Z Á P I S č. 01/2019 z jednání, které se konalo dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti č. 114 Radnice, Městský úřad, Velké nám.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z Á P I S č. 01/2019 z jednání, které se konalo dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti č. 114 Radnice, Městský úřad, Velké nám."

Transkript

1 Sportovní komise V Písku dne Z Á P I S č. 01/2019 z jednání, které se konalo dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti č. 114 Radnice, Městský úřad, Velké nám. 114, Písek Přítomni Mgr. Miroslav Janovský (předseda), Václav Reichl, Ing. Michal Horák, MUDr. Rudolf Žaba, MUDr. Karel Chytrý, Ing. Martin Matura, Bc. Petr Koblic, Mgr. Josef Šácha, Vít Jaroušek, Ing. Alena Kalinová (sekretář komise) Hosté Mgr. Eva Vanžurová, Ing. Petr Hladík, Ing. Marie Cibulková Nepřítomen PROGRAM ) Návrh dotací na sport pro rok 2019 III. a) investice a opravy velkého rozsahu, III. b) činnost, III. c) sportovní akce, III. f) podpora vyjmenovaných kolektivních sportovních oddílů. 2) Různé, diskuse. JEDNÁNÍ Předseda komise přivítal všechny přítomné členy a hosty na svém prvním zasedání sportovní komise, starostku města Mgr. Evu Vanžurovou, místostarostu města Ing. Petra Hladíka a vedoucí odboru školství a kultury Ing. Marii Cibulkovou. Hned v úvodu poděkoval bývalému předsedovi panu Reichlovi za dosavadní práci, kterou pro sportovní komisi vykonával 25 let. K poděkování se připojilo i vedení města. Členové sportovní komise byli vyzváni, aby se představili. Následně bylo zahájeno jednání.

2 Komise byla usnášení schopná. Ad 1) Návrh dotací na sport pro rok 2019 III. a) investice a opravy velkého rozsahu, III. b) činnost, III. c) sportovní akce, III. f) podpora vyjmenovaných kolektivních sportovních oddílů. Sportovní komise projednala návrh na rozdělení finančních prostředků dle čl. III. a), III. b), III. c) a III. f) dle Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost v roce 2019(dále jen Zásady). V rozpočtu města jsou pro rok 2019 připraveny následující finanční prostředky: III. a) investice a opravy velkého rozsahu Kč III. b) činnost Kč III. c) sportovní akce Kč III. f) podpora vyjmenovaných kolektivních sportovních oddílů Kč Žádosti dle čl. III. a), b), c) a f) byly doloženy požadovanou dokumentací a jednotlivě posouzeny. Předložený návrh částek na poskytnutí dotací je vypracován v souladu se Zásadami a byl zaslán komisi společně s pozvánkou k prostudování. Všechny žádosti měla sportovní komise na jednání k dispozici k nahlédnutí. čl. III. a) investice a opravy velkého rozsahu - návrh k rozdělení částky Kč Při navrhování finančních dotací sportovní komise posuzovala to, aby poskytnuté prostředky byly využity na investiční výdaje a opravy velkého rozsahu. Organizace se na investiční akci musí podílet minimálně 30 %. Žádosti o dotaci dle čl. III. a) investice a opravy velkého rozsahu byly doručeny 4 žádosti. O návrhu dotací žadatelů bylo hlasováno hromadně (viz příloha č. 1). stránka 2 (celkem 12)

3 1. Tělocvičná jednota Sokol Písek Zdůvodnění Celkové náklady akce Podíl organizace Obnova sedaček na tribuně sportovní haly TJ Sokol Písek - 1. etapa Po rekonstrukci tribuny SH nebylo možné z bezpečnostních důvodů vrátit původní sedačky/stáří více než 50 let/ zpět. V současné době jsou diváci nuceni sedět na holých stupních. V 1. etapě by bylo nahrazeno cca 2/3 sedaček, což by značně zlepšilo podmínky pro návštěvníky SH ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč 2. Tělocvičná jednota Sokol Písek Zdůvodnění Celkové náklady akce Podíl organizace Zateplení spojovací terasy mezi sportovní a obloukovou halou Jedná se o zateplení terasy, která spojuje sportovní a obloukovou halu. V současné době musí hráči a doprovod přecházet ze šaten ve SH do OH prostorem, který není chráněn proti nízké teplotě, větru, dešti, v zimě sněhu. Zateplení bude provedeno výplní z polykarbonátu, ukotvením v ocelových konstrukcích ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč 3. TJ Hradiště z.s. Zdůvodnění Celkové náklady akce Podíl organizace Oprava a zvýšení záchytné konstrukce, včetně výměny záchytných sítí na západní straně hřiště Oprava a zvýšení záchytné konstrukce, včetně výměny záchytných sítí. Při současném havarijním stavu dochází k přelétávání (prolétávání) míčů na soukromé domy a pozemky, kde tímto působí škodu jak materiální tak vztahovou ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč 4. Sportovní klub policie Písek z.s. Zdůvodnění Celkové náklady akce Podíl organizace Kompletace posilovny Sportovního klubu policie Písek z.s. - kondiční a fyzická příprava mládeže Zakoupení olympijské činky, bezpečností bench-přes lavice, TRX posilovací závěsný systém ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč ,00 Kč Sportovní komise doporučuje zastupitelstvu města poskytnout dotace na III. a) investice a opravy velkého rozsahu v souladu se Zásadami dle návrhu. Po tomto rozdělení finančních prostředků zůstane v rozpočtu na investice a opravy velkého rozsahu částka Kč. HLASOVÁNÍ: PRO: 9, PROTI: 0, ZDRŽEL SE: 0 čl. III. b) činnost - návrh k rozdělení částky Kč Žádosti o dotaci dle čl. III. b) činnost Musí být splněna základní povinnost, aby podíl mládeže do věku 20 let činil nejméně 40 % z celkového počtu členské základny žadatele a současně, aby veškerá mládež (z celé členské základny) byla registrována v oddílu, který má působnost na území města Písku. Podmínkou pro poskytnutí finančních prostředků je pravdivé vyplnění dotazníku pro oddíly mládeže, který je součástí žádosti. bylo doručeno 20 žádostí. O rozdělení dotací pro 20 žádostí bylo hlasováno hromadně (viz příloha č. 2). stránka 3 (celkem 12)

4 Sportovní komise doporučuje zastupitelstvu města poskytnout dotace na III. b) činnost v souladu se Zásadami dle návrhu. Po tomto rozdělení finančních prostředků zůstane v rozpočtu na činnost částka 5 Kč. HLASOVÁNÍ: PRO: 8, PROTI: 0, ZDRŽEL SE: 1 čl. III. c) sportovní akce - návrh k rozdělení částky Kč Základní podmínkou je, že se musí jednat o sportovní akci pro mládež, a že se organizace finančně podílí na sportovní akci minimálně 50 %. Bylo doručeno celkem 20 žádostí a všechny splnily veškeré potřebné náležitosti. O rozdělení bylo hlasováno hromadně (viz příloha č. 3). 1. Atletika Písek, z. s. Podíl organizace Kč pronájem ročník Lesního běhu "Kolem Ameriky", Kč poháry, medaile, štítky Kč Kč Počet účastníků celkem 350 Z toho mládež Okresní fotbalový svaz Písek Letní mládežnický turnaj OFS Písek Podíl organizace 2 pronájem sportovního areálu TJ Hradiště 2 pronájem klubovny - velín tiskové materiály, kopírování ceny, poháry a medaile Kč ceny - míče pitný režim pro hráče Kč Počet účastníků celkem 250 Z toho mládež Okresní fotbalový svaz Písek Zimní halové turnaje mládeže OFS Písek, Podíl organizace Kč nájem sportovních hal 2 pronájem klubovny - velína turnaje Kč 1 ceny, poháry a medaile 1 ceny - míče Kč Kč pitný režim pro hráče Počet účastníků celkem 420 Z toho mládež stránka 4 (celkem 12)

5 4. Plavecký klub Písek, z. s. Podíl organizace Kč náklady na výkon ho Kč Písecký pulec ročník, březen/duben 2019 náklady na cestovné ch Kč nájemné bazén ozvučení bazénu medaile diplomy Kč ceny pro závodníky pořadatelská trika Kč Kč Kč Kč Kč Počet účastníků celkem 200 Z toho mládež Kč 5. Plavecký klub Písek, z.s. Podíl organizace Kč náklady na výkon ho Kč náklady na cestovné ch Kč nájemné bazén časomíra ozvučení bazénu medaile diplomy Kč poháry Otavský pohár ročník, říjen 2019 pořadatelská trika ceny pro závodníky Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Počet účastníků celkem 230 Z toho mládež Kč 6. SK Biketime Bulls Písek, z.s. MTB Weekend v Píseckých horách, Podíl organizace Kč toi-toi Kč časomíra Kč ozvučení elektrikář Kč cílová brána Kč Kč poháry papírenské zboží Kč Počet účastníků celkem 500 Z toho mládež Kč stránka 5 (celkem 12)

6 7. Skiklub Písek, z.s. Podíl organizace 1 poháry Kč MČR ve slalomu na svahu s umělou hmotou , brankový 1 technická četa Kč pronájem tyčí pronájem startovních čísel a vysílaček Kč Kč Kč Kč Počet účastníků celkem 60 Z toho mládež Skiklub Písek, z.s. Podíl organizace 1 poháry Kč 1 technická četa Kč Písek inline slalom 2019 pronájem speciálních tyčí pronájem startovních čísel a vysílaček Kč Kč Počet účastníků celkem 50 Z toho mládež Kč 9. Skiklub Písek, z.s. Podíl organizace 1 poháry Kč O pohár města Písku - paralelní slalom pro děti, pronájem startovních čísel a vysílaček 1 technická četa Kč pronájem tyčí technický delegát, arbitr Kč Počet účastníků celkem 50 Z toho mládež Kč 10. Tenisový klub Písek, z.s. Podíl organizace Kč dětská trička poháry odměny Kč ubytování Kč organizace turnaje občerstvení PISEK CUP 2019, Kč Kč Kč Kč 2 Počet účastníků celkem 85 Z toho mládež 85 stránka 6 (celkem 12)

7 11. Tělocvičná jednota Sokol Písek, basketbal Podíl organizace Kč pronájem hal Kč Kč pořadatelská služba ceny Kč 7. Hornetsmini Cup 2018, Kč Kč 1 Počet účastníků celkem 120 Z toho mládež 120 ( ) Tělocvičná jednota Sokol Písek, kanoistika Podíl organizace Kč technické zabezpečení 2 Písecká desítka - přebor Jihočeského kraje mládeže v kanoistice na dlouhých tratích vodní záchranná služba pořadatelská služba Kč ceny 1 Počet účastníků celkem 90 Z toho mládež TJ Hradiště z.s. Podíl organizace 1 doprava Kč pronájem sportovišť pořadatelská činnost 1 ceny Kč Fotbalová liga předškoláků, duben - prosinec 2019 pitný režim dětí Kč Kč Kč Počet účastníků celkem 100 Z toho mládež ŠACHklub Písek, z.s. Podíl organizace Kč pronájem sálu Kč 4. Velká cena mládeže do 18 let v rapid šach Jč. Kraje, hlavní pomocný skupin obsluha PC Kč pronájem šachových souprav Kč medaile a poháry šachy a šachovnice - České klubovky 750 Kč Kč Kč Počet účastníků celkem 70 Z toho mládež ŠACHklub Písek, z.s. Podíl organizace Kč hlavní Regionální přebor mládeže v praktickém šachu, pomocný obsluha PC Kč medaile a poháry Kč 510 Kč 800 Kč Počet účastníků celkem 10 Z toho mládež 10 stránka 7 (celkem 12)

8 16. ŠACHklub Písek, z.s. Podíl organizace Kč hlavní pomocný obsluha PC medaile Kč PI - ZZA - CUP, Kč 500 Kč 150 Kč 500 Kč Počet účastníků celkem 10 Z toho mládež ŠACHklub Písek, z.s. Podíl organizace Kč hlavní Krajský přebor družstev ml. žáků v rapidu šachu, Kč Kč pronájem sálu pomocný obsluha PC pronájem šachových souprav medaile poháry místo šachy a šachovnice - České klubovky 500 Kč 900 Kč Kč Kč Kč Počet účastníků celkem 60 Z toho mládež 60 Floorball Club Písek z.s. Podíl organizace Kč pronájem haly Kč poháry, diplomy, medaile, odměny pro děti 18. trička Kč pořadatelé Kč Počet účastníků celkem 50 Z toho mládež 50 Floorball Club Písek z.s Kč Florbalový turnaj přípravek I., březen/duben 2019 Florbalový turnaj přípravek II., listopad/prosinec 2019 Podíl organizace Kč pronájem haly Kč poháry, diplomy, medaile, odměny pro děti 19. trička pořadatelé Kč Počet účastníků celkem 50 Z toho mládež 50 stránka 8 (celkem 12)

9 Floorball Club Písek z.s. Florbalový turnaj mladších žáků II., květen/červen 2019 Podíl organizace Kč pronájem haly Kč poháry, diplomy, medaile, odměny pro děti Kč pořadatelé Kč Kč Počet účastníků celkem 60 Z toho mládež 60 Sportovní komise doporučuje zastupitelstvu a radě města poskytnout dotace na III. c) sportovní akce v souladu se Zásadami dle návrhu. Po tomto rozdělení finančních prostředků zůstane v rozpočtu na sportovní akce částka 0 Kč. HLASOVÁNÍ: PRO: 8, PROTI: 0, ZDRŽEL SE: 1 čl. III. f) podpora vyjmenovaných kolektivních sportovních oddílů - návrh k rozdělení částky Kč Žádosti o dotaci dle čl. III. f) podpora vyjmenovaných kolektivních sportovních oddílů Základní povinností je, aby podíl mládeže do věku 20 let činil nejméně 40 % z celkového počtu členské základny žadatele a současně, aby veškerá mládež (z celé členské základny) byla registrována v oddílu, který má působnost na území města Písku. Podmínkou pro poskytnutí finančních prostředků je pravdivé vyplnění dotazníku pro oddíly mládeže, který je nedílnou přílohou žádosti. byly doručeny 3 žádosti, bylo hlasováno hromadně (viz příloha č. 4). Žádost oddílu házené a basketbalu byla podána pod jednou žádostí Tělocvičné organizace Sokol Písek. Sportovní komise doporučuje zastupitelstvu města poskytnout dotace na III. f) podpora vyjmenovaných kolektivních sportovních oddílů v souladu se Zásadami dle návrhu. HLASOVÁNÍ: PRO: 9, PROTI: 0, ZDRŽEL SE: 0 Ad 2) Různé, diskuse. a) Sportovní akce Sportovní komise se shodla, že by bylo vhodné zúčastnit se během roku sportovních akcí jednotlivých organizací, kterým byla poskytnuta dotace dle čl. III. c) dle Zásad o poskytnutí dotací na sportovní činnost a zjistit na místě skutečný stav oproti informacím poskytnutými žadateli v žádosti. b) Dotace Členové sportovní komise požádali, zda by bylo možné se zamyslet nad otázkou dřívějšího schválení žádostí o poskytnutí dotace, a tím zajistit dříve peněžní prostředky pro své organizace. c) Návrhy ke změně Zásad stránka 9 (celkem 12)

10 Členové sportovní komise byli vyzvání, aby do poslali sekretáři sportovní komise návrhy na úpravy Zásad pro poskytování dotací na sportovní činnost. Byly domluveny další termíny jednání sportovní komisí v roce v 15:30 hod v 15:30 hod. NÁVRHY USNESENÍ KOMISE JAKO PODNĚT PRO ZASTUPITELSTVO A RADU MĚSTA Sportovní komise doporučuje zastupitelstvu města poskytnout dotace na III. a) investice a opravy velkého rozsahu v souladu se Zásadami dle návrhu v příloze č. 1. Sportovní komise doporučuje zastupitelstvu města poskytnout dotace na III. b) činnost v souladu se Zásadami dle návrhu v příloze č. 2. Sportovní komise doporučuje radě města poskytnout dotace na III. c) sportovní akce v souladu se Zásadami dle návrhu v příloze č. 3. Sportovní komise doporučuje zastupitelstvu města poskytnout dotace na III. f) podporu vyjmenovaných kolektivních sportovních oddílů v souladu se Zásadami dle návrhu v příloze č. 4. Předseda komise Ing. Miroslav Janovský podpis Zapsala Ing. Alena Kalinová podpis stránka 10 (celkem 12)

11 Příloha č. 1 Žádosti dle čl. III. a) investice a opravy velkého rozsahu, rok 2019 Pořadové číslo Žadatel IČO Právní forma Statutární zástupce 1. Tělocvičná jednota Sokol Písek spolek Milan Kučera Název investice a opravy velkého rozsahu Obnova sedaček na tribuně sportovní haly TJ Sokol Písek - 1. etapa Požadovaná částka Spoluúčast Celkové náklady Navrhovaná dotace Kč Kč Kč Kč 2. Tělocvičná jednota Sokol Písek spolek Milan Kučera Zateplení spojovací terasy mezi sportovní a obloukovou halou Kč Kč Kč Kč 3. TJ Hradiště z.s spolek Alois Švarc 4. Sportovní klub policie Písek spolek Jindřich Durčák Oprava a zvýšení záchytné konstrukce, včetně výměny záchytných sítí na západní straně hriště Kompletace posilovny Sportovního klubu Písek z.s. - kondiční a fyzická příprava mládeže Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč V ROZPOČTU ZBÝVÁ K ROZDĚLENÍ NA INVESTICE Kč --- V ROZPOČTU ZBÝVÁ PO ROZDĚLENÍ ZASTUPITELSTVEM MĚSTA DNE Kč --- Příloha č. 2 Žádosti dle čl. III. b) činnost, rok 2019 Poř. č. Organizace III. b) - činnost Počet členů celkem/z toho mládež body celkem zaokrouhleno 1 AC Sole Písek z.s. 86/ ,49 Kč Kč 2 Atletika Písek, z.s. 140/ ,03 Kč Kč 3 4 Český rybářský svaz, z. s., místní organizace Písek ČSS, z.s. - sportovně střelecký klub - Klub brokové střelby Písek 226/ ,15 Kč Kč 20/ ,62 Kč Kč 5 FC Písek fotbal z.s. 274/ ,32 Kč Kč 6 HC ŠD PÍSEK, z. s. 135/ ,51 Kč Kč 7 IHC Písek z.s. 334/ ,37 Kč Kč 8 Písecký klub Ultimate - Peace Egg, z.s. 50/ ,24 Kč Kč 9 Lezecký klub LezeTop Písek z.s. 190/ ,78 Kč Kč 10 Orientační sporty Písek, z.s. 61/ ,95 Kč Kč 11 Plavecký klub Písek, z.s. 192/ ,31 Kč Kč 12 Floorball Club Písek z.s. 204/ ,32 Kč Kč 13 Skiklub Písek z.s. 148/ ,43 Kč Kč 14 Sportovní klub policie Písek, z.s. 208/ ,38 Kč Kč 15 Tenisový klub Písek, z.s. 176/ ,83 Kč Kč 16 Tělocvičná jednota Sokol Písek 1647/ ,90 Kč Kč 17 TJ Hradiště z.s. 283/ ,39 Kč Kč 18 ČSS, z.s. - sport. střelecký klub Sport Písek 12/ ,51 Kč Kč 19 TJ Sokol Semice 38/ ,54 Kč Kč 20 SK Biketime Bulls Písek, z.s. 40/ ,94 Kč Kč Kč ROZPOČET CELKEM Kč Kč Koeficient/Zůstane v rozpočtu 79, Kč stránka 11 (celkem 12)

12 Příloha č. 3 Žádosti dle čl. III. c) sportovní akce, rok 2019 Pořadové číslo Žadatel IČO Právní forma Statutární zástupce Název sportovní akce Požadovaná částka Spoluúčast Celkové náklady Navrhovaná dotace 1. Atletika Písek, z.s spolek Milan Čuřín 94. ročník Lesního běhu "Kolem Ameriky" Kč Kč Kč 2. Letní mládežnický turnaj OFS Písek Kč Okresní fotbalový svaz Písek spolek Michal Řezáč 3. Zimní halové turnaje mládeže OFS Písek Kč Kč Kč 1 4. Písecký pulec ročník Kč Kč Kč Kč Plavecký klub Písek, z.s spolek Mgr. Jiří Šolc 5. Otavský pohár ročník Kč Kč Kč Kč 6. SK Biketime Bulls Písek, z.s spolek Jaroslav Hronek MTB Weekend v Píseckých horách Kč Kč Kč Kč 7. MČR ve slalomu na svahu s umělou hmotou Kč 8. Skiklub Písek, z. s spolek Marek Hrabák Písek inline slalom Kč Kč 9. O pohár města Písku - paralelní slalom pro děti Kč Kč 10. Tenisový klub Písek, z.s spolek MVDr. Libor Kacbunda PISEK CUP Kč Kč Kč Hornetsmini Cup Kč Kč Kč Tělocvičná jednota Sokol Písek spolek Milan Kučera Písecká desítka - přebor Jihočeského kraje mládeže v kanoistice na dlouhých tratích Kč Kč 13. TJ Hradiště z.s spolek Alois Švarc Fotbalová liga předškoláků Kč Velká cena mládeže do 18 let v rapid šach Jč. kraje Kč Kč Kč 15. Regionální přebor mládeže v praktickém šachu Kč Kč Kč Šachklub Písek, z.s spolek Ing. Josef Streďák 16. PI - ZZA - CUP Kč Kč 17. Krajský přebor družstev mladších žáků v rapidu šachu Kč Kč Kč 18. Florbalový turnaj Přípravek I Kč Kč 19. Floorball Club Písek z.s spolek Ladislav Cibulka Florbalový turnaj Přípravek II Kč Kč 20. Florbalový turnaj mladších žáků II Kč Kč Kč Kč Kč Kč V ROZPOČTU ZBÝVÁ K ROZDĚLENÍ NA AKCE CELKEM Kč V ROZPOČTU ZBÝVÁ PO ROZDĚLENÍ RADOU MĚSTA DNE Kč Kč --- Příloha č. 4 Žádosti dle čl. III. f) podpora vyjmenovaných kolektivních sportovních oddílů, rok 2019 Pořadové číslo Žadatel IČO Právní forma Statutární zástupce Schválená částka 1. FC Písek fotbal z. s spolek Leoš Gornický Kč 2. IHC Písek z. s spolek Dušan Benák Kč 3. TJ Sokol Písek - oddíl házené Kč spolek Milan Kučera 4. TJ Sokol Písek - oddíl basketbalu Kč Kč V ROZPOČTU ZBÝVÁ 0 Kč stránka 12 (celkem 12)

Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Sportovní komise V Písku dne 07.03.2016 Z Á P I S č. 01/2016 z jednání, které se konalo dne 03.03.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni Václav

Více

Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Sportovní komise V Písku dne 22.03.2016 Z Á P I S č. 02/2016 z jednání, které se konalo dne 21.03.2016 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni Václav

Více

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Komise sportovní V Písku dne 23.08.2011 Z Á P I S č. 06/2011 z jednání, které se konalo dne 22.08.2011 od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni p. Václav

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 30.07.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 15.08.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vyúčtování dotací na systémovou podporu sportu dle čl. III. e) Zásad

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne 14.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ RADY MĚSTA PÍSKU DNE 22.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vzorová smlouva o poskytnutí dotace na volnočasové aktivity dětí a mládeže dle

Více

Sportovní granty 2014 2. etapa

Sportovní granty 2014 2. etapa Sportovní granty 2014 2. etapa Kategorie III. a IV. - příspěvek na účast na sportovní akci (výrazná reprezentace města), příspěvek na sportovní akce pořádané na území města Česká i mimo území města Česká,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 04.02.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 05.03.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Volnočasové aktivity přehled čerpání příspěvků v roce 2014 NÁVRH USNESENÍ

Více

v tis. v tis /- Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama a propagace.

v tis. v tis /- Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama a propagace. Příspěvky na celoroční činnost tělovýchovy dospělých 2019 Rozpočet 2019 1 640 tis. Kč, celková částka k rozdělení 1 640 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3211 Př. Č. Předp Předp. Žádost Návrh Dotace Rozdíl

Více

íspěvky na celoroční činnost tělovýchovy dospělých 2017 Rozpočet 2017 1 140 tis. Kč, celková částka k rozdělení 1 140 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3211 Př 1 TJ Cement 2 SK Hranice, z.s. Oddíl kopané

Více

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace Příspěvky na celoroční činnost tělovýchovy mládeže 2019 Rozpočet 2019 4 150 tis. Kč, celková částka k rozdělení 4 150 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3210 Př. Č. Předp Předp. Žádost Návrh Dotace Rozdíl

Více

Usnesení 20. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne

Usnesení 20. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 20. zasedání zastupitelstva městského obvodu konaného dne 02.03.2017 čís. 175/ZMOb-Svi/1418/20-183/ZMOb-Svi/1418/20 Ing. Helena Wieluchová starostka Ing. Daniel Žitník místostarosta Strana 1/6 Přehled

Více

Kategorie I. - podpora činnosti organizací vykazujících v členské základně sportovce do 18 let: schváleného příspěvku

Kategorie I. - podpora činnosti organizací vykazujících v členské základně sportovce do 18 let: schváleného příspěvku Sportovní granty 4. etapa Příloha a) Kategorie I. - podpora činnosti organizací vykazujících v členské základně sportovce do 18 let: Žadatel, sídlo Výše schváleného 993.26,- Lokomotiva Česká, o.s. Mánesova

Více

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace íspěvky na celoroční činnost tělovýchovy mládeže 2017 Rozpočet 2017 2 650 tis. Kč, celková částka k rozdělení 2 650 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3210 Př 1 TJ Cement Počet tréninků: 3x Počet členů:

Více

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem

jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem jednání Zastupitelstva města Ústí nad Labem dne: bod programu: 12. 10. 2016 47 věc : Dotace v oblasti sportu z rozpočtu Statutárního města Ústí nad Labem v roce 2016 Mimořádné žádosti o dotace poskytnutí

Více

Zápis Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem z hlasování per rollam ve dnech

Zápis Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem z hlasování per rollam ve dnech Zápis Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem z hlasování per rollam ve dnech 20. 3. 21. 3. 2017 Tento návrh na usnesení je předkládán na základě projednání žádostí o dotace z oblasti sportu Celoroční

Více

ZÁPIS. z 8. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 8. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 8. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 25. 9. 2018 Zahájení

Více

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor školství a kultury V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 14.02.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.03.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Schválení vzorových smluv o poskytnutí příspěvku na sportovní činnost

Více

ZÁPIS. z 11. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 11. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 11. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 18. 9. 2019 Zahájení

Více

Přís. 12 tis. Př č. Žadatel Popis činnosti Využití příspěvku

Přís. 12 tis. Př č. Žadatel Popis činnosti Využití příspěvku íspěvky na celoroční činnost mládeže 2013, orj. 1007 Oblast tělovýchovy a volnočasových aktivit Celková částka k rozdělení 685 ti Kč + 3 tikč převod z r.20 = 688 ti Kč + 215 ti Kč (usnesení 528/2013-22

Více

Odbor kultury, školství a sportu

Odbor kultury, školství a sportu Odbor kultury, školství a sportu 2. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - n. N. dne 15. 02. Bod pořadu jednání: 11. 1. KOLO DOTACÍ ZE SPORTOVNÍHO FONDU MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC VRATISLAVICE

Více

Specifikace nákladů. pronájem ledové plochy a prostor Zimního staionu, odměny trenérů, doprava, cestovné

Specifikace nákladů. pronájem ledové plochy a prostor Zimního staionu, odměny trenérů, doprava, cestovné Poř. č. Žadatel Projekt Specifikace nákladů Náklady projektu v Kč Výše požadované podpory v Kč v % Schváleno ZM dne 27.03.2017 1 Bruslařský klub Příbram IČ: 47071371 Sportovní činnost Bruslařského klubu

Více

Zápis. z 40. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne v SOŠ informatiky a spojů Kolín

Zápis. z 40. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne v SOŠ informatiky a spojů Kolín Zápis z 40. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne 3.9. 2018 v SOŠ informatiky a spojů Kolín Přítomni: Omluveni: Dále přítomni: MUDr. Balík, Mgr. Herčík, Mgr. Prachař, p. Holoubek, p. Smejkal,

Více

Z Á P I S č. 02/2014 z jednání, které se konalo dne 26.05.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 02/2014 z jednání, které se konalo dne 26.05.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Sportovní komise V Písku dne 26.05.2014 Z Á P I S č. 02/2014 z jednání, které se konalo dne 26.05.2014 od 15:00 hodin v zasedací místnosti č. 1 v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni Ladislav

Více

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí veřejné finanční podpory z rozpočtu Města Uherský Brod č. 26/23/3464/12,

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí veřejné finanční podpory z rozpočtu Města Uherský Brod č. 26/23/3464/12, Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí veřejné finanční podpory z rozpočtu Města Uherský Brod č. 26/23/3464/12, kterou uzavřeli dne 7. 1. 2013 podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník ve

Více

Zápis. z 35. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne v SOŠ informatiky a spojů Kolín

Zápis. z 35. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne v SOŠ informatiky a spojů Kolín Zápis z 35. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne 5.3. 2018 v SOŠ informatiky a spojů Kolín Přítomni: Omluveni: MUDr. Balík, p. Čejka, p. Čtvrtečka, Mgr. Herčík, p. Holoubek, Mgr. Prachař, p.

Více

ZÁPIS. z 7. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 7. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 7. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 22. 5. 2019 Zahájení

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č.j.: 186/2014 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Zastupitelstvo městské části U S N E S E N Í č. 462 ze dne 18.03.2014 Poskytnutí peněžitých darů v oblasti tělovýchovy a sportu pro rok 2014/ I. etapa - dary nad 50.000

Více

Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov

Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov Okresní fotbalový svaz Přerov IČ 01540319 Sídlo: Petřivalského 1,750 02 Přerov Tel.: 736 645 998 e-mail: ofs@raz-dva.cz www.ofsprerov.cz Bankovní spojení: 153451945/0300 Zasedání Výkonného výboru OFS Přerov

Více

Usnesení 32. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne

Usnesení 32. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne 32. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne 26.02.2018 čís. 1909/RMObM-Svi/1418/32-1913/RMObM-Svi/1418/32 Ing. Helena Wieluchová Ing. Daniel Žitník místostarosta Strana 1/7 Přehled usnesení rady

Více

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 31 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 31 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Číslo: 31 Datum: 23.04.2014 Zápis: Zasedání zastupitelstva obce zahájila a řídila starostka obce Bohumila Pípová od 17.00 hodin dne 23.04.2014 a toto zasedání ukončila dne

Více

Zápis č.7/2016. Městská část Praha 11. z jednání sportovní komise, konaného dne Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté:

Zápis č.7/2016. Městská část Praha 11. z jednání sportovní komise, konaného dne Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Městská část Praha 11 Zápis č.7/2016 z jednání sportovní komise, konaného dne 29.06.2016 Přítomni: Nepřítomni: Omluveni: Hosté: Místo jednání: Úřad MČ Praha 11, Vidimova 1324, kancelář číslo 412 Usnášeníschopnost:

Více

ZÁPIS. z 6. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 6. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 6. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 15. 5. 2017 Přítomni:

Více

Náklady projektu v Kč % % %

Náklady projektu v Kč % % % Návrh 1 Auto klub Příbram v AČR Mariánská 146 Příbram VI-Březové Hory 261 01 IČ: 70541418 Podpora činnosti Auto klubu Příbram v AČR pronájem prostor, náklady na nákup cen a pohárů, kancelářské potřeby

Více

PLÁN ROZVOJE SPORTU MĚSTO DOMAŽLICE

PLÁN ROZVOJE SPORTU MĚSTO DOMAŽLICE PLÁN ROZVOJE SPORTU MĚSTO DOMAŽLICE 2018-2023 Červen 2018 1 Obsah Úvod......3 1.Přehled současné sportovní vybavenosti....4 1.1. Sportovní areál Střelnice.........4 1.2.Plavecký bazén..........5 1.3. Městská

Více

Sportovní granty 2013 2. etapa

Sportovní granty 2013 2. etapa Sportovní granty 213 2. etapa Kategorie II. - příspěvek na mezinárodní reprezentaci Žadatel, sídlo nebo adresa IČ Enliven Centre, o.s. Starý Újezd 1646, Česká IČ 2273453 Petra Chocová Heroutova 1737, Česká

Více

Tabulka návrhu na přidělení dotací ze sportovního fondu v rámci 3. kola na ostatní (další) podporu sportu

Tabulka návrhu na přidělení dotací ze sportovního fondu v rámci 3. kola na ostatní (další) podporu sportu Tabulka návrhu na přidělení dotací ze sportovního fondu v rámci 3. kola na ostatní (další) podporu sportu Žadatel Název akce Termín pořádané akce Místo konání pořádané akce Výše celkových nákladů Výše

Více

ZÁPIS č. 10 z řádného zasedání Výboru pro tělovýchovu a sport Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 23. října 2017

ZÁPIS č. 10 z řádného zasedání Výboru pro tělovýchovu a sport Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 23. října 2017 ZÁPIS č. 10 z řádného zasedání Výboru pro tělovýchovu a sport Zastupitelstva Libereckého kraje ze dne 23. října 2017 Přítomno: 13 Petr Beitl; Vladimír Boháč; Michal Georgiev; Roman Hejna; Milan Hornych;

Více

Z Á P I S č. 01/2012 z jednání, které se konalo dne od 14:30 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 01/2012 z jednání, které se konalo dne od 14:30 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Komise pro výchovu a vzdělávání V Písku dne 16.02.2012 Z Á P I S č. 01/2012 z jednání, které se konalo dne 15.02.2012 od 14:30 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni

Více

ZÁPIS. z 9. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 9. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 9. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 21. 8. 2017 Přítomni:

Více

Šaroun M., Žilka L., Klepl M., Ing. Končický Milan, Ing. Štefanová Zdena, Havlíčková Hana. ostatní :

Šaroun M., Žilka L., Klepl M., Ing. Končický Milan, Ing. Štefanová Zdena, Havlíčková Hana. ostatní : Zápis z veřejného mimořádného zasedání obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 27.2.2004 v zasedací místnosti obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Odbor kultury, školství a sportu

Odbor kultury, školství a sportu Odbor kultury, školství a sportu 5. zasedání Zastupitelstva Městského obvodu Liberec - Vratislavice n. N. dne 16. 5. Bod pořadu jednání: 15. 2. KOLO DOTACÍ ZE SPORTOVNÍHO FONDU MĚSTSKÉHO OBVODU LIBEREC

Více

Odbor finanční V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor finanční V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 29.09.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 27.11.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Smlouva o poskytnutí příspěvku z Fondu pro finanční podporu aktivit mládeže z

Více

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček

Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík, Ing. arch. Trambová, JUDr. Veselý, Mgr. Janovský, MUDr. Chytrý, MUDr. Turek, MUDr. Němeček U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání rady města, které se konalo v pondělí 11.03.2019 od 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Písek, Velké náměstí 114 Přítomni Mgr. Vanžurová, Ing. Hladík,

Více

Kontrola plnění usnesení

Kontrola plnění usnesení Kancelář úřadu V Písku 09.05.2019 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 16.05.2019 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Kontrola plnění usnesení NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo města projednalo kontrolu plnění

Více

Usnesení 13. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Svinov konané dne

Usnesení 13. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Svinov konané dne 13. zasedání Zastupitelstva městského obvodu Svinov konané dne 23.3.2016 126/13/16 135/13/16 Ing. Helena Wieluchová starostka Ing. Daniel Žitník 1. místostarosta 126/13/16 M. č. 0 s c h v a l u j e program

Více

Z Á P I S č. 04/2017 z jednání, které se konalo dne od 16:30 hodin v zasedací místnosti písecké radnice

Z Á P I S č. 04/2017 z jednání, které se konalo dne od 16:30 hodin v zasedací místnosti písecké radnice Komise pro urbanismus a architekturu V Písku dne 05.05.2017 Z Á P I S č. 04/2017 z jednání, které se konalo dne 03.05.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti písecké radnice Přítomni Ing. arch. Trambová

Více

Zápis. z 38. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne v SOŠ informatiky a spojů Kolín

Zápis. z 38. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne v SOŠ informatiky a spojů Kolín Zápis z 38. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne 28.5. 2018 v SOŠ informatiky a spojů Kolín Přítomni: MUDr. Balík, p. Čejka, Mgr. Herčík, Mgr. Prachař, p. Smejkal, p. Sodoma, p. Šotola, p. Těšitel,

Více

Zápis. z 6. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne v SOŠ informatiky a spojů Kolín

Zápis. z 6. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne v SOŠ informatiky a spojů Kolín Zápis z 6. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne 6.5. 2019 v SOŠ informatiky a spojů Kolín Přítomni: Omluveni: Nepřítomen: Dále přítomni: Jan Cemper, Václav Čtvrtečka, Martin Heller, Jana Jeřábková,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 12.02.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.03.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vzorová smlouva o poskytnutí dotace na volnočasové aktivity dětí a

Více

Výpočet. Návrh výše IČ. příspěvku. v kategorii I.B

Výpočet. Návrh výše IČ. příspěvku. v kategorii I.B Sportovní granty 1. etapa Kategorie I.A - podpora činnosti organizací vykazujících v členské základně sportovce do 18 let výkonnostní sport a kategorie I.B - podpora činnosti organizací vykazujících v

Více

jednání Rady města Ústí nad Labem

jednání Rady města Ústí nad Labem jednání Rady města Ústí nad Labem dne: bod programu: 22. 11. 2017 28 věc : Poskytnutí dotace v oblasti sportu z rozpočtu statutárního města Ústí nad Labem v roce 2017 Mimořádné žádosti o dotace dopad na

Více

TJ SOKOL LÁZNĚ KYNŽVART, Z.S. Prezentace dlouhodobé činnosti k projektu výstavbu sportovní haly

TJ SOKOL LÁZNĚ KYNŽVART, Z.S. Prezentace dlouhodobé činnosti k projektu výstavbu sportovní haly TJ SOKOL LÁZNĚ KYNŽVART, Z.S. Prezentace dlouhodobé činnosti k projektu výstavbu sportovní haly leden 2018 ČLENSKÁ ZÁKLADNA 4 amatérské oddíly házená, kopaná, nohejbal, badminton 5 mládežnických kategorií

Více

Zápis č. 4 z jednání Výboru pro tělovýchovu a sport ze dne

Zápis č. 4 z jednání Výboru pro tělovýchovu a sport ze dne Zápis č. 4 z jednání Výboru pro tělovýchovu a sport ze dne 12. 4. 2018 Přítomni: Omluveni: Hosté: Mgr. Bc. Blanka Žánová, Jaroslav Král, Ing. Jiří Haspeklo, Mgr. Viktor Liška, Lubomír Kocman, RNDr. Ladislav

Více

U P R A V E N É U S N E S E N Í

U P R A V E N É U S N E S E N Í U P R A V E N É U S N E S E N Í ze zasedání zastupitelstva města, které se konalo ve čtvrtek 27.11.2014 od 13:00 hodin ve 4. patře Sladovny, v sále Bílé trámy, Velké náměstí 113 v Písku Přítomni 26 členů

Více

Sportoviště města Skuteč

Sportoviště města Skuteč Sportoviště města Skuteč Sportoviště města Skuteč tvoří komplexní celek sportovních zařízení. Poskytují využití pro halové i venkovní sporty. Nabízejí využití nejenom při mistrovských utkáních a turnajích,ale

Více

- 1 - U S N E S E N Í. ze 7. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 19. února (č. 80/7 90/7)

- 1 - U S N E S E N Í. ze 7. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 19. února (č. 80/7 90/7) - 1 - U S N E S E N Í ze 7. schůze Rady městského obvodu Petřkovice ze dne 19. února 2019 (č. 80/7 90/7) Přítomní členové rady : I. Mikulica, R. Schmuch, P. Kukučka, Mgr. M. Konečná, M. Pachomov Omluveni

Více

----------------------------------------------------------------------------------------------------

---------------------------------------------------------------------------------------------------- Zápis z mimořádného veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 6.12.2002 a 12.12.2002 v zasedací místnosti Obecního úřadu, od 18.00 hod. ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis. ze 6. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne 1.6. 2015 v SOŠ informatiky a spojů Kolín

Zápis. ze 6. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne 1.6. 2015 v SOŠ informatiky a spojů Kolín Zápis ze 6. schůze komise tělovýchovy a sportu, konané dne 1.6. 2015 v SOŠ informatiky a spojů Kolín Přítomni: MUDr. Balík, p. Čejka, p. Čtvrtečka, Mgr. Herčík, p. Holoubek, p. Sarauer, p. Smejkal, p.

Více

Členové komise: Mgr. Jan Piskáček, Ing. Jan Simko, Jan Bečvář, Ing. Viktor Burkert st., Ing. Karel

Členové komise: Mgr. Jan Piskáček, Ing. Jan Simko, Jan Bečvář, Ing. Viktor Burkert st., Ing. Karel Komise pro sport a sportovní dotace Rady města Beroun ZÁPIS č. 1/2019 zjednám Komise pro sport a sportovní dotace, konaného dne 25. 2. 2019 od 18. 00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Beroun Přítomni:

Více

Z Á P I S z 6. jednání sportovní komise rady města konaného dne

Z Á P I S z 6. jednání sportovní komise rady města konaného dne OKRM/81/2018/Z/41 Volební období 7 (2014-2018) Z Á P I S z 6. jednání konaného dne 22. 5. 2018 Přítomni: Jaroslav Berka, Martin Brůha, Mgr. Jiří Filip, Jan Hrdý, Jaroslav Kotnauer, Kryštof Kratochvíl,

Více

1385/RMObM-SVi/1418/19

1385/RMObM-SVi/1418/19 19. mimořádné schůze rady městského obvodu konané dne 23.02.2017 čís. 1379/RMObM-Svi/1418l19 1385/RMObM-SVi/1418/19 Ing. Helena Wieluchová starostka Ing. Daniel Žitník místostarosta Strana 1/6 Přehled

Více

Název organizace: Klub národní házené Spoje Balkán Praha Název projektu: Mládež KNH Spoje Praha v roce 2016

Název organizace: Klub národní házené Spoje Balkán Praha Název projektu: Mládež KNH Spoje Praha v roce 2016 Název projektu: Mládež KNH Spoje Praha v roce 2016 Podpora dětí a mládeže 187 600 Kč 51 000 Kč Cílem projektu je podpořit celoroční fungování Klubu národní házené Spoje Praha, konkrétně její dětské a mládežnické

Více

Valná hromada Pardubické malé kopané z.s. PAMAKO,

Valná hromada Pardubické malé kopané z.s. PAMAKO, Program Valné hromady konané 26.6.2018 od 19:00 hod. v klubovně PAMAKO: 1. Zahájení 2. Volba předsedy a zapisovatele VH 3. Schválení programu VH 4. Volba mandátové a volební komise 5. Zpráva mandátové

Více

Zásady pro poskytování příspěvků na sportovní činnost

Zásady pro poskytování příspěvků na sportovní činnost Zásady pro poskytování příspěvků na sportovní činnost Město Písek rozhodlo dne 29.01.2015 usnesením zastupitelstva města č. 20/15 vydat tyto Zásady pro poskytování příspěvků na sportovní činnost (dále

Více

ZÁPIS. z 4. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 4. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 4. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 6. 3. 2019 Zahájení

Více

Zastupitelstvo MČ Praha - Zličín. U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha Zličín, které se konalo dne 1. 3.

Zastupitelstvo MČ Praha - Zličín. U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha Zličín, které se konalo dne 1. 3. Zastupitelstvo MČ Praha - Zličín U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha Zličín, které se konalo 13/2017 13/1. Zpráva kontrolního výboru Zastupitelstva MČ Praha Zličín o plnění usnesení ZMČ

Více

Město Kutná Hora Koncepce podpory sportu v Kutné Hoře

Město Kutná Hora Koncepce podpory sportu v Kutné Hoře Město Kutná Hora Koncepce podpory sportu v Kutné Hoře Dokument upravující poskytování dotací z rozpočtu města Kutná Hora v oblasti sportu na období 2017-2020 Obsah: I. Úvod II. Současný stav III. Cíle

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 10.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Vzorové smlouvy o poskytnutí dotací na volnočasové aktivity dětí a

Více

Směrnice na přidělování příspěvků na mládežnické akce z Nadačního fondu na podporu fotbalové mládeže Královéhradeckého kraje(dále jen NF)

Směrnice na přidělování příspěvků na mládežnické akce z Nadačního fondu na podporu fotbalové mládeže Královéhradeckého kraje(dále jen NF) Směrnice na přidělování příspěvků na mládežnické akce z Nadačního fondu na podporu fotbalové mládeže Královéhradeckého kraje(dále jen NF) ČLÁNEK I. Obecné zásady čerpání příspěvků 1. Žádosti o příspěvky

Více

Pravidla Rady Kraje Vysočina pro přidělení statutu Krajských center talentované mládeže a jejich podporu. ze dne 17. 12. 2014. č.

Pravidla Rady Kraje Vysočina pro přidělení statutu Krajských center talentované mládeže a jejich podporu. ze dne 17. 12. 2014. č. Rada Kraje Vysočina Pravidla Rady Kraje Vysočina pro přidělení statutu Krajských center talentované mládeže a jejich podporu ze dne 17. 12. 2014 č. 16/14 Čl. 1 Úvodní ustanovení (1) Pravidla Rady Kraje

Více

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí veřejné finanční podpory z rozpočtu Města Uherský Brod č. 26/23/4014/13,

Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí veřejné finanční podpory z rozpočtu Města Uherský Brod č. 26/23/4014/13, Dodatek č. 1 ke Smlouvě o poskytnutí veřejné finanční podpory z rozpočtu Města Uherský Brod č. 26/23/4014/13, kterou uzavřeli dne 15. 1. 2014 podle 269 a násl. zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník

Více

Dotační program města Tovačov pro rok 2018

Dotační program města Tovačov pro rok 2018 Dotační program města Tovačov pro rok 2018 Poskytnutí dotace I. Základní ustanovení 1. Dotační program města Tovačov vychází z ustanovení zákona o obcích č. 128/2000 Sb. a zákona o rozpočtových pravidlech

Více

jednání Rady města Ústí nad Labem

jednání Rady města Ústí nad Labem jednání Rady města Ústí nad Labem dne: 13. 4. 2016 bod programu: 5 věc: Poskytnutí dotací v oblasti sportu v roce 2016 a dotace v oblasti Mimořádné akce a události dopad na rozpočet: Bez dopadu zpracoval:

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne od hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v obřadní síni Obecního úřadu Vnorovy Dne 17.12.2018 se konalo 2. zasedání Zastupitelstva obce Vnorovy. Přítomno bylo

Více

Výroční zpráva. Právní forma: L 9828 vedená u Krajského soudu v Ostravě

Výroční zpráva. Právní forma: L 9828 vedená u Krajského soudu v Ostravě Výroční zpráva Výroční zpráva je zpracována za období počínající dnem 1. ledna 2018 a končící dnem 31. prosince 2018 na základě vyhodnocení činnosti Slezský FC Opava, z.s. a její jednotlivá ustanovení

Více

Z Á P I S č. 01/2015 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku

Z Á P I S č. 01/2015 z jednání, které se konalo dne od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Komise pro výchovu a vzdělávání V Písku dne 22.01.2015 Z Á P I S č. 01/2015 z jednání, které se konalo dne 21.01.2015 od 15:00 hodin v zasedací místnosti v budově radnice, Velké náměstí 114/3 v Písku Přítomni

Více

Stránka 1 z 6. MĚSTO KOLÍN Zastupitelstvo města Kolína P O Z V Á N K A

Stránka 1 z 6. MĚSTO KOLÍN Zastupitelstvo města Kolína P O Z V Á N K A Stránka 1 z 6 MĚSTO KOLÍN Zastupitelstvo města Kolína P O Z V Á N K A na 23. zasedání Zastupitelstva města Kolína, které se bude konat dne 11.12.2017 od 15:00 hodin v přednáškovém sále č. 113 v přízemí

Více

Zápis. Program: 1. Zahájení jednání, přivítání členů výboru a hostů. Schválení programu jednání, účasti hostů a ověřovatele zápisu.

Zápis. Program: 1. Zahájení jednání, přivítání členů výboru a hostů. Schválení programu jednání, účasti hostů a ověřovatele zápisu. Zápis z 33. jednání výboru pro sport, tělovýchovu a volnočasové aktivity Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 13. 9. 2016 od 9:00 hodin v zasedací místnosti P1.411 v RegioCentru Nový pivovar

Více

KULTURA Stránka 1. NOVOMĚSTSKÁ KULTURA 2018 výše částky v tis. Kč Doručeno. Schválená dotace. Požadova ná. Navrhova ná dotace

KULTURA Stránka 1. NOVOMĚSTSKÁ KULTURA 2018 výše částky v tis. Kč Doručeno. Schválená dotace. Požadova ná. Navrhova ná dotace KULTURA 2018 NOVOMĚSTSKÁ KULTURA 2018 výše částky v tis. Kč Doručeno Žadatel Adresa Požadova ná Navrhova ná Farní sbor Českobratrské Křenkova 1 církve 151, 59231 Za kulturou do kostela 53 30 30 25.08.2017

Více

Název sportoviště Popis oprav Částka Majitel sportoviště. Zimní stadion rekonstrukce techn.zařízení Město Děčín

Název sportoviště Popis oprav Částka Majitel sportoviště. Zimní stadion rekonstrukce techn.zařízení Město Děčín Program obnovy sportovních zařízení a sportovišť v Děčíně Zpracoval: Městský úřad Děčín, odbor rozvoje a odbor školství, mládeže a tělovýchovy Březen 2003 Schválení: - usnesení Rady města Děčín č. RM 0308

Více

Mimořádné příspěvky na činnost v roce 2012 Příspěvky v oblasti kultury 2012 Celková částka k rozdělení 50 tis. Kč

Mimořádné příspěvky na činnost v roce 2012 Příspěvky v oblasti kultury 2012 Celková částka k rozdělení 50 tis. Kč Mimořádné příspěvky na v roce 2012 Příspěvky v oblasti kultury 2012 Celková částka k rozdělení 50 Kč Př 10 1 Sdružení Divadlo Stará střelnice Podpora a rozvoj místní scény Divadlo Stará střelnice, vytváření

Více

Zápis z jednání komise pro sport a zdravý životní styl konaného dne 1.2. 2016 od 17:20 hod. v zasedací místnosti č.2 MěÚ Poděbrady

Zápis z jednání komise pro sport a zdravý životní styl konaného dne 1.2. 2016 od 17:20 hod. v zasedací místnosti č.2 MěÚ Poděbrady Zápis z jednání komise pro sport a zdravý životní styl konaného dne 1.2. 2016 od 17:20 hod. v zasedací místnosti č.2 MěÚ Poděbrady Přítomni: Ing. Radek Smejkal předseda komise, Ing. Petr Fiala, Petr Král,

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor školství a kultury V Písku dne: 10.02.2017 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 02.03.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Čerpání dotací na volnočasové aktivity v roce 2016 NÁVRH USNESENÍ Zastupitelstvo

Více

Město Suchdol nad Lužnicí

Město Suchdol nad Lužnicí 1 Město Suchdol nad Lužnicí Zápis 3. řádné zasedání zastupitelstva města, konané dne 22. 12. 2010 v 17:00 hod. v zasedací síni radnice v e ř e j n á v e r z e Přítomni: Dále přítomni: Hosté: Omluvení:

Více

Základní údaje Personální obsazení Naše činnost v r Finanční zpráva Rozvaha Výsledovka celková...

Základní údaje Personální obsazení Naše činnost v r Finanční zpráva Rozvaha Výsledovka celková... VÝROČNÍ ZPRÁVA 2016 Obsah Základní údaje... 2 Personální obsazení... 3 Naše činnost v r. 2016... 4 Finanční zpráva... 6 1. Rozvaha... 6 2. Výsledovka celková... 8 3. Výsledovka hlavní činnost... 9 4. Výsledovka

Více

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného

Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného Usnesení ze zasedání Zastupitelstva města Chýnov konaného 12. 12. 2017 A) Zastupitelstvo schvaluje: 1. Program jednání zastupitelstva. 2. Zapisovatele usnesení Tomáš Hes. 3. Ověřovatele usnesení Miroslav

Více

Zápis z jednání Komise sportovní Rady města Tišnova ze dne

Zápis z jednání Komise sportovní Rady města Tišnova ze dne Zápis z jednání Komise sportovní Rady města Tišnova ze dne 24. 2. 2016 Začátek: 16:15 h Konec: 18:15 h Místo: zasedací místnost, radnice Přítomni: M. Sebera, M. Babák, V. Dvořáčková, M. Krupková, Z. Kunický,

Více

HBC Jičín o.s. Jičínská školní liga miniházené Kč

HBC Jičín o.s. Jičínská školní liga miniházené Kč Zastupitelstvo Královéhradeckého kraje na svém jednání 18. března schválilo usnesením č. ZK/4/198/ přidělení finanční podpory formou dotace z rozpočtu Královéhradeckého kraje na veřejně prospěšné projekty

Více

ZÁPIS. z 1. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne

ZÁPIS. z 1. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne MAGISTRÁT MĚSTA ÚSTÍ NAD LABEM Odbor kultury, sportu a sociálních služeb Velká Hradební 8, 400 01 Ústí nad Labem ZÁPIS z 1. jednání Komise mládeže a sportu RM Ústí nad Labem ze dne 9. 1. 2018 Zahájení

Více

MEZINÁRODNÍ OTEVŘENÝ TURNAJ BOCCIA CUP 2018 týmy, páry a jednotlivci

MEZINÁRODNÍ OTEVŘENÝ TURNAJ BOCCIA CUP 2018 týmy, páry a jednotlivci Tělovýchovná jednota zdravotně postižených Halma z. s. ve spolupráci s Českou federací boccii z. s., Českou asociací tělesně handicapovaných sportovců, Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy, Statutárním

Více

Zastupitelstvo Městské části Praha-Zličín. U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha-Zličín které se konalo dne 26.2.

Zastupitelstvo Městské části Praha-Zličín. U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha-Zličín které se konalo dne 26.2. Zastupitelstvo Městské části Praha-Zličín Zastupitelstvo Městské části Praha Zličín dne 26.2.2014 Zastupitelstvo Městské části Praha-Zličín U S N E S E N Í Zastupitelstva Městské části Praha-Zličín které

Více

Zápis č. 6/2009. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno.

Zápis č. 6/2009. Výsledek hlasování: pro 7 hlasů proti 0 hlasů zdržel se 0 hlasů Schváleno. Zápis č. 6/2009 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 15. července 2009 ve 20.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Němčičkách Přítomni: Omluveni: Petr Slezák, Ing. Eliška

Více

Z Á P I S č. 4 / 2018 z jednání obecního zastupitelstva konaného dne v 19:00 hodin

Z Á P I S č. 4 / 2018 z jednání obecního zastupitelstva konaného dne v 19:00 hodin Z Á P I S č. 4 / 2018 z jednání obecního zastupitelstva konaného dne 20. 6. 2018 v 19:00 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Program: 1. Schválení programu jednání 2. Volba zapisovatele a ověřovatelů

Více

29. listopadu 2012 Mladší žáci ročníku 2000 a mladší

29. listopadu 2012 Mladší žáci ročníku 2000 a mladší ČESKOMORAVSKÝ FOTBALOVÝ SVAZ OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Víceúčelová sportovní hala Opava 29. listopadu 2012 Mladší žáci ročníku 2000 a mladší OFS Opava tel: 553625474 Vodárenská

Více

Okresní fotbalový svaz PÍSEK

Okresní fotbalový svaz PÍSEK Okresní fotbalový svaz PÍSEK Tylova ulice 395, 397 01 Písek tel. 604 856 457, ofspisek@seznam.cz Přítomni z VV OFS Písek : Řezáč Michal, Peklo Vratislav, Matyš Jakub,Košatka Josef, Kotalík Petr Grassroots

Více

Výše celkových nákladů. Výše požadované dotace. Návrh na dotaci Kč Kč Kč 4.9.2010 25 000 10 000 3 000 propagace

Výše celkových nákladů. Výše požadované dotace. Návrh na dotaci Kč Kč Kč 4.9.2010 25 000 10 000 3 000 propagace Tabulka žádostí o poskytnutí dotací ze sportovního fondu na veřejné jednorázové, náborové a propagační akce s termínem konání od 1. září do 28. února 1 A-Styl Den otevřených dveří / A - STYL Centrum Výše

Více

BOGI CUP. Tel.: Tel.: organizátor BOGI SPORT klub, z. s.

BOGI CUP.   Tel.: Tel.: organizátor BOGI SPORT klub, z. s. Michal Házl Mgr. Patrik Zeman Tel.: 608 608 466 Tel.: 724 918 604 E-mail: info@bogi-sport.cz Přihlášky: zasílat elektronicky do 5. 10. 2018 na e-mail: info@bogi-sport.cz. Prezentace: soupisky nejdříve

Více

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015

KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 PARDUBICKÁ KRAJSKÁ ORGANIZACE K VINICI 1901, 530 02 PARDUBICE e-mail: pko.cus@seznam.cz IČO 70926344 Bankovní spojení: Č.S. A.S. Č.Ú. 1206352399/0800 KRAJSKÁ RADA PKO ČUS Zápis č. 11/2015 z 11. zasedání

Více

Českomoravská myslivecká jednota, Okresní myslivecký spolek Děčín 28. října 979/19, Děčín I., tel

Českomoravská myslivecká jednota, Okresní myslivecký spolek Děčín 28. října 979/19, Děčín I., tel Českomoravská myslivecká jednota, Okresní myslivecký spolek Děčín 28. října 979/19, 405 01 Děčín I., tel. 607030264 Zápis ze zasedání Okresní myslivecké rady ze dne 11. Ledna 2018 Správa NP Jetřichovice.

Více