Broker Trust služby finančním poradcům

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Broker Trust služby finančním poradcům"

Transkript

1 Broker Trust služby finančním poradcům

2 Kdo je Broker Trust, a.s. Kdo je Broker Trust, a.s. BT je největší servisní organizace pro nezávislé finanční poradce a zprostředkovatele v ČR. Na trhu působíme od roku Poskytujeme zázemí pro více než 2000 aktivních poradců. Našich služeb využívají stovky poradenských firem od jednotlivců až po velké síťové firmy. Každý měsíc se pro spolupráci s BT rozhodne více než 100 finančních poradců. Pomáháme poradcům budovat vlastní, nezávislé a vysoce konkurenceschopné firmy v oblasti finančního poradenství. Broker Trust přináší svým partnerům 3 hlavní konkurenční výhody nejvyšší možné provize smluvně garantovanou nezávislost spolehlivě fungující zázemí To vše zdarma v rámci dohodnutých provizních podmínek. Nepožadujeme žádné fixní náklady a poplatky. Investujeme za vás a celé zázemí můžete využívat za zlomek nákladů, které byste museli jinak vynaložit. František Holík finanční ředitel, Olina Mistolerová provozní ředitelka, Zdeněk Sluka předseda představenstva, Richard Beneš výkonný ředitel, Lenka Duchková obchodní ředitelka, Jiří Hlisnikovský člen představenstva Partnerství s Broker Trust vám umožní netříštit své síly a zcela se soustředit na to, co umíte nejlépe a co vám skutečně přináší peníze. Na práci s Vašimi klienty a spolupracovníky.

3 VYDĚLÁVEJTE VÍC Vydělávejte víc Broker Trust vyplácí svým partnerům nejvyšší provize na trhu. Díky spojení produkce několika tisíc finančních poradců vám můžeme nabídnout vyšší provize, než na nejvyšších pozicích v síťových firmách. Často i více, než byste získali přímo u jednotlivých finančních institucí. Vyšší provize znamenají více peněz pro vás i pro váš tým. Můžete lépe zaplatit své spolupracovníky a být úspěšnější v rozvoji své firmy. Odměňování pro váš tým můžete nastavit individuálně. Rozhodujete tak o výši vaší meziprovize. Samozřejmostí je automatické rozúčtování provizí pro vaše spolupracovníky. Výše provizí je smluvně garantována bez kariérních stupňů, lze ji měnit jen dohodou obou stran. Nepožadujeme pravidelné plnění podmínek produkce. Provize vyplácíme každý týden. Celý proces můžete sledovat online a kontrolovat tak naši práci. Přesvědčte se sami. Hanka Smětáková provizní oddělení To nejzajímavější na spolupráci s BT nejsou jen vysoké provize, ale především míra zisku, která vám zůstává. Nedělíte se s žádnými kariérními pozicemi nad sebou, jako je tomu u pyramidového systému v MLM. Zároveň ale nehradíte žádné další náklady na budování zázemí, které kompletně zajišťuje Broker Trust. Vyděláte proto mnohem víc.

4 BUĎTE SKUTEČNĚ NEZÁVISLÍ Buďte skutečně nezávislí Broker Trust Vám garantuje více svobody a nezávislosti. Široká produktová nabídka BT Vám umožňuje bleskově reagovat na vývoj trhu a využívat produkty, které jsou v dané chvíli nejzajímavější pro Vašeho klienta. Provizní podmínky máte dohodnuté plošně, nemusíte hlídat minimální produkci pro jednotlivé finanční instituce, se kterými spolupracujete. Broker Trust Vám umožňuje svobodně rozvíjet váš vlastní obchodní model. Chcete se specializovat na hypotéky? Chcete být špičkovým poradcem pro bohaté klienty? Chcete být sám nebo s malým týmem? Nebo chcete budovat rozsáhlou síť poradců v celé ČR? To vše je možné se zázemím BT. Jedinou podmínkou je, aby způsob poskytování služeb byl v souladu s platnou legislativou a požadavky orgánů dohledu. Broker Trust také neposkytuje své služby subjektům s neetickými obchodními modely. S Broker Trust jste nezávislí, ale nejste sami. Využíváte profesionální zázemí ověřené tisícovkami uživatelů, aniž byste museli investovat milióny korun do jeho vzniku a provozu. Můžete začít jako fyzická osoba s týmem vašich spolupracovníků a postupně vytvořit vlastní firmu. Budovat svoji značku, na kterou budete hrdí a kterou mohou převzít Vaše děti nebo ji můžete prodat a odejít do důchodu. Dominika Krnáčová, Petra Kratochvílová oddělení zápisu obchodů Váš byznys, který rozvíjíte, se zázemím Broker Trust, je opravdu váš. Smluvně Vám garantujeme kmen klientů a organizaci vašich spolupracovníků. Bez vašeho písemného souhlasu neuzavřeme s žádným vaším poradcem smluvní vztah. S Broker Trust můžete spolupráci kdykoli ukončit a odnést si vše, co jste vybudovali.

5 SERVIS A ZÁZEMÍ Servis a zázemí V centrále Broker Trust pro Vás pracuje více než 50 lidí, kteří mají jediný cíl. Poskytovat profesionální zázemí pro Vaši práci a zbavit vás všech provozních starostí. Na tým BT se můžete spolehnout. rychlé zpracování vaší produkce (kontrola, skenování, zápis do systému) zajištění veškeré komunikace s finančními institucemi včasná výplata provize, kontrola přijatých provizí, urgence nevyplacených obchodů vše přehledně a kdykoli dostupné prostřednictvím online portálu 24 hodin denně pravidelné zásobování materiály neustále aktuální informace a dokumenty k celé nabídce finančních produktů produktová školení a další vzdělávání podle vašich potřeb odborné a metodické zázemí připravené reagovat na vaše dotazy i dotazy vašich klientů softwarové nástroje, které vám pomáhají sestavit a prezentovat vaše řešení sledování legislativních změn a zavádění povinných postupů a dokumentů vstřícný a přátelský přístup k řešení vašich požadavků Tereza Augustová zástupce provozní ředitelky, Olina Mistolerová provozní ředitelka

6 srovnejte si své možnosti Srovnejte si své možnosti Sám nebo se svým týmem jste součástí síťové firmy Máte vlastní firmu a spolupracujete přímo s producenty Máte vlastní firmu a spolupracujete s Broker Trust Výše provize Relativně nízké, závislé na kariérním řádu a plnění povinných limitů produkce. Firma může podmínky většinou jednostranně měnit. Vysoké, ale jen u producentů, se kterými intenzívně spolupracujete. Podmínky stanovené smluvně. Vysoké, nezávislé na volbě produktu či producenta. Bez povinných limitů. Podmínky stanovené smluvně. Servisní zázemí U dobré síťové firmy kvalitní zázemí. Tvoříte vlastní. Nesete veškeré náklady, investice a starosti spojené s provozem zázemí. Profesionální zázemí vyžaduje miliónové investice a spoustu vašeho času. Musíte průběžně sledovat a plnit stále rostoucí požadavky legislativy a dohledu (ČNB). Kvalitní zázemí, pro které jste klientem. Bez nutnosti investovat, vše v rámci dohodnuté provize. Svůj čas můžete věnovat rozvoji firmy. Vývoj legislativy hlídá BT za vás a průběžně zavádí potřebné změny. Nezávislost při výběru produktů Výběr produktů řízen managementem síťové firmy. U některých firem nejsou poradcům poskytovány objektivní informace o produktech na trhu. Bez omezení. Musíte ale navazovat vztahy s novými producenty a udržovat dostatečnou produkci (mnohdy i milióny ročně) u každé z finančních institucí. Bez omezení ze širokého portfolia Broker Trust. Veškeré objektivní informace o produktech k dispozici na online portálu. Hodnota Vašeho byznysu Sporná. Nic nevlastníte, tvoříte hodnotu pro síťovou firmu, jejíž jste součástí. Závisí na ziskovosti. Obecně 5 10 násobek ročního zisku. Díky nutným investicím a fixním nákladům bývá zisk menších firem nízký. Závisí na ziskovosti. Obecně 5 10 násobek ročního zisku. Nízké náklady na zázemí umožňují vyšší ziskovost a rychlejší rozvoj vaší firmy. Komu patří klienti a případní spolupracovníci Klienti i spolupracovníci patří síťové firmě. Smlouva vám zpravidla neumožňuje odejít se svými klienty a spolupracovníky. Klienti i spolupracovníci patří Vám. Klienti i spolupracovníci patří Vám. Smluvní garance. Kdykoli mohou být převedeni na vámi určený subjekt.

7 PRODUKTY A SLUŽBY Produkty a služby Pojištění a penze Pojistné produkty představují základ nabídky většiny finančních poradců a zprostředkovatelů. V portfoliu Broker Trust najdete nejširší nabídku životních i neživotních pojištění od všech významných pojišťoven na českém trhu a také všechny významné penzijní fondy. Analýzy a porovnání pojistných produktů umožňují nalézt správné řešení pro vaše klienty. Našim partnerům poskytujeme individuální obchodní a metodickou podporu v případě skupinových (zaměstnaneckých) programů a pojištění podnikatelských rizik. Hypotéky a stavební spoření S celkovým objemem úvěrového portfolia přesahujícím 25 miliard Kč patří Broker Trust k největším zprostředkovatelům hypotečních úvěrů v ČR. Dlouhodobé vynikající vztahy s bankovními institucemi umožňují nabídnout našim partnerům i jejich klientům špičkové podmínky pro práci hypotečních profesionálů. Naše produktové portfolio doplňují nebankovní úvěry, spotřebitelské úvěry a různé formy podnikatelského financování. Investiční produkty a služby Investice jsou nejrychleji rostoucím segmentem služeb Broker Trust. Věříme, že investiční produkty představují budoucnost finančního poradenství. Proto už dnes nabízíme nejširší nabídku investičních produktů a služeb na českém trhu. Od jednoduchých spořících produktů, podílových fondů, až po unikátní investiční příležitosti pro kvalifikované investory. Od konzervativních bankovních produktů až po nízkonákladové dynamické strategie na bázi ETF. To vše s podporou unikátního prezentačního software a analytického zázemí Morningstar, vedoucího poskytovatele nezávislých investičních informací. Ing. Marek Seidl, MBA manažer pojištění Tipařství a koučink Nemáte zatím zkušenosti s poskytováním některých produktů a služeb svým klientům? Nevadí. Broker Trust pro vás zajistí zpracování konkrétních obchodních případů formou tipu nebo vzdělávání a koučink v dané oblasti. V obou případech tak využijete potenciál příjmů, který dosud ležel ladem.

8 Staňte se partenerem Staňte se partnerem Broker Trust Svobodně, ale ne sami. Nabízíme Vám partnerství, díky kterému můžete být ještě úspěšnější. Pro Vaše potřeby je tu profesionální tým připravený splnit vaše přání. Protože vy jste pro nás váženým zákazníkem. Budete-li si to přát, pomůžeme Vám v rozjezdu podnikání. Poskytneme Vám právní servis při založení firmy. Nabízíme marketingové poradenství při tvorbě značky. Máte-li zajímavý podnikatelský záměr, poskytneme Vám vstupní kapitál. Stále více zkušených jednotlivců i skupin se rozhoduje pro využití našeho zázemí. Partnery BT se stávají také již existující firmy, jejichž majitelé se rozhodli neinvestovat dále do vlastního zázemí, ale soustředit se na obchod. Připojte se i Vy. Rádi Vám poskytneme více informací. Staňte se partnerem Broker Trust. Kontaktuje nás. Ing. Miloš Lang manažer investic Jakýkoli kontakt s Vámi probíhá naprosto diskrétně. Nemusíte se obávat, že se o Vašich plánech kdokoli dozví.

9 POZNÁMKY POZNÁMKY Tým Broker Trust, a. s. Jsme tu pro Vás.

10 POZNÁMKY Kontakt Kontakt Broker Trust, a. s. Dolnokrčská 54a Praha 4 Tel.: Fax: centrala@brokertrust.cz IČO: DIČ: CZ Společnost je zapsána u OR vedeného Městským soudem v Praze oddíl B, složka Registrace ČNB jako investiční zprostředkovatel pod č. j. 43/N/121/2001/3. Registrace ČNB jako pojišťovací agent pod registračním číslem PA.

11

Poradce Portfolia. Dlouhodobé cíle, dlouhodobá spolupráce. www.vhi.cz

Poradce Portfolia. Dlouhodobé cíle, dlouhodobá spolupráce. www.vhi.cz Poradce Portfolia Dlouhodobé cíle, dlouhodobá spolupráce www.vhi.cz Čím se ve Viktor Hostinský Investments odlišujeme: Upřednostňuj zájmy ostatních nad zájmy své vlastní, a to i v případě, že to pro tebe

Více

KOMPLEXNÍ SERVIS: CESTA KE ZVÝŠENÍ VÝNOSU Z KLIENTA? 23. KVĚTNA 2018 / PRAHA / 3 SÁLY S PROGRAMEM

KOMPLEXNÍ SERVIS: CESTA KE ZVÝŠENÍ VÝNOSU Z KLIENTA? 23. KVĚTNA 2018 / PRAHA / 3 SÁLY S PROGRAMEM KONFERENCE FINANČNÍCH PORADCŮ 2018: KOMPLEXNÍ SERVIS: CESTA KE ZVÝŠENÍ VÝNOSU Z KLIENTA? 23. KVĚTNA 2018 / PRAHA / 3 SÁLY S PROGRAMEM Jak si představujete ideál péče o klienta? Co je na cestě k ideálu

Více

Důchodová reforma = šance pro aktivní občany

Důchodová reforma = šance pro aktivní občany Důchodová reforma = šance pro aktivní občany 5.9.2012 Vydání 2012/09/05 Obsah Úvod - strana 1 Jak poznat dobrou firmu - strana 2 Pilíře důchodové reformy str. 3 Výhody a nevýhody II. A III. pilíře str.

Více

Dotace pro váš rozvoj a záměry

Dotace pro váš rozvoj a záměry Profesionální zpracování úspěšných žádostí o dotace Dotace pro váš rozvoj a záměry www.dotace-fondy.eu www.asistencnicentrum.cz Vážený kliente, dovolte nám, abychom vám představili společnost Asistenční

Více

www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce.

www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce. www.modrapyramida.cz Bezplatná infolinka Modré pyramidy 800 101 554 Veškeré detaily o produktech s vámi rád projedná náš finanční poradce. POTŘEBUJI BYDLET Nabízíme vám produkty stabilních a silných partnerů:

Více

Změna distribučních modelů na finančním trhu Jiří Šindelář

Změna distribučních modelů na finančním trhu Jiří Šindelář Unie společností finančního zprostředkování a poradenství Změna distribučních modelů na finančním trhu Jiří Šindelář Rozvoj a inovace finančních produktů - VŠE, 10.2.2016 Úvodem Aktuální stav nezávislé

Více

Svoboda finanční a časová nezávislost Pospolitost vzájemná podpora Odpovědnost vzhledem ke klientovi

Svoboda finanční a časová nezávislost Pospolitost vzájemná podpora Odpovědnost vzhledem ke klientovi Průvodce kariérou VIZE Kravata dobrého poradce nedělá. Osobní přístup USUS PERSONALIS Klientům i našim partnerům nabízíme totéž. Odbornost, čas a soustředění. Protože čas je víc než peníze a soustředění

Více

Optimální půjčka vám umožní získat i neúčelovou část použitelnou na jakékoli nepodnikatelské účely.

Optimální půjčka vám umožní získat i neúčelovou část použitelnou na jakékoli nepodnikatelské účely. POTŘEBUJI PŮJČIT Jestliže potřebujete rychle půjčit finanční prostředky a hledáte solidního partnera, pak jste v Modré pyramidě na správné adrese. Díky půjčkám z naší nabídky si můžete jednoduše a bez

Více

INVESTUJTE DO NEMOVITOSTÍ

INVESTUJTE DO NEMOVITOSTÍ Emitent M&M Reality Invest a.s. Vinohradská 2022/125, Vinohrady, 130 00 Praha 3 Email: info@mmreality-invest.cz VOLEJTE ZDARMA 800 100 446 M&M REALITY INVEST a.s. KONTAKTY Investiční zprostředkovatel M&M

Více

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI

PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI 1. O Společnosti finančních poradců, a. s. Společnost finančních poradců, a. s. je poradenská společnost, která poskytuje svým klientům komplexní služby v oblasti finančního plánování.

Více

Řešte důležitější věci..

Řešte důležitější věci.. Řešte důležitější věci.. Rozvoj firmy, získávání nových zákazníků, golf.. O účetnictví a daňové otázky, včetně kompletní agendy mzdové účtárny se profesionálně postaráme za Vás. Společnost Account CB s.r.o.

Více

Investování s NN Fondy je hračka

Investování s NN Fondy je hračka Investování s NN Fondy je hračka S aplikací NNinvestor můžete investovat kde chcete, kdy chcete, jednoduše a pohodlně! Proč investovat s NN Investment Fondy? Partners? Na základě jedné smlouvy lze investovat

Více

Investiční horizont je minimálně 3 roky.

Investiční horizont je minimálně 3 roky. Amundi investiční manažer Nechte starosti o Vaše investice na profesionálech PŘEDSTAVUJEME PRODUKT AMUNDi investiční MANAŽER Amundi investiční manažer je moderní produkt správy klientského portfolia. Prostředky

Více

ZPROSTŘEDKOVÁNÍ POJIŠTĚNÍ

ZPROSTŘEDKOVÁNÍ POJIŠTĚNÍ ZPROSTŘEDKOVÁNÍ POJIŠTĚNÍ V Z D Ě L Á VA C Í M AT E R I Á L K E K U R Z U M E Z I N Á R O D N Í O B C H O D N Í O P E R A C E S L E Z S K Á U N I V E R Z I TA V O PAV Ě O K R E S N Í H O S P O D Á Ř S

Více

Anežka Mičková, těší mě.

Anežka Mičková, těší mě. Anežka Mičková, těší mě. Profese finančního poradce je v České republice ještě v plenkách. Vždyť finanční poradci začali mít u nás význam až po revoluci v 89 roce, kdy se otevřel trh a lidé si měli z čeho

Více

Nezávislý odborový svaz Policie ČR Vám exkluzivně nabízí. Ve spolupráci s ERGO Pro, spol. s r. o. a ERGO pojišťovna, a.s.

Nezávislý odborový svaz Policie ČR Vám exkluzivně nabízí. Ve spolupráci s ERGO Pro, spol. s r. o. a ERGO pojišťovna, a.s. Nezávislý odborový svaz Policie ČR Vám exkluzivně nabízí Ve spolupráci s ERGO Pro, spol. s r. o. a ERGO pojišťovna, a.s. ERGO pojišťovací skupina Jedna z největších pojišťovacích skupin v Evropě Kapitálové

Více

Dáváme druhou šanci. www.oddluzse.cz

Dáváme druhou šanci. www.oddluzse.cz Dáváme druhou šanci KDO JSME A JAK FUNGUJEME Zaměřujeme se na oddlužení jednotlivců a rodin podle insolvenčního zákona. Společnost, jejíž jediným společníkem je JUDr. Ing. Lucie Gregor, Ph.D. vznikla ve

Více

SATPO consult. partner pro rozvoj nemovitostí SATPO-CONSULT.CZ

SATPO consult. partner pro rozvoj nemovitostí SATPO-CONSULT.CZ SATPO consult partner pro rozvoj nemovitostí SATPO-CONSULT.CZ Společnost SATPO má více než 20 let odborné praxe v řešení všech fází oceňování nemovitostí, rozvoje, plánování, řízení výstavby až po úspěšný

Více

Nechte starost o Vaše investice

Nechte starost o Vaše investice IKS INVESTIČNÍ MANAŽER Nechte starost o Vaše investice na profesionálech PŘEDSTAVUJEME PRODUKT IKS INVESTIČNÍ MANAŽER IKS Investiční manažer je moderní produkt správy klientského portfolia. Prostředky

Více

Výhody poradce Money Plus +

Výhody poradce Money Plus + PRESENTÁTOR Popis práce finančního trenéra Sociální dávky při pracovní neschopnosti, Půjčky vs. Investice, Financování bydlení a Finanční svoboda Výhody poradce Money Plus + penzijní fond hypotéka leasing

Více

Finanční a Investiční plán pro :

Finanční a Investiční plán pro : Finanční a Investiční plán pro : Karel Opatrný, Ing. Maruška Běžná Informace a zadání: Karel je ředitel menší soukromé firmy,39let, Maruška je účetní,37 let,syn Jiří 13 let Bydlí v bytě a platí nájem.

Více

Daňové a transakční poradenství

Daňové a transakční poradenství Daňové a transakční poradenství Committed to your success Daňové a transakční poradenství Strategické plánování, znalost daňové legislativy a optimalizace daňového zatížení povedou ke stálému zlepšování

Více

Sdělení klíčových informací Sdělení informací pojistitelem zájemci o pojištění

Sdělení klíčových informací Sdělení informací pojistitelem zájemci o pojištění BEZ OBAV Sdělení klíčových informací Sdělení informací pojistitelem zájemci o pojištění Účel Tento dokument poskytuje klíčové informace o tomto investičním produktu. Nejedná se o marketingový materiál.

Více

ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB

ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB ZÁKLADNÍ NABÍDKA SLUŽEB CROSSLINE SERVICES s.r.o. Jeremiášova 870 155 00 Praha 5 IČO: 241 43 065 DIČ: CZ24143065 Kontaktní osoba: Ing. Veronika Kimmer GSM: +420 777 755 618 veronika.kimmer@crosslineservices.cz

Více

NOVÉ AUTO ZA 1,- Kč Auto splácené z multilevelu Družstva investorů MLM se učí na vysokých školách je to jen forma

NOVÉ AUTO ZA 1,- Kč Auto splácené z multilevelu Družstva investorů MLM se učí na vysokých školách je to jen forma NOVÉ AUTO ZA 1,- Kč Auto splácené z multilevelu Družstva investorů MLM se učí na vysokých školách je to jen forma Dobrý den, připravili jsme pro Vás zajímavou možnost, a to možné získání auta na družstevní

Více

Návrh. ZÁKON ze dne , kterým se mění některé zákony v souvislosti s přijetím zákona o distribuci pojištění a zajištění

Návrh. ZÁKON ze dne , kterým se mění některé zákony v souvislosti s přijetím zákona o distribuci pojištění a zajištění IIIb. Návrh ZÁKON ze dne... 2018, kterým se mění některé zákony v souvislosti s přijetím zákona o distribuci pojištění a zajištění Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: ČÁST PRVNÍ Změna

Více

Klíčové kompetence do obcí obecné i odborné vzdělávání na dosah

Klíčové kompetence do obcí obecné i odborné vzdělávání na dosah Vítáme Vás na semináři organizovaném v rámci projektu Klíčové kompetence do obcí obecné i odborné vzdělávání na dosah Reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.1.00/50.0015 Tento projekt je spolufinancován Evropským

Více

STAŇTE SE FRANCHISANTEM NEBO PRIVATEBROKEREM

STAŇTE SE FRANCHISANTEM NEBO PRIVATEBROKEREM STAŇTE SE FRANCHISANTEM NEBO PRIVATEBROKEREM VERZE 2015 NAŠE MISE JE, SPOLU S VÁMI UMOŽNIT MNOHA LIDEM PROFITOVAT Z NAŠEHO KNOW HOW A POMOCI JIM K VYŠŠÍ ŽIVOTNÍ ÚROVNI. ČEKALI JSME NA VÁS 1 MILION KLIENTŮ

Více

AQUEL Credit, s.r.o. dceřiná společnost AQUEL Bohemia. Press kit

AQUEL Credit, s.r.o. dceřiná společnost AQUEL Bohemia. Press kit dceřiná společnost AQUEL Bohemia Press kit Leden 2012 Obsah: 1. AQUEL GROUP 3 2. AQUEL Credit pojištění, finance, hypotéky 5 3. Partneři divize AQUEL Credit 7 4. CREDIT Max exkluzivní fond pro investiční

Více

Odborný měsíčník pro finanční poradce

Odborný měsíčník pro finanční poradce Odborný měsíčník pro finanční poradce základní specifikace titulu ročník: VI. periodicita: měsíčník (11 čísel) průměrný náklad: 10 000 výtisků distribuce: předplatitelé, odborné konference a semináře,

Více

Investování s NN Fondy je hračka

Investování s NN Fondy je hračka Investování s NN Fondy je hračka S aplikací NNinvestor můžete investovat kde chcete, kdy chcete, jednoduše a pohodlně! www.nnfondy.cz Proč investovat s NN Investment Partners? Na základě jedné smlouvy

Více

PRAVIDLA ŘÍZENÍ STŘETU ZÁJMŮ

PRAVIDLA ŘÍZENÍ STŘETU ZÁJMŮ 1. Úvodní ustanovení PRAVIDLA ŘÍZENÍ STŘETU ZÁJMŮ Investiční a pojišťovací zprostředkovatel JPL SERVIS, s.r.o. (dále jen Společnost ) v souladu se zákonem č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu,

Více

Pojištění transportu > Pojištění přepravy > Pojištění lodí a letadel

Pojištění transportu > Pojištění přepravy > Pojištění lodí a letadel Kdo jsme? INSIA pro své klienty poskytuje kompletní služby na klíč > vypracování analýzy stávajících pojištění > výběr a doporučení nejvhodnějšího pojistitele > zajistíme uzavření pojistných smluv za výhodných

Více

Raiffeisenbank a.s. Ing. Ondřej Raba. produkty a služby pro podnikatele a firmy. Vedoucí útvaru řízení segmentu SME

Raiffeisenbank a.s. Ing. Ondřej Raba. produkty a služby pro podnikatele a firmy. Vedoucí útvaru řízení segmentu SME Raiffeisenbank a.s. produkty a služby pro podnikatele a firmy Ing. Ondřej Raba Vedoucí útvaru řízení segmentu SME Program Představení banky a finanční skupiny Raiffeisen. Produkty a služby pro podnikatele

Více

Sdělení klíčových informací Sdělení informací pojistitelem zájemci o pojištění

Sdělení klíčových informací Sdělení informací pojistitelem zájemci o pojištění FORTÍK Sdělení klíčových informací Sdělení informací pojistitelem zájemci o pojištění Účel Tento dokument poskytuje klíčové informace o tomto investičním produktu. Nejedná se o marketingový materiál. Tyto

Více

Samoregulační standard USF č. 01/2014: kontrolní systém společností finančního zprostředkování a poradenství

Samoregulační standard USF č. 01/2014: kontrolní systém společností finančního zprostředkování a poradenství Samoregulační standard USF č. 01/2014: kontrolní systém společností finančního zprostředkování a poradenství Tento materiál představuje dobrovolný samoregulační standard, k jehož dodržování se společnosti

Více

Pojišťovací makléř současnost a budoucnost. 17.10.2013, Bratislava

Pojišťovací makléř současnost a budoucnost. 17.10.2013, Bratislava Pojišťovací makléř současnost a budoucnost 17.10.2013, Bratislava Obsah Aktuální situace na pojišťovacím trhu ČR Pojišťovací zprostředkovatelé a legislativa Pojišťovací makléř základní principy práce,

Více

investiční účet MOVENTUM Objevte své možnosti

investiční účet MOVENTUM Objevte své možnosti investiční účet MOVENTUM Objevte své možnosti Kdo je Moventum? Moventum S.C.A je mezinárodní investiční platforma se sídlem v Lucembursku, která se specializuje na podporu nezávislých finančních poradců

Více

Důraz na inovace. Komplexní přehled se smyslem pro detail. Kouzlo individuality i síla týmu. Poznejte budoucnost finančních služeb. Poznejte edo.

Důraz na inovace. Komplexní přehled se smyslem pro detail. Kouzlo individuality i síla týmu. Poznejte budoucnost finančních služeb. Poznejte edo. Důraz na inovace. Komplexní přehled se smyslem pro detail. Kouzlo individuality i síla týmu. Poznejte budoucnost finančních služeb. Poznejte edo. Trend jednotlivců, úzkostlivě si střežících své know-how,

Více

FINANČNÍ PLÁN. Martin a Jana Procházkovi.01. Zpracoval

FINANČNÍ PLÁN. Martin a Jana Procházkovi.01. Zpracoval FINANČNÍ PLÁN Martin a Jana Procházkovi.1 Zpracoval Šárka Chocová, 22. září 217 Šárka Chocová Adresa: Štěříkova louka 1175, 357 35 Chodov Telefon: 65 114 799 Email: sarka.chocova@efaway.cz Blahopřejeme

Více

Účetní a mzdové poradenství

Účetní a mzdové poradenství Účetní a mzdové poradenství Committed to your success Účetní a mzdové poradenství Efektivní outsourcing účetnictví a mezd je cestou ke snížení vašich nákladů, administrativní zátěže a je garancí precizního

Více

Finanční poradenství na českém trhu

Finanční poradenství na českém trhu XII. Fórum Zlaté koruny 27.3.2012 TOP Hotel Praha Finanční poradenství na českém trhu Ing. Michal Knapp CEO a předseda představenstva OVB Allfinanz, a.s. Podíl finančního zprostředkování na českém retailovém

Více

Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky.

Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky. Podnikejte s námi Kdo jsme Mezi hodnoty společnosti NEXT REALITY patří i firemní kultura, odbornost, individuální přístup a maximální podpora pro naše spolupracovníky. Kromě klasického zprostředkování

Více

Finanční gramotnost pro školy. Senior lektoři: Karel KOŘENÝ Petr PAVLÁSEK

Finanční gramotnost pro školy. Senior lektoři: Karel KOŘENÝ Petr PAVLÁSEK Finanční gramotnost pro školy Senior lektoři: Karel KOŘENÝ Petr PAVLÁSEK r. 2012 1. Zlatá pravidla Pokud chcete dosáhnout finanční nezávislosti, musíte plánovat, být disciplinovaní a rozhodnuti ovládat

Více

Osobní finanční plán. Tak jedinečný jako Vy. www.vhi.cz

Osobní finanční plán. Tak jedinečný jako Vy. www.vhi.cz Osobní finanční plán Tak jedinečný jako Vy www.vhi.cz Čím se ve Viktor Hostinský Investments odlišujeme: Upřednostňuj zájmy ostatních nad zájmy své vlastní, a to i v případě, že to pro tebe bude krátkodobě

Více

Statuty NOVIS pojistných fondů

Statuty NOVIS pojistných fondů Statuty NOVIS pojistných fondů Statut NOVIS Garantovaně Rostoucí Pojistný Fond NOVIS Garantovaně Rostoucí Pojistný Fond vytváří a spravuje NOVIS Poisťovňa a.s., se sídlem Námestie Ľudovíta Štúra 2, 811

Více

Zásady ochrany osobních údajů společnosti FG Financial Group a.s. poskytované v rámci tzv. informační povinnosti správce osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů společnosti FG Financial Group a.s. poskytované v rámci tzv. informační povinnosti správce osobních údajů Zásady ochrany osobních údajů společnosti FG Financial Group a.s. poskytované v rámci tzv. informační povinnosti správce osobních údajů ze dne 11. 5. 2018 V tomto dokumentu naleznete přehled hlavních zásad

Více

Sdělení klíčových informací Sdělení informací pojistitelem zájemci o pojištění

Sdělení klíčových informací Sdělení informací pojistitelem zájemci o pojištění ZFP ŽIVOT + Sdělení klíčových informací Sdělení informací pojistitelem zájemci o pojištění Účel Tento dokument poskytuje klíčové informace o tomto investičním produktu. Nejedná se o marketingový materiál.

Více

Uptime Maximální dostupnost Vašich konvergovaných ICT infrastruktur. Uptime Maintenance and Support Services

Uptime Maximální dostupnost Vašich konvergovaných ICT infrastruktur. Uptime Maintenance and Support Services Uptime Maximální dostupnost Vašich konvergovaných ICT infrastruktur. Uptime Maintenance and Support Services Obsah 02 Úvod 04 Multi-vendor 06 Znalostní báze 08 Servisní portál 10 Globální servisní centra

Více

Sdělení klíčových informací Sdělení informací pojistitelem zájemci o pojištění

Sdělení klíčových informací Sdělení informací pojistitelem zájemci o pojištění FORTE Sdělení klíčových informací Sdělení informací pojistitelem zájemci o pojištění Účel Tento dokument poskytuje klíčové informace o tomto investičním produktu. Nejedná se o marketingový materiál. Tyto

Více

Budoucnost přinese více úspěchů! Spojte svoji budoucnost s kariérou u E&S Investments Czech Republic, s.r.o. (dále jen E&S )!

Budoucnost přinese více úspěchů! Spojte svoji budoucnost s kariérou u E&S Investments Czech Republic, s.r.o. (dále jen E&S )! Budoucnost přinese více úspěchů! Spojte svoji budoucnost s kariérou u E&S Investments Czech Republic, s.r.o. (dále jen E&S )! Investiční poradce: povolání s budoucností Povolání investičního poradce Vám

Více

OSOBNÍ PORADCE PORTFOLIA

OSOBNÍ PORADCE PORTFOLIA Your way to financial independence OSOBNÍ PORADCE PORTFOLIA Správná volba pro Vaše dlouhodobé cíle Spolupráce postavená na hodnotách Jsem si vědom, že finanční poradce může hrát klíčovou roli na Vaší cestě

Více

Vítáme Vás v České pojišťovně! Prezentace pro nové spolupracovníky

Vítáme Vás v České pojišťovně! Prezentace pro nové spolupracovníky Vítáme Vás v České pojišťovně! Prezentace pro nové spolupracovníky Program Představení České pojišťovny Organizační struktura ČP Proces adaptace v ČP Komunikace a informace Společnosti ČP Group Generali

Více

Kategorizace zákazníků

Kategorizace zákazníků Kategorizace zákazníků V souvislosti s nabytím účinnosti novely zákona č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZPKT ), kterou byla do českého právního řádu

Více

LEASINGOVÉ A ÚVĚROVÉ. Jsme progresivní, naše služby přizpůsobíme Vašim potřebám!

LEASINGOVÉ A ÚVĚROVÉ. Jsme progresivní, naše služby přizpůsobíme Vašim potřebám! LEASINGOVÉ A ÚVĚROVÉ Jsme progresivní, naše služby přizpůsobíme Vašim potřebám! rozpočtovým a příspěvkovým organizacím družstvům Jaké jsou hlavní výhody zpětného leasingu? Leasingové Leasing je služba,

Více

Dobré místo pro život, skvělé pro investici. Kladno.

Dobré místo pro život, skvělé pro investici. Kladno. Dobré místo pro život, skvělé pro investici. Kladno. Proč investovat do bytů na Kladně?» Kladno se může pochlubit minulostí, která je ve 20. století proměnila ve světoznámou průmyslovou metropoli.» Prudký

Více

INVESTICE: vyvážený a náročný klient, co s ním?

INVESTICE: vyvážený a náročný klient, co s ním? INVESTICE: vyvážený a náročný klient, co s ním? moderuje: JAN D. KABELKA NN Investment Partners VLADIMÍR KOS Saturia Consulting JAN MAŇÁK BNP Paribas Investment Partners LUKÁŠ PALDUS VALfin, In Invest

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK. společnost DataLife, s.r.o. Kopečná 940/14, Brno, 602 00

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK. společnost DataLife, s.r.o. Kopečná 940/14, Brno, 602 00 VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2012 společnost DataLife, s.r.o. Kopečná 940/14, Brno, 602 00 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 OBSAH Úvodní slovo... str. 2 Základní údaje... str. 3 Filozofie a zásady společnosti... str. 4 Obchodní

Více

Nabídka služeb. SVJ Vlasníci bytových jednotek Spolupodíloví vlastníci Soukromí majitelé Bytová družstva.

Nabídka služeb. SVJ Vlasníci bytových jednotek Spolupodíloví vlastníci Soukromí majitelé Bytová družstva. Nabídka služeb Vážený kliente, děkujeme, že jste oslovil naší společnost při výběru správce pro Vaše společenství vlastníků. V následujícím textu si dovolujeme shrnout důležitá fakta, která, jak věříme,

Více

Finanční produkty a jejich využití v postproduktivním věku

Finanční produkty a jejich využití v postproduktivním věku Finanční produkty a jejich využití v postproduktivním věku Ing. Petr Šafránek Asociace finančních zprostředkovatelů a finančních poradců České republiky www.afiz.cz Listopad 2013 1 Finanční produkty lze

Více

Příloha č. 3: Stavební spořitelny a jejich nabídka produktů na financování bydlení. Českomoravská stavební spořitelna a.s.

Příloha č. 3: Stavební spořitelny a jejich nabídka produktů na financování bydlení. Českomoravská stavební spořitelna a.s. Příloha č. 3: Stavební spořitelny a jejich nabídka produktů na financování bydlení V české republice nyní působí celkem 5 stavebních spořitelen a všechny tyto spořitelny jsou sdruženy v Asociaci českých

Více

NEZÁVISLÝ ODBOROVÝ SVAZ POLICIE ČR VÁM EXKLUZIVNĚ NABÍZÍ

NEZÁVISLÝ ODBOROVÝ SVAZ POLICIE ČR VÁM EXKLUZIVNĚ NABÍZÍ NEZÁVISLÝ ODBOROVÝ SVAZ POLICIE ČR VÁM EXKLUZIVNĚ NABÍZÍ PARTNEŘI A PODPORA Od září 2009 jsme partnerem Nadace policistů a hasičů - vzájemná pomoc v tísni Od listopadu 2010 jsme partnerem Odborového svazu

Více

KATEGORIZACE KLIENTŮ. Obsah:

KATEGORIZACE KLIENTŮ. Obsah: Obsah: 1. Úvodní ustanovení... 2 2. Kategorie Klientů dle MIFID II... 2 2.1 Neprofesionální Klient... 2 2.2 Profesionální Klient... 2 2.3 Způsobilá protistrana... 3 3. Přestupy mezi kategoriemi Klientů...

Více

Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních

Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních nově vzniklých soukromých firem v pardubickém regionu založena veřejná obchodní společnost Marhold, zaměřená na podnikání

Více

Setkání starostů Plzeňského kraje 15.9.2009. Předfinancování dotací a spolufinancování projektů podporovaných z fondů EU i ČR

Setkání starostů Plzeňského kraje 15.9.2009. Předfinancování dotací a spolufinancování projektů podporovaných z fondů EU i ČR Setkání starostů Plzeňského kraje 15.9.2009 Předfinancování dotací a spolufinancování projektů podporovaných z fondů EU i ČR Obsah Municipální program Poradenství EU fondy Financování projektů s podporou

Více

Předfinancování dotací a spolufinancování projektů podporovaných z fondů EU i ČR. Setkání starostů Středočeského kraje Slaný

Předfinancování dotací a spolufinancování projektů podporovaných z fondů EU i ČR. Setkání starostů Středočeského kraje Slaný Předfinancování dotací a spolufinancování projektů podporovaných z fondů EU i ČR Setkání starostů Středočeského kraje Slaný - 29.9.2009 Obsah Municipální program Poradenství EU fondy Financování projektů

Více

FINANČNÍ ŘEŠENÍ VAŠICH ŽIVOTNÍCH SITUACÍ PŘINÁŠEJÍ PODÍLOVÉ FONDY Z NABÍDKY SPOLEČNOSTI

FINANČNÍ ŘEŠENÍ VAŠICH ŽIVOTNÍCH SITUACÍ PŘINÁŠEJÍ PODÍLOVÉ FONDY Z NABÍDKY SPOLEČNOSTI VAŠICH ŽIVOTNÍCH SITUACÍ PŘINÁŠEJÍ PODÍLOVÉ FONDY Z NABÍDKY SPOLEČNOSTI www.mojeinvestice.cz Pro Váš domov Ať již nemovitost vlastníte, nebo se na to právě chystáte, dříve či později zjistíte, že vlastnictví

Více

Zakládací list, ID schváleno: PER ROLLAM (na dálku) /podle stanov/ 2.000,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- 24.

Zakládací list, ID schváleno: PER ROLLAM (na dálku) /podle stanov/ 2.000,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- Kč ,- 24. ZAKLÁDACÍ LISTINA id26223 na založení SVĚŘENECKÉHO FONDU (střediska) a účtu se 2 podpisy pí. Ing. Dana Vítková přistoupení ke středisku a Zakládací listině p. Pavel Houra id26107 a na činnosti investice

Více

FOREX - INVESTICE - TRADING INOVATIVNÍ ZPŮSOB INVESTOVÁNÍ NA TRZÍCH

FOREX - INVESTICE - TRADING INOVATIVNÍ ZPŮSOB INVESTOVÁNÍ NA TRZÍCH FOREX - INVESTICE - TRADING INOVATIVNÍ ZPŮSOB INVESTOVÁNÍ NA TRZÍCH 2 Bohatství je pro moudrého sluhou, pro hloupého pánem. Seneca Využívání algorytmického obchodování vzrostlo z pouhých 2 % v roce 2004

Více

Kategorizace zákazníků

Kategorizace zákazníků Kategorizace zákazníků Společnost ATLANTIK finanční trhy, a. s., (dále jen Společnost ) zavedla v souladu s příslušnými ustanoveními zákona č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu, ve znění pozdějších

Více

SPRÁVCE POJIŠTĚNÍ A INVESTIC

SPRÁVCE POJIŠTĚNÍ A INVESTIC SPRÁVCE POJIŠTĚNÍ A INVESTIC Profesionální servis pro podnikání s budoucností. Ing. David Malík, předseda představenstva Seznamte se s námi 1993 vytvoření samostatného jednatelství v Opavě a první zprostředkovatel

Více

Československá obchodní banka, a. s. Radlická 333/150 150 57 Praha 5 tel.: +420 224 111 111

Československá obchodní banka, a. s. Radlická 333/150 150 57 Praha 5 tel.: +420 224 111 111 Praha, 8. srpna 2008 PRVNÍ POLOLETÍ 2008: SKUPINA ČSOB ROSTE A POSILUJE SVOU POZICI NA TRHU. 1F Objem prostředků svěřených do péče Skupiny ČSOB: 697 mld. Kč (11% růst) Objem úvěrů poskytnutých Skupinou

Více

KATEGORIZACE ZÁKAZNÍKŮ

KATEGORIZACE ZÁKAZNÍKŮ KATEGORIZACE ZÁKAZNÍKŮ (FINPOS s.r.o.) 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ V souvislosti s nabytím účinnosti novely zákona č. 256/2004 Sb., o podnikání na kapitálovém trhu, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZPKT

Více

Česká národní banka a její role v ochraně spotřebitele na finančním trhu

Česká národní banka a její role v ochraně spotřebitele na finančním trhu Česká národní banka a její role v ochraně spotřebitele na finančním trhu JUDr. Helena Kolmanová ředitelka samostatného odboru ochrany spotřebitele prezentace přednesená v rámci Dne otevřených dveří České

Více

Finanční gramotnost Workshop Produktový mix Lektor: Ing. Miroslav Škvára www.skvara.cz Obsah 2. workshopu Na úvod otázka jaká znáte finanční produkty Obsah 2. workshopu Svět peněz je nepřehledný Jak se

Více

Ing. David Malík, výkonný manažer

Ing. David Malík, výkonný manažer SPRÁVCE POJIŠTĚNÍ A INVESTIC Profesionální servis pro podnikání s budoucností. Ing. David Malík, výkonný manažer Seznamte se s námi 1993 vytvoření samostatného jednatelství v Opavě první zprostředkovatel

Více

KATEGORIZACE ZÁKAZNÍKŮ/INVESTORŮ

KATEGORIZACE ZÁKAZNÍKŮ/INVESTORŮ KATEGORIZACE ZÁKAZNÍKŮ/INVESTORŮ (TESLA investiční společnost, a.s.) Obsah: 1. Úvodní ustanovení... 2 2. Kategorie zákazníků dle MIFID II... 2 2.1 Neprofesionální zákazník... 2 2.2 Profesionální zákazník...

Více

Vysoké učení technické v Brně Fakulta podnikatelská BANKOVNICTVÍ. Ing. Václav Zeman. E-mail: zeman@fbm

Vysoké učení technické v Brně Fakulta podnikatelská BANKOVNICTVÍ. Ing. Václav Zeman. E-mail: zeman@fbm Vysoké učení technické v Brně Fakulta podnikatelská BANKOVNICTVÍ Ing. Václav Zeman E-mail: zeman@fbm fbm.vutbr.cz 9. červenec 2007 Přednáška č. 1 Banka a její funkce ve finančním systému Obchodování s

Více

Garantovaná úroveň služeb

Garantovaná úroveň služeb 800 521 521 www.kb.cz Garantovaná úroveň služeb Profesionalita především BEZPEČNOST Bezpečí Vašich financí je pro nás samozřejmostí Přístup k Vašim penězům je jednoduchý a bezpečný. Všechny formy přihlašování

Více

20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 V. ZÁVĚR Účelem projektu CzechAccelerator 2011 2014 je podporovat příležitosti inovativních českých firem na zahraničních trzích. Projekt doposud podpořil necelé

Více

Swiss Life segmentace klientů

Swiss Life segmentace klientů Swiss Life segmentace klientů My jako firma říkáme: Jsme zde 160 let. A chceme tady být dalších 1000 let, abychom naplnili očekávání našich klientů a akcionářů. To vyžaduje, aby:...se z našich KLIENTŮ

Více

Pojistný trh, subjekty a produkty. Univerzita Třetího věku Hradec Králové. Leden 2011

Pojistný trh, subjekty a produkty. Univerzita Třetího věku Hradec Králové. Leden 2011 Pojistný trh, subjekty a produkty Univerzita Třetího věku Hradec Králové Leden 2011 Subjekty pojistného trhu Velké (kompozitní) pojišťovny nabízející všechny hlavní pojistné produkty životního i neživotního

Více

Pojišťovací makléř vyšší stupeň odborné způsobilosti

Pojišťovací makléř vyšší stupeň odborné způsobilosti Hlavní cíle programu Úspěšným absolvováním programu si poradci rozšíří kvalifikaci v pojišťovnictví. Díky kurzu získají znalosti pro získání vyššího stupeň a po složení zkoušky ČNB budou moci působit jako

Více

DESATERO FINANČNĚ GRAMOTNÉHO ČLOVĚKA

DESATERO FINANČNĚ GRAMOTNÉHO ČLOVĚKA DESATERO FINANČNĚ GRAMOTNÉHO ČLOVĚKA Žádné rady nejsou STOPROCENTNÍ! Univerzální návod NEEXISUJE! 1. Mám běžný účet, a to bez jakýchkoli poplatků Proč? Za co jsem ochoten bance zaplatit? 2. Nevyužívám

Více

Řešení Prospeca. Řešení Prospeca zhodnocení Vašeho majetku investicí do nemovitosti na pronájem! A my víme jak to uchopit.

Řešení Prospeca. Řešení Prospeca zhodnocení Vašeho majetku investicí do nemovitosti na pronájem! A my víme jak to uchopit. Řešení Prospeca Řešení Prospeca zhodnocení Vašeho majetku investicí do nemovitosti na pronájem! A my víme jak to uchopit. 1 Představení záměru V kombinaci historicky nejnižších úrokových sazeb a stále

Více

POSUŇTE VYŠŠÍ ÚROVEŇ SVÉHO MAJETKU NA OCHRANU A SPRÁVU

POSUŇTE VYŠŠÍ ÚROVEŇ SVÉHO MAJETKU NA OCHRANU A SPRÁVU POSUŇTE OCHRANU A SPRÁVU SVÉHO MAJETKU NA VYŠŠÍ ÚROVEŇ Kdo nezasadí strom, těžko může čekat, že bude využívat jeho koruny v nepřízni počasí nebo odpočívat v jeho stínu. OBSAH Představení společnosti Naše

Více

Jmenuji se Karel Staněk. Informace o podnikatelské příležitosti pro 21. století

Jmenuji se Karel Staněk. Informace o podnikatelské příležitosti pro 21. století Jmenuji se Karel Staněk kontaktní údaje: tel.: 733141882 skype: karelstanek1 e-mail: karel.stanek@centrum.cz Pracuji v týmu, který zabezpečuje provoz stránky Bohatý Čech. Také potřebujete peníze? Rozhodl

Více

AKCIÍ COLOSSEUM, A.S. RYZE ČESKÁ SPOLEČNOST JIŽ 17 LET NA TRHU BROKER ROKU 2014, 2013, 2012, 2011 BEST FUTURES BROKER 2015

AKCIÍ COLOSSEUM, A.S. RYZE ČESKÁ SPOLEČNOST JIŽ 17 LET NA TRHU BROKER ROKU 2014, 2013, 2012, 2011 BEST FUTURES BROKER 2015 COLOSSEUM, A.S. RYZE ČESKÁ SPOLEČNOST JIŽ 17 LET NA TRHU BROKER ROKU 2014, 2013, 2012, 2011 BEST FUTURES BROKER 2015 BEST ASSET MANAGEMENT COMPANY 2015 ŠIROKÉ PORTFOLIO PRODUKTŮ AKCIE, ETF, CERTIFIKÁTY

Více

půjčka 4000 kč to $. tek 60 a lhůtě splatnosti 15. Děkuji za půjčka 4000 kč to $

půjčka 4000 kč to $. tek 60 a lhůtě splatnosti 15. Děkuji za půjčka 4000 kč to $ půjčka 4000 kč to $. tek 60 a lhůtě splatnosti 15. Děkuji za půjčka 4000 kč to $ možnost půjčit si zdarma - nevěřila bych, že něco takového je dnes možné. Rychlé půjčky jsou stále více v oblibě Lidé si

Více

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ PRO VAŠI FIRMU VOLBA / NEZÁVISLOST / ŠIRŠÍ MOŽNOSTI PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI Jsme distributor s přidanou hodnotou působící v oboru informačních a komunikačních

Více

KATEGORIZACE ZÁKAZNÍKŮ

KATEGORIZACE ZÁKAZNÍKŮ KATEGORIZACE ZÁKAZNÍKŮ Obsah:. Úvodní ustanovení... 2 2. Kategorie zákazníků dle MIFID II... 2 2. Neprofesionální zákazník... 2 2.2 Profesionální zákazník... 2 2.3 Způsobilá protistrana... 3 3. Přestupy

Více

Předfinancování dotací a spolufinancování projektů podporovaných z fondů EU i ČR. Setkání starostů Jihomoravského kraje Znojmo

Předfinancování dotací a spolufinancování projektů podporovaných z fondů EU i ČR. Setkání starostů Jihomoravského kraje Znojmo Předfinancování dotací a spolufinancování projektů podporovaných z fondů EU i ČR Setkání starostů Jihomoravského kraje Znojmo 15.10.2009 Obsah Municipální program Poradenství EU fondy Financování projektů

Více

ČSOB Doplňkové penzijní spoření

ČSOB Doplňkové penzijní spoření Nabídka doplňkové penzijního spoření připravená na základě zákona č. 427/2011 Sb. v platném znění a v souladu se všemi dalšími závaznými principy vyplývajícími z právního řádu České republiky. ČSOB Doplňkové

Více

Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky:

Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky: Strana 4054 Sbírka zákonů č. 371 / 2017 371 ZÁKON ze dne 11. října 2017, kterým se mění některé zákony v souvislosti s přijetím zákona o platebním styku Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky:

Více

Správa nemovitostí a účetní služby

Správa nemovitostí a účetní služby Správa nemovitostí a účetní služby Vítejte ve společnosti Flow Management Společnost Flow Management nabízí v České republice služby v oblasti správy nemovitostí a účetnictví již od roku 1991. Díky našim

Více

Výroční tisková konference AKAT Účastníci

Výroční tisková konference AKAT Účastníci 3. února 2016 Výroční tisková konference AKAT Účastníci Jan D. Kabelka, předseda AKAT Jana Brodani, výkonná ředitelka AKAT Jaroslav Mužík, člen Výkonného výboru AKAT Martin Řezáč, člen Výkonného výboru

Více

Lokalita: Česká republikaprahapraha 1Praha 2 Praha 3Praha 4 Praha. 5Praha 6Praha 7Praha 8Praha 9Praha 10Středočeský krajpraha -

Lokalita: Česká republikaprahapraha 1Praha 2 Praha 3Praha 4 Praha. 5Praha 6Praha 7Praha 8Praha 9Praha 10Středočeský krajpraha - rychle půjčky přes sms děčín město uherské. Uživatel dále souhlasí s poskytnutím vloženýc stranám zprostředkovatelům nebo poskytovatelům finančních služeb. Vzorový profil Registrace Nápověda Facebook Soutěž.

Více

OCHRANA VAŠICH PENĚZ. Průvodce jakým způsobem FSCS chrání Vaše peníze

OCHRANA VAŠICH PENĚZ. Průvodce jakým způsobem FSCS chrání Vaše peníze OCHRANA VAŠICH PENĚZ Průvodce jakým způsobem FSCS chrání Vaše peníze Proč tento leták Tento leták vysvětluje, co je FSCS a jak můžeme ochránit Vaše peníze. Je však třeba, abyste ještě probrali se společností,

Více

Informace pro klienta a zájemce o pojištění. Používání internetového portálu cestovni.hvp.cz

Informace pro klienta a zájemce o pojištění. Používání internetového portálu cestovni.hvp.cz Informace pro klienta a zájemce o pojištění Používání internetového portálu cestovni.hvp.cz Obsah dokumentu Strana 2............................. Informace pro klienta a zájemce o pojištění Strana 4.............................

Více

6. února 2013. Účastnící tiskové konference. Josef Beneš, předseda AKAT Jana Michalíková, výkonná ředitelka AKAT

6. února 2013. Účastnící tiskové konference. Josef Beneš, předseda AKAT Jana Michalíková, výkonná ředitelka AKAT 6. února 2013 Účastnící tiskové konference Josef Beneš, předseda AKAT Jana Michalíková, výkonná ředitelka AKAT 1 Asset Management v roce 2012 CZK = 885 258 548 936 hodnota majetku k 31.12.2012 individuálně

Více