Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1"

Transkript

1 Příloha 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Státní tajemník v Ministerstvu spravedlnosti Ministerstvo spravedlnosti ČR, Vyšehradská 16, Praha 2 Údaje o žadateli Jméno(a) a příjmení, titul Datum narození Adresa trvalého pobytu 2 ve tvaru obec, část obce, ulice, číslo popisné, PSČ, stát Adresa pro doručování, pokud je odlišná od adresy místa trvalého pobytu ve tvaru obec, část obce, ulice, číslo popisné, PSČ, stát Telefonní číslo 3 Datová schránka ano ne 3 Souhlasím, aby s mou osobou bylo komunikováno prostřednictvím u 4. ano ne Specifikace žádosti Žádám o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo 5 1 Vyznačte žádost o zařazení na služební místo, jestliže již jste ve služebním poměru podle zákona o státní službě. 2 Jde-li o cizince bez trvalého pobytu na území České republiky, uvede místo hlášeného přechodného pobytu na území České republiky. Jde-li o občana České republiky, který nemá trvalý pobyt na území, uvede adresu místa pobytu v cizině. 3 Nepovinný údaj. 4 Pouze pro urychlení komunikace v případě výběrového řízení. 5 Doplňte konkrétní název služebního místa.

2 v odboru v oddělení Seznam příloh žádosti 6 1. Písemné čestné prohlášení o státním občanství České republiky [ 25 odst. 1 písm. a) ve spojení s 26 zákona o státní službě] 7 2. Písemné čestné prohlášení o svéprávnosti [ 25 odst. 1 písm. c) ve spojení s 26 odst. 1 zákona o státní službě] 3. Výpis z evidence Rejstříku trestů, který není starší než 3 měsíce, resp. obdobný doklad o bezúhonnosti, není-li žadatel státním občanem České republiky 8 [ 25 odst. 1 písm. d) ve spojení s 26 odst. 1 zákona o státní službě] 4. Písemné čestné prohlášení o dosažení stanoveného vzdělání nebo úředně ověřenou kopii dokladu o dosaženém vzdělání [ 25 odst. 1 písm. e) ve spojení s 26 zákona o státní službě] 9 5. Písemné čestné prohlášení o zdravotní způsobilosti nebo lékařský posudek o zdravotní způsobilosti vydaný poskytovatelem pracovnělékařských služeb [ 25 odst. 1 písm. f) ve spojení s 26 zákona o státní službě] Doklad prokazující znalost českého jazyka, není-li žadatel státním občanem České republiky nebo doklad prokazující, že se na žadatele vztahuje výjimka z prokazování znalosti českého jazyka ( 25 odst. 2 zákona o státní službě) 11. Žádám o to, aby v souladu s 6 odst. 2 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, služební orgán obstaral ze své úřední evidence tyto doklady 12 : 6 Vyplní uchazeč v případě doložení daného dokumentu. 7 Čestné prohlášení lze též nahradit zasláním kopie občanského průkazu nebo jiného průkazu totožnosti, z něhož je zřejmé státní občanství žadatele. Nejpozději při konání pohovoru je třeba doložit příslušnou listinu, kterou bude státní občanství žadatele prokázáno (originál občanského průkazu nebo jiného průkazu totožnosti, popř. osvědčení o státním občanství). 8 Jde o doklad obdobný výpisu z evidence Rejstříku trestů, který nesmí být starší než 3 měsíce, osvědčující bezúhonnost, vydaný státem, jehož je žadatel státním občanem, jakož i státy, v nichž žadatel pobýval v posledních 3 letech nepřetržitě po dobu delší než 6 měsíců (dále jen domovský stát ), a doložený úředním překladem do českého jazyka; pokud takový doklad domovský stát nevydává, doloží se bezúhonnost písemným čestným prohlášením. 9 Originál nebo úředně ověřenou kopii dokladu o dosaženém vzdělání je třeba doložit nejpozději před konáním pohovoru. 10 Lékařský posudek o zdravotní způsobilosti vydaný poskytovatelem pracovně - lékařských služeb je třeba doložit nejpozději před konáním pohovoru. 11 Výjimka z prokazování znalosti českého jazyka se na žadatele vztahuje, doloží-li, že absolvoval alespoň po dobu 3 školních roků základní, střední nebo vysokou školu, na kterých byl vyučovacím jazykem český jazyk. 12 Pokud hodlá žadatel využít žádosti dle 6 odst. 2 správního řádu, uvede název příloh žádostí, které již má služební orgán k dispozici na základě své dřívější úřední činnosti (např. které jsou součástí personálního spisu) např. doklad o dosaženém vzdělání.

3 Poznámky 13 Prohlašuji, že údaje uvedené v žádosti, dokladech a v přílohách jsou pravdivé, aktuální a úplné. Dále prohlašuji, že v souladu s ustanovením 5 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, souhlasím s tím, aby moje osobní údaje, které tímto v rámci řízení o žádosti poskytuji, byly zpracovávány pro účely výše uvedeného řízení. V Dne: Podpis: Záznamy služebního orgánu 14 Průkaz totožnosti 15 č. předložen dne Podpis oprávněné úřední osoby 13 Do poznámky žadatel uvede jiné důležité skutečnosti, které mají dopad na rozhodování žádosti: 1. okolnosti nasvědčující tomu, že se při výkonu práce dlouhodobě osvědčil a mohl by tak splnit výjimku z předpokladu vzdělání dle 201 zákona o státní službě, 2. požadavek na povolení kratší služební doby dle 116 zákona o státní službě (s tím, že tento požadavek vyplývá z jeho dosavadního pracovního poměru), nebo 3. zda zařazením na služební místo může vzniknout situace uvedená v 43 odst. 1 zákona o státní službě (kdy státní zaměstnanci, kteří jsou sobě navzájem osobami blízkými, nesmějí být zařazeni ve službě tak, aby jeden byl přímo podřízen druhému, nebo podléhal jeho finanční nebo účetní kontrole). 14 Kromě záznamu o předložení průkazu totožnosti může jít např. o záznamy o předložení některých originálních listin, z nichž služební orgán na místě opatřil kopie a vrátil je žadateli. 15 Uveďte, o jaký průkaz totožnosti se jedná (např. občanský průkaz).

4 Čestné prohlášení o státním občanství Příloha 2 Já, níže podepsaný/á Jméno, příjmení: Datum narození: Adresa místa trvalého pobytu: S odkazem na 25 odst. 1 zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě, tímto čestně prohlašuji, že k dnešnímu dni (tj. ke dni podání žádosti o přijetí do služebního poměru) jsem státním občanem České republiky, občanem jiného členského státu Evropské unie nebo občanem státu, který je smluvním státem Dohody o Evropském hospodářském prostoru, v souladu s 25 odst. 1 písm. a) zákona o státní službě. V dne Podpis:

5 Čestné prohlášení o svéprávnosti Příloha 3 Já, níže podepsaný/á Jméno, příjmení: Datum narození: Adresa místa trvalého pobytu: Prohlašuji, s odvoláním na ustanovení 15 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, že jsem plně svéprávný/á, resp. že má svéprávnost nebyla soudem omezena. V dne Podpis:

6 Čestné prohlášení o vzdělání Příloha 4 Já, níže podepsaný/á Jméno, příjmení: Datum narození: Adresa místa trvalého pobytu: Prohlašuji, v návaznosti 25 odst. 1 písm. e) zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě, že jsem dosáhl vzdělání stanoveného tímto zákonem pro služební místo (zde uveďte název služebního místa), a to (zde uveďte požadované Vámi dosažené vzdělání), neboť jsem úspěšně absolvoval studijní program v oboru (doplňte obor) na (doplňte název školy). V dne Podpis:

7 Příloha 5 Čestné prohlášení o zdravotní způsobilosti Já, níže podepsaný/á Jméno, příjmení: Datum narození: Adresa místa trvalého pobytu: Prohlašuji, na základě znalosti svého zdravotního stavu, že mám potřebnou zdravotní způsobilost k výkonu služby na služebním místě vrchního ministerského rady oddělení legislativy státní služby předpisů dle 25 odst. 1 písm. f) zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě. V dne Podpis:

8 ŽÁDOST o provedení pracovnělékařské prohlídky a hodnocení zdravotního stavu za účelem posouzení zdravotní způsobilosti k výkonu služby Žádám o provedení pracovnělékařské prohlídky a hodnocení zdravotního stavu za účelem posouzení zdravotní způsobilosti k výkonu služby: Žadatel o přijetí do služebního poměru (podle zákona č. 234/2014 Sb., o státní službě): Jméno, příjmení:.. Datum narození:.. Místo trvalého pobytu:... Lékařská prohlídka: Zaměstnavatel (služební úřad): Adresa sídla: Služební místo: Obor/y služby: Útvar: Výkon služby za těchto pracovních podmínek (druh služby, režim služby, charakter pracovních podmínek obsahující výčet jednotlivých rizikových faktorů pracovních podmínek s uvedením jejich míry, rizik ohrožení zdraví, popř. dalších rizik s využitím vyhlášky č. 79/2013 Sb. a s využitím vyhlášky č. 432/2003 Sb.): Režim služby: 8 hodinová, jednosměnná, Rozvržení služební doby: (např. pravidelné/pružné).. Celková kategorie služby: 1 - žádné rizikové faktory V dne Podpis žadatele:

9 LÉKAŘSKÝ POSUDEK O ZDRAVOTNÍ ZPŮSOBILOSTI K VÝKONU SLUŽBY 1. Pořadové číslo nebo jiné evidenční označení posudku: 2. Účel vydání posudku: 3. Druh prohlídky: Pracovnělékařská prohlídka - vyšetření pro účely posouzení zdravotní způsobilosti k výkonu služby 4. Identifikační údaje zaměstnavatele: 5. Identifikační údaje posuzované osoby: Jméno, příjmení a titul: Datum narození: Adresa trvalého pobytu: 6. Údaje o služebním místě Služební místo: Režim služby: Pracovní podmínky: Míra rizikových faktorů: Kategorie (doplňte číslo) 7. Posudkový závěr: POSUZOVANÁ OSOBA: JE ZDRAVOTNĚ ZPŮSOBILÁ.* JE ZDRAVOTNĚ NEZPŮSOBILÁ.* JE ZDRAVOTNĚ ZPŮSOBILÁ S PODMÍNKOU*: POZBYLA DLOUHODOBĚ ZDRAVOTNÍ ZPŮSOBILOST.* 8. Datum vydání lékařského posudku: 9. Datum ukončení platnosti posudku: Poskytovatel pracovnělékařských služeb, který vydal lékařský posudek: IČ poskytovatele: Adresa sídla nebo místa podnikání: Jméno a příjmení posuzujícího lékaře: 16 Pokud je třeba na základě zjištěného zdravotního stavu nebo zdravotní způsobilosti omezit jeho platnost. * Nehodící se škrtněte

10 podpis posuzujícího lékaře razítko poskytovatele 11. Poučení: Proti tomuto pracovnělékařskému posudku je možno podat podle 46 odst. 1 zákona č. 373/2011 Sb., o specifických zdravotních službách, návrh na jeho přezkoumání. Má-li posuzovaná osoba nebo osoba, které uplatněním lékařského posudku vznikají práva nebo povinnosti, za to, že lékařský posudek je nesprávný, může do 10 pracovních dnů ode dne jeho prokazatelného předání podat návrh na jeho přezkoumání poskytovateli, který posudek vydal; návrh se podává prostřednictvím posuzujícího lékaře. Návrh na přezkoumání lékařského posudku nemá odkladný účinek, jestliže z jeho závěru vyplývá, že posuzovaná osoba je pro účel, pro nějž byla posuzována, zdravotně nezpůsobilá, zdravotně způsobilá s podmínkou nebo pozbyla dlouhodobě zdravotní způsobilost. Posuzovaná osoba převzala dne: podpis posuzované osoby

Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1

Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Příloha 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Státní tajemník v Ministerstvu

Více

Žádost o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo o jmenování na služební místo představeného 1

Žádost o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo o jmenování na služební místo představeného 1 Příloha 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo o jmenování na služební místo představeného 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Státní tajemník

Více

Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1

Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Státní tajemník v Ministerstvu spravedlnosti

Více

ŽÁDOST. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo ředitele/-ky odboru legislativně právního

ŽÁDOST. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo ředitele/-ky odboru legislativně právního Příloha č. 1 k č.j.: MMR-1235/2016-94 ŽÁDOST o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo ředitele/-ky odboru legislativně právního o jmenování na služební místo ředitele/-ky odboru legislativně

Více

Žádost o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo o jmenování na služební místo představeného 1

Žádost o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo o jmenování na služební místo představeného 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo o jmenování na služební místo představeného 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Státní tajemník v Ministerstvu

Více

ŽÁDOST. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo ředitele/-ky odboru kontroly

ŽÁDOST. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo ředitele/-ky odboru kontroly Příloha č. 1 k č.j.: MMR-1234/2016-94 ŽÁDOST o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo ředitele/-ky odboru kontroly o jmenování na služební místo ředitele/-ky odboru kontroly 1 podle

Více

ŽÁDOST. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo vedoucí/-ho oddělení územně správního

ŽÁDOST. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo vedoucí/-ho oddělení územně správního Příloha č. 1 k č.j.: MMR-14046/2016-94 ŽÁDOST o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo vedoucí/-ho oddělení územně správního o jmenování na služební místo vedoucí/-ho oddělení územně

Více

Žádost. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo vedoucího oddělení finančního řízení programů EU

Žádost. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo vedoucího oddělení finančního řízení programů EU Příloha č. 1 k č.j.: MMR-27556/2015-94 Žádost o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo vedoucího oddělení finančního řízení programů EU o jmenování na služební místo vedoucího oddělení

Více

Žádost. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo vedoucí/-ho oddělení koordinace a řízení Dohody o partnerství

Žádost. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo vedoucí/-ho oddělení koordinace a řízení Dohody o partnerství Příloha č. 1 k č.j.: MMR-7545/2016-94 Žádost o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo vedoucí/-ho oddělení koordinace a řízení Dohody o partnerství o zařazení na služební místo vedoucí/-ho

Více

Žádost. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo ředitele/ředitelky odboru evropské územní spolupráce

Žádost. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo ředitele/ředitelky odboru evropské územní spolupráce Příloha č. 1 k č.j.: MMR-12184/2016-94 Žádost o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo ředitele/ředitelky odboru evropské územní spolupráce o jmenování na služební místo ředitele/ředitelky

Více

Žádost. o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1

Žádost. o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Údaje o žadateli Jméno(a) a příjmení,

Více

Žádost. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1

Žádost. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Údaje o

Více

o jmenování na služební místo vrchní ministerský rada ředitel odboru FM 3351, v odboru 48 Kancelář státního tajemníka

o jmenování na služební místo vrchní ministerský rada ředitel odboru FM 3351, v odboru 48 Kancelář státního tajemníka Žádost o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo vrchní ministerský rada ředitel odboru FM 3351, v odboru 48 Kancelář státního tajemníka o jmenování na služební místo vrchní ministerský

Více

Žádost. o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1

Žádost. o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Vedoucí Úřadu Rady pro rozhlasové a televizní

Více

Žádost. o jmenování na služební místo vrchní ministerský rada ředitel odboru, FM 1968, v odboru 57 Bezpečnost a krizové řízení

Žádost. o jmenování na služební místo vrchní ministerský rada ředitel odboru, FM 1968, v odboru 57 Bezpečnost a krizové řízení Žádost o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo vrchní ministerský rada ředitel odboru, FM 1968, v odboru 57 Bezpečnost a krizové řízení o jmenování na služební místo vrchní ministerský

Více

Žádost. o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1

Žádost. o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Údaje o žadateli Jméno(a) a příjmení,

Více

Žádost. a o změně některých zákonů (zákon o evidenci obyvatel), ve znění pozdějších předpisů. 3

Žádost. a o změně některých zákonů (zákon o evidenci obyvatel), ve znění pozdějších předpisů. 3 Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Údaje o žadateli Ředitel Krajské hygienické

Více

ve služebním úřadu 2. Písemné čestné prohlášení o svéprávnosti [ 25 odst. 1 písm. c) ve spojení s 26 odst. 1 zákona o státní službě]

ve služebním úřadu 2. Písemné čestné prohlášení o svéprávnosti [ 25 odst. 1 písm. c) ve spojení s 26 odst. 1 zákona o státní službě] Žádost o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného vrchní ministerský rada FM 3371, náměstek pro řízení sekce 09 Informační a komunikační technologie. o jmenování na služební

Více

Žádost. a o změně některých zákonů (zákon o evidenci obyvatel), ve znění pozdějších předpisů. 3

Žádost. a o změně některých zákonů (zákon o evidenci obyvatel), ve znění pozdějších předpisů. 3 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Údaje o žadateli Jméno(a) a příjmení,

Více

Žádost. a o změně některých zákonů (zákon o evidenci obyvatel), ve znění pozdějších předpisů. 3

Žádost. a o změně některých zákonů (zákon o evidenci obyvatel), ve znění pozdějších předpisů. 3 Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Ing. Zdeněk Novák státní tajemník v Ministerstvu

Více

Žádost. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1

Žádost. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Ředitel

Více

Žádost. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1

Žádost. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Údaje o

Více

Žádost. Ministerstvo vnitra. Nad Štolou 3 P. O. BOX 95. Praha 7,

Žádost. Ministerstvo vnitra. Nad Štolou 3 P. O. BOX 95. Praha 7, Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo ministerského rady v oddělení centrálního výpočetního střediska o zařazení na služební místo ministerského rady v oddělení centrálního

Více

Žádost. o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1

Žádost. o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Údaje o žadateli Jméno(a) a příjmení,

Více

Žádost. územních rozpočtů a programové financování. Státní tajemník v Ministerstvu financí Ministerstvo financí Letenská Praha 1

Žádost. územních rozpočtů a programové financování. Státní tajemník v Ministerstvu financí Ministerstvo financí Letenská Praha 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo vrchní ministerský rada - ředitel odboru 12 Financování územních rozpočtů a programové financování o jmenování na služební místo vrchní

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo rada/odborný rada (právník) oddělení právní a kontrolní Ostrava

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo rada/odborný rada (právník) oddělení právní a kontrolní Ostrava Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo rada/odborný rada (právník) oddělení právní a kontrolní Ostrava č.j.: KHSMS/44078/2015 Datum: 22. října 2015 Ředitelka Krajská hygienická stanice

Více

předsedy Obvodního báňského úřadu pro území kraje Karlovarského se sídlem v Sokolově

předsedy Obvodního báňského úřadu pro území kraje Karlovarského se sídlem v Sokolově OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ NA SLUŽEBNÍ MÍSTO VEDOUCÍ SLUŽEBNÍHO ÚŘADU PŘEDSEDA OBVODNÍHO BÁŇSKÉHO ÚŘADU PRO ÚZEMÍ KRAJE KARLOVARSKÉHO SE SÍDLEM V SOKOLOVĚ Praha 16. prosince 2015 Č.j.: MV-183806-9/OSK-2015

Více

Žádost. o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1

Žádost. o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Agentura pro podnikání a inovace Žitná

Více

Žádost. o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1

Žádost. o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Vedoucí Úřadu Rady pro rozhlasové a televizní

Více

Žádost. o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1

Žádost. o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Generální inspektor Státního úřadu inspekce

Více

Žádost. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1

Žádost. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Údaje o

Více

Žádost. ANO NE mailu 4

Žádost. ANO NE mailu 4 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Údaje o žadateli Jméno(a) a příjmení,

Více

Žádost. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1

Žádost. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Údaje o

Více

Žádost. Státní tajemník v Ministerstvu financí Ministerstvo financí Letenská Praha 1

Žádost. Státní tajemník v Ministerstvu financí Ministerstvo financí Letenská Praha 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místa vrchní ministerský rada, FM 3624 a FM 3625, v odboru 73 Procesní agendy a regulace hazardu, oddělení 7301 Procesní agendy a regulace daňového

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo odborný referent/vrchní referent oddělení hygieny práce Karviná

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo odborný referent/vrchní referent oddělení hygieny práce Karviná Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo odborný referent/vrchní referent oddělení hygieny práce Karviná č.j.: KHSMS/26850/2016 Datum: 1. června 2016 Ředitelka Krajské hygienické stanice

Více

Žádost. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1

Žádost. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Státní

Více

Žádost. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1

Žádost. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Státní

Více

Žádost. o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo vrchního ministerského rady v oddělení Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám

Žádost. o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo vrchního ministerského rady v oddělení Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo vrchního ministerského rady v oddělení Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám o zařazení na služební místo vrchního ministerského

Více

Žádost. o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1

Žádost. o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a zařazení na služební místo o zařazení na služební místo 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Údaje o žadateli Jméno(a) a příjmení,

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitele odboru zahraničně obchodní spolupráce v Ministerstvu zemědělství

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitele odboru zahraničně obchodní spolupráce v Ministerstvu zemědělství Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo ředitele odboru zahraničně obchodní spolupráce v Ministerstvu zemědělství Č. j.: 543/10/2016-MZE-11131 Datum: 29. ledna 2016 Státní tajemník v Ministerstvu

Více

Žádost. Státní tajemník v Ministerstvu financí Ministerstvo financí Letenská Praha 1

Žádost. Státní tajemník v Ministerstvu financí Ministerstvo financí Letenská Praha 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo vrchní ministerský rada - vedoucí oddělení, FM 3277, v odboru 56 Interní audit, odd. 5602 Realizace interního auditu o jmenování na služební

Více

Žádost. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1

Žádost. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována ředitel

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo rada/odborný rada oddělení hygieny práce Frýdek-Místek

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo rada/odborný rada oddělení hygieny práce Frýdek-Místek Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo rada/odborný rada oddělení hygieny práce Frýdek-Místek Č.j.: KHSMS/60022/2016 Datum: 16. listopadu 2016 Ředitelka Krajské hygienické stanice Moravskoslezského

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. na služební místo vedoucí oddělení pracovního lékařství a fyziologie práce

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. na služební místo vedoucí oddělení pracovního lékařství a fyziologie práce Ředitel Krajské hygienické stanice Zlínského kraje se sídlem ve Zlíně Havlíčkovo nábřeží 600, 760 01 Zlín Tel. 577210266, fax: 577006746, e-mail: khs@khszlin.cz, podatelna@khszlin.cz, ID: xwsai7r Č.j.:

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. na služební místo ředitel/ředitelka sekce ochrany a podpory veřejného zdraví

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ. na služební místo ředitel/ředitelka sekce ochrany a podpory veřejného zdraví Ředitel Krajské hygienické stanice Zlínského kraje se sídlem ve Zlíně Havlíčkovo nábřeží 600, 760 01 Zlín Tel. 577210266, fax: 577006746, e-mail: khs@khszlin.cz, podatelna@khszlin.cz, ID: xwsai7r Č.j.:

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení 1 Národní archiv Archivní 4/2257, 149 00 Praha 4 Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo odborný rada archivář v oddělení kontroly výkonu spisové služby, fondů státní správy po roce 1992

Více

Žádost. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1

Žádost. o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1 Žádost o přijetí do služebního poměru a jmenování na služební místo představeného o jmenování na služební místo představeného 1 Označení a adresa služebního orgánu, kterému je žádost adresována Údaje o

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo odborný referent/vrchní referent oddělení hygieny práce Opava

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo odborný referent/vrchní referent oddělení hygieny práce Opava Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo odborný referent/vrchní referent oddělení hygieny práce Opava Č.j.: KHSMS/30619/2017 Datum: 14. června 2017 Ředitelka Krajské hygienické stanice

Více

Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu neurčitou.

Služba na tomto služebním místě bude vykonávána ve služebním poměru na dobu neurčitou. Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vrchní ministerský rada - vedoucí oddělení FM 2007, v odboru 12 Financování územních rozpočtů a programové financování, odd. 1203 Legislativa a

Více

OBSAH. Rozklad... 64 Žaloba... 66

OBSAH. Rozklad... 64 Žaloba... 66 OBSAH Personální bezpečnost Personální bezpečnost... 4 Bezpečnostní způsobilost Bezpečnostní způsobilost... 22 Průmyslová bezpečnost Průmyslová bezpečnost... 34 Abecední seznam podnikatelů, kterým bylo

Více

95/2004 Sb. ZÁKON. ze dne 29. ledna 2004

95/2004 Sb. ZÁKON. ze dne 29. ledna 2004 95/2004 Sb. ZÁKON ze dne 29. ledna 2004 o podmínkách získávání a uznávání odborné způsobilosti a specializované způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání lékaře, zubního lékaře a farmaceuta Změna:

Více

Ústřední ředitel Státní zemědělské a potravinářské inspekce

Ústřední ředitel Státní zemědělské a potravinářské inspekce Vyhlášení výběrového řízení na služební místo odborného rady na právním oddělení Inspektorátu v Ústí nad Labem, Státní zemědělské a potravinářské inspekce - PRÁVNÍK V Brně dne: 17. 9. 2018 Č. j.: SZPI/AG972-2/2018

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo odborný referent/vrchní referent oddělení dětí a mladistvých Nový Jičín Krajské hygienické stanice Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostravě Č.j.:

Více

ZKUŠEBNÍ ŘÁD PRO PROVÁDĚNÍ ZKOUŠEK Z ODBORNÉ ZPŮSOBILOSTI K ČINNOSTI KOORDINÁTORA BEZPEČNOSTI A OCHRANY ZDRAVÍ PŘI PRÁCI NA STAVENIŠTI

ZKUŠEBNÍ ŘÁD PRO PROVÁDĚNÍ ZKOUŠEK Z ODBORNÉ ZPŮSOBILOSTI K ČINNOSTI KOORDINÁTORA BEZPEČNOSTI A OCHRANY ZDRAVÍ PŘI PRÁCI NA STAVENIŠTI ZKUŠEBNÍ ŘÁD PRO PROVÁDĚNÍ ZKOUŠEK Z ODBORNÉ ZPŮSOBILOSTI K ČINNOSTI KOORDINÁTORA BEZPEČNOSTI A OCHRANY ZDRAVÍ PŘI PRÁCI NA STAVENIŠTI dle zákona č. 309/2006 Sb. 1) Termíny zkoušek včetně úplného přehledu

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo představeného ředitel/ka odboru ekonomicko-provozního (odborný rada)

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo představeného ředitel/ka odboru ekonomicko-provozního (odborný rada) Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo představeného ředitel/ka odboru ekonomicko-provozního (odborný rada) č.j.: KHSMS/52590/2015 Datum: 11. prosince 2015 Ředitelka Krajská hygienická

Více

ROZHODNUTÍ O DOČASNÉ PRACOVNÍ NESCHOPNOSTI I. díl Hlášení OSSZ o vzniku dočasné pracovní neschopnosti

ROZHODNUTÍ O DOČASNÉ PRACOVNÍ NESCHOPNOSTI I. díl Hlášení OSSZ o vzniku dočasné pracovní neschopnosti Evidenční štítek C ROZHODNUTÍ O DOČASNÉ PRACOVNÍ NESCHOPNOSTI I. díl Hlášení OSSZ o vzniku dočasné pracovní neschopnosti Toto hlášení je ošetřující lékař povinen odeslat okresní správě sociálního zabezpečení

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo představeného vedoucí oddělení hygieny dětí a mladistvých Karviná (odborný rada)

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo představeného vedoucí oddělení hygieny dětí a mladistvých Karviná (odborný rada) Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo představeného vedoucí oddělení hygieny dětí a mladistvých Karviná (odborný rada) č.j.: KHSMS/5243/2016 Datum: 9. února 2016 Ředitelka Krajské hygienické

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo rada/odborný rada oddělení hygieny práce Nový Jičín Krajské hygienické stanice Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostravě Č. j.: KHSMS 29782/2019

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo rada/odborný rada oddělení hygieny práce I Krajské hygienické stanice Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostravě Č.j.: KHSMS/36131/2018 V Ostravě

Více

PLATNÉ ZNĚNÍ ZÁKONA S VYZNAČENÍM NAVRHOVANÝCH ZMĚN A DOPLNĚNÍ ZMĚNA ZÁKONA Č. 312/2006 SB., O INSOLVENČNÍCH SPRÁVCÍCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ

PLATNÉ ZNĚNÍ ZÁKONA S VYZNAČENÍM NAVRHOVANÝCH ZMĚN A DOPLNĚNÍ ZMĚNA ZÁKONA Č. 312/2006 SB., O INSOLVENČNÍCH SPRÁVCÍCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ PLATNÉ ZNĚNÍ ZÁKONA S VYZNAČENÍM NAVRHOVANÝCH ZMĚN A DOPLNĚNÍ ZMĚNA ZÁKONA Č. 312/2006 SB., O INSOLVENČNÍCH SPRÁVCÍCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ Tento zákon upravuje 1 Předmět úpravy a) vznik práva

Více

VZOR ŽÁDOSTI NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI! ŽÁDOST O DOTACI Z ROZPOČTU OLOMOUCKÉHO KRAJE NA ROK 2016

VZOR ŽÁDOSTI NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI! ŽÁDOST O DOTACI Z ROZPOČTU OLOMOUCKÉHO KRAJE NA ROK 2016 VZOR ŽÁDOSTI NESLOUŽÍ JAKO FORMULÁŘ ŽÁDOSTI! ŽÁDOST O DOTACI Z ROZPOČTU OLOMOUCKÉHO KRAJE NA ROK 2016 DOTAČNÍ PROGRAM DOTAČNÍ TITUL NÁZEV AKCE/ PROJEKTU 1. ÚDAJE O ŽADATELI Program na podporu sportu v

Více

Zadávací dokumentace Zateplení klubovny a šaten TJ čp. 77

Zadávací dokumentace Zateplení klubovny a šaten TJ čp. 77 Zadávací dokumentace Zateplení klubovny a šaten TJ čp. 77 1. Identifikační údaje zadavatele Zadavatel: Sídlo: IC: Statutární zástupce: Obec Dolní Tošanovice Dolní Tošanovice 121, 739 53 Hnojník 00576875

Více

Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky:

Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: Částka 20 Sbírka zákonů č. 53 / 2012 Strana 381 53 ZÁKON ze dne 25. ledna 2012, kterým se mění zákon č. 179/2006 Sb., o ověřování a uznávání výsledků dalšího vzdělávání a o změně některých zákonů (zákon

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení hygieny práce Bruntál (odborný rada)

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení hygieny práce Bruntál (odborný rada) Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vedoucí oddělení hygieny práce Bruntál (odborný rada) č.j.: KHSMS/20149/2016 Datum: 8. června 2016 Ředitelka Krajské hygienické stanice Moravskoslezského

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. j. MV- 36089-1/SST-2016 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Státní tajemník v Ministerstvu vnitra vyhlašuje dne 15. března 2016 výběrové řízení na obsazení služebního místa vedoucího oddělení vládní

Více

PROGRAM JEDNORÁZOVÉ AKCE V OBLASTI MLÁDEŽE A SPORTU ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ PODPORY

PROGRAM JEDNORÁZOVÉ AKCE V OBLASTI MLÁDEŽE A SPORTU ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ PODPORY Název: Zlínský kraj, IČ 70891320, třída Tomáše Bati 21, 761 90 Zlín PROGRAM JEDNORÁZOVÉ AKCE V OBLASTI MLÁDEŽE A SPORTU Identifikační číslo: MaS01-16 V roce: 2016 ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ PODPORY (dále jen

Více

222/2003 Sb. ZÁKON ČÁST PRVNÍ. Změna zákona o pobytu cizinců

222/2003 Sb. ZÁKON ČÁST PRVNÍ. Změna zákona o pobytu cizinců 222/2003 Sb. ZÁKON ze dne 26. června 2003, kterým se mění zákon č. 326/1999 Sb., o pobytu cizinců na území České republiky a o změně některých zákonů, ve znění pozdějích předpisů, zákon č. 359/1999 Sb.,

Více

(3) a naše společné nezletilé děti (do 18 let) - 1. dítě: Jméno(a), příjmení. Rodné příjmení. Datum a místo narození, okres/stát.

(3) a naše společné nezletilé děti (do 18 let) - 1. dítě: Jméno(a), příjmení. Rodné příjmení. Datum a místo narození, okres/stát. Magistrát města Karlovy ary odbor vnitřních věcí Moskevská 2035/21 361 20 Karlovy ary Žádost o povolení změny příjmení pro celou rodinu (1) Žadatel Rodné číslo Datum a místo uzavření manželství Státní

Více

Informace o zápisovém lístku

Informace o zápisovém lístku Informace o zápisovém lístku 1. Podle kterých právních předpisů se postupuje: - zákon č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vrchní ministerský rada oddělení Bankovnictví, odboru 27 Finanční trhy I

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vrchní ministerský rada oddělení Bankovnictví, odboru 27 Finanční trhy I Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na služební místo vrchní ministerský rada oddělení Bankovnictví, odboru 27 Finanční trhy I Č.j.: MF-50763/2015/3002 Datum: 9. listopadu 2015 Státní tajemník v Ministerstvu

Více

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa Odborný rada Samostatný kontrolor (Plzeň)

Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa Odborný rada Samostatný kontrolor (Plzeň) Oznámení o vyhlášení výběrového řízení na obsazení služebního místa Odborný rada Samostatný kontrolor (Plzeň) Č. j.: 4460/SFDI/130151/1135/2017 Datum: 13. ledna 2017 Ředitel Státního fondu dopravní infrastruktury

Více

Část 1 ZD - KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

Část 1 ZD - KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Část 1 ZD - KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Zadavatel: Město Jilemnice Adresa: Masarykovo náměstí 82, 514 01 Jilemnice Zastoupený: Ing. Janou Čechovou, starostkou IČ: 00275808 E-mail: posta@mesto.jilemnice.cz

Více

Podmínky přijímacího řízení VŠPP, a.s. do 1. ročníku pro akademický rok 2015/2016 (nástup od letního semetru)

Podmínky přijímacího řízení VŠPP, a.s. do 1. ročníku pro akademický rok 2015/2016 (nástup od letního semetru) Podmínky přijímacího řízení VŠPP, a.s. do 1. ročníku pro akademický rok 2015/2016 (nástup od letního semetru) V souladu se zákonem č. 111/1998 Sb. o vysokých školách a o změně a doplnění dalších zákonů

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÉ REPUBLIKY

SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÉ REPUBLIKY SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÉ REPUBLIKY Profil aktualizovaného znění: Titul původního předpisu: Zákon o podmínkách získávání a uznávání odborné způsobilosti a specializované způsobilosti k výkonu zdravotnického

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. j. MV-74676-1/SST-2016 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Státní tajemník v Ministerstvu vnitra vyhlašuje dne 20. května 2016 výběrové řízení na obsazení služebního místa vedoucí oddělení správního

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo představeného vedoucí oddělení hygieny dětí a mladistvých Bruntál (odborný rada) Krajské hygienické stanice Moravskoslezského kraje se sídlem v

Více

I N F O R M A C E PRO ŽADATELE O UDĚLENÍ STÁTNÍHO OBČANSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY PRO ŽÁDOSTI PODANÉ OD

I N F O R M A C E PRO ŽADATELE O UDĚLENÍ STÁTNÍHO OBČANSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY PRO ŽÁDOSTI PODANÉ OD I N F O R M A C E PRO ŽADATELE O UDĚLENÍ STÁTNÍHO OBČANSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY PRO ŽÁDOSTI PODANÉ OD 1. 1. 2014 dle 11 a následujících zákona č. 186/2013 Sb., o státním občanství České republiky a o změně

Více

Uzavření manželství - formou občanského nebo církevního sňatku

Uzavření manželství - formou občanského nebo církevního sňatku 01. Identifikační kód 02. Kód 03. Pojmenování (název) životní situace Uzavření manželství - formou občanského nebo církevního sňatku 04. Základní informace k životní situaci Uzavřít manželství na území

Více

I/5 Živnostenské podnikání

I/5 Živnostenské podnikání I Oblast územního rozvoje, koncepcí rozvoje I/5 Živnostenské podnikání Cíl kapitoly Cílem kapitoly je seznámit vedoucí úředníky ÚSC s prameny právní úpravy a s obsahem rozhodujících pramenů v oblasti živnostenského

Více

Zákon č. 326/1999 Sb., o pobytu cizinců na území České republiky a o změně některých zákonů, (neoficiální znění se stavem ke dni 1.

Zákon č. 326/1999 Sb., o pobytu cizinců na území České republiky a o změně některých zákonů, (neoficiální znění se stavem ke dni 1. Zákon č. 326/1999 Sb., o pobytu cizinců na území České republiky a o změně některých zákonů, (neoficiální znění se stavem ke dni 1. lednu 2016) ve znění zákona č. 140/2001 Sb., zákona č. 151/2002 Sb.,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Domov pro seniory Kobylisy, příspěvková organizace Mirovická 19/1027, 182 00 Praha 8, IČ 70872996 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE rozpracování nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu

Více

Dům dětí a mládeže, Mělník, Na Polabí 2845, tel. 315 623 028. Přihláška. Jméno a příjmení Telefon E-mail

Dům dětí a mládeže, Mělník, Na Polabí 2845, tel. 315 623 028. Přihláška. Jméno a příjmení Telefon E-mail Dům dětí a mládeže, Mělník, Na Polabí 2845, tel. 315 623 028 Přihláška N á z e v a k c e : T e r m í n : P ř i h l a š u j i m é h o s y n a / d c e r u n a v ý š e u v e d e n o u a k c i. Souhlasím s

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 123 Rozeslána dne 20. října 2008 Cena Kč 41, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2008 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 123 Rozeslána dne 20. října 2008 Cena Kč 41, O B S A H : Ročník 2008 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 123 Rozeslána dne 20. října 2008 Cena Kč 41, O B S A H : 378. Vyhláška o stanovení procesu schvalování plastických trhavin, které neobsahují detekční látky

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE V SOULADU S 44 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V PLATNÉM ZNĚNÍ Mateřská škola Anenská 119 Jaroslavice I. NÁZEV ZAKÁZKY... 1 II. ÚDAJE O OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ...

Více

FOND MLÁDEŽE A SPORTU ZLÍNSKÉHO KRAJE

FOND MLÁDEŽE A SPORTU ZLÍNSKÉHO KRAJE FOND MLÁDEŽE A SPORTU ZLÍNSKÉHO KRAJE Žádost o poskytnutí finanční podpory Neinvestiční finanční podpora jednorázových akcí v oblasti mládeže a sportu 2015 1 I. IDENTIFIKACE ŽADATELE Podnikající fyzická

Více

ZÁKON ze dne 4. listopadu 2004 o branné povinnosti a jejím zajišťování (branný zákon) ČÁST PRVNĺ BRANNÁ POVINNOST

ZÁKON ze dne 4. listopadu 2004 o branné povinnosti a jejím zajišťování (branný zákon) ČÁST PRVNĺ BRANNÁ POVINNOST Zdroj: SBÍRKA ZÁKONŮ ročník 2004, částka 201, ze dne 29.11.2004. Projednávání v PSP ČR: sněmovní tisk 682 585 ZÁKON ze dne 4. listopadu 2004 o branné povinnosti a jejím zajišťování (branný zákon) Parlament

Více

ZÁKON. ze dne.2016, Čl. I

ZÁKON. ze dne.2016, Čl. I V l á d n í n á v r h ZÁKON ze dne.2016, kterým se mění zákon č. 95/2004 Sb., o podmínkách získávání a uznávání odborné způsobilosti a specializované způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání lékaře,

Více

373/2011 Sb. ZÁKON ze dne 6. listopadu 2011 o specifických zdravotních službách HLAVA IV POSUDKOVÁ PÉČE A LÉKAŘSKÉ POSUDKY, PRACOVNĚLÉKAŘSKÉ SLUŽBY,

373/2011 Sb. ZÁKON ze dne 6. listopadu 2011 o specifických zdravotních službách HLAVA IV POSUDKOVÁ PÉČE A LÉKAŘSKÉ POSUDKY, PRACOVNĚLÉKAŘSKÉ SLUŽBY, 373/2011 Sb. ZÁKON ze dne 6. listopadu 2011 o specifických zdravotních službách (platí od 1. 7. 2012) HLAVA IV POSUDKOVÁ PÉČE A LÉKAŘSKÉ POSUDKY, PRACOVNĚLÉKAŘSKÉ SLUŽBY, Součástí posudkové péče je posuzování

Více

Informace k vydávání občanských průkazů

Informace k vydávání občanských průkazů Informace k vydávání občanských průkazů Vzor eop Občanský průkaz je povinen mít občan České republiky, který dosáhl věku 15 let a má trvalý pobyt na území České republiky. Tuto povinnost má i občan, jehož

Více

Předpoklady a požadavky pro jmenování na služební místo vedoucího služebního úřadu předsedy Úřadu průmyslového vlastnictví

Předpoklady a požadavky pro jmenování na služební místo vedoucího služebního úřadu předsedy Úřadu průmyslového vlastnictví Příloha usnesení vlády ze dne 7. prosince 2015 č. 1011 Předpoklady a požadavky pro jmenování na služební místo vedoucího služebního úřadu předsedy Úřadu průmyslového vlastnictví Vláda stanoví, podle 186

Více

b) provádění úkonů vůči orgánům veřejné moci,

b) provádění úkonů vůči orgánům veřejné moci, Zákon č. 300/2008 Sb. ve znění změn čl. VI návrhu zákona dle senátního tisku č. 74/2008, schváleného Senátem dne 28. 5. 2009. Zkonsolidovaný text vytvořil Vojtěch Kment dne 4. 6. 2009. Nové části textu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pro zpracování nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon) Název veřejné zakázky: Zateplení školní jídelny v Bělotíně

Více

ČÁST PRVNÍ. HLAVA I Základní ustanovení

ČÁST PRVNÍ. HLAVA I Základní ustanovení Exportováno z právního informačního systému CODEXIS 120/2001 Sb. Zákon o soudních exekutorech a exekuční činnosti (exek... - znění dle 428/11 Sb., 396/12 Sb. 120/2001 Sb. ZÁKON ze dne 28. února 2001 o

Více

SOCIÁLNÍ ZABEZPEČENÍ INFORMACE PRO STUDENTY

SOCIÁLNÍ ZABEZPEČENÍ INFORMACE PRO STUDENTY SOCIÁLNÍ ZABEZPEČENÍ INFORMACE PRO STUDENTY Účast na důchodovém a nemocenském pojištění, nárok na dávky, práva a povinnosti důchodové pojištění rodičovství OSVČ sirotčí důchod práce v zahraničí ukončení

Více

Vybavení sálu Kulturního domu v Dobroměřicích stoly a židle

Vybavení sálu Kulturního domu v Dobroměřicích stoly a židle Obec Dobroměřice Pražská 53, 440 01 Dobroměřice tímto VYZÝVÁ K PODÁNÍ NABÍDEK a poskytuje ZADÁVACÍ DOKUMENTACI k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ na služební místo představeného ředitel odboru ekonomicko-provozního (odborný rada) Krajské hygienické stanice Moravskoslezského kraje se sídlem v Ostravě Č. j.:

Více

VÝBĚR DODAVATELE VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB AKREDITOVANÉHO KVALIFIKAČNÍHO KURZU VŠEOBECNÝ SANITÁŘ

VÝBĚR DODAVATELE VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB AKREDITOVANÉHO KVALIFIKAČNÍHO KURZU VŠEOBECNÝ SANITÁŘ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle ustanovení 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů VÝBĚR DODAVATELE VZDĚLÁVACÍCH SLUŽEB AKREDITOVANÉHO KVALIFIKAČNÍHO KURZU VŠEOBECNÝ

Více

Infrastruktura pro virtuální servery.

Infrastruktura pro virtuální servery. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE zjednodušeného podlimitního řízení ve smyslu ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, veřejné zakázky na dodávku s názvem:. Zdravotnická

Více

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. j. MV- 68114-2/SST-2016 OZNÁMENÍ O VYHLÁŠENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Státní tajemník v Ministerstvu vnitra vyhlašuje dne 6. května 2016 výběrové řízení na obsazení služebního místa vedoucího oddělení Dublinského

Více