Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE"

Transkript

1 Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh veřejnoprávní smlouvy s Diakonií ČCE středisko Blanka NÁVRH USNESENÍ I. Zastupitelstvo města veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu města Diakonii ČCE středisko Blanka, Jiráskovo nábř. 2443, Písek, IČO , ve výši Kč ,-- na úhradu nákladů vzniklých v roce 2017 v souvislosti se zajištěním sociálních služeb dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, konkrétně domova pro seniory - Domovinka a domova se zvláštním režimem - Vážka a) schvaluje b) schvaluje s připomínkami c) neschvaluje Mgr. Eva Vanžurová starostka Návrh předkládá Mgr. Michaela Baslerová vedoucí odboru Bc. Kateřina Vlnová referentka odboru Návrh zpracoval

2 Důvodová zpráva: Zastupitelstvo města schválilo v rozpočtu na rok 2017 částku ve výši Kč ,-- pro Diakonii ČCE středisko Blanka, Jiráskovo nábřeží 2443, Písek na úhradu nákladů vzniklých v roce 2017 v souvislosti se zajištěním sociálních služeb dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, konkrétně domova pro seniory - Domovinka a domova se zvláštním režimem Vážka. Na základě nájemních smluv poskytuje Diakonie ČCE středisko Blanka sociální služby v pronajatých prostorách města. V současné době se jedná o služby domova pro seniory, domova se zvláštním režimem, terénní pečovatelské služby a terénní zdravotnické služby. K poskytování sociálních služeb dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, pověřil příjemce dotace Jihočeský kraj, k jehož Pověření město Písek touto částí smlouvy přistupuje. V souvislosti s tímto Pověřením je vyčíslena vyrovnávací platba, která je stanovena jako celková výše prostředků z veřejných rozpočtů, kterou potřebuje k zajištění dostupnosti poskytování služby (dokrytí provozních nákladů) vedle prostředků, které získává vlastní činností. Vyrovnávací platba je kalkulována s využitím metody kombinace očekávaných a skutečných nákladů a výnosů, a to ve výši čistých očekávaných nákladů k zajištění služby. Výpůjčka se zahrnuje do celkové vyrovnávací platby v odpovídající výši tržního nájemného v dané lokalitě. Na jednání rady města byl schválen usnesením č. 764/16 materiál předložený odborem investic a rozvoje navrhující změnu dodatků ke smlouvám o výpůjčce nemovitostí, v nichž byla tato skutečnost zohledněna. Návrh předkládané smlouvy byl posouzen právním oddělením Městského úřadu Písek, připomínky byly zapracovány do textu. Navrhované znění smlouvy je přílohou č. 1. Doporučení zpracovatele: Zpracovatel doporučuje usnesení Ia) Vztah k rozpočtu: Finanční prostředky jsou zahrnuty v rozpočtu města roku 2017, kap Způsob určení ceny: --- Legislativní rámec: 85 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů 9 a 10a) zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů 32 a násl. zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů Vztah ke strategickému a územnímu plánu: Předkládáno v souladu s výstupy Komunitního plánu sociálních služeb ORP Písek, který je součástí Strategického plánu rozvoje města Písku; Akčního plánu sociálních služeb ORP Písek 2017, Akčního plánu Střednědobého plánu rozvoje sociálních služeb Jihočeského kraje pro rok 2017 stránka 2 (celkem 9)

3 Přílohy: č. 1 - Smlouva o poskytnutí dotace na rok 2017 Diakonii ČCE středisku Blanka č. 2 - Žádost o finanční dotaci na rok 2017 stránka 3 (celkem 9)

4 Příloha č Město Písek si vyhrazuje právo smlouvu neuzavřít, a to v kterékoli fázi jednání, zejména pokud nebudou získána potřebná schválení orgány města Písku či jakákoli další schválení, která vyplývají z dalších právních předpisů. 2. Pokud město Písek nestanovilo nebo nebylo ujednáno jinak, město Písek právně jedná jen v písemné formě a jednání v jiné formě město Písek nezavazuje. 3. Město Písek vylučuje přijetí návrhu na uzavření smlouvy s jakýmkoli dodatkem či odchylkou, a odpověď na nabídku s dodatkem či odchylkou se tedy nepovažuje za přijetí nabídky. Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města uzavřená podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, ve smyslu zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů, mezi těmito smluvními stranami: Město Písek, Velké náměstí č. 114/3, Písek, zastoupené starostkou Mgr. Evou Vanžurovou IČO č. účtu: /0100 jako poskytovatel Diakonie ČCE středisko Blanka se sídlem Jiráskovo nábřeží 2443, Písek zastoupená Ing. Petrem Hladíkem IČO č. účtu: /0100 jako příjemce, v tomto znění: a I. Předmět smlouvy 1. Předmětem této smlouvy je poskytnutí dotace na úhradu nákladů vzniklých v roce 2017 v souvislosti se: zajištěním sociálních služeb dle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, konkrétně domova pro seniory - Domovinka a domova se zvláštním režimem Vážka. 2. Příjemce příspěvku se zavazuje použít příspěvek pouze na níže uvedené účely: a/ úhrada nákladů na elektrickou energii b/ vodné a stočné c/ plyn d/ teplo e/ teplá voda stránka 4 (celkem 9)

5 3. Dotace je ve smyslu zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě a o změně některých zákonů (zákon o finanční kontrole), ve znění pozdějších předpisů, veřejnou finanční podporou a vztahují se na ni všechna ustanovení tohoto zákona. Příjemce bere na vědomí, že se podpisem této smlouvy stává v souladu s ustanovením 2 písm. e) zákona o finanční kontrole osobou povinnou spolupůsobit při výkonu finanční kontroly prováděné v souvislosti s úhradou zboží nebo služeb z veřejných prostředků. II. Veřejná podpora 1. Příjemce dotace je registrovaný poskytovatel sociálních služeb podle zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, domov pro seniory, domov se zvláštním režimem, terénní pečovatelská služba a tyto služby příjemce jsou zahrnuty do sítě sociálních služeb Jihočeského kraje, kdy příjemce dotace byl pověřen Jihočeským krajem k poskytování služby obecného hospodářského zájmu, konkrétně k zajištění dostupnosti poskytování sociální služby v rozsahu základních činností na území kraje s účinností ode dne do Město Písek touto smlouvou přistupuje k Pověření Jihočeského kraje (k síti sociálních služeb Jihočeského kraje) a dotace poskytnutá na financování nákladů sociálních služeb dle čl. I. odst. 1 této smlouvy je součástí vyrovnávací platby v rámci vícezdrojového financování služeb dle Pověření Jihočeského kraje. Dle čl. I. odst. 1 je tato smlouva uzavřena v souladu s Rozhodnutím Komise ze dne 20. prosince 2011 o použití článku 106 odst. 2 Smlouvy o fungování Evropské unie na státní podporu ve formě vyrovnávací platby za závazek veřejné služby udělené určitým podnikům pověřeným poskytováním služeb obecného hospodářského zájmu, publikováno v Úředním věstníku Evropské unie L 7 dne , a dotace poskytnutá touto smlouvou je veřejnou podporou slučitelnou s vnitřním trhem. Dotace poskytnutá dle č. I. odst. 1 této smlouvy představuje vyrovnávací platbu na úhradu části nákladů na poskytování sociálních služeb a nesmí překročit částku nezbytnou ke krytí čistých nákladů vynaložených příjemcem v souvislosti s poskytováním sociálních služeb dle této smlouvy. V případě, že z předloženého vyúčtování dotace vyplyne, že dotace poskytnutá dle této smlouvy je vyšší než částka nezbytná ke krytí čistých nákladů na poskytování sociálních služeb, je příjemce povinen tuto nadměrně vyplacenou částku vrátit zpět na účet a v termínu uvedeném ve výzvě poskytovatele dotace. III. Výše dotace 1. Město Písek jako poskytovatel poskytuje příjemci dotaci na rok 2017 v celkové výši Kč ,-- (slovy třistatisíc korun českých) z toho ve výši ,--, slovy: dvěstěpadesáttisíc korun českých, na službu domova pro seniory - Domovinka ve výši ,--, slovy: padesáttisíc korun českých, na službu domova se zvláštním režimem Vážka. stránka 5 (celkem 9)

6 Zastupitelstvo města rozhodlo o poskytnutí dotace příjemci usnesením zastupitelstva města č. ze dne... Peněžní prostředky budou převedeny poskytovatelem na účet příjemce uvedený v záhlaví této smlouvy nejdéle do 60 (slovy šedesáti) dnů ode dne uzavření této smlouvy. Dnem poskytnutí dotace se rozumí den odepsání peněžních prostředků z účtu poskytovatele. IV. Povinnosti příjemce 1. Příjemce se zavazuje, že dotaci použije pouze a výhradně na účely a ve výši stanovené v článku I. této smlouvy. 2. Příjemce dotace je povinen provést vyúčtování dotace nejpozději do a nevyčerpanou část příspěvku vrátit městu Písek nejpozději do Pokud by došlo ze strany příjemce dotace k ukončení poskytování služeb dle čl. I. této smlouvy během roku 2017, je příjemce dotace povinen vyúčtovat dotaci k datu ukončení poskytování služeb a nevyčerpanou část vrátit městu Písek do jednoho měsíce od data ukončení služeb. Příjemce dotace je povinen nejdéle do předložit odboru sociálních věcí Městského úřadu Písek, který je poskytovatelem pověřen kontrolou: a) sestavu analytické evidence dokladů skutečně vynaložených nákladů dle čl. I. a III. této smlouvy, prokazující čerpání dotace, b) písemné vyúčtování dotace poskytnuté v souladu s článkem I. a III. této smlouvy 3. Příjemce je povinen na požádání umožnit pověřeným pracovníkům Městského úřadu Písek kontrolu účetních dokladů příjemce, které se vztahují k poskytnuté dotaci. 4. O užití dotace vede příjemce oddělenou průkaznou účetní evidenci o každé službě obecného hospodářského zájmu zvlášť, a to v rozsahu základních činností dle Pověření kraje. 5. V případě, že příjemce nevyčerpá dotaci podle čl. I. a III. této smlouvy v plné výši, je povinen nevyčerpanou část této dotace vrátit na účet poskytovatele, číslo účtu /0100, a to neprodleně po uzavření vyúčtování poskytnuté dotace a současně písemně oznámit toto vrácení odboru sociálních věcí Městského úřadu Písek. 6. V případě zrušení oprávnění pro výkon veřejné služby nebo při jejím předčasném ukončení je příjemce povinen vrátit nevyčerpanou část dotace ve výši odpovídající měsíčnímu podílu z celkové platby a počtu měsíců nerealizované činnosti ve lhůtě 30 (slovy třiceti) dnů od ukončení činnosti. 7. V případě, že příjemce dotace nepředloží vyúčtování včetně všech požadovaných dokladů v řádném termínu, nebo je nepředloží vůbec, je povinen dotaci na výzvu poskytovatele vrátit v celé vyplacené výši na účet města číslo /0100, a to nejpozději do 15 (slovy patnácti) dnů od obdržení výzvy. 8. Pokud budou při kontrole vyúčtování zjištěny neuznatelné výdaje uplatněné z poskytnuté dotace nebo nebude celá částka dotace na stanovený účel dočerpána, bude poskytovatelem vyzván k vrácení částky ve výši těchto neuznatelných výdajů nebo nedočerpaných prostředků na účet města číslo /0100, a to nejpozději do 15 (slovy patnácti) dnů od obdržení výzvy. 9. Příjemce bere na vědomí, že každé porušení povinnosti podle této smlouvy z jeho strany je považováno za porušení rozpočtové kázně podle zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů, a tudíž bude postupováno dle tohoto právního předpisů, včetně povinnosti zaplatit penále. V. Výpověď veřejnoprávní smlouvy Smluvní strany se dohodly na tom, že tuto veřejnoprávní smlouvu lze vypovědět písemnou formou ve tříměsíční výpovědní době. Výpovědní doba počíná běžet dnem následujícím po doručení výpovědi druhé smluvní straně. stránka 6 (celkem 9)

7 VI. Zrušení veřejnoprávní smlouvy Smluvní strany se dohodly na tom, že každá z nich může podat písemný návrh na zrušení této veřejnoprávní smlouvy. VII. Povinnosti příjemce při přeměně právnické osoby, při prohlášení úpadku či zrušení s likvidací 1. V případě, že je příjemce právnickou osobou a má dojít k jeho přeměně podle příslušného zákona a příjemce má být zanikající právnickou osobou, má povinnost tuto skutečnost oznámit s dostatečným předstihem poskytovateli se žádostí o udělení souhlasu s přechodem práv a povinností z tohoto smluvního vztahu na právního nástupce. Přitom musí respektovat, že každá taková skutečnost musí být projednána v tom orgánu poskytovatele, který schválil poskytnutí dotace a veřejnoprávní smlouvu o jejím poskytnutí (dále také jen jako smlouva ). 2. K žádosti o udělení souhlasu podle odstavce 1 musí příjemce prokázat příslušnými dokumenty, že práva a povinnosti z tohoto smluvního vztahu, včetně případné udržitelnosti, přejdou na právního nástupce a právní nástupce se zavazuje tyto povinnosti plnit (např. projekt fúze). Poskytovatel je oprávněn si vyžádat dodatečné podklady, pokud z dodaných podkladů nebude tato skutečnost vyplývat. 3. V případě, že poskytovatel žádosti vyhoví, spraví o tom bez zbytečného odkladu příjemce po projednání v příslušném orgánu poskytovatele a uzavře dodatek ke smlouvě, který bude obsahovat popis a důvod jeho uzavření s ohledem na přeměnu příjemce. 4. V případě, že žádosti poskytovatel nevyhoví, bezodkladně o tom spraví příjemce po projednání v příslušném orgánu poskytovatele. Poskytovatel je oprávněn posoudit dosavadní naplnění účelu smlouvy a rozhodne o vrácení poskytnuté dotace nebo její části. V takovém případě má příjemce povinnost vrátit doposud vyplacenou dotaci nebo její část způsobem a ve lhůtě stanovené výzvou poskytovatele. 5. V případě, že je příjemce příspěvkovou organizací jiného územního samosprávného celku, je povinen při sloučení, splynutí či rozdělení postupovat obdobně podle odstavce 1 (doložení např. formou usnesení zastupitelstva územně samosprávného celku). Poslední věta odstavce 2 platí obdobně. 6. V případě, že příslušný soud rozhodl o úpadku příjemce, či má být příjemce zrušen s likvidací, je povinen tuto skutečnost neprodleně oznámit poskytovateli. Poskytovatel je oprávněn posoudit dosavadní naplnění účelu smlouvy a rozhodne o vrácení dotace nebo její části. V takovém případě má příjemce povinnost vrátit doposud vyplacenou dotaci nebo její část způsobem a ve lhůtě stanovené výzvou poskytovatele. Zároveň je povinen bezodkladně oznámit insolvenčnímu správci či likvidátorovi příjemce, že tento přijal dotaci z rozpočtu poskytovatele, a váže ho povinnost vyplacenou dotaci vrátit zpět do rozpočtu poskytovatele. VIII. Další ujednání 1. O změnu podmínek čerpání dotace dle článku I. a III. může příjemce požádat město Písek prostřednictvím Odboru sociálních věcí nejpozději do , a to písemnou formou, včetně podrobného zdůvodnění. 2. Tuto smlouvu lze měnit nebo doplňovat pouze formou písemných vzestupně číslovaných dodatků. stránka 7 (celkem 9)

8 3. Práva a závazky vyplývající z této smlouvy přecházejí na právní nástupce smluvních stran. 4. Příjemce souhlasí se zveřejněním této smlouvy. Příjemce prohlašuje, že skutečnosti uvedené v této smlouvě nepovažuje za obchodní tajemství ve smyslu ust. 504 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění zákona č. 460/2016 Sb., kterým se mění zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, a další související zákony. Příjemce souhlasí se zpracováním jeho osobních údajů poskytovatelem s ohledem na zákon č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů a s uchováním osobních dat, které budou použity v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů. Tento souhlas je poskytovateli poskytován a udělován do budoucna na dobu neurčitou pro vnitřní potřeby poskytovatele a dále pro účely informování veřejnosti o jeho činnosti. 5. Tato smlouva nabývá platnosti a účinnosti dnem podpisu oběma smluvními stranami. Smlouva je vyhotovena ve třech výtiscích, když příjemci přísluší jeden výtisk a poskytovateli dva výtisky. V Písku. za město Písek Mgr. Eva Vanžurová, starostka Diakonie ČCE středisko Blanka Ing. Petr Hladík, ředitel stránka 8 (celkem 9)

9 Příloha č. 2 stránka 9 (celkem 9)

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 20.12.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 19.01.2017 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh veřejnoprávní smlouvy s NADĚJÍ NÁVRH USNESENÍ I. Zastupitelstvo

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor finanční V Písku dne: 10.05.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.05.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města dotace na vytvoření

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

Smlouva o poskytnutí dotace

Smlouva o poskytnutí dotace Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 07.04.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 28.04.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ I. Návrh veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu města NADĚJI,

Více

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE

SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE SMLOUVA O POSKYTNUTÍ ÚČELOVÉ DOTACE uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2016 č. 0136/20016

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2016 č. 0136/20016 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2016 č. 0136/20016 uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a 10a odst.

Více

Smlouva o poskytnutí dotace

Smlouva o poskytnutí dotace Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, v pl. zn. a 10a a násl. zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok /2016

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok /2016 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2016 0061/2016 uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech

Více

I. Obecná ustanovení. II. Poskytovatel a příjemce dotace

I. Obecná ustanovení. II. Poskytovatel a příjemce dotace VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2016 č. sml./2016 uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a 10a odst.

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml../2017. I.

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml../2017. I. Příloha č. 7 k Návrhu rozpočtu města Milevska na rok 2017 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml../2017 I. Smluvní strany město Milevsko

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2016 č. smlouvy

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2016 č. smlouvy VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2016 č. smlouvy 032512015 uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2019 č. Sml./2019. I.

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2019 č. Sml./2019. I. P1 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NÁVRATNÉ FINANČNÍ VÝPOMOCI z rozpočtu města Milevska na rok 2019 č. Sml./2019 I. Smluvní strany město Milevsko se sídlem nám. E. Beneše 420, 399 01 Milevsko IČO: 00249831

Více

Smlouva o poskytnutí dotace

Smlouva o poskytnutí dotace Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů,

Více

Do# <*o:

Do# <*o: PÍ) JSMOČÁ v v v KTiAJ KRA Jí:; v* ý ř >.a d Do#

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA o poskytnutí dotace

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA o poskytnutí dotace VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA o poskytnutí dotace Dle zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů dotace (dále jen smlouva ) uzavírají

Více

Smlouva o poskytnutí dotace

Smlouva o poskytnutí dotace Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml. /2018

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml. /2018 VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml. /2018 I. Smluvní strany město Milevsko se sídlem nám. E. Beneše 420, 399 01 Milevsko IČ: 00249831 DIČ: CZ00249831

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml./2017. I. Smluvní strany

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml./2017. I. Smluvní strany VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml./2017 I. Smluvní strany město Milevsko se sídlem nám. E. Beneše 420, 399 01 Milevsko IČ: 00249831 DIČ: CZ00249831

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 09.01.2015 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 29.01.2015 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o poskytnutí příspěvku NADĚJI, K Brance č. 11/19e, Praha

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Slavkov u Brna

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Slavkov u Brna Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Slavkov u Brna Uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o

Více

Smlouva o poskytnutí dotace SD/OSVZ/172/15

Smlouva o poskytnutí dotace SD/OSVZ/172/15 KUJCP01FWWXP Smlouva o poskytnutí dotace SD/OSVZ/172/15 uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve zněni pozdějších předpisů a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml./2017. I. Smluvní strany

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml./2017. I. Smluvní strany VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml./2017 I. Smluvní strany město Milevsko se sídlem nám. E. Beneše 420, 399 01 Milevsko IČ: 00249831 DIČ: CZ00249831

Více

CZ Budějovická 303, Jesenice /0300 ČSOB, a.s. Ing. Pavlem Smutným, starostou Poskytovatel ) na straně jedné

CZ Budějovická 303, Jesenice /0300 ČSOB, a.s. Ing. Pavlem Smutným, starostou Poskytovatel ) na straně jedné MÉSrO JESENICE evidenční číslo smlouvy veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Dle ust. 85 písm. c) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml./2018. I. Smluvní strany

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml./2018. I. Smluvní strany VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml./2018 I. Smluvní strany město Milevsko se sídlem nám. E. Beneše 420, 399 01 Milevsko IČ: 00249831 DIČ: CZ00249831

Více

m. Účel dotace KUJCP012XJ9C

m. Účel dotace KUJCP012XJ9C KUJCP012XJ9C 2 7-05- 2015 Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

Smlouva o poskytnutí dotace č. SON/OSVZ/153/15. uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů

Smlouva o poskytnutí dotace č. SON/OSVZ/153/15. uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů Smlouva o poskytnutí dotace č. SON/OSVZ/153/15 uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů I. Úvodní ustanovení Zastupitelstvo Jihočeského kraje rozhodlo

Více

1952/2, DIČ: CZ

1952/2, DIČ: CZ KUJCP01CPB6H Smlouva o poskytnutí dotace Jihočeského kraje na úhradu nezpůsobilých výdajů projektu Snížení energetické náročnosti Střední školy polytechnické v Českých Budějovicích44 schváleného Ministerstvem

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml../2018. I. Smluvní strany

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml../2018. I. Smluvní strany VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml../2018 I. Smluvní strany město Milevsko se sídlem nám. E. Beneše 420, 399 01 Milevsko IČ: 00249831 DIČ: CZ00249831

Více

C. Vzor veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace

C. Vzor veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace C. Vzor veřejnoprávní smlouvy o poskytnutí dotace uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml../2017. I. Smluvní strany

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml../2017. I. Smluvní strany VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2017 č. Sml../2017 I. Smluvní strany město Milevsko se sídlem nám. E. Beneše 420, 399 01 Milevsko IČ: 00249831 DIČ: CZ00249831

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 15.06.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.06.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Dodatky č. 1 k Veřejnoprávním smlouvám o poskytnutí dotací na sociální

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml. xxxx/2018. I. Smluvní strany

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml. xxxx/2018. I. Smluvní strany VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml. xxxx/2018 I. Smluvní strany město Milevsko se sídlem nám. E. Beneše 420, 399 01 Milevsko IČ: 00249831 DIČ: CZ00249831

Více

Smlouva o poskytnutí dotace. č. SZS/OSVZ/162/15

Smlouva o poskytnutí dotace. č. SZS/OSVZ/162/15 ví. - O' KUJCP0144J5F Smlouva o poskytnutí dotace č. SZS/OSVZ/162/15 uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád', ve znění pozdějších předpisů a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb.,

Více

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

Odbor sociálních věcí V Písku dne: MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor sociálních věcí V Písku dne: 06.01.2014 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 30.01.2014 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Návrh smlouvy o poskytnutí příspěvku NADĚJI, K Brance č. 11/19e, Praha

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční dotace ŽÁDOST O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI PRAHA-LIBUŠ ČÁST D NÁVRH VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE Uzavírá se s úspěšnými žadateli. Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí účelové neinvestiční

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Z ROZPOČTU MĚSTA uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

Vzor veřejnoprávní smlouvy pro poskytnutí finanční podpory. Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí veřejné finanční podpory

Vzor veřejnoprávní smlouvy pro poskytnutí finanční podpory. Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí veřejné finanční podpory Vzor veřejnoprávní smlouvy pro poskytnutí finanční podpory Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí veřejné finanční podpory č. ŠKSV/201X/00XX/SD uzavřená dle zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení),

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace. Smluvní strany

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace. Smluvní strany Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace I. Smluvní strany Město Kralupy nad Vltavou se sídlem Městský úřad Kralupy nad Vltavou, Palackého nám. 1, PSČ 278 01 IČO: 236977 jeho jménem starosta města pan

Více

S M L O U V A O P O S K Y T N U T Í D O T A C E A O Ú H R A D Ě N Á K L A D Ů N A S T A V E B N Í Ú P R A V Y N E M O V I T O S T I

S M L O U V A O P O S K Y T N U T Í D O T A C E A O Ú H R A D Ě N Á K L A D Ů N A S T A V E B N Í Ú P R A V Y N E M O V I T O S T I S M L O U V A O P O S K Y T N U T Í D O T A C E A O Ú H R A D Ě N Á K L A D Ů N A S T A V E B N Í Ú P R A V Y N E M O V I T O S T I Město Sezimovo Ústí Sídlo: Dr. E. Beneše 21/6, 391 01 Sezimovo Ústí IČ:

Více

Smlouva o poskytnutí dotace

Smlouva o poskytnutí dotace Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml../2018. I. Smluvní strany

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml../2018. I. Smluvní strany Ing. Petr Švára VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Milevska na rok 2018 č. Sml../2018 I. Smluvní strany město Milevsko se sídlem nám. E. Beneše 420, 399 01 Milevsko IČ: 00249831

Více

S M L O U V A o poskytnutí návratné finanční výpomoci z Fondu sociálních služeb

S M L O U V A o poskytnutí návratné finanční výpomoci z Fondu sociálních služeb NÁVRH SMLOUVY Příloha č. 1 Programu S M L O U V A o poskytnutí návratné finanční výpomoci z Fondu sociálních služeb I. SMLUVNÍ STRANY 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava zastoupen:

Více

SDO/OEZI/1918/15) I. KUJCP01CO3YI

SDO/OEZI/1918/15) I. KUJCP01CO3YI Smlouva o poskytnutí dotace Jihočeského kraje na kofínancování projektu Snížení energetické náročnosti DDM, Český Krumlov, Linecká 67 schváleného Ministerstvem životního prostředí CR pro financování z

Více

I. Obecná ustanovení. II. Poskytovatel a příjemce dotace. ni. Účel a charakter dotace, doba v níž má být účelu dosaženo

I. Obecná ustanovení. II. Poskytovatel a příjemce dotace. ni. Účel a charakter dotace, doba v níž má být účelu dosaženo -KHJCM13RISL Smlouva o poskytnutí dotace f n ^ SDO/OEZI/481 ií5 j " Cf 2úí5 16-04-041 I č i, - :, : ;.,...t...i uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších ptsdpjsů...j

Více

IČ 1952/2, : DIČ: CZ

IČ 1952/2, : DIČ: CZ Smlouva o poskytnutí dotace Jihočeského kraje na kofinancování projektu Modernizace technického vybavení pro odborný výcvik" schváleného Regionální radou regionu soudržnosti Jihozápad pro financování z

Více

Smlouva o poskytnutí dotace SDO/OEZI/2179/15 reg. č

Smlouva o poskytnutí dotace SDO/OEZI/2179/15 reg. č KUJCP01CPGCO Smlouva o poskytnutí dotace SDO/OEZI/2179/15 reg. č. 48-01-016 00) JIHOČESKÝ KRAJ k r a j s k ý ú ř a d Došlo: 2 0-10- 2015 uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád,

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí veřejné finanční podpory

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí veřejné finanční podpory Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí veřejné finanční podpory 1. Město Dačice Krajířova 27, 380 13 Dačice IČ: 00246476 DIČ: CZ00246476 jednající starostou Ing. Karlem Macků bankovní spojení: 27-0603143369/0800

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na obnovu kulturní památky z rozpočtu města Manětín Obecná ustanovení II. Poskytovatel a příjemce dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na obnovu kulturní památky z rozpočtu města Manětín Obecná ustanovení II. Poskytovatel a příjemce dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace na obnovu kulturní památky z rozpočtu města Manětín uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších a 10a odst. 5 zákona

Více

Smlouva o poskytnutí dotace. č. SON/OSVZ/150/15. I. Úvodní ustanovení. II. Smluvní strany

Smlouva o poskytnutí dotace. č. SON/OSVZ/150/15. I. Úvodní ustanovení. II. Smluvní strany Smlouva o poskytnutí dotace KUJCP0193YVW č. SON/OSVZ/150/15 uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů (dále jen správnířáďj, a 10a odst. 5 zákona

Více

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace číslo smlouvy:.

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace číslo smlouvy:. Příloha č. 2 Programu statutárního města Přerova pro poskytování dotací na obnovu exteriéru památkově významných staveb na území města Přerova pro rok 2018 VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Více

Smlouva o poskytnutí dotace SDO/OEZI/226/2015 reg. č /15

Smlouva o poskytnutí dotace SDO/OEZI/226/2015 reg. č /15 Smlouva o poskytnutí dotace SDO/OEZI/226/2015 reg. č. 32-02-12/15 Došlo: KUJCP013QHXG JiHOČESKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD WGgfoW 1 I -05-2015 Číslo rpříloha: n iv iia ;... uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona

Více

mlouva o poskytnutí grantu

mlouva o poskytnutí grantu KUJCP014EL4K mlouva o poskytnutí grantu SDO/OEZI/1569/14 reg. č. 06-026/14 uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů I. Obecná ustanovení Zastupitelstvo

Více

Poskytnutí návratných finančních výpomocí v roce 2019

Poskytnutí návratných finančních výpomocí v roce 2019 Odbor sociálních věcí a zdravotnictví 6.3. Pro jednání zastupitelstva města dne: 12. 12. 2018 Zpracoval: Jitka Vodvárková, odbor soc. věcí a zdravotnictví Předkládá: Mgr. David Šimek, starosta Poskytnutí

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Nový Jičín. č. smlouvy poskytovatele: V2019../OSV

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Nový Jičín. č. smlouvy poskytovatele: V2019../OSV VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu města Nový Jičín č. smlouvy poskytovatele: V2019../OSV V souladu s podmínkami směrnice města Nový Jičín č. 13/2018 Poskytování dotací a návratných finančních

Více

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Příloha č. 2. Programu statutárního města Přerova pro poskytování dotací na obnovu exteriéru památkově významných staveb na území města Přerova pro rok 2017 VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Sokolova

VEŘEJNOPRÁVNÍ S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Sokolova Příloha č. 11 VEŘEJNOPRÁVNÍ S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Sokolova Město Sokolov se sídlem v Sokolově, Rokycanova 1929, PSČ 356 01, zastoupené starostou. IČ: 259 586 bankovní spojení:

Více

Smlouva o poskytnutí dotace SDO/OEZI/1559/15 reg. č

Smlouva o poskytnutí dotace SDO/OEZI/1559/15 reg. č KUJCP013XDQO h 'u; J IH O Č E S K Y K R A J í K R A J S K Ý Ú Ř A n Č.R Smlouva o poskytnutí dotace SDO/OEZI/1559/15 reg. č. 42-01-004 DoSlo: 1 1-0 5-2015 Číslo i,:... Příloha;... Sp-Zli- a 10a odst. 5

Více

III. Práva a povinnosti stran

III. Práva a povinnosti stran II. Splatnost peněžních prostředků 1. Poskytovatel poskytne příjemci dotaci podle čl. I. této smlouvy převodem na bankovní účet příjemce uvedený v záhlaví této smlouvy do 14 dnů od uzavření této smlouvy.

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Česká Skalice číslo: 320 / 2015 / FPU

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Česká Skalice číslo: 320 / 2015 / FPU 1 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Česká Skalice číslo: 320 / 2015 / FPU (uzavřená dle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů)

Více

Poskytnutí dotací z rozpočtu města subjektům působícím v sociální oblasti a uzavření smluv

Poskytnutí dotací z rozpočtu města subjektům působícím v sociální oblasti a uzavření smluv Odbor sociálních věcí a zdravotnictví 4.2. Pro jednání zastupitelstva města dne: 20.03.2019 Zpracoval: Jitka Vodvárková, odbor soc. věcí a zdravotnictví Předkládá: Mgr. David Šimek, starosta města Poskytnutí

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace O BEC MORAVANY Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace 1/ Obec Moravany sídlo:, 66448 Moravany IČO: 00282120 DIČ: CZ 00282120 Zastoupena: RNDr. Marií Barešovou, starostkou obce Kontaktní osoba: Bc. Helena

Více

Smlouva o poskytnutí dotace SDO/OSVZ/141/2016

Smlouva o poskytnutí dotace SDO/OSVZ/141/2016 Smlouva o poskytnutí dotace SDO/OSVZ/141/2016 uzavřená ve smyslu 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů a 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Obce Mosty u Jablunkova č.21/2018

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Obce Mosty u Jablunkova č.21/2018 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Obce Mosty u Jablunkova č.21/2018 I. SMLUVNÍ STRANY Obec Mosty u Jablunkova se sídlem: Mosty u Jablunkova 800, 739 98 Mosty u Jablunkova zastoupena:

Více

Obec Mydlovary Mydlovary Mydlovary

Obec Mydlovary Mydlovary Mydlovary Obec Mydlovary Mydlovary 61 373 49 Mydlovary Směrnice č. 1/2019 Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu obce Mydlovary Čl. I - Úvodní ustanovení 1. Dotací se pro účely těchto pravidel rozumí finanční

Více

Příloha č. 3 usnesení č. Usn RMC /2016 Rady městské části Praha 8 ze dne. 2016

Příloha č. 3 usnesení č. Usn RMC /2016 Rady městské části Praha 8 ze dne. 2016 Příloha č. 3 usnesení č. Usn RMC /2016 Rady městské části Praha 8 ze dne. 2016 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace (mikrograntu) z rozpočtu Městské části Praha 8 na..na rok 2016 (VZOR) číslo: (uzavřená

Více

Smlouva o poskytnutí dotace (veřejnoprávní smlouva)

Smlouva o poskytnutí dotace (veřejnoprávní smlouva) Smlouva o poskytnutí dotace (veřejnoprávní smlouva) I. Smluvní strany Obec: HLÍNA sídlo: Hlína, ev.č.19, 664 91 Ivančice IČO: 00488135 zastoupena: starostou obce Milošem Dostalým číslo bankovního účtu:

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu městské části

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu městské části Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu městské části Smlouva č.:2016/00322/oe-or Poskytovatel dotace: Městská část Praha 3 Sídlem: Havlíčkovo nám. 700/9, Praha 3 zastoupená: Ing. Vladislavou

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace číslo smlouvy: SML/./2017 Statutární město Přerov IČ: 00301825 DIČ: CZ00301825 zastoupené Pavlem Košutkem, náměstkem primátora se sídlem Přerov, Bratrská 709/34,

Více

Se sídlem:.. Zastoupený:.. Bankovní spojení:.., č.ú.:.. (dále jen příjemce)

Se sídlem:.. Zastoupený:.. Bankovní spojení:.., č.ú.:.. (dále jen příjemce) Smlouva o poskytnutí účelové dotace z rozpočtu Obce Ratíškovice uzavřená dle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů Obec Ratíškovice Zastoupená: Ing. Bc. Annou Hubáčkovou

Více

Název akce nebo činnosti:.. Požadovaná částka:

Název akce nebo činnosti:.. Požadovaná částka: Příloha č. 1 Žádost o poskytnutí dotace z programu Podpora činností organizací pracujících s mládeží dle 10a a 10c zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů Datum, razítko podatelny

Více

Veřejnoprávní smlouva

Veřejnoprávní smlouva Dnešního dne uzavřely tyto smluvní strany: Město Golčův Jeníkov se sídlem náměstí TGM 110, Golčův Jeníkov, IČO: 00267406, zastoupené starostou města Mgr. Vlastimilem Marušákem bankovní spojení: 27-1123656389/0800

Více

smlouvu o poskytnutí neinvestiční dotace č../2015

smlouvu o poskytnutí neinvestiční dotace č../2015 1. Město Nové Město na Moravě sídlo: Vratislavovo nám. 103, 592 31 Nové Město na Moravě zastoupené: Michalem Šmardou, starostou města IČ: 00294900 DIČ: CZ00294900 bankovní spojení: Komerční banka, a.s.

Více

Smlouvu o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Nového Města na Moravě (dále jen smlouva )

Smlouvu o poskytnutí investiční dotace z rozpočtu města Nového Města na Moravě (dále jen smlouva ) 1. Město Nové Město na Moravě sídlo: Vratislavovo nám. 103, 592 31 Nové Město na Moravě zastoupené: Michalem Šmardou, starostou IČ: 00294900 DIČ: CZ00294900 bankovní spojení: Komerční banka, a.s. číslo

Více

Příloha usnesení č. Usn RMC 0392/2017 Rady městské části Praha 8 ze dne 28. června 2017

Příloha usnesení č. Usn RMC 0392/2017 Rady městské části Praha 8 ze dne 28. června 2017 Příloha usnesení č. Usn RMC 0392/2017 Rady městské části Praha 8 ze dne 28. června 2017 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace (mikrograntu) z rozpočtu Městské části Praha 8 na zvelebování vzhledu veřejného

Více

Obec Hrádek, Hrádek u Znojma

Obec Hrádek, Hrádek u Znojma VZOR Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Obce Hrádek číslo: (uzavřená dle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů) mezi: Poskytovatelem dotace: Obcí

Více

S MLOUVA KRAJE. č. OLP /1151/2018. schválená Radou Libereckého kraje dne , usnesením č. 271/18/RK

S MLOUVA KRAJE. č. OLP /1151/2018. schválená Radou Libereckého kraje dne , usnesením č. 271/18/RK S MLOUVA O POSKYTNUTÍ PŘÍSPĚVKU ZŘIZOVATELE NA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU Z ROZPOČTU LIBERECKÉHO KRAJE č. OLP /1151/2018 schválená Radou Libereckého kraje dne 20. 2. 2018, usnesením

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku Písek 12.04.2018 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 26.04.2018 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smluv NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr. Ing. Jiří Hořánek,

Více

Smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace. (číslo smlouvy S/0377/2016/OÚRaSŘ)

Smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace. (číslo smlouvy S/0377/2016/OÚRaSŘ) *MMFMP007T4QA* Smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace (číslo smlouvy ) uzavřená podle ust. 10a zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů I. Smluvní

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Zastupitelstvo obce Radostov dle usnesení č. 1/2017 ze dne 6. 2. 2017 a dle 85 odst. c zákona 128/2000 Sb, o obcích, rozhodlo o přidělení dotace: 1/ Obec Radostov

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA-KUNRATICE. Z.S. START 98 Praha-Kunratice VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA-KUNRATICE. Z.S. START 98 Praha-Kunratice VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE 18 011 0 00 MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA-KUNRATICE a Z.S. START 98 Praha-Kunratice VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE Článek 1. Obecná ustanovení Zastupitelstvo Městské části Praha-Kunratice rozhodlo svým

Více

o poskytnutí neinvestiční dotace č..

o poskytnutí neinvestiční dotace č.. 1. Město Nové Město na Moravě sídlo: Vratislavovo nám. 103, 592 31 Nové Město na Moravě zastoupené: Michalem Šmardou, starostou města IČ: 00294900 DIČ: CZ00294900 bankovní spojení: Komerční banka, a.s.

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Česká Lípa B /2015

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Česká Lípa B /2015 Smluvní strany Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu města Česká Lípa B08-7368/2015 1. Město Česká Lípa sídlo: nám. T. G. Masaryka 1, Česká Lípa IČ: 00260428 DIČ: CZ00260428 bankovní spojení:

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace. Obecné ustanovení a předmět smlouvy

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace. Obecné ustanovení a předmět smlouvy Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace příloha č. 4 I. Obecné ustanovení a předmět smlouvy Zastupitelstvo městské části Praha 14 /dále jen MČ Praha 14/ rozhodlo svým usnesením č. /ZMČ/201 ze dne o poskytnutí

Více

schválené Zastupitelstvem Libereckého kraje dne 28. 4. 2015 usnesením č. 157/15/ZK ev. č. OLP/1595/2015

schválené Zastupitelstvem Libereckého kraje dne 28. 4. 2015 usnesením č. 157/15/ZK ev. č. OLP/1595/2015 S m l o u v a o p o s k y t n u t í účelové dotace z Dotačního fondu Libereckého kraje, podprogramu Podpora jednotek požární ochrany obcí Libereckého kraje schválené Zastupitelstvem Libereckého kraje dne

Více

S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje

S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje NÁVRH SMLOUVY Příloha č. 1Programu S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje I. SMLUVNÍ STRANY 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava zastoupen: a IČ:

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace. I. Smluvní strany

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace. I. Smluvní strany Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace I. Smluvní strany 1. město Mimoň sídlo: Mírová 120, 471 24 Mimoň, Mimoň III IČ: 00260746 bankovní spojení: GE Money Bank, a.s., č. ú. 169427886/0600 grantový fond

Více

S m l o u v a o p o s k y t n u t í g r a n t u z r o z p o č t u m ě s t a N y m b u r k a

S m l o u v a o p o s k y t n u t í g r a n t u z r o z p o č t u m ě s t a N y m b u r k a S m l o u v a o p o s k y t n u t í g r a n t u z r o z p o č t u m ě s t a N y m b u r k a evidenční číslo smlouvy: GR II 12/2015 Čl. I. SMLUVNÍ STRANY Město Nymburk se sídlem Náměstí Přemyslovců 163,

Více

I. Smluvní strany. číslo účtu: /0800, vedený u České spořitelny, a. s.

I. Smluvní strany. číslo účtu: /0800, vedený u České spořitelny, a. s. MMK/SML/854/2017 SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu statutárního města Karviné uzavřená dle ust. 10a odst. 5 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů statutární město Karviná

Více

S MLOUVA. O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU č. OLP /5550/2018

S MLOUVA. O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU č. OLP /5550/2018 S MLOUVA O POSKYTNUTÍ VYROVNÁVACÍ PLATBY ZA POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB V OBECNÉM HOSPODÁŘSKÉM ZÁJMU č. OLP /5550/2018 schválená Radou Libereckého kraje dne 4. 12. 2018, usnesením č. 2310/18/RK Smluvní strany:

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace 530/OŽP/2016 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace Článek I Smluvní strany Poskytovatel: statutární město Havířov Sídlo: 736 01 Havířov-Město, Svornosti 86/2 Zastoupen: Ing. Janou Návratovou, vedoucí

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace STEJNOPIS č. _f Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace I llllllll llll llllll lllll li llllllll Ill lllllll llll llllll 1111111111111111 M H M P X P 7 T E O 2 O DOT/04/03/006856/2018 uzavřená níže uvedeného

Více

1952/2, DIČ: CZ

1952/2, DIČ: CZ Smlouva o poskytnutí návratné finanční výpomoci z rozpočtu Jihočeského kraje na realizaci projektu Badatelsky orientovaná výuka" schváleného Regionální radou regionu soudržnosti Jihozápad pro financování

Více

Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu Města Česká Třebová č.j /2016/RMI/MJA/SML/66

Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu Města Česká Třebová č.j /2016/RMI/MJA/SML/66 Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu Města Česká Třebová č.j. 13775/2016/RMI/MJA/SML/66 uzavřená podle 10a zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

KUJCP00C29KR. Obecná ustanovení

KUJCP00C29KR. Obecná ustanovení Smlouva o poskytnutí příspěvku Jihočeského kraje na koílnancování projektu Střední škola České Velenice - snížení energetické náročnosti na domově mládeže a škole" schváleného Ministerstvem životního prostředí

Více

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu Města Nový Jičín. č. smlouvy poskytovatele: V2019./OSV

VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu Města Nový Jičín. č. smlouvy poskytovatele: V2019./OSV VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVA O POSKYTNUTÍ DOTACE z rozpočtu Města Nový Jičín č. smlouvy poskytovatele: V2019./OSV V souladu s podmínkami směrnice města Nový Jičín č. 13/2018 Poskytování dotací a návratných finančních

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu obce Ludslavice číslo:

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu obce Ludslavice číslo: Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí neinvestiční dotace z rozpočtu obce Ludslavice číslo: 2016 0003 (uzavřená dle 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších předpisů) mezi: Poskytovatelem

Více