Z Á P I S. ze 4. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z Á P I S. ze 4. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne"

Transkript

1 Z Á P I S ze 4. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne Program: 1) Zahájení, jmenování ověřovatelů zápisu a zapisovatele 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Zprávy předsedů komisí a výborů 4) Rozpočtové opatření č. 1 na r ) Smlouva s ČEZ ESCO, a.s. na dodávku el. energie 6) Smlouvy o dílo na opravu KD 7) Příkazní smlouva s firmou GPL - INVEST s.r.o. 8) Smlouva s Plzeňským krajem na dopravní obslužnost 9) Smlouva s TJ Vřeskovice na koupi pozemku č. 34/1 v k.ú. Vřeskovice 10) Smlouva s TJ Vřeskovice na koupi objektu čp ) Žádosti o dotace z programů Plzeňského kraje 12) Rozprava 13) Usnesení a jeho schválení 14) Závěr 1. Zahájení Veřejné zasedání zahájil a řídil starosta obce p. Jan Krotký v hod. v restauraci kulturního domu. Přítomno bylo všech 7 členů OZ. Starosta přivítal občany na veřejném zasedání a seznámil je s navrženým programem. Nikdo ze zastupitelů neměl k programu připomínky. Starosta navrhl program doplnit o tyto body : - schválení zápisu do obecní kroniky - příspěvek pro Oblastní charitu Klatovy Program byl doplněn a přítomnými členy OZ schválen. Jmenování ověřovatelů zápisu : Ověření z minulého veř. zasedání dne : Jmenování zapisovatele : p. Ruth Václav, p. Hodan Michal p. Drda Jaroslav, p. Toman Jan p. Kašparová Hana V zápisu z minulého zasedání jsou zaznamenány všechny projednané záležitosti. Volba návrhové komise : Předseda : p. Faloutová Andrea Členové : p. Duchek Josef, p. Chmelíř Václav 2. Zpráva z mezidobí zasedání Starosta seznámil přítomné občany s činností zastupitelstva od posledního veřejného zasedání, které se konalo Zastupitelé se sešli na dvou pracovních poradách.

2 opravy v KD, žádost o dotaci ,- Kč, přislíbeno ,- Kč, žádost o dotaci na vybavení SDH ve výši ,- Kč, projekt na vodovod ve výši ,- Kč. Výměna 3 oken, parapetů, vstupních dveří do skladu a na zahradu v KD. Cesta na Dědinkách stavba je již povolena, oslovení firem na provedení, čištění nádrží, možnost získání dotace až 90 % ceny. Vytvoření archivu a zajištění topení na sále na dálkové ovládání příprava veřejného zasedání, průzkumný vrt na pitnou vodu, dotace měla být ve výši 80 %, ale dávají jen 60 % ceny. Na vrt musí být stavební povolení. Proběhla akce Ukliďme Česko, poděkování občanům, kteří se zúčastnili úklidu obce. Jednání ve firmě Asavet Biřkov ohledně zápachu, ing. Oulický přislíbil nápravu do l měsíce, bude vyměněna potrhaná plachta. 3. Zprávy předsedů komisí a výborů Ruth Václav lesní hospodářství Provedl kontrolu stromků, bude provádět výsadbu nových sazenic, probíhá odklízení polámaných stromů. Hodan Michal místní hospodářství Technika na sečení trávy je dovezena po opravě, takže již začalo sekání trávy, skládka trávy u hřiště byla odklizena, nádrž u VÚZ je vyčištěna. Faloutová Andrea kulturní komise Kulturní komise pořádala dětský bál účast 140 lidí, besedu o Havajských ostrovech 50 lidí, besedu o Gruzii za účasti 40 lidí od hod. bude oslava Dne matek s vystoupením dětí, občerstvením a hudbou proběhnou oslavy 125 let od založení SDH soutěže a večer zábava. Dětský den uspořádáme společně s Mysliveckým sdružením oslavy založení TJ Vřeskovice budou probíhat na hřišti za farou pořádá p. B. Šlajerová fitnesmaraton v KD. Drda Jaroslav správa budov a odpadové hospodářství Akce Ukliďme Česko se zúčastnilo 40 občanů, kterým patří dík. Nasbíralo se velké množství odpadu. Byl přistaven velkoobjemový kontejner. Na hřbitově byla opravena voda. 4. Rozpočtové opatření č. 1 na rok 2019 S rozpočtovým opatřením seznámila přítomné předsedkyně finančního výboru p. Kypetová Jaroslava. Příjmy byly poníženy o ,- Kč u pol příspěvek na výkon st. správy na skutečnost : ,- Kč. Výdaje navýšeny o ,- Kč na 5213 Krizová opatření, pol rezerva na krizová opatření. Zastupitelé berou na vědomí rozpočtové opatření č. 1 na r

3 5. Smlouva s ČEZ ESCO, a.s. na dodávku el. energie Smlouva mezi obcí a a.s. ČEZ ESCO se uzavírá na dodávku el. energie na dobu 3 let. Smlouva na dodávku el. energie byla schválena. 6. Smlouvy o dílo na opravy KD Smlouva o dílo na nátěr fasády KD, okapů a podhledů se uzavírá s p. Markem Dlouhým. Cena za práci je ,- Kč. Smlouva o dílo na zednické práce (oprava soklu, schodů, vchodu a opravy omítky pod barvu) se uzavírá s p. Josefem Ruthem. Cena za práci je ,- Kč. Smlouvy o dílo na opravy KD byly schváleny. 7. Příkazní smlouva s firmou GPL INVEST s.r.o Předmětem smlouvy s firmou GPL-INVEST s.r.o. Č. Budějovice je zajištění inženýrské činnosti spočívající v provedení díla a zpracování žádosti o poskytnutí podpory ze Státního fondu Životního prostředí vyhlášené ve výzvě Ministerstva životního prostředí ČR na akci Vřeskovice vrt HV 1 na pitnou vodu. Příkazní smlouva byla schválena. 8. Smlouva s Plzeňským krajem na dopravní obslužnost Smlouva mezi obcí a Plzeňským krajem řeší zajištění dopravní obslužnosti. Výše účelové dotace byla stanovena na ,- Kč. Smlouva bude po podepsání odeslána a úhrada provedena do 30-ti dnů. Smlouva na dopravní obslužnost byla schválena. 9. Příspěvek pro Oblastní charitu Klatovy Oblastní charita Klatovy zajišťuje služby starým a nemocným občanům, v současné době její pomoc využívá jeden občan. Na základě žádosti o příspěvek na činnost byla sepsána smlouva, výše příspěvku činí 1.500,- Kč.

4 Zastupitelé schvalují smlouvu o poskytnutí příspěvku Oblastní charitě Klatovy. 10. Schválení zápisu do obecní kroniky Zastupitelé byli seznámeni se zápisy údajů o dění v obci do obecní kroniky za rok Zápisy jsou pravdivé a jsou pečlivě vedeny kronikářkou p. Zdeňkou Kunovou. Zápisy do kroniky za r byly schváleny. 11. Žádosti o dotace z Plzeňského kraje Byly podány žádosti o dotace z Plzeňského kraje a to na opravy kulturního domu, na vybavení SDH a na projekt vodovodu. Dotace na opravu kulturního domu byla již schválena zastupitelstvem Plzeňského kraje ve výši ,- Kč. Finanční prostředky budou poskytnuty na základě smlouvy, kterou podepíše osobně starosta obce. Zastupitelé zmocňují starostu p. J. Krotkého k podpisu této smlouvy. Starosta oznámil přítomným, že k dalším bodům jednání tj. smlouva o koupi budovy TJ čp. 118 a smlouva o koupi pozemku TJ p.č. 34/1 bude přistoupeno až po rozpravě, aby se mohli občané k tomu vyjádřit. Kypetová J. jako zastupitel bude hlasovat proti smlouvě o koupi budovy TJ, protože objekt je podmáčený, není odkanalizovaný a pro obec to bude finanční zátěž, stoupne zadluženost obce. Starosta vysvětlil pojem zadluženosti, tento problém diskutoval s pracovníkem KÚ Plzeň. Obec je zadlužena z důvodu výstavby kanalizace, ale úvěr je řádně a včas splácen. Matoušek V. souhlasí, aby se objekt koupil. Jako minulý starosta vedl jednání se zástupci TJ ohledně koupi objektu. Ing. Falout J. je pro koupi budovy, určitě ji nebourat, měla by sloužit dál, je třeba podporovat tělovýchovnou jednotu a vést děti ke sportu. Kadlec V. - předseda TJ budova se postavila a 10 let sloužila bez problémů. Firma ASAVET zde měla pronajaté pokoje pro své zaměstnance. Pak si budovu pronajala firma Sportcentrum, ale po smrti jednatele p. Čížka, zde agentura ubytovávala zaměstnance, kteří pracovali v Přešticích a v Plzni. TJ nemá lidi, kteří by se o budovu starali, proto po několika jednáních, kde se domlouvaly podmínky prodeje, přistoupila k prodeji obci.

5 Mraček A. budovu TJ netemperovat, odpojit od elektřiny a v obci je i další objekt, který by mohl sloužit jako ubytovna např. fara. Odpověděla Faloutová A., že fara je na prodej, ale její stav uvnitř není k bydlení, zatímco ubytovna TJ ano. Ing. Falout J. mezi farou a objektem TJ je rozdíl, protože budova TJ je zkolaudovaná jako ubytovna. Falout J. st. v 90. letech byly návrhy, aby se prostory v KD daly do pronájmu k podnikání boty, oblečení atd. V obcích, kde to udělali, již tyto prostory neslouží občanům, ale jsou většinou uzavřené. Míka J. - je pro prodej budovy TJ obci. Ruth J. st. budova se stavěla v akci Z, on sám i jako mnoho dalších občanů zde odpracovalo zdarma spoustu hodin. Chmelíř V. budova je v dobrém stavu, není na zbourání. Majer J. st. byly doby, kdy se pomýšlelo udělat z KD skladiště, díky tomu, že se na to nepřistoupilo, slouží dnes KD občanům. 12. Smlouva s TJ Vřeskovice na koupi pozemku p.č. 34/1 Pozemek s e nachází u budovy TJ a vodní nádrže. Cena za pozemek je stanovena na 60,- Kč za 1 m 2 jako ostatní plocha a měří 1020 m 2. Celková cena je ,- Kč. Smlouva na koupi pozemku byla schválena. 13. Smlouva s TJ Vřeskovice na koupi objektu čp. 118 Cena budovy stanovena na 1, ,- Kč, obec bude splácet po dobu 10-ti let. Roční splátka ,- Kč bude zaplacena po podpisu smlouvy. Hlasování : 5 pro, 2 proti (J. Kypetová, J. Drda), 0 zdržel se Smlouva na koupi objektu čp. 118 byla schválena. Starosta požádal občany, aby se vyjádřili ke stavbě vodovodu.

6 14. Rozprava Majer J. st. předseda SDH pozval občany na oslavu svátku sv. Floriána 3.5. a na oslavy 125 výročí založení SDH Vřeskovice. Je pro stavbu vodovodu. Ing. Falout J. - je pro stavbu vodovodu. Několik občanů má již nyní problémy s pitnou vodou, situace se může zhoršovat, je třeba připravit projekt a v budoucnu, pokud získá obec dotaci, stavbu zahájit. Pokud je dotace na čištění nádrží 90 %, bylo by dobré toho využít. Krotký J. s pitnou vodou začínají být problémy nejen v naší obci, proto kraje i ministerstvo životního prostředí budou dotačně podporovat tyto stavby. Kromě projektu na vodovod musíme připravit i projekt na veřejné osvětlení. Matoušek V. bylo by dobré udělat průzkum, kdo z občanů se chce napojit na vodovod. Odpověděl starosta, že na vodovody a kanalizace se vztahují poplatky za zhodnocení pozemku, proto by postupoval tak, že by přípojku na vodu měl každý a pak se může a nemusí napojit. Kadlec V. TJ slaví 100. výročí od založení spolku by probíhaly oslavy na hřišti zápasy, mažoretky a zábava. Srdečně jsou zváni všichni občané. Chmelíř V. - přípojky na vodovod zadat do projektu, aby se napojilo co nejvíce občanů. Ing. Blohmann M. oslovit ASAVET Biřkov, zda by mohl přispět na zalesnění pozemku směrem k Biřkovu, aby se tak zmírnil případný zápach. Do budoucna je třeba se připravit na výstavbu vodovodu, ale neví, zda je to místo správné vrt za obcí směrem k Ježovům. Odpověděl starosta, že toto místo určil hydrogeolog, pozemky patří obci, ale hospodaří na nich Statek Sobětice. Kadlec V. pokud se na těchto pozemcích bude dělat vrt, je třeba nájemci dát výpověď z nájmu zemědělské půdy. 15. Usnesení a jeho schválení Návrh usnesení ze 4. veřejného zasedání přečetla předsedkyně návrhové komise p. Faloutová Andrea a tázala se přítomných, zda má někdo nějaké připomínky nebo návrhy. Protože tomu tak nebylo, nechala zastupitele o návrhu hlasovat. Hlasování : 6 pro, 1 proti (p. Kypetová J.), 0 zdržel se Usnesení ze 4. veřejného zasedání bylo schváleno.

7 16. Závěr Starosta poděkoval občanům za účast na veřejném zasedání a schůzi zakončil ve hod. Vřeskovice dne : Zapsala : Kašparová Hana

Z Á P I S. z 2. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 21.12.2010

Z Á P I S. z 2. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 21.12.2010 Z Á P I S z 2. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 21.12.2010 Program: 1) Zahájení 2) Volba členů kontrolního výboru 3) Zpráva z mezidobí zasedání 4) Rozpočtové opatření č. 6

Více

Z Á P I S. z 19. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 30.12.2013

Z Á P I S. z 19. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 30.12.2013 Z Á P I S z 19. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 30.12.2013 Program: 1) Zahájení 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Zprávy předsedů komisí a výborů 4) Návrh rozpočtu na rok

Více

Z Á P I S. z 2. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne

Z Á P I S. z 2. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne Z Á P I S z 2. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 13.12.2018 Program: 1) Zahájení, jmenování ověřovatelů zápisu a zapisovatele 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Zprávy předsedů

Více

Z Á P I S. z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 24.5.2012

Z Á P I S. z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 24.5.2012 Z Á P I S z 9. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 24.5.2012 Program: 1) Zahájení 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Rozpočtové opatření č. 1/12. 4) Zpráva o posouzení a hodnocení

Více

Z Á P I S. z 1. ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice. dne 1. listopadu 2006

Z Á P I S. z 1. ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice. dne 1. listopadu 2006 Z Á P I S z 1. ustavujícího veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 1. listopadu 2006 Program: 1) Zahájení 2) Zhodnocení uplynulého období 3) Volba mandátní komise pro ověření platnosti

Více

Z Á P I S. z 6. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 30.11.2015

Z Á P I S. z 6. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 30.11.2015 Z Á P I S z 6. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 30.11.2015 Program: 1) Zahájení, jmenování ověřovatelů zápisu a zapisovatele 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Zprávy předsedů

Více

Z Á P I S. z 20. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne

Z Á P I S. z 20. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne Z Á P I S z 20. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 11.9.2018 Program: 1) Zahájení, jmenování ověřovatelů zápisu a zapisovatele 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Zprávy předsedů

Více

Z Á P I S. z 18. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne

Z Á P I S. z 18. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne Z Á P I S z 18. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 30.10.2013 Program: 1) Zahájení 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Zprávy předsedů komisí a výborů 4) Schválení smlouvy o zřízení

Více

Z Á P I S. z 5. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 29.6.2011

Z Á P I S. z 5. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 29.6.2011 Z Á P I S z 5. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 29.6.2011 Program: 1) Zahájení 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Rozpočtové opatření č. 5/11 4) Zpráva předsedů komisí a výborů

Více

Z Á P I S. ze 17. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne

Z Á P I S. ze 17. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne Z Á P I S ze 17. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 18.12.2017 Program: 1) Zahájení, jmenování ověřovatelů zápisu a zapisovatele 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Zprávy předsedů

Více

Z Á P I S. z 19. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne

Z Á P I S. z 19. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne Z Á P I S z 19. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 11.6.2018 Program: 1) Zahájení, jmenování ověřovatelů zápisu a zapisovatele 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Zprávy předsedů

Více

Z Á P I S. z 14. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 17.12.2012

Z Á P I S. z 14. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 17.12.2012 Z Á P I S z 14. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 17.12.2012 Program: 1) Zahájení 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Rozpočtové opatření č. 7/12 a 8/12 4) Smlouva o zajištění

Více

Z Á P I S. ze 7. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 16.12.2015

Z Á P I S. ze 7. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 16.12.2015 Z Á P I S ze 7. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 16.12.2015 Program: 1) Zahájení, jmenování ověřovatelů zápisu a zapisovatele 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Zprávy předsedů

Více

Z Á P I S. ze 4. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 9.6.2015

Z Á P I S. ze 4. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 9.6.2015 Z Á P I S ze 4. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 9.6.2015 Program: 1) Zahájení, jmenování ověřovatelů zápisu a zapisovatele 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Zprávy předsedů

Více

Z Á P I S. z 3. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 11.3.2015

Z Á P I S. z 3. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 11.3.2015 Z Á P I S z 3. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 11.3.2015 Program: 1) Zahájení, jmenování ověřovatelů zápisu a zapisovatele 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Zprávy předsedů

Více

Z Á P I S. z 2. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 22.12.2014

Z Á P I S. z 2. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 22.12.2014 Z Á P I S z 2. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 22.12.2014 Program: 1) Zahájení 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Zprávy předsedů komisí a výborů 4) Rozpočtové opatření č.

Více

Z Á P I S. z 20. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 24.3.2014

Z Á P I S. z 20. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 24.3.2014 Z Á P I S z 20. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 24.3.2014 Program: 1) Zahájení 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Zprávy předsedů komisí a výborů 4) Smlouva o zřízení věcného

Více

Z Á P I S. z 6. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 21.9.2011

Z Á P I S. z 6. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 21.9.2011 Z Á P I S z 6. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 21.9.2011 Program: 1) Zahájení 2) Zpráva o přípravě na vybudování kanalizace a ČOV 3) Zpráva z mezidobí zasedání 4) Rozpočtové

Více

Z Á P I S. ze 7. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 14.12.2011

Z Á P I S. ze 7. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 14.12.2011 Z Á P I S ze 7. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 14.12.2011 Program: 1) Zahájení 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Rozpočtové opatření č. 8/11 a č. 9/11. 4) Zprávy předsedů

Více

Z Á P I S. z 11. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne

Z Á P I S. z 11. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne Z Á P I S z 11. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 27.9.2016 Program: 1) Zahájení, jmenování ověřovatelů zápisu a zapisovatele 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Zprávy předsedů

Více

Z Á P I S. ze 16. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne

Z Á P I S. ze 16. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne Z Á P I S ze 16. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 20.9.2017 Program: 1) Zahájení, jmenování ověřovatelů zápisu a zapisovatele 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Zprávy předsedů

Více

Z Á P I S. z 12. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 26.9.2012

Z Á P I S. z 12. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 26.9.2012 Z Á P I S z 12. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 26.9.2012 Program: 1) Zahájení 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Rozpočtové opatření č. 3/12, č. 4/12 a č. 5/12 4) Rozpočtový

Více

Z Á P I S. z 21. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 30.6.2010

Z Á P I S. z 21. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 30.6.2010 Z Á P I S z 21. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 30.6.2010 Program: 1) Zahájení 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Rozpočtové opatření č. 2 4) Zprávy předsedů komisí a výborů

Více

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny v Domažličkách

Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny v Domažličkách Z Á P I S z 6. zasedání Zastupitelstva obce Bolešiny 15.9. 2011 v Domažličkách Začátek : 19.30 hodin v Domažličkách Přítomni : p. Ing. Sommer Josef, Ing. Rubáš Jiří, Rausová Dana, Ing. Kuba Antonín, Frána

Více

Z Á P I S. z 23. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 17.9.2014

Z Á P I S. z 23. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 17.9.2014 Z Á P I S z 23. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 17.9.2014 Program: 1) Zahájení 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Zprávy předsedů komisí a výborů 4) Rozpočtové opatření č.

Více

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře.

Usnesení č.2: Zastupitelstvo obce schvaluje 2 ověřovatele dnešního zápisu Petra Malého a Petra Schoře. Z Á P I S z 5/2016 veřejného zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ BRÁNICE dne 22.12.2016 Přítomni: Kališ Zdeněk, Šimbera Marek, Ing. Káčerek Petr, Pexa Jiří, Holý Dušan, Malá Jana, Ing. Kříž Jiří, Holý Richard,

Více

Zápis č. 5/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 5/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 18:25 hod. do 20:55 hod. Zápis č. 5/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 29. 6. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust (odchod 20:40), Zdeněk Zachař, Martin Havlíček, Lenka

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 5/2017. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 5/2017. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 5/2017 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 23.05.2017 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří - omluven Lic. Truneček Jan Rybář Václav Dlouhý Jaroslav Vacek Jiří Místo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 14/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 2.11.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2013) obce Cotkytle konaného ve středu od hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli

Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2013) obce Cotkytle konaného ve středu od hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Zápis ze zasedání zastupitelstva (4/2013) obce Cotkytle konaného ve středu 27. 11. 2013 od 17.00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Cotkytli Přítomni: Omluveni: Ing. Prokop Holý, Vlastimil Jureček,

Více

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016. konaném dne v budově OÚ od hodin

Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016. konaném dne v budově OÚ od hodin Souhrn usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Třeštice č. 1/2016 konaném dne 27.1.2016 v budově OÚ od 18.00 hodin Starosta, jako předsedající, zahájil zasedání zastupitelstva obce v 18.00 hodin a jako

Více

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Rušinov

Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Obecní úřad Rušinov, Rušinov 47, 583 01 Chotěboř telefon: 569692281, mobil: 724288418 www.obecrusinov.cz e mail: rusinov@seznam.cz Zápis z 12. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Datum a čas konání: 2.9.2015

Více

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 2 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří

OBEC ZÁBOŘÍ. Zápis. z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 2 ze dne od hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří OBEC ZÁBOŘÍ Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Záboří č. 2 ze dne 26. 2. 2019 od 19.00 hod. v kanceláři Obecního úřadu v Záboří Přítomno: 6 členů OZ, 2 hosté, jmenovitě dle prezenční listiny

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 23. 2. 205 od 8:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Martin Habáň, Martina Burjanová, Petra

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Z Á P I S. z 12. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne

Z Á P I S. z 12. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne Z Á P I S z 12. veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Vřeskovice dne 7.12.2016 Program: 1) Zahájení, jmenování ověřovatelů zápisu a zapisovatele 2) Zpráva z mezidobí zasedání 3) Zprávy předsedů

Více

V Ř E S K O V Á K březen 2013

V Ř E S K O V Á K březen 2013 V Ř E S K O V Á K březen 2013 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, ač to tak nevypadá, tak už máme jaro a s ním začnou práce na zahradách. I v letošním roce můžete využít bezplatné služby, kterou pro vás organizuje

Více

V Ř E S K O V Á K duben 2004

V Ř E S K O V Á K duben 2004 V Ř E S K O V Á K duben 2004 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, v minulém čísle Vřeskováka byl vložen anketní lístek se žádostí o vaši pomoc při stanovení priorit v rozvoji obce. Rovněž jsme vás žádali o

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 15. listopadu 2012

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 15. listopadu 2012 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 15. listopadu 2012 Přítomni: Buchal, Bureš, Dvořák, Kocourek M., Kocourek P., Lupač, Mach, Setnička, Štika Zapisovatel: Dvořák

Více

Zápis č. 9/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne ,

Zápis č. 9/2015. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne , Zápis č. 9/2015 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce D O B R Š Í N, konaného dne 27. 8. 2015, od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Datum jednání: 27. 8. 2015 Čas jednání: zahájení: v

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 11 dne v 17 hodin

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 11 dne v 17 hodin Zasedání zastupitelstva obce Vílanec č. 11 dne 18.8. 2015 v 17 hodin Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Vílanec Lenka Maršánová dne 18.8. 2015 v 17 hodin a ukončila ve

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 21. 2. 2017 místo

Více

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne

ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne ZÁPIS č.6 a PŘEHLED USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA konaného dne 27. 10. 2015 Přítomni: ing.václav Hamouz, ing.arch. Jaroslav Černý, Miroslav David, Pavel Karmazín, Aleš Kratochvíl, Martin

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 19. 11. 2006

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 19. 11. 2006 Obec Sviny Čj.9 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sviny, které se konalo dne 19. 11. 2006 Přítomni: Hrušková Věra, Kašparová Anna, Radosta Jan, David František, ing. Havelda Martin, ing. David František,

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 14. 9. 2012 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 14. 9. 2012 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 14. 9. 2012 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Přítomni: Kubánek Jaroslav, Kučavík Martin, Ivanický Eduard, Říha Václav a Návratová Dagmar Do návrhové

Více

Z Á P I S z 33. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách

Z Á P I S z 33. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Z Á P I S z 33. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 26.3.2014 od 19 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové ZO: Jiří Štěpánek, Marek Veselý,

Více

V Ř E S K O V Á K listopad 2012

V Ř E S K O V Á K listopad 2012 V Ř E S K O V Á K listopad 2012 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, výstavba kanalizace pokračuje a já vás žádám, aby jste případné škody na majetku, které jsou způsobeny firmou provádějící tyto práce co

Více

o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 13. 7. 2016 v Těšeticích Starosta obce zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 7. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 7. Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 7 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 22. května 2019 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Pavel KLOBUCKÝ Jana KUBELKOVÁ Zdeněk

Více

Z Á P I S. ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S ze 7. zasedání ZM Sedlice konaného dne 26.6.2019 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 9 členů zastupitelstva. Omluveni: p. Jaroslav Šavrda, Mgr. Zdeněk Mikeš 1. Zahájení

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 17. 1. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Korolupy č. 4/2009 Datum a hodina zasedání: Místo jednání: 4.10. 2009 v 16.00 hod. Myslivecká klubovna Korolupy Přítomni

Více

Zápis 2/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 24. 4. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ

Zápis 2/2015. ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 24. 4. 2015, od 19.00 hodin. na OÚ Obec Myslkovice Zastupitelstvo obce Myslkovice Zápis 2/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Myslkovice konaného dne 24. 4. 2015, od 19.00 hodin na OÚ Zasedání zastupitelstva obce Myslkovice bylo řádně

Více

Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis a usnesení ze 6. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 28. 3. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ZO č. 22 ze dne

Zápis ZO č. 22 ze dne Zápis ZO č. 22 ze dne 24. 3. 2017 Program: Zápis č. 22 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Kvášňovice, konaného dne 24. 3. 2017 v 18.00 hodin v kanceláři OÚ v Kvášňovicích. 1/ Zahájení, organizační

Více

V Ř E S K O V Á K listopad 2006

V Ř E S K O V Á K listopad 2006 V Ř E S K O V Á K listopad 2006 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, v minulém čísle jsem se s vámi loučil výzvou, aby jste šli k volbám a zvolili si své zástupce. Jsem rád, že jste tak učinili a volební účastí

Více

Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici

Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v hasičské zbrojnici Zápis z 03/2017 zasedání zastupitelstva obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 26. 4. 2017, od 18.00 hodin v hasičské zbrojnici 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva 03/2017

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 5.11.2014 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Baloušek Zdeněk, Bláha Jiří, Bláhová Jana Bc., Brožovský Jindřich

Více

Zápis z 2. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 12. 3. 2012

Zápis z 2. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 12. 3. 2012 Zápis z 2. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 12. 3. 2012 Zasedání se zúčastnilo dle prezenční listiny 7 členů zastupitelstva. Zasedání zahájil v 19. 10 hod. a řídil starosta Bc. Václav Choutka. Přivítal

Více

Zápis č Zasedání zastupitelstva obce Rohle od 17:00 v ZŠ v Rohli

Zápis č Zasedání zastupitelstva obce Rohle od 17:00 v ZŠ v Rohli Zápis č. 28 - Zasedání zastupitelstva obce Rohle 30. 08. 2018 od 17:00 v ZŠ v Rohli Přítomní: 8 Roman Kopp, Mgr. Eva Kožoušková, MUDr. Antonín Kutálek, Ing. Pavel Kutálek, Mgr. Tomáš Michálek, Eva Petrášová,

Více

Zápis číslo 7/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19.

Zápis číslo 7/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19. Zápis číslo 7/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19. listopadu 2018 Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva, 5 hostů Zahájení zasedání

Více

Zápis ze schůze zastupitelstva obce Vílanec č. 21 ze dne v18.30 hod.

Zápis ze schůze zastupitelstva obce Vílanec č. 21 ze dne v18.30 hod. Zápis ze schůze zastupitelstva obce Vílanec č. 21 ze dne 14.11.2016 v18.30 hod. Program: 1. Seznámení s programem 2. Určení zapisovatele zápisu, určení ověřovatelů zápisu 3. Kontrola plnění usnesení ze

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz. Z á p i s č.

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz. Z á p i s č. OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz Z á p i s č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konané dne 30. října

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014.

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 5. 9. 2014. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:00 hodin.

Více

V Ř E S K O V Á K Březen 2014

V Ř E S K O V Á K Březen 2014 V Ř E S K O V Á K Březen 2014 Úvodní slovo Vážení spoluobčané, na internetových stránkách obce byly zveřejněny podmínky na připojení nemovitosti na splaškovou kanalizaci, podmínky jsou též v písemné formě

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Radek Frohlich, Lenka Kučerová, Libor Lysák, Dana Pokorná, Věra

Více

Zápis č. 32/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne

Zápis č. 32/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne Zápis č. 32/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár, konaného dne 27.2.2018 Zahájení: Ukončení: 18.00 hodin 20.00 hodin Přítomni: Kovářová, Krahulik, Vaněčková, Blažková, Hadrava Ze šestičlenného

Více

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo.

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo. Z Á P I S z 16. zasedání Zastupitelstva obce S o b ě c h l e b y, které se konalo dne 2. prosince 216 od 17:3 hodin v sále kulturního domu v Soběchlebích čp. 123 1. Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání ZO č. 10 ze dne 10.8.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin

Zápis ze zasedání ZO č. 10 ze dne 10.8.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Čj 00595/12/OÚ Zápis ze zasedání ZO č. 10 ze dne 10.8.2012 v Novém Kramolíně v 18:00 hodin Přítomni: Vlastimil F, Jaroslav B, Jan B, Pavel S, Petr B, Nepřítomni omluveni: Nepřítomni neomluveni: Pavel Ch,

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Všesulov, konaného dne od 17:00hod v společenské místnosti č.p.12

Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Všesulov, konaného dne od 17:00hod v společenské místnosti č.p.12 Obec Všesulov Zastupitelstvo obce Všesulov Zápis z 6. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Všesulov, konaného dne 7.6.2016 od 17:00hod v společenské místnosti č.p.12 Přítomni: M. Diepold (starosta obce),

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 10/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 13.5.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt

Obec Bříza Bříza 110, Roudnice nad Labem, tel , IČ: datová schránka: nmubswt Obec Bříza Bříza 110, 413 01 Roudnice nad Labem, tel. 775 731 105, IČ: 00263419 urad@obecbriza.info, datová schránka: nmubswt Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bříza, konaného dne 12. 12. 2016 místo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svojkov, konaného dne 21. 1. 2019, od 18:00 hodin. Počet přítomných: 6 Omluven: 1 Hosté: 2 Jednání bylo zahájeno v 18.03 starostou panem Gustavem Pilzem. Předsedající

Více

Zápis. Z jednání zastupitelstva obce Mnichov, které se konalo v 18:00 hodin v klubovně hasičů

Zápis. Z jednání zastupitelstva obce Mnichov, které se konalo v 18:00 hodin v klubovně hasičů Obec Mnichov Zastupitelstvo obce Mnichov Zápis Z jednání zastupitelstva obce Mnichov, které se konalo 24.6 2017 v 18:00 hodin v klubovně hasičů Přítomni: Johánek Josef, Černý Karel, Zemek Štěpán, Johánek

Více

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne 28.7. 2016 od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová (od 19:35 hod), Kateřina

Více

ZÁPIS ze zasedání OZ Křenice konaného dne od 18,00 hod. v kulturním zařízení v Přetíně

ZÁPIS ze zasedání OZ Křenice konaného dne od 18,00 hod. v kulturním zařízení v Přetíně ZÁPIS ze zasedání OZ Křenice konaného dne 17.3.2017 od 18,00 hod. v kulturním zařízení v Přetíně Přítomni : Jana Vlčková, Vítězslav Chval, Jaroslav Zdvořák, Hana Zdvořáková, Josef Hájek, Michal Frýba,

Více

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013.

Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 23. 8. 2013. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 19:00 hodin a skončeno ve 21:00 hodin. Na

Více

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 44. zasedání ZM Sedlice konaného dne 25.4.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 6 členů zastupitelstva. Po 10 min. od zahájení se dostavil p. Jaroslav Šavrda. Omluveni:

Více

Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 25.11.2009 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích

Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 25.11.2009 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích Zápis z jednání ZO Úherce ze dne 25.11.2009 konaného od 18.00 hodin na Obecním úřadě v Úhercích Přítomni: Píšek, Mrázková, Ing.Urbášková, Blažek, Karlová, Matoušek Omluveni: Stehlík Zapisovatel : Ing.

Více

Z Á P I S P R O G R A M

Z Á P I S P R O G R A M Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce v Čučicích dne 22.12. 2006 v 19:00 hod. v sále KD obce Čučice Přítomní : Peter POLLÁK, Libuše PRUDÍKOVÁ, Luboš MEDŘÍK, Zoja HANÁKOVÁ, Milan DOHNAL, Zdeněk ADAM,

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.05 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml.

OBEC LKÁŇ. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel Novák, Zdeněk Prevužňák,Vladimír Kühnel, Omluveni: Jan Rauch ml. OBEC LKÁŇ Zápis z řádného zasedání Zastupitelstva Obce Lkáň č. j. 10 /2016, které se konalo dne 17. 12. 2016 od 17,00 hod. v budově Obecního úřadu. Přítomni: Pavel Foriš, Petr Wagner, Jan Rauch, Karel

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Zápis z jednání Zastupitelstva obce Urbanov ze dne 9. prosince 2013 Místo: zasedací místnost KD Urbanov Přítomni zastupitelé: Jiří Kotrba, Martin Nosek, Pavel Špaček, Jaroslav Šebesta, Bohdan Staller,

Více

Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis a usnesení ze 5. zasedání Zastupitelstva obce Vranov, konaného dne 28. 2. 2019, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Vranov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo dne 5. září 2016 od 18,00 hod. v budově VCZ Olešná čp.94

Zápis z jednání zastupitelstva obce Olešná, které se konalo dne 5. září 2016 od 18,00 hod. v budově VCZ Olešná čp.94 Obecní úřad Olešná Olešná čp. 94, 393 01 Pelhřimov IČ: 00515761, bankovní spojení KB Pelhřimov 30521261/0100 telefon 565 323 772, mobil starosta 724 787 489 e-mail: ou.olesna@seznam.cz případně ou.olesna@quick.cz

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 1.11.2018 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Ing. Jakub Herman, Ing. Jiří Rod, Hana Růžičková, Jaroslav Šavrda,

Více

Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Jersín

Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Jersín Zápis č. 5 ze zasedání zastupitelstva obce Jersín Datum a místo konání: Začátek jednání: Ukončení jednání: Přítomni zastupitelé: Ostatní účastníci: Ověřovatelé zápisu: 30. 12. 2016 OÚ Jersín 18:00 hod

Více

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice

Z Á P I S. z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Z Á P I S z 45. zasedání ZM Sedlice konaného dne 30.5.2018 od 18,00 hodin na MěÚ Sedlice Přítomno: dle prezenční listiny 10 členů zastupitelstva. Omluveni: František Doušek 1. Zahájení Starosta města přivítal

Více

Bod č. 1 Technický bod

Bod č. 1 Technický bod ZÁPIS z jednání zastupitelstva obce Hnanice ze dne 29.9.2010 o 18.00 hod., číslo zápisu 121/2010, které se uskutečnilo v zasedací místnosti Obecního úřadu Hnanice. Bod č. 1 Technický bod Přítomni: Jiří

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 1 Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva města Vysoké Veselí ze dne 10. 12. 2018 Přítomni: p. Luboš Holman, Ing. Radek Mydlář, Ing. Miroslav Čížek, Mgr. Vladimír Knížek, Ing. Jaroslava Kořínková, p.

Více

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015

Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Zápis z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Veliš, konaného dne 20. března 2015 Přítomni: Buchal J., Bureš J., Dvořák P., Kahoun T., Kahounová M., Kocourek M., Kocourek P., Mach P., Sedláček

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

5. Schválení záměru podání žádosti o dotaci ze Státního fondu životního prostředí na II.etapu revitalizace zeleně

5. Schválení záměru podání žádosti o dotaci ze Státního fondu životního prostředí na II.etapu revitalizace zeleně Z Á P I S z 20. veřejného zasedání zastupitelstva obce Kratonohy, konaného dne 2.5.2013 od 19.30 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kratonohách Přítomní členové ZO: Jiří Štěpánek, Marek Veselý,

Více

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz. Z Á P I S č. 2/15

OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz. Z Á P I S č. 2/15 OBEC ČÍHAŇ, Číhaň 26, 341 42 Kolinec, tel.376594225, e-mail: urad@cihan.cz Z Á P I S č. 2/15 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Číhaň konaného dne 29.6.2015 v 18.00 hod. Místo a čas: kancelář

Více

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program

Obecní úřad Křeč 95 394 95 Křeč. Přítomní. Program Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Křeč konaného dne 4. března 2015 od 20 00 hodin Přítomní Čamra Josef Dvořáček Milan Petrů Václav Plášil Michal Příplata Petr Radosta Jan Somerauer Milan Sváček Josef

Více

Z á p i s. o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období

Z á p i s. o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne v budově OÚ v Neplachově v období Z á p i s o průběhu 4. zasedání zastupitelstva obce Neplachov konaného dne 02. 03. 2015 v budově OÚ v Neplachově v období 2014-2018 Přítomní členové zastupitelstva: 6 (Machová, Mizera, Suková, Švec, Vaněčková,

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 7. února 2019 od hodin v Pačejově-nádraží, v budově obecního úřadu č. p.

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 7. února 2019 od hodin v Pačejově-nádraží, v budově obecního úřadu č. p. Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 7. února 2019 od 18.00 hodin v Pačejově-nádraží, v budově obecního úřadu č. p. 199 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více