LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití softwarového programu FINYS a souvísejících služeb

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití softwarového programu FINYS a souvísejících služeb"

Transkript

1 LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití softwarového programu FINYS a souvísejících služeb 1. Úvodní ustanovení 1.1. Obecná ustanovení Tyto licenční podmínky (dále jen licenční podmínky ) společnosti ebrothers Software s.r.o., IČO se sídlem Na Zákopě 240/35, Olomouc, (dále jen poskytovatel) upravují vzájemná práva a povinnosti smluvních stran vzniklé na základě a v souvislosti s licenční smlouvou k softwarovému produktu FINYS (dále jen smlouva a software) uzavírané mezi poskytovatelem a jinou fyzickou či právnickou osobou (dále jen uživatel) Uzavření licenční smlouvy Poskytovatel - společnost ebrothers Software s.r.o. uděluje Uživateli, podle podmínek uvedených v této licenční smlouvě, licenci k softwarovému produktu FINYS Před instalací, kopírováním a použitím tohoto softwaru je Uživatel povinen pozorně pročíst podmínky této smlouvy a příslušnou dokumentaci. Software je chráněný autorským zákonem a Uživateli je udělena licence podle této Smlouvy, nejedná se o prodej. Instalací, kopírováním nebo jiným použitím softwaru souhlasí Uživatel s podmínkami této Smlouvy. Nechce-li být Uživatel vázán podmínkami této Smlouvy, software neinstaluje, nekopíruje ani nepoužívá! Poskytovatel - společnost ebrothers Software s.r.o. uděluje Uživateli, podle oprávnění uvedených v této smlouvě, omezenou, nevýlučnou licenci k použití softwaru ve formě strojově-čitelného binárního kódu a nevýlučnou licenci k uživatelským příručkám, které doprovázejí tento software ( Dokumentace ). Pro účely této Smlouvy zahrnuje software libovolné aktualizace, vylepšení, změny, opravy nebo doplňky k softwaru vytvořené Poskytovatelem - společností ebrothers Software s.r.o., které jsou přístupné prostřednictvím webové stránky společnosti ebrothers Software s.r.o. Nehledě na předchozí ustanovení, nevyplývají společnosti ebrothers Software s.r.o. z poskytování libovolných aktualizací, vylepšení, změn, oprav nebo doplňků k softwaru žádné další závazky. 2. Podmínky a rozsah použití 2.1. Obecné podmínky a rozsah použití Pro účely této Smlouvy značí použití softwaru jeho načtení do dočasné nebo ma permanentní paměti počítače, včetně přenosných medií a externích úložných zařízení Není-li dále uvedeno jinak může Uživatel používat jen jednu kopii softwaru aktivovanou aktivačním klíčem v jednom osobním počítači, jehož je vlastníkem, pronajímatelem nebo který je v jeho správě. Je-li Uživatel vlastníkem několika aktivačních klíčů softwaru, může používat tolik kopií softwaru, kolik vlastní aktivačních klíčů Instalace softwaru na síťový server výhradně pro distribuci na jiné počítače není použitím softwaru a je povolena, pokud vlastníte aktivační klíč pro každý počítač, na který software distribujete. Software nesmí být používán na větším počtu počítačů nebo distribuován na větší počet počítačů, než kolik vlastníte aktivačních klíčů.

2 Pokud je software distribuován nebo jej používá více uživatelů, musí Uživatel zaručit, že počet těchto uživatelů nepřesáhne počet zakoupených aktivačních klíčů. V opačném případě poruší Uživatel podmínky této smlouvy Funkčně omezená licence Poskytovatel - společnost ebrothers Software s.r.o. nabízí zdarma funkčně omezenou verzi softwaru ( Demoverze ). Tuto verzi lze provozovat na libovolném množství počítačů, volně a bezplatně šířit Demoverze nesmí být použita pro konkurenční analýzu, komerční, odborné nebo výdělečné účely Poskytovatel - společnost ebrothers Software s.r.o. neposkytuje k Demoverzi žádnou technickou podporu a záruky. Poskytovatel neodpovídá za škodu a vady způsobené jejím používaním Osobní licence Poskytovatel - společnost ebrothers Software s.r.o. nabízí verzi softwaru označenou jako osobní licence ( Osobní licence ). Osobní licenci mohou získat Uživatelé výhradně pro své osobní použití Osobní licence výslovně zakazuje použití pro konkurenční analýzu, komerční, odborné nebo výdělečné účely Vzdělávací licence Poskytovatel - společnost ebrothers Software s.r.o. nabízí vzdělávací licenci, kterou mohou získat pouze základní školy, učiliště, střední školy, vyšší a odborné školy, gymnázia a univerzity ( Vzdělávací instituce ). S touto Vzdělávací licencí může být software používán na všech počítačích Vzdělávací instituce, všemi studenty a učiteli dané Vzdělávací instituce Vzdělavací licenci je možné použít pouze pro učely vzdělávání a výuky finanční gramotnosti. Vzdělávací licence nesmí být použita pro konkurenční analýzu, komerční nebo výdělečné účely Komerční licence Poskytovatel - společnost ebrothers Software s.r.o. nabízí licenci softwaru pro komerční použití fyzickými osobami ( Komerční licence ). Komerční licenci je možno použít pro výdělečné i nevýdělečné účely Komerční licenci není možné použít pro konkurenční analýzu. 3. Licenční omezení a utajení Použití softwaru nebo prohlížení dokumentace je možné povolit pouze autorizovaným uživatelům, kteří jsou zákonnými držiteli aktivačních klíčů. S výjimkou oprávnění, která byla výslovně uvedena v této Smlouvě, se zavazuje Uživatel neposkytovat software, dokumentaci ani aktivační klíče třetí straně Touto Smlouvou se Uživatel zavazuje spolupracovat a pomáhat společnosti ebrothers Software s.r.o. při identifikaci a prevenci neautorizovaného použití, kopírování nebo zveřejnění softwaru, dokumentace nebo libovolné jejich části.

3 3.2. Záložní kopie Uživateli, některé z výše uvedených licencí, s vyjímkou Demoverze, je povoleno vytváření kopií softwaru výhradně pro účely zálohování nebo archivace, toto povolení se nevztahuje na aktivační klíče Úpravy a zpětná analýza Uživatel nesmí provádět zpětnou analýzu, dekompilaci, převod ze strojového kódu nebo jiné změny softwaru nebo obdržených aktivačních klíčů. Žádným způsobem nesmí měnit nebo upravovat software nebo aktivační klíč Uživatel nesmí odstranit ze softwaru, dokumentace ani aktivačních klíčů žádné názvy, ochranné známky nebo obchodní názvy, upozornění o autorských právech, legendy nebo jiná označení o vlastnictví, která zde byla umístěna v době nákupu Uživatel se zavazuje nevytvářet díla odvozená na základě softwarového produktu FINYS či zabudovávat část programového vybavení do jiných programů. Uživatel se zavazuje, že nebude oddělovat části software nebo vytvářet odvozené verze software FINYS Podmínky ukončení Tato Smlouva je platná od okamžiku jejího přijetí během instalace softwaru Poskytovatel společnost ebrothers Software s.r.o. může ukončit platnost smlouvy, pokud Uživatel poruší libovolnou podmínku této Smlouvy. V případě, že Uživatel poruší některou ze svých povinností dle této Smlouvy je Poskytovatel oprávněn od této Smlouvy odstoupit bez vrácení licenčního poplatku, který je Poskytovatel oprávněn si ponechat. Nárok Poskytovatele na náhradu škody není tímto nijak dotčen Uživatel souhlasí, že v okamžiku ukončení Smlouvy společností ebrothers Software s.r.o., odstraní software, dokumentaci, všechny záložní kopie a aktivační klíče, které v souvislosti s udělením licence obdržel Záruční doba Poskytovatel - společnost ebrothers Software s.r.o. zaručuje, že po dobu platnosti licenčního klíče (dále jen Záruční doba ) nebude mít software závadu Závadu, která se u softwaru projeví v záruční době, v provedení a fungování softwaru, a která nebude důsledkem nesprávného použití softwaru, poskytovatel bezplatně odstraní Prohlášení Poskytovatel - společnost ebrothers Software s.r.o. nezaručuje, že software splní očekávání Uživatele, dále nezaručuje nepřerušovanou funkčnost ani bezchybnost softwaru Uživatel přejímá zodpovědnost za výběr softwaru tak, aby splnil požadavky Uživatele za výsledky získané používáním softwaru Souhlasem s touto Smlouvou, Uživatel bere na vědomí, že všechny výstupy produktu FINYS mají pouze informativní charakter a Poskytovateli neplyne žádná zodpovědnost z rozhodnutí Uživatele provedených na základě těchto výstupů.

4 7. Omezení odpovědnosti 7.1. Obecné omezení odpovědnosti Celková odpovědnost Poskytovatele - společnosti ebrothers Software s.r.o. za jakékoliv ztráty nebo škody týkající se Uživatele nebo k Uživateli vztažené osoby, které vyplývají z této smlouvy nebo se vztahují k této smlouvě, instalaci nebo použití softwaru a dokumentace, nesmí překročit částku, kterou jste zaplatili za produkty týkající se této smlouvy. Toto omezení se týká souhrnně všech předmětů žaloby a nároků včetně nedodržení smlouvy, porušení smluvní podmínky, škody, nedbalosti, plné odpovědnosti, nesprávného výkladu a dalších přečinů Nepřímá odpovědnost Poskytovatel - společnost ebrothers Software s.r.o. není v žádném případě zodpovědná Uživateli ani jiné k Uživateli vztažené osobě za nepřímé, související, následné, mimořádné nebo exemplární škody, odškodnění nad rámec nebo ztrátu zisku Výluka z odpovědnosti Poskytovatel neodpovídá za vady ani škody způsobené vadami softwarového produktu FINYS nebo jeho chybnými výstupy Poskytovatel neodpovídá za vady ani za škodu způsobenou zejména: vložením nesprávných údajů, postupem Uživatele při vkládání informací, lokální sítě Uživatele nebo jeho počítačů počítačovými viry, důsledku poškození způsobeného neodborným zásahem do software, důsledku poškození způsobeného nesprávnou funkcí programů jiných výrobců, které běží současně s dodaným programovým vybavením. 8. Software třetích stran Software může zahrnovat kromě proprietárního softwaru Poskytovatele - společnosti ebrothers Software s.r.o. i software podléhající licenci třetích stran (dále jen Software třetích stran a Licence třetích stran), včetně open source komponent. Licence jakéhokoliv Softwaru třetích stran je Uživateli poskytována za podmínek příslušných Licencí třetích stran. Pokud Uživatel není schopen najít Licenční smlouvu třetí strany nebo příslušné zdrojové kódy, kontaktuje podporu společnosti ebrothers Software s.r.o. 9. Závěrečná ustanovení 9.1. Změna podmínek smlouvy Poskytovatel - společnost ebrothers Software s.r.o. je oprávněna změnit Smlouvu a bez zbytečného odkladu zveřejnit novou verzi Smlouvy na svých internetových stránkách, popř. zaslat novou verzi uživateli na jeho ovou adresu Neměnnost zákona Příslušná ustanovení autorského zákona a dalších právních předpisů upravujících užívání počítačových programů a databází a sankce za jejich nelegální užívání nejsou touto Smlouvou dotčena Tato Smlouva se řídí právem a zákony České republiky.

5 9.3. Částečné zneplatnění V případě, že by některé ustanovení této Smlouvy bylo z jakýchkoliv důvodů neplatné nebo neúčinně, nezpůsobuje tato skutečnost neplatnost nebo neúčinnost ostatních částí Smlouvy.

LICENČNÍ PODMÍNKY truconnexion, a.s.

LICENČNÍ PODMÍNKY truconnexion, a.s. LICENČNÍ PODMÍNKY truconnexion, a.s. (účinné od 01/01/2017) 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Tyto Licenční podmínky společnosti truconnexion, a.s., IČO: 25130331, se sídlem: Kosmonosy, Boleslavská 199, PSČ 29306

Více

Licenční smlouva. 1. Úvodní ustanovení. 2. Obsah Licence

Licenční smlouva. 1. Úvodní ustanovení. 2. Obsah Licence Licenční smlouva 1. Úvodní ustanovení 1.1 Společnost AMAX COM, s.r.o., se sídlem Křídlovická 42/26, 603 00 Brno, Česká republika, IČ: 26958066, zapsaná v Obchodním rejstříku u Krajského soudu v Brně dne

Více

ContOS LICENČNÍ SMLOUVA

ContOS LICENČNÍ SMLOUVA ContOS LICENČNÍ SMLOUVA Obsah LICENČNÍ SMLOUVA...2 I. LICENCE K SOFTWAROVÉMU PRODUKTU...2 1. UDĚLENÍ LICENCE...2 2. POVINNÁ AKTIVACE...2 3. ZÁKAZ PRONÁJMU/SDÍLENÍ/POSKYTOVÁNÍ KOMERČNÍCH HOSTITELSKÝCH SLUŽEB.

Více

LICENČNÍ A OBCHODNÍ PODMÍNKY. čl. 1. Úvodní ustanovení

LICENČNÍ A OBCHODNÍ PODMÍNKY. čl. 1. Úvodní ustanovení LICENČNÍ A OBCHODNÍ PODMÍNKY čl. 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto licenční a obchodní podmínky (dále jen podmínky ) Společně k bezpečí, z.s. (dále jen poskytovatel ) se sídlem Staré Sedlo 92, Orlík nad Vltavou,

Více

Licenční smlouva s koncovým uživatelem software Safetica Endpoint Security:

Licenční smlouva s koncovým uživatelem software Safetica Endpoint Security: Licenční smlouva s koncovým uživatelem software Safetica Endpoint Security: UPOZORNĚNÍ PRO VŠECHNY UŽIVATELE PEČLIVĚ SI PŘEČTĚTE NÁSLEDUJÍCÍ licenční smlouvu k software SPOLEČNOSTI SAFETICA TECHNOLOGIES

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Arbull, s.r.o.

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Arbull, s.r.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Arbull, s.r.o. IČO: 035 51 369, se sídlem Hadovitá 962/10, Michle, 141 00 Praha 4, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 233589, je

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Swinging Dogs s.r.o. se sídlem Za mototechnou 939/23, Praha 13, Česká republika, IČ: 248 256 71 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka

Více

LICENČNÍ SMLOUVA S KONCOVÝM UŽIVATELEM (EULA) PRO YSOFT SAFEQ. Y Soft Corporation, a.s.

LICENČNÍ SMLOUVA S KONCOVÝM UŽIVATELEM (EULA) PRO YSOFT SAFEQ. Y Soft Corporation, a.s. LICENČNÍ SMLOUVA S KONCOVÝM UŽIVATELEM (EULA) PRO YSOFT SAFEQ Y Soft Corporation, a.s. Verze č. Licenční smlouvy s koncovým uživatelem: EULA V 5 Datum účinnosti této verze Licenční smlouvy s koncovým uživatelem:

Více

LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití počítačového programu Aktivně a zdravě

LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití počítačového programu Aktivně a zdravě LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití počítačového programu Aktivně a zdravě 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto licenční podmínky (dále jen licenční podmínky ) společnosti Vím, co jím a piju o.p.s., se sídlem Praha

Více

Podmínky poskytování a užívání služeb pro online výukový systém Online fotoškola Martina Krejčího

Podmínky poskytování a užívání služeb pro online výukový systém Online fotoškola Martina Krejčího Podmínky poskytování a užívání služeb pro online výukový systém Online fotoškola Martina Krejčího platné a účinné k 26. 11. 2014 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto podmínky (dále jen Podmínky ) upravují pravidla

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Poskytovatel TDM real s.r.o. se sídlem Jelínkova 919/28, 616 00, Brno, IČ 02639441, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 8194, dále

Více

Obchodní podmínky a reklamační řád

Obchodní podmínky a reklamační řád Obchodní podmínky a reklamační řád 1) OBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Tyto obchodní podmínky platí pro poskytování služeb a prodej zboží na internetovém portálu www.cstzb.cz. Podmínky blíže vymezují

Více

LICENČNÍ PODMÍNKY POČÍTAČOVÉHO PROGRAMU TAGRA.eu

LICENČNÍ PODMÍNKY POČÍTAČOVÉHO PROGRAMU TAGRA.eu LICENČNÍ PODMÍNKY POČÍTAČOVÉHO PROGRAMU TAGRA.eu Nabyvatel licence: Truck Data Technology, s.r.o. Korytná 47/3, 100 00 Praha 10 IČ 273 81 269 (dále také Nabyvatel licence ) 0. Preambule POZOR! Přečtěte

Více

Licenční ujednání - kupní smlouva SW JÍDELNA

Licenční ujednání - kupní smlouva SW JÍDELNA Licenční ujednání - kupní smlouva SW JÍDELNA 1. Kupující je povinen a oprávněn sám nebo se svými pracovníky a společníky používat koupený SW JÍDELNA pro svoji osobní resp. firemní potřebu výhradně dle

Více

A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ

A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Všeobecné obchodní a smluvní podmínky firmy GRAITEC s. r.o. Platné od: 15/08/2014 A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ A1. Tyto všeobecné obchodní a smluvní podmínky (dále jen VOP") upravují vztah mezi společností

Více

ZPRÁVA PRO UŽIVATELE

ZPRÁVA PRO UŽIVATELE První certifikační autorita, a.s. ZPRÁVA PRO UŽIVATELE KVALIFIKOVANÁ ČASOVÁ RAZÍTKA Stupeň důvěrnosti : veřejný dokument Verze 2.1 Zpráva pro uživatele je veřejným dokumentem, který je vlastnictvím společnosti

Více

LICENČNÍ SMLOUVA S KONCOVÝM UŽIVATELEM (EULA) Y Soft Corporation, a.s.

LICENČNÍ SMLOUVA S KONCOVÝM UŽIVATELEM (EULA) Y Soft Corporation, a.s. LICENČNÍ SMLOUVA S KONCOVÝM UŽIVATELEM (EULA) Y Soft Corporation, a.s. Číslo verze licenční smlouvy s koncovým uživatelem: EULA V 6 Datum účinnosti této verze licenční smlouvy s koncovým uživatelem: 19.7.2016

Více

verze 18.3 (platné od )

verze 18.3 (platné od ) Všeobecné obchodní podmínky dodávky a užívání ekonomického informačního systému 6K společnosti 6K spol. s r.o. sídlem Prosecká 851/64, Prosek, 190 00 Praha 9 verze 18.3 (platné od 19.3.2018) 1. ÚVODNÍ

Více

LICENČNÍ PODMÍNKY SOFTWAROVÉHO PRODUKTU TS-MyeID PORTAL

LICENČNÍ PODMÍNKY SOFTWAROVÉHO PRODUKTU TS-MyeID PORTAL LICENČNÍ PODMÍNKY SOFTWAROVÉHO PRODUKTU TS-MyeID PORTAL ; Platné od 1.1.2018 1 OBSAH 1 OBSAH... 2 2 ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 3 3 LICENCE K SOFTWAROVÉMU PRODUKTU TS-MYEID... 4 4 OMEZENÍ NĚKTERÝCH LICENCÍ TS-MYEID...

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. služeb v oblasti osobnostního rozvoje poskytovaných Ing. Ondřejem Calábkem, MIM

OBCHODNÍ PODMÍNKY. služeb v oblasti osobnostního rozvoje poskytovaných Ing. Ondřejem Calábkem, MIM OBCHODNÍ PODMÍNKY služeb v oblasti osobnostního rozvoje poskytovaných Ing. Ondřejem Calábkem, MIM se sídlem U družstva Práce 37, Praha 4 - Podolí, PSČ 140 00, tel.: +420 603546570, e-mail: ondrej@koucuj.me

Více

Licenční podmínky. Poskytovatel licence TollNet a.s., se sídlem Holušická 2221/3, Praha 4, , Česká republika, IČO:

Licenční podmínky. Poskytovatel licence TollNet a.s., se sídlem Holušická 2221/3, Praha 4, , Česká republika, IČO: Licenční podmínky Poskytovatel licence TollNet a.s., se sídlem Holušická 2221/3, Praha 4, 148 00, Česká republika, IČO: 29055059 Název Billien a logo obsahující název společnosti TollNet a.s. jsou ochranné

Více

LICENČNÍ SMLOUVA č. S-2/2018/ŘSS

LICENČNÍ SMLOUVA č. S-2/2018/ŘSS Text smlouvy pro účely veřejné soutěže odsouhlasil: LICENČNÍ SMLOUVA č. S-2/2018/ŘSS kterou podle 2358 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník

Více

Všeobecné podmínky systému JOSEPHINE

Všeobecné podmínky systému JOSEPHINE Všeobecné podmínky systému JOSEPHINE Systém JOSEPHINE je internetovou aplikací, kterou provozuje společnost NAR marketing s.r.o. Všeobecné podmínky systému JOSEPHINE (dále jen Podmínky ) obsahují základní

Více

LICENČNÍ PODMÍNKY SOFTWAROVÉHO PRODUKTU Platné od

LICENČNÍ PODMÍNKY SOFTWAROVÉHO PRODUKTU Platné od LICENČNÍ PODMÍNKY SOFTWAROVÉHO PRODUKTU Platné od 1.10.2017 1 OBSAH 1 OBSAH... 2 2 ÚVODNÍ USTANOVENÍ... 3 3 LICENCE K SOFTWAROVÉMU PRODUKTU TS-ELDAX... 3 4 OMEZENÍ NĚKTERÝCH LICENCÍ TS-ELDAX... 5 5 OCHRANNÉ

Více

LICENČNÍ PODMÍNKY. užívání softwarové aplikace Beautis

LICENČNÍ PODMÍNKY. užívání softwarové aplikace Beautis LICENČNÍ PODMÍNKY užívání softwarové aplikace Beautis Tyto licenční podmínky užívání softwarové aplikace Beautis (dále jen Licenční podmínky ) představují smlouvu uzavřenou mezi Geesoft.net s.r.o. se sídlem

Více

Obchodní podmínky. A. Obchodní podmínky užití stránek

Obchodní podmínky. A. Obchodní podmínky užití stránek Obchodní podmínky A. Obchodní podmínky užití stránek www.fmcityfest.cz 1. Úvodní ustanovení Vlastníkem a provozovatelem internetové domény www.fmcityfest.cz je společnost Evolution Brothers s.r.o., IČO:

Více

Licenční podmínky pro uživatele

Licenční podmínky pro uživatele Licenční podmínky pro uživatele Společnost Plzeňský Prazdroj a.s. se sídlem U Prazdroje 7, 304 97 Plzeň IČ: 45357366 zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského soudu v Plzni, odd. B, vložka 227 (dále jen

Více

Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o.

Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o. Obchodní podmínky hostingových služeb poskytovaných společností NeurIT s.r.o. 1.1 Předmět a všeobecná ustanovení Předmětem těchto obchodních podmínek je úprava právních vztahů mezi Poskytovatelem a Objednavatelem

Více

Podmínky poskytování a užívání služeb pro online výukový systém Anglická slovíčka

Podmínky poskytování a užívání služeb pro online výukový systém Anglická slovíčka Podmínky poskytování a užívání služeb pro online výukový systém Anglická slovíčka platné a účinné k 14. 4. 2013 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto podmínky (dále jen Podmínky ) upravují pravidla přístupu, poskytování

Více

Licenční smlouva s koncovým uživatelem softwaru společnosti CÍGLER SOFTWARE, a.s.

Licenční smlouva s koncovým uživatelem softwaru společnosti CÍGLER SOFTWARE, a.s. Licenční smlouva s koncovým uživatelem softwaru společnosti CÍGLER SOFTWARE, a.s. Než začnete tento SOFTWAROVÝ PRODUKT používat, přečtěte si pozorně následující LICENČNÍ SMLOUVU: LICENČNÍ SMLOUVA Tato

Více

Základní serverová licence je dostupná pouze pro produkty Money S4 a Money S5.

Základní serverová licence je dostupná pouze pro produkty Money S4 a Money S5. Než začnete tento SOFTWAROVÝ PRODUKT používat, přečtěte si pozorně následující LICENČNÍ SMLOUVU: LICENČNÍ SMLOUVA Tato smlouva (dále jen LICENČNÍ SMLOUVA) je licenční smlouvou dle 46 a násl. zákona č.

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) se vztahují na smlouvy o poskytování sázkového poradenství uzavřené prostřednictvím mobilní aplikace BETTERBET

Více

Všeobecné obchodní podmínky služby APEX Solutions platné od 1.11.2011

Všeobecné obchodní podmínky služby APEX Solutions platné od 1.11.2011 Všeobecné obchodní podmínky 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Společnost QuickCode s.r.o., se sídlem Praha 5, Smíchov, Nádražní 349/3, PSČ 150 00, IČO: 278 89 181, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

Zákaznické licenční podmínky služby

Zákaznické licenční podmínky služby Zákaznické licenční podmínky služby Nezávazný český překlad End User License Terms Podmínky používání software Microsoft Tento dokument se týká uživatelem používaného software Microsoft, které zahrnuje

Více

LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití počítačového programu DB Analyst

LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití počítačového programu DB Analyst LICENČNÍ PODMÍNKY pro užití počítačového programu DB Analyst 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto licenční podmínky (dále jen licenční podmínky ) podnikatele Pavla Hrubého, IČ: 034 90 947, se sídlem Lhotákova

Více

zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka

zapsanou v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka Všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchodní poskytování služeb Tyto všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchodní poskytování služeb (dále jen obchodní podmínky ) se vztahují na smlouvy uzavřené prostřednictvím

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SERVISNÍCH A DALŠÍCH SLUŽEB

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SERVISNÍCH A DALŠÍCH SLUŽEB VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY POSKYTOVÁNÍ SERVISNÍCH A DALŠÍCH SLUŽEB v souladu s ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů. Tato smlouva upravuje vztah mezi provozovatelem

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICENČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI IVIMEDIA, s.r.o.

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ A LICENČNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI IVIMEDIA, s.r.o. 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1.1 Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) upravují práva a povinnosti prodávajícího IVIMEDIA s.r.o. (dále jen Poskytovatel ) a kupujícího (dále jen Objednatel ) při objednání

Více

Licenční smlouva k softwaru Novell(r) SUSE(r) Moblin

Licenční smlouva k softwaru Novell(r) SUSE(r) Moblin Licenční smlouva k softwaru Novell(r) SUSE(r) Moblin PŘEČTĚTE SI POZORNĚ TUTO SMLOUVU. INSTALACÍ NEBO JINÝM POUŽÍVÁNÍM SOFTWARU (VČETNĚ JEHO ČÁSTÍ) VYJADŘUJETE SOUHLAS S TOUTO SMLOUVOU. POKUD S TĚMITO

Více

Čl. I ÚVODNÍ USTANOVENÍ

Čl. I ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti TutoryApp s.r.o. se sídlem Evžena Rošického 1062/3, Svinov, 721 00 Ostrava, IČO: 06985009, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Ostravě, oddíl C, vložka

Více

Software. Placený, nebo zdarma? Ing. Simona Martínková Masarykovo gymnázium, Plzeň

Software. Placený, nebo zdarma? Ing. Simona Martínková Masarykovo gymnázium, Plzeň Software Placený, nebo zdarma? Ing. Simona Martínková Masarykovo gymnázium, Plzeň Obsah Co je to software Základní dělení software Počítačový program a autorský zákon Užitečné adresy a zdroje informací

Více

Licenční smlouva. I. Úvodní ustanovení

Licenční smlouva. I. Úvodní ustanovení Licenční smlouva I. Úvodní ustanovení Tato smlouva je licenční smlouvou mezi Vlastníkem licence nebo koncovým Uživatelem Softwarového produktu a společností Ing. Radomír Vaníček, IČ: 74841157, se sídlem

Více

Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu

Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu Obchodní podmínky www.skoleni-online.eu 1) OBECNÁ USTANOVENÍ A VYMEZENÍ POJMŮ Tyto obchodní podmínky platí pro poskytování služeb na internetovém portálu www.skolenionline.eu Podmínky blíže vymezují a

Více

Podmínky užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů

Podmínky užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů Podmínky užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů (dále jen Podmínky ) Před zahájením užívání webových stránek Nadace Bohuslava Martinů umístěných na internetovém serveru www.martinu.cz si prosím

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti ChinaCert s.r.o. se sídlem K Zaječímu vrchu 734, 33901 Klatovy, Česká republika identifikační číslo: 04267273 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany

NÁVRH Smlouva č. Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany NÁVRH Smlouva č uzavřená podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. občanský zákoník Nákup IC technologií (dále jen smlouva ) Smluvní strany Kupující: Vyšší odborná škola a Střední odborná škola, Březnice,

Více

Hospodářská informatika

Hospodářská informatika Hospodářská informatika HINFL, HINFK Vytvořeno s podporou projektu Průřezová inovace studijních programů Lesnické a dřevařské fakulty MENDELU v Brně (LDF) s ohledem na disciplíny společného základu reg.

Více

Licenční podmínky 1. Verze Licenční podmínky. Copyright 2017 MiCoS SOFTWARE s.r.o.

Licenční podmínky 1. Verze Licenční podmínky. Copyright 2017 MiCoS SOFTWARE s.r.o. Licenční podmínky 1 Verze 2017.2 Licenční podmínky užívání aplikací Správce IT, Aktivity, HelpDesk společnosti MiCoS SOFTWARE s.r.o., sídlem Ostrava - Mariánské Hory, Daliborova 426/25, PSČ 709 00, IČ

Více

ZPRÁVA PRO UŽIVATELE

ZPRÁVA PRO UŽIVATELE První certifikační autorita, a.s. ZPRÁVA PRO UŽIVATELE KVALIFIKOVANÁ ČASOVÁ RAZÍTKA Stupeň důvěrnosti: veřejný dokument Verze 3.4 Zpráva pro uživatele je veřejným dokumentem, který je vlastnictvím společnosti

Více

Požadavky na systém a Licenční smlouva SelectionProfessional 2.3

Požadavky na systém a Licenční smlouva SelectionProfessional 2.3 SelectionProfessional 2.3 Impressum Pro tuto uživatelskou příručku si vyhrazujeme veškerá autorská práva. Bez našeho písemného svolení není dovoleno jakýmkoli způsobem kopírovat tuto příručku nebo její

Více

Daňové identifikační číslo: Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 193414.

Daňové identifikační číslo: Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 193414. Obchodní firma: Sídlo: WEDA consulting s.r.o. Neumannova 1453/28, 156 00 Praha Identifikační číslo 24290564 Daňové identifikační číslo: CZ24290564 Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku u Městského

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, Praha 4

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, Praha 4 OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, 149 00 Praha 4 identifikační číslo: 471 22 099 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského

Více

Reklamační řád. Verze 1.01. poslední změna 22/08/2011. Vytvořil CZ101/Behunek. Reklamační řád Hafele Czech & Slovakia s.r.o.

Reklamační řád. Verze 1.01. poslední změna 22/08/2011. Vytvořil CZ101/Behunek. Reklamační řád Hafele Czech & Slovakia s.r.o. Reklamační řád Verze 1.01 poslední změna 22/08/2011 Vytvořil CZ101/Behunek Print: 31.08.2011 Page 1/5 Obsah 1. Základní ustanovení... 3 2. Rozsah platnosti... 3 3. Reklamace... 3 3.1. Základní pojmy reklamace...

Více

Podmínky používání ViCare

Podmínky používání ViCare Strana 1 z 5 Podmínky používání ViCare Společnost Viessmann Werke GmbH & Co KG, Allendorf (Eder), Německo, jakožto výrobce a poskytovatel licence (dále jen Poskytovatel licence ) poskytuje vám jakožto

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY INTERNETOVÉHO OBCHODU NESMEKYPLUS.CZ

OBCHODNÍ PODMÍNKY INTERNETOVÉHO OBCHODU NESMEKYPLUS.CZ OBCHODNÍ PODMÍNKY INTERNETOVÉHO OBCHODU NESMEKYPLUS.CZ 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) e- shopu nesmekyplus.cz provozovaného paní Jitkou Masnou, IČ 65360818,

Více

Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů Pravidla používání stránek

Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů Pravidla používání stránek Obchodní podmínky Ochrana osobních údajů Pravidla používání stránek Obchodní podmínky VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY pro nákup zboží a/nebo služeb na internetovém slevovém portálu www.nakupvakci.cz (dále

Více

Novell(r) Portal Services v. 1.0 Licenční smlouva k softwaru Novell

Novell(r) Portal Services v. 1.0 Licenční smlouva k softwaru Novell Novell(r) Portal Services v. 1.0 Licenční smlouva k softwaru Novell PŘEČTĚTE SI POZORNĚ TUTO SMLOUVU. INSTALACÍ NEBO JINÝM POUŽÍVÁNÍM SOFTWARU VYJADŘUJETE SOUHLAS S TOUTO SMLOUVOU. POKUD S TĚMITO PODMÍNKAMI

Více

Smlouva o spolupráci partnerský program

Smlouva o spolupráci partnerský program Smlouva o spolupráci partnerský program uzavřená podle ust. 269 odst.2 obchodního zákoníku mezi: chytryhonza.cz s.r.o. se sídlem: Office park budova B, Na Hřebenech II 1718/8, Praha 4 IČ: 289 336 48, DIČ:

Více

Licenční smlouva. (dále jen "Smlouva")

Licenční smlouva. (dále jen Smlouva) Licenční smlouva uzavřená podle 2358 a násl. zák. Č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, v platném znění (dále jen "občanský zákoník") a v souladu se zák. Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném

Více

2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti

2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Stáhnout! 1. vydání 2008 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People a Nseries jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation. Nokia tune je zvuková

Více

Příloha č. 3 Rámcové dohody Vzor návrhu na uzavření Prováděcí smlouvy k Rámcové dohodě pro poskytnutí Softwarových produktů IBM a/nebo Podpory IBM

Příloha č. 3 Rámcové dohody Vzor návrhu na uzavření Prováděcí smlouvy k Rámcové dohodě pro poskytnutí Softwarových produktů IBM a/nebo Podpory IBM 148592_Příloha č.4b ZD _ Návrh Prováděcí smlouvy k RD Příloha č. 3 Rámcové dohody Vzor návrhu na uzavření Prováděcí smlouvy k Rámcové dohodě pro poskytnutí Softwarových produktů IBM a/nebo Podpory IBM

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (dále jen VOP e - shopu SPERKUJEME.cz)

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (dále jen VOP e - shopu SPERKUJEME.cz) VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (dále jen VOP e - shopu SPERKUJEME.cz) I. Základní ustanovení Tyto VOP upravují vzájemné postavení a vztahy mezi stranami kupní smlouvy, kdy na jedné straně je Lucie Nováčková

Více

1. Úvodní ustanovení 1.1. Společnost FANTASY SPORT a.s., se sídlem Praha - Libeň, Zenklova 10/68, PSČ , IČ: , zapsaná v obchodním

1. Úvodní ustanovení 1.1. Společnost FANTASY SPORT a.s., se sídlem Praha - Libeň, Zenklova 10/68, PSČ , IČ: , zapsaná v obchodním 1. Úvodní ustanovení 1.1. Společnost FANTASY SPORT a.s., se sídlem Praha - Libeň, Zenklova 10/68, PSČ 180 00, IČ: 24206857, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka

Více

zapsaným v živnostenském rejstříku vedeném magistrátem města Opava, č.j. MMOP140115/2014

zapsaným v živnostenském rejstříku vedeném magistrátem města Opava, č.j. MMOP140115/2014 Všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchod Tyto všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchod (dále jen obchodní podmínky ) se vztahují na smlouvy uzavřené prostřednictvím on-line obchodu glaerie66.cz umístěného

Více

Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map

Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map Obchodní podmínky webového portálu Czech Design Map provozovaného MgA. Annou Štysovou, podnikající na základě živnostenského oprávnění, místem podnikání Střelecká 801, 500 02 Hradec Králové, IČ: 88831400

Více

Kontaktní údaje: Baračka 87/ Trenčianske Teplice Telefón: 0910/ Web:

Kontaktní údaje: Baračka 87/ Trenčianske Teplice Telefón: 0910/ Web: Kontaktní údaje: Baračka 87/85 914 51 Trenčianske Teplice Telefón: 0910/905154 Web: www.issr.sk, www.issr.cz e-mail: audit@datasoftconsulting.sk průvodce uživatele programem Název: Integrovaná správa systémů

Více

Smlouva pro uživatele produktů a služeb od ARISOFT s.r.o.

Smlouva pro uživatele produktů a služeb od ARISOFT s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky společnosti ARISOFT s.r.o. Strana 1 / 5 Smlouva pro uživatele produktů a služeb od ARISOFT s.r.o. Instalací softwaru od společnosti ARISOFT s.r.o. (dále jen ARISOFT) nebo použitím

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PRODEJ VSTUPENEK

OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PRODEJ VSTUPENEK OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO PRODEJ VSTUPENEK 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky a reklamační řád (dále jen obchodní podmínky ) vymezují a upřesňují práva a povinnosti Party Kýbl a kupujícího

Více

Podmínky užití webové stránky callgirlsprague.com

Podmínky užití webové stránky callgirlsprague.com Podmínky užití webové stránky callgirlsprague.com TYTO PODMÍNKY PRO UŽITÍ WEBOVÉ STRÁNKY CALLGIRLSPRAGUE.COM (dále jen Podmínky) se především řídí zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění

Více

pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese

pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese OBCHODNÍ PODMÍNKY pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese www.fler.cz 1 Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky

Více

Obchodní podmínky. 1. Vymezení pojmů

Obchodní podmínky. 1. Vymezení pojmů Obchodní podmínky 1. Vymezení pojmů Poskytovatel poskytovatelem se pro účely těchto všeobecných podmínek rozumí Společnost HRS Hotelonline s.r.o., se sídlem Praha 2, Vinohrady, Vinohradská 2165/48, okres

Více

ELECTRONIC ARTS LICENČNÍ SMLOUVA S KONCOVÝM UŽIVATELEM SOFTWARU DRAGON AGE

ELECTRONIC ARTS LICENČNÍ SMLOUVA S KONCOVÝM UŽIVATELEM SOFTWARU DRAGON AGE ELECTRONIC ARTS LICENČNÍ SMLOUVA S KONCOVÝM UŽIVATELEM SOFTWARU DRAGON AGE Tato Licenční smlouva s koncovým uživatelem (dále jen Licenční smlouva ) je smluvním ujednáním mezi vámi a společností Electronic

Více

smlouvu o ochraně důvěrných informací a autorských práv

smlouvu o ochraně důvěrných informací a autorských práv Smlouva o ochraně důvěrných informací a autorských práv uzavřená v souladu s ustanovením 1746 odst. 2 a 1730, Občanského zákoníku a autorského zákona kterou níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli:

Více

Právní informace & sdělení

Právní informace & sdělení Právní informace & sdělení Tím, že používáte tyto webové stránky, on-line služby, aplikaci a službu zasílání e-mailových zpráv a/nebo reklamních sdělení ( služby Parker ) společnosti Parker-Hannifin Corporation

Více

Obchodní podmínky pro prodej vstupenek

Obchodní podmínky pro prodej vstupenek sídlo: Seifertova 571/5, 130 00 Praha 3 zápis společnosti v OR: Městský soud v Praze, spis. zn. C 236831 IČ: 03955354, DIČ CZ03955354 tel.: +420 777 200 258 e mail: mproductions@mproductions.cz www.mightysounds.cz

Více

ZPRÁVA PRO UŽIVATELE

ZPRÁVA PRO UŽIVATELE První certifikační autorita, a.s. ZPRÁVA PRO UŽIVATELE KVALIFIKOVANÁ ČASOVÁ RAZÍTKA Stupeň důvěrnosti: veřejný dokument Verze 3.5 Zpráva pro uživatele je veřejným dokumentem, který je vlastnictvím společnosti

Více

Pravidla užívání aplikace Nadesignuj Jackovu kytaru

Pravidla užívání aplikace Nadesignuj Jackovu kytaru Pravidla užívání aplikace Nadesignuj Jackovu kytaru (dále jen Podmínky ) 1. SEZNAM POJMŮ 1.1. Provozovatel Provozovatelem pro značku Jack Daniel s se míní společnost Brown-Forman, Czechia, s.r.o., Identifikační

Více

zapsanou v živnostenském rejstříku vedeném u Městského úřadu Vyškov, č.j. Ž/zm/1025/08 Bo Masarykovo náměstí 63/37, 682 01, Vyškov - město

zapsanou v živnostenském rejstříku vedeném u Městského úřadu Vyškov, č.j. Ž/zm/1025/08 Bo Masarykovo náměstí 63/37, 682 01, Vyškov - město Všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchod Tyto všeobecné obchodní podmínky pro velkoobchod (dále jen obchodní podmínky ) se vztahují na smlouvy uzavřené prostřednictvím on-line obchodu výtvarný-shop.cz

Více

Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky společnosti KRC partners s.r.o. se sídlem Na Dolinách 150/4, 140 00 Praha 4, IČ: 24147591, zapsané do obchodního rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 183015

Více

Licenční smlouva společnosti pro koncového uživatele

Licenční smlouva společnosti pro koncového uživatele Licenční smlouva společnosti pro koncového uživatele DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ ČTĚTE POZORNĚ: TATO LICENČNÍ SMLOUVA SPOLEČNOSTI ACER PRO KONCOVÉHO UŽIVATELE (DÁLE JEN SMLOUVA ) JE PRÁVNĚ ZÁVAZNOU SMLOUVOU MEZI

Více

Obchodní podmínky Platné od 1.10.2015 IT - MEATUS CZ spol. s.r.o. www.meatus.cz - help.cz E-mail podpora@meatus.cz

Obchodní podmínky Platné od 1.10.2015 IT - MEATUS CZ spol. s.r.o. www.meatus.cz - help.cz E-mail podpora@meatus.cz Obchodní podmínky Platné od 1.10.2015 IT - MEATUS CZ spol. s.r.o. www.meatus.cz - help.cz E-mail podpora@meatus.cz Společnost MEATUS CZ spol. s r.o., IČ: 01671545, se sídlem Sušilova 1528/1, Pražské Předměstí,

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 Fiat 500126 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Internetového obchodu Fiat 500126 se sídlem Dělnická kolonie 107, Broumov 550 01 identifikační číslo (IČ): 02189852 prodej zboží prostřednictvím internetového

Více

PRAVIDLA NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI

PRAVIDLA NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI PRAVIDLA NAKLÁDÁNÍ S OSOBNÍMI ÚDAJI 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tato pravidla nakládání s osobními údaji (dále jen "pravidla") Nadace ČEZ, se sídlem Praha 4, Duhová 1531/3, PSČ 14000, IČ: 267 21 511, zapsané

Více

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení

Všeobecné obchodní podmínky. Základní ustanovení Všeobecné obchodní podmínky I. Základní ustanovení 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) jsou vydané dle 1751 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský

Více

! Nemovitostí se rozumí pozemky a stavby spojené se zemí pevným základem nacházející se na území České republiky.

! Nemovitostí se rozumí pozemky a stavby spojené se zemí pevným základem nacházející se na území České republiky. Obchodní podmínky I. Úvodní ustanovení Tyto obchodní podmínky jsou platné pro užívání služeb systému SdíleníZakázek.cz URL: http://www.sdilenizakazek.cz, který je provozován a spravován Davidem Horáčkem,

Více

TOOLBOX LICENČNÍ PODMÍNKY #BRNOREGION

TOOLBOX LICENČNÍ PODMÍNKY #BRNOREGION TOOLBOX LICENČNÍ PODMÍNKY #BRNOREGION LICENČNÍ PODMÍNKY 1. Úvodní ustanovení 1.1. Provozovatelem webových stránek http://toolbox.brnoregion.com (dále jen Toolbox ) je JIC, zájmové sdružení právnických

Více

Omezená záruka. Česká republika

Omezená záruka. Česká republika Omezená záruka Česká republika Společnost Sony Ericsson Mobile Communications AB, Nya Vattentornet, SE-221 88 Lund, Sweden, (Sony Ericsson), poskytuje tuto omezenou záruku na tento mobilní telefon a originální

Více

Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz

Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz Obchodní podmínky pro nákup zboží v e-shopu www.humlmusic.cz Prodávající: Václav Huml, Petýrkova 1956, Praha 4,14800 IČO: 62420691 DIČ: CZ6502091981, ŽL vydán Mú Praha 11 Č.jednací:3303/94/fyz Provozovna:

Více

1.2 Kupující je fyzická či právnická osoba, která uzavírá s prodávajícím kupní smlouvu prostřednictvím internetového obchodu prodávajícího.

1.2 Kupující je fyzická či právnická osoba, která uzavírá s prodávajícím kupní smlouvu prostřednictvím internetového obchodu prodávajícího. OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 Všeobecná ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) Barbora Michálková Fialová, IČO: 74933566, se sídlem Na Draškách 323, Dobřejovice, 251 01 (dále jen prodávající

Více

LICENČNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2358 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník )

LICENČNÍ SMLOUVA. uzavřená podle 2358 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ) LICENČNÍ SMLOUVA uzavřená podle 2358 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění (dále jen občanský zákoník ) 1. Smluvní strany 1.1 (Firma či jméno a příjmení): sídlo či trvalé bydliště:

Více

Licenční podmínky. 1. Všeobecná ustanovení

Licenční podmínky. 1. Všeobecná ustanovení Licenční podmínky 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky se týkají uzavření dohody o užívání softwarového produktu Robeeto (dále jako Program ) mezi Podnikatelem a společností JobAs s.r.o.,

Více

7.4. Kupující tímto přebírá na sebe nebezpečí změny okolností ve smyslu 1765 odst. 2 občanského zákoníku.

7.4. Kupující tímto přebírá na sebe nebezpečí změny okolností ve smyslu 1765 odst. 2 občanského zákoníku. OBCHODNÍ PODMÍNKY CzechBeast Gym Opava s.r.o. se sídlem : Nákladní 2420/47, Předměstí, 746 01 Opava identifikační číslo: 037 58 290 Spisová značka: C 61275 vedená u Krajského soudu v Ostravě Předmět podnikání:

Více

Úvod do autorského práva, ochrana software, licence. SŠSI Tábor - Aplikační software 1

Úvod do autorského práva, ochrana software, licence. SŠSI Tábor - Aplikační software 1 Úvod do autorského práva, ochrana software, licence SŠSI Tábor - Aplikační software 1 Úvod do autorského práva SŠSI Tábor - Aplikační software 2 Autorské dílo Dílo literární a jiné dílo umělecké a dílo

Více

First Draft licence CC BY-NC-SA 3.0 CZ

First Draft licence CC BY-NC-SA 3.0 CZ First Draft licence CC BY-NC-SA 3.0 CZ CREATIVE COMMONS CORPORATION ( CREATIVE COMMONS ) NENÍ ADVOKÁTNÍ KANCELÁŘ ANI NEPOSKYTUJE PRÁVNÍ SLUŽBY. POSKYTOVÁNÍM NÁSLEDUJÍCÍHO TEXTU LICENČNÍHO UJEDNÁNÍ NEVZNIKÁ

Více

Všeobecné smluvní podmínky _

Všeobecné smluvní podmínky _ Všeobecné smluvní podmínky _ Platné od 25. 5. 2018 1 Úvodní ustanovení 1.1 Všeobecné smluvní podmínky upravují poskytování služeb a definují vztah mezi firmou netpromotion group s.r.o. se sídlem Vodičkova

Více

2/1 Podáním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil s obchodními podmínkami a že s nimi souhlasí.

2/1 Podáním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil s obchodními podmínkami a že s nimi souhlasí. 1. Úvodní ustanovení Tyto obchodní podmínky platí pro nákup zboží od prodejce U švadlenky Růženky ( Růžena Košťáková, Ičo: 42470587, živnostenský list vydal Mú Varnsdorf dne 31.8.1992 ). Podmínky blíže

Více

Licenční smlouva a podmínky použití platformy Kindle for iphone/ipad

Licenční smlouva a podmínky použití platformy Kindle for iphone/ipad Licenční smlouva a podmínky použití platformy Kindle for iphone/ipad TOTO JE SMLOUVA MEZI VÁMI A SPOLEČNOSTÍ AMAZON DIGITAL SERVICES, INC. (S JEJÍMI POBOČKAMI, DÁLE JEN JAKO SPOLEČNOST AMAZON NEBO MY ).

Více