Architekti. hledat přečíst. Architektura. Památník letcům v létech České Budějovice o výkonu povolání... přečíst. Architekti.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Architekti. hledat přečíst. Architektura. Památník letcům v létech 1939-1945 České Budějovice o výkonu povolání... přečíst. Architekti."

Transkript

1 Staňte se čly vyzývají stát k zavedí tzv. bezpečné cy. podpořila Cu Petra Parléře... Památník letcům v létech České Budějovice o výkonu povolání... Zděk Fránek Profil architekta Ve Sbírce předpisů ČR vyšla dne novela stavebního zákona o územním plánování a stavebním řádu. Profil osobnosti Soutěže Výzva Vyhláška Člství Ocění Publikace Granty EU Praha Urbanismus Studie Zkoušky Brno Revitalizace ČVUT MPO FAQ Poplatky Územní plán Přednášky Symposium Workshop Ostrava Výzkum & vývoj Materiály Realizace Tábor OTTA Bulletin Zahraničí Více přispějte do Bulletin 4 / 2012 ke staží Newsletter info@cka.cz

2 Hospodaří Pro veřejnou správu Profil osobnosti Soutěže Výzva Vyhláška Člství Ocění Publikace Granty EU Praha Urbanismus Studie Více Evropské politiky Ministerstvo pro místní rozvoj přeložilo do češtiny na základě doporučí vybrané dokumty Politik některých evropských zemí. V Kanceláři jsou k dispozici v plném znění v tištěné i digitální podobě... Datum vydání: Datum aktualizace: přispějte do Invtura Urbanismu 2012 Jak plánovat město? Tdce, metody, přístupy... Ústav urbanismu Fakulty ČVUT pořádá každý rok pracovní a programovou konferci na aktuální témata v oblasti urbanismu, plánování, projektování a stavění sídel. Loňský ročník ( Co je to vlastně město? ) se věnoval převážně otázkám, jaké je současné město a jaké hybné mechanismy je tvoří. Ve třech tematických blocích 1. Kdo staví město? 2. Pro koho stavíme město? a 3. Jak stavět město? představili své postoje, názory a projekty jak politici, tak teoretici, tak praktikující architekti. Letos je nosným tématem hlavní nástroj rozvoje měst: územní plán, jeho cíle a metody. Reklama Soutěže Výzva Ocění Studie Revitalizace Materiály Realizace Tábor Datum vydání: Datum aktualizace:

3 Stavby v ČR Soutěže Knihy a časopisy Info pro vyhlašovatele Výsledky soutěží Nový domov Připravované soutěže Mezinárodní soutěže Veřejné zakázky Probíhající soutěže Neregulérní soutěže Ukončé soutěže Přehlídka diplomek Profil osobnosti Soutěže Výzva Vyhláška Člství Ocění Publikace Granty EU Praha Urbanismus Studie Více Young Architect Award ročník mezinárodní přehlídky pro studty a architekty do 33 let přispějte do Datum vydání: Datum aktualizace: Rozhledna Hýlačka Jednokolová veřejná projektová anonymní architektonická soutěž Datum vydání: Datum aktualizace:

4 Soutěže Stavby v ČR Knihy a časopisy Info pro vyhlašovatele Výsledky soutěží Připravované soutěže Mezinárodní soutěže Probíhající soutěže Neregulérní soutěže Ukončé soutěže Přehlídka diplomek Nový domov Veřejné zakázky Profil osobnosti Soutěže Výzva Vyhláška Člství Ocění Publikace Granty EU Praha Urbanismus Studie Více Young Architect Award ročník mezinárodní přehlídky pro studty a architekty do 33 let přispějte do Datum vydání: Datum aktualizace: Rozhledna Hýlačka Jednokolová veřejná projektová anonymní architektonická soutěž Vyhlašovatel: Klub českých turistů Tábor Předmětem soutěže bylo zpracování soutěžního návrhu architektonického řeší stavby rozhledny v katastrálním území Horky u Tábora - příměstská část Větrovy. Termín konání soutěže: Porota: Radek Přílepek, Jaromír Kročák, Ondřej Bouška Náhradníci: Richard Černý, Dagmar Buzu Počet odevzdaných návrhů: 45 Cy a odměny celkem: 150 tis. Kč zvětšit 1. ca (60 tis. Kč): Ing. Ladislav Mládek, Tábor spolupracující osoby: Bc. Jan Vybíral, Libor Mládek Hodnocí návrhu: Detailně propracovaný a promyšlý návrh s koncepcí využití účinků světla v interiéru a vazbou na využití okolí. Novými výrazovými prostředky reflektuje původní tvar a charakter rozhledny Hýlačka. S minimálními prostředky bylo dosažo výtvarně a funkčně výrazné stavby. Trvanlivá a bezúdržbová stavba. Nejedná se pouze o fádní betonovou stavbu a obvodový plášť je oživ aplikací sklěných prvků. 2. ca (40 tis. Kč): Ing. arch. Michal Bartošek, Praha 6 spoluautor: Ing. arch. Lucie Galiová Hodnocí návrhu: Architektonicky čistý tvar rozhledny, minimálními prostředky dosahuje maximálního účinku. Pozitivem je jednoduchost a jednoznačnost návrhu. 3. ca (20 tis. Kč): Ing. arch. David Grygar, Praha Hostavice spoluautoři: Ing. arch. Pavla Kosová, Ing. arch. Martin Kocich spolupracující osoby: Marek Raab, Antonín Baďura Hodnocí návrhu: Konstrukčně zajímavý objekt, který působí transpartně nad úrovní vzrostlé zelě. Zajímavě pojednaný obvodový plášť zázemí s otiskem dramatického konce původní rozhledny. Odměna: Architektonický ateliér 2H s.r.o. Ing. arch. Jan Hořejší, Praha 5 spoluautor: Ing. arch. Vít Podráský Hodnocí návrhu: Návrh je architektonicky jednoduchá stavba s nápaditým otiskem původní stavby ve skutečné velikosti na opláštění. Soutěže Realizace Datum vydání: Výzva Ocění Studie Revitalizace Materiály Tábor Datum aktualizace:

5 Služby Spolupráce s architekty? A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Jakub Fišer Naroz 1.června 1972 v Praze... Člem od: 2002 Datum aktualizace: přispějte do Zděk Fránek Zděk Fránek (* 26. srpna 1961 Boskovice) je současný brněnský architekt... Člem od: 2000 Datum aktualizace:

6 Vyhlášky a ČSN Profesní předpisy Přehled právních předpisù Autorizovaní inspektoři Zákon č. 360/1992 Sb., o výkonu povolání Zákon č. 360/1992 Sb., o výkonu povolání autorizovaných a o výkonu povolání autorizovaných inžýrů a techniků činných ve výstavbě, ve znění zákona č. 164/1993 Sb., zákona č. 275/1994 Sb., zákona č. 224/2003 Sb., zákona č. 189/2008 Sb. a zákona č. 153/2011 Sb. Datum vydání: Datum aktualizace: Novela stavebního zákona přispějte do Ve Sbírce předpisů ČR vyšla dne novela stavebního zákona (zákon, kterým se mění zákon č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu, ve znění pozdějších předpisů, a některé související zákony). Datum vydání: Datum aktualizace: Zákon č. 20/1987 Sb., o státní památkové péči Zákon č. 20/1987 Sb., o státní památkové péči (památkový zákon), jak vyplývá z pozdějších změn [s účinností ke dni 28. prosince 2009]. Datum vydání: Datum aktualizace:

7 Poslední přihláší proběhlo dne ve 14:35 z IP adresy změnit odhlásit Jste přihláš jako Autorizovaný architekt / změnit roli Administrátor Domovská stránka profilu Představstvo Informace máte celkem 6 nepřečtých zpráv Zprávy od Pracovní skupiny Informace Oskar Steinberger *1959 editovat Přispějte do Přístupy a práva: Autorizovaný architekt Administrátor člství: * os@steinberger.cz aktivita: editor je edukativní určá pro širokou i profesionální veřejnost napsat zprávu napsat zprávu napsat zprávu Zprávy od Představstvo Informace Pracovní skupiny Informace nové zprávy: 3 (celkem 96) nové zprávy: 1 (celkem 14) nové zprávy: 2 (celkem 28)! Zápisy ze zasedání představstva 2012 Termíny zasedání představstva v roce 2012 Workshop ÚSES, aktuální problémy , Brno!!! Termíny zasedání představstva v roce 2012 Zápisy ze zasedání představstva 2012!!! Zápis ze zasedání - Krajina v územním plánování & NČA - jak se to rýmuje & NČA - jak se to rýmuje O činnosti pracovní skupiny pro legislativu načíst další (10 z 93) načíst další (10 z 11) načíst další (10 z 25) vytvořit téma upload počet sledovaných diskuzí: 6 celkový počet nových příspěvků: 47 celkový počet souborů: 28 Územní plán hlavního města Prahy 19 PDF Workshop ÚSES... workshop_uses.pdf 15.6MB Autor: Josef Mág Datum vytvoří: Kategorie: Urbanismus a plánování download informace a původ 9 Termíny zasedání představstva v roce 2012 ZIP Vizualizace vizualizace.zip MB Autor: Josef Mág Datum vytvoří: Kategorie: Urbanismus a plánování download informace a původ Termíny zasedání představstva v roce PDF Bulletin 4... bulletin_cka_ pdf 17.9 MB Autor: Josef Mág Datum vytvoří: Kategorie: Urbanismus a plánování download informace a původ načíst další (3 z 3) načíst další (10 z 25)

8 Poslední přihláší proběhlo dne ve 14:35 z IP adresy změnit odhlásit Jste přihláš jako Autorizovaný architekt / změnit roli Administrátor Domovská stránka profilu Zprávy od máte celkem 6 nepřečtých zpráv Představstvo Informace Pracovní skupiny Informace editovat Oskar Steinberger * os@steinberger.cz aktivita: Přístupy a práva: Autorizovaný architekt Administrátor člství: *2005 napsat zprávu odeslané editor koncepty nevyžádané koš nastaví Zprávy od (zvolit zdroj) nové zprávy: 2 (celkem 96) Zápisy ze zasedání představstva !!! Termíny zasedání představstva v roce 2012 odpovědět odpovědět všem Příjemci: Martin Kopeček odstranit přeposlat Martin Kropáč Jana Kadrevis přidat kopii Předmět: sem přetáhněte přílohy uložit koncept odeslat & NČA - jak se to rýmuje Načíst dalších 25 položek (celkem 96)

9 Lidé Školy Akce Literatura Zrušte Graffiti Bridge: otevřý dopis Janu Kalábovi Profil osobnosti Soutěže Výzva Vyhláška Člství Ocění Publikace Granty EU Praha Urbanismus Studie Zkoušky Brno Revitalizace ČVUT MPO FAQ Poplatky Územní plán Přednášky Symposium Workshop Ostrava Výzkum & vývoj Materiály Realizace Tábor OTTA Bulletin Zahraničí Newsletter Osobnosti Školy Akce Literatura

YOUNG ARCHITECT AWARD 2012

YOUNG ARCHITECT AWARD 2012 YOUNG ARCHITECT AWARD 2012 cena pro mladé a začínající architekty Vstup mladých architektů do profesního života je v současné době nelehký. Na druhou stranu víme, jak je potřeba jejich svěží energie. Soutěž

Více

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE

ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE ČESKÉ VYSOKÉ UČENÍ TECHNICKÉ V PRAZE FAKULTA ELEKTROTECHNICKÁ Předmět: Řízení softwarových projektů (A7B36SI2) Vyučující předmětu: Ing. Martin Komárek, Ing. Ondřej Macek Vedoucí práce: Ing. Martin Komárek

Více

14. ročník školení. 5. 6. červen 2012. Provozní bezpečnost odběrných plynových a plynárenských zařízení TICR. Vás srdečně zvou na

14. ročník školení. 5. 6. červen 2012. Provozní bezpečnost odběrných plynových a plynárenských zařízení TICR. Vás srdečně zvou na Vás srdečně zvou na 14. ročník školení Provozní bezpečnost odběrných plynových a plynárenských zařízení 5. 6. červen 2012 Hradec Králové, hotel Černigov TICR Mediální partner: 8:30 9:30 Registrace účastníků

Více

Uživatelská příručka - Outlook Web App (OWA)

Uživatelská příručka - Outlook Web App (OWA) Uživatelská příručka - Outlook Web App (OWA) Obsah Úvod... 3 Webový přístup OWA... 3 Přihlášení... 3 Odhlášení... 4 Příjem a odesílání pošty... 4 Vytvoření nové zprávy... 5 Adresář... 5 Úkoly... 7 Kalendář,

Více

Z á p i s. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. prosince 2014

Z á p i s. z 3. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. prosince 2014 Z á p i s z 3. zasedání Zastupitelstva obce Staříč, konaného dne 15. prosince 2014 Zasedání zahájila a řídila starostka obce paní Zdeňka Šebestová. Zasedání byli přítomni: Zdeňka Šebestová, Radek Urbiš,

Více

ZÁPIS XI. ZASEDÁNÍ PŘEDSTAVENSTVA ČKA 2018 DNE V PRAZE ČAS OD 10:00 DO 17:45 HOD.

ZÁPIS XI. ZASEDÁNÍ PŘEDSTAVENSTVA ČKA 2018 DNE V PRAZE ČAS OD 10:00 DO 17:45 HOD. ZÁPIS XI. ZASEDÁNÍ PŘEDSTAVENSTVA ČKA 2018 DNE 11. 12. 2018 V PRAZE ČAS OD 10:00 DO 17:45 HOD. Přítomni: J. Kasl, R. Kolařík, V. Mencl, J. Michálek, I. Plicka, P. Stolín, M. Svoboda, J. Šafer, P. Velička,

Více

VEŘEJNOU JEDNOKOLOVOU ARCHITEKTONICKO VÝTVARNOU SOUTĚŽ O NÁVRH NA ŘEŠENÍ INTERIÉRŮ SCIENCE CENTRA A PLANETÁRIA

VEŘEJNOU JEDNOKOLOVOU ARCHITEKTONICKO VÝTVARNOU SOUTĚŽ O NÁVRH NA ŘEŠENÍ INTERIÉRŮ SCIENCE CENTRA A PLANETÁRIA TECHMANIA SCIENCE CENTER, obecně prospěšná společnost, Plzeň v y h l a š u j e v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v souladu s ustanovením zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování

Více

občanské sdružení na cestě

občanské sdružení na cestě občanské sdružení na cestě 1 úvodník občanské sdružení na cestě Vážení členové, spolupracovníci, přátelé a donátoři Občanského sdružení NA CESTĚ, rok 2012 nezačal po finanční stránce vůbec růžově, ba naopak.

Více

Ing. arch. Milan Šmíd, Ing. Richard Petr listopad 2014

Ing. arch. Milan Šmíd, Ing. Richard Petr listopad 2014 Ing. arch. Milan Šmíd, Ing. Richard Petr listopad 2014 Motiv zpracování cyklostrategie Výchozí podmínky pro plánování Chybějící nástroj Nepopsaný list papíru Obecná struktura příručky Přizpůsobení obecného

Více

Rezidence PARK KAVČÍ HORY

Rezidence PARK KAVČÍ HORY CENTRAL GROUP a.s. ve spolupráci s Institutem plánování a rozvoje hlavního města Prahy v y h l a š u j e v souladu se Soutěžním řádem České komory architektů ze dne 24. dubna 1993, ve znění pozdějších

Více

OTEVŘENÝ THINK TANK ARCHITEKTŮ. Rekapitulace architektonických soutěží v roce 2015

OTEVŘENÝ THINK TANK ARCHITEKTŮ. Rekapitulace architektonických soutěží v roce 2015 OTEVŘENÝ THINK TANK ARCHITEKTŮ Rekapitulace architektonických soutěží v roce 2015 Obsah úvodní slovo přehled soutěží 2003-2015 prezentace aktuality k soutěžím moderovaná debata Regulérní soutěže za rok

Více

Testování mobilního telefonu Nokia 6303i

Testování mobilního telefonu Nokia 6303i Semestrální práce Testování mobilního telefonu Nokia 6303i Testování uživatelského rozhraní Peter Smatana smatapet@fel.cvut.cz České Vysoké Učení Technické Praha Fakulta elektrotechnická Softwarové technologie

Více

Program 4. zasedání zastupitelstva MČ Opava Suché Lazce konaného dne 03. 02. 2015 v 18.15 hod.

Program 4. zasedání zastupitelstva MČ Opava Suché Lazce konaného dne 03. 02. 2015 v 18.15 hod. Program 4. zasedání zastupitelstva MČ Opava Suché Lazce konaného dne 03. 02. 2015 v 18.15 hod. 1 / 4 Zahájení zasedání zastupitelstva MČ Suché Lazce. 2 / 4 Volba ověřovatelů a zapisovatelky. 3 / 4 Kontrola

Více

ZÁPIS Z X. ZASEDÁNÍ PŘEDSTAVENSTVA ČKA

ZÁPIS Z X. ZASEDÁNÍ PŘEDSTAVENSTVA ČKA ZÁPIS Z X. ZASEDÁNÍ PŘEDSTAVENSTVA ČKA DNE 7. 10. 2014 ČAS OD 10.00 HODIN DO 18.00 HODIN Přítomni: M. Košař (do 17.30), J. Šafer (do 17.20), I. Plicka, P. Hnilička (do 17.20), R. Václavík, J.Sapák, J.

Více

TECHNICKÉ KVALIFIKAČNÍ A KVALITATIVNÍ PŘEDPOKLADY

TECHNICKÉ KVALIFIKAČNÍ A KVALITATIVNÍ PŘEDPOKLADY A TECHNICKÉ KVALIFIKAČNÍ A KVALITATIVNÍ PŘEDPOKLADY Atelier KUBUS, založený na jaře roku 2000, je tvořen týmem Ing. Radek Začal a Ing. Jan Růžička, Ph.D s okruhem mnoha spolupracovníků - architektů, stavebních

Více

Týden 1/2014. 1.ledna 2014-5.ledna 2014

Týden 1/2014. 1.ledna 2014-5.ledna 2014 Týden 1/2014 1.ledna 2014-5.ledna 2014 30.12.2013 31.12.2013 1.1.2014 2.1.2014 3.1.2014 4.1.2014 5.1.2014 Týden 2/2014 6.ledna 2014-12.ledna 2014 6.1.2014 7.1.2014 8.1.2014 9.1.2014 10.1.2014 11.1.2014

Více

Protokol o jednání a rozhodnutí poroty urbanisticko-architektonické soutěže o

Protokol o jednání a rozhodnutí poroty urbanisticko-architektonické soutěže o Protokol o jednání a rozhodnutí poroty urbanisticko-architektonické soutěže o Cenu nadace Proměny Datum a místo konání: 13. 5. 2009, KKCG, Vinohradská 1511/230, Praha 10 Přítomní členové poroty: Přítomní

Více

BTM ČR, kategorie A* Velká cena města Hustopeče

BTM ČR, kategorie A* Velká cena města Hustopeče BTM ČR, kategorie A* Velká cena města turnaj se koná za finanční podpory Jihomoravského kraje HUSTOPEČE,.. MLADŠÍ ŽACTVO ROZHODČÍ: Ing. Václav Šafařík Ing. Jan Šafařík Václav Šafařík ml. Roman Šafařík

Více

Word 2013. podrobný průvodce. Tomáš Šimek

Word 2013. podrobný průvodce. Tomáš Šimek Word 2013 podrobný průvodce Tomáš Šimek Přehled funkcí a vlastností nejnovější verze textového editoru Word Jak psát na počítači správně, úpravy a formátování textu a stránky Zpracování dalších objektů

Více

MANUÁL. k snadnému vyplnění webové žádosti o dotaci z Královéhradeckého kraje. Zpracoval: Ing. Marcel Zadrobílek, vedoucí oddělení krajských dotací

MANUÁL. k snadnému vyplnění webové žádosti o dotaci z Královéhradeckého kraje. Zpracoval: Ing. Marcel Zadrobílek, vedoucí oddělení krajských dotací MANUÁL k snadnému vyplnění webové žádosti o dotaci z Královéhradeckého kraje Zpracoval: Ing. Marcel Zadrobílek, vedoucí oddělení krajských dotací Úvodní slovo Vážení uživatelé, mám tu čest vám představit

Více

Jak začít s ed MARKETEM

Jak začít s ed MARKETEM Jak začít s ed MARKETEM Ostrava, 26. ledna 2016 E LINKX a.s. Novoveská 1262/95, 709 00 Ostrava tel.: +420 597 444 777 e-mail: obchod@elinkx.cz www.elinkx.cz Obsah 1. Úvod... 3 2. Jak nastavit e-shop...

Více

STUDENTSKÁ SOUTĚŽ ACTIVE HOUSE AWARD ZNÁ SVÉ VÍTĚZE

STUDENTSKÁ SOUTĚŽ ACTIVE HOUSE AWARD ZNÁ SVÉ VÍTĚZE STUDENTSKÁ SOUTĚŽ ACTIVE HOUSE AWARD ZNÁ SVÉ VÍTĚZE /Praha 31. května 2013/ Společnost VELUX Česká republika vyhlásila výsledky 2. ročníku studentské soutěže Active House Award zaměřené na návrhy projektů

Více

Specifikace webu KINEX - Administrace

Specifikace webu KINEX - Administrace Specifikace webu KINEX - Administrace 1. Použité technologie PHP 5.4 a vyšší Nette framework 2.3 Bootstrap 3 Doctrine 2 MySQL 5.5 2. Layouty a jejich funkce 2.1. Přihlašovací formulář Přihlašování bude

Více

LYMFOM HELP, o.s. / P ODZIM 2013. l tter

LYMFOM HELP, o.s. / P ODZIM 2013. l tter LYMFOM HELP, o.s. / P ODZIM 2013 Informace News l t letter lett l tter Obsah podzimního vydání 2 Obsah 3 Úvodní slovo 4 Nová informační brožura pro pacienty: Nemoc a naše psychika 5 Pohybové aktivity pro

Více

Česká republika Česká školní inspekce. Jihočeský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Domov mládeže, Tábor, Komenského 2235

Česká republika Česká školní inspekce. Jihočeský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Domov mládeže, Tábor, Komenského 2235 Česká republika Česká školní inspekce Jihočeský inspektorát - oblastní pracoviště INSPEKČNÍ ZPRÁVA Domov mládeže, Tábor, Komenského 2235 Adresa: Komenského 2235, 390 02 Tábor Identifikátor zařízení: 600

Více

Příručka pro vyplnění průběžné zprávy programu ALFA 1. výzva

Příručka pro vyplnění průběžné zprávy programu ALFA 1. výzva Příručka pro vyplnění průběžné zprávy programu ALFA 1. výzva Datum: 28. 12. 2011 Verze číslo: 4 Obsah 1. PŘIHLÁŠENÍ... 3 1.1. PŘIHLÁŠENÍ DO SYSTÉMU... 4 1.2. SOUHLAS S PODMÍNKAMI... 4 2. VĚCNÁ ČÁST...

Více

01 Technická zpráva D 1.2 STAVEBNĚ KONSTRUKČNÍ ŘEŠENÍ D DOKUMENTACE OBJEKTŮ DPS DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY

01 Technická zpráva D 1.2 STAVEBNĚ KONSTRUKČNÍ ŘEŠENÍ D DOKUMENTACE OBJEKTŮ DPS DOKUMENTACE PRO PROVÁDĚNÍ STAVBY 01 Technická zpráva SOUBOR STAVEBNÍ OBJEKT ČÁST STUPEŇ D 1.2 STAVEBNĚ KONSTRUKČNÍ ŘEŠENÍ SO 01 HLAVNÍ OBJEKT D DOKUMENTACE OBJEKTŮ DPS NÁZEV STAVBY: REKONSTRUKCE OBJEKTU STARÁ POŠTA ROUSÍNOV - STATICKÉ

Více

Návod na E-Shop. tel.: 224 916 202, fax: 244 922 737, helpdesk: 606 230 000, e-mail: ipo@antee.cz

Návod na E-Shop. tel.: 224 916 202, fax: 244 922 737, helpdesk: 606 230 000, e-mail: ipo@antee.cz Návod na E-Shop Obsah 1. Založení nového e-shopu 2. Definice kategorií e-shopu 3. Definice atributů e-shopu 4. Vložení nové položky do e-shopu 5. Editace a smazání položky v e-shopu 6. Hromadná aktualizace

Více

zapsaný spolek Výroční zpráva

zapsaný spolek Výroční zpráva zapsaný spolek Výroční zpráva 2015 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 Obecně: Dříve občanské sdružení založené v roce 2006, nyní spolek sdružující lidi kulturních a dalších rozličných zájmů. Pro radost sobě i okolních

Více

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO

Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO Z Á P I S Z JEDNÁNÍ RADY MĚSTA SLANÉHO číslo jednání: 26/2015/RM Místo konání: Městský úřad Slaný Den konání: 27. 5. 2015 Přítomní radní: Ing. Pavel Zálom, Ing. Tomáš Drholec, pan Jiří Hůla, pan Jiří Zíma,

Více

Statut a pravidla soutěže Ekologický oskar 2016 E.ON Energy Globe Award ČR

Statut a pravidla soutěže Ekologický oskar 2016 E.ON Energy Globe Award ČR Statut a pravidla soutěže Ekologický oskar 2016 E.ON Energy Globe Award ČR Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel soutěže Ekologický oskar E.ON Energy Globe Award ČR, kterou pořádá společnost E.ON Energie,

Více

Dokumentace pro správu zlínských DUM

Dokumentace pro správu zlínských DUM Dokumentace pro správu zlínských DUM Obsah 1 Správa administrátorů... 3 1.1 Přidávání administrátorů... 3 1.2 Nastavování práv administrátorů... 3 1.3 Upravení detailů administrátora... 5 1.4 Aktivování,

Více

Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/34.0333 Vzdělávání v informačních a komunikačních technologií

Inovace výuky prostřednictvím ICT v SPŠ Zlín, CZ.1.07/1.5.00/34.0333 Vzdělávání v informačních a komunikačních technologií VY_32_INOVACE_33_03 Škola Název projektu, reg. č. Vzdělávací oblast Vzdělávací obor Tematický okruh Téma Tematická oblast Název Autor Vytvořeno, pro obor, ročník Anotace Přínos/cílové kompetence Střední

Více

Zpráva o výsledcích veřejného setkání uskutečněného 19. 1. 2012

Zpráva o výsledcích veřejného setkání uskutečněného 19. 1. 2012 Veřejné projednání architektonické studie revitalizace parku v Pilské ulici Městská část Praha 14 Zpráva o výsledcích veřejného setkání uskutečněného 19. 1. 2012 Vypracoval: Mgr. Vojtěch Černý Veřejné

Více

ě ě Č ě ř ý ě Č ý ě ů ř ý ý Č Č Ú Ř É ř ů ů ř ú ě ě Č Č Č ř ž ř ř ú Ř Ý ř ž ř ř ř ú Ě Á Ú Č Á Ř Ý Í ř ř ů ě ž ř ž Á ý Á Á ř ř ř ú ě ů ů ě ě Č ř ů ř ů ř ž ó ř ů ř ů ů ě ě Č ě ó ř ř ý ě ř ů ř ř ě ó ř ř ý

Více

Ateliér Petra Hájka a Jana Šépky ČVUT FA letní semestr 2009. AKTUALIZACE PRO WORKSHOP Blok a silnice

Ateliér Petra Hájka a Jana Šépky ČVUT FA letní semestr 2009. AKTUALIZACE PRO WORKSHOP Blok a silnice Ateliér Petra Hájka a Jana Šépky ČVUT FA letní semestr 2009 AKTUALIZACE PRO WORKSHOP Blok a silnice Ateliér Petra Hájka a Jana Šépky vedoucí atelieru Ing. akad. arch. Petr Hájek 737 239 672 Ing. akad.

Více

MANUÁL K OBSLUZE REDAKČNÍHO SYSTÉMU / wordpress

MANUÁL K OBSLUZE REDAKČNÍHO SYSTÉMU / wordpress MANUÁL K OBSLUZE REDAKČNÍHO SYSTÉMU / wordpress www.webdevel.cz Webdevel s.r.o. IČ 285 97 192 DIČ CZ28597192 W www.webdevel.cz E info@webdevel.cz Ostrava Obránců míru 863/7 703 00 Ostrava Vítkovice M 603

Více

USNESENÍ 24. KONGRESU ODS

USNESENÍ 24. KONGRESU ODS USNESENÍ 24. KONGRESU ODS Olomouc 18. - 19. ledna 2014 Technická část usnesení 1. Vnitřní záležitosti 24. kongresu ODS 1.1. zapisovatelkami určuje Ivonu FIŠEROVOU a Kateřinu POKORNOU 1.2. schvaluje Ivana

Více

Zpravodaj Východočeské pobočky České společnosti ornitologické při Východočeském muzeu v Pardubicích

Zpravodaj Východočeské pobočky České společnosti ornitologické při Východočeském muzeu v Pardubicích Zpravodaj Východočeské pobočky České společnosti ornitologické při Východočeském muzeu v Pardubicích Úvodem K čemu data? Zápis z jarní členské schůze Příprava konference Metody a výsledky výzkumu ptačích

Více

Granty NČA na rok 2013 Přehled projektů

Granty NČA na rok 2013 Přehled projektů 1 Česká architektura 2011-2012 O 1 180 000 100 000 11 30 000 Prostor-Architektura, Interiér, Design, o.p.s. Praha 2 Architekt Ivo Klimeš-Svět architektury a divadla F 269 000 45 000 11 30 000 Ing.arch.

Více

profil časopisu a ceník inzerce 2016

profil časopisu a ceník inzerce 2016 bydlení rekonstrukce přestavby proměny bytu bytová družstva časopis o bydlení nejen pro čtyři miliony obyvatel panelových bytů profil časopisu a ceník inzerce 2016 PANEL PLUS praktický průvodce bydlením

Více

ZÁPIS. VIII. ZASEDÁNÍ PŘEDSTAVENSTVA ČKA 2017 DNE V PRAZE ČAS OD 10h - DO 17h

ZÁPIS. VIII. ZASEDÁNÍ PŘEDSTAVENSTVA ČKA 2017 DNE V PRAZE ČAS OD 10h - DO 17h ZÁPIS VIII. ZASEDÁNÍ PŘEDSTAVENSTVA ČKA 2017 DNE 5. 9. 2017 V PRAZE ČAS OD 10h - DO 17h Přítomni: K. Cieślar, D. Hlouch, P. Hnilička, P. Hoffman, R. Kolařík, I. Plicka, M. Svoboda (od 11h15), J. Šafer,

Více

R e š e r š e. Financování základního školství

R e š e r š e. Financování základního školství R e š e r š e (Dokumentografická jednorázová rešerše) Financování základního školství Vypracovala: Krajská vědecká knihovna v Liberci Rumjancevova 1362/1 460 53 Liberec tel. +420-482 412 111 fax +420-482

Více

kupní cena: 680 500,- Kč Splatnost jednorázově, do 30 dnů ode dne podpisu kupní smlouvy na účet prodávajícího. Návrh č. 2.

kupní cena: 680 500,- Kč Splatnost jednorázově, do 30 dnů ode dne podpisu kupní smlouvy na účet prodávajícího. Návrh č. 2. Návrh č. 1. kupní cena: 680 500,- Kč Návrh č. 2. kupní cena: 681 500,- Kč Návrh č. 3. 1 kupní cena: 682 500,- Kč Návrh č. 4. kupní cena: 683 500,- Kč Návrh č. 5. 2 kupní cena: 684 000,- Kč Návrh č. 6.

Více

1 / 11. Slovíčka. Jiří Heralt. Dokumentace

1 / 11. Slovíčka. Jiří Heralt. Dokumentace 1 / 11 Slovíčka Jiří Heralt Dokumentace Úvod Slovíčka je jednoduchá webová aplikace k učení nejen anglických slovíček. Umožňuje vytvořit si vlastní kategorie(sady) a naplnit si je vlastními daty. Z těchto

Více

MĚSTO FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ. 2. Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb Města Frýdlant nad Ostravicí na období 2014-2017

MĚSTO FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ. 2. Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb Města Frýdlant nad Ostravicí na období 2014-2017 MĚSTO FRÝDLANT NAD OSTRAVICÍ 2. Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb Města Frýdlant nad Ostravicí na období 2014-2017 1 1. Úvod 1.1. Střednědobý plán rozvoje sociálních služeb Komunitní plánování

Více

BMOF011 Aplikace MS Office (jaro 2013) Microsoft Word 2007

BMOF011 Aplikace MS Office (jaro 2013) Microsoft Word 2007 Microsoft Word 2007 Osnova výuky I. Aplikace MS Word 2007 Nový koncept formátu docx. Zabezpečení Seznámení s pracovním prostředím MS Word 2007 Orientace v menu Styl / šablona Užitečná nastavení prostředí

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č.j.: 196/2016 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části U S N E S E N Í č. 173 ze dne 14.03.2016 Akční plán pro rok 2016 Komunitního plánu rozvoje sociálních a návazných služeb na území Městské části Praha

Více

11 měsíců ve funkci architekta města

11 měsíců ve funkci architekta města Mgr. Ondřej Lochman Ph.D. 21 měsíců ve funkci starosty MgA. Jakub Chuchlík 11 měsíců ve funkci architekta města proč mít architekta města proč mít architekta města ROZSAH A POPIS ČINNOSTÍ ARCHITEKTA MĚSTA:

Více

Salesiánský klub mládeže Rumburk Jiříkov Výroční zpráva 2010

Salesiánský klub mládeže Rumburk Jiříkov Výroční zpráva 2010 občanské sdružení Salesiánský klub mládeže Rumburk Jiříkov Výroční zpráva 2010 Vážené dámy, vážení pánové, přátelé, když se v horkém létě potřebujeme osvěžit, můžeme se třeba zakousnout do melounu. Poznat

Více

Testování webu mojenoty.cz

Testování webu mojenoty.cz Testování uživatelského rozhraní Testování webu mojenoty.cz Semestrální práce A Jaroslav Skala 22.3.2015 Obsah 1. Úvod... 3 1.1. Web mojenoty.cz... 3 1.2. Cílová skupina... 3 2. Testování... 3 2.1. Případy

Více

www.biovendor.cz Stručná uživatelská příručka

www.biovendor.cz Stručná uživatelská příručka www.biovendor.cz OBSAH REGISTRACE 3 PŘIHLÁŠENÍ 5 VYHLEDÁVÁNÍ PRODUKTŮ 5 VYHLEDÁNÍ POMOCÍ KATEGORICKÉHO STROMU 6 VYHLEDÁNÍ POMOCÍ VYHLEDÁVACÍHO POLE 7 USNADNĚNÍ VYHLEDÁVÁNÍ POMOCÍ FILTRU 8 VLASTNOSTÍ PRODUKTŮ

Více

z p r á v y Ministerstva financí České republiky pro finanční orgány obcí a krajů Ročník: 2012 V Praze dne 27. ledna 2012

z p r á v y Ministerstva financí České republiky pro finanční orgány obcí a krajů Ročník: 2012 V Praze dne 27. ledna 2012 z p r á v y Ministerstva financí České republiky pro finanční orgány obcí a krajů ISSN 1803-6082 (on line) Ročník: 2012 Číslo: 1 V Praze dne 27. ledna 2012 http: www.mfcr.cz http://www.denik.obce.cz OBSAH:

Více

SOUBĚŽNÉ ZADÁNÍ PŘEDŠKOLÍ 21. ZŠ PLZEŇ. PŘÍLOHA Č. 1: Postřehy žáků

SOUBĚŽNÉ ZADÁNÍ PŘEDŠKOLÍ 21. ZŠ PLZEŇ. PŘÍLOHA Č. 1: Postřehy žáků SOUBĚŽNÉ ZADÁNÍ PŘEDŠKOLÍ 21. ZŠ PLZEŇ PŘÍLOHA Č. 1: Postřehy žáků Žáci zapojení do projektu si prohlédli vystavené návrhy, vyslechli osobní prezentace jednotlivých soutěžících, kladli dotazy a posléze

Více

AKTUALIZACE č. 3 ZÁSAD ÚZEMNÍHO ROZVOJE KRAJE VYSOČINA

AKTUALIZACE č. 3 ZÁSAD ÚZEMNÍHO ROZVOJE KRAJE VYSOČINA AKTUALIZACE č. 3 ZÁSAD ÚZEMNÍHO ROZVOJE KRAJE VYSOČINA I. TEXTOVÁ ČÁST AKTUALIZACE č. 3 ZÁSAD ÚZEMNÍHO ROZVOJE KRAJE VYSOČINA HaskoningDHV Czech Republic, spol. s r.o. Sokolovská 100/94 186 00 Praha 8

Více

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA INSTRUKTORE

UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA INSTRUKTORE INSTRUKTORE ÚVOD Vážený instruktore, rádi bychom vám poděkovali za stažení této uživatelské příručky. Pokud máte nějaké dotazy, kontaktujte prosím klíčového uživatele aplikace Ephorus ve vašem vzdělávacím

Více

Knihovna - definice. Paměťové instituce 2. Knihovny - typy. Knihovny - typy. (Legislativa)

Knihovna - definice. Paměťové instituce 2. Knihovny - typy. Knihovny - typy. (Legislativa) Knihovna - definice Paměťové instituce 2 (Legislativa) 1 = kulturní, informační a vzdělávací instituce - shromažďuje, zpracovává a uchovává organizovanou sbírku dokumentů - poskytuje knihovnické a informační

Více

Veřejné. Aplikace EP2W. Uživatelská příručka pro externího uživatele

Veřejné. Aplikace EP2W. Uživatelská příručka pro externího uživatele Aplikace EP2W Uživatelská příručka pro externího uživatele Verze: 1.04 Datum: 14.8.2012 Upozornění V dokumentu bylo použito názvů firem a produktů, které mohou být chráněny patentovými a autorskými právy

Více

Postup zprovoznění aplikace Crypta 2

Postup zprovoznění aplikace Crypta 2 Identifikace Číslo jednací Nahrazuje Klasifikace Veřejný Platnost 8. 11. 2015 Účinnost 8. 11. 2015 Postup zprovoznění aplikace Crypta 2 verze 3.1 Česká pošta, s.p., se sídlem Politických vězňů 909/4, 225

Více

3. Hodnocení učitelů žáky

3. Hodnocení učitelů žáky 3. Hodnocení učitelů žáky V následujícím textu je naznačena strategie vedení Gymnázia Nymburk při přípravě hodnocení učitelů studenty a jeho spuštění. Jsou zde dále ukázány možnosti Aplikace MONITOR při

Více

ISPOP 2016 MANUÁL K VYPLNĚNÍ FORMULÁŘŮ PRO OHLAŠOVÁNÍ ÚDAJŮ PRO VODNÍ BILANCI

ISPOP 2016 MANUÁL K VYPLNĚNÍ FORMULÁŘŮ PRO OHLAŠOVÁNÍ ÚDAJŮ PRO VODNÍ BILANCI ISPOP 2016 MANUÁL K VYPLNĚNÍ FORMULÁŘŮ PRO OHLAŠOVÁNÍ ÚDAJŮ PRO VODNÍ BILANCI 22, odst. 2, zákona č. 254/2001 Sb., o vodách a vyhl. č. 431/2001 Sb., přílohy 1-4 Odběr podzemní vody ( 10 vyhl. č. 431/2001

Více

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA BLANSKÝ LES NETOLICKO o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2010

MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA BLANSKÝ LES NETOLICKO o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2010 MÍSTNÍ AKČNÍ SKUPINA BLANSKÝ LES NETOLICKO o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2010 Obsah: 1) přehled činnosti MAS v roce 2010 2) výhled do roku 2011 3) orgány společnosti 4) hospodaření MAS 1 1) PŘEHLED ČINNOSTI

Více

MISTROVSTVÍ ČR ZRAKOVĚ POSTIŽENÝCH V ATLETICE OPAVA 10. 11. 6. 2006 VÝSLEDKOVÉ LISTINY

MISTROVSTVÍ ČR ZRAKOVĚ POSTIŽENÝCH V ATLETICE OPAVA 10. 11. 6. 2006 VÝSLEDKOVÉ LISTINY MISTROVSTVÍ ČR ZRAKOVĚ POSTIŽENÝCH V ATLETICE OPAVA 10. 11. 6. 2006 VÝSLEDKOVÉ LISTINY Mistrovství České republiky zrakově postižených v atletice 10. 11. června 2006 Opava Pořadatel: Český svaz zrakově

Více

MĚSTO KROMĚŘÍŽ. v y h l a š u j e

MĚSTO KROMĚŘÍŽ. v y h l a š u j e MĚSTO KROMĚŘÍŽ v y h l a š u j e v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v souladu s ustanovením zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění

Více

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee

Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Zápis ze schůze představenstva klubu Pod-O-Lee Datum konání: 27.2. 2008, od 20:00 Místo konání: klubovna kolejního klubu Pod-O-Lee Prezenční listina: Martin Dzurov, předseda klubu Pod-O-Lee Jakub Fišer,

Více

P R O T O K O L O P R Ů B Ě H U

P R O T O K O L O P R Ů B Ě H U P R O T O K O L O P R Ů B Ě H U ARCHITEKTONICKÉ SOUTĚŽE NA ZPRACOVÁNÍ SOUTĚŽNÍHO NÁVRHU ŘEŠENÍ STAVBY - ROZHLEDNA HÝLAČKA V KATASTRÁLNÍM ÚZEMÍ HORKY U TÁBORA - PŘÍMĚSTSKÁ ČÁST VĚTROVY Ustavující zasedání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Skladové haly Sklad hořlavých kapalin - EPS

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Skladové haly Sklad hořlavých kapalin - EPS VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Skladové haly Sklad hořlavých kapalin - EPS ODDÍL I. ZADAVATEL, PŘEDMĚT ZAKÁZKY I.1.) ZADAVATEL I.1.1.) Identifikační údaje Obchodní firma: AL INVEST Břidličná, a.s. Sídlo: Bruntálská

Více

E-learningový systém Moodle

E-learningový systém Moodle NÁZEV PROJEKTU: ZVYŠOVÁNÍ PROFESNÍ KVALIFIKACE A INOVOVÁNÍ VZDĚLÁVACÍCH PROGRAMŮ SVÁŘENÍ REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/3.2.03/03.0023 AUTOR: ING. ČENĚK ŘÍHA ROK: 2012 E-learningový systém Moodle

Více

Informační a vzdělávací portál Jihomoravského kraje. VYTVÁŘENÍ DOKUMENTŮ Manuál tvorby dokumentů a pravidla pro zveřejňování příspěvků na portál

Informační a vzdělávací portál Jihomoravského kraje. VYTVÁŘENÍ DOKUMENTŮ Manuál tvorby dokumentů a pravidla pro zveřejňování příspěvků na portál Informační a vzdělávací portál Jihomoravského kraje VYTVÁŘENÍ DOKUMENTŮ Manuál tvorby dokumentů a pravidla pro zveřejňování příspěvků na portál verze 3.1 duben 2014 Obsah 1. Terminologie... 3 Pracovní

Více

MECHANISMUS SOFTWAROVÉHO ZVEŘEJŇOVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PO ÚPRAVÁCH

MECHANISMUS SOFTWAROVÉHO ZVEŘEJŇOVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZAKÁZEK PO ÚPRAVÁCH MECHNISMUS SOFTWROVÉHO ZVEŘEJŇOVÁNÍ VEŘEJNÝCH ZKÁZEK PO ÚPRVÁCH Zveřejnění záměru Příslušný odbor (organizace) vyhlašuje záměr. Záměr je veřejný a zobrazuje se všem uživatelům a návštěvníkům. Zveřejněný

Více

Vltavský maratón 2007 - výsledky

Vltavský maratón 2007 - výsledky Vltavský maratón 2007 - výsledky 9.6.2007 Braník Maminky s kočárky 1. 121 STODOLOVÁ Anna MODŘANY 1973 7:09.0 2. 39 VŇUKOVÁ Jana PRAHA 4 1999 7:12.7 3.7 3. 13 SCHMIDTOVÁ Jitka PRAHA 4 1974 7:39.1 30.1 4.

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC 8. zasedání zastupitelstva města dne: 25. 9. 2014 Bod pořadu jednání: Ukončení činnosti Výborů Zastupitelstva města Liberec a správní rad fondů statutárního města

Více

DOMA DNES magazín o bydlení

DOMA DNES magazín o bydlení DOMA DNES magazín o bydlení Obsah OBSAH PREZENTACE 2 Profil magazínu Mediální data Rubriky Ceník Kontakt Profil magazínu MAGAZÍN O BYDLENÍ 3 Motto: s námi vám bude doma lépe píšeme o všem, co dělá domov

Více

Uživatelský manuál JIB jednotná informační databáze

Uživatelský manuál JIB jednotná informační databáze Uživatelský manuál JIB jednotná informační databáze Jednotná informační brána (JIB) nabízí jednotný a snadný přístup k různým informačním zdrojům, např. katalogům knihoven (včetně souborných), bibliografickým

Více

VÝCHOVNĚ - VZDĚLÁVACÍ PROCES QS 75-02

VÝCHOVNĚ - VZDĚLÁVACÍ PROCES QS 75-02 Příloha č. 6 Střední odborné učiliště a střední odborná škola, SČMSD, Znojmo, s.r.o. List číslo: 1 / 24 Druh dokumentu: SMĚRNICE Vydání: 1 Identifikační označení: QS 75-02 Výtisk číslo: 1 VÝCHOVNĚ - VZDĚLÁVACÍ

Více

Řešení mostu přes ulici Mezibořská v Litvínově. Architektonická soutěž

Řešení mostu přes ulici Mezibořská v Litvínově. Architektonická soutěž Řešení mostu přes ulici Mezibořská v Litvínově Architektonická soutěž Soutěžní návrh č.1 udělena odměna za pozoruhodné dílčí podněty a řešení Autoři: Refuel s.r.o., Ing. arch. Zbyněk Ryška, Ing. arch.

Více

Zápis ze 146. jednání Sboru expertů

Zápis ze 146. jednání Sboru expertů Zápis ze 146. jednání Sboru expertů 3. 12. 2015 Magistrát hlavního města Prahy odbor památkové péče Přítomni: PhDr. Zdeněk Dragoun Ing. arch. Otto Dvořák Ing. arch. Eva Dvořáková doc. Ing. arch. Michal

Více

Aktuální stav a vývoj e-publikací a projektu NAKI

Aktuální stav a vývoj e-publikací a projektu NAKI Aktuální stav a vývoj e-publikací a projektu NAKI Správa elektronických publikací v síti knihoven ČR Mgr. Martin Žížala Oddělení doplňování domácích dokumentů NK ČR Elektronické knihy dynamický vývoj digitálního

Více

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E

Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E dle ust. 44 zákona č. 137/2006 Sb. (dále také jako zákon ), o veřejných zakázkách, v platném znění, k otevřenému nadlimitnímu řízení dle 27 zákona veřejné zakázky

Více

Zápis ze 105. jednání Sboru expertů

Zápis ze 105. jednání Sboru expertů Zápis ze 105. jednání Sboru expertů 6. 5. 2010 Magistrát hlavního města Prahy odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu Přítomni: Ing. arch. Martina Bártová Doc. Ing. arch. Jakub Cigler PhDr. Zdeněk

Více

České vysoké učení technické v Praze Fakulta stavební, 166 29 Praha 6, Thákurova 7. Zápis č. 14

České vysoké učení technické v Praze Fakulta stavební, 166 29 Praha 6, Thákurova 7. Zápis č. 14 České vysoké učení technické v Praze Fakulta stavební, 166 29 Praha 6, Thákurova 7 Zápis č. 14 ze 14. zasedání Vědecké rady Fakulty stavební, které se konalo dne 9. února 2012 od 14 hodin v zasedací místnosti

Více

ISPOP 2016 PRŮVODCE PRO VYPLNĚNÍ FORMULÁŘE IRZ (F_IRZ) pro ohlašování v roce 2016 (data za ohlašovací rok 2015) verze 1.0

ISPOP 2016 PRŮVODCE PRO VYPLNĚNÍ FORMULÁŘE IRZ (F_IRZ) pro ohlašování v roce 2016 (data za ohlašovací rok 2015) verze 1.0 ISPOP 2016 PRŮVODCE PRO VYPLNĚNÍ FORMULÁŘE IRZ (F_IRZ) pro ohlašování v roce 2016 (data za ohlašovací rok 2015) verze 1.0 únor 2016 Obsah Seznam zkratek... 3 1. Úvod... 4 2. Obecné informace k systému

Více

Kandidátní listina. Zastupitelstvo: 562971 Chomutov Kandidátní strana: 4 714 Strana svobodných občanů. PČ Jméno Věk Povolání Trvalé bydliště

Kandidátní listina. Zastupitelstvo: 562971 Chomutov Kandidátní strana: 4 714 Strana svobodných občanů. PČ Jméno Věk Povolání Trvalé bydliště Registrační úřad: 562971 Zastupitelstvo: 562971 Obvod: 1 Kandidátní strana: 4 1 Marek Bradáč 2 Miluše Horáková 41 3 Ing. Jaroslav Bystřický 45 4 Petr Šebesta 36 námořník 5 Jaroslav Seidl 57 elektrikář

Více

ZÁPIS. IV. ZASEDÁNÍ PŘEDSTAVENSTVA ČKA 2018 DNE V PRAZE ČAS OD 10:00 do 13:45 hod. v Praze

ZÁPIS. IV. ZASEDÁNÍ PŘEDSTAVENSTVA ČKA 2018 DNE V PRAZE ČAS OD 10:00 do 13:45 hod. v Praze ZÁPIS IV. ZASEDÁNÍ PŘEDSTAVENSTVA ČKA 2018 DNE 3. 4. 2018 V PRAZE ČAS OD 10:00 do 13:45 hod. v Praze Přítomni: K. Cieślar, R. Kolařík, V. Mencl, I. Plicka, P. Stolín, M. Svoboda, J. Šafer, P. Velička,

Více

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-133/14-E

Česká školní inspekce Pardubický inspektorát INSPEKČNÍ ZPRÁVA. Čj. ČŠIE-133/14-E INSPEKČNÍ ZPRÁVA Čj. ČŠIE-133/14-E Název právnické osoby vykonávající činnost školy a školského zařízení Sídlo E-mail právnické osoby IČO 70 884 064 Základní škola, Heřmanův Městec, okres Chrudim Náměstí

Více

Informační bulletin o kontrolních zjištěních a doporučeních pro příspěvkové organizace Statutárního města Karlovy Vary

Informační bulletin o kontrolních zjištěních a doporučeních pro příspěvkové organizace Statutárního města Karlovy Vary Informační bulletin o kontrolních zjištěních a doporučeních pro příspěvkové organizace Statutárního města Vydáno: leden 2016 Číslo: 1/2016 Vydává: odbor vnitřního auditu a kontroly Magistrátu města ve

Více

SPORTOVNÍ AREÁL BLANICE VODŇANY

SPORTOVNÍ AREÁL BLANICE VODŇANY MĚSTO VODŇANY NÁM. SVOBODY 18/I 389 01 VODŇANY v y h l a š u j e v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v souladu s ustanovením zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním

Více

TouchGuard Online pochůzkový systém

TouchGuard Online pochůzkový systém TouchGuard Online pochůzkový systém Uživatelský manuál TTC TELEKOMUNIKACE, s.r.o. Třebohostická 987/5 100 00 Praha 10 tel.: 234 052 111 fax.: 234 052 999 e-mail: ttc@ttc.cz http://www.ttc-telekomunikace.cz

Více

Projekt Vzdělávání dotykem CZ.1.07/1.3.00/51.0031. WORD 2013 práce s textovými soubory. Autoři: Jan Heller a David Peterka

Projekt Vzdělávání dotykem CZ.1.07/1.3.00/51.0031. WORD 2013 práce s textovými soubory. Autoři: Jan Heller a David Peterka Projekt Vzdělávání dotykem CZ.1.07/1.3.00/51.0031 WORD 2013 práce s textovými soubory Autoři: Jan Heller a David Peterka 1 Obsah Úvodní slovo realizačního týmu... 4 Úvod... 6 1. Prostředí MS Word 2013...

Více

Návod k administraci e-learningové platformy

Návod k administraci e-learningové platformy LIFELONG LEARNING PROGRAMME Leonardo da Vinci Přenos inovací Návod k administraci e-learningové platformy Pracovní balíček č. 3, aktiva č. 3.3.2 Odpovědný partner: NVF Datum: 30/05/2015 Verze: Konečná

Více

Občasník DM č. Školní rok 2010/2011. Krásné podzimní dny...

Občasník DM č. Školní rok 2010/2011. Krásné podzimní dny... Občasník DM č. 1 Školní rok 2010/2011 Krásné podzimní dny... Informace pro nováčky Důležitá telefonní čísla: Domov mládeže Obrněné brigády 354 408 027 Lékař pro DM: MUDr. Julie Heroutová, Hradební 18,

Více

Reforma psychiatrické péče

Reforma psychiatrické péče Reforma psychiatrické péče Pravidelný zpravodajský souhrn projektu přípravy strategie a realizace reformy 16. prosince 2012 / I Připravujeme reformu péče o duševní zdraví Víme, že oblast psychiatrické

Více

DOMA DNES magazín o bydlení

DOMA DNES magazín o bydlení DOMA DNES magazín o bydlení Obsah OBSAH PREZENTACE 2 Profil magazínu Mediální data Rubriky Ceník Kontakt Profil magazínu MAGAZÍN O BYDLENÍ 3 Motto: s námi vám bude doma lépe píšeme o všem, co dělá domov

Více

ŽÁDOST O GRANT Z ROZPOČTU MĚSTA VESELÍ NAD MORAVOU

ŽÁDOST O GRANT Z ROZPOČTU MĚSTA VESELÍ NAD MORAVOU ŽÁDOST O GRANT Z ROZPOČTU MĚSTA VESELÍ NAD MORAVOU grantové oblasti grantové priority projektu Žadatel (jméno nebo název žadatele) Rok a kolo dle grantového harmonogramu Náklady projektu Celkem Vlastní

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadavatel: Zástupce zadavatele: Město Kolín Tender Consulting CZ s.r.o. Karlovo náměstí 78 Riegrova 46 280 12 Kolín I. 572 01 Polička Zadávací dokumentace pro otevřené řízení podle zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

ZÁPIS VII. ZASEDÁNÍ PŘEDSTAVENSTVA ČKA DNE 21. 5. 2013 ČAS 10 18.30 HOD.

ZÁPIS VII. ZASEDÁNÍ PŘEDSTAVENSTVA ČKA DNE 21. 5. 2013 ČAS 10 18.30 HOD. ZÁPIS VII. ZASEDÁNÍ PŘEDSTAVENSTVA ČKA DNE 21. 5. 2013 ČAS 10 18.30 HOD. Přítomni: T. Bezpalec, P. Hnilička (do 12.50), P. Janda, L. Kuba (12.50 až 14.50 přestávka), P. Lešek (od 11.15), J. Panna, J. Sapák

Více

USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnova ze zasedání dne 24. června 2010

USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnova ze zasedání dne 24. června 2010 USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnova ze zasedání dne 24. června 2010 K bodu č. 1/ Úvod usnesení Usnesení ZM č. 104/2010 ZM schvaluje program jednání s úpravou dle diskuse. (Hlasování: 21/0/0) K bodu č.

Více

RETAIL Summit Obchod & Development Property Value Solutions, Ing. Veronika Kozová

RETAIL Summit Obchod & Development Property Value Solutions, Ing. Veronika Kozová RETAIL Summit 2008 Obchod & Development 6.02. 2008 Property Value Solutions, Ing. Veronika Kozová Vnitroměstský development příklad Specifika vnitroměstského developmentu na příkladu komplexu Palladium

Více

1. krok Přihlaste se. Klikněte na políčko Přihlášení

1. krok Přihlaste se. Klikněte na políčko Přihlášení 1. krok Přihlaste se Klikněte na políčko Přihlášení 1. krok Přihlaste se Zadejte své uživatelské jméno a heslo Rada: Pokud si heslo nepamatujete, použijte nápovědu Zapomněli jste své heslo?. 2. krok Aktualizujte

Více