Vyskeřský ZPRAVODAJ 03/2016 KVĚTEN

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vyskeřský ZPRAVODAJ 03/2016 KVĚTEN"

Transkript

1 Vyskeřský ZPRAVODAJ 03/2016 KVĚTEN

2 Informace z veřejného zasedání ZO ze dne Zastupitelstvo obce schválilo: Rozpočtový výhled Návrh rozpočtového opatření č. 2/2016 Revize pojistné smlouvy pojištění obecního majetku u pojišťovny Kooperativa. Pojištění zastupitelů u Kooperativy za cenu 3 800,- Kč/rok. Přihlášení do výběrového řízení na koupi pozemku p. č. 951/8 za cenu, kterou určí starosta spolu s místostarostkou. Podat žádost na Liberecký kraj na opravu části kanalizace. Uzavřít smlouvu s panem Šťastným na rekonstrukci křížků v obci za celkovou cenu ,- Kč. Příspěvek 3000,- Kč Mikroregionu Český ráj na provoz turistických autobusů. Zhotovení pomníku J. N. Hamáčka akademickým sochařem J. Markem z Turnova za cenu ,- Kč. Vizáže pohledů obce tisk f. Zaplatílek. Zadat výrobu zábradlí na kapličku a 2 ks laviček u p. Kleina, lavičky za cenu ,- Kč, zábradlí za ,- Kč. Umístění sídla AMK na adresu OÚ Souhlas s umístěním RD na parcele 110/31 Pronájem pozemků p. č. 877/18 (824m2); část 876/1 (846m2); 896/2(400m2); 897/1(6839m2); část p.p.č. 897/2 (1716m2) a část pozemku 897/3 (881m2) celkem m2 za cenu 1151,- Kč/rok panu Františku Šimkovi, bytem Vyskeř 125. Zastupitelstvo bere na vědomí: Zprávu o veřejném pořádku z Policie ČR územního odboru Semily, obvodní oddělení Turnov. Oprava kuchyně v penzionu včetně elektroinstalace v ceně ,- Kč. Tisk 2000 ks pohledů v tiskárně Zaplatílek. Výsledek elektronické aukce el. energie obec uspoří 41 %, nová cena od do konce roku Výrobu turistické známky Pekařova brána.

3 Kontrola z Hasičského záchranného sboru Libereckého kraje proběhla v pořádku. Účast obce v projektu SN-CZ Zachování saských a českých odrůd ovoce pomocí nových metod. Osázení parcel 921/3 a 921/6 vysokokmennými odrůdami ovocných stromů ve spolupráci s Venkovský prostor o.p.s. Zastupitelstvo obce ukládá: Starostovi přihlásit se do výběrového řízení na koupi pozemku p. č. 951/8 dle uvedených podmínek. Starostovi podat žádost o dotaci na kanalizaci na LK. Starostovi uzavřít smlouvu s ak. soch. J. Markem na zhotovení pomníku J. N. Hamáčka Starostovi podat žádost o finanční podporu pro zhotovení pomníku u Veolie. Starostovi uzavřít smlouvu s p. Kleinem na zhotovení zábradlí a laviček na kapličku. Starostovi vypsat výběrové řízení na opravu a obnovu dětského hřiště podle rozsahu uvedeném v žádosti o dotaci, kritéria cena, zhotovení do Platba část letos, zbytek v dalším roce (podle toho zda obdržíme dotaci či nikoliv). Starostovi projednat opravu silnice na Kacanovy a projednat čistění krajských silnic směrem na Olešnici, Hrubou Skálu KSÚS. Starostovi uzavřít pachtovní smlouvu s p. Františkem Šimkem na pronájem pozemků p. č. 877/18 (824m2); část 876/1 (846m2); 896/2(400m2); 897/1(6839m2); část p.p.č. 897/2 (1716m2) a část pozemku 897/3 (881m2) celkem m2 za cenu 1151,- Kč/rok. Senioři komunikují 2016 Obec Vyskeř byla vybrána jako jedna ze tří obcí v Libereckém kraji, ve které díky nadaci V. a L. Klausových proběhne ve dnech počítačový kurz pro seniory. Tato informace se týká pouze již přihlášených osob, které budou o podrobnostech konání kurzu včas informovány.

4 Pozvánka - veřejné zasedání zastupitelstva obce Příští veřejné zasedání zastupitelstva obce se bude konat ve středu 4. května 2016 od 19:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Vyskeř. Program zasedání: 1) Zpráva o hospodaření k ) Návrh rozpočtového opatření č. 3/2016 3) Smlouva o poskytnutí dotace na provoz cyklobusů na r ) Smlouva o zřízení věcného břemene na pozemku 1977/4 s ČEZem 5) Výsledky výběrového řízení na obnovu dětského hřiště 6) Různé 7) Diskuse 8) Usnesení 9) Závěr Všichni jste srdečně zváni! Kontejnery na velkoobjemový odpad Ve dnech května budou v obci přistaveny kontejnery na velkoobjemový odpad. Jeden do osady Skalany a druhý na Vyskeř, na parkoviště u Agra Český ráj.!!!!! Upozorňujeme občany, že do kontejneru nepatří pneumatiky ani jiné věci, které jsou určeny do nebezpečného odpadu!!!!!

5 Sběr nebezpečných složek komunálního odpadu v neděli 22. května 2016 dle tohoto časového rozpisu: 12,55 13,00 Lažany u vývěsní cedule 13,10 13,20 Vyskeř u č.p ,30 13,35 Skalany při hlavní silnici autobusová zastávka 14,35 14,40 Mladostov při hlavní silnici Sběr bude prováděn ambulantním způsobem tj. pojízdnou sběrnou, která bude přistavena podle časového rozpisu na předem označeném stanovišti. Odpady budou přebírány kvalifikovanými pracovníky. Přijímány budou následující druhy odpadů: léky všeho druhu včetně mastí domácí kapalné i tuhé chemikálie (ředidla, kyseliny, louhy, vývojky a ustalovače, chemické přípravky na ochranu rostlin, hubení plevelů a škůdců atd.) vše řádně označené!!! zbytky starých barev, obaly od barev kompletní televizory, PC, monitory, tiskárny, ledničky, zářivky všechny druhy akumulátorů včetně elektrolytu, baterií a článků upotřebené motorové oleje (v uzavřených nádobách do 30 litrů) olejové filtry a další zaolejovaný materiál Nebudou přijímány následující druhy odpadů: odpad stavebního charakteru (eternit, azbest, asfalt, stavební omítky, lepidla, směsi atd.) Způsob přebírání odpadů: 1) Odpady budou předávány občany na označeném stanovišti osobně) pracovníkům zajišťujícím sběr. Je zde zakázáno odkládat odpady před příjezdem mobilní sběrny! 2) Občané předloží před předáním odpadu občanský průkaz, podle kterého bude zjištěna adresa. 3) Nebude přijat odpad, který bude umístěn na stanoviště před příjezdem mobilní sběrny nebo po jejím odjezdu. 4) Sběr bude probíhat pod dohledem zástupce obecního úřadu. Další informace poskytne obecní úřad nebo přímo pracovníci Severočeských komunálních služeb s.r.o. na telefonním čísle

6 KAPLE SVATÉ ANNY SE ZNOVU OTEVÍRÁ VEŘEJNOSTI Zájem s jakým se setkalo otevření kaple sv. Anny v uplynulém roce nám vnukl myšlenku otevřít letos opět a ještě dříve! Proto již od 1. června 2016 bude možné podívat se do kapličky každý víkend od 10:00 do 12:00 hodin a odpoledne od 14:00 do 17:30. Následně v červenci a srpnu bude ve shora uvedený čas otevřeno také od středy do neděle. V případě příznivého počasí a zájmu bude otevírací doba prodloužena a v měsíci září bude otevřeno podobně jako v červnu, tedy o víkendech. Pochopitelně je nutné tuto dobu pokrýt personálně. Přesto, že již několik brigádníků máme, pokud by měl někdo zájem o průvodcovství na kapličce, může se do 10. května hlásit na OÚ nebo na tel Z řad uchazečů bude vybráno 4 5 nejzodpovědnějších. 1.MÁJ LÁSKY ČAS Protože 1. květen není jen Svátek práce, ale hlavně lásky čas, rozhodli jsme se, že by bylo pěkné se v tento den sejít a přečíst si Máchův Máj na nějakém poetickém místě, kterým podle nás rozhodně je kaplička na Vyskři. Pokud budete mít chuť, doražte 1. května v 17:00 ke kapličce. Kdo má vlastní výtisk Máje, vezměte si ho s sebou. Ve čtení se budeme střídat jen my, kteří chceme, lze také jen poslouchat a kochat se výhledem. V průběhu čtení bude možné navštívit i kapli sv. Anny, která bude při této příležitosti otevřena.

7 NOVÉ HŘIŠTĚ BUDE JEŠTĚ LETOS! Jsme rádi, že můžeme veřejně oznámit získání dotace na obnovu dětského hřiště. Z prostředků Ministerstva pro místní rozvoj jsme získali dotaci ve výši 400 tisíc korun. V současné chvíli již probíhá výběrové řízení na dodavatele. V souladu s podmínkami dotačního titulu a VŘ bychom chtěli již 18. června odpoledne slavnostně otevřít nové hřiště. Jeho součástí budou prvky, které si děti i dospělí nejvíce přáli. K dosavadnímu kopečku se skluzavkou přibudou tři dvoumetrové věže spojené lanovými mosty, pět nízkých věžiček pro menší děti, houpačky, basketbalový koš, čtyři fitness prvky, lavičky, stoly a několik dalších prvků. VYSKEŘ PO JARU ZÁŘÍ OPĚT ČISTOTOU Starosta obce děkuje všem, kteří se 9. dubna aktivně zúčastnili obecní brigády na úklid naší obce. Počasí stálo při nás a tak se podařilo odvést obrovský kus práce. Je skvělou zprávou, že přes všechny důvody, proč zůstat doma přišlo tolik lidí, kterým není pořádek v obci lhostejný. Všem proto patří obrovský dík. Věřím, že příští rok se přidají i další sousedé a ukážeme, že umíme nezištně spolupracovat pro společnou věc.

8 PODÁVÁNÍ ŽÁDOSTÍ O PŘIJETÍ DÍTĚTE K PŘEDŠKOLNÍMU VZDĚLÁVÁNÍ V MŠ V OLEŠNICI PRO ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Ředitelka Mateřské školy v Olešnici po dohodě se zřizovatelem stanovila termín pro podávání žádostí o přijetí dítěte k předškolnímu vzdělávání v Mateřské škole v Olešnici, okres Semily, příspěvkové organizaci pro školní rok 2016/2017 na 20. května 2016 od 16:00 do 17:30 hodin v budově MŠ. Rodiče si mohou tiskopis žádosti vyzvednout kdykoli v budově MŠ v době od 6:30 do 15:30 hodin. Vyplněnou dětským lékařem a potvrzenou osobně předají ředitelce školy dne 20. května 2016 a předloží svůj občanský průkaz a rodný list dítěte. Je nutné dostavit se i s dítětem. Děti budou přijímány pouze do výše určené kapacity MŠ a podle kritérií stanovených ředitelkou školy. Rozhodnutí o přijetí dítěte k předškolnímu vzdělávání bude oznámeno zveřejněním seznamu dětí pod přiděleným registračním číslem na veřejně přístupném místě v mateřské škole (zádveří). Alena Čechová, ředitelka MŠ Olešnice Tel.: Mobil:

9 KOMPLEXNÍ POZEMKOVÉ ÚPRAVY DOKONČENY Státní pozemkový úřad doručil ve čtvrtek 28. dubna na OÚ Vyskeř rozhodnutí o ukončení komplexních pozemkových úprav. V praxi to znamená, že od nabytí právní moci tohoto rozhodnutí (15. května 2016) budou úpravy pozemků zaevidovány Katastrálním úřadem a následně k nahlédnutí na internetu, nebo přímo na K.Ú. Od 16. května pak lze písemně na Státní pozemkový úřad, krajská pobočka Semily (Bítouchovská 1, Semily) nebo přímo na OÚ Vyskeř podávat žádosti o zaměření jednotlivých pozemků. První zaměření je pro majitele pozemků po podání písemné žádosti bezplatné, i několik let po vydání rozhodnutí - není tedy důvod ke spěchu! 10. FUCHS OIL traktoriáda Vyskeř Počasí vyšlo a traktoriádu shlédlo 2600 diváků. Startovalo 50 jezdců (v M1= 14, M2= 13, M3= 11, M4= 6, Ž1 (ženy)= 6). Dětí se v závodu šlapacích traktůrků zúčastnilo ve dvou kategoriích (do 6 let a od 6 do 9 let) 110. Do soutěže v kreslení "Namaluj si svůj traktor" odevzdalo své kresby 76 dětí.

10 Turistický poznávací zájezd OÚ Vyskeř a spolky působící v obci(automotoklub, Český červený kříž, Myslivecké sdružení, Sokol a Svaz dobrovolných hasičů, případně okolní obce) v rámci partnerské spolupráce, připravily autobusový poznávací zájezd, pro občany obce a okolí, po pamětihodnostech a krásách přírody ve středních Čechách (Berounsko). Termín zájezdu: 21. května 2016 (sobota) Odjezd z BUS zastávky Vyskeř: 6:00 hod. Návrat na Vyskeř: 21:30 hod. Cena zájezdu: 150,- Kč/osoba (!!! v ceně zájezdu není zahrnuto vstupné a oběd, které si hradí každý účastník samostatně!!!) Možný počet účastníků: 52 osob včetně dětí Program zájezdu: město Beroun Koněpruské jeskyně Obec Srbsko Svatý Jan pod Skalou Hrad Karlštejn Velká Amerika Částečnou změnu programu si pořadatel vyhrazuje! Přihlášky: přihlášky k účasti a objednávku poledního menu, spolu s úhradou ceny zájezdu ve výši 150,- Kč přijímá Přemysl Pelc, Vyskeř 30, telefon , MOB do 10. května Na těchto telefonních číslech můžete získat další upřesňující informace. Přemysl Pelc průvodce zájezdu

11 Životní jubilea V měsíci květnu oslavili nebo oslaví životní jubilea tito občané: paní Květoslava Kopecká 77 let pan Jiří Hájek 71 let pan Václav Nožička 70 let pan Radúz Žalud (Skalany) 88 let paní Alena Pelcová 78 let paní Marta Mlejnková (Skalany) 80 let Všem oslavencům srdečně gratulujeme a do dalších let přejeme pevné zdraví a hodně životní pohody.

12 Vydavatel: OÚ Vyskeř, Vyskeř 50, Vyskeř Zpracovala: Ing. Michaela Brzobohatá Kontakt: Toto číslo je dispozici v elektronické podobě na

Vyskeřský ZPRAVODAJ. Vyskeřská šlápota 19. 9. 06/2015 ZÁŘÍ

Vyskeřský ZPRAVODAJ. Vyskeřská šlápota 19. 9. 06/2015 ZÁŘÍ Vyskeřský ZPRAVODAJ 06/2015 ZÁŘÍ Vyskeřská šlápota 19. 9. Informace z veřejného zasedání ZO ze dne 5. 8. 2015 Zastupitelstvo obce schválilo: Rozpočtové opatření č. 3/2015. Zrušení směrnice k zadávání veřejných

Více

Vyskeřský ZPRAVODAJ 02/2016 BŘEZEN, DUBEN

Vyskeřský ZPRAVODAJ 02/2016 BŘEZEN, DUBEN Vyskeřský ZPRAVODAJ 02/2016 BŘEZEN, DUBEN Informace z veřejného zasedání ZO ze dne 3. 2. 2016 Zastupitelstvo obce schválilo: Zprávu inventarizační komise. Prodej pozemku č. 110/31 paní Schmidtové a panu

Více

M Ě S T A D E S N Á Č. 1/2006

M Ě S T A D E S N Á Č. 1/2006 O B E C N Ě Z Á V A Z N Á V Y H L Á Š K A M Ě S T A D E S N Á Č. 1/2006 kterou se stanovuje systém shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a systém nakládání

Více

01/2015 LEDEN- ÚNOR 2015

01/2015 LEDEN- ÚNOR 2015 01/2015 LEDEN- ÚNOR 2015 Informace z veřejného zasedání ZO ze dne 17. 12. 2014 Zastupitelstvo obce schválilo: - Rozpočet na rok 2015. - Návrh rozpočtového opatření č. 3/2014. - Směrnice k cestovním náhradám.

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni pan Stanislav Tlášek a Jaroslav Louda.

Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni pan Stanislav Tlášek a Jaroslav Louda. ZÁPIS z veřejného 73. zasedání (4/2009) DSO Mikroregionu Český ráj konaného dne 13.11.2009 v Obci Hnanice, okr, Znojmo Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Lásková Soldátová,

Více

Vyskeřský ZPRAVODAJ. Vyskeřská šlápota /2015 ČERVEN 2015

Vyskeřský ZPRAVODAJ. Vyskeřská šlápota /2015 ČERVEN 2015 Vyskeřský ZPRAVODAJ 04/2015 ČERVEN 2015 Vyskeřská šlápota 20.6. Informace z veřejného zasedání ZO ze dne 27. 5. 2015 Zastupitelstvo obce schválilo: Uvolnění starosty od 1. 6. 2015. Aktuální novelu NV č.37/2003

Více

Zápis z 49. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 27. března v hod.

Zápis z 49. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 27. března v hod. Zápis z 49. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 27. března v 18.00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Hynek Čada, Josef Šnábl (příchod v 19.00), Josef Adámek, Vladimír Vališ, Josef Karbaš,

Více

ZÁPIS. z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 15.2.2010 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OU.

ZÁPIS. z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 15.2.2010 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OU. ZÁPIS z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zlatá Olešnice konaného dne 15.2.2010 od 18,00 hodin v zasedací místnosti OU. Program: 1. Zahájení 2. Schválení programu 3. Vyhláška o ceně odpadů 4. Žádost

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná SMUTEČNÍ OZNÁMENÍ V úterý dne 2. dubna 2019 zemřel ve věku 88 let pan LUDVÍK SPĚVÁK Se zesnulým se rozloučíme ve středu 10. dubna 2019 v 15.30 hodin v římskokatolickém

Více

POZVÁNKA NA VZPOMÍNKOVOU AKCI 65. VÝROČÍ OSVOBOZENÍ OBCE TRNÁVKA

POZVÁNKA NA VZPOMÍNKOVOU AKCI 65. VÝROČÍ OSVOBOZENÍ OBCE TRNÁVKA Trnavský občasník Duben 2010 V dnešním čísle najdete: 65. let osvobozeni obce Konání voleb do parlamentu Jednání zastupitelstva obce Slet čarodějnic Humanitární sbírka Velkoobjemový odpad Zápis dětí do

Více

Obec P ední Výto Obecn závazná vyhláška . 2/2008 o systému shromaž ování, sb ru, p epravy, t ní, využívání a odstra ování komunálních odpad

Obec P ední Výto Obecn závazná vyhláška . 2/2008 o systému shromaž ování, sb ru, p epravy, t ní, využívání a odstra ování komunálních odpad Obec Přední Výtoň Obecně závazná vyhláška č. 2/2008 o systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů vznikajících na území obce Přední Výtoň a o nakládání

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 3. 10. 2011

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 3. 10. 2011 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 3. 10. 2011 Zasedání zahájeno: v 18:00 hodin Místo konání: kancelář obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: 7- Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová

Více

Z Á P I S. z 2. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 7.4.2008

Z Á P I S. z 2. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 7.4.2008 Z Á P I S z 2. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 7.4.2008 Přítomno : 6 zastupitelů, dle prezenční listiny Omluvena : Hana Čápová Dále přítomno: 6 občanů, dle prezenční listiny Oznámení

Více

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: ,

Obec BUKOVANY Bukovany 57, okr. OLOMOUC, PSČ Tel.,fax : IČ: , Zápis č. 2/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Bukovany ze dne 30.3.2015 Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Bukovany, které se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu, Bukovany č.p. 57,

Více

Ozvěny Vraních hor. Slovo starosty. Obec Bernartice. elektrické energie, termínech konání. všichni zastupitelé budou společně pracovat

Ozvěny Vraních hor. Slovo starosty. Obec Bernartice. elektrické energie, termínech konání. všichni zastupitelé budou společně pracovat Obec Bernartice Ozvěny Vraních hor Vydání 182 28. 4. 2015 Slovo starosty Z obsahu: Z jednání rady obce Informace Inzerce Poděkování Společenská kronika Vážení spoluobčané, do dnešního zpravodaje je vložen

Více

Jeřmanická drbna č.2/2010

Jeřmanická drbna č.2/2010 Jeřmanická drbna č.2/2010 www.jermanice.cz SDH Jeřmanice pořádá 17.4.2010 již 19. ročník Hasičského víceboje. Po celé obci se opět budou pohybovat hlídky malých hasičů, počítáme s účastí cca 200 dětí.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 1/2017 ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 1/2017 ze dne VYVĚŠENO 21.6.2017 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Písečné č. 1/2017 ze dne 18.3.2017 Místo konání: knihovna, Písečné 25 Doba konání: sobota 18.3. 2017, 18.00 hod Přítomni: viz prezenční listina,

Více

AKTUÁLNÍ INFORMACE: Poplatky v roce 2017 Výše poplatku Splatnost Místní poplatek za odpady 430 Kč/ osoba/rok

AKTUÁLNÍ INFORMACE: Poplatky v roce 2017 Výše poplatku Splatnost Místní poplatek za odpady 430 Kč/ osoba/rok AKTUÁLNÍ INFORMACE: 1. MÍSTNÍ POPLATEK ZA OPADY V ROCE 2017 Poplatky v roce 2017 Výše poplatku Splatnost Místní poplatek za odpady 430 Kč/ osoba/rok 31.6.2017 Občané mohou poplatek zaplatit osobně na obecním

Více

Usnesení z Rady města Hoštka č. 10/2019 konané dne v Městském úřadě Hoštka od 17:00 hod.

Usnesení z Rady města Hoštka č. 10/2019 konané dne v Městském úřadě Hoštka od 17:00 hod. Usnesení z Rady města Hoštka č. 10/2019 konané dne 19. 3. 2019 v Městském úřadě Hoštka od 17:00 hod. Program: 1) Kontrola usnesení a zápisu z RM č. 9/2019 2) Změny majetku města 2.1 Dražba ½ p.p.č. 1887

Více

Obec Dobšín. Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 17. dubna v 18:00hod. v penzionu Slunečno

Obec Dobšín. Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 17. dubna v 18:00hod. v penzionu Slunečno Obec Dobšín Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 17. dubna v 18:00hod. v penzionu Slunečno Přítomni: Jaroslav Černý, Lenka Bočková, Jiří Čech, Václav Červinka, Filip Hájek, Jaroslav

Více

POZVÁNKA. na 4. zasedání zastupitelstva obce, které se koná od 17,00 hod. v Hradci.

POZVÁNKA. na 4. zasedání zastupitelstva obce, které se koná od 17,00 hod. v Hradci. OBECNÍ ÚŘAD HRADEC - NOVÁ VES INFORMAČNÍ ZPRAVODAJ 3/2011 SPOLEČENSKÁ KRONIKA V dubnu oslaví své narozeniny: Točoňová Helena, Zajíc Vladislav, Dudys Stanislav. Oslavencům gratulujeme a přejeme hodně zdravíčka

Více

Obecně závazná vyhláška obce Černiv č.6\2015

Obecně závazná vyhláška obce Černiv č.6\2015 Obecně závazná vyhláška obce Černiv č.6\2015 Obecně závazná vyhláška obce Černiv č. 6/2015, kterou se stanoví systém shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů

Více

ZPRAVODAJ 9/2018. Informace o spolupráci s Městskou policií Havířov v obci Soběšovice

ZPRAVODAJ 9/2018. Informace o spolupráci s Městskou policií Havířov v obci Soběšovice ZPRAVODAJ 9/2018 XX. veřejné zasedání Zastupitelstva obce Soběšovice se bude konat ve středu 5. září 2018 od 17:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu v Soběšovicích. Všichni občané jsou srdečně zváni.

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 67. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 06.06.2018 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

OBEC HABARTICE Obecně závazná vyhláška č. 1/2013,

OBEC HABARTICE Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, OBEC HABARTICE Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a nakládání se stavebním odpadem na území obce

Více

OBEC VELENICE. ZÁPIS č. 3/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Velenice, které se konalo dne 2. června 2017

OBEC VELENICE. ZÁPIS č. 3/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Velenice, které se konalo dne 2. června 2017 ZÁPIS č. 3/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Velenice, které se konalo dne 2. června 2017 Zasedání zastupitelstva se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu od 18:00 hod., ukončeno bylo v 18.25 hod.

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. ledna 2017, od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. ledna 2017, od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. ledna 2017, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod.

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Obecně závazná vyhláška č. 2/2014, o stanovení systému nakládání s komunálním a stavebním odpadem Zastupitelstvo města Havířova se na svém zasedání dne 22.9.2014 usnesením č. 1283/27ZM/2014

Více

O b e c. M i k u l o v. Z á p i s č. 3/2009

O b e c. M i k u l o v. Z á p i s č. 3/2009 O b e c M i k u l o v Z á p i s č. 3/2009 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mikulov, které se uskutečnilo dne 16.3.2009 od 18:00 hodin na Obecním úřadě Mikulov - zasedací místnost. Přítomno: 5 resp.6

Více

ZÁPIS č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 23. února 2017

ZÁPIS č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 23. února 2017 ZÁPIS č. 25 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 23. února 2017 Přítomni: František Svátek, Martin Vaněček, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Michal

Více

M Ě S T O CH L U M E C

M Ě S T O CH L U M E C M Ě S T O CH L U M E C Obecně závazná vyhláška č. 2/2013 o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a nakládání se stavebním odpadem na území

Více

Obec Praskačka. Článek 1 Závaznost obecně závazné vyhlášky

Obec Praskačka. Článek 1 Závaznost obecně závazné vyhlášky Obec Praskačka Obecně závazná vyhláška č. 01/2007 o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů vznikajících na jejím katastrálním území a nakládání

Více

Zápis z řádného veřejného zasedání zastupitelstva obce Vyskeř č. 2/2019

Zápis z řádného veřejného zasedání zastupitelstva obce Vyskeř č. 2/2019 Zápis z řádného veřejného zasedání zastupitelstva obce Vyskeř č. 2/2019 Termín: 27. 3. 2019 od 19 hod. Místo: Obecní úřad Vyskeř - zasedací místnost OÚ Přítomni: Jan Kozák, Ing. Michaela Brzobohatá, Ing.

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 1/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 1/2018. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 1/2018 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 07.02.2018 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Křovina Jiří Rybář Václav Truneček Jan Dlouhý Jaroslav Vacek Jiří Místo jednání: Obecní

Více

Z Á P I S. z 3. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne

Z Á P I S. z 3. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne Z Á P I S z 3. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 5.6.2013 Přítomno : 6 zastupitelů, dle prezenční listiny Omluven : Tomáš Rulec, zastupitel Dále přítomno: 5 občanů, dle prezenční listiny

Více

Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 5. 3.

Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 5. 3. Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Slatina, konaného v zasedací místnosti Obecního úřadu Slatina dne 5. 3. 2019 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

O B E C K A L E K. Obecně závazná vyhláška č. 2/2015,

O B E C K A L E K. Obecně závazná vyhláška č. 2/2015, O B E C K A L E K Obecně závazná vyhláška č. 2/2015, kterou se stanoví systém shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů na území obce Zastupitelstvo obce se na

Více

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Jiřina Bobková a Jaroslav Louda.

Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková Soldátová, ověřovateli zápisu byli jmenováni Jiřina Bobková a Jaroslav Louda. ZÁPIS z veřejného 90. zasedání (5/2012) Mikroregionu Český ráj konaného dne 4.10.2012 v obci Libošovice, v hotelu Český ráj Přítomni: viz. presenční listina Zapisovatelem byla jmenována paní Jarmila Lásková

Více

Zápis. ze 13. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě v Libňatově.

Zápis. ze 13. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě v Libňatově. Zápis ze 13. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 6. 9. 2016 od 19.30 hodin v kulturním domě v Libňatově. Program: 1. Zpráva starosty 2. Rozpočtové opatření 2/2016 3. Vyhodnocení

Více

5. Mikroregion Poličsko a) Závěrečný účet za r. 2018, zpráva o výsledku přezkoumání - ZO bere na vědomí

5. Mikroregion Poličsko a) Závěrečný účet za r. 2018, zpráva o výsledku přezkoumání - ZO bere na vědomí Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 26.6.2019 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 26.6 2019 18:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 26.6.2019 20:15 hodin 1 č.

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

Zápis 14 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v klubu TJ Sokol Horka u Staré Paky

Zápis 14 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v klubu TJ Sokol Horka u Staré Paky Zápis 14 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Horka u Staré Paky, které se konalo v klubu TJ Sokol Horka u Staré Paky datum konání: 4.10.2013 začátek: 19.00 hod. ukončení: 20.00 hod. přítomno: 7 členů

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 35 ze dne 7. 4. 2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 35 ze dne 7. 4. 2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 35 ze dne 7. 4. 2014 od 18.00 hodin v zasedací místnosti OÚ Běrunice Přítomno: Omluveno: 9 členů zastupitelstva obce 2 členi zastupitelstva obce P r o

Více

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice

Z á p i s. Obec Příšovice, Příšovice č.p. 60, Příšovice Z á p i s ze schůze rady obce konané dne 29.05.2019 v 16,00 hod. v kanceláři starosty v budově Obecního úřadu v Příšovicích Přítomní členové rady: Košek J., Macášek J., Dlasková Hoření Omluveni: Drbohlav,

Více

USNESENÍ. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hřivice konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hřivice

USNESENÍ. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hřivice konaného dne v hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hřivice USNESENÍ z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hřivice konaného dne 14.12.2017 v 18. 00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Hřivice Usnesení č. 68/2017 Stanovení zapisovatele a ověřovatelů zápisu

Více

Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J

Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J ŠKOLSKÁ KULTURNÍ KOMISE VYDÁVÁ Ž E N K L A V S K Ý Z P R A V O D A J ČERVEN - SRPEN 2013 Sportovní den Rozloučení s předškoláky INFORMACE Z OBECNÍHO ÚŘADU 1. ZO Ženklava oznamuje, že 16. zasedání zastupitelstva

Více

Poradce zpracuje a předá na Liberecký kraj závěrečné vyhodnocení akce po provedené kolaudaci v Rovensku p. Tr. - splněno

Poradce zpracuje a předá na Liberecký kraj závěrečné vyhodnocení akce po provedené kolaudaci v Rovensku p. Tr. - splněno ZÁPIS z veřejného zasedání shromáždění zástupců č. 4/2014 Mikroregionu Tábor konaného dne 28. srpna 2014 od 15,00 hod. v Lomnici nad Popelkou ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

SLOVO STAROSTKY: přestěhován do nových reprezentativních prostor, kde bude umístěna hlavní kancelář

SLOVO STAROSTKY: přestěhován do nových reprezentativních prostor, kde bude umístěna hlavní kancelář SLOVO STAROSTKY: Vážení občané, dovolte mi pár slov k aktuálnímu dění v obci. Právě byla dokončena stavební část rekonstrukce bytových prostor v 1.p. a rekonstrukce podlah v přízemí budovy hasičské zbrojnice.

Více

Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě.

Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě. Zápis z 46. zasedání zastupitelstva obce Nevřeň, konaného dne 26.8.2014 v 17. 00 hod. na obecním úřadě. Přítomni z řad zastupitelů: Bejčková Š., Pittr V., Hanzlíková D., Melicharová J., Kukeňová E. Omluveni:

Více

Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 3/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 10. 3. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková,

Více

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Suchomasty ze dne

Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Suchomasty ze dne Usnesení z veřejného zasedání zastupitelstva obce Suchomasty ze dne 19. 12. 2016 1. Kontrola usnesení ze dne 20. 9. 2016 Souhlasí bez připomínek 2. Zastupitelstvo obce bere na vědomí rozpočtová opatření

Více

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem.

Zápis. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Mírová pod Kozákovem konaného dne 26.6.2014 na Obecním úřadě Mírová pod Kozákovem. Přítomni: Dle presenční listiny, která tvoří nedílnou součást tohoto zápisu,

Více

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 3. srpna 2015

Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 3. srpna 2015 21. ročník září 2015 Z JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 3. srpna 2015 Usnesením č. 38/2015 zastupitelé vzali na vědomí informaci o stavu smlouvy o smlouvě budoucí o realizaci projektu pro zpracování

Více

Zápis č. 11/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 11/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 11/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 7. 11. 2016 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková,

Více

Obec Dobšín. Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 26. června 2015 v 18:00hod. v budově OÚ

Obec Dobšín. Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 26. června 2015 v 18:00hod. v budově OÚ Obec Dobšín Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 26. června 2015 v 18:00hod. v budově OÚ Přítomni: Jaroslav Černý, Lenka Bočková, Jiří Čech, Václav Červinka, Filip Hájek, Jaroslav

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ.

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne od hod na OÚ. Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce ze dne 25.6.2012 od 18.00 hod na OÚ. Přítomni: p. Šindelář, ing. Kožený, p. Marousek, p. Vojáček, p. Sedlačík, p. Fiala V., p. Just, p. Mikyska, p. Krahulec

Více

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE

INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE INFOKANÁL KABELOVÉ TELEVIZE Obec Hvozdná SMUTEČNÍ OZNÁMENÍ Ve čtvrtek dne 18. dubna 2019 zemřela ve věku nedožitých 80 let paní FRANTIŠKA ŘIHÁKOVÁ Se zesnulou se rozloučíme v pátek 26. dubna 2019 ve 14.30

Více

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PROSEČ POD JEŠTĚDEM

ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PROSEČ POD JEŠTĚDEM ZÁPIS Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PROSEČ POD JEŠTĚDEM Datum konání : 15.9.2014 Místo konání : zasedací místnost OÚ Zahájení : 17.00 hodin Přítomni : zastupitelé : Jana Švehlová Jaroslav Starý

Více

Datum konání: od 18:00 hod.

Datum konání: od 18:00 hod. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Dolní Slivno --------------------------------------------------------------------------------------- Datum konání: 17.3.2016 od 18:00 hod. Místo konání:

Více

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu

Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu 15/06/2017- ZO -U Příloha k usnesení z 15. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 19.6.2017 v 17. hodin v zasedací síni obecního úřadu Program : 1. Zpráva kontrolního výboru 2. Zpráva finančního výboru

Více

Hlasování č. 1 pro 7 proti 0 zdržel se 0. Bod č. 2 Kontrola plnění úkolu z minulého zasedání Zastupitelstva obce

Hlasování č. 1 pro 7 proti 0 zdržel se 0. Bod č. 2 Kontrola plnění úkolu z minulého zasedání Zastupitelstva obce Tento výpis má pouze informativní charakter. Některé údaje jsou z dokumentu vypuštěny s ohledem na zákon č. 101/200 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Výpis usnesení z 15. zasedání

Více

Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice

Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice Ověřený zápis ze zasedání zastupitelstva obce Rosovice Datum: 21. ledna 2019 Začátek: 17.30 hodin Místo: Zasedací místnost OÚ Rosovice Počet listů: 5 Zapisovatelka: Ověřovatelé: Jana Farová Vladimír Chadima,

Více

Životický portál. Od 18. dubna do 24. dubna 2016

Životický portál. Od 18. dubna do 24. dubna 2016 Životický portál Od 18. dubna do 24. dubna 2016 B L A H O P Ř Á N Í v měsíci dubnu oslaví narozeniny Jméno Č.p. Věk DOŘIČÁKOVÁ Anna 48 95 MIČKOVÁ Olga 14 65 KLADIVA Antonín 136 55 RÝCOVÁ Alena 187 50 JÍDELNÍ

Více

Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne

Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne Zápis č. 29/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Těmice, konaného dne 7.2.2017 Přítomni: H.Tomanová, Z.Vondrušová, E.Bočková, E.Šonková, K.Šebesta M.Nováková, I.Zetocha, J.Kuklová, P.Janouš Omluveni: Zasedání

Více

Zastupitelstvo obce SCHVALUJE

Zastupitelstvo obce SCHVALUJE Obec Bítovany Usnesení č. 14 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 23.9.2009 v 18. 00 hodin v sále Oú Zastupitelstvo obce SCHVALUJE 1. Program zasedání 2. Návrhovou komisi ve složení :

Více

Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014

Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014 Z á p i s č. 37/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Mochov, konané dne 7.8.2014 Místo konání: Čas konání: Přítomni: zasedací místnost Obecního úřadu obce Mochov od: 19:00 do: 20:00 František Bouček, Jitka

Více

OBECNÍHO ÚŘADU ČESKÉ MEZIŘÍČÍ

OBECNÍHO ÚŘADU ČESKÉ MEZIŘÍČÍ Z P R Á V Y OBECNÍHO ÚŘADU ČESKÉ MEZIŘÍČÍ Informace o současném i uplynulém dění v obci Podepsána Smlouva o mezinárodní spolupráci mezi SDH České Meziříčí a SDH z polské Szczytné Sbor dobrovolných hasičů

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. /2016,

STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. /2016, PRÁVNÍ PŘEDPISY 2016 STATUTÁRNÍ MĚSTO BRNO o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálního odpadu datum nabytí účinnosti: Magistrát města Brna, Dominikánské

Více

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích

Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Pašovice, konaného dne 16. 11. 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Pašovicích Přítomni: Omluveni: Vlastimil Řezníček, Ludmila Juráková, Bc. Ivana Hlavínová,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 25.6.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 25.6.2015 1 č.j. 7/2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 25.6.2015 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 25.6.2015 19:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 25.6.2015 20:45

Více

září 2019 Vážení občané,

září 2019 Vážení občané, Vážení občané, září 2019 ani nevím, jak se to mohlo stát, ale již zde máme měsíc září, dětem začala škola a pomalu se o slovo hlásí podzim. Jelikož pořád netušíme, jak bude nově vypadat křižovatka u kaple

Více

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál

Usnesení. bere na vědomí kontrolu plnění usnesení Rady města Němčice nad Hanou viz. písemný materiál Usnesení ze 30. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskuteční ve středu 21.10.2015 v 17:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová, P. Urx, Ing. Roman Karásek, L. Marek, V. Huml

ZÁPIS. Ing. J. Sevald, B. Šlapáková, J. Huml, Ing. P. Savincová, P. Urx, Ing. Roman Karásek, L. Marek, V. Huml ZÁPIS z jednání Zastupitelstva obce Cheznovice, podle 92 odst. 1 zákona č.128/2000 Sb., o obcích ( obecní zřízení ) ve znění pozdějších předpisů, konaného dne 30. září 2014 od 19.00 hodin v Lidovém domě

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 34. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 6.8.2012, od 19. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni: Vítězslav

Více

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu

Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne od hodin v sálku obecního úřadu Výpis usnesení z 1. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Helvíkovice, konaného dne 17.12.2018 od 18.00 hodin v sálku obecního úřadu Poznámka: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis č. 2/2018. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu

Zápis č. 2/2018. z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí. konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu Zápis č. 2/2018 z veřejného zasedání zastupitelstva obce České Meziříčí konaného dne 20. června 2018 v zasedací místnosti Obecního úřadu České Meziříčí 1. Úvodní slovo a schválení zapisovatele a ověřovatelů

Více

Obec Dobšín. Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 11. září 2015 v 18:00hod. v budově OÚ

Obec Dobšín. Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 11. září 2015 v 18:00hod. v budově OÚ Obec Dobšín Z Á P I S ze zasedání zastupitelstva obce Dobšín konaného dne 11. září 2015 v 18:00hod. v budově OÚ Přítomni: Jaroslav Černý, Lenka Bočková, Jiří Čech, Václav Červinka, Filip Hájek, Jaroslav

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 01/2010 O SYSTÉMU SHROMAŽĎOVÁNÍ, SBĚRU, PŘEPRAVY, TŘÍDĚNÍ, VYUŽÍVÁNÍ A ODSTRAŇOVÁNÍ KOMUNÁLNÍHO ODPADU VČETNĚ SYSTÉMU NAKLÁDÁNÍ SE STAVEBNÍM ODPADEM NA

Více

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina

Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Zápis z 6. zasedání Zastupitelstva obce Březiny, konaného dne 22. července 2019 od 18:00 hodin, zasedací místnost OÚ Březina Přítomní zastupitelé:,,,, Petra Vasilová,, (účast od 18.30) Nepřítomní zastupitelé:

Více

č.j. 5/2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne

č.j. 5/2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 1 č.j. 5/2011 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Korouhev dne 10.6.2011 Přítomni dle prezenční listiny Zahájení jednání: 10.6.2011 18:05 hodin v zasedací místnosti OÚ Ukončení jednání: 10.6.2011 20:00

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Výsledky projednání zastupitelstva obce z 5. zasedání zastupitelstva obce Rozvadov dne

Výsledky projednání zastupitelstva obce z 5. zasedání zastupitelstva obce Rozvadov dne Výsledky projednání zastupitelstva obce z 5. zasedání zastupitelstva obce Rozvadov dne 18.3.2015 Zastupitelstvo obce Rozvadov I/ Schvaluje 5/1) ověřovateli zápisu Jindřicha Červeného, Ivana Jančoviče,

Více

SJEZD RODÁKŮ A PŘÁTEL

SJEZD RODÁKŮ A PŘÁTEL Dobrovodský ZPRAVODAJ Číslo 1/15 ROČNÍK XXI. Duben 2015 12., 13. a 14 června 2015 SJEZD RODÁKŮ A PŘÁTEL Obce Dobrá Voda u Hořic Obecní úřad připravuje sjezd rodáků a přátel Obce Dobrá Voda u Hořic. Program

Více

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 33. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 22.11.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 4 členi

Více

Obec Radějovice ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ

Obec Radějovice ČÁST PRVNÍ OBECNÁ USTANOVENÍ Obec Radějovice Obecně závazná vyhláška č. 1/2013, o systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů vznikajících na území obce Zastupitelstvo obce Radějovice

Více

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice.

Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne , od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Obec Sobčice Zastupitelstvo obce Sobčice Zápis č. 4/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Sobčice, konaného dne 17.7.2019, od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Sobčice. Zasedání bylo řádně svoláno

Více

Obecně závazná vyhláška. č. 1/2013. o nakládání s komunálním a se stavebním odpadem

Obecně závazná vyhláška. č. 1/2013. o nakládání s komunálním a se stavebním odpadem Obecně závazná vyhláška č. 1/2013 Zastupitelstvo města Nové Město nad Metují se na svém zasedání dne 20. června 2013 usneslo vydat na základě 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm. h) zákona č. 128/2000 Sb., o

Více

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 22.05. 2013 v 19 hodin

Obec Nedrahovice. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 22.05. 2013 v 19 hodin Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 22.05. 2013 v 19 hodin Návrh programu zasedání OZ Nedrahovice na květen 2013 Termín: středa 22. 05. 2013 od 19 hodin v budově OÚ Nedrahovice

Více

2. NAVRŽENÍ ZAPISOVATELE A OVĚŘOVATELŮ ZÁPISU, SCHVÁLENÍ POPŘ. DOPLNĚNÍ PROGRAMU JEDNÁNÍ. SCHVÁLENÍ PŘEPISU ZÁPISU ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE

2. NAVRŽENÍ ZAPISOVATELE A OVĚŘOVATELŮ ZÁPISU, SCHVÁLENÍ POPŘ. DOPLNĚNÍ PROGRAMU JEDNÁNÍ. SCHVÁLENÍ PŘEPISU ZÁPISU ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Lipovice ze dne 19. února 2015 Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.30 hod. Zasedání zastupitelstva jsou veřejná.

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 28. srpna 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 28. srpna 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 28. srpna 2015 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

USNESENÍ. z 15. schůze rady města, která se konala dne 17. července 2013 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice

USNESENÍ. z 15. schůze rady města, která se konala dne 17. července 2013 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice USNESENÍ z 15. schůze rady města, která se konala dne 17. července 2013 od 09:00 hodin do 11:30 hodin v zasedací místnosti budovy radnice Přítomni: Ing. Zdeněk Bednář starosta města Radek Hejna člen rady

Více

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici

Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 19.9.2008 v 18:00 Program: 1) Úvod 2) Plnění úkolů z minulých zasedání 3) Změny rozpočtu roku 2008 č. 2 4) Dotace z POV 5) Smlouva o výpůjčce

Více

Zápis č. 24 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice

Zápis č. 24 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Zápis č. 24 ze zasedání Zastupitelstva obce Kuchařovice konaného dne 6.11.2017 v 17.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Kuchařovice Přítomni: dle listiny přítomných (přítomno 13 členů) 1) Jednání Zastupitelstva

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 12/2/2019 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce

OBEC BULOVKA. Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 12/2/2019 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Zápis z 4. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 12/2/2019 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ v Bulovce Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Šebela, Arafa, Macháček, Kořínek, Dušek,

Více

ZÁPIS ZE 43. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BAŘICE-VELKÉ TĚŠANY KONANÉHO DNE 27.8.2014 NA OBECNÍM ÚŘADĚ V BAŘICÍCH 18.00 19.30 HOD.

ZÁPIS ZE 43. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BAŘICE-VELKÉ TĚŠANY KONANÉHO DNE 27.8.2014 NA OBECNÍM ÚŘADĚ V BAŘICÍCH 18.00 19.30 HOD. ZÁPIS ZE 43. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BAŘICE-VELKÉ TĚŠANY KONANÉHO DNE 27.8.2014 NA OBECNÍM ÚŘADĚ V BAŘICÍCH 18.00 19.30 HOD. Zasedání zastupitelstva obce bylo svoláno v souladu s ustanovením par.

Více

P O Z V Á N K A na veřejné zasedání zastupitelstva obce Kobyly, které se koná v pondělí 25. května 2015 od 20:00 hodin

P O Z V Á N K A na veřejné zasedání zastupitelstva obce Kobyly, které se koná v pondělí 25. května 2015 od 20:00 hodin P O Z V Á N K A na veřejné zasedání zastupitelstva obce Kobyly, které se koná v pondělí 25. května 2015 od 20:00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Kobylech. Program: 1/ Zahájení, schválení programu,

Více

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany

Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Obec Staré Křečany Staré Křečany 38 407 61 Staré Křečany Ve Starých Křečanech, dne 30.října 2015 U S N E S E N Í ------------------------- z 11. veřejného zasedání zastupitelstva obce Staré Křečany konaného

Více

Obec KLOBUKY, okres Kladno

Obec KLOBUKY, okres Kladno OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA č. 1/2018, o stanovení systému shromažďování, sběru, přepravy, třídění, využívání a odstraňování komunálních odpadů a nakládání se stavebním odpadem na území obce Klobuky Zastupitelstvo

Více

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2.6.2015 od 19:00 hodin.

Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice. Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2.6.2015 od 19:00 hodin. Obec Tchořovice Zastupitelstvo Obce Tchořovice Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva Obce Tchořovice, konaného dne 2.6.2015 od 19:00 hodin. Přítomní členové ZO: M. Bolina, M. Cihla, J. Křivanec, E. Křivancová,

Více

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Michal Šimeček, Marcela Vaňatová, Martin Vaněček

Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek, Michal Šimeček, Marcela Vaňatová, Martin Vaněček Č. j. HVOZ-054/2018 ZÁPIS č. 35 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 20:00 hodin dne 27. února 2018 Přítomni: František Svátek, Václav Hořejší, Miroslav Sládek,

Více