Z á p i s č. 7/2011. z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne v hod. v Kulturním domě v Jezdovicích

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z á p i s č. 7/2011. z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne v hod. v Kulturním domě v Jezdovicích"

Transkript

1 Strana č. 1/6 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 7/2011 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne v hod. v Kulturním domě v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš Hartl, Jindra Vondráková, Miloslav Vondráček, Roman Hořínek, Radek Talpa Nepřítomni členové zastupitelstva: Ivo Mišák, Michal Kučera Přítomni občané Jezdovic: Dle prezenční listiny. 1) Zahájení jednání zastupitelstva Jednání zastupitelstva obce Jezdovice bylo zahájeno v hod. starostou obce p.lubošem Hartlem, který jednání zastupitelstva řídil. Předsedající konstatoval, že je přítomno celkem 5 členů zastupitelstva a jednání zastupitelstva je usnášeníschopné. 2) Schválení programu Předsedající seznámil přítomné s návrhem programu jednání zastupitelstva obce v souladu s pozvánkou na jednání zastupitelstva zveřejněnou na úřední desce dne Usnesení č. 7/84 zveřejněný program jednání: 1) Zahájení schválení programu, jmenování zapisovatele a ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu z minulého jednání 3) Žádost p. Fexové o odsouhlasení výjimky na studnu 9 mtr od komunikace 4) Žádost p. Bartáka o odprodej pozemku č.p ) Odsouhlasení kanalizačního řádu 6) Projednání zpráv kontrolního a finančního výboru 7) Pokácení břízy na Spělov 8) Odvodnění cesty na Beránek, zpevnění cesty na Beránek a na Stežky 9) Odsouhlasení projektu kanalizace 10) Žádost o odběr podzemní vody z obecní studny pro SVCH 11) Diskuse 12) Závěr

2 Strana č. 2/6 Program jednání byl doplněn o následující body: 13) Pozemkový fond České republiky oznámení o zamýšleném převodu 14) Vyjádření k projektu chodníku podél silnice II/602 15) Odkup pozemků u Doležalů 16) Projednání stížnosti p. Hažmukové O tomto usnesení bylo hlasováno veřejně. 3) Volba zapisovatele a ověřovatelů zápisu Usnesení č. 7/85 zapisovatelku jednání zastupitelstva J.Vondrákovou a ověřovatelé zápisu R.Talpu a M.Vondráčka. O tomto usnesení bylo hlasováno veřejně. 4) Seznámení přítomných se zápisem z minulého jednání zastupitelstva obce Starosta obce seznámil přítomné se zápisem č. 6/2011 z ) Žádost p. Fexové o odsouhlasení výjimky na studnu 9 mtr od komunikace Usnesení č. 7/86 žádost p. Fexové, Horní město 16, Brtnice o poskytnutí výjimky z ustanovení 24a vyhlášky č. 501/2006 z předepsané minimální vzdálenosti studny od zdroje znečištění pro projektovanou studnu na parcele č. 89 v katastrálním území obce Jezdovice ve vzdálenosti 9 metrů od místní komunikace.

3 Strana č. 3/6 6) Žádost p. Bartáka o odprodej p.č. 178/27, st.č. 166 v k.ú. obce Jezdovice Usnesení č. 7/87 zveřejnění záměru o odprodej pozemku pod garáží 32m2, p.č. 178/27, st.č. 166 v k.ú. obce Jezdovice. Pozemek bude prodán minimálně ve výši odhadní ceny dle znaleckého posudku. Veškeré související poplatky týkající se znaleckého posudku, vypracování kupní smlouvy apod. bude hradit kupující. Po ukončení doby zveřejnění záměru o odprodeji pozemku rozhodne zastupitelstvo obce o kupujícím. 7) Odsouhlasení kanalizačního řádu obce Jezdovice Usnesení č. 7/88 kanalizační řád stokové sítě obce Jezdovice vypracovaný Urbanistickým střediskem Jihlava. 8) Projednání zpráv kontrolního a finančního výboru Usnesení č. 7/89 zprávy kontrolního finančního výboru obce o provedených kontrolách. 9) Pokácení břízy na Spělov Usnesení č. 7/90 pokácení 2 bříz u cesty na Spělov v podzimním období. O tomto usnesení bylo hlasováno veřejně.

4 Strana č. 4/6 10) Odvodnění cesty na Beránek, zpevnění cesty na Beránek a Stežky Usnesení č. 7/91 provedení odvodnění cesty na Beránek, zpevnění cesty na Beránek (úsek k Baladům a Marešům) a zpevnění cesty na Stežky (úsek ke Cvakům). O tomto usnesení bylo hlasováno veřejně. 11) Odsouhlasení projektu kanalizace Usnesení č. 7/92 vypracování projektu obecního vodovodu a kanalizace Urbanistickým střediskem Jihlava ve výši ,-- Kč (na tento projekt by měla být poskytnuta dotace ve výši cca 100 tis. Kč). 12) Pozemkový fond České republiky oznámení o zamýšleném převodu Usnesení č. 7/93 n e s o u h l a s í se zamýšlený převodem dle oznámení Pozemkového fondu České republiky. Jedná se o parcely číslo: 1100/4 obec nesouhlasí vzhledem k tomu, že se jedná o cestu k soukromým pozemkům 1188/1 obec nesouhlasí, protože tato parcela je v územním plánu obce zakreslena do zástavby rodinnými domky 1189/1 obec nesouhlasí, protože tato cesta je využívána jako přístupová cesta k odlehlé části obce Otov a rezervaci Špičák 1239 obec nesouhlasí vzhledem k tomu, že se jedná o přístupovou cestu Obec bude v tomto smyslu informovat Pozemkový fond České republiky a požádá, aby výše uvedené parcely byly převedeny na obec Jezdovice.

5 Strana č. 5/6 13) Vyjádření k projektu chodníku podél silnice II/602 Usnesení č. 7/94 předložený projekt Urbanistického střediska Jihlava na navrhovaný chodník podél silnice II/602 s výhradou, že požaduje, aby byl zachován stávající přechod pro chodce mezi autobusovými zastávkami. 14) Odkup pozemků u Doležalů Usnesení č. 7/95 odkoupení pozemků u Doležalů z důvodu rozšíření obecní cesty za cenu 100,-- Kč/m2. Zároveň budou osloveni majitelé přilehlých pozemků o odkoupení pozemků z důvodu rozšíření obecní cesty v této oblasti. 15) Projednání stížnosti p. Hažmukové na chování starosty obce Usnesení č. 7/96 Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s obsahem písemné stížnosti p. Hažmukové na chování starosty obce. Zastupitelstvo obce p o v ě ř u j e starostu obce, aby se k této stížnosti písemně vyjádřil. 16) Žádost o odběr podzemní vody z obecní studny pro SVCH Usnesení č. 7/97 žádost ze dne o odběr podzemní vody na dobu 30 let pro občany uvedené v žádosti úhradu opravy rezervoáru ve výši cca 50 tis. Kč. Tato částka bude splácena částkou 7200,-- Kč/rok obecnímu úřadu Jezdovice odběrateli vody.

6 Strana č. 6/6 17) Sportovní akce turnaj v nohejbalu Usnesení č. 7/98 uspořádání turnaje v nohejbalu dne ve sportovním areálu obce Jezdovice. 18) Závěr Starosta obce poděkoval členům zastupitelstva a občanům za účast na jednání zastupitelstva, jednání bylo ukončeno ve hodin. V Jezdovicích, dne Starosta obce : Luboš Hartl Zapsala : Jindra Vondráková. Zápis ověřil : Radek Talpa. Miloslav Vondráček.

7 Strana č. 1/3 Obecní úřad Jezdovice P ř e h l e d př i j a t ý c h u s n e s e n í z jednání zastupitelstva č. 7/2011 obce Jezdovice konaného dne v hod. v Kulturním domě v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš Hartl, Jindra Vondráková, Miloslav Vondráček, Roman Hořínek, Radek Talpa Nepřítomni členové zastupitelstva: Ivo Mišák, Michal Kučera Přítomni občané Jezdovic: Dle prezenční listiny. Na jednání zastupitelstva obce č. 7/2011 byla přijata následující usnesení : Usnesení č. 7/84 zveřejněný program jednání: 1) Zahájení schválení programu, jmenování zapisovatele a ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu z minulého jednání 3) Žádost p. Fexové o odsouhlasení výjimky na studnu 9 mtr od komunikace 4) Žádost p. Bartáka o odprodej pozemku č.p ) Odsouhlasení kanalizačního řádu 6) Projednání zpráv kontrolního a finančního výboru 7) Pokácení břízy na Spělov 8) Odvodnění cesty na Beránek, zpevnění cesty na Beránek a na Stežky 9) Odsouhlasení projektu kanalizace 10) Pozemkový fond České republiky oznámení o zamýšleném převodu 11) Vyjádření k projektu chodníku podél silnice II/602 12) Odkup pozemků u Doležalů 13) Projednání stížnosti p. Hažmukové 14) Žádost o odběr podzemní vody z obecní studny pro SVCH 15) Diskuse 16) Závěr Usnesení č. 7/85 zapisovatelku jednání zastupitelstva J.Vondrákovou a ověřovatelé zápisu R.Talpu a M.Vondráčka.

8 Strana č. 2/3 Usnesení č. 7/86 žádost p. Fexové, Horní město 16, Brtnice o poskytnutí výjimky z ustanovení 24a vyhlášky č. 501/2006 z předepsané minimální vzdálenosti studny od zdroje znečištění pro projektovanou studnu na parcele č. 89 v katastrálním území obce Jezdovice ve vzdálenosti 9 metrů od místní komunikace. Usnesení č. 7/87 zveřejnění záměru o odprodej pozemku pod garáží 32m2, p.č. 178/27, st.č. 166 v k.ú. obce Jezdovice. Pozemek bude prodán minimálně ve výši odhadní ceny dle znaleckého posudku. Veškeré související poplatky týkající se znaleckého posudku, vypracování kupní smlouvy apod. bude hradit kupující. Po ukončení doby zveřejnění záměru o odprodeji pozemku rozhodne zastupitelstvo obce o kupujícím. Usnesení č. 7/88 kanalizační řád stokové sítě obce Jezdovice vypracovaný Urbanistickým střediskem Jihlava. Usnesení č. 7/89 zprávy kontrolního finančního výboru obce o provedených kontrolách. Usnesení č. 7/90 pokácení 2 bříz u cesty na Spělov v podzimním období. Usnesení č. 7/91 provedení odvodnění cesty na Beránek, zpevnění cesty na Beránek (úsek k Baladům a Marešům) a zpevnění cesty na Stežky (úsek ke Cvakům). Usnesení č. 7/92 vypracování projektu obecního vodovodu a kanalizace Urbanistickým střediskem Jihlava ve výši ,-- Kč (na tento projekt by měla být poskytnuta dotace ve výši cca 100 tis. Kč). Usnesení č. 7/93 n e s o u h l a s í se zamýšlený převodem dle oznámení Pozemkového fondu České republiky. Jedná se o parcely číslo: 1100/4 obec nesouhlasí vzhledem k tomu, že se jedná o cestu k soukromým pozemkům 1188/1 obec nesouhlasí, protože tato parcela je v územním plánu obce zakreslena do zástavby rodinnými domky

9 Strana č. 3/3 1189/1 obec nesouhlasí, protože tato cesta je využívána jako přístupová cesta k odlehlé části obce Otov a rezervaci Špičák 1239 obec nesouhlasí vzhledem k tomu, že se jedná o přístupovou cestu Obec bude v tomto smyslu informovat Pozemkový fond České republiky a požádá, aby výše uvedené parcely byly převedeny na obec Jezdovice. Usnesení č. 7/94 předložený projekt Urbanistického střediska Jihlava na navrhovaný chodník podél silnice II/602 s výhradou, že požaduje, aby byl zachován stávající přechod pro chodce mezi autobusovými zastávkami. Usnesení č. 7/95 odkoupení pozemků u Doležalů z důvodu rozšíření obecní cesty za cenu 100,-- Kč/m2. Zároveň budou osloveni majitelé přilehlých pozemků o odkoupení pozemků z důvodu rozšíření obecní cesty v této oblasti. Usnesení č. 7/96 Zastupitelstvo obce bylo seznámeno s obsahem písemné stížnosti p. Hažmukové na chování starosty obce. Zastupitelstvo obce p o v ě ř u j e starostu obce, aby se k této stížnosti písemně vyjádřil. Usnesení č. 7/97 žádost ze dne o odběr podzemní vody na dobu 30 let pro občany uvedené v žádosti úhradu opravy rezervoáru ve výši cca 50 tis. Kč. Tato částka bude splácena částkou 7200,-- Kč/rok obecnímu úřadu Jezdovice odběrateli vody. Usnesení č. 7/98 uspořádání turnaje v nohejbalu dne ve sportovním areálu obce Jezdovice. V Jezdovicích, dne Starosta obce : Luboš Hartl Zapsala : Jindra Vondráková. Zápis ověřil : Radek Talpa. Miloslav Vondráček.

Z á p i s č. 8 /2013

Z á p i s č. 8 /2013 Strana č. 1/4 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 8 /2013 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 18. 12. 2013 v 19.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš

Více

Z á p i s č. 2 /2014

Z á p i s č. 2 /2014 Strana č. 1/4 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 2 /2014 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 2. 4. 2014 v 19.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš

Více

Z á p i s č. 1 /2014

Z á p i s č. 1 /2014 Strana č. 1/3 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 1 /2014 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 5. 2. 2014 v 19.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš

Více

Z á p i s č. 10 /2011

Z á p i s č. 10 /2011 Strana č. 1/5 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 10 /2011 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 2. 11. 2011 v 19.00 hod. v Kulturním domě v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš

Více

Z á p i s č. 4 /2012

Z á p i s č. 4 /2012 Strana č. 1/4 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 4 /2012 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 4. 4. 2012 v 19.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš

Více

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, Třešť

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, Třešť Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť ================================================================================== Z á p i s č. 2 / 2018 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného

Více

Z á p i s č. 12/2010

Z á p i s č. 12/2010 Strana č. 1/6 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 12/2010 ze zasedání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 22. 12. 2010 v 18.30 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva:

Více

Z á p i s č. 3 /2014

Z á p i s č. 3 /2014 Strana č. 1/6 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 3 /2014 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 11. 6. 2014 v 19.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš

Více

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, Třešť

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, Třešť Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/4 Z á p i s č. 2 / 2016 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného 6. 4. 2016 v 19.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové

Více

Z á p i s č. 6/2011. z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 1. 6. 2011 v 19.00 hod. v Kulturním domě v Jezdovicích

Z á p i s č. 6/2011. z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 1. 6. 2011 v 19.00 hod. v Kulturním domě v Jezdovicích Strana č. 1/4 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 6/2011 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 1. 6. 2011 v 19.00 hod. v Kulturním domě v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš

Více

Z á p i s č. 3 /2013

Z á p i s č. 3 /2013 Strana č. 1/5 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 3 /2013 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 10. 4. 2013 v 19.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš

Více

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť Obec Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/3 Z á p i s č. 2 / 2018 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného 19. 12. 2018 v 18.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové

Více

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, Třešť

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, Třešť Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/5 Z á p i s č. 6 / 2016 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného 2. 11. 2016 v 19.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové

Více

Z á p i s č. 9 /2012

Z á p i s č. 9 /2012 Strana č. 1/6 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 9 /2012 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 12. 12. 2012 v 19.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš

Více

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť Obec Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/3 Z á p i s č. 1 / 2018 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného 21. 11. 2018 v 18.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové

Více

Z á p i s č. 5 /2012

Z á p i s č. 5 /2012 Strana č. 1/4 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 5 /2012 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 6. 6. 2012 v 19.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš

Více

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, Třešť

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, Třešť Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť ================================================================================== Z á p i s č. 6 / 2017 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného

Více

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, Třešť

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, Třešť Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť ================================================================================== Strana č. 1/4 Z á p i s č. 8 / 2018 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice

Více

Z á p i s č. 7 /2013

Z á p i s č. 7 /2013 Strana č. 1/4 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 7 /2013 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 13. 11. 2013 v 19.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš

Více

Z á p i s č. 5/2011. z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 4. 5. 2011 v 19.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích

Z á p i s č. 5/2011. z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 4. 5. 2011 v 19.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Strana č. 1/4 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 5/2011 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 4. 5. 2011 v 19.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš

Více

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/5 Z á p i s č. 3 / 2015 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného 29. 4. 2015 v 19.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové

Více

Z á p i s č. 11/2010

Z á p i s č. 11/2010 Strana č. 1/9 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 11/2010 ze zasedání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 1. 12. 2010 v 18.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva:

Více

Z á p i s č. 9 /2011

Z á p i s č. 9 /2011 Strana č. 1/4 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 9 /2011 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 7. 9. 2011 v 19.00 hod. v Kulturním domě v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš

Více

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, Třešť

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, Třešť Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť ================================================================================== Z á p i s č. 4 / 2018 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného

Více

Z á p i s č. 2 /2013

Z á p i s č. 2 /2013 Strana č. 1/5 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 2 /2013 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 13. 3. 2013 v 19.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš

Více

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/6 Z á p i s č. 1 / 2014 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného 17. 12. 2014 v 19.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, Třešť

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, Třešť Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť ================================================================================== Z á p i s č. 1 / 2018 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného

Více

Z á p i s č. 6 /2013

Z á p i s č. 6 /2013 Strana č. 1/5 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 6 /2013 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 18. 9. 2013 v 19.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš

Více

Z á p i s č. 6 /2012

Z á p i s č. 6 /2012 Strana č. 1/6 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 6 /2012 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 8. 8. 2012 v 19.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš

Více

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, Třešť

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, Třešť Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/9 Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezdovice, konaného 5. 11. 2014 v 19.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť

Obec Jezdovice Jezdovice 90, Třešť Obec Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/8 Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Jezdovice, konaného dne 31. 10. 2018 v 18.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/4 Z á p i s č. 6 / 2015 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného 11. 11. 2015 v 19.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

Z á p i s č. 7 /2012

Z á p i s č. 7 /2012 Strana č. 1/4 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 7 /2012 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 3. 10. 2012 v 19.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš

Více

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/5 Z á p i s č. 2 / 2015 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného 11. 3. 2015 v 19.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové

Více

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/5 Z á p i s č. 8 / 2015 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného 23. 12. 2015 v 19.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/5 Z á p i s č. 5 / 2015 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného 10. 9. 2015 v 19.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové

Více

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/5 Z á p i s č. 1 / 2015 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného 14. 1. 2015 v 19.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne od 18:00 hod.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne od 18:00 hod. Obec Skuhrov Zastupitelstvo obce Skuhrov Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne 28.2.2018 od 18:00 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov

Více

Paní Bc. Jitka Kutlvašrová Hlasování č. 1: pro 8 ; proti 0; zdržel se 1

Paní Bc. Jitka Kutlvašrová Hlasování č. 1: pro 8 ; proti 0; zdržel se 1 Z Á P I S o průběhu IV. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného 29. dubna 2015 na Obecním úřadě v Omicích Starosta Petr Kadela zahájil IV. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni:

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne Přítomni: O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 25. 9. 2018 Přítomni: Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Josef Lakatoš

Více

17) Změna ÚP 18) Informace volby do ZO,zhodnocení práce zastupitelstva v uplynulém volebním období

17) Změna ÚP 18) Informace volby do ZO,zhodnocení práce zastupitelstva v uplynulém volebním období Z á p i s č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo ve středu 22. září 2010 od 18.00 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda, p. Novák,

Více

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo.

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo. Z Á P I S z 20. zasedání Zastupitelstva obce S o b ě c h l e b y, které se konalo dne 9.listopadu 2017 od 18:00 hodin v sále kulturního domu v Soběchlebech čp. 123 1. Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Z á p i s č. 23 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne

Z á p i s č. 23 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne Z á p i s č. 23 ze zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves konaného dne 20. 9. 2016. Zasedání zastupitelstva obce Dlouhá Ves bylo zahájeno v 19:00 hodin starostkou obce Ludmilou Němcovou (dále předsedající).

Více

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin.

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 18.05.2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále

Více

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 18. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 12. 06. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009

Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Z á p i s z 33. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Rajhradice, konaného dne 24.6.2009 Zahájeno: 18.15 hod. Ukončeno: 19.50 hod. Přítomni: Omluveni: P. Nevídal, V. Černý, Ing. F. Homola, K. Baka, Z.

Více

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky.

Pan Jan Ševčík, starosta obce, přečetl zastupitelstvu zápis č. 6/2015. Členové zastupitelstva neměli k zápisu žádné dotazy ani připomínky. Obec Kořenice Zastupitelstvo obce Kořenice Z á p i s ze zasedání zastupitelstva obce Kořenice, číslo 7, konaného dne 17. 6. 2015, od 17.00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Kořenice bylo zahájeno v 17.00

Více

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 9 členů zastupitelstva obce

Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 9 členů zastupitelstva obce Usnesení č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce, které se konalo dne 25.6. 2013 v 16.00 hodin v budově Integrovaného centra volnočasových aktivit Přítomni: dle prezenční listiny přítomno 9 členů

Více

Zápis č. 5/2018 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 5/2018 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 5/2018 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 13. 6. 2018 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Vlastimil Krejčí,

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo.

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo. Z Á P I S z 13. zasedání Zastupitelstva obce S o b ě c h l e b y, které se konalo dne 23. 6. 2016 od 18:00 hodin v sále kulturního domu v Soběchlebích čp. 123 1. Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce Soběchleby

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 08. 08. 2016 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Z Á P I S č. 6/2011. ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S č. 6/2011. ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne v 17,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Z Á P I S č. 6/2011 ze zasedání zastupitelstva městyse Bílé Podolí, konané dne 16. 6. 2011 v 17,00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu ------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného od 18 hod

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného od 18 hod Obec Láz Láz č. p. 219, 262 41 Bohutín Tel: 318 676 031, e-mail: e-podatelna@obeclaz.eu Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Láz konaného 26. 10. 2015 od 18 hod Přítomni: Mgr. Antonín Kropáč, Mgr. Pavel

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Drahotěšice konaného dne od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce konaného dne 23.11. 2011 od 19:00 hodin v budově Obecního úřadu v Drahotěšicích Přítomni: Dolák, Kubešová, Kyrianová, Lískovec, Pelikán, Ročovský, Trenda Omluveni:

Více

Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p. Jeřábek, p.halák, p.pelikán,p.,,svoboda R. p. Krédl- dostavil se později k bodu č.12

Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p. Jeřábek, p.halák, p.pelikán,p.,,svoboda R. p. Krédl- dostavil se později k bodu č.12 Z á p i s č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Rozsochatec, které se konalo v pondělí 22.dubna 2013 od 18.30 hod. ve velké zasedací síni obecního úřadu Přítomni: p. Havelka, p. Svoboda D., p.

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce konaného dne 18.7.2016 Přítomni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, Poukar Jiří, Poukar Radim, Poukar Václav, Soukupová Jitka Zahájení zasedání zastupitelstva:

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 23. 4. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Z Á P I S č.9 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 17:00 na Obecním úřadě v Želeticích

Z Á P I S č.9 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 17:00 na Obecním úřadě v Želeticích 1) Technický bod Z Á P I S č.9 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne 10.12.2015 v 17:00 na Obecním úřadě v Želeticích Starosta (předsedající) Ing. Milan Choura zahájil 9. zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 16. 2. 2017 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.04

Více

Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne

Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne Usnesení č. 2/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 9.3.2017 Zastupitelstvo obce Bantice: Schvaluje: 1) návrh smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení věcného břemene na parc.č. 366/1 a

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2017

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2017 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 12/2017 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: , ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO: , Tel.: ,   ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/2014 ve Vysokém konaného dne

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 19.10.2017 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011.

Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011. Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne v hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 3/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 25.4.2018 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Přítomno bylo šest členů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 4.9.2018 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Karel Dibus, Luboš Hrabě, Petr Dibus, Jaromír Luža, Martina Hadinec Omluveni: Ludmila Halamová

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z 38. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného

Více

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 15. z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 15 z 15. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 2. 5. 2012 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne

Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne Zápis z 19. zasedání zastupitelstva obce Nevcehle konaného dne 25.8.2016 Přítomni: Omluveni: Hák Libor, Hemza Rostislav, Hirš Karel, Poukar Jiří, Poukar Václav, Soukupová Jitka Poukar Radim Zahájení zasedání

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 22. 3. 2017 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda, Pavel Šedivý Omluveni: Ing. Stanislav Kužel

Více

Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5

Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5 Výpis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 23.05. 2018 od 19:00 hod. listů:5 Přítomno 6 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Mašek Josef, Kovalčík Vladimír, Medalová Renata, Mařan Břetislav, Krejčí

Více

Z Á P I S o průběhu II. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.května 2014 na Obecním úřadě v Omicích Bod č.

Z Á P I S o průběhu II. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.května 2014 na Obecním úřadě v Omicích Bod č. Z Á P I S o průběhu II. zasedání Zastupitelstva obce Omice, konaného dne 12.května 2014 na Obecním úřadě v Omicích Starostka Libuše Štěpánská zahájila II. zasedání zastupitelstva obce Omice (dále jen zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Křoví Zastupitelstvo obce Křoví Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 2/2011, konaného dne 29.4.2011, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Křoví

Více

Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 8/2012 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 12.12.2012 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se pět členů

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 21. 08. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS

Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS Obec Křížkový Újezdec ZÁPIS o průběhu 6. zasedání Zastupitelstva obce Křížkový Újezdec v roce 2017, konaného dne 26. září 2017 od 17.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu obce Křížkový Újezdec.

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 13. 06. 2016 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 3/2012, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 3/2012, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Křoví Zastupitelstvo obce Křoví Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Křoví číslo 3/2012, konaného dne 15.6.2012, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Křoví

Více

Z Á P I S č. 7 /2017

Z Á P I S č. 7 /2017 Z Á P I S č. 7 /2017 ze zasedání zastupitelstva obce Pluhův Žďár, konaného v pondělí 6.11.2017 v budově OÚ v Pluhově Žďáru Dle prezenční listiny je přítomno 8 zastupitelů, omluveni pan Miloslav Paulík,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 20. 3. 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.03

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z 4. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Z Á P I S o průběhu 14. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 14. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 14. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 7. 11. 2007 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 14. zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015.

Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 22. 5. 2015. Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:45 hodin.

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z 15. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 20. 4. 2018 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z

OBEC STŘÍBRNÉ HORY. Zápis č Z Zápis č. 5-2017-Z Ze zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory konaného dne 26. 7. 2017 v 18.00 hodin v Kulturním domě č. p. 59 ve Stříbrných Horách. Zasedání zastupitelstva obce Stříbrné Hory bylo zahájeno

Více

Z á p i s č. 6 /2014

Z á p i s č. 6 /2014 Strana č. 1/4 Obecní úřad Jezdovice Z á p i s č. 6 /2014 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného dne 8. 10. 2014 v 19.00 hod. na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni členové zastupitelstva: Luboš

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne 24. 6. 2015 v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne 24. 6. 2015 v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti konaného dne 24. 6. 2015 v 18:00 hod., na OÚ Svinařov v zasedací místnosti (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulů. V případě, že hlasování není jednomyslné, je hlasování zastupitelů

Více

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.3/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 3.května od 19:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:6 Omluveni:3 Hosté:3 Zasedání řídil

Více

Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích

Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích Z Á P I S č.1 8 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Želetice konaného dne 23.11.2016 v 18:00 na Obecním úřadě v Želeticích 1) Technický bod Zahájení, schválení a případné doplnění programu Starosta

Více

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne

Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne O B E C V L A S A T I C E PSČ 691 30 Přítomni: Z Á P I S z veřejného zasedání zastupitelstva obce konaného dne 6. 12. 2017 Členové ZO - Pavel Procházka - Ing. Petr Hubáček PhD. - Libor Šulc - Karel Valenta

Více

Z Á P I S. z 6. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 11.10.2010

Z Á P I S. z 6. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 11.10.2010 Z Á P I S z 6. zasedání zastupitelstva obce Radimovice, konaného dne 11.10.2010 Přítomno : 6 zastupitelů, dle prezenční listiny Omluvena : Hana Čápová Dále přítomno: 6 občanů, dle prezenční listiny Oznámení

Více

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17

( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 ( NÁVRH) Zápis z jednání zastupitelstva obce Věž, konaného dne 11. listopadu 2016 od 17,00 hodin v knihovně Obce Věž, Věž čp.17 Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Jednání řídí : Zapisovatel/ka :.. Členů ZO..

Více

Bod č 2 - Schválení programu:

Bod č 2 - Schválení programu: Obec Drásov Zastupitelstvo obce Drásov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 16.9.2015 od 18:00 hodin v místnosti obecního úřadu. 11/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.

Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Zveřejněná verze dokumentu je upravena v souladu se zákonem č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. U s n e s e n í z 21. zasedání Zastupitelstva města Příbram, konaného

Více