Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R."

Transkript

1 U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll Omluveni JUDr. J. Knot PROGRAM 1) Návrh na rozpočtová opatření č /17 2) Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem Písek 3) Úprava směrnice upravující finanční a majetkové vztahy města 4) Prodloužení zvýhodněné úrokové sazby na běžném účtu u Raiffeisenbank 5) Přijetí finančního daru pro základní školy v Písku 6) Návrh na vyřazení dlouhodobého hmotného majetku ze ZŠ T. G. Masaryka 7) Platy a odměny ředitelů příspěvkových organizací města Písku 8) Zvýšení ceny stravného pro seniory a zdravotně postižené občany města Písku 9) Návrh na zrušení veřejné zakázky Nákup nových osobních elektromobilů II 10) Návrh na udělení výjimky a následné schválení dodavatele veřejné zakázky Městská knihovna Písek rekonstrukce historických maleb 11) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Konzultační služby při výběru poskytovatele energetických služeb se zaručeným výsledkem pro vybranou soustavu veřejného osvětlení 12) Veřejná zakázka Centrální pojištění města Písek a jeho organizací a společností 13) Veřejná zakázka Regenerace panelového sídliště Jih v Písku III. etapa 14) Věcná břemena 15) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města 16) Návrh na pronájmy nebytových prostor 17) Řešení nájemních vztahů k bytům 18) Návrh na řešení bytových záležitostí 19) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 20) Poskytnutí bytů pro osoby v tíživé životní situaci 21) Nájemné v nebytových prostorách přehled a možné změny 22) Schválení investičního záměru revitalizace lokality Nástupní prostor Nemocnice Písek

2 23) Projednání žádosti týkající se pozemků v k. ú. Hradiště v rámci procesu pořízení změny č. 1 Územního plánu Písek ve veřejném zájmu 24) Souhlas s úpravou vstupní plochy domu na pozemcích města Nádražní ulice 25) Prodej recyklované stavební suti z areálu bývalých Žižkových kasáren 26) Dotace z programu Záštita starostky 2. výzva 27) Žádost o stanovisko obce ke zřízení Základní školy a Mateřské školy Fazole 28) Dohoda o provedení práce mezi ZŠ T. G. Masaryka a MŠ Písek a panem Mgr. Jiřím Kothánkem 29) Dohoda o postoupení práv Matematický model vodárenské sítě se společností ČEVAK a. s. 30) Dodatek ke smlouvě o přeložce zařízení distribuční soustavy se společností E.ON Distribuce, a. s. úpravna vody 31) Smlouva o přeložce zařízení distribuční soustavy se společností E.ON Distribuce, a. s. průmyslová zóna 32) Dodatek ke smlouvě na akci Projektová dokumentace nové úpravy vody Písek se společností EKOEKO s. r. o. 33) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Vodovod a kanalizace ul. Burketova Výstaviště, Písek se sdružením společností PROTOM, HYDROTECHNIK Burketova Písek 34) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Písek, Hradiště rozšíření silnice III/1401 se společností SWIETELSKY stavební s. r. o. 35) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Parkování u MŠ na sídlišti Jih v Písku se společností ROBSTAV stavby k. s. 36) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Rekonstrukce ulice Svatotrojická se společností Casta dopravní stavby s. r. o. 37) Smlouva o poskytování právních služeb se společností Frank Bold advokáti s. r. o. analýza procesu zpracování osobních údajů a bezpečnostních rizik při zpracování osobních údajů 38) Smlouva o dílo na grafickou úpravu, tisk a distribuci Zpravodaje města Písku a Kulturního měsíčníku města Písku se společností Strategic Consulting s. r. o. 39) Žádost o vydání souhlasu s umístěním mobilního reklamního zařízení na místní komunikaci 40) Žádosti o udělení výjimky z vyhlášky č. 6/1998 o chráněném území historického centra města Písek a) pro dům č. p. 255 Budějovická ulice b) pro dům č. p. 53 Tyršova ulice 41) Informace z jednání komisí 42) Různé JEDNÁNÍ Zveřejněna je upravená verze usnesení z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů ve znění pozdějších předpisů. K bodu 1) Návrh na rozpočtová opatření č /17 U s n e s e n í č. 610/17 Rada města schvaluje rozpočtová opatření č /17. Ing. L. Toman stránka 2 (celkem 21)

3 K bodu 2) Písek Změny závazných ukazatelů příspěvkových organizací zřízených městem U s n e s e n í č. 611/17 Rada města schvaluje změny závazných ukazatelů 1) Základní školy E. Beneše a Mateřské školy Písek, 2) Základní školy J. Husa a Mateřské školy, 3) Základní školy T. G. Masaryka a Mateřské školy Písek, 4) Základní školy Svobodná a Mateřské školy Písek, 5) Základní školy T. Šobra a Mateřské školy Písek, 6) Základní školy J. K. Tyla a Mateřské školy Písek, 7) Domovní a bytové správy města Písek, 8) Centra kultury města Písek, 9) Městské knihovny Písek, 10) Městského střediska sociálních služeb. Ing. L. Toman K bodu 3) Úprava směrnice upravující finanční a majetkové vztahy města U s n e s e n í č. 612/17 Rada města schvaluje úpravu Směrnice upravující finanční a majetkové vztahy města. Ing. L. Toman K bodu 4) Prodloužení zvýhodněné úrokové sazby na běžném účtu u Raiffeisenbank U s n e s e n í č. 613/17 Rada města schvaluje smlouvu o zvýhodněném úročení u Raiffeisenbank, a. s., která upravuje úrokovou sazbu na období od do Ing. L. Toman K bodu 5) Přijetí finančního daru pro základní školy v Písku U s n e s e n í č. 614/17 Rada města I. schvaluje přijetí finančního daru v celkové výši Kč od Kunststoff-Fröhlich Czech Plast s. r. o. dle přiložené darovací smlouvy, která je nedílnou součástí tohoto materiálu, pro příspěvkovou organizaci Základní škola Edvarda Beneše a Mateřská škola Písek, Mírové nám. 1466, Písek , IČO: , II. schvaluje přijetí finančního daru účelově určeného v celkové výši Kč dle darovací smlouvy v příloze č. 2 pro příspěvkovou organizaci Základní škola Josefa Kajetána Tyla a Mateřská škola Písek, Tylova 2391, IČO od společnosti Světýlko, o. p. s., Vídeňská 55, Brno, IČO Ing. M. Cibulková K bodu 6) Návrh na vyřazení dlouhodobého hmotného majetku ze ZŠ T. G. Masaryka stránka 3 (celkem 21)

4 U s n e s e n í č. 615/17 Rada města 1. neschvaluje přijetí dlouhodobého hmotného majetku z roku 2004, inventární číslo , GD 600 Myčka černé nádobí v pořizovací ceně Kč od příspěvkové organizace Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Písek, Čelakovského 24, Písek , 2. schvaluje vyřazení dlouhodobého hmotného majetku z roku 2004, inventární číslo , GD 600 Myčka černé nádobí v pořizovací ceně Kč od příspěvkové organizace Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Písek, Čelakovského 24, Písek Ing. M. Cibulková K bodu 7) Platy a odměny ředitelů příspěvkových organizací města Písku U s n e s e n í č. 616/17 Rada města 1. schvaluje platy příplatky ředitelů příspěvkových organizací uvedené v neveřejné příloze A, která je nedílnou součástí důvodové zprávy, s účinností od , 2. schvaluje odměny ředitelů příspěvkových organizací podle neveřejné přílohy B, která je nedílnou součástí důvodové zprávy. Ing. J. Petrášek K bodu 8) Písku Zvýšení ceny stravného pro seniory a zdravotně postižené občany města U s n e s e n í č. 617/17 Rada města schvaluje zvýšení ceny stravného pro seniory a zdravotně postižené občany města Písku o částku 8 Kč za oběd (tzn. na cenu 55 Kč za oběd v pracovní dny a 58 Kč za oběd ve dnech pracovního klidu a pracovního volna) dle předloženého návrhu s účinností od Bc. M. Průšová K bodu 9) Návrh na zrušení veřejné zakázky Nákup nových osobních elektromobilů II U s n e s e n í č. 618/17 Rada města schvaluje zrušení veřejné zakázky Nákup nových osobních elektromobilů a pověřuje starostku města podpisem rozhodnutí o zrušení výběrového řízení. Ing. J. Votýpka K bodu 10) Návrh na udělení výjimky a následné schválení dodavatele veřejné zakázky Městská knihovna Písek rekonstrukce historických maleb U s n e s e n í č. 619/17 Rada města: stránka 4 (celkem 21)

5 1 schvaluje udělení výjimky z Pravidel stanovujících postup zadávání veřejných zakázek malého rozsahu a rámcových pravidel pro zadávání veřejných zakázek dle čl. 6, odst. 3, pro akci Městská knihovna Písek - rekonstrukce historických maleb, 2 schvaluje uchazeče Mgr. Josef Novotný, restaurátor se sídlem Nad Závěrkou 2434/7, Praha 6, IČO dodavatelem veřejné zakázky Městská knihovna Písek - rekonstrukce historických maleb dle nabídky za celkovou cenu Kč bez DPH. Ing. V. Filip K bodu 11) Návrh na schválení dodavatele veřejné zakázky Konzultační služby při výběru poskytovatele energetických služeb se zaručeným výsledkem pro vybranou soustavu veřejného osvětlení U s n e s e n í č. 620/17 Rada města: 1. schvaluje uchazeče SEVEn Energy s. r. o., se sídlem Americká 576/17, Praha 2 Vinohrady, IČO: za nabídkovou cenu Kč bez DPH, jehož nabídka byla podle kritéria nejnižší nabídkové ceny hodnocena jako nejvhodnější, dodavatelem veřejné zakázky Konzultační služby při výběru poskytovatele energetických služeb se zaručeným výsledkem pro vybranou soustavu veřejného osvětlení v majetku Města Písek či městské organizace Městské služby Písek, s. r. o. a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o dílo, 2. schvaluje uchazeče PORSENNA o. p. s., se sídlem Bystřická 522/2, Praha 4, IČO: jako druhého v pořadí za celkovou cenu Kč bez DPH. Ing. V. Filip K bodu 12) společností Veřejná zakázka Centrální pojištění města Písek a jeho organizací a U s n e s e n í č. 621/17 Rada města 1) schvaluje zajištění zadávacího řízení na výběr dodavatele pojištění majetku a odpovědnosti města Písek a jeho organizací a společností na dobu neurčitou s výpovědní lhůtou, 2) schvaluje uzavření smlouvy o společném zadávání veřejné zakázky na pojištění města a jeho organizací a společností a pověřuje starostku města podpisem smlouvy o společném zadávání veřejné zakázky. Mgr. M. Hanus K bodu 13) Veřejná zakázka Regenerace panelového sídliště Jih v Písku III. etapa U s n e s e n í č. 622/17 Rada města: 1. schvaluje podání žádosti o dotaci z výzvy Ministerstva pro místní rozvoj (příp. Státní Fond rozvoje bydlení) pro rok 2018, program podpora bydlení, podprogram Regenerace sídlišť s názvem projektu Regenerace panelového sídliště Jih v Písku III. etapa a pověřuje odbor investic a rozvoje podáním této žádosti, řízením projektu a v roli stránka 5 (celkem 21)

6 administrátora zajistit veškeré podklady vyžadované programem, jeho dodatky a metodikami, a to po celou dobu trvání udržitelnosti projektu, 2. schvaluje udělení plné moci k zastupování Města Písku u projektu Regenerace panelového sídliště Jih v Písku III. etapa pro Ing. Bc. Jana Venclíka v činnostech podepisování žádosti o podporu, podepisování žádosti o platbu, podepisování zprávy o realizaci, podepisování zprávy o udržitelnosti, podepisování žádosti o změnu, podepisování žádosti o přezkum, 3. schvaluje smlouvu o společném zadávání veřejné zakázky a pověřuje starostku města podpisem smlouvy, 4. schvaluje návrh zadání veřejné zakázky Regenerace panelového sídliště Jih v Písku III. etapa a pověřuje starostku města podpisem zadávací dokumentace, 5. schvaluje komisi pro otevírání obálek s nabídkami a pro posouzení a hodnocení nabídek dle návrhu ve složení: Členové: JUDr. Josef Knot, MBA (1. místostarosta), Ing. Bc. Jan Venclík (odbor investic a rozvoje), Bc. Michal Fiedler (odbor investic a rozvoje), Lukáš Griesl (Městské služby Písek s. r. o.), Ing. Petr Kouřimský (odbor správy majetku), člen JHK, Náhradníci: Mgr. Ing. Jiří Hořánek (2. místostarosta), Ing. Petr Jelínek (odbor investic a rozvoje), Ing. Petr Matoušek (odbor investic a rozvoje), Josef Hrádek (Městské služby Písek s. r. o.), Ing. Michaela Michalcová (odbor správy majetku), člen JHK a pověřuje starostku města podpisem ustanovení komise. Ing. V. Filip K bodu 14) Věcná břemena b1) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek K Lipám, parc.1005/8: NN přip. kab. U s n e s e n í č. 623/17 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelové přípojky NN na části pozemku parc. č. 663/1 k. ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b2) zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení vodovodní přípojky a kanalizační přípojky ve prospěch PROP SERVIS s. r. o. U s n e s e n í č. 624/17 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení vodovodních přípojek a kanalizačních přípojek na částech pozemků parc. č. 429/1, 433/59, 433/8 a parc. č. 429/3 vše k. ú. Semice u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby kanalizačních a vodovodních přípojek, dále provádět na stránka 6 (celkem 21)

7 vodovodních přípojkách a kanalizačních přípojkách úpravy za účelem jejich modernizace nebo zlepšení jejich výkonnosti ve prospěch PROP SERVIS, s. r. o. IČO , se sídlem Mokropeská 1882, Černošice za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b3) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Stavební úpravy demontáž stávajícího kabelu NN a uložení kabelu NN v nové trase v rámci akce Písek U Honzíčka, zahrádky: NN úprava kab. U s n e s e n í č. 625/17 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje souhlas vlastníka demontáž stávajícího kabelu NN na částech pozemků parc. č. 2208, 1700/13 a parc. č. 1700/4 vše k. ú. Písek pro E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6. Rada města pověřuje starostku podpisem souhlasu vlastníka dle přílohy, 2. schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN na částech pozemků parc. č. 1700/4, 1699 a parc. č vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b4) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek U Honzíčka, par. 1700/8: NN přip.kab. U s n e s e n í č. 626/17 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN a pilíře na částech pozemků parc. č. 1700/4 a parc. č. 1700/13 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b5) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek K Lipám, parc.1005/6: NN přip. kab. stránka 7 (celkem 21)

8 U s n e s e n í č. 627/17 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN na části pozemku parc. č. 663/1 k. ú. Hradiště u Písku a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b6) zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Písek Táborská, pí Večeřová: NN přip. kab. U s n e s e n í č. 628/17 Rada města Písku po projednání: 1. ruší usnesení č. 516/17 ze dne , 2. schvaluje zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN na části pozemku parc. č. 1903/15 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b7) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON. Distribuce, a. s. akce: Písek Sv. Václav, 4 RD: NN přip. kab. U s n e s e n í č. 629/17 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelového vedení NN na části pozemku parc. č. 821/18 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b8) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON. Distribuce, a. s. akce: Písek Smrkovice, par. 449/15: NN přip. kab. U s n e s e n í č. 630/17 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelové přípojky NN na části pozemku parc. č. 937/4 k. ú. Smrkovice a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, stránka 8 (celkem 21)

9 F. A. Gerstnera 2151/6 za jednorázovou úhradu ve výši Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b9) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON. Distribuce, a. s. akce: Písek Roháčova, p. Michalec: NN přip. kab. U s n e s e n í č. 631/17 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení kabelové přípojky NN na části pozemku parc. č. 2202/4 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu ve výši 690 Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b10) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON. Distribuce, a. s. akce: Příp. STL Písek, Vratislavova parc. č U s n e s e n í č. 632/17 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení přípojky STL na části pozemku parc. č. 829/1 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu ve výši 420 Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b11) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON. Distribuce, a. s. akce: Příp. STL Písek, V Oudolí parc. č. 904/4 U s n e s e n í č. 633/17 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení přípojky STL na části pozemku parc. č. 2159/7 k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu ve výši 960 Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b12) konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene ve prospěch E.ON. Distribuce, a. s. akce: Rek. NTL na STL Písek, Za Kapličkou I. etapa stránka 9 (celkem 21)

10 U s n e s e n í č. 634/17 Rada města Písku po projednání schvaluje konečné znění smlouvy o zřízení věcného břemene práva uložení STL plynovodu na částech pozemků parc. č. st. 2259, parc. č. 1528/2, 1528/3, 1530/10, 1530/21, 1530/30, 1530/31, 1535/2 a parc. č. 2190/3 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provozování, oprav a údržby této distribuční soustavy ve prospěch E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6, za jednorázovou úhradu ve výši ,50 Kč + DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření věcného břemene byl vyhotoven na náklady oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b13) zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení plynové přípojky a kanalizační přípojky ve prospěch žadatele U s n e s e n í č. 635/17 Rada města Písku po projednání: 1. ruší usnesení č. 750/16 ze dne , 2. schvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení plynové přípojky a kanalizační přípojky na částech pozemků parc. č. 405/5, 405/4 a parc. č. st. 5737/1 vše k. ú. písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby na kanalizační a plynové přípojce, dále provádět na plynové a kanalizační přípojce úpravy za účelem jejich modernizace nebo zlepšení jejich výkonnosti za dodržení podmínek Městských služeb Písek, s. r. o. ve prospěch žadatele za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b14) zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení plynové přípojky ve prospěch AUTO PELI, s. r. o. U s n e s e n í č. 636/17 Rada města Písku po projednání schvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě uložení plynové přípojky na částech pozemků parc. č. 596/14, 596/24, 597/3 a parc. č. 597/2 vše k. ú. Písek a práva přístupu a příjezdu za účelem provádění oprav a údržby plynové přípojky, dále provádět na plynové přípojce úpravy za účelem její modernizace nebo zlepšení její výkonnosti ve prospěch AUTO PELI, s. r. o. IČO , se sídlem Zahradní 225, Písek, za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b15) zřízení služebnosti inženýrské sítě ve prospěch OtavaNet s. r. o. akce: Písek, Hradiště optické kabely FFTH stránka 10 (celkem 21)

11 U s n e s e n í č. 637/17 Rada města Písku po projednání: 1. ruší usnesení č. 745/16 ze dne schvaluje zřízení služebnosti inženýrské sítě umístění optického kabelu na částech pozemků parc. č. 640/15, 640/29, 640/17, 640/26, 640/23, 640/24, 640/27, 640/28, 640/20 a parc. č. 640/25 vše k. ú. Hradiště u Písku a práva přístupu za účelem provozování, oprav a údržby za dodržení podmínek odboru životního prostředí ve prospěch OtavaNet s. r. o., IČO , Strakonice, Katovická 175 za jednorázovou úhradu dle pravidel města Písku P/15. K jednorázové náhradě bude připočtena DPH dle aktuální platné sazby v den uskutečnění zdanitelného plnění. Geometrický plán na zaměření služebnosti bude vyhotoven na náklady budoucího oprávněného. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy dle přílohy. b16) Souhlas vlastníka ve prospěch E.ON Distribuce, a. s. akce: Stavební úpravy - rekonstrukce STL výstupu z VTL RS Písek PB. U s n e s e n í č. 638/17 Rada města Písku po projednání schvaluje souhlas vlastníka rekonstrukce STL plynovodu na částech pozemků parc. č. 371/18, 2221/1, 1786/50 a parc. č. 1767/4 vše k. ú. Písek za dodržení podmínek odboru dopravy a Městských služeb Písek, s. r. o. pro E.ON Distribuce, a. s., IČO , České Budějovice, F. A. Gerstnera 2151/6. Rada města pověřuje starostku podpisem souhlasu vlastníka dle přílohy. K bodu 15) Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města a) žádost o ukončení nájemní smlouvy dohodou a převedení pronájmu části pozemku parc. č. 1549/1 k. ú. Písek na nového nájemce (pozemek pod novinovým stánkem U s n e s e n í č. 639/17 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje zrušení usnesení č. 426/16 ze dne , 2. schvaluje ukončení nájemní smlouvy na pronájem části pozemku parc. č. 1549/1 o výměře 6 m 2 k. ú. Písek dohodou ke dni pro žadatele, bytem Písek za podmínky převedení pronájmu na nového nájemce. Rada města pověřuje starostku podpisem dohody o ukončení smlouvy o nájmu pozemku, 3. schvaluje pronájem části pozemku parc. č. 1549/1 o výměře 6 m 2 k. ú. Písek za účelem užívání jako pozemek pod novinovým stánkem na dobu určitou 2 roky od do za nájemné ve výši Kč ročně + inflační doložka pro nového nájemce, bytem Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. b) žádost o pronájem pozemku parc. č. 798/10 k. ú. Písek (zahrádka v lokalitě Sv. Václav) U s n e s e n í č. 640/17 Rada města Písku po projednání schvaluje pronájem pozemku parc. č. 798/10 o výměře 633 m 2 v k. ú. Písek za účelem užívání jako zahrada od na dobu neurčitou stránka 11 (celkem 21)

12 s výpovědní lhůtou 3 měsíce za nájemné ve výši Kč ročně pro žadatelku, bytem Písek. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy o nájmu pozemku. c) Lesy města Písku, s. r. o. úprava předmětu nájmu a uzavření smlouvy o obstarání provozu a správy retenčních nádrží v povodí Okrouhlického potoka U s n e s e n í č. 641/17 Rada města Písku po projednání: 1. schvaluje snížení výměry u pronajatých pozemků parc. č. 494 k. ú. Údraž o m 2, parc. č. 516 k. ú. Údraž o m 2 a parc. č k. ú. Paseky u Písku o 7600 m 2 pro Lesy města Písku, s. r. o., IČO , sídlem Písek, Flekačky Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku ke smlouvě o nájmu, 2. schvaluje uzavření Smlouvy o obstarání provozu a správy retenčních nádrží v povodí Okrouhlického potoka nacházejících se na částech pozemků parc. č. 494 k. ú. Údraž o m 2, parc. č. 516 k. ú. Údraž o m 2 a parc. č k. ú. Paseky u Písku o 7600 m 2 s Lesy města Písku, s. r. o., IČO , sídlem Písek, Flekačky 2641 dle přílohy. Rada města pověřuje starostku podpisem smlouvy. d) Olife Source, a. s. žádost o pronájem části pozemku parc. č. 2094/12 k. ú. Písek (dvě parkovací místa na parkovišti u kulturního domu)) U s n e s e n í č. 642/17 Rada města Písku po projednání: 1. neschvaluje záměr pronájmu části pozemku parc. č. 2094/12 o výměře 30 m 2 v k. ú. Písek za účelem umístění dobíjecí stanice pro elektromobily za nájemné ve výši Kč ročně pro společnost Olife Source, a. s., IČO , sídlem Praha 2, Lazarská 11/6, 2. schvaluje vypsání výběrového řízení na umístění a provozování dobíjecí stanice pro elektromobily na části pozemku parc. č. 2094/12 o výměře 30 m 2 v k. ú. Písek. Rada města ukládá odboru správy majetku vypsat výběrového řízení. K bodu 16) Návrh na pronájmy nebytových prostor 1) Pronájem vývěsních vitrín umístěných v průchodu objektem čp. 97 z Heydukovy ulice do Palackého sadů pro reklamní účely navýšení úplaty o DPH U s n e s e n í č. 643/17 Rada města schvaluje navýšení úplaty za plnění smluvních závazků - pronájem vývěsních vitrín umístěných v průchodu objektem čp. 97 z Heydukovy ulice do Palackého sadů pro reklamní účely o zákonem stanovenou sazbu DPH. 2) Pronájem prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 156, Putimská ulice v Písku stránka 12 (celkem 21)

13 U s n e s e n í č. 644/17 Rada města: 1. schvaluje revokaci usnesení rady města č. 584/17 ze dne , 2. schvaluje pronájem prostor sloužících k podnikání č. 111 o výměře 49,20 m 2 + poměrná část společ. prostor a WC v objektu čp. 156, Putimská ulice v Písku, který je součástí pozemku stavební parcely parc. č. 379 v k. ú. Písek, pro žadatele za účelem zakázkové výroby lití svíček/skladu na dobu neurčitou za úplatu ve výši 400 Kč/m 2 a rok dle koeficientu cenové mapy a účelu využití a pověřuje starostku města Písku podpisem nájemní smlouvy a smlouvy o složení jistoty. 3) Pronájem prostor sloužících k podnikání v objektu čp. 97, Heydukova ul. v Písku U s n e s e n í č. 645/17 Rada města schvaluje vypsat druhé kolo výběru nájemce (obálkovou metodou) mezi současně přihlášenými žadateli o pronájem prostor sloužícího k podnikání o celkové výměře 96,05 m 2 v objektu čp. 97 Heydukova ul. v Písku, který je součástí pozemku stav. parcely č. 122 v k. ú. Písek s minimální výší nájmu Kč/m 2 a rok, kde žadatel uvede účel, ke kterému si prostor chce pronajmout. Účel, bude kromě ceny, hodnotícím kritériem při výběru nájemce. Hodnocení provede majetkoprávní komise. 4) Pronájem nemovitosti chaty Živec čp. 440 U s n e s e n í č. 646/17 Rada města schvaluje prodloužení pronájmu nemovitosti chaty Živec čp. 440 včetně stavební parcely 2077 k. ú. Písek s účinností od pro nájemce na dobu určitou do a snížení nájemného na částku ve výši Kč + inflační doložka z důvodu udržení nemovitosti do doby zahájení rekonstrukce. Rada města pověřuje starostku podpisem dodatku ke smlouvě o nájmu objektu. 5) Volné prostory sloužící k podnikání místnosti č. 212 a č. 213 v objektu čp. 1, Velké náměstí v Písku U s n e s e n í č. 647/17 Rada města schvaluje rozšíření stávajícího archivu odboru výstavby a územního plánování Městského úřadu Písek o místnosti č. 212 o výměře 25,50 m 2 a č. 213 o výměře 26,50 m 2 ve III. NP objektu čp. 1, Velké náměstí v Písku. 6) Žádost o ukončení smlouvy o pronájmu nebytových prostor v objektu čp. 410, Třebízského ul. v Písku dohodou U s n e s e n í č. 648/17 Rada města schvaluje ukončení nájemního vztahu dohodou ke dni s nájemcem na pronájem nebytových prostor v objektu čp. 410, Třebízského ulice v Písku, který je stránka 13 (celkem 21)

14 součástí pozemku stav. parc. č k. ú. Písek, a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem dohody o ukončení smlouvy o nájmu nebyt. prostor. K bodu 17) Řešení nájemních vztahů k bytům U s n e s e n í č. 649/ Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7 v čp. 390, Jablonského, Písek pro žadatelku o 1 rok. 02. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 11 v čp. 390, Jablonského, Písek žadatelku o 1 rok. 03. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 3 v čp. 400, Přemyslova, Písek žadatelku o 1 rok. 04. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 11 v čp. 403, Třebízského, Písek pro žadatele o 1 rok. 05. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 16 v čp. 1564, Kollárova, Písek pro žadatele o 1 rok. 06. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 9 v čp. 1627, Mírové náměstí, Písek pro žadatele o 1 rok. 07. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6 v čp. 383, Jablonského, Písek pro žadatelku o 1 rok. 08. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 6 v čp. 395, Jablonského, Písek pro žadatelku o 1 rok. 09. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 14 v čp. 411, Třebízského, Písek pro žadatelku o 1 rok. 10. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1 v čp. 1991, třída Přátelství, Písek žadatele o 1 rok. 11. Rada města neschvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7 v čp. 887, Kollárova, Písek pro žadatelku o 6 měsíců za částku 45 Kč/m 2 /měsíc. 12. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 1 v čp. 1363, nábřeží 1. máje, Písek pro žadatele o 12 měsíců za částku 45 Kč/m 2 /měsíc. 13. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 9 v čp. 1748, Dr. Milady Horákové, Písek pro žadatelku o 12 měsíců za částku 45 Kč/m 2 /měsíc. 14. Rada města schvaluje prodloužení nájemní smlouvy na byt č. 7 v čp. 1628, Mírové náměstí, Písek pro žadatele o 1 rok. 15. Rada města schvaluje podání výpovědí z nájmu bytu z důvodu porušování povinností nájemců zvlášť závažným způsobem. Ing. Z. Šartnerová K bodu 18) Návrh na řešení bytových záležitostí 1) Výběrové řízení s nabídnutou výší nájemného U s n e s e n í č. 650/17 Rada města schvaluje vypsání výběrového řízení s nabídnutou výší nájemného na obsazení bytů: č. 13 v budově čp. 887, Kollárova ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 1+1, č. 21 v budově čp. 887, Kollárova ulice v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek o velikosti 1+1, stránka 14 (celkem 21)

15 č. 14 v budově čp. 230, Ke Střelnici v Písku, která je součástí pozemku stavební parcely č. 341 v k. ú. Hradiště u Písku o velikosti ) Žádost o povolení podnájmu U s n e s e n í č. 651/17 Rada města schvaluje povolení podnájmu bytu č. 425 Čechova ul. čp. 449/18, Písek, jehož nájemcem je na základě smlouvy o nájmu ze dne žadatelka, na dobu 1 roku pro podnájemce. K bodu 19) Poskytnutí bytů formou výběrového řízení 1. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 20 ul. Dr. M. Horákové čp v Písku U s n e s e n í č. 652/17 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 20 o velikosti 1+1 v budově čp. 1643, ul. Dr. M. Horákové, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 2. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 23 ul. Budovatelská čp v Písku U s n e s e n í č. 653/17 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 23 o velikosti 1+1 v budově čp. 1987, ul. Budovatelská, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 3. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 3 ul. Jeronýmova čp v Písku U s n e s e n í č. 654/17 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 3 o velikosti 2+1 v budově čp. 1553, ul. Jeronýmova, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 4. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 24 ul. Jablonského čp. 395 v Písku stránka 15 (celkem 21)

16 U s n e s e n í č. 655/17 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 24 o velikosti 3+1 v budově čp. 395, ul. Jablonského, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy a náhradníka za nájemné ve výši Kč/měs. 5. Výběrové řízení na poskytnutí bytu č. 9 ul. Třebízského čp. 410 v Písku U s n e s e n í č. 656/17 Rada města schvaluje nájemce bytu č. 9 o velikosti 4+1 v budově čp. 410, ul. Třebízského, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, za nájemné ve výši Kč/měs. a pověřuje na základě zřizovací listiny DBS města Písku podpisem nájemní smlouvy K bodu 20) Poskytnutí bytů pro osoby v tíživé životní situaci U s n e s e n í č. 657/17 Rada města schvaluje uzavření nájemní smlouvy na základě výběrového řízení na byt č. 8, v budově čp. 1402, ulice nábřeží 1. máje, která je součástí pozemku stavební parcely č v k. ú. Písek, o velikosti 64,80 m 2 za nájemné ve výši 45 Kč/m 2 za měsíc v prvním roce nájmu na výjimku s žadatelem. Mgr. M. Baslerová K bodu 21) Nájemné v nebytových prostorách přehled a možné změny U s n e s e n í č. 658/17 Rada města a) projednala informaci o výši pronájmů a výpůjček nebytových prostor nemovitostí ve vlastnictví města včetně vysvětlení rozdílných cen. b) schvaluje ponechat stávající nájemní smlouvy v platnosti a ceny dle nové cenové mapy uplatňovat až u nově uzavíraných smluv., Ing. Z. Šartnerová K bodu 22) Schválení investičního záměru revitalizace lokality Nástupní prostor Nemocnice Písek U s n e s e n í č. 659/17 Rada města schvaluje investiční záměr revitalizace lokality Nástupní prostor Nemocnice Písek ve spolupráci a finanční spoluúčasti s Jihočeským krajem a Nemocnicí Písek, a. s. a ukládá odboru investic a rozvoje informovat Nemocnici Písek, a. s. a Jihočeský kraj o schválení tohoto záměru Radou města Písku a současně předložit oběma subjektům žádost o schválení tohoto záměru v jejich orgánech. Ing. V. Filip stránka 16 (celkem 21)

17 K bodu 23) Projednání žádosti týkající se pozemků v k. ú. Hradiště v rámci procesu pořízení změny č. 1 Územního plánu Písek ve veřejném zájmu U s n e s e n í č. 660/17 Rada města po projednání neschvaluje žádost o zahrnutí pozemků parcelní číslo 1/8, 1/11 a část 1/9 v kat. území Hradiště u Písku do ploch zemědělských zahrady a sady v rámci procesu pořízení změny č. 1 Územního plánu Písek ve veřejném zájmu. Ing. J. Jambura K bodu 24) ulice Souhlas s úpravou vstupní plochy domu na pozemcích města Nádražní U s n e s e n í č. 661/17 Rada města schvaluje vydání souhlasu s úpravou vstupní plochy od účelové komunikace na pozemku parc. č. 1553/7 ostatní plocha k. ú. Písek v Nádražní ulici pro vchody domů čp a 1782 na náklady žadatele Společenství vlastníků jednotek domu čp v Nádražní ulici v Písku, IČ K bodu 25) Prodej recyklované stavební suti z areálu bývalých Žižkových kasáren U s n e s e n í č. 662/17 Rada města schvaluje prodej recyklované stavební suti z areálu bývalých Žižkových kasáren případným zájemcům za cenu 80 Kč/m 3 bez DHP. Ing. V. Filip K bodu 26) Dotace z programu Záštita starostky 2. výzva U s n e s e n í č. 663/17 Rada města I. schvaluje vzorovou veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města uvedenou v příloze materiálu, která je nedílnou součástí důvodové zprávy, II. podporu kulturních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na 1. udělení finanční Záštity starostky na akci 11. mezinárodní konference asociace Hands On! pro Sladovnu Písek o. p. s., Velké náměstí 113, Písek, IČO ve výši Kč schvaluje, 2. udělení finanční Záštity starostky na akci Doprava na operní představení do Českých Budějovic pro Jihočeské divadlo, příspěvková organizace., Dr. Stejskala 424/19, České Budějovice, IČO ve výši Kč schvaluje, 3. neudělení finanční Záštity starostky na aktivitu Společná prezentace adventního programu v Písku a na Písecku pro Píseckem, s. r. o., Karlova 108/3, Písek, IČO schvaluje, 4. udělení finanční Záštity starostky na akci 20 let Prácheňské scény Písek pro Divadelní spolek - Prácheňská scéna v Písku, Tylova 69/8, Písek, IČO ve výši Kč schvaluje, III. podporu sportovních aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na stránka 17 (celkem 21)

18 1. udělení finanční Záštity starostky na akci Na kole po Písku bezpečně pro Píseckem, s. r. o., Karlova 108, Písek, IČO konanou dne ve výši Kč schvaluje, 2. udělení finanční Záštity starostky na akci SULAN Běh kolem Otavy pro fyzickou osobu nepodnikající Dušana Bartoše, Písek, konanou dne ve výši Kč schvaluje, 2. udělení finanční Záštity starostky na akci Oslava 120 let od založení Tenisového klubu Písek pro Tenisový klub Písek, z. s., U výstaviště 491, Písek, IČO , konanou dne ve výši Kč schvaluje, IV. podporu volnočasových a společenských aktivit/akcí na základě návrhu starostky města na udělení finanční Záštity starostky na akci Souboj smyslů oslava dne seniorů pro Seniorský dům Písek a. s., Čelakovského 8, Písek, IČO ve výši Kč schvaluje. Ing. M. Cibulková K bodu 27) Fazole Žádost o stanovisko obce ke zřízení Základní školy a Mateřské školy U s n e s e n í č. 664/17 Rada města kladné stanovisko pro zřizovatele Rodinné centrum Fazole, z. s. ke zřízení Základní školy a Mateřské školy Fazole, Písek k datu schvaluje. Ing. M. Cibulková K bodu 28) Dohoda o provedení práce mezi ZŠ T. G. Masaryka a MŠ Písek a panem Mgr. Jiřím Kothánkem U s n e s e n í č. 665/17 Rada města schvaluje dohodu o provedení práce mezi Základní školou T. G. Masaryka a Mateřskou školou Písek, Čelakovského 24, IČO a panem Mgr. Jiřím Kothánkem na práci v projektu s názvem Vzdělávání na ZŠ TGM a MŠ v Písku, registrační číslo: CZ /0.0/0.0/16_022/ na pozici administrátor projektu. Ing. M. Cibulková K bodu 29) Dohoda o postoupení práv Matematický model vodárenské sítě se společností ČEVAK a. s. U s n e s e n í č. 666/17 Rada města po projednání schvaluje uzavření dohody o postoupení práv mezi městem Písek, Velké náměstí 114, Písek, IČ: a ČEVAK a. s., Severní 2267/8, České Budějovice, IČ: a DHI a. s., Na Vrších 1490/5, Praha 10, IČ: Ing. R. Honzík K bodu 30) Dodatek ke smlouvě o přeložce zařízení distribuční soustavy se společností E.ON Distribuce, a. s. úpravna vody stránka 18 (celkem 21)

19 U s n e s e n í č. 667/17 Rada města po projednání schvaluje uzavření dodatku č. 2 smlouvy o přeložce zařízení distribuční soustavy č uzavřené mezi městem Písek a společností E.ON Distribuce, a. s., F. A. Gerstnera 2151/6, České Budějovice; IČ: a pověřuje starostku podpisem dodatku smlouvy. Ing. R. Honzík K bodu 31) Smlouva o přeložce zařízení distribuční soustavy se společností E.ON Distribuce, a. s. průmyslová zóna U s n e s e n í č. 668/17 Rada města schvaluje smlouvu o přeložce zařízení distribuční soustavy č mezi městem Písek a společností E.ON Distribuce, a. s. Ing. V. Filip K bodu 32) Dodatek ke smlouvě na akci Projektová dokumentace nové úpravy vody Písek se společností EKOEKO s. r. o. U s n e s e n í č. 669/17 Rada města po projednání schvaluje uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě č / Projektová dokumentace nové úpravny vody Písek ze dne uzavřené mezi městem Písek a společností EKOEKO s. r. o., Senovážné nám. 1, České Budějovice; IČ: Ing. R. Honzík K bodu 33) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Vodovod a kanalizace ul. Burketova Výstaviště, Písek se sdružením společností PROTOM, HYDROTECHNIK Burketova Písek U s n e s e n í č. 670/17 Rada města po projednání schvaluje uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo na akci Vodovod a kanalizace ul. Burketova Výstaviště, Písek uzavřené mezi městem Písek a sdružením společností PROTOM, HYDROTECHNIK Burketova, Písek, zastoupené vedoucím účastníkem sdružení firmou PROTOM Strakonice s. r. o., Písecká 290, Strakonice; IČ: , snížení nákladů stavby o ,21 bez DPH a schvaluje konečnou celkovou cenu ve výši ,79 Kč bez DPH. Ing. R. Honzík K bodu 34) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Písek, Hradiště rozšíření silnice III/1401 se společností SWIETELSKY stavební s. r. o. U s n e s e n í č. 671/17 Rada města schvaluje dodatek č. 1 ke smlouvě o dílo na stavbu Písek, Hradiště rozšíření silnice III/1401 ve znění dle návrhu. Ing. M. Kovařík stránka 19 (celkem 21)

20 K bodu 35) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Parkování u MŠ na sídlišti Jih v Písku se společností ROBSTAV stavby k. s. U s n e s e n í č. 672/17 Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo ze dne stavby Parkování u MŠ na sídlišti Jih v Písku mezi městem Písek a společností ROBSTAV stavby k. s., IČO , se sídlem Na Stínadlech 495, Písek. Ing. V. Filip K bodu 36) Dodatek ke smlouvě o dílo na akci Rekonstrukce ulice Svatotrojická se společností Casta dopravní stavby s. r. o. U s n e s e n í č. 673/17 Rada města schvaluje uzavření dodatku č. 1 ke smlouvě o dílo mezi městem Písek a společností Casta dopravní stavby s. r. o., IČO: , se sídlem Písek, Pražská 467, PSČ na akci Rekonstrukce ulice Svatotrojická s připomínkou: zkrátit lhůtu dokončení díla do Ing. V. Filip K bodu 37) Smlouva o poskytování právních služeb se společností Frank Bold advokáti s. r. o. analýza procesu zpracování osobních údajů a bezpečnostních rizik při zpracování osobních údajů U s n e s e n í č. 674/17 Rada města schvaluje smlouvu o poskytování právních služeb mezi společností Frank Bold advokáti s. r. o., se sídlem Údolní 567/33, Brno, IČ a městem Písek na zpracování analýzy procesu zpracování osobních údajů a bezpečnostních rizik při zpracování osobních údajů v souvislosti s nařízením GDPR za cenu Kč bez DPH. Ing. R. Svoboda K bodu 38) Smlouva o dílo na grafickou úpravu, tisk a distribuci Zpravodaje města Písku a Kulturního měsíčníku města Písku se společností Strategic Consulting s. r. o. U s n e s e n í č. 675/17 Rada města schvaluje smlouvu o dílo na grafickou úpravu, tisk a distribuci Zpravodaje města Písku a Kulturního měsíčníku města Písku mezi městem Písek, se sídlem Velké náměstí 114/3, Písek, IČ: a Strategic Consulting s. r. o., se sídlem Pod Rapidem 10, Praha 10, IČ: Mgr. Bc. M. Hanus K bodu 39) Žádost o vydání souhlasu s umístěním mobilního reklamního zařízení na místní komunikaci U s n e s e n í č. 676/17 Rada města vydává předchozí souhlas města Písek, jako vlastníka dotčené pozemní komunikace, s umístěním mobilního reklamního zařízení na Havlíčkově náměstí před domem stránka 20 (celkem 21)

21 č. p. 93 na období 1 roku s platností od pro společnost Gatta Nera s. r. o. a souhlasí s umístěním zařízení i v následujícím období za předpokladu, že se nezmění skutečnosti, za kterých byl tento souhlas vydán. Ing. M. Kovařík K bodu 40) Žádosti o udělení výjimky z vyhlášky č. 6/1998 o chráněném území historického centra města Písek a) pro dům č. p. 255 Budějovická ulice U s n e s e n í č. 677/17 Rada města po projednání uděluje výjimku z článku 4 odst. 11 vyhlášky č. 6/1998 o chráněném území historického města Písek pro dům č. p. 255 Budějovická ulice, Písek za účelem osazení střešních oken umožňující rozšíření b. j. č. 11 a č. 12 o vestavbu do podkroví. Ing. J. Jambura b) pro dům č. p. 53 Tyršova ulice U s n e s e n í č. 678/17 Rada města po projednání uděluje výjimku z článku 5 obecně závazné vyhlášky č. 6/1998 o chráněném území historického centra města Písek pro dům č. p. 53 Tyršova ul., Budějovické Předměstí, Písek (vlastník Zdraví-fit, s. r. o., IČO , sídlo Kolbenova 805/32, Praha - Vysočany) za účelem využití budovy na nebytové prostory v celém rozsahu ke zdravotnickým účelům. Ing. J. Jambura K bodu 41) Informace z jednání komisí Rada města projednala materiál. K bodu 42) Různé V Písku dne stránka 21 (celkem 21)

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.01.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll, Ing. T. Franců U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 11.08.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 24.11.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 03.11.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 11.12.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 29.04.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. Hladík, Ing. arch.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.06.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

U S N E S E N Í. Přítomni

U S N E S E N Í. Přítomni U S N E S E N Í z mimořádného zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 17.08.2017 od 14:00 hodin v kanceláři paní tajemnice, Městský úřad Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.11.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 04.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.02.2016 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 30.01.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 23 členů

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.11.2013 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.01.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.12.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 23.09.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 26.02.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 20.10.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 03.11.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 01.07.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 21.07.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 21.06.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů zastupitelstva

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 06.09.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.12.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 12.01.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 19.07.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 05.05.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.06.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.06.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 145 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 20.07.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 07.09.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 14.01.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

Usnesení. přijatá na 137. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 8:00 hodin na radnici v Jeseníku

Usnesení. přijatá na 137. zasedání Rady města Jeseník konaném dne v 8:00 hodin na radnici v Jeseníku Město Jeseník Usnesení přijatá na 137. zasedání Rady města Jeseník konaném dne 28.4.2014 v 8:00 hodin na radnici v Jeseníku 4165. Rada města schvaluje rozpočtová opatření č. 101/2014-109/2014, dle upravené

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.05.2019 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 26 členů zastupitelstva

Více

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám.

USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. USNESENÍ z 91. schůze Rady města Uničova, která se konala dne 11. září 2018 v 8 hodin v zasedací místnost radnice, Masarykovo nám. 1, Uničov UR01/91/2018 Schválení programu 91. schůze Rady města Uničova

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.12.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 08.09.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 14.02.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.02.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr.

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, Ing. Franců, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 21.01.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

31. schůze RM Rychvald USNESENÍ ZE SCHŮZE RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 31. schůze Rady města Rychvald, dne 29. 07. 2019 Kontrola usnesení 31/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Zápisy z komisí RM 31/2. Rada města b e r e n a

Více

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE

20. zasedání RM Rychvald USNESENÍ ZE ZASEDÁNÍ RADY MĚSTA RYCHVALD DNE Usnesení z 20. zasedání Rady města Rychvald, dne 22. 06. 2015 Kontrola usnesení 20/1. Rada města b e r e n a v ě d o m í kontrolu svých přijatých usnesení Služební cesty na měsíc červenec 2015 20/2. Rada

Více

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne

Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne Zápis ze schůze Rady města Vimperk ze dne 12.02.2007 Usnesení č. 129 Rada města bere na vědomí kontrolu usnesení ze dne 05.02.2007. Usnesení č. 130 Rada města rozhodla uzavřít smlouvu o dílo mezi Městem

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Přítomni U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 13.10.2016 od 11:30 hodin - výjezdní zasedání - návštěva nové úpravny, staré úpravny a čistírny odpadních vod od 14:00

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 27.05.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.04.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. Knot, Mgr. Hořánek,

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.11.2012 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 06.12.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.12.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 08.03.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 24 členů ZM

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.05.2018 od 14:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 25.10.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 10.11.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena a jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ

Více

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně

Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně Z Á P I S z 12. jednání Rady města Volyně, které se konalo dne 7. května 2019 v 15,30 hod. v kanceláři starosty města Volyně P ř í t o m n i : předsedající: členové: omluven: tajemnice: ověřovatelé zápisu:

Více

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin

USNESENÍ. z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne od 19:00 hodin USNESENÍ z 27. zasedání Zastupitelstva města Nová Včelnice konaného dne 20. 09. 2017 od 19:00 hodin 1) Zastupitelstvo města Nová Včelnice s c h v a l u j e předložený program zasedání. Návrh usnesení byl

Více

Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č )

Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne (usnesení č ) Usnesení z 5. schůze Rady města Bechyně konané dne 20. 3. 2017 (usnesení č. 58-73) USNESENÍ č. 58/05-17 R předložit na jednání zastupitelstva města návrh na prominutí pohledávky z titulu dlužného nájemného

Více

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018

Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení z 3. schůze Rady města Blatná, která se konala dne 12. prosince 2018 Usnesení č. 373/18 k žádosti o souhlas s umístěním sídla. s umístěním sídla pro SRPŠ při ZŠ J. A. Komenského Blatná, z. s.,

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í 1 z 7 Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 15. schůze Rady města Hostinné, konané dne 14.05.2019 242/15/RM/2019 Schválení programu 15. schůze RM program 15. schůze: 1. Schválení programu

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 30.10.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová,

Více

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne

Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne Rada města Humpolec P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 55. schůze Rady města Humpolec, která se konala dne 4.4.2018 1021/55/RM/2018 Kontrola plnění usnesení z 53. a 54. schůze RM I. Rada města bere na vědomí

Více

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll

JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.03.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. J. Knot, Mgr. Ing.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 09.11.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 23 členů ZM

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 29.06.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne

Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne (schváleno usnesením ZM č. 424 dne Zápis o rozhodnutí starostky města dle 100 odst. 1 zákona č. 128/2000 Sb. o obcích dne 10.04.2017 (schváleno usnesením ZM č. 424 dne 03.04.2017) Přítomni: Hosté: Ing. Jaroslava Martanová Zdeněk Ženíšek,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 16.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 23.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu JUDr. Ondřej Veselý

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, JUDr. L. Průša, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 16.03.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N Ý Z Á P I S

U P R A V E N Ý Z Á P I S U P R A V E N Ý Z Á P I S ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 15.02.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J.

Více

USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE

USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE Zveřejněna upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle platných právních předpisů USNESENÍ Z 2. SCHŮZE RADY MĚSTA JINDŘICHŮV HRADEC KONANÉ DNE 16.01.2019

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 09.02.2017 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 10.12.2015 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 16.08.2018 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 22 členů ZM

Více

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany

Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení z jednání rady města ve Vodňanech konaného v pondělí dne 23. 01. 2017 od 14:00 hodin v kanceláři tajemnice MěÚ Vodňany Usnesení č. 1866: Rada města schvaluje: RO č. 1 zvýšení příjmů a výdajů o

Více

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí

UZ06/3/2015 Přehled rozpočtových opatření a změny závazných ukazatelů rozpočtu od do bere na vědomí USNESENÍ z 3. řádného jednání Zastupitelstva města Uničova, které se konalo dne 17. března 2015 v 16 hodin v budově Městského kulturního zařízení Uničov na Moravském náměstí UZ01/3/2015 Schválení programu

Více

Zápis z 130. zasedání rady města

Zápis z 130. zasedání rady města Zápis z 130. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 10.10.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti STL

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

V ý t a h U s n e s e n í

V ý t a h U s n e s e n í V ý t a h U s n e s e n í z 43. schůze Rady města Hlučína, konané dne 20. června 2016 43/1a) Rada města Hlučína vzala na vědomí zprávu o činnosti Komise pro regeneraci městské památkové zóny za období

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R.

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Mgr. Ing. J. Hořánek, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, Ing. arch. P. Trambová, MUDr. R. U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 09.06.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti č. 215 Městského úřadu Písek, Budovcova 207 Přítomni Mgr. E. Vanžurová,

Více

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 13.4.2016 UPRAVENÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Řešení nájemních vztahů k bytům. NÁVRH USNESENÍ Dle jednotlivých

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor investic a rozvoje Písek 31.08.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 07.09.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na provedení výběrového řízení na odborného konzultanta pro analýzu využití metody

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 25.05.2017 od 13:00 hodin ve velkém sále Kulturního domu, nábřeží 1. máje 1605 v Písku Přítomni 25 členů zastupitelstva

Více

k.ú. Zámek ZR ul. Nová, ZR 2 k.ú. Město ZR Dolní, Libušínská, ZR 1 Nádražní, ZR 6 Brodská, ZR 3 k.ú. Město ZR ul. Pelikánova, ZR 7

k.ú. Zámek ZR ul. Nová, ZR 2 k.ú. Město ZR Dolní, Libušínská, ZR 1 Nádražní, ZR 6 Brodská, ZR 3 k.ú. Město ZR ul. Pelikánova, ZR 7 Obsah majetkoprávních úkonů RM č. 53-834/2016/OP dne 14.11.2016: Bod Druh úkonu Žadatel Lokalita v ZR p.č., m 2 (rozsah) Využití a) Prodej pozemku - vyhlášení záměru Manželé P., ZR k.ú. Město ZR ul. Veselská,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 07.01.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 14.1.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Věcná břemena NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Ing. Mgr. Jiří Hořánek 2. místostarosta

Více

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne

PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne PŘEHLED USNESENÍ 20. schůze Rady města konané dne 26.10.2015 358/20/RM/2015 Zahájení a schválení programu 20. schůze Rady města Uherské Hradiště program 20. schůze rady města. 359/20/RM/2015 Zpráva o činnosti

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek dne 26.08.2013 14.12.2011: 12.10.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 25.10.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy nebytových prostor NÁVRH USNESENÍ dle návrhu

Více

Pozvánka na 35. schůzi rady městského obvodu konanou dne

Pozvánka na 35. schůzi rady městského obvodu konanou dne na 35. schůzi rady městského obvodu konanou dne 27.04.2016 Místo konání: zasedací místnost č. 138 Začátek jednání: 09:00 hodin Aktualizovaný seznam materiálů: 01/VED/01 01/VED/02 02/OFR/01 Návrh na vydání

Více

Z á p i s. z 6. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 11. března 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty.

Z á p i s. z 6. schůze Rady města Milevska, která se konala v pondělí 11. března 2019 od 15:00 hodin v kanceláři pana starosty. Pozn.: V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejněn zápis ze schůze Rady města Milevska v upravené podobě, plné

Více

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P.

U S N E S E N Í. JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr. H. Rambousová, JUDr. J. Knot, Ing. J. Uhlík, Ing. K. Kratochvíle, Ing. arch. P. U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 28.04.2014 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni JUDr. O. Veselý, Ing. V. Bubník, Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 11.10.2017.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 19.10.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll

Mgr. E. Vanžurová, JUDr. J. Knot, Ing. T. Franců, Ing. M. Sládek, M. Anděl, MUDr. R. Tyll U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 22.03.2018 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019

Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 Výpis z usnesení 14. schůze Rady města Petřvaldu, která se konala 15. srpna 2019 1/ Kontrola usnesení 14/107 b e r e n a v ě d o m í provedenou kontrolu usnesení. 2/ Rozbory hospodaření příspěvkových organizací

Více

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh.

PŘEHLED USNESENÍ. 73. schůze Rady města konané dne /73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. PŘEHLED USNESENÍ 73. schůze Rady města konané dne 15.1.2018 1198/73/RM/2018 Zahájení a schválení programu 73. schůze Rady města Uh. Hradiště program 73. schůze rady města. 1199/73/RM/2018 Vyhodnocení záměrů

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 18/2016 konané dne 5. října 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, Ing. Dominik, Mgr. Kořanová, Ing. Hrodek, p. Wiesner, p. Lenc Za MěÚ: Ing. Svoboda Omluven:

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo ve čtvrtek 21.07.2016 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. E. Vanžurová, JUDr.

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Hostinné P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 84. schůze Rady města Hostinné, konané dne 17.05. 2017 1292/84/RM/2017 Schválení programu 84. schůze rady města program 84. schůze: 1. Schválení programu

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Domovní a bytová správa města Písku V Písku dne: 29. 5. 2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19. 6. 2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatek č. 2 ke zřizovací listině příspěvkové organizace

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 28.04.2016.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 05.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh na pronájmy pozemků ve vlastnictví města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu

Více