VÝROČNÍ ZPRÁVA ObČANskéhO sdružení PRAles dětem 2013

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "VÝROČNÍ ZPRÁVA ObČANskéhO sdružení PRAles dětem 2013"

Transkript

1 VÝROČNÍ ZPRÁVA Občanského sdružení Prales dětem 2013

2 Výroční zpráva Občanského sdružení Prales dětem pro rok 2013 Občanské sdružení Prales dětem o.s. (dále OSPD) se v roce 2013 zapojilo do mnoha zajímavých vzdělávacích a osvětových aktivit v České republice, ale především plnilo své úkoly při podpoře indonéské neziskové organizace Yayasan Hutan Untuk Anak (dále YHUA), s níž spolupracuje na česko-indonéském projektu Green Life na severní Sumatře na hranicích s národním parkem Leuser. Nové pozemky a rozšíření soukromé rezervace Green Life Na začátku roku 2013 došlo 21. ledna k dalšímu vykoupení a dlouhodobému pronájmu pralesních pozemků v sousedství rezervace Green Life, která se tak rozšířila z 23.5 ha na 27.1 ha chráněné soukromé přírodní rezervace. Rezervace Green Life má za cíl ochranu a zachování ekosystému Leuser na hranicích s NP Leuser, kde vytváří nárazovou ochrannou zónu mezi národním parkem a kaučukovými plantážemi. Takto vzniká chráněná soukromá rezervace, která též komplikuje a zamezuje vstupu pytláků a ilegálních dřevorubců do NP Leuser. Cena za vykoupení 3.2 ha byla Kč. Monitorovací činnost, fotopasti a hon na licenci V únoru 2013 jsme zahájili monitorovací činnost a rozmístili do NP Leuser v okolí rezervace Green Life 2 foto pasti, které nám pomáhaly získávat důkazy o pytláckých aktivitách a existenci ohrožených druhů divokých zvířat. Tato data se shromažďovala pro ucelenou zprávu pro centrálu NP Leuser Sekce V Bohorok, která sídlí v Medanu. V březnu 2013 jsme předložili návrh správě NP Leuser o vytvoření spolupráce na vybudování záchranné stanice pro divoká zvířata zabavená z ilegálního obchodu, ale tento návrh byl neúspěšný.

3 Druhý návrh týkající se vytvoření spolupráce na ochraně a ostraze NP Leuser se již ujal a bylo nám vystaveno doporučení k projednání našeho návrhu na odboru ochrany přírody na Správě NP Leuser v Medanu. Jaro v České republice Na konci března jsme se vraceli (Milan Jeglík a Zuzana Koloušková) zpět do České republiky, kde jsme po dobu 2.5 měsíců pracovali na výchově a vzdělávání dětí prostřednictvím naší firmy Green Life Education. Přednášeli jsme na 55ti školách o významu, ohrožení a ochraně deštného pralesa a naším projektem Nejbohatší ekosystémy planety Země (dále jen NEPZ) prošlo cca dětí, žáků a studentů. Výtěžek z projektu NEPZ je z velké části určen na podporu projektu Green Life na Sumatře a na provozní náklady OS Prales dětem v ČR. Nový správce rezervace Green Life V dubnu 2013 navštívil rezervaci a projekt Green Life pan Víťa Vojáček, který sem dorazil jako dobrovolník. V průběhu několika týdnů byl natolik uchvácen projektem, že nás mailem požádal, jestli bude moci zůstat. Po dvou měsíční zkušební době jsme vyhodnotili, po doporučení Ali Ruslim (předseda YHUA), že je Víťa Vojáček přínosem pro projekt a v červnu stal se legitimním správcem rezervace Green Life s platem Rp měsíčně. Dobrovolnické letní kempy Green Life V červnu 2013 jsme se vraceli zpět na Sumatru a čekaly nás další 3 měsíce práce v terénu na projektu Green Life. V červenci až srpnu se odehrály v rezervaci 2 turnusy 4. dobrovolnického letního tábora, kterého se zúčastnilo 12 dobrovolníků z České republiky a 7 dobrovolníků z Německa. Během letního dobrovolnického tábora se čistily staré stezky a prosekávalo několik nových cestiček v rezervaci. Dále se zpracovalo dřevo z popadaných stromů v říčním korytu a vyneslo se společně s kameny k táboru. Každý z dobrovolníků platil za den pobytu v rezervaci Rp, což pokrylo náklady spojené se stravováním, zásobováním a pobytem. Smlouva o spolupráci na ochraně a ostraze NP Leuser V srpnu 2013 jsme předložili naši kompletní zprávu vedoucímu úseku ochrany (Mr. Jon) v okresu Bohorok, který ji společně s úředníkem panem Tominem předali vedení odboru ochrany přírody NP Leuser v Medanu. 4. září 2013 jsme podepsali smlouvu o spolupráci na ochraně a ostraze se Správou NP Leuser Sekce V Bohorok. Tato smlouva naši indonéskou neziskovou organizaci YHUA a českou OSPD, opravňuje k ochraně a ostraze přidělené oblasti NP Leuser mezi řekami Berkail a Sekelam. Na základě této smlouvy vznikne k historicky 1. proti pytlácká jednotka Green Patrol, která bude ve spolupráci s přítomnými strážci parku kontrolovat, zabavovat, zatýkat a předvádět pytláky a ilegální dřevorubce na úřad ochrany přírody v Medanu. Ještě téhož

4 měsíce jsme podali návrh o pronájem vládního domku u řeky Bohorok, který ležel ladem. Naše žádost se týkala pronájmu pro účely vytvoření kanceláře YHUA, ubytování pro členy OSPD a vytvoření vzdělávacího střediska pro turisty i místní obyvatele. Návrh je prozatím v řešení. OSPD si vzalo za cíl tuto proti pytláckou hlídku podporovat a financovat její důležitou aktivitu, včetně jejího vybavení. Tato hlídka by se měla skládat z 6ti strážců a členů YHUA i OSPD. V září 2013 jsme též zahájili jednání se zástupci vesnice Jong Jong v oblasti Batu Katak, která má zájem o vytvoření eko vesnice se zaměřením na ekoturistiku a ekozemědělství. Naším cílem je vesničany zapojit do přímé ostrahy hranic NP Leuser v nám přiděleném hraničním úseku cca 20 km. Jednání proběhla velmi nadějně a budeme v nich pokračovat po návratu do Indonésie v lednu Nové pozemky a rozšíření rezervace Green Life 11. září 2013 jsme vykoupili na Aliho jméno a vzali do dlouhodobého pronájmu na 50 let dalších 3.9 ha deštného pralesa sousedícího s rezervací Green Life a rozšířili tak českou soukromou rezervaci na 31 ha deštného pralesa. Cena byla Kč. Podzim v České republice Na konci září jsme se vydali zpět do ČR a od října zahájili další kolo výchovně vzdělávacího projektu NEPZ na českých školkách, základních a středních školách. Během října, listopadu a prosince jsme operovali na 59ti školách a naše přednášky vyslechlo cca dětí, žáků a studentů. Časopis Green Life V říjnu 2013 jsme začali vydávat výchovně vzdělávací časopis Green Life, který oslovuje děti, mládež i dospělé. Tematicky je zaměřen na význam, ohrožení a ochranu divoké přírody, speciálně světového přírodního dědictví deštných pralesů. Výtěžek časopisu je určen na financování proti pytlácké jednotky Green Patrol. Je tištěn na recyklovaném papíře. Časopis Green Life je schválen Ministerstvem kultury ČR. Povodeň a sesuvy půdy v rezervaci Green Life V říjnu 2013 došlo v rezervaci Green Life k přírodní katastrofě v podobě povodně a utržení několika prudkých svahů. Došlo k utržení svahu přímo pod táborem, čímž byla ohrožena bezpečnost jídelny a 2 chatek. Pralesní koupelnový a pitný potok byl zcela zničen a jeho koryto se změnilo k nepoznání. Příčinou této katastrofy byly silné tropické lijáky v období dešťů a dřívější vykácení primárního pralesa původními majiteli.

5 Opravy v rezervaci Green Life V průběhu listopadu a prosince správce Víťa Vojáček a předseda YHUA Ali Rusli zorganizovali masivní pracovní činnost v rezervaci Green Life, a došlo k výstavbě kamenné opěrné zdi, která má za cíl bezpečnost jídelny a 2 chatek nad utrženým svahem. Též bylo opraveno bambusové schodiště, záchody, byla vyměněna střecha na všech chatkách, byla opravena kuchyně, postavena nová pralesní kuchyňská linka. Nové fotopasti pro Green Patrol V prosinci OSPD dostalo dar od Green Life Education v podobě nových 12ti foto pastí Ltl6210MM a 20ti SD karet, které budou převezeny na Green Life a rozmístěny v NP Leuser za účelem ostrahy. Na tomto daru se finančně podílel pan Víťa Kadlec s rodinou, který přispěl Kč, zatímco Green Life Education zaplatilo Kč. Nový partner V prosinci 2013 jsme získali dalšího partnera a sponzora v podobě pražské firmy AR- MED, která podpořila vybavení proti pytlácké jednotky Green Patrol, slevou na zboží v hodnotě Kč, ale v konečném výsledku jsme zaplatili Kč. Tedy Kč pro Green Life. Hedvábná stezka a firma ANEXE public relations, s.r.o., se stala dalším významným partnerem a sponzorem projektu Green Life a OS Prales dětem poté, co podpořila Green Life mediálně na svém cestovatelském serveru a navíc poskytla sponzorský dar Kč. Vize nového pozemku V prosinci 2013 jsme získali dohodu s majitelem pozemků u řeky Sembelang za rezervací Green Life, která se týká odkoupení jeho pozemků za 135 milionů Rupií, které mu budou složeny na účet v roce 2014 ve dvou splátkách (leden milionů Rp a prosinec milionů Rp). Na tomto novém pozemku by měl být vystavěn nový pralesní tábor Green Life II. Veřejné přednášky a mediální aktivity V průběhu roku 2013 jsme po celé České republice vykonali 34 veřejných přednášek a účastnili jsme se natáčení pro pořady internetových televizí Gosha TV a Cesty k sobě. Též jsme měli 2 vstupy v radiu Beat. Na cestovatelském serveru Hedvábná stezka byl vydán článek o dobrovolnickém pobytu na Green Life (autor Jonáš Kopp dobrovolník a spolupracovník), stejně tak vyšel článek v časopisu Příroda (Marek Velechovský dobrovolník a spolupracovník).

6 Výdaje Green Life a OS Prales dětem 2013 = Kč - Ostraha a ochrana rezervace Green Life (YHUA) Kč - Opravy a údržba rezervace a tábora Kč - Nové pozemky = 7.1 ha Kč - Vybavení proti pytlácké hlídky Kč - Náklady na 2 čísla časopisu Green Life říjen / prosinec Kč Příjmy na účet OS Prales dětem 2013: Kč Příjmy OS Prales dětem byly v roce Kč, ale na konci roku byl na účtu zůstatek Kč. Celkové výdaje byly Kč, což znamená, že Kč bylo uhrazeno a sponzorováno výchovně vzdělávací firmou Green Life Education. Firma Green Life Education sponzoruje Milanu Jeglíkovi a Zuzaně Kolouškové pracovní pobyty na Sumatře. Členové OS Prales dětem osob = Kč Sovišová Hana, Aleš Hrbáček, Růžičková Jana, Růžička Petr, Šmiták Jindřich, Šercl Miroslav, Hromada Hynek, Cibulka Jan, Doleželová Michala, Koloušková Vladimíra, Hrdličková Dagmar, Marcel Marek, Rozehnal David, Rozehnal Lukáš, Rozehnalová Petra, Pavliš Roman, Čejka Zdeněk, Macharáčková Pavlína, Macharáček Tomáš, Hrubá Markéta, Kadlec Vítěslav, Hons Karel, Martin Vlk, Strouhal Radek, Pavlíček Vladimír, Vršková Markéta, Mandzák Petr, Párová Zuzana, Fuchs Magdaléna, Gully Aurélie, Hrbáček Petr, Huglin Frederic, Koloušková Božena, Lichtenberk Jaroslav, Šlégrová Alena, Tomšej Tomáš, Včelová Tereza, Vintrová Lucie, Wilk Olivier, Weber Jaromír, pan Včela, Sováková Petra, Sponzoři a partneři OS Prales dětem a projektu Green Life Kč Čejka Zdeněk Kč, Velechovský Marek Kč, Sportclub Kč, Media data Kč, Halušková Jana a Woloscuk Kč, ZŠ Tvarožná Lhota Kč, Cibulka Jan Kč, Telecký s.r.o Kč, Ševčík Jan Kč, Týbl Jan Kč, Secký Dušan Kč, Párová Zuzana Kč, Koblížek Aleš Kč, Čejka Zdeněk Kč, Alim s.r.o Kč, Sportclub Kč, Ivana Kliková Kč, ZŠ a MŠ Baška Kč, Ciur a.s Kč, Krupová Lenka 500 Kč, Justýni pro zvířata 700 Kč, Lebeda Jiří Kč, Václavíková Marcela 300 Kč, Kukla Jaroslav 500 Kč, Špaček Viktor Kč, Hrdinová Monika Kč, Cicvárková Kč, Tomáš Brandýský Kč, Vodičková Jitka Kč, Velgos Emil Kč, Petr Jiřička Kč, Drahožal Jan Kč, Mejsnarová Kateřina 714 Kč, Tomáš Beránek 900 Kč, Wohlarobá Alexandra 200 Kč, Bůžková Ivana Kč, Hroch Petr Kč, Martin Vlk 125 Kč, Hamšíková Ivana 700 Kč, Slabecký Adam Kč, Hedvabna stezka Kč, Ondruchová Lenka Kč, Broom Michal 200 Kč, Tomáš Tomšej Kč, Green Life Education Kč, Aleš Hrbáček 108 nabíjecích baterií, Vítězslav Kadlec Kč, Tereza Kaucká věnovala výtěžek ze dvou pořádaných veřejných akcí Happy Sumatra v celkové výši Kč, Green Life Education Kč, Ivan Dvořák 69 hliníkových cedulí k označení hranic NP Leuser a rezervace Green Life, Tereza Šrámková Kč, Hana Krásenská Kč, firma News Advertising s.r.o. podpořila OS Prales dětem 2mi billboardovými plochami v ČR.

7 Podpora sponzoři časopisu Green Life Kč Kamil Bílý, Petr Černý, Jana Růžičková 2x, Lichtenberk Jaroslav, Lucie Vintrová - Media data, Aleš Hradecký, Marek Brzobohatý, Galia Petr, Jaromír Mareš -Balkancar, Markéta Sokolovská, Okrasné stromy Koloušek, Sport Club. Podpora protipytláckých hlídek a virtuální strážci Kč Wohlrabová Alexandra 200 Kč, Kateřina Poddaná, Šejda Václav 2 x 50 Kč, Van Coppenolová Ja. 300 Kč, Kovářová Alena 2x 100 Kč, Šimšová Kristýna 350 Kč, Machová Pavla 50 Kč, Včelová Tereza 100 Kč, Štefková Kristýna 50 Kč, Netopilíková Petra 2 x 100 Kč, Vodičková Jitka 100 Kč, Sekanina Ondřej 50 Kč, Lakomá Pavlína 100 Kč, Adriana Slezáková 2 x 50 Kč, Pavla Muricová Kč, Nevařil Jakub 100 Kč, Zebischová Lucie 600 Kč, Kopp Jonáš 2 x 50 Kč, Krejčíková Magda 100 Kč, Škrancová Markéta 50 Kč, Alena Navrátilová 50 Kč, Šedivá Markéta 50 Kč, Tomáš Michal 200 Kč, Houšťová Zuzana 100 Kč, Nevařil Jakub 100 Kč, Francová Jana 50 Kč, Knotková Eliška 200 Kč, Luděk Čáp 600 Kč, Šimon Wohlrab 50 Kč, Krejčíková Magda 100 Kč, Plšková Andrea Kč, Lucie Balogová 100 Kč, Petr Lejčko 500 Kč, Helena Pánková 500 Kč, Milan Mayer Kč, Eliška Knotková 200 Kč, Kristýna Zachová 50 Kč, Ludmila Kučerová 50 Kč, Pavla Černá 500 Kč, Jan Pintera 200 Kč, Petr Šlachta 250 Kč, Michal Skořepa 2.000, Ludmila Kučerová 50 Kč. Počet ročních předplatitelů časopisu Green Life 366 = Kč Výtěžek z veřejných promítání a z prodeje propagačních předmětů činí za rok Kč, které jsou určeny na provoz projektu Green Life na Sumatře, v období od ledna do června Cíle Spolku Prales dětem Rozšiřování rezervace Green Life na 34 ha. 02. Výstavba tábora Green Life II na novém pozemku. 03. Proti pytlácká hlídka Green Patrol vybavení, provoz a organizace. 04. Kancelář a vzdělávací středisko YHUA v Bukit Lawangu vybavení a vzdělávání. 05. Natočení filmu o projektu Green Life, hlídce Green Patrol a palmovém oleji. 06. Kampaň proti palmovému oleji v ČR. 07. Podpora projektu NEPZ a Green Life Education v ČR. 08. Vytvoření dárcovských sms v ČR na podporu záchrany deštného pralesa a rozšiřování soukromé rezervace Green Life a ochranu tygrů. 09. Založení transparentních bankovních účtů na podporu hlídky Green Patrol (ochrana tygra) a na záchranu pralesa nové pozemky veřejných přednášek v ČR. 11. Vytvoření sítě dobrovolníků v ČR na prodej časopisu a šíření kampaní. 12. Dobrovolnický tábor Green Life Změna stanov OSPD, která se k mění na SPOLEK PRALES DĚTEM (SPD), dle nového Občanského zákoníku.

8 Na základě všech výše uvedených dat se vás snažíme informovat o činnostech a financování Občanského sdružení Prales dětem v roce Tímto děkujeme všem sponzorům, partnerům, členům, předplatitelům, partnerským školám, žákům a studentům a samozřejmě také všem hostům našich akcí, dobrovolníkům na letních pracovních kempech, virtuálním strážcům NP Leuser, návštěvníkům rezervace Green Life a všem fanouškům projektu Green Life, proti pytlácké hlídky Green Patrol a OS Prales dětem. OS Prales dětem se řadí mezi neziskové nevládní organizace, které jsou nezávislé na státním sektoru. Za tuto neskutečně důležitou nezávislost vám děkujeme, poněvadž jen tak se dá dělat ochrana přírody s čistým štítem a bez vděčnosti těm, kteří by vás na principu sponzorování rádi zastavili. S úctou, poděkováním a pozdravem Vám všem. V Brně dne Milan Jeglík předseda OS Prales dětem lektor projektu NEPZ Bc. Zuzana Koloušková místopředseda OS Prales dětem ředitelka Green Life Education

Green Life. - newslleter duben 2018

Green Life. - newslleter duben 2018 Velká zdravice všem podporovatelům projektu. Dovolujeme si vám zaslat informace o tom, co se odehrálo na Sumatře v pralesní rezervaci i v rámci celého projektu: Rozšiřování rezervace: rezervace se v průběhu

Více

Nejbohatší Ekosystémy Planety Země

Nejbohatší Ekosystémy Planety Země VÝCHOVNĚ-VZDĚLÁVACÍ SPOLEČNOST GREEN LIFE EDUCATION projekt NEPZ Nejbohatší Ekosystémy Planety Země 2017 VÝCHOVNĚ-VZDĚLÁVACÍ SPOLEČNOST GREEN LIFE EDUCATION projekt NEPZ Nabízíme Vám unikátní výchovně

Více

NEJBOHATŠÍ EKOSYSTÉMY PLANETY ZEMĚ ( NEPZ )

NEJBOHATŠÍ EKOSYSTÉMY PLANETY ZEMĚ ( NEPZ ) GREEN LIFE EDUCATION představuje výchovně vzdělávací projekt NEJBOHATŠÍ EKOSYSTÉMY PLANETY ZEMĚ ( NEPZ ) 2016 Výchovně vzdělávací projekt: Nejbohatší Ekosystémy Planety Země ( NEPZ) ÚVOD: Projekt NEPZ

Více

NEJBOHATŠÍ EKOSYSTÉMY PLANETY ZEMĚ ( NEPZ )

NEJBOHATŠÍ EKOSYSTÉMY PLANETY ZEMĚ ( NEPZ ) GREEN LIFE EDUCATION představuje výchovně vzdělávací projekt NEJBOHATŠÍ EKOSYSTÉMY PLANETY ZEMĚ ( NEPZ ) 2015 Výchovně vzdělávací projekt: Nejbohatší Ekosystémy Planety Země ( NEPZ) ÚVOD: Projekt NEPZ

Více

SPOLEK PRALES DĚTEM VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015

SPOLEK PRALES DĚTEM VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 SPOLEK PRALES DĚTEM VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 Výroční zpráva 2015 spolek prales dětem Nezisková organizace spolek Prales dětem (dále SPD), sídlem v Hodějovicích č.e 14, Hodějovice, 393 01, se zabývá dlouhodobě

Více

SPOLEK PRALES DĚTEM VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014

SPOLEK PRALES DĚTEM VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 SPOLEK PRALES DĚTEM VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 Výroční zpráva 2014 spolek Prales dětem V roce 2009 vznikl v České republice Spolek Prales dětem, který se zabývá ochranou tropického deštného pralesa na Sumatře

Více

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš.

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš. Julie Kubrychtová Milady Horákové1 Praha 17000 Kateřina Hejlíková Studentská2 Praha 16000 Selma Faustusová Kaprova3 Praha 11000 Tereza Vogničová Milady Horákové4 Praha 17000 Dominika Juričková Studentská5

Více

Nejbohatší Ekosystémy Planety Země

Nejbohatší Ekosystémy Planety Země VÝCHOVNĚ-VZDĚLÁVACÍ PROJEKT projekt NEPZ Nejbohatší Ekosystémy Planety Země 2018 VÝCHOVNĚ-VZDĚLÁVACÍ PROJKET NEJBOHATŠÍ EKOSYSTÉMY PLANETY ZEMĚ (NEPZ) Výchovně - vzdělávací program představuje projekt

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2014 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

I. ZÁKLADNÍ ČÁST. Datum konání: 25. 27. února 2011. Místo konání: 3. základní škola Velké Meziříčí, ulice Školní 2055

I. ZÁKLADNÍ ČÁST. Datum konání: 25. 27. února 2011. Místo konání: 3. základní škola Velké Meziříčí, ulice Školní 2055 TJ Dětské středisko Březejc, o.s ve spolupráci s Oborovou zdravotní pojišťovnou zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví, Městem Velké Meziříčí a Nadací Charty 77 Výsledky OZP CUP I. liga, 1. kolo pro

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2016 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO Třída: 1A třídní učitel: Mgr Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 PČ PŘÍJMENÍ JMÉNO 1 BOBÁLOVÁ Veronika 2 DOLEŽEL Radim 3 GOROLY Radek 4 HARAKAL Filip 5 HARAKALOVÁ Dominika 6 CHALOUPKA

Více

Slalomy o ŠTÍT MĚSTA TÁBORA

Slalomy o ŠTÍT MĚSTA TÁBORA Závod č. 53 Slalomy o ŠTÍT MĚSTA TÁBORA závod č. 53 Pořadatel závodu: VS Tábor Název závodu: Slalomy o ŠTÍT MĚSTA TÁBORA BHZ: 4 Druh závodu: Slalom postupový Datum závodu: 08.5.2010 Začátek závodu 9:30

Více

4. report - Leden 2015 Nový pozemek a počátek stavby!

4. report - Leden 2015 Nový pozemek a počátek stavby! 4. report - Leden 2015 Nový pozemek a počátek stavby! Projekt Kukang vykročil do nového roku aktivně. Zde je souhrn nejdůležitějších událostí, které se staly v lednu. Nový pozemek V prvním lednovém týdnu

Více

STÁLÝ SEZNAM VOLIČŮ Místo trvalého pobytu

STÁLÝ SEZNAM VOLIČŮ Místo trvalého pobytu okrsku 1 1 Adamcová Olga 22.04.1954 Nový Dům 29 1 2 Adamec Václav 04.07.1953 Nový Dům 29 1 3 Augsten Pavel 10.06.1944 Nový Dům 73 1 4 Augsten Petr 14.05.1981 Nový Dům 73 1 5 Augstenová Libuše 16.08.1943

Více

Státní zkušební komise pro podzimní termín SZZ 2012/2013

Státní zkušební komise pro podzimní termín SZZ 2012/2013 Podle Zákona č.111/1998 Sb., 53 a Vyhlášky děkanky č. 19VD/2012, čl.3 stanovila FPE Komise pro pedagogiku a psychologii: Předseda: Doc. PaedDr. Ladislav P o d r o u ž e k, Ph.D. Místopředseda: PhDr. Dagmar

Více

Název: Medic, o. s. Právní forma: občanské sdružení. Adresa: 17. Listopadu 285/29, Ústí nad Labem

Název: Medic, o. s. Právní forma: občanské sdružení. Adresa: 17. Listopadu 285/29, Ústí nad Labem VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 Název: Medic, o. s. Právní forma: občanské sdružení Adresa: 17. Listopadu 285/29, 40010 Ústí nad Labem Registrace: u Ministerstva vnitra ČR ze dne 28/3/2013 IČ: 01546945 Působnost:

Více

E) Pohledávky na úhradách za služby v N-centru

E) Pohledávky na úhradách za služby v N-centru E) Pohledávky na úhradách za služby v N-centru Pohledávky na úhradách za služby poskytované s nájmem obytných místností v ubytovně Svojsíkova stezka čp. 3018, tzv. N-centru. Dlužníky jsou osoby ze sociálně

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA - Čtvrtmaraton Zlín

VÝSLEDKOVÁ LISTINA - Čtvrtmaraton Zlín 1 1001 KUBÍČEK Jiří 91 M20 1 CZE Zlín 00:37:45 0:00:00 1/1-17:40 1/1-20:03 2 1004 ČERVENKA Jiří 86 M30 1 CZE Zlín 00:39:54 0:02:09 2/1-18:59 2/1-20:53 3 1006 DUBOVECKÝ Andrej 86 M30 2 CZE Zlín 00:42:06

Více

Kašavský běh - 21. ročník 21. 5. 2015

Kašavský běh - 21. ročník 21. 5. 2015 Kategorie I. - 1. třída KLUCI 1. Václav Plšek 69 02:05,93 Štípa 2. Vojtěch Konečný 87 02:06,98 Lukov 3. Matěj Lukáš 19 02:08,05 Ratiboř 4. Dominik Forman 70 02:15,08 Štípa 5. Jakub Krajča 88 02:15,53 Lukov

Více

Výsledková listina MINIMARATON M 4.3 km - MM1 Muži 2000 a mladší

Výsledková listina MINIMARATON M 4.3 km - MM1 Muži 2000 a mladší M 4.3 km - MM1 Muži 2000 a mladší 10.9.2017 1. 1. 170 Platil Jonáš 2000 M 2. Gymnázium Benešov 0:16:46.5 0:00:00.0 2. 2. 189 Spálenka Luboš 2000 M 9. ATLETIKA Benešov 0:17:35.0 0:00:48.5 3. 3. 753 Korous

Více

Výsledková listina Přeboru Východních Čech SMS motokrosu Pardubice 2014 Celkové pořadí závodu - oprava

Výsledková listina Přeboru Východních Čech SMS motokrosu Pardubice 2014 Celkové pořadí závodu - oprava - oprava 50 ccm přípravné jízdy (licence M ve věku 5-9 let) 1. 79 MAREK Vítězslav CERMEN racing team KTM 50 25 25 50 2. 15 SKOŘEPA Matěj SMS motokrosu Pardubice KTM 50 22 22 44 3. 77 PRAŽÁK Viktor CERMEN

Více

Rozpis žáků u maturitní zkoušky

Rozpis žáků u maturitní zkoušky Třída: 4.AG - Gymnázium (rok nástupu 2011) Předseda: Mgr. Ivan Šupík Místopředseda: Mgr. Věra Houdková Třídní: Mgr. Eva Plhová Místnost: D5 - pečovatelství sp. ANJ Anglický jazyk - Mgr. Milena Šmehlíková

Více

Výroční zpráva za rok 2010

Výroční zpráva za rok 2010 Výroční zpráva za rok 2010 Občanské sdružení Deštník Pražská 236 417 61 Bystřany Výroční zpráva za rok 2010 Obsah Cíle občanského sdružení Vývoj občanského sdružení Finanční podpora Členové Hospodaření

Více

Výsledková listina Beroun Race Ženy (156 závodníků)

Výsledková listina Beroun Race Ženy (156 závodníků) Výsledková listina Beroun Race 27. 10. 2018 Ženy (156 závodníků) Startovní číslo Jméno Kategorie Vlna Čas 1. 148 Žižka Adam M 1 1:05:56.7 2. 165 Bukvai Miloš M 1 1:07:21.1 3. 2 Fiala Marek M 1 1:08:32.5

Více

Střední škola obchodní, Kolín IV, Havlíčkova 42

Střední škola obchodní, Kolín IV, Havlíčkova 42 Příkaz ředitelky č. 3/2011 Zajištění maturitní zkoušky oborů: 1. 64-42-M/036 Management obchodu tř. 4.M 2007-2011 Maturitní zkouška proběhne podle zákona č. 561/2004 Sb. (školský zákon), ve znění pozdějších

Více

ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan

ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan ID žáka Jméno Škola Př. 1 Př. 2 Př. 3 Př. 4 Př. 5 1 Radovan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková organizace 0 0 0 0 2 2 Jan Základní škola, Ostrava- Poruba, J. Šoupala 1609, příspěvková

Více

Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel

Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel Adamec Tomáš Adamus Vít ADRA Praha AJ shop.cz - učebnice Armáda spásy Arnika Atrosat Media s.r.o. Bajtková Daniela Barbora Horinová Bardoň Karel Bartečková Daniela Bartečková Martina Bartošek Pavel Bc.

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Gymnázium Kojetín, Svatopluka Čecha 683 Třída: V8 - oktáva (rok nástupu 2010) středa 16. 5. 2018 dopoledne Předseda: Mgr. František Švec Místopředseda: Mgr. Eva Mlčochová Třídní: Mgr. Petra Pavlíčková

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Gymnázium Uherské Hradiště, Velehradská třída 218 Třída: 4.A čtvrtá A (rok nástupu 2011) Termín: pondělí 25. 5. 2015 dopoledne Předseda: Mgr. Rudolf Brucháček Místopředseda: Mgr. Tomáš Pavlica, Ph.D. Třídní:

Více

Pohyby na běžném účtu

Pohyby na běžném účtu Strana 1/6 : SVJ Španielova 1288 IBAN: CZ9755000000005825064001 Měna: CZK Počáteční zůstatek 2 251 966.18 Příjmy 870 382.39 Výdaje -1 492 670.58 Příjmy od počátku roku 4 870 914.31 Výdaje od počátku roku

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň, spolek...4 2.1. Spolek Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

závod č. 164 Podzimní sjezdy na Lužnici-MČR veteránů řeka Lužnice, Dobronice u Bechyně- Hutě

závod č. 164 Podzimní sjezdy na Lužnici-MČR veteránů řeka Lužnice, Dobronice u Bechyně- Hutě C1M VÝSLEDKOVÁ LISTINA 17.10.15 1. 1/ U23 21 24012 HALEŠ Antonín 1992 MT Č.Kruml. 19:19,80 66 2. 1/ VM 23 24001 NOVOSAD Lukáš 1976 1 Č.Kruml. 19:30,70 58 3. 32 24032 ŠVADLENA Václav 1985 2 Č.Kruml. 19:44,50

Více

Kralupy nad Vltavou

Kralupy nad Vltavou 4.11.2017 Kralupy nad Vltavou Pohár Středočeského kraje 2018 Nejmladší žákyně 1. Eliška Beranová 09 TOM - KČT Kralupy 0 0 1 0 3 0 4 0:26:24 0:08:00 0:18:24 0:22:24 100,0 2. Magdalena Kulhavá 09 TOM Mikulášovice

Více

Umístění Jméno a příjmení Čas běhu 1. Adéla Patůčková 21:74 2. Vendula Bartošková 22:21 3. Klára Hladíková 23:06

Umístění Jméno a příjmení Čas běhu 1. Adéla Patůčková 21:74 2. Vendula Bartošková 22:21 3. Klára Hladíková 23:06 Běh městem Hrotovice 2016 - výsledky Běh dívky rok narození 2011-2013 s rodiči a prarodiči 100 m 1. Adéla Patůčková 21:74 Vendula Bartošková 22:21 Klára Hladíková 23:06 Běh chlapci rok narození 2011-2013

Více

Výsledky INDIÁNSKÁ STEZKA regionální kolo Kladno 14.6.2010

Výsledky INDIÁNSKÁ STEZKA regionální kolo Kladno 14.6.2010 turistické a topo abc tábor turistické a topo abc tábor Výsledky INDIÁNSKÁ STEZKA regionální kolo Kladno..00 Nejmladší dívky Kateřina Staňková Veronika Sponiarová Luţná 9:0 0: 0 0 0 0 0: 0: :0 Veronika

Více

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA Str. 1 KATEGORIE: MK1 50 km, chlapci 0-12 1 406 Smejkal Pavel 1:49:50 27.31 2 440 Voneš Jakub 1:50:48 27.08 3 400 Videnský Pavel ml. 2:13:05 22.54 4 303 Doležal Marek 2:13:40 22.44 5 339 Trutna Jan ml.

Více

NEMO TROPHY 2006 Zlín 4. a 5. 11. 2006 VÝSLEDKOVÁ LISTINA

NEMO TROPHY 2006 Zlín 4. a 5. 11. 2006 VÝSLEDKOVÁ LISTINA 1. 50 PP vložený závod ~~~~~~~~ 1. Tesař Jan 94 ČOCH.Žďár 0:23.76 2. Růžičková Sylvie 94 ČOCH.Žďár 0:23.94 3. Čudová Tereza 95 Praha 0:25.17 4. Buranová Beata 95 Bratislava 0:27.15 5. Kovářová Viktorie

Více

OPS - profi. Město profi - Agrostroj 1 2: (5:3) Agrostroj 2 - Technické služby PE 1: (3:5) Swietelsky - Služátky 4: (4:4)

OPS - profi. Město profi - Agrostroj 1 2: (5:3) Agrostroj 2 - Technické služby PE 1: (3:5) Swietelsky - Služátky 4: (4:4) OPS - profi Město profi - Agrostroj 1 2:4 955-981 (5:3) Agrostroj 2 - Technické služby PE 1:5 974-1026 (3:5) Swietelsky - Služátky 4:2 942-930 (4:4) Tabulka: 1. Swietelsky 2 2 0 0 9,0:3,0 9,0:7,0 979 4

Více

Startovní listina po klubech

Startovní listina po klubech Startovní listina po klubech Oblastní žebříček hájovna Hromová jedle, Kluky u Písku 2018-04-21T11:00:00 26A 3LZ 3VX 66C 8FX 9JC ACB API CST DCE DOB KCK KRE KTA LPM MIL OCB OPI PCB PGP RIC SLP SOB TCB TJP

Více

1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI

1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI ŽEBŘÍČEK JMEN OBČANŮ VELKÉHO ÚJEZDU ŽEBŘÍČEK JMEN DĚTÍ DO 5ti LET 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI ADAM 8 MARIE, MARIA 48 ADÉLA 3 ADÉLA 3 ADÉLA 8 JIŘÍ 39 ALICE 2 JAN 3 ADOLF 1 JAN,

Více

2.kolo MSLM 2008 Žďár nad Sázavou VÝ SLEDKOVÁ LISTINA

2.kolo MSLM 2008 Žďár nad Sázavou VÝ SLEDKOVÁ LISTINA 1. 200 BF hoši C 1. Bartek Jan 94 N.Jičín 1:51.08 648 50 ( 0:55.35 ) 2. Obšivač Matěj 93 N.Jičín 1:51.08CR 648 46 ( 0:53.93 ) 3. Tesař Jan 94 ČOCH.Žďár 1:56.68 569 42 ( 0:58.01 ) 4. Bednář Jakub 94 ČOCH.Žďár

Více

závod č. 163 Podzimní sjezdy na Lužnici-MČR veteránů řeka Lužnice, Dobronice u Bechyně- Hutě

závod č. 163 Podzimní sjezdy na Lužnici-MČR veteránů řeka Lužnice, Dobronice u Bechyně- Hutě C1M VÝSLEDKOVÁ LISTINA 17.10.15 1. 1/ U23 21 24012 HALEŠ Antonín 1992 MT Č.Kruml. 19:13,80 62 2. 24 24043 NOVÁK Martin 1991 1 Č.Kruml. 19:46,20 54 3. 32 24032 ŠVADLENA Václav 1985 2 Č.Kruml. 19:47,70 46

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň, spolek...4 2.1. Spolek Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

Výroční zpráva

Výroční zpráva Výroční zpráva 2015 1 Statek, z. s. Spolek Statek, z. s., vznikl 4. 2. 2008. Sídlí v Podještědí, v obci Lesnovek, asi 30 km od Liberce. Aktivity však pořádá po celé republice. Hlavními předměty činnosti

Více

Krása v srdci o.s. Kolmá 314 330 08 Zruč Senec VÝROČNÍ ZPRÁVA

Krása v srdci o.s. Kolmá 314 330 08 Zruč Senec VÝROČNÍ ZPRÁVA VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 1 OBSAH: 1. VZNIK 2. POSLÁNÍ 3. VIZE 4. POHLED DO HISTORIE str. 3. 5. ČINNOST V ROCE 2011..str. 5. 6. EKONOMICKÉ ÚDAJE, ZÁVĚR str. 7. 2 1. VZNIK 2. POSLÁNÍ Krása v srdci o.s. o.s. Krása

Více

C2 start. 2 TJ Klatovy 2 SK VS ČB. 3 TJ Klatovy. 3 Raft klub Troja TJ Kaučuk Kralupy 3 SK Hubertus KV TJ Kaučuk Kralupy 3 Roztoky. 3 TJ Kaučuk Kralupy

C2 start. 2 TJ Klatovy 2 SK VS ČB. 3 TJ Klatovy. 3 Raft klub Troja TJ Kaučuk Kralupy 3 SK Hubertus KV TJ Kaučuk Kralupy 3 Roztoky. 3 TJ Kaučuk Kralupy K1M start 1 Vondra Jan 012037 88 1 Dukla 2 Grossmann Petr 039047 74 2 Loko Plzeň 3 vm Pechlát Hynek 042019 71 2 KVS Sušice 4 vm Šindelář Pavel 039055 70 2 Loko Plzeň 5 Báča Milan 010020 73 2 SK VS Karbo

Více

Výsledková listina Přeboru Východních Čech SMS motokrosu Pardubice 2014 Celkové pořadí závodu. 50 ccm přípravné jízdy (licence M ve věku 5-9 let)

Výsledková listina Přeboru Východních Čech SMS motokrosu Pardubice 2014 Celkové pořadí závodu. 50 ccm přípravné jízdy (licence M ve věku 5-9 let) 50 ccm přípravné jízdy (licence M ve věku 5-9 let) 1. 15 SKOŘEPA Matěj SMS motokrosu Pardubice KTM 50 25 22 47 2. 77 PRAŽÁK Viktor CERMEN racing team KTM 50 22 20 42 3. 79 MAREK Vítězslav CERMEN racing

Více

závod č. 49 O pracku krumlovského mědvěda řeka Vltava Český Krumlov

závod č. 49 O pracku krumlovského mědvěda řeka Vltava Český Krumlov PZ VÝSLEDKOVÁ LISTINA 13.05.18 1. 1/ PZM 252 39039 HANZEL Jáchym 2008 0 Loko Plz 113,3 4 117,3 110,9 0 110,9 110,9 2. 2/ PZM 250 76028 UHLÍK Jan 2008 0 Bechyně 111,6 0 111,6 114,7 2 116,7 111,6 3. 3/ PZM

Více

Pořadí podle průměru

Pořadí podle průměru SBĚR STARÉHO PAPÍRU => 2.- 5. 10. 2012 (1. kolo) Pořadí Třída Sebráno Žáků Průměr Třídní učitel(-ka) Nejlepší žáci 1. 2.B 1801 25 72,04 Šindelářová Naďa Jméno třída přinesl-a 2. 3.B 1360 25 54,40 Andrová

Více

7. ročník amatérského běhu pro celou rodinu ZBEČENSKÁ KACHNA Výsledková listina

7. ročník amatérského běhu pro celou rodinu ZBEČENSKÁ KACHNA Výsledková listina 7. ročník amatérského běhu pro celou rodinu ZBEČENSKÁ KACHNA Výsledková listina Pořadatel: Spolek Klíčava (www.klicava.webnode.cz) Podpora:,, Ateres CZ, VKP Suchý, Honza Smolík, Josef Doksanský, COOP Jednota

Více

BOWLING A - chlapci děti do 8 let včetně ( , 2007) Příjmení a jméno 40,- Kč Body Umístění Jílek Jonáš 91 Lev Daniel 88 Havlíček David 84

BOWLING A - chlapci děti do 8 let včetně ( , 2007) Příjmení a jméno 40,- Kč Body Umístění Jílek Jonáš 91 Lev Daniel 88 Havlíček David 84 BOWLING A - chlapci děti do 8 let včetně (... 2008, 2007) Příjmení a jméno 40,- Kč Body Umístění Jílek Jonáš 91 Lev Daniel 88 Havlíček David 84 Blaňár Patrik 79 Široký Ondřej 76 Plaček Nikolas 74 Litinský

Více

Seznam absolventů ve školním roce 2007/2008

Seznam absolventů ve školním roce 2007/2008 Seznam absolventů ve školním roce 2007/2008 Třída: Třídní učitelka: HT 4. A 65-42-M/004 Hotelnictví a turismus Mgr. Danica Lokajíčková 1. Kateřina Baslová 16. Alena Kukuczková 2. Vojtěch Beseda 17. Lenka

Více

Harmonogram absolutoria

Harmonogram absolutoria Vyšší odborná škola ekonomická v Mladé Boleslavi Vzdělávací program: Finanční řízení Školní rok: 2016/2017 Forma vzdělávání: denní Datum: 5.6.2017 Harmonogram absolutoria Zahrádka Lukáš Křibská Iveta Dušek

Více

OPS - skupina A. KZMP 912 1:5 924 Quattro (3:5)

OPS - skupina A. KZMP 912 1:5 924 Quattro (3:5) OPS - skupina A Město Pelhřimov - - volno - 0:0 0-0 (0:0) KZMP - Quattro 1:5 912-924 (3:5) Gy a OA - PSP 1:5 869-989 (1:7) Rychlá rota (IV. ZŠ) - Hasiči 2:4 954-957 (3:5) Agrostroj 3 am - Swietelsky am

Více

Výroční zpráva za rok 2011

Výroční zpráva za rok 2011 Výroční zpráva za rok 2011 Občanské sdružení Deštník Pražská 236 417 61 Bystřany Výroční zpráva za rok 2011 Obsah Cíle občanského sdružení Vývoj občanského sdružení Finanční podpora Členové Hospodaření

Více

Harmonogram státních závěrečných zkoušek květen 2018 KGE

Harmonogram státních závěrečných zkoušek květen 2018 KGE Harmonogram státních závěrečných zkoušek květen 2018 KGE Státní závěrečná zkouška oboru GEVES Zkušební komise č. : 1 doc. RNDr. Stanislav Kraft, Ph.D. předseda komise PhDr. Pavel Hejtman, CSc. místopředseda

Více

Na podporu aktivit v NB, z.s.

Na podporu aktivit v NB, z.s. Na podporu aktivit v NB, z.s. podporuje aktivní činnost obyvatel v oblastech využití volného času a vzdělávání neziskovky.novybydzov.cz Sídlo: Masarykovo náměstí 1, 504 01 Nový Bydžov IČ: 674 42 013 Bankovní

Více

ZPRAVODAJ Kuželkářského svazu kraje Vysočina

ZPRAVODAJ Kuželkářského svazu kraje Vysočina Krajská soutěž Vysočiny - A č.18/16-17 5. března 2017 Pelhřimov F bodoval v Kamenici, když vyhrál nad céčkem o 136 kuželek. Nához kola nakoulela Zdeňka Vytisková 470. Kanára nadělila Žirovnice C hostům

Více

D12 Start St.č. Jméno Index Volačka Tým ID čipu

D12 Start St.č. Jméno Index Volačka Tým ID čipu D12 0:00 56 Maierova Victoria DCH0753 DCH 2141926 5:00 144 Polisenska Katerina GBM0768 GBM 8027 10:00 60 Frysova Andrea DCH0760 DCH 2141931 15:00 114 Novotna Karolina FTU0853 FTU 2095926 20:00 57 Riedlova

Více

Výsledková listina: Kategorie: Pořadí Číslo Příjmení Jméno Pohlaví Ročník Celkový časplavání Pořadí Kolo Pořadí Běh Pořadí 1 96 Holub

Výsledková listina: Kategorie: Pořadí Číslo Příjmení Jméno Pohlaví Ročník Celkový časplavání Pořadí Kolo Pořadí Běh Pořadí 1 96 Holub Výsledková listina: 28.07.2018 Kategorie: 1 96 Holub Václav M 1983 1:28:11 0:06:05 2 0:57:00 1 0:25:05 1 2 82 Buček Martin M 1978 1:30:53 0:07:19 17 0:57:08 2 0:26:25 7 3 43 Miláček Petr M 1981 1:31:26

Více

Roštejnské stráně Výsledková listina 5. ročníku

Roštejnské stráně Výsledková listina 5. ročníku Roštejnské stráně Výsledková listina 5. ročníku Datum 7.10.2017 Pořadatel Orel jednota Telč Počet startujících 131 - mužů 32; žen 20; mládež 79 Start. Poř. Číslo Závodník Příslušnost Rok nar. Výkon Benjamínci

Více

Státní závěrečné zkoušky bakalářského studia FSv ČVUT v Praze na katedře Ekonomiky a řízení ve stavebnictví K126

Státní závěrečné zkoušky bakalářského studia FSv ČVUT v Praze na katedře Ekonomiky a řízení ve stavebnictví K126 Komise č. 1 zasedá dne 2.9.2008 Od 9:00 č. místnosti B 473 Ing. Renáta Heralová Schneiderová, Ph.D. Ing. Václav Tatýrek, Ph.D. Ing. Iveta Střelcová Ing. Jaroslav Synek Ing. Malila Noori, Ph.D. Ing. Lucie

Více

2. ročník amatérského běhu pro celou rodinu ZBEČENSKÁ KACHNA Výsledková listina

2. ročník amatérského běhu pro celou rodinu ZBEČENSKÁ KACHNA Výsledková listina 2. ročník amatérského běhu pro celou rodinu ZBEČENSKÁ KACHNA Výsledková listina Pořadatel: Spolek Klíčava (www.klicava.webnode.cz) Podpora:,, Marek Fichtner, ENTITY WORLD s.r.o., Mgr. Zdeněk Roller, Pavel

Více

Ing. Milan Vacura. doc. Ing. Aleš Tomek, CSc. Ing. Martin Čásenský, Ph.D. Ing. Václav Tatýrek, Ph.D. Ing. Michal Vondruška. Ing.

Ing. Milan Vacura. doc. Ing. Aleš Tomek, CSc. Ing. Martin Čásenský, Ph.D. Ing. Václav Tatýrek, Ph.D. Ing. Michal Vondruška. Ing. SZZ 2012 Komise 1 Den úterý 17. ledna 2012, 9.00 Místnost B473 Ing. Milan Vacura doc. Ing. Aleš Tomek, CSc. Ing. Martin Čásenský, Ph.D. Ing. Václav Tatýrek, Ph.D. Ing. Michal Vondruška Ing. Jan Pícha (Tomek)

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Gymnázium Pierra de Coubertina, Tábor, Náměstí Františka Křižíka 860 Třída: V8.G - oktáva (rok nástupu 2011) Třída: *V8.G - oktáva (rok nástupu 2010) kom. V8.G Termín: pondělí 27. 5. 2019 dopoledne Předseda:

Více

Konečné výsledky voleb do Akademického senátu ZČU na volební období

Konečné výsledky voleb do Akademického senátu ZČU na volební období Konečné výsledky voleb do Akademického senátu ZČU na volební období 2018-2020 Volby do Akademického senátu ZČU proběhly v termínu 6. 10. 11. 2017 v následujících volebních celcích: Fakulta aplikovaných

Více

T - MOBILE OLYMPIJSKÝ BĚH

T - MOBILE OLYMPIJSKÝ BĚH Místo konání: Vimperk Datum konání: 20/06/2018 Kategorie: Muži T - MOBILE OLYMPIJSKÝ BĚH Oficiální výsledková listina 1. 16 KREJČÍK Milan 1981 CZE 00:19:27.7 00:00:00.0 2. 86 VYSKOČIL David 2005 CZE 00:19:57.5

Více

Česká 3D lukostřelba - sezóna 2012/2013

Česká 3D lukostřelba - sezóna 2012/2013 Průběžné výsledky Českého poháru v 3D 1/7 MINIS MINIS 1 Kučera David 173,00 202 153 164 2 Šrutová Magdalena 165,33 187 146 163 120 3 Rejholec Jan 151,00 166 136 4 Horáková Anna 150,00 150 5 Šrek Prokop

Více

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC

S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC S T A T U T Á R N Í M Ě S T O LIBEREC 8. zasedání zastupitelstva města dne: 25. 9. 2014 Bod pořadu jednání: Ukončení činnosti Výborů Zastupitelstva města Liberec a správní rad fondů statutárního města

Více

Projekt KURA KURA vstupuje do další etapy

Projekt KURA KURA vstupuje do další etapy Strana 1 / 1 Projekt KURA KURA vstupuje do další etapy Po čtyřech letech překonávání překážek indonéské byrokracie se podařilo vedení brněnské zoologické zahrady a její partnerské indonéské nadaci získat

Více

PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM LYŽOVÁNÍ V. ROČNÍK. . dívky 1-3 PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM. chlapci 1-3.

PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM LYŽOVÁNÍ V. ROČNÍK. . dívky 1-3 PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM. chlapci 1-3. dívky 1-3 4 Kopecká Simona ZŠ Ležáků Hlinsko 34,442 1 20 Kadlecová Markéta ZŠ Resslova Hlinsko 36,5 2 12 Kopecká Lucie MŠ 38,913 3 19 Kružíková Adéla ZŠ Seč 38,96 4 5 Mrázková Adéla ZŠ Seč 41,21 5 13 Solničková

Více

Výherci dresů: Tomáš B., Hustopeče. Ilona B., Golčův jeníkov. Jana B., Hustopeče. Jaroslav B., Hustopeče. Michaela B., Hustopeče

Výherci dresů: Tomáš B., Hustopeče. Ilona B., Golčův jeníkov. Jana B., Hustopeče. Jaroslav B., Hustopeče. Michaela B., Hustopeče Výherci dresů: Tomáš B., Hustopeče Ilona B., Golčův jeníkov Jana B., Hustopeče Jaroslav B., Hustopeče Michaela B., Hustopeče Jiří F., Hradec Králové Anna F., Hradec Králové Barbora G., Kocbeře Aleš H.,

Více

14 DNÍ PŘED UZAVŘENÍM LETOŠNÍCH SBĚROVÝCH TABULEK!!!!

14 DNÍ PŘED UZAVŘENÍM LETOŠNÍCH SBĚROVÝCH TABULEK!!!! SBĚR 2014/15!!! 14 DNÍ PŘED UZAVŘENÍM LETOŠNÍCH SBĚROVÝCH TABULEK!!!! Jak to vypadá s výsledky sběru v letošním roce??? Máme 14 dní před ukončením letošních tabulek, tedy ještě 14 dnů můžete přinášet PETKY,

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Třída: 6.N - sexta N (rok nástupu 2009) Termín: pondělí 18. 5. 2015 dopoledne Předseda: RNDr. Veronika Kvapilová Místopředseda: Mgr. Ivana Opálková Třídní: Mgr. Martin Šnévajs Místnost: A28 - kmenová 313

Více

Animal s life. Šťastná Tereza a Kozáková Anna

Animal s life. Šťastná Tereza a Kozáková Anna Animal s life Organizace na ochranu zvířat Green Life Česko-indonéská pralesní rezervace vznikla v roce 2009 na Sumatře. V současné době má rezervace rozlohu 62 hektarů. Nachází se přímo na hranicích s

Více

KLUB RODIČŮ A PŘÁTEL ZŠ Heyrovského 32, o. s.

KLUB RODIČŮ A PŘÁTEL ZŠ Heyrovského 32, o. s. KLUB RODIČŮ A PŘÁTEL ZŠ Heyrovského 32, o. s. Zpráva o sdružení a jeho činnosti ve školním roce 2010/2011 Poslání Klub rodičů a přátel ZŠ Heyrovského 32, občanské sdružení, je nestátní nezisková organizace.

Více

Kategorie 1. - 2005 a mladší MIX. Kategorie 2. - 2004 / 2003 MIX. Kategorie 3.D - 2002 / 2001 dívky

Kategorie 1. - 2005 a mladší MIX. Kategorie 2. - 2004 / 2003 MIX. Kategorie 3.D - 2002 / 2001 dívky Výsledky Kulatého desetiboje 2008 - jednotlivci Kategorie 1. - 2005 a mladší MIX Basket Fotbal Tenis Florbal Lacrosse Kuličky Golf Kuželky Petan. Ciky 1. Natálie Hudousková 8 4 10 4 10 0 0 1 2 6 45 2.

Více

Aloy Vojtěch Plzeň. Matěj Bajer Plzeň

Aloy Vojtěch Plzeň. Matěj Bajer Plzeň Aloyovi Aloyová Jana Plzeň Aloy Vojtěch Plzeň ALTÍNA Dominik Kraft Plzeň Miroslav Kraft Plzeň AOEL TEAM Vávra Roman Plzeň Vávrová Anděla Plzeň Bajerovi Tomáš Bajer Plzeň Matěj Bajer Plzeň Baumlovi Bauml

Více

TJ zdravotně postižených Halma ÚSP Zbůch z pověření České federace Spastic Handicap za podpory Plzeňského kraje a Nadace 700 let města Plzně VÝSLEDKY

TJ zdravotně postižených Halma ÚSP Zbůch z pověření České federace Spastic Handicap za podpory Plzeňského kraje a Nadace 700 let města Plzně VÝSLEDKY TJ zdravotně postižených Halma ÚSP Zbůch z pověření České federace Spastic Handicap za podpory Plzeňského kraje a Nadace 700 let města Plzně VÝSLEDKY NÁRODNÍ TURNAJ OZP CUP V BOCCIE 2. kolo II. ligy sportovní

Více

Rozdělení do skupin na přípravné kurzy čtyřleté studium

Rozdělení do skupin na přípravné kurzy čtyřleté studium Rozdělení do skupin na přípravné kurzy čtyřleté studium P. č Příjmení Jméno Typ studia Skupina Učebna Čas zahájení 1 Bednaříková Andrea čtyřleté Čtvrtek A 4117 14:30 2 Bednaříková Nikol čtyřleté Čtvrtek

Více

hl.rozhodčí: Mgr. Milena Novotná pořadí číslo příjmení, jméno klub ročník výsl.čas ztráta

hl.rozhodčí: Mgr. Milena Novotná pořadí číslo příjmení, jméno klub ročník výsl.čas ztráta Benjamínci 100 m 1 21 Janošek Theodor Rožnov 2009 0:00:22 2 24 Černý Tomáš GUZU 2009 0:00:25-00:03 3 15 Pop Ondra LK Veřovice 2010 0:00:27-00:05 4 27 Randus Jakub TJ Gumárny Zubří 2010 0:00:28-00:06 5

Více

SORKH Svazek obcí v regionu Krušných hor. Výroční zpráva rok 2015

SORKH Svazek obcí v regionu Krušných hor. Výroční zpráva rok 2015 SORKH Svazek obcí v regionu Krušných hor Výroční zpráva rok 2015 2015 Svazek obcí v regionu Krušných hor Sídlo: Ukrajinská 379, Litvínov PSČ 436 01 Svazek obcí v regionu Krušných hor vznikl 1. června 2001

Více

Zlín :37 01:14 01:17 01:18 01:19 01:19 01:19 01:18 01:17 01:17 01:18 01:17 01:06

Zlín :37 01:14 01:17 01:18 01:19 01:19 01:19 01:18 01:17 01:17 01:18 01:17 01:06 RN Kat Nár Klub Mez 1 11 KOLÁRIK Jan 1990 MA 1 CZE SKOB Zlín 00:00:37 0:16:02 0:00:00 00:37 01:14 01:17 01:18 01:19 01:19 01:19 01:18 01:17 01:17 01:18 01:17 01:06 2 124 JANEČKA Svatopluk 1972 MB 1 CZE

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky

Rozpis studentů u maturitní zkoušky Gymnázium České Budějovice, Jírovcova 8 Třída: 4.A - 4.A (rok nástupu 2010) Termín: pondělí 19. 5. 2014 dopoledne Předseda: Mgr. Soňa Hřídelová Místopředseda: Mgr. Miroslav Habrovanský Třídní: RNDr.Ing.

Více

mladší přípravka (2009 a mladší

mladší přípravka (2009 a mladší mladší přípravka (2009 a mladší ml. přípravka dívky ( 2009 a ml. ) - 0,4km 1. Hladká Leontýna AC Moravská Slavia Brno 25.01.2010 2:05 2. Hrdá Viktorie TJ Oslavany 04.02.2009 2:07 3. Keprtová Kristýna Bosonohy

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA GASTRONOMICKÁ A HOTELOVÁ s.r.o.

STŘEDNÍ ŠKOLA GASTRONOMICKÁ A HOTELOVÁ s.r.o. ZN: MZ2016/008 Určení oponentů maturitních prací ve školním roce 2015/2016 Podle 15 odst. 4 vyhlášky č. 177/2009 Sb. o podmínkách ukončování vzdělávání ve středních školách maturitou, ve znění pozdějších

Více

Okresní soutěž v plavání družstev

Okresní soutěž v plavání družstev Okresní soutěž v plavání družstev Prostějov 5. 12. 2012 III. a IV. kategorie Rozhodčí: Vrchní rozhodčí: Ing. Markéta Novotná III.tř. Vrchní časoměřič: Mgr. Ivana Matyášková II.tř. Startér: Lukáš Kousal

Více

HORNÍ BŘÍZA, pátek 21. června 2013

HORNÍ BŘÍZA, pátek 21. června 2013 VÝSLEDKY OLYMPIÁDY 2012-2013 HORNÍ BŘÍZA, pátek 21. června 2013 Běh na 60 m HOŠI 4. - 5. tř. Běh na 60 m DÍVKY 4. - 5. tř. 01. Vojtěch RŮŽIČKA 4.A 9,50 02. Matěj VOZKA 5.A 9,63 03. Ondřej KOPP 4.A 9,91

Více

PŘEDORLIČÁK , Deštné v Orlických horách Oficiální výsledky st. číslo jméno klub Čas Pořadí

PŘEDORLIČÁK , Deštné v Orlických horách Oficiální výsledky st. číslo jméno klub Čas Pořadí Přípravka dívky 16 Slámková Karolína Skipo team 35,33 1 10 Krátká Tina TJ Slavoj Teplice n.m. 36,23 2 76 Melicharová Klára Jan Němec Ski Academy 39,32 3 7 Kráčmerová Eliška TJ SOKOL Deštné v O.h. 42,06

Více

3. kolo MSLM 2011 Přerov 30. 04. 2011 VÝSLEDKOVÁ LISTINA

3. kolo MSLM 2011 Přerov 30. 04. 2011 VÝSLEDKOVÁ LISTINA 1. 100 PP chlapci D ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1. Hanák Daniel 98 N.Jičín 0:45.69. 956 50 2. Fojtík Lukáš 98 N.Jičín 0:49.55. 803 46 3. Borovička Jan 98 Olomouc 0:54.15. 650 42 4. Dvořák Vojtěch 99 ČOCH.Žďár

Více

Výsledková listina výtvarná část Evropa ve škole 2010/11

Výsledková listina výtvarná část Evropa ve škole 2010/11 Výsledková listina výtvarná část Evropa ve škole 2010/11 I. kategorie (4-8 let; do 3. třídy) Umístění Jméno Adresa školy Název Jméno Galerie Paletka To jsem já MgA. Darina Hejlová Vojtěch Benhard Štěpánka

Více

Finale Ligy mládeže 2009 Nový Jičín VÝSLEDKOVÁ LISTINA

Finale Ligy mládeže 2009 Nový Jičín VÝSLEDKOVÁ LISTINA 1. 100 PP chlapci C ~~~ 1. Bartek Jan 94 N.Jičín 0:40.47 987 50 2. Španihel Petr 95 N.Jičín 0:40.58. 982 46 3. Cerman David 94 Liberec 0:41.06. 959 42 4. Soviš Vladimír 94 Zlín 0:41.84. 922 39 5. Tesař

Více

Pořadí Počet kol Číslo Příjmení Jméno Kategorie Trať 1kolo 2kolo 1 2 117 Pátek Jan MD40 22 00:19:50.8 00:39:43.7 2 2 120 Žák Pavel MD40 22 00:19:56.

Pořadí Počet kol Číslo Příjmení Jméno Kategorie Trať 1kolo 2kolo 1 2 117 Pátek Jan MD40 22 00:19:50.8 00:39:43.7 2 2 120 Žák Pavel MD40 22 00:19:56. Pořadí Počet kol Číslo Příjmení Jméno Kategorie Trať 1kolo 2kolo 1 2 117 Pátek Jan MD40 22 00:19:50.8 00:39:43.7 2 2 120 Žák Pavel MD40 22 00:19:56.0 00:39:44.7 3 2 123 Fojtíček Karel MD40 22 00:19:53.7

Více

Rozpis studentů u maturitní zkoušky - jaro 2019

Rozpis studentů u maturitní zkoušky - jaro 2019 Třída: DE4A (rok nástupu 2015) Termín: pondělí 27. 5. 2019 dopoledne Třídní: Mgr. Petra Rubešová Slavnostní zahájení: pondělí 27. 5. 2019 7:30 Denní porada vyučujících: 12:45 Denní vyhlášení výsledků:

Více

Jméno 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009

Jméno 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 Hostibejcké schody - výsledky Jméno 1998 1999 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009 Adam David 2:48 Andr Václav 1:21 Bačo Jan 2:09 Balcar David 1:50 Bartoš Pavel 1:33 Bartůšek Josef 1:47 Baška

Více

Zveřejnění výdajů Statutárního města České Budějovice spojených s volbami 2013-2014

Zveřejnění výdajů Statutárního města České Budějovice spojených s volbami 2013-2014 Magistrát města České Budějovice Odpověď na dotaz vznesený s využitím zákona o svobodném přístupu k informacím Zveřejnění výdajů Statutárního města České Budějovice spojených s volbami 2013-2014 Žádám

Více

CRM pro neziskovky, o. s.

CRM pro neziskovky, o. s. CRM pro neziskovky, o. s. OBSAH ÚVODNÍ SLOVO... 3 Struktura organizace... 5 Řídící orgány... 5 Zaměstnanci:... 5 Konzultanti - Dobrovolníci... 5 Kontaktní Údaje...... 6 Sídlo a zasílací adresa:... 6 Kancelář:...

Více

100 VZ ženy

100 VZ ženy Hustopečský Džbánek 2015 Strana 1 z 22 100 VZ ženy - 2001-2002 Čas uzavření výsledků 17.1. 2015 10:12 1. Demová Kateřina 2002 ASKBl 01:10.80 7/3 406 2. Březinová Barbora 2002 SpUB 01:11.30 7/2 397 3. Kuklínková

Více