Cinemart nabízí možnost zajištění filmů pro projekce pro školy a to od mateřských až po střední.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Cinemart nabízí možnost zajištění filmů pro projekce pro školy a to od mateřských až po střední."

Transkript

1 Cinemart a.s. Nabídka filmových projekcí pro školy leden 2016 Cinemart nabízí možnost zajištění filmů pro projekce pro školy a to od mateřských až po střední. Pokud máte zájem o bližší informace a podmínky pro pořádání podobných projekcí kontaktujte vaše nejbližší či nejoblíbenější kino a ve spolupráci s ním pro vás projekci rádi zajistíme. Na dalších stránkách najdete seznam možných titulů, které pro tyto projekce doporučujeme: děti a studenty rozhodně nezklamou a často i poučí. Filmy jsme přiřadili do několika kategorií podle věku žáku a studentů. Také jsme připojili dvě skupiny filmů vhodných pro využití v rámci výuky občanské výchovy, základů společenských věd a při filmové a audiovizuální výchově. Pokud byste si chtěli pro školní projekci vybrat jiný film, navštivte naše webové stránky kde najdete kompletní přehled všech našich filmů, které máme v distribuci. U každého filmu je v popisce uvedený formát nosiče, na kterém je film k dispozici. Formáty DCP 2D a DCP 3D je možné promítat jen v digitalizovaném kině vybaveném příslušnou technologií. Aktuální nabídka obsahuje i tyto novinky: - SNOOPY A CHARLIE BROWN. Peanuts ve filmu. - Perfektní den - Most špionů

2 MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY (1. STUPEŇ) SNOOPY A CHARLIE BROWN. Peanuts ve filmu. USA, 2015, 94 min, 2D i 3D verze i anglicky s českými titulky Režie: Steve Martino Kdo z vás nezná Snoopyho, toho nejlepšího psího kamaráda na světě? A především jediného pejska, který dokáže ze svého, tak trochu hodně mimózního páníčka, Charlieho Browna, udělat největšího hrdinu. A že to není zrovna snadné. Charlie Brown je totiž pro změnu nejslavnější světový outsider, kterému se i v těch zdánlivě nejméně nebezpečných situacích přihodí vždy něco naprosto tragického, nebo aspoň směšného. Rosa & Dara a jejich velká dobrodružství Pásmo českých animovaných filmů i pro nejmenší ČR, , 62 min Režie: Martin Duda, Jakub Kouřil, Alexandra Hetmerová, Kateřina Karhánková Můžete se těšit na velké prázdninové dobrodružství dvou holčiček Rosy a Dary, které doplní mini příběhy, ze kterých se dozvíte odpovědi na spoustu zajímavých a zábavných otázek. Dobrodružství Rosy a Dary doplní tři animované filmy s dobrodružnou tématikou. Mimoni USA, 2015, 91 min, 2D i 3D verze i anglicky s českými titulky Režie: Kyle Balda, Pierre Coffin Zamysleli jste se někdy nad tím, proč vlastně ti žluťoučcí a k sežrání roztomilí Mimoni dobrovolně slouží Gruovi, padouchovi s velkým P? Odpověď přináší animovaná komedie Mimoni, která z nich konečně a především zcela zaslouženě dělá hlavní postavy jejich vlastního příběhu. Nejžlutější a možná i nejoblíbenější hrdinové filmového plátna! Konečně doma USA, 2015, 92 min, 2D i 3D verze Režie: Tim Johnson Mimozemská invaze Buvů na Zemi je laskavá a plná nepochopení Buvové začnou tím, že lidi prostě sestěhují do Austrálie, kde jim dopřávají díky své vyspělé technice velice pohodlný život. Stěhování ale unikne dívka Tipy, která od té chvíle hledá svou mámu. Nový domov na Zemi našel i Buvan jménem O, který hned začne připravovat večírek a omylem pošle intergalaktickou pozvánku i nepřátelským Gorgům. Což je velký průšvih a O bere všechna svá chapadýlka na ramena. Na útěku narazí na Tipy a postupně mezi nimi vzniká přátelství. O se snaží napravit vše, co Buvané svým příchodem na Zemi způsobili. Tipy na oplátku seznámí Oa s humorem, uměním, hudbou a tancem, rodinou i přátelstvím.

3 SpongeBob ve filmu: Houba na suchu USA, 2015, 94 min, 2D i 3D verze Režie: Paul Tibbitt, Mike Mitchell Jedna z nejžlutějších, nejhranatějších a hlavně nejoblíbenějších animovaných postaviček konečně našla cestu na filmové plátno. A dokonce ve 3D. SpongeBob je mořská houba, která nosí kalhoty, bydlí v ananasu a dělá úžasné krabí hambáče u Křupavého kraba. Jeho dalším poznávacím znamením je, že ho milují děti na celém světě, protože je tělem i duší dobrodruh, který ke všemu přistupuje s humorem, někdy pořádně svérázným. Jak napovídá název, v tomhle filmu ho patrně humor přejde, protože se ocitne v pro něj naprosto šokujícím prostředí tedy na souši. Tučňáci z Madagaskaru USA, 2014, 90 min, 2D i 3D verze Režie: Eric Darnell Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů světa: Skippera, Kowalskiho, Rica a Vojína. Jsou to nejen veselí a povedení ptáčci, jsou i nejvýkonnější úderná jednotka tajných agentů. Jsou připravení kdykoliv a kdekoliv zasáhnout i při sebemenším ohrožení světa. Skipper je odvážným vůdcem, který nikdy nenechá parťáka ve štychu. Kowalski představuje mozek týmu s fotografickou pamětí a znalostmi čehokoli. Rico je neřízená střela, bomba se zapáleným doutnákem. A Vojín? Ten je tak trochu podceňovaným členem party, ale právě on věří, že společně dokážou i nemožné. ZÁKLADNÍ ŠKOLY (1. a 2. STUPEŇ) Putování s dinosaury - film ve 3D Dobrodružný USA, 2013, 81 min, 2D i 3D verze Režie: Barry Cook, Neil Nightingale Dobrodružný film pro celou rodinu inspirovaný veleúspěšným seriálem BBC o životě dinosaurů V příběhu odehrávajícím se před 70 mil. lety, budeme sledovat mládě dinosaura Patchimou na jeho cestě k dospělosti, při které bude muset v okolním divokém světě plném predátorů překonat spoustu nástrah a složitých situací. Já, padouch 2 USA, 2013, 98 min, 2D i 3D verze i anglicky s českými titulky Režie: Pierre Coffin, Chris Renaud Může být napravený padouch vůbec ještě zábavný? Když vypráví pohádky na dobrou noc? Když už nechce vůbec nic ukrást? Gru naštěstí neskončí jako obyčejný civil, protože v jeho nitru se stále ukrývají schopnosti, které by leckdo rád využil. Jako například šéf mocné Antipadoušské ligy, Silas Velezadek. Ten sice padouchy všeho druhu opovrhuje, ale kdo se může do myšlení zlosyna vcítit líp než zlosyn bývalý? A tak vyšle svou nejlepší agentku Lucy Wilde, aby Grua přiměla ke spolupráci.

4 Rio 2 USA, 2014, 101 min, 2D i 3D verze Režie: Carlos Saldanha Vzácní modří papoušci Blu a Perla žijí v brazilském Riu poklidným městským domáckým životem. S nimi tam postupně vyrůstají i jejich tři děti. Nejmladší Raubíř je věrný svému jménu a touží po dobrodružství a to hlavně tehdy, pokud se při něm dá i něco tak trochu zničit. Dalším je Bia, který se tak trochu potatil, díky čemuž všemu rozumí a všechno zná, co nezná, to si nastuduje. Nejstarší z dětí je Karla, která si myslí, že už dospěla do věku, kdy se má pomalu vymanit zpod ochranných křídel rodičů Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana USA, 2014, min (film + předfilm) 2D i 3D verze Režie: Rob Minkoff Pan Peabody je světově proslulou celebritou, držitelem Nobelovy ceny, olympijským vítězem ve skoku a desetiboji. A navíc je pes. Díky svým schopnostem adoptoval malého kluka Shermana, kterého od plenek vychovává tak, jak nejlépe umí. Přesto si občas musí přiznat, že je to snad jediná věc, která mu tak úplně nejde. Sherman je totiž velmi zvědavý a upřímný, díky čemuž se často dostává do různě velkých průšvihů. I proto, aby ukojil synkovu touhu po poznání historie, vynalezl pan Peabody úžasný přístroj jménem Časomat. A díky tomu mají přístup kamkoliv do minulosti. Společně tak zažívají neskutečná dobrodružství a poznávají slavné postavy i okamžiky dějin. Turbo USA, 2013, 96 min, 2D i 3D verze Režie: David Soren Turbo je malý šnek, který má velký sen. Touží po vyšší rychlosti. Neustále trénuje, své pokroky měří metrem. Jeden metr dokáže aktuálně uběhnout za sedmnáct minut. Kvůli tomu příliš nezapadá do hlemýždího společenství. Turbův bratr Čet, jehož krédem je Bezpečnost na prvním, posledním i ostatních místech, má obavy, že Turbova posedlost ho jednou přivede do neštěstí. Jeho nejhorší obavy se naplní ve chvíli, kdy se Turbo vydá do světa. Fatální střet s motorem sportovního auta změní jeho molekulární strukturu a díky této podivné nehodě získá Turbo superschopnost: Neuvěřitelnou rychlost.

5 ZÁKLADNÍ ŠKOLY 2. STUPEŇ Jak jsme hráli čáru Rodinný/dobrodružný ČR/SR, 2014, 102 min, 2D verze Režie: Juraj Nvota Hrají: Milan Lasica, Libuše Šafránková, Ondřej Vetchý Pod řekou Moravou prý vede tunel, kterým se dá zdrhnout do Rakouska. Jen je potřeba ho najít. Na životě na československo-rakouském pomezí v šedesátých letech minulého století ležela těžká deka, asi jako v každém citlivém pohraničním pásmu. Hlavní hrdina filmu režiséra Juraje Nvoty Jak jsme hráli čáru má tu výhodu, že kvůli dobrodružným výpravám, rvačkám se spolužáky a prvním láskám atmosféru doby a místa tolik nevnímá. Husiti ČR, 2013, 85 min, 2D verze Režie: Pavel Koutský režiséra Pavla Koutského (režiséra populárního cyklu Dějiny udatného českého národa) hravě boří mýty o husitské éře, když na piedestal historie místo kazatele a vojevůdce staví dva neskutečné poplety, kteří se proti své vůli stali hrdiny své doby. Mlhoš je nemajetný šlechtic a Záboj chudý odjakživa. V jedné pražské hospodě je svedla dohromady náhoda. Jako ideální pěšáky pro svou rafinovanou šachovou partii si je vybere Čeněk z Vartemberka, nejvyšší český purkrabí. Když je najme, aby zavezli Husa na kostnický koncil, netuší, že nastartuje lavinu, která nakonec možná smete i jeho. Škatuláci USA, 2014, 97 min, 2D i 3D verze Režie: Graham Annable, Anthony Stacchi V Sýrečkově není radno vycházet po setmění. Z podzemních doupat vylézají podivní tvorové zvaní Škatuláci, kteří kradou vše, co jim přijde do rukou. Jednou prý dokonce ukradli malého kluka! A právě tenhle ukradený klučina vám v dobrodružném a zábavném vyprávění prozradí, že to všechno jsou jen bohapusté lži a kecy v kleci. Tvůrci filmu zase jednou popustili uzdu své vizuální fantazii a stvořili svět, do kterého se rád vydá každý. Zlodějka knih Válečné drama USA, 2014, 131 min, anglicky s českými titulky Režie: Brian Percival Hrají: Sophie Nélisse, Geoffrey Rush, Emily Watson Snímek Zlodějka knih je adaptací bestselleru spisovatele Markuse Zusaka. Příběh vypráví o dívce Liesel, která se během druhé světové války dostane do pěstounské rodiny Hanse Hubermanna a jeho ženy Rosy, aby zde začala nový život. Liesel se snaží zapadnout doma i ve škole, kde si z ní však spolužáci utahují, protože neumí pořádně číst. Liesel je odhodlaná situaci změnit s posedlostí rodícího se učence. A získá k tomu pomoc svého dobrosrdečného nového tatínka. Hans se s Liesel učí dny i noci, během nichž se Liesel snaží podrobně prostudovat svoji první knihu Zlodějka knih je o hledání krásy i za těch nejošklivějších podmínek. Jedním z ústředních témat příběhu je, že Hitler ničí lidi svými slovy a Liesel tato slova krade zpět a píše jimi svůj vlastní příběh.

6 STŘEDNÍ ŠKOLY Most špionů Historické drama/thriller USA, 2015, 141 min, anglicky s českými titulky Režie: Steven Spielberg Hrají: Tom Hanks, Mark Rylance, Scott Shepherd, Amy Ryan Příběh filmu se odehrává v období vrcholící studené války. Jeho hlavní hrdina James Donovan, řadový právník z Brooklynu, se ocitne uprostřed války špiónů, když ho CIA vyšle na téměř nesplnitelnou misi: má vyjednat výměnu zatčeného ruského špióna za zajatého amerického pilota, který byl ve výzvědném letadle U-2 sestřelen nad Sovětským svazem. A navíc je tu ještě v Berlíně vězněný americký student. Perfektní den Drama Španělsko, 2015, 106 min, anglicky s českými titulky Režie: Fernando León de Aranoa Hrají: Benicio Del Toro, Tim Robbins, Olga Kurylenko, Mélanie Thierry První obětí všech válečných konfliktů bývá zdravý rozum. A přesně to se stalo i skupince humanitárních pracovníků z organizace Aid Across Borders, která pomáhá ve válečné zóně kdesi na Balkáně. Teď mají na krku studnu, která je zdrojem vody pro několik vesnic a v ní plave mrtvola, kterou tam někdo hodil. Vytáhnout tělo je zdánlivě jednoduchý úkol, ale pro naše hrdiny se postupně stává neřešitelným rébusem. Počínaje marným sháněním pevného provazu přes bloudění horskými cestami, na kterých leží zaminované krávy, až po nesmyslné příkazy od velitelů mírových vojsk OSN. Při řešení úkolů tak občas musí sáhnout k netradičním nebo rovnou šíleným řešením. Zároveň nesmí zapomínat, že jsou na území, kterým se prohnala válka a ta se může zase kdykoliv probudit. Prostě je to jen další Perfektní den z mnoha. Papírová města Romantický / drama USA, 2015, 109 min, anglicky s českými titulky Režie: Jake Schreier Hrají: Nat Wolff, Cara Delevingne, Austin Abrams Film podle románu spisovatele Johna Greena. Hrdinou příběhu je Quentin Jacobsen, normální, trochu bojácný kluk, který má od dětství rád nespoutanou sousedku Margo. Spíše než by byli kamarády, je ale Quentin pravidelným svědkem jejích neuvěřitelných dobrodružství a také jejím tajným ctitelem. A to až do jedné noci, kdy mu Margo nečekaně zaklepe na okno jeho pokoje a vytáhne jej na podivuhodnou trestnou výpravu namířenou proti jejímu bývalému příteli spojenou s vtipnou a několikanásobnou pomstou. Díky této noční výpravě se Quentinovi nejen splní sen o sblížení s tajnou láskou, ale prožije i dobrodružství, kterým se zatím spíše vyhýbal. Jenže druhý den ráno jejich společné dobrodružství skončí a nastane nový den. Teorie všeho Životopisný / drama Velká Británie, 2015, 123 min, 2D verze České titulky Režie: James Marsh Hrají: Eddie Redmayne, Felicity Jones, Emily Watson Životní příběh slavného astrofyzika Stephena Hawkinga oceněný Oscarem. Příběh začíná v roce 1963, kdy má jednadvacetiletý Stephen, student kosmologie na Cambridge, našlápnuto ke skvělé budoucnosti. Spolužáci i profesoři ho naprosto zbožňují, stejně jako Jane, která na téže škole studuje umění. Když však v osobním i profesním životě stane na pomyslném vrcholu, zažije nemilosrdný pád. Lékařské vyšetření po jednom z jeho škobrtnutí vyřkne drsnou diagnózu neléčitelné postupné ochrnutí nervového systému, které do dvou let ukončí smrt. Jenže Jane a Stephen se osudu vzepřou. Vezmou se a snaží se žít normální život

7 Poutník - nejlepší příběh Paula Coelha Životopisný / Drama Brazílie/Španělsko, 2014, 112 min, portugalsky s čes. titulky Režie: Daniel Augusto Hrají: Júlio Andrade, Ravel Andrade, Fabiana Gugli Paulo Coelho je jedním z nejznámějších spisovatelů všech dob. Jeho romány byly vydány ve více než 150 zemích. Ale jeho mládí nebylo tak přímočaré a snadné jako souhrn jeho spisovatelských úspěchů. Coelhova mladická bilance by zněla: pokus o sebevraždu, tři pobyty v ústavu pro duševně choré a tvrdé střety ve všech představitelných konfliktech. Rebelské mládí prožil v Brazílii v 60. a 70. letech, tedy v prostoru a čase stojícím mezi dobrem a zlem. Nepochopený kluk a rebelující mladík se změnil v muže, který jde za svým snem: stát se uznávaným spisovatelem. Cesta vzhůru Dokument ČR, 2015, 100 min Režie: David Čálek Účinkují: Radek Jaroš, Honza Tráva Trávníček, Petr Miska Mašek, Martin Havlena Dokument vypráví o horolezci Radku Jarošovi, který jako 15. člověk na světě získal Korunu Himaláje tedy vystoupil na všech 14 himalájských osmitisícovek bez přídavného kyslíku. Film se tak pro diváka stává mimořádnou příležitostí absolvovat společně s Radkem a jeho horolezeckými přáteli Miskou a Trávou strastiplnou cestu na osmitisícový vrchol K2 a stát se na chvíli doslova součástí expedice. V Cestě vzhůru ale nejde o pouhou dokumentaci historického úspěchu českého horolezectví, ale též o širší pohled na lidské zdolávání extrémních překážek, a to nejen ve fyzickém slova smyslu. Město 44 Válečné drama Polsko, 2014, 127 min, 2D verze Polsky s českými titulky Režie: Jan Komasa Hrají: Józef Pawłowski, Zofia Wichłacz, Anna Próchniak, Antoni Królikowski, Tomasz Schuchardt, Michał Meyer Město 44 je příběhem mladých lidí, kteří žijí jako by každý den měl být posledním. Píše se totiž rok 1944 a jejich příběhy se odehrávají v Němci okupované Varšavě. Tito studenti vnímají své zapojení do podzemního hnutí nejen jako vlasteneckou povinnost, ale také jako mladistvé dobrodružství, příležitost se pochlubit před vrstevníky a zapůsobit na dívky. Netuší, co pro ně válka připravila. Děj filmu je postaven na základě skutečných událostí. Polské hnutí odporu představované Zemskou armádou 1. srpna 1944 zahájilo ozbrojené povstání, které mělo osvobodit Varšavu z područí nacistického Německa. Naši mladí hrdinové pod vedením charismatického vůdce Kobry vytvoří jeden z nejodvážnějších oddílů povstání. Jsou svědky i aktéry obětování se a hrdinství, ale i krutosti, zrady a vraždění. Učí se lásce a zjistí, co je to nenávist. Dějiny jim dají krvavou a krutou lekci v dospívání. Nezlomný Drama USA, 2015, 137 min, 2D verze České titulky Režie: Angelina Jolie Hrají: Jack O Connell, Domhnall Gleeson, Garrett Hedlund, Finn Wittrock, John Magaro Některé životní příběhy se stanou trvalou inspirací a jeden prožil i americký olympionik, válečný letec, trosečník a zajatec Louis Zamperini. Jeho život je mimořádným svědectvím o statečnosti a nezlomnosti lidského ducha. Louis to dotáhl až do amerického olympijského týmu na hry v Berlíně, kde v běhu ohromil i Hitlera. O pár let později útočil na jeho japonského spojence už jako člen posádky bombardéru v Pacifiku. Když se jeho stroj zřítil do oceánu, byl Louis jedním ze tří členů posádky, kteří přežili. 47 dnů strávil v člunu, než ho zachránila kolem plující loď. Bohužel japonská. Louis se ocitl v táboře, který připomínal peklo na zemi. V japonských zajateckých táborech prožil dva roky, trýzněn hladem, otrockou prací i dozorci. Z války se vrátil zraněný na těle i na duchu, ale dokázal najít cestu k odpuštění.

8 Příběh Marie Drama Francie, 2014, 95 min, 2D verze České titulky Režie: Jean-Pierre Améris Hrají: Isabelle Carré, Ariana Rivoire Příběh Marie vypráví o dívce, která se naučila normálně žít, ač byla od narození hluchá a slepá. Tento malý zázrak se odehrál ve Francii na konci 19. století. Marie Heurtinová se narodila nevidomá a neslyšící a ani ve čtrnácti letech není schopná komunikovat se svým okolím. Její otec je skromný řemeslník, svou dceru miluje a navzdory doporučení lékaře, který jej přesvědčoval, že je slabomyslná, nedokáže Marii umístit do ústavu pro choromyslné. Ze zoufalství nakonec odveze Marii do ústavu Larnay nedaleko Poitiers, kde se řádové sestry starají o neslyšící dívky a mladé ženy. Noe Drama / dobrodružný / katastrofický USA, 2014, 138 min, anglicky s českými titulky (2D), český dabing (2D a 3D) Režie: Darren Aronofsky Hrají: Russell Crowe, Anthony Hopkins, Jennifer Connelly Přístupnost: do 12 let nevhodný Zneklidňující vidina smrtící záplavy pronásleduje Noema ve snách. Tu i další znamení mu pomůže rozluštit moudrý Metuzalém. Země se ocitla na kraji propasti, kam ji zavlekla lidská rasa. Nejvyšší se rozhodl pro gigantickou potopu a pro obnovu člověčího druhu si vybral právě Noema a jeho rodinu. A Noe začne stavět archu, obří loď, na níž by se on i jeho rodina zachránili. Během stavby se musí potýkat nejen s nedostatkem času, vlastními pochybami, obavami svých blízkých, ale i s otevřenou nenávistí soukmenovců v čele s krutým potomkem slavného bratrovraha Kaina. EXODUS: Bohové a králové Historické drama USA, 2014, 151 min, 2D i 3D verze i anglicky s českými titulky Režie: Ridley Scott Hrají: Christian Bale, Joel Edgerton, Sigourney Weaver, Ben Kingsley Starozákonní příběh ve výpravném velkofilmu. Vyrostli jako bratři, ale stali se z nich nepřátelé na život a na smrt egyptský faraón Ramses a Mojžíš, nalezenec, který se stal legendou. Ve starověkém Egyptě se vládce rovnal Bohu a jinak tomu nebylo ani v případě Ramsese. Mocný vládce měl jediného přítele, Mojžíše, který s ním vyrůstal od dětství, když se ho coby židovského nalezence ujala královská rodina. Z přítele se však stal úhlavní nepřítel, když se Mojžíšovi zjevil jiný Bůh a pověřil ho nelehkým úkolem vysvobodit svůj lid z egyptského otroctví, přivést jej do zaslíbené země. Být jeho vůdcem i prorokem. Mojžíš tento úkol přijme. Anna Karenina Drama USA, 2012, 130 min, anglicky s českými titulky Režie: Joe Wright Hrají: Keira Knightley, Jude Law, Aaron Taylor-Johnson Přístupnost: do 12 let nevhodný Projekce je možná jen z DVD nebo Blu-ray Nesmrtelný příběh ženy, kterou zahubila láska. Osud Anny Kareniny je díky románové předloze Lva Nikolajeviče Tolstého všeobecně známý, ale režisér Joe Wright z něj přesto dokázal vytvořit naprosto unikátní zážitek.

CinemArt. Prezentace filmů pro školní projekce. září 2015

CinemArt. Prezentace filmů pro školní projekce. září 2015 CinemArt Prezentace filmů pro školní projekce září 2015 Naše kino a distribuční společnost Cinemart nabízí možnost zajištění vhodných filmů za výhodných podmínek pro školní projekce a to od škol mateřských

Více

MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY (1. STUPEŇ)

MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY (1. STUPEŇ) A-PDF Split DEMO : Purchase from www.a-pdf.com to remove the watermark MATEŘSKÉ A ZÁKLADNÍ ŠKOLY (1. STUPEŇ) Rosa & Dara a jejich velká dobrodružství Pásmo českých animovaných filmů i pro nejmenší ČR,

Více

Cinemart nabízí možnost zajištění filmů pro projekce pro školy a to od mateřských až po střední.

Cinemart nabízí možnost zajištění filmů pro projekce pro školy a to od mateřských až po střední. Cinemart a.s. Nabídka filmových projekcí pro školy květen 2016 Cinemart nabízí možnost zajištění filmů pro projekce pro školy a to od mateřských až po střední. Pokud máte zájem o bližší informace a podmínky

Více

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Insidious 3: Počátek Horor /97min Novou kapitolu děsivé hororové série napsal a režíroval její spolutvůrce Leigh Whannell. Tento mrazivý prequel, situovaný

Více

Metodický list k novému českému filmu

Metodický list k novému českému filmu Metodický list k novému českému filmu Vážení pedagogové, nabízíme vám možnost školních projekcí nového českého animovaného filmu HUSITI, který má premiéru 7. listopadu 2013. Tento film se, jak již název

Více

Cinemart nabízí možnost zajištění filmů pro projekce pro školy a to od mateřských až po střední.

Cinemart nabízí možnost zajištění filmů pro projekce pro školy a to od mateřských až po střední. Cinemart a.s. Nabídka filmových projekcí pro školy březen 2015 Cinemart nabízí možnost zajištění filmů pro projekce pro školy a to od mateřských až po střední. Pokud máte zájem o bližší informace a podmínky

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 01.12. Tučňáci z Madagaskaru 3D Celá rodina v kině Animovaný / Dobrodružný / Komedie USA/2014/90min Objevte tajemství nejlepších a nejvtipnějších supertajných agentů

Více

P R O S I N E C 2012

P R O S I N E C 2012 P R O S I N E C 2012 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

Ella se cítí bolestně osamělá. Její nejlepší kamarádka si našla jinou nejlepší kamarádku. Její nevlastní táta je unavený a nevrlý. A jejich nové miminko v jednom kuse řve. Nejhorší je ale to, že její máma

Více

Nabídka filmových projekcí pro školy podzim / zima 2016

Nabídka filmových projekcí pro školy podzim / zima 2016 Cinemart a.s. Nabídka filmových projekcí pro školy podzim / zima 2016 Cinemart nabízí možnost zajištění filmů pro projekce pro školy a to od mateřských až po střední. Pokud máte zájem o bližší informace

Více

Biograf na Špici, Hořice program únor 2015

Biograf na Špici, Hořice program únor 2015 Biograf na Špici, Hořice program únor 2015 ne 1.2. od 17.00 Babovřesky 3 ČR 2015 / 103min. / česky / od 12 let Komedie / 2D / 130,-Kč Pokračování úspěšné komediální série Zdeňka Trošky. ne 1.2. od 20.00

Více

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016

PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 PROGRAM KINA BŘEZEN 2016 LÍDA BAAROVÁ (ČR) 2D 1.3.2016 19:00 hod, velký sál Kulturního centra Česká herečka Lída Baarová je v roce 1934 pozvána do berlínských filmových ateliérů Babelsberg, považovaných

Více

Program kina Svět ČERVEN

Program kina Svět ČERVEN Program kina Svět ČERVEN 1. sobota, 2. neděle v 17.30 hodin KRÁLOVSTVÍ LESNÍCH STRÁŽCŮ USA 2013 / mluveno česky /102 minuty / 3D Animovaná komedie. Příběh věčného boje dobra, které chrání přírodu, a silami

Více

KINO. Divadlo A. Dvořáka Příbram PROSINEC HOBIT: NEOČEKÁVANÁ CESTA

KINO. Divadlo A. Dvořáka Příbram PROSINEC HOBIT: NEOČEKÁVANÁ CESTA pros 2012_kino_Sestava 1 12.11.2012 22:50 Stránka 1 Divadlo A. Dvořáka Příbram Legionářů 400 261 01 Příbram 7 tel.: 318 625 691, 326 531 504, 326 531 250 www.divadlopribram.eu www.kinopribram.eu www.vstupenky.pb.cz

Více

Město Krupka Přehled kulturních a společenských akcí

Město Krupka Přehled kulturních a společenských akcí Město Krupka Přehled kulturních a společenských akcí Kontakt: Městský úřad Krupka Tel.: 417 861 253; E-mail.: info@mukrupka.cz; www.krupka-mesto.cz VÁNOČNÍ KONCERT Název akce : Místo konání : kostel Nanebevzetí

Více

den čas titul vstupné popis úterý 1.12.2015

den čas titul vstupné popis úterý 1.12.2015 den čas titul vstupné popis 1.12.2015 17:30 Fakjů pane učiteli 2 (Fack ju Göhte 2) Komedie Německo, 2D/ČD 2015, Režie: Bora Dagtekin, Hrají: Elyas M'Barek, Karoline Herfurth, Jana Pallaske 1.12.2015 2.12.2015

Více

Pravda nové značky. Protektor Husákových dětí. Napsal uživatel Josef Brož Úterý, 10 Listopad 2009 08:54 - Aktualizováno Pátek, 04 Prosinec 2009 14:45

Pravda nové značky. Protektor Husákových dětí. Napsal uživatel Josef Brož Úterý, 10 Listopad 2009 08:54 - Aktualizováno Pátek, 04 Prosinec 2009 14:45 Co si myslíte o protektorátu? Pokud to zrovna nevíte, zajděte si na film Marka Najbrta s názvem Protektor. Dozvíte se, co všechno jsou filmoví tvůrci, narozeni v normalizační éře Gustáva Husáka, ochotni

Více

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč

pátek 5. 9. 19.00 velký sál účastníci kurzů vstup na průkazky, ostatní vstup 30 Kč DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 7:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@dkmilevsko.cz pondělí 1. 9. 15.00 17.00 taneční sál NÁBOR DO TANEČNÍ SKUPINY EFK pondělí 1. 9. 18.45

Více

Kino Brandýs nad Labem

Kino Brandýs nad Labem Kino Brandýs nad Labem Karla Tájka 100/2, Brandýs nad Labem tel.: 602 258 582, www.kinobrandys.cz Egzyl kino klub tel. 773 625 007, www.egzyl.cz ŘÍJEN 2011 Začátky projekcí od 20 hodin, pokud není uvedeno

Více

Kino Květen Teplice - program prosinec

Kino Květen Teplice - program prosinec Kino Květen Teplice - program prosinec 01.12. Hlava - ruce - srdce Česko/2010/100min Scénář filmu Hlava, ruce, srdce vypovídá o lokalitě střední Evropy ve zvláštní - hraniční době první světové války.

Více

Cinemart nabízí možnost zajištění filmů pro projekce pro školy a to od mateřských až po střední.

Cinemart nabízí možnost zajištění filmů pro projekce pro školy a to od mateřských až po střední. Cinemart a.s. Nabídka filmových projekcí pro školy jaro 2017 Cinemart nabízí možnost zajištění filmů pro projekce pro školy a to od mateřských až po střední. Pokud máte zájem o bližší informace a podmínky

Více

CELEBRITY s.r.o Petr Hudský Jiřím Mádlem

CELEBRITY s.r.o Petr Hudský Jiřím Mádlem CELEBRITY s.r.o., komedie v lehkém francouzském stylu, svým námětem vychází z úspěšné divadelní hry Antonína Procházky (zvaného český Moliére), která byla prověřená stovkami repríz na divadelních scénách

Více

Programový výhled listopad 2014 leden 2015

Programový výhled listopad 2014 leden 2015 Programový výhled listopad 2014 leden 2015 PENNY DREADFUL hororový seriál od listopadu Výpravné seriálové zpracování původně hrůzostrašných povídek vydávaných v Londýně na začátku 19. století, jimž dal

Více

SVĚTOVÁ LITERATURA 20. STOLETÍ. Současná literatura

SVĚTOVÁ LITERATURA 20. STOLETÍ. Současná literatura SVĚTOVÁ LITERATURA 20. STOLETÍ Současná literatura Interaktivní výukový materiál Světová literatura 20. století V horních záložkách naleznete okruhy nejdůležitějších otázek, na které byste během studia

Více

Kino Květen Teplice - program duben

Kino Květen Teplice - program duben Kino Květen Teplice - program duben 01.04. Kamarádi z televize Česko/60min Animované pásmo televizních Večerníčků. 03.04. Čtyři slunce Drama / Komedie Česko/2012/90min Kolik sluncí je třeba, abychom byli

Více

L I S T O P A D 2009

L I S T O P A D 2009 L I S T O P A D 2009 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

TOP 12. Maurois André řekl: Četba dobré knihy je ustavičný dialog, při kterém nás kniha oslovuje a naše duše. odpovídá. Po dobu šesti týdnů

TOP 12. Maurois André řekl: Četba dobré knihy je ustavičný dialog, při kterém nás kniha oslovuje a naše duše. odpovídá. Po dobu šesti týdnů TOP 12 Maurois André řekl: Četba dobré knihy je ustavičný dialog, při kterém nás kniha oslovuje a naše duše odpovídá. Po dobu šesti týdnů datem 6. září 2009 počínaje vždy v neděli po 21.00 hod. na ČT1

Více

KNIHCENTRUM cz. široký sortiment výhodné ceny rychlé dodání www.knihcentrum.cz 597 490 490 AKČNÍ SLEVA 20 % na všechny knihy* 249, 187, UŠETŘÍTE

KNIHCENTRUM cz. široký sortiment výhodné ceny rychlé dodání www.knihcentrum.cz 597 490 490 AKČNÍ SLEVA 20 % na všechny knihy* 249, 187, UŠETŘÍTE Platí od 4. 4. do 22. 5. 2011 nebo do vyprodání zásob Adresy prodejen na straně 8 KNIHCENTRUM cz široký sortiment výhodné ceny rychlé dodání www.knihcentrum.cz 597 490 490 AKČNÍ SLEVA 20 % na všechny knihy*

Více

Vážená paní uc itelko, pane uc iteli,

Vážená paní uc itelko, pane uc iteli, Vážená paní uc itelko, pane uc iteli, Dovolte mi, abych Vás pozvala na přehlídku filmu FEBIOFEST - JUNIOR, která je již tradic ně uváděna v rámci jednoho z největších c eských filmových festivalu, FEBIOFEST.

Více

Archivy Texty Rozhovory Michal Ajvaz: Rebelie je tématem každého uměleckého díla Michal Ajvaz: Rebelie je tématem každého uměleckého díla

Archivy Texty Rozhovory Michal Ajvaz: Rebelie je tématem každého uměleckého díla Michal Ajvaz: Rebelie je tématem každého uměleckého díla Archivy Texty Rozhovory Michal Ajvaz: Rebelie je tématem každého uměleckého díla Michal Ajvaz: Rebelie je tématem každého uměleckého díla rozhovor pro Festival spisovatelů Praha Erika Zlamalová: 20. ročník

Více

Program TV Barrandov - podzim 2010 - říjen čtvrteční filmové lahůdky

Program TV Barrandov - podzim 2010 - říjen čtvrteční filmové lahůdky čtvrtek 7. 10. Hraběnka (The Countess) Elisabeth Bathory. Všechno obětovala pro lásku a ostatní obětovala pro krásu Francouzsko-německý historický film (2008). Hrají J. Delpy, R. Mitchell, E. Hawke, D.

Více

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 11. 2. v distribuci od 18. 2. v distribuci od 25. 2.

NOVINKY. na Blu-ray a DVD. v distribuci od 11. 2. v distribuci od 18. 2. v distribuci od 25. 2. NOVINKY na Blu-ray a DVD ÚNOR 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ÚNOR v distribuci od 4. 2. BD001102 BD Labyrint: Útěk CZ/EN Akční 340,00 499 Kč 8596978911025 BD001122 BD Labyrint: Útěk (steelbook) CZ/EN

Více

DObrá MAnželkA 5. SÉrIe. MIlIOnOvý lékař 3. SÉrIe. PrOzírAvOST 1. SÉrIe. PREMIÉRA V čr PREMIÉRA NA NAŠEM KANÁLU OPĚT NA NAŠEM KANÁLU

DObrá MAnželkA 5. SÉrIe. MIlIOnOvý lékař 3. SÉrIe. PrOzírAvOST 1. SÉrIe. PREMIÉRA V čr PREMIÉRA NA NAŠEM KANÁLU OPĚT NA NAŠEM KANÁLU PrOGrAMOvÉ TIPY červenec 2014 01 DObrá MAnželkA 5. SÉrIe Každou neděli ve 21.00. Závěrečný díl je na programu 13. července. Závěr série představuje pro právničku Aliciu Florrickovou (Julianna Marguliesová)

Více

Nabídka kulturních a výchovných pořadů pro 2. stupně základních škol a střední školy

Nabídka kulturních a výchovných pořadů pro 2. stupně základních škol a střední školy Nabídka kulturních a výchovných pořadů pro 2. stupně základních škol a střední školy Pokud Vás naše nabídka zaujala, zašlete nám prosím objednávku na e-mail: skoly@dk-akord.cz nebo poštou na korespondenční

Více

Kino Květen Teplice - program březen

Kino Květen Teplice - program březen Kino Květen Teplice - program březen 04.03. Percy Jackson: Zloděj blesku 05.03. Percy Jackson: Zloděj blesku 05.03. Čtvrtý druh Thriller / Horor / Sci-Fi / Mysteriózní USA/2009/98min V roce 1972 byla stanovena

Více

Kino Květen Teplice - program březen

Kino Květen Teplice - program březen Kino Květen Teplice - program březen 01.03. Ghost Rider 2 3D Akční / Fantasy / Thriller USA / Spojené arabské emiráty/2011/95min V pokračování světově úspěšného hitu Ghost Rider z roku 2007 se Johnny,

Více

DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 8:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@milevskem.cz

DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 8:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@milevskem.cz Stránka 1 DŮM KULTURY Nádražní 846 Provozní doba pokladny: PO PÁ: 8:00-11:30 a 12:15-15:30 tel.: 383 809 200, info@milevskem.cz úterý 3. 11. 18.00 loutkový sál KČT PORTUGALSKO Turistická beseda. Vypráví

Více

Kino Květen Teplice - program březen

Kino Květen Teplice - program březen Kino Květen Teplice - program březen 01.03. Terapie láskou Komedie / Drama / Romantický USA/2012/122min Pat Solitano (Bradley Cooper) je učitel dějepisu, který se po osmiměsíčním pobytu v psychiatrické

Více

ČESKOKRUMLOVSKO 4.12. - 6.12. 2015

ČESKOKRUMLOVSKO 4.12. - 6.12. 2015 ČESKOKRUMLOVSKO - 2015 KINO LUNA ČESKÝ KRUMLOV OD DO Název a popis akce Starosta města Kameňákov Pepan se se svým spolupracovníkem - tajemníkem úřadu, rozhodne postavit na hoře Říp skokanský můstek. Z

Více

Radomír Hanzelka AGENTURA OSIRIS KNIHA DRUHÁ

Radomír Hanzelka AGENTURA OSIRIS KNIHA DRUHÁ Radomír Hanzelka AGENTURA OSIRIS KNIHA DRUHÁ 1 Copyright Radomír Hanzelka, 2013 www.radomirhanzelka.cz Všechna práva vyhrazena Vytiskla a vydala: Nová Forma s.r.o. www.novaforma.cz Vydání první ISBN 2

Více

Z Á Ř Í 2011. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Z Á Ř Í 2011. Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Z Á Ř Í 2011 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

Kino Květen Teplice - program leden

Kino Květen Teplice - program leden Kino Květen Teplice - program leden 01.01. Zvonilka: Tajemství křídel 3D Animovaný / Rodinný USA/2012/76min Zvonilka: Tajemství křídel je fantastickým příběhem, ve kterém se Zvonilka vydává napříč zapovězenou

Více

PRO I. STUPEŇ ZÁKLADNÍ ŠKOLY

PRO I. STUPEŇ ZÁKLADNÍ ŠKOLY NABÍDKA LEKCÍ PRO I. STUPEŇ ZÁKLADNÍ ŠKOLY ŠKOLNÍ ROK 2015 2016 Vážení pedagogové, dostává se vám do rukou nabídka vzdělávacích programů v knihovně. Nabídka je rozdělena do dvou částí, na lekce informačního

Více

HLEDÁNÍ. Projekce pro školy. dětem

HLEDÁNÍ. Projekce pro školy. dětem Jeden svět Festival dokumentárních filmů o lidských právech HLEDÁNÍ Projekce pro školy Jeden svět dětem Filmy pro žáky ZŠ Letos můžete vybírat ze dvou projekcí, které jsou sestaveny dle věku diváků. Projekcí

Více

Kino Květen Teplice - program červenec

Kino Květen Teplice - program červenec Kino Květen Teplice - program červenec 01.07. Bling Ring: Jako VIPky Krimi / Drama /90min Celebrity - jsou slavné, jsou sexy, ve svých dokonalých outfitech vypadají naprosto božsky. Tenagerky Rebecca,

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městské

Více

Co je u nás ve škole nového. Rozhovor s prvňáčky. Září-říjen 2014. Nový školní rok 2014/2015. Lucka Kolafová

Co je u nás ve škole nového. Rozhovor s prvňáčky. Září-říjen 2014. Nový školní rok 2014/2015. Lucka Kolafová Září-říjen 2014 Ahoj všichni,tady je vrabčák Lojza.Je A taky další nový rok,kterým vás budu provádět. Nový školní rok 2014/2015 Školu už všichni dobře známe a známe se i mezi sebou navzájem. Zase nám začnou

Více

Z Á Ř Í 2006. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX

Z Á Ř Í 2006. Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Z Á Ř Í 2006 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

Kristův kříž: Křesťanova hlavní věc!

Kristův kříž: Křesťanova hlavní věc! Kristův kříž: Křesťanova hlavní věc! Čtení: Lukáš 9:18 27 Asi před deseti lety se promítal film o třech přátelích z New Yorku, kteří se blížili ke čtyřicítce a měli velký zmatek ve svých životech, zaměstnáních,

Více

Z řady historických důvodů zaujímá anglický jazyk v dnešním světě mimořádně důležité místo. Dnes angličtinou domlouvá obrovské množství lidí, kteří

Z řady historických důvodů zaujímá anglický jazyk v dnešním světě mimořádně důležité místo. Dnes angličtinou domlouvá obrovské množství lidí, kteří Z řady historických důvodů zaujímá anglický jazyk v dnešním světě mimořádně důležité místo. Dnes angličtinou domlouvá obrovské množství lidí, kteří by se svými mateřskými jazyky ani nebyli schopni domluvit.

Více

Název Autor Nakladatel.údaje Anotace Počet

Název Autor Nakladatel.údaje Anotace Počet Knihovna Kryštofa Haranta Pecka 2 50 2 Pecka knihovna.pecka@seznam.cz tel: 43 525 Nejpůjčovanější knihy z našeho fondu za rok 2014 Název Autor Nakladatel.údaje Anotace Počet Volání minulosti Wood, Barbara,

Více

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. zpravy@nova.

Vaše náměty. Počasí. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz. Přihlášení» Registrace» reklama. zpravy@nova. TN.cz Prásk.tv Nova.cz Novaplus.cz Voyo.cz FANDA.tv Krásná.cz Doma.cz Blog.cz Přihlášení» Registrace» reklama Vaše náměty 606 09 09 09 zpravy@nova.cz Hledat článek, osobnost Hledat článek, osobnost Hledat

Více

Kino Květen Teplice - program listopad

Kino Květen Teplice - program listopad Kino Květen Teplice - program listopad 01.11. V hlavě 3D Animovaný / Komedie / Rodinný USA/2015/102min Animovaný / Komedie / Rodinný Období dospívání může být velice komplikované, a Riley, která je vytržena

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Č E R V E N E C 2014 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 18.30 a 21.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

Motýli/ Entechemie: Milada Vyhnálková, Ondřej Dvořák, Daniel Ondráček, Michaela Foitová, Juraj Háder, Barbora Nesvadbová, Tereza Slavkovská

Motýli/ Entechemie: Milada Vyhnálková, Ondřej Dvořák, Daniel Ondráček, Michaela Foitová, Juraj Háder, Barbora Nesvadbová, Tereza Slavkovská Oxana Smilková Absolutní štěstí mouchy aneb poslední mystifikace Salvadora Dalí studio Marta Premiéra: 12. 10. 2014 Režie: Oxana Smilková Dramaturgie: Oxana Smilková, Dagmar Haladová Výprava, light design:

Více

--- Ukázka z titulu --- Myšlení uzdravuje. Jarmila Mandžuková

--- Ukázka z titulu --- Myšlení uzdravuje. Jarmila Mandžuková ÚVOD Při otevření této knihy se možná ptáte, k čemu je potřeba další kniha o zdraví, když už jich byly napsány stovky? Asi máte pravdu, ale můj velký zájem o možnosti sebeléčení s cílem pomoci sama sobě

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Ř Í J E N 2014 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online

Více

Velké dobrodružství někdy začíná malým

Velké dobrodružství někdy začíná malým Velké dobrodružství někdy začíná malým skokem O čem příběh vypráví? Ribit je film o žabákovi s krizí identity a jeho hledání smyslu života. Celý život se Ribit cítil jako outsider, který je jiný než všechny

Více

Podpořte vydání knihy Básní a Energetických obrázků Duchovní léčitelky. S fotografiemi

Podpořte vydání knihy Básní a Energetických obrázků Duchovní léčitelky. S fotografiemi Podpořte vydání knihy Básní a Energetických obrázků Duchovní léčitelky S fotografiemi Část peněz ze zisku této knihy věnuje na podporu centra www.nightlife.mypage.cz Brána k uzdravení Těla, Duše i Světa.

Více

Obsah. Tiráž" 4. Příběhy starého Izraele" 5 IZRAEL" 6

Obsah. Tiráž 4. Příběhy starého Izraele 5 IZRAEL 6 Obsah Tiráž" 4 Příběhy starého Izraele" 5 IZRAEL" 6 První příběh O TOM, JAK VZNIKL PODLE IZRAELCŮ SVĚT A VŠECHNY JEHO DIVY A KTERAK PRVNÍ LIDÉ DOSTALI DAREM RÁJ A JAK HO POZBYLI" 9 Druhý příběh V NĚMŽ

Více

P R O S I N E C 2007

P R O S I N E C 2007 P R O S I N E C 2007 Začátky představení v 17:30 a 20:00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc. Online rezervace vstupenek

Více

3. série 2015/2016. Termín odeslání 3. série: 13. 3. 2016

3. série 2015/2016. Termín odeslání 3. série: 13. 3. 2016 Milý řešiteli, vítáme Tě u 3. a zároveň poslední série úloh 2. ročníku korespondenčního semináře MoRoUS. Takže neváhej a pořádně zabojuj o místa ve výsledkové listině, protože nehrajeme jen o ceny, ale

Více

Ariane Mnouchkinová. Tisková zpráva. Národní divadlo Činohra Umělecký šéf Michal Dočekal

Ariane Mnouchkinová. Tisková zpráva. Národní divadlo Činohra Umělecký šéf Michal Dočekal Národní divadlo Činohra Umělecký šéf Michal Dočekal Ariane Mnouchkinová DOKONALÉ ŠTĚSTÍ ANEB 1789 Bojíte se dějin? Přijďte do divadla! Milujete dějiny? Přijďte tam též. Inscenace, na jejímž počátku stál

Více

SKUPINA RYCHLÉHO NASAZENÍ SRN.

SKUPINA RYCHLÉHO NASAZENÍ SRN. Airsoft Je tu další měsíc a s ním i další číslo Očka s rubrikou airsoft. Dneska bych Vám chtěl představit airsoftovou jednotku Dolních Domaslavic. Já sám jsem jejím členem. Byla založena 4.října 2008 pod

Více

Noc kostelů 2012 Cheb & F. Lázně - ŘkF

Noc kostelů 2012 Cheb & F. Lázně - ŘkF Kostel sv. Mikuláše a sv. Alžběty Kostelní náměstí, Cheb Motto: Ekklésia et martyria Kostel jako místo svědectví Světlem pro mé nohy je tvé slovo, osvěcuje moji stezku (Žalm 119,105) 19:00 19:10 Slavnostní

Více

Kino Květen Teplice - program listopad

Kino Květen Teplice - program listopad Kino Květen Teplice - program listopad 08.11. Přežít svůj život /teorie a praxe/ 20:00 09.11. Mamas a Papas drama Česko/2010/90min Kino Květen Teplice / od: 15:00 Příběh filmu tvoří mozaika osudů několika

Více

Napoleon Bonaparte (stručný životopis)

Napoleon Bonaparte (stručný životopis) Napoleon Bonaparte (stručný životopis) narodil se 15. srpna 1769 ve městě Ajaccio ve zchudlé šlechtické rodině na Korsice (krátce předtím připojené k Francii) = malý Korsičan studoval různé vojenské školy

Více

L I S T O P A D 2010

L I S T O P A D 2010 L I S T O P A D 2010 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DOLBY DIGITAL SURROUND EX Předprodej probíhá na všechna představení na celý

Více

Hlavní postava Anna, je manželkou významného a úspěšného petrohradského úředníka Karenina.

Hlavní postava Anna, je manželkou významného a úspěšného petrohradského úředníka Karenina. Za 60 let své literární činnosti vytvořil Lev Nikolajevič Tolstoj přes 200 děl, z nich ovšem pouze 3 romány ve vlastním slova smyslu Vojna a mír, Anna Karenina a Vzkříšení. Říká se, že v Anně Karenině

Více

PROGRAM 18. FESTIVALU FRANCOUZSKÉHO FILMU

PROGRAM 18. FESTIVALU FRANCOUZSKÉHO FILMU Tisková zpráva č. 6 V Praze, 5. listopadu 2015 www.festivalff.cz PROGRAM 18. FESTIVALU FRANCOUZSKÉHO FILMU 18. Festival francouzského filmu bude slavnostně zahájen ve středu 18. listopadu 2015 v kině Lucerna

Více

Knihovna Petra Bezruče v Opavě Oddělení pro děti a mládež. Nabídka knihovnických lekcí a besed

Knihovna Petra Bezruče v Opavě Oddělení pro děti a mládež. Nabídka knihovnických lekcí a besed Knihovna Petra Bezruče v Opavě Oddělení pro děti a mládež Nabídka knihovnických lekcí a besed Rádi bychom Vám nabídli přehled lekcí a besed, které připravuje naše oddělení pro všechny žáky mateřských a

Více

Programové tipy srpen 2015

Programové tipy srpen 2015 PREMIÉRA V ČR A SR Doylův okrsek 6. řada Od 4. srpna každý všední den v 19:20 Otec Malachy Doyle (Seán McGinley) a syn Jake Doyle (Allan Hawco) pokračují ve vyšetřování zapeklitých případů. V již 6. řadě

Více

PROGRAM KINA MORAVA - ÚNOR 2015 http://www.kinomorava.cz - REZERVACE ONLINE PRODEJ VSTUPENEK

PROGRAM KINA MORAVA - ÚNOR 2015 http://www.kinomorava.cz - REZERVACE ONLINE PRODEJ VSTUPENEK PROGRAM KINA MORAVA - ÚNOR 2015 http://www.kinomorava.cz - REZERVACE ONLINE PRODEJ VSTUPENEK Pátek 30. 1. v 15:00 Za vysvědčení: Tučňáci z Madagaskaru (2D) Vypadají nenápadně, ale jsou nejvýkonnější špionážní

Více

Pierre Franckh. způsobů, jak najít lásku

Pierre Franckh. způsobů, jak najít lásku Pierre Franckh 21 způsobů, jak najít lásku Důležité upozornění: Rady uveřejněné v této knížce byly autorem a nakladatelstvím pečlivě zpracovány a prověřeny, nemůže však za ně být převzata jakákoliv záruka.

Více

... REZERVOVANÉ VSTUPENKY NUTNO ZAKOUPIT NEJPOZDĚJI 24 HODINY PŘED ZAČÁTKEM PŘEDSTAVENÍ. ... LISTOPAD 2015. neděle 1.11.

... REZERVOVANÉ VSTUPENKY NUTNO ZAKOUPIT NEJPOZDĚJI 24 HODINY PŘED ZAČÁTKEM PŘEDSTAVENÍ. ... LISTOPAD 2015. neděle 1.11. KINO RETRO * DOLBY DIGITAL SURROUND EX 789 01 Zábřeh, Farní 14 tel/fax: 583 414 572, mobil: 775 279 552 (vedoucí kina), e-mail: kino@kinoretro.cz, rezervace míst, předprodej a prodej vstupenek v kulturním

Více

Opravdu pošle dobrý Bůh lidi do pekla? - I

Opravdu pošle dobrý Bůh lidi do pekla? - I kázání Poděbrady, 7.7.2013 Opravdu pošle dobrý Bůh lidi do pekla? - I Úvod Když jsme v červnu uzavírali pohled na události, o kterých Bible píše, že jsou budoucností ještě i pro nás, tak to byl pohled

Více

21.1.2014 28.1.2014. - Everest - dějiny dobývání Himaláje

21.1.2014 28.1.2014. - Everest - dějiny dobývání Himaláje 21.1.2014 Nesbo Jo Mankell Henning Ahernová Cecelia Irving John - Levhart - Než přijde mráz - PS: Miluju tě - V jedné osobě 28.1.2014 Jones S. - Aiša - perla harému Howard L. - Ani peklo, ani ráj Patterson

Více

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petra Hrnčířová. Dostupné z Metodického portálu www.sstrnb.

Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petra Hrnčířová. Dostupné z Metodického portálu www.sstrnb. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Petra Hrnčířová. Dostupné z Metodického portálu www.sstrnb.cz/sablony, financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Střední

Více

58 Pietro Santini DOLNÍ KONÈETINY

58 Pietro Santini DOLNÍ KONÈETINY 58 Pietro Santini DOLNÍ KONÈETINY Dolní končetiny se dělí na několik oblastí. Část od kolene k nártu se nazývá noha, stehno sahá od kolene k rozkroku, pak je tu koleno, kotník (zde jsou rozdíly u mužů

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D B Ř E Z E N 2016 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

okupace českých zemí německem 1938 1939. karmická studie bojů o československo v letech 1938 1939 a jejich poválečného důsledku.

okupace českých zemí německem 1938 1939. karmická studie bojů o československo v letech 1938 1939 a jejich poválečného důsledku. Byli jsme a budem! okupace českých zemí německem 1938 1939. karmická studie bojů o československo v letech 1938 1939 a jejich poválečného důsledku. text zpracoval jiří krutina DUCHOVNÍ SKRIPTA / 2012 Byli

Více

Martin Patřičný VŠECKY KRÁSY DŘEVA. Grada Publishing

Martin Patřičný VŠECKY KRÁSY DŘEVA. Grada Publishing Elle a Anně Martin Patřičný VŠECKY KRÁSY DŘEVA Grada Publishing Tato publikace vychází za podpory firem Martin Patřičný VŠECKY KRÁSY DŘEVA TIRÁŽ TIŠTĚNÉ PUBLIKACE: Vydala Grada Publishing, a.s. U Průhonu

Více

Kino Květen Teplice - program září

Kino Květen Teplice - program září Kino Květen Teplice - program září 01.09. Machři 2 Komedie USA/2013/101min Poté, co se Lenny (Adam Sandler) se svou rodinou přestěhoval zpátky do svého rodného města, aby byl ve společnosti svých kamarádů

Více

Tanec-vyprávění. chybných krocích nebo chybných otočkách. Je to především o. tance, kterými se dají své pocity zatancovat, kupříkladu od

Tanec-vyprávění. chybných krocích nebo chybných otočkách. Je to především o. tance, kterými se dají své pocity zatancovat, kupříkladu od Tanec-vyprávění Každý, kdo sportoval nebo se o to alespoň pokusil, měl chuť si splnit svůj sen vítězství tak, že za tímto kouzlem a nepopsatelném zážitku stojí velká dřina, pevné nervy a zdatnost člověka.

Více

Sam si o tom chtěl promluvit. Meredith nechtěla. Sam

Sam si o tom chtěl promluvit. Meredith nechtěla. Sam FAJN TROCHU OČISTNÉ ANO Sam si o tom chtěl promluvit. Meredith nechtěla. Sam se chtěl zamyslet nad možnými důsledky. Ve světle její reakce považoval za nutné to probrat detailněji. Nekaz to kouzlo, požádala

Více

Omlouváme se našim věrným divákům, že tento rok neuvádíme všechny filmové novinky, a to vzhledem k digitalizaci filmů. Děkujeme za pochopení

Omlouváme se našim věrným divákům, že tento rok neuvádíme všechny filmové novinky, a to vzhledem k digitalizaci filmů. Děkujeme za pochopení Omlouváme se našim věrným divákům, že tento rok neuvádíme všechny filmové novinky, a to vzhledem k digitalizaci filmů. Děkujeme za pochopení Pátek 29. 6. ve 21.30 hod. ŠMOULOVÉ Šmoulové tentokrát ve filmu.

Více

Téma sady: Literatura a film pro sedmý, osmý a devátý ročník

Téma sady: Literatura a film pro sedmý, osmý a devátý ročník Název školy: Základní škola a Mateřská škola Žalany Číslo projektu: CZ. 1.07/1.4.00/21.3210 Téma sady: Literatura a film pro sedmý, osmý a devátý ročník Název DUM: VY_32_INOVACE_2C_7_Arnošt_Lustig Vyučovací

Více

KLIENT SI MUSÍ UMĚT UPŘÍMNĚ ODPOVĚDĚT

KLIENT SI MUSÍ UMĚT UPŘÍMNĚ ODPOVĚDĚT STAVBA ROZHOVOR KLIENT SI MUSÍ UMĚT UPŘÍMNĚ ODPOVĚDĚT Shodují se Martina a Michal Rosovi sympatičtí mladí manželé architekti. On navrhuje krásné domy, ona krásné interiéry skvěle se doplňují a investoři

Více

Slovo dětem: Ježíš na svatbě Píseň ze Svítá: S156 Svatba v Káni

Slovo dětem: Ježíš na svatbě Píseň ze Svítá: S156 Svatba v Káni 1 Vršovice 1.5.2011 Pozdrav: Milé sestry, milí bratři, milé děti, všechny vás vítám na naší společné bohoslužbě. Na setkání, kde smíme naslouchat Božímu slovu, těšit se z Božího pozvání a děkovat za ně.

Více

Příběhy našich sousedů: S Jarmilou Erbanovou od A až do Z

Příběhy našich sousedů: S Jarmilou Erbanovou od A až do Z Příběhy našich sousedů: S Jarmilou Erbanovou od A až do Z tým: Ondřej Bednárik, Vojta Deliš, Jan Hlavsa, Ondřej Chalupka, Šimon Kuchynka, Jana Roubová zleva: O. Chalupka, O. Bednárik, Jarmila Erbanová,

Více

2. velikonoční vydání školního časopisu Lusk!

2. velikonoční vydání školního časopisu Lusk! 2. velikonoční vydání školního časopisu Lusk! Milí žáci a žákyně, toto číslo vám přináší velikonoční tradice a zvyky různých zemí, hádanky, komiks Speciální agent i pohled na Velikonoce očima vašich spolužáků,

Více

Kino Květen Teplice - program září

Kino Květen Teplice - program září Kino Květen Teplice - program září 01.09. Auta 2 3D 01.09. Green Lantern 3D Akční / Sci-Fi USA /2011/114min Vesmír jako takový je obrovskou záhadou, avšak po staletí tu existuje malá ale velmi mocná síla.

Více

Září v knihovně /2015

Září v knihovně /2015 Knihy do vlaku Září v knihovně /2015 Projekt Kniha do vlaku Chcete si cestu vlakem zpříjemnit zajímavým čtením, ale zrovna jste si zapomněli doma knihu? Nevadí. Na slánském vlakovém nádraží si můžete od

Více

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D

Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D K V Ě T E N 2012 Hrajeme denně kromě pondělí! Začátky představení v 17.30 a 20.00 hodin (Není-li v programu uvedeno jinak.) DCI CINEMA DOLBY 3D Předprodej probíhá na všechna představení na celý měsíc.

Více

... REZERVOVANÉ VSTUPENKY NUTNO ZAKOUPIT NEJPOZDĚJI 24 HODINY PŘED ZAČÁTKEM PŘEDSTAVENÍ. ... ZÁŘÍ 2015. středa 2.9.

... REZERVOVANÉ VSTUPENKY NUTNO ZAKOUPIT NEJPOZDĚJI 24 HODINY PŘED ZAČÁTKEM PŘEDSTAVENÍ. ... ZÁŘÍ 2015. středa 2.9. KINO RETRO * DOLBY DIGITAL SURROUND EX 789 01 Zábřeh, Farní 14 tel/fax: 583 414 572, mobil: 775 279 552 (vedoucí kina), e-mail: kino@kinoretro.cz, rezervace míst, předprodej a prodej vstupenek v kulturním

Více

Proč si všichni na střední musí připadat jako králové nebo královny?

Proč si všichni na střední musí připadat jako králové nebo královny? Proč si všichni na střední musí připadat jako králové nebo královny? Nikdo si mě za celý týden ani nevšiml. Jsem jen další nová studentka na nové škole. Přestoupila jsem z té minulé z toho důvodu, že se

Více

Wendy čekala před domovními dveřmi své učitelky

Wendy čekala před domovními dveřmi své učitelky 2. Lekce klavíru Wendy čekala před domovními dveřmi své učitelky klavíru, svírala noty a snažila se potlačit napjaté chvění, které před lekcemi cítívala. Windy! Pojď dál, pojď dál! Drobná, elegantně oblečená

Více

SuperClásico! SuperClásico. Premiéra 20. září 2012. Dánsko 2011

SuperClásico! SuperClásico. Premiéra 20. září 2012. Dánsko 2011 SuperClásico! SuperClásico Dánsko 2011 Formát: DCP, 35 mm, barevný Délka: 99 min Verze: dánsky, anglicky, španělsky s českými titulky Distributor: CinemArt, a.s. Počet kopií: DCP Přístupnost: od 12 let

Více

[PENÍZE - MANAŽEŘI] 28. října 2007

[PENÍZE - MANAŽEŘI] 28. října 2007 Úvod Zdravím vás všechny a vítám vás. Jsem moc rád, že jste dnes dorazili. Dnes začneme spolu mluvit o penězích. Vím, že je to velice kontroverzní téma. Ne jenom z pohledu lidí mimo církev. Nedávno zveřejnili

Více

ZLATÝ LEV ZA NEJLEPŠÍ FILM. press kit

ZLATÝ LEV ZA NEJLEPŠÍ FILM. press kit ZLATÝ LEV ZA NEJLEPŠÍ FILM press kit Press kontakt Radka Urbancová radka.urbancova@aerofilms.cz +420 774 483 165 Další materiály k filmu ke stažení na úložném systému: aero.capsa.cz (přístupové údaje na

Více