Fibaro Z-Wave mod uly : Kompatibilní se všemi Z-Wave automatickými systémy, Cenově konkurenceschopné. tel.:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Fibaro Z-Wave mod uly : Kompatibilní se všemi Z-Wave automatickými systémy, Cenově konkurenceschopné. tel.: www.yatun.cz"

Transkript

1 Přehled produktů Fibaro Z-Wave mod uly : Kompatibilní se všemi Z-Wave automatickými systémy, Fibaro elektronické moduly jsou nejmenší zařízení tohoto druhu na světě a mohou být instalovány do všech běžných instalačních krabic Každý modul může být instalován do 3 minut, pouze pomocí šroubováku Navrženo a vyrobeno v EU, v souladu se všemi právními předpisy EU, Cenově konkurenceschopné. Pro další informace nás kontaktujte: YATUN s.r.o. V Olšinách 75 Praha tel.: web: info@yatun.cz

2 Home Center 2 FIB-FGHC2 P řednosti produktu: Mimořádně efektivní hardwarová architektura = nejrychlejší přístroj tohoto druhu na světě, Mimořádně nízká spotřeba energie, Vzdálený přístup přes web nebo mobilního telefonu, Jednoduché, uživatelsky přívětivé rozhraní, Rychlá a jednoduchá konfigurace, Geo lokalizace - sledování vašich rodinných příslušníků, SMS upozornění, nastavení práv uživatelů, sdružení různých zařízení, Klimatizace scény v závislosti na počasí nebo jiných, uživatelem definovaných proměnný ch, Záloha systému - je vždy uložen na flash disku, Historie událostí. Technická specifikace Intel Atom 1,6Ghz Processor Díky jeho výkonu je Home Center 2 mnohem, mnohem rychlejší než ostatní Z-Wave brány, které jsou v současné době na světě k dispozici. 1GB RAM, 2GB SLC Hard Drive Velká paměť + rychlý procesor = rychlá komunikace mezi zařízeními Fibaro systému. Hardwarová architektura používaná v Home Center 2 dělá Z-Wave systém automatizace domácnosti mnohem rychlejším než kdy jindy. 4GB MLC Recovery Disc Bezpečnost uživatele je výrazně vylepšena díky díky přístupu Fibar Group k ochraně údajů. Každý Home Center 2 má svůj vlastní USB disk pro obnovení. Systém se automaticky zálohuje a je chráněn před neoprávněným přístupem. Další výhodou tohoto řešení je rychlý a jednoduchý systém, který se jednoduše obnoví po jakémkoliv výpadku.

3 Stmívač 500W FIB-FGD-211 P opis produktu: Rádiem řízené stmívání světel. Modul určený pro práci se světelnými zdroji všeho druhu. Může být připojen k dvouvodičovému nebo třívodičovému vedení. Fibaro stmívač lze přepínat nebo k němu připojený světelný zdroj ovládat buď prostřednictvím jiných Z-Wave prvků nebo spínačem na zdi připojeným přímo k němu. Automaticky snímá připojené zařízení, je vybaven automatickou ochranou proti přetížení, vypnutí a funkcí Soft start. Pracuje jako stmívač nebo jako spínač ve dvou nebo třívodičovém zapojení. V případě starých typů zářivkových světelných zdrojů nebo starých transformátorů lze využít pouze funkce zap/vyp. Přednosti produktu: pracující jako stmívač pro: běžné zářivky, halogenová světla na 230V, halogenová světla na 12V, stmívatelné LED pomocí světla, Bypass FIB- FGB-001 jakékoliv pracující jako spínač: Kompaktní zářivky, LED světla, staré typy zářivek. Náš stmívač je nejmenší zařízení svého typu na světě! stmívatelné světlo do 500W.

4 Stmívač 500W FIB-FGD-211 Technická data: Napájení 230V +/-10%, 50Hz, Výstupní výkon W (pouze odporová zátěž)*, Odpovídá UE normám: EN55022 (rušení rádiovými vlnami), EN (bezpečnost použití), Ochrana proti přetížení: 2,5A, Ochrana proti přehřátí: bezpečnostní vypnutí při 105 C, Pracovní teplota: 10 o C - 40 o C, Montuje se do standardní instalační krabice o průměru 50 mm, Protokol : Z-Wave, Při stmívání světel a min. odběrem použití členu Bypass FIB-FGB-001 Rádiové frekvence 868,4 MHz EU; 908,4 MHz US; 921,4 MHz ANZ; 869,2 MHz RU, Dosah : ca. 50m venku / ca 30 m uvnitř (v závislosti na konstrukci budovy) Vnější rozměry (H x Š x V) 42mm x 36mm x 15mm. * V případě, že zatížení je jiné než odporové, nesmí hodnota proudu přesáhnout hranici 1,8 A

5 Žaluziový aktor FIB-FGRM-222 Popis produktu: Rádiem řízený modul určený zařízení pro práci s elektrickými motory v žaluziích, roletách, markýzách a podobně. Fibaro žaluziový modul může řídit připojené zařízení, a to buď prostřednictvím jiných Z-wave prvků, nebo prostřednictvím vypínače připojeným přímo k němu. Je vybaven unikátní funkcí sledování aktuální pozice. Popis předností produktu: Ovládání pomocí jiných zařízení nebo jakýmkoliv Fibaro Z- Wave Mikroprecesorové řízení, Náš žaluziový modul je nejmenší zařízení svého druhu na světě! prvkem, Technic ká data: N apájení 110V - 230V +/-10% 50/60Hz, Výstupní výkon do 1kW, Odpovídá EU normám:en55022 (rušení rádiovými vlnami), EN (bezpečnost použití), Ochrana proti přehřátí. Bezpečnostní vypnutí při 105 o C, Pracovní teplota: 10 o C - 40 o C, Montuje se do standardní instalační krabice o průměru 50mm, Protokol: Z-Wave, Rádiová frekvence 868,4 MHz EU; 908,4 MHz US; 921,4 MHz ANZ; 869,2 MHz RU, Dosah: ca. 50m venku / ca 30 m uvnitř (v závislosti na konstrukci budovy) Vnější rozměry (H x Š x V) 42mm x 36mm x 15mm.

6 Spínací modul 1x3kW FIB-FGS-211 Popis produktu: Rádiem řízené Fibaro On / Off spínací modul je určen pro montáž do standardních spínacích skříňí, nebo kdekoliv jinde, kde je potřeba ovládat elektrický přístroj o výkonu 3,0 kw. Fibaro On / Off spínacím modulem lze zapnout nebo vypnout připojené zařízení, a to buď prostřednictvím Z-Wave prvků nebo spínačem na zdi připojeným přímo k němu Přednosti produktu: Ovládání pomocí jiných zařízení nebo jakýmkoliv Fibaro Z- Wave prvkem, Mikroprecesorové řízení, Náš spínací modul je nejmenší zařízení svého druhu na světě! Technic ká data: Napájení 110V - 230V +/-10% 50/60Hz, Max. proud AC na výstupu: 16A / 230V 50/60Hz, Max. proud DC na výstupu 16A / 30V, Max. výkon připojené zátěže (pouze odporová zátěž) je 3kW.V případě zapojení jiné než odporové zátěže je nutné připojit nižší výkon z důvodu ochrany vnitřního relé, Odpovídá EU normám:en55022 (rušení rádiovými vlnami), EN (bezpečnost použití), o Ochrana proti přehřátí. Bezpečnostní vypnutí při 105 C, o o Pracovní teplota: 10 C - 40 C, Montuje se do standardní instalační krabice o průměru 50mm, Protokol: Z-Wave, Rádiová frekvence 868,4 MHz EU; 908,4 MHz US; 921,4 MHz ANZ; 869,2 MHz RU, Dosah: ca. 50m venku / ca 30 m uvnitř (v závislosti na konstrukci budovy) Vnější rozměry (H x Š x V) 42mm x 36mm x 15mm..

7 Dvojitý spínací modul 2x1,5kW FIB-FGS-221 Popis produktu: Rádiem řízené Fibaro On / Off dvojitý spínací modul je určen pro montáž do standardních spínacích skříňí, nebo kdekoliv jinde, kde je potřeba ovládat dva elektrické nezávislé přístroje o příkonu max. 1,5 kw. Fibaro On / Off dvojitým spínacím modulem lze zapnout nebo vypnout připojené zařízení, a to buď prostřednictvím rádiových vln nebo spínačem na zdi připojeným přímo k němu Popis předností produktu: Ovládání pomocí jiných zařízení nebo jakýmkoliv Fibaro Z- Wave prvkem, Mikroprecesorové řízení, Náš spínací modul je nejmenší zařízení svého druhu na světě! Technic ká data: Napájení 110V - 230V +/-10% 50/60Hz, Max. proud AC na výstupu: 8A / 230V 50/60Hz, Max. proud DC na výstupu: 8A / 30V, Max. kombinovaný výkon výstupu ( pouze odporová zátěž) - 2 x 1,5 kw ( v případě jiné zátěže než je odporová je nutné připojit nižší příkon z důvodu ochrany modulu) Odpovídá UE normám:en55022 ( rušení rádiovými vlnami), EN ( bezpečnost použití ), Ochrana proti přehřátí. Bezpečnostní vypnutí při 105 o C, Provozní teplota: 10 o C - 40 o C, Montuje se do standardní instalační krabice o průměru 50mm, Protokol: Z-Wave, Rádiová frekvence 868,4 MHz EU; 908,4 MHz US; 921,4 MHz ANZ; 869,2 MHz RU, Dosah: ca. 50m venku / ca 30 m uvnitř (v závislosti na konstrukci budovy) Vnější rozměry (H x Š x V) 42mm x 36mm x 15mm.

8 Modul pro řízení FIB-FGRGBWM-441 LED, RGBW Popis produktu: Univerzální Z-Wave kompatibilní s RGB / RGBW regulátor. Fibaro RGBW Regulátor může ovládat LED pásky, RGB / RGBW LED 12V - 24V elektrické světelné zdroje. Navíc přístroj podporuje až čtyři 0V - 10V senzory, jako např. teplotní čidla, čidla vlhkosti, větrné senzory, čidla kvality vzduchu, senzory okolního osvětlení atd. Všechny vstupy IN a výstupy OUT mohou být uživatelsky nastaveny pro ovládání LED nebo čtení signálu 0V-10V. Může být použit jako stmívač pro halogenové žárovky. Přednosti produktu: Okamžité a celkové měření spotřeby. Ovládání pomocí jiných zařízení nebo jakéhokoliv řízený mikroprocesorem, Nejmodernější zařízení svého typu na světě. Fibaro Z-Wave regulátoru, Technická Data: Napájení : 12V DC / 24V DC, Jmenovitý výstupní příkon: kombinovaný 12A (součet na všech výstupech), Maximální zatížení (např. halogenové žárovky) při 12V - 144W kombinované, při 24V - 288W kombinované. S potřeba: < 0,3W, Rádiová frekvence: 868,4 MHz EU; 908,4 MHz US; 921,4 MHz ANZ; 869,2 MHz RU, Dosah: ca. 50m venku / ca 30 m uvnitř (v závislosti na konstrukci budovy) Vnější rozměry (H x Š x V) 42mm x 36mm x 15mm.

9 Spínaná zásuvka FIB-FGWPE-101 s měřením, 2,5 kw Popis produktu: Fibaro zásuvka s funkcí měření elektrické energie je inteligentní plug & play zařízení. Je velmi kompaktní, dálkově ovládaná. Tato vysoce funkční zásuvka může být použita všude tam, kde je potřeba ovládat elektrická zařízení o maximálním příkonu 2,5 kw. Zároveň umožňuje sledování spotřeby energie pohodlně a bezúdržbovým způsobem. Crystal LED kroužek informuje o aktuálním zatížení připojeného zařízení tak, že vizuálně změní barvu. Přednosti produktu: Okamžité a celkové měření spotřeby, Vizuální signalizace spotřeby pomocí LED v kroužku, který postupně mění barvy Ovládání pomocí jiných zařízení nebo jakéhokoliv Fibaro Z-Wave prvku, Řízený mikroprocesorem, Nejmodernější zařízení svého typu na světě.

10 Spínaná zásuvka FIB-FGWPE-101 s měřením, 2,5 kw Technická data: Napájení V AC ±10% 50/60Hz, Jmenovité výstupní hodnoty proudu a napětí: 11A/230V AC 50/60Hz - trvale, Spotřeba: do 0,8W, Výstupní příkon odporové zátěže: 2,5 kw trvale, V souladu s normami EU: EN EN (bezpečnost Maximální teplota: 105 C, Provozní teplota: 0-40 C, provozu ) Pro použití se zásuvkami Compatibilní se všemi zásuvkami EU: - CEE 7/16 - max proud. 2,5A; - CEE 7/17 - max proud 16A; a typ zásuvky E/F Protokol : Z-Wave, Frekvence : 868,4 MHz EU, Dosah: ca. 50m venku / ca 30 m uvnitř (v závislosti na konstrukci budovy), Rozměry (Průměr x hloubka): 43 x 65 mm

11 Detektor zaplavení FIB-FGFS-101 Popis produktu: Fibaro záplavový sensor je univerzální, Z- Wave kompatibilní, záplavové a teplotní čidlo. Zařízení může pracovat na baterie nebo DC napájení (12 nebo 24 VDC). Záplavový Alarm pošle inpuls do Z- Wave síťového zařízení nebo dodatečně do jakéhokoli alarmu řídicí jednotky systému pomocí rozpínacího kontaktu. Přístroj má vestavěné teplotní čidlo pro sledování teploty, např. podlahy. Fibaro záplavové č idlo je určeno k umístění na podlahu nebo na zeď. Se Záplavovou sondou se propojí vodičem. Přístroj má vestavěnou LED a zvukový alarm. Záplavové čidlo je vybaveno naklápěcím senzorem a senzorem pohybu. Např. pokud je snímač přemístěn z původního umístění nebo z dosahu Z-Wave sítě. Fibaro Záplavový Sensor je vodě odolný, plave na vodě a stále vysílá výstražný signál v případě většího zaplavení. Přednosti produktu: Unikátní plovoucí konstrukce Detekuje záplavy nebo požár Napájen pomocí baterie nebo DC 12/24 V Komunikuje s Z- Wave sítí nebo poplašným systémem Funkce bezdrátové aktualizace softwaru.

12 Detektor zaplavení FIB-FGFS-101 Technická data: Napájení : VDC Typ baterie: CR123A Spotřeba (při provozu DC): 0,4W Maximální proudové zatížení kontaktů (ALARM NC, TAMP NC): 25mA Maximální napětí na kontaktech: 40V (AC/ DC) V souladu s normami EU: EMC 2004/108/EC, R&TTE 199/5/WE Protokol : Z-Wave Rádiová frekvence: 868,4 MHz EU; 908,4 MHz US; 921,4 MHz ANZ; 869,2 MHz RU; Dosah: ca. 50m venku / ca 30 m uvnitř (v závislosti na konstrukci budovy) Provozní teplota: 0 C - 40 C Rozsah měřené teploty: -20 C C o o Tolerance měřené teploty: 0,5 C (v rozsahu 0 C- 40 C ) Rozměry (průměr x hloubka) : 72 mm x 28 mm o o o o o

13 Univerzální binární FIB-FGBS-001 senzor Popis produktu: Univerzální binární senzor je bezdrátový modul, který umožňuje jakémukoliv snímači s binárním výstupem komunikaci s bezdrátovou sítí Z-WAVE a FIBARO systémem. Navíc modul umožňuje bezdrátovou komunikaci mezi systémem a DS18B20 teplotnícm čidlem. Zařízení může obsluhovat až dva binární senzory a až čtyři DS18By20 snímače teploty. Snímač byl navržen pro instalaci na kryt senzoru nebo jiného zařízení. Univerzální binární senzor může být použit vždy, když je třeba bezdrátový sběr dat ze senzorů. Při umístění senzoru do krytu lze tento senzor také použit v oblastech s vysokou vlhkostí a vysokou teplotou. Hlavní funkcí snímače je integrace bezdrátového systému FIBARO se stávajícím drátovým systémem, bezdrátovými alarmy a systémy měření. Jako součást zabezpečovacího systému je zařízení transparentní pro jednotlivé linky. Přednosti produktu: Ovládání pomocí zařízení systému FIBARO nebo jakéhokoliv Z-Wave regulátoru Mikroporcesorové řízení Kompatibilní a linkami alarmu (až dva detektory připojené k alarmu) Kompatibilní s binárními senzory (lze připojit až dva binární výstupy) Kompatibilní s teplotními čidly DS18B20 (lze připojit čtyři DS18B20 teplotní čidla)

14 Univerzální FIB-FGBS-001 binární senzor Technická data: Napájecí napětí: 9-30V DC ±10% Vstup: 2 bezpotencionální vstupy, 1 digitální vstup 1-bezdrátový vstup Výstup: 2 bezpotenconální výstupy Maximální proudové zatížení výstupů: 150 ma Maximální napětí na výstupech: 36V DC / 24V AC ±5% Provozní teplota: 0-40 C Počet možných připojených teplotních senzorů: 4 Rozsah měření: -55 C C Protokol : Z-Wave Rádiová frekvence: 868,4 MHz EU; 908,4 MHz US; 921,4 MHz ANZ; 869,2 MHz RU, Dosah: ca. 50m venku / ca 30 m uvnitř (v závislosti na konstrukci budovy) Vnější rozměry (H x Š x V) : 14.5 x 27.3 x 12 mm

15 Bateriový senzor FIB-FGK-101 na dveře/okna Barevná provedení: FGK-101 FGK-102 FGK-103 FGK-104 FGK-105 FGK-106 FGK-107 Popis produktu: Fibaro Dveřní / okenní Z-Wave senzor je napájen baterií a detekuje otevření oken, dveří, garážových vrat, rolet atd. díky oddálení jeho dvou částí od sebe. Pokaždé, když se oba prvky senzoru od sebe vzdálí, vyšle signál do Z-Wave sítě do hlavního regulátoru. Toto může být použito ve scénách, ale také v poplašných a monitorovacích systémech. Kromě toho může být tento senzor připojen k jednomu teplotnímu čidlu DS18B20. Přednosti produktu: Kompatibilní se systémovými zařízeními Fibaro nebo jakýmkoliv Z-Wave regulátorem, Rádiový signál je zaslán pokaždé, když se obě části senzoru od sebe vzdálí při otevření okna nebo dveří, Jednoduchá montáž na dveře, okna, brány, rolety, Kompatibilní s teplotním senzorem DS18B20, Může být připojen ke spínači, přes vstup IN.

16 Bateriový senzor FIB-FGK-101 na dveře/okna Technická data: Napájen baterií ER14250, vstup - jeden IN Počet možných připojených čidel - 1 provozní teplota o C Rádiová frekvence - 868,4 MHz EU; 908,4 MHz US; 921,4 MHz AU/NZ; 869,2 MHz RU, Dosah: ca. 50m venku / ca 30 m uvnitř (v závislosti na konstrukci budovy), Vnější rozměry (H x Š x V) : 76 x 17 x 19 mm

Elektrotechnická schéma zapojení prvků FIBARO

Elektrotechnická schéma zapojení prvků FIBARO Elektrotechnická schéma zapojení prvků FIBARO Obsah POPIS SVORKOVÉHO PŘIPOJENÍ MODULŮ 1 FGS211 reléový spínací modul 1x3kW 1 FGS221 reléový spínací modul 2x1,5kW 2 FGS221 reléový spínací modul 2x1,5kW

Více

Sistemi di comando. Příslušenství

Sistemi di comando. Příslušenství strana 150 Vysílače a přijímače strana 153 Řídící systémy - jednoduché spínače strana 155 Řídící systémy - elektronické spínače strana 156 Řídící systémy - spínače pro speciální aplikace - Miniservice

Více

Niky S 1-1.5-2-3 kva Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka

Niky S 1-1.5-2-3 kva Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka Niky S 1-1.5-2-3 kva Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka Part. LE05261AC-11/13-01 GF Niky S 1-1.5-2-3 kva CZ CZ 3 2 Niky S 1-1.5-2-3 kva OBSAH 1 Úvod 4 2 Podmínky použití 4 3 Instalace 5 4 Ovládání

Více

Studentská tvůrčí a odborná činnost STOČ 2015

Studentská tvůrčí a odborná činnost STOČ 2015 Studentská tvůrčí a odborná činnost STOČ 2015 PROGRAMOVATELNÝ PRVEK SYSTÉMU INTELIGENTNÍ DOMÁCNOSTI Lukáš SMOLKA Vysoká škola báňská Technická univerzita Ostrava 17. listopadu 15/2172 708 33 Ostrava-Poruba

Více

Regulátor topných okruhů

Regulátor topných okruhů 2 706 Synco 900 Regulátor topných okruhů RRV918 Bezdrátově řízený regulátor až osmi topných okruhů Rádiová komunikace, protokol KNX standard (868 MHz, obousměrně) Možnost připojení až osmi 2-bodových pohonů

Více

Xcomfort MODERNÍ ELEKTROINSTALACE

Xcomfort MODERNÍ ELEKTROINSTALACE www.xcomfort.com Radiofrekvenční systém Xcomfort Vydělejte více peněz za méně času... Xcomfort MODERNÍ ELEKTROINSTALACE comfort Systém moderní elektroinstalace budov pro novostavby a rekonstrukce. Pomůcka

Více

UNIVERSÁLNÍ VYSÍLAČ MAGNETICKÉHO KONTAKTU

UNIVERSÁLNÍ VYSÍLAČ MAGNETICKÉHO KONTAKTU UNIVERSÁLNÍ VYSÍLAČ MAGNETICKÉHO KONTAKTU VŠEOBECNÝ POPIS Jedná se o víceúčelový vysílač se supervisí, který je možno připojit k magnetickým kontaktům (ochrana dveří nebo oken), nebo k jiným senzorům.

Více

ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY WEBMASTER ONE

ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY WEBMASTER ONE ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY WEBMASTER ONE ŘÍDÍCÍ JEDNOTKY PRO CHLADÍCÍ VĚŽE A KOTLE Jedna jednoduchá a flexibilní jednotka pro VŠECHNY Vaše aplikace úpravy vod. WebmasterONE od Walchemu v sobě integruje pokročilý

Více

Digitální videorekordér řady Divar MR

Digitální videorekordér řady Divar MR CCTV Digitální videorekordér řady Divar MR Digitální videorekordér řady Divar MR Cenově výhodné, bezpečné vestavěné provedení Účinná komprese souborů MPEG-4 Zobrazení a nahrávání obrazu v rozlišení CIF,

Více

Série OS Měřící zařízení

Série OS Měřící zařízení Série OS Měřící zařízení MAX PRESS: 16 BAR MAX PRESS: 16 BAR MAX PRESS: 16 BAR 2 Měřící zařízení pro stlačený vzduch Měřící zařízení pro stlačený vzduch Stlačený vzduch je jednou z nejpoužívanějších, ale

Více

Návod k Z-Wave detektoru a snímači AEOTEC MultiSensor

Návod k Z-Wave detektoru a snímači AEOTEC MultiSensor Návod k Z-Wave detektoru a snímači AEOTEC MultiSensor PARAMETRY: PIR detektor pohybu, snímač vlhkosti, teploty a jasu Napájení 4x AAA baterie, nebo 5V přes mini USB z externího zdroje (není součástí dodávky)

Více

A1400 AIR RD. Automatický pohon pro posuvné dveře únikových cest

A1400 AIR RD. Automatický pohon pro posuvné dveře únikových cest A0 AIR RD Automatický pohon pro posuvné dveře únikových cest A0 air RD Správné řešení pro všechny vaše potřeby Řešení s krytem o výšce 100 mm 100 81.5 48.5 20.5 28 ±6 13.5 min 20 100 30.5 ±10 55 ±7.5 9

Více

Výběr produktů einstein vhodných pro Vaši školu

Výběr produktů einstein vhodných pro Vaši školu Výběr produktů einstein vhodných pro Vaši školu Je Vaše škola vybavená tablety? NE ANO ipady ipad + einstein TM LabMate TM + MiLAB TM einstein TM Tablet+ tablety s OS Windows 8 nebo 8.1 tablet + einstein

Více

www.ever.eu KOMUNIKACE Komunikaèní rozhraní RS 232 Sí ová karta pro SNMP/HTTP (volitelnì)

www.ever.eu KOMUNIKACE Komunikaèní rozhraní RS 232 Sí ová karta pro SNMP/HTTP (volitelnì) K A R T A V Ý R O B K U POWERLINE 3-1 Nejnovìjší série technologicky vyspìlých napájecích zdrojù tøídy On-Line (VFI), urèených ke spolupráci se zaøízeními napájenými z tøífázové elektrické sítì ~230 V:

Více

Uživatelský manuál. PIR čidlo s kamerou. OXE PirCam

Uživatelský manuál. PIR čidlo s kamerou. OXE PirCam Uživatelský manuál PIR čidlo s kamerou OXE PirCam Děkujeme Vám za zakoupení našeho produktu. Pro správné užívání a funkčnost čtěte prosím následující manuál. Vítejte! Děkujeme, že jste si vybrali OXE PirCam.

Více

TA-SCOPE. Vyvažovací přístroje ENGINEERING ADVANTAGE

TA-SCOPE. Vyvažovací přístroje ENGINEERING ADVANTAGE Vyvažovací přístroje TA-SCOPE Vyvažovací přístroje Udržování tlaku & Kvalita vody Vyvažování & Regulace Termostatická regulace ENGINEERING ADVANTAGE TA-SCOPE je odolný a účinný vyvažovací přístroj určený

Více

Internetová kamera ICA-300. Uživatelský návod

Internetová kamera ICA-300. Uživatelský návod Internetová kamera ICA-300 Uživatelský návod Obsah 1. Úvod...3 1.1 Obsah balení 3 1.2 Systémové požadavky 3 1.3 Vlastnosti zařízení 3 1.4 Specifikace 4 2. Fyzická instalace...5 2.1 Popis hardwaru 5 2.2

Více

VUMS-POWERPRAG s.r.o.

VUMS-POWERPRAG s.r.o. VUMS-POWERPRAG s.r.o. Lužná 2, 160 00 Praha 6 TEL/FAX: 235 366 129 * E-Mail: powerprg@volny.cz Napájecí zdroje a nabíječky řady DNR na DIN lištu Výstupní výkony v řadě 5W, 10W, 18W,,,,, a 9 Jednofázové

Více

HLÁSIČ ÚNIKU PLYNU S/200-P

HLÁSIČ ÚNIKU PLYNU S/200-P DOMÁCNOST HLÁSIČ ÚNIKU PLYNU S/200-P HLÁSIČ ÚNIKU PLYNU S/200-P detekuje výbušný metan, butan a propan. Přídavné spínací výstupy poskytují další možnosti pro zvýšení bezpečnosti. butan (zkapalněný plyn):

Více

SPECIFIKACE DODÁVKY EPS A SERVISU EPS

SPECIFIKACE DODÁVKY EPS A SERVISU EPS Příloha č. 2 Smlouvy o zhotovení a servisu systému EPS v objektu KS ČSÚ Ostrava SPECIFIKACE DODÁVKY EPS A SERVISU EPS Dodávka EPS Popis a rozsah systému EPS: Předmětem plnění je zřízení nového systému

Více

ecolink520 526: Modul odloučených I/O

ecolink520 526: Modul odloučených I/O SAUTER EYmodulo 5 PDS 94.075 cz Katalogový list EYEM520...526 ecolink520 526: Modul odloučených I/O Vaše výhoda pro dosažení vyšší energetické účinnosti Optimální přizpůsobení aplikací díky modulární technologii.

Více

Wisensys Platforma bezvodičového měření. Bezdrátový přenos. automatizace a měření

Wisensys Platforma bezvodičového měření. Bezdrátový přenos. automatizace a měření Bezdrátový přenos automatizace a měření Wisensys Platforma bezvodičového měření Vydání z března 2015 Przedsiębiorstwo Automatyzacji i Pomiarów Introl Sp. z o.o. 40-519, Katovice, ul. Kościuszki 112 tel.:

Více

Automatické jištění kotelny AJK 5

Automatické jištění kotelny AJK 5 Automatické jištění kotelny AJK 5 - Instalační příručka - verze 5.5 adresa: ADDAT s.r.o. Májová 1126 463 11 Liberec 30 telefon: fax: http: e-mail: 485 102 271 485 114 761 www.addat.cz addat@addat.cz Obsah:

Více

Bezdrátový zabezpečovací systém Easy Intelliguard

Bezdrátový zabezpečovací systém Easy Intelliguard Bezdrátový zabezpečovací systém Easy Intelliguard 2 Děkujeme Vám, že jste si vybrali bezdrátový zabezpečovací systém Easy Intelliquard. Tento zabezpečovací systém je určen pro hlídání objektů proti narušení

Více

Teploměr / vlhkoměr. www.testo.cz. testo 635 technologie pro měření vlhkosti. Připojení 2 sond na kabelu a 3 rádiových sond pro teplotu a vlhkost

Teploměr / vlhkoměr. www.testo.cz. testo 635 technologie pro měření vlhkosti. Připojení 2 sond na kabelu a 3 rádiových sond pro teplotu a vlhkost Teploměr / vlhkoměr testo 635 technologie pro měření vlhkosti C Připojení 2 sond na kabelu a 3 rádiových sond pro teplotu a vlhkost Měření teploty, vlhkosti vzduchu, vlhkosti materiálů, tlakového rosného

Více

Nice HSDID11. Bezdrátový magnetický detektor (detektor otevření dveří a oken)

Nice HSDID11. Bezdrátový magnetický detektor (detektor otevření dveří a oken) Stručný manuál ohledně podrobnějších informací odkazujeme na instruktážní manuál k řídicí jednotce Nice Bezdrátový magnetický detektor (detektor otevření dveří a oken) Optimálního výkonu lze dosáhnout

Více

ESIII-2.3.4 Další komponenty v moderní elektroinstalaci

ESIII-2.3.4 Další komponenty v moderní elektroinstalaci Projekt: OORNÝ VÝVIK VE 3. TISÍILETÍ Téma: ESIII-2.3.4 alší komponenty v moderní elektroinstalaci Obor: Elektrikář - silnoproud Ročník: 3. Zpracoval(a): Josef ulínek Střední průmyslová škola Uherský rod,

Více

TA-SCOPE. Vyvažovací přístroje

TA-SCOPE. Vyvažovací přístroje TA-SCOPE Vyvažovací přístroje IMI TA / Měřící nástroje / TA-SCOPE TA-SCOPE TA-SCOPE je odolný a účinný vyvažovací přístroj určený k měření a zaznamenávání tlakové diference, průtoku, teploty a výkonu hydronických

Více

Stručný manuál ohledně podrobnějších informací odkazujeme na instruktážní manuál k řídicí jednotce

Stručný manuál ohledně podrobnějších informací odkazujeme na instruktážní manuál k řídicí jednotce Stručný manuál ohledně podrobnějších informací odkazujeme na instruktážní manuál k řídicí jednotce Nice HSDIM Bezdrátový detektor pohybu se clonou (detektor s čočkou a svislou clonou) Optimálního výkonu

Více

Kompaktní procesní stanice

Kompaktní procesní stanice MXPLC Kompaktní procesní stanice Shrnutí MXPLC je kompaktní procesní stanice s integrovaným I/O modulem se skladbou I/O optimalizovanou pro aplikace VVK a domovní techniky. Stanice může být po sběrnici

Více

Porovnání korelátorů dodávaných firmou Halma Water Management

Porovnání korelátorů dodávaných firmou Halma Water Management Katalog výrobků Porovnání korelátorů dodávaných firmou Halma Water Management MicroCorr Digital DX Digitální radiový přenos Digitální senzor MicroCALL+ DigiCALL MicroCorr 7 SoundSens "i" Analogový senzor

Více

Návod k obsluze. Bezdrátová infra závora, dva paprsky, dosah 10m, pro zabezpečovací systém secufi

Návod k obsluze. Bezdrátová infra závora, dva paprsky, dosah 10m, pro zabezpečovací systém secufi Návod k obsluze Bezdrátová infra závora, dva paprsky, dosah 10m, pro zabezpečovací systém secufi Vnitřní i venkovní více paprskový aktivní infračervený detektor je moderní výrobek splňující nejpřísnější

Více

Délka závitu. 27 (40) mm. 27 (44) mm. 27 (40) mm. 34 (50) mm. 34 (49) mm. 39 (60) mm. 39 (54) mm

Délka závitu. 27 (40) mm. 27 (44) mm. 27 (40) mm. 34 (50) mm. 34 (49) mm. 39 (60) mm. 39 (54) mm Válcový indukční snímač s velkým dosahem E2A Velké vzdálenosti pro vyšší ochranu a výkon čidla indukční čidla s trojnásobným dosahem, pro zapuštěnou montáž, navrženo a testováno pro dosažení dlouhé životnosti..

Více

SolarMax řady S. Snadná maximalizace výtěžnosti solárních zařízení.

SolarMax řady S. Snadná maximalizace výtěžnosti solárních zařízení. SolarMax řady S Snadná maximalizace výtěžnosti solárních zařízení. Přesvědčivé řešení. Již více než 20 let vyvíjíme a vyrábíme beztransformátorové měniče. Toto know-how využili naši inženýři, když šili

Více

Nová generace domácí dorozumívací techniky Czechphone promění jakýkoliv dům v inteligentní a hlavně bezpečné obydlí.

Nová generace domácí dorozumívací techniky Czechphone promění jakýkoliv dům v inteligentní a hlavně bezpečné obydlí. Již více než 0 let s Vámi Nová generace domácí dorozumívací techniky Czechphone promění jakýkoliv dům v inteligentní a hlavně bezpečné obydlí. Systém MELODY pomáhá zajis t komunikaci a kontrolovaný vstup

Více

Návod k instalaci a seřízení SNÍMAČ ROSNÉHO BODU A TEPLOTY MODEL EE35

Návod k instalaci a seřízení SNÍMAČ ROSNÉHO BODU A TEPLOTY MODEL EE35 Návod k instalaci a seřízení SNÍMAČ ROSNÉHO BODU A TEPLOTY MODEL EE35 Návod na montáž a obsluhu EE35 Obsah: 1 Úvod...3 1.1 Základní bezpečnostní informace...3 1.2 Bezpečnostní informace pro alarmový modul

Více

GSM Komunikace ČSN EN ISO 9001: 2001

GSM Komunikace ČSN EN ISO 9001: 2001 NÁVOD K OBSLUZE A INSTALACI v GSM Komunikace ČSN EN ISO 9001: 2001 NÁVOD K OBSLUZE KOTLE OBSAH : 1. Popis zařízení str.2 1.1 Využití GSM hlásiče str.2 1.2 Připojení a funkce hlásiče poruch... str.2 1.3

Více

HONEYWELL. DL421 DirectLine čidlo pro Durafet II ph elektrody

HONEYWELL. DL421 DirectLine čidlo pro Durafet II ph elektrody DL421 DirectLine čidlo pro Durafet II ph elektrody HONEYWELL Přehled DirectLine DL421 pro Durafet II ph elektrody je nový přístroj v řadě čidel fy Honeywell nové generace pro analytické měření. Unikátní

Více

Včasné přivolání pomoci může zachránit život či majetek. Na naše přístroje je spolehnutí. tahové signální tlačítko

Včasné přivolání pomoci může zachránit život či majetek. Na naše přístroje je spolehnutí. tahové signální tlačítko Signalizační systém Včasné přivolání pomoci může zachránit život či majetek. Na naše přístroje je spolehnutí. sada pro signalizaci úniku vody bzučák Dostupné v designech: Element Time tahové signální tlačítko

Více

Multi Sentry TT, MST 10-20 kva

Multi Sentry TT, MST 10-20 kva Multi Sentry TT, MST 10-20 kva Topologie VFI (Voltage and frequency Independent) Výkonová řada: 10, 15 a 20 kva (3/3f) Rozsah výkonů od 10 kva až do 120 kva. Malá instalační plocha Vysoká účinnost až do

Více

dokument C01 Programovatelná řídicí stanice TRONIC 2032 CX Uživatelská příručka SYSTÉM TRONIC 2000 TRONIC CONTROL 2008

dokument C01 Programovatelná řídicí stanice TRONIC 2032 CX Uživatelská příručka SYSTÉM TRONIC 2000 TRONIC CONTROL 2008 dokument C01 Programovatelná řídicí stanice TRONIC 2032 CX Uživatelská příručka SYSTÉM TRONIC 2000 TRONIC CONTROL 2008 Ing. Josef Helvich verze: 1.0, duben 2008 Historie revizí Předchozí dokumenty Projekční

Více

DIGITÁLNÍ MULTIMETR DUCA- LCD96

DIGITÁLNÍ MULTIMETR DUCA- LCD96 ELEKTROKOMPONENTY AZ spol. s r.o. Za Nádražím 2547 Tel.: +420 381 001 691 (Mob.: +420 774 425 961) provozovna Pražská 313 E-mail: Info@elektrokomponenty.cz 397 01 Písek Web: www.elektrokomponenty.cz DIGITÁLNÍ

Více

BATERIOVĚ NAPÁJENÝ BEZDRÁTOVÝ ZÓNOVÝ A PGM EXPANDER INSTALAČNÍ MANUÁL EW1B

BATERIOVĚ NAPÁJENÝ BEZDRÁTOVÝ ZÓNOVÝ A PGM EXPANDER INSTALAČNÍ MANUÁL EW1B BATERIOVĚ NAPÁJENÝ BEZDRÁTOVÝ ZÓNOVÝ A PGM EXPANDER INSTALAČNÍ MANUÁL EW1B Instalační manuál v1.1 Kompatibilita: ESIM264 všechny verze + EWT1 všechny verze. ESIM364 všechny verze. EPIR všechny verze +

Více

OCHRÁNCE VAŠEHO DOMOVA

OCHRÁNCE VAŠEHO DOMOVA Bezdrátový zabezpečovací systém OCHRÁNCE VAŠEHO DOMOVA i ALEXOR - OCHRÁNCE DOMOVA A BEZPEČÍ Bezdrátový zabezpečovací systém ALEXOR je varovné zařízení, které majiteli objektu podá okamžitou informaci v

Více

AREM 63 MREM 63. Čtecí moduly APS mini / APS mini Plus. Uživatelská příručka

AREM 63 MREM 63. Čtecí moduly APS mini / APS mini Plus. Uživatelská příručka AREM 63 MREM 63 Čtecí moduly APS mini / APS mini Plus Uživatelská příručka 2004 2012, TECHFASS s.r.o., Věštínská 1611/19, 153 00 Praha 5, www.techfass.cz, techfass@techfass.cz (vydáno dne: 2012/04/25,

Více

LAN ovladač s relé V2.0 LAN-MODULE

LAN ovladač s relé V2.0 LAN-MODULE Návod k obsluze LAN ovladač s relé V2.0 LAN-MODULE LAN ovladač je jednoduché, ale inovativní zařízení, které na trhu dlouho chybělo. Malá deska nabízí webserver, který slouží jako univerzální rozhraní

Více

Přehled výrobku THERMAL MANAGEMENT 1 / 5. CZ-DigiTraceHTC915CONT-DS-DOC2210 Rev1

Přehled výrobku THERMAL MANAGEMENT 1 / 5. CZ-DigiTraceHTC915CONT-DS-DOC2210 Rev1 DIGITRACE HTC-915-CONT Ovládací systém doprovodného otápění Přehled výrobku Systém DigiTrace HTC-915 je kompaktní, plně vybavený regulátor otápění na bázi mikroprocesoru pro regulaci teploty jednoho topného

Více

TELSYCO PBX DP - elektronický dveřní vrátník

TELSYCO PBX DP - elektronický dveřní vrátník TELSYCO PBX DP - elektronický dveřní vrátník Modulární systém s možností připojení k jakékoli pobočkové telefonní ústředně Připojení k libovolné analogové lince Voděodolná tlačítka se stupněm krytí IP66,

Více

Sinusový měnič UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

Sinusový měnič UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Sinusový měnič UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA DC-AC Power Inverter Základní vlastnosti: Zabudované pojistky 1,5 krát vyšší jmenovitý výkon po dobu 10 sec, 2 x vyšší po dobu 2 sec 120% - 150% jmenovitého výkonu po

Více

Systém automatizace domácnosti. Copyright notice

Systém automatizace domácnosti. Copyright notice Systém automatizace domácnosti Copyright notice Co je Synco living? Bezdrátový systém pro: Nezávislé řízení prostorové teploty v jednotlivých místnostech Řízení přípravy teplé vody Řízení centrální ventilační

Více

FIBARO. pro. developery

FIBARO. pro. developery FIBARO pro developery Představte si, že... Ráno vás probudí vaše oblíbená hudba, zatímco teplota místnosti se již přizpůsobila vašim požadavkům. Žaluzie pomalu vyjedou a příjemné sluneční světlo zaplní

Více

Nový přístroj testo 380 - určuje trend v oblasti měření jemných prachových částic.

Nový přístroj testo 380 - určuje trend v oblasti měření jemných prachových částic. Nový přístroj testo 380 - určuje trend v oblasti měření jemných prachových částic. testo 380: inovativní a komplexní řešení pro měření na spalovacích zařízeních pro pevná paliva, olej a plyn. testo 380

Více

TERMOSTATY, ČIDLA A PŘÍSLUŠENSTVÍ 8 2

TERMOSTATY, ČIDLA A PŘÍSLUŠENSTVÍ 8 2 OBSAH SQA...26 HYG 2...26 HYG 6...26 HYG 7...26 RR 672...27 RR 6763...27 F 2 N...27 HE-F...27 P 25...28 ZN 78, 75...28 D 3...28 D3R...28 D 4...29 DS PSA... 22 SENSO Pplus...22 OR...22 C 2/4...22 RAFO 6...22

Více

Měřící a řídicí systémy Miroslav KOCUR

Měřící a řídicí systémy Miroslav KOCUR Měřící a řídicí systémy Miroslav KOCUR Řídicí systém MCS MCS MCS - distribuovaný systém pro řízení a sběr dat v reálném čase Určení systému pro aplikace: rozvodny vysokého napětí systémy pro sledování

Více

Uživatelský Návod 2,4GHz Barevná Bezdrátová Kamera Se zabudovanou Li-baterii a Nočním viděním Model:840J/841J/842J

Uživatelský Návod 2,4GHz Barevná Bezdrátová Kamera Se zabudovanou Li-baterii a Nočním viděním Model:840J/841J/842J Uživatelský Návod Se zabudovanou Li-baterii a Nočním viděním Model:840J/841J/842J Před instalací a používáním tohoto přístroje si přečtěte tento návod velmi důkladně a pozorně. Návod si ponechejte pro

Více

Stylový společník, který nabízí pokročilou grafiku i zabezpečení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Stylový společník, který nabízí pokročilou grafiku i zabezpečení. Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/ VGN-SR49VN/H Váš mobilní partner Stylový společník, který nabízí pokročilou grafiku i zabezpečení Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaio.eu/ Oficiální webové stránky VAIO Europe http://www.vaiopro.eu/

Více

UDAQ-1216A UDAQ-1416A. multifunkèní modul pro rozhraní USB

UDAQ-1216A UDAQ-1416A. multifunkèní modul pro rozhraní USB UDAQ-1216A UDAQ-1416A multifunkèní modul pro rozhraní USB Záruèní a pozáruèní servis, technická podpora: adresa: TEDIA spol. s r. o., Zábìlská 12, 31211 Plzeò telefon: +420 377 478 168 fax: +420 377 478

Více

SONOMETER TM 1000 Kompaktní ultrazvukový měřič tepla

SONOMETER TM 1000 Kompaktní ultrazvukový měřič tepla SONOMETER TM 000 Kompaktní ultrazvukový měřič tepla Popis/Použití S certifikátem MID č.: DE-07-MI004-PTB02 SONOMETER TM 000, statický kompaktní ultrazvukový měřič tepla s plně elektronickým způsobem měření,

Více

Xcam2 pir 2.4 GHz Kamera s pohybovým detektorem a VCR Commander

Xcam2 pir 2.4 GHz Kamera s pohybovým detektorem a VCR Commander 1 Xcam2 pir 2.4 GHz Kamera s pohybovým detektorem a VCR Commander Obj. č.: 75 36 06 Obsah: Xcam 2 PIR... 2 1. Záruka... 2 Podmínky použití... 2 Bezpečnost... 2 Omezení záruky... 2 2. Audio / video přenos...

Více

PSBEN 5012D v.1.1/vi PSBS 13,8V/5A/40Ah/EN Tlumivý, lineární napájecí zdroj. Požadavky normy. Grade 1 Grade 2 Grade 3

PSBEN 5012D v.1.1/vi PSBS 13,8V/5A/40Ah/EN Tlumivý, lineární napájecí zdroj. Požadavky normy. Grade 1 Grade 2 Grade 3 BLACK POWER Napájecí zdroj série PSBEN KÓD: TYP: PSBEN 5012D v.1.1/vi PSBS 13,8V/5A/40Ah/EN Tlumivý, lineární napájecí zdroj CZ** Ten výrobek je vhodný pro systémy navržen shodně s normou PN-EN 50131-6

Více

ATICS-2-ISO ATICS-2-80A-ISO

ATICS-2-ISO ATICS-2-80A-ISO ATICS-2-80A-ISO Vlastnosti Kompaktní zařízení pro zajištění přepínání mezi přívody s provozní a funkční bezpečnostní dle EN 108 (SIL 2) Monitorování poďpětí a přepětí Nastavení zpoždění reakce a uvolnění

Více

AC Napětí/Proud Data Logger Uživatelský Manuál

AC Napětí/Proud Data Logger Uživatelský Manuál AC Napětí/Proud Data Logger Uživatelský Manuál Před použitím si přečtěte pečlivě tento uživatelský manuál, protože obsahuje důležité bezpečnostní informace Obsah Strana 1. Úvod...... 5 2. Vlastnosti...

Více

C 208. Dálkové ovládání GB060. Aplikační list. Dálkové ovládání regulátorů a přenos technologických informací telefonním terminálem GB060

C 208. Dálkové ovládání GB060. Aplikační list. Dálkové ovládání regulátorů a přenos technologických informací telefonním terminálem GB060 C 208 Dálkové ovládání GB060 Dálkové ovládání regulátorů a přenos technologických informací telefonním terminálem GB060 Aplikační list Profesionální řešení pro dálkové ovládání otopné soustavy mobilním

Více

Kamera v PIR detektoru HD028 Uživatelský návod

Kamera v PIR detektoru HD028 Uživatelský návod Kamera v PIR detektoru HD028 Uživatelský návod Strana 1 Bezpečnostní instrukce Před použitím produktu si prosím přečtěte tento návod. Toto zařízení je řízeno mikroprocesorem. V případě nestandardní funkce

Více

PlanoCentro compact passimo

PlanoCentro compact passimo česky Čidla přítomnosti pro stropní montáž Perfect Light Control Čidla přítomnosti pro stropní montáž Téměř neviditelná, ale vidí vše Zapuštěná montáž do podhledů i plných stropů Optimalizované uspořádání

Více

Servozesilovače. Digitální servozesilovače TGA, TGP

Servozesilovače. Digitální servozesilovače TGA, TGP Servozesilovače Digitální servozesilovače TGA, TGP Digitální servozesilovače TGA 300 Digitální servozesilovače TGA 300 jsou určené pro řízení synchronních rotačních a lineárních servomotorů. Servozesilovače

Více

Strana 1 (celkem 11) - 1 -

Strana 1 (celkem 11) - 1 - Strana 1 (celkem 11) - 1 - Středoškolská technika 2012 Setkání a prezentace prací středoškolských studentů na ČVUT Výroba a zapojení výukového panelu bezpečnostních technologií ZOUL Antonín - 1 - Strana

Více

AMILO Mini Ui 3520 Velmi malé a stylové. vybavení na cesty Počet stran: 5. Hlavní parametry

AMILO Mini Ui 3520 Velmi malé a stylové. vybavení na cesty Počet stran: 5. Hlavní parametry AMILO Mini Ui 3520 Velmi malé a stylové Vydání: Srpen 2008 Verze: 2 vybavení na cesty Počet stran: 5 Užijte si svůj mobilní životní styl s malým a lehkým notebookem kdykoli a kdekoli. Hlavní parametry

Více

Správná volba pro každého

Správná volba pro každého Nový nástěnný plynový kondenzační kotel Wolf FGB Správná volba pro každého NOVINKA ROKU 2016 kombinovaná zapalovací a ionizační elektroda průhledítko pro kontrolu plamene vestavěný odvzdušňovací ventil

Více

EWS3 BEZDRÁTOVÁ VNITŘNÍ SIRÉNA

EWS3 BEZDRÁTOVÁ VNITŘNÍ SIRÉNA EWS3 BEZDRÁTOVÁ VNITŘNÍ SIRÉNA Uživatelský a instalační manuál v1.0 Kompatibilita: ESIM364 v02.06.09 a vyšší. EPIR2 v01.01.12 a vyšší + EPIR3 všechny verze. ESIM264 v7.14.07 a vyšší. Základní vlastnosti:

Více

Bezpečnostní optické závory Nášlapné rohože Kontaktní nárazníky

Bezpečnostní optické závory Nášlapné rohože Kontaktní nárazníky BG -PRÜFZERT BG -PRÜFZERT BG -PRÜFZERT Bezpečnostní optické závory Nášlapné rohože Kontaktní nárazníky Obsah Použití světelných závor ke kontrole nebezpečného prostoru... 2 Aplikace doprava palety do nebezpečného

Více

FOERSTER. MAGNATEST D Zkušební systém 3.623. Vlastnosti

FOERSTER. MAGNATEST D Zkušební systém 3.623. Vlastnosti FOERSTER MAGNATEST D Zkušební systém 3.623 Obr. 1: MAGNATEST D 3.623 FOERSTER MAGNATEST D 3.623 je zkušební systém pro nedestruktivní kontrolu rùzných magnetických a/nebo elektrických vlastností kovových

Více

STARTER KIT hit.acs Instalační manuál

STARTER KIT hit.acs Instalační manuál STARTER KIT hit.acs Instalační manuál Čtečka pro řízení přístupu Obsah balení Před montáží si překontrolujte obsah balení, které by mělo sestávat z následujících dílů: 1x 1x 1x 1x 2x 1x 5x 1x 1x Pravidla

Více

BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Prosíme o důkladné přečteni manuálu instrukce obsluhy.

BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Prosíme o důkladné přečteni manuálu instrukce obsluhy. Čeština BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Prosíme o důkladné přečteni manuálu instrukce obsluhy. Nikdy neotvírejte kryt sami! Veškeré opravy by měl provádět pouze vyškolený pracovník firmy Ferguson. Udržujte zařízení

Více

Elektromotorické pohony pro zdvihové ventily

Elektromotorické pohony pro zdvihové ventily s ACVATIX Elektromotorické pohony pro zdvihové ventily SAT.. Elektromotorické pohony se zdvihem 5.5 mm a ovládací silou 300 N SAT31.. Napájecí napětí AC 230 V, 3-polohový řídicí signál Napájecí napětí

Více

Obslužný software. vizualizaci zařízení

Obslužný software. vizualizaci zařízení 5 645 Obslužný software pro vizualizaci zařízení ACS715 Obslužný, alarmový a software pro zpracování úloh v systému s centrálami OCI600, OCI611, OZW10 a OZW111 Servisní software pro regulátory s komunikací

Více

EW2 BEZDRÁTOVÝ ROZŠIŘUJÍCÍ MODUL ZÓNOVÝ A PGM EXPANDER revize textu 12/2015

EW2 BEZDRÁTOVÝ ROZŠIŘUJÍCÍ MODUL ZÓNOVÝ A PGM EXPANDER revize textu 12/2015 EW2 BEZDRÁTOVÝ ROZŠIŘUJÍCÍ MODUL ZÓNOVÝ A PGM EXPANDER revize textu 12/2015 Uživatelský manuál v1.0 Kompatibilita: ESIM364 v02.08.00 a vyšší. EPIR3 v1.2.0 a vyšší. Základní vlastnosti: 4 zónové vstupy

Více

TECHNICKÁ ZPRÁVA A.3.4. PROJEKT EPS A EZS. Seznam dokumentace Technická zpráva 01 Situace 02 Specifikace 03

TECHNICKÁ ZPRÁVA A.3.4. PROJEKT EPS A EZS. Seznam dokumentace Technická zpráva 01 Situace 02 Specifikace 03 Seznam dokumentace Technická zpráva 01 Situace 02 Specifikace 03 TECHNICKÁ ZPRÁVA REKONSTRUKCE STŘELNICE V AREÁLU MĚSTSKÉHO STADIONU VE VÍTKOVICÍCH A.3.4. PROJEKT EPS A EZS Vypracoval: Ing. Pavel Vank

Více

Když se snoubí design s funkčností elektroinstalace, získají Vaši zákazníci vysoký komfort a úspory energií.

Když se snoubí design s funkčností elektroinstalace, získají Vaši zákazníci vysoký komfort a úspory energií. Když se snoubí design s funkčností elektroinstalace, získají Vaši zákazníci vysoký komfort a úspory energií. ruční vysílač Element Neo Time Time 150 Ego-n ABB Katalog 2010 Domovní elektroinstalační materiál

Více

NÁVOD NA POUŽÍVÁNÍ WS

NÁVOD NA POUŽÍVÁNÍ WS NÁVOD NA POUŽÍVÁNÍ WS 1715 Funkce: - Čas ovládaný rádiem s možností manuálního nastavení. - Předpověď počasí jasno - polojasno/oblačno - deštivo - přívalový déšť. - Přijímací frekvence 433MHz RF. - Až

Více

Důležité upozornění. 2 Hlasový modul Instalační manuál

Důležité upozornění. 2 Hlasový modul Instalační manuál Důležité upozornění Tento manuál obsahuje chráněné informace náležící společnosti Rokonet Electronic Ltd. Uvedené informace slouží jako pomoc při instalaci a užívání systému oprávněnými osobami. Žádná

Více

Pohony vrat. pohony stropní, boční a s teleskopickými rameny

Pohony vrat. pohony stropní, boční a s teleskopickými rameny Pohony vrat pohony stropní, boční a s teleskopickými rameny 7. pohony vrat 7.1 stropní pohony 7.2 boční pohony 7.3 pohony s teleskopickými rameny Pohony vrat, stropní pohony Spin SN6011 Sada elektromechanického

Více

SMD 3528 SMD 2835 SMD 5050 SMD 5730 SMD 335 Monochromatický RGB RGB+W WW+W DIGITAL. Ceny 12/ 2014. cesta k úsporám

SMD 3528 SMD 2835 SMD 5050 SMD 5730 SMD 335 Monochromatický RGB RGB+W WW+W DIGITAL. Ceny 12/ 2014. cesta k úsporám 00 70 Monochromatický RGB RGB+W WW+W DIGITAL Ceny 1/ 01 cesta k úsporám Cesta k úsporám LED pásky LED pásek je tištěný spoj opatřený z jedné strany LEDkami a z druhé strany samolepící fólií M, která umožňuje

Více

PCU01.04. Procesorová jednotka. Příručka uživatele. Platí od výr. č. 066. Střešovická 49, 162 00 Praha 6, e-mail: s o f c o n @ s o f c o n.

PCU01.04. Procesorová jednotka. Příručka uživatele. Platí od výr. č. 066. Střešovická 49, 162 00 Praha 6, e-mail: s o f c o n @ s o f c o n. PCU01.04 Procesorová jednotka Příručka uživatele Platí od výr. č. 066 Střešovická 49, 162 00 Praha 6, e-mail: s o f c o n @ s o f c o n. c z tel./fax : 220 610 348 / 220 180 454, http :// w w w. s o f

Více

JUMO mtron T Měřicí, regulační a automatizační systém

JUMO mtron T Měřicí, regulační a automatizační systém Typový list 705001 Strana 1/9 JUMO mtron T Měřicí, regulační a automatizační systém Centrální jednotka Krátký popis Centrální jednotka jako jeden ze základních modulů, je srdcem celého systému. Zahrnuje

Více

Jednoduše všechno pod kontrolou: s testo Saveris TM máte všude přehled o naměřených datech

Jednoduše všechno pod kontrolou: s testo Saveris TM máte všude přehled o naměřených datech Jednoduše všechno pod kontrolou: s testo Saveris TM máte všude přehled o naměřených datech Monitorování dat bez hranic, je zcela jedno, zda je stacionární nebo mobilní. Systém monitorování dat testo Saveris

Více

IQSD-GSM pro firmware v.2.0.1. Uživatelský manuál

IQSD-GSM pro firmware v.2.0.1. Uživatelský manuál IQSD-GSM pro firmware v.2.0.1 Uživatelský manuál Uživatelský manuál www.iqtronic.com Obsah 1. Popis zařízení...3 2. Popis svorkovnic...4 3. Připojení k napájení...4 3.1 Napájení síťovým napětím 230V...4

Více

Technická specifikace požadovaného systému

Technická specifikace požadovaného systému Technická specifikace požadovaného systému Základní požadované parametry MIS Použitá zařízení musí splňovat požadavky stanovené dokumentem Technické požadavky na koncové prvky varování připojované do jednotného

Více

PŘÍSLUŠENSTVÍ SPECIÁLNÍ POŽADAVKY. Elektrické příslušenství. Vždy se snažíme plnit specifické požadavky zákazníka.

PŘÍSLUŠENSTVÍ SPECIÁLNÍ POŽADAVKY. Elektrické příslušenství. Vždy se snažíme plnit specifické požadavky zákazníka. 94 PŘÍSLUŠENSTVÍ SPECIÁLNÍ POŽADAVKY Vždy se snažíme plnit specifické požadavky zákazníka. Při použití originálního elektrického příslušenství je možné přizpůsobit pohony Agromatic tak, aby splňovaly zvláštní

Více

STERIVAP SL. kompaktní a úsporný parní sterilizátor pro zdravotnictví. chráníme zdraví lidí

STERIVAP SL. kompaktní a úsporný parní sterilizátor pro zdravotnictví. chráníme zdraví lidí STERIVAP SL kompaktní a úsporný parní sterilizátor pro zdravotnictví chráníme zdraví lidí MMM Group vedoucí dodavatel služeb pro zdravotnictví Skupina MMM je od roku 1954 celosvětově činná jako jeden z

Více

Průmyslové pece Tepelné procesy Sušárny a klimatizační komory Zkušebny Technologické linky Stroje

Průmyslové pece Tepelné procesy Sušárny a klimatizační komory Zkušebny Technologické linky Stroje PMA a Company of WEST Control Solutions KS 108 easy Kompaktní řídicí a regulační přístroj pro průmyslové aplikace Kombinované funkce regulace, sekvenčního řízení a ovládání Rozsáhlá knihovna funkcí a ovládacích

Více

E-Pro. Elektronická regulace Řídící jednotka pro časové řízení místností s termostatickými hlavicemi

E-Pro. Elektronická regulace Řídící jednotka pro časové řízení místností s termostatickými hlavicemi E-Pro Elektronická regulace Řídící jednotka pro časové řízení místností s termostatickými hlavicemi IMI HEIMEIER / Termostatické hlavice a ventily / E-Pro E-Pro Adaptér E-Pro společně s termostatickými

Více

Datový list. Měřič tepelné energie typu INFOCAL 5 EN 1434 TCM 311/00-3312. Pro dálkové vytápění Pro chladící systémy Pro kombinované systémy

Datový list. Měřič tepelné energie typu INFOCAL 5 EN 1434 TCM 311/00-3312. Pro dálkové vytápění Pro chladící systémy Pro kombinované systémy Datový list Měřič tepelné energie typu INFOCAL 5 Pro dálkové vytápění Pro chladící systémy Pro kombinované systémy SONOCAL ultrazvukový měřič tepelné energie EN 1434 TCM 311/00-3312 INFOCAL 5 je universální

Více

dvblogic DVB-T Tuner DVB-MFD2

dvblogic DVB-T Tuner DVB-MFD2 dvblogic DVB-T Tuner DVB-MFD2 Určeno k montáži do vozidel vybavených navigačními systémy: Volkswagen MFD2/RNS2 Škoda Nexus Pouze pro vozidla BEZ originální kamery při couvání Základní vlastnosti a funkce

Více

Pokud chci minimalizovat rizika, musím používat ochranné prvky.

Pokud chci minimalizovat rizika, musím používat ochranné prvky. Pokud chci minimalizovat rizika, musím používat ochranné prvky. swing L tango solo Vyšší bezpečnost NOVINKA Busch-Rauchalarm WaveLINE FI-DOS snímače polohy solo carat hlásič požáru 251 WaveLINE snadná

Více

Regulátor MaxVU. Stručný návod k použití

Regulátor MaxVU. Stručný návod k použití WEST Control Solutions Regulátor MaxVU Stručný návod k použití Informace, obsažené v tomto návodu, podléhají změnám bez předchozího upozornění. Překlad z anglického originálu firmy West Control Solutions.

Více

Autorizovaný distributor firmy SASSIN pro ČR, SR a HU. Přehled produktů Největší čínský exportér nízkonapěťových prvků

Autorizovaný distributor firmy SASSIN pro ČR, SR a HU. Přehled produktů Největší čínský exportér nízkonapěťových prvků Autorizovaný distributor firmy SASSIN pro ČR, SR a HU Přehled produktů Největší čínský exportér nízkonapěťových prvků O společnosti Společnost Sassin International Electric Shanghai Co., Ltd, byla založena

Více

Produkty pro vyšší bezpečnost

Produkty pro vyšší bezpečnost Naše elektroinstalace umí GSM ovládání spotřebičů, kontrolu uzavření oken, jištění domova před vyplavením, ochranu před požárem či při přeseknutí kabelu sekačkou. Pomoc 24 hodin denně. hlásič kouře adaptor

Více

QAW910. Prostorová jednotka. Synco living

QAW910. Prostorová jednotka. Synco living 2 703 Synco living Prostorová jednotka QAW910 Bezdrátová prostorová jednotka Rádiová komunikace protokolem KNX RF (868 MHz, obousměrně) Ovládání a zobrazení funkcí vytápění místnosti Snímání prostorové

Více