VE ZLATÉ ULIČCE ČP. 7

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VE ZLATÉ ULIČCE ČP. 7"

Transkript

1 Správa Pražského hradu vyhlašuje obchodní veřejnou soutěž o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o nájmu nebytových prostor v areálu Pražského hradu za účelem provozování O B C H O D U VE ZLATÉ ULIČCE ČP. 7 PODKLADOVÁ DOKUMENTACE

2 OBSAH STRANA 1. ÚVOD 3 2. PŘEDMĚT NÁJMU VYMEZENÍ PŘEDMĚTU NÁJMU 2.2. SOUČASNÝ STAV PŘEDMĚTU NÁJMU 2.3. PŘEDMĚT NÁJMU JAKO NÁRODNÍ KULTURNÍ PAMÁTKA 2.4. OTEVŘENÍ PRAŽSKÉHO HRADU PRO NÁVŠTĚVNÍKY 2.5. INFORMACE O NÁVŠTĚVNOSTI PRAŽSKÉHO HRADU 3. ZÁKLADNÍ BODY SOUTĚŽNÍHO NÁVRHU 4-5 A JEJICH USPOŘÁDÁNÍ 3.1. ÚDAJE O ÚČASTNÍKOVI SOUTĚŽE 3.2. OBSAH 3.3. DOKLADY K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ 3.4. PŘEDSTAVENÍ ÚČASTNÍKA - REFERENCE 3.5. PODROBNÝ POPIS VLASTNÍHO PROJEKTU 3.6. NABÍDNUTÁ CENA NÁJMU A EKONOMICKÁ KALKULACE 3.7. VZOR SLOUVY O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR 4. ČASOVÝ ROZVRH SOUTĚŽE PROHLÍDKA PROSTOR NABÍZENÝCH K PRONÁJMU 4.2. PŘIHLAŠOVÁNÍ ZÁJEMCŮ 4.3. HODNOCENÍ PŘEDLOŽENÝCH SOUTĚŽNÍCH NÁVRHŮ 4.4. OZNÁMENÍ VÝSLEDKŮ SOUTĚŽE 5. FORMA PŘEDLOŽENÉHO SOUTĚŽNÍHO NÁVRHU 7 6. OSTATNÍ USTANOVENÍ PODKLADY A DOKUMENTACE 8 Strana 2 (celkem 8)

3 1. ÚVOD Správa Pražského hradu příspěvková organizace Kanceláře prezidenta republiky sídlem: Praha 1 Hrad IČ: DIČ: CZ zastoupena: Ing. Ivo Velíškem, CSc., ředitelem bankovní spojení: Komerční banka, a.s., č.účtu: /0100 (dále také SPH nebo vyhlašovatel ) s příslušností k hospodaření s nemovitostí čp. 7, Zlatá ulička u Daliborky (dále také Zlatá ulička ), vyhlašuje obchodní veřejnou soutěž (dále jen soutěž) dle 281 a násl. zák. č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, v platném znění, o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o nájmu nebytových prostor v areálu Pražského hradu za účelem provozování OBCHODU VE ZLATÉ ULIČCE ČP. 7. Smluvní vztah bude uzavřen na dobu určitou, a sice 3 let, počínaje 1. červencem 2011 (předpokládaný termín). 2. PŘEDMĚT NÁJMU 2.1. VYMEZENÍ PŘEDMĚTU NÁJMU Správa Pražského hradu nabízí nebytové prostory ve druhém nadzemním podlaží objektu čp. 7 o výměře 114 m 2 (součást areálu Nejvyššího Purkrabství). Nebytové prostory se skládají z těchto prostor: Prodejna (místnost č. 201) 100 m 2 Zázemí (místnost č. 202) 14 m 2 Přehled ploch a dispoziční využití objektu jsou uvedeny v příloze č.1 vzoru smlouvy SOUČASNÝ STAV PŘEDMĚTU NÁJMU Vchod do předmětu nájmu se nachází na hlavní přístupové turistické trase k návštěvnickému objektu Zlatá ulička u Daliborky. Prostory nabízené k pronájmu jsou součástí areálu Nejvyššího Purkrabství. V tomto objektu je během doby nájmu plánována rozsáhlá rekonstrukce. Po tuto přechodnou dobu bude předmět nájmu uzavřen s tím, že po dobu rekonstrukce nebude nájemce platit sjednané nájemné a o tuto dobu mu poté bude doba nájmu prodloužena dodatkem k nájemní smlouvě. Ve výše uvedeném objektu je zavedena elektrická energie, vytápění prostor je zajištěno elektrickými přímotopy; není zde instalován vnitřní vodovod ani vnitřní kanalizace. Sociální zařízení je v dosahu (veřejné toalety se nacházejí v objektu čp. 8 nad schody spojujícími Zlatou uličku s ulicí Jiřská). K dispozici je jedna telefonní linka s možností poskytování služby Veřejný internet Pražského hradu. Vyhlašovatel předpokládá, že nájemce vybaví předmět nájmu interiérovým vybavením. Vítězný návrh podléhá předchozímu schválení vyhlašovatele a Odboru památkové péče Kanceláře prezidenta republiky. Strana 3 (celkem 8)

4 2.3. PŘEDMĚT NÁJMU JAKO NÁRODNÍ KULTURNÍ PAMÁTKA Nemovitost, v níž se nachází předmět nájmu, je součástí národní kulturní památky Pražský hrad. Veškeré úpravy v a na předmětu nájmu se proto řídí, kromě ustanovení jiných obecně závazných právních předpisů, také předpisy vztahujícími se k památkově chráněným objektům, zejména zákonem č. 20/1987 Sb., o státní památkové péči, v platném znění. K provedení jakýchkoliv stavebních či interiérových a exteriérových úprav je rovněž potřeba vydání předchozího písemného souhlasu vyhlašovatele a Odboru památkové péče Kanceláře prezidenta republiky OTEVŘENÍ PRAŽSKÉHO HRADU PRO NÁVŠTĚVNÍKY Prostory Pražského hradu jsou pro návštěvníky přístupné dle Návštěvního řádu Pražského hradu. od 1. dubna do 31. října 5,00 24,00 hod. od 1. listopadu do 31. března 6,00 23,00 hod INFORMACE O NÁVŠTĚVNOSTI PRAŽSKÉHO HRADU Za jeden rok projde Pražským hradem přibližně návštěvníků. Návštěvnické objekty navštívilo v roce 2009 celkem platících návštěvníků. Zhruba 70 % z nich bylo zahraničních turistů. 3. ZÁKLADNÍ BODY SOUTĚŽNÍHO NÁVRHU A JEJICH USPOŘÁDÁNÍ 3.1. Údaje o účastníkovi soutěže 3.2. Obsah 3.3. Doklady k prokázání kvalifikačních předpokladů 3.4. Představení účastníka - reference 3.5. Podrobný popis vlastního projektu 3.6. Nabídnutá cena nájmu a ekonomická kalkulace 3.7. Vzor smlouvy o nájmu nebytových prostor AD ÚDAJE O ÚČASTNÍKOVI SOUTĚŽE Zejména: U právnické osoby název či obchodní firma, sídlo, IČ, údaj o zápisu v obchodním rejstříku {označení soudu, oddíl, vložka}, osoba oprávněná za právnickou osobu jednat, bankovní spojení, telefonní spojení včetně kontaktní osoby. U fyzické osoby jméno a příjmení, bydliště {trvalé dle OP}, případně místo podnikání, IČ, bankovní spojení, telefonní spojení včetně kontaktní osoby (viz příloha č. 4). AD DOKLADY K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ Účastník soutěže je povinen doložit příslušné oprávnění k podnikání, např. živnostenský list včetně výpisu z obchodního rejstříku v případě, že je do něj zapsán. Oprávnění k podnikání musí korespondovat s účelem, za kterým má být předmět nájmu nájemci k nájmu přenechán. Zmíněné doklady je účastník soutěže povinen předložit v originále nebo v úředně ověřené kopii. Strana 4 (celkem 8)

5 AD PŘEDSTAVENÍ ÚČASTNÍKA - REFERENCE představení účastníka soutěže dosavadní zkušenosti účastníka soutěže s provozováním obchodu (vhodné přiložit též dokumentační materiál, tj. fotografie, CD ROM, popis sortimentu apod.) obchodní partneři reference a doporučení jiných organizací, společností, obchodních partnerů, účast na zajímavých projektech apod. finanční situace účastníka soutěže (viz příloha č. 5) doložení vyrovnání závazků vůči státní správě a vyhlašovateli (čestné prohlášení příloha č. 6) AD PODROBNÝ POPIS VLASTNÍHO PROJEKTU Zaměření obchodu podrobný soupis prodávaného zboží (fotografie, ukázky sortimentu apod.) image obchodu doprovodné programy atd. kvalifikace personálu odpovídající prestižní lokalitě Pražského hradu Interiérové zařízení návrh interiéru (včetně nákresu) popis použitých materiálů apod. AD NABÍDNUTÁ CENA NÁJMU A EKONOMICKÁ KALKULACE Nabídka výše nájemného v Kč/za celý předmět nájmu za každý jednotlivý rok. (Úhrada za služby, jejichž poskytování je spojeno s nájmem se účtuje zvlášť.) Bližší specifikace a ekonomický rozbor, tj.: cenová politika ekonomická kalkulace AD VZOR SMLOUVY O NÁJMU NEBYTOVÝCH PROSTOR Nedílnou přílohou č. 1 tohoto zadání veřejné obchodní soutěže je vzor smlouvy o nájmu nebytových prostor, která by měla být uzavřena s vyhlašovatelem. Návrh smlouvy bude předložen v paragrafovém znění (členěním na články, odstavce, písmena), musí být podepsán statutárním orgánem účastníka soutěže nebo osobou výslovně k tomu zmocněnou plnou mocí (nutno přiložit). Účastník soutěže je povinen do návrhu smlouvy zahrnout všechna ustanovení obsažená ve vzoru smlouvy. (Poznámka: kurzívou jsou označeny části, které účastník soutěže doplní a vysvětlující informace. Účastník rovněž doplní chybějící údaje, které jsou vytečkované. Vzor smlouvy o nájmu nebytových prostor je po předchozí telefonické domluvě za poplatek k vyzvednutí dle bodu 7 ) Strana 5 (celkem 8)

6 4. ČASOVÝ ROZVRH SOUTĚŽE 4.1. PROHLÍDKA PROSTOR NABÍZENÝCH K PRONÁJMU Prohlídka prostor nabízených k pronájmu je možná v těchto dvou termínech: 1. středa 11. května 2011 v 10 hodin 2. středa 18. května 2011 ve 14 hodin Sraz je v určený čas před vstupní branou (placeným prostorem) do Zlaté uličky PŘIHLAŠOVÁNÍ ZÁJEMCŮ Písemné soutěžní návrhy, 1x originál + 4x kopie (originály či úředně ověřené kopie dokladů dle bodu 3.3. Doklady k prokázání kvalifikačních předpokladů podkladové dokumentace stačí předložit pouze v rámci originálu soutěžního návrhu, v rámci kopií soutěžních návrhů postačí kopie zmíněných dokladů), zašlete poštou nebo osobně předejte do podatelny Správy Pražského hradu, která se nachází na III. nádvoří Pražského hradu (hlavní vstup do Kanceláře prezidenta republiky a Správy Pražského hradu, podatelna je otevřená v po-pá v době mezi hodinou) tak, aby byly vyhlašovateli doručeny nejpozději do 30. května 2011 do 14 hodin s označením této adresy: Správa Pražského hradu Odbor nemovitého majetku Marta Průšová Praha 1 Hrad Zalepenou obálku označte: Obchodní veřejná soutěž, ZLATÁ ULIČKA ČP. 7, neotevírat! a uzavření obálky opatřete podpisy účastníka soutěže, je-li fyzickou osobou, či statutárního orgánu, je-li právnickou osobou, případně razítky účastníka soutěže. Za určující pro posouzení dodržení stanovené lhůty je považován údaj potvrzující příchod soutěžního návrhu do podatelny. Soutěžní návrhy, které budou předloženy po uplynutí stanovené lhůty, nebudou do soutěže zahrnuty. Soutěžní návrhy nelze po jejich předložení odvolat HODNOCENÍ PŘEDLOŽENÝCH SOUTĚŽNÍCH NÁVRHŮ Předložené soutěžní návrhy budou posouzeny a hodnoceny výběrovou komisí jmenovanou vyhlašovatelem, která případně v užším kole soutěže vyzve jednotlivé účastníky soutěže k osobní prezentaci. Účastníci soutěže jsou povinni se případné osobní prezentace zúčastnit. V soutěži budou preferovány zejména soutěžní návrhy, které budou přispívat k jedinečnosti historické atmosféry Pražského hradu a budou maximální zárukou kvalitního, nápaditého, přitažlivého, originálního a osobitého sortimentu. Důraz bude kladen na profesionalitu Strana 6 (celkem 8)

7 a spolehlivost nájemce.významná kritéria hodnocení, která nejsou řazena podle hodnotící stupnice, tvoří: 1. podnikatelský záměr 2. nabídka nájemného 3. interiérové zařízení 4. představení účastníka - reference 5. sortiment 6. personální obsazení 4.4. OZNÁMENÍ VÝSLEDKŮ SOUTĚŽE Všichni účastníci soutěže budou s výsledky soutěže písemně seznámeni nejpozději do 30. června FORMA PŘEDLOŽENÉHO SOUTĚŽNÍHO NÁVRHU Soutěžní návrh bude zpracován v českém jazyce. Každé vyhotovení soutěžního návrhu bude svázáno do jednoho svazku a zajištěno proti manipulaci s jednotlivými listy. V případě vazby soutěžního návrhu v kroužkovém podavači či vazbě bude soutěžní návrh dále zabezpečen proti nakládání s jednotlivými listy pomocí provázku a pečeti nebo nálepkami opatřenými podpisem, případně razítkem účastníka soutěže. Originál soutěžního návrhu bude na titulní straně označen jako originál, kopie budou na titulních stranách označeny kopie č... Kopie soutěžního návrhu slouží vyhlašovateli pro efektivní posouzení a hodnocení předložených návrhů. V případě rozporů mezi jednotlivými výtisky soutěžního návrhu se považuje za rozhodující text originálního vyhotovení. Dokumentační materiál, tj. fotografie, CD ROM, vzorky, ukázky apod. je účastník soutěže povinen předložit zvlášť, tj. mimo ucelený svázaný soutěžní návrh, v opačném případě není vyhlašovatel povinen dokumentační materiál na požádání vrátit. 6. OSTATNÍ USTANOVENÍ a) Vyhlašovatel si vyhrazuje právo nezahrnout do soutěže návrh, který nebude splňovat podmínky obchodní veřejné soutěže. b) Dle ust. 283 zák.č. 513/1991 Sb., v platném znění, si vyhlašovatel vyhrazuje právo uveřejněnou soutěž změnit či zrušit do uplynutí lhůty pro výběr nejvhodnějšího soutěžního návrhu. c) Dle ust. 284 odst. 3 zák.č. 513/1991 Sb., nemají navrhovatelé nárok na náhradu nákladů spojených s účastí na soutěži. d) Dle ust. 287 odst. 2 zák.č. 513/1991 Sb., je vyhlašovatel oprávněn odmítnout všechny předložené soutěžní návrhy, přičemž není povinen sdělovat důvody rozhodnutí. Strana 7 (celkem 8)

8 e) Vyhlašovatel si vyhrazuje právo nevracet předložené soutěžní návrhy s výjimkou dokumentačního materiálu, tj. fotografie, CD ROM, vzorky, ukázky apod. za předpokladu splnění podmínek uvedených v odstavci třetím bodu 5. Forma předloženého soutěžního návrhu. f) Vyhlašovatel bude získané informace od účastníka soutěže během celého procesu považovat za důvěrné a neposkytne je žádné třetí osobě bez souhlasu účastníka soutěže. g) Účastník soutěže musí formou souhlasu se soutěžními podmínkami (viz příloha č. 3 kompletu podkladové dokumentace) potvrdit, že akceptuje důvěrnost obsahu poptávky a neposkytne tyto dokumenty ani jeho části osobám, které se neúčastní vypracování soutěžního návrhu bez svolení vyhlašovatele. h) Vyhlašovatel si vyhrazuje právo jednat s účastníkem soutěže o předloženém návrhu smlouvy a jím nabídnutých smluvních podmínkách, a tím jejich případnou úpravu. 7. PODKLADY A DOKUMENTACE Tato podkladová dokumentace včetně vzoru smlouvy o nájmu nebytových prostor a interních předpisů vyhlašovatele je po předchozí telefonické dohodě na telefonním čísle k vyzvednutí v době vyhlášení obchodní veřejné soutěže v Odboru nemovitého majetku Správy Pražského hradu u referenta dlouhodobých pronájmů Marty Průšové. Vydání těchto podkladů pro zpracování soutěžního návrhu je zpoplatněno částkou 1000,- Kč (slovy jedentisíc korun českých) za jeden komplet. V Praze dne 2. května 2011 Za vyhlašovatele Ing. Ivo Velíšek, CSc. ředitel Správy Pražského hradu Strana 8 (celkem 8)

K A V Á R N Y VE ZLATÉ ULIČCE ČP. 30/31

K A V Á R N Y VE ZLATÉ ULIČCE ČP. 30/31 Správa Pražského hradu vyhlašuje obchodní veřejnou soutěž o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o nájmu nebytových prostor v areálu Pražského hradu za účelem provozování K A V Á R N Y VE ZLATÉ ULIČCE

Více

OBCHODU VE SLÉVÁRENSKÉM DVOŘE

OBCHODU VE SLÉVÁRENSKÉM DVOŘE Správa Pražského hradu vyhlašuje obchodní veřejnou soutěž o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o nájmu nebytových prostor v areálu Pražského hradu za účelem provozování OBCHODU VE SLÉVÁRENSKÉM DVOŘE

Více

DENNÍHO BISTRA S PŘEDZAHRÁDKOU

DENNÍHO BISTRA S PŘEDZAHRÁDKOU Správa Pražského hradu vyhlašuje veřejnou soutěž o nejvhodnější nabídku na uzavření smlouvy o nájmu prostoru a pozemku určených k podnikání, v areálu Pražského hradu za účelem provozování DENNÍHO BISTRA

Více

KAVÁRNY S PŘEDZAHRÁDKOU V JÍZDÁRNĚ PRAŽSKÉHO HRADU

KAVÁRNY S PŘEDZAHRÁDKOU V JÍZDÁRNĚ PRAŽSKÉHO HRADU Správa Pražského hradu vyhlašuje obchodní veřejnou soutěž o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o nájmu nebytových prostor v areálu Pražského hradu za účelem provozování KAVÁRNY S PŘEDZAHRÁDKOU V JÍZDÁRNĚ

Více

KAVÁRNY S PŘEDZAHRÁDKOU V JÍZDÁRNĚ PRAŽSKÉHO HRADU

KAVÁRNY S PŘEDZAHRÁDKOU V JÍZDÁRNĚ PRAŽSKÉHO HRADU Správa Pražského hradu vyhlašuje obchodní veřejnou soutěž o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o nájmu nebytových prostor, které jsou určeny k podnikání, v areálu Pražského hradu za účelem provozování

Více

ELEKTRONICKÉHO PRŮVODCE V AREÁLU PRAŽSKÉHO HRADU

ELEKTRONICKÉHO PRŮVODCE V AREÁLU PRAŽSKÉHO HRADU Správa Pražského hradu vyhlašuje obchodní veřejnou soutěž o nejvhodnější návrh na uzavření smlouvy o nájmu nebytových prostor v areálu Pražského hradu za účelem provozování ELEKTRONICKÉHO PRŮVODCE V AREÁLU

Více

SMĚNÁRNY NA III. NÁDVOŘÍ PRAŽSKÉHO HRADU

SMĚNÁRNY NA III. NÁDVOŘÍ PRAŽSKÉHO HRADU Správa Pražského hradu vyhlašuje obchodní veřejnou soutěž o nejvhodnější nabídku na uzavření smlouvy o nájmu prostor sloužících podnikání v areálu Pražského hradu za účelem provozování SMĚNÁRNY NA III.

Více

PRODEJNY VE ZLATÉ ULIČCE ČP. 17 PODKLADOVÁ DOKUMENTACE

PRODEJNY VE ZLATÉ ULIČCE ČP. 17 PODKLADOVÁ DOKUMENTACE Správa Pražského hradu vyhlašuje veřejnou soutěž o nejvhodnější nabídku na uzavření smlouvy o nájmu prostoru sloužícího podnikání v areálu Pražského hradu za účelem provozování PRODEJNY VE ZLATÉ ULIČCE

Více

PODMÍNKY pro veřejnou soutěž

PODMÍNKY pro veřejnou soutěž Správa železniční dopravní cesty, státní organizace se sídlem Praha 1 - Nové Město, Dlážděná 1003/7, PSČ 11000 IČO: 70994234, DIČ: CZ70994234 zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl

Více

České dráhy, a.s. vyhlašují

České dráhy, a.s. vyhlašují České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 Zapsány v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B., vložka 8039 IČ: 70994226 DIČ: CZ70994226 (dále jen vyhlašovatel) vyhlašují nezávazné

Více

Naše značka: V Hradci Králové dne

Naše značka: V Hradci Králové dne T E C H N I C K É S L U Ž B Y H R A D E C K R Á L O V É Vyřizuje: Schejbalová Tel.: 495 402 648 Fax: 495 402 655 e-mail: schejbalova@tshk.cz IČ: 64809447 DIČ: CZ64809447 Naše značka: 115076 V Hradci Králové

Více

OBEC SKALIČKA. Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu Rekonstrukce ZŠ a MŠ Skalička - nová třída mateřské školy, Olomoucký kraj Skalička 109, 753 52

OBEC SKALIČKA. Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu Rekonstrukce ZŠ a MŠ Skalička - nová třída mateřské školy, Olomoucký kraj Skalička 109, 753 52 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu Rekonstrukce ZŠ a MŠ Skalička - nová třída mateřské školy, zadávaná dle zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění, dle 6, 12 odstavec 6, na základě

Více

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, ,

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, , MĚSTO MNÍŠEK POD BRDY Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, 252 10 Výzva k podání nabídek na veřejnou podlimitní zakázku na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č.137/2006

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na pronájem nebytových prostor v budově Domu kultury v Litoměřicích s názvem Pronájem nebytových prostor k zajištění provozu prostor s dvěma barovými pulty ve foyer Domu kultury

Více

Výzva k podání nabídky Pronájem objektů k provozování restauračních služeb ve Sportovním areálu Ještěd

Výzva k podání nabídky Pronájem objektů k provozování restauračních služeb ve Sportovním areálu Ještěd Výzva k podání nabídky Pronájem objektů k provozování restauračních služeb ve Sportovním areálu Ještěd Výzva k podání nabídky a Základní dokumentace pro uchazeče Sportovní areál Ještěd a.s. Obsah 1. Identifikace

Více

Národní památkový ústav vyzývá uchazeče k předložení nabídky pro níže specifikovanou nabídku pronájmu komerčních prostor:

Národní památkový ústav vyzývá uchazeče k předložení nabídky pro níže specifikovanou nabídku pronájmu komerčních prostor: Název veřejné zakázky: Zámek Náměšť nad Oslavou Nabídka pronájmu restauračního prostoru čp. 2, tzv. Zámecká restaurace Na valech Zadavatel: Národní památkový ústav, Územní památková správa České Budějovice

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Název zakázky: Zadavatel: Druh výběrového řízení: Oprava střechy 2. termín Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace Veřejná zakázka

Více

O B E C R A T M Ě Ř I C E www.ratmerice.cz

O B E C R A T M Ě Ř I C E www.ratmerice.cz O B E C R A T M Ě Ř I C E www.ratmerice.cz OBECNÍ ÚŘAD RATMĚŘICE ČP. 72, 257 03 JANKOV TELEFON: 317 833 321, FAX: 317 833 289, E-MAIL: starosta@ratmerice.cz V Ý Z V A k podání nabídky na veřejnou podlimitní

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE jedná se o zadávací řízení zadávané postupem mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, pro výběr zhotovitele veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce zveřejněnou

Více

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 Zapsány v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B., vložka 8039 IČ: 70994226 DIČ: CZ70994226 (dále jen vyhlašovatel) vyhlašují výběrové

Více

Městská část Praha 8. se sídlem Zenklova 1/35, Praha 8 Libeň, PSČ

Městská část Praha 8. se sídlem Zenklova 1/35, Praha 8 Libeň, PSČ Městská část Praha 8 se sídlem Zenklova 1/35, Praha 8 Libeň, PSČ 180 48 Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 Zapsány v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 8039 IČ: 70994226, DIČ: CZ70994226 (dále jen vyhlašovatel) vyhlašují opakované

Více

se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň

se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ust. 18 odst. 5, zákona č. 137/2006 Sb., Vyzývá K podání nabídky a prokázání kvalifikace

Více

Město Tišnov. Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky

Město Tišnov. Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky Zadávací dokumentace (ZD) je vypracována jako podklad pro podání nabídek dodavatelů v rámci výběrového řízení na veřejnou

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název zakázky: Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Pořízení softwaru pro podporu řízení lidských zdrojů a technická podpora po dobu realizace projektu Dodávka

Více

AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V PRAZE, Divadelní fakulta. v y h l a š u j e

AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V PRAZE, Divadelní fakulta. v y h l a š u j e AKADEMIE MÚZICKÝCH UMĚNÍ V PRAZE, Divadelní fakulta se sídlem: Karlova 26, 110 00 Praha 1 v y h l a š u j e podle 281 a násl. zákona č. 513/1991 Sb. - obchodní zákoník ve znění pozdějších předpisů Obchodní

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

OBEC BOŠOVICE. VÁŠ DOPIS ZNAČKY NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE BOŠOVICE Matyáš

OBEC BOŠOVICE. VÁŠ DOPIS ZNAČKY NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE BOŠOVICE Matyáš OBEC BOŠOVICE PSČ 683 55, OKRES VYŠKOV VÁŠ DOPIS ZNAČKY NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE BOŠOVICE Matyáš 29.9.2017 Výběrové řízení na pronájem a provozování Pohostinství na Návsi v majetku obce Bošovice, Náves 291,

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve výběrovém řízení zadávaném jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů, na stavební práce Rekonstrukce veřejného

Více

Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu Česká agentura na podporu obchodu/czechtrade se sídlem Dittrichova 21 128 01 Praha 2 IČ: 00001171, DIČ: CZ 00001171 Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu V Praze dne 1.12.2014 Č. j. Věc:

Více

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 Zapsány v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 8039 IČ: 70994226, DIČ: CZ70994226 (dále jen vyhlašovatel) vyhlašují opakované

Více

CZ Zenklova 35/čp.l, PSČ 18048, Praha 8. Veřejná zakázka malého rozsahu OVZ/2016/0016

CZ Zenklova 35/čp.l, PSČ 18048, Praha 8. Veřejná zakázka malého rozsahu OVZ/2016/0016 Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ust. 18 odst. 5, zákona č. 137/2006 Sb., Vyzývá K podání nabídky a prokázání kvalifikace

Více

Městské části Praha 8. se sídlem Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň

Městské části Praha 8. se sídlem Zenklova 35/čp. 1, Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 se sídlem Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů

Více

Městská část Praha 8

Městská část Praha 8 Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás tímto, v souladu s ust. 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ. Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Název zakázky: Zadavatel: Druh výběrového řízení: Oprava střechy Pedagogicko-psychologická poradna, Nový Jičín, příspěvková organizace Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Jan Čuma Telefon: +420465670751 E-mail: j.cuma@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 3 Počet listů příloh:

Více

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA. zastoupené Ing. Janem Rakem ředitelem odboru hospodaření s majetkem MHMP

HLAVNÍ MĚSTO PRAHA. zastoupené Ing. Janem Rakem ředitelem odboru hospodaření s majetkem MHMP HLAVNÍ MĚSTO PRAHA zastoupené Ing. Janem Rakem ředitelem odboru hospodaření s majetkem MHMP VYHLAŠUJE VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA PRONÁJEM NEBYTOVÝCH PROSTOR o výměře 475,17 m 2, v objektu č.p. 548, Železná 1,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ Č. j.: MULTM/0000490/19/ROZ/IBa VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VE VÝBĚROVÉM ŘÍZENÍ dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, (dále jen zákon ) na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu s názvem

Více

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 Zapsány v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 8039 IČ: 70994226, DIČ: CZ70994226 (dále jen vyhlašovatel) vyhlašují výběrové

Více

Obec Vrané nad Vltavou

Obec Vrané nad Vltavou Březovská 112, 252 46 Vrané nad Vltavou IČ: 00241831 Tel/fax.: 257 713 997/ 257 760 040, e-mail: ou@vranenadvltavou.cz Výzva k podání nabídky ve výběrovém řízení Nájem obecního bytu Zadavatel: IČ: 00241831

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle 31 zákona č. 134/2016 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů(dále jen zákon) a v souladu se směrnicí Mateřské školy Rýmařov č. j. MŠ 35/5SR/2017 Veřejné zakázky

Více

Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky

Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky Výzva více zájemcům o zakázku k podání nabídky mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění Zadavatel Obec Svojetice Zastoupené Mgr. Martinou Vedralovou, starostkou

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Obec Ludgeřovice vyzývá tímto zájemce z řad fyzických a právnických osob oprávněných k podnikání k podání cenové nabídky a návrhu smlouvy o dílo na akci Splašková kanalizace obce

Více

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy

Rozšíření separace bioodpadů v obci Březolupy Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky (dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce

Více

#1597/ΧΠΤ/2013 ΧΠΤΜ Κ

#1597/ΧΠΤ/2013 ΧΠΤΜ Κ #1597/ΧΠΤ/2013 ΧΠΤΜ Κ 1597/CPT/2013-CPTM Č.j.: UZSVM/CPT/1413/2013-CPTM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Rašínovo nábřeží 390/42, 128 00 Praha 2 Územní pracoviště České Budějovice, Prokišova

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky:

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název veřejné zakázky: Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Vzdělávací portál města e-learningové kurzy + evidence vzdělávání úředníků

Vzdělávací portál města e-learningové kurzy + evidence vzdělávání úředníků STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Magistrát Kancelář tajemníka VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ( v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve zjednodušeném podlimitním zadávacím řízení na stavební zakázku podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, na realizaci akce: Rekonstrukce

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Příloha č. 1 Výzva k podání nabídek Číslo zakázky: 01-2014 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost CZ.1.07/1.5.00/34.0038 Škola otevřená

Více

Podmínky výběrového řízení

Podmínky výběrového řízení Podmínky výběrového řízení Společnost JIHLAVAN, a.s. se sídlem Jihlava, Znojemská 5594/54 (dále jen Vyhlašovatel ) tímto vyhlašuje veřejné výběrové řízení Prodej zbytného nemovitého majetku v areálu společnosti

Více

Městská část Praha 8

Městská část Praha 8 Městská část Praha 8 se sídlem orgánů Zenklova 35/čp. 1, 180 48 Praha 8 - Libeň Městská část Praha 8 Vás ve smyslu ust. 18 odst. 5, zákona č. 137/2006 Sb., Vyzývá K podání nabídky a prokázání kvalifikace

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.kr-olomoucky.cz/opvk pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory globálních grantů Olomouckého kraje v OP VK, které se vztahují na případy, pokud

Více

3. Termín a místo plnění realizace veřejné zakázky, prohlídka místa plnění

3. Termín a místo plnění realizace veřejné zakázky, prohlídka místa plnění VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Oráčov poštovní přihrádka 3, 270 32 Oráčov Tel.: 313 593 111, Fax: 313 594 245, ISDS: zgxd4z3 VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS 88/010/001/2015-26/LOG/515 VYŘIZUJE:

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 Zapsány v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 8039 IČ: 70994226, DIČ: CZ70994226 (dále jen vyhlašovatel) vyhlašují opakované

Více

V Ý Z V A. k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu, na služby. Zajištění odběratele bioodpadu rostlinného původu - Město Broumov"

V Ý Z V A. k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu, na služby. Zajištění odběratele bioodpadu rostlinného původu - Město Broumov V Ý Z V A k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu, na služby Zajištění odběratele bioodpadu rostlinného původu - Město Broumov" Podmínky a požadavky pro zpracování nabídky Zadavatel: Město

Více

Národní památkový ústav vyhlašuje ve smyslu zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen OZ )

Národní památkový ústav vyhlašuje ve smyslu zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen OZ ) Národní památkový ústav vyhlašuje ve smyslu zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen OZ ) VEŘEJNOU SOUTĚŽ O NEJVHODNĚJŠÍ NABÍDKU NA UZAVŘENÍ SMLOUVY O PRONÁJMU KIOSKU U SH TROSKY PODMÍNKY SOUTĚŽE

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 853/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, ,

Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, , MĚSTO MNÍŠEK POD BRDY Dobříšská 56, Mníšek pod Brdy, 252 10 Výzva k podání nabídek na veřejnou podlimitní zakázku na služby zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č.137/2006 Sb., o

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Nemocnice Na Homolce Roentgenova 37/ Praha 5 - Motol O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení 5. kolo

Nemocnice Na Homolce Roentgenova 37/ Praha 5 - Motol O Z N Á M E N Í. o výběrovém řízení 5. kolo O Z N Á M E N Í o výběrovém řízení 5. kolo na zjištění zájemce o koupi nemovitého majetku v katastrálním území Jílové u Prahy Nemocnice Na Homolce, statní příspěvková organizace v přímé řídící působnosti

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j.: MKU / 1695 / 2015 Název veřejné zakázky: Druh výběrového řízení: Stavební úpravy objektu staré školy v Hlubokém u Kunštátu Zakázka

Více

Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu Česká agentura na podporu obchodu/czechtrade se sídlem Dittrichova 21 128 01 Praha 2 IČ: 00001171, DIČ: CZ 00001171 Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu V Praze dne 29.12.2015 Č. j..../2015

Více

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA. k podání nabídky na stavební práce veřejné zakázky malého rozsahu Město Králíky Velké náměstí 5 561 69 KRÁLÍKY WWW.KRALIKY.EU Odbor výstavby a technické správy Vyřizuje: Herbert Holly Telefon: +420465670752 E-mail: h.holly@kraliky.eu Počet listů dokumentů: 5 Počet listů

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Obec Světlík Sídlo: Světlík 27, 381 01 Český Krumlov Zastoupena: Michalem Zahorákem starostou obce Světlík IČ: 00246166 Zadavatel podle 26 odst. 3 písm. b) a 38 zákona

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ). ázev zakázky: Klášter Sázava oprava

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí

Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí Obec Hosty Hosty 84 37501 Týn nad Vltavou IČO: 00581348 Adr. datové schránky: ijbamr6 Obec Hosty dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů činí VÝZVU K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v souladu s 38 a 12 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění Zadavatel: Obec České Meziříčí zastoupený panem Josefem Panenkou Boženy Němcové 61 517

Více

V Ý Z V A. k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu, na dodávky. Zajištění dodavatele vaků v rámci projektu Svoz bioodpadu v Broumově "

V Ý Z V A. k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu, na dodávky. Zajištění dodavatele vaků v rámci projektu Svoz bioodpadu v Broumově V Ý Z V A k předložení nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu, na dodávky Zajištění dodavatele vaků v rámci projektu Svoz bioodpadu v Broumově " Podmínky a požadavky pro zpracování nabídky Zadavatel:

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1) Identifikační údaje zadavatele Dětský domov se školou, základní škola a středisko výchovné péče Jiříkov; IČ 00412040; se sídlem Čapkova 814/5,

Více

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na nebo www stránkách krajů)

Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na   nebo www stránkách krajů) Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů) Číslo zakázky Zak 01 Název programu: Registrační číslo projektu Název projektu: Název zakázky: Operační program Vzdělávání

Více

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky )

UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) UZAVŘENÁ VÝZVA VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY ZADÁVACÍ PODMÍNKY (dále jen zadávací podmínky ) Výběrové řízení je realizováno dle Metodického pokynu pro oblast zadávání zakázek pro programové období 2014 2020 a

Více

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli

1. Název veřejné zakázky. 2. Druh zadávacího řízení. 3. Údaje o zadavateli 1. Název veřejné zakázky Dodávka výpočetní techniky 2. Druh zadávacího řízení ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávky. 3. Údaje o zadavateli Zadavatel: Muzeum Brněnska, příspěvková

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Dokumentace bouracích prací - dům kultury Chrastava

Více

Dodávka licencí Microsoft Select

Dodávka licencí Microsoft Select VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Lhůta pro podání nabídek: 2.6.2011, do 09.00 h Zodpovědná osoba: Ing. Martin Tauchen, MBA +420 377 103 639 tauchen@fnplzen.cz V souladu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Město Černošice Riegrova 1209, 252 28 Černošice IČ: 00241121 DIČ: CZ00241121 e-mail: podatelna@mestocernosice.cz VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU V souladu s ustanovením 31 zákona

Více

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Rekonstrukce elektroinstalace v objektu SOkA Cheb,

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Rekonstrukce elektroinstalace v objektu SOkA Cheb, Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-0503/2011 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 21.2.2011 Písemná výzva

Více

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP

úpravy vnitřních prostor radnice - obřadní síň, 3. a 4. NP VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZŠ Hustopeče, Nádražní 4, okres Břeclav, příspěvková organizace, Nádražní 4, 69301 Hustopeče se sídlem Nádražní 4, 693 01 Hustopeče, jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou

Více

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) 1 Název programu: Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajůpro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Rekonstrukce části veřejného osvětlení v obci Blšany

Rekonstrukce části veřejného osvětlení v obci Blšany Rekonstrukce části veřejného osvětlení v obci Blšany Tento projekt je spolufinancován z programu obnovy venkova Ústeckého kraje pro rok 2015 Město Blšany vyhlašuje uzavřené poptávkové řízení na akci Rekonstrukce

Více

PODMÍNKY. výběrového řízení

PODMÍNKY. výběrového řízení Lesy města Brna, a.s. Křížkovského 247, 664 34 Kuřim IČ: 60713356 výběrové řízení k uzavření smlouvy o nájmu nemovitosti v k. ú. Kníničky PODMÍNKY výběrového řízení VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ Článek 1 Účel výběrového

Více

C152067. RNDr. Rostislav Dvořáček

C152067. RNDr. Rostislav Dvořáček Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 772/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Výzva. více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva. více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu Česká agentura na podporu obchodu/czechtrade se sídlem Dittrichova 21 128 01 Praha 2 IČ: 00001171, DIČ: CZ 00001171 Výzva více zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu V Praze dne 11.2013 č.j.. Věc:

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1

České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 České dráhy, a.s. Nábřeží L. Svobody 1222 110 15 Praha 1 Zapsány v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B., vložka 8039 IČ: 70994226, DIČ: CZ70994226 (dále jen vyhlašovatel) vyhlašují výběrové

Více

SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt H11

SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt H11 NÁRODNÍ ÚSTAV LIDOVÉ KULTURY STRÁŽNICE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU MIMO REŽIM ZÁKONA Č.137/2006 Název veřejné zakázky : SKANZEN STRÁŽNICE základy pro historický dům objekt

Více

Repasování oken ve 2. NP budovy purkrabství v areálu zámku Kolín

Repasování oken ve 2. NP budovy purkrabství v areálu zámku Kolín VÝZVA k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu dle 18 odst. 5 zákona č.137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Zadavatel město Kolín Zastoupený Mgr. Bc. Vítem

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb.

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. ÚSTAV ZEMĚDĚLSKÉ EKONOMIKY A INFORMACÍ Slezská 7, 120 56 Praha 2 227 010 111, 227 010 114 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst. 3 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006

Více

č.j.: MV /OSM-2011 Praha, dne BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitostí v k.ú. Dolní Lomná

č.j.: MV /OSM-2011 Praha, dne BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitostí v k.ú. Dolní Lomná MINISTERSTVO VNITRA ČR odbor správy majetku č.j.: MV-125451-2/OSM-2011 Praha, dne 14. 11. 2011 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitostí v k.ú. Dolní Lomná I. Vyhlašovatel a prodávající

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská správa domů s.r.o. IČ: 251 73 570 Sídlo: Náměstí Svobody 8, 385

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00240192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Tato

Více

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ ve smyslu směrnice č.04/2007 Pravidla pro přípravu a zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Bílina

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ ve smyslu směrnice č.04/2007 Pravidla pro přípravu a zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Bílina MĚSTO BÍLINA Břežánská 50/4, PSČ 418 31 Vyhlašuje VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ ve smyslu směrnice č.04/2007 Pravidla pro přípravu a zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Bílina 1. Základní údaje o zadavateli

Více

BLIŽŠÍ PODMÍNKY. výběrového řízení. na odprodej nemovitých věcí v k.ú. Nové Město, okres Praha. I. Vyhlašovatel a prodávající

BLIŽŠÍ PODMÍNKY. výběrového řízení. na odprodej nemovitých věcí v k.ú. Nové Město, okres Praha. I. Vyhlašovatel a prodávající ČESKÁ REPUBLIKA HASIČSKÝ ZÁCHRANNÝ SBOR HLAVNÍHO MĚSTA PRAHY Sokolská 62 121 24 Praha 2 č.j.: HSAA 265 1/2015 Praha, dne 12. 1. 2015 BLIŽŠÍ PODMÍNKY výběrového řízení na odprodej nemovitých věcí v k.ú.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Zakázka malého rozsahu na výběr zhotovitele stavebního díla: KANALIZACE A ČOV ŽDÍREC U POHLEDU II. ETAPA - 1 - Obsah zadávací dokumentace (dále jen ZD) 1. Identifikace zadavatele 2.

Více