Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha"

Transkript

1 Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Přítomni: p. Adámek, p. Bělka, p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Kolář (od 10 hod), p. Novák, p. Srba (do 16:10) Omluveni: pí. Drozdová Sekretariát: sl. Korandová Trvání: Čtvrtek , 9:30 17:00

2 Kontrola plnění úkolů Kontrola plnění Splněné úkoly úkolů Úkol č.18/034 Zajistit opatření pro problematiku GDPR pro ČSH a informovat o něm kluby sdružené v ČSH. Úkol č.18/063 Předložit písemný koncept akcí souvisejících s červnovým kvalifikačním utkáním mužů v Ostravě. Úkol č.19/008 Předložit upravený návrh změn stanov dle připomínek. Kontrola plnění Nesplněné úkoly úkolů Úkol č. 18/008 Projednat s předsedou OKK výhrady uvedené ve zprávě OKK a poskytnout součinnost při realizaci kontrol. (Zodpovídá: p. Chvalný, nový termín: ) Úkol č.19/004 Předložit návrhy na úpravy Řádů. (Zodpovídá: všichni členové Exekutivy, nový termín: ) Úkol č.19/007 Zajistit nabídky od obou partnerů na dodávku míčů na další období. (Zodpovídá: p. Chvalný, p. Kolář, p. Srba, nový termín: ) Kontrola Trvající úkoly plnění úkolů Úkol č.18/064 Připravit úpravu textace Zásad činnosti reprezentačních družstev. (Zodpovídá: p. Čurda, p. Adámek, nový termín: ) Úkol č.19/005 Předložit návrhy na úpravy Řádů v paragrafovém znění včetně důvodové zprávy. (upraveno) (Zodpovídá: p. Novák, nový termín: )

3 Hlasování per-rollam Dne proběhlo hlasování per-rollam o schválení parametrů zadávací dokumentace k výběrovému řízení na nový informační systém. Usnesení: Exekutiva ČSH schvaluje parametry zadávací dokumentace výběrového řízení na dodávku nového informačního systému a webového portálu ČSH. Hlasování: pro 5, proti 4. Exekutiva se dohodla na změně zadání výběrového řízení na dodávku informačního systému. Dne proběhlo druhé hlasování per-rollam k informačnímu systému. Usnesení: Exekutiva ČSH schvaluje změnu ve vyhlášeném výběrovém řízení na dodávku nového informačního systému a to rozdělení VŘ na 2 etapy. V první etapě půjde pouze o dodávku nabídky analýzy IS. Druhá etapa VŘ bude vyhlášena až po vyhodnocení etapy analýzy. Hlasování: pro 8, proti 1. Úkol č.19/009 Výběrové řízení analýza informačního systému Exekutiva se seznámila s podklady a souhrnem nabídek (vč. ocenění analýzy a časového harmonogramu) firem, které se přihlásily do výběrového řízení na informační systém ČSH. Účastníky výběrového řízení byly tyto firmy: AstrumQ Interactiva s.r.o.; Barclet a.s.; Designeo Creative s.r.o.; ESMEDIA Interactive s.r.o.; esports s.r.o.; LeClavera s.r.o.; OLC Systems s.r.o.; Stengl s.r.o. a Unionsoft s.r.o. Jednotlivé nabídky byly diskutovány a Exekutiva rozhodla, že budou osloveny 4 vybrané firmy, se kterými proběhne 2. kolo VŘ k upřesnění požadavků. Exekutiva ČSH projednala pověření osoby nejen k realizaci výběrového (výběrových) řízení, ale k realizaci celého projektu Zhotovení informačního systému ČSH. Exekutiva se shodla, že touto osobou bude p. Chvalný. Sekretariát bude na realizaci poskytovat nezbytnou administrativní a servisní podporu (generální sekretář a p. Šimůnek). Neprodleně po jednání Exekutivy bude probíhat druhé kolo výběrového řízení se 4 vybranými firmami. Předmětem 2. kola výběrového řízení bude zejména způsob tvorby analýzy, formální a obsahové výstupy analýzy, personální zabezpečení tvorby analýzy a zpřesnění cenového odhadu: AstrumQ Interactiva s.r.o.; Designeo Creative s.r.o.; LeClavera s.r.o. Stengl s.r.o., Usnesení: Exekutiva ČSH rozhodla, že do dalšího kola výběrového řízení na zhotovení analýzy informačního systému ČSH postupují 4 firmy. Za tento projekt zodpovídá p. Chvalný. Hlasování: pro 8, proti 0, zdržel se 1. Výsledkem by mělo být zpřesnění nabídky s důrazem na tato kritéria: cena, termín, hloubka analýzy, personální složení týmu (počet lidí a vazba na firmu). Předložit návrh na dodavatele analýzy informačního systému na základě výsledků 2. kola výběrového řízení. Zodpovídá: p. Chvalný Termín:

4 Úkol č.19/010 Výběrové řízení na dodavatele sportovního vybavení reprezentačních družstev ČSH Členové Exekutivy se podrobně seznámili se souhrnem nabídek od dodavatelů na sportovní vybavení vč. dodaných vzorků. Nabídky předložily tyto oslovené firmy: Šampion, a.s.; YOURSPORT plus; Agura, s.r.o.; Salming ČR s.r.o.; Winner Sport, a.s.; Levesportkoncept; INA SPORT spol. s r.o. Bylo navrhnuto vybrat 3 firmy, které nejlépe splňují požadované parametry: Šampion, a.s. YOURSPORT plus Agura, s.r.o. Usnesení: Exekutiva ČSH rozhodla, že bude uspořádáno 2. kolo výběrového řízení na dodávku sportovního vybavení za účasti 3 vybraných firem. Hlasování: pro 9, proti 0, zdržel se 0. Ve 2. kole výběrového řízení budou upřesněny požadavky na objem vybavení (pro národní týmy na 2 roky), požadovanou kvalitu materiálu, možnost dodání dresů v národních barvách atd. Pro 2. kolo výběrového řízení bude zřízena výběrová komise skládající se ze 3 členů Exekutivy ČSH p. Adámek, p. Čurda, p. Srba. Usnesení: Exekutiva ČSH pověřuje své 3 členy ve složení p. Adámek, p. Čurda a p. Srba k uspořádání 2. kola výběrového řízení na dodavatele sportovní vybavení. Hlasování: pro 7, proti 0, zdržel se 2. Předložit vyhodnocení 2. kola výběrového řízení na dodavatele sportovního vybavení reprezentačních družstev ČSH. Zodpovídá: p. Adámek, p. Čurda, p. Srba Termín: Stanovy ČSH Exekutiva se seznámila s upraveným návrhem stanov. K úpravám proběhla diskuse a další připomínky budou zapracovány právníkem. V souvislosti s novými stanovami bylo rozhodnuto o termínu svolání konference ČSH, a to v prosinci (popř. listopadu), na které budou stanovy a nové Řády schvalovány současně s tím, že jejich účinnost bude odložena od července 2020, zejména s ohledem na tvorbu nového informačního systému. Členové Exekutivy ČSH, krajské svazy a kluby mohou podávat návrhy na úpravu Řádů do 31. května Harmonogram pojednání novely Řádů ČSH Duben 2019 Červenec 2019 podněty od klubů a krajských svazů Září 2019 Říjen 2019 připomínkování návrhu v klubech ČSH a krajských svazech Prosinec 2019 projednání Konferencí ČSH Červenec 2020 účinnost schválených řádů V souvislosti s úpravou Řádů ČSH se posouvá termín úkolu č.19/005. Harmonogram pojednání novely Stanov ČSH Duben 2019 Květen 2019 připomínkování návrhu v krajských svazech házené Září Říjen 2019 připomínkování návrhu v klubech ČSH Prosinec 2019 projednání Konferencí ČSH Červenec 2020 účinnost schválených stanov Usnesení: Exekutiva ČSH schvaluje harmonogram pro připomínkování a projednání Stanov a Řádů. Hlasování: pro 9, proti 0, zdržel se 0.

5 Rozpočet ČSH 2019 Exekutiva se seznámila s druhou verzí rozpočtu ČSH na rok Tato verze již obsahuje schválené výše dotací MŠMT na rok Prezident ČSH komentoval druhou verzi rozpočtu s tím, že ani tato verze nemůže být konečná, protože rozpočet v této verzi je schodkový. V dalším období bude rozpočet projednán se všemi členy Exekutivy s důrazem na hledání rezerv v jednotlivých oblastech svěřené působnosti členů Exekutivy ČSH. Úkol č.19/011 Předložit návrh 3. verze rozpočtu ČSH na rok Zodpovídá: p. Chvalný Termín: Diskuse o systému talentované mládeže, školení XPS Network S ohledem na rozsah jednání Exekutivy se na pořad jednání nedostala diskuse o systému talentované mládeže. Exekutiva ČSH se dohodla, že k systému talentované mládeže bude svoláno samostatné jednání. Exekutiva se shodla rozšířit plánované jednání i na od 14:00. Exekutiva ČSH byla informována o 2. etapě školení systému XPS (pro trenéry RHC a TCM a členy komisí), které proběhne v termínech v Praze: 9-11 hod školení, od 11 hod diskuse k systému talentované mládeže v Olomouci: hod školení, od 18 hod diskuse k systému talentované mládeže Diskuse se členy Exekutivy ČSH na téma fungování systému talentované mládeže následují oběma školením. 3. etapa bude probíhat na začátku června Ustanovení trenéra RD juniorů na nové období Exekutiva se seznámila s návrhem reprezentační komise mužů. V létě 2019 se ustanovuje nový tým RD juniorů, z tohoto důvodu navrhuje RKM p. Pavla Pauza jako hlavního trenéra RD juniorů na období Usnesení: Exekutiva ČSH ustanovuje jako hlavního trenéra RD juniorů p. Pavla Pauzu. Hlasování: pro 7, proti 0, zdržel se 1. Členství p. Bendla a p. Svitáka Exekutiva ČSH diskutovala členství bývalého prezidenta ČSH p. Bendla a bývalého jednatele společnosti CS Handball p. Svitáka a navrhla je na vyloučení z ČSH. Usnesení: Exekutiva rozhodla o vyloučení R. Bendla a J. Svitáka z Českého svazu házené, na základě článku VIII, odst. 8.3., písm. b)., konkrétně pro poškozování dobrého jména Českého svazu házené. Hlasování: pro 9, proti 0, zdržel se 0.

6 Různé Exekutiva ČSH se seznámila s písemným materiálem k programu celodenní akce při kvalifikačním utkání reprezentačního družstva mužů v Ostravě (viz úkol č.18/063). K předloženému materiálu proběhla diskuse a doprovodný program akce byl upřesněn dle požadavků akcí jednotlivých komisí. Podkladovému materiálu chyběl rozpočet akce. sl. Korandová informovala o řešení problematiky GDPR pro ČSH (viz úkol 18/034). Sekretariát ČSH je dořešen. Manuál pro kluby ČSH bude rozeslán interní poštou do p. Srba požádal o zaslání informací o financování přestavby a vybavení nových kanceláří a ceně letenek na akce reprezentačních družstev žen. Exekutiva projednala kauzu způsobu mediální prezentace problému HCB Karviná a dohodla se na interní reakci do klubů Extraligy. Pokud by se ze strany klubů Extraligy měla podobná mediální prezentace opakovat, přistoupí řídící orgány k razantnějším opatřením. Exekutiva diskutovala nad tématem odměňování členů jednotlivých komisí a shodla se na potřebě standardizovat odměňování členů komisí s ohledem na frekvenci a rozsah činnosti. p. Bochnia upozornil na dlouhodobě diskutovanou změnu soutěže 1. ligy mužů, tuto problematiku je potřeba vyřešit - svolat schůzku prvoligových klubů. p. Adámek informoval o změně v plánu akcí RD juniorek se bude konat tréninkový kemp vč. 2 mezinárodních utkání. Dále informoval o změně místa konání akcí RD žen, zrušení říjnové akce RD juniorek z důvodu kolize v termínové listině. Exekutiva ČSH bere změny v plánu akcí RD juniorek a žen na vědomí. Porada předsedů krajských svazů se koná v Praze. Diskutovat se budou tato témata: profesionalizace krajů, členská základna, ekonomika krajů, legislativní předpisy atd. p. Chvalný informoval o společném projektu 4 sportovních svazů (florbal, volejbal, basketbal, házená) na výstavbu multifunkčních sportovních hal v ČR. Příští jednání Zapsala Zpracoval Kontroloval , sídlo ČSH Petra Korandová Petra Korandová Jaroslav Chvalný Datum

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 11 7. 3. 2019 Praha Přítomni: p. Adámek, p. Bělka, p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Kolář, p. Srba Omluveni: p. Novák Sekretariát: pí.

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 9 11. 1. 2019 Praha Přítomni: p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Novák, p. Srba, Omluveni: p. Adámek, p. Bělka, p. Kolář Hosté: p. Mičkal

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 13 29. - 30. 4. 2019 Praha Přítomni: PO+ÚT: p. Adámek, p. Bělka, p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Novák, p. Srba; pouze PO: p. Kolář Omluveni:

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 14 30. 5. 2019 Praha Přítomni: p. Adámek, p. Bělka (do 12:15), p. Čurda (do 12:00), p. Chvalný, p. Kolář, p. Novák, p. Srba Omluveni: p. Bochnia, sl. Hapková

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Přítomni: Omluveni:

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Přítomni: Omluveni: Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 8 6. 12. 2018 Praha Přítomni: Omluveni: p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Kolář, p. Novák, p. Srba p. Adámek, p. Bělka Hosté: p. Nosek

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 10 30. 1. 2019 Praha Přítomni: p. Adámek, p. Bochnia (do 14:20), p. Čurda (do 14:00), p. Chvalný, p. Kolář, p. Novák, p. Srba Omluveni: p. Bělka, sl. Hapková

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 4 12. 7. 2018 Praha Přítomni: Omluveni: p. Adámek, p. Bochnia, p. Čurda, p. Chvalný, p. Kolář, p. Novák, p. Srba p. Bělka, sl. Hapková Trvání: Zahájení

Více

Zápis z 23. jednání Exekutivy ČSH Praha,

Zápis z 23. jednání Exekutivy ČSH Praha, Zápis z 23. jednání Exekutivy ČSH Praha, 3. 11. 2017 Přítomni: R. Bendl, L. Šrámková, V. Haber, J. Bělka, T. Augustýn M. Duda (do 16:15) V. Simu, J. Žďárský Hosté: R. Miček, J. Sviták Místo konání: ČSH,

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Přítomni:

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Přítomni: Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 7 1. 11. 2018 Praha Přítomni: Omluveni: p. Adámek, p. Bělka, p. Čurda, p. Chvalný, sl. Hapková, p. Kolář, p. Novák, p. Srba, p. Bochnia - Trvání: Čtvrtek

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Kontrola plnění úkolů

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Kontrola plnění úkolů Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 3 12. 6. 2018 Praha Přítomni: p. Bělka, p. Bochnia, p. Čurda, sl. Hapková, p. Chvalný, p. Novák, p. Srba Nepřítomni: p. Adámek, p. Kolář Hosté: p. Kozma,

Více

Zápis z 24. jednání Exekutivy ČSH Praha,

Zápis z 24. jednání Exekutivy ČSH Praha, Zápis z 24. jednání Exekutivy ČSH Praha, 1. 12. 2017 Přítomni: R. Bendl, L. Šrámková, V. Haber, M. Duda (do 12:30), V. Simu, J. Žďárský Omluveni: J. Bělka, T. Augustýn Hosté: R. Miček, J. Sviták Místo

Více

Zápis z 26. jednání Exekutivy ČSH Praha,

Zápis z 26. jednání Exekutivy ČSH Praha, Zápis z 26. jednání Exekutivy ČSH Praha, 12. 1. 2018 Přítomni: R. Bendl, L. Šrámková, V. Haber, M. Duda, V. Simu, J. Žďárský, J. Bělka (od 13:30) Omluveni: Hosté: R. Miček, J. Sviták Místo konání: ČSH,

Více

Zápis z 31. zasedání Exekutivy ČSH Praha, dne

Zápis z 31. zasedání Exekutivy ČSH Praha, dne Zápis z 31. zasedání Exekutivy ČSH Praha, dne 11.4.2018 Přítomni: 6 Šrámková, Simu, Žďárský, Haber, Duda, Bělka (přes Skype) Hosté: Deml, Melničuk, Konečný Místo konání: sídlo ČSH, zasedací místnost Trvání

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Přítomni:

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha. Přítomni: Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 6 4. 10. 2018 Praha Přítomni: Omluveni: p. Adámek, p. Bělka, p. Čurda, p. Chvalný, sl. Hapková, p. Kolář, p. Novák, p. Srba p. Bochnia Trvání: Čtvrtek

Více

Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 5 Praha,

Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 5 Praha, Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 5 Praha, 10.6.2016 Přítomni: Hosté: Omluveni: Radek Bendl, Liběna Šrámková, Vladimír Haber, Miroslav Duda (do 20:30), Tomáš Augustýn, Vangelis Simu, Jiří Žďárský, Róbert

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 20. 22.3.2015 Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 20. 22.3.2015 Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 20 22.3.2015 Praha Přítomni: Hosté: Nedostavil se: L.Vondráčková, A.Pospíšil, M.Barda, L.Adámek, M.Bartoň, P.Novák, R.Bendl J.Sviták, V.Chalupa A.Staněk

Více

Zápis z 30. zasedání Exekutivy ČSH Praha, dne

Zápis z 30. zasedání Exekutivy ČSH Praha, dne Zápis z 30. zasedání Exekutivy ČSH Praha, dne 28.3.2018 Přítomni: 5 - Simu, Žďárský, Haber, Bělka, Duda; omluvena - Šrámková Hosté: Miček (body 1-2 programu), Melničuk, Konečný Místo konání: sídlo ČSH,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 7 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 4. 12. 2014; čas jednání 16:00-20:40 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Zápis z 14. jednání Exekutivy ČSH Praha,

Zápis z 14. jednání Exekutivy ČSH Praha, Zápis z 14. jednání Exekutivy ČSH Praha, 31. 3. 2017 Přítomni: Radek Bendl, Liběna Šrámková, Tomáš Augustýn (od 14:30), Vladimír Haber, Daniel Novotný (od 18:00), Jiří Žďárský Hosté: R. Miček, J. Sviták,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 16 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Němčice u Kolína, 03. 12. 2015; čas jednání 11:15-18:10 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, M. Komárek, R. Novák, P. Ticháček,

Více

Rytířsko

Rytířsko Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 5 30. 31. 8. 2018 Rytířsko Přítomni: Omluveni: p. Adámek, p. Bělka (30.8. do 14 hod), p. Bochnia, p. Čurda (30.8. do 16 hod), p. Chvalný, sl. Hapková,

Více

1) Prezence a zahájení jednání

1) Prezence a zahájení jednání Zápis č. 8 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 29. 1. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: Počet členů řídícího výboru: 16 s právem hlasovat 13 členů bez

Více

Zásady pro činnost center talentované mládeže. PRVNÍ ČÁST Systém Regionálních házenkářských center

Zásady pro činnost center talentované mládeže. PRVNÍ ČÁST Systém Regionálních házenkářských center Zásady pro činnost center talentované mládeže Článek I Systém center talentované mládeže 1. Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (dále jen MŠMT ) poskytuje dotaci v rámci Programu II Sportovně

Více

Zásady pro činnost Regionálních házenkářských center Českého svazu házené

Zásady pro činnost Regionálních házenkářských center Českého svazu házené Zásady pro činnost Regionálních házenkářských center Českého svazu házené únor 2015 1 Článek I Systém Regionálních házenkářských center 1. Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (dále jen MŠMT )

Více

Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 3 Praha

Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 3 Praha Zápis z jednání Exekutivy ČSH č. 3 Praha -3.4.2016 Přítomni: Radek Bendl, Liběna Šrámková, Miroslav Duda (od 10:50), Vladimír Haber, Vangelis Simu, Jiří Žďárský, Tomáš Augustýn, Michal Barda, Luboš Hübner

Více

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2014 2015

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2014 2015 Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2014 2015 Dne: Přítomni: Omluven: 13.10.2014, Sirákov Dita Dvořáková, Petr Videcký, Radek Číž, Petr Novák Michal Balhárek Program jednání: 1. Stávající úkoly 2. Nové úkoly

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 11. 2015; čas jednání 15:00-19:30 Přítomni: J. Kozel (od 16:30), T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R.

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 21. 17.4.2015 Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 21. 17.4.2015 Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 21 17.4.2015 Praha Přítomni: Hosté: Nedostavil se: L.Vondráčková, A.Pospíšil, M.Barda, L.Adámek, P.Novák, R.Bendl, M.Bartoň (do 18:30), J.Sviták, V.Chalupa,

Více

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014 Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 5/2013-2014 Dne: 21.1.2014 Přítomni: Dita Dvořáková, Petr Novák, Radek Číž, Petr Videcký Omluveni: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 15 v mandátním období 2010-2014 Místo a termín: Plzeň, hotel Marriott, 23. 9. 2012; čas jednání 11:00-15:00 Přítomni: J. Kozel, J. Donauschachtl, V. Řezáč, J. Badzik,

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 1. 31.7.2013 Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 1. 31.7.2013 Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 1 31.7.2013 Praha Přítomni: Omluvena: Hosté: A. Pospíšil, K.Poláková, M.Barda, M.Bartoň, D.Čurda, P.Novák, A.Staněk, P. Jaroň, R.Bendl P.Kheková L.Vondráčková,

Více

Zápis č. 6. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 6. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 6 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 20. 7. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Pavel Košutek Mgr. Bc. Věra Václavíčková Ing. Michal Majer Mgr. Petr Kouba Mgr. Přemysl

Více

Zápis z jednání Výkonného výboru ČBA 5/2015

Zápis z jednání Výkonného výboru ČBA 5/2015 Zápis z jednání Výkonného výboru ČBA 5/2015 Přítomni: Petr Ditrich, Michal Hanuš, Pavel Jozek, Pavel Chadim, Marek Rejman, František Přibyl Jednání VV ČBA 29. 30. dubna v Praze. Schůze zahájena 29. dubna

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 14 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 08. 10. 2015; čas jednání 15:00-19:57 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák Omluven:

Více

1. Konference PM 2010

1. Konference PM 2010 Přítomni: B. Lacko, J. Švec, Z. Krebs, Z. Ježková, J. Pitaš, J. Doležal, V. Musilová, J. Krátký Skype konference Omluveni: V. Obrdlíková, M. Nováková, H. Krejčí 1. Konference PM 2010 Z. Ježková předložila

Více

Zápis z 18. jednání Exekutivy ČSH Praha,

Zápis z 18. jednání Exekutivy ČSH Praha, Zápis z 18. jednání Exekutivy ČSH Praha, 1. 9. 2017 Přítomni: R. Bendl, L. Šrámková, V. Haber, V. Simu, J. Bělka, T. Augustýn Nepřítomni: M. Duda Hosté: R. Miček, J. Sviták, S. Svoboda Omluveni: J. Žďárský

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 10 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Beroun, 07. 04. 2015; čas jednání 15:00-20:29 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, T. Novotný,

Více

Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty

Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty Univerzita Palackého v Olomouci Akademický senát Filozofické fakulty Návrh zápisu ze zasedání Akademického senátu FF UP dne 1. dubna 2015 Přítomno: 19 členů AS FF UP (dle prezenční listiny) Omluven: doc.

Více

Zápis z 10. jednání Exekutivy ČSH Cheb,

Zápis z 10. jednání Exekutivy ČSH Cheb, Zápis z 10. jednání Exekutivy ČSH Cheb, 25. 11. 2016 Přítomni: Hosté: Radek Bendl, Liběna Šrámková, Tomáš Augustýn, Vladimír Haber, Daniel Novotný, Vangelis Simu (od 13:30), Miroslav Duda, Jiří Žďárský

Více

Zásady sestavení Exekutivy ČSH na období 2016-2020 (navrhování kandidátů pro volby na mimořádné konferenci ČSH)

Zásady sestavení Exekutivy ČSH na období 2016-2020 (navrhování kandidátů pro volby na mimořádné konferenci ČSH) Zásady sestavení Exekutivy ČSH na období 2016-2020 (navrhování kandidátů pro volby na mimořádné konferenci ČSH) I. Volby do Exekutivy ČSH Konference ČSH rozhodla dne 29. srpna 2015 v souladu se stanovami

Více

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO:

FBS Olomouc, z. s. Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu. FBS Olomouc, o. s., Sukova 4, Olomouc IČO: Zápis z jednání Valné hromady sportovního klubu FBS Olomouc, o. s., Sukova, 77900 Olomouc IČO: 658798 Program jednání: Zahájení valné hromady Schválení jednacího a hlasovacího řádu valné hromady Volba

Více

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne

Zápis č. 11. ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne Zápis č. 11 ze zasedání Řídícího výboru pro optimalizaci výkonu veřejné správy v území konaného dne 9. 4. 2015 Přítomni: Nepřítomni: Hosté: viz prezenční listina viz prezenční listina viz prezenční listina

Více

Zápis z 11. jednání Exekutivy ČSH Praha,

Zápis z 11. jednání Exekutivy ČSH Praha, Zápis z 11. jednání Exekutivy ČSH Praha, 20. 1. 2017 Přítomni: Hosté: Radek Bendl, Liběna Šrámková, Tomáš Augustýn, Vladimír Haber, Daniel Novotný, Vangelis Simu, Jiří Žďárský, Miroslav Duda Róbert Miček,

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 19 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 05. 04. 2016; čas jednání 15:00 20:00 Přítomni: J. Kozel, T. Macko, D. Kantor, M. Komárek, R. Novák, P.

Více

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE Zápis č. 7/2015 z jednání VV dne 6. 5. 2015 Místo jednání: Praha, Kancelář JIMI CZ a.s., Účastníci: Výkonný výbor - David Frydrych (DF), Jiří Vinter (JV), Jaroslav Borovský

Více

Realizační projekt Podpora sportovně talentované mládeže

Realizační projekt Podpora sportovně talentované mládeže Realizační projekt Podpora sportovně talentované mládeže Termín realizace: 2. pololetí 2016 Účast v projektu 1. Projektu se mohou zúčastnit kolektivní členové kluby zprostředkující členství alespoň dvěma

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 1 11.2.2015 Praha Přítomni: Hosté: R.Bendl, L.Šrámková, M.Barda, M.Duda, Vl.Haber, L.Hübner, V.Simu, J.Žďárský, V.Chalupa, J.Konečný, K.Nocar, J.Sviták

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 2/2013

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 2/2013 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE Telefon/fax : 466 300 964 e-mail: kspce.cstv@quick.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis

Více

Zápis č. 10. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne

Zápis č. 10. z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova. ze dne Zápis č. 10 z jednání Výboru pro školství a sport Zastupitelstva města Přerova ze dne 11. 1. 2016 Přítomni: Nepřítomni: Ing. Michal Majer Mgr. Přemysl Dvorský, Ph.D. Mgr. Petr Kouba Mgr. Ivana Grigárková

Více

Zápis z 11. zasedání Kontrolní rady Technologické agentury ČR (KR TAČR)

Zápis z 11. zasedání Kontrolní rady Technologické agentury ČR (KR TAČR) Zápis z 11. zasedání Kontrolní rady Technologické agentury ČR (KR TAČR) Místo jednání: Rektorát VUT v Brně, Antonínská 1, Brno Datum: 24. února 2012 Hodina: 10:00 h Přítomní: členové KR: Štěpánek, Musílek,

Více

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE

VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE VÝKONNÝ VÝBOR ČESKÉ RUGBYOVÉ UNIE Zápis č.11/2015 z jednání VV dne 19. 8. 2015 Místo jednání: Zbraslavice, Areál Kempu mládeže ČSRU Účastníci: Výkonný výbor - David Frydrych (DF), Jiří Vinter (JV), Jaroslav

Více

Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 19:07 hod. do 21:00 hod. Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 12. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust (odchod 20:20), Zdeněk Zachař, Martin Havlíček, Jiří

Více

Zápis z 15. jednání Exekutivy ČSH Praha,

Zápis z 15. jednání Exekutivy ČSH Praha, Zápis z 15. jednání Exekutivy ČSH Praha, 27. 4. 2017 Přítomni: R. Bendl, L. Šrámková, T. Augustýn (do 16:00), V. Haber (do 18:00), J. Bělka (do 18:00), J. Žďárský, M. Duda (do 18:00), V. Simu Hosté: J.

Více

Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 4/2017 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 8.9.2017 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu

Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Obec Osov, okres Beroun ZÁPIS č. 3/2012 ze zasedání zastupitelstva obce Osov, konaného dne 13.6. 2012 v 19 hodin v kanceláři obecního úřadu Přítomni: Veverka Zdenek, Bolina Bohuslav, Frýdl Petr, Červenka

Více

Zápis z II 41. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu

Zápis z II 41. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu Zápis z II 41. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu Datum: 27. 2. 2018 od 13.00 hodin, Sídlo ČUS, Praha 6 Přítomni: Z. Špaček - předseda VV, P. Bohumský, N. Endal, J. Brothánek

Více

Z á p i s. ze 6. zasedání Rady vlády pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci

Z á p i s. ze 6. zasedání Rady vlády pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci Z á p i s ze 6. zasedání Rady vlády pro bezpečnost a ochranu zdraví při práci Datum a místo zasedání: Dne 17. června 2005 v budově Ministerstva práce a sociálních věcí od 10.00 hod. do 14.00 hod. Přítomni:

Více

ZÁPIS ZE 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ ZE DNE

ZÁPIS ZE 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ ZE DNE ZÁPIS ZE 3. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HLÁSNÁ TŘEBAŇ ZE DNE 26. 11. 2019 Zápis číslo 17/2018 Datum, čas 26. 11. 2018 od 19:00 do 22:10 Místo Přítomni (9) Hlásná Třebaň, Obecní úřad Ing. Tomáš Snopek,

Více

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6,

Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, Zápis z členské schůze Bytového družstva 1753, 1754, 1755 Nad Alejí Nad Alejí 13, Praha 6, 162 00 Datum a místo konání: 29.4.2014 jídelna ZŠ Šantrochova 1800, Praha 6 Začátek schůze: 18:30 hod. Ukončení

Více

SVAZEK OBCÍ PODŘIPSKA

SVAZEK OBCÍ PODŘIPSKA ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SVAZEK OBCÍ PODŘIPSKA ZÁPIS z 31. jednání Valné hromady Svazku obcí Podřipsko, které se

Více

Zápis z jednání VV ČSMP ze dne 28. listopadu 2018

Zápis z jednání VV ČSMP ze dne 28. listopadu 2018 ze dne 28. listopadu 2018 Přítomni: Hosté: Omluven: Pozdní příchod: Dřívější odchod: B. Hrudka, L. Capalini, D. Kašpar, D. Marčev, Z. Hercík A. Kučerová, J. Kučera, K. Kubálková, L. Grolichová, J. Hrudka

Více

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, Praha 6 Břevnov

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, Praha 6 Břevnov ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6 Břevnov STATUT RADY MLÁDEŽE ČVS Číslo směrnice: 14/2011 Směrnice kategorie: A Schváleno: Správní radou ČVS dne 20. července 2011 Účinnost od:

Více

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018

Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018 Zápis z jednání předsednictva ČMSHb č. 3 v mandátním období 2014 2018 Místo a termín: Pardubice, 6. 8. 2014; čas jednání 16:00-20:30 Přítomni: D. Kantor, M. Komárek, J. Kozel, T. Macko, R. Novák Omluveni:

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

Zápis č.4/v./2018 Krajské rady KO ČUS Kraje Vysočina

Zápis č.4/v./2018 Krajské rady KO ČUS Kraje Vysočina Zápis č.4/v./2018 Krajské rady KO ČUS Kraje Vysočina Datum konání: Místo konání: Předsedající: Přítomni: 23. dubna 2018 od 16,00 hod., ukončení 17,35 hod. KO ČUS Kraje Vysočina Ing. Vítězslav Holub předseda

Více

Přítomni: viz. příloha, VH SPŘ byla zahájena s počtem 24 přítomných členů. Celkový počet přítomných hlasů 37. Způsob svolání: Valná hromada SPŘ byla svolána na základě usnesení Valné hromady ze dne 16.

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 2 6.9.2013 Praha Přítomni: A.Pospíšil, P.Kheková, K.Poláková, M.Barda, M.Bartoň, D.Čurda, P.Novák, A.Staněk, R.Bendl Hosté: L.Vondráčková, P.Jaroň, K.Nocar,

Více

Zápis z II 54. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu

Zápis z II 54. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu Zápis z II 54. řádného jednání Výkonného výboru České asociace stolního tenisu Datum: 30. 1. 2019 od 13.00 hodin, Sídlo ČAST, Praha 6 Strahov, Zátopkova 100/2 Přítomni: Z. Špaček - předseda VV ČAST, P.

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

OBEC LKÁŇ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lkáň č. j. 08/2018, konaného dne od 17,00 hod. v budově Komunitního centra Lkáň

OBEC LKÁŇ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lkáň č. j. 08/2018, konaného dne od 17,00 hod. v budově Komunitního centra Lkáň OBEC LKÁŇ Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lkáň č. j. 08/2018, konaného dne 24. 11. 2018 od 17,00 hod. v budově Komunitního centra Lkáň Přítomni: Pavel Foriš, Miroslava Dlouhá, Jitka Kadlečková, Jan

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 25 13.8.2015 Praha Přítomni: Hosté: L.Vondráčková, A.Pospíšil, L.Adámek (do 17:30), M.Barda, M.Bartoň, P.Novák, R.Bendl, J.Sviták, V.Chalupa, J.Konečný

Více

Zápis z Valné hromady. Společnosti pro projektové řízení (SPŘ)

Zápis z Valné hromady. Společnosti pro projektové řízení (SPŘ) Zápis z Valné hromady Společnosti pro projektové řízení (SPŘ) Datum: Dne 23. 11. 2006 od 10:30 do 14:40 Místo konání: Způsob svolání: Institut celoživotního vzdělávání na Mendlově zemědělské a lesnické

Více

Zápis č. 4/2011 z jednání představenstva družstva konaného dne 27. 4. 2011

Zápis č. 4/2011 z jednání představenstva družstva konaného dne 27. 4. 2011 Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů -12- HODOŇAN, stavební bytové družstvo, Na Pískách 3275/3, Hodonín Zápis č. 4/2011 z jednání představenstva družstva konaného dne 27. 4.

Více

Z á p i s. z 54. zasedání Akademické rady AV ČR, konaného dne 12. března 2013

Z á p i s. z 54. zasedání Akademické rady AV ČR, konaného dne 12. března 2013 Z á p i s z 54. zasedání Akademické rady AV ČR, konaného dne 12. března 2013 Zasedání Akademické rady AV ČR zahájil a řídil předseda AV ČR Jiří Drahoš. I. Ověření zápisu z 53. zasedání Akademické rady

Více

Zápis 6/2013 z jednání zasedání zastupitelstva obce Okrouhlá Radouň konaného dne 7.6.2013 od 19.00 hod. v budově obecního úřadu

Zápis 6/2013 z jednání zasedání zastupitelstva obce Okrouhlá Radouň konaného dne 7.6.2013 od 19.00 hod. v budově obecního úřadu Zápis 6/2013 z jednání zasedání zastupitelstva obce Okrouhlá Radouň konaného dne 7.6.2013 od 19.00 hod. v budově obecního úřadu Přítomní: Holický Jaroslav, Kolář František, Leitner Zdeněk, Rak Martin,

Více

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2012

Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2012 Zápis z jednání Exekutivy ZKSH 3/2012 Dne: 4.6.2012 Přítomni: David Divoka, Dita Dvořáková, Petr Novák, Radek Číž, Jaromír Petřek Omluveni: Aleš Zwettler ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z jednání Výkonného výboru ČJF č. 1/2019 Den konání 24. dubna 2019 Místo konání Zduchovice Čas Od 10:00 Do 13:45

Zápis z jednání Výkonného výboru ČJF č. 1/2019 Den konání 24. dubna 2019 Místo konání Zduchovice Čas Od 10:00 Do 13:45 Zápis z jednání Výkonného výboru ČJF 1/2019 Den konání 24. dubna 2019 Místo konání Zduchovice Čas Od 10:00 Do 13:45 Přítomnost členů VV Martin Blažek přítomen Martin Pecka přítomen Ing. Olga Plachá přítomna

Více

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo obce

Více

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť

Obec Bašť Zastupitelstvo obce Bašť Obec Bašť Zápis z 16. zasedání Zastupitelstva obce Bašť konaného dne 14. 12. 2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě, Obecní 126. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Bašť (dále

Více

JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD KONFERENCE ČJF

JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD KONFERENCE ČJF JEDNACÍ A VOLEBNÍ ŘÁD KONFERENCE ČJF Článek I. Úvodní ustanovení 1. Rada ČJF na základě ust. 10.2.3 Stanov ČJF schvaluje tento Jednací a volební řád Konference ČJF, který upravuje přípravu, obsah jednání,

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 6/2014 z 6. zasedání

Více

S T A T U T České asociace basketbalových rozhodčích

S T A T U T České asociace basketbalových rozhodčích S T A T U T České asociace basketbalových rozhodčích Hlava I Základní ustanovení Čl.1 Česká asociace basketbalových rozhodčích (dále jen ČABR) je zájmová skupina basketbalových rozhodčích. ČABR je součástí

Více

Výkonný výbor České baseballové asociace. ZÁPIS z 7. jednání

Výkonný výbor České baseballové asociace. ZÁPIS z 7. jednání ZÁPIS z 7. jednání konaného dne 17. 10. 2016 v 18:00 hod. salónek HF, Hotel Fabrika, Humpolec Přítomni: Omluveni: Ověřovatelé: Zapsal: Přizváni: Petr Ditrich, Michal Hanuš, Pavel Jozek Pavel Chadim, Marek

Více

Zápis z jednání Sektorové rady pro dopravu, logistiku, poštovní a doručovací služby

Zápis z jednání Sektorové rady pro dopravu, logistiku, poštovní a doručovací služby Zápis z jednání Sektorové rady pro dopravu, logistiku, poštovní a doručovací služby Místo konání: Svaz dopravy, Praha - Bubeneč Datum: 14. 1. 2015 Přítomni: viz prezenční listina Cíl jednání: Hlavním cílem

Více

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6-Břevnov Z Á P I S ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 16. 8. 2017 v Praze Přítomni: Jiří Jančálek, Vladimír Sedláček, Hanuš

Více

Zápis. Mgr. Jiří Pekař, Mgr. Jan Slavíček, Lucie Křovinová, Ondřej Knotek, Bc. Marcel Zadrobílek

Zápis. Mgr. Jiří Pekař, Mgr. Jan Slavíček, Lucie Křovinová, Ondřej Knotek, Bc. Marcel Zadrobílek Zápis z 14. jednání Výboru pro sport, tělovýchovu a volnočasové aktivity Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 13. 5. 2010 od 15:00 hodin v zasedací místnosti N2.903 v RegioCentru Nový pivovar

Více

Zásady činnosti sportovních středisek

Zásady činnosti sportovních středisek Zásady činnosti sportovních středisek Článek I Systém sportovních středisek 1. Systém sportovních středisek je vymezen vládními dokumenty: Zákon č.115/2001 Sb. ve znění pozdějších změn a doplňků a usnesení

Více

Zápis z 12. jednání Exekutivy ČSH Praha,

Zápis z 12. jednání Exekutivy ČSH Praha, Zápis z 12. jednání Exekutivy ČSH Praha, 2. 2. 2017 Přítomni: Hosté: Radek Bendl, Liběna Šrámková, Tomáš Augustýn, Vladimír Haber, Daniel Novotný, Vangelis Simu, Jiří Žďárský, Miroslav Duda, Jan Bělka

Více

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Zahájeno: 18.15 hod. Ukončeno: 19.50 hod. Přítomni: Omluveni: P. Nevídal, V. Černý, Ing. F. Homola, K. Baka, Z.

Více

Zápis č. 5 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 20.1.2015

Zápis č. 5 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 20.1.2015 Zápis č. 5 z jednání Rady městyse Komárov, konaného dne 20.1.2015 Přítomni: Antonín Merhaut, Radim Šíma, Bohuslav Ernest, Jiří Havlík, Ing. Jan Křikava, Hosté : Ing. František Sojka, zástupci JSDHO Komárov

Více

ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s.

ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s. ZÁPIS Z KONFERENCE Českého svazu ledního hokeje z.s. PŘÍTOMNI dle prezenčních listin (příloha 1): konané dne 23. 6. 2018 od 11:00 hodin v hotelu Clarion, Freyova 33, Praha 9 Delegáti s hlasem rozhodujícím

Více

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc. č. 06/2017

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc. č. 06/2017 Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc č. 06/2017 Datum a čas konání: 4. 7. 2017 (16:00-19:00) Místo konání: Jednací místnost ČUS, Na střelnici 1337/41, Olomouc, 779 00 Přítomni členové VV: Omluveni

Více

Zápis valné hromady Sdružení obcí Kokořínska ze dne 15.3. 2011

Zápis valné hromady Sdružení obcí Kokořínska ze dne 15.3. 2011 Zápis valné hromady Sdružení obcí Kokořínska ze dne 15.3. 2011 Přítomni : dle prezenční listiny Nepřítomni: Z. Šesták, Vl.Šesták, Ing.E.Maryšková, J.Souček, Ing. J.Špytko Ověřovatelé zápisu: L. Střihavková,

Více

MAS Nad Prahou o. p. s. se sídlem Mělnická 275, 250 65 Líbeznice Správní rada

MAS Nad Prahou o. p. s. se sídlem Mělnická 275, 250 65 Líbeznice Správní rada MAS Nad Prahou o. p. s. se sídlem Mělnická 275, 250 65 Líbeznice Správní rada Zápis z 2. zasedání správní rady konaného dne 19. 2. 2013, od 08:00 hodin Přítomni: Ing. Jiří Falek, Mgr. Martin Kupka, Jiří

Více

ZÁPIS. (zahájení zasedání v 13:35, ukončení v 14:30)

ZÁPIS. (zahájení zasedání v 13:35, ukončení v 14:30) ZÁPIS z 9. zasedání výboru Regionální rady regionu soudržnosti Moravskoslezsko, konaného dne 5. září 2007 v zasedací místnosti rady kraje, Krajský úřad Moravskoslezského kraje (zahájení zasedání v 13:35,

Více

Palackého náměstí 196/6, Ivančice, IČ: Z Á P I S SCHŮZE SPRÁVNÍHO VÝBORU MR IVANČICKO

Palackého náměstí 196/6, Ivančice, IČ: Z Á P I S SCHŮZE SPRÁVNÍHO VÝBORU MR IVANČICKO Z Á P I S SCHŮZE SPRÁVNÍHO VÝBORU MR IVANČICKO konaná dne 26. září 2016 v 17:00 hod. v kanceláři Mikroregionu Ivančicko, Zemědělská ul. 2, Ivančice Přítomní členové správního výboru: Naděžda Chajmová,

Více

Předsedající navrhla určit ověřovatele zápisu Helenu Suchou a Dušana Elnera, zapisovatelem Petru Klíčovou. K návrhu nikdo vznesl žádné připomínky.

Předsedající navrhla určit ověřovatele zápisu Helenu Suchou a Dušana Elnera, zapisovatelem Petru Klíčovou. K návrhu nikdo vznesl žádné připomínky. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Bezděčí u Trnávky, konané dne 10.6.2015 - zasedání zahájeno v 18.00 hodin a ukončeno ve 20.10 hodin. - jednání vedla starostka obce Petra Klíčová (dále jako předsedající).

Více

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012

Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012 Zasedání obecního zastupitelstva Číslo : 3 Datum : 28.03.2012 Zápis z veřejného zasedání ZO Přezletice ze dne 28.3.2012 Program: 1. Výzva k podání žádosti o účast v soutěžním dialogu a k prokázání splnění

Více

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO, z.s.

Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO, z.s. Zápis z jednání Rady MAS ORLICKO, z.s. Místo konání: Dne: Účastníci: (SPL 29 213): Zasedací místnost MAS ORLICKO, z.s., Zemědělská 14, 564 1 Žamberk 23. 2 217, od 9: hodin Ing. Oldřich Žďárský (Živa zemědělská

Více

Z á p i s. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně. Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová.

Z á p i s. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně. Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová. Z á p i s ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně Přítomni: Omluveni: Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová. Kupová, Koblížek, John, Matyášová

Více