Zápis. z 6. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne v SOŠ informatiky a spojů Kolín

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis. z 6. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne v SOŠ informatiky a spojů Kolín"

Transkript

1 Zápis z 6. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne v SOŠ informatiky a spojů Kolín Přítomni: Omluveni: Nepřítomen: Dále přítomni: Jan Cemper, Václav Čtvrtečka, Martin Heller, Jana Jeřábková, Lukáš Kačer, Josef Musil, René Rak, Jindřich Smejkal, Miroslav Sodoma, Jindřich Synek, Petr Šotola, Jiří Tuček, Vladimír Zeman Pavel Holoubek, Jan Prachař Jiří Březina Petr Kesner vedoucí OŠKS, Lenka Borseníková - OŠKS 1. Schválení programu 2. Kontrola zápisu 3. Kontrola čerpání individuálních dotací 4. Žádost na radu města 5. Kolínské sportovní dny ZŠ Projednání žádostí o individuální dotaci 7. Různé Program schůze 1. Program schůze byl bez doplňků schválen 2. Kontrola zápisu Průběh schůze podmíněné schválení dotace BC Kolín na Medvědí pomlázku doplněno dotace na přípravu D. Radovesnického rada města dotaci poskytla ze svých prostředků, ale doporučila úpravu kritérií komise na příští rok tak, aby bylo možné takovou dotaci přiznat bude prodiskutováno v bodě Různé 3. Kontrola čerpání individuálních dotací čerpáno ,- Kč, zůstatek ,- Kč 4. Žádost na radu města komise prodiskutovala skutečnost, že vzhledem k nárůstu počtu registrovaných klubů a celkovému nárůstu členské základny při stejném objemu finančních prostředků v programové dotaci na rok 2019 ve srovnání s předchozím rokem došlo k výraznému poklesu částky připadající na jednoho člena. Vzhledem k této skutečnosti byla klubům se stejným počtem členů poskytnuta v letošním roce nižší dotace než v roce Na tuto skutečnost doplácejí hlavně menší nepreferované kluby, které nedělají výkonnostní sport a většina dotace se u nich vypočítává podle členské základny. Tento problém zobrazuje následující tabulka:

2 Srovnání výše programové dotace na člena v letech 2018 a 2019 počet členů celkem členů mládež do 18 let (bez pref. klubů a sportů skupiny IV) rozdíl dotace na každého člena na člena do 18 let (pouze nepreferované kluby) (rozdělení ) (rozdělení Kč) ,47 Kč 377,17 Kč ,11 Kč 301,20 Kč rozdíl -18,36 Kč -75,97 Kč deficit ,20 Kč ,56 Kč celkem ,76 Kč Návrh usnesení č. 34: Komise žádá radu města o zvážení možnosti navýšit programovou dotaci pro rok 2019 tak, aby výše dotace na člena byla srovnatelná s rokem Kolínské sportovní dny ZŠ 2019 Přihlášeno je 20 škol Mgr. Tuček rozešle všem pořadatelům seznam kontaktů na ZŠ a soupis přihlášek Mgr. Tuček rozešle na zúčastněné školy soupisky Objednání pronájmů prostor a zdravotnického dohledu provedla Mgr. Morová Došlo ke změně prostor pro turnaje v basketbalu namísto tělocvičny 7. ZŠ se bude hrát na 5. ZŠ Mgr. Tuček dodá p. Holoubkovi počty diplomů, medailí a pohárů Organizace ceremoniálů vystoupení OŠKS osloví potencionální zájemce a zajistí cedule, znak města a ozvučení (jen pro závěrečný ceremoniál) Web KSD ZŠ zajišťuje Mgr. Křičková (OŠKS zajistí DPP) byly vyvěšeny propozice Fotograf Mgr. Tuček kontaktuje Z. Hejduka (OŠKS zajistí DPP) 6. Projednání žádostí o individuální dotaci Žádost Basketball Clubu Kolín o dotaci ve výši ,- Kč na Den dětí a Streetball Cup 2019 Návrh usnesení č. 35: Komise vzhledem k tomu, že akce je zařazena mezi vybrané a žádost má všechny náležitosti, doporučuje radě města schválení dotace pro BC Kolín ve výši ,- Kč na Den dětí a Streetball Cup 2019 na trička pro účastníky a pořadatele, ceny pro vítěze a ceny do soutěží.

3 Žádost Basketball Clubu Kolín o dotaci ve výši ,- Kč na Easter Tournament Ostrava Návrh usnesení č. 36: Komise vzhledem k tomu, že jde o reprezentaci města a žádost má všechny náležitosti, doporučuje radě města schválení dotace pro BC Kolín ve výši 9.000,- Kč na Easter Tournament Ostrava na cestovné, startovné a ubytování. Žádost T.J. Sokol Kolín-atletika o dotaci ve výši ,- Kč na 61. ročník půlmaratónu Kolín Velký Osek - Kolín Návrh usnesení č. 37: Komise vzhledem k tomu, že akce je zařazena mezi vybrané a žádost má všechny náležitosti, doporučuje radě města schválení dotace pro T.J. Sokol Kolín ve výši ,- Kč na 61. ročník půlmaratónu Kolín Velký Osek Kolín na rozhodčí, věcné a finanční ceny a zdravotní zabezpečení. Žádost Aeroklubu Kolín o dotaci ve výši ,- Kč na Pohár starosty města v akrobacii kluzáků Návrh usnesení č. 38: radě města schválení dotace pro Aeroklub Kolín ve výši ,- Kč na Pohár starosty města Kolína v akrobacii kluzáků na odměny, cestovné a stravné rozhodčích, na pronájem kluzáků, převoz a přelet kluzáků, organizaci, diplomy a ceny. Žádost LTC Kolín o dotaci ve výši 9.000,- Kč na dlouhodobou soutěž Klubový žebříček Návrh usnesení č. 39: dotace pro LTC Kolín ve výši 9.000,- Kč na dlouhodobou soutěž Klubový žebříček na tenisové míče a ceny. Hlasování: Žádost LTC Kolín o dotaci ve výši 5.000,- Kč na Posvícenský turnaj Návrh usnesení č. 40: radě města schválení dotace pro LTC Kolín ve výši 3.000,- Kč na Posvícenský turnaj 2019 na tenisové míče, rozhodčí, občerstvení a ceny.

4 Žádost SK Volejbal Kolín o dotaci ve výši ,- Kč na Volejbalovou ligu pinkačů Návrh usnesení č. 41: dotace pro SK Volejbal Kolín ve výši ,- Kč na Volejbalovou ligu pinkačů na ceny, pronájem, rozhodčí, reklamní předměty a trička. Žádost SK Volejbal Kolín o dotaci ve výši ,- Kč na Memoriál Oldy Vejdělka 5. ročník turnaje starších žáků Návrh usnesení č. 42: radě města schválení dotace pro SK Volejbal Kolín ve výši ,- Kč na 5. ročník Memoriálu Oldy Vejdělka turnaj starších žáků na pronájem, rozhodčí a ceny. Žádost Sportu Kolín o dotaci ve výši ,- Kč na BIOS Cup 2019 Návrh usnesení č. 43: radě města schválení dotace pro Sport Kolín ve výši 8.000,- Kč na BIOS Cup 2019 na pronájem, odměny činovníkům, diplomy a ceny. Žádost Sportu Kolín o dotaci ve výši 8.000,- Kč na Turnaj nadějí v judu Návrh usnesení č. 44: dotace pro Sport Kolín ve výši 7.000,- Kč na Turnaj nadějí v judu na pronájem, odměny činovníkům, diplomy a ceny. Žádost Sokola Kolín - kuželky o dotaci ve výši 6.000,- Kč na 52. ročník Memoriálu kolínských sportovců Návrh usnesení č. 45: radě města schválení dotace pro Sokol Kolín - kuželky ve výši 6.000,- Kč na 52. ročník Memoriálu kolínských sportovců na odměny pro rozhodčí a technický dozor.

5 6. Různé Žádost Sokola Kolín-atletika o dotaci ve výši ,- Kč na 65. ročník Polabských závodů Návrh usnesení č. 46: podmíněně radě města schválení dotace pro Sokol Kolín-atletika ve výši 8.000,- Kč na 65. ročník Polabských závodů na odměny rozhodčím, zdravotní a materiální zabezpečení a finanční ceny. Hlasování: Komise projednala SSK DDM Kolín adresovaný Mgr. Zemanovi ohledně možnosti změn kritérií pro přidělování dotací na úhradu pronájmů. Důvodem je nedohoda klubu na kolínské střelnici a pronajímání si střelnice v Poděbradech. Komise pověřuje člena zodpovědného za kontakt s oběma kolínskými střeleckými kluby Mgr. Prachaře zjištěním podrobností a informováním komise na příští schůzi. Prozatím se komise kloní k tomu, aby klub případně požádal o dotaci na pronájem pro rok 2020 v rámci rozpočtu města, neboť změna kritérií komise ohledně možnosti přispívat klubům na pronájmy by zřejmě strhla lavinu žádostí všech klubů sportujících v pronajatých prostorách. P. Šotola informoval o povinnosti všech sportovních klubů, které chtějí v budoucnu žádat MŠMT o dotaci na sport, registrovat všechny své členy v Rejstříku sportovních organizací, sportovců a trenérů. Mgr. Tuček předá po prověření podrobností tuto informaci spolu s manuálem MŠMT sportovním klubům a oddílům. Komise prodiskutovala doporučení rady města zavést do kritérií pro rok 2020 možnost přispět z prostředků komise na přípravu výjimečných sportovců (viz D. Radovesnický). Komise se kloní k názoru, že zavedení této možnosti do kritérií by i při navýšení prostředků komise přineslo více problémů než užitku. Problémem je identifikace těchto sportovců i skutečnost, že ve většině sportů přípravu olympioniků či účastníků MS a ME plně hradí příslušný svaz a komise nemá nástroje, jak toto zjistit. Za lepší možnost považuje ve výjimečných případech žádost na vedení města postoupenou k případnému doporučení komisi. Mgr. Kesner informoval o uzávěrce Kolínského zpravodaje do konce týdne. Příští schůze komise se uskuteční v pondělí 27. května 2019 od hod. na SOŠ informatiky a spojů Kolín. Mgr. Jiří Tuček předseda komise Mgr. Petr Kesner vedoucí OŠKS

Zápis. ze 14. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne v SOŠ informatiky a spojů Kolín

Zápis. ze 14. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne v SOŠ informatiky a spojů Kolín Zápis ze 14. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne 4.4. 2016 v SOŠ informatiky a spojů Kolín Přítomni: MUDr. Balík, p. Čejka, Mgr. Herčík, p. Holoubek, Mgr. Prachař, p. Sarauer, p. Smejkal, p.

Více

Zápis. z 38. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne v SOŠ informatiky a spojů Kolín

Zápis. z 38. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne v SOŠ informatiky a spojů Kolín Zápis z 38. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne 28.5. 2018 v SOŠ informatiky a spojů Kolín Přítomni: MUDr. Balík, p. Čejka, Mgr. Herčík, Mgr. Prachař, p. Smejkal, p. Sodoma, p. Šotola, p. Těšitel,

Více

Zápis. z 35. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne v SOŠ informatiky a spojů Kolín

Zápis. z 35. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne v SOŠ informatiky a spojů Kolín Zápis z 35. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne 5.3. 2018 v SOŠ informatiky a spojů Kolín Přítomni: Omluveni: MUDr. Balík, p. Čejka, p. Čtvrtečka, Mgr. Herčík, p. Holoubek, Mgr. Prachař, p.

Více

Zápis. z 40. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne v SOŠ informatiky a spojů Kolín

Zápis. z 40. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne v SOŠ informatiky a spojů Kolín Zápis z 40. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne 3.9. 2018 v SOŠ informatiky a spojů Kolín Přítomni: Omluveni: Dále přítomni: MUDr. Balík, Mgr. Herčík, Mgr. Prachař, p. Holoubek, p. Smejkal,

Více

Zápis. z 13. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne v SOŠ informatiky a spojů Kolín

Zápis. z 13. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne v SOŠ informatiky a spojů Kolín Zápis z 13. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne 29.2. 2016 v SOŠ informatiky a spojů Kolín Přítomni: MUDr. Balík, p. Čejka, p. Holoubek, p. Sarauer, p. Smejkal, p. Sodoma, p. Šotola, p. Těšitel,

Více

Zápis. ze 6. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne 1.6. 2015 v SOŠ informatiky a spojů Kolín

Zápis. ze 6. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne 1.6. 2015 v SOŠ informatiky a spojů Kolín Zápis ze 6. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne 1.6. 2015 v SOŠ informatiky a spojů Kolín Přítomni: MUDr. Balík, p. Čejka, p. Čtvrtečka, Mgr. Herčík, p. Holoubek, p. Sarauer, p. Smejkal, p.

Více

Zápis. ze 7. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne 7.9. 2015 v SOŠ informatiky a spojů Kolín

Zápis. ze 7. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne 7.9. 2015 v SOŠ informatiky a spojů Kolín Zápis ze 7. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne 7.9. 2015 v SOŠ informatiky a spojů Kolín Přítomni: p. Čejka, p. Čtvrtečka, Mgr. Herčík, p. Holoubek, Mgr. Prachař, p. Sarauer, p. Smejkal, p.

Více

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Komise sportovní V Písku dne 23.08.2011 Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne 22.08.2011 od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni p. Václav

Více

Kategorie I. - podpora činnosti organizací vykazujících v členské základně sportovce do 18 let: schváleného příspěvku

Kategorie I. - podpora činnosti organizací vykazujících v členské základně sportovce do 18 let: schváleného příspěvku Sportovní granty 4. etapa Příloha a) Kategorie I. - podpora činnosti organizací vykazujících v členské základně sportovce do 18 let: Žadatel, sídlo Výše schváleného 993.26,- Lokomotiva Česká, o.s. Mánesova

Více

Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Sportovní komise V Písku dne 07.03.2016 Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne 03.03.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni Václav

Více

Komise školská a mládeže Rady města Kolína

Komise školská a mládeže Rady města Kolína Komise školská a mládeže Rady města Kolína Zápis z II. jednání ze dne 2. března 2016 Přítomni: Za OŠKS: p. Tomáš Blümel, Bc. Marek Cimpl, M. A. Věra Doležalová, Mgr. Radek Holovský, Ing. Miloš Hölzl, p.

Více

K R I T É R I A pro poskytnutí dotací z rozpočtu města Kolína na rok 2016 Komise tělovýchovy a sportu Rady města Kolína

K R I T É R I A pro poskytnutí dotací z rozpočtu města Kolína na rok 2016 Komise tělovýchovy a sportu Rady města Kolína 1. Základní informace K R I T É R I A pro poskytnutí dotací z rozpočtu města Kolína na rok 2016 Komise tělovýchovy a sportu Rady města Kolína Tato kritéria schválená Radou města Kolína stanovují podmínky

Více

Zápis z dozorčí rady konané dne 25.4.2014

Zápis z dozorčí rady konané dne 25.4.2014 Zápis z dozorčí rady konané dne 5..0 Přítomni: Ing. Jindřich Svoboda, Ing. Martin Barták, Lenka Krejčíková Omluven: Ing. Petr Villner. Informace o stavu Sportovního klubu SC Kolín a HC Kolínští Kozlové

Více

Sportovní granty 2014 2. etapa

Sportovní granty 2014 2. etapa Sportovní granty 2014 2. etapa Kategorie III. a IV. - příspěvek na účast na sportovní akci (výrazná reprezentace města), příspěvek na sportovní akce pořádané na území města Česká i mimo území města Česká,

Více

Specifikace nákladů. pronájem ledové plochy a prostor Zimního staionu, odměny trenérů, doprava, cestovné

Specifikace nákladů. pronájem ledové plochy a prostor Zimního staionu, odměny trenérů, doprava, cestovné Poř. č. Žadatel Projekt Specifikace nákladů Náklady projektu v Kč Výše požadované podpory v Kč v % Schváleno ZM dne 27.03.2017 1 Bruslařský klub Příbram IČ: 47071371 Sportovní činnost Bruslařského klubu

Více

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace Příspěvky na celoroční činnost tělovýchovy mládeže 2019 Rozpočet 2019 4 150 tis. Kč, celková částka k rozdělení 4 150 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3210 Př. Č. Předp Předp. Žádost Návrh Dotace Rozdíl

Více

Náklady projektu v Kč % % %

Náklady projektu v Kč % % % Návrh 1 Auto klub Příbram v AČR Mariánská 146 Příbram VI-Březové Hory 261 01 IČ: 70541418 Podpora činnosti Auto klubu Příbram v AČR pronájem prostor, náklady na nákup cen a pohárů, kancelářské potřeby

Více

v tis. v tis /- Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama a propagace.

v tis. v tis /- Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama a propagace. Příspěvky na celoroční činnost tělovýchovy dospělých 2019 Rozpočet 2019 1 640 tis. Kč, celková částka k rozdělení 1 640 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3211 Př. Č. Předp Předp. Žádost Návrh Dotace Rozdíl

Více

F L O R B A L propozice okresního kola starších chlapců 8. 9. tříd - chlapci

F L O R B A L propozice okresního kola starších chlapců 8. 9. tříd - chlapci Okresní rada Asociace školních sportovních klubů ČR Chomutov, Dům dětí a mládeže Chomutov, Základní škola Chomutov, Akademika Heyrovského, Školní sportovní klub při 12. ZŠ Chomutov F L O R B A L propozice

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2016 2017 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

íspěvky na celoroční činnost tělovýchovy dospělých 2017 Rozpočet 2017 1 140 tis. Kč, celková částka k rozdělení 1 140 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3211 Př 1 TJ Cement 2 SK Hranice, z.s. Oddíl kopané

Více

Sportovní granty 2013 2. etapa

Sportovní granty 2013 2. etapa Sportovní granty 213 2. etapa Kategorie II. - příspěvek na mezinárodní reprezentaci Žadatel, sídlo nebo adresa IČ Enliven Centre, o.s. Starý Újezd 1646, Česká IČ 2273453 Petra Chocová Heroutova 1737, Česká

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 153. schůze Rady města Kolína konaná dne 08.10.2018 5609/153/RM/2018 Návrh na schválení programu jednání Rady města Kolína předložený program 153. schůze Rady města Kolína

Více

Komise školská a mládeže Rady města Kolína

Komise školská a mládeže Rady města Kolína Komise školská a mládeže Rady města Kolína Zápis z III. jednání ze dne 8. dubna 2015 Přítomni: p. Tomáš Blümel, Bc. Marek Cimpl, Věra Doležalová, M. A., Mgr. Radek Holovský, Mgr. Kateřina Koděrová, Bc.

Více

Zápis č.7/2016. Městská část Praha 11. z jednání sportovní komise, konaného dne Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis č.7/2016. Městská část Praha 11. z jednání sportovní komise, konaného dne Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Městská část Praha 11 Zápis č.7/2016 z jednání sportovní komise, konaného dne 29.06.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: Úřad MČ Praha 11, Vidimova 1324, kancelář číslo 412 Usnášeníschopnost:

Více

TJ SOKOL LÁZNĚ KYNŽVART, Z.S. Prezentace dlouhodobé činnosti k projektu výstavbu sportovní haly

TJ SOKOL LÁZNĚ KYNŽVART, Z.S. Prezentace dlouhodobé činnosti k projektu výstavbu sportovní haly TJ SOKOL LÁZNĚ KYNŽVART, Z.S. Prezentace dlouhodobé činnosti k projektu výstavbu sportovní haly leden 2018 ČLENSKÁ ZÁKLADNA 4 amatérské oddíly házená, kopaná, nohejbal, badminton 5 mládežnických kategorií

Více

Mimořádné příspěvky na činnost v roce 2012 Příspěvky v oblasti kultury 2012 Celková částka k rozdělení 50 tis. Kč

Mimořádné příspěvky na činnost v roce 2012 Příspěvky v oblasti kultury 2012 Celková částka k rozdělení 50 tis. Kč Mimořádné příspěvky na v roce 2012 Příspěvky v oblasti kultury 2012 Celková částka k rozdělení 50 Kč Př 10 1 Sdružení Divadlo Stará střelnice Podpora a rozvoj místní scény Divadlo Stará střelnice, vytváření

Více

Výpočet. Návrh výše IČ. příspěvku. v kategorii I.B

Výpočet. Návrh výše IČ. příspěvku. v kategorii I.B Sportovní granty 1. etapa Kategorie I.A - podpora činnosti organizací vykazujících v členské základně sportovce do 18 let výkonnostní sport a kategorie I.B - podpora činnosti organizací vykazujících v

Více

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze

Z Á P I S. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne v Praze ČESKÁ KUŽELKÁŘSKÁ ASOCIACE Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6-Břevnov Z Á P I S ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 16. 8. 2017 v Praze Přítomni: Jiří Jančálek, Vladimír Sedláček, Hanuš

Více

TJ AŠ MLADÁ BOLESLAV

TJ AŠ MLADÁ BOLESLAV TJ AŠ MLADÁ BOLESLAV ODDÍL STOLNÍHO TENISU ZÁPIS Z ČLENSKÉ SCHŮZE ze dne 22.5.2015 1. Vyhodnocení sezóny 2014/2015 1.1. Výsledky soutěží družstev mužů a žen - Konečné umístění družstev: Družstvo Soutěž

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2018 2019 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2015 2016

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2015 2016 Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2015 2016 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc. č. 10/2017

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc. č. 10/2017 Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc č. 10/2017 Datum a čas konání: 13. 12. 2017 (17:00-19:15) Místo konání: OMEGA centrum sportu a zdraví, Legionářská 1299/19, Olomouc, 779 00 Přítomni členové

Více

Mistrovství České republiky seniorek Rozpis soutěže. A. Všeobecná ustanovení

Mistrovství České republiky seniorek Rozpis soutěže. A. Všeobecná ustanovení Mistrovství České republiky seniorek 2016 A. Všeobecná ustanovení Rozpis soutěže 1. Vyhlašovatel soutěže: Český volejbalový svaz, Zátopkova 100/2, PS40, 160 00 Praha 6, tel: 257 215 269, e-mail: cvf@cvf.cz,

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

F L O R B A L. Předejte učitelům TV a předsedům ŠSK

F L O R B A L. Předejte učitelům TV a předsedům ŠSK Termín konání: Místo konání: Celostátní soutěž ve florbalu žáků základních škol pro školní rok 2011 2012 vyhlášená Asociací školních sportovních klubů České republiky ve spolupráci s Nestlé Česko s.r.o

Více

Zápis z jednání komise pro sport a zdravý životní styl konaného dne 1.2. 2016 od 17:20 hod. v zasedací místnosti č.2 MěÚ Poděbrady

Zápis z jednání komise pro sport a zdravý životní styl konaného dne 1.2. 2016 od 17:20 hod. v zasedací místnosti č.2 MěÚ Poděbrady Zápis z jednání komise pro sport a zdravý životní styl konaného dne 1.2. 2016 od 17:20 hod. v zasedací místnosti č.2 MěÚ Poděbrady Přítomni: Ing. Radek Smejkal předseda komise, Ing. Petr Fiala, Petr Král,

Více

Zápis z jednání Komise sportovní Rady města Tišnova ze dne

Zápis z jednání Komise sportovní Rady města Tišnova ze dne Zápis z jednání Komise sportovní Rady města Tišnova ze dne 24. 2. 2016 Začátek: 16:15 h Konec: 18:15 h Místo: zasedací místnost, radnice Přítomni: M. Sebera, M. Babák, V. Dvořáčková, M. Krupková, Z. Kunický,

Více

MEZINÁRODNÍ OTEVŘENÝ TURNAJ BOCCIA CUP 2018 týmy, páry a jednotlivci

MEZINÁRODNÍ OTEVŘENÝ TURNAJ BOCCIA CUP 2018 týmy, páry a jednotlivci Tělovýchovná jednota zdravotně postižených Halma z. s. ve spolupráci s Českou federací boccii z. s., Českou asociací tělesně handicapovaných sportovců, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Statutárním

Více

Název organizace: Klub národní házené Spoje Balkán Praha Název projektu: Mládež KNH Spoje Praha v roce 2016

Název organizace: Klub národní házené Spoje Balkán Praha Název projektu: Mládež KNH Spoje Praha v roce 2016 Název projektu: Mládež KNH Spoje Praha v roce 2016 Podpora dětí a mládeže 187 600 Kč 51 000 Kč Cílem projektu je podpořit celoroční fungování Klubu národní házené Spoje Praha, konkrétně její dětské a mládežnické

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

Přís. 12 tis. Př č. Žadatel Popis činnosti Využití příspěvku

Přís. 12 tis. Př č. Žadatel Popis činnosti Využití příspěvku íspěvky na celoroční činnost mládeže 2013, orj. 1007 Oblast tělovýchovy a volnočasových aktivit Celková částka k rozdělení 685 ti Kč + 3 tikč převod z r.20 = 688 ti Kč + 215 ti Kč (usnesení 528/2013-22

Více

Usnesení 32. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne

Usnesení 32. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne 32. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne 26.02.2018 čís. 1909/RMObM-Svi/1418/32-1913/RMObM-Svi/1418/32 Ing. Helena Wieluchová Ing. Daniel Žitník místostarosta Strana 1/7 Přehled usnesení rady

Více

PROPOZICE FLORBAL KRAJSKÉ KOLO. IV.kategorie chlapci

PROPOZICE FLORBAL KRAJSKÉ KOLO. IV.kategorie chlapci PROPOZICE FLORBAL KRAJSKÉ KOLO IV.kategorie chlapci Sportovní liga základních škol o Pohár ministryně školství 2016/2017 Městský dům dětí a mládeže Čelákovice,příspěvková organizace, Havlíčkova 691, Čelákovice

Více

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace íspěvky na celoroční činnost tělovýchovy mládeže 2017 Rozpočet 2017 2 650 tis. Kč, celková částka k rozdělení 2 650 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3210 Př 1 TJ Cement Počet tréninků: 3x Počet členů:

Více

PRAŽSKÝ ŠACHOVÝ FESTIVAL 2008 turnaje konané pod záštitou Pražského šachového svazu

PRAŽSKÝ ŠACHOVÝ FESTIVAL 2008 turnaje konané pod záštitou Pražského šachového svazu turnaje konané pod záštitou Pražského šachového svazu ve spolupráci s Karlínským Spektrem, DDM hl. města Prahy časopisem Československý šach, a šachovými kluby ŠK Holdia DP Praha, Sokol Vyšehrad a ŠK Liběhrad

Více

Výbor Hanácké volejbalové ligy

Výbor Hanácké volejbalové ligy S K H A N Á C K Á V O L E J B A L O V Á L II G A P R O S T Ě J O V ROZPIS Hanácké volejbalové ligy 2009/2010 V Š E O B E C N Á U S T A N O V E N ÍÍ :: 1. Řízení soutěží Soutěž vyhlašuje Výbor SK HVL Prostějov

Více

Č e s k ý v o l e j b a l o v ý s v a z RADA MLÁDEŽE Bělohorská 19, Praha 6 telefon

Č e s k ý v o l e j b a l o v ý s v a z RADA MLÁDEŽE Bělohorská 19, Praha 6 telefon Č e s k ý v o l e j b a l o v ý s v a z RADA MLÁDEŽE Bělohorská 19, 16000 Praha 6 telefon 245 006 210 ZÁPIS 08 z jednání skupiny řídících nemistrovských soutěží mládeže dne 30. ledna 2019 v Praze. Přítomni

Více

ČESKÝ SVAZ HÁZENÉ Bolzanova 1, 110 00 Praha 1

ČESKÝ SVAZ HÁZENÉ Bolzanova 1, 110 00 Praha 1 ČESKÝ SVAZ HÁZENÉ Bolzanova 1, 110 00 Praha 1 Karviná 20. 05. 2014 PROPOZICE Mistrovství ČR starších žáků pro soutěžní ročník 2013/2014 (Finálový turnaj žákovské ligy) 1. Pořadatel: z pověření ČSH oddíl

Více

PLAVÁNÍ České Budějovice, z.s. Zápis z jednání Výboru

PLAVÁNÍ České Budějovice, z.s. Zápis z jednání Výboru Zápis Výboru číslo: 012017 / PLČB Datum konání: 12. 1. 2017 Zapisovatel: Filip Pytel PLAVÁNÍ České Budějovice, z.s. Zápis z jednání Výboru Přítomni: Miroslav Horký, Arnošt Petráček ml., Filip Pytel, Božena

Více

PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE ATLETICKÝ ČTYŘBOJ ZÁKLADNÍCH ŠKOL Kolín, 11. října 2017

PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE ATLETICKÝ ČTYŘBOJ ZÁKLADNÍCH ŠKOL Kolín, 11. října 2017 PROPOZICE REPUBLIKOVÉHO FINÁLE ATLETICKÝ ČTYŘBOJ ZÁKLADNÍCH ŠKOL Kolín, 11. října 2017 A. Všeobecná ustanovení 1. Adresa sportovní kanceláře: OR AŠSK Kolín, Kojice 21, 53312 Chvaletice Antonín Morávek

Více

J.Candra (bod termín konání finálového turnaje MČR 15/16 mužů a žen), K.Chaloupek (bod Zdravotní komise ČSC), M.Neznal

J.Candra (bod termín konání finálového turnaje MČR 15/16 mužů a žen), K.Chaloupek (bod Zdravotní komise ČSC), M.Neznal 1 Předmět: 39. Schůze Výkonného výboru Českého svazu curlingu Datum: 7. 12. 2015 18:00 21:30 Místo: Curlingová hala Roztyly, Praha Přítomní: D.Šik, M.Hoferka, M.Souček, M.Vydra, O.Kašťák, J.Létal, V.Vojtuš

Více

P R O P O Z I C E KVALIFIKACE NA REPUBLIKOVÉ FINÁLE - B A S K E T B A L -

P R O P O Z I C E KVALIFIKACE NA REPUBLIKOVÉ FINÁLE - B A S K E T B A L - KR AŠSK Střední Čechy OR AŠSK ČR, Nymburk, pobočný spolek SOŠ a SOU Nymburk soutěž typu C P R O P O Z I C E KVALIFIKACE NA REPUBLIKOVÉ FINÁLE - B A S K E T B A L - ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 - KATEGORIE VI.B

Více

JUNIOR FLORBAL CUP 2013

JUNIOR FLORBAL CUP 2013 JUNIOR FLORBAL CUP 2013 ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČR OKRESNÍ RADA, CHOMUTOV ZÁKLADNÍ ŠKOLA CHOMUTOV, AKADEMIKA HEYROVSKÉHO 4539, ŠKOLNÍ SPORTOVNÍ KLUB PŘI 12. ZŠ CHOMUTOV a DŮM DĚTÍ A MLÁDEŽE

Více

PRAVIDLA PRO SOUTĚŽ V ATLETICE VOZÍČKÁŘŮ ČESKÝ POHÁR

PRAVIDLA PRO SOUTĚŽ V ATLETICE VOZÍČKÁŘŮ ČESKÝ POHÁR PRAVIDLA PRO SOUTĚŽ V ATLETICE VOZÍČKÁŘŮ ČESKÝ POHÁR Čl. I. Systém soutěže 1. Český pohár je roční soutěž v atletice vozíčkářů skládající se z jednotlivých kol. 2. Jednotlivá kola pořádají oddíly nebo

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2018 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

BAREVNÝ SPORTOVNÍ TÝDEN

BAREVNÝ SPORTOVNÍ TÝDEN NESTŮJ! POJĎ SE PŘIDAT, MÁŠ PRÁVO MÍT KAMARÁDY! Základní školy v Děčíně: ZŠ Školní, ZŠ Dr. Miroslava Tyrše a ZŠ Vojanova spolu s Domem dětí a mládeže Teplická, Děčín IV Okresní radou AŠSK Děčín, BK Děčín

Více

7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE

7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 7. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA LIBERECKÉHO KRAJE DNE 28.08.2012 Bod pořadu jednání: 39. Název : Hry VI. letní olympiády dětí a mládeže 2013 účast reprezentace Libereckého kraje Důvod předložení: usnesení č.

Více

Středočeský krajský volejbalový svaz Břevnovská 19, Praha 6 Břevnov. 5. informace o průběhu mistrovských soutěžích

Středočeský krajský volejbalový svaz Břevnovská 19, Praha 6 Břevnov. 5. informace o průběhu mistrovských soutěžích Středočeský krajský volejbalový svaz Břevnovská 19, 160 00 Praha 6 Břevnov Zápis č.2 ze zasedání výboru Středočeského konaného 10.5.2017 v Praze Přítomni: p. Jindřich Licek, Jiří Sloup, Daniel Rosenbaum,

Více

Soutěžní komise SK HVL Prostějov

Soutěžní komise SK HVL Prostějov S K H A N Á C K Á V O L E J B A L O V Á L II G A P R O S T Ě J O V ROZPIS Hanácké volejbalové ligy 2011/2012 V Š E O B E C N Á U S T A N O V E N ÍÍ :: 1. Řízení soutěží Soutěž vyhlašuje Výbor SK HVL Prostějov

Více

Svaz potápěčů České republiky a Aqua klub Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ

Svaz potápěčů České republiky a Aqua klub Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Svaz potápěčů České republiky a Aqua klub Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Městský bazén Liberec 27.5.- 29.5. 2016 Pořadatel: SPČR a AQUA KLUB Liberec

Více

Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Sportovní komise V Písku dne 22.03.2016 Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne 21.03.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni Václav

Více

AŠSK ČR, FAČR, MŠMT ČR,

AŠSK ČR, FAČR, MŠMT ČR, AŠSK ČR, FAČR, MŠMT ČR, McDonald s ČR PROPOZICE McDonald s Cup 2014/2015 Krajské finále OLOMOUC 20. května 2015 A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatel 2. Účastníci 3. Termín konání 4. Místo konání Z pověření

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu Středočeský krajský volejbalový svaz ČVS http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro sezónu 2012 2013 modrý a červený volejbal chlapců, dívek a smíšených družstev

Více

Stránka 1 z 6. MĚSTO KOLÍN Zastupitelstvo města Kolína P O Z V Á N K A

Stránka 1 z 6. MĚSTO KOLÍN Zastupitelstvo města Kolína P O Z V Á N K A Stránka 1 z 6 MĚSTO KOLÍN Zastupitelstvo města Kolína P O Z V Á N K A na 23. zasedání Zastupitelstva města Kolína, které se bude konat dne 11.12.2017 od 15:00 hodin v přednáškovém sále č. 113 v přízemí

Více

Směrnice na přidělování příspěvků na mládežnické akce z Nadačního fondu na podporu fotbalové mládeže Královéhradeckého kraje(dále jen NF)

Směrnice na přidělování příspěvků na mládežnické akce z Nadačního fondu na podporu fotbalové mládeže Královéhradeckého kraje(dále jen NF) Směrnice na přidělování příspěvků na mládežnické akce z Nadačního fondu na podporu fotbalové mládeže Královéhradeckého kraje(dále jen NF) ČLÁNEK I. Obecné zásady čerpání příspěvků 1. Žádosti o příspěvky

Více

ZÁPIS. z 8. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 8. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 8. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 25. 9. 2018 Zahájení

Více

2. kolo seriálu DPP 2015

2. kolo seriálu DPP 2015 2. kolo seriálu DPP 2015 Propozice 20. 6. 2015 Sportcentrum Račice veslařský kanál 2. kolo seriálu DPP 2015 Propozice Pořadatel Svaz potápěčů České republiky Klub potápěčů KRAKEN Litoměřice Místo konání

Více

Město Kutná Hora Koncepce podpory sportu v Kutné Hoře

Město Kutná Hora Koncepce podpory sportu v Kutné Hoře Město Kutná Hora Koncepce podpory sportu v Kutné Hoře Dokument upravující poskytování dotací z rozpočtu města Kutná Hora v oblasti sportu na období 2017-2020 Obsah: I. Úvod II. Současný stav III. Cíle

Více

ZÁPIS. z 7. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 7. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 7. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 22. 5. 2019 Zahájení

Více

HBC Jičín o.s. Jičínská školní liga miniházené Kč

HBC Jičín o.s. Jičínská školní liga miniházené Kč Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje na svém jednání 18. března schválilo usnesením č. ZK/4/198/ přidělení finanční podpory formou dotace z rozpočtu Královéhradeckého kraje na veřejně prospěšné projekty

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Page 1 of 18 P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 23. schůze Rady města Kolína konaná dne 20.05.2019 895/23/RM/2019 Návrh na schválení programu jednání Rady města Kolína předložený program 23. schůze Rady města

Více

Z Á S A D Y R O Z P I S U

Z Á S A D Y R O Z P I S U Český volejbalový svaz Sportovně technická komise Zátopkova 100/2, PS 40, 160 17 Praha 6, stk@cvf.cz ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: bod programu: 12. 10. 2016 47 věc : Dotace v oblasti sportu z rozpočtu Statutárního města Ústí nad Labem v roce 2016 Mimořádné žádosti o dotace poskytnutí

Více

Z á p i s. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně. Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová.

Z á p i s. ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně. Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová. Z á p i s ze zasedání výkonného výboru ČKA, konaného dne 12.října 2007 v Brně Přítomni: Omluveni: Jančálek, Dobeš,Jakoubek, Vaňura, Slavík, Němec, Palánová, Pluhařová. Kupová, Koblížek, John, Matyášová

Více

Tento turnaj je realizován za finanční spoluúčasti Statutárního města Přerova, Olomouckého kraje a společností

Tento turnaj je realizován za finanční spoluúčasti Statutárního města Přerova, Olomouckého kraje a společností Přerovský volejbalový klub pořádá ve spolupráci se Statutárním městem Přerov a Olomouckým krajem 24. ROČNÍK VELKÉ CENY PŘEROVA JUNIOREK PARTNEŘI TURNAJE: Teplo Přerov a.s., Technické služby města Přerova

Více

Zápis č. 10/2018 z jednání valné hromady starostů v Horních Domaslavicích

Zápis č. 10/2018 z jednání valné hromady starostů v Horních Domaslavicích Zápis č. 10/2018 z jednání valné hromady starostů 4.12.2018 v Horních Domaslavicích Přítomni: dle prezenční listiny Program 1/ Zahájení 2/ Představení nových starostů 3/ Volby orgánů mikroregionu 4/ Volby

Více

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí veřejné finanční podpory z rozpočtu Města Uherský Brod č. 26/23/3464/12,

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí veřejné finanční podpory z rozpočtu Města Uherský Brod č. 26/23/3464/12, Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí veřejné finanční podpory z rozpočtu Města Uherský Brod č. 26/23/3464/12, kterou uzavřeli dne 7. 1. 2013 podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve

Více

Tabulka návrhu na přidělení dotací ze sportovního fondu v rámci 3. kola na ostatní (další) podporu sportu

Tabulka návrhu na přidělení dotací ze sportovního fondu v rámci 3. kola na ostatní (další) podporu sportu Tabulka návrhu na přidělení dotací ze sportovního fondu v rámci 3. kola na ostatní (další) podporu sportu Žadatel Název akce Termín pořádané akce Místo konání pořádané akce Výše celkových nákladů Výše

Více

Zápis z jednání Komise sportovní Rady města Tišnova ze dne 4. 11. 2015

Zápis z jednání Komise sportovní Rady města Tišnova ze dne 4. 11. 2015 Zápis z jednání Komise sportovní Rady města Tišnova ze dne 4. 11. 2015 Začátek: 17.00 hod Konec: 19.45 hod Místo: zasedací místnost, radnice Přítomni: M. Sebera, M. Babák, P. Jůza, M. Krupková (odešla

Více

BABYTENIS TECNIFIBRE UNIQUA CUP VÝCHODOČESKÝ PŘEBOR DRUŽSTEV - ROZPIS PRO ROK 2 0 1 0 - Memoriál Zdeňka Kocmana

BABYTENIS TECNIFIBRE UNIQUA CUP VÝCHODOČESKÝ PŘEBOR DRUŽSTEV - ROZPIS PRO ROK 2 0 1 0 - Memoriál Zdeňka Kocmana Východočeský tenisový svaz vedoucí soutěží VČTS BABYTENIS TECNIFIBRE UNIQUA CUP VÝCHODOČESKÝ PŘEBOR DRUŽSTEV - ROZPIS PRO ROK 2 0 1 0 - Memoriál Zdeňka Kocmana hlavní partner projektu A. Všeobecná ustanovení

Více

OPEN. ROZPIS OTEVŘENÉ REPUBLIKOVÉ SOUTĚŽE pro všechny zájemce, bez ohledu na členství v organizaci

OPEN. ROZPIS OTEVŘENÉ REPUBLIKOVÉ SOUTĚŽE pro všechny zájemce, bez ohledu na členství v organizaci POHÁR ČASPV 2015 OPEN ROZPIS OTEVŘENÉ REPUBLIKOVÉ SOUTĚŽE pro všechny zájemce, bez ohledu na členství v organizaci T E A M G Y M a T E A M G Y M J U N I O R Trutnov, sobota 14. 11. 2015 A/ Všeobecná ustanovení

Více

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Praha 6, Zátopkova 100/2, tel R O Z P I S LIGY DRUŽSTEV ŽEN

Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E Praha 6, Zátopkova 100/2, tel R O Z P I S LIGY DRUŽSTEV ŽEN Č E S K Á G Y M N A S T I C K Á F E D E R A C E 160 17 Praha 6, Zátopkova 100/2, tel. 242 429 260 e-mail: cgf@gymfed.cz R O Z P I S LIGY DRUŽSTEV ŽEN VE SPORTOVNÍ GYMNASTICE pro rok 2 0 1 8 Č E R N O Š

Více

6. Přihlášky a odhlášky:

6. Přihlášky a odhlášky: Středočeský svaz stolního tenisu vypisuje Středočeskou Open Tour mládeže a juniorů ve stolním tenise 2015-2016 1. Řídící orgán: Soutěž řídí Středočeský svaz stolního tenisu (STSST) prostřednictvím své

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Svaz potápěčů České republiky a AQUA KLUB Liberec pořádají MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY V PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI A RYCHLOSTNÍM POTÁPĚNÍ Městský bazén Liberec 1.6.- 3.6. 2018 Pořadatel: SPČR a AQUA KLUB Liberec

Více

Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská Brno

Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská Brno EMAILEM Jihomoravský krajský fotbalový svaz real.blaha@seznam.cz Vídeňská 9 69 00 Brno V Praze dne 8. dubna 08 Věc Potvrzení účasti na mezinárodním turnaji mládeže Alexandria Cup Kategorie U (ročník 007)

Více

Přítomnost členů komise Petra Benešová přítomna Mgr. Ondřej Sychra, DiS. přítomen Mgr. Anna Vrchotová přítomna

Přítomnost členů komise Petra Benešová přítomna Mgr. Ondřej Sychra, DiS. přítomen Mgr. Anna Vrchotová přítomna Zápis z jednání komise rady města Komise pro výchovu, vzdělávání a komunitní plánování č. 03/16 Den konání 4. října 2016 Místo konání zasedací místnost internátu Litomyšlské nemocnice, a.s. na ul. J. E.

Více

1. ÚVOD 2. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Ekonomická směrnice České boxerské asociace

1. ÚVOD 2. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Ekonomická směrnice České boxerské asociace 1. ÚVOD Ekonomická směrnice České boxerské asociace (dále jen ES) vychází ze znění platných zákonů a je závazným dokumentem, který stanoví pravidla hospodaření s finančními prostředky v působnosti ČBA

Více

Výroční zpráva ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec. za rok 2016

Výroční zpráva ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec. za rok 2016 ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub Liberec za rok 2016 je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2016 a končící dnem 31. prosince 2016 na základě vyhodnocení činnosti SSK Liberec a její jednotlivá

Více

BOGI CUP. Tel.: Tel.: organizátor BOGI SPORT klub, z. s.

BOGI CUP.   Tel.: Tel.: organizátor BOGI SPORT klub, z. s. Michal Házl Mgr. Patrik Zeman Tel.: 608 608 466 Tel.: 724 918 604 E-mail: info@bogi-sport.cz Přihlášky: zasílat elektronicky do 5. 10. 2018 na e-mail: info@bogi-sport.cz. Prezentace: soupisky nejdříve

Více

Program [4/ZM/ ] MĚSTO KOLÍN Zastupitelstvo města Kolína I N F O R M A C E. o konání 4. zasedání Zastupitelstva města Kolína

Program [4/ZM/ ] MĚSTO KOLÍN Zastupitelstvo města Kolína I N F O R M A C E. o konání 4. zasedání Zastupitelstva města Kolína Page 1 of 5 MĚSTO KOLÍN Zastupitelstvo města Kolína I N F O R M A C E o konání 4. zasedání Zastupitelstva města Kolína MěÚ Kolín v souladu s ustanovením 93 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní

Více

SLETOVÁ SOUTĚŽ 2018 v SG

SLETOVÁ SOUTĚŽ 2018 v SG Tělocvičná jednota SOKOL P R A H A V R Š O V I C E 101 00 Praha 10, Vršovické náměstí 2/111 oddíl sportovní gymnastiky z pověření České obce sokolské a České gymnastické federace SLETOVÁ SOUTĚŽ 2018 v

Více

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc. č. 7/2018

Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc. č. 7/2018 Zápis ze schůze Výkonného výboru KSST Olomouc č. 7/2018 Datum a čas konání: 13. 11. 2018 (17:00-19:05) Místo konání: Jednací místnost ČUS, Na střelnici 1337/41, Olomouc, 779 00 Přítomni členové VV: Omluveni

Více

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha

Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č Praha Zápis z jednání Exekutivy Českého svazu házené č. 14 30. 5. 2019 Praha Přítomni: p. Adámek, p. Bělka (do 12:15), p. Čurda (do 12:00), p. Chvalný, p. Kolář, p. Novák, p. Srba Omluveni: p. Bochnia, sl. Hapková

Více

43.ročník závodu o ZLATÝ ŠTÍT TJ VOKD

43.ročník závodu o ZLATÝ ŠTÍT TJ VOKD ODDÍL SPORTOVNÍ GYMNASTIKY TJ VOKD OSTRAVA PORUBA,z.s. pořádá 43.ročník závodu o ZLATÝ ŠTÍT TJ VOKD VIII.ročník MEMORIÁL MIROSLAVA BERNATÍKA 29.DUBNA 33, Ostrava Výškovice (tělocvična GK Vítkovice) 24.

Více

Přítomnost členů komise Vojtěch Stříteský přítomen PhDr. Milada Nádvorníková

Přítomnost členů komise Vojtěch Stříteský přítomen PhDr. Milada Nádvorníková Zápis z jednání komise rady města pro sport a tělovýchovu č. 02/15 Den konání 2. února 2015 Místo konání MÚ Litomyšl Čas Od 15.00 Do 18.0 Přítomnost členů komise Vojtěch Stříteský přítomen PhDr. Milada

Více

I kontrola I u PROTOKOL. I. Kontrolované doklady: JID: 26806/2013/MMJ Č.j.: MMJ/T/367/2013. Výtisk Č. 1

I kontrola I u PROTOKOL. I. Kontrolované doklady: JID: 26806/2013/MMJ Č.j.: MMJ/T/367/2013. Výtisk Č. 1 I kontrola I u JID: 26806/2013/MMJ Č.j.: MMJ/T/367/2013 Výtisk Č. 1 PROTOKOL o výsledku veřejnosprávní kontroly na místě ve smyslu 9 odst. 2 a 13 odst. 1 zákona Č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve

Více

Odbor kultury, školství a sportu

Odbor kultury, školství a sportu Odbor kultury, školství a sportu 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - n. N. dne 15. 02. Bod pořadu jednání: 11. 1. KOLO DOTACÍ ZE SPORTOVNÍHO FONDU MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC VRATISLAVICE

Více

Mistrovství České republiky v PP a RP

Mistrovství České republiky v PP a RP Svaz potápěčů České republiky NEMO Zlín pořádá Mistrovství České republiky v PP a RP Místo konání: Městské lázně Zlín Datum konání: 26.5-28.5 2017 Závody jsou konány za podpory: Svazu potápěčů České republiky

Více

KRITÉRIA. Komise tělovýchovy a sportu Rady města Kolína

KRITÉRIA. Komise tělovýchovy a sportu Rady města Kolína KRITÉRIA pro poskytnutí individuálních dotací z rozpočtu města Kolína na rok 2018 Komise tělovýchovy a sportu Rady města Kolína 1. Základní informace Tato kritéria schválená Radou města Kolína dne 04.

Více