U s n e s e n í z 6. schůze Rady města Letovice konané

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "U s n e s e n í z 6. schůze Rady města Letovice konané"

Transkript

1 U s n e s e n í z 6. schůze Rady města Letovice konané RM-6-01 Rada města Letovice schvaluje program dnešní schůze rady města RM-6-02 Rada města Letovice bere na vědomí Zprávu Policie ČR k bezpečnostní situaci ve městě a okresu Blansko v roce RM-6-03 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru k RM-6-04 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů technického odboru k RM-6-05 Rada města Letovice doporučuje Zastupitelstvu města Letovice schválit Základní škole Letovice, příspěvkové organizace, Komenského 5, Letovice, IČ , navýšení příspěvku na provoz na ,- Kč a na odpisy nemovitého majetku na ,- Kč a současně navýšení odvodu odpisů ve stejné výši na rok 2019, dále o navýšení odpisů movitého majetku na ,- Kč RM-6-06 Rada města Letovice doporučuje zastupitelstvu města schválit Mateřské škole Letovice, příspěvkové organizace, Komenského 671/11, Letovice, navýšení příspěvku na provoz na ,- Kč a odpisy nemovitého majetku na ,- Kč a současně navýšení odvodu odpisů ve stejné výši na rok 2019, dále navýšení odpisů movitého majetku na ,- Kč RM-6-07 Rada města Letovice doporučuje zastupitelstvu města schválit Mateřské škole Letovice, příspěvková organizace, Třebětínská 28/19, Letovice, navýšení příspěvku na provoz na ,- Kč a odpisy nemovitého majetku na ,- Kč a současně navýšení odvodu odpisů ve stejné výši na rok 2019, dále navýšení odpisů movitého majetku na 5.300,- Kč RM-6-08 Rada města Letovice doporučuje zastupitelstvu města schválit Mateřské škole Letovice, příspěvková organizace, Čapkova, Letovice, navýšení příspěvku na provoz na ,- Kč a odpisy nemovitého majetku na ,- Kč a současně navýšení odvodu odpisů ve stejné výši na rok RM-6-09 Rada města Letovice bere na vědomí organizační strukturu Mateřské školy Letovice, Komenského 671/11, příspěvková organizace, od , dle přiložené přílohy.

2 2019-RM-6-10 Rada města Letovice bere na vědomí organizační strukturu MŠ Letovice, Třebětínská 28/19, příspěvková organizace, od , dle přiložené přílohy RM-6-11 Rada města Letovice ukládá finančnímu odboru zajistit jednotné organizační schéma u všech mateřských škol. Termín: RM-6-12 Rada města Letovice bere na vědomí organizační strukturu ZŠ Letovice, Komenského 5, příspěvková organizace, od , dle přiložené přílohy RM-6-13 Rada města Letovice schvaluje Technickým službám Letovice, příspěvková organizace, Česká 17, Letovice, IČO: , zastoupené Miloslavem Doskočilem, záměr přípravy těchto akcí: výměna brány u vjezdu do TS Letovice zateplení budovy fasády TS Letovice nákup žačky RM-6-14 Rada města Letovice doporučuje Zastupitelstvu města Letovice schválit Technickým službám Letovice, příspěvková organizace, Česká 17, Letovice, IČO: , zastoupené Miloslavem Doskočilem, navýšení příspěvku na provoz na ,- Kč RM-6-15 Rada města Letovice schvaluje Centru sociálních služeb města Letovice, příspěvková organizace, J. Haška 1082/12, Letovice, přijetí finanční podpory na poskytování sociálních služeb od Jihomoravského kraje, zastoupeného Mgr. Markem Šlapalem, se sídlem Brno, Žerotínovo nám. 449/3, IČ , na službu Domov pro seniory ve výši ,- Kč a na Pečovatelskou službu ,- Kč RM-6-16 Rada města Letovice schvaluje Centru sociálních služeb města Letovice, příspěvková organizace, J. Haška 1082/12, Letovice, zastoupeném Ing. Ivo Kubínem, Smlouvu o poskytnutí finanční podpory na poskytování sociálních služeb s Jihomoravským krajem, zastoupeným Mgr. Markem Šlapalem, se sídlem Brno, Žerotínovo nám. 449/3, IČ , na službu Domov pro seniory ve výši ,- Kč a na Pečovatelskou službu ,- Kč, dle přílohy č RM-6-17 Rada města Letovice doporučuje Zastupitelstvu města Letovice schválit Centru sociálních služeb města Letovice, příspěvková organizace, J. Haška 12, Letovice, IČ , zastoupeném Ing. Ivo Kubínem, příspěvek na provoz služby Domova pro seniory ve výši ,- Kč, z toho část ve výši ,- Kč na náklady nesouvisející s poskytováním základních činností a na provoz Pečovatelské služby ve výši ,- Kč, z toho část ve výši 6.100,- Kč na náklady nesouvisející s poskytováním základních činností.

3 2019-RM-6-18 Rada města Letovice doporučuje Zastupitelstvu města Letovice schválit Centru sociálních služeb města Letovice, příspěvková organizace, J. Haška 12, Letovice, IČ , zastoupeném Ing. Ivo Kubínem, příspěvek na odpisy: nemovitý majetek pro službu Domov pro seniory ve výši ,- Kč a na movitý majetek pro službu Domov pro seniory ve výši ,- Kč a na movitý majetek pro Pečovatelskou službu ve výši 5.300,- Kč RM-6-19 Rada města Letovice schvaluje vyřazení majetku Centra sociálních služeb města Letovice, příspěvková organizace, J. Haška 12, Letovice, IČ , zastoupeném Ing. Ivo Kubínem, dle předložené dokumentace a v případě jídlonosičů schvaluje jejich odprodej za cenu 300,-Kč/ks zájemcům z řad občanů RM-6-20 Rada města Letovice schvaluje Centru sociálních služeb města Letovice, příspěvková organizace, J. Haška 12, Letovice, IČ , zastoupeném Ing. Ivo Kubínem, návrh na změnu registrace u pečovatelské služby v souladu s přílohou č. 1 předloženého materiálu RM-6-21 Rada města Letovice schvaluje změnu Vnitřních pravidel Centra sociálních služeb města Letovice, příspěvková organizace, J. Haška 12, Letovice, IČ , zastoupeném Ing. Ivo Kubínem, vypuštění stávajícího textu čl. 6 pro zapůjčování kompenzačních a rehabilitačních pomůcek a nahrazení tímto textem: "Přepravu vypůjčených pomůcek si zajišťuje nájemce na vlastní náklady. Výjimku, kdy dovoz a instalaci zapůjčené pomůcky zajistí pronajímatel, povoluje ředitel organizace." 2019-RM-6-22 Rada města Letovice doporučuje zastupitelstvu města schválit finanční návratnou výpomoc pro Mateřskou školu, Třebětínská 28/19, příspěvková organizace, zastoupenou Lenkou Novákovou, ve výši ,- Kč RM-6-23 Rada města Letovice doporučuje zastupitelstvu města schválit Smlouvu o poskytnutí návratné finanční výpomoci s Mateřskou školou Letovice, Třebětínská 28/19, příspěvkové organizace, zastoupenou Lenkou Novákovou, ve výši ,- Kč RM-6-24 Rada města Letovice bere na vědomí plnění plánovaných akcí města RM-6-25 Rada města Letovice ukládá tajemnici MěÚ zajistit úpravu materiálů na schůze RM a ZM. Termín: RM-6-26 Rada města Letovice schvaluje jako dodavatele akce Chlum stavební úpravy osvětlení společnost ENERGETIKA Boskovice spol.s r.o., Růžové náměstí 2568/2, Boskovice, za cenu ,40 Kč s DPH.

4 2019-RM-6-27 Rada města Letovice schvaluje smlouvu se společností ENERGETIKA Boskovice spol. s r.o., IČ: , Růžové náměstí 2568/2, Boskovice, na akci Chlum stavební úpravy osvětlení a pověřuje starostu jejím podpisem RM-6-28 Rada města Letovice schvaluje jako dodavatele akce Průzkum zdroje podzemních vod pro Město Letovice MČ Kladoruby společnost ENVIREX, spol. s r.o., Petrovická 861, Nové Město na Moravě, za cenu ,- Kč s DPH RM-6-29 Rada města Letovice schvaluje smlouvu se společností ENVIREX, spol. s r.o., Petrovická 861, Nové Město na Moravě, IČ na akci Průzkum zdroje podzemních vod pro Město Letovice MČ Kladoruby a pověřuje starostu jejím podpisem RM-6-30 Rada města Letovice ukládá odboru výstavby a ŽP připravit postup pro kácení dřeva na pozemcích města samovýrobou. Termín: RM-6-31 Rada města Letovice schvaluje úpravy zeleně na pozemcích města: neprovádět v současné době ořez 20 smrků v ulici V Domkách pokácení javoru nad zahradou V Potůčkách na náklady žadatelky s možností ponechání dřevní hmoty k soukromým účelům pokácení smrku a borovice v obci Podolí za podmínky provedení vymýcení dřevin na náklady osadního výboru a provedení náhradní výsadby nepovolit bez reálné koncepce opětovné výsadby kácení dřevin ve skupině porostů mezi tenisovými kurty a komunikací pokácení 4 ks lip za stávajícím podiem letního kina kácení vrby v k.ú. Kněževisko na náklady žadatelky s možností ponechání dřevní hmoty nepovolit pokácení břízy v místě křížení ul. 9. Května a ul. Rekreační návrh řešení postupného odprodávání suchých stromů na lesních i nelesních pozemcích v majetku města Letovice (dle posouzení odboru výstavby a ŽP občanům města na samovýrobu) 2019-RM-6-32 Rada města Letovice bere na vědomí jako dodavatele akce Těžba dříví za použití lesní lanovky pana Jakuba Gondu, IČ: , Podkriváň 373, Slovensko, za jednotkovou cenu s DPH 968,- Kč/m RM-6-33 Rada města Letovice schvaluje rámcovou smlouvu s panem Jakubem Gondou, IČ: , Podkriváň 373, Slovensko, na akci Těžba dříví za použití lesní lanovky a pověřuje starostu jejím podpisem RM-6-34 Rada města Letovice ukládá finančnímu odboru prověřit, zda lze odpočítat DPH při těžbě kůrovcového dřeva dle výběrového řízení. Termín:

5 2019-RM-6-35 Rada města Letovice schvaluje smlouvu s firmou Zahradní a krajinářská tvorba, spol. s r. o., Ponávka 185/2, Brno, na zpracování projektu "pasport zeleně ve městě Letovice" a pověřuje starostu města podpisem smlouvy RM-6-36 Rada města Letovice bere na vědomí činnost Sboru pro občanské záležitosti za rok RM-6-37 Rada města Letovice doporučuje zastupitelstvu města odkup pozemku p.č. 366/48 orná půda v k.ú. Letovice od [osobní údaj odstraněn], za částku 850,- Kč za m 2, dle přiložené smlouvy. [osobní údaj odstraněn] 2019-RM-6-38 Rada města Letovice doporučuje zastupitelstvu města nevyhlásit záměr prodeje pozemku p.č. 362/13 v k.ú. Letovice RM-6-39 Rada města Letovice schvaluje smlouvu o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene umístění kanalizační přípojky týkající se pozemku p.č. 1114/2 k.ú. Třebětín u Letovic s [osobní údaj odstraněn] za cenu 2.000,- Kč bez DPH, dle přiložené smlouvy RM-6-40 Rada města Letovice bere na vědomí výsledek jednání s vlastníky pozemků dotčených případnou výstavbou cyklostezky v k.ú. Zboněk RM-6-41 Rada města Letovice ukládá finančnímu odboru jednat dále s vlastníky pozemků dotčených případnou výstavbou cyklostezky v k.ú. Zboněk. Termín: RM-6-42 Rada města Letovice doporučuje zastupitelstvu města nevyhlásit záměr směny části pozemku p.č. 209/1 v k.ú. Zboněk RM-6-43 Rada města Letovice nedoporučuje zastupitelstvu města bezúplatný převod pozemku p.č. 159/11 k.ú. Meziříčko u Letovic, včetně stavebního objektu "Rodinné domy Meziříčko u Letovic - místní komunikace" od [osobní údaj odstraněn] do vlastnictví města. [osobní údaj odstraněn] 2019-RM-6-44 Rada města Letovice schvaluje smlouvu o zřízení věcného břemene č. PV /001 se společností [osobní údaj odstraněn], "Letovice, ul. Zámecká 7 BJ TENA" týkající se pozemku p.č. 758/3 v k.ú. Letovice za cenu 6.369,- Kč bez DPH, dle přiložené smlouvy RM-6-45 Rada města Letovice schvaluje smlouvu o zřízení věcného břemene č. PV /001 se společností [osobní údaj odstraněn] "Letovice, s.ú. NN Kalasová, Masarykovo n." týkající se pozemků p.č a 1469/1 v k.ú. Letovice za cenu ,- Kč bez DPH, dle přiložené smlouvy.

6 2019-RM-6-46 Rada města Letovice schvaluje smlouvu o zřízení věcného břemene č. PV /001 se společností [osobní údaj odstraněn] "Letovice, U koupaliště, sm. NN Koudelková" týkající se pozemku p.č. 206/7 v k.ú. Třebětín u Letovic za cenu 2.100,- Kč bez DPH, dle přiložené smlouvy RM-6-47 Rada města Letovice schvaluje smlouvu o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti umístění komunikačního vedení a zařízení na pozemcích p.č k.ú. Meziříčko a p.č. 2683, 2691 a 2700 k.ú. Letovice se společností [osobní údaj odstraněn], dle přiložené smlouvy 2019-RM-6-48 Rada města Letovice ukládá finančnímu odboru ve spolupráci s technickým odborem prověřit smlouvy na pronájem a provoz kotelen v majetku města a prověřit možnost vlastního provozu. Termín: RM-6-49 Rada města Letovice schvaluje uzavřít Dodatek č. 6 ke Smlouvě o dodávce a odběru tepla a TUV uzavřené dne mezi Městem Letovice, Masarykovo náměstí 210/19, Letovice, IČ: , DIČ: CZ , a společností KORDO s.r.o., Pražská 870, Letovice, IČ: , DIČ: CZ , dle přiloženého textu RM-6-50 Rada města Letovice schvaluje uzavřít Smlouvu o sdružených službách dodávky plynu č se společností innogy Energie, s.r.o., Limuzská 3135/12, Praha 10, IČ: , DIČ: CZ , pro odběrné místo: Nová 71/1, Letovice, číslo místa spotřeby: RM-6-51 Rada města Letovice schvaluje uzavřít Smlouvu o sdružených službách dodávky elektřiny č se společností E.ON Energie, a.s., F.A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice, IČ: , DIČ: CZ , pro odběrné místo: Nová 71/1, Letovice, číslo místa spotřeby: RM-6-52 Rada města Letovice schvaluje hospodaření města Letovice za období 1-12/2018 s následujícími výsledky: - plnění rozpočtu příjmů ve výši ,32 Kč, tj. na 110 % vůči upravenému rozpočtu - plnění rozpočtu výdajů ve výši ,55 Kč, tj. na 90 % vůči upravenému rozpočtu - plnění rozpočtu financování ve výši ,93 Kč RM-6-53 Rada města Letovice schvaluje podání žádosti o přezkum hospodaření Města Letovice na rok 2019 na Krajský úřad Jihomoravského kraje, odbor kontrolní a právní - oddělení přezkumu obcí - Ing. Marek Kupka, se sídlem Brno, Žerotínovo nám RM-6-54 Rada města Letovice bere na vědomí hospodaření za 1-12/2018 Technických služeb Letovice, příspěvková organizace, Česká 17, Letovice, s výsledkem hospodaření v hlavní činnosti činí ,93 Kč, v hospodářské činnosti ,16 Kč, dle předložené dokumentace.

7 2019-RM-6-55 Rada města Letovice ukládá finančnímu odboru prověřit možnosti úvěru a jeho výše pro město Letovice (dle informací z MěÚ Boskovice). Termín: RM-6-56 Rada města Letovice doporučuje Zastupitelstvu města Letovice schválit rozpočet města Letovice na rok 2019 na oddíly, dle předložené dokumentace po úpravách RM-6-57 Rada města Letovice doporučuje Zastupitelstvu města Letovice schválit Městskému kulturnímu středisku Letovice, příspěvková organizace, navýšení příspěvku na provoz na ,- Kč a odpisy ,- Kč RM-6-58 Rada města Letovice ukládá tajemnici MěÚ zajistit výběrové řízení na ředitele MKS Letovice (vyhlášení v pondělí , přihlášky se přijímají do , vlastní výběrové řízení proběhne ). Termín: RM-6-59 Rada města Letovice schvaluje vyhlásit výběrové řízení na ředitele/ku Městského kulturního střediska Letovice, příspěvkové organizace, s předpokládaným nástupem vybraného uchazeče k RM-6-60 Rada města Letovice schvaluje po úpravách vzorové dotační smlouvy s žadateli o dotaci z Dotačního programu města Letovice na rok RM-6-61 Města Letovice pro rok 2019 žadateli Diakonie ČCE - středisko v Brně, se sídlem Brno, Hrnčířská 894/27, PSČ , IČ , ve výši ,- Kč RM-6-62 organizací Diakonie ČCE - středisko v Brně, se sídlem Brno, Hrnčířská 894/27, PSČ , IČ , na poskytnutí neinvestiční dotace ve výši ,- Kč, dle přiložené smlouvy RM-6-63 Rada města Letovice doporučuje zastupitelstvu města neposkytnout dotaci z Dotačního programu Města Letovice pro rok 2019 žadateli Katolická beseda Letovice, z.s., zastoupenému Ing. Jozefem Gabaríkem, se sídlem Letovice, Pod kostelem 97/3, IČ , ve výši ,- Kč RM-6-64 Města Letovice pro rok 2019 žadateli PaLetA, z.s., se sídlem Letovice, Čapkova 8, zastoupená Mgr. Drahoslavou Kráčmarovou, IČ , ve výši ,- Kč.

8 2019-RM-6-65 organizací PaLetA, z.s. se sídlem Letovice, Čapkova 8, zastoupená Mgr. Drahoslavou Kráčmarovou, IČ , na poskytnutí neinvestiční dotace ve výši ,- Kč, dle vzorové smlouvy RM-6-66 Města Letovice pro rok 2019 žadateli TJ SOKOL LETOVICE, z. s., zastoupenému Mgr. Petrem Novotným, se sídlem Letovice, V zahradách 831/1A, PSČ , IČ , ve výši ,- Kč RM-6-67 organizací TJ SOKOL LETOVICE, z. s., zastoupenému, Mgr. Petrem Novotným, se sídlem Letovice, V zahradách 831/1A, PSČ , IČ , na poskytnutí neinvestiční dotace ve výši ,- Kč, dle přiložené smlouvy RM-6-68 Města Letovice pro rok 2019 žadateli AFK Letovice, z. s., zastoupenému předsedou Petrem Striou, se sídlem Letovice, Tyršova 1105/27, PSČ , IČ , ve výši ,- Kč RM-6-69 organizací AFK Letovice, z. s., zastoupenému předsedou Petrem Striou, se sídlem Letovice, Tyršova 1105/27, PSČ , IČ , na poskytnutí neinvestiční dotace ve výši ,- Kč, dle přiložené smlouvy RM-6-70 Rada města Letovice doporučuje zastupitelstvu města uzavřít Smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města Letovice v rámci Dotačního programu Města Letovice pro rok 2019 s [osobní údaj odstraněn], na poskytnutí neinvestiční dotace ve výši ,- Kč, dle přiložené smlouvy RM-6-71 Města Letovice pro rok 2019 žadateli [osobní údaj odstraněn], na poskytnutí neinvestiční dotace ve výši ,- Kč RM-6-72 Města Letovice pro rok 2019 žadateli Letecký klub Letovice, spolek, zastoupenému Ing. Jiřím Palbuchtou, se sídlem Letovice, E151, PSČ , IČ , ve výši ,- Kč.

9 2019-RM-6-73 organizací Letecký klub Letovice, spolek, zastoupenému Ing. Jiřím Palbuchtou, se sídlem Letovice, E151, PSČ , IČ , na poskytnutí neinvestiční dotace ve výši ,- Kč, dle vzorové smlouvy RM-6-74 Města Letovice pro rok 2019 žadateli SH ČMS Letovice, se sídlem Letovice, Nové město 11, IČ , zastoupené Petrem Dokoupilem, ve výši ,- Kč RM-6-75 organizací SH ČMS Letovice, se sídlem Letovice, Nové město 11, IČ , zastoupené Petrem Dokoupilem, ve výši ,- Kč, dle vzorové smlouvy RM-6-76 Rada města Letovice doporučuje zastupitelstvu města neposkytnout dotaci z Dotačního programu Města Letovice pro rok 2019 žadateli panu [osobní údaj odstraněn], ve výši ,- Kč. Rada města ukládá starostovi ve spolupráci s místostarostou jednat s p. Krajíčkem ve věci zjištění bližších informací k jeho žádosti o dotaci města. Termín: RM-6-77 Rada města Letovice schvaluje program zasedání ZM Letovice dne 14. března RM-6-78 Rada města Letovice navrhuje zvolit Mgr. Petra Novotného, starostu města Letovice, do funkce člena Dozorčí rady Sdružení obcí a měst jižní Moravy za okres Blansko RM-6-79 Rada města Letovice schvaluje podání žádosti o finanční prostředky z rozpočtu Jihomoravského kraje na projekt: "Restaurování kříže mezi dvěma lipami při silnici u kláštera", vlastní podíl min ,- Kč, dotace max ,- Kč RM-6-80 Rada města Letovice schvaluje připojení města Letovice k mezinárodní kampani "Vlajka pro Tibet" dne RM-6-81 Rada města Letovice doporučuje zastupitelstvu města ukončit členství Města Letovice v Národní síti zdravých měst s tím, že některé osvědčené aktivity v této oblasti budou v obměněných formách i nadále v Letovicích zajišťovány.

10 2019-RM-6-82 Rada města Letovice bere na vědomí informace k přípravě rekonstrukce Masarykova náměstí RM-6-83 Rada města Letovice doporučuje zastupitelstvu města schválit podání žádosti o dotaci na akci Letovice Místní komunikace v ul. 9. května z dotačního programu vyhlášeného MMR ČR - Podpora obcí s obyvateli, dotační titul 117 D8220A Podpora obnovy místních komunikací RM-6-84 Rada města Letovice schvaluje zástupce města Letovice v Honebním společenstvu Kladoruby: Ing. Radek Zemánek RM-6-85 Rada města Letovice schvaluje zástupce města Letovice na družební návštěvě Chelmna ve dnech března 2019: Mgr. Petr Novotný, JUDr. Jan Královec, Mgr. Vítězslav Šos RM-6-86 Rada města Letovice ukládá odboru výstavby a ŽP předložit analýzu možností, jak co nejefektivněji pro město zajistit výstavbu v lokalitě průmyslové zóny. Termín: RM-6-87 Rada města Letovice doporučuje zastupitelstvu města složení osadního výboru Zábludov dle předloženého materiálu RM-6-88 Rada města Letovice bere na vědomí nabídku Českomoravské textilní s.r.o. na billboard pro město Letovice.

U S N E S E N Í z 93. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 93. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 93. schůze Rady města Letovice konané 09. 10. 2018 2018-RM-93-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů technického odboru k 9.10. 2018. 2018-RM-93-2 Rada města bere na vědomí plnění úkolů

Více

U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í. z 1. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Letovice konané 14. 11. 2018 2018-RM-1-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru ke 14. 11. 2018. 2018-RM-1-02 Rada města Letovice schvaluje

Více

U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 26. schůze Rady města Letovice konané 27. 10. 2015 2015-RM-26-1 Rada města bere na vědomí stav prováděných oprav na opěrné zdi komunikace k Zámku Letovice. 2015-RM-26-2 Rada města doporučuje

Více

U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 53. schůze Rady města Letovice konané 29. 11. 2016 2016-RM-53-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni 29. 11. 2016. 2016-RM-53-2 Rada města bere na

Více

U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Letovice konané 28. 08. 2019 2019-RM-16-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru k 28. 8. 2019. 2019-RM-16-02 Rada města Letovice bere

Více

U S N E S E N Í z 13. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 13. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 13. schůze Rady města Letovice konané 10. 07. 2019 2019-RM-13-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru k 10. 7. 2019. 2019-RM-13-02 Rada města Letovice bere

Více

U S N E S E N Í ze 44. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í ze 44. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í ze 44. schůze Rady města Letovice konané 09. 08. 2016 2016-RM-44-1 Rada města schvaluje odprodej ozvučovací rampy SDH Lazinov, zastoupenému Petrem Ondříčkem, se sídlem Lazinov 137, za cenu

Více

U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Letovice konané 20. 12. 2016 2016-RM-55-1 Rada města schvaluje přijetí hmotného daru v hodnotě 500,- Kč Centrem sociálních služeb města Letovice, se sídlem J. Haška

Více

U S N E S E N Í z 82. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 82. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 82. schůze Rady města Letovice konané 20. 03. 2018 2018-RM-82-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů technického odboru k 20. 3. 2018. 2018-RM-82-2 Rada města bere na vědomí plnění

Více

U S N E S E N Í. z 10. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í. z 10. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 10. schůze Rady města Letovice konané 10. 3. 2015 2015-RM-10-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni 10. 3. 2015. 2015-RM-10-2 Rada města bere na vědomí

Více

U S N E S E N Í z 8. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 8. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 8. schůze Rady města Letovice konané 10. 04. 2019 2019-RM-8-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru k 10. 4. 2019. 2019-RM-8-02 Rada města Letovice bere na

Více

U S N E S E N Í z 36. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 36. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 36. schůze Rady města Letovice konané 22. 3. 2016 2016-RM-36-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni 22. 3. 2016. 2016-RM-36-2 Rada města bere na vědomí

Více

U S N E S E N Í z 69. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 69. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 69. schůze Rady města Letovice konané 24. 08. 2017 2017-RM-69-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů tajemnice MěÚ k 24. 8. 2017. 2017-RM-69-2 Rada města bere na vědomí plnění úkolů

Více

U S N E S E N Í z 34. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 34. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 34. schůze Rady města Letovice konané 02. 02. 2016 2016-RM-34-1 Rada města schvaluje Organizační řád MKS Letovice s nabytím účinnosti a planosti ode dne 1. 3. 2016. 2016-RM-34-2 Rada

Více

U S N E S E N Í ze 7. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í ze 7. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í ze 7. schůze Rady města Letovice konané 20. 03. 2019 2019-RM-7-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru k 20. 3. 2019. 2019-RM-7-02 Rada města Letovice bere

Více

U S N E S E N Í z 84. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 84. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 84. schůze Rady města Letovice konané 02. 05. 2018 2018-RM-84-1 Rada města schvaluje Městskému kulturnímu středisku Letovice, příspěvková organizace, hospodaření za 1. čtvrtletí 2018,

Více

U S N E S E N Í z 3. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 3. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 3. schůze Rady města Letovice konané 19. 12. 2018 2018-RM-3-01 Rada města Letovice bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru k 19. 12. 2018. 2018-RM-3-02 Rada města Letovice bere

Více

U S N E S E N Í z 83. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 83. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 83. schůze Rady města Letovice konané 10. 04. 2018 2018-RM-83-1 Rada města schvaluje revokaci usnesení z 82. schůze RM Letovice: V usnesení č. 2018-RM- 82-42 a v zápise z 82. schůze RM

Více

U S N E S E N Í ze 70. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í ze 70. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í ze 70. schůze Rady města Letovice konané 19. 09. 2017 2017-RM-70-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni 19. 9. 2017. 2017-RM-70-2 Rada města bere na

Více

U S N E S E N Í z 86. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 86. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 86. schůze Rady města Letovice konané 19. 06. 2018 2018-RM-86-1 Rada města schvaluje firmě TENA REAL s.r.o., Letovice, průjezd ke stavbě v ul. Zámecká prostorem zámeckého parku vozidly

Více

U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015

U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015 U S N E S E N Í ze 16. schůze rady města Žacléř, konané dne 10. června 2015 Program: 1. 6. zasedání zastupitelstva města. 2. Městská policie Trutnov. 3. Smlouva o dílo prodloužení kanalizace Bobr. 4. Smlouva

Více

U S N E S E N Í z 39. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 39. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 39. schůze Rady města Letovice konané 24. 05. 2016 2016-RM-39-1 Rada města bere na vědomí zprávu o postupu řešení přípravy zbudování autobusových zastávek v lokalitě "Písečná". 2016-RM-39-2

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. listopadu 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. listopadu 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 8. listopadu 2017 u p r a v e n á v e r z e č. RM 271/2017 uzavření Smlouvy o dílo s panem Petrem Troníčkem, Do Zátiší 24, 350 02 Cheb, IČ 46827765,

Více

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM

Usnesení. 1.3 Zápis z 10. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1399/ /RM Usnesení z 92. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 13.11.2017 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Mohelnice P Ř E H L E D U S N E S E N Í ze 103. schůze Rady m ěsta Mohelnice, která se konala dne 20.11.2017 o d 15:15 hodin v kanceláři starosty 2026/103/RM/2017 Schválení programu 103. zasedání

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Usnesení. 1.1 Zápisy ze schůze Rady města Němčice nad Hanou č. 91/ a č. 92/ Tisk 1428/ /RM

Usnesení. 1.1 Zápisy ze schůze Rady města Němčice nad Hanou č. 91/ a č. 92/ Tisk 1428/ /RM Usnesení z 93. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 27.11.2017 ve 14:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

U S N E S E N Í z 35. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 35. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 35. schůze Rady města Letovice konané 01. 03. 2016 2016-RM-35-1 Rada města neschvaluje poskytnutí dotace p. [osobní údaj odstraněn], na stavební úpravy z důvodu nestabilního svahu, který

Více

U S N E S E N Í z 67. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 67. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 67. schůze Rady města Letovice konané 18. 07. 2017 2017-RM-67-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů technického odboru k 18. 7. 2017. 2017-RM-67-2 Rada města bere na vědomí plnění

Více

D u c h c o v U S N E S E N Í

D u c h c o v U S N E S E N Í M ě s t o D u c h c o v U S N E S E N Í z 40. schůze Rady města Duchcova, která se uskutečnila dne 10.5.2016 od 8:00 hodin v zasedací síni Městského úřadu Duchcov Přítomno: 7 Nepřítomno: 0 Z toho omluveno:

Více

U S N E S E N Í. z 16. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í. z 16. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 16. schůze Rady města Letovice konané 02. 06. 2015 2015-RM-16-1 Rada města schvaluje úpravu usnesení č. 2015-RM-13-8 ze schůze RM Letovice z 9. 4. 2015 do usnesení bude doplněno slovo

Více

RADA MĚSTA KORYČANY. Výpis usnesení ze 40. zasedání dne 12. dubna 2016

RADA MĚSTA KORYČANY. Výpis usnesení ze 40. zasedání dne 12. dubna 2016 R M 1/ 40 / 16 s c h v a l u j e Program zasedání Rady města Koryčany. Pro: 4, Proti: 0, Zdržel se: 0, Nepřítomno: 1 p. 2. R M 2/ 40 / 16 u k l á d á starostce města prověřit možnost ukončení nájmu pozemků

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 1. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 14.11.2018 1/1/RM/2018 Kontrola plnění usnesení ze 66. a 67. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

1. Program jednání rady města. 2019/12/200 Rada města schvaluje program 12. jednání rady města. Zajistí: starosta Termín:

1. Program jednání rady města. 2019/12/200 Rada města schvaluje program 12. jednání rady města. Zajistí: starosta Termín: U S N E S E N Í z 12. schůze rady města Žacléř, konané dne 15. dubna 2019 od 16:00 hodin v kanceláři starosty města Program: 1. Program jednání rady města. 2. Městská policie. 3. Záměr prodeje části pozemku

Více

U S N E S E N Í. z 9. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í. z 9. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 9. schůze Rady města Letovice konané 17.02.2015 2015-RM-9-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru ke dni 17. 2. 2015. 2015-RM-9-2 Rada města bere na vědomí plnění úkolu

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 11. září 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 213/2018 rozpočtové opatření č. 4/2018/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í ze 46. schůze Rady města Mohelnice, která se ko nala dne o d 15:00 hodin v kanceláři starosty

P Ř E H L E D U S N E S E N Í ze 46. schůze Rady města Mohelnice, která se ko nala dne o d 15:00 hodin v kanceláři starosty Rada města Mohelnice P Ř E H L E D U S N E S E N Í ze 46. schůze Rady města Mohelnice, která se ko nala dne 14.12.2015 o d 15:00 hodin v kanceláři starosty 759/46/RM/2015 Schválení programu 46. zasedání

Více

U S N E S E N Í ze 13. schůze rady města Žacléř, konané dne 29. dubna 2015

U S N E S E N Í ze 13. schůze rady města Žacléř, konané dne 29. dubna 2015 U S N E S E N Í ze 13. schůze rady města Žacléř, konané dne 29. dubna 2015 Program: 1. 5. zasedání zastupitelstva města. 2. Technické služby Žacléř, spol. s r.o. 3. Žádost o souhlas se stavbou RD. 4. Dodatek

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 20. února 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 29/2018 1. rozhodla v souladu s ust. 166 odst. 3 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním,

Více

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál

Zápis z jednání č. 47 rady města konané Ing. Martin Košťál Město Králíky Přítomni členové rady města: Omluven: Za městský úřad: Zápis z jednání č. 47 rady města konané 14.11.2016 Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad Mgr. Miroslav

Více

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané Město Králíky Zápis z jednání č. 34 Rady města Králíky konané 28.08.2017 Přítomní členové Rady města Králíky: Jana Ponocná, Mgr. Martin Hejkrlík, Ing. Ladislav Tóth, Ing. Pavel Strnad, Mgr. Miroslav Beran.

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 29. května 2013

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 29. května 2013 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 29. května 2013 č. 150 u p r a v e n á v e r z e změnu odpisového plánu pro rok 2013 příspěvkové organizaci Základní škola Kynšperk nad Ohří,

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 19. prosince 2018 u p r a v e n á v e r z e č. RM 304/2018 převod peněžitých prostředků ve výši XXX z rezervního fondu do fondu investic příspěvkové

Více

Usnesení 63. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 63. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 63. schůze Rady města Šternberka ze dne 18.3.2013 Číslo 1696 Zodpovídá: OdPVV Termín: 18.3.2013 program schůze dne 18.03.2013 Číslo 1697 Zodpovídá: FO Termín: 18.3.2013 b e r e n a v ě d o m í

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 14/2013 konané dne 10. července 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 14/2013 konané dne 10. července 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 14/2013 konané dne 10. července 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/14/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

RADA MĚSTA KORYČANY. Výpis usnesení z 21. zasedání dne 21. července 2015

RADA MĚSTA KORYČANY. Výpis usnesení z 21. zasedání dne 21. července 2015 1. R M 1/ 21 / 15 s c h v a l u j e Program zasedání Rady města Koryčany 2. R M 2/ 21 / 15 b e r e n a v ě d o m í Informace o plnění usnesení rady města Koryčany T.: Zodp.: Bc. Ludmila Prokešová, Dis.

Více

S o u b o r u s n e s e n í

S o u b o r u s n e s e n í S o u b o r u s n e s e n í z 24. zasedání Zastupitelstva města Vyšší Brod konaného dne 12.09.2017 od 17:30 hodin v zasedací místnosti města K bodu: 1. Určení ověřovatelů zápisu / 95 odst. 1 zákona o obcích/

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 12. června 2019

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 12. června 2019 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 12. června 2019 u p r a v e n á v e r z e č. RM 158/2019 1. neschvaluje poskytnutí peněžitého daru zapsanému spolku Linka bezpečí, z.s., Ústavní

Více

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24)

U S N E S E N Í. 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína (tisk R/24) U S N E S E N Í z 2. schůze Rady města Kojetína, konané dne 3. prosince 2014, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Plnění usnesení Rady města Kojetína

Více

RADA MĚSTA KORYČANY. Výpis usnesení z 8. jednání dne 21. ledna 2019

RADA MĚSTA KORYČANY. Výpis usnesení z 8. jednání dne 21. ledna 2019 RADA MĚSTA KORYČANY Výpis usnesení z 8. jednání dne 21. ledna 2019 R M 1/ 8 / 19 program jednání Rady města Koryčany. 2. R M 2/ 8 / 19 uzavření servisní smlouvy mezi společností Tritius Solutions a.s.,

Více

U S N E S E N Í z 45. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 45. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 45. schůze Rady města Letovice konané 06. 09. 2016 2016-RM-45-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů uložených finančnímu odboru ke dni 6. 9. 2016. 2016-RM-45-2 Rada města bere na vědomí

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 8 Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 24.2.2016 78/4/RM/2016 Dodatek č. 4 ke smlouvě o výpůjčce - ZŠ TGM a gymnázium I.

Více

Výpis schválených usnesení z 12. schůze Rady města Polná konané 10. června 2015

Výpis schválených usnesení z 12. schůze Rady města Polná konané 10. června 2015 Výpis schválených usnesení z 12. schůze Rady města Polná konané 10. června 2015 RM-368/12/2015 Rada města Polná schvaluje program schůze v tomto znění: 1. Kontrola usnesení z 11. schůze RM 2. Majetkoprávní

Více

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Rada města Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Usnesení ze 78. schůze Rady města Kojetína, konané 13. června 2018, ve 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo

Více

U S N E S E N Í. z 12. schůze Rady města Chotěboř, konané dne

U S N E S E N Í. z 12. schůze Rady města Chotěboř, konané dne U S N E S E N Í z 12. schůze Rady města Chotěboř, konané dne 6.6.2018 283/12/RM/2018 Schválení smlouvy o nájmu pozemku číslo parcelní 4388/3 v k. ú. Chotěboř uzavření nájemní smlouvy mezi městem Chotěboř

Více

Usnesení rady města z 5. zasedání

Usnesení rady města z 5. zasedání Město Třebenice, Paříkovo náměstí 1, 411 13 Třebenice IČO: 00264521, DIČ: CZ00264521 Telefon: 416594301, e-mail: podatelna@mesto-trebenice.cz Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í z 21. schůze rady města Žacléř, konané dne 2. září 2015

U S N E S E N Í z 21. schůze rady města Žacléř, konané dne 2. září 2015 U S N E S E N Í z 21. schůze rady města Žacléř, konané dne 2. září 2015 Program: 1. 7. zasedání zastupitelstva města. 2. Dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo. 3. Žádost ČČK. 4. Žádosti o pokácení stromů. 5.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 4. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 26.11. 2018 53/4/RM/2018 Návrh plánu vedlejší hospodářské činnosti pro rok 2019 I. Rada města doporučuje zastupitelstvu

Více

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál Usnesení z 38. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskutečnilo v pondělí 1.2.2016 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Informace o přijatých usneseních z 4. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 28. března 2019

Informace o přijatých usneseních z 4. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 28. března 2019 Informace o přijatých usneseních z 4. zasedání Zastupitelstva města Rumburk, konaného dne 28. března 2019 1) VOLBA NÁVRHOVÉ KOMISE A OVĚŘOVATELŮ ZÁPISU Zastupitelstvo města Rumburk projednalo a rozhodlo:

Více

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ

Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Usnesení ze zasedání Rady města Jablonné v Podještědí č. 80 ze dne 1. 11. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Číslo jednací: OVV/4376/2017 Počet listů dokumentu: 3 Usnesení RM č. 1647/2017 Rada

Více

USNESENÍ č. 22/2017 z 21. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne

USNESENÍ č. 22/2017 z 21. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne USNESENÍ č. 22/2017 z 21. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 25. 9. 2017 I. Zastupitelstvo města schvaluje: 1. program dnešního jednání v upraveném znění 2. aby rozprava probíhala ke každému bodu

Více

Město Králíky Zápis z jednání č. 44 rady města konané 04.11.2009

Město Králíky Zápis z jednání č. 44 rady města konané 04.11.2009 Město Králíky Přítomni členové rady města: Omluveni: Zápis z jednání č. 44 rady města konané 04.11.2009 Jana Ponocná, Mgr. Jarmila Berková, Ing. Ladislav Tóth, Čestmír Doubrava, MUDr. Eva Rýcová RM doporučuje

Více

U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Letovice konané

U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Letovice konané U S N E S E N Í z 20. schůze Rady města Letovice konané 25. 08. 2015 2015-RM-20-1 Rada města bere na vědomí plnění úkolů finančního odboru uložených k termínu RM 25. 8. 2015. 2015-RM-20-2 Rada města bere

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. června 2017

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. června 2017 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 14. června 2017 č. RM 154/2017 u p r a v e n á v e r z e 1. uděluje Městskému kulturnímu středisku v Kynšperku nad Ohří, příspěvkové organizaci

Více

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne

Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne Přehled usnesení ze schůze Rady města Mnichovo Hradiště č. 14 ze dne 28.05.2018 č. 237 Rada města schvaluje na návrh hodnotící komise přijetí nabídky společnosti H-INTES s.r.o., Pod Borkem 319, 293 01

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 23. října 2013

U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 23. října 2013 U S N E S E N Í ze schůze Rady města Kynšperk nad Ohří dne 23. října 2013 č. 293 u p r a v e n á v e r z e 1. doporučuje Zastupitelstvu města Kynšperk nad Ohří schválit a) změnu rozpočtu na rok 2013 rozpočtové

Více

Zodpovídá: Ing. Smrčka

Zodpovídá: Ing. Smrčka č. 182 Rada města souhlasí s umístěním antény WIFI pro bezdrátový internet na budově čp. 205 v Ústecké ul. v České Třebové, na základě žádosti Petra Štarmana, IČ 48608840, Komenského 729, 560 02 Česká

Více

U S N E S E N Í. z 15. schůze Rady města Chotěboř, konané dne

U S N E S E N Í. z 15. schůze Rady města Chotěboř, konané dne U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Chotěboř, konané dne 25.7.2018 394/15/RM/2018 Smlouva o poskytování služby výplatní lístek smlouvu o poskytování služby výplatní lístek na mobilní telefon mezi firmou

Více

U S N E S E N Í. 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013 (tisk R/635)

U S N E S E N Í. 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013 (tisk R/635) U S N E S E N Í z 59. schůze Rady města Kojetína, konaného dne 27. února 2013, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Rozpočtové opatření č. 4/2013

Více

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 21. září /2015/ZM

USNESENÍ. ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 21. září /2015/ZM USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města Ledeč nad Sázavou konaného dne 21. září 2015 08/2015/ZM I. ZM bere na vědomí: 08.2015/41ZM-b) Zastupitelstvo města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o

Více

U S N E S E N Í MĚSTO ZÁKUPY XXX

U S N E S E N Í MĚSTO ZÁKUPY XXX MĚSTO ZÁKUPY U S N E S E N Í z 30. zasedání Zastupitelstva města Zákupy, které se konalo dne 16. prosince 2013 v zasedací místnosti MěÚ Zákupy (č. usnesení 257/2013 273/2013) usnesení č. 257/2013 Plnění

Více

Město Lipník nad Bečvou

Město Lipník nad Bečvou Město Lipník nad Bečvou Rada města schválila na své 20. schůzi 11.01.2016 následující usnesení Usnesení rady města je upraveno podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých

Více

U S N E S E N Í z 8. schůze rady města Žacléř, konané dne 18. února 2015

U S N E S E N Í z 8. schůze rady města Žacléř, konané dne 18. února 2015 U S N E S E N Í z 8. schůze rady města Žacléř, konané dne 18. února 2015 Program: 1. 3. zasedání zastupitelstva města Žacléř. 2. Účetní závěrky příspěvkových organizací. 3. Veřejná zakázka na rekonstrukci

Více

2086/106/RM/2017 Schválení programu 106. zasedání Rady města Mohelnice

2086/106/RM/2017 Schválení programu 106. zasedání Rady města Mohelnice Rada města Mohelnice P Ř E H L E D U S N E S E N Í ze 106. schůze Rady m ěsta Mohelnice, která se konala dne 18.12.2017 o d 15:15 hodin v zasedací místnosti v nové budově MÚ 2086/106/RM/2017 Schválení

Více

Usnesení 35. schůze rady městského obvodu konané dne

Usnesení 35. schůze rady městského obvodu konané dne 35. schůze rady městského obvodu konané dne 19.12.2016 čís. 0637/RMOb-SB/1418/35-0653/RMOb-SB/1418/35 RNDr. Mojmír Krejčíček starosta Mgr. Michal Hořínek místostarosta Strana 1/10 Přehled usnesení rady

Více

U S N E S E N Í. 45. schůze Rady obce Velké Březno, která se koná dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 45. schůze Rady obce Velké Březno, která se koná dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 45. schůze Rady obce Velké Březno, která se koná dne. 8. 2. 2017 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák, Marie Dvořanová, Jaromír

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

RADA MĚSTA NEJDKU USNESENÍ Z JEDNÁNÍ. 1. schůze, datum konání od 09:00 do 12:12

RADA MĚSTA NEJDKU USNESENÍ Z JEDNÁNÍ. 1. schůze, datum konání od 09:00 do 12:12 RADA MĚSTA NEJDKU USNESENÍ Z JEDNÁNÍ 1. schůze, datum konání 15.11.2018 od 09:00 do 12:12 1. SCHVÁLENÍ PROGRAMU JEDNÁNÍ Rada města usnesením č. RM/1/1/2018 schvaluje předložený program jednání doplněný

Více

Usnesení. 1.2 Zápis ze 7. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1142/ /RM

Usnesení. 1.2 Zápis ze 7. zasedání Kontrolního výboru města Němčice nad Hanou, konaného dne Tisk 1142/ /RM Usnesení z 77. schůze Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, která se uskutečnila v pondělí 15.5.2017 v 15:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne

MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, Mimoň Mimoň III. PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne MĚSTO MIMOŇ Mírová 120, 471 24 Mimoň Mimoň III PŘIJATÁ USNESENÍ z 18. zasedání Rady města Mimoň, které se konalo dne 21. 5. 2018 R18/395 Program jednání 1. Projednání a schválení programu jednání 2. Zpráva

Více

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 21. října 2009 (upravená verze)

Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 21. října 2009 (upravená verze) Usnesení rady města Kynšperk nad Ohří ze dne 21. října 2009 (upravená verze) č. 364 rozpočtové opatření č. 6/2009/Rada města, vzájemně kompenzovatelné položkové a paragrafové změny rozpočtu roku 2009 dle

Více

U S N E S E N Í. 6. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 6. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 6. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 11. 02. 2019 od 16:00 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: pan Karel Jungbauer, Ing. Hana Šlechtová, Ing. Jan Fiala, paní Zuzana

Více

Vnitřní směrnici č. 8/2011 k inventarizaci majetku a u k l á d á zpracovat plán inventur pro rok T.: Zodp.: Ing.

Vnitřní směrnici č. 8/2011 k inventarizaci majetku a u k l á d á zpracovat plán inventur pro rok T.: Zodp.: Ing. čj. MCH 6500/2011 spisová značka 6497/2011/OVV R A D A M Ě S T A C H R O P Y N Ě Výpis usnesení z 29. zasedání dne 26. října 2011 R M 1 / 2 9 / 1 1 b e r e n a v ě d o m í 1. Informativní zprávu o plnění

Více

2.1 RM bere na vědomí informace z kontroly plnění usnesení z minulé schůze rady města

2.1 RM bere na vědomí informace z kontroly plnění usnesení z minulé schůze rady města Souhrn usnesení ze 77. schůze rady města - 20. března 2017 1.1 Město ve spolupráci se společností PIONS s.r.o. prověří na SFŽP, i za cenu osobního jednání, zda je vše při provádění akce Kanalizace ul.

Více

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 2. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 19.11.2018 v 13:00 hodin na radnici v Jeseníku 15. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 263/2018-273/2018, dle důvodové

Více

Informace o přijatých

Informace o přijatých Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších

Více

U S N E S E N Í. 1. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně)

U S N E S E N Í. 1. Zpráva o činnosti Rady města Kojetína (ústně) U S N E S E N Í z 10. zasedání Zastupitelstva města Kojetína, konaného dne 12. prosince 2007 v 15:00 hodin v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 1. Zpráva o činnosti

Více

Město Horažďovice. Usnesení z 30. jednání Rady města Horažďovice konaného dne 14.03.2016

Město Horažďovice. Usnesení z 30. jednání Rady města Horažďovice konaného dne 14.03.2016 Město Horažďovice Usnesení z 30. jednání Rady města Horažďovice konaného dne 14.03.2016 Zveřejněna je upravená verze dokumentů z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle

Více

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty

Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty Usnesení z 5. zasedání Rady města Jirkov, které se konalo dne 3.2.2014 od 13:00 hodin v kanceláři místostarosty 1/5/RM/2014 Kontrola plnění usnesení splněná usnesení č. 14/1/RM/2014, 10/3/RM/2014, 11/3/RM/2014,

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 141. schůze rady města Slavkov u Brna, která se konala dne 20.8.2018 2844/141/RM/2018 Revize bankovních účtů a peněžních fondů města Slavkov u Brna a VHČ města Slavkov u

Více

U S N E S E N Í z 15. schůze rady města Žacléř, konané dne 27. května 2015

U S N E S E N Í z 15. schůze rady města Žacléř, konané dne 27. května 2015 U S N E S E N Í z 15. schůze rady města Žacléř, konané dne 27. května 2015 Program: 1. Studie proveditelnosti. 2. Oprava usnesení č. 2015*14*325. 3. Nabídka portálu cestujeme.cz. 4. Vypořádání územního

Více

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011

U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011 U S N E S E N Í z jednání Rady města Kynšperk nad Ohří dne 9. listopadu 2011 u p r a v e n á v e r z e č. 351 úhradu nákladů za ušití nových sak z poskytnutého příspěvku Spolku Městské hudby Kynšperk nad

Více

Schválená usnesení z 37. schůze Rady města Polná konané

Schválená usnesení z 37. schůze Rady města Polná konané Schválená usnesení z 37. schůze Rady města Polná konané 7.12.2016 RM-1146/37/2016 Rada města Polná s c h v a l u j e p r o g r a m s c hůze v tomto znění: 1. Kontrola usnesení z 36. schůze RM 2. Majetkoprávní

Více

RaM po projednání schválila:

RaM po projednání schválila: Usnesení z 9. jednání Rady města Benešov n.pl. konané dne 30.05.2016 od 14.30 hodin v kanceláři starosty města!!!upraveno!!! RaM po projednání schválila: Usnesení č. 222/16: RaM schválila program jednání

Více

USNESENÍ č. 2/2014 z 1. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 08. 12. 2014

USNESENÍ č. 2/2014 z 1. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 08. 12. 2014 USNESENÍ č. 2/2014 z 1. zasedání Zastupitelstva města, konaného dne 08. 12. 2014 I. Zastupitelstvo města schvaluje: 1. program dnešního jednání v upraveném znění 2. aby rozprava probíhala ke každému bodu

Více