LEDEN. Po Út St Čt Pá So Ne Klášterní pivovar Strahov Praha

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "LEDEN. Po Út St Čt Pá So Ne 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31. Klášterní pivovar Strahov Praha"

Transkript

1

2 LEDEN Klášterní pivovar Strahov Praha Vylidněná lednová Praha je ideální místo pro dlouhé podvečerní procházky, při kterých se člověk zamýšlí nad uplynulým rokem i nad tím, jak se zase na Silvestra zrychtoval. Těžko pak hledat lepší cíl pro rozjímání, než je klášterní pivovar na Strahově. Místní silné pivo je totiž pojmenováno po svatém Norbertovi, do kterého pro jeho nezřízený život udeřil blesk. Člověk se tak může utěšovat, že vzhledem k tomu, že ho něco takového dosud nepotkalo, není na tom zřejmě ještě tak špatně. Ovšem opatrnosti nikdy nezbývá a když začíná venku hřmít, je lepší dát si další pivo a zůstat pod ochranou rukou tohoto svatého a hlavně klášterních hromosvodů.

3 ÚNOR Pivovary ve Vídni Únor je prvním měsícem, v němž lze uvažovat o podniknutí nějakého delšího výletu za pivem. A proč se nepodívat rovnou za hranice? Vídeň nabízí spoustu zimních atrakcí a turistů je zde přitom stále minimum. Pivní nabídka čítá ve městě a okolí na dvě desítky pivovarů, které se snaží brát si to nejlepší z bavorských i českých pivních tradic. A o tom, že podstatu pivní kultury obou národů mají místní obyvatelé spolu s alkoholem v krvi svědčí i rakouské přísloví - Být ožralý každý den také znamená žít pravidelným životem.*

4 BŘEZEN Zámecký pivovar U Paní Magdaleny Všeradice V rodišti Magdaleny Dobromily Rettigové, jež každý správný pivař zajisté zná, použij tohoto receptu na pěkné odpoledne. Vyčkej prvního slunečného březnového dne, sedni na zahrádku, vraž do toho tři nefiltrované třináctky, něco pojez, zalij to dvěma polotmavýma jedenáctkama, a budeš-li mít štěstí, tak ti za tu dobu nad dveřmi chamtivé Dej vykrystalizuje v Dej Bůh štěstí a mír zalije tebe i ostatní hovada pozemská.

5 DUBEN Kounický pivovar Kounická historie vypadá jak série kanadských žertíků, proto je nejlepší je navštívit během Apríla. Zaujme především zchátralý a jen silou vůle stále stojící zámek, o jehož smutné historii vám ochotně povypráví zdejší pološílený chlapík s tikem v oku. Poté však přece jen nalézáme něco, na co mohou být místní hrdí tradiční sladovnu a především nový kounický pivovar. Zapomeňte zde na luxusní pražské pivovary, na horalské a vodácké cíle hromadné pivní turistiky a vychutnejte si s pivem i klid venkova.

6 KVĚTEN Pivovar U bojiště 1866 Miletín V rodišti Karla Jaromíra Erbena je bohužel třeba přiznat, že nejhezčí stavbou je místní cukrárna vyrábějící proslulé miletínské modlitbičky, nicméně i místní pivovárek je nedílnou součástí malebnosti zdejšího náměstí. A v hořkosladké náladě po poledni začnete nevědomky veršovat: U lednice dítě stálo, z plna hrdla chlastalo; sám teď chci jít do lednice, pojď si proň, ty Polednice!

7 ČERVEN Pivovary v Horních Francích Pouť do německých Horních Franků, tento pivařský ekvivalent pouti do Mekky, by měl alespoň jednou za život vykonat každý pravověrný pivní turista. A jelikož hustota pivovarů v této zemi zaslíbené je taková, že je možné se od jednoho k druhému pohodlně přemisťovat stále méně jistou chůzí, jsou nejvhodnější dobou k návštěvě dlouhé červnové dny, které nabízí možnost toulat se od vesnice k vesnici až do pozdních nočních hodin. Kdo v tomto tempu vydrží pít celý týden, ten nad veškerou pochybnost dokáže, že jeho víra a trávení jsou neotřesitelné.

8 ČERVENEC Minipivovar Kolštejn Branná Ukryjme se před letním parnem na hřebeny Jeseníků, z nichž máte za dobré viditelnosti celou republiku jako na dlani. U říčky Branné, kudy dříve procházela česko-slezská hranice, bývala mýtnice, a protože zde dokázali vybírat mýto efektivněji než Kapsch dnes, vzniklo na skalním ostrohu nad ní bohaté městečko Goldenstein s nečekaným množstvím historických památek. Dnešní Branná na toto historické bohatství navázala relaxačním wellness centrem, jehož součástí je od loňského roku i pivovar, kam si večer rekreanti mohou chodit zhuntovat odpočatá těla.

9 SRPEN Pivovar Mamut Mikulov V Mikulově je smutné, že pivovar je zde snad nejošklivější budovou vůbec. Vklínit se mezi krásný mikulovský zámek, množství kostelů, židovských památek a výhledů ze Svatého kopečku na město tonoucí v západu Slunce se může Penzion Mamut opravdu snad jen na kalendáři Pivídek. Po celodenním kochání se jsou naštěstí již oči unavené a naopak chuťové pohárky se stále více hlásí o slovo a tak je na místě večer vyměnit zlatavou zář slunečních paprsků za zlatavého a napěněného mikulovského Mamuta.

10 ZÁŘÍ Zámecký pivovar Břeclav Vyrazit na Jižní Moravu za pivem v období vinobraní se může zdát jako nepříliš dobrý nápad. Ovšem nenechte se mýlit bodří obyvatelé tohoto úrodného kraje jsou schopni vypít alkoholu tolik, že pivo rozhodně není ani v tomto období odsunuto na vedlejší kolej. Žízeň je zde dokonce tak veliká, že se břeclavští rozhodli obnovit výrobu svého piva v průmyslovém měřítku, věc, kterou dnes vídáme jen velmi zřídka. A ještě rada na závěr - pokud chcete mít jistotu, že dostanete pivo řádně vychlazené, můžete si pro něj skočit do nedaleké Lednice.

11 ŘÍJEN Šumavský pivovar Vimperk Podzim je v plném proudu, dny se krátí a v drsných podhorských oblastech Šumavy na Vimpersku už nezřídka padá sníh. Místní zámek pomalu chátrá, druhdy proslulá tiskárna je zavřená a domy nad proslulým svažitým náměstím vybydlené. Před počínající depresí je proto nutné se uchýlit do Šumavského pivovaru. Je experimentálně zjištěno, že po jeho návštěvě je podzimní krajina barevnější a celé město opravenější.

12 LISTOPAD výročí Pivídek Minipivovar Amadeus Šurany Také na jižní Slovensko, region leckdy komplikovaného soužití Slováků a Maďarů, již dorazil trend zakládání minipivovarů. Mimo Hurbanova, kde se vyrobí polovina veškerého slovenského piva, leží na slovenské straně dunajské nížiny například nenápadný a na první pohled prostý pivovárek Šurany, kde však dokáží i nezkušené pivaře promyšlenými popisky rychle naučit, co se sluší a patří. A magyaroknal inkabb ne igyatok sört meg ha képesek vagytok leforditani ezt a mondatot is.*

13 PROSINEC Staroměstský pivovar U Tří růží Praha Procházku vánočně naladěným Starým městem pražským je bezesporu nutné zakončit v některém z místních minipivovarů. Ducha Vánoc nejlépe nasajete v tom nejnovějším U Tří růží, kde vás kromě výborného polotmavého piva čeká i příjemný personál a prostředí, což bohužel u některých jiných podniků není samozřejmostí. A pes s mopem v zubech, který je vymalován na táccích, dává tušit, že jsou zde připraveni i na případy, kdy to s nasáváním vánočního ducha trochu přeženete.

14 Klášterní pivovar Strahov LEDEN Adresa: Strahovské nádvoří 301, Praha 1 Web: Staroměstský pivovar U Tří růží PROSINEC Adresa: Husova 10, Praha 1 Web: Kounický pivovar DUBEN Adresa: Kounice 52, Kounice Web: Pivovar U bojiště 1866 KVĚTEN Adresa: nám. K. J. Erbena 98, Miletín Web: pivovar.miletin.cz Zámecký pivovar U paní Magdaleny BŘEZEN Adresa: Všeradice 1, Všeradice Web: Relax Centrum Kolštejn ČERVENEC Adresa: Branná 60, Branná Web: relaxkolstejn.cz Pivovary v Horních Francích ČERVEN Téměř 200 pivovarů na ploše odpovídající rozloze Plzeňského kraje. Pivní ráj! Zámecký pivovar ZÁŘÍ Adresa: Zámecké náměstí 5/1, Břeclav Web: Šumavský pivovar ŘÍJEN Adresa: Steinbrenerova 48/1, Vimperk Web: Fotografie: Jan Bartuška, Kryštof Materna, Eva Bartušková (Praha), David Rychetský (Vimperk), (Wien) Texty: Jan Bartuška, Kryštof Materna Pivovary ve Vídni ÚNOR Pivídky doporučují hlavně následující: Siebensternbräu, Schwarzenberg a Salm Bräu. Přísloví z textu: *Jeden Tag betrunken ist auch ein geregeltes Leben. Pivovar Mamut SRPEN Adresa: Pod Platanem 43, Mikulov Web: Minipivovar Amadeus LISTOPAD Adresa: Komenského 66, Šurany, Slovensko Web: - Překlad z textu: *Na maďarské straně si však radši pivo nedávejte, ani když jste schopni toto přeložit.

Více možností. Přihlásit

Více možností. Přihlásit 1 z 7 10.7.2013 12:47 Více možností Přihlásit Kam pojedete? Praha Střední Čechy Jižní Čechy Šumava Plzeňsko a Český les Západočeské lázně Severozápadní Čechy Českolipsko a Jizerské hory Český ráj Krkonoše

Více

LEDEN. Po Út St Čt Pá So Ne 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31

LEDEN. Po Út St Čt Pá So Ne 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 LEDEN 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Spojené království Ve Spojeném království nemá svůj původ pouze průmyslová revoluce a veškeré hudební styly, které

Více

Wellness hotel Brdy. nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí

Wellness hotel Brdy. nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí Wellness hotel Brdy nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí (Tato nabídka obsahuje vícedenní výlety, spojené s hvězdicovými výlety v místě pobytu a v CHKO Brdy) O hotelu Relax hotel Brdy se

Více

Program na leden 2014

Program na leden 2014 Program na leden 2014 Čt 2.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 16.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 30.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Pá 17.1. Pedikúra ( od 13.00 hod.) Čt 23.1. Kadeřnice ( od 10.00 hod.) Program

Více

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016

PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 PODHÁJSKA - BUNGALOVY ENERGY I., TERMÁLNÍ BAZÉN ZDARMA, PRODEJ 2016 7 - denní zájezd Bungalovy v areálu Energy I. Jen pár kroků od krytého termálního bazénu a venkovního bazénu Energy I. - volný vstup

Více

Předmět: Regionální turistické služby. Ročník: IV. Téma: Regiony ČR. Vypracoval: Mgr. Jaromír Šebek Materiál: VY_32_INOVACE_131 Datum: 22.3.

Předmět: Regionální turistické služby. Ročník: IV. Téma: Regiony ČR. Vypracoval: Mgr. Jaromír Šebek Materiál: VY_32_INOVACE_131 Datum: 22.3. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Obor: 65-42-M/02 Cestovní ruch Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0985 Předmět: Regionální turistické služby Ročník: IV.

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT 10 dní u moře CHORVATSKO vlakem HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. TERMÍN: 6.9. - 17.9. 2019 CENA: 12

Více

TMAVÉ PIVO Z MINIPIVOVARU 1. KOLO

TMAVÉ PIVO Z MINIPIVOVARU 1. KOLO 1. KOLO D263 D149 D131 D282 D297 D223 1 2 297 Matuška tmavé Pivovar Matuška, Broumy 1 3 1 1 1 1 8 1. 1 5 300 Horník 13% Pivovar U Rybiček, Plzeňská 31, Stříbro 6 1 2 2 3 5 19 2. 1 6 301 Lipnický ležák

Více

O expozici Pavel Kohout (2014) Vydáno v listopadu 2014 jako 2.publikace vydavatelství Vydavatel: Pavel Kohout (www.kknihy.cz)

O expozici Pavel Kohout (2014) Vydáno v listopadu 2014 jako 2.publikace vydavatelství Vydavatel: Pavel Kohout (www.kknihy.cz) O expozici Pavel Kohout (2014) Vydáno v listopadu 2014 jako 2.publikace vydavatelství Vydavatel: Pavel Kohout (www.kknihy.cz) ISBN: epub: ISBN 978-80-88061-03-8 mobi: ISBN 978-80-88061-04-5 pdf: ISBN 978-80-88061-05-2

Více

5. ročník Policejního rafťáku

5. ročník Policejního rafťáku 5. ročník Policejního rafťáku Kdo by to před 5 lety řekl, že tato vodácká akce bude mít nejen mezi IPAky takový úspěch. První ročník Policejního rafťáku jsme zahájili na Vltavě, na které jsme společně

Více

Kulturní a společenské aktivity v DS Lidická Strakonice červenec/ 2011

Kulturní a společenské aktivity v DS Lidická Strakonice červenec/ 2011 červenec/ 2011 4.7. Návštěva cukrárny s doprovodem - 13.00-15.00 hod. cukrárna Pod Hvězdou 7.7. Bohoslužba slova / duchovní individuální návštěvy 12.7. Přednáška Muzea Strakonice - Rožmberkové a Jižní

Více

POLOTMAVÉ PIVO Z MINIPIVOVARU 1. KOLO

POLOTMAVÉ PIVO Z MINIPIVOVARU 1. KOLO POLOTMAVÉ PIVO Z MINIPIVOVARU 1. KOLO CELKEM D62 D373 D249 D164 D173 D257 1 3 273 Prokop Jantar polotmavý ležák Zámecký pivovar Chyše 2 1 1 4 4 4 16 1 1 271 Grošák 14% polotn Minipivovar Koníček, Vojkovice

Více

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Připravované akce ROK 2014 Prosinec 2014 Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Mikulášská zastavení a dobrá hudba navíc Perníčkové odpoledne na Vážce Dámský klub - rumové

Více

Očekávaný výstup: Žáci si uvědomí, že člověk během staletí vybudoval množství krásných architektonických objektů. Zopakují si a doplní hlavní znaky

Očekávaný výstup: Žáci si uvědomí, že člověk během staletí vybudoval množství krásných architektonických objektů. Zopakují si a doplní hlavní znaky České památky v UNESCU Masarykova ZŠ a MŠ Velká Bystřice Projekt č. CZ. 1.07/1.4.00/21.1920 Název projektu: Učení pro život Č. Dumu: VY_32_INOVACE_15_18 Tematický celek: Umění a kultura Autor: PaedDr.

Více

Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245

Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245 CK TURISTA Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245 5,6,7,8 - denní zájezd Lyžování v Alpách (navíc také předvánoční lyžování a vánoční lyžování) ve skvělých lyžařských

Více

Pivní kuponová knížka Platnost po dobu kampaně Do Prahy za pivem 27. 10. 30. 11. 2014

Pivní kuponová knížka Platnost po dobu kampaně Do Prahy za pivem 27. 10. 30. 11. 2014 Pivní kuponová knížka Platnost po dobu kampaně Do Prahy za pivem 27. 10. 30. 11. 2014 www.doprahyzapivem.cz 37 speciálních nabídek a spousta pivních zážitků! Poznejte a ochutnejte pražskou pivní kulturu

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Program na leden 2012

Program na leden 2012 Program na leden 2012 Po Čt 9.1. Setkání s klienty - diskuse s p. ředitelem - od 14.00 hod. na jídelně 12. 1. Vystoupení Církevní mateřské školy z Pacova - od 13.30 hod. na společ. místnosti Pá 6.1. Mše

Více

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy)

Program pro skupiny: Cena: Kč 1.150, -/os.ubytování v hotelu (Kč 990,-/os. ubytování nad vinnými sklepy) Krajinou Lichtenštejnů Přijeďte se přesvědčit o jedinečnosti Lednicko-valtického areálu. Tento unikátní park o rozloze okolo 280 km2 tvořil mocný rod Lichtenštejnů po dobu tří staletí a od roku 1996 je

Více

Variace. Zdravý životní styl

Variace. Zdravý životní styl Variace 1 Zdravý životní styl Autor: Mgr. Jaromír JUŘEK Kopírování a jakékoliv další využití výukového materiálu je povoleno pouze s uvedením odkazu na www.jarjurek.cz. 1. Zdravý životní styl Zdravý životní

Více

ČESKÝ KRUMLOV. Tereza Išková

ČESKÝ KRUMLOV. Tereza Išková ČESKÝ KRUMLOV Tereza Išková ČESKÝ KRUMLOV Pohlednicový pohled na město Český Krumlov. 2 HISTORIE MĚSTA ČESKÝ KRUMLOV Jméno města Krumlov je odvozováno z německého výrazu "Krumme Aue", který je překládán

Více

Veřejný program 2011

Veřejný program 2011 Veřejný program 2011 Centrum Bavaria Bohemia Freyung 1 92539 Schönsee Tel.: +49(0)9674-92 48 77 Fax: +49(0)9674 91 30 67 Mail: info@cebb.de Internet: www.bbkult.net Leden 2011 27.11.10 31.01.11 Výstava

Více

Seznam publikací, map a pohledů

Seznam publikací, map a pohledů Seznam publikací, map a pohledů REGIONÁLNÍ MUZEUM NEČTINY A INFORMAČNÍ CENTRUM NEČTINY 2015 Cyklotrasy pod Vladařem -cyklomapa- jednotlivé trasy na území: Toužim, Teplá, Žlutice, Bečov nad Teplou, Manětín,

Více

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 CK TURISTA Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 4 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky uvádíme, že golf již zdaleka nemusí být drahým sportem (i když tomu

Více

svými 140 místnostmi, bohatě vybavenými, nabízí několik variant prohlídek. 2015 Přijměte pozvání na půjčka hluboká nad vltavou

svými 140 místnostmi, bohatě vybavenými, nabízí několik variant prohlídek. 2015 Přijměte pozvání na půjčka hluboká nad vltavou půjčka hluboká nad vltavou zámek otevírací doba. Podívejte se jaká je Otevírací doba PENN lokalitě. sociální dávky 2012 Nebankovní půjčky bez příjmu Levné nebankovní půjčky rychle. více Pomoc pro zoo v

Více

Učení pro život. Mgr. Jana Míková Cestovní ruch České republiky pracovní list. Pracovní list slouží k upevnění učiva tématu o cestovním ruchu v ČR.

Učení pro život. Mgr. Jana Míková Cestovní ruch České republiky pracovní list. Pracovní list slouží k upevnění učiva tématu o cestovním ruchu v ČR. Název projektu: Učení pro život Reg.číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0645 Číslo šablony: III / 2 Název sady A: Autor: Název DUM: Číslo DUM: Anotace: Cestovní ruch a kartografie Mgr. Jana Míková Cestovní

Více

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017

VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 VELKÉ LOSINY - WELLNESS HOTEL DIANA, TERMÁLY NAPLNO 2017 4 - denní zájezd Oblíbený wellness hotel. Bazén v budově + whirpool + sauna + fitness = zdarma. Poznejte sílu losinské termální vody. Široká nabídka

Více

Šumava 2018 Matěj Cocher

Šumava 2018 Matěj Cocher Šumava 2018 Matěj Cocher Cesta na Šumavu Na Šumavu jsme z Nedomic vyrazili po nedělním dopoledni, po cestě jsme se stavili u Mac Donalds a na pár benzínových stanicích. Cesta na mapách cca trvá 3 hod.,

Více

Korpus fikčních narativů

Korpus fikčních narativů 1 Korpus fikčních narativů prózy z 20. let Dvojí domov (1926) Vigilie (1928) Zeměžluč oddíl (1931) Letnice (1932) prózy z 30. let Děravý plášť (1934) Hranice stínu (1935) Modrá a zlatá (1938) Tvář pod

Více

BAR - HOTEL PRINCESS ****

BAR - HOTEL PRINCESS **** BAR - HOTEL PRINCESS ****, - denní zájezd severozápa část barského pobřeží je co do příroch krás srovnatelná s pobřežím v okolí Budvy. Krásné, rozlehlé pláže, výborné podnebí, příro a kulturní zajímavosti,

Více

Martina Bábíčková, Ph.D. 04.05.2014

Martina Bábíčková, Ph.D. 04.05.2014 Jméno Martina Bábíčková, Ph.D. Datum 04.05.2014 Ročník 7. Vzdělávací oblast Informační a komunikační technologie Vzdělávací obor Informatika Tematický okruh Textový editor Téma klíčová slova Novinová strana

Více

Význam ochrany přírody

Význam ochrany přírody Význam ochrany přírody 1. Velký, protože příroda představuje podmínky pro náš život a představuje přirozenou krásu pro náš duševní život. 2. Na světě nejsme sami, žijí s námi i jiné živočišné a rostlinné

Více

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 CK TURISTA Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 4,5,6,7 - denní zájezd Slovinské termální lázně Moravské Toplice se již staly mezi golfisty pojmem. Skvělé

Více

EXTRA PIVNÍ PEČEŤ KOLO

EXTRA PIVNÍ PEČEŤ KOLO 1. KOLO A3 A1 A2 A4 A5 A6 1 2 38 Zlatopramen výčepní Heineken ČR - Pivovar Krásné Březno 1 3 2 1 5 4 16 1. 1 5 124 Březňák tmavé výčepní pivo Pivovar Velké Březno 5 1 1 3 2 5 17 2. 1 1 1 Krušovice desítka

Více

Foto Kalendář 2012. fotky z 6. expedice (Rumunsko - Ukrajina) 23. září - 2. října 2011

Foto Kalendář 2012. fotky z 6. expedice (Rumunsko - Ukrajina) 23. září - 2. října 2011 Foto Kalendář fotky z. expedice (Rumunsko - Ukrajina). září -. října V poslední den (v sobotu. října ) naší expedice se vydáváme z města Dubove na krátkou procházku do ukrajinských kopečků. Cílem jsou

Více

Zájezd jižní Anglie

Zájezd jižní Anglie Zájezd jižní Anglie 13. 18. 5. 2019 Když mi byla nabídnuta možnost zorganizovat na naší škole výlet do Anglie, okamžitě jsem souhlasila. Věděla jsem, že máme ve škole spoustu žáků, které baví angličtina,

Více

Retro prohlídky zámku Loučeň Byl jsem zde. Kudy z nudy - Retro prohlídky zámku Loučeň

Retro prohlídky zámku Loučeň Byl jsem zde. Kudy z nudy - Retro prohlídky zámku Loučeň Kudy z nudy - Retro prohlídky zámku Loučeň Stránka č. 1 z 10 Úvod > Aktivity & akce > Akce > Retro prohlídky zámku Loučeň 17.11. + Přidat foto Zvětšit mapu Seznam.cz, Seznam.cz, a.s., a.s., OpenStreetMap

Více

Jediné dovolené, o kterých vážně chci něco slyšet, jsou ty, co se NEPOVEDLY. To mi potom aspoň není líto, oč jsem přišel.

Jediné dovolené, o kterých vážně chci něco slyšet, jsou ty, co se NEPOVEDLY. To mi potom aspoň není líto, oč jsem přišel. PROSINEC Neděle Když vám někdo vypravuje o své dovolené, nejhorší je, že se musíte tvářit, jako byste měli radost S NÍM. Nikdo totiž nestojí o to, poslouchat vyprávění o zábavě, kterou sám NEZAŽIL. ZíV

Více

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích.

Panství Bechyně. Významnou součástí nabídky Panství Bechyně je ubytování v několika lokacích. Panství Bechyně Panství Bechyně Společnost Panství Bechyně s.r.o. Vám nabízí široké spektrum služeb, a to nejen pronájem konferenčních a školicích prostor, ale také zajištění programu, koordinace akcí,

Více

w w w.h usto p e ce - cit y. cz sport senioři

w w w.h usto p e ce - cit y. cz sport senioři w w w.h usto p e ce - cit y. cz rodina sport senioři víno PRO SENIORY Seniorský věk už dnes nemusí být obdobím stráveným v ústraní aktivního společenského života. Stále více institucí myslí na lidi seniorského

Více

Klášterní okruh Trasa: Délka: Časová náročnost:

Klášterní okruh Trasa: Délka: Časová náročnost: Klášterní okruh Trasa: Jihlava Brtnice Telč Nová Říše Délka: 48 km Časová náročnost: 2 dny Jihlava je od Prahy vzdálena 130 km, a pokud využijete dálnici D1, tak za hodinu a půl budete v krajském městě

Více

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY

ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY ŽELEZNÁ RUDA, HORIZONT H233 - WELLNESS BEAUTY 3 - denní zájezd Wellness hotel se nachází na jižním svahu vrchu Pancíř, v nadmořské výšce 1100m v chráněné krajinné oblasti Šumava. Je umístěn uprostřed lesů

Více

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN

NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN NABÍDKA VÝLETŮ 2017 SVATÝ KONSTANTIN Orientační kurs 1 EUR = 1,95 lv Výlet do Nesebru Výlet autobusem do architektonické rezervace se starobylými kostely a chrámy, která je zahrnuta do seznamu UNESCO od

Více

Kateřinský kalendář 2016

Kateřinský kalendář 2016 Leden 1. 3.1.2016 7./8. - 10.1.2016 8. 10.1.2016 Téma*: 8. 17.1.2016 15. 17.1.2016 Kateřinský kalendář 2016 15. 22.1., 22. - 29.1./ 15. 29.1.2016. 21./22. - 24.1.2016 22. - 24.1.2016 29. 31.1.2016 Únor

Více

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte!

HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Vítejte! HOTEL ŠUMAVA *** Hotel Šumava***, Kašperské Hory se nachází v klidném prostředí horského lesa u Zlatého potoka v Amálině údolí, v srdci Národního parku Šumava. Je umístěn 1,5

Více

Ročník 8 číslo 2 červenec - srpen 2018

Ročník 8 číslo 2 červenec - srpen 2018 Ročník 8 číslo 2 červenec - srpen 2018 Wellnews iinnffoorrm maaččnníí oobbččaassnnííkk RReellaaxx cceennttrraa KKoollšštteejjnn Vážení přátelé Relax centra Kolštejn, dovolte mi pozdravit Vás a ve stručnosti

Více

Program Kurzu krajanů 2014

Program Kurzu krajanů 2014 l. týden 25. 7. Program Kurzu krajanů 2014 odjezd z Prahy příjezd účastníků kurzu do Dobrušky ubytování oficiální zahájení kurzu, - seznámení se s účastníky kurzu - společná večeře 26. 7. 27. 7. rozřazovací

Více

Black Roofs. Domov pro lidi, kteří se zajímají

Black Roofs. Domov pro lidi, kteří se zajímají Black Roofs Domov pro lidi, kteří se zajímají 3 Žijte v budoucnosti, žijte v Black Roofs! Ať už je středobodem vašeho života zájem o sport, technologie či životní prostředí, Black Roofs vás dostanou. Golf

Více

ČAS. Anotace: Materiál je určen k výuce zeměpisu v 6. ročníku základní školy. Seznamuje žáky s pohyby Země, počítáním času a časovými pásmy.

ČAS. Anotace: Materiál je určen k výuce zeměpisu v 6. ročníku základní školy. Seznamuje žáky s pohyby Země, počítáním času a časovými pásmy. ČAS Anotace: Materiál je určen k výuce zeměpisu v 6. ročníku základní školy. Seznamuje žáky s pohyby Země, počítáním času a časovými pásmy. Pohyby Země v minulosti si lidé mysleli, že je Země centrem Sluneční

Více

Letní lezení ve Francii

Letní lezení ve Francii Letní lezení ve Francii Někomu se možná může zdát, že jet lézt do Francie v létě je trochu šílené. Neříkám, že ne,ale určitě se tu dají najít krásné oblasti, kde si můžete pohodově zalézt, vykoupat se,

Více

NEWSLETTER ÚNOR Iva Koptová CO NÁS ČEKÁ V ÚNORU. Řemesla. Vesmír. Naše země AKCE V ÚNORU. Mateřská škola v Chýni

NEWSLETTER ÚNOR Iva Koptová CO NÁS ČEKÁ V ÚNORU. Řemesla. Vesmír. Naše země AKCE V ÚNORU. Mateřská škola v Chýni NEWSLETTER ÚNOR 2017 Leden byl v tomto roce skutečně měsíc plný ledu. Děti si toto počasí užívaly a bylo krásné pozorovat je, jak najednou zapomněly na únavu a zimu. Běhaly, bobovaly, během chvíle měly

Více

Dopřejte Vaší lásce luxus!

Dopřejte Vaší lásce luxus! Dopřejte Vaší lásce luxus! Budete ubytováni v jedné z nejúžasnějších historických budov jižní Moravy. Dům Pánů z Vizovic je zařazen mezi kulturní památky a představuje tak ideální místo pro Váš romantický

Více

Předmět: Regionální turistické služby. Ročník: IV. Téma: Regiony ČR. Vypracoval: Mgr. Jaromír Šebek Materiál: VY_32_INOVACE_129 Datum: 11.3.

Předmět: Regionální turistické služby. Ročník: IV. Téma: Regiony ČR. Vypracoval: Mgr. Jaromír Šebek Materiál: VY_32_INOVACE_129 Datum: 11.3. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Obor: 65-42-M/02 Cestovní ruch Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0985 Předmět: Regionální turistické služby Ročník: IV.

Více

Plán školní rok

Plán školní rok Plán školní rok 2016 2017 ZÁŘÍ (Podzim) cesta za kamarády 1. 9. Čtvrtek Zahájení školního roku, 27.9. Úterý Plyšáčkův den jednu plyšovou hračku 29. 9. Čtvrtek Maňáskové divadlo Šternberk - 45,--Kč, 8:45

Více

NOVÉ TRENDY VE VODNÍCH ATRAKCÍCH II. část

NOVÉ TRENDY VE VODNÍCH ATRAKCÍCH II. část NOVÉ TRENDY VE VODNÍCH ATRAKCÍCH II. část Ing. Milan Šmíd, Bazény a wellness s.r.o., projektový ateliér Nové trendy ve vodních atrakcích I. část Nafukovací atrakce U nás dosud málo využitou možností jsou

Více

CHORVATSKO vlakem. průvodce: Libuše Sládečková. Pro železničáře České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky.

CHORVATSKO vlakem. průvodce: Libuše Sládečková. Pro železničáře České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. CHORVATSKO vlakem HVAR Ostrov s vůní levandule pobyt u moře s organizovanými výlety strava: ALL INCLUSIVE LIGHT průvodce: Libuše Sládečková Pro železničáře České a Slovenské republiky a jejich rodinné

Více

Wellness hotel Brdy. nabízí. poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí

Wellness hotel Brdy. nabízí. poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí Wellness hotel Brdy nabízí poznávací výlety s ubytováním a plnou penzí (Tato nabídka obsahuje vícedenní výlety, spojené s hvězdicovými výlety v místě pobytu a v CHKO Brdy) O hotelu Wellness Hotel Brdy

Více

Pivní zpravodaj. Chomutovský pivní zpravodaj. Informační bulletin pro příznivce Pivoték Království piva 2. vydání. Obsah: Právě na čepu

Pivní zpravodaj. Chomutovský pivní zpravodaj. Informační bulletin pro příznivce Pivoték Království piva 2. vydání. Obsah: Právě na čepu , Pivní zpravodaj Chomutovský pivní zpravodaj Informační bulletin pro příznivce Pivoték Království piva 2. vydání Obsah: Právě na čepu Připravujeme pro Vás Aktuality z pivotéky Pivní klub Právě na čepu

Více

neomezený vstup hotelového wellness centra (vířivka, bazén s protiproudem, sauna)

neomezený vstup hotelového wellness centra (vířivka, bazén s protiproudem, sauna) Mladé Buky, 18. 10. 2010 - Pokud chcete letošní svátky strávit mimo svůj domov a navíc v luxusním prostředí obklopeném krkonošskou krajinou, je ideální volbou vyrazit do rodinného hotelu Grund Resort Golf&Ski.

Více

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018

Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Přehled kulturních a sportovních akcí na rok 2018 Datum a čas Popis akce Pořadatel Místo konání 20.1.2018 ve 20.00 Sportovní bál, hraje Orchidea TJ Svatobor Hrádek 25.1.2018 v 16:30 Kadeřnické odpoledne

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR týdenní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT. Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky.

CHORVATSKO vlakem. HVAR týdenní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT. Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. HIT 2017 CHORVATSKO vlakem HVAR týdenní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. 2 TERMÍNY: 1.6. - 10.6.2018 a 7.9. - 16.9. 2018

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Statek, o. s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA Statek, o. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 Statek, o. s. Hlavice - Lesnovek 1 463 48 Všelibice www.statek.org Email: Statek@Statek.org IČ: 22685227 Číslo účtu: 670100-2205634508/6210 Registrace MVČR, pod j. č. VS/1-1/70 310/08-R

Více

Indiánské měsíce Leden - Měsíc sněhu Únor - Měsíc hladu

Indiánské měsíce Leden - Měsíc sněhu Únor - Měsíc hladu Indiánské měsíce Indiáni nepoužívali pro označení měsíců názvy, které používáme my. Každý měsíc byl však pro ně něčím významným a podle toho dostal i své jméno. Na této stránce Vám představíme jednotlivé

Více

Newsletter Gymnázia Thomase Manna

Newsletter Gymnázia Thomase Manna Newsletter Gymnázia Thomase Manna 12/2017 www.gtmskola.cz www.facebook.com/gtmskola Vážení a milí rodiče, v dnešním vánočním newsletteru najdete malé ohlédnutí za koncem kalendářního roku na GTM, důležité

Více

MIKULOV. město s vůní jihu. TOP akce 2010 duben září. Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. PRAHA BRNO WIEN EVROPSKÁ UNIE

MIKULOV. město s vůní jihu. TOP akce 2010 duben září. Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. PRAHA BRNO WIEN EVROPSKÁ UNIE MIKULOV město s vůní jihu TOP akce 2010 duben září D PRAHA Pl BRNO D Sk A WIEN EVROPSKÁ UNIE Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Zahájení sezony Regionálního muzea v Mikulově 1. dubna 2010

Více

STATISTIKY CR NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE DO ROKU 2016

STATISTIKY CR NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE DO ROKU 2016 STATISTIKY CR NA ÚZEMÍ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE DO ROKU 2016 1.1 Vývoj cestovního ruchu v rámci ČR v hromadných ubytovacích zařízeních (HUZ) v ČR 2012 15 098 817 43 278 457 2011 / 2012 - - 2013 15 407 671

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka!  ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! ŘECKO Zakynthos / Alykes / / / 2 Poloha: jednoduchý rodinný hotel se nachází v blízkosti klidného letoviska Alykes přímo u pláže, v okolí hotelu je dostatek ochodů a taveren,

Více

Pozvánka na turistický víkend do krásné skalní oblasti 3. - 5. 2. 2012. stále po zelené značče ke křižovatce v sedle Křížový Buk.

Pozvánka na turistický víkend do krásné skalní oblasti 3. - 5. 2. 2012. stále po zelené značče ke křižovatce v sedle Křížový Buk. Pozvánka na turistický víkend do krásné skalní oblasti 3. - 5. 2. 2012 Jedná se o tradiční setkání turistů a přátel přírody v oblasti Šluknovského výběžku. Připraveny jsou pro Vás denní a noční výlety

Více

Předmět: Regionální turistické služby. Ročník: IV. Téma: Regiony ČR. Vypracoval: Mgr. Jaromír Šebek Materiál: VY_32_INOVACE_134 Datum: 4.4.

Předmět: Regionální turistické služby. Ročník: IV. Téma: Regiony ČR. Vypracoval: Mgr. Jaromír Šebek Materiál: VY_32_INOVACE_134 Datum: 4.4. Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Obor: 65-42-M/02 Cestovní ruch Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0985 Předmět: Regionální turistické služby Ročník: IV.

Více

Pastorale. Vánoční evagelium podle Lukáše 2,1-20. Pro dva lesni rohy, varhany, flétnu, recitaci a sborový zpěv

Pastorale. Vánoční evagelium podle Lukáše 2,1-20. Pro dva lesni rohy, varhany, flétnu, recitaci a sborový zpěv Pastorale Vánoční evagelium podle Lukáše 2,1-20 Pro dva lesni rohy, varhany, flétnu, recitaci a sborový zpěv Hudba: Bohdan Mikolášek Liturgie: Jana Mikolášková Nebojte se! Liturgická vánoční slavnost pořad:

Více

IRSKO BRAY 2017 RICHARD ZEZULA

IRSKO BRAY 2017 RICHARD ZEZULA IRSKO BRAY 2017 RICHARD ZEZULA V období letních prázdnin jsem navštívil Irsko za účelem výuky angličtiny. Irsko je ostrov s krásnou přírodou, s nepředvídatelným počasím a známým pivem značky Guiness. Po

Více

2012 / Bez obav - Zvládnu to sám

2012 / Bez obav - Zvládnu to sám 2012 / 2013 - Bez obav - Zvládnu to sám leden 2012 ne po út st čt pá so ne po út st čt pá so ne po út st čt pá so ne po út st čt pá so ne po út únor 2012 st čt pá so ne po út st čt pá so ne po út st čt

Více

PRODEJ ZÁMKU V MOSTOVĚ, OKRES CHEB

PRODEJ ZÁMKU V MOSTOVĚ, OKRES CHEB PROKONZULTA, a.s. Křenová 26, 602 00 Brno tel. +420 543 255 515, info@prokonzulta.cz PRODEJ ZÁMKU V MOSTOVĚ, OKRES CHEB Areál zámku - zámeckého hotelu v Mostově na Chebsku, v klidné přírodní lokalitě při

Více

Augustínek. MŠ a ZŠ sv. Augustina: Škola všemi smysly, rozumem a srdcem

Augustínek. MŠ a ZŠ sv. Augustina: Škola všemi smysly, rozumem a srdcem Augustínek MŠ a ZŠ sv. Augustina: Škola všemi smysly, rozumem a srdcem Letní tábor ve Sv. Dobrotivé, 2012 Školní družina 2 Augustínek, 2012 VYCHOVÁVAT MÁ BÝT RADOST! Milí rodiče a přátelé naší školy sv.

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Zakynthos / Alykes www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos / / / Poloha: jednoduchý rodinný hotel se

Více

NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA SLOVINSKA Pro železničáře vlakem

NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA SLOVINSKA Pro železničáře vlakem NEJKRÁSNĚJŠÍ MÍSTA SLOVINSKA Pro železničáře vlakem Jízdenky FIP: ÖBB a SŽ, průkaz FIP (vyřizuje si každý sám) jezero Bled Postojenská jeskyně Piran Ljubljana 7.8. - 11.8.2019 5990 Kč Slovinsko. Není příliš

Více

PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016

PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016 PŘEHLED AKCÍ PRO SENIORY 2016 ÚNOR 2016 11.02.2016 - MASOPUST Dne 11.2.2016 v KD Muglinově byla pro seniory z domů s pečovatelskou službou a klubů důchodců připravena akce pod názvem Masopust. Akci zahájil

Více

TERÉNNÍ VÝUKA (ZEMĚPISU) V PRAXI

TERÉNNÍ VÝUKA (ZEMĚPISU) V PRAXI TERÉNNÍ VÝUKA (ZEMĚPISU) V PRAXI Během dnešního kurzu se nám snad již alespoň trochu podařilo odpovědět na otázky jako: Co to je vlastně terénní výuka a proč ji používat? Jaké jsou její cíle?, Jaké dovednosti

Více

Serveru www.sumavanet.cz poskytl Viktor König, Chata Marie

Serveru www.sumavanet.cz poskytl Viktor König, Chata Marie Byl studený, sychravý, podzimní den, kdy jsem se svojí manželkou dorazil do Hojsovy Stráže na Železnorudsku. Jako milovníci Šumavy jsme už dlouhé měsíce hledali na internetových stránkách realitních kanceláří

Více

Penzion ŽERNOV Český ráj

Penzion ŽERNOV Český ráj Penzion ŽERNOV Český ráj Český ráj je oblíbeným cílem letní turistiky i cykloturistiky. Z místních zajímavostí můžeme uvést Památný strom - lípu v Tatobitech, Obrácené zvony v Rovensku, blízké jsou Prachovské

Více

Za Jaroslavem Vrchlickým do Kutné Hory

Za Jaroslavem Vrchlickým do Kutné Hory Za Jaroslavem Vrchlickým do Kutné Hory Kutná Hora a její krásné okolí byly cílem výletu, který jsme mohli uskutečnit díky vstřícnému přístupu vedení Střediska sociálních služeb Prahy 1. Zajištění dopravy,

Více

Výroční zpráva o činnosti školní družiny

Výroční zpráva o činnosti školní družiny Základní škola a Mateřská škola Chlum, okres Příbram Chlum 16, 262 93 Nalžovice telefon: 318 864 157, www.zsamschlum.cz, email: zsmschlum@volny.cz, IČO: 71000461 Výroční zpráva o činnosti školní družiny

Více

wellnews 55 hotelový měsíčník Relax centra Kolštejn JESENÍKY REGIONCARD DĚLÁ PRO VŠECHNY POBYT NA KOLŠTEJNĚ JEŠTĚ ZAJÍMAVĚJŠÍ

wellnews 55 hotelový měsíčník Relax centra Kolštejn JESENÍKY REGIONCARD DĚLÁ PRO VŠECHNY POBYT NA KOLŠTEJNĚ JEŠTĚ ZAJÍMAVĚJŠÍ wellnews 55 Ročník hotelový měsíčník Relax centra Kolštejn 5 Číslo 55 červenec 2015 Vážení přátelé Relax centra Kolštejn, červenec je měsícem, kdy se symbolicky i prakticky spousta věcí tematicky naplní

Více

Zpravodaj č. 6/ 2011. Vážení přátelé slánského muzea,

Zpravodaj č. 6/ 2011. Vážení přátelé slánského muzea, Zpravodaj č. 6/ 2011 Vážení přátelé slánského muzea, na prahu léta je již v plném proudu výstavní sezóna Národopisného muzea Slánska ve Třebízi. Návštěvníci vníci sem přicházejí nejen za stálými expozicemi

Více

22. základní škola Plzeň

22. základní škola Plzeň 22. základní škola Plzeň Třída: 7. A Jméno: Lenka Hirmanová Datum:29. 11. 2008 1 Skoro každý měl ve školce stejný sen, co by chtěl dělat Jako malá jsem měla různé zájmy, i když některé se moc nezměnily.

Více

KVASNICOVÉ PIVO 1. KOLO

KVASNICOVÉ PIVO 1. KOLO 1. KOLO D307 D274 D64 D282 D229 D315 1 5 440 Ferdinand kvasnicové pivo Pivovar Ferdinand a.s., Benešov 1 4 5 3 1 2 16 1. 1 2 437 BON - 12% kvasnicové Pivovar BON - Bonver CZ, s.r.o., Zašová 3 2 1 4 3 5

Více

Trutnodráček březen 2015

Trutnodráček březen 2015 Trutnodráček březen 2015 MÍŠA OSLAVIL JEDENÁCTÉ NAROZENINY Jedenácté narozeniny jsme oslavili dortem, písničkou a milými dárečky. Přejeme Míšovi vše nejlepší do života, především pak stálou vnitřní radost.

Více

Školní vzdělávací program pro školní družinu Školní družina při Základní škole v Mníšku pod Brdy, Komenského 886

Školní vzdělávací program pro školní družinu Školní družina při Základní škole v Mníšku pod Brdy, Komenského 886 Školní vzdělávací program pro školní družinu Školní družina při Základní škole v Mníšku pod Brdy, Komenského 886 Motto: Všichni bez rozdílu jsme součástí přírody Platnost dokumentu: 4 roky od 1.9.2012

Více

Bazény 3* hotelu San Nicola

Bazény 3* hotelu San Nicola ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 18.5. - 26.5.2019 8990 Kč Organizovaný zájezd pro železničáře vlakem. Jízdenky FIP: ÖBB a FS + průkaz FIP (zajištuje si každý sám) Bazén hotelu San Nicola (nahoře), bazén v Posejdonových

Více

Předmět: Regionální turistické služby. Ročník: IV. Téma: Regiony ČR. Vypracoval: Mgr. Jaromír Šebek Materiál: VY_32_INOVACE_135 Datum: 5.4.

Předmět: Regionální turistické služby. Ročník: IV. Téma: Regiony ČR. Vypracoval: Mgr. Jaromír Šebek Materiál: VY_32_INOVACE_135 Datum: 5.4. Anotace: Valticko lednický areál a Pálava jako turistický region specifika, kulturní památky, využitelnost z hlediska turistického ruchu Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou

Více

Lázeňská péče s dialýzou

Lázeňská péče s dialýzou Lázeňská péče s dialýzou Přijeďte si odpočinout do překrásného prostředí Termálních lázní Velké Losiny a Dialýza Šumperk se postará o odborné zajištění Vaší dialyzační léčby. TErmálNí lázně Velké losiny

Více

Punkevní jeskyně a Macocha

Punkevní jeskyně a Macocha Punkevní jeskyně a Macocha Punkevní jeskyně a Macocha krasová oblast Punkevní jeskyně a Macocha jsou jednou z nejznámějších krasových oblastí v celé ČR. V jejich okolí lze nalézt i další zajímavé lokality,

Více

Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL***

Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL*** Rodinný WELLNESS HOTEL CENTRÁL*** dokončil v roce 2013 další krok ke zkvalitnění služeb Vám, našim hostům. V letech 2009-2013 dokončil výstavbu WELLNESS CENTRA II na ploše dalších 400m 2 ve venkovních

Více

. SMUS ZNAMENÁ.. ERA

. SMUS ZNAMENÁ.. ERA ERASMUS ZNAMENÁ... Nysa, milé historické městečko se 45 tisíci obyvately historické náměstí zrestaurovaná katedrála z 12. století na procházky ideální velký park s mnohým překvapením Zcela zásadní místo

Více

Klub českých turistů ve Šluknově ze SEVERNÍHO KRÁLOVSTVÍ organizuje pro rodiny s dětmi VI.ročník celoročního turistického soutěžení.

Klub českých turistů ve Šluknově ze SEVERNÍHO KRÁLOVSTVÍ organizuje pro rodiny s dětmi VI.ročník celoročního turistického soutěžení. Klub českých turistů ve Šluknově ze SEVERNÍHO KRÁLOVSTVÍ organizuje pro rodiny s dětmi VI.ročník celoročního turistického soutěžení Táta, máma a já Vyberte si aktivity z doporučeného přehledu turistických

Více

PASOHLÁVKY. Kampaň TADY ŽIJU

PASOHLÁVKY. Kampaň TADY ŽIJU PASOHLÁVKY Kampaň TADY ŽIJU Pasohlávky představení obce: Poloha: - Obec leží v Jihomoravském kraji, na významné dopravní trase mezi Brnem a Vídní. Počet obyvatel: - Cca 750 obyvatel Rozloha obce: - Cca

Více

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 CK TURISTA BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 5 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky jsme uvedli, že golf již zdaleka není drahým sportem (i když tomu ceny v mnoha

Více

Jižní Morava destinace kongresové a incentivní turistiky

Jižní Morava destinace kongresové a incentivní turistiky Jižní Morava destinace kongresové a incentivní turistiky Jižní Morava je regionem, kde se po Praze koná nejvíce kongresových akcí Výsledky 2006 a 2007 dle ČSÚ (akce od 100 účastníků): 1. 4.Q 2006 1. 4.Q

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více