Intenzivní červené. DM5 Zářivé purpurové červené odstíny Dlouhotrvající barevný výsledek.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Intenzivní červené. DM5 Zářivé purpurové červené odstíny Dlouhotrvající barevný výsledek."

Transkript

1 Intenzivní červené NOVÁ CARMILANE Intenzivní, zářivé karmínové odstíny Nejvyšší odolnost vůči vymývání, jaká kdy byla dosažena. Barevné pigmenty jsou uzamčeny hluboko v jádru vlasového vlákna. DM5 Zářivé purpurové červené odstíny Dlouhotrvající barevný výsledek. RUBILANE Zářivé červeno-měděné odstíny Dlouhotrvající barevný výsledek. Intenzivní červené odstíny s dlouhotrvajícím barevným efektem. Vlasy jsou na dotek luxusně jemné a neodolatelně lesklé. Bez amoniaku - bez nežádoucí vůně - optimální respekt vlasové pokožky. Krytí až do 100% bílých vlasů. (viz. důležité rozdíly oproti klasickým červeným odstínům z řady INOA) DŮLEŽITÉ Odstíny INOA Carmilane, Rubilane a DM5 se používají samostatně. Nemíchejte je se žádnými jinými odstíny. KRYTÍ BÍLÝCH VLASŮ Odstíny INOA Carmilane, Rubilane a DM5 kryjí do 100% bílých vlasů bez nutnosti míchání se základním odstínem. V tomto případě bude výsledek intenzivnější.

2 KROK 1: PŘÍPRAVA K aplikaci INOA Carmilane smíchejte 2 části v poměru 60g tuby INOA + 60g Riche oxidantu INOA Míchejte pomocí míchátka, dokud směs nezíská hladkou a homogenní konzistenci. Používejte vhodné jednorázové rukavice. Používejte výhradně s doporučenými INOA Riche oxidanty 20 Vol. (6%) nebo 30 Vol. (9%). Nepoužívejte s oxidantem silnějším než 30 Vol. (9%). Nepoužívejte kovové pomůcky (sponky, hřeben,...). KROK 2: APLIKACE Začněte aplikací u kořínků, v případě potřeby aplikujte ihned do délek a konců (viz tabulka níže). Začněte s aplikací v zadní části hlavy. Dbejte na preciznost aplikace, aby byl každý vlas pečlivě nabarven. Intenzivní červené odstíny INOA jsou vhodné pro celkové barvení, melírování i pro různé techniky balayage. 35 min V případě nutnosti aplikujte do délek a do konců (dle tabulky níže). POZNÁMKA: Při aplikaci do délek a konců NEPŘIDÁVEJTE DO SMĚSI VODU! V případě potřeby si připravte novou směs, abyste zajistili rovnoměrný barevný výsledek po celé délce vlasů. TIP: Díky silné intenzitě barevných pigmentů obsažených v INOA Carmilane mohou na vlasové pokožce zůstat barevné stopy. DOBA PŮSOBENÍ: 35 minut (od skončení aplikace u kořínků). KROK 3: emulgace Po skončení doby působení začněte jemně emulgovat barvu. Po několika minutách emulgace přidejte vodu, emulgujte a pak důkladně oplachujte do okamžiku, kdy je odtékající voda čistá. Po důkladném opláchnutí umyjte vlasy 2x speciálním šamponem INOA Post. PRAVIDLA BARVENÍ DÉLEK A KONCŮ NEVYMYTÝ NEBO JEMNĚ VYMYTÝ ODSTÍN STŘEDNĚ VYMYTÝ ODSTÍN první APLIKACE Směs aplikujte okamžitě do délek a do konců. DRUHÁ APLIKACE Pečlivě emulgujte po skončení doby působení. Aplikujte do délek a do konců 10 minut před uplynutím doby působení. TIP: Na oživení odstínu v délkach a koncích můžete použít INOA Riche Oxidant 10 Vol (3%). DŮLEŽITÉ: BARVY NA VLASY MOHOU ZPŮSOBIT ALERGICKOU REAKCI. POSTUPUJTE PODLE NÁVODU NA POU- ŽITÍ. TEST CITLIVOSTI MUSÍ BÝT PROVEDEN 48 HODIN PŘED KAŽDÝM POUŽITÍM PRODUKTU.

3 ZÁKLADNÍ ZLATÉ ODSTÍNY Ideální řešení pro krytí bílých vlasů a současně výsledný teplý efekt bez snížení intenzity odlesku. 5 NOVÝCH ODSTÍNŮ od září ZÁKLADNÍ hnědá světlá zlatá 6.3 ZÁKLADNÍ blond tmavá zlatá 7.3 ZÁKLADNÍ blond zlatá 8.3 ZÁKLADNÍ blond světlá zlatá RODINA ZÁKLADNÍCH ODSTÍNŮ 9.3 ZÁKLADNÍ blond velmi světlá zlatá 2014 Pro studené odlesky, použijte ZÁKLADNÍ ODSTÍNY Příklad: ½ 7 (ZÁKLAD) + ½ 7.23 Pro teplé odlesky, použijte nové ZÁKLADNÍ ZLATÉ ODSTÍNY Příklad: ½ 7.3 (ZÁKLADNÍ ZLATÁ) + ½ FUNDAMENTAL základní 7.0 FUNDAMENTAL základní hluboká 7.3 FUNDAMENTAL základní zlatá NOVÝ Pro ještě hlubší krytí bílých vlasů, použijte ZÁKLADNÍ HLUBOKÉ ODSTÍNY: 1. Samotné Příklad: 7.0 (z á k l a d n í h l u b o k ý o d s t í n) 2. nebo ve směsi, přednostně se studeným odleskem Příklad: ½ 7.0 (z á k l a d n í h l u b o k ý o d s t í n) + ½ 7.23 PRAVIDLA PRO KRYTÍ BÍLÝCH VLASŮ S INOA: Do 70% Aplikujte vybraný odstín s 10, 20 nebo 30 vol. vyvíječem* *Poměr míchání 1:1, 60g barvy + 60g oxydant riche. +70% Smíchejte 1/2 tuby vybraného odstínu a 1/2 tuby základního odstínu ve stejné výšce tónu, základní odstín zvolte podle tabulky níže, barvu smíchejte pouze s 20 vol. oxydant riche. Barvící směs Inoa vždy aplikujte pouze štětcem. Pro přesné, vyvážené barevné výsledky aplikujte barvu precizně. ZÁKLADNÍ ZÁKLADNÍ ZLATÉ (.3) ZÁKLADNÍ HLUBOKÉ (.0) VÝSLEDEK Ideální pro studené Zaručuje odlesky důkladné krytí Ideální pro teplé odlesky (přesný a jasný výsledek) Zaručuje důkladné, hluboké krytí Ideální pro pevné vlasy STUDENÉ ODLESKY (1, 2,..., 7, 8) TEPLÉ ODLESKY (..., 3, 4, 5, 6...) DOBA PŮSOBENÍ: 35 minut OD APLIKACE BARVY U KOŘÍNKŮ U klientek, které preferují výraznější krytí, můžete aplikovat pravidla vysvětlená výše už od 50 % bílých vlasů.

4 Profesionální fixace pro váš dokonalý účes Nejjemnější profesionální difuze Poskytuje optimální komfort a okamžitou fixaci Vhodný pro různé druhy kreativních stylingů Vytváří přirozený účes bez strnulosti Ultra-suchý efekt Nezanechává částečky ve vlasech Dodává dokonalý finální lesk Infinium Soft 500 ml Fixační sprej s normální fixací Infinium Strong 500 ml, 300 ml Fixační sprej se silnou fixací Infinium Extra Strong 500 ml, 300 ml Fixační sprej s extra silnou fixací

5 PIXIE STYL Nová generace krátkých střihů punkový sexy účes. DEPOLISH Destrukčni krémová pasta pro tvarování účesu a matný efekt. AIR FIX Extra silný fixační sprej. Ochrana proti krepatění. Vlasy umyjte, vysušte ručníkem a poté vyfoukejte pomocí kulatého středního kartáče, tak abyste docílili požadovaného tvaru. Po vyfoukání vyžehlete vlasy pomocí žehličky pro vytvoření střapatého rozcuchaného efektu v punkovém stylu. PIXIE Krátký střih a styling se vší ženskostí. Na závěrečný styling použijte 2 produkty. Prvním z nich je Depolish, krémová pasta pro docílení rozcuchanáho efektu, dodání textury a fixaci tohoto sexy punkového účesu. VOLUME LIFT Ultra-lehká pěna pro jedinečný objem od kořínků. PIXIE POMMADE Krémový vosk pro krátké dámské pixie střihy. Na úplný závěr aplikujte druhý produkt: fixační sprej Airfix, který dodá účesu dlouhodobou fixaci a zvýrazní texturu účesu. Na umyté a ručníkem prosušené vlasy aplikujte ke kořínkům ultra lehkou pěnu Volume Lift. Pročešte délky pomocí hřebenu. Vlasy vyfoukejte pomocí kartáče do tvaru účesu. Ofinu tvarujte do směru požadovaného tvaru finálniho výsledku. Pomocí prstů vymodelujte účes do přirozeného tvaru. Na závěr aplikujte konečky prstů Pixie Pommade, která dodá texturu účesu a zafixuje a zvýrazní jednotlivé prameny. TWIGGY PIXIE Glamour styling krátkých vlasů. FULL VOLUME Pěna pro objem, která fixuje a chrání vlasy před účinky tepla. LISS CONTROL Gelový krém pro uhlazení vlasů. Vlasy vysušte ručníkem a aplikujte pěnu Full Volume, která dodá fixaci, objem a chrání vlasy před účinky tepla. Použijte ji pouze v zadní partii účesu, kde chcete docílit objemu. Aplikujte pomocí hřebenu. Na patku použijte Liss Control pro disciplínu a uhlazení v této části. Pečlivě propracujte celý vlas až do délky. Tímto vlasy zdisciplinujete, uhladíte a jemně fixujete. Vlasy si přesušte pouze pomocí prstů. Jakmile jsou z 80% vysušené, pročešte je do požadovaného tvaru. Za použití kulatého kartáče, účes vyfoukejte do tvaru požadovaného účesu. Patku začněte uhlazovaním už od kořínků a jemně nadzvedněte konečky. Na zafixování tvaru účesu, na závěr foukejte vlasy studeným vzduchem. Pro finální úpravu aplikujte znovu Liss Control, rozetřete si malé množství v dlaních a propracujte do celého účesu. Nadefinujte tvar a dodejte pohyb do vlasů pomocí prstů.

6 KARLIE BOB Ukažte dvě tváře něžné rebelky. CONSTRUCTOR Termoaktivní sprej pro dodání textury a fixace účesu. DEVIATION PASTE Tvarující pasta se zmatňujícím efektem. Na ručníkem vysušené vlasy aplikujte Constructor, který fixuje, dodává texturu, objem a chrání vlasy před teplem. Poté vlasy vyfoukejte dohladka pomocí velkého kartáče. S hřebenem definujte pěšinku a patku. Na konečky ještě znovu aplikujte Constructor. Vlasy pomocí žehličky natočte do požadovaného tvaru: jeden vlas natočte doprava a druhý doleva. Získáte větší objem, nepravidelnost a vzdušnost. Prsty tvarujte účes s Deviation paste. Dodejte texturu účesu patku dohladka, ale konečky mírně rozcuchejte. DIANA BOB Čas na svěží, prostříhaný bob, lehký jako peříčko! SCRUFF ME Gellé pro rozcuchaný efekt pro aplikaci do vlhkých vlasů. DEPOLISH Destrukčni krémová pasta pro tvarování účesu a matný efekt. Na umyté a ručníkem vysušené vlasy aplikujte gel Scruff me. Při aplikaci mačkejte délky a konce, vlasy se přirozeně zvlní čím dodáte lehkost a objem. Účes pak bude působit velice svěžím dojmem. Nejdříve vlasy celkově prosušte pomocí prstů, abyste dodali účesu objem. Poté formujte účes, do požadovaného tvaru a na stranu, kterou chcete. Foukejte pomocí kartáče od zadních partií k předním. Foukejte směrem od hlavy a lehce přes konce. Zlehka tvarujte konce pomocí žehličky, po velkých pramenech. Vlasy vkládejte mezi pláty, vytáčejte směrem ven pro docílení rozcuchaného looku. Přirozenou fixaci a podtrhnutí rozcuchaného looku zajistí krémová pasta Depolish. Aplikujte pomocí konečků prstů. Vyvarujte se aplikaci ke kořínkům, abyste neporušili objem, který jste si vytvořili. ROZCUCHANÝ MUŽNÝ STYL Odhalte zvířecí instinkt díky stylingu. VOLUME LIFT Ultra jemná pěna pro jedinečný objem od kořínků. DEPOLISH Destrukčni krémová pasta pro tvarování účesu a matný efekt. Na umyté a ručníkem vysušené vlasy aplikujte pěnu Volume Lift. Vzhledem ke krátkým vlasům lze aplikovat Volume Lift ke kořínkům i do délek, které pročešte pomocí hřebene pro rovnoměrné rozprostření. Vlasy vysušte fénem pomocí kulatého nebo plochého kartáče. Při foukání pročesávejte vlasy pomocí prstů pro dosažení nedbalého looku. Foukejte vlasy směrem dozadu. Tímto zvednete přední část účesu. Formujte účes pomocí konečků prstů pro nedbalý efekt. Je důlěžité ještě za tepla tvarovat vlasy směrem dozadu. Poté aplikujte malé množství pasty Depolish do dlaní a lehce zahřejte. Tvarujte účes pomocí dlaní a prstů. Aplikujte Depolish spíše do délek a konců, neporušíte tím objem, který jste vytvořili. S Depolish dodáte texturu účesu a zafixujete nedbalý efekt.

7 VLNITÝ BOB Přirozenost bez přetvářky. FULL VOLUME Pěna pro objem, která fixuje a chrání vlasy před účinky tepla. FIX MOVE Lehký fixační gel, který modeluje a fixuje účes. Vlasy umyjte a prosušte ručníkem. Aplikujte pěnu Full Volume na okraj kartáče a poté opatrně vlasy rozčesávejte pomoci kartáče s pěnou. Full Volume dodá fixaci, objem a chrání vlasy před účinky tepla. Vlasy vysušte fénem za pomoci středního kartáče. Foukejte vlasy do všech směrů, abyste vlasy nadzvedli a dodali jim lehkost. Zvedněte vlasy od pokožky hlavy. Postupujte zezadu do vrchní části k patce. RETRO CHIC ODVÁŽNÉ VLNY Glamour Hollywood look. Všechny vlasy postupně zespoda nakulmujte, ještě více podpoříte objem. Postupujte od zadní části. Oddělujte si cm po cm. Díky Full Volume se tvarují pevné vlny, které drží. VOLUME LIFT Ultra lehká pěna pro jedinečný objem od kořínků. FIX ANTI-FRIZZ Silně fixační sprej proti krepatění. Dlouhotrvající fixace. Do nakulmovaných vlasů aplikujte Fix Move gel ve velikosti lentilky. Rozetřete do dlaní a mezi prsty. Nedjříve aplikujte do zadních paritií a poté aplikujte od vrchní partie až do konců. Jednu postranní část uhlaďte gelem Fix Move. Zvedněte zároveň přední část pro maximální objem. Na umyté a ručníkem vysušené vlasy aplikujte produkt Volume Lift, který dodá objem od kořínků. Poté vlasy vyfoukejte. Při foukání nadlehčujte vlasy prsty a foukejte do sucha. Patku foukejte do opačného směru, než finálně chcete mít pro zdůraznění objemu. Prameny vlasů nakulmujte a poté zafixujte pomocí pinetek ještě v teplém stavu. Tímto zůstane vlna pevná. PLÁŽOVÉ VLNY Letní rozevlátý styl podle Gisele Bündchen. Uvolněte vlny a poté pročešte vlasy až do konečků a směrujte je na jednu stranu. Pročešte vlasy všemi směry pro uvolnění napětí po kulmování. Vlasy získávají objem. PLI Termo-fixační sprej pro objem a tvarování vln. DEVIATION PASTE Tvarující pasta se zmatňujícím efektem. Zafixujte účes pomocí fixačního spreje Fix Anti- Frizz, který zároveň chrání proti krepatění. Na umyté, ručníkem prosušené vlasy aplikujte PLI na celé délky vlasů. PLI dodává vlasu tvar dlouhodobě a zvedá vlasy od kořínků. Vlasy poté rozčešte. Dále vyfoukejte vlasy pomocí fénu. Využijte velký kartáč pro vytvoření objemu. Menší velikost kartáče použijte pro menší vlny, které vytvářejte postupně po jednotlivých pramenech. Vždy je pak upevněte pomocí pinetek k hlavě. Po vysušení vlny uvolněte a aplikujte pastu Deviation paste. Nejdříve si zahřejte malé množství v dlaních a poté aplikujte na jednotlivé prameny. Díky pastě dotvarujete účes a lehce zmatníte jednotlivé pramenty.

8 PŮVABNÁ ROCKERKA Dlouhé a divoké lokny ve stylu Beyoncé. SCRUFF ME Gellé pro rozcuchaný efekt pro aplikaci do vlhkých vlasů. CRÊPAGE DE CHIGNON Minerální pudrový sprej dodávající fixaci, objem a divoký efekt do vlasů. Na umyté a ručníkem vysušené vlasy aplikujte gel Scruff me. Do dlaní aplikujte malé množství stylingového produktu, rozetřete v dlaních a aplikujte od kořínků vlasů. Při aplikaci mačkejte délky a konce, vlasy se přirozeně zvlní a dodáte lehkost a objem. Účes pak bude velmi svěží. Dále aplikujte po celé délce fixační pudrový sprej Crêpage de Chignon. Dodává texturu účesu a objem s matným efektem bez zacuchání vlasů. Vyfoukejte buď pomocí prstů nebo difuzéru. Pro větší objem, nejdříve foukejte spodní část vlasů a poté vrchní část. Již nepročesávejte vlasy hřebenem, abyste si neporušili vytvořené vlny. RYBÍ COP Mořská víla moderní a romantická. VOLUME LIFT Ultra-lehká pěna pro objem od kořínků. CRÊPAGE DE CHIGNON Minerální pudrový sprej dodávající fixaci, objem a divoký efekt do vlasů. Na umyté a ručníkem vysušené vlasy aplikujte Volume Lift, který dodá objem od kořínků. Vlasy poté pročešte pomocí hřebene a uhlaďte je. Poté vyfoukejte pomocí kulatého kartáče do lehkých vln a pročešte. Poté dolní části vlasů natočte pomocí žehličky. Pro ulehčení si vlasy rozdělte do sekcí. Po vytvoření každé vlny, ji zafixujte pinetkou k hlavě. Aplikujte Crêpage de Chignon pro dodání textury, objemu a matného vzhledu. Díky tomuto stylingovému produktu vám nebudou vyklouzávat prameny při splétání rybího copu. Dodá divoký efekt do vlasů. Vlasy začněte splétat. Nejdříve si vlasy rozdělte na dvě části. Vlasy nechte volnější pro nedbalý divoký efekt. Z každé části berte poté jeden vnější úzký pramínek a přidávejte na druhou stranu. Pokračujte tímto způsobem až do konce. Elastickou gumičku použijte pro zafixování copu. Lehce ještě povytahujte jednotlivé pramínky z copu. CONSTRUCTOR PLI VOLUME LIFT FULL VOLUME FULL LISS VOLUME EXTRA CONTROL PIXIE POMMADE FIX MOVE FIX DESIGN FIX MAX DEVIATION AIR FIX FIX ANTI- CRÊPAGE SCRUFF ME DEPOLISH PASTE FRIZZ DE CHIGNON

9 Vytvořte neodolatelný účes díky profesionálnímu stylingu fix fix anti-frizz Fixační sprej proti krepatění ve vlhkém prostředí 400 ml 4 air fix Sprej pro okamžitou fixaci účesu 400 ml 5 fix design Sprej pro lokální fixaci 200 ml 750 ml (náplň) 5 natural finish Sprej pro silnou fixaci bez zatížení, dlouhodobý flexibilní styling a finální úpravu vlasů 150 ml 5 fix max Gel pro strukturu a silnou fixaci fix move Pružný fixační gel deviation paste Tvarující a zmatňující gel pro modelaci účesu stiff paste Pevná pasta pro maximální fixaci bez lepivého pocitu a bez zbytků ve vlasech 200 ml ml ml 4 75 ml 7 objem volume full volume Pěna pro extra objem full volume extra Silně fixační pěna pro objem bez zatížení vlasů volume riche Vyživující pěna pro jemnost, objem a lesk vlasů volume lift Výjimečná pěna pro maximální objem od kořínků 250 ml, 400 ml ml ml ml 3 super dust Tvarující pudr pro objem constructor Všestranný termo-aktivní sprej volume architect Tvarující sprej -lotion pro plný a nadýchaný objem pli Termofixační sprej pro okouzlující objem nebo vlny bez slepení vlasů 7 g ml ml ml Fixační schopnosti každého přípravku se měrí na stupnici od 1 do 7. 1 je nejnižší stupen fixace, 7 nejvyšší stupeň.

10 Vytvořte neodolatelný účes díky profesionálnímu stylingu TEXTURA TEXTURE KUDRNY curl fresh dust Suchý šampon ve spreji pro objem vlasů soft curls Pena na bázi vody pro objem jemných vlasů a tvarování vzdušných vln 150 ml ml 3 PIXIE PIXIE lesk gloss pixie pommade Krémový vosk vhodný pro všechny varianty dámských krátkých pixie střihů. Dodává účesu texturu, zvýrazňuje prameny. crystal gloss Závoj lesku ve spreji s jemnou fixací 50 ml ml 1 UHLAZENÍ liss liss control Intenzivní sérum pro uhlazení a kontrolu velmi vlnitých vlasů 150 ml Fixační schopnosti každého přípravku se měrí na stupnici od 1 do 7. 1 je nejnižší stupen fixace, 7 nejvyšší stupeň.

11 Beach Waves Tvarující slaný sprej 150 ml Tvarující slaný sprej dodávající efekt matných plážových vln. PRO TIP: Po u šamponem, vyfoukejte vlasy v předklonu na 90% a poté použijte slaný sprej Beach Waves pro dodání textury a vytvoření vln. Tvarujte sekce vlasů konečky prstů pro dodání objemu. SCRUFF ME Gellé pro rozcuchaný efekt 150 ml Přirozený dotyk vlasů. Fixace až po 24 hodin. PRO TIP: Aplikujte malé množství do ručníkem vysušených vlasů, do délek a konců. Pomačkejte délky, rozcuchejte konce a nechte vlasy uschnout přirozeně nebo vyfoukejte pomocí difuzéru. Vhodné pro dlouhé i polodlouhé vlasy, kterým dodáte rozcuchaný efekt. DEPOLISH Destrukční krémová pasta pro tvarování účesu a matný efekt 100 ml Modelujte svůj účes bez omezení! Přirozený dotyk vlasů. PRO TIP: Aplikujte do suchých vlasů. Pro více texturovaný účes, aplikujte větší množství a tvarujte sekci po sekci. Vhodné pro dámské i pánské střihy. CRÊPAGE DE CHIGNON Minerální pudrový sprej dodávající fixaci 200 ml Divoce svůdný efekt. Dodává texturu účesu a objem s matným efektem bez zacuchání vlasů. Před zaplétáním rybího copu dodá pudr účesu texturu, vlasy získají objem a zaplétání nebude klouzat. PRO TIP: Důkladně protřepejte před použitím a mezi aplikacemi. Pro zdůraznění objemu, aplikujte ke kořínkům a poté vyfoukejte. Pro více rozměrné nebo široké účesy, mačkejte délky vlasů pomocí prstů během foukání.

12 Perfektní styling & perfektní kvalita vlasů Síla krému a gelu v jednom produktu VYTVOŘÍ SAMETOVĚ UHLAZENÉ VLASY PLNÉ OBJEMU LISS & PUMP UP 150 ml Krém + gel s Intra-Cylanem pro dramatický objem se sametově hladkými vlasy. Dodává vlasům hustotu a objem Vytváří uhlazený vzhled Chrání proti vlhkosti Aplikace Zmáčkněte tubu uprostřed na kruhovém označení PRESS HERE, abyste získali rovnovážný poměr krému a gelu. Obě textury promíchejte na ruce a aplikujte 1 nebo 2 dávky o velikosti lískového oříšku na vlhké vlasy. Následně vyfoukejte pomocí kartáče, abyste zvětšili objem od kořínků. VYTVOŘÍ PRUŽNÉ VLNY, SMYSLNÉ NA DOTEK BOUNCY & TENDER 150 ml Krém + gel s Intra-Cylanem pro definované jemné kadeře. Vytváří pružné vlny bez ztráty lehkosti Hydratuje vlasy Tvaruje vlny Dodává vlasům lesk a jemnost Chrání proti vlhkosti a krepatění Aplikace Zmáčkněte tubu uprostřed na kruhovém označení PRESS HERE, abyste získali rovnovážný poměr krému a gelu. Obě textury promíchejte na ruce a aplikujte 1 nebo 2 dávky o velikosti lískového oříšku na vlhké vlasy. Vytvarujte kadeře prsty, vysušte difuzérem nebo nechte přirozeně uschnout. EXTRÉMNĚ UPRAVÍ, ALE ZACHOVÁ POHYB VE VLASECH SLEEK & SWING 150 ml Krém + gel s Intra-Cylanem pro 72-hodinové uhlazení objemu s přirozeným pohybem ve vlasech. Uhlazuje vlasy Kontroluje objem Dodává vlasům přirozený pohyb a volnost Chrání proti krepatění Aplikace Zmáčkněte tubu uprostřed na kruhovém označení PRESS HERE, abyste získali rovnovážný poměr krému a gelu. Obě textury promíchejte na ruce a aplikujte 1 nebo 2 dávky o velikosti lískového oříšku na vlhké vlasy. Vysušte a pokračujte stylingem se žehličkou pokud je to potřeba.

13 KOMPLETNÍ PORTFOLIO OLEJÍČKŮ MYTHIC OIL Mythic Oil MLÉKO Ideální pro jemné až normální vlasy MATEŘÍ KAŠIČKA OLEJ Z MUČENKY Mléko ve spreji pro jemné až normální vlasy. Posiluje, obnovuje a zpevňuje vlasy bez zatížení. Vzácené složení směsi z máteří kašičky pro posílení vlasů a oleje z mučenky pro jejich mimořádné vyživení. Mythic Oil mléko vlasy posiluje, obnovuje a zpevňuje bez zatížení. 125 ml Mythic Oil OLEJ AVOKÁDOVÝ OLEJ OLEJ Z JADÉREK HROZNŮ Ideální pro všechny typy vlasů Vyživující olej pro všechny typy vlasů. Olej využívá blahodárných účinků avokádového oleje a oleje z jadérek hroznů, který je díky vysokým koncentracím mastných a liniových kyselin jedním z nejúčinnějších antioxidantů na světě. Mythic Oil olej zabezpečuje dlouhodobou ochranu proti vlhkosti, hloubkově vyživuje a usměrňuje vlasy, dodává lesk. 125 ml

14 Mythic Oil RICH OIL Ideální pro suché a nepoddajné vlasy novinka olej z rýžových otrub arganový olej Mythic Oil Rich Oil je nejvýživnější olejíček z řady Mythic Oil. Působí také proti krepatění. Obsahuje vzácné složení oleje z rýžových otrub a arganového oleje. Právě olej z rýžových otrub hydratuje a krotí nepoddajné vlasy. Arganový olej dodává lesk, hebkost a vyživení. Je vhodný před foukáním pro jemnost a získání kontroly nad vlasy, ale také pro finální úpravy pro dlouhotrvající účinek proti krepatění. 125 ml novinka Mythic Oil COLOUR GLOW OIL lněný OLEJ brusinkový olej Ideální pro barvené vlasy Mythic Oil Colour Glow Oil je určen pro barvené vlasy pro dodání lesku a ochrany barvy. Lněný olej je bohatý na vitamin F, betakaroten a omega 3 mastné kyseliny. Do hloubky vyživuje vlas a ochraňuje barvu. Brusinkový olej je silný antioxidant s vyživujícími schopnostmi pro lesklé vlasy. Používejte tento olejíček před foukáním pro dodání lesku a uhlazení vlasů, dále pro finální úpravu pro dokonalý lesk. Olej má navíc UV filtr pro ochranu před sluncem. 125 ml

15 Absolut Repair Lipidium PRVNÍ OKAMŽITĚ REKONSTRUUJÍCÍ ŘADA* PRO VELMI POŠKOZENÉ VLASY *Instrumentální test (šampon + oplachová péče + bezoplachová péče) TECHNOLOGICKÝ ZLOM inspirovaný péčí o pokožku Lipidium A B C LIPIDIUM COMPLEX Okamžitě vyplňuje všechny zóny vlasu Vytváří izolační bariéru a uzavírá nezbytné látky uvnitř vlasu Znovu obnovuje povrchovou vrstvu vlasu, která jej chrání před externími vlivy zóna C: lactacid acid REKONSTRUKCE KORTEXU zóna B: phyto-keratin + ceramidy STRUKTURA A SÍLA zóna A: lipidy OCHRANNÁ POVRCHOVÁ VRSTVa OKAMŽITĚ REKONSTRUUJÍCÍ ŠAMPON PRODUKT Okamžitě rekonstruující šampon pro velmi poškozené vlasy. Obsahuje technologickou inovaci: složení obohacené o Lipidium. APLIKACE Aplikujte rovnoměrně do vlhkých vlasů a napěňte. Důkladně poté opláchněte. VELIKOSTI 250 ml 500 ml 1500 ml VÝSLEDEK Vlas je okamžitě rekonstruován a je více odolný*, hebký a více lesklý. *instrumentální test (šampon+ oplachová péče + bezoplachová péče) OKAMŽITĚ REKONSTRUUJÍCÍ péče PRODUKT Okamžitě rekonstruující péče pro velmi poškozené vlasy. Obsahuje technologickou inovaci: složení obohacené o Lipidium. APLIKACE Aplikujte rovnoměrně do šamponem umytých a ručníkem vysušených vlasů. Důkladně opláchněte. VELIKOSTI 150 ml 750 ml VÝSLEDEK Vlas je okamžitě rekonstruován a je více odolný*, hebký a více lesklý. *instrumentální test (šampon+ oplachová péče + bezoplachová péče)

16 Absolut Repair Lipidium OKAMŽITĚ REKONSTRUUJÍCÍ MASKA PRODUKT Okamžitě rekonstruující maska pro velmi poškozené vlasy. Obsahuje technologickou inovaci: složení obohacené o Lipidium. APLIKACE Aplikujte na šamponem umyté a ručníkem vysušené vlasy. Nechte působit 3-5 minut. Důkladně opláchněte. VELIKOSTI 200 ml 500 ml VÝSLEDEK Vlas je okamžitě rekonstruován a je více odolný*, hebký a více lesklý. *instrumentální test (šampon+ oplachová péče + bezoplachová péče) ABSOLUTNÍ NOVINKA DVOJITÉ SÉRUM SEALING REPAIR LIPIDIUM PRO ROZTŘEPENÉ KONEČKY PRODUKT Okamžitě rekonstruující dvojité sérum pro roztřepené konečky. Obsahuje technologickou inovaci: Lipidium Complex. APLIKACE Aplikujte 1 až 2 pumpičky na vlhké nebo suché vlasy do středních délek a konců, neoplachujte. VELIKOST 2x15 ml VÝSLEDEK Složení z formule obohacené o Lipidium Complex obsahuje ceramidy obnovující povrch vlasu. OKAMŽITĚ REKONSTRUUJÍCÍ neoplachujíci péče PRODUKT Obsahuje intenzivně vyživující složku obohacenou o Lipidium. Vytváří ochrannou povrchovou vrstvu a uhlazuje vlas, ulehčuje foukání. APLIKACE Aplikujte na šamponem umyté a ručníkem vysušené vlasy. Neoplachujte. Vyfoukejte vlasy nebo je narovnejte pomocí žehličky jako obvykle. VELIKOST 125 ml VÝSLEDEK Vlas je okamžitě rekonstruován a je více odolný*, hebký a více lesklý. Je chráněn před teplem. *instrumentální test (šampon+ oplachová péče + bezoplachová péče) POWER REPAIR PRODUKT Okamžitá péče, která vlas uhlazuje a zjemňuje, hloubkově vyživuje, dodáva mu pružnost a lesk, zaručuje snadnejší úpravu vlasu. APLIKACE Aplikujte pomocí aplikátoru na šamponem umyté a ručníkem vysušené vlasy, sekci po sekci a pak důkladne vmasírujte. Nechte působit 5 min. Důkladně poté omyjte. VELIKOST Technické balení 30 x 10 ml VÝSLEDEK Vlas je okamžitě rekonstruován a je více odolný*, hebký a více lesklý. *instrumentální test (šampon+ oplachová péče + bezoplachová péče)

17 CO JE PRIMER A JAKÉ JSOU JEHO ÚČINKY? okamžitá a dlouhotrvající ko n c e n t ro v a n á r e ko n s t r u kč n í p é č e Absolut Repair Lipidium primer v y p l ň u j e h l o u b ko v ě p o š ko z e n ý v l a s a sjednocuje povrch vlasu pro koho je primer určený? pro klientky s hloubkově poškozenými vlasy poškozený vlas trpí ztrátou lipidů a proteinů, vrstva kutikuly je poškozená, vlas ztrácí texturu a pružnost, vypadá matně a velmi obtížně se s ním pracuje. konzultace a diagnostika správná konzultace a diagnostika je základ 1 konzultace - nejdříve se seznamte s problémem klientky. Ptejte se jí. 2 diagnostika - převyprávějte a shrňte, co Vám klientka řekla a udělejte z toho závěr. 3 doporučení - dejte klientce doporučené řešení, co dělat dál. zlomová technologie lipidium complex nejúčinnější koktejl pro vlasovou rekonstrukci 1 Okamžitě vyplňuje všechny zóny vlasu. 2 Vytváří izolační bariéru a uzavírá nezbytné látky uvnitř vlasu. 3 Znovu obnovuje povrchovou vrstvu vlasu, která jej chrání před externími vlivy. zóna C: LACTIC ACID REKONSTRUKCE KORTEXU zóna B: phyto-keratin + ceramidy STRUKTURA A SÍLA zóna A: lipidy OCHRANNÁ POVRCHOVÁ VRSTVa

18 MŮŽU PRIMER POUŽÍVAT MÍSTO POWERDOSE? NE: PRIMER funguje podobně jako primer v péči o pleť: obnoví povrch vlasového vlákna. Co je důležitější, zvýší účinnost následujících produktů. Absolut Repair Lipidium primer ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM SLUŽBY hloubková rekonstrukce s lipidium komplexem 40 min. 1 příprava 2 parní kúra délky 3 rekonstrukce 4 parní kúra konce šampon Primer Repair + vysušit na 80% + Steampod maska Sérum na zacelení konců + Steampod expresní rekonstrukce s lipidium komplexem 15 min. 1 příprava 2 rekonstrukce povrchu 3 rekonstrukce 4 zacelení konců foukání šampon Primer Repair maska nebo Power Repair Sérum na zacelení konců rekonstrukční foukaná s lipidium komplexem 10 min. 1 příprava 2 rekonstrukce 3 ZÁVĚR foukání šampon Power Repair Sérum na zacelení konců jaký je rozdíl mezi absolut repair lipidium a jinými řadami produktů? absolut repair lipidium - pro hloubkovou rekonstrukci poškozených vlasů pro-keratin refill - pro posílení oslabených vlasů intense repair - pro hydrataci suchých vlasů fiberceutic - pro rekonstrukci a posílení velmi zcitlivělého vlasového vlákna steampod - pro hloubkovou obnovu vlasového vlákna

MYTICKÝ RITUÁL OLEJŮ. OLEJ Z JADÉREK HROZNŮ: Obsahuje vitamíny C a E, esenciální mastné kyseliny a vysokou koncentraci kyseliny linoleové,

MYTICKÝ RITUÁL OLEJŮ. OLEJ Z JADÉREK HROZNŮ: Obsahuje vitamíny C a E, esenciální mastné kyseliny a vysokou koncentraci kyseliny linoleové, MYTICKÝ RITUÁL OLEJŮ Spojení legendárních výživných olejů umožnilo vzniknout kompletní řadě péče Mythic Oil, která je základem pro Mytický rituál olejů. ARGANOVÝ OLEJ: Bohatý na vitamín E a esenciální

Více

STYLING. pro váš dokonalý účes

STYLING. pro váš dokonalý účes STYLING pro váš dokonalý účes Exkluzivní edice posledních trendů dosáhnete sexy rozcuchaného účesu se zmatňujícím efektem vytvoříte dokonalý styling a docílíte perfektní kvality vlasů překvapíte originálním

Více

Tip: sleek.look šampon a stylingový krém BARVA Tip : Vavoom Shapemaker, sleek.look Iron Smoother DUALITY Tip : Vavoom gel pro absolutní objem

Tip: sleek.look šampon a stylingový krém BARVA Tip : Vavoom Shapemaker, sleek.look Iron Smoother DUALITY Tip : Vavoom gel pro absolutní objem Tip: sleek.look šampon a stylingový krém Pro dokonalé uhlazení a výživu vlasů použijte sleek.look šampon a krém. Šampon změkčuje strukturu vlasu a usnadňuje úpravu. Stylingový krém napomáhá uhlazení, chrání

Více

C Z 0 3 3 5 5. Profesionální péče o vlasy v pohodlí domova

C Z 0 3 3 5 5. Profesionální péče o vlasy v pohodlí domova C Z 0 Profesionální péče o vlasy v pohodlí domova Vaše vlasy budou vždy vaší chloubou... Rovné nebo kudrnaté, jemné nebo husté, krátké nebo dlouhé... Nezáleží na tom, jaký typ vlasů máte. Vždy na ně můžete

Více

OXIDAČNÍ BARVY BARVA BUDOUCNOSTI. INOA Supreme spojuje všechny výhody barvy INOA a navíc:

OXIDAČNÍ BARVY BARVA BUDOUCNOSTI. INOA Supreme spojuje všechny výhody barvy INOA a navíc: OXIDAČNÍ BARVY BARVA BUDOUCNOSTI bez nežádoucí vůně, bez amoniaku optimální šetrnost k vlasové pokožce optimální respekt k vlasovému vláknu krytí až do 100% bílých nekonečná barevná síla - zářivý lesk

Více

Hlavní příčinou NEUPRAVENÝCH, NEDISCIPLINOVANÝCH, KREPATÝCH a NEPOSLUŠNÝCH vlasů jsou stresové podmínky.

Hlavní příčinou NEUPRAVENÝCH, NEDISCIPLINOVANÝCH, KREPATÝCH a NEPOSLUŠNÝCH vlasů jsou stresové podmínky. VLASY BEZ DISCIPLÍNY Hlavní příčinou NEUPRAVENÝCH, NEDISCIPLINOVANÝCH, KREPATÝCH a NEPOSLUŠNÝCH vlasů jsou stresové podmínky. Bez dostatečné hydratace ztrácí vnější vlasové vlákno svou přirozenou elasticitu

Více

www.subert.cz / www.suberts.sk

www.subert.cz / www.suberts.sk www.subert.cz / www.suberts.sk Už ne olej, nyní krém! Arganový olej v Arganovém krému Výsledkem je řada Argan Velvet Výzkumné a vývojové laboratore Green Light vyvinuly 100% organický arganový olej a další

Více

03-04/2016. Všechny akce platí od 1. 3. 2016 do 30. 4. 2016 nebo do vyprodání zásob. Chyby v tisku a změny vyhrazeny.

03-04/2016. Všechny akce platí od 1. 3. 2016 do 30. 4. 2016 nebo do vyprodání zásob. Chyby v tisku a změny vyhrazeny. 03-04/2016 HIGH IMPACT BRUNETTE: Novinka od SOCOLOR.beauty Tajemství olejových rituálů VOLUME ROSE Novinky od OIL WONDERS TEXTURE GAMES Novinka od TOTAL RESULTS Všechny akce platí od 1. 3. 2016 do 30.

Více

Kérastase Paris představuje péče luxusní jako nejčistší zlato.

Kérastase Paris představuje péče luxusní jako nejčistší zlato. ELIXIR ULTIME Kérastase Paris představuje péče luxusní jako nejčistší zlato. Po staletí se vzácné oleje používaly jako nezbytná součást zkrášlujících procedur po celém světě. Pro svoji schopnost hýčkání

Více

OBJEVTE SKUTEČNÝ ZAZRAK PRO JEMNÉ VLASY VOLUME ROSE

OBJEVTE SKUTEČNÝ ZAZRAK PRO JEMNÉ VLASY VOLUME ROSE OBJEVTE SKUTEČNÝ ZAZRAK PRO JEMNÉ VLASY VOLUME ROSE KOLEKCE ÚČESŮ VOLUME ROSE #ObjemAVyziva VOLUME ROSE GUIDE VOLUME ROSE VÝŽIVA PRO JEMNÉ VLASY BOHATÝ OBJEM VOLUME ROSE PRODUKTY Řada Volume Rose s šetrným

Více

STR.2 HAIR COMPANY PROFESSIONAL

STR.2 HAIR COMPANY PROFESSIONAL Hair Company katalog 2013 STR.2 HAIR COMPANY PROFESSIONAL Hair Company je kreativní dynamická značka zabývající se vývojem produktů s vysoce pečujícím složením. Produkty Hair Company jsou výsledkem kombinace

Více

Profesionální styling

Profesionální styling BE YOU Profesionální styling VŠICHNI MILUJÍ ITALSKÝ STYL A VAŠI KLIENTI TAKÉ design automobily oděvní móda ruční výroba kosmetika Linie BY je v perfektním souladu s italským konceptem módy a designu. Inspirována

Více

INOVATIVNÍ ZPŮSOBY NAROVNÁVÁNÍ VLASŮ A TRVALÝCH ONDULACÍ, KTERÉ VAŠE VLASY OCHRÁNÍ A DODAJÍ JIM LESK A TVAR

INOVATIVNÍ ZPŮSOBY NAROVNÁVÁNÍ VLASŮ A TRVALÝCH ONDULACÍ, KTERÉ VAŠE VLASY OCHRÁNÍ A DODAJÍ JIM LESK A TVAR ONLINE HAIR STRAIGHTENING & ONLINE PERMANENT WAVE SYSTEM INOVATIVNÍ ZPŮSOBY NAROVNÁVÁNÍ VLASŮ A TRVALÝCH ONDULACÍ, KTERÉ VAŠE VLASY OCHRÁNÍ A DODAJÍ JIM LESK A TVAR Narovnejte své vlasy Ondulujte své vlasy

Více

Hair by Indola Global Ambassador, Leonardo Rizzo@Sanrizz INDOLA PRODUKTOVÝ KATALOG. Vydání 2011. Think smart, think Indola.

Hair by Indola Global Ambassador, Leonardo Rizzo@Sanrizz INDOLA PRODUKTOVÝ KATALOG. Vydání 2011. Think smart, think Indola. Hair by Indola Global Ambassador, Leonardo Rizzo@Sanrizz INDOLA PRODUKTOVÝ KATALOG Vydání 2011 HLEDÁTE IDEÁLNÍHO PARTNERA PRO VAŠE PODNIKÁNÍ? Indola je tu právě pro ty individuální kadeřníky, kteří hledají

Více

Očištění. Zeptejte se svého klienta, jakého výsledku by si přál dosáhnout.

Očištění. Zeptejte se svého klienta, jakého výsledku by si přál dosáhnout. Mytický rituál olejů Spojení legendárních výživných olejů umožnilo vzniknout kompletní řadě péče, která je ta pravá pro hýčkání Vašich klientek. Díky bohatému výběru produktů se tato řada přizpůsobí na

Více

AKCÍ LETÁK 01-02/2015. NOVÁ kolekce: GRAFFITI TREND. NOVÉ odstíny: HIGH IMPACT REDS & COOL EXTRA COVERAGE

AKCÍ LETÁK 01-02/2015. NOVÁ kolekce: GRAFFITI TREND. NOVÉ odstíny: HIGH IMPACT REDS & COOL EXTRA COVERAGE LETÁK AKCÍ 01-02/2015 NOVÁ kolekce: NOVÉ odstíny: HIGH IMPACT REDS & COOL EXTRA COVERAGE NOVÁ řada BIOLAGE: REPAIR INSIDE NOVÝ KLUB MATRIX Všechny akce platí od 1. 1. 2015 do 28. 2. 2015 nebo do vyprodání

Více

NOVÝ UHLAZUJÍCÍ SYSTÉM PRO STÁLÉ NAROVNÁNÍ ZALOŽEN NA HYDROLIZOVANÉM KAŠMÍROVÉM KERATINU

NOVÝ UHLAZUJÍCÍ SYSTÉM PRO STÁLÉ NAROVNÁNÍ ZALOŽEN NA HYDROLIZOVANÉM KAŠMÍROVÉM KERATINU NOVÝ UHLAZUJÍCÍ SYSTÉM PRO STÁLÉ NAROVNÁNÍ ZALOŽEN NA HYDROLIZOVANÉM KAŠMÍROVÉM KERATINU TECHNICKÁ A MARKETINGOVÁ PRESENTACE 1 AŤ UŽ JE VLASOVÝ TREND JAKÝKOLI, March 2013 2 BUDE VELKÉ MNOŽSTVÍ ŽEN VŽDY

Více

Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi.

Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi. VLASOVÁ PÉČE VÍTEJTE V MORPHOSIS Dopřejte si každodenní dávku sebejistoty s Morphosis od Framesi. Toto vlasové ošetření kombinuje výtažky z přírodních darů Středomoří, známé svými léčebnými účinky, s využitím

Více

Innova Styling INDOLA. JE TO O VÁS.

Innova Styling INDOLA. JE TO O VÁS. Innova Styling Innova Styling - barevné kódování Smooth - Uhlazení Move - Pohyb Fix - Fixace Texture - Struktura Street Tribe Volume - Objem 0 2 Smooth Serum - Uhlazující sérum Smooth Uhlazení Smooth thermal

Více

Natural. Creative Glamour

Natural. Creative Glamour vášeň Itálie Natural Zelená je barva přírodní ženy, která se rozhodne hledat jednoduchost v přirozeném vzhledu nic méně elegantním a půvabném. Zelenou preferuje žena, přirozená, která hledá krásu v jednoduchosti

Více

Kniha barvení. Jak pracovat se SoColor.beauty? módní Hloubkové krytí bílých vlasů s Dream.Age. Vše o blond odstínech. Pokročilé.

Kniha barvení. Jak pracovat se SoColor.beauty? módní Hloubkové krytí bílých vlasů s Dream.Age. Vše o blond odstínech. Pokročilé. Kniha barvení Jak pracovat se SoColor.beauty? módní Hloubkové krytí bílých vlasů s Dream.Age Vše o blond odstínech Pokročilé POstupy barvení Barvěte s důvěrou Kniha barvení SoColor.Beauty od MATRIX Všechna

Více

OLEJOVĚ GELOVÁ BARVA S KYSELÝM PH, POLO-PERMANENTNÍ, BEZ AMONIAKU.

OLEJOVĚ GELOVÁ BARVA S KYSELÝM PH, POLO-PERMANENTNÍ, BEZ AMONIAKU. OLEJOVĚ GELOVÁ BARVA S KYSELÝM PH, POLO-PERMANENTNÍ, BEZ AMONIAKU. S olejem z borůvkových semínek a komplexu aminokyselin Amino Concentrée, uhlazuje vlasovou strukturu, uzavírá vlasové šupinky a zvýrazňuje

Více

75 ml 149 Kč. 99 Kč 1+1. 179 Kč. 249 Kč. 199 Kč. BALENí NOVINKA 1+1 ZDARMA NOVINKA. červenec - srpen 2012

75 ml 149 Kč. 99 Kč 1+1. 179 Kč. 249 Kč. 199 Kč. BALENí NOVINKA 1+1 ZDARMA NOVINKA. červenec - srpen 2012 červenec - srpen 2012 BALENí 75 ml 149 Kč Sens.Us Barva na vlasy Sens.Us 100 ml Barva na vlasy Majirel 75 ml (odstíny 3, 4, 5, 6, 7, 8) Akční cena 149 Kč (cena na přepočet 50 ml = 99 Kč) (ostatní odstíny

Více

Kolekce pro péči o tělo

Kolekce pro péči o tělo Kolekce pro péči o tělo Co je kolekce Triumph of Orchids? Triumph of Orchids je kolekce vysoce kvalitních produktů zaměřených na péči o obličej a tělo, které mimo jiné obsahují vzácnou složku výtažek z

Více

Dialog. It s all about you. 5. číslo / 2009 Září Říjen 2009. Časopis pro nezávislé kadeřníky

Dialog. It s all about you. 5. číslo / 2009 Září Říjen 2009. Časopis pro nezávislé kadeřníky Dialog 5. číslo / 2009 Září Říjen 2009 Časopis pro nezávislé kadeřníky It s all about you Hair by Leonardo Rizzo@Sanrizz International for INDOLA 1 MLADISTVÝ ŽIVOTNÍ STYL Nabízíte svým klientkám vše, co

Více

POSTUP APLIKACE PRODUKTŮ V ČESKÉM JAZYCE

POSTUP APLIKACE PRODUKTŮ V ČESKÉM JAZYCE POSTUP APLIKACE PRODUKTŮ V ČESKÉM JAZYCE EUROASIJSKÉ VLASY KROK 1 Na vlhkou vlasovou pokožku aplikujte 10-15 ml šamponu SMOOTHING SYSTEM SHAMPOO, které má fyziologické ph a obsahuje výtažky z rostlin.

Více

SPECIÁLNÍ CENA 179 Kč s DPH. SPECIÁLNÍ CENA 199 Kč s DPH. PÉČE 150 ml 189 Kč 228 Kč. SPREJ COLOR 10 in 1 190 ml. 232 Kč. 279 Kč

SPECIÁLNÍ CENA 179 Kč s DPH. SPECIÁLNÍ CENA 199 Kč s DPH. PÉČE 150 ml 189 Kč 228 Kč. SPREJ COLOR 10 in 1 190 ml. 232 Kč. 279 Kč A k č n í n a b í d k a 5 1 0 2 listopadinec pros AKCE VÝHODA : PRO VÁS % AKCE SPECIÁLNÍ CENA 199 Kč s DPH SPECIÁLNÍ CENA 179 Kč s DPH A VÝHOD : PRO VÁS % -20-24 BĚŽNÁ CENA: 250 Kč s DPH Akce se nevztahuje

Více

VLASY SE LÍBÍ BOB NESESTŘÍHANÝ

VLASY SE LÍBÍ BOB NESESTŘÍHANÝ VLASY bmně SE LÍBÍ BOB 6b 1 NESESTŘÍHANÝ NÁDECH KLASIKY 2 FOTOS: BURDA, PICTURE PRESS 1 Nesestříhané mikádo k bradě. Ideální pro středně pevné až pevné vlasy. Styling: do ručníkem vysušených vlasů naneseme

Více

Společnost Cotril - COSMETIC TRICOLOGYCAL LABORATORY, nezávislá společnost založená v roce 1971. Specializuje se na kosmetická řešení, která jsou

Společnost Cotril - COSMETIC TRICOLOGYCAL LABORATORY, nezávislá společnost založená v roce 1971. Specializuje se na kosmetická řešení, která jsou Společnost Cotril - COSMETIC TRICOLOGYCAL LABORATORY, nezávislá společnost založená v roce 1971. Specializuje se na kosmetická řešení, která jsou výsledkem pečlivého výzkumu v srdci společnosti, kterým

Více

KNIHA BARVENÍ HAIR COMPANY

KNIHA BARVENÍ HAIR COMPANY KNIHA BARVENÍ HAIR COMANY www.haircompany.cz 2 obsah Struktura vlasu 5 Světlo a barva 6 Kolorimetrie 6 Barva vlasů 7 Teorie barvení 8 Klasifikační metoda 9 Diagnostika klienta Technický list 11 říprava

Více

Aplikace na přírodní vlasy

Aplikace na přírodní vlasy TROJÍ DIMENZE Aplikace na přírodní vlasy Sekce: Horní sekce je tvořena pěšinkou ve tvaru podkovy vedoucí od čelní kontury podél temenního zaoblení. Postranní sekce odděluje svislá pěšinka vedoucí od temenního

Více

# 1 IN AMERICAN SALONS. techniky strihu kolekce. Design Pulse. Matrix Zlaté nůžky

# 1 IN AMERICAN SALONS. techniky strihu kolekce. Design Pulse. Matrix Zlaté nůžky # 1 IN AMERICAN SALONS techniky strihu kolekce Design Pulse Matrix Zlaté nůžky Vyměňte břitvu za nůžky. Výchozí oddělení sekcí Hlava je mírně nakloněná dopředu. Pod týlním hrbolem vytvořte oddělení ve

Více

Ukojte svou posedlost po. skvělém stylingu

Ukojte svou posedlost po. skvělém stylingu Ukojte svou posedlost po skvělém stylingu Přidejte svým vlasům na objemu, stylu, lesku a zafixujte svůj účes. Style Perfetto: stylingové a finální produkty, které se skvěle hodí pro vaše experimenty a

Více

TIME PROTECTOR CLASSIC

TIME PROTECTOR CLASSIC Vážené dámy, vážení pánové, v březnovém newsletteru se zaměříme na jeden z nejdůležitějších úkonů péče o pleť ČIŠTĚNÍ. Znáte správný postup, jak pleť opravdu důkladně vyčistit? Jen pro pořádek, pojďme

Více

Společnost Cotril - COSMETIC TRICOLOGYCAL LABORATORY, nezávislá společnost založená v roce 1971. Specializuje se na kosmetická řešení, která jsou

Společnost Cotril - COSMETIC TRICOLOGYCAL LABORATORY, nezávislá společnost založená v roce 1971. Specializuje se na kosmetická řešení, která jsou Společnost Cotril - COSMETIC TRICOLOGYCAL LABORATORY, nezávislá společnost založená v roce 1971. Specializuje se na kosmetická řešení, která jsou výsledkem pečlivého výzkumu v srdci společnosti, kterým

Více

REPAIR 2. vydání Marec-April 2009

REPAIR 2. vydání Marec-April 2009 REPAIR 2. vydání Marec-April 2009 INDOLA časopis pro nezávislé kadeřníky IT SJE ALL TO ABOUT O VÁS YOU Hair by Leonardo Rizzo@Sanrizz International for INDOLA Hair by Leonardo Rizzo@Sanrizz International

Více

VITALFARCO MAXIMA, NHP, VITAEL Společnost založená v roce 1969 klade velký důraz na výzkum, výrobu a produkci výrobků na profesionální úrovni.

VITALFARCO MAXIMA, NHP, VITAEL Společnost založená v roce 1969 klade velký důraz na výzkum, výrobu a produkci výrobků na profesionální úrovni. VITALFARCO MAXIMA, NHP, VITAEL Společnost založená v roce 1969 klade velký důraz na výzkum, výrobu a produkci výrobků na profesionální úrovni. Vážnost a péče, se kterou se této činnosti věnují, vycházející

Více

Produkty určené pro použití na již vysušené vlasy pro tvar a definici účesu. Smooth Brilliance Pomáda pro lesk

Produkty určené pro použití na již vysušené vlasy pro tvar a definici účesu. Smooth Brilliance Pomáda pro lesk wet dry finish Produkty určené k aplikaci do vlhkých pro zajištění struktury a objemu. Produkty určené pro použití na již vysušené pro tvar a definici účesu. Produkty se závěrečným zkrášlujícím dotekem.

Více

# 1 IN AMERICAN SALONS. Kolekce podzim 2009

# 1 IN AMERICAN SALONS. Kolekce podzim 2009 # 1 IN AMERICAN SALONS v p po phoho hy9b9 yb9 h b 9 y b9b9b9u 9u 9b9u Kolekce podzim 2009 Kolekce podzim 2009 V POHYBU v p phoho po hyb h y bu Kolekce podzim 2009 - V POHYBU Matrix, profesionální značka

Více

MEDAVITA Akciová společnost Medavita byla založena roku 1963. Tato rodinná firma je italskou značkou, která je leaderem na trhu s péčí o vlasy a

MEDAVITA Akciová společnost Medavita byla založena roku 1963. Tato rodinná firma je italskou značkou, která je leaderem na trhu s péčí o vlasy a MEDAVITA Akciová společnost Medavita byla založena roku 1963. Tato rodinná firma je italskou značkou, která je leaderem na trhu s péčí o vlasy a vlasovou pokožku. Cílem společnosti je vyvíjet, vyrábět

Více

10% dárek. dárek. listopad - prosinec 2013

10% dárek. dárek. listopad - prosinec 2013 listopad - prosinec 2013 Selective 1 ks melíru Decolorvit Scalp 500 g á 556 Kč a 1 ks emulze Decolorvit Active Use 750 ml á 174 Kč (v celkové hodnotě 730 Kč) Zdarma 1 ks elektrický strojek na vlasy v hodnotě

Více

březen, duben 2016 akční leták

březen, duben 2016 akční leták akční leták březen, duben 2016 Nový revoluční systém na obnovu chemicky a mechanicky narušených vlasů. jeho inovované složení obohacené o aminokyseliny GARANTUJE JISTOTU V TECHNICKÉM SERVISU (barvení,

Více

PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE

PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ PÉČE VYTVOŘENA S VLASOVÝMi EXPERTY SÉRIE EXPERT je řada vysoce účinné vlasové péče, která odpovídá potřebám všech typů vlasů a působí ve všech zónách vlasového vlákna až do jeho

Více

květen červen 2015 Aktuální akce najdete vždy od prvního dne v měsíci na www.hairservis.cz

květen červen 2015 Aktuální akce najdete vždy od prvního dne v měsíci na www.hairservis.cz květen červen 2015 Aktuální najdete vždy od prvního dne v měsíci na www.hairservis.cz 2 obsah 4 10 15 18 20 22 24 25 27 28 32 33 35 38 44 45 49 50 51 52 54 55 58 64 67 DUSY PROFEssIONAL DAVINES HAIR COMPANY

Více

Kniha barvení. www.levnebarveni.cz

Kniha barvení. www.levnebarveni.cz Kniha barvení www.levnebarveni.cz Obsah ESVĚTLENÍ A BARVENÍ. KOLORIMETRIE. BARVENÍ. BARVA VLASŮ. ÁKLADY BARVENÍ A OXIDAČNÍ ROCESY. METODA KLASIFIKACE. DIAGNOSTIKA ÁKANÍKA. ING Colouring Cream říprava

Více

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová

Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová Začínáme v 19.30 Přednáší Soňa Navrátilová pleťové masky obsah Co je to kosmeceutika proč používat masky Proč má tiande tolik masek Členění masek Jak je správně používat Co je to kosmeceutika? Spojuje

Více

Londastyle výrobky pro konečnou úpravu účesu

Londastyle výrobky pro konečnou úpravu účesu Obsah Cena vč.dph BARVENÍ Londacolor permanentní barva 60 ml 131 Kč Londacolor semi-permanentní barva 60 ml 126 Kč Oxidations Emulsion 1,9% 1000 ml 222 Kč Oxidations Emulsion 3% 1000 ml 222 Kč Oxidations

Více

PROFESIONÁLNÍ VLASOVÝ SYSTÉM ECOPLEX POUŽITÍ KROK PO KROKU

PROFESIONÁLNÍ VLASOVÝ SYSTÉM ECOPLEX POUŽITÍ KROK PO KROKU PROFESIONÁLNÍ VLASOVÝ SYSTÉM ECOPLEX POUŽITÍ KROK PO KROKU ZÁKLADNÍ OŠETŘENÍ BARVENÍ A ODBARVENÍ VLASŮ Efekt: formule proniká do kortexu vlasu, posiluje existující disulfidové vazby a tvoří nové. 1. Do

Více

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE

BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE BIOPEPTIDY PŘELOM V OBLASTI KOSMETOLOGIE Již přes 10 let vědci WellU provádějí výzkum v oblasti získávání aktivních látek z vybraných druhů sladkovodních ryb. Zpočátku se soustředili na biologicky aktivní

Více

BŘEZEN DUBEN 2015. Aktuální akce najdete vždy od prvního dne v měsíci na www.hairservis.cz

BŘEZEN DUBEN 2015. Aktuální akce najdete vždy od prvního dne v měsíci na www.hairservis.cz BŘEZEN DUBEN 2015 Aktuální akce najdete vždy od prvního dne v měsíci na www.hairservis.cz 2 OBSAH 4 9 14 15 18 20 22 24 25 27 28 32 33 35 38 44 45 49 50 51 54 56 64 DUSY PROFESSIONAL DAVINES BEOX HAIR

Více

PROFESIONÁLNÍ BARVÍCÍ KRÉM NA VLASY S KREATINEM, CERAMIDY, SORBITOLEM A GUMOU GUAR VLASOVÝ VZORNÍK

PROFESIONÁLNÍ BARVÍCÍ KRÉM NA VLASY S KREATINEM, CERAMIDY, SORBITOLEM A GUMOU GUAR VLASOVÝ VZORNÍK PROFESIONÁLNÍ BARVÍCÍ KRÉM NA VLASY S KREATINEM, CERAMIDY, SORBITOLEM A GUMOU GUAR VLASOVÝ VZORNÍK VITAL HAIR PROFESIONÁLNÍ BARVÍCÍ KRÉM NA VLASY S KREATINEM, CERAMIDY, SORBITOLEM A GUMOU GUAR Profesionální

Více

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ

SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ SUCHÁ A DEHYDRATOVANÁ PLEŤ Problémy se suchou a dehydratovanou pletí postihuje vysoké procento žen. Následující článek uvádí v přehledné formě návody, jak suché pleti předcházet, a současně, jakým způsobem

Více

Akční nabídka a slevy. TOP SLEVY str. 12 1. 7. 31. 8. 2015. pro kadeřnické salony ČR a SR platná v období

Akční nabídka a slevy. TOP SLEVY str. 12 1. 7. 31. 8. 2015. pro kadeřnické salony ČR a SR platná v období TOP SLEVY str. 12 Akční nabídka a slevy pro kadeřnické salony ČR a SR platná v období 1. 7. 31. 8. 2015 Distributor: ROSO Cosmetics s.r.o. Masarykova 515 664 61 Rajhrad u Brna, ČR tel.: +420 543 255 444

Více

Kvalita a jedinečnost produktů Desert Essence

Kvalita a jedinečnost produktů Desert Essence Bambucké máslo, také známé jako shea butter, se získává z velkých hnědých ořechů afrického stromu shea tree. Obsahuje mimo jiné účinné pěstící a zkrášlující složky v podobě vitamínu A, E a F, stejně jako

Více

PARNÍ UHLAZUJÍCÍ ŽEHLIČKA

PARNÍ UHLAZUJÍCÍ ŽEHLIČKA PARNÍ UHLAZUJÍCÍ ŽEHLIČKA S PLYNULÝM PROUDEM VYSOKOTLAKOVÉ PÁRY PLYNULÝ PROUD VYSOKOTLAKOVÉ PÁRY (3.5g/min. ) OKAMŽITÉ VYTVOŘENÍ PÁRY PLOVOUCÍ, EXTRA HLADKÉ A TVRZENÉ KERAMICKÉ PLÁTY NOVÝ ERGONOMICKÝ DESIGN:

Více

CLEANSING čištění a peeling pokožky

CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky CLEANSING čištění a peeling pokožky DOKONALE ODSTRANÍ VEŠKERÉ NEČISTOTY A ZAJISTÍ PLETI SPRÁVNOU OBNOVU Důkladné, každodenní čištění a správně zvolené čistící produkty

Více

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled

Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz. Pro brilantní vzhled Originální autokosmetika Mercedes-Benz pro péči o vůz Pro brilantní vzhled Vaše hvězda bude stále zářit Třpytivé barvy, zářící kola, rafinovaný interiér s originální autokosmetikou Mercedes-Benz dostanete

Více

Vyplnění nasolabiálních vrásek Vyplnění nasolabiálních vrásek Vyplnění vrásek na čele Zvětšení rtů Vyplnění marionetních vrásek JE APLIKACE BOLESTIVÁ? Pokud jste citliví na bolest a obvzláště pak na ošetření

Více

Luxusní péče za skvělou cenu. Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA!

Luxusní péče za skvělou cenu. Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA! Luxusní péče za skvělou cenu BIO DIVOKÁ RŮŽE PRO UVOLNĚNÍ A REGENERACI Zbavte se stresu a všech starostí v uvolňující lázni Body SPA! Přípravky tělové péče Body SPA Vám otevřou dveře do pohádkové říše

Více

COLOR LOCK SYSTEM ZÁŘIVOST BARVY + 42% TRVÁNÍ BARVY + 47% Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method.

COLOR LOCK SYSTEM ZÁŘIVOST BARVY + 42% TRVÁNÍ BARVY + 47% Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method. COLOR LOCK SYSTEM Rozdíl mezi barvením a profesionálním barvením vlasů... je právě v linii Color Method. Zákazníci, kteří se rozhodli nechat si vlasy obarvit profesionálně v kadeřnictví, očekávají excelentní

Více

PŘEVEZMĚTE KONTROLU NOVINKA Z ŘADY STYLE CONNECTION: POWDER REFRESH 01 SUCHÝ ŠAMPON VE SPREJI INSPIRUJTE SE. NAVŠTIVTE SVÉHO KADEŘNÍKA.

PŘEVEZMĚTE KONTROLU NOVINKA Z ŘADY STYLE CONNECTION: POWDER REFRESH 01 SUCHÝ ŠAMPON VE SPREJI INSPIRUJTE SE. NAVŠTIVTE SVÉHO KADEŘNÍKA. PŘEVEZMĚTE KONTROLU NOVINKA Z ŘADY STYLE CONNECTION: POWDER REFRESH 01 SUCHÝ ŠAMPON VE SPREJI INSPIRUJTE SE. NAVŠTIVTE SVÉHO KADEŘNÍKA. OSVĚŽTE SVÉ VLASY NOVÝM POWDER REFRESH 01 SUCHÝM ŠAMPONEM VE SPREJI

Více

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti

Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti SOTHYS SLUNEČNÍ PÉČE Zesílená ochrana pro zachování mládí Vaší pleti www.sothys.cz www.sothysmakeup.cz Protože pobyt na slunci není bez rizika, vyvinula značka Sothys pro zdroj mládí Vaší pleti novou řadu

Více

Flaunt your happinkness!

Flaunt your happinkness! Flaunt your happinkness! Překvapivé a elegantně ženské produkty pro styling a finální úpravu vašich vlasů. Revoluce produktů Pink Up nakazí každého: náctileté, módní blogerky, ženy i matky plné energie,

Více

Hair by Indola Global Ambassador, Leonardo Rizzo@Sanrizz DIALOG. nezávislé kadeřníky. Číslo 2 / 2010 Březen duben 2010. Think smart, think Indola.

Hair by Indola Global Ambassador, Leonardo Rizzo@Sanrizz DIALOG. nezávislé kadeřníky. Číslo 2 / 2010 Březen duben 2010. Think smart, think Indola. Hair by Indola Global Ambassador, Leonardo Rizzo@Sanrizz DIALOG Časopis pro nezávislé kadeřníky Číslo 2 / 2010 Březen duben 2010 Think smart, think Indola. Indola je nová INDOLA je NOVÁ ÁRODNÍ VÝHRADNĚ

Více

ŠETRNÝ BARVÍCÍ KRÉM POLO-PERMANENTNÍ, BEZ AMONIAKU A PPD.

ŠETRNÝ BARVÍCÍ KRÉM POLO-PERMANENTNÍ, BEZ AMONIAKU A PPD. ŠETRNÝ BARVÍCÍ KRÉM POLO-PERMANENTNÍ, BEZ AMONIAKU A PPD. S olejem z borůvkových semínek, černým kmínem a komplexu aminokyselin Amino Concentrée, pro maximální šetrnost a extrémní přirozenost odstínů.

Více

Vlasová kosmetika pro domácí péči

Vlasová kosmetika pro domácí péči Vlasová kosmetika pro domácí péči KRÁSNÉ VLASY MŮŽETE MÍT TAKÉ. ZÁLEŽÍ JEN NA SPRÁVNÉ PÉČI. Znáte ten báječný pocit, když se perfektně nastrojíte a načešete a vyrazíte ven? Nezapomínejte však, že moderní

Více

Barvy na dřevo a kov 21

Barvy na dřevo a kov 21 Barvy na dřevo a kov 21 Flügger Ochrana dřeva v interiéru Proč natíráme truhlářské výrobky v interiérech? Natřením dveří, zárubní nebo nábytku můžete dosáhnout mnoha nádherných a vzrušujících barevných

Více

TECHNICKÝ MANUÁL. Barvení s důvěrou

TECHNICKÝ MANUÁL. Barvení s důvěrou TECHNICKÝ MANUÁL Barvení s důvěrou Nová profesionální značka nabízí kadeřníkům to nejlepší z luxusu. Oroexpert kombinuje vlastnosti mikročásteček zlata a exkluzivní eko-certifikované ingredience pro dosažení

Více

LM47016 Ultra Clair Duo Dárkový balíček na tónování světlých vlasů. LM47026 Ultra Brown Duo Dárkový balíček na obnovu hnědých vlasů

LM47016 Ultra Clair Duo Dárkový balíček na tónování světlých vlasů. LM47026 Ultra Brown Duo Dárkový balíček na obnovu hnědých vlasů Kód zboží Název produktu E LM43019 K.Therapy Active Balíček proti padání vlasů LM43419 K.Therapy Repair Balíček na suché vlasy LM47016 Ultra Clair Duo Dárkový balíček na tónování světlých vlasů LM47026

Více

Vlasová kosmetika pro domácí péči

Vlasová kosmetika pro domácí péči Vlasová kosmetika pro domácí péči VÍTEJTE VE FRAMESI Pouze ze zdravých a lesklých vlasů lze vytvořit trendový účes, ve kterém se budete cítit sebevědomě. Na vlasy působí mnoho vlivů, od slunečních paprsků

Více

SEE CHANGE - Modrá evoluce

SEE CHANGE - Modrá evoluce SEE CHANGE - Modrá evoluce See Change Udelej zmenu - uvidíš zmenu Oceán je neuvěřitelný zdroj krásy. V kosmetice jsme vždy obdivovali schopnost planktonu a mořských řas a jejich blahodárné účinky na pokožku

Více

by Angelo Seminara for Davines

by Angelo Seminara for Davines by Angelo Seminara for Davines Davines klub 2016 VÍTEJTE V DAVINES KLUBU Vstupenkou do Davines klubu je jednorázový odběr tub barev Mask. Do Davines klubu vás zaregistrujeme přímo na prodejně nebo prostřednictvím

Více

NOVINKY BIO TRAITEMENT

NOVINKY BIO TRAITEMENT NOVINKY BIO TRAITEMENT MODERNÍ SPOLEČNOST Každý den pojme naše mysl a tělo obrovské množství informací. Našich 5 smyslů je díky tomu často rozrušeno. 70-80% problémů s vlasy a pokožkou hlavy vzniká vlivem

Více

VITAL NUTRI VÝŽIVA PŘIZPŮSOBENÁ DOMÁCÍMU POUŽITÍ LESK KRÁSA REGENERACE. ZDŮRAZŇUJÍCÍ KRÁSU VLASŮ Benefity Booster Hyaluronic

VITAL NUTRI VÝŽIVA PŘIZPŮSOBENÁ DOMÁCÍMU POUŽITÍ LESK KRÁSA REGENERACE. ZDŮRAZŇUJÍCÍ KRÁSU VLASŮ Benefity Booster Hyaluronic NUTRI VITAL Thierry Lothmann inspiruje kreativní kadeřníky díky své touze porozumět ženským potřebám. Ustavičně vymýšlí, jak je uspokojit, využívá k tomu svoje nadšení z kadeřnické praxe, své know-how,

Více

PŘÍRODNÍ PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ KOSMETIKA KATALOG PRODUKTŮ KAARAL

PŘÍRODNÍ PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ KOSMETIKA KATALOG PRODUKTŮ KAARAL PŘÍRODNÍ PROFESIONÁLNÍ VLASOVÁ KOSMETIKA KATALOG PRODUKTŮ KAARAL SPOLEČNOST KAARAL Italská společnost Kaaral (www.kaaral.com) se zabývá vývojem a výrobou vysoce kvalitních léčivých a kosmetických přípravků,

Více

Perfektní blond bez žlutých odlesků

Perfektní blond bez žlutých odlesků Perfektní blond bez žlutých odlesků Kompas blond odstínů Anti-yellow Platinově mrazivá blond Zlatavá blond Studené odstíny Teplé odstíny Popelavá Béžová No-yellow BARVY NO YELLOW PŘEDSTAVUJÍ PŘESNÉ PRACOVNÍ

Více

Záleží nám na Vás, a proto Vám vždy rádi poradíme.

Záleží nám na Vás, a proto Vám vždy rádi poradíme. KATALOG / 2014 Záleží nám na Vás, a proto Vám vždy rádi poradíme. Těšíme se na Vás na e-mailu lucka@kosmetikamoje.cz nebo na Facebook.com /KosmetikaMOJE Velmi rádi zodpovíme všechny Vaše dotazy týkající

Více

LEDEN A ÚNOR. Londa color dle vlastního výběru. Akční cena 120 Kč, běžná prodejní cena 140 Kč.

LEDEN A ÚNOR. Londa color dle vlastního výběru. Akční cena 120 Kč, běžná prodejní cena 140 Kč. LEDEN A ÚNOR WWW.KOMETTREBIC.CZ Tel : 732 401 887, 603 951 600, 605 450 007 Londa color dle vlastního výběru. Akční cena 120 Kč, běžná prodejní cena 140 Kč. Při koupi 5ti kusů Londa přelivů 60 ml v hodnotě

Více

Styler a žehlička na vlasy COMBGLIDER EL-8769. Lze použít na rovné i kudrnaté vlasy

Styler a žehlička na vlasy COMBGLIDER EL-8769. Lze použít na rovné i kudrnaté vlasy Styler a žehlička na vlasy COMBGLIDER EL-8769 CZ - Návod na používání Lze použít na rovné i kudrnaté vlasy Děkujeme Vám za zakoupení žehličky na rovnání vlasů COMBGLIDER EL8769. Před použitím si prosím

Více

ARTIFICIAL NAIL REMOVER

ARTIFICIAL NAIL REMOVER ARTIFICIAL NAIL REMOVER Šetrný odstraňovač umělých nehtů, tipů a lepidla s přídavkem jojoby a Avoplex komplexu lipidů. Aplikace: Ponořte nehty do nádoby s přípravkem a nechte přibližně 15-20 minut působit.

Více

SPECIÁLNÍ ODBARVOVÁNÍ NO YELLOW

SPECIÁLNÍ ODBARVOVÁNÍ NO YELLOW Listopad 2018 barvy SPECIÁLNÍ ODBARVOVÁNÍ NO YELLOW Fanola podpořila řadu barev NO YELLOW dvěma inovativními odbarvovacími produkty poslední generace BALEÁŽ SPOLEHLIVÝ VÝSLEDEK VYSOKÝ VÝKON SPECIÁLNÍ TECHNIKY

Více

BOTOX SYSTEM PRO KŘEHKÉ A NARUŠENÉ VLASY

BOTOX SYSTEM PRO KŘEHKÉ A NARUŠENÉ VLASY BOTOX SYSTEM PRO KŘEHKÉ A NARUŠENÉ VLASY CO JE BOTUGEN Jedinečný profesionální BOTOXOVÝ program pro rekonstrukci křehkých a narušených vlasů obohacený o BOTOLIFE PŮVOD BOTOXU Botulinum toxin působí na

Více

MULTIPHLEX TECHNOLOGICKÁ PŘÍRUČKA

MULTIPHLEX TECHNOLOGICKÁ PŘÍRUČKA MULTIPHLEX TECHNOLOGICKÁ PŘÍRUČKA BLOND BEZ OBAV méně objemu 2 větší účinnost * * Na jedno zesvětlení vám postačí pouze 7 ml, u většiny konkurenčních produktů spotřebujete 15 ml na jedno zesvětlení MULTIPHLEX

Více

VLASOVÝ VZORNÍK BARVÍCÍ KRÉM TEOTEMA CREME COLOR

VLASOVÝ VZORNÍK BARVÍCÍ KRÉM TEOTEMA CREME COLOR VLASOVÝ VZORNÍK BARVÍCÍ KRÉM TEOTEMA CREME COLOR TEOTEMA CREME COLOR 100 ml Kompletní barvící systém pro zajištění potřeb kadeřnických salónů. Ochranné složení s vyspělou technologií a s bohatou krémovou

Více

květen, červen 2016 akční leták ECHOSLINE UniqONE vše v jednom Micelární šampon LOTOSOVÝ KVĚT pro citlivou pleť 357,10 výhod v jediném produktu:

květen, červen 2016 akční leták ECHOSLINE UniqONE vše v jednom Micelární šampon LOTOSOVÝ KVĚT pro citlivou pleť 357,10 výhod v jediném produktu: akční leták květen, červen 2016 ECHOSLINE Micelární šampon UniqONE vše v jednom pro citlivou pleť LOTOSOVÝ KVĚT 290,- 175,- 357,10 výhod v jediném produktu: Formulace na bázi složek s jemným tenzoaktivním

Více

6. číslo / 2009 Listopad prosinec 2009 IT S ALL ABOUT YOU. Hair by Leonardo Rizzo@Sanrizz International for INDOLA

6. číslo / 2009 Listopad prosinec 2009 IT S ALL ABOUT YOU. Hair by Leonardo Rizzo@Sanrizz International for INDOLA 6. číslo / 2009 Listopad prosinec 2009 IT S ALL ABOUT YOU Hair by Leonardo Rizzo@Sanrizz International for INDOLA 1 NECHTE SE UNÉST PROFESIONÁL- NÍMI BARVAMI BLOND EXPERT Kompletní profesionální služba

Více

VLASOVÝ VZORNÍK BEZ AMONIAKU S ARGANOVÝM OLEJEM A KAKAOVÝM MÁSLEM NHP PERMANENTNÍ KRÉMOVÁ BARVA AMONIAK, PPD, KRYTÍ, KOMFORT, VÝSLEDEK, PÉČE

VLASOVÝ VZORNÍK BEZ AMONIAKU S ARGANOVÝM OLEJEM A KAKAOVÝM MÁSLEM NHP PERMANENTNÍ KRÉMOVÁ BARVA AMONIAK, PPD, KRYTÍ, KOMFORT, VÝSLEDEK, PÉČE VLASOVÝ VZORNÍK NHP PERMANENTNÍ KRÉMOVÁ BARVA BEZ AMONIAKU S ARGANOVÝM OLEJEM A KAKAOVÝM MÁSLEM 0 % 100 AMONIAK, PPD, % PARABENY, PARAFÍN KRYTÍ, KOMFORT, VÝSLEDEK, PÉČE NHP - NATURAL HAIRCARE PROGRAM PROFESIONÁLNÍ

Více

IREL Ostropestřcový panenský olej

IREL Ostropestřcový panenský olej IREL Ostropestřcový panenský olej Balení: 10L / 5L / 3L Typ: Krmný doplněk Popis produktu IREL Ostropestřcový panenský olej Jedná se o 100 % panenský olej z plodu ostropestřce mariánského (Silybum marianum

Více

5. číslo / 2009 Září Říjen 2009 IT S ALL ABOUT YOU. Hair by Leonardo Rizzo@Sanrizz International for INDOLA

5. číslo / 2009 Září Říjen 2009 IT S ALL ABOUT YOU. Hair by Leonardo Rizzo@Sanrizz International for INDOLA 5. číslo / 2009 Září Říjen 2009 IT S ALL ABOUT YOU Hair by Leonardo Rizzo@Sanrizz International for INDOLA 1 MLADISTVÝ ŽIVOTNÍ STYL Nabízíte svým klientkám vše, co potřebují? Společnost stárne. Je to pravda

Více

Zázra ný produkt 74% PŘEDSTAVTE SI ZÁZRAČNOU REKONSTRUKCI VLASŮ ZEVNITŘ I NA POVRCHU. Repair. ELIXÍR pro obnovu poškozených vlasů AKCE TOTAL RESULTS

Zázra ný produkt 74% PŘEDSTAVTE SI ZÁZRAČNOU REKONSTRUKCI VLASŮ ZEVNITŘ I NA POVRCHU. Repair. ELIXÍR pro obnovu poškozených vlasů AKCE TOTAL RESULTS NOVÝ! Repair PŘEDSTAVTE SI ZÁZRAČNOU REKONSTRUKCI VLASŮ ZEVNITŘ I NA POVRCHU Total Results Repair [čti total rizalts ripér] dokonalé řešení pro poškozené vlasy mechanicky (kartáčováním, tepelnými úpravami...)

Více

DUSY RODINA je určena pro všechny kadeřníky, kteří se rozhodli pracovat s DUSY Professional a zároveň pomáhat dětem.

DUSY RODINA je určena pro všechny kadeřníky, kteří se rozhodli pracovat s DUSY Professional a zároveň pomáhat dětem. DUSY rodina 2013 1 DUSY RODINA 2013 DUSY RODINA 2013 2 Seznamte se Pravidla DUSY RODINY DUSY RODINA je určena pro všechny kadeřníky, kteří se rozhodli pracovat s DUSY Professional a zároveň pomáhat dětem.

Více

TRIPLE A. Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči!

TRIPLE A. Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči! TRIPLE A Vypnutí linek a vrásek, zlepšení elasticity pokožky = inovace v proti vráskové péči! Kompletní proti vrásková péče s inovativním Trio retinolem Jedinecná inspirace. PHYRIS je pro každého, kdo

Více

Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika

Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika Tibetské trávy báječná léčivá kosmetika Aneb naučíme vás, jak léčit celé tělo při běžné péči o obličej Kosmetika řady Tibetan Herbs je úspěšně používána všemi věkovými skupinami Základ unikátních přípravků

Více

ž ž ě Ý Ý ž ě ě ě Š É Ý Á ě ě ů ž ě ě ě ě Š ě ž ž ě ě ň ě ž ž ě ě ž ů ě ž ž ů ů ě ě ž ě ě ž ě ž ě ň Á ě ů ů ě ž ě ě ž ě ě ů ů ě ů ě Ž ž ž ň ž ž ě ž ž ů ž ž ě ě ž ž ž ž ě ů ž ž Ů ž Č ů ž ž ž Ů ž ě Č Ž Č

Více

DIALOG ČASOPIS PRO NEZÁVISLÉ KADEŘNÍKY. Think smart, think Indola. 4. číslo/2013 Listopad Prosinec 2013

DIALOG ČASOPIS PRO NEZÁVISLÉ KADEŘNÍKY. Think smart, think Indola. 4. číslo/2013 Listopad Prosinec 2013 Hair by Indola Global Ambassador, Leonardo Rizzo@Sanrizz DIALOG ČASOPIS PRO NEZÁVISLÉ KADEŘNÍKY 4. číslo/2013 Listopad Prosinec 2013 Think smart, think Indola. Wonder Blow Dry WONDER BLOW DRY KAŽDÝ DEN

Více

Dusy Heat Control. ochranný sprej proti teplu 200 ml 323 Kč

Dusy Heat Control. ochranný sprej proti teplu 200 ml 323 Kč STYLE/STYLING 1 Jemná fixace Dusy Hair Shine lesk na vlasy ve spreji 100 ml 188 Kč 400 ml 309 Kč pro výjimečný lesk pomoc pro extra suché vlasy bez fixačního účinku /100 ml/ kód: 20065008 /400 ml/ kód:

Více

# 1 IN AMERICAN SALONS. Rok 2008 INTERPRETACE KOLEKCE VIOLET SMOKE NEJKRÁSNĚJŠÍ VÁNOČNÍ DÁREK: BALÍČKY MATRIX A BIOLAGE KOLEKCE IANA ROBERTSONA

# 1 IN AMERICAN SALONS. Rok 2008 INTERPRETACE KOLEKCE VIOLET SMOKE NEJKRÁSNĚJŠÍ VÁNOČNÍ DÁREK: BALÍČKY MATRIX A BIOLAGE KOLEKCE IANA ROBERTSONA # 1 IN AMERICAN SALONS Rok 2008 INTERPRETACE KOLEKCE VIOLET SMOKE NEJKRÁSNĚJŠÍ VÁNOČNÍ DÁREK: BALÍČKY MATRIX A BIOLAGE KOLEKCE IANA ROBERTSONA 06 COLOR SYNC VE VAŠEM SALONU 08 INSPIRACE VIOLET SMOKE 12

Více

ČAS NA VAŠÍ STRANĚ LIFETEX RESIST

ČAS NA VAŠÍ STRANĚ LIFETEX RESIST Lifetex Resist ČAS NA VAŠÍ STRANĚ LIFETEX RESIST BOJUJTE AKTIVNĚ PROTI ČASU POZNEJTE SÍLU ODOLNÝCH VLASŮ Lifetex Resist posiluje obranyschopnost vlasů - tím jim pomáhá odolat známkám času a vám dává možnost

Více

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek:

ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: www.citoplast.cz ZBOŽÍ 2016 prodáváme zboží značek: a phytokomplexem ze sedmi přírodních extraktů. Navštivte náš e-shop na : Hyaluronový noční krém Hydratační noční krém s kyselinou hyaluronovou a phytokomplexem

Více

Profesionální barvy pro hedvábné vlasy se zářivým efektem

Profesionální barvy pro hedvábné vlasy se zářivým efektem Profesionální barvy pro hedvábné vlasy se zářivým efektem Barvy jsou projevem vašich emocí. S pomocí Bacò, profesionální barvou od společnosti Kaaral, budou vaše vlasy zdravé, jemné a budou zářit. Kolekce

Více