Podmínky elektronické aukce e-aukce na uzavření smlouvy o nájmu bytu ve vlastnictví společnosti RESIDOMO, s.r.o. (dále též jen Podmínky )

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Podmínky elektronické aukce e-aukce na uzavření smlouvy o nájmu bytu ve vlastnictví společnosti RESIDOMO, s.r.o. (dále též jen Podmínky )"

Transkript

1 Podmínky elektronické aukce e-aukce na uzavření smlouvy o nájmu bytu ve vlastnictví společnosti RESIDOMO, s.r.o. (dále též jen Podmínky ) 1. Zadavatel Zadavatelem elektronické aukce na pronájem bytů je Společnost RESIDOMO, s.r.o., IČ , DIČ CZ , zaps. u KS v Ostravě pod sp. zn. C.66812, sídlem Gregorova 2582/3, Moravská Ostrava, Ostrava (dále též jen Společnost ). 2. Typ elektronické aukce Jedná se o otevřenou elektronickou aukci (dále jen e-aukce ). 3. Předmět elektronické aukce Pronájem vybraných bytů ve vlastnictví Společnosti (dále jen Byty, resp. Byt ) a uzavření konkrétních smluv o nájmu bytu s vydražitelem (nejúspěšnějším účastníkem e-aukce). 4. Účel elektronické e-aukce 4.1. Účel e-aukce: - oslovit blíže neurčený okruh subjektů k podání žádosti o účast ve výběrovém (poptávkovém) řízení (dále též jen Žádost o účast v e-aukci, popř. jen Žádost ); - vyzvat subjekty, které podaly Žádost (dále též jen Účastníci ), k podání přihlášky (dále též jen Přihlášky ), jejímž účelem je vydražení nájmu předem specifikovaných Bytů ve vlastnictví Společnosti; - vybrat nejvýhodnější cenovou nabídku (dále též jen Cenová nabídka ) v rámci e- Aukce; - uzavřít smlouvu o nájmu bytu (dále též jen Smlouva o nájmu bytu ) Tento dokument definuje pravidla e-aukce a požadavky na strukturu, obsah a rozsah žádosti o účast v e-aukci a Přihlášky do e-aukce. 5. Kritéria e-aukce, kritéria pro uzavření smlouvy o nájmu bytu 5.1. Společnost určí pro Byty určené k pronájmu prostřednictvím e-aukce vyvolávací cenu pro měsíční nájemné Smlouva o nájmu bytu bude uzavřena s nejvyšší nabídkou (nejvyšším navrhovaným měsíčním nájemným) Kritéria e-aukce: Výše navržené ceny nájmu Bytu Kritéria pro nájem Bytu:

2 Uzavření Smlouvy o nájmu bytu ve znění navrženém Společností a v termínu stanoveném Společností a zaplacení všech úhrad stanovených Smlouvou o nájmu bytu Cena a platební podmínky: Cena bude předmětem nabídek/licitování Účastníků e-aukce a bude uhrazena způsobem a v termínech specifikovaných na základě Smlouvy o nájmu bytu uzavírané s vítězným Účastníkem Úspěšný Účastník bude strany Společnosti po ukončení e-aukce informován o tom, že jeho nabídka na uzavření Smlouvy o nájmu bytu byla vyhodnocena jako nejvýhodnější. Následně bude úspěšný Účastník vyzván k podpisu Smlouvy o nájmu bytu v termínu do 5 (pěti) kalendářních dnů od podání informace dle předchozí věty. V případě, že Účastník v této lhůtě smlouvu ve znění navrženém Společností neuzavře, je Společnost oprávněna od tohoto jednání odstoupit, Smlouvu o nájmu bytu s úspěšným Účastníkem neuzavřít s tím, že případná náhrada škody, či nákladů s tím spojených se takovémuto uchazeči nepřipouští a Společnost je pak oprávněna oslovit případně dalšího bezprostředně následujícího Účastníka. Účastníci účastí v e-aukci berou tento postup Společnosti na vědomí a souhlasí s ním. 6. Doba a místo konání e-aukce, časový harmonogram 6.1. Místem konání e-aukce je webová adresa residomo.proebiz.com Místem vyhodnocení e-aukce je Společnost Časový harmonogram e-aukce: Vstupní kolo Délka Vstupního kola e-aukce 7 (sedm) kalendářních dnů Vyhlášení výběrového řízení (e-aukce) Prohlídky Bytů, příp. podání doplňujících informací o Bytech, ve vyhlášených časech prohlídek Bytů Zaslání Pozvánky k podání Přihlášky do e-aukce Okomentoval(a): [BL1]: Je správně časově zařazeno? Okomentoval(a): [BL2]: Bude zasílána pozvánka???? Doplnění požadovaných podkladů ze strany Účastníků e-aukce Podání Přihlášky Účastníkem do e-aukce Sdělení individuálního přístupového kódu do e-aukce Účastníkům, kteří splnili všechny Podmínky e-aukce Zadávání cenových nabídek ze strany Účastníků prostřednictvím přihlášení Kontrolní kolo Délka trvání Kontrolního kola jeden až dva pracovní dny od ukončení Vstupního kola Vyhodnocení Přihlášek Účastníků a splnění Podmínek pro jejich vstup do e-aukce Sdělení výsledků Kontrolního kola Účastníkům, kteří nesplnili Podmínky e-aukce Aukční kolo Délka konání Aukčního kola dle konkrétní e-aukce (v obvyklé délce minut)

3 7. Podmínky pro účast v e-aukci 7.1. Požadavky na prokázání předpokladů Účastníka pro účast v e-aukci: a) Účastníkem v e-aukci může být osoba starší 18 (osmnácti) let, popř. právnická osoba se sídlem na území České republiky; b) pro účast v e-aukci je Účastník povinen podat Žádost o účast v e-aukci a identifikovat se jménem, příjmením a datem narození, právnické osoby názvem a identifikačním číslem společnosti; c) čestné prohlášení Účastníka o (tom, že) - na majetek Účastníka nebyl prohlášen konkurz nebo proti němu nebylo zahájeno konkurzní nebo vyrovnací řízení, nebo nebyl návrh na prohlášení konkurzu zamítnut pro nedostatek majetku úpadce, nebo se nenachází v insolvenčním řízení; - majetek Účastníka není postižen exekucí; - Účastník není v likvidaci; - bezdlužnosti vůči Správě sociálního zabezpečení, finančnímu úřadu, zdravotním pojišťovnám; d) čestné prohlášení Účastníka o tom, že - disponuje finančními prostředky pro splnění podmínek nájmu Bytu, který je předmětem e-aukce (jistota, administrativní poplatek, měsíční nájemné, služby a plnění spojené s užíváním Bytu); - nebyl v posledních 5 (pěti) letech nájemcem Společnosti a nájem nebyl ukončen z důvodu porušení povinností vyplývajících z nájemního vztahu; - není vůči Společnosti v prodlení s plněním jakéhokoliv finančního závazku Neprokáže-li Účastník stanoveným způsobem některou z podmínek účasti v e-aukci, nebo ukáže-li se jeho prohlášení nepravdivým, je Společnost oprávněna takovéhoto Účastníka z účasti na e-aukci vyloučit Bližší specifikace Bytů určených k pronájmu v e-aukci je součástí nabídky na internetových stránkách Společnosti Podáním Žádosti o účast v e-aukci Účastníci potvrzují, že se řádně a s náležitou péčí seznámili se všemi podmínkami pronájmu bytů Společnosti, které jsou zveřejněny na webových stránkách Společnosti. 8. Požadavky na zpracování a podání Žádosti o účast v e-aukci 8.1. Žádost o účast v e-aukci podá Účastník elektronicky prostřednictvím webové adresy residomo.proebiz.com v souladu s formálními, technickými a smluvními podmínkami Společnosti specifikovanými v čl. 7 Podmínek. Žádost o účast v e-aukci tvoří Přílohu č. 1 Podmínek Lhůtou pro podání Žádosti se rozumí doba, ve které může Zájemce zpracovávat a zejména podat Žádost. Účastník odešle Společnosti Žádost nejpozději do konce této lhůty. Žádost,

4 která bude Společnosti doručena po skončení této lhůty bude Společností odmítnuta a vyřazena z hodnocení a Účastník bude vyloučen z další účasti v e-aukci. 9. Podmínky pro podání Přihlášky do e-aukce 9.1. Účastník, který se přihlásil do e-aukce bude vyzván k podání Přihlášky do e-aukce Nejpozději do podání Přihlášky do e-aukce, nebo spolu s Přihláškou, je Účastník povinen předložit Společnosti: vyplněné a platné potvrzení o výši příjmů (viz Příloha č. 2);. (výše specifikované dokumenty dále též jen Podklady ) Po řádném doplnění a vyhodnocení Podkladů sdělí Společnost Účastníkovi přístupový kód do e-aukce, prostřednictvím něhož může Účastník činit v rozhodném okamžiku e-aukce konkrétní nabídky (příhozy) měsíčního nájmu Bytu prostřednictvím webové stránky residomo.proebiz.com. 10. Vyhodnocení e-aukce Kritériem pro uzavření Smlouvy o nájmu bytu je nejvyšší nabídka měsíčního nájemného Bytu Vyhodnocení a sdělení výsledků e-aukce bude provedeno následující den po konání e- Aukce Účastník, který splnil Podmínky a jehož nabídka na měsíční nájemné byla vyhodnocena jako nejvyšší, bude vyzván Společností nejpozději následující pracovní den po dni konání e- Aukce k uzavření Smlouvy o nájmu bytu. 11. Doba platnosti nabídek Platnost nabídek zadaných Účastníky prostřednictvím e-aukce činí 7 (sedm) kalendářních dní a její běh začíná dnem následujícím po sdělení výsledku e-aukce. V této lhůtě je Účastník svou nabídkou vázán, tzn. je povinen se Společností uzavřít Smlouvu o nájmu bytu, pokud k jejímu uzavření bude Společností vyzván. 12. Nezávaznost pro Společnost Společnost si vyhrazuje právo přijmout nebo odmítnout jakoukoliv žádost Účastníka v celém rozsahu nebo její část, změnit požadavky nebo zrušit e-aukci, neuzavřít Smlouvu o nájmu bytu se žádným z Účastníků, aniž by mu vznikla jakákoliv odpovědnost vůči příslušnému Účastníkovi či jakýkoliv závazek informovat příslušné Účastníky o důvodu takového rozhodnutí Výzva k podání Přihlášky nemůže být v žádném případě interpretována jako závazek k uzavření Smlouvy o nájmu bytu ze strany Společnosti Účastník nese veškeré náklady spojené s přípravou a podáním Žádosti a Přihlášky a Společnost není v žádném případě vázána těmito náklady, bez ohledu na průběhu či výsledek e-aukce.

5 13. Připomínky a práva Účastníka Výhrady a připomínky formálního charakteru k podmínkám zadání e-aukce nebo k zadávací dokumentaci může Účastník uvést v Přihlášce, v níž na příslušnou problematiku reaguje. Uvedené výhrady a připomínky mají pro Společnost informativní charakter a nevyplývá z nich pro Společnost žádná povinnost ani závazek. 14. Důvěrnost informací Veškeré informace sdělené kterémukoliv Účastníkovi Společností ve spojení s e-aukcí podléhají podmínkám zachování důvěrnosti. Výjimkou jsou informace všeobecně známé nebo dříve zveřejněné. 15. Ochrana a zpracování osobních údajů Osobní údaje Účastníků e-aukce jsou zpracovávány v souladu s právními předpisy pro zpracování a ochranu osobních údajů a s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) a v rozsahu dle Zásad zpracování osobních údajů v rámci e-aukce Společnosti RESIDOMO (dále též jen Zásady zpracování osobních údajů ). 16. Ostatní ustanovení Z důvodu objektivního posuzování a vyhodnocování Přihlášek může Společnost požádat Účastníky o objasnění či doplnění jejich Přihlášek. Požadavky a odpovědi musí být písemné a musí být podány bezodkladně, nejpozději však ve lhůtě případně stanovené v žádosti o doplnění Společnost si vyhrazuje právo jakákoliv svoje rozhodnutí, či žádosti o doplnění informací nezdůvodňovat a ve sdělení důvody svého rozhodnutí neuvádět Přihlášky ani jednotlivé části nebudou Účastníkům vráceny Nedodržení požadavků e-aukce nebo odmítnutí odpovědi na některou otázku bude mít za následek diskvalifikaci dotčeného Účastníka. 17. Zpětvzetí přihlášky Uchazeč může vzít zpět svoji Přihlášku po jejím podání Společnosti, avšak pouze do konce lhůty pro podání Přihlášek. Změnu Přihlášky lze provést pouze tak, že Uchazeč vezme zpět již podanou Přihlášku, změnu do ní zapracuje a Přihlášku podá znovu ve lhůtě pro podání Přihlášek. Po skončení této lhůty nebo přijaty žádné změny nebo doplnění Přihlášek. 18. Účinky přihlášení do e-aukce Přihlášením do e-aukce Účastník potvrzuje, že se řádně a s veškerou nezbytnou péčí seznámil s Podmínkami e-aukce, podmínkami pro pronájem bytů Společnosti a Zásadami zpracování osobních údajů. 19. Přílohy Podmínek e-aukce

6 Přílohu Podmínek tvoří: Příloha č. 1 Žádost o účast v e-aukci Příloha č. 2 Potvrzení o výši příjmu

Podmínky elektronické aukce e-aukce na uzavření smlouvy o nájmu bytu ve vlastnictví společnosti RESIDOMO, s.r.o.

Podmínky elektronické aukce e-aukce na uzavření smlouvy o nájmu bytu ve vlastnictví společnosti RESIDOMO, s.r.o. Podmínky elektronické aukce e-aukce na uzavření smlouvy o nájmu bytu ve vlastnictví společnosti RESIDOMO, s.r.o. (dále též jen Podmínky ) 1. Zadavatel Zadavatelem elektronické aukce na pronájem bytů je

Více

Zadání výběrového řízení na odprodej pohledávek z hypotéčních úvěrů Raiffeisenbank a.s.

Zadání výběrového řízení na odprodej pohledávek z hypotéčních úvěrů Raiffeisenbank a.s. 1. Zadavatel Raiffeisenbank a.s., se sídlem Hvězdova 1716/2b, 140 78 Praha 4, IČO: 49240901, zapsaná v OR u MS Praha, oddíl B, vložka 2051, zastoupena pro účely výběrového řízení: 2. Typ výběrového řízení

Více

AB i n s o l v e n c e v. o. s.

AB i n s o l v e n c e v. o. s. AB i n s o l v e n c e v. o. s. i n s o l v e n č n í s p r á v c e Ke sp. zn.: KSBR 31 INS 16580 / 2013 Dlužník: Kollárova s.r.o. V Praze dne 15. srpna 2017 Vyhlášení výběrového řízení na odkup pohledávek

Více

Městský úřad-finanční odbor nám. Zachariáše z Hradce 10, 588 56 Telč. Vaše značka Značka Vyřizuje Telč 20.11. 2014

Městský úřad-finanční odbor nám. Zachariáše z Hradce 10, 588 56 Telč. Vaše značka Značka Vyřizuje Telč 20.11. 2014 Město Telč Městský úřad-finanční odbor nám. Zachariáše z Hradce 10, 588 56 Telč tel.: +420 567 112 415 fax: +420 567 112 403 mobil: +420 607 584 841 PID Vaše značka Značka Vyřizuje Telč 20.11. 2014 Zveřejnění

Více

Vyhlášení výběrového řízení na prodej movitých věcí

Vyhlášení výběrového řízení na prodej movitých věcí A B i n s o l v e n c e v. o. s. i n s o l v e nční správce Ke sp. zn.: MSPH 93 INS 31194/2013 Dlužník: TEPON s.r.o. V Praze dne 3. listopadu 2014 Vyhlášení výběrového řízení na prodej movitých věcí I.

Více

1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: , DIČ: CZ se sídlem: Olbrachtova 1929/62, Praha 4, Krč

1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: , DIČ: CZ se sídlem: Olbrachtova 1929/62, Praha 4, Krč Výběrové řízení na prodej nemovitých věcí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: 45244782, DIČ: CZ45244782 se sídlem:

Více

Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky )

Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky ) Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka GHSH s.r.o. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky (dále i jako Podmínky ) V Praze dne 17.12.2018 1. Prodávající: Insolvenční správci, v.o.s. se

Více

Preambule: Vymezení pojmů

Preambule: Vymezení pojmů Pravidla prodeje neobsazených bytů do vlastnictví fyzických a právnických osob v domech s byt. jednotkami převedenými městem Pohořelice do vlastnictví jejich nájemců. Preambule: Tato pravidla navazují

Více

Vyhlášení výběrového řízení na prodej souboru movitých věcí - elektrorozvodné skříně

Vyhlášení výběrového řízení na prodej souboru movitých věcí - elektrorozvodné skříně AB i n s o l v e n c e v. o. s. i n s o l v e n č n í s p r á v c e Ke sp. zn.: MSPH 88 INS 6260/2018 Dlužník: CEMEX Construction Services s.r.o. V Praze dne 21. května 2019 Vyhlášení výběrového řízení

Více

Preambule: Vymezení pojmů

Preambule: Vymezení pojmů Pravidla prodeje neobsazených bytů do vlastnictví fyzických a právnických osob v domech s byt. jednotkami převedenými městem Pohořelice do vlastnictví jejich nájemců. v úplném znění Doplněk č. 1 ZM 25.4.2012

Více

Zadávací dokumentace VÝKON FUNKCE TDS PŘI ZATEPLENÍ STŘECH ZŠ KRÁSNÉHO 24, BRNO

Zadávací dokumentace VÝKON FUNKCE TDS PŘI ZATEPLENÍ STŘECH ZŠ KRÁSNÉHO 24, BRNO Zadávací dokumentace VÝKON FUNKCE TDS PŘI ZATEPLENÍ STŘECH ZŠ KRÁSNÉHO 24, BRNO Zpracoval: Odbor sociálních věcí Brno, červen, 2018 Stránka 1 z 5 Zadávací dokumentace 1. Předmět zakázky a předmět plnění

Více

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky

Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky Výběrové řízení na prodej nemovitostí ve vlastnictví České spořitelny, a. s. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: Česká spořitelna, a.s. IČO: 45244782, DIČ: CZ45244782 se sídlem:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. Veřejná zakázka malého rozsahu na služby

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu. Veřejná zakázka malého rozsahu na služby KRAJSKÉ ŘEDITELSTVÍ POLICIE KRAJE VYSOČINA Číslo zakázky: Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu Datum vyhlášení zakázky:

Více

Výzva k předložení nabídky

Výzva k předložení nabídky Výzva k předložení nabídky 1. Název projektu Rozšiřování a zvyšování rozsahu a kvality poskytovaných služeb pro zaměstnance, prostřednictvím sociálního dialogu a pomocí rozvoje lidských zdrojů sociálních

Více

PODMÍNKY. výběrového řízení

PODMÍNKY. výběrového řízení Lesy města Brna, a.s. Křížkovského 247, 664 34 Kuřim IČ: 60713356 výběrové řízení k uzavření smlouvy o nájmu nemovitosti v k. ú. Kníničky PODMÍNKY výběrového řízení VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Článek 1 Účel výběrového

Více

Výběrové řízení na poskytovatele telemarketingové podpory obchodní činnosti

Výběrové řízení na poskytovatele telemarketingové podpory obchodní činnosti Edited by Foxit PDF Editor Copyright (c) by Foxit Software Company, 2004-2007 For Evaluation Only. Výběrové řízení na poskytovatele telemarketingové podpory obchodní činnosti Informace o zadavateli Základní

Více

Vyhlášení výběrového řízení na prodej přívěsu

Vyhlášení výběrového řízení na prodej přívěsu A B i n s o l v e n c e v. o. s. i n s o l v e nční správce Ke sp. zn.: MSPH 76 INS 19746/2013 Dlužník: GULBENO MOTION s.r.o. V Praze dne 31. října 2014 Vyhlášení výběrového řízení na prodej přívěsu I.

Více

MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU náměstí Míru 22, Hrušovany nad Jevišovkou. Refinancování stávajících úvěrů 2013

MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU náměstí Míru 22, Hrušovany nad Jevišovkou. Refinancování stávajících úvěrů 2013 MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU náměstí Míru 22, 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby Refinancování stávajících úvěrů 2013 Identifikační údaje

Více

Gymnázium, Praha 9, Litoměřická 726

Gymnázium, Praha 9, Litoměřická 726 Č. j. Kh1115/2019 VÝZVA VÍCE ZÁJEMCŮM O VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZoZVZ ),

Více

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu pro Obec Kyje

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu pro Obec Kyje Čl. 1 Obecná ustanovení Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu pro Obec Kyje 1. Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu specifikovaných v 6, 12 odst.

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci akce Technické zabezpečení volby prezidenta republiky vyhlášená formou otevřeného řízení

Veřejná zakázka malého rozsahu na realizaci akce Technické zabezpečení volby prezidenta republiky vyhlášená formou otevřeného řízení Magistrát města ODBOR ROZVOJE A DOTACÍ Oddělení veřejných zakázek VYŘIZUJE: TEL.: E-MAIL: MOST DNE: Karel Sedláček 476 448 449 karel.seddlacek@mesto-most.cz 27. 11. 2012 Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: Název programu: Různé operační programy Registrační číslo Různá registrační čísla projektu: Název projektu a Různé názvy projektů registrační číslo: Název zakázky:

Více

Zadání výběrového řízení na postoupení pohledávek Raiffeisenbank a.s.

Zadání výběrového řízení na postoupení pohledávek Raiffeisenbank a.s. Zadání výběrového řízení na postoupení pohledávek Raiffeisenbank a.s. 1. Informace o zadavateli Raiffeisenbank a.s., se sídlem Hvězdova 1716/2b, 140 78 Praha 4, IČO: 49240901, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Kupní smlouva. Obchodní podmínky

Kupní smlouva. Obchodní podmínky Kupní smlouva Obchodní podmínky provozovatele, společnosti Česká půda s.r.o. se sídlem Národní 58/32, 110 00 Praha 1 - Nové Město, IČO: 05231311, vedené u Městského soudu v Praze sp. zn. C 260361, email:

Více

záměr a podmínky výběrového řízení č. 389/2016 formou elektronické aukce na pronájem stavby - budovy bez čp/če s využitím jako garáž,

záměr a podmínky výběrového řízení č. 389/2016 formou elektronické aukce na pronájem stavby - budovy bez čp/če s využitím jako garáž, Město Cheb odbor správy majetku Městského úřadu Cheb náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 1/14, 350 20 Cheb, IČ 00253979 Č. j. MUCH/86125/2016-SM V Chebu dne 07.10.2016 Z Á M Ě R města Cheb pronajmout budovu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE 1. Vymezení předmětu zakázky Předmětem zakázky je restaurátorský průzkum vnějších a vnitřních omítek a provedení restaurátorských prací omítek a náhrobní desky u nemovité kulturní

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY pro vyhlášenou veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce a dodávku mobiliáře V Rýmařově 11.9.2013 ÚPRAVA ZASTÁVEK A PLOCH RÝMAŘOVSKO Zadavatel

Více

V Ý Z V A. k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu, na služby. Zajištění odběratele bioodpadu rostlinného původu - Město Broumov"

V Ý Z V A. k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu, na služby. Zajištění odběratele bioodpadu rostlinného původu - Město Broumov V Ý Z V A k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu, na služby Zajištění odběratele bioodpadu rostlinného původu - Město Broumov" Podmínky a požadavky pro zpracování nabídky Zadavatel: Město

Více

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice na období od do

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice na období od do ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů

Více

V ÝZVA K PODÁNÍ NÁVRHU NA UZAVŘENÍ SMLOUVY

V ÝZVA K PODÁNÍ NÁVRHU NA UZAVŘENÍ SMLOUVY V ÝZVA K PODÁNÍ NÁVRHU NA UZAVŘENÍ SMLOUVY 1. IDENTIFIKACE VYHLAŠOVATELE 1.1 Vyhlašovatelem této výzvy (dále výzva ) je společnost STAVOSPOL, s.r.o. (dále vyhlašovatel ), IČ: 155 45 521, se sídlem Staňkova

Více

Vyhlášení opětovného výběrového řízení na odkup pohledávky

Vyhlášení opětovného výběrového řízení na odkup pohledávky AB i n s o l v e n c e v. o. s. i n s o l v e n č n í s p r á v c e Ke sp. zn.: MSPH 78 INS 16588/2013 Dlužník: VP STEEL s.r.o. V Praze dne 14. 8. 2015 Vyhlášení opětovného výběrového řízení na odkup pohledávky

Více

Naše značka: V Hradci Králové dne

Naše značka: V Hradci Králové dne T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Schejbalová Tel.: 495 402 648 Fax: 495 402 655 e-mail: schejbalova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 115076 V Hradci Králové

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Kamenný Přívoz Kamenný Přívoz 285, 252 82 Kamenný Přívoz IČ: 00241351,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST 1. INFORMACE O PŘEDMĚTU ZAKÁZKY Stručný popis zakázky Předmětem zakázky malého rozsahu je SBĚR A SVOZ ODPADU PRO OBEC TĚŠETICE. Veškeré informace o specifikaci množství

Více

Oprava chodníku podél silnice III/05724 v obci Mikulůvka VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Oprava chodníku podél silnice III/05724 v obci Mikulůvka VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K V EŘ EJNÉ ZA KÁZCE MA LÉ H O R OZS AHU Oprava chodníku podél silnice III/05724 v obci Mikulůvka Obsah Čl. 1.: Úvodní informace... 3 Čl. 2.: Název veřejné zakázky... 3 Čl. 3.: Identifikační

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ ve smyslu směrnice č.04/2007 Pravidla pro přípravu a zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Bílina

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ ve smyslu směrnice č.04/2007 Pravidla pro přípravu a zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Bílina MĚSTO BÍLINA Břežánská 50/4, PSČ 418 31 Vyhlašuje VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ ve smyslu směrnice č.04/2007 Pravidla pro přípravu a zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Bílina 1. Základní údaje o zadavateli

Více

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně

zastoupená: Ing. Stanislavem Loskotem vedoucím odboru veřejných zakázek Policejního prezidia České republiky (dále jen kupující ) na jedné straně Příloha č. 2 k č.j.: PPR-885-12/ČJ-2011-0099EC Počet listů: 6 Závazný vzor kupní smlouvy Kupující: ČESKÁ REPUBLIKA Ministerstvo vnitra sídlo: 170 34 Praha 7, Nad Štolou 936/3 IČ: 00007064 DIČ: CZ00007064

Více

Dražice - Dopravní automobil

Dražice - Dopravní automobil Zadávací dokumentace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle obecných zásad stanovených v 6 zákona č. 134/2016

Více

Oprava místních komunikací obce Biskupice. Výzva k podání nabídky. do veřejné zakázky malého rozsahu

Oprava místních komunikací obce Biskupice. Výzva k podání nabídky. do veřejné zakázky malého rozsahu Výzva k podání nabídky do veřejné zakázky malého rozsahu Oprava místních komunikací obce Biskupice Obsah dokumentu Čl. 1.: Úvodní informace Čl. 2.: Identifikační údaje zadavatele Čl. 3.: Smluvní zastoupení

Více

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou K Náklí 404, 257 41 Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu

Více

Smlouva o účasti v elektronické aukci

Smlouva o účasti v elektronické aukci Smlouva o účasti v elektronické aukci uzavřená dle 1746 odst.2 zákona č.89/2012 Sb., občanský zákoník ve znění pozdějších předpisů Smluvní strany: 1. Aukční s.r.o., IČ: 06405193 se sídlem U Stadionu 570,

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 134/2016 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 134/2016 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 134/2016 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: Právní forma: Název a sídlo zadavatele: veřejný zadavatel obec Dr.

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice a jeho organizace na rok 2016

Název veřejné zakázky: Sdružené služby dodávky zemního plynu pro město Klimkovice a jeho organizace na rok 2016 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu realizované výběrovým řízením při zachování principů stanovených v ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: Naše sp. zn.: 82483/2017 TAJ/PAKO *MUSPX01SAK6V * Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky V souladu

Více

OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č.

Více

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Název a sídlo zadavatele: Obec Křečovice Křečovice 9 257 56 Neveklov IČ: 00232068 DIČ: CZ00232068

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TEXTOVÁ ČÁST 1. INFORMACE O PŘEDMĚTU ZAKÁZKY Stručný popis zakázky Předmětem zakázky malého rozsahu je VÝSTAVBA A ROZŠÍŘENÍ VENKOVNÍHO OSVĚTLENÍ V OBCI LUŽICE Veškeré informace a podrobnosti

Více

Město Týnec nad Sázavou

Město Týnec nad Sázavou Město Týnec nad Sázavou KANCELÁŘ STAROSTY Město Týnec nad Sázavou vyhlašuje v souladu s ustanoveními 12 zákona odst. 3 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů a vnitřní

Více

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY S00RP00P350T ROZHODNUTÍ O VYPSÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Břeclav Sídlo: nám. T. G. Masaryka 42/3, 690 81 Břeclav V souladu s ustanovením článku 3 odst. 3 písm. b) směrnice Rady

Více

Servis a opravy služebních dopravních prostředků tovární značky Škoda v rámci KŘP-J

Servis a opravy služebních dopravních prostředků tovární značky Škoda v rámci KŘP-J Krajské ředitelství policie kraje Vysočina Servis a opravy služebních dopravních prostředků tovární značky Škoda v rámci KŘP-J Provádění záručních a pozáručních oprav a dodávky náhradních dílů pro služební

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

dodání nábytku Ev.č. zakázky: 14/2018

dodání nábytku Ev.č. zakázky: 14/2018 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu podle zákona č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění ve smyslu 27 s uplatněním výjimky dle 31 zákona dodání nábytku Ev.č. zakázky:

Více

PODMÍNKY pro veřejnou soutěž

PODMÍNKY pro veřejnou soutěž Správa železniční dopravní cesty, státní organizace se sídlem Praha 1 - Nové Město, Dlážděná 1003/7, PSČ 11000 IČO: 70994234, DIČ: CZ70994234 zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl

Více

Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění

Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění Zadavatel Městská knihovna Kolín Zastoupené Mgr. Pavlem Kárníkem, ředitelem

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC ZLATÁ KORUNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu. ZADAVATEL: Sídlem: Město Tábor Žižkovo nám 2, 390 15 Tábor

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu. ZADAVATEL: Sídlem: Město Tábor Žižkovo nám 2, 390 15 Tábor VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Veřejná zakázka malého rozsahu ZADAVATEL: Sídlem: Město Tábor Žižkovo nám 2, 390 15 Tábor Zastoupený: Ing. Lenkou Horejskovou místostarostkou města IČ: 00253014 DIČ: CZ00253014 NÁZEV

Více

Shromažďování, sběr, přeprava, třídění, využití a odstranění odpadů v obci Nučice na rok 2019

Shromažďování, sběr, přeprava, třídění, využití a odstranění odpadů v obci Nučice na rok 2019 OBEC NUČICE Kubrova 31, 252 16 Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána v souladu

Více

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Město Litvínov se sídlem: Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov vyzývá, v souladu se směrnicí rady města č. 2/2012 uchazeče k podání nabídky na zakázku s názvem

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL16263/2014/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 nebo V/10 Vyřizuje: Petr Klinecký

Více

Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka. Seba T, akciová společnost SMRŽOVKA. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky

Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka. Seba T, akciová společnost SMRŽOVKA. Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky Prodej nemovitostí z majetkové podstaty dlužníka Seba T, akciová společnost SMRŽOVKA Podmínky prodeje a náležitosti cenové nabídky 1. Prodávající: JUDr. Lenka Vidovičová jako insolvenční správce dlužníka

Více

Výzva k podání cenových nabídek

Výzva k podání cenových nabídek Domov pro seniory Pyšely Náměstí T.G.Masaryka č. l, 25l 67 Pyšely zřizovatel : Hlavní město Praha Výzva k podání cenových nabídek Veřejná zakázka malého rozsahu dodávku zadávaná podle ustanovení 6, 12

Více

v y h l a š u j e VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ o nejvhodnější nabídku na uzavření smlouvy o nájmu bytu.

v y h l a š u j e VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ o nejvhodnější nabídku na uzavření smlouvy o nájmu bytu. Městská část Praha 20 Úřad městské části Praha 20 Odbor hospodářské správy a investic Jívanská 647, 193 21 Praha-Horní Počernice, tel: 271 071 600, fax: 271 071 783 v y h l a š u j e VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ o

Více

Městský úřad Strakonice

Městský úřad Strakonice Městský úřad Strakonice + odbor majetkový Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST/027490/2015/MAJ/lach Houska 383 700 320 3. června 2015 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu na

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC NÁVSÍ Návsí 327, 739 92 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY AUKCÍ NA WEBOVÉM PORTÁLU WWW.ORCAAUKCE.CZ

OBCHODNÍ PODMÍNKY AUKCÍ NA WEBOVÉM PORTÁLU WWW.ORCAAUKCE.CZ OBCHODNÍ PODMÍNKY AUKCÍ NA WEBOVÉM PORTÁLU WWW.ORCAAUKCE.CZ Společnost ORCA ESTATE a.s., Vyšehradská 420/19, 128 00 Praha 2 Nové Město, IČ: 039 27 431 (dále provozovatel ) je provozovatelem internetových

Více

V Ý Z V A. k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu, na dodávky. Zajištění dodavatele vaků v rámci projektu Svoz bioodpadu v Broumově "

V Ý Z V A. k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu, na dodávky. Zajištění dodavatele vaků v rámci projektu Svoz bioodpadu v Broumově V Ý Z V A k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu, na dodávky Zajištění dodavatele vaků v rámci projektu Svoz bioodpadu v Broumově " Podmínky a požadavky pro zpracování nabídky Zadavatel:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb.

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZAKÁZKY MIMO REŽIM ZÁKONA č. 137/2006 Sb. 1. Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel ve smyslu zákona: Právní forma: veřejný zadavatel Příspěvková organizace zřízená územním samosprávným

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Modernizace jeviště v divadelní sále ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

AB i n s o l v e n c e v. o. s.

AB i n s o l v e n c e v. o. s. AB i n s o l v e n c e v. o. s. i n s o l v e n č n í s p r á v c e Ke sp. zn.: KSBR 52 INS 4379/2017 Dlužník: Marie Danielová V Praze dne 26. června 2019 Vyhlášení výběrového řízení na prodej spoluvlastnického

Více

Libinská AGRO, a.s. Klopina 33, PSČ , IČ: zapsaná v OR KS v Ostravě, oddíl B, vložka 1940

Libinská AGRO, a.s. Klopina 33, PSČ , IČ: zapsaná v OR KS v Ostravě, oddíl B, vložka 1940 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu Snížení emisí NH3 na farmě Šumvald V Klopině dne 29.09.2011 Obchodní společnost Libinská AGRO, a.s., se sídlem, zapsaná u OR KS v Ostravě, oddíl B, vložka 1940, jejímž

Více

MĚSTO HOŘICE. ZÁMĚR č. 06B/09/2015. pronájmu bytu výběrovým řízením BYT č. 4 NÁM. JIŘÍHO Z PODĚBRAD č.p. 239 V HOŘICÍCH. a současně vypi suje

MĚSTO HOŘICE. ZÁMĚR č. 06B/09/2015. pronájmu bytu výběrovým řízením BYT č. 4 NÁM. JIŘÍHO Z PODĚBRAD č.p. 239 V HOŘICÍCH. a současně vypi suje MĚSTO HOŘICE náměstí Jiřího z Poděbrad 342, PSČ: 508 19 Hořice, IČ: 002 71 560 tel: 492 105 411, fax: 493 623 183, e-mail: mesturad@horice.org oznamuje na základě usnesení Rady města Hořice č. RM/19/18/2015

Více

Obec Vrané nad Vltavou

Obec Vrané nad Vltavou Březovská 112, 252 46 Vrané nad Vltavou IČ: 00241831 Tel/fax.: 257 713 997/ 257 760 040, e-mail: ou@vranenadvltavou.cz Výzva k podání nabídky ve výběrovém řízení Nájem obecního bytu Zadavatel: IČ: 00241831

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby Město Šumperk Městský úřad Šumperk nám. Míru 1, 787 01 Šumperk Naše čj.: MUSP 79018/2016 Naše sp. zn.: 78999/2016 TAJ/PAKO *MUSPX01NDG7S* Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na služby

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: POSKYTOVÁNÍ PRÁVNÍCH SLUŽEB ADMINISTRACE ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Zadavatel Název: Úřad pro ochranu osobních údajů Sídlo: Praha 7, Pplk.

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE (PÍSEMNÁ ČÁST) pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu Název akce: DODÁVKA NOTEBOOKŮ S PŘÍSLUŠENSTVÍM Zadavatel: Město Litomyšl se sídlem: Litomyšl-Město,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k podlimitní veřejné zakázce, zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle 38 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky.

Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky. SANTÉ centrum ambulantních a pobytových sociálních služeb příspěvková organizace Tajovského 1156/1, 736 01 Havířov-Podlesí VÁŠ DOPIS ZN.: ZE D: NAŠE ZN.: PO/ / 2018 VYŘIZUJE: Mgr. Rosová Michaela TEL:

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v souladu se zákonem č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), v režimu zakázek malého rozsahu na stavební práce. 1. Informace o předmětu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, s dodržením zásad transparentnosti, rovného zacházení a

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA. zastoupené Ing. Janem Rakem ředitelem odboru hospodaření s majetkem MHMP

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA. zastoupené Ing. Janem Rakem ředitelem odboru hospodaření s majetkem MHMP HLAVNÍ MĚSTO PRAHA zastoupené Ing. Janem Rakem ředitelem odboru hospodaření s majetkem MHMP VYHLAŠUJE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRONÁJEM NEBYTOVÝCH PROSTOR o výměře 475,17 m 2, v objektu č.p. 548, Železná 1,

Více

V termínu

V termínu Výzva k podání nabídky v rámci poptávkového řízení s názvem "ZAJIŠTĚNÍ PROVOZU GASTRO ZAŘÍZENÍ Restaurace Černý potok + bufet lanová dráha A5 Lysá hora" V termínu 1. 10. 2017 30. 9. 2020 Spartak Rokytnice,

Více

OBEC KOLOVÁ. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule. Identifikační údaje zadavatele

OBEC KOLOVÁ. Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule. Identifikační údaje zadavatele OBEC KOLOVÁ Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce (VZMR) Preambule Obec Kolová (dále jen zadavatel ) vyhlašuje veřejnou zakázku malého rozsahu (VZMR) ve smyslu ust.

Více

Směrnice č /2018 Městské části Praha Lipence

Směrnice č /2018 Městské části Praha Lipence Směrnice č /2018 Městské části Praha Lipence ZÁSADY A POSTUPY PŘI ZADÁVÁNI VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK MALÉHO ROZSAHU ČÁST PRVNÍ Článek I. Základní ustanovení 1. Postupy při zadávání veřejných zakázek a soutěž o

Více

Vyhlášení výběrového řízení na odkup pohledávek

Vyhlášení výběrového řízení na odkup pohledávek AB i n s o l v e n c e v. o. s. i n s o l v e n č n í s p r á v c e Ke sp. zn.: MSPH 78 INS 16588/2013 Dlužník: VP STEEL s.r.o. V Praze dne 4. prosince 2014 Vyhlášení výběrového řízení na odkup pohledávek

Více

OSADA ZADNÍ ARNOŠTOV - REGENERACE ZELENĚ, REGENERACE ALEJÍ, BŘEHOVÝCH POROSTŮ A SOLITÉRNÍCH STROMŮ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

OSADA ZADNÍ ARNOŠTOV - REGENERACE ZELENĚ, REGENERACE ALEJÍ, BŘEHOVÝCH POROSTŮ A SOLITÉRNÍCH STROMŮ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE T E N D E R P A R T N E R S VÁŠ PARTNER PRO VEŘEJNÉ ZAKÁZKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k veřejné zakázce OSADA ZADNÍ ARNOŠTOV - REGENERACE ZELENĚ, REGENERACE ALEJÍ, BŘEHOVÝCH POROSTŮ

Více

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE

Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO OPRAVA VÝZVY ZE DNE Gymnázium, Praha 5, Na Zatlance 11 IČO 61385271 Čj: VZ-služby 2/2017 OPRAVA VÝZVY ZE DNE 16. 10. 2017 V Praze dne 23. 10. 2017 Výzva k podání nabídky k účasti na zadávacím řízení na veřejnou zakázku malého

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Evidenční číslo VZ: 02/18/10/16/ZPŘ/OP ZAMĚSTNANOST Název veřejné Realizace vzdělávacích aktivit v oblasti zakázky: transformace sociálních služeb Název operačního Operační program

Více

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO 13 RD NA POZEMKU PARC. Č.898/9 V K.Ú. PRŽNO, OBJEKT KOMUNIKACE

INŽENÝRSKÉ SÍTĚ PRO 13 RD NA POZEMKU PARC. Č.898/9 V K.Ú. PRŽNO, OBJEKT KOMUNIKACE Veřejná zakázka: Inženýrské sítě pro 13 RD na pozemku parc. č.898/9 v k.ú. Pržno, objekt komunikace Zadavatel: Obec Pržno Vše k veřejným zakázkám VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE K VEŘEJNÉ

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady pro zadávání veřejných zakázek

Více

Směrnice č. 12/2017 o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Směrnice č. 12/2017 o zadávání veřejných zakázek malého rozsahu Obec: Nemojov Dolní Nemojov 13 544 61 Nemojov IČ: 00278165 DIČ: CZ00278165, Směrnici zpracovala: Lenka Kněžourová Směrnici schválilo zastupitelstvo obce dne: 29.9.2017 Datum zpracování: 20.9.2017 Směrnice

Více

Všeobecné obchodní podmínky Jazyková škola ComPass. Výklad pojmů

Všeobecné obchodní podmínky Jazyková škola ComPass. Výklad pojmů Všeobecné obchodní podmínky Jazyková škola ComPass I. Výklad pojmů 1.1. VOP Všeobecné obchodní podmínky upravující práva a povinnosti Jazykové školy ComPass a klienta, které plynou z uzavřené smlouvy o

Více

1.2. Doba trvání nájemního vztahu. 1.3. Postup při podání žádosti. 1.4. Postup při hodnocení žádosti. strana druhá

1.2. Doba trvání nájemního vztahu. 1.3. Postup při podání žádosti. 1.4. Postup při hodnocení žádosti. strana druhá Městyse Višňové Sp. zn.: Pravidla pro pronájem sociálních vstupních bytů Sociální vstupním bytem je nájemní byt se sociálním určením postavený se státní dotací podle podprogramu "Podpora výstavby podporovaných

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu. Výměna izolace nadzemního horkovodu

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu. Výměna izolace nadzemního horkovodu Čj. LOM/2019/ÚSLZ-2077 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu Výměna izolace nadzemního horkovodu Zadavatel: LOM PRAHA s.p., Jednající: David Rod MSc., LL.M., výkonný

Více

Město Hlinsko Příspěvková organizace : Domov seniorů Drachtinka

Město Hlinsko Příspěvková organizace : Domov seniorů Drachtinka Město Hlinsko Příspěvková organizace : Domov seniorů Drachtinka Adresa pracoviště: Domov seniorů Drachtinka 1631, Erbenova, 539 01 Hlinsko Č.j.: DsD/474/2016/Se Spis. znak skart. znak/lhůta: 60.1./V5 Vyřizuje:

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: Hl 34692/2017/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 Vyřizuje: Ing. Vladimír Saifr

Více

Vyhlášení výběrového řízení na prodej spoluvlastnického podílu na pozemku v Jesenici u Prahy

Vyhlášení výběrového řízení na prodej spoluvlastnického podílu na pozemku v Jesenici u Prahy AB i n s o l v e n c e v. o. s. i n s o l v e n č n í s p r á v c e Ke sp. zn.: KSPH 39 INS 3086/2012-B-55 Dlužník: Expron a.s. V Praze dne 15. června 2017 Vyhlášení výběrového řízení na prodej spoluvlastnického

Více

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (ÚSC obec Benátky)

Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (ÚSC obec Benátky) Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu (ÚSC obec Benátky) Čl. 1 Obecná ustanovení 1.Tato směrnice upravuje postup při zadávání veřejných zakázek malého rozsahu specifikovaných v 6, 12 odst.

Více