pro sprrflvu bytov6ho fondu v majetku

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "pro sprrflvu bytov6ho fondu v majetku"

Transkript

1 Pravidla pro spravu bytov6ho fondu v majetku mdsta strdz pod Ralskem Pravidla pro sprrflvu bytov6ho fondu v majetku mdsta Strfuil pod Ralskem Strana I (celkem 12)

2 Pravidla pro spravu bytov6ho fondu v majetku mdsta str6z pod Ralskem Mdsto Str6Z pod Ralskem vyddva n6sledujici Pravidla pro spr6vu bytov6ho fond' v majetku mdsta StrdZ pod Ralskem, kter6 popisuji dinnosti a stanovuji povinnosti pii spr6v6 bytov6ho fondu. Spr6va bytov6ho fondu se zarovei iidi piislu5nfmi ustanovenimi obdansk6ho z6koniku v platn6m z,ndni. I. Bytovy fond 1' 1 M6sto Str6Z pod Ralskem d6le jen,,pronajimatel" mdve sv6m majetku celkem 273 byttt I. kategorie, kterd se nachdzeji v ndsledujicich bytoqfch domech: o Hornick6 d. p. 322,323, byfi o JrLnid,.p.325,326, bytri o IILni d. p. 70-2I bytn o JrLni(:.p.367-7Ib o Jtlni (:. p byt o M6ehova d. p. 4-32bytn o Ji1ni (,. p Drim s pedovatelskou sluzbu _ 24 byttt I. 2 Pronaiimatel md dsle ve sv6m majetku byy, kter6 se nachrizeji v bytovfch dornech, kde probdhla privatizace bytovdho fondu. Tyto byty jsou soud6sti Spoledenstvi viastnikri bytri vjednotliqfch bytovych domech. Jedn6 se o byty, kterd nebyly odprodriny st6vajicim n6jemnikfim, kteif v byech bydli doposud. V piipadd, Ze dojde k uvoln6ni takov6ho bytu, by bude n6slednd odprod6n v souladu s platnymi Pravidly pro prodej bytovych jednotek zmajetku mdsta Str6Ze pod Ralskem. Zmdnapodtu bytri v majetku mdsta neni drivodem pro zmdnu tdchto pravidel Bytovy fond je soudisti majetku mdsta, ktery prochfniptavidelnou rodnf inventarizaci maietku. II. Sprdva bytov6ho fondu 2. 1 Spr6vu bytovdho fondu zaji5t'uje odbor spr6vy majetku a rczvoje mdsta (d6le jen osmarm), odddleni spr6vy majetku (d6le jen osm) a finandni odbor (d6le jen Fo). Sfiana2 (celkem l2)

3 Pravidla pro sprivu bytov6ho fondu v majetku mdsta str6z pod Ralskem 2.2 Spr6vou bytri se rozumi zaji5tdni piedev3im tdchto dinnostf: o piiddlov6ni bytt, vraceni byt, prodeje bytfi, povoloviinf podn6jmri, o stavebni idrlba. o bllne opravy bytovdho fondu, o kontrola dod6vky m6dii, odstrariov6ni poruch v tdchto dod6vk6ch a zaji5tdni clalsi servisni a oprav6rensk6 dinnosti potiebn6 pro bezprobl6movy provoz byto',r6ho fondu, o zaji5tdni provozu vyhrazenych i ostatnich technickych zaiizeni podle platnych piedpisri (pravidelnd revize), o iiidn6 udrzov6ni distoty a poi6dku v bytovych domech v majetku mr5sta, vdetnd piistupovych schodist', r prov6ddni prribdznych kontrol ulivini bytri a spolednych prostor v bytov.ych domech v majetku mdsta v souladu s obdanskym z6konikem, r minim6lnd dvakr6t rodn6 kontrolni odedty vodomdrt v byech a elektromilri spoledn6 spotieby v bytoqfch domech v majetku mdsta, vdertnd jejich vyhodnocenf za ridelem pifpadn6ho ie5eni reklamacf pii rodnim vyridtov6nf, ' zptacov6ni podkladri pro uplatndni n6hrad z poji5tdnf majetku bytov6ho fondu a n6sledn6 ie5eni v souladu s uzavienou smlouvou o poji5tdni majetku mdsta, r piiprava piipadnfch n6vrht zmdny n6jmu a podklady pro nov6 n6jenrni smlouvy v piipadd jejich zmdny, I piipravovdni piipadnfch podkladri spolednd s FO pro prlatizacibytovdho fondu. IIl, Zaltzovaci p iedm dfy 3. 1 Soud6stf kazd6ho byu v majetku mdsta jsou zairzovaci piedmdty, kter6 byly v bytd nainstaloviiny v dobd, kdy byl d6n piedmdtny bytovy drim do ulivini (kolauda,;i byov6ho domu). Zaiizovaci piedmdty se prtbdznd v dobd uhivdni bytu obmd;1uji. Zaiizovaci piedm6ty jednotlivlfch bytri jsou vymezeny v,,pasportu objektu" (piiloha d. 1) Doba Zivotnosti kuchyilskd linky se stanovuje na dobu min. 20 let, dobg Zivotnosti elektrick6ho spor6ku se stanovuje na dobu min. 15 let. U ostatnich zaiizovacich piedm6tt neni doba Zivotnosti stanovena. Ukondeni Zivotnosti nezakl6d6n6rok na vymdnu zaiizovaciho piedmdtu Cena zaiizovacich piedmdtri je zapoditina nrijemnfkovi do nrijmu formoul mdsidrrich spl6tek. Doba splatnosti zaiizovaciho piedmdtu odpovid6 dobd Zivotnosti zaiizovaciho piedmdtu uveden6 v bod Po tdto lhritd je ridtov6no n6jemnik ovi za rrtiv1ni zaiizovaciho piedmdtu 10,- Kd mdsidnd, az do doby vyiazeni di vymdny zaiizovaciho piedmdtu zanovy. Strana,J (celkem 12)

4 Pravidla pro sprsvu bytov6ho fondu v majetku m6sta StrdZ pod Ralsrkem 3. 4 Zalizovaci pledmdty jsou pravidelnd dle potieby opravovany. V piipadd, Le nelze zaiizovaci piedmdt opravit, zajisti pronajimatel jeho vymdnu. pokud bude vym61a zaiizovaciho piedmdtu vynucena Spatnym ulivdnim zairzovaciho piedm6tu sramotnfm n6iemnikem, bude vymdna provedena na jeho n6klady. Stav zaiizovaciho piedmdtr-r a dfivody jeho qfmdny posoudi zamdstnanec OSM, 3. 5 V;fmdnu zairzovaciho piedmdtu v piipadd jeho ne opravitelnosti zajisti zelrndstna'ec pronajimatele, pokud se n6jemnik s pronajimatelem nedohodnou jinak. Pronajimatgl umozni n6jemci vyrndnu zaiizovaciho piedmdtu po jeho Zivotnosti na jeho n6klady s tim, Ze pokud bude n6jernce hradit vy55i oenu zaiizovaciho piedmdtu nez je cena obvyk16, uhradi pronajimatel ndjemci d6stednd poiizovaci cenu zairzovaciho piedmdtu a to max. do 'vlf5e ceny obvykld. 3.6V pilipadd, Ze chce n6jemce provdst vlfmdnu zaitzovaciho piedmdtu diive nez je nutn6, prov6df rr6jemce vym6nu na zitklad( L6dosti, se souhlasem pronajimatele, s6m na sv(l nd.kla6y, Novy zailrzovaci piedmdt nesmi byt nahrazen zairzovacim piedmdtem za cenu nizsi, nelbyla privodni cena zairzovaciho piedmdtu uveden6 v Pasportu objektu. V piipadd, Ze n6.jemce ukondf rr6jemni vztah diive, nez :ikondi Zivotnost pieddasnd vymdndndho zaitzovaciho piedmdttr, ie povinen byt vrfitrr do privodniho stavu nebo zaiizovacf piedmdt piedat bez ndlv ady pronaj imateli Centt obvykl6 pro vymdnu zairzoyacich piedmdtri: o K-uchyf,skd linka vd, pracovni desky a diezu, ddlka 130 cm ,- Kd,. K.uchyisk6 linka vd. plaeovni desky a diezu, ddlka 150 cm - g 000"- Kd" o K-uchyf,sk6 tinka vd. pracovni desky a diezu, ddlka i g0 cm - o Elektrick;i spor6.k ,- Kd. Cenyjsou stanoveny vdetnd ceny dovozu a instalace ,- Kd 3. 8 V ndkterych n6jemnich bytech isou umistdny vestavdnd skifnd. Zivotnost tdolhto ski.hri neni stanovena. Za jejichulivfunije piedpisovfno k n6jemndmu 5,- Kd m6sidnd. y ltyipadd,,le n6jemnik polada o zruseni tdchto skiini, budou na zftkladd posouzenf zamdstnzl^ec OSM vestavdnd skifnd odstrandny a odeps6ny z rnventfie bytu. Nahrada vestavdnfch skiirri nebude provedena. Strana4 (celkem 12)

5 Pravidla pro spr6vu bytov6ho fondu v majetku m6sta Str6z pod R.alskem IV. Pieddni bytu 4. I OSM zaji5t'uje zveiejndni nabidky volnych bytfi k piiddleni. Volnym bytem je byt, kterf je uvolndn n6jemnikem na zhkladl n6jemni smlouvy na dobu urditou, po piedchozi vypovddi nsjemce, po ukondeni n6jmu dohodou o vr6ceni bytu di soudnim vyklizenim by.trlr. Volnj; byt je po pievzeti pronajfmatelem ve lhfitd max. 30 dnri piipravov6n pro novfhc n6jemnika. Bdhem urden6 lhtty jsou prov6ddny nutn6 opravy a povinn6 elektro revize Obsazeni bytu probih6 v souladu s,,pravidly pro piiddlov6ni by'tri v majetku Mdsta StrilLe pod Ralskem" Po piiddleni bytu Radou mdsta OSM zajistf pied6ni bytu nov6mu n6jemnikovi. piedani byu bude provedeno na mist6, ndjemnik pievezme,,pasport objektu" (pifloha d. 1), ktery obsahuje popis zfkladniho vybavenf bytu, sta'vy bytovlich mdiidel ke dni pried6ni b1,tu a podpisy z6stupce pronajimatele a noveho n6jemce v den pievzeti byt t obdrzi novy n6jemce,,n6jemni smlouvu,. (piiloha d. 2) a,,vypodtovy list" (piiloha d. 3), ktery bude obsahovat vy5i nrijemndho spolu se sluzbami spojenymi s uzivrinim bytu Jakdkoliv zm6ny v podtu osob uzfvajicich spolednou dom6cnost v pronajat6m bytd je n6jemce povinen hldsit pronajfmateli v souladu s platnym obdansk;fm z6konikem a v souladu s podminkami n6jemni smlouvy. Piihl6Seni a odhl65eni osob je prov6deno formou destrr6ho prohl65eni, ktere vyplni a podepi5e nrijemce byu. V piipadd zmlny podtu osob Zijicich v pronajatdm bytd ve spolednd domdcnosti OSM provede novy vypodet nfjrnu a pied6 n6jemci novy vypodtovy list. V. Vrricenf bytu 5. 1 N6jemnivztah skondi dle niijemni smlouvy:. sjednanou dobou nebo. vypovddizndjmu,kterddini 3 mdsice nebo o dohodou obou smluvnich stran a to v piipadd, Le pro uvedenli byt jli. m6sto m6 nov6ho nfjemnika (byt byl jiz piiddlen Radou mdsta) nebo o exekudnimvyklizenfm Y piipadd vypovddi, di dohody o ukondeni nrijmul bude vrdceni bytu rriijemnikem provedeno nejpozddji ke dni ukondeni n6jmu. Strana 5 (celkem 12)

6 Pravidla pro spr6vu bytov6ho fondu v majetku m6sta str6z pod Ra,tskem 5. 3 N6jemce musi b1't vr6tit vyklizeny, disty a v piipadd potieby vymalovan;i. I)1rt by mdl b;ft pied6n ve stavu, kter;.i odpovid bdhnemu opotiebeni, V den pied6ni zamdstnanec OSM vyhotovi,,paspott objektu" (piiloha d. 1), ve kterdm budou uvedeny piipadnd z1vitcly v bytd. Pii vr6ceni bytu je povinen zamdstnanec OSM zkontrolovat podet a stav zaltzovacich piedmdtt. Paspott objektu musi d6le obsahovat stavy bytovlfch mdiidel ke dni c,devzd1ni bytu. V piipad6, Le nftjemce byt nepiedd v takovdmto stavu, ktery by odpovidal bdzndmu opotiebeni a nebude disty, uklizeny v plipadd potieby vymalovanf, bude toto zazzrramen6no v,,pasportu objektu". N6jemce bude upozorndn, Ze piipadn6 opravy mu budou n6slednd po jejich provedeni pr'edeps6ny k rihrade.,,pasport objektu" podepisuje n6jemce a zistupce pronajimatele V dern pievzeti bytu budou soudasnd s piislu5nymi doklady k pronajat6mu bytu piedriny klide od piiddlendho byu, a to od vchodu do domu, od bytu, od postovni sehr6nky piipadnd dal5i. VI. m6na bytu 6' 1 N6jemci mdstskych bytt se mohou vzdjemnd dohodnout o qfm6nd bytri. Vymdna bytti podl6h6 odsouhlaseni z6stupcem pronaj imatele Yytrrdna bytri je povolovtna v souladu s Pravidly pro piiddlov6ni bytfi v majelku mdsta StrdLe pod Jdalskem Pfi vymdnd bytu se vymdny neridastnf zamdstnanec OSM a nesepisuje sr:,,pasport objektu" (piiloha d. 1). Oba ndjemnici odpovidaji za stav vymdndn6ho bytu. Irla zilkladd tdchto skutednosti OSM zajisti podpis novd n6jemni smlouvy a novy vypodtovy list. VII. Prodej bytu 7. 1 Prodej bytri urduji,,pravidla pro prodej bytoqfch jednotek z majetku mdsta l;tr6z pod Ralskem, ze dne (d61e jen Plavidla), tzn., Le prodej mrize nastat pouzej u bytri, kter6 jsou umistdny v bytovych domech, kde jiz probdhla privatrzace bytovd,ho fondu (cca 30 bytt)' O dalsim mozndm prodeji bytri rozhoduje Zastupitelstvo mdsta Ndjemce bytu urdendho k prodeji mize polhdat o odkoupeni n6jemniho brytu, kter:f uliv6' Z,amdstnanec OSM d61e postupuje v souladu s,,pravidly" a byt je tomuto z1jemce odprodrin. Shana 6 (celkern 12)

7 Pravidla pro spr6vu bytov6ho fondu v ma jetku mdsta Str6Z pod Ralskem VIII. Opravy bytu OSM zaji5t'uje opravy byfi, kromd drobnych oprav, kter6 v souladu s n6jemni smlouvou, hradi nrijemnik Ohlri5eni havsrii a pozadavky bdznfch oprav bytri piijimd zamdstnanec OSlyI, v piipadd jeho nepiitomnosti vedouci OSM. 8.2 Zprisoby hl65enf pozadavkt na opravu bytovdho fondu: o osobni niiv3tdvou na OSM nebo o telefonickynatel. d nebo nebo o em : kr ej cov a@str azpr.cz, str achov a@sff azpr. cz Hav6ne a bdlne opravy byovdho fondu budou po nahl65eni evidov6ny vyplndnim formuldie,,poladavek na opravu" (piiloha d. 4).Pokud bude bdzn6 oprava nebo hav6rie hl63ena ve dnech pracovniho klidu, bude pozadavek zaevrdovin zamdstnancem OSM nrisleduj ici pracovni den Zfznam h155eni o hav6rii bude zvyrazndn dervend tak, aby byl zlznam odli5en od pozadavkri na b1lne opravy Hav6rie bude ie5ena ihned po piijeti jejfho ohl65eni. Dle moznosti bude provdien stav a zaji5tdn dodavatel piislusn6 sluzby zamdstnancem OSM a to na v souladu s uzavienymi smlouvami o dilo souvisejicf s opravami bytov6ho fondu mdsta Opr6vndnost pozadavku, ktery neni havinii, provdii na mistd zamdstnanec OSM do sedmi pracovnfch dnt od nahl65eni pozadavku V piipade poladavku n6jemnika na opravu, kdy opravu prov6di na srvd n6klady pronajimatel bytu, pied6 zamdstnanec OSM pozadavkovf list dodavateli sluzby. Oprava rnusi byt zahhjena 10 dnri po nahl65eni opravy V piipadd, Ze se jedn6 o opravu, kterou je povinen n6jemnik prov6st vlastninr n6kladem, je zamdstnanec OSM povinen tuto skutednost bezodkladnd n6jemnikovi sddlit. Na pozadavkov6m listd bude o tomto proveden zdznam, tak aby bylo prokazate'1n6, 2e byl o opravd na vlastni n6klady n6jemnik informov6n V pifpadd, Ze se jedn6 o opravu na nriklady n6jemnika, kter6 nesnese odklaclu z dtvodu po5kozoviini majetku pronajimatele, pifpadnd jinych n6jemnikri, je zamdstnlanec OSM povinen provedeni opravy osobnd zkontrolovat nejd6le do 30 dnri od vystaveni pozadavku. Termin kontroly je dinzixalnosti opravy. Strana 7 (celkem 12)

8 Pravidla pro spr5vu bytov6ho fondu v majetku m6sta str6z pod Ralskem 8. l0 Zamdstnanec OSM odpovid6 z,a to, Ze kaldy,,pozadavkovy list,,, ktery je pgdkladem pro fakturaci bude obsahovat dildf polozky pro sestaveni vyslednd ceny. ZpoloZek musi byt ziejm6, o ja(;i konkrdtni materid.l a jeho mnozstvi nebo konladtni typ pr6ce a d6lka fkonu se jedn6. Kaady,,poZadavkov5i list" bude podeps6n n6jemnikem bytu, ktery svym podpisem stvrzuje, i'e> optava byla provedena, KaZdou provedenou opravu musi zam6stnillec osm zkontroloval a pievzeti prdce stvrdit svym podpisem na piislusn6m,,poladavko.rrrlm listd,,. Opravy nad 500,- Kd budou zamdstnancem OSM kontrolovfny na mistd vzdy, ostatnf opravy nam6tkovd. N6slednd potd piipoji svtij podpis i vedouci osm. 8, 1 1 Fakturaci prov6di FO na ziidad( i6dnd vyplndndho pozadavkov6ho listu. 8' 12 V piipadd z6vady, kterou zptsobil n6jemce a l<terou bude provriddt: a hradit pronajimatel, budou finandni prostryedky, kterd vynalozil pronajimatel, n6slednd vynr6h6ny na n6jemnfkovi, ktery Luto z vadu zavintl V piipadd vzniku opakovand opravy, bude tato zamdstnancem OSM provdiena a v piipadd opr6vndnosti bude u dodavatele reklamovana. IX. Placeni ndjemn6ho 9. 1 N6jemoe bytu plati zaulivtni by1.u n6jemnd spolu se sluzbami spojenymi s uziviinim bltu dle vypodtovdho listu nejd6le 25. den v piislu5n6m mdsici na r.idet pronajimatele Platby jednotliv;fch n6jemnikt jsou evidov6ny zamdstnancem OSM na osobni,oh ridtech tzv.,,kontech" jednotlir,luch ndjemnikri v programu SSB pii jakdkoliv zrndn6 vy5e n6jemndho, piipadnd sluzeb obdrzi ndjemnik noqf vlfpodtovy list. X. Roini vyriitovdni 10' 1 N6jence plati mdsidnd zillohy na sluzby spojend s uziv6nim bytu (z6lohy na or3bdr tepla, studend a tepld vody, spolednd elektrickd energie, vytahu, spoledn6ho uklidu a piijmu televizniho sign6lu) a piipadnd dalsich sluzeb, kterd si pronajimatel s n6jemcem dohodnou. 10' 2 Jednou rodn6, v terminu stanovendm zftkonem, se prov6di rodni vyridtoviini sluzeb spojen;fch s uziviinim bytu. N6jemce obdrzi od pronajimatele v termfnu, ktery jer stanoven zdkonem,,irrotokol o vyridtovdni sluzeb spojenych s uziv6nim b)4u" (piiloha d. 5), d6le jen,,protokol". Protokolem je n6jemce sezn6men s vyfdtov6nim jednotlivlfch zilloha s6udasnd le ndjemnik informovdn o stavu svdho konta. Shana 8 (celkem 12)

9 Pravidla pro spr6vu bytov6ho fondu v majetku mdsta Str6Z pod Ralskem Piipadnd pieplatky a nedoplatky na sluzb6ch spojenlf ch s uziv6nim bytu jsou vypliceny di splatnd v terminech danlfch piislu5nfm z6konem Podklady krodnimu vyridtov6ni piipravuje FO, ktery n6sledn6 podklady pied6 OSM. Vystupem z programu SSB 2000 je,,protokol", kter;f je vyhotoven pro kazd6ho -jednotlivdho n6jemce. XI. Dluhy za neplacenf nfjennn6ho V piipad6, Ze nebude uhrazen n6jem, piipadnd jeho drist nebo rodnf vyridtov6nf, vznikne nedoplatek a n6jemnik se stane dluznikem. Po provedeni mdsidni uz vdrky, do 10. dne n6sledujiciho mdsfce, bude dluznikovi do 7 pracovnich rlnri vyhotovena a dorudena prvni upominka na nedoplatek. Upominka bude vystavena v piipadd, Ze nedoplatell na,,kontd n6jemnika" je vy55i nez 500,- Kd. upominku vyhotovi zamdstnanec osm Pokud n6jemce svtj dluh po zaslini prvni upominky neuhradi, d6le dlui;i i vdal5im m6sidnim obdobi je n6slednd po ukondeni mdsidni uztldrky zaslfinadruhs upomirka JestHLe nfijemce nezaplati n6jemn6 a sluzby spojerrd suziv6nim bytu vpiedepsan6m terminu, vznrk6 rnu dluh. Tento dluh se dleni na dluh na ni'rjmu a dluh na sluzb6ch spojenlfch s uziv6nim bytu. Il.4Yznlklf dluh se dle n6jemni smlouvy penalizuje. Penalizace je nastavena vprogramu SSB 2000 die zdkonrtych piedpist (poplatky z prodleni piip. riroky z prodleni <lle platnych piedpisri). Penalizace zadin bd,let od 1. dne mdsice nasledujiciho po skondeni bdzn{ho mdsice. Vypodten6 pen6le se eviduje na,,kontd n6jemnika" Pokud n6jemce, ktery je dluznikem, nereaguje na dvd zaslan6 upominkl/, neni d61e upomin6n Infornace o dluznfcich, kteii dluli vice nei.3 mdsidni n6jmy, vdetnd sluzeb, jsou piedriny zamdstnancem OSM referentovi finandniho odboru, ktery n6sle dnd zahdji piislusn6 kroky ve vdci vypovddi n6jmu byu a n6slednd i soudni vymdhhni dluhu, piip. vyklizeni bytu (pod6ni piislusnych Lalob) Nrijemnici, kteii maji dluh, mohoupolildat o splaceni sv6ho dluhu fomrou spl6tek, piipadnd mohou polddat o prominuti pen6le. Zddosti jednotlivych n6jemnikri, tykajici se spl6tkovych kalend6it, piip. prominuti pen6le vyiizuje referent finandniho odboru. Ten piedkl6d6 Zridosti k dal3imu projedn6ni dle vy5e dluhu Radd mdsta nebo Zastupitelstvu mdsta. Podminkou projedn6ni Zddosti je, Le neni evidov6n jin;i dluh mimo n6jemn6hc, za tlivdni by'tu. Po projednrini dini dal5i kroky souvisejici s tdmito Z6dostmi (sddleni dluznikovi, uzav fu 6ni spl6tkovych kalend6ifi, odpu5tdni pen6le apod. ). Strana 9 (celken 12)

10 Pravidla pro spr6vu bytov6ho fondu v majetku m6sta str6z pod Ralskem IL 8 Zauzavirdni spl6tkovych kalendd"iri a kontrolu jejich plndni, piipadnd prominuli pendle, di jin;fch stanovenfeh podminek zodpovidd referent finandniho odboru. XII. klizenf 12' 1 V piipadd, Le si nd"jemnik neplnf povinnosti dle n6jemnf smlouvy, m&ze doiit k vyklizeni bytu. 12' 2 Yyklizeni bytu probihd na zftkladd naiizeneho exekudniho pifkazu, ktery rryhotovuje piislusn;f exekutor na zdkladd podand LaIoby. 12' 3 Pii samotn6m vyklizeni byu si: rnimo exekutora vyklizeni zridastriuii dva zzlrndstnanci pronajimatele a str6znici mdstskd polieie. 12, 4 Zamdstnanec OSM pii exekudnim vyklizeni bytu sepisuje,,pasport objektu.., rre kterem popi5e stav tohoto bytu ke dni vyklizeni, zapiile stav domovnich mdiidel a poiicli fotodokumentaci vyklizendho bytu. Pii vyklizeni bytu, stejnd jako u vr6ceni bytu, ie povinen zamdstnanec OSM zkontrolovat podet a stav zairzovacich piedmdtt. Do protokc,lu sepi5e zji5tdnd zsvady, kter6 bude nutnd odstranit, aby mohl byt byt pied6n k dalsimu u1ivimi. a dale provede kontrolu zaiizovacich piedm<5tfi dle piislusn6ho pasportu bytu Zamdstnanec OSM dd.le zajistir, aby takto vyklizeny bfi byl d6le upraven (provedeni oprav, vymalby di tapetov6ni, fklid bytu) pro piiddleni novdmu n6jemnikovi, Nriklady souvisejici s touto fpravou bytu budou ndslednd vymdhiny na pfivodnim n6jemnikovi V piipadd potieby uskladndni vdci, do doby nez si je n6jemnik odveze s6m, budou vdci, kterd se ke dni vyklizeni bytu nachdzejiv tomto bytd a jsou uvedeny v,,protokole ve vdci vykonu rozhodnuti vyklizenim bytu", ktery sepisuje piislu5ny exekutor, uslkladndny v nebytovych prostor6ch objektu L p. 164 (poliklinika) na dobu max. 3 mdsicfi., Xlltr. Vnitinf kontrola 13' 1 Cinnosti, kter6 se tykaji spr6vy bytovdho fondu, musi by.t prtbdznd kontrolov6ny, tak aby nedochfnelo kposkozeni majetku mdsta, k finandnim ztrfttimmesta, k po5koze'i dobr6ho jmdna mdsta a soudasnd, aby nedochfuelo k po5kozov fni prdv a povinnosti n6jemnilfi. Shana 10 (celkem 12)

11 Pravidla pro spravu bwov6ho fondu v majr:tku m6sta Str6z pod RaLlskem 13.2 Ve5ker6 dinnosti vyplyvajici ze sprhvy bytri vmaje,tku mdsta, pokud nejsou vtdchto pravidlech zakotveny pifmo, vypllfvaji z pracovnich n5plni jednotliv;fch zimdstnanct OSM a RM, OSM, FO Kontrolu spriivy bytovdho fondu prov6di: o zamdstnanci fiadu, o dal5i osoby, povdien6 pronajimatelem Zamdstnanci fiadu, kteii kontroluji dinnosti spojend se spr6vou byov6ho fondu jsou: o referent osm prov6df samokontrolu sv6 dinnosti prfibdznd, o referent Fo prov6di samokontrolu svd dinnosti prribdznd, o vedouci OSM prov6df nam6tkovd kontrolu dinnosti referenta OSM, kter6 jsou v jeho kompetenci, o vedoucf OSMaRM a vedoucf FO prov6di jednotlivd n6hodn6 kontroly dinnosti spr6vy bytov6ho fondu, kter6 spadajf do n6plnd jejich odboru, minim6lnd dvakr6t v roce, o tajemnik mdstskeho riiadu provede min. jednou v roce n6hodnou kontrolu dinnosti sprrivy byovdho fondu elenov6 finandnfho a kontrolniho vyboru provridi kontrolu dle schvrilerr6ho plirnu dinnosti vyboru, pifpadnd dle rozhodnuti Zastupitelstva mdsta Kontrola bytov6ho fondu mfize blit provedena na zakladd, rozhodnuti Zarstupitelstva mdsta kdykoliv v jak6mkoliv rozsahu i jinfmi osobami, kter6 budou Zastupitelstvem mdsta pro kontrolu urdeny. XIV. Piilohy 14. I Soudristi tdchto Pravidel jsou tyto piilohy: o piiloha d. 1 - o piiloha (,. 2 - niijemnikem, o piiloha d. 3 - o piiloha d.4 - o pifloha d. 5 - Pasport objektu, Smlouva o n6jmu bytu, vd. seznamu drobnych oprav hrazenych Vypodtovyf list, PoZadavek na opravu Protokol o vyridtov6ni sluzeb Strana 1l (celkem 12)

12 Pravidla pro spr6vu bytov6ho fondu v majetku m6sta Strdi pod Ralskem XV. Ostatnf Tato Pravidla pro spr6vu byov6ho fondu vmajetku mdsta Str6Z pod Ralskem byla schvalena Radou mdsta StrdZe pod Ralskem dne pod dislem usneseni RJgIl2}I4 a ru5i Pravidla Domovni spr6vy schvdlend Radou mdsta dislo usnes eni N425120I0 ze dne li\e s to Bc" V6ra Reslovf starostka mdsta mistostarostka m6sta Strana 12 (celkem 12)

Smlouva o n6jmu bytu. I. Piedm6t nfjmu. U. Doba nfjmu. Pronajimatelem: BZM a.s.

Smlouva o n6jmu bytu. I. Piedm6t nfjmu. U. Doba nfjmu. Pronajimatelem: BZM a.s. Smlouva o n6jmu bytu Mezi Pronajimatelem: BZM a.s. (d61e j en,,pronaj imatel") N6rodni obrriny 37 Praha 6 rio: 6tosl262 a Nfjemcem: Jaroslavou Semerfdovou, narozenou dne 6. 5. 19560 r.i.565506/0587 (d6le

Více

MEsto NEmiice nad Hanou

MEsto NEmiice nad Hanou MEsto NEmiice nad Hanou Obecnd ztvazna vyhli5ka 8.312012, o mistnim poplatku zaprovoz syst6mu shromalilovdni, sberu, piepravy, tiid6ni, vyulivini a odstraiovfni komun6lnich odpadri Zastupitelstvo mdsta

Více

Sidlo: IC: 70631743 Cz7063l743,nenipl6tce DPH

Sidlo: IC: 70631743 Cz7063l743,nenipl6tce DPH Zakladni Skola a mateisk6 Skola Ostrava-Hrabrivka, Krestova 36,4', piispdvkov6 organizace Krestova 1387 136 A, 700 30 Ostrava-Hrabrivka SMLOUV A E. T7 /2015/08 O KRATKODOBEM PRONAJMU NEBYTOV.fCH PROSTOR

Více

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s

L FRAI{A 5. I r rscsrstra tasr. vpsrsra iasr praha s. uneo vbsrsrp iasrr praha s I r rscsrstra tasr L FRAI{A 5 J vpsrsra iasr praha s uneo vbsrsrp iasrr praha s PRAVIDLA PRO YYULLVAXI UdNTOWCU NETNVE SrrilviCn pi.ispf vrri NA s rravovani nt ri cl. I Piedm6t fpravy Udelem t6chto pravidel

Více

Mdstsk6 diist Bmo - Medlinkv. Razitko podatelny. ; Zildost o zafazeni do evidence Zadatehi o pron6jem bytu

Mdstsk6 diist Bmo - Medlinkv. Razitko podatelny. ; Zildost o zafazeni do evidence Zadatehi o pron6jem bytu Mdstsk6 diist Bmo - Medlinkv ; Zildost o zafazeni do evidence Zadatehi o pron6jem bytu fieho nedilnou souifsti je iestnd prohttiieni k,,ztitlosti o zaiazenf clo "iid"oc" iuaarcfi o prondjem bytu" na piedepsan6m

Více

SMLOUVA O DILO IE: IE: kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni DIE: pozdej5fch zm6n uzaviraji. I.

SMLOUVA O DILO IE: IE: kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni DIE: pozdej5fch zm6n uzaviraji. I. SMLOUVA O DILO kterou ve smyslu ust.$536 a n5sl. Obchodniho zdkonfku i.513/l99lsb.,ve zn ni pozdej5fch zm6n uzaviraji M6sto Neratovice se sidlem : jehoz jm6nem jedn6 starosta : ve vdcech veiejnjch : IE:

Více

Zlizovaci listina I. ZKIZOVATEL. Libereckj kraj. 7089 r s08 c270891508

Zlizovaci listina I. ZKIZOVATEL. Libereckj kraj. 7089 r s08 c270891508 LIBERECKY KRAJ U lezt 642/2a. Liberec 2. 46180 Ej.: ZL- 4/09-S Zlizovaci listina Zastupitelstvo Libereckdho kraje dle ustanoveni $ 35 odst. 2 pism. k) z6kona dislo 12912000 Sb., o krajich, ve zneni pozddjsich

Více

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel

Akademie ved. c268378271 Jmdno a piijmeni osoby opr6vndn6 jednat jmdnem zadavatele: doc. Jan Ridki, DrSc. - ieditel Akademie ved v. v. t. Y Pruze dne>25.11.2013 Ej. : FZU ITHS - 124612013 VVZVN,K PODANi N,q.EiNTY VEREJNE ZAKAZKY MALEHO ROZSAHU ZasilfmeYirmvyzvuk pod6ni nabidky na veiejnou zakdzku maldho rozsahu si n6zvem,rzfhadovf

Více

Pravidla Domovní správy

Pravidla Domovní správy ;/0 Městský úřad Stráž pod Ralskem Pravidla Domovní správy schválené Radou města Stráž pod Ralskem dne 20. prosince 2010 usnesením č. R/425/2010 Datum účinnosti: 1. ledna 2011 Strana 1 (celkem 5) Domovní

Více

VRATKOV. Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie. Stejnopis e. fu. Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce. ii.: oo3s4lt2or2lkusk

VRATKOV. Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie. Stejnopis e. fu. Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce. ii.: oo3s4lt2or2lkusk Kraisk'0 0iad Stiedoieskdho kraie Zborovsk6 11 15021 Praha 5 SpZn: SZ_104589/201 1/KUSK ii.: oo3s4lt2or2lkusk Stejnopis e. fu Zprhva o vysledku piezkoumsni hospodaieni obce VRATKOV Ii:00639753 za rokzoll

Více

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVANI XIgiNrY Snvov rsrend Fflornl t**** SPA ZADAVAC DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAN XgiNrY na zaki,zku,rpifstroj pro vakuov6 kompresnf terapie66 Zad,avatel Savoy Westend Hotel, s.r.o. Rybnri 66812 Praha 1, Star6

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu" ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku

ZADAVACI DOKUMENTACE. ,rzfsabnik pro teplou vodu ***** ITPAIE$FT. .A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory. Zadavatel. na zakilzku ***** ITPAIE$FT x $sw ZADAVACI DOKUMENTACE.A PoKYNY PRo zpracovaxi xaniory na zakilzku,rzfsabnik pro teplou vodu" Zadavatel Savoy Westend Hotelo s.r.o. Rybn6 66812 Praha l. Stard MEsto Toto vyberovei{zenf

Více

r.-*e smlouva o uir-,o t-l!f Vtd*lrr{trl

r.-*e smlouva o uir-,o t-l!f Vtd*lrr{trl r.-*e t-l!f Vtd*lrr{trl smlouva o uir-,o C SYSTEM CZ a.s. se sidlem: Brno, Zidenice, Otakara Sevdika 84O1LO, psd OS OO j ednaj ici : Simona Nedasov6, piedseda piedstavenstva Ie:27675645 DIe: C227675645

Více

USNESENI ZASTUPITELSTVA E.24t20ts

USNESENI ZASTUPITELSTVA E.24t20ts MEstskS df st Praha-Libu5 USNESENI ZASTUPITELSTVA E.24t20ts Jednini Z ze dne 20.5.201s Zodpovfdit Termin nlneni Nov6 usneseni iislo Snlndno Kontrolni termin Podpisy F,l'i'lr/6 -".* "9 zdstupce starosty

Více

Smlouva o dflo. uzavienrl podle $ 2586 a nfsl. zhkona (..8912A12 Sb., obiansky zrikonfk. 1. Smluvni strany:

Smlouva o dflo. uzavienrl podle $ 2586 a nfsl. zhkona (..8912A12 Sb., obiansky zrikonfk. 1. Smluvni strany: Smlouva o dflo uzavienrl podle $ 2586 a nfsl zhkona (8912A12 Sb, obiansky zrikonfk 1 Smluvni strany: Objednatel : Ceskd prrimyslov6 zdravotni pojistovna Sidlem: Jeremenkoval 1, 70300 Ostrava - Vitkovice

Více

M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov

M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov M6sto Bene5ov Masarykovo nfmdsti 100 256 0l Bene5ov V Bene5ovd dne 12.1.2015 (datum odesl ii,ni vfzvy) Ev.d.: 15201 YYZYAK PoDANi NnniuTy A PRoKAzANi KVALIFIKACE VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITNiM i,iznni (podle

Více

Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An. UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE. Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO.

Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An. UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE. Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO. /7zc>-zz// /,-3, fur'l- o-9 Piiloha i. 9 k vyhld5ce C. 503/2006 Sb. Adresa piislusn6ho riiadu -STAVEBNi Uf,'An UrAd:URAD MESTSKE EASU MESTA BRNA CHRLICE Ulice: CHRLICKE NAUPSTI + PSd, obec: 643 00 BRNO

Více

Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina

Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina Hasiiskj, zhchranny sbor Kraje Vysoiina Ke Skalce 32,586 04 Jihlava Cislo zakdzky: HSJI- 4999 le-2012 Datum vyhlf5eni: 14. II. 2012 Cj.: HSJI-4999-IlE-2012 Podet listri: 3 Podet piiloh: 212 Yyzva k podfni

Více

*VSTUP ZS DUKETSKA V BENESOVf"

*VSTUP ZS DUKETSKA V BENESOVf M6sto Bene5ov Masarykovo nfmisti 100 256 0l Bene5ov V Bene5ovd dne 20.8.2015 (datum odesl6ni vjzvy) Ev.d.: 15305 YYZVAK PoDANi Naniuxy A PROKAZANLKVALIFIKACE VE ZJEDNODUSENEM PODLIMITNIM f,,iznni (podle

Více

PRIKAZ tajemnice Mistskdho uiadu Fridlant nad ostravi ci E. l/2013

PRIKAZ tajemnice Mistskdho uiadu Fridlant nad ostravi ci E. l/2013 Mdstskl;; uiad Frydlant nad Ostravici PRIKAZ tajemnice Mistskdho uiadu Fridlant nad ostravi ci E. l/2013 Vdc: Provedenf komplexni prov6rky bezpeinosti a ochrany zdravf pii prrici (BOZP) apol,irni ochrany

Více

Rimcovi smlouva o dodivkich potravin

Rimcovi smlouva o dodivkich potravin Rimcovi smlouva o dodivkich potravin I. Smluvni strany Masarykriv onkologickf ristav se sidlem Zluty kopec 7, 656 53 Bmo jednajici prof. MUDr. Jiiim Vorlidkem, CSc., dr. h. c., ieditelem Id: 00209805.

Více

- velikost bytu - umisteni bltu - moznost uzivri,ni v;y'tahu - kategorie bytu. BydliStd trval6:... ZAoosr o nalrm Byru v ooui zvlasrniho unirni

- velikost bytu - umisteni bltu - moznost uzivri,ni v;y'tahu - kategorie bytu. BydliStd trval6:... ZAoosr o nalrm Byru v ooui zvlasrniho unirni ZAoosr o nalrm Byru v ooui zvlasrniho unirni Drim s pedovatelskou sluzbou Skalka I 120, prachatice Drim s pedovatelskou sluzbou SNP 559, Prachatice Piijmeni, jmeno: e o Zadateli: Rodn6 ptijmeni. Datum

Více

Cest f. Zvli."5tni piedpis k vysflini nemocniinich kaplanri a dobrovolnikfi v oblasti duchovnf pece

Cest f. Zvli.5tni piedpis k vysflini nemocniinich kaplanri a dobrovolnikfi v oblasti duchovnf pece Dodatek i. 1 k Dohod6 o duchovni p6ii ve zdravotnicfvi mezi deskou biskupskou konferenci a Ekumenickou radou cfrkvf v desk6 republice uzavien6 dne 20. 11.2006 ieskf biskupskd konference, zastoupenf jejfm

Více

tco: 01687018 Zastoupend: Bc. petra Voseck6 Bankovni spojenl: 2200421706 I 2OjO

tco: 01687018 Zastoupend: Bc. petra Voseck6 Bankovni spojenl: 2200421706 I 2OjO TOP RETAIL PEOPLE for best customer service - Smlouva o dodsvce,,personiilniho auditu pro obecni uiad Pierov nad Labem,, Smluvni strany: Instituce: Adresa: Zastoupenyi: Obecni riiad Pierov nad Labem Pierov

Více

Rokytnice v Orlickfch hor6ch, dne:5.11.2012

Rokytnice v Orlickfch hor6ch, dne:5.11.2012 Mdstsky riiad Rokytnice v Orlickfch hor6ch, odbor vystavby a Liv otnfto prostiedi n6mdstf Jindiicha Simka 3, Rokytnice v Orlickfch hordch Hock Mil6n In9. tr 5 11 2012 13153:11 C j :MEUROWT 88lA U 3 5 l}}l2lhock-i0

Více

Nfrodni hiebiin Kladruby nad Labem, stftni piispivkovf organizace

Nfrodni hiebiin Kladruby nad Labem, stftni piispivkovf organizace '---\ _)..r -i SMLOUVA O DILO Zamezeni prrisaku vlhkosti do sklepnich prostor uzavtena mezl Nfrodni hiebiin Kladruby nad Labem, stftni piispivkovf organizace JAKO OBJEDNATELEM a Ing. Karel i.et"lr.- KZS

Více

Yyzva k podfnf nabfdkv

Yyzva k podfnf nabfdkv MEsto Strilil pod Ralskem, starostka evoluinf dp. 1G4, 47r 27 strful,pod Rarskem ij.:nlusrntfliw,t' non vestreizipoonai@ Yyzva k podfnf nabfdkv na verejnou zakitzku mal6ho rozsahu zadanou mimo rezim zilkona

Více

Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni

Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni odbor kontroly e1: Lr-oo9sn:/Hav Zprhva o vysledku piezkoumiinf hospodaieni obec Kvitkov, ri oosr1531 za rok20l3 Plezkoumfni se uskuteinilo ve dnech: 16.10.2013 2.4.2014 nazdkladd zilkona()..42012004 Sb.,

Více

SMLOUVA O DiLO. Iao :00023841 DIC :010-00023841. d.irdtu : 19535-101/0100 zastoupeny : MUDr. Antoninem Pedenkou. Ieo :25100998 DIe :011-25100998

SMLOUVA O DiLO. Iao :00023841 DIC :010-00023841. d.irdtu : 19535-101/0100 zastoupeny : MUDr. Antoninem Pedenkou. Ieo :25100998 DIe :011-25100998 SMLOUVA O DiLO uzavfenilpodle ustanoveni $ 536 obch. z6k.: Objednatel : Zhotovitel : Institut postgraduflniho vzd6l6v{ni ve zdravotnictvf se sidlem : Rusk6 85, Praha 10 Iao :00023841 DIC :010-00023841

Více

Io" Smlou'ya o dflo vzavie'oa dle g 2586 a nrisreduji cich zttkona (;. g9r20r2 O\L\ tlfmek I. Piedmit smlouvy a piedmdt plninf

Io Smlou'ya o dflo vzavie'oa dle g 2586 a nrisreduji cich zttkona (;. g9r20r2 O\L\ tlfmek I. Piedmit smlouvy a piedmdt plninf O\L\ IOP. KVALITA ZIVOTA Io" Ndrodni hlebtin Kladruby nad Labem, st6tni piisp6vkov6 organizace 533 14 KLADItUBY NAD TABEM rc 7 zo48g7 2, ot( cz t zocsgt z Ucet vedeny u Komerdni b;rnky, a,s, t,43_591747027110l00

Více

Zhotovitel: Sidlo: Cheb, YrLzovaT dp.2429,psc 350 02 Statut6rnf orgin: Miroslav Silh6n, jednatel. Ie: 453 58 800. DIi:

Zhotovitel: Sidlo: Cheb, YrLzovaT dp.2429,psc 350 02 Statut6rnf orgin: Miroslav Silh6n, jednatel. Ie: 453 58 800. DIi: Smlouva o dflo (drlle SOD) uzaviend ve smyslu g 261 odst. 2 apodle g 536 a n6sl. zilkota d. 513/1991 sb., obchodni zhkonik, v platn6m zndni, mezi tdmito smluvnimi stranami: I. usmluvn{ stran Zhotovitel:

Více

A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY

A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY S,IVOY l.s'iiln:) Ftrqi''r[1. ***** LUXURY SPA RESORT KARTOVY VARY ZADAVACI DoKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVAXI XrgiNrY na zakdzku,rnov6 unilbrmy pracovnikri Balneo centra hotelu'o Zad,avatel Savoy Westend

Více

NA REALIZACI STAVBY. smlouvu o dilo na realizaci stavbv SMLOUVA O DILO

NA REALIZACI STAVBY. smlouvu o dilo na realizaci stavbv SMLOUVA O DILO SMLOUVA O DILO NA REALIZACI STAVBY Krajshjt ddtski) domov pro ddti do 3 let, pfispdvkovd organizace se sidlem: Zitkova126714.360 01 KarlowVarv Iio: zt 175130 Dle: CZ7lI75r3O bankovni spojeni: Komerdni

Více

ej., oo34sv2o12ikusk I\EBOVIDY Ii: 00235571 za rok 20LL Zprtva o vfsledku piezkoumfni hospodaieni obce t ).2.2012 r $. l2.20ii

ej., oo34sv2o12ikusk I\EBOVIDY Ii: 00235571 za rok 20LL Zprtva o vfsledku piezkoumfni hospodaieni obce t ).2.2012 r $. l2.20ii Kraisk'0 0iad StiedoEesk6ho kraie Zborovsk6 1 1 150 21 Praha 5 SpZn: SZ_087 646120 1 IIKUSK ej., oo34sv2o12ikusk Stejnopis d. d Zprtva o vfsledku piezkoumfni hospodaieni obce I\EBOVIDY Ii: 00235571 za

Více

t-i r.f+ Ii: 49860101 Dlltz C2521010212 A - jarykovi-vzdilivaciho pobytu pro il6ky s vfukou anglick6ho jazyka ve Velk6 Britfnii hod/ v ndsled

t-i r.f+ Ii: 49860101 Dlltz C2521010212 A - jarykovi-vzdilivaciho pobytu pro il6ky s vfukou anglick6ho jazyka ve Velk6 Britfnii hod/ v ndsled evropshi socialni Duurcuilr fond v er EVRopsKA unre '" MiXD#E"n ieiovvcnovv MtN STERSTVOSKOLSTV, INVESTICE DO ROZVOJE VZDEMVATI -:J Smlouva o poskytnutf sluiby r.f+ OP Vzd6l6v6ni konkurenceschopno6t uzavien6

Více

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi

vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi Adresa piislu5n6ho iiadu t lrao: Ulice: Pifloha i. 9 k WhliSc i. s03,2006 Sb. vic: Z.{DOST o STAVEBNi POVOLENi podle ustanoveni $ ll0 odst. I a2 zdkona d. 183/2006 Sb., o izemnim pl6nov6ni a stavebnim

Více

ll*:,lrir-' E:llrir,tr*'-^*"","", iiwiil""

ll*:,lrir-' E:llrir,tr*'-^*,, iiwiil 5D /35/lols arara ll*:,lrir-' E:llrir,tr*'-^*"","", iiwiil"" Ndrcdni htebli^ Xtadruby iad 16ben, statni pitspeykovc orcannace a 7 zo{as1 z, Dta.z 1 20 4Be7 z 'iiei ved nv u (oderini bankvi a.s, t, 41_5er7470217

Více

OSTRAVA!!! Smlouva na zaji5tdnf hromadn6 akce - Ozdravny pobyt Lilkfrl Zilldadnf Skoly Ostrava - Hrabov6, Paskovskrfl 46, piispdvkovi organlzace

OSTRAVA!!! Smlouva na zaji5tdnf hromadn6 akce - Ozdravny pobyt Lilkfrl Zilldadnf Skoly Ostrava - Hrabov6, Paskovskrfl 46, piispdvkovi organlzace Smlouva na zaji5tdnf hromadn6 akce - Ozdravny pobyt Lilkfrl Zilldadnf Skoly Ostrava - Hrabov6, Paskovskrfl 46, piispdvkovi organlzace Smluvni strany Ziftladni Skola Ostrava - Hrabovfn Paskovskd 46, piispdvkovri

Více

Smlouvu o servisni dinnosti

Smlouvu o servisni dinnosti Na zikjadd rysledku vyb6rov6ho iizeni ze dne 28-'7.1999 piedkl6dame Smlouvu o servisni dinnosti hu Dodavatel: Firma REMO sdruzeni oprivn6ny zistupce p. Jan ZaPach Rooseveltova 782 537 0l Chrudim tco: tzl+tozo

Více

Zprfva o Wsledku piezkoumfni hospodflienf

Zprfva o Wsledku piezkoumfni hospodflienf Zprfva o Wsledku piezkoumfni hospodflienf Podle zdkona E. 9312009 Sb., o auditorech a o zmdnd ndkterych z6kon:0, ve zneni pozdej5ich piedpisfi, auditorskdho standardu d. 52, dal5ich relevantnich piepisri

Více

it.3 Tefminv nlndni - zaji5t6ni povoleni zvlistniho uzivr4ni komunikaci, povoleni k ziiboru veiejn6ho prostranstvi, vdetn6 poplatkft s tim spojenlich.

it.3 Tefminv nlndni - zaji5t6ni povoleni zvlistniho uzivr4ni komunikaci, povoleni k ziiboru veiejn6ho prostranstvi, vdetn6 poplatkft s tim spojenlich. Smlouva o dilo i uzavien6 podle ustanoveni $ 2586 a nisledujicich NOZ nt. 1 Smluvni stranv 1.1. Objednatel : Sprfva majetku m6sta Moravslrj Krumlov, p.o, Zitmeckd l7, 672 01, Moravshi Krumlov Zastoupend:

Více

' pozemek p.d.2006140 - - budova Chrlice, d.p. 816 - Misto kondni drazby: drazebni mistnost v sidle drazebnfka, Kienov6 26, Brno

' pozemek p.d.2006140 - - budova Chrlice, d.p. 816 - Misto kondni drazby: drazebni mistnost v sidle drazebnfka, Kienov6 26, Brno Misto kondni drazby: drazebni mistnost v sidle drazebnfka, Kienov6 26, Brno Datum drazby: 10.12.2013 Zahhjeni draiby: l3:00 hod Oznaieni, specifikace a struinf popis piedmdtu draiby: Piedmdtem dralby je

Více

Smlouva o poskytnuti st6hovacich sluzeb

Smlouva o poskytnuti st6hovacich sluzeb Smlouva o poskytnuti st6hovacich sluzeb dislo smlouvy objednatele: d j. SOAT-02127 120 4 dislo smlouvy poskytovatele:... trzavieni podle ustanoveni g 1724 a nssledujicich zlkona i). 8912012 Sb., obdanskdho

Více

m#*1fi mruh Kraisk'f 0iad Stiedodesk6ho kraie / /,//{f////t. GKR TRANSPORT s.r.o. Du5ni 112/16 1 10 00 Praha 1

m#*1fi mruh Kraisk'f 0iad Stiedodesk6ho kraie / /,//{f////t. GKR TRANSPORT s.r.o. Du5ni 112/16 1 10 00 Praha 1 Kraisk'f 0iad Stiedodesk6ho kraie / m#*1fi mruh a : -, f i -'.,i" ;i;l:: '4/ ' ' ^ /,//{f////t. r * q n F.. * n'-,)."r,-t,i,-.,".: *ity3'i,,: Praha: 8.2.2008 Cislojednaci: 19866/2008/KUSK Spisovf znaika:

Více

Piikazni smlouva. f. q? lnstitut postgradu6lniho vzddt5v6ni ve zdravotnictvi

Piikazni smlouva. f. q? lnstitut postgradu6lniho vzddt5v6ni ve zdravotnictvi -\\ N'\ /Dt4 {, +',A\ 1' f. q? lnstitut postgradu6lniho vzddt5v6ni ve zdravotnictvi -t V f= Ruskd 85, 100 05 Praha 10?**,9,.o$ Piikazni smlouva dle g 2430 a n6sl. z1kona d,. 8gl20l2 Sb., obdansky z6konik,

Více

KEP'X. OdluIovaI mechanickf viroqi mnohoilinkovf SVX. Technick6 podminky. TP - zataat MontdZni ndvod a podm{nlry pro provoz a obsluhu.

KEP'X. OdluIovaI mechanickf viroqi mnohoilinkovf SVX. Technick6 podminky. TP - zataat MontdZni ndvod a podm{nlry pro provoz a obsluhu. KEP'X OdluIovaI mechanickf viroqi mnohoilinkovf SVX Technick6 podminky TP - zataat MontdZni ndvod a podm{nlry pro provoz a obsluhu Kepex, Modfice,664 42 tio:z63tt33odle:cz263ll330,zapsandukrajskdhosiuduvbmd,oddii

Více

smlouva tt nilo d. sloozoozl na scn'is vi'tahu cle i'sn 27 1(l$2 a 27 '1007

smlouva tt nilo d. sloozoozl na scn'is vi'tahu cle i'sn 27 1(l$2 a 27 '1007 smlouva tt nilo d. sloozoozl na scn'is vi'tahu cle i'sn 27 1(l$2 a 27 '1007 CI.I. Smluvni strany 1.1. Objednatel :lnstitut postgraduilniho vzd6lavdni ve zdravotnictvi Rusk6 85, Piaha 10 tel/fax : iio t

Více

Vyvdseno: l. ln ty. Mistskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemniho pl6nov6ni

Vyvdseno: l. ln ty. Mistskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemniho pl6nov6ni Mistskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemniho pl6nov6ni RadhoKtEm Spisov6 znadka: M1IJ N y st/ 2053 1 I 2Ol 4l lmr ij. dokumentu: MdU-RpWz7 7 41 12014 Vyiizuje: opr6vnend riiedni osoba

Více

USNESENI ZASTUPITELSTVA 8.36t20r4

USNESENI ZASTUPITELSTVA 8.36t20r4 M6stskf isst Praha-Libu5 USNESENI ZASTUPITELSTVA 8.36t20r4 18.6.2014 T,odpoviil6 Termin plneni Nov6 usneseni iislo SnlnEno Kontrolni termin zistupce starosty Ing. Pavel Machdiek Mg. Koubek 19.6.2014 Zastupitelstvo

Více

,j,rt'q g. Smlouva o prondimu chladiciho zalizetrt. II. Zekladfi preva a povinnosti pron aiimatele /:/ I. Piedmdt prondimu

,j,rt'q g. Smlouva o prondimu chladiciho zalizetrt. II. Zekladfi preva a povinnosti pron aiimatele /:/ I. Piedmdt prondimu /:/,j,rt'q g Smlouva o prondimu chladiciho zalizetrt CCA er spol. s.r.o., eeskobrodskd 1.329, zastoupenf: (ddle jen "pronajimatel") na strane iedn6 198 00 Praha 9 - Kyje a Firma: Adresa: zastotpen4': (ddle

Více

- - V.izva k wzvednutf pisemnosti u soudniho exekutora. Tato vfzva byla zirovefi vyvi5ena na elektronick6 riiedni desce soudnfho exekutora.

- - V.izva k wzvednutf pisemnosti u soudniho exekutora. Tato vfzva byla zirovefi vyvi5ena na elektronick6 riiedni desce soudnfho exekutora. Vyvd5eno dne:. 27.l.20 Sp.zn.: 050 X 22l2ll0 Sejmuto dne (30. dnem od vyv65eni) V.izva k wzvednutf pisemnosti u soudniho exekutora b) DoruiovanS nisemnost: 050 X 22121109 n6vrh, poudeni, vfzv, usn. 51

Více

n ZrvorNiHo pnosrf,,nui Fax: 387994486,

n ZrvorNiHo pnosrf,,nui Fax: 387994486, vfesrsi(f Uf,aD V f,lsovt, ti. 5.kvdtna r39,373 TzI-isov ODBOR UZEMNIHO PLANOVANI, VYSTAVBY n ZrvorNiHo pnosrf,,nui Fax: 387994486, teo US tlg Spis.zn.: 27l4l12tKf C1.:ttntrz Vyiizuje: Kofrofiov6, tel.:387007919,

Více

Joay. y'/. 01, MEstskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemnfho pl6nov6ni. Doruieni rozhodnuti

Joay. y'/. 01, MEstskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemnfho pl6nov6ni. Doruieni rozhodnuti MEstskf riiad RoZnov pod Radho5tdm Odbor vfstavby a rizemnfho pl6nov6ni Letenskri 1918.756 61 RoZnov pod Radho5tdm f ni sovd znadka: MdU N y st/ 28 I 69 20 1 4 I tmi C j. dokumentu: MdU-RpN33Z88t20t4 Vyiizuje:

Více

Smlouva o dilo (,.212014 kterou ddle uvedendho dne,mdsfce a roku uzavlely mezi sebou navzdiem nfie uvedenr! smluvnf

Smlouva o dilo (,.212014 kterou ddle uvedendho dne,mdsfce a roku uzavlely mezi sebou navzdiem nfie uvedenr! smluvnf {., Smlouva o dilo (,.212014 kterou ddle uvedendho dne,mdsfce a roku uzavlely mezi sebou navzdiem nfie uvedenr! smluvnf sffany Objednatel: SdruZenr zdravotnickychzaiizeni II Brno, pifspdvkovd organizace,

Více

Drim detf a mlsdei,e Brumov-Bylnice, okres Zlin, piispevkovd organizace

Drim detf a mlsdei,e Brumov-Bylnice, okres Zlin, piispevkovd organizace ZADAVANE ZJEDNoDUSENVM PoDLIMITNfuI nizpnivl DLE $ 38 ZAKONAd,. r37t2006 Sb., O VEREJNfCIZIX{ZKACH, ve zneni pozdejsfch PREDPISU @ALE JEN,,zAKoN,,) Nrizev veiej nd zakilzky :,,Opatieni ke snizeni energetick6

Více

PODMOKY. Kraiskf 0iad Stiedoiesk6ho kraie. Zprixa o vf'sledku piezkoumfni hospodaieni obce. ei.: oo2tg7t2o14ikusk. Ii:00876003 za rok20l3

PODMOKY. Kraiskf 0iad Stiedoiesk6ho kraie. Zprixa o vf'sledku piezkoumfni hospodaieni obce. ei.: oo2tg7t2o14ikusk. Ii:00876003 za rok20l3 Kraiskf 0iad Stiedoiesk6ho kraie Zborovsk6 11 15021 Praha 5 SpZn: 52_0760085/201 3/KUSK ei.: oo2tg7t2o14ikusk Stejnopis d. l-, Zprixa o vf'sledku piezkoumfni hospodaieni obce t 't PODMOKY Ii:00876003 za

Více

a.372110120t3 I. Smluvni strany

a.372110120t3 I. Smluvni strany SMLOUVA O DILO a.372110120t3 vzavfenfl podle $ 536 a n6sl. zik. (,.51311991Sb., obchodni z6konik, ve zndni pozddjsich piedpisfr. I. Smluvni strany Objednatel: ieskrfl republika - V6zeilski sluzba iesk6

Více

lx*ffi',- \_fr.s 7 USNESENI ZASTUPITELSTVA M6stskf df st Praha-Libu5 E. 53t2015

lx*ffi',- \_fr.s 7 USNESENI ZASTUPITELSTVA M6stskf df st Praha-Libu5 E. 53t2015 M6stskf df st Praha-Libu5 USNESENI ZASTUPITELSTVA E. 53t2015 11. 11. 201.5 Zodpovidrl Termin rrlneni Nov6 usneseni iislo Soln6no Kontrolni termin Podpisy zdstupce starosty I lx*ffi',- t\j'(h/ffi : \_fr.s

Více

pnircazni smlouva o spr6vd nemovitosti uzavieni podle S 2430 a ndsl. zakonan.sg/2012 Sb. obtansk6ho zdkoniku v platn6m znlni mezl piikazce

pnircazni smlouva o spr6vd nemovitosti uzavieni podle S 2430 a ndsl. zakonan.sg/2012 Sb. obtansk6ho zdkoniku v platn6m znlni mezl piikazce pnircazni smlouva o spr6vd nemovitosti uzavieni podle S 2430 a ndsl. zakonan.sg/2012 Sb. obtansk6ho zdkoniku v platn6m znlni mezl piikazce Spoleienstvi vlastnikti pro dtim Praha 8, Mazovsk 478,479 se sidlem:

Více

Obecní úřad Milejovice datum: 18.4.2015 č.: 2015/0418/01. Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva dne 17.4.2015. OÚ Milejovice

Obecní úřad Milejovice datum: 18.4.2015 č.: 2015/0418/01. Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva dne 17.4.2015. OÚ Milejovice Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva dne 17.4.2015 OÚ Milejovice začátek: 20:00 konec: 18:45 Schválený program: (6 0 0) 1. Volba ověřovatelů zápisu 2. Projednání OZV číslo 1 / 2015 o nakládání s odpadem

Více

Restaurovfni sochy sv. Rodiny (UtEk do Egypta)

Restaurovfni sochy sv. Rodiny (UtEk do Egypta) MESTO HOiJCE n6mesti Jiiiho z PodEbrad 342,508 l9 Hoiice Veiejnf zadavatel timto vyzyvit k podfni nabidky nlzukfzkrr mal6ho rozsiahu: Restaurovfni sochy sv. Rodiny (UtEk do Egypta) M6sto Hoiice, nrim.

Více

SMLOUVA O DftO na realizaci veiejn6 zakfizl<y s n6zvem:

SMLOUVA O DftO na realizaci veiejn6 zakfizl<y s n6zvem: iislo smlouvy zhotovitele: 030126M027911847.320747 6Vl

Více

etanet< I. Smluvni stranv

etanet< I. Smluvni stranv r't KUpNi SMLOUVA i.j.: HSAA-127 52-1812013 uzavienhv souladu s $ 409 a n6sl. zhkonad. 513/1991 Sb., obchodniho zskoniku, ve zndni pozddjsich piedpisri, (d6le jen,,obchodni zdkonik') (d6le jen,,smlouva")

Více

preomutlsmlouw ch zavazuje automobil dodat (d6le jen hasidsky,,dat) dle specifiku". urr.a"n 6 v pifloze (,. nedilnou soudastf

preomutlsmlouw ch zavazuje automobil dodat (d6le jen hasidsky,,dat) dle specifiku. urr.an 6 v pifloze (,. nedilnou soudastf Kupni smlouva o dodivce hasiisk6ho dopravniho automobilu uzavien dle g 2079 a n6sl. zitkona d.-gg/20r2 Sb., obdanrr.y,atonl, a schv6lenii usnesenim Rady mesta chrudim d. w21512014 ze dne 5.5.2014 Mdsto

Více

OrganizaEni f 6d. ;;hiii: *: V*,j: "d-omoy. .Ansrmoftte. it.i. Zi'kladni ustanoveni. Domov Harmonieo centrum soci6lnich sluzeb Miro5ovo

OrganizaEni f 6d. ;;hiii: *: V*,j: d-omoy. .Ansrmoftte. it.i. Zi'kladni ustanoveni. Domov Harmonieo centrum soci6lnich sluzeb Miro5ovo ;;hiii: Domov Harmonieo centrum soci6lnich sluzeb Miro5ovo *: V*,j: "d-omoy piispdvkovh organwaceo Skoiick6 3L4,338 43 Miro5ov.Ansrmoftte OrganizaEni f 6d Orgarizadni ffud Domova Harmonie, centra..socislnfch

Více

Z6pis i.30 12006 ze zasedhni zastupitelstva obce Velichovo konan6ho dne 28. 8. 2006. Program:

Z6pis i.30 12006 ze zasedhni zastupitelstva obce Velichovo konan6ho dne 28. 8. 2006. Program: r Z6pis i.30 12006 ze zasedhni zastupitelstva obce Velichovo konan6ho dne 28. 8. 2006 Piitomni : pp. Bitman Jiif, Hospodskjr Alois, OndrddkovdJana, Radakovid Jiii, Riedl Franti5ek, Rieger Pavel, Smejkal

Více

SMLOUVA O DILO C.06/2013

SMLOUVA O DILO C.06/2013 SMLOUVA O DILO C.06/2013 1. Obec Hutisko - Solanec Adresa: Hutisko - Solanec 512, 75 62. Hutisko-Solanec Z"astoupene: Ing. Vladimh Petruzela, starosta lc: 00303836 gankovnispojeni: Cislo idtul 9ankovnispojeni:

Více

el6nek 3 Vfdaje fondu

el6nek 3 Vfdaje fondu Pravidla poskytovfni nivratnf'ch ridelovfch prijdek z Fondu rozvoje bydlenf m6sta Brna Zastupitelstvo mdsta Bma schvflilo na sv6m Z51016. zasedfni konan6m ve dnech 24. a25.6.2008 tato pravidla: Cldnek

Více

- KUPNISMLOUVA. zastoupenli: lc: 60084359 Bankovni spojeni: CSOB. zastoupenf: Ing, Davidem Leschem, clenem piedstavenstva lc: 48108375 DIC:

- KUPNISMLOUVA. zastoupenli: lc: 60084359 Bankovni spojeni: CSOB. zastoupenf: Ing, Davidem Leschem, clenem piedstavenstva lc: 48108375 DIC: vt4l7-lcif,//y Tento projekt Modernizace vliuky um6leckeho zam6ienije spolufinancovdn Evropskou uni[, reg.e.: CZ.. 42.4.00 34.03266 - KUPNISMLOUVA Ckinek l, SmluvnI strany Zilkladni um6lecki Skola,Vele5in,

Více

Smlouva o poskytnuti multiliceniniho programu

Smlouva o poskytnuti multiliceniniho programu '$ t \ Ddle uveden6ho dne, mdsice a roku byla uzaviena tato Smlouva o poskytnuti multiliceniniho programu Smlouva o doddvce software (dale jen,,smlouva") podle zskona d,.892a12 Sb., obdansk6ho zdkoniku

Více

' Prdva a povinnostivlastnika lesa. It: 00275301, Dli: CZOO2753O1,, dislo riitu : L240O89379/0800 zastoupen6 panem Petrem Hudouskem, starostou

' Prdva a povinnostivlastnika lesa. It: 00275301, Dli: CZOO2753O1,, dislo riitu : L240O89379/0800 zastoupen6 panem Petrem Hudouskem, starostou SMLOUVA o poskytov6ni odborn6 f rovn6 hospodaieni v lese 1. M6sto Rokytnice v Orlickrich hor6ch, se sidlem ndm. Jindiicha Simka ip. 3, 5L7 61, Rokytnice v Orlick'ich horich, It: 00275301, Dli: CZOO2753O1,,

Více

ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU Evropsk6 unie NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich tiskov

ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU Evropsk6 unie NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich tiskov Investice do vosi Evropsk6 unie pooponovano z evnopsreno pno necrohar-nl RozvoJ ffi WZVN.KPODANiNA NA OSTATNi VNNEJNOU Z,AKA IDKY MALEHO ROZSAHU NinevYZ: Realizace vybranfch marketi informaind-propagainich

Více

PRovozNi nno. vycvrkove A REKnrneui srnrdtsko BUKovINA. 51101 Turnov, Karlovice - osada Sedmihorky 7

PRovozNi nno. vycvrkove A REKnrneui srnrdtsko BUKovINA. 51101 Turnov, Karlovice - osada Sedmihorky 7 uxtyeeata J. a.?ullylt Y 0tfl lto L Str N PRovozNi nno vycvrkove A REKnrneui srnrdtsko BUKovINA 51101 Turnov, Karlovice - osada Sedmihorky 7 Platn6 od: Tprac,oualla: RuSi: PRovozni nno 20.2.2015 Ing. Josef

Více

ZADAVACI DOKUMENTACE. vyeenovetvtu nizerui. ZAHRADNiTRAKTOR

ZADAVACI DOKUMENTACE. vyeenovetvtu nizerui. ZAHRADNiTRAKTOR ZADAVACI DOKUMENTACE K vyeenovetvtu nizerui NA ZAHRADNiTRAKTOR 1 DEFINICE POJMO Zadavatel ZadAvaci dokumentace Nabidka Uchazed Den Denni doba Kvaf ifikace posouzeni nabidek Hodnoceni nabidek Hodnotici

Více

Smlouva o poskytov6ni rlklidovfch sluzeb

Smlouva o poskytov6ni rlklidovfch sluzeb \ 1 Smlouva o poskytov6ni rlklidovfch sluzeb Institut postgradurilniho v zd[lfv 6nf ve zdravotnictvi Pii sp dvkov 6 or ganizace zi rzov and Mini sterstvem zdravotni ctvi se sidlem Rusk6 85, 100 05 Praha

Více

SMLOTIVA O D1LO i. objednatele: 33 / 3ro I t5 i. zhotovitele: o4o. I. Smlurmi strany

SMLOTIVA O D1LO i. objednatele: 33 / 3ro I t5 i. zhotovitele: o4o. I. Smlurmi strany D I PLO.VATICK Ii.SERVIS \lcf ar'.rki n:imd sri 49/816 n o, Box385 lll2lprahal l i06s06tzt -19- SMLOTIVA O D1LO i. objednatele: 33 / 3ro I t5 i. zhotovitele: o4o Objednatel: Sidlo: Zastoupeny: IC: DIC:

Více

et. z UEel nadainiho fondu

et. z UEel nadainiho fondu STATUT NadaEniho fondu Neuron na podporu v6dy Preambule Karel JaneEek, PhD., r.e.:73o72612039, bytem U Tieti baterie to48121,160 00 Praha 5 Bievnov, zaloiil nadaini fond s ndzvem "Nadadni fond Neuron na

Více

PROTOKOL o kontrolnfm zjist6nf

PROTOKOL o kontrolnfm zjist6nf KRAJSKA t{ygtentca stluce STREDOEESKEHO KRAJE st sioirru,i V PRAZE PROTOKOL o kontrolnfm zjist6nf podle Naiizenf Evropsk6ho parlamentu a Rady (ES) E. 88212004 ze dne 29. dubna 2004 o rtfednich kontrolsch

Více

Smluvnistrany: _. 2 RADEKOV spol. s r o.

Smluvnistrany: _. 2 RADEKOV spol. s r o. Smlouva o dilo uzaviena dle z6kona d. 89/2012 Sb., obdanshi zakorik, v platn6m zneni, na realizaci dila,,zatepleni objektu kryt6ho bazdnu v Roznovd pod Radhoitim" (dale ien,,smlouva") Smluvnistrany: _

Více

Dohoda o bezhotovostni uhrad6 cen postovnich sluzeb

Dohoda o bezhotovostni uhrad6 cen postovnich sluzeb : Dohoda o bezhotovostni uhrad6 cen postovnich sluzeb t 110074i00 uzaviena mezi 1. e eskri po5ta, st,itni podnik, od5t6pny zavod Stiedni Cechy se sidlem Sazedsk6 91603.225 1.0 Praha 10 zastoupeny na z6kladd

Více

Obec Hradec. Zpr ix a neziivisl6ho auditora. o vfsledku piezkoumiini hospodaieni. obecni Unno H RADEC. Ing. fan Nozar, auditor

Obec Hradec. Zpr ix a neziivisl6ho auditora. o vfsledku piezkoumiini hospodaieni. obecni Unno H RADEC. Ing. fan Nozar, auditor obecni Unno H RADEC Ing. fan Nozar, auditor Na Vfhledech 3r5, 33+ 52 Merklin dislo opravnlnlr4z4 o zapisu do seznamu auditoru lc +gz 37 6or Doslodne: 71, 05, 2012 Piiloha: Zpr ix a neziivisl6ho auditora

Více

VENEJNA VYHLASKA TJZEMNI RO ZHODNUTI. fizemnf rozhodnutf o umisteni stavby

VENEJNA VYHLASKA TJZEMNI RO ZHODNUTI. fizemnf rozhodnutf o umisteni stavby Spis. zn.: cj: Vyiizuje: E-mail: Telefon: MUJI IO5I2OI5 /UPSR PDMUJI 6245l20I5lMilRozh Mgr. Vladimir Medii mecir@mesto j ilemnice. cz 481 565 140 MESTSKY URAD JILEMNICE odbor rizemniho plsnovrinf a stavebniho

Více

stanovy spoleinosrr s RUdENIwT ovrnznn.fvr Kru5nohorskd poliklinika s.r.o. J,Y'

stanovy spoleinosrr s RUdENIwT ovrnznn.fvr Kru5nohorskd poliklinika s.r.o. J,Y' stanovy spoleinosrr s RUdENIwT ovrnznn.fvr Kru5nohorskd poliklinika s.r.o. J,Y' Uptne zn ni r. zakladni usrrnovbni ilinek Zfl

Více

PRTIBfIIU ZADAVACfuO ftiznni

PRTIBfIIU ZADAVACfuO ftiznni M6stys I(f,cov Jirsikova 157 28509 K6cov IC:00236144 tel.:327 324204 fax:327 324375 e-mail: o tj.:42912009 Vyvdieno na rfiiedni desce M6styse Kicov dne20.7.20o9 V K6covd dne 20 7.2009 DOKT]MENTACE - ----

Více

Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva

Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva Obec Libenice Zastupitelstv obce Libenice Z6pis ze z sedilni Zastupitelstva obce Libenice, konan6ho dne 19. l.20l5,od 19:00 hodin. 1. Zzhfijeni zasedrini zastupitelstva Tasedini Zastupitelstva obce Libenice

Více

Smlouva o poskytovrini podkovrliskfch sluzeb

Smlouva o poskytovrini podkovrliskfch sluzeb Smlouva o poskytovrini podkovrliskfch sluzeb uzavlenh podle zdkonae.89l20l2 Sb., obiansk6ho zikoniku v platn6m zndni a v souladu s dal5imi piedni Dne5niho dne, mdsice a roku smluvni sfiany: Nfrodni hiebiin

Více

ODOAKER a.s., Pernerova 441, 530 02 Pardubice, li: 2614745. Pro potiebu zadavatele 8.6.2012 Ke dni prohlidky tj. k 8.6.2012 7 2 1 (podet listri 2)

ODOAKER a.s., Pernerova 441, 530 02 Pardubice, li: 2614745. Pro potiebu zadavatele 8.6.2012 Ke dni prohlidky tj. k 8.6.2012 7 2 1 (podet listri 2) S o ud n i z n a le c v oboru Ekonomika, ceny a odhady motorovych vozidel av6ci moviti/ch 2012 Dr. Stanislav Honeik, Jindiichova 302,28912 Sadska 201? O stanoveni obvykl6 ceny motorov6ho vozidia BMW 525

Více

M6stsk'f uiad Nim65t'nad Oslavou Odbor vfstavby a fzemniho rozvoje Masarykovo n6m6sti 1O4, 67571 N6m65t' nad Oslavou

M6stsk'f uiad Nim65t'nad Oslavou Odbor vfstavby a fzemniho rozvoje Masarykovo n6m6sti 1O4, 67571 N6m65t' nad Oslavou M6stsk'f uiad Nim65t'nad Oslavou Odbor vfstavby a fzemniho rozvoje Masarykovo n6m6sti 1O4, 67571 N6m65t' nad Oslavou dislo j ednaci : 4538 I 13 lyy stlmit, spisovi zrraika : MNnO I 700/13flf st/mid Vyfizuje

Více

en Adresa organizadni jednotky: Akademie V6zeilsk6 sluzby CR ul. Michova 200 47127 StrdZ pod Ralskem ICO 00212423

en Adresa organizadni jednotky: Akademie V6zeilsk6 sluzby CR ul. Michova 200 47127 StrdZ pod Ralskem ICO 00212423 vnznnsxa sr,uzgn cnsrn REPUBLIKY Akademie Vdzefisk6 sluzby M6chova 200, P. O. Box 58,41127 Strirt pod Ralskem tel 487878111, fax: 487878515, ISDS: dya227n c. i. : vs-z 6070-041 ej-20 16-8034'}-LOG I 02

Více

DIi: 2. N6zev/Firma: JOFAMA, s.r.o. Se sidlem: Dolnf Adr5pach dp.7, Dolni Adr5pach 549 57 Ie : DIi: SMLOUVA O DILO

DIi: 2. N6zev/Firma: JOFAMA, s.r.o. Se sidlem: Dolnf Adr5pach dp.7, Dolni Adr5pach 549 57 Ie : DIi: SMLOUVA O DILO SMLOUVA O DILO Smluvni strny: 1. Nrizev: M6sto Rokytnice v Orlickfch horich Se sidlem: ndmdsti Jindiich Simk 3,517 6l Rokynice rc: ;ro;l"ry,* hor6ch DIi: C2O0275301 Bnkovni spojeni: es.s. Rokytnice v Orlickj.ch

Více

MAGISTRAT MESTA OLOMOUCE ODBORZTVOTXIUOPROSTREDI oddelenivodniho hospodaistvi Hvnaisova10.779 11 Olomouc

MAGISTRAT MESTA OLOMOUCE ODBORZTVOTXIUOPROSTREDI oddelenivodniho hospodaistvi Hvnaisova10.779 11 Olomouc Evidendnidislo dokumentu: ZP-DOWM24/20lllSm lhtta - A/20 Spisovymak.podznak- z3l,2,skartadniznak/skart. MAGISTRAT MESTA OLOMOUCE ODBORZTVOTXIUOPROSTREDI oddelenivodniho hospodaistvi Hvnaisova10.779 11

Více

Zipis ze zasedf,nf Zastupitelstva obce Libeniceo konan6ho dne 27. 4.2015, od 19:00 hodin.

Zipis ze zasedf,nf Zastupitelstva obce Libeniceo konan6ho dne 27. 4.2015, od 19:00 hodin. Obec Libenice Zastupitelstvo obce Libenice Zipis ze zasedf,nf Zastupitelstva obce Libeniceo konan6ho dne 27. 4.2015, od 19:00 hodin. Zahfjeni zas ed 6nf zastupitelstva T.aseddni Zastupitelstva obce Libenice

Více

OBCHODNi VEREJNOU SOUTiIZ na prodej zem6delskych pozemkri ve vlastnictvi st{tu a ve sprfvd PF er

OBCHODNi VEREJNOU SOUTiIZ na prodej zem6delskych pozemkri ve vlastnictvi st{tu a ve sprfvd PF er POZEMKOVY FOND CESKE REPUBLIKY Sidlo: Praha 3, Husineck6ll24lll.a,Psi 13000,Ii: 45797072,D1C: CZ,45797072 Zapshn v obchodnim rejstiiku veden6m MEstskfm soudern v Praze, odd. A, vlolka 6664 vyhla5uje v

Více

Cestn6 prohld5enf. t. V5eobecn6 fdaje ($ 13 odst. L zfkona)

Cestn6 prohld5enf. t. V5eobecn6 fdaje ($ 13 odst. L zfkona) Pr'iloha l< vyhldsce d. 578/2006 Sb V Cestn6 prohld5enf Oznfmenf o jinfch vykonsvanych dinnostech, ozndmeni o majetku nabyt6m v prribdhu vfkonu funkce a ozndrnenf o piijmech, darech r zfvtzcich poddvan6

Více

I. PREDMET SMLOUVY O DILO

I. PREDMET SMLOUVY O DILO Smlouva o dilo disfo smlouvy zhotovitele: SD 12tO41tPB SMLUVNi STRANY ZHOTOVITEL: amethyst.cz, s.r.o. L1mai 41112 71100 Ostrava-Koblov lc: 25904540 Dle C225904540 Zastoupenf: p. Claudii Buchtovou, jednatelkou

Více

1. Tento smluvni vztah se posuzuje dle $ 2079 a nzrst. zirkona e.8912012 Sb,, obdanski, zalkonik, v platn6m zndni, upravujici kupni smlouvu.

1. Tento smluvni vztah se posuzuje dle $ 2079 a nzrst. zirkona e.8912012 Sb,, obdanski, zalkonik, v platn6m zndni, upravujici kupni smlouvu. EVROPSKA UNIE na adrese: zastoupeny: IC: Bankovni spojeni: eislo odtu: kontaktni osoby: telefon, fax, email: 2. Obchodni firma VSP DATA a.s., UAotni Z'188, 390 64 Tibor sidlo podnikdni: zastoupens: dislo

Více

ZprSva ovdiovatele o ovdieni hodnoticizprhvy plndni programu RC a o piipravenosti k obhajobe RC

ZprSva ovdiovatele o ovdieni hodnoticizprhvy plndni programu RC a o piipravenosti k obhajobe RC ZprSva ovdiovatele o ovdieni hodnoticizprhvy plndni programu RC a o piipravenosti k obhajobe RC Oviiovanf spoleinostz AzeIis Czech republic s.r.o Uiastnici ovdieni: Kolapo Gbadebori Ing. VladimirDrozd

Více

pozanni NAO OBCE Obec MaLi Upa Obecn6 zhv azn6 vyhklska ihlnek 1 Uvodni ustanovenf. obce Matrfl Upa E.ll20l4

pozanni NAO OBCE Obec MaLi Upa Obecn6 zhv azn6 vyhklska ihlnek 1 Uvodni ustanovenf. obce Matrfl Upa E.ll20l4 Obec MaLi Upa Obecn6 zhv azn6 vyhklska obce Matrfl Upa E.ll20l4 Obec Maki Upa na zdklade usneseni zastupitelstva obce d. 516129114 ze dne 24.3.2014 podle $ 29 odst. 1 pism o) bod 1. zikona d. 133/1985

Více