Zápis z 104. zasedání rady města

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis z 104. zasedání rady města"

Transkript

1 Zápis z 104. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: od hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Převod členských práv a povinností v Bytovém družstvu Mariánské Lázně Rada města bere na vědomí převod členských práv a povinností v Bytovém družstvu Mariánské Lázně, Nákladní 353/2, Mariánské Lázně, IČ: , k bytové jednotce č. 2, v ul. Franze Kafky č.p. 833, st.p.č. 3084, k.ú. Úšovice, obec Mariánské Lázně, a to mezi stávajícími členy družstva, paní Hanou Dvořáčkovou, a panem Jiřím Dvořáčkem,, oba bytem a nabyvatelem členských práv a povinností panem Ferid Mirzayev, souhlasí s uzavřením nájemní smlouvy k tomuto bytu s panem Ferid Mirzayev. Tisk č. 2 Převod členských práv a povinností v Družstvu Třešňovka, bytové družstvo Rada města bere na vědomí převod členských práv a povinností v Družstvu Třešňovka, bytové družstvo, Nákladní č.p. 353/2, Mariánské Lázně, IČ: , mezi p. Filipem Šolcem, a p. Bc. Ivanou Vránkovou, a souhlasí s uzavřením nájemní smlouvy s paní Bc. Ivanou Vránkovou, na garážové stání v garáži označené písmenem E, která je umístěna v 1.NP bytového domu č.p. 696/9 v ulici Bezejmenná v Mariánských Lázních.

2 Tisk č. 3 Přezkoumání hospodaření města v roce 2017 Rada města ukládá odboru FIN zajistit přezkoumání hospodaření města v roce 2017 Krajským úřadem v Karlových Varech. Tisk č. 4 Dodatek č. 2 k Nájemní smlouvě - SŽDC vlečka Rada města souhlasí s Dodatkem č. 2 k Nájemní smlouvě ze dne uzavřené mezi Městem Mariánské Lázně jako nájemcem a společností Správa železniční dopravní cesty, státní organizace, IČ: , DIČ: CZ , jako pronajímatelem, uzavřené za účelem pronájmu pozemkové parcely č v k.ú. Úšovice ( pozemek pod částí vlečky) dle přílohy usnesení. Tisk č. 5 NP Skalníkova prodloužení nájmu - TRITIA spol. s r.o. Rada města souhlasí s prodloužením doby nájmu u nebytového prostoru v ul. Skalníkova, č.p. 471, na st.p.č. 636/1, k.ú. Úšovice, obec Mariánské Lázně, a to pro současného nájemce společnost TRITIA spol. s r.o., se sídlem Truhlářská 725/7, Cheb, IČO , do a souhlasí s uzavřením Smlouvy o nájmu nebytových prostor za následujících podmínek: a) účel užívání: provozování prodejny pekařství a cukrářství b) výše nájmu: 2.510,46Kč/m2/rok c) doba nájmu určitá: od do d) ostatní podmínky: dle Zásad k pronájmu nebytových prostor v bytových a nebytových domech a objektech v majetku města

3 Přípravná třída základní školy Tisk č. 6 Rada města v souladu s 47 odst. 1 zákona č. 561/2004 Sb., o předškolním, základním, středním, vyšším odborném a jiném vzdělávání (školský zákon), ve znění pozdějších předpisů, schvaluje pro školní rok 2017/2018 zřízení přípravné třídy základní školy, jejíž činnost vykonává Základní škola Vítězství Mariánské Lázně, příspěvková organizace. Tisk č. 7 Dodatek k pojistné smlouvě ze dne pojištění odpovědnosti Škoda Octavia Rada města souhlasí s uzavřením Dodatku k flotilové pojistné smlouvě č pro pojištění odpovědnosti za újmu způsobenou provozem vozidla ze dne , ve znění přísl. dodatků, se společností Kooperativa pojišťovna, a.s., Vienna Insurance Group, se sídlem Pobřežní 665/21, Praha 8, IČO , dle přílohy k usnesení. Tisk č. 8 Vypracování lesní hospodářské osnovy Teplá Mariánské Lázně Rada města souhlasí s přidělením veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Zpracování lesní hospodářské osnovy LHO Teplá Mariánské Lázně a uzavřením smlouvy o dílo s uchazečem Plzeňský lesprojekt, a. s., náměstí Generála Píky 8, Plzeň, IČ

4 Tisk č. 9 Převod členských práv a povinností v Bytovém družstvu Mariánské Lázně Rada města bere na vědomí převod členských práv a povinností v Bytovém družstvu Mariánské Lázně, Nákladní 353/2, Mariánské Lázně, IČ: , k bytové jednotce č. 5, v ul. Franze Kafky č.p. 834/3, st.p.č. 3085, k.ú. Úšovice, obec Mariánské Lázně, a to mezi stávajícím členem družstva panem Jiřím Příhodou, a nabyvatelem členských práv a povinností paní Jitkou Cibulkovou, a souhlasí s uzavřením nájemní smlouvy k tomuto bytu s paní Jitkou Cibulkovou. Tisk č. 10 Vyhrazené parkování pro kočárovou dopravu na Mírovém náměstí Rada města souhlasí s umístěním vyhrazeného parkování pro kočárovou dopravu (2x) na Mírovém náměstí v Mariánských Lázních dle žádosti právnické osoby Horse Cars s.r.o., Vestecká 11, Vestec, IČ: Smluvní podmínkou je zproštění mlčenlivosti za vyhrazené stání. Tisk č. 11 Udělení souhlasu k přijetí daru - Domov pro seniory Rada města schvaluje udělení předchozího písemného souhlasu k přijetí finančního daru Domovem pro seniory a domu s pečovatelskou službou Mariánské Lázně, příspěvková organizace, k naplňování cílů předmětu činnosti pro zlepšení kvality života klientů.

5 Tisk č. 12 Smlouva o dílo Revitalizace okolí Labutího jezírka v Sadech V.Skalníka - II. etapa Rada města souhlasí s přidělením veřejné zakázky malého rozsahu: Stavební úpravy mola u Labutího jezírka II. etapa a uzavřením smlouvy o dílo s vítězným uchazečem firmou Zahradní a parková spol. s r.o., Ke Kostelu 4/5, Mariánské Lázně, IČO: Pro: 5 Zdrželo se: 1 (Ing. Třešňák) Přijetí daru Tisk č. 13 Rada města souhlasí s přijetím daru od společnosti Auto Makar, s.r.o., který je účelově vázán ve prospěch mateřský škol, kde je město Mariánské Lázně zřizovatelem, dle přiložené darovací smlouvy, a pověřuje starostu města jejím podpisem. Tisk č. 14 Nesouhlas se záborem VP a odstranění reklamy Rada města: 1) nesouhlasí se záborem veřejného prostranství na části pozemkové parcely č. 50/6 k. ú. Mariánské Lázně za účelem užívání reklamního zařízení 2) ukládá odboru majetku vyzvat vlastníka reklamního poutače k jeho odstranění v termínu do ) ukládá odboru FIN (odd. poplatků) prověřit zbývající reklamní poutače Diskuzní příspěvky: JUDr. Chadim: požadavek na jednotná áčka, přehled povolení, přehled plateb.

6 Tisk č. 15 Zábor veřejného prostranství na p. p. č předzahrádka k provozovně Café Park Rada města souhlasí se záborem veřejného prostranství na části pozemkové parcely č. 42 k. ú. Mariánské Lázně v rozsahu 121 m 2 předzahrádka u provozovny Café Park, ve prospěch Marie Vohlídalové fyzické osoby podnikající, se sídlem Americká 435/5, Mariánské Lázně, IČO: za těchto podmínek: 1) Termín: od do ) Účel: užívání předzahrádky u provozovny Café Park. 3) Rozsah záboru bude zpoplatněn odborem finančním oddělením poplatků. 4) Parcela bude udržována v čistotě a pořádku. Zapojení neinv.dotace pro MŠ Křižíkova Tisk č. 16 Rada města schvaluje rozpočtové opatření týkající se zapojení účelové dotace MŠMT pro Mateřskou školu, Mariánské Lázně, Křižíkova 555, příspěvkovou organizaci: Příjmy: ,24 tis. Kč dotace pro MŠ Křižíkova ,00 tis. Kč dotace pro MŠ Křižíkova Výdaje: ,24 tis. Kč neinvestiční dotace MŠ Křižíkova ,00 tis. Kč neinvestiční dotace MŠ Křižíkova Tisk č. 17 Organizační opatření k zajištění plnění úkolů z 24. ZM Rada města bere na vědomí informativní zprávu o organizačním opatření k zabezpečení plnění úkolů z usnesení 24. zastupitelstva města.

7 Tisk č. 18 Výběr dodavatele na veřejnou zakázku ÚZEMNÍ PLÁN MARIÁNSKÉ LÁZNĚ - územně plánovací dokumentace, schválení uzavření smluv o dílo s vybraným dodavatelem Rada města Mariánské Lázně a) vybírá jako dodavatele nadlimitní veřejné zakázky ÚZEMNÍ PLÁN MARIÁNSKÉ LÁZNĚ - územně plánovací dokumentace pana Ing. arch. Marka Blanka, Dolní Libchavy 279, Libchavy, IČ , a to na základě zadávacího řízení uskutečněného v souladu se zákonem č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek a na základě doporučení hodnotící komise. b) schvaluje uzavření smluv s výše uvedeným dodavatelem dle přiložených návrhů smluv o dílo na části zakázky Územní plán Mariánské Lázně a Vyhodnocení vlivů Územního plánu Mariánské Lázně na udržitelný rozvoj území a to za podmínky, že vybraný dodavatel doloží listiny požadované v zadávací dokumentaci. c) pověřuje starostu města Ing. Petra Třešňáka podepsáním smlouvy o dílo na výše uvedenou veřejnou zakázku Tisk č. 19 Uzavření smlouvy o poskytování odborného poradenství při přípravě projektové žádosti a administraci projektu se společností EGRACOM s.r.o. - projekt Revitalizace rybníka Velký Knížecí rekonstrukce bezpečnostního přelivu a hráze Rada města: a) souhlasí s uzavřením Smlouvy o poskytování odborného poradenství při přípravě projektové žádosti a administraci projektu Revitalizace rybníka Velký Knížecí - rekonstrukce bezpečnostního přelivu a hráze se společností EGRACOM s.r.o., sídlem náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 482/37, Cheb, IČ: , týkající se přípravy a administrace projektové žádosti o podporu z Operačního programu životního prostředí, prioritní osa 1, specifický cíl 1.3 Zajistit povodňovou ochranu intravilánu, dle důvodové zprávy a přílohy k usnesení, b) schvaluje následující rozpočtové opatření:

8 ,- Kč Dotační a projektová příprava ,- Kč Revitalizace rybníka Velký Knížecí Diskuzní příspěvky: IaD poptat poradenství Revitalizace rybníka Velký Knížecí Velká Hleďsebe poptat službu u DSO Mariánskolázeňsko. ODLOŽENO Zápisy z komise UaD Tisk č. 20 Rada města bere na vědomí zápisy z 26. a 27. jednání komise UaD. Zpráva o odepsaných pohledávkách v r Tisk č. 21 Rada města bere na vědomí přehled nevymahatelných a nedobytných pohledávek, odepsaných v roce Tisk č. 22 Záštita starosty - akce na podporu osvěty autismu Rada města souhlasí s udělením záštity starosty města nad pátým ročníkem osvětové akce putování dospělých autistů po České republice od města k městu.

9 Smlouva Ruský dům Tisk č. 23 Rada města schvaluje Smlouvu o spolupráci mezi městem Mariánské Lázně a Ruským Domem dle návrhu. Diskuzní příspěvky: Předložit původní smlouvu k tisku do přílohy. ODLOŽENO Strukturálně postižené kraje Tisk č. 24 Rada města bere na vědomí informaci ohledně materiálu Strategie hospodářské restrukturalizace Ústeckého, Moravskoslezského a Karlovarského kraje. Rada města ukládá 2. místostarostovi Ing. arch. Frantovi ve spolupráci s příslušnými odbory připravit podklady do Akčního plánu strategie. Diskuzní příspěvky: Ing. Kalina: např. objekt Pilnice, Taormina, možnost výkupu pozemků v průmyslové zóně (Elektrometall), Kotec. Balneologický institut Tisk č. 25 Rada města pověřuje komisi LCR projednáním smlouvy o spolupráci mezi Městem Mariánské Lázně a obecně prospěšnou společností Balneologický institutu Karlovy Vary, o.p.s.

10 Veřejné osvětlení Velká Hleďsebe Tisk č. 26 Rada města ukládá odboru IaD předložit RM návrh na kompenzaci investiční akce obce Velká Hleďsebe, týkající se veřejného osvětlení na území města Mariánské Lázně a připravované cyklostezky městem Mariánské Lázně. Předzahrádky Tisk č. 27 Rada města ukládá odboru IaD ve spolupráci s dotčenými odbory předložit veškeré žádosti týkající se předzahrádek, také k vyjádření komisím UaD a KLCR. Zahraniční pracovní cesta Bad Schlema Tisk č. 28 Rada města souhlasí se zahraniční pracovní cestou 2. místostarosty do města Bad Schlema společně s ředitelem SMS p.o. Mariánské Lázně Bc. Viktorem Borsikem a jednatelkou KIS Mariánské Lázně s.r.o. Bc. Barborou Tintěrovou.

11 Partnerské město Malvern Tisk č. 29 Rada města souhlasí se zastupováním města Mariánské Lázně v partnerském městě Malvern (Velká Británie) občanem města Andrew Dennisnem, v bodech dle přílohy a požaduje předložení závěrečné zprávy o cestě. Rada města souhlasí s uhrazením nákladů v max. výši 7.000,- Kč. LPS Nemocnice Mariánské Lázně, s.r.o. Tisk č. 30 Rada města souhlasí s uhrazením části finančních prostředků za první kvartál roku 2017 v závazku veřejné služby lékařské pohotovostní služby v oboru všeobecného lékařství v Nemocnici Mariánské Lázně. Pro: 5 Možnost vybudování stezky Tisk č. 31 odchod Bc. Kafka hodin Rada města ukládá OŽP prověřit možnost spolupráce s Lesy ČR, s.p. možnosti vybudování stezky mezi Chodovou Planou a Stavebním Mlýnem. Na radě města bylo přítomno 6 radních, omluveni Ing. arch. Franta a stálý přísedící Mgr. Janoch. Ing. Petr Třešňák starosta PhDr. Luděk Nosek 1.místostarosta

Zápis z 135. zasedání rady města

Zápis z 135. zasedání rady města Zápis z 135. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 14.11.2017 od 08.00 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti kabelu

Více

Zápis z 130. zasedání rady města

Zápis z 130. zasedání rady města Zápis z 130. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 10.10.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti STL

Více

Zápis z 18. zasedání rady města

Zápis z 18. zasedání rady města Zápis z 18. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 02. 04. 2019 od 08.15 hod. do 9.40 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 6 radních, omluvena Bc. et Bc. Vejmělková

Více

Zápis z 107. zasedání rady města

Zápis z 107. zasedání rady města Zápis z 107. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 22.03.2017 od 15.00 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Komisní prodej - grafická alba Tisk č. 1 Rada města bere na vědomí

Více

Zápis z 168. zasedání rady města

Zápis z 168. zasedání rady města Zápis z 168. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 02.10.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 BILLA Mariánské Lázně Úšovice ul. Plzeňská žádost o

Více

Zápis z 162. zasedání rady města

Zápis z 162. zasedání rady města Zápis z 162. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 31.07.2018 od 07.30 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně M. Hurajčík: materiály do Rady města byly zveřejněny v pondělí

Více

Zápis z 169. zasedání rady města

Zápis z 169. zasedání rady města Zápis z 169. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 09.10.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Změna způsobu vyřazení majetku města Tisk č. 1 1. Rada města

Více

Zápis z 170. zasedání rady města

Zápis z 170. zasedání rady města Zápis z 170. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 16.10.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Jmenování člena Řídícího výboru MAP Tisk č. 1 Rada města jmenuje

Více

Zápis z 129. zasedání rady města

Zápis z 129. zasedání rady města Zápis z 129. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 03.10.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti přeložky

Více

Zápis z 11. zasedání rady města

Zápis z 11. zasedání rady města Zápis z 11. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 05. 02. 2019 od 08.15 hod. do 10.00 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 6 radních, omluven Bc. Pavlovic Tisk

Více

Zápis z 114. zasedání rady města

Zápis z 114. zasedání rady města Zápis z 114. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 09.05.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 RGCML - uzavření Dodateku č. 2 k pachtovní smlouvě

Více

Zápis z 100. zasedání rady města

Zápis z 100. zasedání rady města Zápis z 100. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 24.01.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Prodejní stánky - nájemné Tisk č. 1 Rada města: 1) Revokuje usnesení

Více

Zápis z 167. zasedání rady města

Zápis z 167. zasedání rady města Zápis z 167. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 25.09.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Převod členských práv a povinností v Bytovém družstvu

Více

Zápis z 133. zasedání rady města

Zápis z 133. zasedání rady města Zápis z 133. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 31.10.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 1) Revokace usnesení rady města č. RM/529/17 ze dne

Více

Zápis z 163. zasedání rady města

Zápis z 163. zasedání rady města Zápis z 163. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 14.08.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně T- Mobile Czech Republick - datová síť Tisk č. 1 Rada města bere

Více

Zápis z 125. zasedání rady města

Zápis z 125. zasedání rady města Zápis z 125. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 29.08.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Stav chodníku v ulici Bezejmenná u č.p. 620 Rada města

Více

Zápis z 151. zasedání rady města

Zápis z 151. zasedání rady města Zápis z 151. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 03.04.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Č. j.: SEK/18/388/VD Tisk č. 1 Souhlas s využitím pozemků - orientační

Více

Usnesení z 129. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne

Usnesení z 129. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne Město Mariánské Lázně Městský úřad Mariánské Lázně Ruská 155 353 30 Mariánské Lázně tel.: +420354922111 fax: +420354623186 e-mail: muml@marianskelazne.cz Usnesení z 129. zasedání rady města v Mariánských

Více

Zápis z 12. zasedání rady města

Zápis z 12. zasedání rady města Zápis z 12. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 19. 02. 2019 od 08.15 hod do 10.45 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 7 radních Program 12.RM Tisk č. 1 Usnesení

Více

Zápis z 155. zasedání rady města

Zápis z 155. zasedání rady města Zápis z 155. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 15.05.2018 od 07.30 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Č.j.: SEK/18/1412/VD Tisk č. 1 Dodatek č. 37 k pojistné smlouvě

Více

Zápis z 132. zasedání rady města

Zápis z 132. zasedání rady města Zápis z 132. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 24.10.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 NP Hlavní 259 - výpověď z nájmu - Julie Luhanová Rada

Více

Zápis z 10. zasedání rady města

Zápis z 10. zasedání rady města Zápis z 10. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 29. 01. 2019 od 08.15 hod do 10.30 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 7 radních Program 10. RM Tisk č. 1 Usnesení

Více

Zápis z 171. zasedání rady města

Zápis z 171. zasedání rady města Zápis z 171. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: Program 171.RM 23. 10. 2018 od 08.15 hod. do 9.40 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Rada města schvaluje

Více

Zápis z 128. zasedání rady města

Zápis z 128. zasedání rady města Zápis z 128. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 26.09.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 NP Poštovní 96 - žádost o snížení nájemného - Miloslav

Více

Usnesení z 145. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne

Usnesení z 145. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne Město Mariánské Lázně Městský úřad Mariánské Lázně Ruská 155 353 30 Mariánské Lázně tel.: +420354922111 fax: +420354623186 e-mail: muml@marianskelazne.cz Usnesení z 145. zasedání rady města v Mariánských

Více

Zápis z 137. zasedání rady města

Zápis z 137. zasedání rady města Zápis z 137. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 05.12.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Smlouva - administrátor výběrového řízení a tvorba

Více

Zápis z 113. zasedání rady města

Zápis z 113. zasedání rady města Zápis z 113. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 02.05.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Zápis z 29.jednání komise UaD Tisk č. 1 Rada města bere na vědomí

Více

Zápis z 172. zasedání rady města

Zápis z 172. zasedání rady města Zápis z 172. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: Program 172. RM 30. 10. 2018 od 8.15 hod. do 9.20 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Rada města schvaluje

Více

Zápis z 145. zasedání rady města

Zápis z 145. zasedání rady města Zápis z 145. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 13.02.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Č.j.: SEK/18/156/VD Tisk č. 1 Smlouva o zřízení služebnosti plynárenského

Více

Zápis z 147. zasedání rady města

Zápis z 147. zasedání rady města Zápis z 147. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 06.03.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Č.j.: SEK/18/246/VD Tisk č. 1 Zvýšení kompenzace ztráty z provozu

Více

Zápis z 117. zasedání rady města

Zápis z 117. zasedání rady města Zápis z 117. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 06.06.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Zapojení dotace na výsadbu melioračních a zpevňujících

Více

Zápis z 121. zasedání rady města

Zápis z 121. zasedání rady města Zápis z 121. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 25.07.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Uzavření dodatku smlouvy č. 2 se společností Asekol,

Více

Zápis z 110. zasedání rady města

Zápis z 110. zasedání rady města Zápis z 110. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 11.04.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Odměny ředitelům škol a šk. zařízení Tisk č. 1 Rada města schvaluje

Více

Zápis z 119. zasedání rady města

Zápis z 119. zasedání rady města Zápis z 119. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 27.06.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Uzavření Nájemní smlouvy k bytu zvláštního určení.

Více

Usnesení z 125. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne

Usnesení z 125. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne Město Mariánské Lázně Městský úřad Mariánské Lázně Ruská 155 353 30 Mariánské Lázně tel.: +420354922111 fax: +420354623186 e-mail: muml@marianskelazne.cz Usnesení z 125. zasedání rady města v Mariánských

Více

Zápis z 154. zasedání rady města

Zápis z 154. zasedání rady města Zápis z 154. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 09.05.2018 od 13.00 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Č.j.: SEK/18/1192/VD Tisk č. 1 Pojistná smlouva o havarijním

Více

Zápis z 153. zasedání rady města

Zápis z 153. zasedání rady města Zápis z 153. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 24.04.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Č.j.: SEK/18/558/VD Tisk č. 1 Převod členských práv a povinností

Více

Zápis z 166. zasedání rady města

Zápis z 166. zasedání rady města Zápis z 166. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 18.09.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti elektropřípojky

Více

Zápis z 38. zasedání rady města

Zápis z 38. zasedání rady města Zápis z 38. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 24. 09. 2019 od 08.15 hod. do 09.27 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 6 radních, omluven Ing. Kalina Tisk

Více

Zápis ze 124. zasedání rady města

Zápis ze 124. zasedání rady města Zápis ze 124. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 22. 08. 2017 od 8.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Byty zvláštního určení, ul. Franze Kafky, kat. území

Více

Usnesení. Město Mariánské Lázně. z 123. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne Malí, ale společně silní

Usnesení. Město Mariánské Lázně. z 123. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne Malí, ale společně silní Město Mariánské Lázně Městský úřad Mariánské Lázně Ruská 155 353 30 Mariánské Lázně tel.: +420354922111 fax: +420354623186 e-mail: muml@marianskelazne.cz Usnesení z 123. zasedání rady města v Mariánských

Více

Zápis z 127. zasedání rady města

Zápis z 127. zasedání rady města Zápis z 127. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 19.09.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Zapojení příspěvku na zajištění lékařské pohotovosti

Více

Usnesení z 32. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne

Usnesení z 32. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne Město Mariánské Lázně Městský úřad Mariánské Lázně Ruská 155 353 30 Mariánské Lázně tel.: +420354922111 fax: +420354623186 e-mail: muml@marianskelazne.cz Usnesení z 32. zasedání rady města v Mariánských

Více

Zápis z 9. zasedání rady města

Zápis z 9. zasedání rady města Zápis z 9. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 22. 01. 2019 od 08.15 hod. do 10.10 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 6 radních, omluven Ing. Kalina Tisk

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U Usnesení RM z 64. schůze ZÁPIS USNESENÍ 18. KVĚTNA 2017 R A D A M Ě S T A N E J D K U 64. SCHŮZE Přítomni: Ing. Lubomír Vítek, Jan Tóth, Ludmila Vocelková, Bc. Zdeněk Plas, Bc. Jaromír Trtík Omluveni:

Více

Zápis z 150. zasedání rady města

Zápis z 150. zasedání rady města Zápis z 150. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 27.03.2018 od 08.15 hod malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Smlouva ostraha objektu MěÚ Chebská 252 Rada města

Více

Zápis z 1. zasedání rady města

Zápis z 1. zasedání rady města Zápis z 1. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 13. 11. 2018 od 08.15 hod do 9.35 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 6 radních, omluven Ing. Petr Třešňák Tisk

Více

Zápis z 148. zasedání rady města

Zápis z 148. zasedání rady města Zápis z 148. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 13.03.2018 od 07.30 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Č.j.: SEK/18/273/VD Tisk č. 1 Informativní zpráva o odepsaných

Více

Zápis z 143. zasedání rady města

Zápis z 143. zasedání rady města Zápis z 143. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 30.01.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Zapojení finančních prostředků Fondu cestovního ruchu

Více

Zápis z 17. zasedání rady města

Zápis z 17. zasedání rady města Zápis z 17. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 26. 03. 2019 od 08.15 hod do 9.32 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 6 radních, omluven PhDr. Kajlik Tisk

Více

Zápis z 152. zasedání rady města

Zápis z 152. zasedání rady města Zápis z 152. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 17.04.2018 od 07.30 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Č.j.: SEK/18/518/VD Parkování v M.L. Tisk č. 1 1. Rada města

Více

Usnesení z 150. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne

Usnesení z 150. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne Město Mariánské Lázně Městský úřad Mariánské Lázně Ruská 155 353 30 Mariánské Lázně tel.: +420354922111 fax: +420354623186 e-mail: muml@marianskelazne.cz Usnesení z 150. zasedání rady města v Mariánských

Více

Zápis z 146. zasedání rady města

Zápis z 146. zasedání rady města Zápis z 146. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 27.02.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Č.j.: SEK/18/229/VD Parkování v M.L. Tisk č. 1 Rada města ukládá

Více

U S N E S E Í R 1312/06-09

U S N E S E Í R 1312/06-09 U S N E S E Í z 58. zasedání Rady města Kojetína, konaného dne 16. června 2009 ve 13:00 hodin v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Změna rozpočtu roku 2009 rozpočtové

Více

M Ě S T O B E N Á T K Y N A D J I Z E R O U. U S N E S E N Í z 10. zasedání Rady města Benátky nad Jizerou konaného dne

M Ě S T O B E N Á T K Y N A D J I Z E R O U. U S N E S E N Í z 10. zasedání Rady města Benátky nad Jizerou konaného dne M Ě S T O B E N Á T K Y N A D J I Z E R O U U S N E S E N Í z 10. zasedání Rady města Benátky nad Jizerou konaného dne 18.6.2018 Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000 Sb.,

Více

R A D A M Ě S T A N E J D K U

R A D A M Ě S T A N E J D K U ZÁPIS USNESENÍ 31. SRPNA 2010 R A D A M Ě S T A N E J D K U 120. SCHŮZE Přítomni: Ing. Benda, p. Schwarzová, p. Kaššák, p. Šoustalová, Bc. Oberreiter tajemník MěÚ Omluveni: p. Drobná, Hosté: 0 RM schvaluje

Více

Zápis z 21. zasedání rady města

Zápis z 21. zasedání rady města Zápis z 21. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 30. 04. 2019 od 08.15 hod do 9.55 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 6 radních, omluven Mgr. Pelc Tisk č.

Více

Zápis z 141. zasedání rady města

Zápis z 141. zasedání rady města Zápis z 141. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 16.01.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Dohoda o vydání bezdůvodného obohacení č. 1/2017 (

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012

USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012 USNESENÍ ze schůze RM č. 13/2012 konané dne 20. června 2012 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/13/2012 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatelku

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 Rada městské části ZÁPIS MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 3 ZÁPIS z 24. schůze, konané dne 13.11.2013 od 15:00 hodin pracovna starostky, I. patro, Havlíčko nám. 9, Praha 9 Předsedající: Přítomni: Omluveni: Ing. Vladislava Hujová, starostka

Více

Zápis z 136. zasedání rady města

Zápis z 136. zasedání rady města Zápis z 136. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 28.11.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Jmenování členů konkursní komise - MŠ Vora ML Rada

Více

Usnesení z 33. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne

Usnesení z 33. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne Město Mariánské Lázně Městský úřad Mariánské Lázně Ruská 155 353 30 Mariánské Lázně tel.: +420354922111 fax: +420354623186 e-mail: muml@marianskelazne.cz Usnesení z 33. zasedání rady města v Mariánských

Více

Zápis z 24. zasedání rady města

Zápis z 24. zasedání rady města Zápis z 24. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 21. 05. 2019 od 08.15 hod. do 9.52 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 7 radních Program 24.RM Tisk č. 1 Usnesení

Více

Zápis z 22. zasedání rady města

Zápis z 22. zasedání rady města Zápis z 22. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 07. 05. 2019 od 08.15 hod. do 9.20 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 7 radních Program 22.RM Tisk č. 1 Usnesení

Více

Zápis z 26. zasedání rady města

Zápis z 26. zasedání rady města Zápis z 26. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 04. 06. 2019 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 6 radních, omluven Mgr. Pelc Tisk č. 1 Program 26.RM

Více

P Ř E H L E D U S N E S E N Í

P Ř E H L E D U S N E S E N Í Rada města Česká Kamenice P Ř E H L E D U S N E S E N Í z 27. schůze Rady města Česká Kamenice, která se konala dne 12.12.2016 680/27/RM/2016 Prodej pozemku (H.V. a J.,V. E. a M.) I. Rada města navrhuje

Více

Zápis z 6. zasedání rady města

Zápis z 6. zasedání rady města Zápis z 6. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 18. 12. 2018 od 08.15 hod do 11.03 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 7 radních Program 6. RM Tisk č. 1 Usnesení

Více

Usnesení z 136. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne

Usnesení z 136. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne Město Mariánské Lázně Městský úřad Mariánské Lázně Ruská 155 353 30 Mariánské Lázně tel.: +420354922111 fax: +420354623186 e-mail: muml@marianskelazne.cz Usnesení z 136. zasedání rady města v Mariánských

Více

Členové RM: Bc. Pavel Čekan,, Milan Matějka, Pavlína Lišková, Ing. Josef Železný, Mgr. Libor Bílek. Omluven:

Členové RM: Bc. Pavel Čekan,, Milan Matějka, Pavlína Lišková, Ing. Josef Železný, Mgr. Libor Bílek. Omluven: Město Ostrov Usnesení z 8. řádného jednání Rady města Ostrova konaného v řádném termínu dne 13. dubna 2015 od 13:00 hod. v zasedací místnosti Rady města Ostrov na zámku Členové RM: Přítomni: Omluven: Tajemnice:

Více

Zápis z 157. zasedání rady města

Zápis z 157. zasedání rady města Zápis z 157. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 29.05.2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Č.j.: SEK/18/1516/VD Tisk č. 1 Zveřejnění záměru pachtu parcel

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2016 konané dne 3. února 2016

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2016 konané dne 3. února 2016 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 2/2016 konané dne 3. února 2016 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, p. Lenc, Mgr. Kořanová, p. Wiesner, Ing. Hrodek Za MěÚ: Ing. Petr Svoboda Omluven: Ing.

Více

Zápis z 116. zasedání rady města

Zápis z 116. zasedání rady města Zápis z 116. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 30.05.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Odbor sociálních věcí - sociálně právní ochrana dětí

Více

Usnesení z 149. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne

Usnesení z 149. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne Město Mariánské Lázně Městský úřad Mariánské Lázně Ruská 155 353 30 Mariánské Lázně tel.: +420354922111 fax: +420354623186 e-mail: muml@marianskelazne.cz Usnesení z 149. zasedání rady města v Mariánských

Více

U S N E S E N Í. 09. schůze Rady města Stříbra konané v termínu dne 09.03.2015 od 14:00 hodin. Rada města Stříbra:

U S N E S E N Í. 09. schůze Rady města Stříbra konané v termínu dne 09.03.2015 od 14:00 hodin. Rada města Stříbra: U S N E S E N Í 09. schůze Rady města Stříbra konané v termínu dne 09.03.2015 od 14:00 hodin Rada města Stříbra: I. BERE NA VĚDOMÍ: 01. Žádost p. Xxxx o pronájem nebytových prostor v Nádražní ul. č. p.

Více

Usnesení 98. schůze Rady města Šternberka ze dne

Usnesení 98. schůze Rady města Šternberka ze dne Usnesení 98. schůze Rady města Šternberka ze dne 25.08.2014 Číslo: 2800 Zodpovídá: OdPVV Termín: program schůze dne 25.08.2014 Číslo: 2801 Zodpovídá: FO Termín: 11.09.2014 zápis z jednání finančního výboru

Více

Zápis z 131. zasedání rady města

Zápis z 131. zasedání rady města Zápis z 131. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 17.10.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti - kabel

Více

Zápis z 118. zasedání rady města

Zápis z 118. zasedání rady města Zápis z 118. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 13.06.2017 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Rozpočtové opatření - Projekt Rekonstrukce školních

Více

Zápis z 160. zasedání rady města

Zápis z 160. zasedání rady města Zápis z 160. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 03.07.2018 od 07.30 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Tisk č. 1 Změna počtu a umístění kontejnerů na sběr textilu a

Více

USNESENÍ 80. schůze Rady města Bílovce, konané dne

USNESENÍ 80. schůze Rady města Bílovce, konané dne USNESENÍ 80. schůze Rady města Bílovce, konané dne 9.1.2017 Rada města po projednání RM/80/1562 program jednání 80. schůze Rady města Bílovec, konané dne 9.1.2017 RM/80/1563 plnění ukládacích usnesení

Více

U S N E S E N Í. 3. Návrh smlouvy o přezkoumání hospodaření Města Kojetína za rok 2015 (tisk R/138)

U S N E S E N Í. 3. Návrh smlouvy o přezkoumání hospodaření Města Kojetína za rok 2015 (tisk R/138) U S N E S E N Í z 13. schůze Rady města Kojetína, konané dne 13. května 2015, v 13:00 hodin, v zasedací místnosti Městského úřadu Kojetín, Masarykovo náměstí 20, Kojetín 2. Přerušení provozu MŠ Kojetín

Více

USNESENÍ 38. schůze Rady města Bílovce, konané dne

USNESENÍ 38. schůze Rady města Bílovce, konané dne USNESENÍ 38. schůze Rady města Bílovce, konané dne 09. 11. 2015 Rada města po projednání RM/38/758 program jednání 38. schůze Rady města Bílovec, konané dne 09. 11. 2015 RM/38/759 plnění ukládacích usnesení

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014

USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 USNESENÍ ze schůze RM č. 29/2014 konané dne 19. listopadu 2014 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/29/2014 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

V Ý P I S U S N E S E N Í. ze 73. schůze Rady města Slavičína konané dne

V Ý P I S U S N E S E N Í. ze 73. schůze Rady města Slavičína konané dne V Ý P I S U S N E S E N Í ze 73. schůze Rady města Slavičína konané dne 4.6.2013 Usnesení č. 73/1321/13 Smlouva o vykonání přezkoumání hospodaření města Slavičín za r. 2013 uzavření smlouvy mezi městem

Více

Zápis z 27. zasedání rady města

Zápis z 27. zasedání rady města Zápis z 27. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 11. 06. 2019 od 08.15 hod. do 9.37 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 6 radních, omluven Ing. Kalina, pozdní

Více

Usnesení z 116. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne

Usnesení z 116. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne Město Mariánské Lázně Městský úřad Mariánské Lázně Ruská 155 353 30 Mariánské Lázně tel.: +420354922111 fax: +420354623186 e-mail: muml@marianskelazne.cz Usnesení z 116. zasedání rady města v Mariánských

Více

USNESENÍ z 15. schůze Rady města (RM) dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice

USNESENÍ z 15. schůze Rady města (RM) dne od 15:30 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice USNESENÍ z 15. schůze Rady města (RM) dne 05.09.2018 od 15:30 hodin v zasedací místnosti MěÚ Lovosice Přítomni: Ing. Milan Dian, Ph.D., Vladimír Šuma, František Sedláček, Vladimír Hieke, Mgr. Libuše Tomanová,

Více

Usnesení Rady města Česká Třebová z jednání konaného dne 10. července 2017

Usnesení Rady města Česká Třebová z jednání konaného dne 10. července 2017 č. 697 Rada města souhlasí s předáním a použitím kartografických dat lesního hospodářského plánu města zpracovateli lesního hospodářského plánu pro Lesy ČR s.p., dle žádosti ze dne 15.06.2017. č. 698 Rada

Více

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 rady města konané

Město Králíky Zápis z jednání č. 34 rady města konané Město Králíky Zápis z jednání č. 34 rady města konané 04.09.2013 Přítomni členové rady města: Za městský úřad: Jana Ponocná, Antonín Vyšohlíd, Ing. Ladislav Tóth, Mgr. Vlastimil Kubíček, Mgr. Jan Mlynář

Více

302/15 doporučuje zastupitelstvu města schválit Zprávu o činnosti p.o. Mateřská škola Budišov nad Budišovkou školní rok 2014/2015

302/15 doporučuje zastupitelstvu města schválit Zprávu o činnosti p.o. Mateřská škola Budišov nad Budišovkou školní rok 2014/2015 Usnesení z 22 schůze Rady města Budišova nad Budišovkou konané dne 7.prosince 2015 Přítomno : 4 členové rady města Omluveno : Ing. Patrik Schramm Neomluveno : 0 Další přítomní : Ing. H. Dlouhá,MěÚ, Mgr.

Více

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 20. listopadu /2017/RM

USNESENÍ. ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 20. listopadu /2017/RM USNESENÍ ze schůze Rady města Ledeč nad Sázavou konané dne 20. listopadu 2017 26/2017/RM I. RM schvaluje 26.2017/46RM-b) Rada města Ledeč nad Sázavou bere na vědomí informaci o kontrole plnění usnesení

Více

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 23/2018 konané dne 24. října 2018

Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 23/2018 konané dne 24. října 2018 Zápis z jednání Rady města Neratovice č. 23/2018 konané dne 24. října 2018 Přítomni: Mgr. Mrzílková, Bc. Rajchertová, p. Wiesner, Mgr. Kořanová, Ing. Dominik, p. Lenc, Ing. Hrodek Omluveni: Pozdní příchod:

Více

Zápis z 164. zasedání rady města

Zápis z 164. zasedání rady města Zápis z 164. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 28. 08. 2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Nabytí a likvidace nepatrného majetku Tisk č. 1 1. Rada města

Více

USNESENÍ ze schůze RM č. 24/2013 konané dne 6. listopadu 2013

USNESENÍ ze schůze RM č. 24/2013 konané dne 6. listopadu 2013 USNESENÍ ze schůze RM č. 24/2013 konané dne 6. listopadu 2013 1. Technický bod (schválení zapisovatelky a ověřovatelů, schválení programu jednání) 01/24/2013 Rada města Tišnova schvaluje za ověřovatele

Více

Zápis z 19. zasedání rady města

Zápis z 19. zasedání rady města Zápis z 19. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 16. 04. 2019 od 08.15 hod do 10.15 hod. Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 7 radních Program 19. RM Tisk č. 1 Usnesení:

Více

Zápis z 4. zasedání rady města

Zápis z 4. zasedání rady města Zápis z 4. zasedání rady města Datum konání: Místo konání: 11. 12. 2018 od 08.15 hod Malá zasedací místnost městského úřadu Mariánské Lázně Přítomno: 7 radních Program 4. RM Tisk č. 1 Usnesení č. RM/666/18:

Více

USNESENÍ. ze 7. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období , které

USNESENÍ. ze 7. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období , které USNESENÍ ze 7. zasedání Rady města Němčice nad Hanou, ve volebním období 2014-2018, které se uskutečnilo v pondělí 23.2.2015 v 18:00 hodin v kanceláři starostky města Němčice nad Hanou 1. Zahájení, schválení

Více

Usnesení z 138. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne

Usnesení z 138. zasedání rady města v Mariánských Lázních ze dne Město Mariánské Lázně Městský úřad Mariánské Lázně Ruská 155 353 30 Mariánské Lázně tel.: +420354922111 fax: +420354623186 e-mail: muml@marianskelazne.cz Usnesení z 138. zasedání rady města v Mariánských

Více

U S N E S E N Í. 3. Uložení odvodu z fondu investic Základní školy náměstí Míru 83 (tisk R/170)

U S N E S E N Í. 3. Uložení odvodu z fondu investic Základní školy náměstí Míru 83 (tisk R/170) U S N E S E N Í ze 17. schůze Rady města Kojetína, konané dne 14. července 2015, v 13:00 hodin, v sále Vzdělávacího a informačního centra Kojetín, Masarykovo náměstí 8, Kojetín 2. Souhlas s přijetím účelového

Více

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ. Rada města 30. jednání datum konání: 03.11.2014

PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ. Rada města 30. jednání datum konání: 03.11.2014 PŘEHLED PŘIJATÝCH USNESENÍ 30. jednání datum konání: 03.11.2014 Přehled přijatých usnesení ze dne: 03.11.2014 Číslo usnesení Název Předkladatel 0524/RM30/2014 Rozpočtová opatření č. 101-110 Ing. Jiří Pavlíček

Více

1. Majetkové záležitosti

1. Majetkové záležitosti - Upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, v platném znění Přítomni: Z á p i s z 38. jednání Rady

Více