SUBARC Zařízení pro automatické svařování a navařování pod tavidlem

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "SUBARC Zařízení pro automatické svařování a navařování pod tavidlem"

Transkript

1 SUBARC Zařízení pro automatické svařování a navařování pod tavidlem

2 Teorie svařování pod tavidlem Metoda svařování elektrickým obloukem v elektricky vodivém tavidle (SAW) je používána zejména při automatizovaném svařování. Svařuje se jednou či více tavícími se drátovými elektrodami. Svařování a navařování metodou SAW poskytuje: produktivitu kvalitu a pracovní komfort. Hlavní charakteristiky Svařování pod tavidlem má mnoho zajímavých výhod, jako například: široký rozsah aplikací: svařování tenkých i silných plechů, svařování středně legovaných, slitinových i nerezových ocelí, navařování i pro údržbářské využití, vysoký výkon odtavení díky vysokým svařovacím proudům a možnosti svařovat i více dráty, hluboký průvar omezuje nebo zcela eliminuje nutnost tvorby úkosů, nízké náklady na vytvoření svaru množství přídavného materiálu je často výrazně nižší než u jiných svařovacích metod, nízké deformace, velmi dobrý vzhled svaru, svar je dokonale kompaktní, svar má vynikající mechanické vlastnosti, skrytý oblouk neovlivňuje zářením okolí a umožňuje obsluze pracovat bez ochranné helmy, při svařování nevznikají kouřové zplodiny, což zvyšuje komfort obsluhy a snižují se náklady na odsávání a čištění vzduchu. Omezení této metody: Metodu SAW lze použít pro svařování legovaných a nelegovaných uhlíkových ocelí, nerezových a žáruvzdorných ocelí, svar musí být prováděn vzhledem k použití práškového tavidla v poloze vodorovné shora PA či PB, vzhledem k průvaru nelze svařovat plechy tenčí než 1.8mm, při svařování plechů silnějších než 16 mm je nutné upravit tvar svarových ploch (úkos).

3 Zdrojem tepla pro roztavení svarových ploch i přídavného drátu je elektrický oblouk hořící mezi základním a přídavným materiálem. Celý proces probíhá pod vrstvou práškového tavidla. Elektrický oblouk není vidět. Hoří v dutině vytvořené plyny vzniklými při chemických reakcích roztaveného tavidla. Firma SAF je schopna uzpůsobit automaty pro speciální a komplexní svařovací aplikace tak, aby vyhovovali potřebám zákazníka. Doporučené druhy svarů: Tento proces kombinuje produktivitu, kvalitu a komfort pracovníka s: kompaktností svaru, dobrými mechanickými vlastnostmi, hlubokým průvarem, vysokým výkonem odtavení, dobrým vzhledem svaru, prostředím bez rozstřiku a kouře, a s vysokým dovoleným zatížením.

4 Metodu SAW lze využít pro mnoho různých aplikací Sestava rekonstruovaného svařovacího automatu pro svařování dvěma dráty Twin - Arc Navařování páskou rotačních válců a navařování kol drátem Svařovací traktor pro svařování jedním drátem rozličných sestav.

5 Metoda SAW je úspěšně využívána při výrobě nádob a nádrží, při stavbě lodí a ocelových konstrukcí, pro těžební průmysl a pro mnohé další automatizované aplikace svařování. Vícehousenkové svařování nádob jedním drátem (tloušťka materiálu 20 mm) Stavba lodí: svařování jedním drátem a nebo metodou Twin arc (dva dráty+dva svařovací zdroje). Svařovací linka: svařování metodou Tandem (dva dráty + jeden svařovací zdroj).

6 Zařízení Firma SAF má mnohaleté zkušenosti nejen v oblasti klasického svařování, ale i s metodou svařování pod tavidlem. Pro metodu SAW nabízíme dva svařovací a navařovací automaty: SUBARC 2 a SUBARC 5. Tyto automaty, vybavené mikroprocesory, jsou flexibilní, produktivní a spolehlivé. Lze s nimi svařovat: stejnosměrným proudem (DC) střídavým proudem (AC) střídavým i stejnosměrným proudem (Tandem arc) Kriteria pro výběr zařízení a čísla nabídky

7 Polohovací zařízení SAF nabízí celou řadu polohovacích zařízení pro svařování metodou SAW. Standardní zařízení: seamery sloupy a ramena otáčedla polohovadla svařovací traktory. Zákaznická řešení: otočné stoly polohovadla nadrozměrné sloupy a ramena speciální svařovací stoly. Svařovací automat SUBARC 2 je určen pro svařování metodou MIG nebo SAW. Konstantní svařovací proces zajišťují svařovací zdroje s plochou svařovací charakteristikou. SUBARC 2 je vybaven: Ovládací jednotkou Odolná, kompaktní. Vzhledem k malým rozměrům ji lze umístit blízko k místu svařování. Parametry lze číst na digitálním display. Automatické řízení přísunu tavidla. Lze si vybrat mezi ručním či automatickým ventilem tavidla. Podavač drátu DEVIMATIC (D5/3) Kompaktní čtyřkladkový podávací mechanizmus. Odolný a výkonný motor. Zdroj proudu STARMATIC 650 DC Pro svařovací metodu MIG/MAG, SAW nebo drážkování. Robustní a kompaktní. Velmi přesné ovládání svařovacího procesu. Standardní nabídka: LA

8 Pro náročnější aplikace je určen SUBARC 5, svařovací a navařovací automat. Ovládací jednotka Robustní, jednoduché ovládání, uživatelsky příjemná. Digitální zobrazení proudu, napětí a rychlosti podávání drátu. Předvolba svařovacího proudu a napětí. Po skončení svařování je uložen a zobrazen svařovací proud a napětí. V modu ručního posouvání drátu je detekován a na display zobrazen zkrat mezi drátem a svařencem, což zabraňuje mechanickému poškození podávací jednotky.

9 SUBARC 5 je určen pro: svařování po tavidlem - SAW: - stejnosměrným proudem: zdroj s plochou nebo strmou charakteristikou - střídavým proudem: zdroj se strmou statickou charakteristikou svařování metodou MIG/MAG (sprchovým přenosem). Ovládací jednotka Všechny ovládací prvky jsou umístěny na předním, snadno dostupném panelu Svařovací proces je plně pod kontrolou Přepínač svařovacích metod (SAW nebo MIG/MAG) Umístěna na zdroji. Podavač drátu DEVIMATIC (DX 7) Motor podavače drátu řízený tachogenerátorem zabezpečuje velmi přesné ovládání svařovacího procesu Robustní, jednoduchá konstrukce umožňuje snadné nastavení pro zvolenou aplikaci Přesné nastavení všech stupňů volnosti rotace usnadňuje dosažení požadované polohy drátu vzhledem ke svařenci. Software pro sledování a dokumentaci svařovacích parametrů (volitelný doplněk objednací č ). Automat lze vybavit software pro sledování a dokumentaci svařovacích parametrů (napětí a proud). Software je kompatibilní se všemi PC, které jsou vybaveny alespoň WINDOWS 3.1. Na display se zobrazují horní a spodní limity parametrů zároveň se svařovací rychlostí, typem použitého drátu a tavidla. Lze si vybrat mezi dvěmi zobrazeními: první zobrazuje graficky průběh napětí a proudu; druhé zobrazuje

10 svařovací parametry napětí a proud a vnesené teplo ve všech měřených bodech. Po ukončení svařování lze vytisknout zápis. Porovnání jednotlivých metod svařování pod tavidlem Proces Jeden Dva Horký drát Tandem Twin / Twin drát dráty Hlava Horký dr. Hlava 1 Hlava 2 Hlava 1 Hlava 2 elektrody 1x4.0 2x1.6 1x4.0 1x1.6 1x4.0 1x4.0 2x2.0 2x2.0 mm Proud A Napětí V Rychlost cm/min Energie kj/cm Výkon odtavení kg/h Rozdíly mezi metodami SAW Výkon % +133% +193% +326% odtavení kg/h Rychlost % +0% +117% +167% cm/min Optimální čas svařování 100m(min) Časová úspora - 46% 57% 66% 77% Používáním přídavných materiálů firmy SAF budete mít zaručenu prvotřídní kvalitu vašich výrobků. S výběrem vhodného zařízení a optimalizací výrobního procesu jsou připraveni Vám pomoci naši odborníci. Naši odborníci Vám pomohou: s instalací a uvedením do provozu, s tvorbou WPS, WPR, s optimalizací produktivity (zvýšení svařovací rychlosti, zlepšení kvality), se zaškolením svářečů, obsluhy a údržby a seznámí Vás s činnostmi, které může provádět pouze autorizovaný servis.

11 Přídavné materiály Kombinace drátu a tavidla má přímý vliv na mechanické vlastnosti svaru. Firma SAF pro Vás vybrala nejlepší kombinace zajišťující optimální výsledky. Zdroje svařovacího proudu STARMATIC Řada čtyř tyristorových zdrojů STARMATIC je určena pro svařování metodou SAW stejnosměrným a STARMATIC 1003 i střídavým proudem. Jsou: robustní a výkonné spolehlivé odolné i v náročném průmyslovém prostředí chlazené ventilátorem vybaveny pojistkou proti tepelnému přehřátí snadno přemístitelné pomocí jeřábu či vysokozdvižného vozíku rychle připojitelné pomocí snadno dostupných konektorů a lze je vybavit dálkovým ovládáním.

12 Technická data STARMATIC 1003 AC/DC STARMATIC 650 DC STARMATIC 1003 DC STARMATIC 1303 DC Objednací č Výstup 1000 A /44 V 650 A / 44 V 1300 A / 44 V 1000 A/44 V -při 100% DZ Napájení, 3f 400 V/50 Hz 400 V/50 Hz 400 V/50 Hz 400 V/50 Hz Spotřeba 143 A 73 A 95 A 145 A při max. proudu Výkon při 100%DZ 98 kva 34.5 kva 65.8 kva 99 kva Statická charakteristika -plochá -strmá Třída krytí IP 21 IP 21 IP 23 IP 23 Izolační třída H H H H Hmotnost 540 kg 247 kg 394 kg 483 kg Volitelné příslušenství Velký výběr příslušenství pomáhá přizpůsobit automaty firmy SAF požadavkům zákazníka na produktivitu a kvalitu. Vedení drátu Vybrat si lze přímá nebo zahnutá vedení drátu spojená s hubicemi, které mají vysokou odolnost proti opotřebení, což prodlužuje jejich životnost. Jejich tvar a rozměry pokrývají potřeby všech aplikací a není tak potřeba je uzpůsobovat. Tavidlová jednotka Kompaktní jednotka, která významně redukuje podíl ruční práce na doplňování tavidla do zásobníku. Použitím difuzéru, který je poháněn stlačeným vzduchem (5-7 bar), se tavidlo odsává a vrací do zásobníku. Objednací číslo: Ovládací jednotka s šesti programy Jednotka umožňuje uložení do paměti šesti nastavení svařovacích parametrů (proud, napětí, svařovací rychlost). Což je užitečné při svařování vícevrstvých svarů. Objednací číslo: Laserová stopa Laserová stopa ukazuje bod, ve kterém se drát dotkne svařence. Jeden bod se užívá pro určení horizontální polohy. Dva body jsou používány pro vertikální nastavení. Jednotka se skládá z: - na objímku připevněné laserové stopy - suportu - napájecí jednotky - 22 metrů napájecího kabelu. Objednací číslo:

13 Hlava pro navařování páskou Je vhodná pro podávání navařovací pásky o šířce od 25 mm do 80 mm. Zařízení je určeno pro navařování rozličných součástí. Objednací číslo: Kamera Umožňuje zobrazení svaru na obrazovce. Světelný bod naznačuje, která část svaru je zobrazena. Na obrázku je pro příklad vyfocena svařovací hlava uvnitř nádoby. Zařízení se skládá z kamery a suportu, ovládací jednotky, světelného bodu s napájením a propojovacími kabely. Objednací číslo: Tavidlová pumpa Dodává tavidlo na velké svislé i vodorovné vzdálenosti. -Pro zařízení s recyklací tavidla včetně tavidlového hospodářství. Objednací číslo: Pro kompaktní zařízení bez tavidlového hospodářství. Objednací číslo: Jako volitelné lze doobjednat indikátor nízkého obsahu tavidla a nastavení limity vlhkosti tavidla. Dotekové čidlo SENSORTRACK Dotekové čidlo napomáhá vést svařovací hlavu ve svarové spáře. Princip tohoto zařízení spočívá v korekci pohybu hlavy v závislosti na deformaci čidla. SENSORTRACK umožňuje svařovat bez zhasnutí oblouku i svařence s častými a velkými tvarovými odchylkami. Objednací číslo: PH

TOPTIG. Nový robotizovaný svařovací proces určený pro průmyslové použití

TOPTIG. Nový robotizovaný svařovací proces určený pro průmyslové použití TOPTIG Nový robotizovaný svařovací proces určený pro průmyslové použití Proces TOPTIG: principy, funkce a Společnost AIR LIQUIDE Welding se stále zlepšuje. Díky práci výzkumného střediska specializovaného

Více

Origo Mig C3000i/L3000i & Origo Feed L3004

Origo Mig C3000i/L3000i & Origo Feed L3004 Origo Mig C3000i/L3000i & Origo Feed L3004 Výkonné MIG zdroje s funkcí QSet - stabilní oblouk pro všechny aplikace Svařovací zdroje pro profesionální využití pro aplikace do 300A Zdroje Origo TM Mig C3000i

Více

CITOWAVE / CITOPULS. Digitální svařovací zdroje s nejnovější invertorovou technologií pro svařování metodou MIG/MAG. Digitální přesnost

CITOWAVE / CITOPULS. Digitální svařovací zdroje s nejnovější invertorovou technologií pro svařování metodou MIG/MAG. Digitální přesnost CITOWAVE / CITOPULS Digitální svařovací zdroje s nejnovější invertorovou technologií pro svařování metodou MIG/MAG Digitální přesnost www.airliquide.cz www.saf-airliquide.com CITOWAVE/CITOPULS, svařovací

Více

ARC-H Welding s.r.o. přímé zastoupení KOIKE EUROPE B.V. v České republice a na Slovensku

ARC-H Welding s.r.o. přímé zastoupení KOIKE EUROPE B.V. v České republice a na Slovensku ARC-H Welding s.r.o. přímé zastoupení KOIKE EUROPE B.V. v České republice a na Slovensku MONOGRAPH 1250 MODEL MONOGRAPH 1250 Pálící šířka Pálící délka Pohyb v ose Z Pálící rychlost Rychlost rychloposuvu

Více

HELIARC: TRADIČNÍ VE SVAŘOVÁNÍ TIG

HELIARC: TRADIČNÍ VE SVAŘOVÁNÍ TIG HELIARC: TRADIČNÍ VE SVAŘOVÁNÍ TIG VY A HELIARC. VÁŽENÝ ZÁKAZNÍKU, KAŽDÝ ASI NEOCENÍ KRÁSU SKUTEČNĚ DOBŘE PROVEDENÉHO SVARU. VY, ANO. DLOUHÁ LÉTA JSTE VYNALOŽIL NA TO, ABYSTE DOKONALE ZVLÁDL TECHNIKU A

Více

katalog výrobků_011 www.selcoweld.com

katalog výrobků_011 www.selcoweld.com katalog výrobků_011 CZ www.selcoweld.com com www.selcoweld.com Selco: vývoj a následná výroba svářecích, plasmových řezacích zdrojů a strojních zařízení. S profesionály bok po boku ve všech koutech světa.

Více

SVAŘOVACÍ STROJ PEGAS 200 AC/DC NÁVOD K OBSLUZE A ÚDRŽBĚ

SVAŘOVACÍ STROJ PEGAS 200 AC/DC NÁVOD K OBSLUZE A ÚDRŽBĚ SVAŘOVACÍ STROJ PEGAS 200 AC/DC NÁVOD K OBSLUZE A ÚDRŽBĚ, 2015 PEGAS 200 AC-DC navod CZ 12 2/16 OBSAH: 1. ÚVOD... 3 2. BEZPEČNOST PRÁCE... 4 3. PROVOZNÍ PODMÍNKY... 4 4. TECHNICKÁ DATA... 5 5. PŘÍSLUŠENSTVÍ

Více

Katalog Výrobk 2009/2010

Katalog Výrobk 2009/2010 Katalog Výrobk 2009/2010 Komplexní systémová myšlenka. Kompromisy v oblasti kvality svářeček se dlouhodobě nevyplatí. Tuto zkušenost získali mnozí naši zákazníci dříve, než věnovali svou důvěru společnosti

Více

Výrobní program. Číslicové indikace polohy Typová řada ND 500

Výrobní program. Číslicové indikace polohy Typová řada ND 500 Výrobní program Číslicové indikace polohy Typová řada ND 500 Září 2007 Číslicové indikace polohy Typová řada ND 500 Univerzální číslicová indikace polohy HEIDENHAIN je správným řešením pro obráběcí stroje,

Více

SVAŘOVACÍ TRAKTORY LORCH TRAC

SVAŘOVACÍ TRAKTORY LORCH TRAC Lorch Automation Solutions SVAŘOVACÍ TRAKTORY LORCH TRAC Welding solutions for the world s smartest companies. Svařovací traktory Lorch SVAŘOVACÍ TRAKTORY LORCH TRAC Vyšší produktivita, vyšší kvalita,

Více

JUMO ecotrans ph 03 Mikroprocesorový převodník / spínací zařízení hodnoty ph / redox potenciálu a teploty

JUMO ecotrans ph 03 Mikroprocesorový převodník / spínací zařízení hodnoty ph / redox potenciálu a teploty Strana 1/7 JUMO ecotrans ph 03 Mikroprocesorový převodník / spínací zařízení hodnoty ph / redox potenciálu a teploty s dvouřádkovým LC displejem pro montáž na DIN lištu 35 mm Krátký popis V závislosti

Více

Návod k použití POLOAUTOMATICKÝ OBLOUKOVÝ SVÁŘECÍ INVERTOR MIG/MAG/MMA/TIG SV200-A

Návod k použití POLOAUTOMATICKÝ OBLOUKOVÝ SVÁŘECÍ INVERTOR MIG/MAG/MMA/TIG SV200-A POLOAUTOMATICKÝ OBLOUKOVÝ SVÁŘECÍ INVERTOR MIG/MAG/MMA/TIG SV200-A Návod k použití Před uvedením přístroje do provozu si přečtěte tento návod a seznamte se s jeho správnou obsluhou. OBSAH Kapitola Strana

Více

CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL

CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL Projekt: CENTRUM VZDĚLÁVÁNÍ PEDAGOGŮ ODBORNÝCH ŠKOL Vzdělávací program: VP9 Nové trendy v oblasti svařování ve výrobní praxi Moduly vzdělávacího programu: M91 Novinky v oblasti technických plynů pro svařování

Více

VYSOKOVÝKONNÉ SVAŘOVÁNÍ

VYSOKOVÝKONNÉ SVAŘOVÁNÍ / Nabíjecí systémy akumulátorů / Svařovací technika / Solární elektronika VYSOKOVÝKONNÉ SVAŘOVÁNÍ / Technologie CMT Twin, Time, LaserHybrid a TimeTwin 2 / O nás / Od roku 1950 vyvíjíme inovativní kompletní

Více

Katalog výrobků 2007. Více než svařování. www.kemper.cz

Katalog výrobků 2007. Více než svařování. www.kemper.cz Katalog výrobků 2007 Více než svařování www.kemper.cz Odsávací a filtrační zařízení (středotlaká) Konstrukce filtračního zařízení... 71 Inteligentní filtrační technika... 72 Detailní popis odsávacích a

Více

EWR. Elektronický svařovací regulátor

EWR. Elektronický svařovací regulátor TECHNOLOGY FOR THE WELDER S WORLD. EWR. Elektronický svařovací regulátor Úspory ochranného plynu až 0% Svařujte efektivněji optimalizujte spotřebu ochranného plynu Optimální využití všech nezbytných zdrojů

Více

RW - SW. Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ!

RW - SW. Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ! RW - SW Baličky na kulaté a hranaté balíky 1100 / 1200 / 1400 / 1600 / 1800 / 1104 / 1604 / 7664 TO NEJLEPŠÍ Z TECHNOLOGIE BALENÍ BALÍKŮ! RW / SW 1100, 1200, 1400, 1600, 1800, BALIČKY KUHN Schopnost co

Více

REDUKOVANÝ NABÍDKOVÝ CENÍK

REDUKOVANÝ NABÍDKOVÝ CENÍK Nad Třebešínem III 3070/2 100 00 Praha 10 tel/fax 274 815 758 mobil : 603298414 e-mail: info@ews.cz www.ews.cz REDUKOVANÝ NABÍDKOVÝ CENÍK Přídavné materiály pro svařování Ochranné a pracovní pomůcky pro

Více

MODERNÍ A JEDNODUCHÉ ROBUSTNÍ A LEHKÉ TIG SVAŘOVÁNÍ Příjemné a jednoduché

MODERNÍ A JEDNODUCHÉ ROBUSTNÍ A LEHKÉ TIG SVAŘOVÁNÍ Příjemné a jednoduché PI 200 / PI 250 MODERNÍ A JEDNODUCHÉ ROBUSTNÍ A LEHKÉ TIG SVAŘOVÁNÍ Příjemné a jednoduché ovládání Zcela nový, funkční a líbivý vzhled Jedno nebo třífázové provedení D.O.C. systém Synergy PLUS systém PFC

Více

W H I R L P O O L KOMERČNÍ A PROFESIONÁLNÍ PRAČKY A SUŠIČKY. www.whirlpool-professional.com 2014/2

W H I R L P O O L KOMERČNÍ A PROFESIONÁLNÍ PRAČKY A SUŠIČKY. www.whirlpool-professional.com 2014/2 W H I R L P O O L KOMERČNÍ A PROFESIONÁLNÍ PRAČKY A SUŠIČKY 2014/2 www.whirlpool-professional.com WHIRLPOOL PRÁDELNY Whirlpool profesionální řada praček, sušiček a žehlících zařízení se zaměřuje stejně

Více

RAL 3000 červená, RAL 1012 žlutá nebo speciální lak Externí napájení: na zařízení 12V konektor AMP pro připojení na vozidlo Hlídání izolace:

RAL 3000 červená, RAL 1012 žlutá nebo speciální lak Externí napájení: na zařízení 12V konektor AMP pro připojení na vozidlo Hlídání izolace: Hasičský zdroj elektrického proudu Čís. zboží: MAG122SL-R OBECNĚ Druh generátor proudu Využití: Zejména u hasičů nebo uživatelů se zvýšenými požadavky na stupeň ochrany Výrobce: MAG-MOTOREN společnost

Více

DeltaSpot Odporové svařování

DeltaSpot Odporové svařování DeltaSpot Odporové svařování Hranice jsou zde proto, aby se prolamovaly: pro nás to platí v každém případě VŠEOBECNÉ INFORMACE PROCES U systému DeltaSpot se to také podařilo Posunovat hranice to je naším

Více

SAFMIG BLX Inteligentní, stupňově řízené zdroje pro svařování metodou MIG/MAG ve verzi kompaktní i s odděleným podavačem.

SAFMIG BLX Inteligentní, stupňově řízené zdroje pro svařování metodou MIG/MAG ve verzi kompaktní i s odděleným podavačem. SAFMIG BLX Inteligentní, stupňově řízené zdroje pro svařování metodou MIG/MAG ve verzi kompaktní i s odděleným podavačem. Produktivita je klíčem k úspěchu současných firem a ta může být dosažena pomocí

Více

PEGAS 160 E PFC PEGAS 160 E PFC CEL

PEGAS 160 E PFC PEGAS 160 E PFC CEL SVAŘOVACÍ STROJ PEGAS 160 E PFC PEGAS 160 E PFC CEL NÁVOD K OBSLUZE A ÚDRŽBĚ verze 6 - 2 - OBSAH: 1. ÚVOD... - 2-2. BEZPEČNOST PRÁCE... - 3-3. PROVOZNÍ PODMÍNKY... - 3-4. TECHNICKÁ DATA... - 4-5. PŘÍSLUŠENSTVÍ

Více

CITOPULS III 420/520 CITOSTEEL III 420/520

CITOPULS III 420/520 CITOSTEEL III 420/520 CITOPULS III 420/520 CITOSTEEL III 420/520 Svařujte moderními svařovacími procesy a docílíte vyšší produktivity www.airliquidewelding.cz High Tech svařovací zdroje CITOPULS/CITOSTEEL pro metodu MIG/MAG

Více

Stolní odporové svařovací lisy a bodové svářečky, 16 150 kva

Stolní odporové svařovací lisy a bodové svářečky, 16 150 kva Stolní odporové svařovací lisy a bodové svářečky, 1 0 kva 215 1 213 2 3 Stolní odporové bodové svářečky a svařovací lisy 1 0 kva (při %) Odporové bodové svářečky a svařovací listy Tecna řady 21 jsou vhodné

Více

KERAMICKÉ PODLOŽKY. Základní informace o použití keramických podložek... F1 Přehled druhů v nabídce... F2

KERAMICKÉ PODLOŽKY. Základní informace o použití keramických podložek... F1 Přehled druhů v nabídce... F2 KERAMICKÉ PODLOŽKY Základní informace o použití keramických podložek... F1 Přehled druhů v nabídce... F2 Základní informace o použití keramických podložek Použití keramických podložek přináší mnoho výhod

Více

PEGAS 160 T PULSE HF PEGAS 200 T PULSE HF

PEGAS 160 T PULSE HF PEGAS 200 T PULSE HF SVAŘOVACÍ STROJ PEGAS 160 T PULSE HF PEGAS 200 T PULSE HF NÁVOD K OBSLUZE A ÚDRŽBĚ, 2014 PEGAS 160-200 T PULSE návod CZ 12 2/15 OBSAH: 1. ÚVOD... 2 2. BEZPEČNOST PRÁCE... 3 3. PROVOZNÍ PODMÍNKY... 3 4.

Více

CITOPULS III 420/520 CITOSTEEL III 420/520

CITOPULS III 420/520 CITOSTEEL III 420/520 CITOPULS III 420/520 CITOSTEEL III 420/520 Svařujte moderními svařovacími procesy a docílíte vyšší produktivity www.airliquidewelding.cz High Tech svařovací zdroje CITOPULS/CITOSTEEL pro metodu MIG/MAG

Více

NOVINKY VE SVAŘOVACÍ TECHNICE OERLIKON

NOVINKY VE SVAŘOVACÍ TECHNICE OERLIKON NOVINKY VE SVAŘOVACÍ TECHNICE OERLIKON Ing.Jan Veverka, OMNITECH spol s.r.o. Oerlikon kompletní řada zdrojů pro svařování a dělení materiálů Kompletní řada zahrnují zdroje pro svařování metodou MMA, MIG/MAG,

Více

PŘEKVAPIVĚ JEDNODUCHÝ PROFESIONÁLNÍ SVAŘOVACÍ ZDROJ

PŘEKVAPIVĚ JEDNODUCHÝ PROFESIONÁLNÍ SVAŘOVACÍ ZDROJ SIGMA 300C / 400C / 400 STB PŘEKVAPIVĚ JEDNODUCHÝ PROFESIONÁLNÍ SVAŘOVACÍ ZDROJ MIG/MAG, MMA svařování DUO Plus TM MIG Manager Jednoduché ovládání Provedení Advanced nebo Basic Kompaktní podavač MWF 41

Více

SVAŘOVACÍ STROJ ABC 160 NÁVOD K OBSLUZE A ÚDRŽBĚ. ALFA IN a.s. 2008 www.alfain.eu NS67-03

SVAŘOVACÍ STROJ ABC 160 NÁVOD K OBSLUZE A ÚDRŽBĚ. ALFA IN a.s. 2008 www.alfain.eu NS67-03 -1- SVAŘOVACÍ STROJ ABC 160 NÁVOD K OBSLUZE A ÚDRŽBĚ OBSAH: 1... ÚVOD -2-2... BEZPEČNOST PRÁCE 3... PROVOZNÍ PODMÍNKY 4... TECHNICKÁ DATA 5... PŘÍSLUŠENSTVÍ STROJE 6... POPIS STROJE A FUNKCÍ 7... UVEDENÍ

Více

Svářecí a nabíjecí technika

Svářecí a nabíjecí technika MMA svářecí transformátory, MMA svářecí invertory Svářecí zařízení MIG - MAG Svářecí zařízení TIG, digital MIG Plazmové invertory Odporová svářecí zařízení Příslušenství Nabíjecí zdroje Nabíjecí zdroje

Více

MĚŘIDLO TEPLOTY, VLHKOSTI A PROUDĚNÍ

MĚŘIDLO TEPLOTY, VLHKOSTI A PROUDĚNÍ MĚŘIDLO TEPLOTY, VLHKOSTI A PROUDĚNÍ typ Pvtd2191 1. Úvod Tento výrobek byl zkonstruován podle současného stavu techniky a odpovídá platným evropským a národním normám a směrnicím. U výrobku byla doložena

Více

Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů. Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby

Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů. Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby Spolehlivé, špičkové erozivní stroje pro mnohostranné použití Vysoká výkonnost i u

Více

axe double pulse AC/DC

axe double pulse AC/DC axe 402 DOUBLE PULSE HSL AC/DC HF axe 502 DOUBLE PULSE HSL AC/DC HF První ve své řadě Zdroj, který vám přinese plný komfort svařování pro metody TIG AC/DC HF, multifunkční MIG/MAG synergické nebo MIG/MAG

Více

SEA CHROME TŘÍDĚNÍ PODLE BARVY DOPRAVA SUŠENÍ ZPRACOVÁNÍ OSIVA TŘÍDĚNÍ PODLE BARVY SKLADOVÁNÍ LINKY NA KLÍČ

SEA CHROME TŘÍDĚNÍ PODLE BARVY DOPRAVA SUŠENÍ ZPRACOVÁNÍ OSIVA TŘÍDĚNÍ PODLE BARVY SKLADOVÁNÍ LINKY NA KLÍČ CZ SEA TŘÍDĚNÍ PODLE BARVY DOPRAVA SUŠENÍ ZPRACOVÁNÍ OSIVA TŘÍDĚNÍ PODLE BARVY SKLADOVÁNÍ LINKY NA KLÍČ RYCHLÉ BAREVNÉ ROZLIŠENÍ SEA- SEA-Chrome zařízení je na trhu kapacitně nejvýkonnější RGB tří-barevný

Více

SIGMA GALAXY

SIGMA GALAXY SIGMA GALAXY 300 400 500 Sigma Galaxy jednoduchost ve spojení s nejmodernější technologií Koncepce inteligentního svařování, díky které se každý svářeč stane odborníkem Sigma Galaxy nová generace strojů

Více

KURZ. průvarového bodového svařování obalenou elektrodou ČSN 050705 - ZP 111 9 W11. 1. Princip průvarového bodového svařování obalenou elektrodou.

KURZ. průvarového bodového svařování obalenou elektrodou ČSN 050705 - ZP 111 9 W11. 1. Princip průvarového bodového svařování obalenou elektrodou. KURZ průvarového bodového svařování obalenou elektrodou ČSN 050705 - ZP 111 9 W11 1. Princip průvarového bodového svařování obalenou elektrodou. Průvarová technologie umožňuje bodové spojení tenkých ocelových

Více

Zvýšení produktivity přirozenou cestou

Zvýšení produktivity přirozenou cestou Zvýšení produktivity přirozenou cestou Zvýšení produktivity přirozenou cestou HS Puls je speciální funkce MIG/MAG Puls sváření, které je charakteristické velmi krátkým a intenzivním obloukem. Svářeč dokáže

Více

TBi Industries. MIG/MAG svařovací hořák. TBi Expert 0. 1

TBi Industries. MIG/MAG svařovací hořák. TBi Expert 0. 1 TBi Industries MIG/MAG svařovací hořák TBi Expert 1 0. 1 OBSAH. TBi Expert Hořáky chlazené plynem TBi 150 Expert Série Classic 60% (10 min.) Mix : 150 A CO 2 : 180 A Ø 0.6-1.0 mm Hořáky chlazené vodou

Více

Novinky od roku 2011

Novinky od roku 2011 Novinky od roku 2011 Průvarové bodové svařování. Průvarové bodové svařování je technologie, umožňující bodové spojování ocelových plechů vzájemně nebo s libovolně tlustým ocelovým dílcem z jedné strany,

Více

Casadei Industria KC 40

Casadei Industria KC 40 Casadei Industria KC 40 Automatický olepovací stroj s nanášecím válečkem a řetězovým posuvem panelu Automatický olepovací stroj robustní konstrukce, vhodný pro olepování rovných panelů. Nanášecí váleček

Více

Niky S 1-1.5-2-3 kva Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka

Niky S 1-1.5-2-3 kva Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka Niky S 1-1.5-2-3 kva Návod k obsluze a údržbě uživatelská příručka Part. LE05261AC-11/13-01 GF Niky S 1-1.5-2-3 kva CZ CZ 3 2 Niky S 1-1.5-2-3 kva OBSAH 1 Úvod 4 2 Podmínky použití 4 3 Instalace 5 4 Ovládání

Více

SUŠIČKY PRÁDLA SECOMAT TECHNICKÁ SPECIFIKACE

SUŠIČKY PRÁDLA SECOMAT TECHNICKÁ SPECIFIKACE SUŠIČKY PRÁDLA SECOMAT TECHNICKÁ SPECIFIKACE Komunikační centrum PERFEKTUMGROUP PERFEKTUM Group, s.r.o. CZ 18200 Praha 8, Davídkova 77 Telefon: 286884022 Fax: 226254782 E-mail: info@perfektum.cz Internet:

Více

Chlazení IT. Střešní chladicí jednotky TopTherm, pro kanceláře a IT aplikace...1100/3000 W...428

Chlazení IT. Střešní chladicí jednotky TopTherm, pro kanceláře a IT aplikace...1100/3000 W...428 Chlazení IT Střešní chladicí jednotky TopTherm, pro kanceláře a IT aplikace.../3000 W...428 Chillery pro chlazení IT Chillery pro chlazení IT... 15 124 kw...454 Chillery pro chlazení IT... 155 481 kw...455

Více

Řada EASY-MAG Cenově dostupné MIG-MAG zdrojů. Řada PRO-MAG Standardní zdroje pro svařování tenkých plechů.

Řada EASY-MAG Cenově dostupné MIG-MAG zdrojů. Řada PRO-MAG Standardní zdroje pro svařování tenkých plechů. Řada Cenově dostupné MIG-MAG zdrojů. Vlastnosti (dle modelu výrobku bližší info u prodejce): Svařovací proud Rychlost posuvu drátu Doba doběhu plynu 2-takt, 4-takt, bodování, stehování Bodovací / stehovací

Více

GEZE OKENNí TECHNIK A

GEZE OKENNí TECHNIK A GEZE okenní technika okenní techniky GEZE Přirozené větrání a zařízení pro odtah (RWA) BEWEGUNG MIT SYSTEM Obrázek na titulní a druhé straně: Lazaros Filoglou RWA a větrací technika GEZE větrací technika

Více

5/700/10 pořadové čís.: 51 (Svaz rakouských hasičů) RAL 3000 červená, RAL 1012 žlutá nebo speciální lak Externí napájení:

5/700/10 pořadové čís.: 51 (Svaz rakouských hasičů) RAL 3000 červená, RAL 1012 žlutá nebo speciální lak Externí napájení: Hasičský zdroj elektrického proudu Čís. zboží: MAG133SL-R OBECNĚ Druh generátor proudu Využití: Zejména u hasičů nebo uživatelů se zvýšenými požadavky na stupeň ochrany Výrobce: MAG-MOTOREN společnost

Více

FastMig M. Výkonný profesionální MIG / MAG svařovací zdroj pro náročné aplikace

FastMig M. Výkonný profesionální MIG / MAG svařovací zdroj pro náročné aplikace FastMig M Výkonný profesionální MIG / MAG svařovací zdroj pro náročné aplikace Kemppi FastMig M jsou moderní a vysokovýkonné synergické MIG / MAG svařovací zdroje určené pro nasazení v náročných podmínkách,

Více

Automatická svařovací pistole PHA a PKA. Pistole PHA 500

Automatická svařovací pistole PHA a PKA. Pistole PHA 500 Automatická svařovací pistole PHA a PKA Pistole PHA 500 Svařovací pistole PHA-500 je určena pro přivařování svorníků hrotovým i zdvihovým zážehem, kdy podávání svorníků je zabezpečeno pomocí podavače VBZ,

Více

Přehledový katalog stroje. ELETTRICA série PE, PE-C Servoelektrické ohraňovací lisy G.A.D.E.

Přehledový katalog stroje. ELETTRICA série PE, PE-C Servoelektrické ohraňovací lisy G.A.D.E. Přehledový katalog stroje ELETTRICA série PE, PE-C Servoelektrické ohraňovací lisy G.A.D.E. Vlastnosti a charakteristika ohraňovacích lisů série PE, PE-C Ohraňovací lisy G.A.D.E. ELETTRICA série PE, PE-C

Více

MAZACÍ PŘÍSTROJ PMP CENTRÁLNÍ MAZÁNÍ

MAZACÍ PŘÍSTROJ PMP CENTRÁLNÍ MAZÁNÍ MAZACÍ PŘÍSTROJ PMP POUŽITÍ Mazací přístroj PMP je užíván jako zdroj tlakového maziva pro centrální mazací systémy s progresivními rozdělovači řady BVA, PRA a PRB, pro trvalé, pravidelné mazání různých

Více

Návod k obsluze a instalaci kotle 2015.10.08

Návod k obsluze a instalaci kotle 2015.10.08 1 1 Technické údaje kotle KLIMOSZ DUO Tab. 1. Rozměry a technické parametry kotle KLIMOSZ DUO NG 15-45 a KLIMOSZ DUO B 15 35. Parametr SI Klimosz Klimosz Klimosz Klimosz Duo 15 Duo 25 Duo 35 Duo 45 Max/Jmenovitý

Více

Regulátor ASIN Aqua Dose příručka uživatele

Regulátor ASIN Aqua Dose příručka uživatele Regulátor ASIN Aqua Dose příručka uživatele 10/7/12 Regulátor ASIN Aqua Dose automaticky reguluje ph a plynule dávkuje zvolené množství dezinfekce (kyslíkové nebo chlorové) po dobu běhu čističky. Hodnota

Více

Požadavky na vybavení - autodílna dílna opravářů zemědělských strojů

Požadavky na vybavení - autodílna dílna opravářů zemědělských strojů Příloha ZD č. 2 (část 1) Požadavky na vybavení - autodílna dílna opravářů zemědělských strojů Typ stroje počet ks Pojízdný zvedák 3t Přístroj pro zkoušení vstřikovacích trysek naftových motorů Pojízdný

Více

Fénix Weld. Navrženo a vyrobeno v Kühtreiber. www.fenix-weld.cz

Fénix Weld. Navrženo a vyrobeno v Kühtreiber. www.fenix-weld.cz Fénix Weld Navrženo a vyrobeno v Kühtreiber www.fenix-weld.cz Stroje Fénix Weld Stroje řady Fénix Weld jsou kompaktní přenosné podpěťové svařovací stroje pro svařování metodou MMA a TIG. Konstrukce je

Více

SolarMax řady S. Snadná maximalizace výtěžnosti solárních zařízení.

SolarMax řady S. Snadná maximalizace výtěžnosti solárních zařízení. SolarMax řady S Snadná maximalizace výtěžnosti solárních zařízení. Přesvědčivé řešení. Již více než 20 let vyvíjíme a vyrábíme beztransformátorové měniče. Toto know-how využili naši inženýři, když šili

Více

ŘADA GALAXY SIGMA GALAXY - KONCEPCE INTELIGENTNÍHO SVAŘOVÁNÍ, DÍKY KTERÉ SE KAŽDÝ SVÁŘEČ STANE ODBORNÍKEM

ŘADA GALAXY SIGMA GALAXY - KONCEPCE INTELIGENTNÍHO SVAŘOVÁNÍ, DÍKY KTERÉ SE KAŽDÝ SVÁŘEČ STANE ODBORNÍKEM SIGMA GALAXY - KONCEPCE INTELIGENTNÍHO SVAŘOVÁNÍ, DÍKY KTERÉ SE KAŽDÝ SVÁŘEČ STANE ODBORNÍKEM JEDNODUCHOST VE SPOJENÍ S NEJMODERNĚJŠÍ TECHNOLOGIÍ KONCEPCE INTELIGENTNÍHO SVAŘOVÁNÍ, DÍKY KTERÉ SE KAŽDÝ

Více

NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ PU 298

NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ PU 298 NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ PU 298 PŘÍSTROJ PRO REVIZE SVAŘOVACÍCH ZAŘÍZENÍ 1. Základní informace:... 2 2. Popis přístroje:... 2 3. Podmínky použití PU298... 3 4. Technické parametry:... 3 5. Postup při nastavení

Více

Teplo pro váš domov od roku 1888. PŘESTAVBOVÁ SADA KOTLE U 22 NA HERCULES U22Robot Návod k přestavbě kotle

Teplo pro váš domov od roku 1888. PŘESTAVBOVÁ SADA KOTLE U 22 NA HERCULES U22Robot Návod k přestavbě kotle Teplo pro váš domov od roku 1888 PŘESTAVBOVÁ SADA KOTLE U 22 NA HERCULES U22Robot Návod k přestavbě kotle CZ_2015_33 CZ_2015_32 Obsah: str. 1. Technické údaje kotle po přestavbě... 3 2. Dodávka a příslušenství...

Více

C201 Kompaktní zametač

C201 Kompaktní zametač Malý, elegantní a domyšlený C201 Kompaktní zametač Malé kompaktní zametací zařízení C201 je nejnovějším zametacím zařízením z rodiny JOHNSTON. Byl konstruován s ohledem na tři klíčové požadavky zákazníků

Více

AUTOMATICKÁ SAMOSTMÍVACÍ SVÁŘECÍ KUKLA

AUTOMATICKÁ SAMOSTMÍVACÍ SVÁŘECÍ KUKLA AUTOMATICKÁ SAMOSTMÍVACÍ SVÁŘECÍ KUKLA GL1007M(5893) 89/686/EEC DIN EN 379:2003-12 STRUČNÝ OBSAH Samočinněstmívací svářečská helma je ochranná pracovní pomůcka nové generace. Jsou zde využity nové a vysoce

Více

R e f e r e n č n í L i s t

R e f e r e n č n í L i s t A n o t h e r S t e p L i n e á r n í A u t o m a t y www.hstcreative.cz HST Creative, Výzkumná A Vývojová Divize Zámecká 221, Vrchlabí, CZECH REPUBLIC +420.499.421.162, Hstcreative@hsttechnologic.cz R

Více

Modré svìtlo! Pozor! Zahajujeme soutìž. Partner časopisu. 1/2011 10. května, XV. ročník. Mùžete vyhrát digitální zrcadlovku!

Modré svìtlo! Pozor! Zahajujeme soutìž. Partner časopisu. 1/2011 10. května, XV. ročník. Mùžete vyhrát digitální zrcadlovku! 1/2011 10. května, XV. ročník MIGATRONIC Vývoj svařování studeným obloukem Migatronic Ometa 400 S Cenový hit stroje řady FOCUS Migatronic Pi 350 AC/DC AIR PRODUCTS MAG svařování nerezavějící oceli Láhve

Více

KA 19 - UKÁZKOVÝ PROJEKT

KA 19 - UKÁZKOVÝ PROJEKT KA 19 - UKÁZKOVÝ PROJEKT 4. DOKUMENTACE VE SVAŘOVÁNÍ Ing. Miroslav Grach Tyto podklady jsou spolufinancovány Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky. KA19-DOKUMENTACE VE SVAŘOVÁNÍ

Více

dtron 16.1 Kompaktní mikroprocesorový regulátor

dtron 16.1 Kompaktní mikroprocesorový regulátor MĚŘENÍ A REGULACE dtron 16.1 Kompaktní mikroprocesorový regulátor Vestavná skříňka podle DIN 43 700 Krátký popis Kompaktní mikroprocesorový regulátor dtron 16.1 s čelním rámečkem o rozměru 48 mm x 48 mm

Více

termoplastických materiálů

termoplastických materiálů Technologie svařování termoplastických materiálů ÚVOD MERCANTA byla založena v roce 1994 jako obchodní organizace. Po celou dobu své existence prodává přístroje, poskytuje prvotřídní servis a odborné technické

Více

KIT 180-190 - 200-215

KIT 180-190 - 200-215 Sta n d a r d Pr o c e s s o r Sy n e r g i c KIT 180-190 - 200-215 Stroje KIT 180 až 215 Jsou profesionální svařovací stroje vybavené výkonným transformátorem s měděným primárním a sekundárním vinutím,

Více

Vše pro komfort. Špičkový elegantní design Široká nabídka jednotek od 8 HP do 48 HP Připojitelná kapacita vnitřních jednotek až 150 %

Vše pro komfort. Špičkový elegantní design Široká nabídka jednotek od 8 HP do 48 HP Připojitelná kapacita vnitřních jednotek až 150 % Vše pro komfort Špičkový elegantní design Široká nabídka jednotek od 8 HP do 48 HP Připojitelná kapacita vnitřních jednotek až 150 % Vysoká výkonnost systému Díky nové unikátní inverterové technologii

Více

magicwave 2500/3000 Transtig 2500/3000

magicwave 2500/3000 Transtig 2500/3000 / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging magicwave 2500/3000 Transtig 2500/3000 / Svařování metodou WIG a elektrodové svařování Technologie Active Wave zvyšuje hospodárnost / Celý systém je

Více

VESTAVĚNÝ BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉM OZNAČENÍ CE CHYTRÉ ŘEŠENÍ S MINIMÁLNÍMI ROZMĚRY CALL ME COWELDER 1 KOLABORATIVNÍ SVAŘOVACÍ ROBOT

VESTAVĚNÝ BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉM OZNAČENÍ CE CHYTRÉ ŘEŠENÍ S MINIMÁLNÍMI ROZMĚRY CALL ME COWELDER 1 KOLABORATIVNÍ SVAŘOVACÍ ROBOT VESTAVĚNÝ BEZPEČNOSTNÍ SYSTÉM OZNAČENÍ CE...... CHYTRÉ ŘEŠENÍ S MINIMÁLNÍMI ROZMĚRY CALL ME COWELDER 1 KOLABORATIVNÍ SVAŘOVACÍ ROBOT OBSAH Nový svařovací asistent 3 Technická data svařovacích strojů 4

Více

Svařování pod tavidlem

Svařování pod tavidlem Svařování pod tavidlem Metoda svařování svařování pod pod tavidlem tavidlem Směr svařování Kontaktní průvlak Drát (drátová elektroda) Tavidlo Elektrický oblouk Ochranná atmosféra Tavná lázeň Roztavená

Více

Srovnávací a tloušťkovací frézky

Srovnávací a tloušťkovací frézky Perfektní obrábění dřeva Srovnávací a tloušťkovací frézky 2011 www.felder.at Pro řadu generací rodiny FELDER je výroba strojů a kovoobrábění mnohholetou tradicí. V roce 1956 zakládá Johann Felder dnešní

Více

Ramac. www.petruzalek.cz. - balení technických předmětů. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50 690 02 Břeclav Tel.: 519 365 111

Ramac. www.petruzalek.cz. - balení technických předmětů. Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50 690 02 Břeclav Tel.: 519 365 111 - balení technických předmětů Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50 690 02 Břeclav Tel.: 519 365 111 www.petruzalek.cz Ramac Společnost RAMAC působí v oblasti balení již od roku 1976 a svým zákazníkům zajišťuje

Více

PEGAS 160 MIG MAN PEGAS 160 MIG SYN

PEGAS 160 MIG MAN PEGAS 160 MIG SYN - 1 - SVAŘOVACÍ STROJE PEGAS 160 MIG MAN PEGAS 160 MIG SYN NÁVOD K OBSLUZE A ÚDRŽBĚ NS122-07 -2- OBSAH: 1 ÚVOD... 3 2 BEZPEČNOST PRÁCE... 4 2.1 OCHRANA OSOB... 4 2.2 BEZPEČNOSTNÍ PŘEDPISY... 4 3 PROVOZNÍ

Více

Obsluha měřicích zařízení kontaktní metody

Obsluha měřicích zařízení kontaktní metody T E C H N I C K Á U N I V E R Z I T A V L I B E R C I FAKULTA STROJNÍ KATEDRA VÝROBNÍCH SYSTÉMŮ A AUTOMATIZACE Obsluha měřicích zařízení kontaktní metody Ing. Petr Keller, Ph.D. Ing. Petr Zelený, Ph.D.

Více

Bezdrátový prostorový termostat s časovým programem

Bezdrátový prostorový termostat s časovým programem s 1 425 RDE100.1RF RCR100RF Bezdrátový prostorový termostat s časovým programem pro systémy vytápění RDE100.1RFS Regulace prostorové teploty 2-polohová regulace vytápění s výstupem Zap/Vyp Provozní režimy:

Více

SIGMA SELECT SIGMA SELECT - ABY VYHOVOVALA BUDOUCÍM POTŘEBÁM

SIGMA SELECT SIGMA SELECT - ABY VYHOVOVALA BUDOUCÍM POTŘEBÁM SIGMA SELECT SIGMA SELECT ABY VYHOVOVALA BUDOUCÍM POTŘEBÁM SIGMA SELECT SVAŘOVACÍ ŘEŠENÍ, KTERÉ SE DOKONALE PŘIZPŮSOBÍ VAŠIM POTŘEBÁM Modulární třífázový svařovací invertor MIG/MAG/MMA. Pro ruční svařování,

Více

Ochrana zařízení proti přehřívání

Ochrana zařízení proti přehřívání Ochrana zařízení proti přehřívání řady C 51x mohou být použity k měření teploty pevných, kapalných a plynných médií. Jedná se o analogové přístroje s jednou nebo dvěmi nastavitelnými prahovými hodnotami

Více

znovu objevený stlačený vzduch

znovu objevený stlačený vzduch znovu objevený stlačený vzduch konečně, Potřebuji systém výroby stlačeného vzduchu, který funguje spolehlivě i v nejtvrdších podmínkách. Ucelený systém výroby stlačeného vzduchu UNIGY kombinuje důmyslný

Více

Bluetooth Smart ph elektroda

Bluetooth Smart ph elektroda Bluetooth Smart ph elektroda edge blu se dodává s profesionální ph sondou, která komunikuje přes Bluetooth Smart (Bluetooth 4.0). Bluetooth Smart technologie je energeticky účinná, zajišťující nízkou spotřebu

Více

PI 200 250 320 400 500

PI 200 250 320 400 500 PI 200 250 320 400 500 Migatronic Pi TIG svařovací stroje v ucelené řadě od přenosných až po zdroje pro těžký průmysl Pět zdrojů proudu tři řídící panely Pi 200 jednofázový TIG DC nebo TIG AC/DC stroj

Více

Date: 28.07.2010. Description: www.cybertronic-labs.cz. Doplněk sprchových automatů

Date: 28.07.2010. Description: www.cybertronic-labs.cz. Doplněk sprchových automatů Product name: Sprchovací panel SP-01 Date: 28.07.2010 Manufacturer: Description: CYBERTRONIC Labs www.cybertronic-labs.cz Doplněk sprchových automatů OBSAH: Seznam symbolů 03 Všeobecné pokyny 04 Reklamační

Více

Mechanické a elektrické otvírače oken. Systémy požárního odvětrání

Mechanické a elektrické otvírače oken. Systémy požárního odvětrání Mechanické a elektrické otvírače oken Systémy požárního odvětrání KATALOG 2013 DENNÍ VĚTRÁNÍ... 6 1. MECHANICKÉ OTVÍRAČE... 6 ZÁMKOVÝ OTVÍRAČ... 8 ŘETĚZOVÝ OTVÍRAČ... 10 TELESKOPICKÉ VŘETENO... 12 2. ELEKTRICKÉ

Více

Systémy GVP pro mazání dopravníkových řetězů

Systémy GVP pro mazání dopravníkových řetězů 1-4101-CS Systémy GVP pro mazání dopravníkových řetězů Systém GVP je určen pro mazání kladek dopravníkových řetězů. Proces domazávání je plně automatický a plastické mazivo je během něho pod tlakem vstřikováno

Více

Voděodolný tloušťkoměr MG-401 Obsah:

Voděodolný tloušťkoměr MG-401 Obsah: Voděodolný tloušťkoměr MG-401 Obsah: Návod k obsluze 1. Charakteristika tloušťkoměru MG-401... 1 2. Použitelnost přístroje... 2 3. Vnější vzhled... 2 4. Technické parametry... 4 5. Zapnutí a vypnutí přístroje...

Více

SOLÁRNÍ KONVERTOR SS-800-MPPT NÁVOD K OBSLUZE A ÚDRŽBĚ. Rev.1 OTD 38007900 - 1 -

SOLÁRNÍ KONVERTOR SS-800-MPPT NÁVOD K OBSLUZE A ÚDRŽBĚ. Rev.1 OTD 38007900 - 1 - SOLÁRNÍ KONVERTOR SS-800-MPPT NÁVOD K OBSLUZE A ÚDRŽBĚ Rev.1 OTD 38007900-1 - Obsah 1.Upozornění...4 2.Doprava a přejímka...4 3.Přehled...4 3.1.Základní vlastnosti...5 4.Popis zařízení...5 4.1.Popis čelního

Více

P R O D U K T O V Ý L I S T

P R O D U K T O V Ý L I S T P R O D U K T O V Ý L I S T NILAN Gott 2600 Větrání, aktivní + pasivní rekuperace Rodinné domy a byty Pasivní rekuperace Aktivní rekuperace Větrací výkon 400 m3/h Topný výkon 2,6 kw Chladící výkon 2,3

Více

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace

Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace Příloha č. 2 Zadávací dokumentace Technické specifikace Vozidlo č. 1 Dopravní prostředek s jednoramenným kloubovým nosičem kontejnerů pohon vozidla 6x4 denní kabina rozvor 3 900 4 200 mm motor Euro 6 min

Více

TEPL2344 Technická dokumentace PŘEVODNÍK TEPLOTY. typ TEPL2344 s rozhraním RS232. www.aterm.cz

TEPL2344 Technická dokumentace PŘEVODNÍK TEPLOTY. typ TEPL2344 s rozhraním RS232. www.aterm.cz PŘEVODNÍK TEPLOTY typ TEPL2344 s rozhraním RS232 www.aterm.cz 1 1. Úvod Tento výrobek byl zkonstruován podle současného stavu techniky a odpovídá platným evropským a národním normám a směrnicím. U výrobku

Více

HeatMasters. Zařízení pro tepelné zpracování KATALOG

HeatMasters. Zařízení pro tepelné zpracování KATALOG HeatMasters Zařízení pro tepelné zpracování KATALOG Výhradní zastoupení pro Českou republiku a Slovensko: OBSAH Obsah 2 O společnosti 3 Řídící systém 6 Mobilní zařízení pro tepelné zpracování 14 Invertory

Více

TENZOMETRICKÉ MĚŘIDLO

TENZOMETRICKÉ MĚŘIDLO TENZOMETRICKÉ MĚŘIDLO typ TENZ2304 www.aterm.cz 1 1. Úvod Tento výrobek byl zkonstruován podle současného stavu techniky a odpovídá platným evropským a národním normám a směrnicím. U výrobku byla doložena

Více

WELDYCAR NV. Přenosný svařovací traktor pro svařování metodou MIG/MAG ve všech polohách

WELDYCAR NV. Přenosný svařovací traktor pro svařování metodou MIG/MAG ve všech polohách WELDYCAR NV Přenosný svařovací traktor pro svařování metodou MIG/MAG ve všech polohách Nová verze 2000-1 WELDYCAR NV: autonomní, přesný, 2000-9 WELDYCAR NV jsou přenosné, autonomní svařovací traktory se

Více

Invertorový zdroj pro svařování metodou MIG/MAG. Počátek nové éry

Invertorový zdroj pro svařování metodou MIG/MAG. Počátek nové éry Invertorový zdroj pro svařování metodou MIG/MAG Počátek nové éry OPTIPULS i Velmi jednoduché a uživatelsky příjemné ovládání, vynikající svařovací vlastnosti a kompaktní a odolná konstrukce to vše předurčuje

Více

PŘÍRUČKA PRO OBSLUHU A ÚDRŽBU

PŘÍRUČKA PRO OBSLUHU A ÚDRŽBU STAVEBNÍ VRÁTKY /00 KG TATO PŘÍRUČKA JE NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ ZAŘÍZENÍ Důležité upozornění: Před začátkem používání zařízení si tuto příručku důkladně prostudujte. Všechny činnosti se vztahem k zařízení včetně

Více

Rotační šroubové kompresory s dvojitým výstupem vzduch/dusík MSM 4-7,5 kw

Rotační šroubové kompresory s dvojitým výstupem vzduch/dusík MSM 4-7,5 kw Rotační šroubové kompresory s dvojitým výstupem vzduch/ MSM 4-7,5 kw SPOLEHLIVÁ TECHNOLOGIE Kompletní jednotka na malém prostoru ROTARY SCREW COMPRESSOR WITH AIR / NITROG Se strojem máte 4-7,5 kwk dispozici

Více

Ocelový tubusový stožár

Ocelový tubusový stožár Ocelový tubusový stožár Je v Evropě nejčastěji používaným typem stožáru pro větrnou elektrárnu. Stožáry mají výšku většinou 40 105m, výjimečně i více. V těchto délkách by je nebylo možné přepravovat a

Více

CITOTIG 240 & 310 AC/DC

CITOTIG 240 & 310 AC/DC CITOTIG 20 & 310 AC/DC Svařovací zdroje TIG AC/DC pro náročné specialisty www.airliquidewelding.cz CITOTIG AC/DC Stroje CITOTIG AC/DC jsou konstruované s cílem splnit požadavky většiny náročných svářečů.

Více

5/781/08 pořadové čís.: 49 (Svaz rakouských hasičů) RAL 3000 červená, RAL 1012 žlutá nebo speciální lak Externí napájení:

5/781/08 pořadové čís.: 49 (Svaz rakouských hasičů) RAL 3000 červená, RAL 1012 žlutá nebo speciální lak Externí napájení: Hasičský zdroj elektrického proudu Čís. zboží: MAG155SL-R OBECNĚ Druh generátor proudu Využití: Zejména u hasičů nebo uživatelů se zvýšenými požadavky na stupeň ochrany Výrobce: MAG-MOTOREN společnost

Více