Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download ""

Transkript

1 Pomùžeme! Máte nìjaký dotaz ohlednì našich výrobkù? Chtìli byste si objednat náhradní díly? Váš výrobek nefunguje tak jako první den? SERVIS Elektrické náøadí 00 Napište nám! Fax: info@einhell.cz Poštovní adresa: Unicore náøadí s.r.o., Holeèkova, Karlovy Vary 0 1 Èeská republika Neustále dostupní! Navštivte náš online obchod Je to zaruèenì nejrychlejší zpùsob, jak získat co nejvíce informací o výrobcích, akcích apod. Spokojenost zákazníkù je pro nás na prvním místì! Na všechny výrobky firmy Einhell poskytujeme servis. Všichni pracovníci pøispívají k tomu, abychom svým zákazníkùm nabídli øešení rychle a bez byrokracie. Jsme úspìšní, protože ovládáme svou práci a také známe a chápeme požadavky a cíle svých zákazníkù. Unicore náøadí s.r.o. Holeèkova Karlovy Vary 0 1 Èeská republika info@einhell.cz 00 Unicore náøadí s.r.o. Technické zmìny a omyly vyhrazeny. Objednací èíslo: 100 Stav:

2 Obsah Naše filozofie: Znaèková kvalita pro zákazníky nakupující s rozmyslem ŠROUBOVÁNÍ VRTÁNÍ, MÍCHÁNÍ 1 S touto zásadou vyvíjí a prodává firma Einhell výrobky pro domov, zahradu a volný èas, vhodné pro domácí kutily i øemeslníky. Podstatnými faktory úspìchu po celou dobu existence firmy jsou trvale vysoká jakost výrobkù doprovázená vstøícnou cenovou politikou zamìøenou na stabilitu. Zásadou naší výrobkové politiky je více inovovat a reagovat rychleji a pružnìji než ostatní. Pokraèovat tehdy, když ostatní teprve pøicházejí, to je naše heslo. Vysokým stupnìm internacionalizace vychází Einhell vstøíc globálnímu zamìøení svých zákazníkù, kterými jsou øetìzce obchodù pro kutily a øemeslníky, zásilkové firmy, prodejny zahrádkáøských potøeb a diskontní prodejny. Dceøinné a partnerské podniky po celém svìtì umožòují firmì Einhell, aby poskytovala jedineènì rozsáhlý a globální servis. Dceøinné podniky zajiš ují firmì Hans Einhell AG blízkost k zákazníkùm s mezinárodními aktivitami. Nezamìnitelnost výrobku je vedle jeho kvality dána designem. Všechny výrobky budoucnosti vyvinuté firmou Einhell budou mít nezamìnitelný tvar a øešení. DÌLENÍ 18 FRÉZOVÁNÍ, HOBLOVÁNÍ 0 BROUŠENÍ ØEZÁNÍ 8 RÙZNÉ PØEHLED SORTIMENTU 1 SERVIS 8 Josef Thannhuber Zakladatel firmy Andreas Kroiss Pøedseda pøedstavenstva Einhell AG ing. Petr Haak Jednatel firmy Unicore náøadí s.r.o.

3 AKUMULÁTOROVÝ ŠROUBOVÁK AKUMULÁTOROVÝ VRTACÍ ŠROUBOVÁK 1 Otoèná rukoje Softgrip, V h 800 mah, V Lithium Ionen h 1.00 mah,8 V h 00 mah 1 V h 1.00 mah Variabilní nstavení krouticího momentu Rychloupínací sklíèidlo Chod vpravo / vlevo Elektronika pro regulaci otáèek Výmìnný akumulátor 8 Magnetický držák šroubù 9 Indikace kapacity akumulátoru 10 LEDdiody LED BAS, AK BAS, LI BAS,8 L BAS 1 Vario 11 Svìtlo , V / 800 mah, V / 1.00 mah,8 V / 00 mah 1 V / 1.00 mah Akumulátor V / mah Pøevodovka 0 min 1 h 1, kg 10 x 10 x 8 mm Nabíjeèka na hodin provozu, hliníkový kuføík pro pøenášení a ukládání, 1 adaptér na koncovku pro nástrèné klíèe, 100 rùzných šroubovacích bitù, 1 magnetický držák šroubovacích bitù. 00 min 1 h 0, kg 180 x 10 x mm bitové nástavce, pouzdro, nabíjeèka na hodin provozu. 00 min 1 h 1, kg 10 x 10 x 0 mm Nabíjeèka na hodin provozu, kuføík pro uložení a pøepravu, 8 rùzných šroubovacích bitù, koncovka pro nástrèné klíèe,, 8, 9, 10, 11, 1, 1 mm, 1 držák na nástrèné klíèe, 1 magnetický držák šroubovacích bitù min 1 1stufig h, kg 10 x x 8 mm pružný høídel, nabíjeèka na hodin provozu, bitových nástavcù ( s titanovým povrchem ), pøídavný akumulátor, 1 magnetický držák šroubovacích bitù, vèetnì kuføíku pro uložení a pøenášení. Otáèky (min1 ) Nastavení krouticího momentu Doba nabíjení (hod.) 1 V h Doba nabíjení 1.00 mah Výdrž Akumulátorové pøístroje Einhell jsou vesmìs vybaveny výkonnými motory, které v závislosti na modelu a oblasti použití vyvíjejí velkou sílu pøi šroubování, vrtání nebo pøíklepovém vrtání. Naše akumulátorové pøístroje se dodávají s motory, až V. Èím intenzivnìji svùj pøístroj používáte, tím dùležitìjší je pro Vás krátká doba nabíjení. Nabíjecí doby u pøístrojù øady Einhell Bavaria jsou optimalizovány podle potøeby uživatelù a èiní v závislosti na modelu až 1 hodinu. Pøístroje jsou tak opìt rychle pøipraveny k použití. Kapacita a poèet akumulátorù urèují dobu, po kterou je možno pøístroj používat. Akumulátorové pøístroje Einhell proto mají v závislosti na modelu a oblasti použití velmi silný výmìnný akumulátor s kapacitou 0, a 1, ampérhodin. Pohotovou kapacitu zdvojnásobíte druhým akumulátorem.

4 AKUMULÁTOROVÝ VRTACÍ ŠROUBOVÁK AKUMULÁTOROVÝ VRTACÍ ŠROUBOVÁK SOUPRAVA 1 Softgrip Variabilní nastavení kroutícího momentu 1, V h 1.00 mah 1, V h 1.00 mah 1, V, V h 1.000/800 Elektronika pro regulaci otáèek Chod vpravo / vlevo Rychloupínací sklíèidlo Výmìnný akumulátor Indikace kapacity akumulátoru 8 Magnetický držák šroubù 9 Kuføík pro uložení a pøenášení BAS 1, A BPAS 1, A BAS 1, + BAS, Set , V / 1.00 mah 1, V / 1.00 mah 1, V / mah, V / 800 mah Akumulátor (V/mAh) Pøevodovka 0 0 min min min 1 0 min 1 Otáèky (min1) 1 stupòù 0 stupòù 1 stupòù Nastavení krouticího momentu h h h h Doba nabíjení (hod.),1 kg, kg,1 kg x x 9 mm 1 x 90 x 110 mm 0 x 0 x 9 mm Nabíjeèka na hod. práce, kuføík pro uložení a pøenášení, 1 pøídavný výmìnný akumulátor 1, V, vrtákù na kov, bitových nástavcù, 1 magnetický držák bitù. Nabíjeèka na hod. práce, kuføík pro uložení a pøenášení, 1 pøídavný výmìnný akumulátor 1, V, bitových nástavcù, 1 magnetický držák bitù, vrtákù na kov. nabíjeèky, kuføík pro uložení a pøenášení, bitových nástavcù, vrtákù na kov, 1 magnetický držák bitù. 1, V h Doba nabíjení 1.00 mah Výdrž Akumulátorové pøístroje Einhell jsou vesmìs vybaveny výkonnými motory, které v závislosti na modelu a oblasti použití vyvíjejí velkou sílu pøi šroubování, vrtání nebo pøíklepovém vrtání. Naše akumulátorové pøístroje se dodávají s motory, až V. Èím intenzivnìji svùj pøístroj používáte, tím dùležitìjší je pro Vás krátká doba nabíjení. Nabíjecí doby u pøístrojù øady Einhell Bavaria jsou optimalizovány podle potøeby uživatelù a èiní v závislosti na modelu až 1 hodinu. Pøístroje jsou tak opìt rychle pøipraveny k použití. Kapacita a poèet akumulátorù urèují dobu, po kterou je možno pøístroj používat. Akumulátorové pøístroje Bavaria proto mají v závislosti na modelu a oblasti použití velmi silný výmìnný akumulátor s kapacitou 0, a 1, ampérhodin. Pohotovou kapacitu zdvojnásobíte druhým akumulátorem.

5 AKUMULÁTOROVÝ VRTACÍ ŠROUBOVÁK 1 Kuføík pro uložení a pøenášení Variabilní nastavení krouticího momentu 18 V h 1.00 mah 18 V h 1.00 mah 18 V 1 h 1.00 mah Elektronika pro regulaci otáèek Chod vpravo / vlevo Rychloupínací sklíèidlo Výmìnný akumulátor Magnetický držák šroubù BAS 18 A BAS 18A BAS 18/1 HA V / 1.00 mah 18 V / 1.00 mah 18 V / 1.00 mah Akumulátor (V/mAh) rychlosti Pøevodovka 0 0 min min min 1 / min 1 Otáèky (min1) 1 stupòù 1 stupòù 0 stupòù Nastavení krouticího momentu h h 1 h Doba nabíjení (hod.), kg, kg, kg 80 x 80 x 90 mm x x 90 mm x x 90 mm Nabíjeèka na hod. práce, vrtákù na kov, bitových nástavcù, 1 magnetický držák bitù, kuføík pro uložení a pøenášení. Nabíjeèka na hod. práce, 1 pøídavný výmìnný akumulátor 18V, kuføík pro uložení a pøenášení, bitových nástavcù, 1 magnetický držák bitù, vrtákù na kov. Nabíjeèka na 1 hod. práce, 1 pøídavný výmìnný akumulátor 18V, kuføík pro uložení a pøenášení, bitových nástavcù, 1 magnetický držák bitù, vrtákù na kov. 18 V 1 h Doba nabíjení 1.00 mah Výdrž Akumulátorové pøístroje Einhell jsou vesmìs vybaveny výkonnými motory, které v závislosti na modelu a oblasti použití vyvíjejí velkou sílu pøi šroubování, vrtání nebo pøíklepovém vrtání. Naše akumulátorové pøístroje se dodávají s motory, až V. Èím intenzivnìji svùj pøístroj používáte, tím dùležitìjší je pro Vás krátká doba nabíjení. Nabíjecí doby u pøístrojù øady Einhell Bavaria jsou optimalizovány podle potøeby uživatelù a èiní v závislosti na modelu až 1 hodinu. Pøístroje jsou tak opìt rychle pøipraveny k použití. Kapacita a poèet akumulátorù urèují dobu, po kterou je možno pøístroj používat. Akumulátorové pøístroje Bavaria proto mají v závislosti na modelu a oblasti použití velmi silný výmìnný akumulátor s kapacitou 0, a 1, ampérhodin. Pohotovou kapacitu zdvojnásobíte druhým akumulátorem. 8 9

6 AKUMULÁTOROVÝ VRTACÍ ŠROUBOVÁK AKUMULÁTOROVÁ VRTACÍ PØÍKLEPOVÁ VRTAÈKA AKUMULÁTOROVÝ RÁZOVÝ UTAHOVÁK 1 Dvourychlostní pøevodovka Elektronika pro regulaci otáèek 18 V 1 h 1.00 mah V 1 h 1.00 mah 18 V h 1.00 mah Variabilní nastavení kroutícího momentu Chod vpravo / vlevo Pøepínání vrtání / vrtání s pøíklepem Rychloupínací sklíèidlo Pøídavná rukoje 8 Softgrip 9 10 Výmìnný akumulátor Kuføík pro uložení a pøenášení 11 LEDdioda LED BPAS 18/1 HA BAS /1 BUSS Indikace kapacity akumulátoru 18 V / 1.00 mah rychlosti 0 0 min 1 / min 1 V / 1.00 mah rychlosti 0 0 min 1 / min 1 18 V / 1.00 mah min 1 Akumulátor (V/mAh) Pøevodovka Otáèky (min1) 1 Magnetický držák šroubù 0 stupòù stupòù max. 10 Nm Nastavení krouticího momentu 1 h 1 h h Doba nabíjení (hod.),8 kg kg,9 kg 0 x 9 x 110 mm 0 x 10 x 10 mm 90 x 0 x 10 mm Nabíjeèka na 1 hod. práce, 1 pøídavný výmìnný akumulátor, vrtákù na kov, bitových nástavcù a 1 magnetický držák bitù, kuføík pro uložení a pøenášení. Nabíjeèka na 1 hod. práce,pøídavný akupack V, vrtákù na kov, bitových nástavcù, 1 magnetický držák bitù, 1pøídavná rukoje, kuføík pro uložení a pøenášení. šestihranné nástavce (1, 19, 1, mm) V 1 h Doba nabíjení 1.00 mah Výdrž Akumulátorové pøístroje Einhell jsou vesmìs vybaveny výkonnými motory, které v závislosti na modelu a oblasti použití vyvíjejí velkou sílu pøi šroubování, vrtání nebo pøíklepovém vrtání. Naše akumulátorové pøístroje se dodávají s motory, až V. Èím intenzivnìji svùj pøístroj používáte, tím dùležitìjší je pro Vás krátká doba nabíjení. Nabíjecí doby u pøístrojù øady Einhell Bavaria jsou optimalizovány podle potøeby uživatelù a èiní v závislosti na modelu až 1 hodinu. Pøístroje jsou tak opìt rychle pøipraveny k použití. Kapacita a poèet akumulátorù urèují dobu, po kterou je možno pøístroj používat. Akumulátorové pøístroje Bavaria proto mají v závislosti na modelu a oblasti použití velmi silný výmìnný akumulátor s kapacitou 0, a 1, ampérhodin. Pohotovou kapacitu zdvojnásobíte druhým akumulátorem

7 PØÍKLEPOVÉ VRTAÈKY 1 Rychloupínací sklíèidlo Pøepínání pro chod vpravo / vlevo min 1 Beton 1 mm min 1 Beton 1 mm min 1 Beton 1 mm min 1 Beton 1 mm Elektronika pro plynulou regulaci otáèek s pøedvolbou otáèek Vrtání / vrtání s pøíklepem Pøídavná rukoje s hloubkovým dorazem Sklíèidlo s ozubeným vìncem Softgrip BSM 0/1 E BSM 0 E BSM 10/1 E BSM W 0 W 10 W 1.00 W 0.00 min min min min 1 Otáèky (min1) Pøevodovka / 10 / 1 mm 0 / 10 / 1 mm / 10 / 1 mm / 1 / 1 mm Vrtný výkon (døevo/ocel/beton) kg, kg, kg, kg x x 0 mm x x 0 mm x 0 x 0 mm 00 x 0 x 0 mm Pøídavná rukoje s nastavitelným hloubkovým dorazem. Pøídavná rukoje s nastavitelným hloubkovým dorazem. Pøídavná rukoje s nastavitelným hloubkovým dorazem. Pøídavná rukoje s nastavitelným hloubkovým dorazem, klíè na sklíèidlo Pøíklepové vrtaèky Einhell pro vrtání, vrtání s pøíklepem nebo šroubování do døeva jsou vesmìs vybaveny výkonnými motory. Naše modely se dodávají s motory o výkonu až 1.00 W min 1 Otáèky a pøevodovka Klidný chod stroje snižuje vibrace a usnadòuje Vám práci. Pøíklepové vrtaèky Einhell jsou vybaveny elektronickou regulací otáèek a pøedvolbou otáèek. Beton Vrtný výkon 1 mm Vrtný výkon udává, s jakým maximálním prùmìrem vrtáku lze vrtat který materiál. Vrtný výkon pøíklepových vrtaèek Einhell je u betonu až 1 mm, u kovù až 1 mm a u døeva až mm. 1 1

8 VRTACÍ KLADIVA 1 Uchycení SDS plus Pøídavná rukoje 80.80/min. Beton mm /min. Beton mm /min. Beton 0 mm /min. Beton mm Zastavení pøíklepu Zastavení otáèení Hloubkový doraz Chod vpravo / vlevo Regulace poètu otáèek BBH 80/1 BBH 90 BBH 90 BBH 100 Zvláštní pøíslušenství W 90 W 900 W 1.00 W 80 min 1.80 min 1 /, J min min 1 /, J 800 min min 1 / J 800 min min 1 / J Otáèky (min1 ) Poèet pøíklepù (min1) a síla pøíklepù (J) Pøevodovka mm beton/kámen,8 kg 0 x 10 x 110 mm Vrtáky SDS plus O 8, 10, 1 mm, 1 hrotové dláto, kuføík pro uložení a pøenášení,protiprachový kryt, tuková maznice,pøídavná rukoje s hloubkovým dorazem. mm beton/kámen, kg 00 x 0 x 11 mm Kuføík pro uložení a pøenášení, vrtáky SDS plus O 8, 10, 1 mm, 1 hrotové dláto, 1 ploché dláto pøídavná rukoje s hloubkovým dorazem. 0 mm beton, kg 0 x 0 x 1 mm Kuføík pro uložení a pøenášení, vrtáky SDS plus O 8, 10, 1 mm, 1 hrotové dláto, protiprachový kryt, tuková maznice,pøídavná rukoje s hloubkovým dorazem. mm beton/kámen 8, kg 0 x 80 x 10 mm Kuføík pro uložení a pøenášení, vrtáky SDS plus O 8, 10, 1 mm, 1 hrotové dláto, 1 ploché dláto, protiprachový kryt, tuková maznice, pøídavná rukoje s hloubkovým dorazem. Vrtný výkon (døevo/ocel/beton) Sada dlát SDSPlusAK, desetidílná pro všechna vrtací kladiva s uchycením SDSPlus Sada vrtákù a dlát hliníkový kuføík po 1 vrtáku SDSPlus: o x 110 mm, o 8 x 10 mm, o10 x 10 mm, oo 1 x 10 mm, o10 x 0 mm, 1 x 0 mm, o1 x 0 mm, o 0 x 0 mm, 1 hrotové dláto: délka 0 mm 1 ploché dláto: délka 0 mm : : Vrtací kladiva Einhell jsou vesmìs vybaveny výkonnými motory pro vrtání, pøíklepové vrtání nebo vysekávání v rùzných oblastech použití. Naše modely se dodávají s motory o výkonu až 1.00 W..18/min. Síla a poèet pøíklepù Poèet pøíklepù je dobrým indikátorem toho, s jakou èetností je vyvíjen tlak na místo vrtání. Èím je toto èíslo vìtší, tím rychleji práce postupuje. Všechny pøístroje Einhell jsou vybaveny výkonnými pøíklepovými mechanismy. Beton Vrtný výkon mm Vrtný výkon udává, s jakým maximálním prùmìrem vrtáku lze vrtat který materiál. Vrtný výkon vrtacích kladiv Einhell je u betonu nebo kamene až mm. 1 1

9 MÍCHAÈ BAREV A MALTY MONTÁŽNÍ ŠROUBOVÁK 1 Elektronika pro regulaci poètu otáèek Pøepínání chodu vpravo / vlevo min mm min 1 Adapter M min 1 Adapter 1/ Sklíèidlo s ozubeným vìncem Pøídavná rukoje Kovová pøevodovka Uchycení nástrojù 1/ vnitøní šestihran Úchyt na pásek 8 9 Aretaèní knoflík pro trvalý provoz Hloubkový doraz BFMR 1100 BMR 100 BTBS 10 Zvláštní pøíslušenství W 1.00 W 10 W rychlosti Pøevodovka 0 0 min min 1 / min min 1 Otáèky (min1), kg, kg, kg 0 x 0 x 10 mm 0 x x 0 mm 0 x 0 x mm Sada míchadel, tøídílná pro BFMR , 80, 100 mm Obal. jednotka (kusy): 1 :.8.0 : Okružní míchadlo, klíè na vrtaèkové sklíèidlo,pøídavná rukoje. Okružní míchadlo, klíèe s èepy Míchaèe barev a malty Einhell jsou vesmìs vybaveny výkonnými motory. Snadno a bez problémù tak zvládnou všechny úkoly min 1 Otáèky a pøevodovka Klidný chod stroje snižuje vibrace a usnadòuje Vám práci. Pøístroje Einhell jsou vybaveny elektronickou regulací otáèek, pøedvolbou otáèek a mají až dvì rychlosti. Adapter M1 Uchycení nástrojù Pøístroje Einhell jsou v závislosti na oblasti použití vybaveny rùzným zpùsobem uchycení nástrojù. 1 1

10 ÚHLOVÁ BRUSKA 1 Aretace vøetena Kovová pøevodová hlava 00 min 1 =11 mm n 0 = min 1 =1 mm n 0 = min 1 =1 mm n 0 = min 1 =0 mm n 0 =.000 Ochranný kryt Druhá rukoje k našroubování Rychlá zmìna nastavení krytu kotouèe Otoèná rukoje Startovací elektronika / mìkký start Zvláštní pøíslušenství BWS 11/ BWS 1/80 BWS 90/1 SET BWS 0/ W min 1 11 mm 1,8 kg 9 x 10 x 11 mm Klíè na pøírubovou matici, pøídavná rukoje (dodává se bez rozbrušovacího kotouèe). 80 W min 1 1 mm, kg 90 x 1 x 10 mm Klíè na pøírubovou matici, pøídavná rukoje (dodává se bez rozbrušovacího kotouèe). 90 W min 1 1 mm,8 kg 0 x 1 x 18 mm diamantové rozbrušovací kotouèe O 1 (turbo / obkladaèky), hrubovací kotouèe na kov O 1 mm, rozbrušovacích kotouèù na kov O 1 m, klíè na pøírubovou matici, kabela na uložení a pøenášení,ochranné brýle, 1 pár rukavic, pøídavná rukoje..0 W.000 min 1 0 mm,0 kg 10 x 1 x 1 mm Klíè na pøírubovou matici, pøídavná rukoje (dodává se bez rozbrušovacího kotouèe). Otáèky (min1) Prùmìr kotouèe (mm) Dìlící bruska (dodává se bez úhlové brusky) TS 1/11 Rozmìry základové desky: 190 x mm Pro úhlovou brusku: 11 a 1 mm : :.10.0 TS 0 Rozmìry základové desky: 00 x 00 mm Pro úhlovou brusku: 0 mm : :.10.0 Sady rozbrušovacích kotouèù 11 mm TSS 11 (10 dílù) :.0.0 : mm TSS 1 (10 dílù) :.0.0 : mm TSS 0 (10 dílù) :.0.0 : Sady diamantových rozbrušovacích kotouèù 11 mm ( díly) :.0.8 : mm ( díly) :.0. : x x 1 x x x 1 x x x 1 x 1 x 1 x x 1 x.0 Úhlové brusky Einhell pro broušení, hrubování nebo dìlení jsou vesmìs vybaveny výkonnými motory. Jednotlivé modely se dodávají s pohony o výkonu až.0 W. Prùmìr kotouèe =0 mm n 0 = Prùmìr kotouèe je indikátorem úbìru nebo úèinnosti úhlové brusky pøi dìlení. S prùmìrem kotouèe roste potenciální výkonnost brusky. Velikost, výkon a hmotnost jsou také rozhodující pro pohodlnou manipulaci s pøístrojem. min 1 Otáèky a pøevodovka Úhlové brusky Einhell mají pøi stejných otáèkách ve srovnání s jinými znaèkami klidný chod s minimálními vibracemi. Všechny úhlové brusky Einhell jsou vybaveny kovovou pøevodovu hlavou, která je spojením stability a elegance. 0 mm ( díly) :.0. : x 1 x 18 19

11 LEMOVACÍ FRÉZKA ELEKTRICKÉ HOBLÍKY 1 Multifunkèní zarážka (výška, náklon) 800 min 1 n0=11.00 max.19 mm 0 mm 8 mm 0 mm 8 mm 900 mm 8 mm Rychlá zmìna nastavení hloubky frézování s revolverovou zarážkou Oblouková rukoje pro bezpeèné držení v každé frézovací poloze Rovnobìžný doraz BDF 80 BEH 00 BEH 0 BEH 900 Doraz pro hloubku drážky Aretaèní knoflík pro výmìnu frézy Nastavitelná hloubka úbìru 8 Hoblovací nùž ze slinutého karbidu 9 Velký høídel nože pro optimální výsledky práce 10 Hliníková hoblovací deska 11 Pøepínaè smìru vyhazování pilin W 0 W 0 W 900 W min 1 19 mm,8 kg 0 x 90 x 10 mm Kuføík pro pøepravu a uložení, mìøicí pásmo, tužka, klíè na pøírubovou matici,sáèek na prach + adaptér min 1 0 mm / 8 mm, kg 8 x 10 x 10 mm Hoblovky Einhell jsou vesmìs vybaveny výkonným motorem, díky nìmuž jsou schopny pøi obrábìní vyvinout sílu odpovídající modelu a oblasti použití. Mnohé práce tak zvládnou bez velké námahy. 1 pøípojka pro vysavaè prachu, 1 nástrèný klíè, 1 náhradní hnací øemen. mm 1.00 min 1 0 mm / 8 mm 0 mm,1 kg 00 x 10 x 180 mm Hloubkový doraz pro drážky, sáèek na prach, paralelní doraz, klíè s èepy. Hloubka úbìru (= tlouš ka tøísky) Hloubka úbìru udává, kolik milimetrù materiálu (do hloubky) lze ubrat najednou bìhem jedné pracovní operace. Toto èíslo je tøeba posuzovat v souvislosti s maximální šíøkou zábìru a výkonem motoru min 1 0 mm / 8 mm 0 1 mm, kg 0 x 10 x 1 mm Hloubkový doraz pro drážky, sáèek na prach, paralelní doraz, klíè s èepy, imbusový klíè. 8 mm Šíøka zábìru Šíøka zábìru udává, kolik milimetrù materiálu lze (na šíøku) ubrat souèasnì bìhem jedné pracovní operace. Toto èíslo je tøeba posuzovat v souvislosti s maximální hloubkou úbìru a výkonem motoru. Otáèky (min1) Max. hloubka frézování Tlouš ka tøísky/šíøka zábìru (mm) Hloubka drážky (mm) Zvláštní pøíslušenství Náhradní drážkovací frézy pro BDF x x mm :.0.90 : Souprava pøíslušenství k elektrickému hoblíku Nože a hnací øemeny pro BEH 00 : : pro BEH 0 :.10.0 : pro BEH 900 Obj. šíslo:.10.1 :

12 SOUPRAVA HORNÍ FRÉZKY A HOBLÍKU HORNÍ FRÉZKY 1 Nastavitelná pracovní hloubka Možnost rychlé zmìny nast. hloubky frézování pomocí revolverové zarážky Hoblovací nùž ze slinutého karbidu Velký høídel nože pro optimální výsledky práce Adaptér pro odsávání prachu Upínací kleštiny O 8 mm a O mm Elektronická regulace otáèek 8 Aretace vøetena pro jednoduchou výmìnu frézovacích nástavcù 9 Paralelní doraz BOF BEH 0 Set BOF 80/1E Set BOF 100 E W 0 W 1.00 W 1.00 W Zvláštní pøíslušenství Sada fréz FS1, 1 dílù min min min min 1 Otáèky (min1) v døevìném kuføíku 0 mm O, mm 0 mm O, mm 0 mm O, mm Zdvih (mm) Max. O frézy (mm) : : O 8 a O mm 10 kg 0 mm / 8 mm O 8 a O mm,9 kg O 8 a O mm, kg Hloubka úbìru/šíø. zábìru (mm) Upínací kleštiny (mm) Stùl horní frézky BOFT 800 (dodávka bez horní frézky) 00 x 0 x 0 mm 0 x 80 x 10 mm 0 x x 1 mm Pøípojka: Adaptér na vysavaè prachu, klíèe s èepy, náhradní øemen, paralelní doraz, vodicí pouzdro, zapichovací bodec, upínací kleštiny O 8 mm a O mm, 1 ruèní pila, 1 brusný segment, 1 pravítko, 1 mìøicí pásmo, dláta, 1 rašple, 1 kladivo, 10 fréz, 1 tužka, brašna pro pøenášení a ukládání. Klíè s èepy, paralelní doraz, vodicí pouzdro, zapichovací bodec, odsávací hrdlo, upínací kleštiny O 8 mm a O mm, 1dílná sada fréz ze slinutého karbidu, jakostní døevìný kuføík pro pøenášení a uložení. Upínací kleštiny kleštiny O 8 mm a O mm, 1dílná sada fréz v døevìném kuføíku, paralelní doraz, adaptér na vysavaè, zapichovací bodec, klíè s èepy pro výmìnu fréz, vodicí pouzdro. Výška stolu: 80 mm Pracovní deska: x 8 mm Pracovní deska s rozšíøením: 80 x 8 mm Hmotnost:, kg Rozmìry obalu: 0 x 10 x mm Obal. jednotka: : :.0.

13 DELTA BRUSKA EXCENTRICKÁ BRUSKA VIBRAÈNÍ BRUSKA 1 Výmìnné brusné pásy na suchý zip min min min 1 18 x min 1 x Adaptér pro odsávání prachu Vložka softgrip pro bezpeènou práci Pøídavná rukoje pro optimální práci Brusný kotouè s uchycením Elektronika pro regulaci otáèek Sáèek na prach BDS 180/ BES 1 E BSS 10/1 BSS 80/ W 80 W 10 W 80 W Zvláštní pøíslušenství Brusný papír pro BDS 180/, 10 kusù : min 1 90 x 90 x 90 mm 90 x 90 x 90 mm 1, kg 8 x 100 x 10 mm x brusný papír, 1 x adaptér na odsávání prachu min 1 10 mm 1 mm, kg 90 x 1 x 180 mm x brusný papír 1 x sáèek na piliny min 1 18 x 90 mm 0 x 90 mm 1, kg 8 x 9 x 10 mm x brusný papír, 1 x adaptér na odsávání prachu min 1 x 11 mm 80 x 11 mm, kg 0 x 10 x 180 mm x brusný papír 1 x sáèek na piliny Vibrace (min1) Brusná plocha (mm) Velikost brusného pásu (mm) Sada upínacích brusných kotouèù pro BES 1, po 10 kusech zrno 0 :.0. zrno 10 :.0. zrno 0 :.0. x 0, x 10, x 0 :.0. pro BSS 10/1, po 10 kusech zrno 0 :.0.00 zrno 0 :.0.01 zrno 100 :.0.0 pro BSS 80/1, po 10 kusech zrno 0 :.0.10 zrno 0 :.0.11 zrno 100 : Brusky Einhell jsou vesmìs vybaveny výkonným motorem, díky nìmuž jsou schopny pøi broušení obrobkù a povrchù vyvinout sílu odpovídající modelu a oblasti použití. S jejich pomocí zvládnete snadno veškeré broušení. 80 x 11 Brusná plocha Velikost a tvar brusné plochy urèují optimální oblast použití pøístroje. Potenciální úbìr roste s velikostí brusné plochy. Èím je brusná plocha menší, tím lépe se dostanete i do tìžko pøístupných míst. min Poèet kmitù Brusky Einhell mají ve srovnání s jinými znaèkami klidný chod s minimálními vibracemi. Broušení je pohodlnìjší a pøesnìjší, i když hladina hluku zùstává relativnì nízká.

14 PÁSOVÉ BRUSKY 1 Rychlá a snadná výmìna brusného pásu 0 x m/min 80 x m/min x 1 80 m/min Pøesný pohyb pásu Pøídavná rukoje pro optimální práci s pásovou bruskou Integrované odsávání prachu Brousící rám Elektronika pro regulaci otáèek BBS 0 BBS 80 E BBS W 80 W 1.00 W 00 m/min x 10 mm 0 80 m/min x 10 mm 80 m/min 100 x 1 mm Rychlost pásu (m/min) Brusná plocha (mm) Zvláštní pøíslušenství x mm x mm 100 x 10 mm Velikost brusného pásu (mm), kg,1 kg,8 kg 00 x 10 x 10 mm 0 x 1 x 1 mm 0 x 1 x 10 mm pro BBS 0 a BBS 80 E Po brusných pásech zrnitosti 0 / 0 / 80 / 10 : : sáèek na prach, brusný pás sáèek na prach, brusný pás, brousicí rám sáèek na prach, brusný pás pro BBS 100 Po brusných pásech zrnitosti 0 / 80 / 100 / 10 : : x 1 Brusná plocha 80 m/min Rychlost brusného pásu Brusky Einhell jsou vesmìs vybaveny výkonným motorem, díky nìmuž jsou schopny pøi broušení obrobkù a povrchù vyvinout sílu odpovídající modelu a oblasti použití. S jejich pomocí zvládnete snadno veškeré broušení. Podstatný pro celkový výkon pásové brusky je úbìr. Ten se zvìtšuje s brusnou plochou a rychlostí brusného pásu. Rychlost brusného pásu a jeho šíøka urèují potenciální úbìr. S rostoucí rychlostí pásu lze dosáhnout vìtších hodnot úbìru.

15 RUÈNÍ OKRUŽNÍ PILY RUÈNÍ OKRUŽNÍ MINIPILA 1 Paralelní doraz Laser mm 90 / mm /9 mm mm 90 / mm /0 mm mm 90 / mm / mm 00 0,8 mm max. 1 mm Nastavení stolu pily bez použití náøadí Vložka softgrip Nastavení hloubky øezu bez použití náøadí Aretace vøetena Pilový kotouè ze slinutého karbidu BHS BHS /1 BHS BTS 00 Pilový kotouè ze slinutého karbidu, adaptér na odsávání prachu, imbusový klíè, klíè na matice s èelními otvory W.00 min 1 mm / 9 mm 10 x 0 x, mm / 18 Z, kg 0 x x 8 mm W.00 min 1 mm / 0 mm 18 x 0 x, mm / Z, kg 0 x x mm Ruèní okružní pily Einhell jsou vesmìs vybaveny výkonným motorem, díky nìmuž jsou schopny pøi broušení obrobkù a povrchù vyvinout sílu odpovídající modelu a oblasti použití. S jejich pomocí zvládnete snadno mnohé práce. Pilový kotouè ze slinutého karbidu, paralelní doraz klíè na matice s èelními otvory. 10 mm Pilový kotouè W.000 min 1 mm / mm 10 x 0 x, mm / 0 Z 8,1 kg 0 x 9 x 8 mm Paralelní doraz, baterie 1, V (AAA) pøídavný pilový kotouè ze slinutého karbidu, klíè na výmìnu pilového kotouèe. Velikost pilového kotouèe je dùležitým indikátorem potenciálního øezného výkonu ruèních okružních pil. Potenciální výkonnost roste s velikostí pilového kotouèe a spolu se silou motoru je dùležitým faktorem pro celkový výkon pøístroje. 00 W min 1 max. 1 mm 0,8 x 11 x 0,8 mm / 0 Z, Z,1 kg 80 x 1 x 90 mm Pilový kotouè HSS s 0 zuby, pilový kotouè HSS s zuby, hadice na odsávání prachu, kuføík na pøenášení a ukládání, imbusové klíèe. 90 / mm / mm Poøez Proøez udává, s jakou maximální hloubkou lze øezat do kterého materiálu. Øezný výkon ruèních okružních pil Einhell èiní pøi úhlu 90 až mm, pøi úhlu až mm. Rych. pøi chodu naprázd. (min1) Hloubka øezu 90 / (mm) Pilový kotouè (mm) / poèet zubù 8 Funkce mìkkého startu 9 Elektronická ochrana proti pøetížení 10 Adaptér pro odsávání prachu Zvláštní pøíslušenství Pilové kotouèe ze slinutého karbidu pro BHS ( 10 x 0 x,8 mm /18 zubù ) :.00.0 : pro BHS /1( 18 x 0 x, mm /0 zubù) :.00.8 : pro BHS /1( 18 x 0 x, mm / zubù) : : 008 pro BHS ( 10 x 0 x,8 mm /8 zubù) :.00. : Paralelní zarážka vèetnì øezné patky pro BTS 00 :.01.0 : Pilové kotouèe pro BTS 00 x HSS Z :.01.1 : x HSS 0 Z :.01. : x diamantový rozbrušovací kotouè :.01. :

16 PØÍMOÈARÁ PILA KMITACÍ PILY 1 Elektronika pro regulaci poètu zdvihù Øezací patka (s možností náklonu do ) 0 n 0 max.000 Holz mm 00 n 0 max.00 Holz mm 800 n 0 max.000 Holz 80 mm 800 n 0 max.800 Holz 100 mm Ochrana zraku Nastavitelný kmit Laser LED Paralelní doraz Integrované odsávání pilin Výmìna pilového kotouèe bez použití náøadí Nastavení øezací patky bez použití náøadí Adaptér pro odsávání prachu BS 0 E BPS 00 E BPS 800 E BSTL 800 PROFI Zvláštní pøíslušenství W 00 W 800 W 800 W min 1 mm / mm / 10 mm 1, kg 0 x 0 x 0 mm min 1 mm / 8 mm / 0 mm, kg 0 x 1 x 80 mm min 1 80 mm / 10 mm / mm,1 kg 8 x 1 x 80 mm min mm / 10 mm / 0 mm,8 kg 00 x 0 x 90 mm Šikmý øez max. Poèet zdvihù n0 (min1) Hloubka øezu max. (mm) (døevo, ocel, plast) Sada pilových kotouèù, 10dílù pro BS 0 E, BPS 00 E 8 kusù na døevo, kusy na kov :.101. : Imbusový klíè, 1 x pilový kotouè na døevo. 800 Poèet zdvihù je indikátorem výkonnosti pøístroje. Èím vyšší je poèet zdvihù, tím více materiálu bude ubráno za urèitý èas. Øezný výkon rovnìž závisí na výkonu motoru, pilovém kotouèi a úhlu pilového kotouèe. Imbusový klíè, adaptér na odsávání pilin, 1x pilový kotouè na døevo,paralelní doraz. n 0 max.00 Poèet zdvihù Paralelní doraz, 1 pilový kotouè na døevo, imbusový klíè, adaptér na odsávání pilin. Poèet zdvihù je indikátorem výkonnosti pøístroje. Èím vyšší je poèet zdvihù, tím více materiálu bude ubráno za urèitý èas. Øezný výkon rovnìž závisí na výkonu motoru, pilovém kotouèi a úhlu pilového kotouèe. Holz 100 mm pilových kotouèù (x døevo / x kov) adaptér na odsávání pilin, paralelní doraz. Poøez Proøez udává, s jakou maximální hloubkou lze øezat do kterého materiálu. Øezný výkon kmitacích pil Einhell èiní do døeva až 100 mm, do plastu až mm a do kovu až 10 mm. Sada pilových kotouèù, 10 dílù pro BSTL 800 Profi und BPS 800 E 8 kusù na døevo, kusy na kov : :

17 MULTIBRUSKA SOUPRAVA ELEKTRICKÝ SPONKOVAÈ 1 Pružný høídel Aretaèní knoflík 1 min min /min 0/min Indikace otáèek Elektronika pro regulaci otáèek Ergonomická manipulace Elektronická regulace síly úderu Signalizace stavu naplnìní zásobníku 8 Bezpeènostní výstupek BSG 1 Set BPSG 10 AK BET 0 BET 0 E Zvláštní pøíslušenství Sada pøíslušenství (100 dílù) pro multibrusku : : W 10 W 0 / min 0 / min Frekvence výstøelù (1/min.) min min 1 Otáèky (min1) délka: 10 1 / šíøka: 10 / síla: 0,8 1, délka: 1 / šíøka: / síla: 1,1 1, Rozmìr sponek (mm) 1,9 kg,0 kg délka: 10 1 / síla: 0,8 1, délka: 1 / síla: 1,1 1, Rozmìr høebíkù (mm) 00 x 0 x 8 mm x x 80 mm Obal. jednotka (kusy) 1, kg 0 x 190 x 0 mm ,8 kg 0 x 1 x mm 008 Sada sponek a høebíkù, pro BET 0 Složení: 1000 sponek 1 mm, 00 sponek 1 mm, 00 sponek 10 mm, 00 høebíkù 1 mm, 00 høebíkù 1 mm Teleskopický stativ, pružný høídel, brusných tìlíšek z ušlechtilého korundu, frézovací hrot, brusný válec a nástavcù, upevnìní pro miniaturní brusné a rozbrušovací kotouèe, miniaturní brusné kotouèe z ušlechtilého korundu, 8 miniaturních rozbrušovacích kotouèù a mnohé další. 10 brusných tìlísek z ušlechtilého korundu, brusné válce + 1 nástavcù, uchycení pro miniaturní brusné a rozbrušovací kotouèe, miniaturních brusných kotouèù, miniaturní plstìné lešticí nástavce, obtahovací brousek, gravírovací stopky, držák plstìného lešticího kotouèe, upínací pouzdro, klíè na sklíèidlo Sponky: 10 kusù (1 mm) Høebíky: 100 kusù (1 mm).8.0 Sponky: Høebíky: 00 kusù ( x mm) 00 kusù ( x 1 mm) 00 kusù ( mm) 00 kusù ( mm) : : Sada sponek a høebíkù, pro BET 0 E Složení: 00 sponek mm, 00 sponek 0 mm, 00 sponek 1 mm, 00 høebíkù mm, 00 høebíkù mm, 00 høebíkù 0 mm, 00 høebíkù 1 mm 10 Multibrusky Einhell jsou vesmìs vybaveny výkonnými motory, díky kterým mají v závislosti na modelu a oblasti použití dostatek síly pro broušení obrobkù a povrchù. S jejich pomocí se Vám podaøí snadno zvládnout všechny výzvy. min Otáèky Otáèky multibrusky lze regulovat elektronicky v rozsahu ot./min. Tak lze z rozsáhlého sériového pøíslušenství vybrat optimální nástroj pro každý materiál. 0/min Frekvence výstøelù Frekvence výstøelù udává maximální poèet výstøelù za minutu. Elektrické sponkovaèe Einhell mají dostateèné rezervy, pokud jde o rychlost. : :

18 HORKOVZDUŠNÉ PISTOLE AKUMULÁTOROVÝ VZDUCHOVÝ KOMPRESOR SOUPRAVA 1 stupnì zahøátí Manometr na mìøení tlaku vzduchu Držák adaptéru Pøípojka na nafukování Pøípojka na vyprazdòování BHP 100 BHP 000 BAK 1 Set bar Tlak vzduchu max. (bar) 1.00 W.000 W 10 l/min Proud vzduchu max. (l/min) / 00 C 0 / 0 C Teplota ( C) max. 1 / 11 l/min Proud vzduchu natlakování/vyprázdnìní (l/min) 00 / 0 l/m 00 / 00 l/m Množství vzduchu (l/min.) 1 V Akumulátor (V) 1,0 kg 1, kg 1.00 mah Kapacita akumulátoru (mah) 0 x 0 x mm 00 x x 8 mm h Doba nabíjení akumulátoru (Hod.), kg x x 9 mm Obal. jednotka (kusy) Otryskávací tryska, tryska se širokým rozptylem, redukèní tryska 0 mm, reflektorová tryska. Plastový kuføík pro pøenášení a ukládání, redukèní tryska mm, škrabka na odstraòování barvy, tryska se širokým rozptylem, reflektorová tryska, otryskávací tryska. 1 x akumulátor, 1 x napájecí díl, 1 x nabíjecí adaptér s LEDdisplejem, 1 x tlaková hadice, 1 x adaptér na nafukování míèù, 1 x adaptér na nafukování matrací, 1 x adaptér na ventily jízdních kol, x adaptér na vzduchový kompresor.

19 TEPELNÁ LEPICÍ PISTOLE LEPICÍ A PÁJECÍ PISTOLE SOUPRAVA PÁJECÍ PISTOLE 1 Stavìcí držák Integrované osvìtlení pájeného místa Snadno vymìnitelný hrot pájedla Ergonomická manipulace BKP 00 BKL 100 SET BLP 100 Zvláštní pøíslušenství 1 1 (8) W ca. 10 C 1 () W ca. 10 C 100 W 00 C 100 W 00 C Pracovní teplota ( C) Náhradní lepicí tyèinky ( ks v kartonu) ca. min. 11 mm 0, kg ca. min. 11 mm 1,8 kg 1 sek. 1 sek. 1,0 kg Doba potøebná pro ohøátí O lepicích patron pro horkovzdušné lepicí pistole :.1.99 : x 00 x mm x x 8 mm x 0 x 0 mm Plastový kuføík pro pøenášení a ukládání, široká lepicí tryska, x lepicích tyèinek O 11 x 100 mm. Øezák, pinzeta, x svorky, x rychloupínací svorky, pájecí tuk, x pájecí hroty,hrot jehly, široká lepicí tryska, x lepicí tyèinky (O 11 mm, délka 100 mm),pájecí drát kuføík pro pøenášení a ukládání. Kuføík pro pøenášení a ukládání, pájecí hroty, hrot jehly, pájecí drát, pájecí tuk.

20 DEVÍTIDÍLNÁ SOUPRAVA STROJÙ BMS 9 AK DÍLY SOUPRAVY 1 Pøístroj pro mìøení vzdálenosti BDM 1 1 PØÍSTROJ PRO MÌØENÍ VZDÁLENOSTÍ BDM 1 AKUMULÁTOROVÝ ŠROUBOVÁK BAS, AKUMULÁTOROVÝ VRTACÍ ŠROUBOVÁK BAS 1, Akumulátorový šroubovák BAS, Akumulátorový šroubovák BAS 1, Horkovzdušná pistole BHP 100 Jakostní hliníkový kuføík Vibraèní bruska BSS 1 Pøímoèará pila BS 0 E 8 Vrtaèka BBM 00 E 1 m Dosah (m), V / 800 mah Akumulátor (V/mAh) 1, V / mah Akumulátor (V/mAh) 9 Úhlová bruska BWS 11 ± 0, % Pøesnost mìøení (%) h Doba nabíjení (h) h Doba nabíjení (h) Ultrazvuk Metoda mìøení 0 min 1 Otáèky (min 1 ) 0 0 min 1 Otáèky (min 1 ) 1 stupòù Kroutící moment HORKOVZDUŠNÁ PISTOLE BHP 100 JAKOSTNÍ HLINÍKOVÝ KUFØÍK VIBRAÈNÍ BRUSKA BSS 1 SOUPRAVA STROJÙ 1 kg 0 x 0 x 8 mm W 1 W / 00 C Teplota ( C) 0 x 90 mm Vel. brusného papíru (mm) 00 / 0 l/min Množství vzduchu (l/min) min 1 Kmity (min 1 ) PØÍMOÈARÁ PILA BS 0 E 8 VRTAÈKA BBM 00 E 9 ÚHLOVÁ BRUSKA BWS 11 0 W 00 W 00 W / / 10 mm (døevo, ocel, plast) Hloubka øezu (mm) / 10 / 1 mm (døevo, ocel, beton) Vrtný výkon (mm) 11 mm kotouèe (mm) min 1 Poèet zdvihù (min 1 ) min 1 Otáèky (min 1 ) min 1 Otáèky (min 1 ) (Rozbrušovací kotouè není souèástí dodávky) 8 9

21 1 Výmìna pil. kotouèe bez použití nástrojù Elektronika pro regulaci poètu zdvihù Nastavení øezné patky bez použití nástrojù Aretaèní knoflík PILA OCASKA 0 n 0 max.000 Holz 11 mm DRÁŽKOVACÍ FRÉZKA 1.00 min 1 n0= mm PØEHLED SORTIMENTU AKUMULÁTOROVÉ ŠROUBOVÁKY Výrobek Akumulátor Otáèky Doba nabíjení Hmotnost Rozmìry obalu Obal. jedn. (V/mAh) (min 1 ) (hod.) (kg) (mm) (kusy) 008 BAS, AK, / , 10 x 10 x Pøídavná rukoje BAS, LI, / , 180 x 10 x BAS,8 L,8 / , 10 x 10 x Adaptér pro odsávání prachu AKUMULÁTOROVÉ VRTACÍ ŠROUBOVÁKY Plynulé nastavení hloubky øezu Výrobek Akumulátor Otáèky Doba nabíjení Hmotnost Rozmìry obalu Obal. jedn. (V/mAh) (min 1 ) (hod.) (kg) (mm) (kusy) Nastavitelná šíøka drážky Mìkký start BAS 1 Vario 1 / , 10 x x BAS 1, A 1, / ,1 x x BPAS 1, A 1, / , 1 x 90 x Elektronická ochrana proti pøetížení 1, / BAS 1,+,,1 0 x 0 x ,9, / BAS 18 A 18 / , 80 x 80 x BAS 18 A 18 / , x x Zvláštní pøíslušenství Diamantové rozbrušovací kotouèe dvoudílná sada pro BMF 100 segmentované po 1 mm : :.0.90 Dvoudílná sada pilových kotouèù pro BFS 00 E 1 kotouè na døevo, 1 kotouè na kov : :.101. BFS 00 E 1 0 W min 1 11 mm / 10 mm 0 mm, kg 10 x 80 x 180 mm Poèet zdvihù n0 (min1) Hloubka øezu max. (mm) døevo / kov Zdvih (mm) BMF W 1 mm min mm / 8 mm kg 80 x 180 x 0 mm Sí ové napìtí Kotouèe (mm) Otáèky (min1) Hl.drážky/šíøka drážky(mm) BAS 18/1 HA 18 / , x x BPAS 18/1 HA 18 / ,8 0 x 9 x AKUMULÁTOROVÝ PØÍKLEPOVÝ VRTACÍ ŠROUBOVÁK Výrobek Akumulátor Otáèky Doba nabíjení Hmotnost Rozmìry obalu Obal. jedn. (V/mAh) (min 1 ) (hod.) (kg) (mm) (kusy) 008 BAS /1 / ,0 0 x 10 x AKUMULÁTOROVÝ PØÍKLEPOVÝ ŠROUBOVÁK Výrobek Akumulátor Otáèky Doba nabíjení Hmotnost Rozmìry obalu Obal. jedn. (V/mAh) (min 1 ) (hod.) (kg) (mm) (kusy) 008 BUSS / ,9 90 x 0 x PØÍKLEPOVÉ VRTAÈKY Výrobek Pøíkon Otáèky Vrtný výkon Hmotnost Rozmìry obalu Obal. jedn. (V/mAh) (min 1 ) døevo/kov/beton (mm) (kg) (mm) (kusy) 008 BSM 0/1 E / 10 / 1,0 x x BSM 0 E / 10 / 1, x x BSM 10/1 E / 10 / 1, x 0 x BSM / 1 / 1, 00 x 0 x Vèetnì dvou pilových listù (na døevo resp. kov) Kuføík pro ukládání a pøepravu, dva diamantové øezací kotouèe prùmìr 1mm segmentované, ruèní sekáè na štìrbiny ve zdi, klíè na pøírubovou matici, adaptér na odsávání prachu, imbusový klíè. 0 1

22 PØEHLED SORTIMENTU VRTACÍ KLADIVA Výrobek Pøíkon Otáèky Vrtný výkon Hmotnost Rozmìry obalu Obal. jed. () (min 1 ) beton (mm) (kg) (mm) (kusy) 008 BBH 80/ ,8 0 x 10 x BBH , 00 x 0 x BBH , 0 x 0 x BBH , 0 x 80 x SADA DLÁT SDS PLUS AK Výrobek Hmotnost Rozmìry obau Obal. jed. (kg) (mm) (kusy) dílù pro všechna vrtací kladiva s uchycením SDS plus, x 190 x MÍCHAÈE BAREV A MALTY Výrobek Pøíkon Otáèky Hmotnost Rozmìry obalu Obal. jed. Kód Ean () (min 1 ) (kg) (mm) (kusy) 008 BFMR , 0 x 0 x BMR , 0 x x SADA MÍCHADEL Výrobek Hmotnost Rozmìry obau Obal. jed. (kg) (mm) (kusy) 008 dílù pro BFMR 1100, 0, 80, 100 mm 1, 0 x 10 x MONTÁŽNÍ ŠROUBOVÁK Výrobek Pøíkon Otáèky Hmotnost Rozmìry obalu Obal. jed. Kód Ean () (min 1 ) (kg) (mm) (kusy) 008 BTBS , 0 x 0 x ÚHLOVÁ BRUSKA Výrobek Prùmìr kotouèe Pøíkon Otáèky Hmotnost Rozmìry obalu Obal. jed. Kód Ean () (min 1 ) (kg) (mm) (kusy) 008 BWS 11/ ,8 9 x 10 x BWS 1/ , 90 x 1 x BWS 90/1 SET ,8 0 x 1 x BWS 0/ ,0 10 x 1 x DÌLICÍ BRUSKA Výrobek Rozmìry (základová deska) pro úhlovou brusku Hmotnost Rormìry obalu Obal. jed. (mm) (mm) (kg) (mm) (kusy) 008 TS 1/ x 11, 1, 0 x 00 x TS 0 00 x 00 0,0 00 x 00 x LAMELOVACÍ FRÉZKA Výrobek Pøíkon Otáèky Hmotnost Rozmìry obalu Obal. jed. Kód kód () (min 1 ) (kg) (mm) (kusy) 008 BDF ,8 0 x 90 x NÁHRADNÍ FRÉZY NA DRÁŽKY ZE SLINUTÉHO KARBIDU Výrobek Hmotnost Rozmìry obalu Obal. jed. EAN kód (kg) (mm) (Stück) x x mm 0, 110 x 1 x ELEKTRICKÝ HOBLÍK Výrobek Pøíkon Otáèky Hmotnost Rozmìry obalu Obal. jed. Kód Ean () (min 1 ) (kg) (mm) (kusy) 008 BEH , 8 x 10 x BEH ,1 00 x 10 x BEH , 0 x 10 x NOŽE A HNACÍ ØEMENY Výrobek Hmotnost Rozmìry obalu Obal. jed. EAN kód (kg) (mm) (Stück) 008 BEH 00 0,01 10 x 0 x BEH 0 0,0 10 x 0 x BEH 900 0,0 10 x 0 x SOUPRAVA HORNÍ FRÉZKY A HOBLÍKU Výrobek Pøíkon Otáèky Hmotnost Rozmìry obalu Obal. jed. Kód Ean () (min 1 ) (kg) (mm) (kusy) 008 BOF BEH HORNÍ FRÉZKY SADA FRÉZ / STÙL HORNÍ FRÉZKYSADA FRÉZ / STÙL HORNÍ FRÉZKY x 0 x Výrobek Pøíkon Otáèky Hmotnost Rozmìry obalu Obal. jed. Kód Ean () (min 1 ) (kg) (mm) (kusy) 008 BOF 80/1 E Set ,9 0 x 80 x BOF 100 E , 0 x x Výrobek Hmotnost Rozmìry obalu Obal. jed. EAN kód (kg) (mm) (Stück) 008 FS 1 Sada fréz 1ti dílná ve døev. kufru 0, 10 x 10 x BOFT 800 Stùl horní frézky, 0 x 10 x DÌLICÍ BRUSKA Výrobek Prùmìr Hmotnost Rozmìry obalu Obal. jed. (mm) (kg) (mm) (kusy) dílù 11 Sada rozbrušovacích kotouèù 0,8 10 x 1 x dílù 1 Sada rozbrušovacích kotouèù 1,0 10 x 10 x dílù 0 Sada rozbrušovacích kotouèù,0 0 x 0 x díly 11 Sada diamantových rozbruš. kotouèù 0, 10 x 10 x díly 1 Sada diamantových rozbruš. kotouèù 0,9 10 x 10 x díly 0 Sada diamantových rozbruš. kotouèù 1, x x

23 PØEHLED SORTIMENTU DELTA BRUSKA Výrobek Brusná plocha Pøíkon Vybrace Hmotnost Rozmìry obalu Obal. jed. (mm) () (min 1 ) (kg) (mm) (kusy) 008 BDS 180/ 90 x 90 x , 8 x 100 x BRUSNÝ PAPÍR Výrobek Hmotnost Rozmìry obau Obal. jed. (kg) (mm) (kusy) 008 pro BDS 180/ 10 kusù ( x 0, x 80, x 10, x 0er) 0,0 10 x 9 x EXCENTRICKÁ BRUSKA Výrobek Brusná plocha Pøíkon Vybrace Hmotnost Rozmìry obalu Obal. jed. (mm) () (min 1 ) (kg) (mm) (kusy) 008 BES 1 E , 90 x 1 x SADY BRUSNÝCH KOTOUÈÙ NA SUCHÝ ZIP Výrobek Hmotnost Rozmìry obau Obal. jed. (kg) (mm) (kusy) 008 pro BES 1 10 x zrno 0 0,1 0 x 10 x x zrno 10 0,1 0 x 10 x x zrno 0 0,1 0 x 10 x x zrno 0, x zrno 10, x zrno 0 0,1 0 x 10 x VIBRAÈNÍ BRUSKA Výrobek Brusná plocha Pøíkon Vybrace Hmotnost Rozmìry obalu Obal. jed. (mm) () (min 1 ) (kg) (mm) (kusy) 008 BSS 10/1 18 x , 8 x 9 x BSS 80/1 x , 0 x 10 x SADY BRUSNÝCH KOTOUÈÙ NA SUCHÝ ZIP Výrobek Hmotnost Rozmìry obau Obal. jed. (kg) (mm) (kusy) 008 pro BSS 10/1 po 10 kusech zrno 0 0,1 0 x 90 x po 10 kusech zrno 0 0,1 0 x 90 x po 10 kusech zrno 100 0,1 0 x 90 x pro BSS 80/1 po 10 kusech zrno 0 0, 80 x 10 x po 10 kusech zrno 0 0,1 80 x 10 x po 10 kusech zrno 100 0,1 80 x 10 x PÁSOVÁ BRUSKA Výrobek Brusná plocha Pøíkon Rychlost pøi chodu na prázdno Hmotnost Rozmìry obau Obal. jed. (mm) () (m/min) (kg) (mm) (kusy) 008 BBS 0 x , 00 x 10 x BBS 80 E x ,1 0 x 1 x BBS x ,8 0 x 1 x RUÈNÍ OKRUŽNÍ PILY Výrobek Pøíkon Hloubka øezu 90 / Otáèky pøi chodu naprázdno Hmotnost Rozmìry obau Obal. jed. () (mm) (min 1 ) (kg) (mm) (kusy) 008 BHS 1.00 / 9.00, 0 x x BHS / / 0.00, 0 x x BHS /.000 8,1 0 x 9 x PILOVÉ KOTOUÈE ZE SLINUTÉHO KARBIDU Výrobek Poèet zubù Hmotnost Rozmìry obau Obal. jed. (kg) (mm) (kusy) 008 pro BHS 18 0, 1 x 0 x pro BHS /1 0 0,0 1 x 1 x pro BHS /1 0,0 1 x 1 x pro BHS 8 0, 0 x 0 x RUÈNÍ OKRUŽNÍ MINIPILA Výrobek Pøíkon Hloubka øezu 90 / Otáèky pøi chodu naprázdno Hmotnost Rozmìry obau Obal. jed. () (mm) (min 1 ) (kg) (mm) (kusy) 008 BTS ,8 x 11 x 0, ,1 80 x 1 x PØÍSLUŠENSTVÍ PRO RUÈNÍ OKRUŽNÍ MINIPILU Výrobek Hmotnost Rozmìry obau Obal. jed. (kg) (mm) (kusy) 008 Paralelní doraz 0,18 10 x 00 x Pilové kotouèe HSS kusù / zubù 0,0 10 x 00 x Pilový kotouè HSS kusù / 0 zubù 0,0 10 x 00 x Diamantový pilový kot. kusù 0,10 10 x 00 x PØÍMOÈARÁ PILA Výrobek Pøíkon Hloubka øezu (max. mm) Poèet zdvihù Hmotnost Rozmìry obau Obal. jed. () (Holz/Eisen/Kunststoff) (min 1 ) (kg) (mm) (kusy) 008 BS 0 E 0 / / , 0 x 0 x KMITACÍ PILY Výrobek Pøíkon Hloubka øezu (max. mm) Poèet zdvihù Hmotnost Rozmìry obau Obal. jed. () (min 1 ) (kg) (mm) (kusy) 008 BPS 00 E 00 / 8 / , 0 x 1 x BPS 800 E / 10 / 0.000,1 8 x 1 x BSTL 800 Profi / 10 / ,8 00 x 0 x SADY PILOVÝCH KOTOUÈÙ Výrobek Hmotnost Rozmìry obau Obal. jed. (kg) (mm) (kusy) 008 pro BS a BPS 8 kusù na døevo, kusy na kov 0,1 80 x 10 x pro BSTL a BPS 800 E 8 kusù na døevo, kusy na kov 0,1 80 x 1 x BRUSNÉ PÁSY Výrobek Hmotnost Rozmìry obau Obal. jed. (kg) (mm) (kusy) 008 pro BBS 0 & BBS 80 Po brusných pásech zrnitosti 0 / 0 / 80 / 10 0, 0 x 10 x pro BBS 100 Po brusných pásech zrnitosti 0 / 80 / 100 / 10 1,08 11 x 80 x

24 PØEHLED SORTIMENTU MULTIBRUSKA SOUPRAVA Výrobek Pøíkon Otáèky Hmotnost Rozmìry obalu Obal. jed. Kód Ean () (min 1 ) (kg) (mm) (kusy) 008 BSG ,9 00 x 0 x BPSG 10 AK ,0 10 x x SADA PØÍSLUŠENSTVÍ (100 dílù) Výrobek Hmotnost Rozmìry obau Obal. jed. (kg) (mm) (kusy) 008 pro MULTIBRUSKU 0, 1 x 1 x ELEKTRICKÝ SPONKOVAÈ Výrobek Frekvence výstøelù Hmotnost Rozmìry obau Obal. jed. (1/min) (kg) (mm) (kusy) 008 BET 0 0 1, 0 x 190 x BET 0 E 0 1,8 0 x 1 x SADY SPONEK A HØEBÍKÙ Výrobek Hmotnost Rozmìry obau Obal. jed. (kg) (mm) (kusy) 008 pro BET 0 Tvoøí je rùzné sponky a høebíky 0, x x pro BET 0 E Tvoøí je rùzné sponky a høebíky 0, 1 x x HORKOVZDUŠNÉ PISTOLE Výrobek Pøíkon Teplota ( C) Hmotnost Rozmìry obau Obal. jed. () (stupeò 1/stupeò ) (kg) (mm) (kusy) 008 BHP / 00 1,0 0 x 0 x BHP / 0 1, 00 x x AKUMULÁTOROVÝ VZDUCHOVÝ KOMPRESOR SOUPRAVA Výrobek Baterie Tlak vzduchu max. Max. èerpané množ. Doba nabíjení Hmotnost Rozmìry obau Obal. jed. (V/Ah) (bar) (l/min) (hod.) (kg) (mm) (kusy) 008 BAK 1 Set 1 / 1, 11 1 / 11, 0 x x LEPICÍ A PÁJECÍ PISTOLE DEVÍTIDÍLNÁ SOUPRAVA STROJÙ BMS 9 AK Výrobek Hmotnost Rozmìry obau Obal. jed. (kg) (mm) (kusy) 008 BDM 1 Pøístroj pro mìøení vzdálenosti BAS, Akumulátorový šroubovák BAS 1, Akumulátorový vrtací šroubovák BHP 100 Horkovzdušná pistole BSS 1 Vibraèní bruska 1,0 0 x 0 x BS 0 E Pøímoèará pila BBM 00 E Vrtaèka BWS 11 Úhlová bruska HLINÍKOVÝ KUFØÍK Jakostní hliníkový kuføík UNIVERZÁLNÍ PILA Výrobek Pøíkon Hloubka øezu (max. mm) Poèet zdvihù Hmotnost Rozmìry obau Obal. jed. () (døevo/kov) (min 1 ) (kg) (mm) (kusy) 008 BFS 00 E 0 11 / , 10 x 80 x SADA PILOVÝCH KOTOUÈÙ, KUSY Výrobek Hmotnost Rozmìry obau Obal. jed. (kg) (mm) (kusy) 008 pro BFS 00 E 1 kotouè na døevo, 1 kotouè na kov 0,0 80 x x FRÉZKA NA ZDIVO Výrobek Pøíkon Volnobìžné otáèky Hmotnost Rozmìry obau Obal. jed. () (min 1 ) (kg) (mm) (kusy) 008 BMF ,0 80 x 180 x SADA DIAMANTOVÝCH ROZBRUŠOVACÍCH KOTOUÈÙ Výrobek Prùmìr kotouèe Hmotnost Rozmìry obau Obal. jed. (mm) (kg) (mm) (kusy) 008 pro BMF segmentované 0, 1 x 10 x Výrobek Pøíkon Doba ohøátí Hmotnost Rozmìry obau Obal. jed. () (min.) (kg) (mm) (kusy) 008 BKP 00 (8) cca. 0, 1 x 00 x BLP sek. 1,0 x 0 x BKL 100 Set 1 () cca. min sek. 1,8 x x SADY SPONEK A HØEBÍKÙ Výrobek Hmotnost Rozmìry obau Obal. jed. (kg) (mm) (kusy) 008 pro tepelné lepicí pistole kusù v kartonu 0, 0 x x

SORTIMENT 2014/2015. www.stanley.eu

SORTIMENT 2014/2015. www.stanley.eu SORTIMENT 2014/2015 VYVINUTO PRO PROFESIONÁLY Společnost Stanley byla založena v roce 1843 jako železářský podnik. Společnost patří k americkému koncernu (US) Stanley Black & Decker se sídlem v New Britain,

Více

Ceník 2015. Platné od 1. 2. 2015. Nezávazné doporučené spotřebitelské ceny v Kč s 21% DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena.

Ceník 2015. Platné od 1. 2. 2015. Nezávazné doporučené spotřebitelské ceny v Kč s 21% DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Ceník 2015 Platné od 1. 2. 2015 Nezávazné doporučené spotřebitelské ceny v Kč s 21% DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Zahradní technika Typ Název Technické parametry, poznámky

Více

DEALS POWER AKUMULÁTOROVÁ SÍLA POWERTOOLS. 10.825 Kč. ObSAh. Výkonní profesionálové od r.1898. 18 V aku kladivo SDS-plus

DEALS POWER AKUMULÁTOROVÁ SÍLA POWERTOOLS. 10.825 Kč. ObSAh. Výkonní profesionálové od r.1898. 18 V aku kladivo SDS-plus Výkonní profesionálové od r.1898 Platný od 01.09. do 31.12.2012 POWER DEALS 18 V aku kladivo SDS-plus 10.825 Kč Typ: BBH 18 Li-302C Obj. číslo: 4935 4082 75 KE KAŽDÉMU STROJI DÁREK ZDARMA ObSAh nový sortiment

Více

TESTY KVALITY A ŽIVOTNOSTI VÝROBKŮ

TESTY KVALITY A ŽIVOTNOSTI VÝROBKŮ LET ZÁRUKA PĚTILETÁ ZÁRUKA Kvalita nářadí Powerplus XQ je zdůrazněna zárukou let na veškeré výrobní vady! Tato jedinečně výhodná záruka Vám dává jistotu, že jste koupili kvalitní, profesionální výrobek,

Více

Dodávané příslušenství Obj. č.

Dodávané příslušenství Obj. č. 3706 3901 3709 Ideální k rychlým, čistým řezům do suchých stavebních desek Ke zhotovení výřezů, např. při elektrické instalaci, k dokončování nebo lícování Jednoduché nastavení hloubky řezu Průměr tělesa

Více

Heavy Duty řezání kovů a demolice. Řezání kovu tenkým plátkem. éle: lepší geometrie zubů pro lepší rychlost a

Heavy Duty řezání kovů a demolice. Řezání kovu tenkým plátkem. éle: lepší geometrie zubů pro lepší rychlost a 141 OPRACOVÁNÍ D DŘEVA PILOVÉ PLÁTKY PRO ŠAVLOVÉ PILY ŘEŽOU UŽ DELŠÍ NEŽ 60 LET! TENKÝ PLÁTEK Řezání kovu tenkým plátkem éle: lepší geometrie zubů pro lepší rychlost a D dvojnásobnou životnost, bimetalový

Více

SILNĚJŠÍ BSB 18CLI-402. 9 990 Kč cena vč. DPH VRTAČKA/ ŠROUBOVÁK. 13/45 mm 1,5 13 mm Max. moment. 70 Nm. Počet otáček bez zatížení 0 400/

SILNĚJŠÍ BSB 18CLI-402. 9 990 Kč cena vč. DPH VRTAČKA/ ŠROUBOVÁK. 13/45 mm 1,5 13 mm Max. moment. 70 Nm. Počet otáček bez zatížení 0 400/ POWER DEALS Q2/2016 NEJSILNĚJŠÍ SILNĚJŠÍ SILNÁ BSB 18CBLLI- 402C 10 490 Kč BSB 18CLI-402 9 990 Kč BS 18G2LI-152 5 690 Kč 18 V BEZUHLÍKOVÁ PŘÍKLEPOVÁ VRTAČKA/ ŠROUBOVÁK 18 V PŘÍKLEPOVÁ VRTAČKA/ ŠROUBOVÁK

Více

VÝKONNÍ PROFESIONÁLOVÉ OD ROKU 1898

VÝKONNÍ PROFESIONÁLOVÉ OD ROKU 1898 2016 VÝKONNÍ PROFESIONÁLOVÉ OD ROKU 1898 www.aeg-powertools.cz 02 Patentovaný systém FIXTEC umožňuje výměnu nástroje v průběhu několika sekund Ochranný kryt nastavitelný bez nástroje ochranný kryt se dá

Více

VÝKONNÍ PROFESIONÁLOVÉ OD ROKU 1898 KATALOG 2009/10. www.aeg-powertools.cz

VÝKONNÍ PROFESIONÁLOVÉ OD ROKU 1898 KATALOG 2009/10. www.aeg-powertools.cz VÝKONNÍ PROFESIONÁLOVÉ OD ROKU 1898 KATALOG 2009/10 www.aeg-powertools.cz AEG NÁŘADÍ VÝKONNÍ PROFESIONÁLOVÉ OD ROKU 1898 AEG ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ pokračuje v tradici, aby i nadále nabízelo stimulující, vysoce

Více

3690,- Kč. 1990,- Kč. 2790,- Kč. 4290,- Kč. 5690,- Kč

3690,- Kč. 1990,- Kč. 2790,- Kč. 4290,- Kč. 5690,- Kč FDV16VB2 16 mm / 550 W PŘÍKLEPOVÁ VRTAČKA www.hitachi-powertools.cz 2612,- Kč Max. vrtací prům. v betonu 16 mm Max. vrtací prům. Max. vrtací prům. ve dřevě 25 mm Příkon 550 W Otáčky naprázdno 0-2.900 /min.

Více

AKUMULÁTO- ROVÁ SÍLA

AKUMULÁTO- ROVÁ SÍLA 6 AKUMULÁTO- ROVÁ SÍLA AEG ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ nabízí profesionálním uživatelům širokou škálu inovativního akumulátorového nářadí, které je schopné fungovat i v nejnáročnějších podmínkách. AKU NÁŘADÍ 18

Více

ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ AEG ZKRÁTKA PROFESIONÁL HISTORIE. NOVINKA Záruka 3 roky na nářadí AEG je potvrzením příslibu kvality

ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ AEG ZKRÁTKA PROFESIONÁL HISTORIE. NOVINKA Záruka 3 roky na nářadí AEG je potvrzením příslibu kvality KATALOG 2008/09 FL HISTORIE NOVINKA Záruka 3 roky na nářadí AEG je potvrzením příslibu kvality Výrobci AEG ve Winnendenu jsou přesvědčeni, že všichni uživatelé se mohou vždy spolehnout na jejich profesionální

Více

Pokosová pila C 12 LSH. akční cena: 29 990 Kč. Pokosová pila C 12 RSH. Kotoučová pila C 6 U2. akční cena: 4 990 Kč. akční cena: 27 990 Kč

Pokosová pila C 12 LSH. akční cena: 29 990 Kč. Pokosová pila C 12 RSH. Kotoučová pila C 6 U2. akční cena: 4 990 Kč. akční cena: 27 990 Kč Pokosová pila C 12 LSH Příkon 1 600 W Průměr pilového kotouče 305 mm Kolmý řez 107 312 mm Aretace vřetene Protiskluové obložení Soft-grip Laserový značkovač Elektronický čítač použitých úhlů Počet otáček

Více

nářadí AIR CENTER kompresory nářadí úprava vzduchu rozvody Máme dostatek vzduchu pro každého. autorizovaný distributor

nářadí AIR CENTER kompresory nářadí úprava vzduchu rozvody Máme dostatek vzduchu pro každého. autorizovaný distributor AIR CENTER Máme dostatek vzduchu pro každého. autorizovaný distributor kompresory nářadí úprava vzduchu rozvody RÁZOVÉ UTAHOVÁKY Rázový utahovák 3/8 pro použití v montážních linkách či opravných dílnách

Více

Aku vrta ky / šroubováky 9,6 18 V. Aku vrta ky / šroubováky 12 18 V v kufru s p íslušenstvím. P ímé brusky 150 W v kufru s p íslušenstvím

Aku vrta ky / šroubováky 9,6 18 V. Aku vrta ky / šroubováky 12 18 V v kufru s p íslušenstvím. P ímé brusky 150 W v kufru s p íslušenstvím Typ Popis Dop. MOC v. DPH Aku vrta ky / šroubováky 9,6 18 V ABS-9,6 E ABS-12 E ABS-14,4 E ABS-16,8 E ABS-16,8 S ABS-18 E ABS-18 S Aku lánek 9,6 V, otá ky: 0-500/min, doba nabíjení: 3 5 h, zp tný chod,

Více

OBSAH. strana. strana ÚVOD 2 PŘÍSLUŠENSTVÍ 81

OBSAH. strana. strana ÚVOD 2 PŘÍSLUŠENSTVÍ 81 OBSAH strana ÚVOD 2 AKKU STROJE 4 Akku stroje 3,6 V 4 Akku stroje 10,8 V 4 Akku stroje 12 V 5 Akku stroje 14,4 V 6 Akku stroje 18 V 12 Akku stroje 25,2 V 19 Akku stroje 36 V 20 Akku svítilny 22 Baterie

Více

Akumulátorová těsnicí pistole 2055

Akumulátorová těsnicí pistole 2055 Akumulátorová těsnicí pistole 2055 Napětí Kapacita akumulátoru Doba nabíjení Rychlost včetně akumulátoru 4,8 V,2 Ah 3 H 40-450 mm/min,7 kg Regulace rychlosti vytlačování materiálu umožňuje dokonalé přizpůsobení

Více

5.0Ah. Li-ion NOVINKA. HITACHI PŘEDSTAVUJE NOVÉ 5,0 Ah BATERIE! 63.990,- Kč. 5490,- Kč. 6390,- Kč PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA 3 ROKY! NOVÉ

5.0Ah. Li-ion NOVINKA. HITACHI PŘEDSTAVUJE NOVÉ 5,0 Ah BATERIE! 63.990,- Kč. 5490,- Kč. 6390,- Kč PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA 3 ROKY! NOVÉ Od 1.2. 2015 31.6.2015, nebo do vyprodání zásob www.hitachi-powertools.cz H90SG 70 J / 1670 W DEMOLIČNÍ KLADIVO vozík H90 Upínání šestihran Intenzita úderu 70J Počet úderů při plném zatížení 1000/ min-1

Více

nářadí na skutečnou práci

nářadí na skutečnou práci nářadí na skutečnou práci nářadí na skutečnou práci 0 0 roky záruka Swiss development www.dwt.cz, www.servicedwt.com Přípona BMC v názvu stroje znamená, že stroj dostanete i s pevným plastovým kufrem Aku

Více

OBCHODNÍ NABÍDKA NOVINKA ODOLNÉ ZVENKU INTELIGENTNÍ UVNITŘ EXISTUJE POUZE 1 VOLBA ŘADA LI-ION VÝKON INTELIGENCE EFEKTIVITA

OBCHODNÍ NABÍDKA NOVINKA ODOLNÉ ZVENKU INTELIGENTNÍ UVNITŘ EXISTUJE POUZE 1 VOLBA ŘADA LI-ION VÝKON INTELIGENCE EFEKTIVITA ODOLNÉ ZVENKU INTELIGENTNÍ UVNITŘ ZÁŘÍ - PROSINEC 2011 VÝKON OBCHODNÍ NABÍDKA INTELIGENCE OVLADATELNOST A KOMFORT EXISTUJE POUZE 1 VOLBA EFEKTIVITA NOVINKA ŘADA LI-ION www.dewalt.cz ČESKÁ REPUBLIKA Stanley

Více

NOVÁ GENERACE ELEKTRONÁŘADÍ. Katalog 2014 ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ A ZAHRADNÍ TECHNIKY. www.tryton-tools.cz

NOVÁ GENERACE ELEKTRONÁŘADÍ. Katalog 2014 ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ A ZAHRADNÍ TECHNIKY. www.tryton-tools.cz NOVÁ GENERACE ELEKTRONÁŘADÍ Katalog 2014 ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ A ZAHRADNÍ TECHNIKY www.tryton-tools.cz OBSAH AKU VRTAČKY NiCd AKU VRTAČKY LI-Ion ELEKTRICKÉ ŠROUBOVÁKY VRTAČKY BEZ PŘÍKLEPU PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY

Více

Rozm r kleštiny. ty hran. Šestihranný držák bit. Max. Ø vrták. Otá ky/min. Max. utahovací moment. Upnutí sklí idla.

Rozm r kleštiny. ty hran. Šestihranný držák bit. Max. Ø vrták. Otá ky/min. Max. utahovací moment. Upnutí sklí idla. ty hran Rozm r kleštiny Max. pr m r šroubu Šestihranný držák bit Otá ky/min. Max. Ø vrták Max. utahovací moment Upnutí sklí idla Utahovací moment Délka se sklí idlem Tlak vzduchu Max. pr m r šroubu Ø p

Více

Zlaté listí opadává padají zlaté ceny! Klasická žirafa WSE 500. Včetně přepravního kufru. + 50 listů* brusného papíru *po 25 listech P 80 a P 100

Zlaté listí opadává padají zlaté ceny! Klasická žirafa WSE 500. Včetně přepravního kufru. + 50 listů* brusného papíru *po 25 listech P 80 a P 100 www.flex-tools.cz Akční nabídka platná do 31.01.2014 Pouze do vyprodání zásob! Zlaté listí opadává padají zlaté ceny! Přepravní kufr NOVÉ 845,80 745, 894,- 737, NOVINKA NOVINKA 599, 718,80 Ochranný kryt

Více

Ceník elektronáfiadí

Ceník elektronáfiadí 2006 Ceník elektronáfiadí Doporuãené ceny elektronáfiadí a pfiíslu enství Platí od 15. fiíjna 2005. Tento ceník ru í platnost ceníkû pfiedchozích. MODRÁ je DOBRÁ Vrtání, sekání a roubování Vrtaãky Typ

Více

Použití stlačeného vzduchu Pneumatické nářadí

Použití stlačeného vzduchu Pneumatické nářadí Použití stlačeného vzduchu Pneumatické nářadí 4 Abyste se stlačeným vzduchem mohli co nejlépe pracovat. Nabízíme Vám pro každé použití vhodné nářadí přímo do ruky. Pneumatické nářadí od je obzvláště lehké,

Více

Vrta ky a p íklepové vrta ky 400 1050 W

Vrta ky a p íklepové vrta ky 400 1050 W FENOMÉN JMÉNEM DWT: Německé elektrické nářadí DWT vítězně táhne Evropou. Po úspěchu na tak náročných trzích, jakými jsou Německo či Skandinávie, si nyní získává i trhy východní Evropy. Filozofie DWT, že

Více

18 V 2-rychl. příklepová vrtačka. 18 V SDS-plus vrtací kladivo. 18 V 2-rychl. vrtačka / šroubovák

18 V 2-rychl. příklepová vrtačka. 18 V SDS-plus vrtací kladivo. 18 V 2-rychl. vrtačka / šroubovák 18 V 2-rychl. příklepová vrtačka 18 V SDS-plus vrtací kladivo LCDI18022 Obj. číslo: 5133001932 Nářadí na vrtání s příklepem a šroubovací aplikace 13 mm rychloupínací sklíčidlo Variabilní nastavení rychlosti,

Více

CENÍK 2011/2012. Nahrazuje ceník předchozí. DEWALT neručí za tiskové chyby

CENÍK 2011/2012. Nahrazuje ceník předchozí. DEWALT neručí za tiskové chyby CENÍK 2011/2012 Nahrazuje ceník předchozí DEWALT neručí za tiskové chyby 2 OBSAH NOVINKY XR - NOVÁ ŘADA LI-ION / AKUMULÁTOROVÉ NÁŘADÍ 18 V.........................................................3 AKUMULÁTOROVÉ

Více

M28 PříkLEPová vrtačka

M28 PříkLEPová vrtačka M28 hd28 PD M28 PříkLEPová vrtačka hd28 IW M28 1 2 rázový Utahovák 28 V 4-pólový výkonný motor Milwaukee nabízí výkon jako síťový stroj Poskytuje 85 Nm kroutící moment Kompaktní příklepová vrtačka je

Více

PRECIZNÍ NÁŘADÍ.» ruko pneumatické nářadí

PRECIZNÍ NÁŘADÍ.» ruko pneumatické nářadí PRECIZNÍ NÁŘADÍ» ruko pneumatické nářadí Pneumatické nářadí RUKO Výhody stlačeného vzduchu Síly a rychlosti válců jsou plynule nastavitelné. Vysoké dosažitelné pracovní rychlosti. Pneumatické nástroje

Více

XTC18BK - 18V příklepová vrtačka

XTC18BK - 18V příklepová vrtačka Katalog produktů XTC18BK - 18V příklepová vrtačka Při vrtání je vždy velmi důležitá síla a výkon vrtačky, což není žádný problém pro 18 V příklepovou vrtačku, která má takový výkon jaký od něj očekáváte!

Více

Opalovací pistole, pájky

Opalovací pistole, pájky Opalovací pistole, pájky Opalovací pistole FHG-2000T Sada nástavců 4 kusy HAM12 2 000 W/230 V 1,6 kg Poloha 1.: rychlost vzduchu 300 l/min. teplota vzduchu 450 C Poloha 2.: rychlost vzduchu 500 l/min.

Více

1020 W DvoUryChLostní PříkLEPová vrtačka. PříkLEPová vrtačka. Antivibrační systém a softgrip pro komfortní používání

1020 W DvoUryChLostní PříkLEPová vrtačka. PříkLEPová vrtačka. Antivibrační systém a softgrip pro komfortní používání Vrtačky PD2E 24 rst 1200 W DvoUryChLostní PříkLEPová vrtačka PD2E 24 r 1020 W DvoUryChLostní PříkLEPová vrtačka Antivibrační systém (AVS) a soft grip pro komfortní používání Kovová převodovka pro vynikající

Více

SanReMo NOVÁ. 21 390,- Kč 25 881,90 Kč vč. DPH. Nyní jen 2/2014. www.flex-tools.cz. Nabídka platí do 31.01.2015 Pouze do vyprodání zásob!

SanReMo NOVÁ. 21 390,- Kč 25 881,90 Kč vč. DPH. Nyní jen 2/2014. www.flex-tools.cz. Nabídka platí do 31.01.2015 Pouze do vyprodání zásob! 2/2014 SanReMo NOVÁ Brusný papír, P 100, 25 ks. Kouty nebo přechody mezi stěnami a stropy: s GE 5 R a s jejím otočným koutovým segmentem můžete brousit i v místech, která se musela dříve dobrušovat pomocí

Více

Stavební brožura. Nářadí pro nejnáročnější

Stavební brožura. Nářadí pro nejnáročnější Stavební brožura Nářadí pro nejnáročnější Kapovací pila KS 120 Extra třída do všech detailů Přiřezávání soklových a stropních lišt vysokých až 120 mm Zkracování prken a panelů až 305 x 88 mm Přiřezávání

Více

Katalog 2014. nářadí určené pro kutily. www.vulcan-tools.cz

Katalog 2014. nářadí určené pro kutily. www.vulcan-tools.cz Katalog 2014 nářadí určené pro kutily obsah Elektrické a aku vrtačky Příklepové vrtačky a bourací kladiva Úhlové brusky Leštičky Opalovací pistole Vibrační brusky Přímočáré pily a hoblíky Okružní pily

Více

FLEX 67, 89,95 PODZIMNÍ AKCE EXISTUJE POUZE JEDINÝ ORIGINÁL. ORIGINÁL OD FIRMY FLEX. L 10-10 125 Do ruky padnoucí síla

FLEX 67, 89,95 PODZIMNÍ AKCE EXISTUJE POUZE JEDINÝ ORIGINÁL. ORIGINÁL OD FIRMY FLEX. L 10-10 125 Do ruky padnoucí síla www.flex-tools.cz Úhlová bruska 800 Wattů L 10-10 125 Do ruky padnoucí síla 1010 Wattů Max. Ø brusného kotouče 125 mm Otáčky na prázdno 10000/min Krátká a štíhlá do ruky Nastavení ochranného krytu bez

Více

NOVÉ BALENÍ SYSTAINER T-LOC

NOVÉ BALENÍ SYSTAINER T-LOC NOVÉ BALENÍ SYSTAINER T-LOC SYSTAINER T-LOC Ergonomicky tvarované vyklápěcí držadlo s otvory pro připojení pomocného transportního popruhu dokonale padne do ruky. Nosnost držadla do 50 kg. Promyšlená konstrukce

Více

Veškeré elektrické a akumulátorové nářadí DeWALT, má po registraci na www.dewalt.cz/3 OBCHODNÍ prodlouženou NABÍDKA záruku na 3 roky.

Veškeré elektrické a akumulátorové nářadí DeWALT, má po registraci na www.dewalt.cz/3 OBCHODNÍ prodlouženou NABÍDKA záruku na 3 roky. na www.dewalt.cz/3 OBCHODNÍ prodlouženou NABÍDKA záruku na 3 roky.* StanleyBlackandDeckerCZSK 3 DCD771C2 4990 Kč DCD790S2 6590 Kč DCD776C2 DCD776C2 5590 Kč DCD795S2 DCD795S2 6990 Kč 18V VRTAČKA 18V VRTAČKA

Více

Technická specifikace předmětu plnění

Technická specifikace předmětu plnění Příloha č. 2 Technická specifikace předmětu plnění k výběrovém řízení na Dodávku strojů a zařízení, včetně dopravy, instalace a zaškolení Název programu: Registrační číslo projektu: Název projektu: OPPK

Více

KATALOG 2007 ZKRÁTKA PROFESIONÁL

KATALOG 2007 ZKRÁTKA PROFESIONÁL KATALOG 2007 ZKRÁTKA PROFESIONÁL HISTORIE ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ AEG ZKRÁTKA PROFESIONÁL Ve světě, kde si profesionálové uvědomují, že více nutně neznamená lépe, soustřeďuje AEG Elektrické Nářadí ve Winnendenu

Více

Dny profesionálů PROTOOL Platí od 16. 8. 2010 do 30. 9. 2010 Speciální nabídka Optimální řešení pro profesionální práci

Dny profesionálů PROTOOL Platí od 16. 8. 2010 do 30. 9. 2010 Speciální nabídka Optimální řešení pro profesionální práci PROaction Dny profesionálů PROTOOL Platí od 16. 8. 2010 do 30. 9. 2010 Speciální nabídka Optimální řešení pro profesionální práci PDP 18-2 E-1 Kompaktní dvourychlostní příklepová vrtačka robustní dvoustupňová

Více

Katalog příslušenství 2011

Katalog příslušenství 2011 Katalog příslušenství 2011 Obsah VRTÁNÍ A SEKÁNÍ VRTAČKY ŠROUBOVÁKY str. 8 str. 27 str. 41 ÚHLOVÉ BRUSKY, PROSTŘIHOVAČE, NŮŽKY NA PLECH str. 48 HOBLÍKY str. 56 PILY str. 58 FRÉZY BRUSKY VZDUCHOVÉ NÁŘADÍ

Více

352 Modré elektrické nářadí pro profesionály. Řezání

352 Modré elektrické nářadí pro profesionály. Řezání 352 Modré elektrické nářadí pro profesionály Modré elektrické nářadí pro profesionály 353 Profesionální pily Bosch: Nejvyšší standard ohledně výkonu a přesnosti Pily Bosch se vyznačují výkonem, přesností

Více

Katalog strojů. září 2009

Katalog strojů. září 2009 Katalog strojů září 2009 Stolní a sloupové vrtačky Převodové vrtačky Magnetické vrtačky Jádrové vrtáky Karnasch Tváření otvorů Thermdrill Stolní vrtačko-frézky Převodové vrtačko-frézky Univerzální frézky

Více

UVEDENÉ CENY JSOU VČ. DPH AKČNÍ NABÍDKA PLATÍ OD 1. 1. 2012 DO 30. 4. 2012 NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB SVĚTOVÁ ZNAČKA ELEKTRICKÉHO NÁŘADÍ

UVEDENÉ CENY JSOU VČ. DPH AKČNÍ NABÍDKA PLATÍ OD 1. 1. 2012 DO 30. 4. 2012 NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB SVĚTOVÁ ZNAČKA ELEKTRICKÉHO NÁŘADÍ UVEDENÉ CENY JSOU VČ. DPH AKČNÍ NABÍDKA PLATÍ OD 1. 1. 2012 DO 30. 4. 2012 NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB SVĚTOVÁ ZNAČKA ELEKTRICKÉHO NÁŘADÍ 4 790, 4 290, ZDARMA sada vrtáků a sekáčů D-19174 5 890, ZDARMA sada

Více

NEWS. NejkomPaktNejší, Nejlehčí, Nejrychlejší SDS-PluS vrtací. Pro ProfeSioNály, co. Platný od 01.01. 30.04.2011 STR. 2 3 STR. 7 STR. 10 11 STR.

NEWS. NejkomPaktNejší, Nejlehčí, Nejrychlejší SDS-PluS vrtací. Pro ProfeSioNály, co. Platný od 01.01. 30.04.2011 STR. 2 3 STR. 7 STR. 10 11 STR. Platný od 01.01. 30.04.2011 NEWS aku PŘíklePovÉ vrtačky STR. 2 3 DiamaNtová vrtačka STR. 7 AkuPiNa STR. 10 11 AkuPiNa STR. 12 13 AkuPiNa STR. 14 15 NejkomPaktNejší, Nejlehčí, Nejrychlejší SDS-PluS vrtací

Více

STROJE&NÁŘADÍ. Plná tříletá záruka. Nová řada profesionálního nářadí WORX. Více než 1500 výrobků na 158 stranách! KATALOG 2009A VÝTISK ZDARMA

STROJE&NÁŘADÍ. Plná tříletá záruka. Nová řada profesionálního nářadí WORX. Více než 1500 výrobků na 158 stranách! KATALOG 2009A VÝTISK ZDARMA N e j š i r š í s o r t i m e n t, s l u ž b y, g a r a n c e a p r o d e j n í s í ť STROJE&NÁŘADÍ KATALOG 2009A VÝTISK ZDARMA PLATNOST OD 15. 9. 2008 Plná tříletá záruka na výrobky PROMA a FERM Více

Více

Technická specifikace předmětu plnění

Technická specifikace předmětu plnění Příloha č. 2 Technická specifikace předmětu plnění k výběrovému řízení na Dodávku strojů a zařízení, včetně dopravy, instalace a zaškolení Název programu: OPPK Registrační číslo projektu: CZ.2.16/3.3.00/25019

Více

CENÍK 2007. Platnost ceníku od 1. 4. 2007 do 31. 3. 2008 1

CENÍK 2007. Platnost ceníku od 1. 4. 2007 do 31. 3. 2008 1 CENÍK 2007 Platnost ceníku od 1. 4. 2007 do 31. 3. 2008 1 RUČNÍ ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY KR50RE Příklepová vrtačka s rychloupínacím sklíčidlem 500 W : 1 000 Kč s DPH 1 190 Kč / 500 W / Rychloupínací

Více

308 Modré elektrické nářadí pro profesionály. Obrábění dřeva

308 Modré elektrické nářadí pro profesionály. Obrábění dřeva 308 Modré elektrické nářadí pro profesionály Obrábění dřeva Modré elektrické nářadí pro profesionály 309 Horní frézky, hoblíky a brusky pro viditelně dobré výsledky Profesionální obrábění povrchu znamená:

Více

Metabo rychloupínací sklíčidlo Futuro Top

Metabo rychloupínací sklíčidlo Futuro Top Příslušenství vrtaček a příklepových vrtaček Sklíčidla na vrtáky KVALITA BEZ OMEZENÍ Sklíčidla Metabo jsou k dispozici pro všechny běžné vrtačky, i stacionární, a příklepové vrtačky a pro každé pracovní

Více

Specifikace technických prostředků pro 10 ks AP a 1 ks AŽ

Specifikace technických prostředků pro 10 ks AP a 1 ks AŽ Příloha č. 2 zadávací dokumentace Specifikace technických prostředků pro 10 ks AP a 1 ks AŽ 11 ks Hasící přístroj 2kg (CA 2 LE), vč. držáku pro šroubování na svislou stěnu 7 ks Lékarnička vel. II 11 ks

Více

DEJTE JÍ ŠANCI VYŘÁDIT SE

DEJTE JÍ ŠANCI VYŘÁDIT SE DEJTE JÍ ŠANCI VYŘÁDIT SE Platnost akční nabídky od 1. 9. do 31. 12. 2014 ASV 10-2A Kompaktní dvourychlostní vrtací šroubovák Dejte jí šanci vyřádit se Napětí / kapacita akumulátoru 10,8 V / 1,5 Ah Nabíjecí

Více

ELITA V ÚHLOVÝCH BRUSKÁCH MAGAZÍN 29.990,- 5.990,- Štípač HS 6001 W/D. Kombinované kladivo KHE 26 SP. Kapovací a pokosová pila KGS 255

ELITA V ÚHLOVÝCH BRUSKÁCH MAGAZÍN 29.990,- 5.990,- Štípač HS 6001 W/D. Kombinované kladivo KHE 26 SP. Kapovací a pokosová pila KGS 255 MAGAZÍN ELITA V ÚHLOVÝCH BRUSKÁCH Na světě není žádná úhlová bruska, která by vibrovala méně. Menší vibrace a tím i delší užitný čas. Autobalancer výrazně redukuje kmitání úhlové brusky. Pracování s ním

Více

LETÁKOVÁ AKCE VLA 16-06 Dům, dílna & zahrada. Termín: 10. 30. červen 2016

LETÁKOVÁ AKCE VLA 16-06 Dům, dílna & zahrada. Termín: 10. 30. červen 2016 LETÁKOVÁ AKCE VLA 16-06 Dům, dílna & zahrada Termín: 10. 30. červen 2016 106901 EXTOL CRAFT 106902 EXTOL CRAFT 106910 EXTOL CRAFT 106920 EXTOL CRAFT 106930 EXTOL CRAFT 115x1,0x22,2mm 125x1,0x22,2mm 115x1,6x22,2mm

Více

Ceník 2014. Nářadí Dremel. Platný od 1. února 2014. Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena.

Ceník 2014. Nářadí Dremel. Platný od 1. února 2014. Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Ceník 2014 Nářadí Dremel Platný od 1. února 2014 Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Řezbářství Rytí Frézování Broušení Ostření Čištění Leštění Řezání

Více

Ceník elektronářadí a příslušenství. Platí od 1. ledna 2010. Tento ceník ruší platnost ceníků předchozích.

Ceník elektronářadí a příslušenství. Platí od 1. ledna 2010. Tento ceník ruší platnost ceníků předchozích. Ceník elektronářadí a příslušenství 2010 Platí od 1. ledna 2010. Tento ceník ruší platnost ceníků předchozích. 21 Vrtání, sekání a šroubování Vrtačky Typ Příkon Vrtání ocel / dřevo Objednací číslo EAN

Více

PILA NA KOV FATMAX LED SVÍTILNY

PILA NA KOV FATMAX LED SVÍTILNY SAMOSVORNÉ KLEŠTĚ STANLEY S PRODLOUŽENÝMI ČELISTMI PILA NA KOV PRO PROFESIONÁLY 0-84-812, 170 mm x 4 250,00 298,00 3253560848125 0-84-813, 215 mm x 4 302,00 359,00 3253560848132 SAMOSVORNÉ KLEŠTĚ STANLEY

Více

Pneumatické utahováky příklepové

Pneumatické utahováky příklepové Pneumatické utahováky příklepové příklepový utahovák 1" - industrial nastavitelný utahovací moment L : prodloužený (dlouhý nos) AT 5186 AT 5186 L spotřeba vzduchu (m 3 /hod) 61 61 0,65 utahovací moment

Více

LETÁKOVÁ AKCE VLA Dům, dílna a zahrada. Termín:

LETÁKOVÁ AKCE VLA Dům, dílna a zahrada. Termín: LETÁKOVÁ AKCE VLA 19-06 Dům, dílna a zahrada Termín: 14. 6. 15. 7. 2019 106901 EXTOL CRAFT 106902 EXTOL CRAFT 106910 EXTOL CRAFT 106920 EXTOL CRAFT 106930 EXTOL CRAFT 115x1,0x22,2mm 125x1,0x22,2mm 115x1,6x22,2mm

Více

VÝKONNÍ PROFESIONÁLOVÉ OD ROKU 1898

VÝKONNÍ PROFESIONÁLOVÉ OD ROKU 1898 2016 VÝKONNÍ PROFESIONÁLOVÉ OD ROKU 1898 www.aeg-powertools.cz 02 Patentovaný systém FIXTEC umožňuje výměnu nástroje v průběhu několika sekund Ochranný kryt nastavitelný bez nástroje ochranný kryt se dá

Více

Ceník elektronářadí a příslušenství. Platí od 1. září 2010. Tento ceník ruší platnost ceníků předchozích.

Ceník elektronářadí a příslušenství. Platí od 1. září 2010. Tento ceník ruší platnost ceníků předchozích. Ceník elektronářadí a příslušenství 2010 Platí od 1. září 2010. Tento ceník ruší platnost ceníků předchozích. Vrtání, sekání a šroubování Vrtačky Typ Příkon Vrtání ocel / dřevo Objednací číslo EAN - Code

Více

Ceník elektronářadí a příslušenství. Platí od 20. dubna 2009. Tento ceník ruší platnost ceníků předchozích.

Ceník elektronářadí a příslušenství. Platí od 20. dubna 2009. Tento ceník ruší platnost ceníků předchozích. Ceník elektronářadí a příslušenství 2009 Platí od 20. dubna 2009. Tento ceník ruší platnost ceníků předchozích. 21 Vrtání, sekání a šroubování Vrtačky Typ Příkon Vrtání ocel / dřevo Objednací číslo EAN

Více

Akčí nabídka platná do 31.08.2014. Pouze do vyprodání zásob!

Akčí nabídka platná do 31.08.2014. Pouze do vyprodání zásob! AKCE V praktickém přepravním kufru 1100 Wattů 7,1 J 5,9 kg Otáčky 235-500/min. Počet úderů 1350-2870/min. 12 pozic sekáče Váš odborný prodejce FLEX: Projekce laserového kříže Samonivelace Vypnutí samonivelace

Více

AKCE JARO 2014 65, 89,95 139, nyní jen. nyní jen. nyní jen 72, 99, 149, L 3709/125 800 Wattů úhlová bruska Akce číslo: 10 Obj. číslo: 334.

AKCE JARO 2014 65, 89,95 139, nyní jen. nyní jen. nyní jen 72, 99, 149, L 3709/125 800 Wattů úhlová bruska Akce číslo: 10 Obj. číslo: 334. Akčí nabídka platná do 31.08.2014 Pouze do vyprodání zásob! www.flex-tools.cz Krátká a padnoucí do ruky Nastavení krytu bez nástrojů Otáčky na prázdno 12000/min. Obzvlášť šikovná! Robustní & odolná! Výkonný

Více

www.naradionline.cz Katalog 2014-2015

www.naradionline.cz Katalog 2014-2015 Katalog 2014-2015 Obsah Úvod Katalog prací 4 7 Sestava univerzálního nářadí 13 DREMEL 200 Series DREMEL 3000 DREMEL 4000 DREMEL 4200 DREMEL 7700 DREMEL 8100 DREMEL 8200 Příslušenství k univerzálnímu nářadí

Více

CENÍK 2008 ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ PRO KUTILY

CENÍK 2008 ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ PRO KUTILY CENÍK 2008 ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ PRO KUTILY Doporučené prodejní ceny s DPH Platné od 1. 4. 2008 Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Příklepové vrtačky Typ Výbava Sklíčidlo Příkon / počet

Více

dřevoobráběcí kombinace DKS-3/1 (více na straně 41). 82 900,- Dřevoobráběcí stroje

dřevoobráběcí kombinace DKS-3/1 (více na straně 41). 82 900,- Dřevoobráběcí stroje Kombi brusky Dlabačky, truhlářské svěrky Hoblovky s protahem Kotoučové a formátovací pily Pilové kotouče Truhlářské frézky Dřevoobráběcí kombinace Pásové pily na dřevo Odsavače prachu Soustruhy na dřevo,

Více

drylin Lineární posuvné stoly SLW

drylin Lineární posuvné stoly SLW drylin drylin posuvné stoly Postaveno na lineárním kluzném vedení drylin W Vysoká torzní tuhost díky profilu drylin W Různé délky vozíků Trapézový, metrický nebo high-helix pohybový šroub Vhodné pro ruční

Více

OBCHODNÍ NABÍDKA 1.9.2014-31.12.2014

OBCHODNÍ NABÍDKA 1.9.2014-31.12.2014 OBCHODNÍ NABÍDKA 1.9.2014-31.12.2014 ROZŠÍŘENÍ ŘADY XR NOVÉ BATERIE S VELKOU KAPACITOU jsou navrženy tak, aby uchovaly více energie poskytují nářadí řady XR delší provozní dobu, aniž by došlo ke kompromisu

Více

14,4 V XRP BEZUHLÍKOVÁ PŘÍKLEPOVÁ VRTAČKA DCD937P2 18V KOMBO SADA DCS310D2

14,4 V XRP BEZUHLÍKOVÁ PŘÍKLEPOVÁ VRTAČKA DCD937P2 18V KOMBO SADA DCS310D2 14,4V VRTAČKA DCD734C2 akumulátor 2 x 1,3 Ah, otáčky 0-400 - 1 300 ot./min, kroutící moment 38/22 Nm, max. vrták dřevo/ kov 30/13 mm, hmotnost 1,57 kg 3 14,4 V XRP BEZUHLÍKOVÁ PŘÍKLEPOVÁ VRTAČKA DCD937P2

Více

VIII/11. Pneumatické nářadí

VIII/11. Pneumatické nářadí VIII/11 Pneumatické nářadí Obsah: Pneumatické nářadí Orlík Stříkací pistole.............................................................. 2 Utahováky... 3 Sekací kladiva..............................................................

Více

9.Stroje a nástroje 9.2 Elektrické ru ní ná adí

9.Stroje a nástroje 9.2 Elektrické ru ní ná adí 9.Stroje a nástroje 9.2 Elektrické ru ní ná adí Elektrické ru ní ná adí je dnes již neodmyslitelným pomocníkem každého emeslníka. V naší nabídce naleznete profesionální ná adí zna ek DEWALT, MAKITA a FESTOOL.

Více

S námi to dotáhnete nejdál

S námi to dotáhnete nejdál S námi to dotáhnete nejdál www.narex.cz/akce Platnost akční nabídky od 1. 3. do 31. 5. 2016 S námi to dotáhnete nejdál EV 13 E-2H3 Vrtačka se širokým rozsahem použití 650 W Max. ø vrtání v oceli 13 mm

Více

KOV. Hmatatelný pokrok: FEIN ErgoGrip. Pro novou generaci úhlových a přímých brusek FEIN. NOVINKA

KOV. Hmatatelný pokrok: FEIN ErgoGrip. Pro novou generaci úhlových a přímých brusek FEIN. NOVINKA KOV Hmatatelný pokrok: FEIN ErgoGrip. Pro novou generaci úhlových a přímých brusek FEIN. NOVINKA Nové brusky FEIN s inovativní FEIN ErgoGrip pro broušení bez únavy. Lepší držení znamená větší bezpečnost,

Více

Elektrické nářadí Zahradní stroje str. 353-359. 352 www.profix.com.pl

Elektrické nářadí Zahradní stroje str. 353-359. 352 www.profix.com.pl Elektrické nářadí Zahradní stroje str. 353-359 Vrtací šroubováky, vrtačky, vrtací kladiva brusky, leštičky, horkovzdušné pistole, hoblíky, přímočaré pily, pily Elektrické sekačky, strunové sekačky, čerpadla,

Více

PROnews NOVINKY! Šroubovák DuraDrive zaručuje více zašroubovaných vrutů za den.

PROnews NOVINKY! Šroubovák DuraDrive zaručuje více zašroubovaných vrutů za den. PROnews NOVINKY DuraDrive nová řešení pro suchou stavbu QuaDrive větší výkon díky systému Nová akumulátorová svítilna s velkou svítivostí Jarní akce výhodné sety AKCE PROnews NOVINKY! Volná ruka. Se zásobníkem

Více

ZKRÁTKA PROFESIONÁL CENÍK 2009. platný od

ZKRÁTKA PROFESIONÁL CENÍK 2009. platný od ZKRÁTKA PROFESIONÁL CENÍK 2009 platný od 29.1.2009 VRTACÍ KLADIVA BH 22 E VarioBox přední držadlo, doraz, 4m 8 4935 3960 38 12279 0 5 202 6 190 BH 22 XE ( FIXTEC ) VarioBox BH 24 XE VarioBox 8 4935 3960

Více

Katalog strojů. září 2009

Katalog strojů. září 2009 Katalog strojů září 2009 Stolní a sloupové vrtačky Převodové vrtačky Magnetické vrtačky Jádrové vrtáky Karnasch Tváření otvorů Thermdrill Stolní vrtačko-frézky Převodové vrtačko-frézky Univerzální frézky

Více

CENÍK 2008/2009. Platnost od 1.5. 2008 Nahrazuje ceník předchozí. DeWALT neručí za tiskové chyby

CENÍK 2008/2009. Platnost od 1.5. 2008 Nahrazuje ceník předchozí. DeWALT neručí za tiskové chyby CENÍK 2008/2009 Platnost od 1.5. 2008 Nahrazuje ceník předchozí DeWALT neručí za tiskové chyby AKUMULÁTOROVÉ NÁŘADÍ 36V - 28V DC234KL AKU KOMBINOVANÉ KLADIVO SDS-Plus + sklíčidlo 2 x 36 V / Li-Ion : 21

Více

1 519,95 1 266,63 DCH365M2-QW PNET 255,95 213,29 DCD990NT-XJ PNET 269,95 224,96 DCD995NT-XJ PNET 419,95 349,96 DCD791D2-QW PNET

1 519,95 1 266,63 DCH365M2-QW PNET 255,95 213,29 DCD990NT-XJ PNET 269,95 224,96 DCD995NT-XJ PNET 419,95 349,96 DCD791D2-QW PNET TRADITIONAL TRADE CENNÍK DEWALT od 1.2.2016 Kód Popis poznámka 2016 s DPH 2016 bez DPH Kód kategória 36 V DCH363D2-QW 36V kombinované kladivo 2x aku Li-Ion 2,0 Ah 2,3 J 965,95 804,96 DCH363D2-QW PNET DCH364M2-QW

Více

AKČNÍ NABÍDKA! 4299,- 1799,- 1799,- 4699,- 1899,- 1999,- FatMax CLLI SADA KŘÍŽOVÉHO LASERU SE STATIVEM 50DÍLNÁ SADA 1/4 A 1/2 HLAVIC

AKČNÍ NABÍDKA! 4299,- 1799,- 1799,- 4699,- 1899,- 1999,- FatMax CLLI SADA KŘÍŽOVÉHO LASERU SE STATIVEM 50DÍLNÁ SADA 1/4 A 1/2 HLAVIC ! FatMax CLLI SADA KŘÍŽOVÉHO LASERU SE STATIVEM 4699,- 4299,- 1799,- Pracovní dosah 25 m, přesnost nivelace +/- 4 mm @ 10 m Indikace náklonu mimo dosah samonivelace Uzamykatelný mechanismus samonivelace

Více

www.d.cz www.d.sk VÁŠ PRODEJCE DEWALT: DEWALT SR Stará Vajnorská cesta 8 832 00 Bratislava Telefon - 244 638 121 Fax - 244 638 122

www.d.cz www.d.sk VÁŠ PRODEJCE DEWALT: DEWALT SR Stará Vajnorská cesta 8 832 00 Bratislava Telefon - 244 638 121 Fax - 244 638 122 PŘÍSLUŠENSTVÍ DEWALT nabízí kompletní řadu pilových kotoučů pro kotoučové pily, pilových listů pro mečové a přímočaré pily, nožů pro hoblíky a hřebíků pro nastřelovací pistole, které jsou k dispozici pro

Více

Kompletní opracování různých povrchů z ušlechtilé oceli s FEIN.

Kompletní opracování různých povrchů z ušlechtilé oceli s FEIN. KOV Kompletní opracování různých povrchů z ušlechtilé oceli s FEIN. Pro skvělé výsledky. OBSAH Ušlechtilá ocel nabízí netušené perspektivy. Se znalostmi a nářadím FEIN toho využijete. Ušlechtilá ocel je

Více

Pneumatické nářadí. a příslušenství. Obsah. Pneumatické nářadí

Pneumatické nářadí. a příslušenství. Obsah. Pneumatické nářadí Kompresory a pneunářadí Pneumatické nářadí a příslušenství Obsah Název strana B H M N O P S U Brusky excentrické 62 Brusky pásové 63 Brusky stopkové 62, 63 Brusky úhlové 61 Brusky vibrační 62, 63 Hřebíkovače

Více

2015 Ceník elektronářadí a příslušenství

2015 Ceník elektronářadí a příslušenství CZ 2015 Ceník elektronářadí a příslušenství Platnost od 1. 6. 2015 Vrtání a šroubování Vrtačky Typ Příkon Vrtání ø ocel/ dřevo EV 13 F-H3 650 W 13 / 25 00 624 196 953524 2 719,- 3 290,- EV 13 E-2H3 650

Více

TRiple m TŘI SILNÉ STRÁNKY STROJŮ BEZ KABELU. NOVÝ AKUMULÁTOROVÝ PROGRAM METABO NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA

TRiple m TŘI SILNÉ STRÁNKY STROJŮ BEZ KABELU. NOVÝ AKUMULÁTOROVÝ PROGRAM METABO NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVÝ AKUMULÁTOROVÝ PROGRAM METABO TŘI SILNÉ STRÁNKY STROJŮ BEZ KABELU. TRiple m Silný koncept pro: Metabo akumulátory Metabo převodovky Metabo motory NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA NOVINKA

Více

1 DIAMANTOVÉ KOTOUČE. Diamantové kotouče - řezné - segmentové - HOBBY. Diamantové kotouče - řezné - segmentové - PROFI

1 DIAMANTOVÉ KOTOUČE. Diamantové kotouče - řezné - segmentové - HOBBY. Diamantové kotouče - řezné - segmentové - PROFI 1 DIAMANTOVÉ KOTOUČE 1 1 1 1 1 1 Diamantové kotouče - řezné - segmentové - HOBBY DKS5 Diamant.kot.segmentový 5x22,2mm 517152502 DKS5 Diamant.kot.segmentový 5x22,2mm 5171525013 DKS150 Diamant.kot.segmentový

Více

SYSTÉM PERFORM & PROTECT AKUMULÁTOROVÉ NÁŘADÍ PRÁCE A BEZPEČNOST PROPAGACE STAVEBNÍ NÁŘADÍ OBCHODNÍ NABÍDKA

SYSTÉM PERFORM & PROTECT AKUMULÁTOROVÉ NÁŘADÍ PRÁCE A BEZPEČNOST PROPAGACE STAVEBNÍ NÁŘADÍ OBCHODNÍ NABÍDKA AKUMULÁTOROVÉ NÁŘADÍ SYSTÉM PERFORM & PROTECT PRÁCE A BEZPEČNOST OBCHODNÍ NABÍDKA PROPAGACE STAVEBNÍ NÁŘADÍ KVĚTEN SRPEN 2013 www.dewalt.com GUARANTEED TOUGH. OVLADATELNOST Při vrtání nebo řezání hrozí

Více

VÝKON PRO HLUBOKÉ VRTY

VÝKON PRO HLUBOKÉ VRTY 36 VÝKON PRO HLUBOKÉ VRTY AEG elektrické nářadí nabízí výkon pro hluboké vrty, nabízí výkonné příklepové vrtačky s dlouhou životností pro každodenní prfofesionální práci VRTAČKY VRTAČKY PŘÍKLEPOVÉ VRTAČKY

Více

Ceník elektronářadí a příslušenství. Platí od 1. září 2008. Tento ceník ruší platnost ceníků předchozích. Stroje na celý život

Ceník elektronářadí a příslušenství. Platí od 1. září 2008. Tento ceník ruší platnost ceníků předchozích. Stroje na celý život Ceník elektronářadí a příslušenství 2008 Platí od 1. září 2008. Tento ceník ruší platnost ceníků předchozích. Stroje na celý život 21 Vrtání, sekání a šroubování Vrtačky Typ Příkon Vrtání ocel / dřevo

Více

Pilové plátky pro řezání dřeva a plastů

Pilové plátky pro řezání dřeva a plastů Příslušenství řezání Pilové plátky pro řezání dřeva a plastů Pilový plátek pro přímočaré pily z uhlíkové oceli, broušený úhel hřbetu a ozubení. Vhodný pro řezání křivek ve dřevě a plastech. Obj. číslo

Více

NABÍDKA NÁŘADÍ KLADIVA VRTAČKY AKU PROGRAM LASERY ÚHLOVÉ BRUSKY DŘEVOOBRÁBĚNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ - EXTRA NABÍDKA

NABÍDKA NÁŘADÍ KLADIVA VRTAČKY AKU PROGRAM LASERY ÚHLOVÉ BRUSKY DŘEVOOBRÁBĚNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ - EXTRA NABÍDKA 2/2010 ČERVEN ZÁŘÍ 2010 NABÍDKA NÁŘADÍ VÝKONNÉ A BEZPEČNÉ UNIKÁTNÍ ODSÁVÁNÍ PRACHU PRO NOVÁ KLADIVA DEWALT KLADIVA VRTAČKY AKU PROGRAM LASERY ÚHLOVÉ BRUSKY DŘEVOOBRÁBĚNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ - EXTRA NABÍDKA VÝHODNÉ

Více

AKČNÍ NABÍDKA PROFINÁŘADÍ

AKČNÍ NABÍDKA PROFINÁŘADÍ AKČNÍ NABÍDKA PROFINÁŘADÍ 2 2014 >> UVEDENÉ CENY JSOU VČ. DPH, AKČNÍ NABÍDKA PLATÍ OD 6. 5. DO 5. 10. 2014 NEBO DO VYPRODÁNÍ ZÁSOB

Více

Ceník elektronářadí a příslušenství 2013. Platí od 1. 1. 2013. Tento ceník ruší platnost ceníků předchozích.

Ceník elektronářadí a příslušenství 2013. Platí od 1. 1. 2013. Tento ceník ruší platnost ceníků předchozích. Ceník elektronářadí a příslušenství 2013 Platí od 1. 1. 2013. Tento ceník ruší platnost ceníků předchozích. Vrtání, sekání a šroubování Vrtačky Typ Příkon Vrtání ocel / dřevo Objednací číslo EAN - Code

Více

Spezial 2 /140-3,2 HSS-Bi Made in Germany Art.-Nr. 561001. Universal 200-1,8/2,5 HSS-Bi flex Made in Germany Art.-Nr. 561003

Spezial 2 /140-3,2 HSS-Bi Made in Germany Art.-Nr. 561001. Universal 200-1,8/2,5 HSS-Bi flex Made in Germany Art.-Nr. 561003 Spezial 2 /40-3,2 Art.-Nr. 600 Universal 200-,8/2, flex Art.-Nr. 6003 22-3,2/,0 flex Art.-Nr. 67 90 Řezání Elektrická univerzální šavlová pila 6 Elektrická šavlová pila na trubky 8 Pneumatická šavlová

Více

Ceník 2013. Platné od 1. 2. 2013. Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena.

Ceník 2013. Platné od 1. 2. 2013. Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Ceník 2013 Platné od 1. 2. 2013 Doporučené prodejní ceny s DPH. Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Zahradní technika Typ Název Technické parametry, poznámky Objednací číslo Doporučená

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Název zakázky: Typ zakázky Datum vyhlášení zakázky: Název programu: Registrační číslo

Více

Profesionálním rukám nabízíme to, co potřebují.

Profesionálním rukám nabízíme to, co potřebují. To nejlepší z 2010 (Platí do 30.06.2011) Profesionálním rukám nabízíme to, co potřebují. Pneumatické nářadí inspekční nářadí mechanické nářadí sady nářadí uložení nářadí měřicí přístroje obráběcí nástroje

Více