v šachu 2018 Termín: 12. - 13. 5. 2018 Pořadatel: ŠK ZIKUDA Turnov, z.s. Místo konání: Obchodní akademie, Hotelová škola a SOŠ, Zborovská 519, Turnov Ředitel

Více

Kadet body Junior body Student body

Kadet body Junior body Student body KLOKAN V pátek 20.3.2015 proběhla na škole mezinárodní soutěž Matematický klokan, které se letos zúčastnilo 132 studentů. 58 v kategorii Kadet, 42 v kategorii Junior a 32 v kategorii Student Výsledky studentů,

Více

Základní škola Rýmařov Školní náměstí 1. Školáček Z Á Ř. Motto školy. Některé věci v životě nejsou samozřejmé a automatické.

Základní škola Rýmařov Školní náměstí 1. Školáček Z Á Ř. Motto školy. Některé věci v životě nejsou samozřejmé a automatické. Základní škola Rýmařov Školní náměstí 1 Školáček Z Á Ř Í Motto školy Některé věci v životě nejsou samozřejmé a automatické. Je třeba si je zasloužit. Například slušným chováním. Školní rok 2014/2015 Nový

Více

Úspěchy našich žáků (ZŠ Telč, Masarykova)

Úspěchy našich žáků (ZŠ Telč, Masarykova) Úspěchy našich žáků (ZŠ Telč, Masarykova) Ve školním roce 2008/2009 jsme na naší škole zaznamenali výrazný úspěch v oblasti českého jazyka a literatury (recitace) především u ţáků II. stupně. Mezi tyto

Více

Cool school. Bezva škola NAŠI REDAKTOŘI. Aktuální dění a šéfredaktorka. o pí uč. Polášková. Studijní okénko. o Tereza Hrošová (9.

Cool school. Bezva škola NAŠI REDAKTOŘI. Aktuální dění a šéfredaktorka. o pí uč. Polášková. Studijní okénko. o Tereza Hrošová (9. NAŠI REDAKTOŘI Aktuální dění a šéfredaktorka o pí uč. Polášková Cool school Listopad / 2 Bezva škola Studijní okénko Sport o Tereza Hrošová (9.A) o Martin Zikl (6.C) o Roman Prax (6.C) Rok se s rokem sešel

Více

Přehazovaná Prahy 15 Dne 24. ledna 2013 se naše slečny z 6. A 7. tříd zúčastnily soutěže v přehazované O pohár starosty Prahy 15.

Přehazovaná Prahy 15 Dne 24. ledna 2013 se naše slečny z 6. A 7. tříd zúčastnily soutěže v přehazované O pohár starosty Prahy 15. Přehazovaná Prahy 15 Dne 24. ledna 2013 se naše slečny z 6. A 7. tříd zúčastnily soutěže v přehazované O pohár starosty Prahy 15. První zápas se ZŠ Nad Přehradou prohrála naše děvčata 0:2 po setech 12:15

Více

Významné mezníky v historii školy III. (od 90. let 20. století)

Významné mezníky v historii školy III. (od 90. let 20. století) Významné mezníky v historii školy III. (od 90. let 20. století) září prosinec duben červen duben 1989/1990 Ředitelem školy byl jmenován Miroslav Horák. Po prázdninách byla otevřena nová učebna informatiky

Více

Nejvšestrannější byl Kuba a postoupil

Nejvšestrannější byl Kuba a postoupil Nejvšestrannější byl Kuba a postoupil Den před velikonočními prázdninami se, ve středu 16. dubna, z naší školy do Českých Budějovic vypravila skupinka osmi žáků, aby poměřila a prověřila své schopnosti

Více

KVĚTEN Vrchol sportovních her 4x4 za účasti našich žáků, výměnné pobyty s partnerskými školami z německého Mellendorfu a Wittenbergu nebo další z barevných dnů v 1.A... To je jen ochutnávka aktivit naší

Více

ÚVODNÍK ZÁCHRANÁŘI OLYMPIÁDA Z ČESKÉHO JAZYKA

ÚVODNÍK ZÁCHRANÁŘI OLYMPIÁDA Z ČESKÉHO JAZYKA 1 ÚVODNÍK Vítejte u 6. čísla Deváťáckých novin. V tomto vydání se dočtete, co se událo u nás v Senožatech v měsíci únoru. Tentokrát nejen ve škole. Došli jsme se podívat také na dětský karneval a na masopustní

Více

Co nás čeká v měsíci LEDNU?

Co nás čeká v měsíci LEDNU? Co nás čeká v měsíci LEDNU? 4.1. se vrátíme zpět do lavic každé pondělí budeme jezdit na plavání 12.1. vystoupí divadelní kroužek pro rodiče od 15:45 v I. třídě 12.1. po představení od 16:00 třídní schůzky

Více

FOTBAL. Dne 20.4.2O15 se na hradištském hřišti odehrál velký fotbalový zápas. Hrálo proti sobě několik třídních týmu.

FOTBAL. Dne 20.4.2O15 se na hradištském hřišti odehrál velký fotbalový zápas. Hrálo proti sobě několik třídních týmu. FOTBAL Dnes dne 20.dubna se na Hradištském hřišti se odehrál fotbalový zápas mezi třídami ZŠ Hradištko.Všichni hráli moc dobře ale vítěz je jen jedan( 1.A > 1.B-2 Mod=2. Oran-3.=4.-6.

Více

Ruština GPB Bohumín Praha Dva postupy do celostátního kola

Ruština GPB Bohumín Praha Dva postupy do celostátního kola Ruština GPB Bohumín Praha Dva postupy do celostátního kola V pátek 7. dubna 2017 proběhl 51. ročník krajského kola ARS Poetica Puškinův památník. V silné konkurenci více než sta soutěžících z celého kraje

Více

SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život

SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE Květen 2015 Motto: Učíme se pro život Obsah : Beseda s policií....1 Týden barev......2 Okresní kolo SHM.......3-4 Exkurze u hasičů......5

Více

Okresní kolo středních škol v šachu

Okresní kolo středních škol v šachu Okresní kolo středních škol v šachu Kdy? 7. prosinec2015 Kde? SPŠS Vsetín O co šlo? V pondělí dne 7. prosince 2015 se na naší škole uskutečnilo okresní kolo středních škol v šachu. Zprávu o průběhu podal

Více

ÚSPĚCHY NAŠICH ŽÁKŮ V SOUTĚŽÍCH A OLYMPIÁDÁCH

ÚSPĚCHY NAŠICH ŽÁKŮ V SOUTĚŽÍCH A OLYMPIÁDÁCH ÚSPĚCHY NAŠICH ŽÁKŮ V SOUTĚŽÍCH A OLYMPIÁDÁCH ŠKOLNÍ ROK 2013/2014 Školní kolo soutěže PIŠQWORKY (8. a 9. třída) 1. místo Ladislav Drápal 2. místo Ondřej Burian 3. místo Michal Jirák 4. 8. místo: Pavla

Více

Školní kolo pěvecké soutěže Loutnička... 29 Chlapci 4. a 5. tříd zvítězili v okrskovém kole vybíjené... 30 Okresní kolo ve vybíjené...

Školní kolo pěvecké soutěže Loutnička... 29 Chlapci 4. a 5. tříd zvítězili v okrskovém kole vybíjené... 30 Okresní kolo ve vybíjené... Obsah První školní den... 2 Okrskové kolo přespolního běhu pro žáky 2. stupně... 2 Okrskové kolo přespolního běhu pro žáky 1. stupně... 3 Den sportu a jazyků na 1. stupni... 4 Den sportu a jazyků na 2.

Více

Základní škola, Rýmařov, Školní náměstí 1. Školáček 2. číslo. Motto školy. Některé věci v životě nejsou samozřejmé a automatické.

Základní škola, Rýmařov, Školní náměstí 1. Školáček 2. číslo. Motto školy. Některé věci v životě nejsou samozřejmé a automatické. Základní škola, Rýmařov, Školní náměstí 1 Školáček 2. číslo Motto školy Některé věci v životě nejsou samozřejmé a automatické. Je třeba si je zasloužit. Například slušným chováním. Školní rok 2015/2016

Více

prosinec 2012 ročník XI číslo 4

prosinec 2012 ročník XI číslo 4 prosinec 2012 ročník XI číslo 4 Trochu obav a pytel legrace a dobrot Letošní mikulášskou nadílku zajistili žáci z 6.A (čert klečící Erik Skalník, stojící zleva čert Terka Kampová, anděl Kristýna Hřídelová,

Více

Hráno 17. ledna. Seriál turnajů OFS zahájili starší žáci. Tradiční fotbalové turnaje žactva pořádané OFS Olomouc v hale gymnázia Hejčín

Hráno 17. ledna. Seriál turnajů OFS zahájili starší žáci. Tradiční fotbalové turnaje žactva pořádané OFS Olomouc v hale gymnázia Hejčín Hráno 17. ledna Seriál turnajů OFS zahájili starší žáci, odstartovala kategorie starších žáků. Do prvního turnaje nastoupili chlapci Litovle, Horky, Černovíra a Nových Sadů a Nemilan. Novosadští dokonce

Více

Sportovní aktivity - 23-

Sportovní aktivity - 23- Sportovní aktivity Na škole pracuje Školní sportovní klub v čele s předsedou a absolventem školy Mgr. Šimonem Lánským. Počet členů je 42. Celoročně pracuje v rámci tohoto klubu volejbalový kroužek studentek.

Více

ÚSPĚCHY NAŠICH ŽÁKŮ V SOUTĚŽÍCH A OLYMPIÁDÁCH ŠKOLNÍ ROK 2015/2016

ÚSPĚCHY NAŠICH ŽÁKŮ V SOUTĚŽÍCH A OLYMPIÁDÁCH ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 ÚSPĚCHY NAŠICH ŽÁKŮ V SOUTĚŽÍCH A OLYMPIÁDÁCH ŠKOLNÍ ROK 2015/2016 9. a 12. 10. Školní kolo PYTHAGORIÁDY (6. 8. třída) Nejúspěšnější řešitelé: 6. třída - Marek Poledna, Matěj Stoklasa 7. třída - Lucie

Více

MEMORIÁL J. HOŇKA VE FLORBALE

MEMORIÁL J. HOŇKA VE FLORBALE MEMORIÁL J. HOŇKA VE FLORBALE KDY: 5. květen 2012 KDE: Středisko Šumbark VEDOUCÍ: Luboš Děcký, Alan srněnský ÚČASTNÍCI: 34 malých florbalistů V sobotu 5.května proběhl v tělocvičně šumbarského střediska

Více

Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016

Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016 Z činnosti ZUŠ od prosince do března 2016 Od začátku zimního měsíce prosince se všechny obory naší ZUŠ intenzivně připravovaly na Vánoční výstavu, která proběhla ve dnech 5. a 6. prosince 2015 a dále na

Více

Sbor dobrovolných hasičů

Sbor dobrovolných hasičů Sbor dobrovolných hasičů V sobotu 12. ledna 2013 se v místním pohostinství konala od 16 hod. Výroční valná hromada SDH Lhoty u Potštejna. Za práci s mládeží bylo uděleno Čestné uznání Janu Havlovi, Lukáši

Více

Příměšťák "Jaro v Majáku"

Příměšťák Jaro v Majáku Příměšťák "Jaro v Majáku" První tři dny jarních prázdnin proběhl v pobočce Maják příměstský tábor. Jaro v Majáku - tak se jmenoval letošní příměstský jarní tábor konaný na pobočce Maják. V průběhu tábora

Více

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Termín: sobota 20.6.2015 Místo konání: Účastníci: fotbalové hřiště TJ Sokol Podlesí TJ Sokol Podlesí FC Lhota u Vsetína TJ Sokol Hošťálková

Více

Přehled výsledků soutěží ve školním roce na I. stupni

Přehled výsledků soutěží ve školním roce na I. stupni Přehled výsledků soutěží ve školním roce 2017 2018 na I. stupni SOUTĚŽE,,ŽURNALISTICKÉHO KROUŽKU Celostátní soutěže,,ch časopisů Soutěž mezi redakcemi 5. místo 3. místo Zuzana DUDKOVÁ Markéta JUREČKOVÁ

Více

Hned první listopadový den nás čekala oslava, Zuzka slavila narozeniny. Oslava se jako vždy povedla, dort byl výborný a děti si to náramně užili.

Hned první listopadový den nás čekala oslava, Zuzka slavila narozeniny. Oslava se jako vždy povedla, dort byl výborný a děti si to náramně užili. Čas běží jako voda a vy držíte v ruce další dvojčíslo našich Kostkovaných novin! Listopad a prosinec patří tradičně mezi nejhezčí měsíce nejen ve školce :o) Hned první listopadový den nás čekala oslava,

Více

Fokus divadlo 2014. Barbora Genserová, studentka 5.B, se v silné konkurenci studentů středních škol umístila na 3. místě. Blahopřejeme!

Fokus divadlo 2014. Barbora Genserová, studentka 5.B, se v silné konkurenci studentů středních škol umístila na 3. místě. Blahopřejeme! Fokus divadlo 2014 Pod tímto názvem Filozoficko-přírodovědecká fakulta Slezské univerzity v Opavě vyhlásila na podzim 1. ročník soutěže o nejlepší divadelní recenzi a kritiku. Jelikož se v literárním semináři

Více

pořádá Turnaj v minihokeji ročníku 2010 a mladší

pořádá Turnaj v minihokeji ročníku 2010 a mladší pořádá Turnaj v minihokeji ročníku 2010 a mladší Propozice turnaje Místo turnaje: Termín konání: Vedení turnaje: Zimní stadion Rudolická 1700 434 01 Most 26.12.2017 úterý od 09:00 do 16:30 hodin Tauš David

Více

ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan

ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková

Více

ŠKOLNÍ KOLA BIOLOGICKÉ OLYMPIÁDY

ŠKOLNÍ KOLA BIOLOGICKÉ OLYMPIÁDY ŠKOLNÍ KOLA BIOLOGICKÉ OLYMPIÁDY Hned po náročném ukončení pololetní klasifikace se tradičně konala školní kola Biologické olympiády ve všech kategoriích. S úkoly spojené s testem, praktickými úlohami

Více

Ve školním kole dějepisné soutěže zvítězily studentky ze třídy 5. A

Ve školním kole dějepisné soutěže zvítězily studentky ze třídy 5. A Ve školním kole dějepisné soutěže zvítězily studentky ze třídy 5. A Dne 15. března 2017 proběhlo za účasti 17 studentů sdružených do 6 týmů školní kolo Dějepisné soutěže gymnázií ČR a SR. Tato dějepisná

Více

ŠKOLNÍ ROK 2012/2013

ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 Letošní rok je ve znamení lesa, tak se totiž jmenuje naše nové celoroční téma. Protože kousek lesa máme i na naší krásné školní zahradě, mohli jsme toto téma prožívat naplno hned od

Více

Program školního roku

Program školního roku Program školního roku SOUTĚŽE A PROJEKTY : 2015 2016 Projekt Čtení pomáhá Prohlubování projektu etické výchovy do výuky Nadační fond Dětský čin roku Výtvarné soutěže okresního, krajského i celostátního

Více

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK. Zima

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK. Zima ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK 13. O2. 2018 1 ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA SUCHOHRDLY U MIROSLAVI VYDÁVAJÍ ŽÁKOVSKÝ ČASOPIS TULIPÁNEK Zima 2017-2018 Po podzimních prázdninách a informativní třídní schůzce

Více

ŠKOLNÍ ČASOPIS ZŠ VYŠKOV, NÁDRAŽNÍ 5 ZÁJEZD ŽÁKŮ 8. A 9. TŘÍD DO ANGLIE

ŠKOLNÍ ČASOPIS ZŠ VYŠKOV, NÁDRAŽNÍ 5 ZÁJEZD ŽÁKŮ 8. A 9. TŘÍD DO ANGLIE ŠKOLNÍ ČASOPIS ZŠ VYŠKOV, NÁDRAŽNÍ 5 ZÁJEZD ŽÁKŮ 8. A 9. TŘÍD DO ANGLIE PYTHAGORIÁDA ÚSPĚCHY V SOUTĚŽÍCH NEJLEPŠÍ ROČNÍKOVÉ PRÁCE ZAJÍMAVÉ AKCE ANDĚLSKÝ TROJBOJ květen-červen 2015 Myslíme a jednáme ekologicky.

Více

S gratulacemi vítězi a úspěšnému kolektivu Mgr. Pavel Kváš

S gratulacemi vítězi a úspěšnému kolektivu Mgr. Pavel Kváš Již tradicí se stala naše účast v republikovém finále zeměpisné soutěže EUROREBUS. I tentokrát jsme se vydali se skupinkou studentů 5.C Matějem Vaňkem, Albertem Štěrbou a Terezou Weismanovou o den dříve

Více

Výroční zpráva za rok 2016 oddílu TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate

Výroční zpráva za rok 2016 oddílu TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate Výroční zpráva za rok 2016 oddílu TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate Oddíl TJ Sokol Vysoké Mýto Moderního sportovního karate vznikl roku 1993. V roce 2016 zde bylo registrováno 61 cvičenců všech

Více

Soutěže v průběhu školního roku

Soutěže v průběhu školního roku Soutěže v průběhu školního roku ZŠ považuje podporu a rozvíjení nadání, a to ve společenskovědních, přírodních a technických předmětech, sportovních soutěžích, za jednu ze svých hlavních priorit. Tomu

Více

Soutěže ve školním roce 2011/2012

Soutěže ve školním roce 2011/2012 Soutěže ve školním roce 2011/2012 Termín Název soutěže Umístění 5. říjen Podzimní Kiosk 1. stupeň Výsledky: 1.třídy 1.místo: Stráněl Vojtěch 2.místo: Šmídová Michaela 2.třídy - 2.místo: Nesvadba Tomáš

Více

1. benefiční aukce. www.zszebetin.cz Křivánkovo náměstí 11, Brno, T: 546 217 127, E: info@zszebetin.cz Zřizovatelem školy je městská část Brno-Žebětín

1. benefiční aukce. www.zszebetin.cz Křivánkovo náměstí 11, Brno, T: 546 217 127, E: info@zszebetin.cz Zřizovatelem školy je městská část Brno-Žebětín Třída: 5.A Bartoň Martin, 5. A Čmelová Klára, 5. A Bílá Marcela, 5. A Kohl Štěpán, 5. A Fraňková Romana, 5. A Třída: 5.A Kuchaříková Klára, 5. A Svobodová Simona, 5. A Zaplatilová Eva, 5. A Mička Filip,

Více

ARS Poetica Puškinův památník

ARS Poetica Puškinův památník ARS Poetica Puškinův památník 50. ročník Je to k nevíře, ale v pátek 8. 4. 2016 v Bohumíně proběhl již 50. ročník krajské přehlídky ARS Poetica Puškinův památník. Jubilejního ročníku se zúčastnilo téměř

Více

Školní kolo konverzační soutěže v angličtině 2014

Školní kolo konverzační soutěže v angličtině 2014 Školní kolo konverzační soutěže v angličtině 2014 V pátek 24. 1. se na naší škole konalo školní kolo konverzační soutěže v angličtině. Soutěž proběhla ve dvou kategoriích: IIB (1.-2. ročník) a IIIA (3.-5.

Více

Vybíjená dívek Prahy 15

Vybíjená dívek Prahy 15 Vybíjená dívek Prahy 15 Dne 26. března 2014 čekaly naše mladé slečny ze 4. 5. tříd boje ve vybíjené O pohár starosty Prahy 15 na ZŠ Hostivař. Vstup do turnaje vyšel dívkám parádně a ZŠ Nad Přehradou dívky

Více

Motto: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život

Motto: SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE. Učíme se pro život SPECIÁLNÍ ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA U Červeného kostela 110, TEPLICE Leden 2014 Motto: Učíme se pro život Obsah : Výstava v knihovně......1 Má nejoblíbenější květina...2 Beseda v knihovně........3

Více

Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2016

Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2016 Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2016 Ceny podle bodu 5a): Podle navržených kritérií pro 2. stupeň ZŠ vychází následující pořadí: 1. Strachotová Helena,

Více

31. ČÍSLO PROSINEC 2015

31. ČÍSLO PROSINEC 2015 31. ČÍSLO PROSINEC 2015 OBSAH 31. ČÍSLA: - vánoční anketa - úspěchy v soutěžích - vánoční kvíz o skvělé ceny - křížovka pro nejmenší - sportovní komentáře - Čertovská a Mikulášská laťka - vánoční příběhy

Více

Turnaj stolního tenisu

Turnaj stolního tenisu - 1 - Turnaj stolního tenisu Turnaj se konal 28. května 2016 jako 2. roč. Memoriálu Luboše Vernera. Účast z ostatních klubů byla malá, byli však přítomni 4 členové výboru Společnosti Parkinson včele s

Více

Naši studenti na Moravskoslezském matematickém šampionátu 2015

Naši studenti na Moravskoslezském matematickém šampionátu 2015 Naši studenti na Moravskoslezském matematickém šampionátu 2015 Ve čtvrtek 22. 10. 2015 se konal 13. ročník matematické soutěže pořádané Wichterleho gymnáziem v Porubě. Soutěže se tradičně účastní studenti

Více

ŠKOLNÍ NOVINY. Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633.

ŠKOLNÍ NOVINY. Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633. ŠKOLNÍ NOVINY Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633 Základní škola Kolín IV., Prokopa Velikého 633 krcmarovamarketa.3zskolin@iskola.cz, polakovapetra.3zskolin@iskola.cz Web: www.3zskolin.cz Číslo

Více

Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2014

Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2014 Cena Anny a Jaromíra Hlubíkových pro nejlepší žáky ZŠ a MŠ Jaromíra Hlubíka Lipov 2014 Uudělení Ceny podle bodu 5a): Podle navržených kritérií pro 2. stupeň ZŠ vychází následující pořadí: 1. Strachotová

Více

Školní kolo dějepisné olympiády

Školní kolo dějepisné olympiády Školní kolo dějepisné olympiády Ve čtvrtek dne 23. listopadu proběhlo na našem gymnáziu školní kolo Dějepisné olympiády kategorie ZŠ a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií. Ze všech tříd 1. a 2.

Více

První kolo se našim chlapcům a děvčatům moc nevydařilo.

První kolo se našim chlapcům a děvčatům moc nevydařilo. Víkendové výsledky vodního póla 3. víkend probíhají nadstavbové turnaje vodního póla, ve kterých se rozhoduje o pořadí v jednotlivých soutěžích. Přebor ČR starších žáků Svoji účast v nadstavbových turnajích

Více

Letos si žákovský parlament připravil pro své učitele neobvyklý dárek. Připravil projekt, při kterém si žáci a učitelé vyměnili role.

Letos si žákovský parlament připravil pro své učitele neobvyklý dárek. Připravil projekt, při kterém si žáci a učitelé vyměnili role. Letos si žákovský parlament připravil pro své učitele neobvyklý dárek. Připravil projekt, při kterém si žáci a učitelé vyměnili role. Žáci tak Umožnili svým učitelům vrátit se do dětství a usednout do

Více

Základní škola a mateřská škola Pustějov, příspěvková organizace. od roku

Základní škola a mateřská škola Pustějov, příspěvková organizace. od roku Základní škola a mateřská škola Pustějov, příspěvková organizace od roku 1995-2010 Gymnázium Mikuláše Koperníka v Bílovci Tito žáci byli přijati na osmileté gymnázium : šk.rok 1996/ 97 Bartošek Zdeněk

Více

Š kolní kolo chemicke olympiá dy

Š kolní kolo chemicke olympiá dy Š kolní kolo chemicke olympiá dy Během měsíce ledna proběhlo školní kolo chemické olympiády kategorie D, které obsahovalo domácí část, kontrolní test a praktickou část v chemické laboratoři. Olympiády

Více

1.čtvrtletní pedagogická rada

1.čtvrtletní pedagogická rada Pondělí 4.11. Městská policie 5.B 10.00-11.40 Mgr.Holcová Pondělí 4.11. SCIO testy v 9.A + 9.B Městská policie 8.00-9.40 5.A ve třídě 5.A 10.00-11.40 5.B ve třídě 5.A, Okresní knihovna ŠD 13.30-14.30 Výlet

Více

ŠKOLTÝN. Školní časopis Základní školy v Týnci nad Labem 15. ročník Číslo 3

ŠKOLTÝN. Školní časopis Základní školy v Týnci nad Labem 15. ročník Číslo 3 ŠKOLTÝN Školní časopis Základní školy v Týnci nad Labem 15. ročník Číslo 3 Obsah 1. Lyžařský výcvikový kurz 2. Tři králové, zápis do 1. třídy 3. Zimní škola v přírodě 4. Vánoční laťka, florbal starší dívky

Více

Matě j Vaně k na podzimní Expědici Eurorěbus

Matě j Vaně k na podzimní Expědici Eurorěbus Matě j Vaně k na podzimní Expědici Eurorěbus Matěj Vaněk, student 6. C, se na podzim zúčastnil v rámci svojí výhry v zeměpisné soutěži EUROREBUS akce Expedice EUROREBUS, pořádané organizátorem soutěže

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA

STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA PROSINEC 2016 NÁVŠTĚVA HOKEJOVÉHO UTKÁNÍ Žáci internátu z Opočna navštívili na místním zimním stadionu hokejové utkání mužů

Více

Znáte postavičky, které jsou schované ve spojovačkách? O prázdninách byste si o nich mohli něco přečíst.

Znáte postavičky, které jsou schované ve spojovačkách? O prázdninách byste si o nich mohli něco přečíst. Znáte postavičky, které jsou schované ve spojovačkách? O prázdninách byste si o nich mohli něco přečíst. Ještě a pár dnů a přijde změna. Konečně tu budou Tajenka 1) Nejlepší přítel člověka je...? 2) Co

Více

Zeměpisná soutěž Eurorebus

Zeměpisná soutěž Eurorebus Zeměpisná soutěž Eurorebus Vynikajícího úspěchu dosáhli naši studenti ve Veřejném krajském kole soutěže Eururebus, které se konalo 1. dubna v Ostravě. Studenti Tereza Weissmannová, Albert Štěrba a Matěj

Více

ŠACHOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ OLOMOUC

ŠACHOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ OLOMOUC ŠACHOVÉ SOUSTŘEDĚNÍ OLOMOUC Jako každé Velikonoce se účastnila výprava našeho klubu olomouckého Turnaje přátelství, pořádaného Brněnskou šachovou školou formou devíti kol, jež se odehrají v rámci tří dnů.

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA

STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA BŘEZEN 2017 ŠKOLNÍ PLES V pátek 3. března se konal v Kodymově národním domě v Opočně stužkovací ples naší školy, kde byli

Více

Internetová mátemátická olympiá dá

Internetová mátemátická olympiá dá Internetová mátemátická olympiá dá V úterý 28. listopadu 2017 se uskutečnil již desátý ročník Internetové matematické olympiády. Podobně jako v minulých létech se soutěžilo v kategorii sedmičlenných družstev.

Více

Rozdělení do skupin na přípravné kurzy čtyřleté studium

Rozdělení do skupin na přípravné kurzy čtyřleté studium Rozdělení do skupin na přípravné kurzy čtyřleté studium P. č Příjmení Jméno Typ studia Skupina Učebna Čas zahájení 1 Bednaříková Andrea čtyřleté Čtvrtek A 4117 14:30 2 Bednaříková Nikol čtyřleté Čtvrtek

Více

mfabianova@sosboh.cz ŠSK při SŠ, Bohumín, p. o. je členem Asociace školních sportovních klubů České republiky ve sportovních kroužcích sdružuje každoročně více než 100 sportujících žáků a žaček reprezentační

Více

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů

Výroční zpráva 2014. Štěpánkovická fotbalová liga. - spolek amatérských hráčů Výroční zpráva 2014 Štěpánkovická fotbalová liga - spolek amatérských hráčů Úvodní slovo Vážení přátelé, předkládáme Vám výroční zprávu o činnosti amatérských hráčů za uplynulý rok 2014. Štěpánkovické

Více

ÚVODNÍK ZAHÁJENÍ ŠKONÍHO ROKU SEZNÁMENÍ S PRVŇÁČKY

ÚVODNÍK ZAHÁJENÍ ŠKONÍHO ROKU SEZNÁMENÍ S PRVŇÁČKY 1 ÚVODNÍK HALÓ, HALÓ, jsou tady noví deváťáci a s nimi i další ročník Deváťáckých novin. Prvním číslem vás provedou Bára, Péťa a Monča. Jak jste možná zaregistrovali, na školních stránkách se přes prázdniny

Více

HASIČSKÉ SOUTĚŽE V POŽÁRNÍM ÚTOKU, KTERÝCH SE V ROCE 2012 ZÚČASNILI HASIČI A HASIČKY Z SDH KYJOV.

HASIČSKÉ SOUTĚŽE V POŽÁRNÍM ÚTOKU, KTERÝCH SE V ROCE 2012 ZÚČASNILI HASIČI A HASIČKY Z SDH KYJOV. HASIČSKÉ SOUTĚŽE V POŽÁRNÍM ÚTOKU, KTERÝCH SE V ROCE 2012 ZÚČASNILI HASIČI A HASIČKY Z SDH KYJOV. V roce 2012 se za SDH Kyjov v hasičských soutěžích v požárním útoku účastnili: Za ŽENY: Brožová Veronika,

Více

Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A

Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A Náš třídní výlet do Jeseníků - 9.A 9.5.2016 v pondělí ráno jsme se sešli spolu s našimi učitelkami R. Svobodovou a J. Hanzlíkovou ve vestibulu Hlavního nádraží města Brna. Až jsme se všichni sešli, přesunuli

Více

Časopis žáků ZŠ Batelov Číslo 2, květen 2014

Časopis žáků ZŠ Batelov Číslo 2, květen 2014 Časopis žáků ZŠ Batelov Číslo 2, květen 2014 Milí čtenáři, vítáme vás u 2. vydání školního časopisu Soví rozhledy. Doufáme, že vás zaujme a že společně s námi budete sledovat, co se děje u nás ve škole,

Více

nejmladší žactvo Rok. nar. JEDNOTA mladší žákyně - I. KATEGORIE: 2005-2007 25 m

nejmladší žactvo Rok. nar. JEDNOTA mladší žákyně - I. KATEGORIE: 2005-2007 25 m PŘEBOR ŽUPY DR.BUKOVSKÉHO - PLAVÁNÍ - 3.11.2013 KATEGORIE: nejmladší žactvo 2008 a mladší Bartošek Adam 2009 Slavíkovice hry ve vodě Bartošek Matěj 2011 Slavíkovice hry ve vodě Daněk Jan 2008 Vyškov hry

Více

Střední odborná škola stavební a zahradnická, Učňovská 1, Praha 9, 190 00. Sladký domov. 25. číslo léto 2015. Hurá na prázdniny!

Střední odborná škola stavební a zahradnická, Učňovská 1, Praha 9, 190 00. Sladký domov. 25. číslo léto 2015. Hurá na prázdniny! Střední odborná škola stavební a zahradnická, Učňovská 1, Praha 9, 190 00 Sladký domov 25. číslo léto 2015 Hurá na prázdniny! 1 Slovo úvodem Rok se s rokem sešel a už se zase blíží obávaná doba vysvědčení

Více

EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT

EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT EVROPSKÝ TÝDEN MOBILITY A EVROPSKÝ DEN BEZ AUT 2012 Statutární město Karlovy Vary Statutární město Karlovy Vary se v letošním roce již tradičně zapojilo do kampaní Evropský týden mobility a Evropský den

Více

Veřejný SYNOT TIP v rámci Valašského poháru

Veřejný SYNOT TIP v rámci Valašského poháru ŘEDITEL ZÁVODU Ekart Jindřich (CZE) START HOMOLOGACE 072/01/04 STARTOVNÍ ČAS 14:00 16:00 Myšáci 1 16 Martínek Lukáš 2008 37.03 2 106 Skalička Jiří 2008 37.04 0.01 3 49 Kohoutek Tomáš 2008 37.91 0.88 4

Více

Informace pro rodiče

Informace pro rodiče Informace pro rodiče časopis MŠ Brouček leden 2015 Vydává: Mateřská škola Brouček Prackovice nad Labem Tel: 416 539 112 http://www.msbroucek.eu e-mail: msbroucek@seznam.cz Platby v MŠ Platbu inkasem provedeme

Více

Výroční zpráva za rok 2015 oddíl TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate

Výroční zpráva za rok 2015 oddíl TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate Výroční zpráva za rok 2015 oddíl TJ Sokol Vysoké Mýto Moderní Sportovní Karate Oddíl TJ Sokola Vysoké Mýto Moderního sportovního karate vznikl roku 1993. Cvičí zde 14 cvičenců všech věkových skupin. Z

Více

MISTROVSTVÍ EVROPY - seniorů

MISTROVSTVÍ EVROPY - seniorů RYBAŘENÍ NA LETIŠTI 7. - 11. září se v polském městě Leszno, za účasti 13 států, konalo Mistrovství Evropy seniorů v rybolovné technice. ČR na ME vyslala dvě družstva, jedno mužů 6 členné a jedno žen 3

Více

1. kolo 12. března 2007 od 14.15 h do 15.15 h 2. kolo 16. dubna 2007 od 14.15 h do 15.15 h 3. kolo 14. května 2007 od 14.15 h do 15.

1. kolo 12. března 2007 od 14.15 h do 15.15 h 2. kolo 16. dubna 2007 od 14.15 h do 15.15 h 3. kolo 14. května 2007 od 14.15 h do 15. Držitel zlaté medaile z letošní Mezinárodní fyzikální olympiády Pavel Motloch navštívil čtvrté kolo Fyzikální ligy ve Frýdku-Místku. Protože jsem Pavla učil matematiku, fyziku, tak musím široké debrujárské

Více

ŠKOLNÍ NOVINY 2015/2016 číslo 1 ( 1. června 2016)

ŠKOLNÍ NOVINY 2015/2016 číslo 1 ( 1. června 2016) ŠKOLNÍ NOVINY 2015/2016 číslo 1 ( 1. června 2016) DRAZÍ SPOLUŽÁCI Vítejte ve ŠKOLNÍCH NOVINÁCH. Zde se budete dozvídat novinky, které se staly nebo se budou teprve dít. Věříme, že se Vám budou líbit. Redaktorem

Více

Výsledková listina - družstva

Výsledková listina - družstva Výsledková listina - družstva mladší dívky pořadí 1. GY Česká Třebová 4 156 2. zš Habrmanova, ČT 3 294 3. ZŠ Svatopluka Čecha, Choceň 3 102 4. ZŠ Komenského, ÚnO 2 862 5. ZŠ Bratří Čapků, ÚnO 2 439 Statistika:

Více

ZPRAVODAJ ZŠ KUNOVICE, U PÁLENICE

ZPRAVODAJ ZŠ KUNOVICE, U PÁLENICE ZPRAVODAJ ZŠ KUNOVICE, U PÁLENICE LISTOPAD 2018 CO JSME VE ŠKOLE ZVLÁDLI BĚHEM LISTOPADU POTKÁVAT SE POTKALI JSME SE NA RODIČÁCÍCH Znovu Vás přišlo víc než 90% Chceme, aby se Vaše děti cítily ve škole

Více