Inteligentní řešení. pro správu klíčů a sledovaných předmětů. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Inteligentní řešení. pro správu klíčů a sledovaných předmětů. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions"

Transkript

1 Inteligentní řešení pro správu klíčů a sledovaných předmětů ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

2 Traka Řešení pro správu klíčů a sledovaných předmětů Traka podporuje strategické obchodní toky správu klíčů v budově, zajištění strojů, vozidel, bezpečné skladování i ochranu vybavení a osobního majetku. Produkty Traka zabezpečují řízení procesů v celém podniku. Portfolio produktů se dělí na dvě skupiny klíčové kabinety a inteligentní schránky, které jsou podporovány softwarem Traka Web. Toto zařízení poskytuje možnost správy klíčů nebo inteligentního řešení správy majetku a jejich sledování pomocí Dallas chipu a RFID TAGů. Široká řada produktů splňuje různé požadavky zákazníků, například různé velikosti skříní, množství spravovaných klíčů, rozdílné přístupy atd. Přehled produktů Traka Systémové klíčové kabinety Poskytují přístup k budovám, zařízením, zabezpečeným prostorům nebo vozovému parku,ale jen těm, kdo má oprávnění. Klíče jsou jedním z nejdůležitějších prostředků organizace. Systém inteligentních schránek Inteligentní řešení Traka Locker chrání zařízení a majetek pomocí bezpečného uložiště s RFID technologií. Je vhodné pro bezpečné uložení sledovaných předmětů jako jsou například notebooky, tablety, projektory, přístroje, nástroje, mobilní terminály, vysílačky a mnoho dalšího dle požadavků klienta. Umožňuje správu a vedení historie zápůjček daných zařízení. Software Traka SW je určen pro správu, řízení, nastavení a sledování systému TRAKA. Software je možné provozovat na jednom počítači, v cloudovém prostředí, na více serverech nebo skrze rozsáhlé počítačové sítě včetně možnosti reportování. Traka 21 Nejjednodušší systém plug-and-play poskytuje Traka 21. Využití je ideální v malém či středním podniku, logistických centrech a školních budovách. Jednoduchý, efektivní a cenově dostupný systém umožňuje sledovat pohyby jednotlivých klíčových svazků, které jsou zabezpečeny v kabinetu. Příslušenství Při využívání systému TRAKA nastane potřeba doplnit, či rozšířit tento systém o další hardware, či software který je v nabídce výrobce ať již se jedná o ifob, či aplikaci.

3 Inteligentní správa klíčů Inteligentní skříňové systémy Mění běžné klíče v chytré klíče, kontroluje přístup a zároveň zaznamenává použití klíčů. Shromažďuje komplexní informace, a tím organizacím umožňuje: Zajistit, aby k určitým klíčům měli přístup pouze oprávnění uživatelé. Kontrolovat, kdy a kým byl klíč odebrán a vrácen. Zjišťovat, které klíče nebyly vráceny po uplynutí určené doby. Určit, jak často a jak dlouho jsou konkrétní klíče používány. Uvědomit manažera nebo správce o stavu pohotovosti em popř. SMS zprávou. Inteligentní uzamykatelné schránky využívající technologii RFID nabízejí efektivní řešení pro kontrolu přístupu a možnost sledování cenného majetku a vybavení s tím, že umožňuje: Nastavení uživatelských oprávnění a sledovanými aktuálního stavu je zajištěna úplná kontrola předmětu U sledovaného předmětu opatřeného RFID tagem je zajištěno nepřetržité sledování 24 hodin denně / 7 dní v týdnu / 365 dní v roce. Variabilní možnost identifikace uživatele pomocí PINu, ID karty, ID chipu, či otiskem prstu.

4 Inteligentní správa klíčů Klíče jsou v každé organizaci důležitým majetkem: umožňují přístup k budovám, provozům, zabezpečeným prostorám, vybavení, strojům, skříním, vozidlům a podobně. K ochraně takového majetku slouží produkty a software Traka pro inteligentní správu klíčů. Srdcem celého systému je přívěsek Traka ifob. Tyto stříbrné přívěsky ve tvaru projektilu v sobě nesou jedinečný elektronický identifikátor. Po trvalém připevnění k přívěsku ifob robustní bezpečnostní pečetí jsou jednotlivé klíče nebo sady klíčů elektronicky označeny. Každý přívěsek ifob má pak svou pozici v kabinetu Traka a je uzamčený na svém místě, dokud ho nevyzvedne oprávněný uživatel. Řešení Traka zajišťují, aby byl přístup do kabinetu s klíči umožněn jen oprávněným uživatelům, a to pouze k určeným klíčům. Uživatelům může být přidělen dočasný nebo trvalý přístup k depozitu a klíčům pomocí PIN kódů, biometrické čtečky nebo čtečky karet. Systém automaticky kontroluje a v centrální databázi eviduje, kdy a kým byl klíč použit, a tyto informace jsou k dispozici Varianty přístupových řešení Systém Traka lze intuitivně spravovat jak místně (Stand Alone řešení), tak i vzdáleně pomocí Traka Webu. V případě požadavku lze integrovat do přístupového systému klienta. Traka Touch Traka Touch poskytuje výjimečné uživatelské rozhraní na 7 barevném dotykovém displeji prostřednictvím něj lze oboustranně komunikovat mezi uživatelem a systémem, včetně možností autorizace uživatele formou PINu. Modulární systém pro organizace všech velikostí Systém Traka může obsluhovat jak jediný klíč nebo celou síť depozitů s klíči, dokonce i na různých kontinentech. Tento modulární systém je možné rozšiřovat podle potřeby aktuálního rozpočtu a jeho funkčnost je možné zvyšovat pomocí mnoha dostupných volitelných doplňků.

5 Integrace se stávajícím řízením přístupu Systémy Traka pracují téměř s každou existující čtečkou přístupových karet, takže správa klíčů se může stát efektivním rozšířením stávajících systémů pro kontrolu přístupu používaných zákazníky. Informace pro vedení Kabinety Traka je možné konfigurovat různými způsoby, například: k upozornění na včas nevrácené klíče, na odebrání klíčů, na neodebrání klíčů, ke kontrole přístupu v různých časech nebo dnech, k vyžádání informací o závadách na majetku, k vyžádání víceuživatelské autorizace a k získání rozsáhlých informací pro efektivní správu majetku. Pokyny ve více jazycích Protože se systémy Traka používají po celém světě, mohou být depozity na klíče konfigurovány tak, aby zobrazovaly pokyny pro uživatele v celé řadě jazyků a to již na základě přihlášení přednastaveného uživatele!

6 Inteligentní schránkové systémy V situacích, kdy uživatelé nezachází se svěřenými prostředky s respektem, kde hrozí krádež, ztráta, či poškození mají inteligentní schránkové systémy schopnost sledovat historii používání, čímž se stávají zásadním manažerským nástrojem. Zvyšuje totiž osobní odpovědnost i produktivitu uživatelů a může významně snižovat škody, ztráty a provozní náklady. Podpora inteligentních skříní Traka: Bezpečné automatizované úložiště s integrovaným softwarem. Přístup 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, pouze pro oprávněné uživatele. Kontrola a sledování v reálném čase. Manažerské on line výkazy o aktuálním stavu s možností okamžité reakce, či konkrétního interního řešení Vestavěná databáze Windows CE a SQL server Lokalizace do více jak 20 jazyků s automatickým přepínáním dle nastavení jednotlivého uživatele Systémová paměť na posledních událostí Možnost o doplnění systému záložní baterií pro případ výpadku elektrické energie Během pár sekund mohu vydat všechny naše vysílačky vím, kde jsou a kdo si nějakou vyzvedl pouhým klepnutím myši. Policie, Thames Valley, Velká Británie JEDINEČNÉ ŘEŠENÍ PRO SLEDOVÁNÍ POMOCÍ RFID Každý přístroj je možné opatřit RFID tagem, takže je každý jedinečně identifikován a jednotlivě evidován. Díky softwaru Traka okamžitě víte, jestli je položka ve schránce a pomocí sledování v reálném čase můžete ihned přesně zjistit, že je přístroj vyzvednut nebo vrácen, a co je důležitější, kým.

7 Systém inteligentních schránek Inteligentní schránky systému Traka Touch Locker jsou ideálním řešením pro kontrolu přístupu a využíváním sledovaných předmětů jako jsou například logistické mobilní terminály, vysílačky, ruční nástroje, speciální přenosné přístroje, IT technika, zbraně, klíče a dokumenty krizového řízení, nebo vysoké důležitosti, osobní věci a mnoho dalšího dle specifický a aktuálních požadavků klienta. Systém Traka Touch Locker je výrobcem nabízen v několika modifikacích s variací velikostí schránek dle produktové řady. Uživatel se přihlásí do systému formou osobního PINu, přístupové ID karty, bezkontaktního čipu, biometrické čtečky, či kombinací a dle přednastavených pravidel mu je umožněno manipulovat s jednotlivými schránkami systému. Při jakékoliv aktivitě uživatele, či sledovaného předmětu je udělán v systémem záznam, který je nejen uchován, ale může být i exportován v pravidelných časových intervalech, či při sledovaných aktivitách předmětů na vybrané ové adresy. V případě uložení předmětu, který vyžaduje ke své funkčnosti nabitou baterii je možno systém Traka Touch Locker nejen doplnit o nabíjecí stanice, ale i využít speciální aplikace, která řídí automatické vydávání takového zřízení v pořadí.

8 Software Traka SW je určen pro správu všech inteligentních systémů klíčových kabinetů i lockerů. Software je možné provozovat na jednom počítači, v cloudovém prostředí, na více serverech nebo skrze rozsáhlé počítačové sítě včetně možnosti reportování. Traka Web Traka Web je webová aplikace pro správu a administraci Traka Touch klíčových kabinetů a inteligentních schránek. Předností této aplikace je možnost ovládání pomocí zařízení obsahující webový prohlížeč jako jsou například mobilní telefony, tablety, notebooky a stolní PC. Traka Web systém je možné spojit s libovolným počtem Traka klíčových kabinetů a Traka inteligentních schránek. Traka Web podporuje nejnovější trendy SW vývoje a funkcí pro správu a konfiguraci. Traka32 SW Traka32 je určen pouze pro rozšíření stávajících instalací u současných zákazníků na starších 8 a 16bitových systémech

9 Neustálá inovace: řešení nové generace Systém Traka Touch má zabudovaný procesor pracující s operačním systémem Microsoft Windows Embedded. Může být využit samostatně nebo připojen v síti s použitím softwaru Traka Web. Zabudovaná polovodičová paměť zajišťuje výjimečnou spolehlivost a dotyková obrazovka umožňuje použití vysoce kvalitního grafického uživatelského rozhraní odpovídajícího očekáváním uživatelů technologií v 21. století. Ruku v ruce s vývojem systému Traka Touch jde software Traka Web. Tento webový nástroj pro správu, využívající nejnovější softwarové nástroje, je navržen tak, aby poskytoval ještě vyšší uživatelskou přehlednost, intuitivní ovládání systému, zasílání notifikací určeným osobám formou u, či SMS a exportování manažerských dat v časově pravidelných souborech ve formátu XLS. Nabízí podporu současného připojení více než systémů a zároveň se dokonale hodí i pro velmi malé systémy. Traka Web má design nejnovější generace softwaru, podporuje více jazyků a při použití ve spojení s Traka Integration Engine nabízí kvalitní a snadno použitelné propojení s přístupovými systémy klienta

10 Projektové plánování, instalace a podpora Výzkum a vývoj Vývoj nových produktů Výroba Řízení a plánování projektu Instalace Školení a realizace Trvalá podpora Kromě návrhu a výroby systémů pro inteligentní správu klíčů, řízení přístupu a skříňových systémů nabízí společnost ASSA ABLOY ve spolupráci s partnerskými společnostmi kompletní služby instalace a podpory. Kompetentní osoby: spolupracují se zákazníkem při plánování instalace a schvalování nejlepšího umístění jednotlivých zařízení; projednávají instalaci softwaru s IT oddělením zákazníka; zajišťují školení administrátorů, kteří budou systém spravovat. Instalaci zařízení provádí tým zkušených techniků. Ti poskytují zákazníkovi podporu při uvedení systémů do provozu a následně mu poskytují telefonickou podporu a servis. Systémy Traka jsou dodávány s plnou zárukou v délce 24 měsíců, kterou je možné prodloužit zakoupením plánu komplexní údržby.

11 Zařízení TRAKA používají

12 ASSA ABLOY Czech & Slovakia s. r. o. Dolnoměcholupská 1418/ Praha 10 Czech Republic Tel.: Fax: ASSA ABLOY Czech & Slovakia s.r.o. organizačná zložka Továrenská 15, Malacky Slovenská republika Tel.: Fax: traka@assaabloy.cz

traka.com Inteligentní řešení pro správu klíčů a zařízení

traka.com Inteligentní řešení pro správu klíčů a zařízení traka.com Inteligentní řešení pro správu klíčů a zařízení Produkty a řešení Traka Klíč Chytrý klíč Velmi chytrý klíč Bezpečnostní pečeť ifob Po bezpečném připevnění přívěsku ifob ke stávajícímu klíči je

Více

Traka. Obsah. Traka - produkty a řešení Traka Klíčové kabinety Traka Inteligentní kontrola přístupu...

Traka. Obsah. Traka - produkty a řešení Traka Klíčové kabinety Traka Inteligentní kontrola přístupu... Obsah - produkty a řešení... 208 21... 209 Klíčové kabinety... 211 Inteligentní kontrola přístupu... 212 Inteligentní skříňkové systémy... 213 TRAKA Ltd. byla založena v roce 1995 na základě poptávky společnosti

Více

A U T O M A T I Z O V A N Ý SKŘÍŇOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM LockerVend. leden 2015

A U T O M A T I Z O V A N Ý SKŘÍŇOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM LockerVend.   leden 2015 A U T O M A T I Z O V A N Ý SKŘÍŇOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM LockerVend www.macte.cz leden 2015 Automatizované skladové systémy - výrobce těchto zařízení SupplyPro působí na trhu více než 20let - instalace systémů

Více

Institut elektronických aplikací, s.r.o. Stránka 1 z 7. AVEPOP - Automatický Výdej a Evidence Pracovních a Ochranných Prostředků

Institut elektronických aplikací, s.r.o. Stránka 1 z 7. AVEPOP - Automatický Výdej a Evidence Pracovních a Ochranných Prostředků Institut elektronických aplikací, s.r.o. Stránka 1 z 7 AVEPOP - Automatický Výdej a Evidence Pracovních a Ochranných Prostředků Automaty na výdej a evidenci osobních ochranných a pracovních prostředků

Více

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha

Úvod. Klíčové vlastnosti. Jednoduchá obsluha REQUESTOR DATASHEET Úvod Requestor Service Desk poskytuje kompletní řešení pro správu interních i externích požadavků, které přicházejí do organizace libovolnou cestou. Produkt je zaměřen na vytvoření

Více

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo

Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Jedna budova. Různí uživatelé. Desigo Control Point řešení pro ovládání a monitorování budov siemens.cz/desigo Desigo Control Point navržen pro zjednodušení správy technologií budov Budovy nejsou jen pouhé

Více

MAXI nebo MINI? Plně modifikovatelné Neomezený počet zásuvek. Modulární ukládací boxy Click In... Click Out

MAXI nebo MINI? Plně modifikovatelné Neomezený počet zásuvek. Modulární ukládací boxy Click In... Click Out MAXI nebo MINI? MAXI - vysoký s velkou kapacitou, překvapivě malé rozměry, ergonomický design. MINI - lze umístit kdekoliv, mimořádně kompaktní; můžete ho umístit na stůl nebo na speciální vozík. Oba modely

Více

Prodejna SQL je maloobchodní pokladní software určený pro široké spektrum prodejen.komplet určený k propojení s Money S3 pomocí XML komunikace

Prodejna SQL je maloobchodní pokladní software určený pro široké spektrum prodejen.komplet určený k propojení s Money S3 pomocí XML komunikace Pokladní software o Prodejna SQL o SW Euro SQL o Conto Pokladní software od CÍGLER SOFTWARE zahrnuje paletu nástrojů pro náročnější zákazníky. Oproti běžným pokladnám nabízí širší míru přizpůsobení uživateli

Více

SMARTAIR autonomní systém kontroly vstupu. The global leader in door opening solutions

SMARTAIR autonomní systém kontroly vstupu. The global leader in door opening solutions SMARTAIR autonomní systém kontroly vstupu The global leader in door opening solutions SMARTAIR autonomní systém kontroly vstupu SMARTAIR je dveřní kování s integrovanou čtečkou karet a elektromagnetickým

Více

SMARTair Technické informace

SMARTair Technické informace Vyhrazujeme si právo na technické modifikace. Verze: TESA SMARTair Technické informace 05 204 SMARTair Technické informace Přehled a funkce produktu ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

Více

www.macte.cz www.supplypro.com

www.macte.cz www.supplypro.com AUTOMATIZOVANÉ SKLADOVÉ SYSTÉMY Listopad 2012 Kdo jsme. MACTE, spol. s r.o. Lautnerova 3171/4 787 01 ŠUMPERK CZECH REPUBLIC Naše společnost působí na trhu více než 20 let: Produkty: - distributor ochranných

Více

Docházkový a přístupový systém nové generace

Docházkový a přístupový systém nové generace Docházkový a přístupový systém nové generace Moderní a inovativní technologie od slovenské společnosti Innovatrics - světové špičky v oblasti biometrie. VÝHODY DOCHÁZKOVÉHO SYSTÉMU FINGERA Pro správce

Více

A U T O M A T I Z O V A N Ý PRUŽINOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM HelixVend. leden 2015

A U T O M A T I Z O V A N Ý PRUŽINOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM HelixVend.  leden 2015 A U T O M A T I Z O V A N Ý PRUŽINOVÝ SKLADOVÝ SYSTÉM HelixVend www.macte.cz leden 2015 instalace ve 46 zemích světa významní zákazníci teritoriální zákazníci potenciální zákazníci www.macte.cz 2 reference

Více

Rozšiřte váš systém kontroly vstupu o bezdrátovou technologii Aperio. The global leader in door opening solutions

Rozšiřte váš systém kontroly vstupu o bezdrátovou technologii Aperio. The global leader in door opening solutions Rozšiřte váš systém kontroly vstupu o bezdrátovou technologii Aperio The global leader in door opening solutions 2 Disponujete dveřmi se systémem kontroly vstupu a mechanickým zabezpečením? Proč provozovat

Více

SMARTAIR autonomní systém kontroly vstupu. The global leader in door opening solutions

SMARTAIR autonomní systém kontroly vstupu. The global leader in door opening solutions SMARTAIR autonomní systém kontroly vstupu The global leader in door opening solutions SMARTAIR autonomní systém kontroly vstupu SMARTAIR je dveřní kování s integrovanou čtečkou karet a elektromagnetickým

Více

Technická dokumentace

Technická dokumentace Příloha č. 1 k veřejné zakázce malého rozsahu Technická dokumentace Obsah 1 Předpoklady... 3 1.1 Účel... 3 1.2 Přínosy pro uživatele... 3 2 Popis předmětu plnění... 3 2.1 Funkční specifikace řešení...

Více

Vše na jednom místě a pod dokonalou kontrolou

Vše na jednom místě a pod dokonalou kontrolou Řešení MATRIX TM je optimální kombinací: variabilního výdejního automatu nástrojů výkonného řídícího a analytického software Skříň DLS Skříň Mini Skříň Maxi Vše na jednom místě a pod dokonalou kontrolou

Více

DOCHÁZKA. Docházkový dotykový terminál itouch. Hlavní rysy docházkového terminálu itouch:

DOCHÁZKA. Docházkový dotykový terminál itouch. Hlavní rysy docházkového terminálu itouch: Docházkový dotykový terminál itouch DOCHÁZKA Docházkový terminál itouch je naším nejnovějším zařízením v oblasti docházkové techniky. Funkcemi vychází z ethernetového terminálu irex, ale vzhled i vnitřní

Více

DOCHÁZKA. Docházkový dotykový terminál itouch. Hlavní rysy docházkového terminálu itouch:

DOCHÁZKA. Docházkový dotykový terminál itouch. Hlavní rysy docházkového terminálu itouch: Docházkový dotykový terminál itouch Docházkový terminál itouch je naším nejnovějším zařízením v oblasti docházkové techniky. Funkcemi vychází z ethernetového terminálu irex, ale vzhled i vnitřní hardware

Více

OKsmart a správa karet v systému OKbase

OKsmart a správa karet v systému OKbase OKsmart a správa karet v systému OKbase Od personalizace a sledování životního cyklu karet až k bezkontaktní autentizaci a elektronickému podpisu Spojujeme software, technologie a služby Martin Primas

Více

Sísyfos Systém evidence činností

Sísyfos Systém evidence činností Sísyfos Systém evidence Sísyfos : Evidence pracovních Systém Sísyfos je firemní aplikace zaměřená na sledování pracovních úkonů jednotlivých zaměstnanců firmy. Umožňuje sledovat pracovní činnosti na různých

Více

platební systémy samoobslužné platební terminály

platební systémy samoobslužné platební terminály platební systémy samoobslužné platební terminály CroSS aptm, aptl CroSS Citypoint UNIVERZÁLNÍ PLATEBNÍ TERMINÁLY PLATEBNÍ TERMINÁLY PRO MĚSTSKÉ ÚŘADY A INSTITUCE Parkovné Cross platební terminály Poplatky

Více

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky

Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1 Příloha č. 1 zadávací dokumentace - Specifikace předmětu plnění veřejné zakázky 1. Server a příslušenství Počet kusů 1 Specifikace Procesor: minimálně čtyř jádrový, 2.40 GHz, 12 MB cache Pevný disk:

Více

ešení pro správu klientských počítač a mobilní tisk Číslo dokumentu:

ešení pro správu klientských počítač a mobilní tisk Číslo dokumentu: ešení pro správu klientských počítač a mobilní tisk Číslo dokumentu: 410173-221 Leden 2006 Obsah 1 ešení pro správu klientských počítač Konfigurace a nasazení....................... 1 2 Správa a aktualizace

Více

Automatizovaný sběr dat Online stav skladů

Automatizovaný sběr dat Online stav skladů www.vyrobaonline.cz Plánování výroby Evidence zakázek Automatizovaný sběr dat Online stav skladů Zvýšení efektivity výroby Evidence docházky VÝROBA ONLINE je nový moderní výrobní informační systém, ve

Více

Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování }

Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování } Kontrola přístupu. Kontrola nákladů. { Bezpečná Autentifikace, Skenování a Účtování } Jak přidat hodnotu vašim Canon zařízením Multifunkční zařízení a tiskárny Canon, navržené pro zvýšení produktivity

Více

Klíčem je mobilní smartphone

Klíčem je mobilní smartphone Klíčem je mobilní smartphone AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací

Více

www.cdc-monitoring.cz

www.cdc-monitoring.cz Monitoring sítí a serverů Dnešní požadavky na výkon ethernetových, wifi nebo jiných sítí, jejich serverů a aktivních prvků jsou velmi striktně nastaveny. Síť musí být koncipována tak, aby byla zaručena

Více

hardware - terminály pro sběr dat (základní terminály, jednoúčelové zařízení, základní IPC)

hardware - terminály pro sběr dat (základní terminály, jednoúčelové zařízení, základní IPC) Jídelna Přístupy Docházka Personalistika Mzdy Sklad Majetek Zakázky RON PORTÁL Jídelna Přístupy Docházka Docházka Mini Personalistika Mzdy Sklad Majetek Zakázky systém pro sběr dat z výroby, zakázkový

Více

Klíčem je mobilní telefon

Klíčem je mobilní telefon Klíčem je mobilní telefon AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací systém,

Více

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách

Prezentace CRMplus. Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Prezentace CRMplus Téma: CRMplus jako nástroj pro kontrolu a vyhodnocení rozpracovanosti dílů na zakázkách Obsah prezentace Představení společnosti Technodat Develop, s.r.o. CRMplus základní charakteristika

Více

SW pro správu a řízení bezpečnosti

SW pro správu a řízení bezpečnosti Integrační bezpečnostní SW pro správu a řízení bezpečnosti Systém je vlastním produktem společnosti Integoo. Trvalý vývoj produktu reflektuje požadavky trhu a zákazníků. Ať už je velikost vaší organizace

Více

Walter Networkline hospodárné vydávání nástrojů pro vaši výrobu.

Walter Networkline hospodárné vydávání nástrojů pro vaši výrobu. Logistická řešení _SYSTÉM VYDÁVÁNÍ NÁSTROJŮ Walter Networkline hospodárné vydávání nástrojů pro vaši výrobu. Systémy vydávání nástrojů Walter Multiply _NETWORKLINE Tvář moderní správy nástrojů. INDIVIDUÁLNÍ.

Více

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Silný výkon dvoujádrové architektury Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Nejnovější sestava notebooků Toshiba pro podnikovou sféru s procesorem Intel Core 2 Duo opět přináší

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list Objednací informace A PRO MĚŘENÍ PLYNU TRAZVUKOVÝCH PLYNOMĚRŮ OD SPOB SICK C D Popis produktu E F Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se

Více

Příručka pro nasazení a správu výukového systému edu-learning

Příručka pro nasazení a správu výukového systému edu-learning Příručka pro nasazení a správu výukového systému edu-learning Obsah: Edu-learning pro firmy a organizace... 2 Varianty nasazení... 2 A. Systém umístěný v lokální síti zákazníka... 3 B. Systém umístěný

Více

PARKOVACÍ SYSTÉMY PLATEBNÍ AUTOMATY PLATEBNÍ TERMINÁLY

PARKOVACÍ SYSTÉMY PLATEBNÍ AUTOMATY PLATEBNÍ TERMINÁLY PARKOVACÍ SYSTÉMY PLATEBNÍ AUTOMATY PLATEBNÍ TERMINÁLY AUTOMATICKÝ ZÁVOROVÝ PARKOVACÍ SYSTÉM SAMOOBSLUŽNÝ PLATEBNÍ TERMINÁL PARKOVACÍ AUTOMAT Parkovací systém KAMERA LPR NAVIGAČNÍ A INFORMAČNÍ PANEL PARKOVACÍ

Více

Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení

Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení Citidea monitorovací a řídicí centrála pro smart řešení Citidea představuje integrační platformu pro sběr, zpracování dat, poskytování informací

Více

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list

Flow-X PRŮTOKOMĚR. On-line datový list On-line datový list A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Objednací informace Typ Výrobek č. Na vyžádání Přesné specifikace přístrojů a údaje o výkonu výrobku se mohou odlišovat a závisí na dané aplikaci

Více

APERIO bezdrátová on-line technologie pro systémy kontroly vstupu The global leader in the door opening solutions

APERIO bezdrátová on-line technologie pro systémy kontroly vstupu The global leader in the door opening solutions APERIO bezdrátová on-line technologie pro systémy kontroly vstupu The global leader in the door opening solutions APERIO bezdrátová technologie budoucnosti APERIO je nejnovější bezdrátová technologie s

Více

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line

MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line MST - sběr dat pomocí mobilních terminálů on-line/off-line Stručný přehled název: MST, software pro sběr dat mobilními terminály ve skladu (příjem, výdej, inventura) autor aplikace: FASK, spol. s r.o.,

Více

Řešení pro správu klientů a mobilní tisk

Řešení pro správu klientů a mobilní tisk Řešení pro správu klientů a mobilní tisk Uživatelská příručka Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft a Windows jsou registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation

Více

Nás pohání ŘEŠENÍ. Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis. ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU

Nás pohání ŘEŠENÍ. Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis. ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU Nás pohání ŘEŠENÍ Profesionální řešení diagnostiky vozidel pro každý autoservis ESI[tronic] 2.0 Online KTS DCU Vyvinuto od expertů pro experty Správné řešení pro každou dílnu Pro profesionální servis a

Více

Autodesk AutoCAD LT 2019

Autodesk AutoCAD LT 2019 Novinky Autodesk AutoCAD LT 2019 www.graitec.cz www.cadnet.cz, helpdesk.graitec.cz, www.graitec.com Novinky Autodesk AutoCAD LT 2019 PDF dokument obsahuje přehled novinek produktu AutoCAD LT 2019. AutoCAD

Více

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ BEZPLATNÁ INFOLINKA 800 400 226 WWW.AGERIT.CZ Agerit s.r.o. Stará pošta 750 664 61 Rajhrad u Brna POPTÁVKA +420 547 230 530 obchod@agerit.cz SERVIS +420 547 230 528 servis@agerit.cz PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA

Více

multitone.cz Více času a prostoru na Vaše pacienty D-SERVER Bezdrátový signalizační systém pro zdravotnická a sociální zařízení výhradní distributor

multitone.cz Více času a prostoru na Vaše pacienty D-SERVER Bezdrátový signalizační systém pro zdravotnická a sociální zařízení výhradní distributor multitone.cz výhradní distributor Více času a prostoru na Vaše pacienty Bezdrátový signalizační systém pro zdravotnická a sociální zařízení Výhody systému : Snadné použití: Konfigurace systému a vzdálená

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

Tabletová aplikace. Uživatelský manuál

Tabletová aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace... 4 Instalace a přihlášení... 5 Verze CLOUD... 5 Verze SERVER... 8 Verze DEMO... 10 Nastavení displeje, tlačítek... 11 Obecná konfigurace... 11 GPS pozice...

Více

IDENTIFICATION SOLUTIONS.

IDENTIFICATION SOLUTIONS. IDENTIFICATION SOLUTIONS www.safyid.com Společnost Comfis, s.r.o. se specializuje na biometrické systémy a poskytuje nejvhodnější řešení pro identifikaci osob. Patříme k leaderům v oblasti biometrických

Více

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů

Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů Vzdálená správa v cloudu až pro 250 počítačů S pomocí ESET Cloud Administratoru můžete řídit zabezpečení vaší podnikové sítě bez nutnosti nákupu, instalace nebo údržby dalšího hardwaru. Řešení je poskytováno

Více

OVLÁDACÍ A MONITOROVACÍ SYSTÉM ID 6.2 typ 94 210

OVLÁDACÍ A MONITOROVACÍ SYSTÉM ID 6.2 typ 94 210 OVLÁDACÍ A MONITOROVACÍ SYSTÉM ID 6.2 typ 94 210 Vizualizace systému ID 6.2 Typ 94 210 Použití Komplexní ovládací a monitorovací systém ID-6.2 je určen pro ovládání a monitorování: světelných signalizačních

Více

TC-502L. Tenký klient

TC-502L. Tenký klient TC-502L Tenký klient Popis přístroje Tenký klient s kompletní podporou pro připojení do systémů Windows 7, Vista, Windows 2008, Windows 2003, Windows XP Pro, Linux servery. Disponuje 1x rozhraním LAN 10/100,

Více

LOGISTIKA + PRŮMYSL. ProGlove MARK. Inteligentní pracovní rukavice pro průmysl 4.0

LOGISTIKA + PRŮMYSL. ProGlove MARK. Inteligentní pracovní rukavice pro průmysl 4.0 LOGISTIKA + PRŮMYSL ProGlove MARK Inteligentní pracovní rukavice pro průmysl 4.0 LOGISTIKA + PRŮMYSL ProGlove MARK Inteligentní pracovní rukavice s integrovanou čtečkou čárových kódů > Připravte své zaměstnance

Více

TC-502L TC-60xL. Tenký klient

TC-502L TC-60xL. Tenký klient TC-502L TC-60xL Tenký klient Popis přístroje Tenký klient TC-502L s kompletní podporou pro připojení do systémů Windows 7, Vista, Windows 2008, Windows 2003, Windows XP Pro, Linux servery. TC-604 navíc

Více

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL)

instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) PŘÍLOHA Č. 1 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE ZÁKAZNÍKA 1 Komplexní dodávka interaktivních úředních desek (IUD), včetně instalace, implementace a integrace se systémem spisové služby (SSL) 1.1

Více

Autorizovaný distributor. HelixVend 5.0

Autorizovaný distributor. HelixVend 5.0 Autorizovaný distributor V ý d e j n í s y s t é m HelixVend 5.0 updated: 1/2019 spolehlivý partner SupplyPro výrobce zařízení SupplyPro působí na trhu 25+ let instalace výdejních systémů ve více než 60+

Více

CAT5 systém videovrátných

CAT5 systém videovrátných CAT5 systém videovrátných Vlastnosti systému RJ-5 konektor a kabel kategorie 5 Použití standardního konektoru RJ-5 umožňuje snadnou instalaci a údržbu. Použitím síťového kabelu CAT-5 výrazně snižujete

Více

Zápůjčky/Předměty NÁVOD

Zápůjčky/Předměty NÁVOD NÁVOD www.aktion.cz POPIS Modul umožňuje elektronické vydávání a přehlednou evidenci zapůjčených předmětů, jako jsou klíče, různé pracovní nástroje, pracovní pomůcky a jiné položky. Agenda najde uplatnění

Více

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA

PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA PRŮVODCE SPOLEČNOSTI DELL MOBILITA JAK BY MĚLY NOTEBOOKY VYPADAT Požadujete notebook bez kompromisů. Chcete omezit prostoje pomocí systémů, které zvládnou i nejtěžší překážky na cestách. Chcete dosáhnout

Více

EWM Xnet. Řízení kvality pro celý proces svařování. Balíček EN 1090 WPQR Nyní zdarma!

EWM Xnet. Řízení kvality pro celý proces svařování. Balíček EN 1090 WPQR Nyní zdarma! EWM Xnet Řízení kvality pro celý proces svařování Balíček EN 1090 WPQR Nyní zdarma! ewm Xnet Procesy svařování podporované sítí Analýza, kontrola a správa Využijte potenciál inovativních procesů svařování

Více

Autorizovaný distributor. SupplyPad 4.0

Autorizovaný distributor. SupplyPad 4.0 Autorizovaný distributor V ý d e j n í s y s t é m SupplyPad 4.0 updated: 1/2019 hlavní výhody Proč výdejní systémy redukce spotřeby skladových položek snížení nákladů na pořízení zásob snížení administrativních

Více

Autorizovaný distributor. DrawerVend 5.0+

Autorizovaný distributor. DrawerVend 5.0+ Autorizovaný distributor V ý d e j n í s y s t é m DrawerVend 5.0+ updated: 1/2019 spolehlivý partner SupplyPro výrobce zařízení SupplyPro působí na trhu 25+ let instalace výdejních systémů ve více než

Více

PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech:

PRODEJ Prodej je pochopitelně základní funkcí pokladního systému. Systému MERCATOR umožňuje prodej realizovat ve 3 režimech: MERCATOR Moderní pokladní systém od společnosti SICONET a.s. Co je MERCATOR MERCATOR je PC pokladní systém určený především maloobchodním a velkoobchodním prodejnám společností, jejichž podnikovým systémem

Více

izákladna chytré řešení pro instalaci, monitoring, synchronizaci a backup/restore SW dotykových zařízení

izákladna chytré řešení pro instalaci, monitoring, synchronizaci a backup/restore SW dotykových zařízení izákladna chytré řešení pro instalaci, monitoring, synchronizaci a backup/restore SW dotykových zařízení Radek Švehla Manažer obchodního oddělení Oddělení Obchod a projektová podpora BOXED s.r.o. rsvehla@boxed.cz

Více

PARKOVACÍ SYSTÉMY PLATEBNÍ AUTOMATY PLATEBNÍ TERMINÁLY

PARKOVACÍ SYSTÉMY PLATEBNÍ AUTOMATY PLATEBNÍ TERMINÁLY PARKOVACÍ SYSTÉMY PLATEBNÍ AUTOMATY PLATEBNÍ TERMINÁLY CrossPark AUTOMATICKÝ ZÁVOROVÝ PARKOVACÍ SYSTÉM SAMOOBSLUŽNÝ PLATEBNÍ TERMINÁL PARKOVACÍ AUTOMAT PARKOVACÍ SYSTÉM KAMERA LPR NAVIGAČNÍ A INFORMAČNÍ

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I

DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Nákup výpočetní techniky 2016 výzva k podání nabídek byla zveřejněna na profilu zadavatele dne: 07.09.2016 spisová značka zadavatele:

Více

MIS. Manažerský informační systém. pro. Ekonomický informační systém EIS JASU CS. Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1

MIS. Manažerský informační systém. pro. Ekonomický informační systém EIS JASU CS. Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1 MIS Manažerský informační systém pro Ekonomický informační systém EIS JASU CS Dodavatel: MÚZO Praha s.r.o. Politických vězňů 15 110 00 Praha 1 Poslední aktualizace dne 5.8.2014 MÚZO Praha s.r.o. je certifikováno

Více

ParkOVaCÍ systémy PLatební automaty PLatební terminály

ParkOVaCÍ systémy PLatební automaty PLatební terminály ParkOVaCÍ systémy PLatební automaty PLatební terminály CrOSS aptm CrOSS aptl AUTOMATICKÝ ZÁVOROVÝ PARKOVACÍ SYSTÉM SAMOOBSLUŽNÝ PLATEBNÍ TERMINÁL PARKOVACÍ AUTOMAT Parkovací systém PARKOVACÍ NAVIGAČNÍ

Více

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky.

Zařízeni musí splňovat minimální parametry uvedené níže u každého zařízení ve sloupci Specifikace předmětu zakázky. ICT 1 MSZ Příloha 1a Specifikace předmětu zakázky Seznam zboží s uvedením jeho kvantifikace, technických parametrů a ceny Zakázka: 2/2013 Zadavatel: Základní údaje: Střední škola technická a zemědělská,

Více

PŘÍSTUP. Docházkový terminál itouch. Produktový list : DT - itouch

PŘÍSTUP. Docházkový terminál itouch. Produktový list : DT - itouch Docházkový terminál itouch Vlastní hardware terminálu obsahuje čtyř jádrový procesor a 1GB RAM a má tedy velkou výkonovou rezervu pro pozdější aktualizace softwaru a integrace nových funkcí. Pro ukládání

Více

Autorizovaný distributor

Autorizovaný distributor Autorizovaný distributor V ý d e j n í s y s t é m y updated: 1/2019 spolehlivý partner SupplyPro výrobce zařízení SupplyPro působí na trhu 25+ let instalace výdejních systémů ve více než 60+ zemích světa

Více

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem

dodání během 2. pololetí 2013, objednáno bude s měsíčním předstihem Max. cena za kus Max. cena za ks Max. celkem za č. Předmět Počet ks bez DPH vč. DPH položky vč. DPH Požadavky 1 počítače do učebny 13 12 500,00 15 125,00 196 625,00 Parametry: dodání během 2. pololetí

Více

Z internetu do nemocnice bezpečně a snadno

Z internetu do nemocnice bezpečně a snadno Z internetu do nemocnice bezpečně a snadno Petr Hron, S.ICZ a.s. 2014 1 Z internetu do nemocnice bezpečně a snadno Identifikace problému Co je k tomu potřeba Bezpečný vzdálený přístup Bezpečnostní architektura

Více

Komplexní řízení bezpečnostních, provozních, technologických systémů budov

Komplexní řízení bezpečnostních, provozních, technologických systémů budov Komplexní řízení bezpečnostních, provozních, technologických systémů budov Nadstavbový systém pro sledování, správu a vyhodnocování elektronických systémů budov a rozlehlých objektů. Umožňuje efektivně

Více

SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOVORU HOVORU

SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOVORU HOVORU SYSTÉM KX-NCP500X/V EXPRESS NA KAŽDÉM HOVORU A KAŽDÉM ZÁLEŽÍ HOV ÁLEŽÍ HOVORU ORU NCP500 NOVÉ FIREMNÍ KOMUNIKAČNÍ SYSTÉMY Nové komunikační systémy NCP500 Express jsou navrženy s cílem zajistit rychlé a

Více

Produktové novinky N L. Oznámení o uvolnění k prodeji a dodání Aliro MP1.15 v češtině, polštině, řečtině a ruštině

Produktové novinky N L. Oznámení o uvolnění k prodeji a dodání Aliro MP1.15 v češtině, polštině, řečtině a ruštině Oznámení o uvolnění k prodeji a dodání Aliro MP1.15 v češtině, polštině, řečtině a ruštině s potěšením oznamuje, že k prodeji a dodání byl uvolněn nový systém řízení přístupu Aliro v českém, polském, řeckém

Více

Přístupový a docházkový systém

Přístupový a docházkový systém Přístupový a docházkový systém eseries Nadčasový docházkový a přístupový systém Název eseries označuje novou řadu produktů identifikačního systému Aktion s revoluční technologií ACTIVE DEVICE. Instalace,

Více

DOCUMENT MANAGEMENT TOOLKIT

DOCUMENT MANAGEMENT TOOLKIT DOCUMENT MANAGEMENT TOOLKIT SPRÁVA DOKUMENTŮ V MODERNÍM PODNIKOVÉM PROSTŘEDÍ Zpracování dokumentů prochází v dnešním firemním světě významnými změnami. Firmy jsou nuceny řešit řadu problémů, které s sebou

Více

WiVo Education Software pro školy, školicí střediska, edukační účely

WiVo Education Software pro školy, školicí střediska, edukační účely WiVo Education WiVo Education Software pro školy, školicí střediska, edukační účely WiVo Education snadno a rychle vytváří testy, zkracuje dobu zkoušky a vyhodnocení testů širokého počtu posluchačů na

Více

Jednorázová hesla pro zvýšení bezpečnosti vzdáleného přístupu mobilních uživatelů

Jednorázová hesla pro zvýšení bezpečnosti vzdáleného přístupu mobilních uživatelů Jednorázová hesla pro zvýšení bezpečnosti vzdáleného přístupu mobilních uživatelů Jedním z řešení bezpečného vzdáleného přístupu mobilních uživatelů k firemnímu informačnímu systému je použití technologie

Více

Vhodný pomocník pro vaše podnikání

Vhodný pomocník pro vaše podnikání Vhodný pomocník pro vaše podnikání Vyberte si svého nejlepšího pomocníka Výběr správného laptopu s funkcemi, jež budou vyhovovat vašim podnikatelským potřebám, není při možnosti volby z více než 1 000

Více

ADS DOCHÁZKOVÝ SOFTWARE

ADS DOCHÁZKOVÝ SOFTWARE DOCHÁZKOVÝ SOFTWARE Program ADS je komfortní a sofistikovaný software pro zpracování docházky na základě dat načtených systémem ACS-line. Umožňuje libovolnou práci s daty a výpočty dle nastavených směn

Více

DOCHÁZKA. Webový prohlížeč docházky. Osoby

DOCHÁZKA. Webový prohlížeč docházky. Osoby Webový prohlížeč docházky Slouží ke zobrazování a případně k jednoduchým úpravám údajů evidovaných v databázi docházkového systému. Na klientském počítači lze použít libovolný internetový prohlížeč, není

Více

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr Edice: 2017 03 Vytvořil: Luboš Fistr 3,5 barevný dotykový displej k dispozici pro trvalé nebo mobilní měření v kufříku možnost připojit až 4 digitální/analogové senzory přesně alokované vstupy pro připojení

Více

NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE KTS 460

NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE KTS 460 DCU KTS 350 100 PLUS NOVÝ DIAGNOSTICKÝ TESTER DCU 100 UPGRADE DCU 100 PLUS KTS 460 KTS 350 Nástupce KTS 340 KTS 340 Ukončení výroby prosinec 2015 KTS 350 DCU100 plus s integrovanou komunikační kartou KTS

Více

Mobilní skladová evidence v QI

Mobilní skladová evidence v QI Mobilní skladová evidence v QI Vzhledem k potřebám některých zákazníků pracovat se zbožím označeným čárovými kódy v rozlehlých prostorách skladů nebo na cestách, byla firmou Dingo, spol. s r.o. vytvořena

Více

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr

CS monitorovací jednotky. Edice: Vytvořil: Luboš Fistr Edice: 2017 03 Vytvořil: Luboš Fistr 7 barevný dotykový displej robustní kovové tělo IP 65 provozní teplota 0 50 C k dispozici pro trvalé nebo mobilní měření v kufříku možnost připojit až 12 libovolných

Více

1. Integrační koncept

1. Integrační koncept Příloha č. 2: Technický popis integrace 1. Integrační koncept Z hlediska koncepčního budování Smart Administration na Magistrátu města Mostu je možno hovořit o potřebě integrace tří úrovní systémové architektury

Více

SMARTair Technické informace

SMARTair Technické informace Vyhrazujeme si právo na technické modifikace. Verze: TESA SMARTair Technické informace 05 2014 SMARTair Technické informace Přehled systému a funkce produktu ASSA ABLOY, the global leader in door opening

Více

ZJEDNODUŠTE SI ŽIVOT ULOŽTE SI SVÉ KLÍČE TAM, KAM PATŘÍ KLÍČOVÉ BOXY CREONE

ZJEDNODUŠTE SI ŽIVOT ULOŽTE SI SVÉ KLÍČE TAM, KAM PATŘÍ KLÍČOVÉ BOXY CREONE ZJEDNODUŠTE SI ŽIVOT ULOŽTE SI SVÉ KLÍČE TAM, KAM PATŘÍ KLÍČOVÉ BOXY CREONE KeyBox Basic Chytré řešení pro nenáročné potřeby Řada Basic spoléhá na jednoduchost a bezpečnost. Skříňky na klíče jsou vybaveny

Více

Základní informace: vysoce komfortnímu prostředí je možné se systémem CP Recorder efektivně pracovat prakticky okamžitě po krátké zaškolení.

Základní informace: vysoce komfortnímu prostředí je možné se systémem CP Recorder efektivně pracovat prakticky okamžitě po krátké zaškolení. Základní informace: CP Recorder je v Čechách vyvíjený systém pro sofistikované zaznamenávání telefonních hovorů. V prvé řadě je určen pro optimalizaci služeb, které poskytují u nás stále více populární

Více

Technická dokumentace

Technická dokumentace Příloha č.1 výzvy Technická dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu Obsah Technická dokumentace... 1 Předmět zadání k podání cenové nabídky:... 3 Dodávka a služby budou zahrnovat:... 3 Specifikace

Více

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ

KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ KOMPLEXNÍ PÉČE V OBLASTI MOBILNÍCH TECHNOLOGIÍ PRO VAŠI FIRMU VOLBA / NEZÁVISLOST / ŠIRŠÍ MOŽNOSTI PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI Jsme distributor s přidanou hodnotou působící v oboru informačních a komunikačních

Více

CLIQ - zařazení produktu

CLIQ - zařazení produktu CLIQ CLIQ - zařazení produktu CLIQ je off-line elektro-mechanické řešení pro systémy generálního a hlavního klíče (SGHK) pro komerční a residenční aplikace CLIQ - vlastnosti Popis problému Ztráta klíče

Více

MADE TO PROTECT INT-TSI. dotykový panel ovládací centrum inteligentního zabezpečovacího systému

MADE TO PROTECT INT-TSI. dotykový panel ovládací centrum inteligentního zabezpečovacího systému MADE TO PROTECT INT-TSI dotykový panel ovládací centrum inteligentního zabezpečovacího systému Ovládací centrum NEOMEZENÉ MOŽNOSTI OVLÁDÁNÍ VZDÁLENÉ ŘÍZENÍ inteligentního zabezpečovacího systému FLEXIBILNÍ

Více

Kontrolní seznam projektu a systémové požadavky Xesar 3.0

Kontrolní seznam projektu a systémové požadavky Xesar 3.0 Kontrolní seznam projektu a systémové požadavky Xesar 3.0 Obsah 1 Kontrolní seznam k projektu... 1 1.1 Systémové požadavky infrastruktura... 1 1.2 Konfigurace zařízení... 2 1.3 Témata týkající se projektu...

Více

Mobilní komunikace a bezpečnost. Edward Plch, System4u 16.3.2012

Mobilní komunikace a bezpečnost. Edward Plch, System4u 16.3.2012 Mobilní komunikace a bezpečnost Edward Plch, System4u 16.3.2012 Citát z Hospodářských novin ze dne 5.3.2012, příloha Byznys, článek Počet útoků na mobily prudce vzrostl: Trend Micro zadal studii mezi analytiky

Více

KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS

KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS SOFTWARE Produkt Optimalizace Proces údržby Řešení Řídicí a monitorovací systémy Řízení a plánování výroby - MES Vizualizace dat, DIGITAL SIGNAGE Řízení a plánování údržby, CMMS/EAM Vývoj software na klíč

Více

DCU 220. Nový dílenský tablet Bosch. Produktová informace DCU 220. Automotive Service Solutions

DCU 220. Nový dílenský tablet Bosch. Produktová informace DCU 220. Automotive Service Solutions DCU 220 Nový dílenský tablet Bosch 1 DCU 220 Convertible PC Použití jako Tablet PC s dotykovou obrazovkou......nebo jako Notebook s klávesnicí. 2 Hlavní vlastnosti DCU 220 jako centrální PC pro diagnostiku

Více

Místo plastu lidská dlaň

Místo plastu lidská dlaň PalmSecure Bezkontaktní biometrická identifikace osob pomocí obrazu krevního řečiště y Místo plastu lidská dlaň FUJITSU TECHNOLOGY SOLUTIONS s.r.o. V Parku 22 148 00 Praha 4 End User Services Ing. Martin

Více