WD-12 PRŮBĚŽNÁ MYČKA NÁDOBÍ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "WD-12 PRŮBĚŽNÁ MYČKA NÁDOBÍ"

Transkript

1 WD-1 PRŮBĚŽNÁ MYČKA NÁDOBÍ

2 KAŽDÁ INSTALACE BY MĚLA BÝT DOBRÝM PŘÍKLADEM

3 WD-1 Nejefektivnější myčka na trhu pro náročné kuchyně

4 WD-1 prvotřídní combi myčka s velkým mycím prostorem WD-1 je flexibilní průběžná combi myčka, která myje jak silně znečištěné nádobí, tak běžné restaurační nádobí s perfektními výsledky. Robustní, jednoduchý design vyrobený z nejlepších materiálů a součástek zaručuje spolehlivý provoz po mnoho let. Přístroj využívá inovativní technologie jako je automatické zvedání kapoty, nastavitelný tlak mytí a na vyžádání např. sklápěcí podložku. Díky tomu je přístroj univerzální, s jednoduchým ovládáním a dostatečným výkonem pro mytí jakékoliv zátěže. VYNIKAJÍCÍ PRACOVNÍ PROSTŘEDÍ DÍKY AUTOMATICKÉ KAPOTĚ Systém zvedání kapoty umožňuje plynulý přechod ze špinavé strany na čistou a dodržování hygienicky správné a pohodlné manipulace s nádobím. U myčky WD-1 se po skončení mycího programu kapota automaticky zvedne. Nejdříve se kapota zvedne jen o pár centimetrů, nechá uniknout přebytečnou páru a poté se otevře úplně. Nádobí začne ihned osychat a koš lze posunout z myčky ven. V tom okamžiku lze do myčky posunout další koš špinavého nádobí. Stisknutím tlačítka se kapota zavře a zahájí se mycí program. Automatické zvedání a zavírání kapoty snižuje riziko úrazů a chronického onemocnění ramenních kloubů, apod. Pracovní prostředí je tak daleko příjemnější. OPTIMÁLNÍ VÝSLEDKY MYTÍ A VYSOKÁ ÚROVEŇ HYGIENY Objemná mycí nádrž a efektivní filtry udržují mycí vodu čistou mnohem déle. Díky tomu lze prodloužit intervaly mezi nutnou výměnou vody. Vynikající výsledky mytí jsou zaručeny díky vysokému tlaku vody a designu trysek, který zabraňuje jejich ucpání. Před zahájením oplachu se mycí ramena roztočí a vyprázdní se z nich zbylá voda z mytí. Předejde se tomu, že by voda z mytí odkapávala na čistě opláchnuté nádobí. Tím se dosáhne lepších výsledků oplachu a zvýší se úroveň hygieny.

5 Flexibilní combi-myčka s velkým mycím prostorem, světlou výškou vstupu 00 mm, vnitřní šířkou 115 mm a hloubkou 55 mm. Přístroj má nastavitelný tlak mytí pro běžné nádobí a silně znečištění nádobí. Na přání lze dodat sklápěcí podložku, kterou lze upravit pro různé typy nádobí pomocí výškově nastavitelných tyčí. Výkonná a efektivní skvělé výsledky mytí díky duálním čerpadlům a systému oplachu. Hygienia přístroj splňuje nejpřísnější hygienické předpisy díky automatické kontrole teploty vody konečného oplachu. Příjemné pracovní prostředí díky jedinečnému konceptu kapoty. Jednoduchý servis všechny součástky jsou pečlivě umístěny tak, aby byl možný jejich servis jednoduše z přední strany přístroje. Na přání lze dodat kondenzační jednotku s rekuperací tepla, která zlepšuje pracovní podmínky a zároveň šetří energii - až 0,1 kwh / mycí cyklus. OVLÁDACÍ SYSTÉM A BREAK TANK SPLŇUJÍ HYGIENICKÉ PŘEDPISY Ovládací systém monitoruje všechny funkce, např. množství vody a její teplotu pro konečný oplach, což zaručuje splnění hygienických požadavků v souladu se systémem HACCP. Navíc má myčka WD-1 tzv. break tank (vyrovnávací nádrž) a oplachové čerpadlo, které zajišťují nezávislost myčky na vstupním tlaku vody. Časy mytí a oplachů u program lze upravit podle individuálních požadavků. Zbývající čas programu je zobrazen na displeji ovládacího panelu. Ovládací systém upozorní uživatele, pokud je teplota vody pro mytí příliš nízká. Snižuje se tak riziko tvorby pěny a špatných výsledků mytí. Automatický čistící program zjednodušuje čištění vnitřních prostor myčky.

6 WD-1 kvalitní technologie usnadňuje práci při mytí nádobí ODOLNÁ KONSTRUKCE DLOUHÁ ŽIVOTNOST A VYSOKÁ EFEKTIVITA Myčka WD-1 je ideální pro náročné zákazníky. Přístroj je standardně vyroben z dvouvrstvého nerezového pláště se zvukovou a tepelnou izolací. Speciálně navržený pevný rám na koše umožňuje dosáhnout ještě vyšší efektivity mytí při použití běžných košů. JEDINEČNÉ S NASTAVITELNÝM TLAKEM MYTÍ Jedním z mnoha inovativních řešení je nastavitelný tlak vody při mytí. Tlak lze upravit rychle a jednoduše pro mytí běžného nádobí a silně znečištěného nádobí. Tato funkce v kombinaci se třemi různými programy vyřeší různé požadavky v jakékoliv kuchyni. Jednoduché nastavení mezi normálním - a silně znečištěným nádobím. SNADNÝ SERVIS S RYCHLÝM ŘEŠENÍM POTÍŽÍ Aby bylo možné případné chyby vyřešit rychle a efektivně, má přístroj svůj vlastní protokol událostí, do kterého se zaznamenávají všechny alarmy nebo provedené změny v nastavení. Touto funkcí se taktéž zlepší autodiagnostika přístroje. Jako u všech myček Wexiödisk, jsou všechny součástky pečlivě umístěny tak, aby byl možný jejich servis jednoduše z přední strany přístroje. Toto vše spolu s použitím prvotřídních materiálů a s vnitřní vodoinstalací z nerezu činí myčku WD-1 jedinečnou. WEB TOOL PRO AUTOMATICKÉ ZAZNAMENÁVÁNÍ STATISTIK Myčku WD-1 lze doplnit o WEB Tool, nástroj který zjednodušuje každodenní práci se záznamy HACCP. S pomocí běžného internetového prohlížeče můžete vytvářet vaši dokumentaci HACCP přímo z přístroje. Od této chvíle již není nutné manuálně zaznamenávat údaje o teplotách. Rozlučte se se zbytečným papírováním a ušetřete tak drahocenný čas v kuchyni.

7 Efektivní a pohodlná sklápěcí podložka EFEKTIVNÍ A POHODLNÁ SKLÁPĚCÍ PODLOŽKA PRO SILNĚ ZNEČIŠTĚNÉ NÁDOBÍ Na přání lze dodat sklápěcí podložku, díky které je manipulace se silně znečištěným nádobím ještě jednodušší. Nádobí se umístí přímo na podložku, která má různé, výškově nastavitelné sekce. Celý prostor myčky efektivně pokrývají čtyři mycí ramena poháněná dvěma výkonnými čerpadly. Duální čerpadla a systém oplachu přináší mimořádně dobré výsledky mytí. Jednoduché a rychlé nastavení mezi normálním a silně znečištěným nádobím zjednodušuje práci. Design pevného rámu na koše pomáhá zlepšit výsledky mytí i tím, že proud vody z trysek dosáhne do všech koutů koše. Díky hladkým vnitřním povrchům je čištění opravdu snadné. Díky sklápěcí podložce lze přístroj rychle přízpůsobit pro mytí různých typů nádobí (na vyžádání). Podložka je v horizontální pozici zajištěna háčkem. Přístroj tak lze využít pro mytí nádobí v běžných koších.

8 HLUBOKÁ SÍTA Efektivní hluboká síta v mycí nádrži umožňují dlouhé mycí intervaly bez nutnosti výměny vody, což přispívá k nejlepším možným výsledkům mytí. JEDNODUCHÝ OVLÁDACÍ PANEL Ovládací panel přístroje je uživatelsky příjemný. Na panelu se zobrazují důležité informace jako je vybraný program, zbývající čas mytí, teploty, alarmy, počet umytých košů, apod. Kromě zobrazení běžných programů P1-P se na displeji také zobrazí aktivní čistící program nebo funkce Pauza (program P0). VODÍTKO PRO KOŠE Standardní přístroje mají kromě pevného rámu také vodítko pro koše.

9 TECHNICKÉ SPECIFIKACE TECHNICKÁ DATA WD-1 Mycí čerpadlo (kw) x.5 Bojler (kw) 1 Bojler (připojení na studenou vodu) (kw)* x1 Topné těleso nádrže (kw) 9 Oplachové čerpadlo (kw) 0. Odpadní čerpadlo (kw)* 0.1 Objem nádrže (litrů) 10 Váha, přístroj v provozu (kg) 40 Třída krytí (IP) 55 * Na vyžádání KAPACITA A PROVOZNÍ ÚDAJE WD-1 Celkový čas mytí P1 (min) * 1. Celkový čas mytí P (min) *. Celkový čas mytí P (min) * 5. Max. kapacita košů/hodinu (počet) 100 Spotřeba vody pro oplach/program (litrů) ** - Hladina hluku (db(a))*** * Tovární nastavení. Nastavení lze upravit. ** Platí za ideálních podmínek. Spotřeba vody závisí na místních podmínkách. Během instalace lze provést drobnou úpravu nastavení. *** Měřeno 1 metr od přístroje. PŘIPOJENÍ PŘÍSTROJE WD-1 Celkový příkon (kw) 1. Hlavní jistič N~ (A) * 5/50*** Připojovací kabel, plocha V N~ (L1-L,N,PE) Měď (mm) ** 1 * Další napětí na vyžádání. ** Součástí dodávky je kabel m H0RN-F. *** S bojlerem x1 kw při připojení na studenou vodu. PŘIPOJENÍ VODY, ODPADU A VENTILACE WD-1 WD-1 Kvalita vody, tvrdost ( dh) - Připojení vody 5-0 C (vnější závit)* R ½" Připojení odpadu, trubka PP (mm) 50 Tlak vody (kpa) 0 Průtok vody (litrů/min.) 5 Připojení páry ( kpa) (vnitřní závit) ** R ¾" Odvod kondenzátu (vnitřní závit) ** R ½" Podlahová vpusť (litrů/sek.) Tepelné zatížení místnosti (celkové, pocitové, skryté) (kw) 4.9/./1. * Při připojení vody studenější než 50 C se doporučuje připojení 1 kw bojleru. ** Na vyžádání ROZMĚRY A VÁHA PRO TRANSPORT WD-1 Rozměry (HxŠxV) (mm)* 140x0x000 Váha (kg)* 55 * Včetně obalu. Výrobce si vyhrazuje právo změn v technických specifikacích.

10 The manufacturer reserves the right to make changes to the technical data. PŘÍSLUŠENSTVÍ NA PŘÁNÍ Options Ref. č. Rozměry v mm HxŠxV Bojler Elektro připojení Model WD-1 * x5x1990/440 1 kw 400V N~ 50Hz 1. kw 5A Part no. Dimensions in Boosterheater mm LxWxH Electrical connection NA VYŽÁDÁN Í Model WD-1 * x5x1990/440 1 kw 400V N~ 50Hz 1. kw 5A Sklápěcí podložka Nerezový Option koš 1040x500 mm Lodní verze 400V//50Hz without zero Foldable shelf Lodní verze 440V//0Hz without zero Marine version 400V//50Hz without zero 400V ~ 50Hz 1. kw 5A Odpadní čerpadlo Marine version 440V//0Hz without zero 440V ~ 0Hz 1. kw 5A Parní ohřev ( kpa) Drain pump Bojler Steam navíc heated pro připojení design( na studenou kpa) vodu x1 kw 400V N~ 50Hz 4. kw 1A 400V N~ 50Hz 400V. N~ kw 50Hz 50A 4. kw 1A Sací Additional tunel 00x100 booster mm1 kw for cold water connection x1 kw 400V N~ 50Hz. kw 50A Omezení Suction připojeného channel 00 napájení x 100 mm WEB Connection Tool power restriction Kondenzační WEB Tool jednotka s rekuperací tepla ** 400V N~ 50Hz 19, kw, 5 A * Equipped Dodáváno with se ks pcs košů of Wexiödisk (typ baskets BRB) (type BRB) ** Aby se zkrátil čas prvního plnění vody, je WD-1 s kondenzační jednotkou vždy dodávána s 15 kw bojlerem. Pro optimální výkon musí být přístroj napojen na studenou vodu pod 0 C. Connection PŘIPOJENÍ Připojení Connection odkapávací basin vany line Připojeni Connection válečkového roller conveyor pásu Výrobce si vyhrazuje právo změn v technických specifikacích.

11 Generell tolerans Generell tolerans Dimensional drawings Dimensional ROZKRES ROZMĚRŮ drawings ±5 1±5 0±5 440 * 111±5 1± * 440 * 00 Frihöjd 95 * 440± * 1 * 1990±5 00 Frihöjd 95 * 1 * 440±5 4 95±5 1 * 1990±5 1±5 1 * 4 95±5 1±5 4 1±5 1± Poznámka Note * * = Dim. Rozměr Note * = Dim * 0 * * * 1±5 195±5 1 * 10±5 0 * 0± * 111±5 1±5 1 1±5 195±5 1 * 10±5 0± ±5 1±5 9 9 * Ela Va Av Elanslu 4. Plu Elanslutning. Varmv Lu. Varmvatten. Avlopp 1. Elanslutning Avloppsans. An 4. Plugga. Varmvattenanslutning utv. gänga R1/" 10l/min 0, Bar 4. Pluggat. hål An 5. Luftnin. Avloppsanslutning Ø50 l/sek 5. Luftningssk. Alt. Anslut 4. Pluggat hål 1. Elanslutning för diskmedelsslang. Anslutning. Anslut. Varmvattenanslutning 5. Luftningsskruv utv. huvlyft gänga R1/" 10l/min 0, Bar. Anslutning 1. Ele. Alterna. Avloppsanslutning. Anslutning Ø50 ånga l/sek ånguppvärmd maskin R/4" inv. gä nga kpa (option). Alternativ. Ho e. Anslutning kondensvatten ånguppvärmd maskin R1/ " inv. gänga 4. Pluggat hål för diskmedelsslang (option). Alternativ 1. Electrical elanslutning connection 1. Electric. Dr 5. Luftningsskruv huvlyft 1. Electrical. Hot 4. Plu wa co. Anslutning. ånga Hot ånguppvärmd water connection maskin R/4" inv. external gä nga thread kpa R½" (option) 10 l/min 0.. Bar Hot. water Drain 5. Air cø. Anslutning 1. Electrical Elektro connection. kondensvatten Drain připojení Ø50 ånguppvärmd l/sek maskin R1/ " inv. gänga (option). Drain. Ste 1. Electrical. Hot water connection 4. Plugge Ø50. Alternativ elanslutning external thread R1/" 10l/m in 0, Bar 4. Plugged. Co. Hot. Drain 4. water Ø50 Plugged l/sec connection hole for external detergent thread connection 5. Air ble ho. Připojení vody, vnější závit R½ 10 l/min 0. Baru R½" 10 l/min 0. Bar 5. Air. bleeding Steam. Alt 1. Electrical 4. Plugged 5. Air hole bleeding for detergent screw connection. Drain. connection Odpad lift cylinder 5. Air bleeding Ø50 Ø50 l/sek l/sek. Steam. Conde conn. Hot water connection screw external lift thread cylinder R1/" 10l/m in 0, Bar 4. Plugged. Steam. Steam connection hole connection for steam detergent heated machine steam connection R/4" heated inte machine. Alterna. Drain Ø50 4. Ucpaný l/sec otvor pro hadičku prostředku. Condensate rnal thread kpa (option). Alternative 4. Plugged. Condensate. Condensate water water steam connection heated machine steam R1/" heated internal machine thread (option) 5. Air 5. hole Odpouštěcí bleeding for detergent šroub screw connection pro lift zvedací cylinder píst 5. Air bleeding. Alternative electrical connection. Steam. screw Alternative lift cylinder connection electrical steam heated connection. Steam connection. Připojení steam páry heated pro modely machine s R/4" parním inteohřevem machine rnal thread kpa (option) Konstr. Ritad Kontr. Reg.-nr Godk. Skala Ersätter Ersatt av. Condensate. Condensate. Připojení water connection zkondenzované water steam connection heated machine SS-ISO steam R1/" heated internal MG vody MG pro modely s parním m 5, ohřevem machine thread (option). Alternative electrical connection Filnamn Dat.. Alternative electrical connection WD-1. Alternativivní elektro připojení 119.DWG Konstr. MG Ritad MG m SS-ISO Kontr. WD-1 WD-1 WD-1 Godk. 5, Reg.-nr 49 Skala 195 * * 195± * 1 10± Ersätter Filnamn Ritn.-nr 119 * 10 * 195±5 * 10± Ritn.-nr 119 Ersatt av Dat. * 119.DWG Rev. \\va xfs 01\a pps \W D\P S P \DAT A\IMP O R T \R \5\119.DW G :5: Rev. \\va xfs 01\a pps \W D\P S P \DAT A\IMP O R T \R \5\119.DW G :5: The manufacturer reserves the right to make changes to the technical data. Výrobce si vyhrazuje právo změn v technických specifikacích. The manufacturer reserves the right to make changes to the technical data.

12 TELEFON: FAX: ADRESA: Mårdvägen 4 SE-5 45 Växjö ŠVÉDSKO wexiodisk@wexiodisk.com WEBB: Wexiödisk 01-01

WD-90 DUO MYČKA NA ČERNÉ NÁDOBÍ

WD-90 DUO MYČKA NA ČERNÉ NÁDOBÍ WD-90 DUO MYČKA NA ČERNÉ NÁDOBÍ MYČKA NA ČERNÉ NÁDOBÍ WD-90 DUO Efektivní a snadno ovladatelná méně ruční manipulace. Už žádné namáhavé předmývání pomocí granulí se odstraní zbytky jídla přímo v myčce.

Více

WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA

WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA PODPULTOVÁ MYČKA WD-4S Velmi kvalitní švédský design čistý a funkční design v nerezové oceli a tvrzeném skle. Perfektní výsledky za všech okolností speciálně navržená mycí ramena

Více

Průchozí myčka nádobí

Průchozí myčka nádobí Průchozí myčka nádobí WD-7 BECAUSE WE DO CARE Každá instalace se musí stát dobrou referencí! www.wexiodisk.cz WD-7 Nová generace kombinovaných myček pro malé a středně velké kuchyně. Nikdy dříve nebylo

Více

Granulová myčka černého nádobí

Granulová myčka černého nádobí Granulová myčka černého nádobí WD-90GR HC WD-90GR Flex www.wexiodisk.com Naše historie - mytí správnou cestou! Wexiödisk byl založen v roce 1972 Wexiödisk je švédská společnost založena v roce 1972 a

Více

Green&clean průchozí myčky

Green&clean průchozí myčky Profesionální myčky Electrolux jsou vyráběny pro zákazníky s nejvyššími nároky na výkonné, ekologické, ekonomické a ergonomické řešení mycích provozů. Kompletní sortimentní nabídka zahrnuje myčky skla,

Více

Uživatelská příručka pro myčky nádobí Jemi GS-18, GS-6

Uživatelská příručka pro myčky nádobí Jemi GS-18, GS-6 Uživatelská příručka pro myčky nádobí Jemi GS-18, GS-6 Asistenční servis MARCCRAB GASTRO s.r.o. REVOLUČNÍ 19/73 PLZEŇ 312 07 tel. 377 470 122 mobil: 602 173 253 Společnost Marccrab gastro s.r.o. je součástí

Více

Myčky nádobí. Generace E-VO

Myčky nádobí. Generace E-VO Myčky nádobí Generace E-VO FAGOR INDUSTRIAL Myčky nádobí Inovace Investice do budoucnosti 2 Generace E-VO Myčka nádobí Fagor generace EVO vychází z inovativní a revoluční myšlenky: spojit do jednoho produktu

Více

Tunelové myčky pásové

Tunelové myčky pásové Mytí Tunelové myčky pásové MYČKY PÁSOVÉ Elektrické modely...274 Plynové modely...275 Modulové sekce...276 Příslušenství...277 Tvrdost vody: Všechny myčky musí být připojeny na změkčovač vody vždy, když

Více

Hydrobox HBX mini pro tepelná čerpadla vzduch voda AWX ARCTIC Exclusiv a AWX PERFORMANCE

Hydrobox HBX mini pro tepelná čerpadla vzduch voda AWX ARCTIC Exclusiv a AWX PERFORMANCE tepelná čerpadla Hydrobox HBX mini pro tepelná čerpadla vzduch voda AWX ARCTIC Exclusiv a AWX PERFORMANCE Technické informace 05. 2013 verze 1.00 PZP HEATING a.s, Dobré 149, 517 93 Dobré Tel.: +420 494

Více

Rekuperační jednotky VUT EH EC

Rekuperační jednotky VUT EH EC Rekuperační jednotky VUT EH EC VUT WH EC Vzduchotechnické rekuperační jednotky s kapacitou až 600 m 3 /h(vut EH EC) a 550 m 3 /h(vut WH EC) a účinností rekuperace až 95 % v tepelně a zvukově izolovaném

Více

Průchozí Myčka WD-6 BECAUSE WE DO CARE

Průchozí Myčka WD-6 BECAUSE WE DO CARE Průchozí Myčka WD-6 BECAUSE WE DO CARE Každá instalace musí být dobrou referencí! www.wexiodisk.com WD-6 Jedna z nejlepších myček na trhu pro malé a střední kuchyně WD-6 Pokud chcete to nejlepší, čeho

Více

DOMEKT. Rekuperační a ventilační jednotky

DOMEKT. Rekuperační a ventilační jednotky Rekuperační a ventilační jednotky OMEKT Rekuperační a ventilační jednotky OMEKT Ventilační jednotky KOMFOVENT OMEKT Ventilační jednotky Komfovent jsou navrženy pro vytvoření zdravého vnitřního prostředí

Více

Průchozí/zvedací myčka

Průchozí/zvedací myčka Průchozí/zvedací myčka WD-6 DUPLUS BECAUSE WE DO CARE Každá instalace musí být ve výsledku dobrou referencí! www.wexiodisk.cz WD-6 DUPLUS Nová generace myček pro malé a středně velké kuchyně PROTOŽE MY

Více

Koncept průchozích/zvedacích myček

Koncept průchozích/zvedacích myček Koncept průchozích/zvedacích myček BECAUSE WE DO CARE Nový zelený koncept průchozích myček šetří více než jen vodu... Wexiödisk představuje inovativní a ekologické řešení Vašeho mytí nádobí. Dnes se většina

Více

Myčky skla. košů/hod. Myčky skla. Dvouplášťová "S", 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30. košů/hod. Zkrácená specifikace

Myčky skla. košů/hod. Myčky skla. Dvouplášťová S, 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30. košů/hod. Zkrácená specifikace Pol. č.: Model: Dvouplášťová "S", 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30 Projekt: SIS # AIA # Dvouplášťová "S", 1 program, dávkovače, odpadní čerpadlo, 30 košů/ hod 402119 (ZGWSIG) Myčka skla "S",

Více

SUŠIČKY PRÁDLA SECOMAT TECHNICKÁ SPECIFIKACE

SUŠIČKY PRÁDLA SECOMAT TECHNICKÁ SPECIFIKACE SUŠIČKY PRÁDLA SECOMAT TECHNICKÁ SPECIFIKACE Komunikační centrum PERFEKTUMGROUP PERFEKTUM Group, s.r.o. CZ 18200 Praha 8, Davídkova 77 Telefon: 286884022 Fax: 226254782 E-mail: info@perfektum.cz Internet:

Více

Tepelná čerpadla vzduch/voda

Tepelná čerpadla vzduch/voda Tepelná čerpadla vzduch/voda MADE IN SWEDEN Tepelná čerpadla NIBE- vzduch/voda S tepelným čerpadlem NIBE systému vzduch/voda zásadně snížíte náklady na vytápění a ohřev teplé vody a nebudete závislí na

Více

Všeobecné instrukce pro instalaci, použití a údržbu

Všeobecné instrukce pro instalaci, použití a údržbu Všeobecné instrukce pro instalaci, použití a údržbu TUNELOVÁ KOŠOVÁ ELEKTRICKÁ MYČKA MODELY FI - 160 FI - 200 FI - 200 H Obr. 1 A1: přívod vody do myčky A2: přívod vody do plynového bojleru D1: odpad myčky

Více

Rychlé a mimořádně úsporné odvzdušnění

Rychlé a mimořádně úsporné odvzdušnění Your reliable partner Rychlé a mimořádně úsporné odvzdušnění Vacumat Eco účinný v každém směru Kvalita vody určuje výkon Kvalita vody určuje výkon chladicích a vytápěcích systémů. Systém s vodou bohatou

Více

PA 2200C PA 2200C. Stylová vzduchová clona s integrovanou regulací a dálkovým ovládáním. 1 Bez ohřevu 3 Elektrický ohřev : 3 16 kw 2 Vodní ohřev

PA 2200C PA 2200C. Stylová vzduchová clona s integrovanou regulací a dálkovým ovládáním. 1 Bez ohřevu 3 Elektrický ohřev : 3 16 kw 2 Vodní ohřev R Stylová vzduchová clona s integrovanou regulací a dálkovým ovládáním Doporučená instalační výška 2,2 m Horizontální montáž Délky: 1, 1,5 a 2 m 1 Bez ohřevu 3 Elektrický ohřev : 3 16 kw 2 Vodní ohřev

Více

MYTÍ NÁDOBÍ. Ve Fagor Industrial jsme vyvinuli novou řadu myček ADVANCE.

MYTÍ NÁDOBÍ. Ve Fagor Industrial jsme vyvinuli novou řadu myček ADVANCE. MYTÍ NÁDOBÍ Ve Fagor Industrial jsme vyvinuli novou řadu myček ADVANCE. Jako hlavní charakteristiku těchto myček je třeba zdůraznit moderní vzhled a elektronické funkce. Řada ADVANCE je vybavena elektronickými

Více

Myčka nádobí HOONVED - model ST 60 E - dvouplášťová

Myčka nádobí HOONVED - model ST 60 E - dvouplášťová Myčka nádobí HOONVED - model ST 60 E - dvouplášťová Naše cena bez DPH : 69.500 Kč Naše cena s DPH : 84.095 Kč Dostupnost: 3 týdny Katalogové číslo: 57000 Profesionální myčka na nádobí ST 60 E - dvouplášťová,

Více

PROTHERM XXX XXX X. Zásobníky TV. Zásobníky TV. Způsob rozlišování a označování zásobníků teplé vody (TV):

PROTHERM XXX XXX X. Zásobníky TV. Zásobníky TV. Způsob rozlišování a označování zásobníků teplé vody (TV): Zásobníky TV Způsob rozlišování a označování zásobníků teplé vody (TV): PROTHERM XXX XXX X provedení: B třída izolace zásobníku M hořčíková anoda E elektrický dohřev Z závěsný zásobník (design závěsných

Více

WD-4S PODSTOLOVÁ MYČKA

WD-4S PODSTOLOVÁ MYČKA WD-4S PODSTOLOVÁ MYČKA PODSTOLOVÁ MYČKA WD-4S Vysoce kvalitní švédský design čistý, jednoduchý a funkční design z nerezové oceli a tvrzeného skla. Perfektní výsledky - pokaždé speciálně navržená mycí ramena

Více

ohříváme vodu. spolehlivě.

ohříváme vodu. spolehlivě. ohříváme vodu. spolehlivě. vydání leden 01 Zásobníkové ohřívače vody 01 LET Záruka: 5 let na nádrž ohřívače, roky na ostatní součásti. Na malé elektrické ohřívače (kompletní výrobek) roky. Evropský svaz

Více

Rotační šroubové kompresory s dvojitým výstupem vzduch/dusík MSM 4-7,5 kw

Rotační šroubové kompresory s dvojitým výstupem vzduch/dusík MSM 4-7,5 kw Rotační šroubové kompresory s dvojitým výstupem vzduch/ MSM 4-7,5 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Kompletní jednotka na malém prostoru ROTARY SCREW COMPRESSOR WITH AIR / NITROG Se strojem máte 4-7,5 kwk dispozici

Více

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE

PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE PROFESIONÁLNÍ MOBILNÍ ZVLHČOVAČE B TECHNICKÁ SPECIFIKACE Komunikační centrum PERFEKTUMGROUP PERFEKTUM Group, s.r.o. CZ 18200 Praha 8, Davídkova 77 Telefon: 286884022 Fax: 226254782 E-mail: info@perfektum.cz

Více

Colt CoolStream Adiabatický chladící a ventilační systém

Colt CoolStream Adiabatický chladící a ventilační systém Colt CoolStream Adiabatický chladící a ventilační systém Colt CoolStream Adiabatický chladící a ventilační systém Colt coolstream Adiabatický chladící a ventilační systém Popis Colt CoolStream je systém

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Kompaktní domácí vodárna 50 Hz

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS. Kompaktní domácí vodárna 50 Hz TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS Kompaktní domácí vodárna 50 Hz Obsah Všeobecné údaje Použití 3 Typový klíč 3 Čerpané kapaliny 3 Provozní podmínky 3 Technické údaje 3 Vlastnosti a přínosy 3 Ovládací panel 4

Více

Rotační šroubové kompresory s dvojitým výstupem vzduch/dusík MSM 4-7,5 kw

Rotační šroubové kompresory s dvojitým výstupem vzduch/dusík MSM 4-7,5 kw Rotační šroubové kompresory s dvojitým výstupem vzduch/ MSM 4-7,5 kw S P O L E H L I V Á T E C H N O L O G I E CZ Kompletní jednotka na malém prostoru ROTARY SCREW COMPRESSOR WITH AIR / NITROG Se strojem

Více

Řezání stěn Stěnové pily

Řezání stěn Stěnové pily Řezání stěn Stěnové pily Přehled použití 10 Přehled 11 Přehled výhod 14 Stěnové pily Husqvarna 16 Zdroje Husqvarna 26 Technické vlastnosti stěnových pil 34 Technické vlastnosti zdrojů 34 Diamantové nástroje

Více

Scroll kompresory 6 různých variant provedení Tichý provoz nízkootáčkové ventilátory Regulace mikroprocesorovým řídícím modulem Celoroční provoz

Scroll kompresory 6 různých variant provedení Tichý provoz nízkootáčkové ventilátory Regulace mikroprocesorovým řídícím modulem Celoroční provoz Chladící výkon: 20 až 240 kw Topný výkon: 50 až 155 kw Scroll kompresory 6 různých variant provedení Tichý provoz nízkootáčkové ventilátory Regulace mikroprocesorovým řídícím modulem Celoroční provoz POUŽITÍ

Více

PÍSTOVÉ KOMPRESORY. Objem od 150 4.470 l/min. Pístové. do 400 baru

PÍSTOVÉ KOMPRESORY. Objem od 150 4.470 l/min. Pístové. do 400 baru www.almig.cz PÍSTOVÉ KOMPRESORY Objem od 150 4.470 l/min Pístové do 400 baru IDEÁLNÍ ŘEŠENÍ TOPAS 1.5/50 S TOPAS 4 F T Typové označení např. RUBIN -O 7.5 500 F S D ID Model O = Bezmazný Hnací výkon [kw]

Více

BURAN Kondenzační sušička stlačeného vzduchu

BURAN Kondenzační sušička stlačeného vzduchu BURAN Kondenzační sušička stlačeného Kompaktní design Pro stlačený vzduch se dělá více, než že se pouze stlačuje Stlačený vzduch je nepostradatelný zdroj provozního a zpracovatelského výkonu ve všech oblastech

Více

CZ Návod k použití CDPM 85370 MYČKA NÁDOBÍ

CZ Návod k použití CDPM 85370 MYČKA NÁDOBÍ CZ Návod k použití CDPM 85370 MYČKA NÁDOBÍ 1 Vážený zákazník, Děkujeme Vám, že jste si vybrali domácí spotřebič CANDY, kvalitní myčku nádobí, terá zaručuje vysokou jakost, výborné užitné vlastnosti a spolehlivost.

Více

Rotační šroubové kompresory MSA 4-5,5-7,5-11 - 15 kw

Rotační šroubové kompresory MSA 4-5,5-7,5-11 - 15 kw Rotační šroubové kompresory MSA 4-5,5-7,5-11 - 15 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Technologie a provedení Kvalita provedení, nízká hlučnost při chodu, jednoduchá instalace a snadná údržba činí z kompresorů MSA

Více

CoolTop. Unikátní klimatizační jednotka pro horní chlazení serveroven a datových sálů AC-TOPx-CW-240/60

CoolTop. Unikátní klimatizační jednotka pro horní chlazení serveroven a datových sálů AC-TOPx-CW-240/60 CoolTop Unikátní klimatizační jednotka pro horní chlazení serveroven a datových sálů AC-TOPx-CW-240/60 Aplikace CoolTop je unikátní chladicí jednotka vyráběná společností Conteg. Tato jednotka pro datová

Více

Závěsné kotle se speciálním vestavěným zásobníkem. VUI aquaplus

Závěsné kotle se speciálním vestavěným zásobníkem. VUI aquaplus Závěsné kotle se speciálním vestavěným zásobníkem VUI aquaplus Převratná novinka v přípravě teplé užitkové vody Kotel aquaplus se svojí konstrukcí výrazně odlišuje od kotlů s vestavěným zásobníkem ostatních

Více

VRF-Centrální klimatizační systémy

VRF-Centrální klimatizační systémy VRF-Centrální klimatizační systémy Flexibilní systémové řešení pro větší budovy a podlaží Chlazení a topení 2-2013 VRF-centrální klimatizační systémy Flexibilní systémové řešení pro větší budovy a podlaží

Více

ZASTOUPENÍ VE VÍCE NEŽ 50.ZEMÍCH

ZASTOUPENÍ VE VÍCE NEŽ 50.ZEMÍCH STEAM HUMIDIFICATION Nordmann Engineering Ltd. Talstrasse 35-37 8808 Pfäffikon, Switzerland Phone +41 55 416 66 06, Fax +41 55 416 62 46 info@nordmann-engineering.com www.nordmann-engineering.com 0000000

Více

OHŘÍVAČE VODY BOJLERY SOLÁRNÍ SESTAVY ELEKTRICKÉ KOTLE MĚDĚNÉ RADIÁTORY PRŮTOKOVÉ OHŘÍVAČE ZÁSOBNÍKOVÉ OHŘÍVAČE. www.wterm.cz

OHŘÍVAČE VODY BOJLERY SOLÁRNÍ SESTAVY ELEKTRICKÉ KOTLE MĚDĚNÉ RADIÁTORY PRŮTOKOVÉ OHŘÍVAČE ZÁSOBNÍKOVÉ OHŘÍVAČE. www.wterm.cz OHŘÍVČE VODY BOJLERY SOLÁRNÍ SESTVY ELEKTRICKÉ KOTLE MĚDĚNÉ RDIÁTORY PRŮTOKOVÉ OHŘÍVČE ZÁSOBNÍKOVÉ OHŘÍVČE OHŘÍVČE VODY Průtokové ohřívače Zásobníkové ohřívače beztlaké Zásobníkové ohřívače tlakové Bojlery

Více

Správná volba pro každého

Správná volba pro každého Nový nástěnný plynový kondenzační kotel Wolf FGB Správná volba pro každého NOVINKA ROKU 2016 kombinovaná zapalovací a ionizační elektroda průhledítko pro kontrolu plamene vestavěný odvzdušňovací ventil

Více

Zásobníky s jednoduchou spirálou Zásobníky s dvojitou spirálou

Zásobníky s jednoduchou spirálou Zásobníky s dvojitou spirálou Montážní návod CZ Zásobníky s jednoduchou spirálou Zásobníky s dvojitou spirálou CERTIFICAZIONE DEI SISTEMI QUALITA' DELLE AZIENDE UNI EN ISO 9001 Firma BAXI S.p.A. jako jeden z největších evropských výrobců

Více

PROTHERM B 100 Z PROTHERM B 200 Z PROTHERM B 150 S PROTHERM B 200 S

PROTHERM B 100 Z PROTHERM B 200 Z PROTHERM B 150 S PROTHERM B 200 S Návod k obsluze a instalaci válcových zásobníků TUV s nepřímým ohřevem PROTHERM B 100 Z PROTHERM B 200 Z PROTHERM B 150 S PROTHERM B 200 S Výrobce: PROTHERM s.r.o., 252 19 Praha - Chrášťany Tel: (02) 57

Více

Mlýnská 930/8, 678 01 Blansko. Návod k použití. Dezinfekční zařízení GERMID. Typy: V015, V025, V030, V055

Mlýnská 930/8, 678 01 Blansko. Návod k použití. Dezinfekční zařízení GERMID. Typy: V015, V025, V030, V055 Mlýnská 930/8, 678 01 Blansko Návod k použití Dezinfekční zařízení GERMID Typy: V015, V025, V030, V055 Obsah: 1. Úvod 2. Princip UV záření 3. Technický popis zařízení 4. Instalace a montáž 5. Provozní

Více

HAKL 3K LC. Elektrický průtokový ohřívač vody. Návod k montáži a obsluze. Německý certifikát kvality

HAKL 3K LC. Elektrický průtokový ohřívač vody. Návod k montáži a obsluze. Německý certifikát kvality HKL 3K LC Elektrický průtokový ohřívač vody Návod k montáži a obsluze CZ Německý certifikát kvality Popis výrobku: Elektrický průtokový ohřívač vody HKL 3K LC ohřívá vodu okamžitě po otočení ventilu teplé

Více

AKUMULAČNÍ NÁDRŽE ATTACK AK/AS, HR/HRS, TUV/TUVS, S/SS NÁVOD K OBSLUZE

AKUMULAČNÍ NÁDRŽE ATTACK AK/AS, HR/HRS, TUV/TUVS, S/SS NÁVOD K OBSLUZE AKUMULAČNÍ NÁDRŽE ATTACK AK/AS, HR/HRS, TUV/TUVS, S/SS NÁVOD K OBSLUZE W W W. A T T A C K. S K OBSAH 1. Obecné informace................................................. 2 2. Popis zařízení.....................................................

Více

Origo Mig C3000i/L3000i & Origo Feed L3004

Origo Mig C3000i/L3000i & Origo Feed L3004 Origo Mig C3000i/L3000i & Origo Feed L3004 Výkonné MIG zdroje s funkcí QSet - stabilní oblouk pro všechny aplikace Svařovací zdroje pro profesionální využití pro aplikace do 300A Zdroje Origo TM Mig C3000i

Více

ELEKTRICKÉ PUMPY 12/24 V DC

ELEKTRICKÉ PUMPY 12/24 V DC ELEKTRICKÉ PUMPY 12/24 V DC Řada EASY s hliníkovým tělem pumpy DP3517-30 l/min - 12 V DP3518-30 l/min - 24 V Samonasávací křídlové elektrické čerpadlo, s by-pass ventilem, tělem pumpy z eloxovaného hliníku,

Více

Technická specifikace

Technická specifikace Příloha č. 1 zadávací dokumentace Technická specifikace předmětu plnění veřejné zakázky s názvem "Linka práškového lakování s průběžným tryskáním s chemickou předpřípravou a nanotechnologií" Zadavatel:

Více

Rotační šroubové kompresory MSA 4-5,5-7,5-11 - 15 kw

Rotační šroubové kompresory MSA 4-5,5-7,5-11 - 15 kw Rotační šroubové kompresory MSA 4-5,5-7,5-11 - 15 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Technologie a provedení Kvalita provedení, nízká hlučnost při chodu, jednoduchá instalace a snadná údržba činí z kompresorů MSA

Více

Dodávka "Chemického a bilogického laboratorního vybavení" Soupis prvků dodávky - investice. Soupis prvků dodávky - neinvestice. cena položky, bez DPH

Dodávka Chemického a bilogického laboratorního vybavení Soupis prvků dodávky - investice. Soupis prvků dodávky - neinvestice. cena položky, bez DPH Dodávka "Chemického a bilogického laboratorního vybavení" Soupis prvků dodávky - investice číslo místnost standardu název jednotková cena ks 1.014 P5 biologie Klimabox 1 1.057 P7 biologie Flow box (laminární

Více

ELEKTRICKé OHŘÍVAČe VODY. M xxx SLIM. Návod k použití a instalaci OH 4. FAGOR_OH4_T07F042F7.indd 1 23.6.2012 20:50:33

ELEKTRICKé OHŘÍVAČe VODY. M xxx SLIM. Návod k použití a instalaci OH 4. FAGOR_OH4_T07F042F7.indd 1 23.6.2012 20:50:33 ELEKTRICKé OHŘÍVAČe VODY Řada M xxx SLIM Návod k použití a instalaci OH 4 FAGOR_OH4_T07F042F7.indd 1 23.6.2012 20:50:33 VÁŽENÁ ZÁKAZNICE/VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU, GRATULUJEME! Právě jste se stali majiteli elektrického

Více

Závěsné kotle. Modul: Závěsné kotle s atmosférickým hořákem. Verze: 03 VUI 280-7 aquaplus, VUI 242-7, 282-7 aquaplus turbo 05-Z1

Závěsné kotle. Modul: Závěsné kotle s atmosférickým hořákem. Verze: 03 VUI 280-7 aquaplus, VUI 242-7, 282-7 aquaplus turbo 05-Z1 Konstrukce závěsných kotlů aquaplus navazuje na stávající řady kotlů atmotop, turbotop Plus se shodnými konstrukčními prvky. Ohřev teplé vody je však u kotlů aquaplus řešen ve vestavěném dvacetilitrovém

Více

KATALOG vzduchovacích kompresorů a komponentů

KATALOG vzduchovacích kompresorů a komponentů KATALOG vzduchovacích kompresorů a komponentů Vzduchovací kompresory Proč je důležité vzduchování v jezírku? Vzduchujeme ne pro ryby, ale pro podporu a zajištění biologické rovnováhy a podporu biologickému

Více

Třístupňové hořáky na těžký topný olej

Třístupňové hořáky na těžký topný olej Vladislav Šlitr - GFE Provozovna: Obránců Míru 132, 503 02 Předměřice n.l. Tel: 495 581 864, Fax: 495 582 045 Autorizovaný dovozce pro Českou a Slovenskou republiku Třístupňové hořáky na těžký topný olej

Více

VENUS Recover HRV. Návod: Instalace

VENUS Recover HRV. Návod: Instalace CZ VENUS Recover HRV Návod: Instalace 1 1. NEŽ ZAČNETE 2. VYBALENÍ 1. NEŽ ZAČNETE 2. VYBALENÍ Pro lepší orientaci v návodu jsou v textu použity symboly. Následující tabulka uvádí jejich vyobrazení a význam:

Více

Návod k instalaci a obsluze zásobníkového ohřívače PROTHERM B 100 (s ohřevem otopnou vodou)

Návod k instalaci a obsluze zásobníkového ohřívače PROTHERM B 100 (s ohřevem otopnou vodou) Návod k instalaci a obsluze zásobníkového ohřívače PROTHERM B 100 (s ohřevem otopnou vodou) PROTHERM, s. r. o. 170 00 Praha 7, Jablonského 4 tel.: (02) 6671 24 24 fax : (02) 80 55 93 Vážený zákazníku,

Více

Závěsné kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 10 VUW 236/3-5, VU 126/3-5, VU 186/3-5, VU 246/3-5 a VU 376/3-5 ecotec plus 01-Z2

Závěsné kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 10 VUW 236/3-5, VU 126/3-5, VU 186/3-5, VU 246/3-5 a VU 376/3-5 ecotec plus 01-Z2 Závěsné kotle Kondenzační kotle Verze: 10 VUW 236/3-5, VU 126/3-5, VU 186/3-5, VU 246/3-5 a VU 376/3-5 ecotec plus 01-Z2 Závěsné kondenzační kotle ecotec plus se výrazně odlišují od předchozí řady ecotec.

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky Název zakázky: ZSaMS/1664/2015 Dodávka průchozí myčky nádobí Předmět zakázky Dodávka průchozí myčky nádobí pro ŠJ dle specifikace (služba/dodávka/stavební práce) :

Více

Modifikace VUT R EH EC Rekuperační jednotky s elektrickým ohřevem. VUT WH EC Rekuperační jednotky s vodním ohřevem (voda, glykol).

Modifikace VUT R EH EC Rekuperační jednotky s elektrickým ohřevem. VUT WH EC Rekuperační jednotky s vodním ohřevem (voda, glykol). Rekuperační jednotky VUT R EH VUT R WH Vzduchotechnické rekuperační jednotky s kapacitou až 1500 m 3 /h, integrovaným elektrickým (VUT R EH ) nebo vodním (VUT R WH ) ohřívačem a účinností rekuperace až

Více

Logamax U052(T)/U054(T)

Logamax U052(T)/U054(T) a zvláštnosti Vhodné pro modernizace v řadových domech, rodinných domech a dvojdomech a také při etážovém vytápění Velikost kotle s modulačním rozsahem výkonu od 7,8 do 28 kw Varianty provedení pro zemní

Více

MYČKA NA NÁDOBÍ WD-6

MYČKA NA NÁDOBÍ WD-6 MYČKA NA NÁDOBÍ WD-6 (překlad původního dokumentu) Příručka k instalaci a používání S/N: Platné od:15. 10. 2010 Rev.: 3.0 WD-6 Rev. 1. Obecné pokny... 1 1.1 Symboly používané v této příručce... 1 1.2

Více

h49,- Kč h399,- Kč TRUBKOVÉ FILTRY IVAR.F 10 nové univerzální spolehlivé vložky filtru IVAR.F 10

h49,- Kč h399,- Kč TRUBKOVÉ FILTRY IVAR.F 10 nové univerzální spolehlivé vložky filtru IVAR.F 10 TRUBKOVÉ FILTRY IVAR.F 10 AKCE 2013 platí od 1. 7. 2013 kód filtr - univerzální rozměr dopojení, držák, klíč v ceně cena bez IVAF10K 1/2-3/4-1 F 399,- kód typ vložky pro IVAR.F 10 použití cena IVAFCPNN50M

Více

Návod k obsluze GV53315

Návod k obsluze GV53315 CZ Návod k obsluze GV53315 Ovládací panel 1. Obrazovka displeje: zobrazí kód poruchy, dobu zpoždění atd. Ukazatel oplachovacího prostředku: Indikuje potřebu doplnit dávkovač. Ukazatel doplnění soli:

Více

VĚTRACÍ REKUPERAČNÍ JEDNOTKA

VĚTRACÍ REKUPERAČNÍ JEDNOTKA VĚTRACÍ REKUPERAČNÍ JEDNOTKA Větrací rekuperační jednotka s křížovým hliníkovým výměníkem Nízkoprofilové provedení se sníženou výškou a pevnou konfigurací Možnost vnitřní klapky obtoku vzduchu Možnost

Více

Reverzibilní tepelné čerpadlo vzduch / voda Aqualis 2. Koncepce Vše v jednom Venkovní kompakt Pro snadnou montáž

Reverzibilní tepelné čerpadlo vzduch / voda Aqualis 2. Koncepce Vše v jednom Venkovní kompakt Pro snadnou montáž Koncepce Vše v jednom Venkovní kompakt Pro snadnou montáž Výkon chlazení: 5 až 17,5 kw Výkon topení: 6 až 19 kw Využití Tepelné čerpadlo vzduch/voda AQUALIS 2 je ideální pro klimatizaci a vytápění rodinných

Více

BAZÉNOVÉ ODVLHČOVAČE. Calorex DH 75 DH 110. Montážní návod * Návod k obsluze a údržbě. Bezpečnostní upozornění. Instalace model DH 75 / 110

BAZÉNOVÉ ODVLHČOVAČE. Calorex DH 75 DH 110. Montážní návod * Návod k obsluze a údržbě. Bezpečnostní upozornění. Instalace model DH 75 / 110 BAZÉNOVÉ ODVLHČOVAČE Calorex DH 75 DH 110 Děkujeme Vám za důvěru projevenou zakoupením bazénového odvlhčovače Calorex. Prostudujte prosím pečlivě montážní návod a návod k obsluze a údržbě a uložte jej

Více

Mycí stroje průchozí na nádobí

Mycí stroje průchozí na nádobí AM 900-10N oplachové čerpadlo,zpětný ventil Elektronické ovládání s barevnou indikací Kryt uzavřený ze všech stran Hlubokotažený tank, zaoblené rohy, samočistící program Mycí stroje průchozí na nádobí

Více

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS SP A, SP. Ponorná čerpadla, motory a příslušenství. 50 Hz

TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS SP A, SP. Ponorná čerpadla, motory a příslušenství. 50 Hz TECHNICKÝ KATALOG GRUNDFOS Ponorná čerpadla, motory a příslušenství 5 Hz Obsah Ponorná čerpadla Obecné údaje strana Provozní rozsah 3 Použití 4 Typový klíč 4 Čerpaná média 4 Podmínky charakteristik 4 Provozní

Více

MAZACÍ PŘÍSTROJ PMP CENTRÁLNÍ MAZÁNÍ

MAZACÍ PŘÍSTROJ PMP CENTRÁLNÍ MAZÁNÍ MAZACÍ PŘÍSTROJ PMP POUŽITÍ Mazací přístroj PMP je užíván jako zdroj tlakového maziva pro centrální mazací systémy s progresivními rozdělovači řady BVA, PRA a PRB, pro trvalé, pravidelné mazání různých

Více

tepelná čerpadla Kombinovaná akumulační nádoba ANK 340 Technické informace příslušenství 09. 2014

tepelná čerpadla Kombinovaná akumulační nádoba ANK 340 Technické informace příslušenství 09. 2014 tepelná čerpadla Kombinovaná akumulační nádoba ANK 340 09. 2014 verze 3.00 PZP HEATING a.s, Dobré 149, 517 93 Dobré Tel.: +420 494 664 203, Fax: +420 494 629 720 IČ : 28820614 Společnost zapsaná v obchodním

Více

Ohřev teplé vody 01-O1. Modul: Nepřímotopné zásobníky. Verze: 05 unistor VIH R 120 až 200, VIH Q 75 B, actostor VIH QL 75 B, unistor VIH R 300 až 500

Ohřev teplé vody 01-O1. Modul: Nepřímotopné zásobníky. Verze: 05 unistor VIH R 120 až 200, VIH Q 75 B, actostor VIH QL 75 B, unistor VIH R 300 až 500 Zásobníky unistor VIH R 120 až VIH R 200 unistor VIH R 120 200/6 M unistor VIH R 120 200/6 B Stacionární zásobníky teplé vody jsou k dispozici v následujících variantách: Název Označení unistor VIH R 120/6

Více

NÁVOD K POUŽITÍ MICRA 150 E. Pokojová rekuperační jednotka

NÁVOD K POUŽITÍ MICRA 150 E. Pokojová rekuperační jednotka NÁVOD K POUŽITÍ MICRA 50 E Pokojová rekuperační jednotka Vyrobeno v souladu s normou ISO 900 Panuškova 30/4 40 00 PRAHA 4 ČESKÁ REPUBLIKA TEL. +40 60 36 766 +40 737 336 30 info@dospelczech.cz nabidky@dospelczech.cz

Více

Bazar. ATF 23 pájecí vlna je k dispozici také jako řízení dusíku, nebo může být kdykoliv později převedena na zdroj dusíku.

Bazar. ATF 23 pájecí vlna je k dispozici také jako řízení dusíku, nebo může být kdykoliv později převedena na zdroj dusíku. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz Pájecí vlna ATF 23/33 - repase Obj. číslo: 106001904 Bazar Výrobce: ATF GmbH. Popis Zařízení pro pájení vlnou. Maximální pracovní šířka 330 mm. Dvojitá

Více

Systémem Pro E. Kotel má následující charakteristické vlastnosti: - NO X

Systémem Pro E. Kotel má následující charakteristické vlastnosti: - NO X Závěsný kotel v komínovém provedení nebo s nuceným odvodem spalin s vodou chlazeným hořákem pro velmi nízký obsah škodlivin ve spalinách. řady exclusiv se vyznačují speciální konstrukcí spalovacího prostoru,

Více

GRUNDFOS AKCE 2015 Akce začíná 2. 3. 2015

GRUNDFOS AKCE 2015 Akce začíná 2. 3. 2015 GRUNDFOS AKCE 2015 Akce začíná 2. 3. 2015 SOLOLIFT2 INSPIROVÁNO PROFESIONÁLY Sololift2 jsou přečerpávací stanice odpadní vody navržené pro spolehlivý výkon a snadnou instalaci. Inovace přečerpávacích stanic

Více

Solární sytém pro přípravu teplé vody HelioSet. počet kolektorů: 2 kolektory (HelioPlan SRD 2.3)

Solární sytém pro přípravu teplé vody HelioSet. počet kolektorů: 2 kolektory (HelioPlan SRD 2.3) Solární sytém pro přípravu teplé vody HelioSet Způsob rozlišování a označování solárního systému HelioSet: HelioSet.0 SC XX způsob montáže na střechu: T montáž na šikmou střechu F montáž na plochou střechu

Více

OBSAH 100% POZICE ZNAČKY MORA NA TRHU V ČESKÉ REPUBLICE 1. SPORÁKY 1. VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 1. ODSAVAČE

OBSAH 100% POZICE ZNAČKY MORA NA TRHU V ČESKÉ REPUBLICE 1. SPORÁKY 1. VESTAVNÉ SPOTŘEBIČE 1. ODSAVAČE KTLOG VÝROBKŮ PODZIM 2008 OBSH 10 VŘIDLOVÁ DESK SKLOKERMICKÉ DESKY 5 LET 5 let záruka na plynové, kombinované a elektrické sporáky MOR šíře 50 cm, sporáky MOR 2651, 3651 šíře 60cm a elektrické zásobníkové

Více

Destilační kolony. www.kovodel.cz. Jednokotlový systém. Hlavní výhody jednokotlového systému

Destilační kolony. www.kovodel.cz. Jednokotlový systém. Hlavní výhody jednokotlového systému Destilační kolony Jednokotlový systém Hlavní výhody jednokotlového systému menší nároky a náklady na stavební připravenost možnost ovlivnit kvalitu výsledného destilátu úspora provozních energií nižší

Více

SORTIMENT. Polohermetické dvoušroubové kompresory Uživatelsky příjemná regulace optimalizující provoz Redukované rozměry Snadná instalace

SORTIMENT. Polohermetické dvoušroubové kompresory Uživatelsky příjemná regulace optimalizující provoz Redukované rozměry Snadná instalace Chladící výkon: 280 až 1140 kw Topný výkon: 360 až 1420 kw NOVINKA Polohermetické dvoušroubové kompresory Uživatelsky příjemná regulace optimalizující provoz Redukované rozměry Snadná instalace POUŽITÍ

Více

S ohřevem HDS 9/16-4 ST Gas LPG

S ohřevem HDS 9/16-4 ST Gas LPG S ohřevem HDS 9/16-4 ST Gas LPG Vysokotlaký čistič s ohřevem Vybavení: SDS-Systém Systém uvolnění tlaku Kontrola plamene Připraveno pro Servo Control Připraveno pro dálkové ovládání Objednací číslo: 1.251-109.0

Více

KONDENZAČNÍ KOTLE. Murelle HM ErP Murelle HE ErP Murelle OF ErP

KONDENZAČNÍ KOTLE. Murelle HM ErP Murelle HE ErP Murelle OF ErP KONDENZAČNÍ KOTLE Murelle HM ErP Murelle HE ErP Murelle OF ErP 05.2016 Flexibilní, velmi úsporný kotel Murelle ErP je řada kompaktních kondenzačních kotlů, představující jedinečný design a kompletní elektronické

Více

Návod k obsluze GI53315X

Návod k obsluze GI53315X CZ Návod k obsluze GI53315X Ovládací panel 8 7 1 2 3 4 5 6 1. Tlačítko Zapnout/Vypnout: slouží pro zapnutí/vypnutí přívodu energie. 2. Tlačítko Program: stiskněte tlačítko pro volbu mycího programu.

Více

Koš mm. Vybavení (*) 350 350 1-A-P-S 2,66 430 475 650 23.830 935. 1: Vana: Výkon: 1 kw Kapacita: 11 litrů Bojler: Výkon: 2,4 kw Spotřeba: 2 l / oplach

Koš mm. Vybavení (*) 350 350 1-A-P-S 2,66 430 475 650 23.830 935. 1: Vana: Výkon: 1 kw Kapacita: 11 litrů Bojler: Výkon: 2,4 kw Spotřeba: 2 l / oplach ŘADA CONCEPT MYČKY SKLA Obecné vlastnosti: Dvojitý systém mytí a oplachování horními a spodními rotačními rameny. Zaoblená vana pro snadnější čištění a odtok. Topná tělesa z nerezové oceli v mycí vaně

Více

Exclusive Boiler Green Závěsný kondenzační kotel s integrovaným zásobníkem 60 l z oceli INOX

Exclusive Boiler Green Závěsný kondenzační kotel s integrovaným zásobníkem 60 l z oceli INOX Exclusive Boiler Green Závěsný kondenzační kotel s integrovaným zásobníkem 60 l z oceli INOX Katalog výrobků ÚČINNOST podle normy 92/42/CEE ROKY ZÁRUKA MODEL: Exclusive Boiler Green 30 B.S.I. Dvoufunkční

Více

PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO A NÁDOBÍ

PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO A NÁDOBÍ PROFESIONÁLNÍ MYCÍ STROJE NA SKLO A NÁDOBÍ LEPŠÍ NEBO NEJLEPŠÍ JE TO VAŠE VOLBA ŘADA PROFI ŘADA PROFI vše, co uživatel profesionál potřebuje. Úspěšnou produktová řada od Hobartu můžete nalézt všude tam,

Více

Čisticí stroje. Komfortní práce 5 6 Snadná přeprava. 1 Nízká spotřeba elektřiny při provozu. 4 Vždy vhodný čisticí prostředek Zvýšená životnost

Čisticí stroje. Komfortní práce 5 6 Snadná přeprava. 1 Nízká spotřeba elektřiny při provozu. 4 Vždy vhodný čisticí prostředek Zvýšená životnost Čisticí stroje Komfortní práce 5 6 Snadná přeprava 1 Nízká spotřeba elektřiny při provozu 4 Vždy vhodný čisticí prostředek Zvýšená životnost 3 2 Nízké opotřebení Technika 1 Regulace tlaku/průtoku na přístroji

Více

Parní sterilizátor HMC

Parní sterilizátor HMC Parní sterilizátor HMC Parní sterilizátory HMC jsou vyráběny v souladu se všemi platnými evropskými normami a předpisy a nesou označení CE ve čtyřech velikostech sterilizační komory, a to 25, 50, 85 nebo

Více

BAZÉNOVÉ ČERPADLO FCP-S

BAZÉNOVÉ ČERPADLO FCP-S BAZÉNOVÉ ČERPADLO -S INSTALAČNÍ A UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA i Přečtěte si návod k použití ! Před zahájením instalačního procesu si prosím pozorně přečtěte návod. Instalace musí být v souladu s místními normami.

Více

Celkový program. Celkový program

Celkový program. Celkový program Celkový program Celkový program pro hygienicky čisté nádobí 2009 / 2010 Profil společnosti Winterhalter Promyšlené a kompletní: Řešení mytí nádobí od společnosti Winterhalter Jako specialista na řešení

Více

STERILAB Parní sterilizátor s gravitačním odvzdušněním (bez vývěvy) pro laboratorní účely.

STERILAB Parní sterilizátor s gravitačním odvzdušněním (bez vývěvy) pro laboratorní účely. STERILAB Parní sterilizátor s gravitačním odvzdušněním (bez vývěvy) pro laboratorní účely. generace malých parních sterilizátorů chráníme zdraví lidí MMM Group BMT Medical Technology s.r.o. Malé parní

Více

Závěsné kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 01 VU 466/4-5, VU 656/4-5 ecotec plus 02-Z2

Závěsné kotle. Modul: Kondenzační kotle. Verze: 01 VU 466/4-5, VU 656/4-5 ecotec plus 02-Z2 Nové závěsné kondenzační kotle VU 466/4-5 a 656/4-5 ecotec plus se odlišují od předchozích VU 466-7 ecotec hydraulickým zapojením. Původní kotel VU 466-7 ecotec byl kompletně připraven pro napojení nepřímotopného

Více

Tepelná čerpadla vzduch-voda AWX ECONOMIC

Tepelná čerpadla vzduch-voda AWX ECONOMIC tepelná čerpadla Tepelná čerpadla vzduch-voda AWX ECONOMIC Technické informace 09. 2014 verze 2.10 PZP HEATING a.s, Dobré 149, 517 93 Dobré Tel.: +420 494 664 203, Fax: +420 494 629 720 IČ : 28820614 Společnost

Více

STAVEBNÍ PŘÍPRAVA. NILAN Compact AIR 9. Větrání aktivní a pasivní rekuperace. Výkon 420 m3/h. Aktivní rekuperace. Pasivní rekuperace

STAVEBNÍ PŘÍPRAVA. NILAN Compact AIR 9. Větrání aktivní a pasivní rekuperace. Výkon 420 m3/h. Aktivní rekuperace. Pasivní rekuperace STAVEBNÍ PŘÍPRAVA NILAN Compact AIR 9 Větrání aktivní a pasivní rekuperace Rodinné domy a byty Aktivní rekuperace Pasivní rekuperace Výkon 420 m3/h Ohřev teplé vody Chlazení Topení POŽADAVKY NA STAVEBNÍ

Více

Pásová myčka nádobí ETF 3

Pásová myčka nádobí ETF 3 Provozní pokyny Pásová myčka nádobí ETF 3 Obsah strana Všeobecný popis výrobku 3-4 Všeobecné pokyny 4 Bezpečnostní pokyny 5 Technické údaje 5 Informace pro obsluhu 5-6 Varování a poplachy 6 Ruční provoz

Více

Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Stacionární kondenzační kotle

Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. Stacionární kondenzační kotle Stacionární kondenzační kotle Proč Vaillant? Tradice, kvalita, inovace, technická podpora. VSC ecocompact VSC S aurocompact VK ecovit plus VKK ecocraft exclusiv ecocompact revoluce ve vytápění Stacionární

Více

Čerpadlo do vrtu SP 4'' Návod k instalaci, obsluze a provozu

Čerpadlo do vrtu SP 4'' Návod k instalaci, obsluze a provozu Čerpadlo do vrtu SP 4'' Návod k instalaci, obsluze a provozu TPtrade s.r.o. www.tptrade.cz obchodní společnost info@tptrade.cz Obsah 1.Všeobecné informace...2 2.Symboly používané v Návodu...2 3.Bezpečnost...3

Více

Požadovaný komfort v každé místnosti Útulno a pohoda uvnitř, ať je venku jakkoliv

Požadovaný komfort v každé místnosti Útulno a pohoda uvnitř, ať je venku jakkoliv Požadovaný komfort v každé místnosti Útulno a pohoda uvnitř, ať je venku jakkoliv POUŽITÍ Komfortní fancoilové jednotky pro klimatizaci obytných místností EOLIS jsou určeny k parapetní nebo podstropní

Více

VICTRIX EXA ErP Závěsné kondenzační kotle

VICTRIX EXA ErP Závěsné kondenzační kotle VICTRIX EXA ErP Závěsné kondenzační kotle MODELOVÁ ŘADA VICTRIX EXA ErP Závěsné plynové kondenzační kotle Topné a s průtokovým ohřevem teplé užitkové vody MODERNÍ VZHLED, VYSOKÁ ÚČINNOST, JENODUCHÁ OBSLUHA

Více