KOLOVÉ VEDENÍ ODPRUŽENÉ KVO 40 SE P1, P2

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "KOLOVÉ VEDENÍ ODPRUŽENÉ KVO 40 SE P1, P2"

Transkript

1 KOLOVÉ VEDENÍ ODPRUŽENÉ KVO 40 SE P1, P2 Použití : Kolové vedení odpružené KVO 40 SE slouží k valivému vedení dopravních nádob - skipů - po ocelových průvodnicích. Je inovací používaných kolových vedení typu KVO 350 a KVO 40. Vyrábí se ve dvou typech P1 a P2, lišící se v provedení bočních kol. KVO 40 SE P1 KVO 40 SE P2 Legenda: 1 - základová deska, 2 - rameno boční, 3 - rameno čelní, 4 - čelní dvojkolí, 5 - boční kolo, 6 - trubková osa, 7 - seřízení Funkce: Dynamické rázy, vyvolané za jízdy nerovností průvodnicového tahu, jsou eliminovány odporem a hysterezí svazku pryžových prstenců. Pružným zachycením těchto sil se podstatně omezují účinky dynamických rázů na konstrukci dopravní nádoby a výstroje jámy. Provozní odpružení probíhá podle lomené charakteristiky pryžových pružin, jejichž skladbou lze charakteristiku dle potřeby upravit. Hystereze pružin zajišťuje útlum zpětného pohybu odpružení. Po vyčerpání vůle mezi průvodnicí a dopravní nádobou dojde k dosednutí pevných vodítek dopravní nádoby na průvodnici.

2 Technické parametry: provedení: P1 P2 Max. celková provozní hmotnost vedené nádoby do 45 t Max. dopravní rychlost nádoby 16 m/s Rozměr průvodnice ocel 150 x 150 mm Rozměr vodících kol čelních / bočních Ø350 / Ø350 mm Ø350 / Ø320 mm Seřizování přítlaku kol šroubem šroubem / excentrem Max. zdvih vodícího kola v horizontální rovině 15 mm Doporučené ustavení vodícího kola k průvodnici na dotek Maximální odporová síla 40 kn Rozměry (šířka x hloubka x výška ) dle obrázku 1237x622x595 mm 1239x630x595 mm Montážní šrouby 12 x M 20 Hmotnost cca 560 kg cca 570 kg Popis: Pro vybavení dopravní nádoby je potřeba čtyř souprav kolového vedení, umístěných na čelech horní a spodní části skipové nádoby. Soupravu tvoří tři samostatně montované celky, sestavené na základové desce - dvě výkyvná odpružená ramena s koly pro boční vedení a jedno výkyvné odpružené rameno s dvojkolím pro čelní vedení. Odpružená ramena jsou shodné konstrukce. Sestávají ze dvou bočnic jako pevné části, nesoucí tyče pro nasazení pryžových kroužků. Bočnice jsou uloženy přes kluzná samomazná pouzdra na trubkové ose, která spočívá v dělených domcích, navařených na základovou desku. Bočnice jsou v zadní části odsazeny pro průjezd rohovým vedením a spojeny příčníkem, který se šroubem, maticemi a čepem tvoří konstrukci seřízení přítlaku. Výkyvnou pružící část ramene tvoří buben s vidlicemi. V soustředných trubkách bubnu jsou uloženy vnější části pryžových kroužků. Vidlice, navařené na plášti bubnu, nesou dělené domky pro uložení os vodících kol. Čelní dvojkolí obsahuje dva prstence s pryžovým běhounem. Disky, spočívající na kuličkových ložiskách, jsou staženy na ose KM maticemi. Osa spočívá v dělených domcích se zajištěním zářezem proti pootočení. Boční kolo P1 sestává z výměnného prstence s pryžovým běhounem, uloženého v půlených discích na kuličkových ložiskách. Osa spočívá v dělených domcích ramene. Boční kolo P2 sestává z výměnné pryžové obruče, vložené do dvoudílného šroubovaného disku, který je uložen na kuželíkových ložiskách na excentrické ose. Osa je uložena jednou stranou v kuželovém pouzdru se zajištěním dvěmi maticemi, druhou stranou spočívá v děleném domku. Základová deska je opatřena domky pro uložení trubkových os výkyvných ramen a dvanácti montážními otvory pro šrouby M 20. Hlavy šroubů horních částí domků jsou pojištěny společnou pojistkou.

3 Dodávka: Souprava se dodává smontována na paletě.výrobek je opatřen ochranným nátěrem, funkční plochy jsou konzervovány. K dodávce 4 ks souprav se u provedení P2 přikládá 1 ks maticový klíč OK 90/36. Součástí dodávky je průvodní dokumentace : sestavný výkres, návod pro obsluhu, soupis náhradních dílů a osvědčení výrobce. Montáž: Montáž soupravy na dopravní nádobu se provede 12-ti šrouby s pojištěním kontramaticemi. Montáž odpruženého ramene se provede uchycením trubkového čepu do domků základové desky. Montáž kol s osami se provede jejich uchycením do domků vidlic odpružených ramen. Seřízení, údržba: se provádí dle Návodu k používání, dodávaného s výrobkem. Pokud není rozhodnuto jinak, seřizují se kola na dotek k průvodnici a to buď seřizovacím šroubem seřízení, nebo excentrem osy kola a jeho zajištěním maticemi. Záruka: Na výrobek se poskytuje záruka 18 měsíců ode dne nasazení do provozu, nejvýše však 24 měsíců od dodání. Nedodržením pokynů v NP záruka výrobku pomíjí. Ostatní: Výrobek může být po dohodě s výrobcem upraven dle požadavku odběratele. Bezpečnost: Výrobky splňují požadavky vyhlášky č. 22/1989 Sb. ČBÚ, pryžová kola se dodávají s atestem nehořlavosti.

4 KOLOVÉ VEDENÍ ODPRUŽENÉ KVO 320 SE provedení P2, P 3, P4, P5 Použití : Kolová vedení odpružená KVO 320 SE výše uvedených provedení slouží k valivému vedení těžních klecí v jámě po dřevěných průvodnicích. Typ P3 je základní provedení, P2 odlehčený, P4 s dvojmontáží čelních kol a P5 zesílený typ. Všechny typy nahrazují neodpružený typ KVN 32, mají shodné připojovací rozměry a používají shodná vodící kola s pryžovými obručemi Ø 320 x 100 mm. Obrázek sestavení : KVO 320 P3 KVO 320 P4 Legenda: 1.základ.deska, 2.čep, 3.excentrický kuželový čep, 4.vodící kolo, 5.pružinový blok, 6.kyvné rameno Technické parametry Max. celková provozní hmotnost klece 30 t Max. dopravní rychlost klece 16 m/s Rozměr průvodnice 180 x 220 mm Rozměr vodících pryž. kol s atestem na nehořlavost Ø320 x 100 mm a statickou elektřinu Max. zdvih vodícího kola v horizontální rovině 15 mm Doporučené ustavení vodícího kola k průvodnici na dotek Počáteční a max. odporová síla v ose kola (sada pružin A) 4-17 kn Počáteční a max. odporová síla v ose kola (sada pružin B) 5-25 kn Rozměry šířka x hloubka x výška (cca mm) 936 x 515 x 440 Montážní šrouby 12 x M 20 Hmotnost provedení P2 / P3 / P4 / P5 (kg) 155 / 198 / 240 / 226

5 Funkce : Dynamické rázy, vyvolané za jízdy nerovností průvodnicového tahu, jsou eliminovány hysterezí svazku talířových pružin. Pružným zachycením těchto sil se podstatně omezují účinky dynamických rázů na konstrukci dopravní nádoby a výstroje jámy. Vodící kolo je při jízdě v nuceném doteku s průvodnicí, naklápění pák s koly se odehrává na kyvném čepu, uloženém v domcích na základové desce. Odpor s lomenou lineární charakteristikou zajišťuje svazek předepnutých talířových pružin, jejichž skladbou lze charakteristiku odporu dle potřeby upravit. Po vyčerpání vůle mezi průvodnicí a dopravní nádobou dojde k dosednutí pevných vodítek dopravní nádoby na průvodnici a tím zabránění případným extrémním rázům na kolové vedení. Po opotřebení pryžové obruče vodícího kola se provede nastavení jeho nové polohy na dotek natočením excentrického čepu kola a zajištěním dvojicí matek. Provedení P2 je odlehčené provedení, konstruováno z vysokopevnostních materiálů. Provedení P4 je konstruováno pro montáž dvojice kol na čele z důvodu lepšího průjezdu zejména velkými uchycovacími otvory průvodnic. Provedení P5 je zesílené provedení pro větší horizontální rázy. Popis: Na klec se montují 4 soupravy. Souprava P2 a P3 obsahuje jedno čelní a dvě boční odpružená kola, souprava P4 má na čelní páce namontováno dvojkolí. Nosným montážním prvkem je základová deska s návary domků pro jednu čelní a dvě boční kyvné páky, držáků svazku talířových pružin a otvory pro montážní šrouby s kontramaticemi. Kyvné páky jsou svařence, obsahující těleso pro uchycení kuželového čepu vodícího kola, bočnice s opěrkou pro vzpěru talířových pružin a nosnou trubku s ložiskovými pouzdry pro čep, uložený v domcích základové desky. Montážní sestavu dále doplňují tři sady talířových pružin v uzavřeném a zatěsněném držáku, vzpěry pružin, seřizovací šrouby, jejich pojistky, závlačky a tři kompletní plnopryžová vodící kola s pojistnými maticemi, uložená na dvojici kuželíkových ložisek na excentrickém čepu s kuželovým koncem. Dvojkolí u provedení P4 je na společné ose, uložené v dělených domcích čelní kyvné páky. Zesílené provedení P5 má zesílenou konstrukci a čepy kyvných pák. Na požadavek je možno realizovat centrální mazání čepů z jednoho místa. Montáž : Souprava KVO 320 SE rozměrovými parametry základové desky a montážních otvorů odpovídá shodnému typu neodpruženého kolového vedení typu KVN 32, které může být bez dodatečných úprav hlavy a paty dopravní nádoby tímto novým typem nahrazeno. Montáž soupravy na dopravní nádobu se provede deseti šrouby s pojištěním kontramaticemi. Vodící kolo se montuje nasazením excentrického kuželového čepu do pouzdra kyvné páky a jeho pojištěním dvojicí matic. Seřízení, údržba : se provádí dle Návodu k používání, dodávaného s výrobkem. Součástí je i Soupis náhradních dílů.

6 Záruka : Na výrobek se poskytuje záruka 12 měsíců ode dne nasazení do provozu, nejvýše však 18 měsíců od dodání. Nedodržením pokynů v NP záruka výrobku pomíjí. Bezpečnost : Výrobky splňují požadavky vyhlášky č. 22/1989 Sb. ČBÚ, pryžová kola se dodávají s atestem nehořlavosti. Ostatní : Výrobek může být po dohodě s výrobcem upraven dle požadavku odběratele. Týká se to uzpůsobení dle jiného rozměru průvodnic, zatížení, doplňkového zesílení, povrchové ochrany a pod.

8 Spojovací části. Přehled tříd únosnosti je uveden v tabulce A.5 na straně A.11 katalogu.

8 Spojovací části. Přehled tříd únosnosti je uveden v tabulce A.5 na straně A.11 katalogu. Spojovací části táhel závěsů slouží k přenosu a regulaci sil z prvku upevnění na potrubí (objímka, nosník) do částí upevnění k nosné konstrukci (oka, podložky, konzoly). Táhlo závěsu je tvořeno tyčí, dvěma

Více

Zadní polonáprava s brzdovým bubnem a hřídelí

Zadní polonáprava s brzdovým bubnem a hřídelí Zadní polonáprava s brzdovým bubnem a hřídelí 1 Zadní polonáprava s brzdovým bubnem a hřídelí 1. 10-67-753 Úplná levá polonáprava do 17. série 1 110-30010 10-69-753 Úplná pravá polonáprava do 17. série

Více

Návod na montáž, obsluhu a údržbu PRESTO 60, 60 B, 60 TC PISOÁROVÉ VENTILY

Návod na montáž, obsluhu a údržbu PRESTO 60, 60 B, 60 TC PISOÁROVÉ VENTILY Návod na montáž, obsluhu a údržbu PRESTO 60, 60 B, 60 TC 8/2007 PRESTO 60 PRESTO 60 B PRESTO 60 TC Tlačítkové ventily PRESTO typ 60 jsou určeny pro splachování pisoárových zařízení. Tyto ventily mají pevný

Více

III SOKO zemědělské náhradní díly

III SOKO zemědělské náhradní díly skupina - Rám ŽTR 165 skupina č. 01 99850010 165001.01 Oko 19421116 165001.04 Pouzdro skupina - Disk 762 Kč 88 Kč 1,50kg skupina č. 02 98547006 165002.01 Talíř skupina - Ústrojí žací 3 266 Kč 23,0kg skupina

Více

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST

MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST MODERNÍ TECHNOLOGIE A DLOUHOLETÁ ZKUŠENOST V-D ODSTŘEDIVÁ, ČLÁNKOVÁ, HORIZONTÁLNÍ ČERPADLA SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární č.p. 605, 753 01 Hranice I - Město, Česká republika tel.: 581 661 111, fax:

Více

III SOKO zemědělské náhradní díly

III SOKO zemědělské náhradní díly skupina - Kasač HORAL Aktiv skupina č. 015 532038120158 2715.01 Hřídel kasače 1 811 Kč 75,00 kg 532030220038 2715.03 Ozubené kolo 84 z. 5 615 Kč 32,00 kg 532038240028 2715.12 Hřídel pravý 1 158 Kč 3,80

Více

TĚŽKÉ NOSNÉ VÁLEČKY NOSNÉ VÁLEČKY PÁSOVÝCH DOPRAVNÍKŮ. Typová řada válečků

TĚŽKÉ NOSNÉ VÁLEČKY NOSNÉ VÁLEČKY PÁSOVÝCH DOPRAVNÍKŮ. Typová řada válečků II. TĚŽKÉ NOSNÉ VÁLEČKY NOSNÉ VÁLEČKY PÁSOVÝCH DOPRAVNÍKŮ Typová řada válečků Strana 50 Těleso ložiska z umělé hmoty 1 60 Těleso ložiska z umělé hmoty 2 100 Těleso ložiska z umělé hmoty 3 150 Těleso ložiska

Více

Klece šibíkové. Klece těžní

Klece šibíkové. Klece těžní DOPRAVNÍ NÁDOBY TĚŽNÍ KLECE Použití: Těžní klece slouží pro dopravu rubaniny, lidí a materiálu v jamách a šibících uhelných a rudných dolů. Dle užití a provedení se dělí na: - klece havarijních dopravních

Více

Obsah: Kapitola 17. Série konzol (kombinované s příslušnou sérií kol) BS SPK SPKGSPO SPKVS DSPK. Ø kola [mm] 50-150 mm. 125-250 mm 900-3500 kg 295

Obsah: Kapitola 17. Série konzol (kombinované s příslušnou sérií kol) BS SPK SPKGSPO SPKVS DSPK. Ø kola [mm] 50-150 mm. 125-250 mm 900-3500 kg 295 Obsah: Kapitola kol konzol (kombinované s příslušnou sérií kol) BS SPK SPK Ø [mm] 50-250 mm Nosnost 400-3500 kg Strana 294 BS-SPK 125-250 mm 900-3500 kg 295 SPKGSPO SPKGSPO Ø [mm] 50-150 mm Nosnost 220-900

Více

1 Pružinové klece Pokyny pro projektování

1 Pružinové klece Pokyny pro projektování Pokyny pro projektování 1.1 Použití Použití pružinových závěsů a podpěr je nutné v případech, kde pomocí pevných konstrukcí není možné zachytit svislé nebo velké vodorovné vynucené posuvy potrubí. Pružinové

Více

Roto NT Otevíravě sklopné kování E5 / E20 / A Základní bezpečnost

Roto NT Otevíravě sklopné kování E5 / E20 / A Základní bezpečnost Přehled sestav kování Otevíravě sklopné kování / /, systémy /(0)-9 a /(0)-, systémy /(0)-9 a /0- mm vůle /0 mm přesah 9/ mm osa drážky, systém /5-9 5 mm přesah 6 6 5 90-600 mm 0-00 mm max. 0 kg 90-600

Více

alsap Jednostranné sklápění Sada ložisek - 43mm 4.4.1 uložení sklápěče Sada pro jednostranný sklápěč L do 3,5 t o 38 mm 3,25 kg, ocel, ks 441015

alsap Jednostranné sklápění Sada ložisek - 43mm 4.4.1 uložení sklápěče Sada pro jednostranný sklápěč L do 3,5 t o 38 mm 3,25 kg, ocel, ks 441015 Jednostranné sklápění 441010 (levý) 441010 Sada pro jednostranný sklápěč L do 3,5 t o 38 mm 3,25 kg, ocel, ks 441015 Sada pro jednostranný sklápěč P do 3,5 t o 38 mm 3,25 kg, ocel, ks Sada ložisek - 43mm

Více

PŘÍRUČKA PRO OBSLUHU A ÚDRŽBU

PŘÍRUČKA PRO OBSLUHU A ÚDRŽBU STAVEBNÍ VRÁTKY /00 KG TATO PŘÍRUČKA JE NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ ZAŘÍZENÍ Důležité upozornění: Před začátkem používání zařízení si tuto příručku důkladně prostudujte. Všechny činnosti se vztahem k zařízení včetně

Více

Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120/100 JUPITER 120/90

Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120/100 JUPITER 120/90 Nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 120/100 JUPITER 120/90 Servisní katalog náhradních dílů 2014 www.opall-agri.cz Servisní katalog náhradních dílů Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí

Více

Polonesený oboustranný otočný pluh EUROPA 160, 180. Servisní katalog náhradních dílů EUROPA 160, 180 CZ : +420 737 245 938 SK : +421 337 718 805

Polonesený oboustranný otočný pluh EUROPA 160, 180. Servisní katalog náhradních dílů EUROPA 160, 180 CZ : +420 737 245 938 SK : +421 337 718 805 Servisní katalog náhradních dílů Polonesený oboustranný otočný pluh EUROPA 160, 180 Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí polonesený oboustranný otočný pluh EUROPA 160, 180 Europa 160 5-7 radličný,

Více

Polohovací a upínací válce

Polohovací a upínací válce Polohovací a upínací válce Válce s mechanickou multiplikací Ploché válce Pneumatické středící trny 59 Ploché válce Ploché válce Pneumatické válce s oválným průřezem. Ideální do omezených prostorových poměrů

Více

200-HQV SIGMA PUMPY HRANICE 426 2.98 11.92

200-HQV SIGMA PUMPY HRANICE 426 2.98 11.92 SIGMA PUMPY HRANICE SPIRÁLNÍ ÈERPADLA SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 581 661 111, fax: 581 602 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz 200-HQV 426 2.98 11.92 Použití Èerpadla 200-HQV

Více

PRACÍ STROJE UNIMAC KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ

PRACÍ STROJE UNIMAC KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ PRACÍ STROJE UNIMAC KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Dodavatel: MERON a.s., Masarykova 53, 742 45 Fulnek, Česká republika Datum vydání: červen 2007 OBSAH: Dle tohoto katalogu je možno objednávat náhradní díly pro

Více

cena za stručný popis dílu NOVÝ POUŽITÝ díl díl

cena za stručný popis dílu NOVÝ POUŽITÝ díl díl BRZDY PODVOZKY KOMPLETNÍ MOTOKÁRY tom-a-race položka PODVOZKY HAAS minikart Comer 80 60032 17409.28 Maranello RS2 honda 390 128992 40000 MS kart honda 390 119744 39515.52 CRG road rebel honda 390 131360

Více

PŘÍRUČKA PRO OBSLUHU A ÚDRŽBU

PŘÍRUČKA PRO OBSLUHU A ÚDRŽBU STAVEBNÍ VRÁTKY MINOR MILLENNIUM PORTICO 35/500 KG Tato zařízení jsou určena výhradně ke zvedání materiálu. TATO PŘÍRUČKA JE NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ ZAŘÍZENÍ Důležité upozornění: Před začátkem používání zařízení

Více

Katalog náhradních dílů

Katalog náhradních dílů tr@bi.cz 2003 Katalog náhradních dílů Trabant Zpracoval: Michal Bidlo Obsah 1 Motor 4 1.1 Válec a kliková skříň...................................................... 4 1.2 Kliková hřídel..........................................................

Více

PRŮMYSLOVÝ PRACÍ STROJ PAC 8-7M KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ

PRŮMYSLOVÝ PRACÍ STROJ PAC 8-7M KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ PRŮMYSLOVÝ PRACÍ STROJ PAC 8-7M KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ List č. 1 (Počet stran 22) MERON a.s., Masarykova 53, 742 45 Fulnek, Česká republika Datum vydání: únor 2006 O B S A H: Plášť úplný Tabulka č. 1

Více

KATALOG DÍLŮ MANIPULAČNÍ ZAŘÍZENÍ PRO HALOVÉ SENÍKY ND 3-011

KATALOG DÍLŮ MANIPULAČNÍ ZAŘÍZENÍ PRO HALOVÉ SENÍKY ND 3-011 0 KATALOG DÍLŮ MANIPULAČNÍ ZAŘÍZENÍ PRO HALOVÉ SENÍKY ND 3-011 Dodavatelem náhradních dílů je firma AGRA-BOHEMIA, a.s. se sídlem v Přelouči. Jako náhradní díly jsou dodávány díly označené +. 1 2 Manipulační

Více

Axiální soudečková ložiska

Axiální soudečková ložiska Axiální soudečková ložiska Konstrukce 878 Ložiska třídy SKF Explorer 878 Základní údaje 879 Rozměry 879 Tolerance 879 Nesouosost 879 Vliv provozních teplot na materiál ložiska 879 Minimální zatížení 880

Více

Radličkový kypřič MERKUR II 2,2 5,5m

Radličkový kypřič MERKUR II 2,2 5,5m Radličkový kypřič MERKUR II 2,2 5,5m Servisní katalog náhradních dílů Součásti uvedené v tomto servisním katalogu platí pro Radličkový kypřič - podmítač MERKUR II 2,2m, 3m, 4m, 4,7m a 5,5m se střižným

Více

Hlavní cíle firmy JC-Metal s.r.o. 1. Zaručený standard kvality. Pečlivou a svědomitou prací na všech úrovních dodržujeme trvale vysokou kvalitu.

Hlavní cíle firmy JC-Metal s.r.o. 1. Zaručený standard kvality. Pečlivou a svědomitou prací na všech úrovních dodržujeme trvale vysokou kvalitu. RYCHLOUPÍNKY RY-UP Editoriál Vážené dámy a pánové, Vážení zákazníci, Jsem hrdý, že Vám můžeme opět představit náš nový katalog. Inovace, které tentokrát obsahuje, však neuvidíte na první pohled. Skrývají

Více

STAVEBNÍ VRÁTKY P-150 (NOSNOST 150KG) P-200 (NOSNOST 200KG)

STAVEBNÍ VRÁTKY P-150 (NOSNOST 150KG) P-200 (NOSNOST 200KG) P-150 (NOSNOST 150KG) P-200 (NOSNOST 200KG) (POUZE PRO ZVEDÁNÍ MATERIÁLU) PŘÍRUČKA PRO OBSLUHU A ÚDRŽBU TATO PŘÍRUČKA JE NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ ZAŘÍZENÍ Důležité upozornění: Před začátkem používání zařízení

Více

BDR 581 ROTAČNÍ SEKAČKA BDR 581 SP SP - VARIÁTOR

BDR 581 ROTAČNÍ SEKAČKA BDR 581 SP SP - VARIÁTOR BDR 581 ROTAČNÍ SEKAČKA BDR 581 SP 0125316SP - VARIÁTOR 03/2013 Motor, úchyt motoru 12 11 13 1 9946902 MOTOR BRIGGS 850 SERIES 1 2 9710403 ŘEMENICE MOTORU SESTAVA 1 3 9463709 PŘÍRUBA SESTAVA LAKOVANÁ 1

Více

RTH BJ. Návod použití evidenční číslo: 2510507. závitořezné hlavy reverzační. Výrobce:

RTH BJ. Návod použití evidenční číslo: 2510507. závitořezné hlavy reverzační. Výrobce: Návod použití evidenční číslo: 2510507 RTH BJ závitořezné hlavy reverzační Výrobce: Moskevská 63 CZ-10100 Praha 10 Tel: +420 246 002 321 Fax: +420 246 002 335 E-mail: obchod@narexmte.cz www.narexmte.cz

Více

SILOVÁ POWER CHUCKS SKLÍČIDLA A HYDRAULICKÉ VÁLCE

SILOVÁ POWER CHUCKS SKLÍČIDLA A HYDRAULICKÉ VÁLCE SILOVÁ SKLÍČIDLA A HYDRAULICKÉ UPÍNACÍ VÁLCE SILOVÁ POWER CHUCKS SKLÍČIDLA A HYDRAULICKÉ VÁLCE POWER CHUCKS http://www.zjp.cz, e-mail: zjp@zjp.cz, tel.+40 583 41 057, fax +40 583 450 364 95 SILOVÁ SKLÍČIDLA

Více

Souprava pneumatických přístrojů SPP 11 C

Souprava pneumatických přístrojů SPP 11 C Souprava pneumatických přístrojů SPP 11 C Souprava pneumatických přístrojů je určena zejména ke stavebním pracem (rozrušování zdiva, betonu, rozpojování hornin) a ke skalnickým pracem (vrtání hornin).

Více

SVn. Návod použití Ev.č.: 0610205. stavebnice vyvrtávacího nářadí SVn 90, SVn 380, SVn 600. Výrobce:

SVn. Návod použití Ev.č.: 0610205. stavebnice vyvrtávacího nářadí SVn 90, SVn 380, SVn 600. Výrobce: Návod použití Ev.č.: 0610205 SVn stavebnice vyvrtávacího nářadí SVn 90, SVn 380, SVn 600 Výrobce: Moskevská 63 101 00 Praha 10 Vršovice Czech Republic Tel.: +420 246 002 249 Fax: +420 246 002 335 e-mail:

Více

Nízkozdvižný vidlicový vozík (paletovací) ručně vedený

Nízkozdvižný vidlicový vozík (paletovací) ručně vedený Osvědčení o jakosti a kompletnosti výrobku. Nízkozdvižný vidlicový vozík (paletovací) ručně vedený Typová řada : NF-NL ( BH,AC) (nosnost 1000 3000kg) Výrobní číslo : Výrobek ověřen dne : Datum a razítko

Více

Motýlové klapky BOAX-B. PS 16 bar: DN 40 až 200 PS 10 bar: DN 250 až 1000 Provedení podle EN 593 a ISO 10631. Typový list

Motýlové klapky BOAX-B. PS 16 bar: DN 40 až 200 PS 10 bar: DN 250 až 1000 Provedení podle EN 593 a ISO 10631. Typový list Motýlové klapky BOAX-B PS 16 bar: DN 40 až 200 PS 10 bar: DN 250 až 1000 Provedení podle EN 593 a ISO 10631 Typový list Impressum Typový list BOAX-B Všechna práva vyhrazena. Obsah návodu se bez písemného

Více

Spojka Obsah 18. Strana SPOJKA. - Spojka s hydraulickým ovládáním 2

Spojka Obsah 18. Strana SPOJKA. - Spojka s hydraulickým ovládáním 2 Obsah Strana SPOJKA - Spojka s mechanickým ovládáním 1 - Spojka s hydraulickým ovládáním 2 - Demontáž a montáž 5 - Obložení - přítlačný kotouč 5 - Vypínací ložisko spojky 6 - Hřídel vypínací vydlice 6

Více

PRACÍ STROJE UNIMAC KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ

PRACÍ STROJE UNIMAC KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ PRACÍ STROJE UNIMAC KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Dodavatel: MERON a.s., Masarykova 53, 742 45 Fulnek, Česká republika Datum vydání: červen 2007 OBSAH: Dle tohoto katalogu je možno objednávat náhradní díly pro

Více

BUBNOVÝ ŽACÍ STROJ ŽT-100Z Kubota

BUBNOVÝ ŽACÍ STROJ ŽT-100Z Kubota NÁVOD K OBSLUZE BUBNOVÝ ŽACÍ STROJ ŽT-100Z Kubota OBSAH: 1. Popis stroje 2. Pravidla dopravní bezpečnosti 3. Bezpečnost práce 4. Požární bezpečnost 5. Příprava stroje k práci 6. Mazání stroje 7. Přeprava

Více

Pohony otevíracích křídel, Série RAK Úhel otáčení: 30-270 Otočný křídlový pohon, dvojčinný Typ hřídele: Jediný

Pohony otevíracích křídel, Série RAK Úhel otáčení: 30-270 Otočný křídlový pohon, dvojčinný Typ hřídele: Jediný Otočné pohony Pohony otevíracích křídel 1 Provozní tlak min/max Viz tabulka níže Teplota okolí min./max. Viz tabulka níže Teplota média min./max. + - C / +60 C Médium Stlačený vzduch Max. velikost částic

Více

Výukový materiál zpracovaný v rámci operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost

Výukový materiál zpracovaný v rámci operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Výukový materiál zpracovaný v rámci operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost Registračníčíslo: CZ.1.07/1. 5.00/34.0084 Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Sada:

Více

TAŽENÉ ROZMETADLO 175LB NÁVOD K SESTAVENÍ A K OBSLUZE

TAŽENÉ ROZMETADLO 175LB NÁVOD K SESTAVENÍ A K OBSLUZE TAŽENÉ ROZMETADLO 175LB NÁVOD K SESTAVENÍ A K OBSLUZE UŽITEČNÉ RADY: PŘED SESTAVENÍM ROZMETADLA SI PŘEČTĚTE TYTO POKYNY NEBUDE-LI VÁM NĚCO ZCELA JASNÉ, PŘEČTĚTE SI UVEDENÉ POKYNY ZNOVU Nebude-li vaše rozmetadlo

Více

Automobily. 447 T Kód 04470101. Univerzální demontážní

Automobily. 447 T Kód 04470101. Univerzální demontážní 447 T Kód 04470 Univerzální demontážní zařízení na tlumiče K č 45.65 Kč 7.5 SAMOSTŘEDÍCÍ SYSTÉM Dvě horní ramena se přizp ůsobí také kuželovým a nevyrovnaným pružinám stlačením nezávislým na rozložení

Více

STAVEBNÍ OBNOVA ŽELEZNIC a. s. ředitelství Zvláštních obnovovacích závodů MD ČR - Praha. www.soz.cz

STAVEBNÍ OBNOVA ŽELEZNIC a. s. ředitelství Zvláštních obnovovacích závodů MD ČR - Praha. www.soz.cz STAVEBNÍ OBNOVA ŽELEZNIC a. s. ředitelství Zvláštních obnovovacích závodů MD ČR - Praha www.soz.cz PIŽMO PIŽMO PILÍŘ ŽELEZNIČNÍCH ŽELEZNIČNÍCH PILÍŘ MOSTŮ MOSTŮ Ing. Jan Englich - referent strategického

Více

Součástky DIN & normované

Součástky DIN & normované Součástky DIN & normované Součástky DIN & normované Samořezné šrouby Samořezný šroub Čočkovitá hlava s křížovou drážkou DIN 81 / ISO 79 třída pevnosti 4.8 č. zboží. 6115 Šroub do dřevotřísky č. zboží.

Více

V těchto technických podmínkách se úplný název "Mechanismus samovratné výhybky MSV" nahrazuje zkráceným názvem "mechanismus". I.

V těchto technických podmínkách se úplný název Mechanismus samovratné výhybky MSV nahrazuje zkráceným názvem mechanismus. I. V těchto technických podmínkách se úplný název "Mechanismus samovratné výhybky MSV" nahrazuje zkráceným názvem "mechanismus". I.VŠEOBECNĚ Sortiment 1. Sortiment: SKP 316211 030219001Mechanismus samovratné

Více

III SOKO zemědělské náhradní díly

III SOKO zemědělské náhradní díly skupina - Fortschritt E 303 tabulka č. 02 4131771912 303002.12 Pružina nekompletní skupina - Hnací kolo 1 195 Kč (E 302) 3,00 kg tabulka č. 03 4140751467 303003.14 Portálová hřídel 966 Kč 3,10kg 4131771375

Více

Hydraulické a ruční lisy. Hydraulické lisy Unicraft Hydraulické lisy Metallkraft Ruční lisy quantum

Hydraulické a ruční lisy. Hydraulické lisy Unicraft Hydraulické lisy Metallkraft Ruční lisy quantum 10 Hydraulické a ruční lisy Hydraulické lisy Unicraft Hydraulické lisy Metallkraft Ruční lisy quantum 10 Manipulační technika Hydraulické lisy Unicraft s dobrým poměrem cena/výkon pro mnohostrané použití

Více

Průmyslové armatury. Regulační jednosedlový ventil konstrukční řada BR 11

Průmyslové armatury. Regulační jednosedlový ventil konstrukční řada BR 11 Průmyslové armatury Regulační jednosedlový ventil konstrukční řada BR 11 POUŽITÍ Používají se v automatických systémech a systémech dálkového ovládání k regulaci průtoku kapalin a plynů. Široká škála používaných

Více

JEDNOPOTRUBNÍ DÁVKOVAČ CM, CL

JEDNOPOTRUBNÍ DÁVKOVAČ CM, CL JEDNOPOTRUBNÍ DÁVKOVAČ POUŽITÍ Jednopotrubní dávkovače řady CM a CL jsou mazacím prvkem jednopotrubních centrálních mazacích systémů, které slouží k dávkování zvolených dávek maziva - oleje, tekutého tuku

Více

Kování. pro konstrukci posuvných a samonosných bran

Kování. pro konstrukci posuvných a samonosných bran Kování pro konstrukci posuvných a samonosných bran 18. kování 18. rejstřík 18.1 posuvné brány 18.2 křídlové brány 18.3 dveřní panty 18.4 skládací a zavěšená vrata 18.5 pro výstavbu mobilních stěn 18.6

Více

ZAŘÍZENÍ PRO ČISTĚNÍ JÍMKY ZČJ 1

ZAŘÍZENÍ PRO ČISTĚNÍ JÍMKY ZČJ 1 13.1.7.14 Speciální zařízení ZAŘÍZENÍ PRO ČISTĚNÍ JÍMKY ZČJ 1 Zařízení pro čistění jímky ZČJ 1 (dále jen ZČJ 1) je zařízení charakteru lopatového nakládače s hydraulickým pohonem. Hydraulický agregát poháněný

Více

TECHNICKÝ POPIS A POKYNY PRO ÚDRŽBU T ATE 78502 T ATE 78502

TECHNICKÝ POPIS A POKYNY PRO ÚDRŽBU T ATE 78502 T ATE 78502 automatizační technika Wolkerova 14 350 02 Cheb tel: 354 435 070 fax: 354 438 402 tel ČD: 972 443 321 e-mail: ate@atecheb.cz IČ: 48360473 DIČ: CZ48360473 ATE, s.r.o. POKYNY PRO ÚDRŽBU Strana 1 Celkem stránek:

Více

Návod k obsluze a používání Obraceč píce OP 111

Návod k obsluze a používání Obraceč píce OP 111 Návod k obsluze a používání Obraceč píce OP 111 Verze 1 Vážený zákazníku, děkujeme Vám za Vaše rozhodnuti a volbu nákupu našeho stroje. Naší snahou bylo zkonstruovat a vyrobit kvalitní a výkonný stroj,

Více

Serie: 112 Art. 112. Serie: 112 Art. 80. Serie: 112 Art. 103

Serie: 112 Art. 112. Serie: 112 Art. 80. Serie: 112 Art. 103 POJEZDOVÁ KOLA PRO UNIVERZÁLNÍ POUŽITÍ Kolo Pozinkovaný ocelový disk, černá pryžová obruč, Serie: 112 Art. 112 Číslo kód CENA mm mm mm mm kg 300000 3-591 41,0 80 30 12 44 65 300001 3-592 47,0 100 32 12

Více

Technické podmínky výběrové řízení Pořízení obráběcích strojů

Technické podmínky výběrové řízení Pořízení obráběcích strojů Střední škola technická a zemědělská, Nový Jičín, příspěvková organizace Technické podmínky výběrové řízení Pořízení obráběcích strojů Univerzální hrotový soustruh dodávka 5 kusů Technické parametry stroje

Více

DRŽÁKY PŘÍPOJNIC. Počet přípojnic na fázi. Kód výrobku

DRŽÁKY PŘÍPOJNIC. Počet přípojnic na fázi. Kód výrobku DRŽÁKY PŘÍPOJNIC systém je určen pro stavbu se jmenovitým proudem do 5000 A a jmenovitým dynamickým proudem do 240 ka tělo držáku je vyrobeno z vysoce odolného termosetu na bázi polyesterových kompozitů

Více

Akce. platnost do 31.12.2010. Perfektní design a tlumený pohyb Sensys

Akce. platnost do 31.12.2010. Perfektní design a tlumený pohyb Sensys Akce platnost do 31..2010 Perfektní design a tlumený pohyb Sensys Sensys Perfektní design a tlumený pohyb Elegantní design Promyšlený design závěsů Sensys perfektně ladí s nároky moderního nábytku a luxusních

Více

Nesené pluhy Polonesené pluhy. Orba s potěšením

Nesené pluhy Polonesené pluhy. Orba s potěšením Nesené pluhy Polonesené pluhy Orba s potěšením Pevný pluh EuroStar kombinuje výhody standardního pluhu s těmito změnami. Se 3-5 otvory nastavení pracovní šířky může být EuroStar přizpůsoben rychle a jednoduše

Více

II. VŠEOBECNĚ 3. 1. Popis... 3. 2. Provedení... 3. 3. Rozměry a hmotnosti... 4. 4. Zabudování a umístění... 5 III.

II. VŠEOBECNĚ 3. 1. Popis... 3. 2. Provedení... 3. 3. Rozměry a hmotnosti... 4. 4. Zabudování a umístění... 5 III. Tyto technické podmínky stanoví řadu vyráběných velikostí a provedení požárních ventilů (dále jen ventilů) PVM - E90 100, 125, 160, 200. Platí pro výrobu, navrhování, objednávání, dodávky, montáž a provoz.

Více

V 500A KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ

V 500A KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ V 500A KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ VRTULE V 500A, V 500A/1690 AVIA PROPELLER, s.r.o. 199 00 Praha - Letňany, Česká Republika P/N 060-8921.7 Vydání: Září 1999 Revize: Únor 2009 PLATNÉ OZNAČENÍ STRAN : PŮVODNÍ

Více

AL3-xx/MPR. Návod na sestavení anténní jednotky ODU R

AL3-xx/MPR. Návod na sestavení anténní jednotky ODU R Návod na sestavení anténní jednotky AL3-xx/MPR ODU R Soupis potřebného nářadí: klíč stranový otevřený: 17; 16; 13; 8 mm klíč s vnějším šestihranem (imbus) 5; 4; 3 mm Verze dokumentu: 1.4 Datum vydání:

Více

Ložiska INA a FAG. Úvod» Ložiska INA a FAG

Ložiska INA a FAG. Úvod» Ložiska INA a FAG Ložiska INA a FAG Úvod» Ložiska INA a FAG Společnost PK SERVIS technické součásti s.r.o. nabízí zboží skupiny Schaeffler Technologies GmbH & Co. KG v České republice. Zboží je nakupováno výhradně z autorizovaných

Více

ÚHELNÍKY ÚHELNÍKY PŘESNÉ. Úhelník pøesný kalený plochý

ÚHELNÍKY ÚHELNÍKY PŘESNÉ. Úhelník pøesný kalený plochý ÚHELNÍKY ÚHELNÍKY PŘESNÉ Pøesnost pro úhelníky dle ÈSN Úchylky kolmosti pøímìrných ploch k opìrným plochám jsou dvojnásobkem úchylek tøídy pøesnosti 00 a musí odpovídat hodnotám: Délka H,L 0 6 0 160 0

Více

SERVO 6.50. PÖTTINGER polonesené pluhy 97+212.CS.0115

SERVO 6.50. PÖTTINGER polonesené pluhy 97+212.CS.0115 SERVO 6.50 PÖTTINGER polonesené pluhy 97+212.CS.0115 Silák pro velké plochy SERVO 6.50 Polonesené pluhy SERVO 6.50 účelně spojují dobré charakteristiky nesených a polonesených pluhů. Tažné síly se přenášejí

Více

Servisní příručka Hydromotory typ MSB a MLHSBD serie 3

Servisní příručka Hydromotory typ MSB a MLHSBD serie 3 Hydromotory typ MSB a MLHSBD serie 3 1 MSB a MLHSBD Demontáž Poz. Demontovaný díl Popis 52, 51 Šroub, páka L (R) Položte motor do vodorovné polohy. Imbus klíčen S6 povolte šroub. Demontujte páku poklepáním

Více

LSE, LSE H. Upínací jednotka jednočinná Upínací síla při 6 bar: 2,4 až 18 kn

LSE, LSE H. Upínací jednotka jednočinná Upínací síla při 6 bar: 2,4 až 18 kn Upínací jednotka jednočinná Upínací síla při 6 bar: 2,4 až 18 kn Jednočinná pneumatická jednotka s integrovanými hydraulickými multiplikátory Princip nabízí velké síly ve srovnání s obvyklými pneumatickými

Více

Č.položky Název Cena bez DPH Cena s DPH 06 Balení EAN

Č.položky Název Cena bez DPH Cena s DPH 06 Balení EAN 0001212 KLEČE SPECIÁL 3 184,87 3 790,00 1 8592189059853 0002792 KARBURÁTOR 2923 PH NÁHR 3714 1 189,92 1 416,00 1 8592189051987 0002828 KOHOUT PALIVOVÝ GUTTBROD 255,46 304,00 2 8592189050058 0002872 KOHOUT

Více

Objednací číslo Název 5-0296-10000000 Krytka hran vyztužená

Objednací číslo Název 5-0296-10000000 Krytka hran vyztužená Kabelový nosný systém SOLACE - aktualizační list - verze 1.2 str. 5 + 60 - Ochranné krytky 5-0296-10000000 Krytka hran vyztužená str. 37 - Profil příčkový 30x15 50 7x25 Profil příčkový 30x15 slouží k montáži

Více

Instalační a uživatelská příručka H-2000-5169-08-A. TS27R Sonda pro nastavení nástrojů

Instalační a uživatelská příručka H-2000-5169-08-A. TS27R Sonda pro nastavení nástrojů Instalační a uživatelská příručka H-2000-5169-08-A TS27R Sonda pro nastavení nástrojů 1995 2008 Renishaw plc. Všechna práva vyhrazena Tento dokument ani žádná jeho část nesmí být bez předchozího písemného

Více

Trailer total. Nyní v EUROPARTU: náhradní díly pro nápravy VALX. Náhradní díly pro nápravy s kotoučovými brzdami

Trailer total. Nyní v EUROPARTU: náhradní díly pro nápravy VALX. Náhradní díly pro nápravy s kotoučovými brzdami Trailer Total U1_U4_CZ_Layout 1 06.02.2012 15:36 Seite 3 Nyní v EUROPARTU: náhradní díly pro nápravy VALX Náhradní díly pro nápravy s kotoučovými brzdami Náhradní díly pro nápravy s bubnovými brzdami Vzduchové

Více

SA.9103.101 poli ka s perforací, nosnost 100 kg klasická montáž do lišt 19 rozvad e, hloubka rozvad e 1000 480 x 44 x 710 0901-045

SA.9103.101 poli ka s perforací, nosnost 100 kg klasická montáž do lišt 19 rozvad e, hloubka rozvad e 1000 480 x 44 x 710 0901-045 SKS 19 poli ka s perforací - hloubka 350/550/710 mm, p ední a zadní úchyt, nosnost 100 kg SA.6003.101 poli ka s perforací, nosnost 100 kg klasická montáž do lišt 19 rozvad e, hloubka rozvad e 600 480 x

Více

Členění legendy. Hasáky

Členění legendy. Hasáky Hasáky RIDGID jsou světoznámé pro svou nepřekonatelnou pevnost a praktičnost. Originální hasák pro velké zatížení, který je níže vyobrazený, si za více než 80 let získal důvěru profesionálů, protože hned

Více

PRŮMYSLOVÝ PRACÍ STROJ APM 60 E KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ

PRŮMYSLOVÝ PRACÍ STROJ APM 60 E KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ PRŮMYSLOVÝ PRACÍ STROJ APM 60 E KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Výrobce: MERON a.s., Masarykova 53, 742 45 Fulnek, Česká republika Datum vydání: duben 2009 O B S A H: Kapotáž pracího stroje Vnější buben Prací

Více

Požadavky pro udělení klasifikovaného zápočtu z předmětu Technické kreslení:

Požadavky pro udělení klasifikovaného zápočtu z předmětu Technické kreslení: Požadavky pro udělení klasifikovaného zápočtu z předmětu Technické kreslení: -Odevzdání a obhájení všech 9 konstrukčních programů -Nejméně 50% úspěšnost při vypracování závěrečné písemné práce -Alespoň

Více

TECHNICKÝ POPIS A POKYNY PRO ÚDRŽBU T ATE 78522 T ATE 78522

TECHNICKÝ POPIS A POKYNY PRO ÚDRŽBU T ATE 78522 T ATE 78522 automatizační technika Wolkerova 14 350 02 Cheb tel: 354 435 070 fax: 354 438 402 tel ČD: 972 443 321 e-mail: ate@atecheb.cz IČ: 48360473 DIČ: CZ48360473 ATE, s.r.o. Strana 1 Celkem stránek: 6 Indikátorová

Více

4 Spojovací a kloubové hřídele

4 Spojovací a kloubové hřídele 4 Spojovací a kloubové hřídele Spojovací a kloubové hřídele jsou určeny ke stálému přenosu točivého momentu mezi jednotlivými částmi převodného ústrojí. 4.1 Spojovací hřídele Spojovací hřídele zajišťují

Více

ND K M11,M13. Sklad Položka Název položky

ND K M11,M13. Sklad Položka Název položky ND K M11,M13 Sklad Položka Název položky 195600025020102 ZÁVLAČKA 2,5X20 195380518500300 ŠROUB 195460217565000 MATICE 195460203084000 ŠROUB 195341080010800 PODLOŽKA 195360606001500 POJISTKA 195375215560000

Více

Požadavky pro udělení klasifikovaného zápočtu z předmětu Technické kreslení:

Požadavky pro udělení klasifikovaného zápočtu z předmětu Technické kreslení: Požadavky pro udělení klasifikovaného zápočtu z předmětu Technické kreslení: -Odevzdání a obhájení všech 9 konstrukčních programů -Nejméně 50% úspěšnost při vypracování závěrečné písemné práce -Alespoň

Více

ALFRA PRESS 250 Doporučené příslušenství za příplatek: otočný ocelový podstavec - Laserpointer délkový / hloubkový doraz podpěrná ramena materiálu

ALFRA PRESS 250 Doporučené příslušenství za příplatek: otočný ocelový podstavec - Laserpointer délkový / hloubkový doraz podpěrná ramena materiálu ALFRA PRESS 250 Doporučené příslušenství za příplatek: otočný ocelový podstavec - Laserpointer délkový / hloubkový doraz podpěrná ramena materiálu 2 ALFRA PRESS 250 Vyložení 250 mm Hydraulický lis ALFRA

Více

AGATHA DS-521Z / DS-521B / DS-521. Bubnová sekačka. Seznam náhradních dílů

AGATHA DS-521Z / DS-521B / DS-521. Bubnová sekačka. Seznam náhradních dílů AGATHA DS-521Z / DS-521B / DS-521 Bubnová sekačka Seznam náhradních dílů Strana 2 Poz. Název Obj. č. Ks 1 Podvozek jednoúčelový viz strana 4 1 2 Matice M6 168516 2 3 Podložka 6,6 195530 2 4 Nýt s trnem

Více

SIGMA PUMPY HRANICE 426 2.98 11.91

SIGMA PUMPY HRANICE 426 2.98 11.91 SIGMA PUMPY HRANICE LEHKÁ DIAGONÁLNÍ ÈERPADLA DE SIGMA PUMPY HRANICE, s.r.o. Tovární 605, 753 01 Hranice tel.: 581 661 111, fax: 581 602 587 Email: sigmahra@sigmahra.cz 426 2.98 11.91 Použití Èerpadla

Více

hřídelů s co nejmenším třením Radiální ložisko Axiální ložisko Kluzné ložisko Valivé ložisko

hřídelů s co nejmenším třením Radiální ložisko Axiální ložisko Kluzné ložisko Valivé ložisko zapis_casti_stroju_loziska08/2012 STR Bb 1 z 7 12. Ložiska jsou součásti určené k otočnému #1 hřídelů s co nejmenším třením Radiální ložisko Axiální ložisko Kluzné ložisko Valivé ložisko Rozdělení podle

Více

BUBNOVÝ ŽACÍ STROJ ŽT-100P

BUBNOVÝ ŽACÍ STROJ ŽT-100P NÁVOD K OBSLUZE BUBNOVÝ ŽACÍ STROJ ŽT-100P OBSAH: 1. Popis stroje 2. Technické údaje 3. Pravidla dopravní bezpečnosti 4. Bezpečnost práce 5. Požární bezpečnost 6. Obsluha stroje, seřizování, mazání, práce

Více

VÝSUVNÉ BOXY... 140 KOVÁNÍ NA DVÍŘKA A DVEŘE... 148 ZÁVĚSY PRO DVÍŘKA...148 SKLÁPĚCÍ MECHANISMUS PRO DVÍŘKA...148 PÍSTY...149

VÝSUVNÉ BOXY... 140 KOVÁNÍ NA DVÍŘKA A DVEŘE... 148 ZÁVĚSY PRO DVÍŘKA...148 SKLÁPĚCÍ MECHANISMUS PRO DVÍŘKA...148 PÍSTY...149 VÝSUVNÉ BOXY... 140 LOŽISKOVÉ PLNOVÝSUVY... 144 SKRYTÉ PLNOVÝSUVY S TLUMENÝM DOTAHEM...144 LOŽISKOVÉ PLNOVÝSUVY S TLUMENÝM DOVŘENÍM...146 LOŽISKOVÉ PLNOVÝSUVY...147 KOVÁNÍ NA DVÍŘKA A DVEŘE... 148 ZÁVĚSY

Více

III. Pneumatické výrobky pro těsnění trhlin a průrazů

III. Pneumatické výrobky pro těsnění trhlin a průrazů Těsnící soupravy pro kanalizaci typ GULLY 300-500 100-150 Těsnící soupravy Sava jsou používány jak pro rychlé utěsnění kanalizací vedených v těsné blízkosti silnic, tak v případě úniku nebezpečných kapalin

Více

Pístové spalovací motory 2 pohyblivé části motoru

Pístové spalovací motory 2 pohyblivé části motoru Předmět: Ročník: Vytvořil: Datum: Silniční vozidla třetí NĚMEC V. 28.8.2013 Název zpracovaného celku: Pístové spalovací motory 2 pohyblivé části motoru Pohyblivé části motoru rozdělíme na dvě skupiny:

Více

pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ

pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ vydaný v roce 2001 pro stroje vyrobené a.s. OSTROJ SERVISNÍ KATALOG NÁHRADNÍCH DÍLŮ Součásti uvedené v tomto katalogu platí pro nesený oboustranný otočný pluh JUPITER 3-5 radličný se střižným a pružinovým

Více

j.hsul: íloha Technická specifikace p edm tu ve ejné zakázky Stoly pro operátory Krajského opera ního a informa ního st

j.hsul: íloha Technická specifikace p edm tu ve ejné zakázky Stoly pro operátory Krajského opera ního a informa ního st k čj.hsul: Příloha č.1 Technická specifikace předmětu veřejné zakázky Stoly pro operátory Krajského operačního a informačního střediska HZS Ústeckého kraje Požadovaný rozsah a množstevní dělení stolů :

Více

Tento dokument vznikl v rámci projektu Zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0459.

Tento dokument vznikl v rámci projektu Zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0459. Tento dokument vznikl v rámci projektu Zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Registrační číslo: CZ.1.07/1.5.00/34.0459 Autor: Ing. Jaroslav Zikmund Datum vytvoření: 12. 11. 2012 Ročník: II. Předmět: Motorová

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Název zakázky: Typ zakázky Datum vyhlášení zakázky: Název programu: Registrační číslo

Více

Přehledový katalog stroje. ELETTRICA série PE, PE-C Servoelektrické ohraňovací lisy G.A.D.E.

Přehledový katalog stroje. ELETTRICA série PE, PE-C Servoelektrické ohraňovací lisy G.A.D.E. Přehledový katalog stroje ELETTRICA série PE, PE-C Servoelektrické ohraňovací lisy G.A.D.E. Vlastnosti a charakteristika ohraňovacích lisů série PE, PE-C Ohraňovací lisy G.A.D.E. ELETTRICA série PE, PE-C

Více

náhradní díly pro obilní kombajn

náhradní díly pro obilní kombajn skupina - Prstová lišta Fortschritt MDW/E 527 tabulka č. 01 4260714174 527001.04 Dvojprst 239 Kč 0,60 kg 4260714190 527001.11 Lišta 62 Kč 0,20 kg 021189307 527001.31 Žací kosa - 6 m 6 759 Kč 14,50 kg 4260714221

Více

PRM4-06. Popis konstrukce a funkce HC 5107 6/2000 SE SNÍMAČEM POLOHY. D n 06 p max 32 MPa Q max 40 dm 3 min -1. Kompaktní konstrukce

PRM4-06. Popis konstrukce a funkce HC 5107 6/2000 SE SNÍMAČEM POLOHY. D n 06 p max 32 MPa Q max 40 dm 3 min -1. Kompaktní konstrukce PROPORCIONÁLNÍ ROZVÁDĚČE SE SNÍMAČEM POLOHY PRM4-06 HC 5107 6/000 D n 06 p max 3 MPa Q max 40 dm 3 min -1 Kompaktní konstrukce Neřímořízený proporcionální rozváděč k řízení směru a velikosti průtoku kapaliny

Více

1. Rám klapky 4. Ovládací čep 2. List klapky 5. Ložisko 3. Stavěcí páka. Obr. 1 Hlavní části klapek

1. Rám klapky 4. Ovládací čep 2. List klapky 5. Ložisko 3. Stavěcí páka. Obr. 1 Hlavní části klapek KATALOGOVÝ LIST KM 0511/08 KLAPKY REGULAČNÍ ČTYŘHRANNÉ Vydání: 11/08 pro jaderné elektrárny Strana: 1 Stran: 8 Klapky regulační čtyřhranné pro jaderné elektrárny (dále jen klapky) jsou určeny k zabudování

Více

101 Těleso čerpadla 132 Mezistěna. 545.2 Zadní ložiskové pouzdro. 550.2 Podložka. 685 Ochranné pouzdro. 813 Stator. 818 Rotor.

101 Těleso čerpadla 132 Mezistěna. 545.2 Zadní ložiskové pouzdro. 550.2 Podložka. 685 Ochranné pouzdro. 813 Stator. 818 Rotor. 20 NTV 73 3 LM 80 819.1 550.2 550.2 950 412.2 Těleso čerpadla Oběžné kolo Těsnící kroužek Těsnící kroužek O 412.2 Těsnící kroužek O Těsnící kruh Distanční kroužek Zadní ložiskové pouzdro Podložka 550.2

Více

440 SKLÍèiDLA. 450 KOLEèKA. poøadaèe plastové. HrAnOLy OCELOvé. Strany...280-282. Strany...278,279. Strany...283-296. Strana...299.

440 SKLÍèiDLA. 450 KOLEèKA. poøadaèe plastové. HrAnOLy OCELOvé. Strany...280-282. Strany...278,279. Strany...283-296. Strana...299. SKupinA poøadaèe plastové 404 SKupinA 405 StOLy pracovní SKupinA 421 HrAnOLy OCELOvé SKupinA 425 prvky upínací Strany..........278,279 Strany.........280-282 Strana.....................283 Strany.........283-296

Více

I trubkový systém má partnera pro drsnou práci: Čtyřhranné profily

I trubkový systém má partnera pro drsnou práci: Čtyřhranné profily I trubkový systém má partnera pro drsnou práci: Čtyřhranné profily Viz také: Šrouby, matk y, podložk y... 55 Pojezdová kola... 80 Když chcete z trubkového systému postavit vozíky, které odolají trhavým

Více

V160C. Hydraulické válce. Hydraulické válce V160C 160 bar V160C

V160C. Hydraulické válce. Hydraulické válce V160C 160 bar V160C V160C Hydraulické válce Hydraulické válce V160C 160 bar V160C V160Ccat.CZ01-2007 Hydraulické válce V1 1 2 3 4 5 6 7 Pochromovaná ocelová pístnice kalená, nebo popuštěná a leštěná. Tloušťka chromování 20

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Číslo veřejné zakázky (bude doplněno poskytovatelem dotace) Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Název zakázky: Typ zakázky Datum vyhlášení zakázky: Název programu: Registrační číslo

Více

TECHNICKÁ DOKUMENTACE HYDRAULICKÝ RUČNÍ JEŘÁB ZHR-550/PW

TECHNICKÁ DOKUMENTACE HYDRAULICKÝ RUČNÍ JEŘÁB ZHR-550/PW TECHNICKÁ DOKUMENTACE HYDRAULICKÝ RUČNÍ JEŘÁB ZHR-550/PW Obsah 1. Úvod 2. Použití 3. Technický popis 4. Technické údaje 5. Příprava jeřábového vozíku k práci 6. Pracovní podmínky 7. Předpisy bezpečnosti

Více

ABG GOLF MOTOR VZDUCHOVÝ FILTR

ABG GOLF MOTOR VZDUCHOVÝ FILTR Rozpad ND výrobků ABG - 2011 Obsah ABG Golf Motor....... 3-9 ABG Golf Tělo..... 10-17 ABG 100........... 18-20 ABG 150........... 21-23 ABG 210........... 24-26 ABG 220........... 27-32 ABG 260...........

Více