PRVNÍ ČESKÁ FILMOVÁ REALITY SHOW

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PRVNÍ ČESKÁ FILMOVÁ REALITY SHOW"

Transkript

1 PRVNÍ ČESKÁ FILMOVÁ REALITY SHOW PRESS KIT PR kontakt: Jiří Sedlák: Silvie Marková: V případě zájmu o další informace, fotografie či rozhovory nás, prosím, kontaktujte, rádi vám vyjdeme vstříc.

2 PRVNÍ ČESKÁ FILMOVÁ REALITY SHOW ZÁKLADNÍ INFORMACE Český sen vstoupí do kin 3. června 2004 První česká filmová reality show ČESKÝ SEN vstoupí 3. června 2004 do českých kin. Slavnostní premiéra se uskuteční 31. května přesně rok poté, kdy několik tisíc koupěchtivých spoluobčanů přijelo na zelenou louku, kde se místo s nákupním centrem ČESKÝ SEN setkali s obří filmovou kulisou představující průčelí snového hypermarketu. Vít Klusák a Filip Remunda, studenti pražské FAMU, ve filmu vystupují ve dvojí roli: jako režiséři, kteří se odborníky na image nechali proměnit v top-manažery a v tomto přestrojení si u proslulé reklamní agentury objednali masivní kampaň na slavnostní otevření fiktivního hypermarketu. Kampaň tehdy zahrnovala televizní i rozhlasové spoty, 400 pražských citylightů, letáků s vlastní výrobkovou řadou, reklamní píseň z pera Tomáše Hanáka, internetové stránky a inzerci v novinách i časopisech. Na předpremiéru filmu 29. května autoři zvou zdarma všechny účastníky loňského slavnostního otevření. Distribuční společnost SPI International uvede ČESKÝ SEN kromě České republiky (12 kopií) na Slovensku, v Polsku a Maďarsku. O film se dále ucházejí distribuční společnosti v USA, Velké Británii, Francii, Německu a Rusku. Ačkoliv film nebyl ještě dokončen, byli jeho tvůrci v průběhu roku 2003 pozváni na několik zahraničních festivalů a přehlídek (např. Sunny Side of the Docs Marseille, B&B exhibition London, Shadow Film Festival Amsterdam, Urban festival Zagreb, 16beavergroup NEW YORK). O film projevili zájem organizátoři BERLINALE, NEW YORK TRIBEKA FESTIVAL a CANNES. Během festivalu Finále Plzeň byl ČESKÝ SEN promítnut selektorům zahraničních festivalů. Výsledkem je pozvání na prestižní LONDON FILM FESTIVAL a na přehlídku autorských filmů do chorvatského Motovunu. O vysílání ČESKÉHO SNU jednají autoři prostřednictvím britského koproducenta, společností Taskovski Films, s německo-francouzskou ZDF/ARTE, rakouskou ORF, nizozemskou HOS, belgickou VRT, finskou YLE, britskými BBC a CHANNEL 4. Zajímavosti Za účelem natáčení byla postavena obří kulisa hypermarketu 10 x 100 metrů. Plachtu představující průčelí věšelo 24 horolezců. Zřízenci ČESKÉHO SNU napočítali v den slavnostního otevření hypermarketu (31. května 2003) cca 4280 zákazníků. Ještě v osm večer se na parkovišti otáčelo každou minutu zhruba šest aut. Zákazníky, kteří se 31. května 2003 vydali do Letňan hledat hypermarket ČESKÝ SEN, natáčelo 11 filmových štábů. Agentura TNS FACTUM provedla výzkum veřejného mínění, ve kterém bylo prokázáno, že z tisíce dotázaných si 18% populace dodnes myslí, že ČESKÝ SEN je hypermarket. O projektu bylo v období publikováno 195 článků. Z hlediska etičnosti posuzovala kampaň ČESKÉHO SNU Rada pro reklamu, která se usnesla, že ČESKÝ SEN není reklama, protože nic neprodává.

3 Miroslav Grebeníček si u Rady pro rozhlasové a televizní vysílání stěžoval na účast České televize v projektu. ODS a Julius Meinl zneužili leták a logo ČESKÉHO SNU pro účely vlastní propagace. Naleznete na: Text hyperhymny šťastných spotřebitelů napsal Tomáš Hanák. Hudbu zkomponoval Hynek Schneider, zpívá Linda Finková a velký dětský sbor Sedmihlásek. Hyperhymna ke stažení: Proč vznikl ČESKÝ SEN? V Čechách vyrostlo za posledních pět let 125 hypermarketů, tolik jich v Holandsku stavěli dvacet roků. Češi si nakupování zamilovali: výhradně v hypermarketu nakupuje takřka 40% populace. Celé rodiny místo na chaty vyrážejí o víkendu nakupovat a nejen to hypermarkety nabízejí mnohem víc! Lidé v nich jedí, sportují, soutěží, odkládají děti do dětských koutků, konzumují filmy, vzájemně se ztrácejí a u pokladen se zase všichni najdou. Novináři situaci začali glosovat: Česko zažívá příval chrámů konzumu, Hypermarkety rostou jako houby po dešti, Nákupní střediska mění sociální návyky obyvatelstva ČR... Mezi obchodníky zuří boj o zákazníka: reklamní slogany křičí z každého rohu. Nejen televize, rádia, noviny, tramvaje a billboardy, ale i lavičky a vzducholodě přinášejí reklamu. Není místa, kde by reklamy nebylo a někdo vynalézavý ji začal prodávat i na veřejných toaletách. ČESKÝ SEN, 126. český hypermarket se zrodil jako reakce na zvláštní historické údobí, ve kterém žijeme. ČESKÝ SEN, film o hypermarketu, který nebyl, vypráví s humorem o tématu, které je blízké nám všem. O reklamě na snové nakupování, jejích tvůrcích, obětech a dvou filmařích, kteří se rozhodli podvést tisíce lidí, aby jim dali film, po kterém tuhne úsměv na rtech. Rozpočet ČESKÉHO SNU Rozpočet filmu zahrnující výrobu české a mezinárodní celovečerní verze (35 mm, 93 minut) a české a mezinárodní televizní verze (DIGIBETACAM, 57 minut) dosahuje výše necelých 19 milionů korun, což odpovídá nákladům na výrobu běžného celovečerního českého filmu. ČESKÝ SEN byl financován z vkladu společnosti HYPERMARKET FILM s. r. o., (kterou Vít Klusák a Filip Remunda založili výhradně pro natočení ČESKÉHO SNU) a dále z vkladů ČESKÉ TELEVIZE, společnosti STUDIO MIRAGE, FAMU, dvou návratných půjček Státního fondu ČR na podporu a rozvoj české kinematografie (1 milion Kč na výrobu a 500 tisíc Kč na distribuci), dále pak vkladem distributora, kterým je zmíněná společnost SPI INTERNATIONAL. Upoutávka pro kina a televizi byla vyrobena ve společnosti BISTRO FILMS Petry Ondřejové a Jiřího Ptáčka. Zadržené honoráře Většina členů filmového štábu ČESKÉHO SNU pracovala za takzvané zadržené honoráře ty jim mohou být vyplaceny až z případných zisků. (stránky filmu) (stránky hypermarketu)

4 PRVNÍ ČESKÁ FILMOVÁ REALITY SHOW PODROBNÉ INFORMACE Celovečerní, 93 minut, formát: 35 mm REŽIE VÍT KLUSÁK A FILIP REMUNDA V HLAVNÍCH ROLÍCH OBYVATELÉ ČESKÉ REPUBLIKY SCÉNÁŘ VÍT KLUSÁK A FILIP REMUNDA KAMERA VÍT KLUSÁK PRODUKCE FILIP ČERMÁK STŘIH ZDENĚK MAREK VÝTVARNÍK ŠTĚPÁN MALOVEC HUDBA HYNEK SCHNEIDER ZVUK DAVID HYSEK PRODUCENT HYPERMARKET FILM s. r. o. DISTRIBUTOR SPI INTERNATIONAL SLAVNOSTNÍ PREMIÉRA V ČR: 31. května 2004 (kino Světozor) DISTRIBUČNÍ PREMIÉRA V ČR: 3. června 2004 (12 kopií) Distribuce v ČR, Maďarsku, Polsku a na Slovensku: SPI INTERNATIONAL World Sales: Taskovski Films Ltd. Velká Británie PRODUCENT HYPERMARKET FILM S. R. O. KOPRODUCENTI ČESKÁ TELEVIZE, STUDIO MIRAGE, FAMU VE SPOLUPRÁCI SE SPOLEČNOSTÍ SPI INTERNATIONAL TASKOVSKI FILMS ZA PŘISPĚNÍ Státní fond ČR pro podporu a rozvoj české kinematografie ČESKÝ SEN ve světě Světová média Projekt ČESKÉHO SNU vzbudil v zahraničí značný zájem. O otevírání fiktivního českého hypermarketu informovaly přední světové deníky, filmové časopisy, mj.

5 Screen International, nebo Variety, několik rozhlasových stanic včetně BBC a bezpočet internetových serverů. Prezentace projektu Ačkoliv film nebyl ještě dokončen, byli jeho tvůrci v průběhu roku 2003 pozváni na několik zahraničních festivalů a přehlídek: 6/03 Sunny Side of the Docs Marseille 9/03 B&B exhibition London 11/03 Shadow Film Festival Amsterdam 12/03 Urban festival Zagreb 12/03 16beavergroup NEW YORK Festivaly O film projevili zájem organizátoři BERLINALE, NEW YORK TRIBEKA FESTIVAL a CANNES. Letošní uzávěrky jsme díky stavu rozpracovanosti nestihli. Během festivalu Finále Plzeň byl ČESKÝ SEN promítnut selektorům zahraničních festivalů. Výsledkem je pozvání na prestižní LONDON FILM FESTIVAL a na přehlídku autorských filmů do chorvatského Motovunu. Televize O vysílání ČESKÉHO SNU jednáme prostřednictvím britského koproducenta, společností TASKOVSKI FILMS, s německo - francouzskou ZDF / ARTE, rakouskou ORF, nizozemskou HOS, belgickou VRT, finskou YLE, britskými BBC a CHANNEL 4. Kinodistribuce Distribuční společnost SPI INTERNATIONAL uvede ČESKÝ SEN kromě České republiky na Slovensku, v Polsku a Maďarsku. O film se dále ucházejí distribuční společnosti v USA, Velké Británii, Francii, Německu a Rusku. Předpremiéra pro účastníky slavnostního otevření hypermarketu Autoři filmu se domluvili s distributorem, společností SPI INTERNATIONAL, že účastníky slavnostního otevření hypermarketu z 31. května loňského roku pozvou na projekci filmu ZDARMA. Autoři chápou toto gesto jako první krok k usmíření. Slavnostní předpremiéra se bude konat 29. května Kde? Sledujte

6 Životopisy autorů Vít Klusák (1980) pracuje jako režisér, kameraman a producent. Na střední grafické škole studoval fotografii. Dvakrát samostatně vystavoval. V letech byl ústředním fotografem Taneční sezóny. V říjnu 2002 pořádal pro sdružení SOS Praha protestní happening s rozsáhlým kulturním programem Cirkus na křižovatce proti výstavbě mimoúrovňové křižovatky na Letenské pláni v Praze. Nyní je v 5. ročníku katedry dokumentární tvorby na FAMU. V roce 2001 natočil film Ocet o svém otci hudebníku Emilu Viklickém zcela bez jeho účasti. Ten s ním totiž komunikoval pouze podpisy na složenkách s alimenty. Když Klusák otci nabídl, že se poznají alespoň tak, že o něm natočí film, Viklický odmítl. Klusák si tedy dal do novin inzerát s otcovou fotografií a natáčel s dvojníkem. Jan Gogola, dramaturg ČT, o Octu napsal: Mohutný rozměr filmu odpovídá například záběru, v němž se Klusák nechá plošinou vyzvednout k oknu otce-dvojníka, s nímž zde vede jakoby standardní domácký rozhovor. Intimní východisko filmu postupně přerůstá v úvahu nad vztahem mezi osobní a veřejnou lidskou identitou. (Právo, ) Z filmografie: Začátek světa (silvestrovská moralita, 1999) Mráz po zádech (hezký horror, 1999) Digestive (angažovaná nechutnost, 1999) Ocet (portrét bez portrétovaného Emila Viklického, 2001) Vlast a Burian (mrtvý film, 2003) ČESKÝ SEN (filmová reality show, 2004) Často spolupracuje s výraznými kolegy režiséry jako kameraman: S Vítem Janečkem: Máme NATO? S Martinem Marečkem: Domov můj..., celovečerní esej AUTO-MAT (ve fázi realizace) S Filipem Remundou: A.B.C.D.T.O.P.O.L. Filip Remunda (1973) pracuje jako režisér, kameraman a producent. V roce 1990 absolvoval střední průmyslovou školu elektrotechnickou obor sdělovací technika. Po maturitě příležitostně pracoval v zahraničí a cestoval. Své první filmy natáčel osmimilimetrovou kamerou na cestě do Indie a Íránu. Fascinován blikajícími obrazy amatérského filmu začal v roce 1997 studovat Katedru dokumentární tvorby FAMU. Během studia natočil několik tématicky rozmanitých filmů od reportáže ze zájezdu cestovní kanceláře za českými krajany do zapadlých vesnic rumunských hor, přes portrét anarchistky Hilary a marxisty Chrise, kalifornských muzikantů, kteří utekli před Amerikou do jihočeského Tábora, až po film vyprávěný Jaroslavem Třískou, amatérským filmařem z Blšan, který se rozhodl natočit film O nejmenší obci na světě, kde se hraje prvoligový fotbal.... Film Obec B. získal na Mezinárodním festivalu v Karlových Varech 2002 a na Festivalu FAMU 2003 cenu za nejlepší dokument, Don Quijote Award na Art Filmu Trenčianské Teplice 2003 a několik dalších ocenění na festivalech v Evropě i USA. Petr Kubica, dramaturg Jihlavského festivalu o filmu napsal: Dokument nevzniká prostým spojováním dvou pohledů, nýbrž jejich vzájemným působením, napětím. Scéna rozborky a sborky luxusního vysavače patří k intenzivním okamžikům českého dokumentu. Trapnost a stud se spolu se soucitem vlévají do okamžiku, který lze postavit vedle podobně konzistentních vhledů do české domácnosti jakými byly výjevy v dávném Passerově

7 Intimním osvětlení. Ostatně odkaz české nové vlny, především její závažná lehkost a probouzení významu všednosti, rezonuje v šíři celého filmu. Filip Remunda byl v průběhu studia na stáži v Sam Spiegel Film and Television School Jerusalem a na Zellig Film School Bolzano. Je spoluzakladatelem Institutu dokumentárního filmu, který pomáhá prosazení českého filmu v zahraničí. Filmografie 1999 Z Čech do Svaté Heleny, 16mm, 15 min, FAMU 1999 Nová jména pro staré kamarády, Betacam, 40 min, What Ever! 1999 Hilary a Chris na Cestě, 16mm, 16 min, FAMU, ČT 2000 Městečko Andělů, Betacam, 25 min, FAMU, Sam Spiegel Film and TV School Jerusalem 2001 Sběratelé obrazů našeho světa, Betacam, 28 min, ČT 2002 Obec B., 35mm, 30 min, FAMU, ČT, YLE Finsko, ARTE Francie - Německo 2003 A.B.C.D.T.O.P.O.L., Betacam, 73 min, Simply Cinema, ČT 2004 ČESKÝ SEN, 35mm, 93 min, Hypermarket Film, ČT, Studio Mirage, FAMU Výňatek z titulkové listiny V ČESKÉM SNU vystoupili: Manažeři ČESKÉHO SNU Vít Klusák a Filip Remunda V manažery je proměnil umělecký fotograf Jadran Šetlík A oblékl manažer prodejny HUGO BOSS Tomáš Havlůj Logo a kulisu ČESKÉHO SNU navrhl Štepán Malovec Fotografie pro kampaň zhotovil Jan Všetečka Obaly ČESKÉHO SNU navrhla Michaela Prokešová Kreativní tým MARK BBDO vedl Martin Přikryl Account manager Ivana Šantručková Copywriter Jan Riedl Art director Hadji Moussa Inzerát přečetl hlasatel Alexandr Hemala Konkurz vedla psycholožka nákupního chování

8 Jitka Vysekalová TV konkurzu se zúčastnili Kudrnovi Kmoškovi Bryndovi Mihalovičovi Erbanovi Vítěznou rodinu v TESCU přivítali Eva Williams a Josef Suran Hyperhymnu složil Hynek Schneider Dětský sbor Sedmihlásek vedli Hana a Vít Homérovi Hyperhymnu zazpívala Linda Finková TV reklamu natočil Dan Růžička Výzkum oční kamerou provedli Ondřej Herink a Petra Rubánková Do hlavy si nechala nahlédnout Vladimíra Lewingerová Webové stránky ČS naprogramoval Jan Havlíček Nad reklamou ČESKÉHO SNU se pohádali Anna a Václav Štruplovi Na otázku neodpověděl premiér Vladimír Špidla Slavnostní otevření moderoval Dan Šváb Generální mediální partner filmu JC DECAUX, Městský mobiliář s. r. o. Hlavní mediální partner filmu RENCAR Praha, a. s. Mediální partneři LIDOVÉ NOVINY TÝDEN INSTINKT NEDĚLNÍ SVĚT

Divadlo 29 Úterý 07. 12. 2010 19.00

Divadlo 29 Úterý 07. 12. 2010 19.00 *Filmové projekce s debatou v Divadle 29 Tisková zpráva Filmová projekce: CESKÝ MÍR Divadlo 29 Úterý 07. 12. 2010 19.00 www.filmfuse.cz Úterý 07. 12. 2010 v 19.00 / Divadlo 29 Vstupné: 70 Kč ČESKÝ MÍR

Více

Fresh Film Fest Praha 2014

Fresh Film Fest Praha 2014 11. Mezinárodní filmový festival debutů a studentských filmů Fresh Film Fest Praha 2014 Statut festivalu Článek 1 Fresh Film Fest je mezinárodní filmový festival zaměřující se na celovečerní debutové snímky

Více

Statut festivalu. Článek 1.: Charakteristika festivalu

Statut festivalu. Článek 1.: Charakteristika festivalu Statut festivalu Článek 1.: Charakteristika festivalu 1.1. Finále Plzeň je festival českých a slovenských filmů. Jeho posláním je umožnit návštěvníkům festivalu v období jednoho týdne srovnání: současné

Více

dokumentární film dokumentární film

dokumentární film dokumentární film Češi, česká krajina a česká společnost očima imigrantů. Jak Češi vidí multikulturnost v jejich zemi? Je česká společnost tolerantní? Po staletích pod nadvládou cizinců, jsou je češi schopni cizince přijmout?

Více

Koncept Run-Up : www.run-up.cz

Koncept Run-Up : www.run-up.cz Run-Up 2013 Koncept Run-Up : Již od roku 2007 reklamní agentura ChrisFromParis pořádá úžasný závod v běhu Run-Up hned v několika městech po celé České Republice. Účastnící závodu zdolávají nejvyšší věže

Více

Rádio Impuls Prezentace o tom proč je Rádio Impuls nejposlouchanější rozhlasovou stanicí v ČR a jak se na naší vlně můžete svézt i vy

Rádio Impuls Prezentace o tom proč je Rádio Impuls nejposlouchanější rozhlasovou stanicí v ČR a jak se na naší vlně můžete svézt i vy Rádio Impuls Prezentace o tom proč je Rádio Impuls nejposlouchanější rozhlasovou stanicí v ČR a jak se na naší vlně můžete svézt i vy Rádio Impuls. Ráááádio. Ortenovo nám. 15a, 170 00 Praha 7 rádio je

Více

Televize Seznam. Ivana Navrátilová životní styl. Jiří Kubík publicistika

Televize Seznam. Ivana Navrátilová životní styl. Jiří Kubík publicistika Media kit 1/2018 Ivana Navrátilová životní styl Televize Seznam Televize Seznam denně informuje o nejzásadnějších událostech a přináší aktuality z domova i zahraničí. Věnuje se kauzám, které hýbou českou

Více

ASOCIACE PRODUCENTŮ V AUDIOVIZI. prezentace pro seminář Střed zájmu

ASOCIACE PRODUCENTŮ V AUDIOVIZI. prezentace pro seminář Střed zájmu ASOCIACE PRODUCENTŮ V AUDIOVIZI prezentace pro seminář Střed zájmu ASOCIACE PRODUCENTŮ V AUDIOVIZI (APA) spolek (dříve občanské sdružení) založený v roce 1994 členem může být výrobce nebo producent audiovizuálních

Více

MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA

MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA Czech Dance Benefit Society o.s. uvádí MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA NABÍDKA PARTNERSTVÍ PRO ČESKOU PREMIÉRU O PROJEKTU GHETTO 1577 Výlučnost projektu Projekt současného tanečního divadla

Více

Postoj české veřejnosti k reklamě

Postoj české veřejnosti k reklamě TISKOVÁ ZPRÁVA 26. února 2013 Postoj české veřejnosti k reklamě Češi nejlépe hodnotí reklamu v místě prodeje, 8% populace tvrdí, že si jí všimne a 31% podle ní nakupuje. Třetina zákazníků by dokonce uvítala

Více

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Mistrovství Evropy v softballu žen 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Hlavní pořadatel Pořadatelé: Nejprestižnější evropský turnaj opět v ČR Nejprestižnější

Více

DEVOD VOD KANÁL PRO DEBUTY KLUBOVÁ ONLINE PLATFORMA PRVNÍCH FILMŮ

DEVOD VOD KANÁL PRO DEBUTY KLUBOVÁ ONLINE PLATFORMA PRVNÍCH FILMŮ DEVOD VOD KANÁL PRO DEBUTY KLUBOVÁ ONLINE PLATFORMA PRVNÍCH FILMŮ VIZE První VOD platforma která distribuuje evropské debutové filmy. Smyslem platformy je upozorňovat na první filmy mladých a začínajících

Více

Češi a reklama únor partneři: ppm factum research

Češi a reklama únor partneři: ppm factum research Češi a reklama 2013 únor 2013 partneři: ppm factum research Historie a metodika Ve spolupráci s Českou marketingovou společností (ČMS), POPAI Central Europe, Brno International Business School (BIBS) a

Více

Analýza mediální prezentace vítězných filmů 41. Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary

Analýza mediální prezentace vítězných filmů 41. Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary Analýza mediální prezentace vítězných filmů 4. Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary Období: 0..00 8.7.00 NEWTON INFORMATION TECHNOLOGY, s.r.o. Politických vězňů 0,0 00 Praha E-mail: obchodni@newtonit.cz

Více

Prezentace hudebního festivalu. Staňte se partnery největšího jihočeského festivalu

Prezentace hudebního festivalu. Staňte se partnery největšího jihočeského festivalu Prezentace hudebního festivalu Staňte se partnery největšího jihočeského festivalu Hlavní hvězdy, které vystoupily v minulosti na našem festivalu: Česko-slovenská scéna: Chinaski, Olympic, Divoke Bill,

Více

Krátkodobá koncepce Helena Bezděk Fraňková a Petr Vítek Světozor

Krátkodobá koncepce Helena Bezděk Fraňková a Petr Vítek Světozor Krátkodobá koncepce 2019 Helena Bezděk Fraňková a Petr Vítek sekretariat@fondkinematografie.cz Světozor 29. 1. 2019 2 7 370 4 800 5 Příjmy SFKMG 2019 poplatky z TV reklamy - 150 000 000 Kč poplatky z kinem.

Více

III/ 2- Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT. VY_32_INOVACE_236_Reklama_PwP

III/ 2- Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT. VY_32_INOVACE_236_Reklama_PwP Název školy: Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Česká Lípa, 28. října 2707, příspěvková organizace Číslo a název projektu: Číslo a název šablony klíčové aktivity: Označení materiálu: CZ.1.07/1.5.00/34.0880

Více

Dovolte nám, abychom vám pfiedstavili NOVù otevfiené kino...

Dovolte nám, abychom vám pfiedstavili NOVù otevfiené kino... Dovolte nám, abychom vám pfiedstavili NOVù otevfiené kino... 1/ NOV SVùTOZOR 2/ âím NOV... 3/ SVùTOZOR JE KINO... 4/ SVùTOZOR NENÍ JEN KINO... 5/ KINO SVùTOZOR JE I MÍSTO PRO VA I PREZENTACI 6/ CENÍK Hlavní

Více

Klub přátel Josef. Klub přátel Josefa Masopusta

Klub přátel Josef. Klub přátel Josefa Masopusta Klub přátel Josef Klub přátel Josefa Masopusta Cíl projektu Cílem projektu Klubu přátel Josefa Masopusta je zajištění organizace důstojných oslav při příležitosti 80. narozenin držitele Zlatého míče časopisu

Více

Fresh Film Fest Praha 2011

Fresh Film Fest Praha 2011 8. Mezinárodní filmový fes5val debutů a studentských filmů Fresh Film Fest Praha 2011 Statut Článek 1 Fresh Film Fest je mezinárodní fes5val filmové tvorby. Zásadní důraz klade na tvorbu filmových škol

Více

Filmový 3D projekt Steva Lichtaga a Michaela Rutzena.

Filmový 3D projekt Steva Lichtaga a Michaela Rutzena. Filmový 3D projekt Steva Lichtaga a Michaela Rutzena. - Uplynulo již pár let, co americká stanice NBC uvedla v hlavním vysílacím čase jako první na světě filmový dokument, kdy se člověk setkal s Velkým

Více

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE OBSAH 1/ BPA A SPORTOVEC ROKU 2/ HLAVNÍ ATRIBUTY PREZENTACE PARTNERA 3/ FORMY PREZENTACE PARTNERA 4/ PREZENTACE A PR AKTIVITY PROJEKTU 5/ CENA REKLAMNÍHO PLNĚNÍ 6/ KONTAKT Petra

Více

Název a registrační číslo projektu: Číslo a název oblasti podpory: Realizace projektu: Autor: Období vytváření výukového materiálu: Ročník:

Název a registrační číslo projektu: Číslo a název oblasti podpory: Realizace projektu: Autor: Období vytváření výukového materiálu: Ročník: Název a registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0498 Číslo a název oblasti podpory: 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Realizace projektu: 02. 07. 2012 01. 07. 2014 Autor:

Více

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Finále soutěže se koná v luxusních prostorách hotelu v Praze Jedinečná

Více

Film náš pomocník. Digitalizace a zpřístupnění souboru krátkých filmů z 50. let. představení projektového týmu

Film náš pomocník. Digitalizace a zpřístupnění souboru krátkých filmů z 50. let. představení projektového týmu Film náš pomocník Digitalizace a zpřístupnění souboru krátkých filmů z 50. let představení projektového týmu Lucie Česálková editorka knihy a souboru DVD, ideová vedoucí projektu Je odbornou asistentkou

Více

K ATALOG. www.all4bands.cz

K ATALOG. www.all4bands.cz K ATALOG verze 1.4, od 6. 4. 2015 PROMOTÉRSTR VÍ Prodej a propagace písní na platformě StarRizer Umístění písně na mezinárodní platformu StarRizer Propagace prodeje písně ZDARMA Máme licenci k nejrychlejší

Více

Pohár vítězů poháru žen 2015

Pohár vítězů poháru žen 2015 Pohár vítězů poháru žen 2015 17. 22. srpna 2015 areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika www.softballcup.com Hlavní pořadatel Pořadatelé: Prestižní evropský turnaj Na Osmičce uvidíme špičkové

Více

Top Still Model 2010

Top Still Model 2010 Top Still Model 2010 29.5.2010 v 19:00 Hilton Prague 1. ročník benefiční modelingové soutěže, kterou organizuje modelingová agentura STILL Management. Představení projektu Top Still Model 2010 1. ročník

Více

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu 2. 7. srpna 2010 Praha 8, Svoboda park Česká republika Vrcholný turnaj evropského významu Na největší softballové akci roku na území České republiky uvidíte

Více

Školní rok 2013/2014 2. číslo Reklama

Školní rok 2013/2014 2. číslo Reklama Školní rok 2013/2014 2. číslo Reklama Toto číslo časopisu je věnováno reklamám, protože reklamy nás doprovázejí téměř všude a to například v televizi, v časopisech, nebo na internetu. Reklamy jsou velice

Více

MULTIŽÁNROVÝ KULTURNÍ FESTIVAL FESTIVAL, který kulturně a společensky spojí celou Vysočinu. Je to multižánrové setkání měst a obyvatel Kraje Vysočina. S přesahem do celé České republiky. 2 FESTIVAL, který

Více

ORNELA UVÁDÍ GIORGIO FASHION SHOW

ORNELA UVÁDÍ GIORGIO FASHION SHOW ORNELA UVÁDÍ GIORGIO FASHION SHOW 25. října 2013 Parkhotel Plzeň GALAVEČER PLNÝ MÓDY A ZNÁMÝCH OSOBNOSTÍ CHOREOGRAFIE: PETR ČEJKA PŘEDSTAVENÍ SHOW Módní přehlídky luxusních značek v choreografii Petra

Více

PŘEMYSL OTAKAR II., KRÁL ČESKÝ, ŽELEZNÝ A ZLATÝ

PŘEMYSL OTAKAR II., KRÁL ČESKÝ, ŽELEZNÝ A ZLATÝ EDUKATIVNÍ SPOLEČNOST A PAVEL P. RIES PŘEMYSL OTAKAR II., KRÁL ČESKÝ, ŽELEZNÝ A ZLATÝ MOŽNOSTI SPOLUPRÁCE A PODPORY PROJEKTU ZAKLADATELSKÁ ČINNOST Prezentace projektu 46 MĚST U NÁS 7 V ZAHRANIČÍ Tento

Více

Evropská unie zdroj finančních prostředků pro podporu marketingu cestovního ruchu v ČR (SROP) - realizace agenturou CzechTourism -

Evropská unie zdroj finančních prostředků pro podporu marketingu cestovního ruchu v ČR (SROP) - realizace agenturou CzechTourism - Evropská unie zdroj finančních prostředků pro podporu marketingu cestovního ruchu v ČR (SROP) - realizace agenturou CzechTourism - Fondy EU jako zdroj finančních prostředků pro podporu CR v ČR I. ESF Evropský

Více

Festival, který vám nasadí brouka do hlavy

Festival, který vám nasadí brouka do hlavy akce roku Festival, který vám nasadí brouka do hlavy www.festivalevolution.cz závěrečná zpráva 18. 20. 3. 2016 Výstaviště Praha Holešovice Bio styl Zdraví Eco world Osobní rozvoj Alternativa 1 Jsem rád,

Více

NABÍDKA MOŽNOST STÁNKOVÉHO PROVOZU STÁNEK S S OBČERSTVENÍM V V PRŮBĚHU FESTIVALU MFDF JI.HLAVA

NABÍDKA MOŽNOST STÁNKOVÉHO PROVOZU STÁNEK S S OBČERSTVENÍM V V PRŮBĚHU FESTIVALU MFDF JI.HLAVA Mezinárodní festival dokumentárních filmů 24. 29. října 2019 NABÍDKA MOŽNOST STÁNKOVÉHO PROVOZOVAT PROVOZU STÁNEK S S OBČERSTVENÍM V V PRŮBĚHU FESTIVALU MFDF JI.HLAVA O FESTIVALU Mezinárodní festival dokumentárních

Více

Rámcová nabídka a prezentace

Rámcová nabídka a prezentace Rámcová nabídka a prezentace Judo Show Cup Obsah 1.Představení Judo Show Cup 1.1. Co je Judo Show Cup 1.2. Záštity akce 1.3. Charitativní účel akce 1.4. Pro koho je Judo Show Cup určen 1.5. Program 1.6.

Více

Přihláška do soutěže o Film Friendly Region 2014

Přihláška do soutěže o Film Friendly Region 2014 Přihláška do soutěže o Film Friendly Region 2014 vyhlášené Českou centrálou cestovního ruchu CzechTourism, Czech Film Commission a Asociací producentů v audiovizi ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

STORE KOMUNIKACE. doc.phdr. Dušan Pavlů, CSc. UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ

STORE KOMUNIKACE. doc.phdr. Dušan Pavlů, CSc. UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ KOMUNIKAČNÍ SPECIFIKA IN STORE KOMUNIKACE doc.phdr. Dušan Pavlů, CSc. UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ 1 NÁKLADY NA CELEK MARKETINGOVÝCH KOMUNIKACÍ ÚDOBÍ CELKEM NÁKLADY

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy ICANDO CUP 07.07.2012 6. Mezinárodní Den Aktivace Lidských Schopností Turnaje o ceny v hodnotě 200.000 Kč Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy Žluté lázně start od 10 hod. www.icando-cup.cz

Více

Prezentace Österreich Werbung pro Hospitality & Tourism Summit 08. červen 2010, Praha

Prezentace Österreich Werbung pro Hospitality & Tourism Summit 08. červen 2010, Praha Prezentace Österreich Werbung pro Hospitality & Tourism Summit 08. červen 2010, Praha Ingrid Sieder ředitelka Rakouské národní turistické centrály Österreich Werbung Praha Obsah hlavní body 1. Organizační

Více

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 LOOK BELLA 2015 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Semifinále soutěže proběhne

Více

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2018 SOUTĚŽ POPAI AWARDS KONFERENCE POPAI FÓRUM SPOLEČENSKÝ VEČER slavnostní vyhlášení výsledků letošního ročníku soutěží POPAI AWARDS, Hvězda 3D

Více

Marketing destinací ední Morava a Jeseníky

Marketing destinací ední Morava a Jeseníky Marketing destinací Středn ední Morava a Jeseníky A.Křetínská Olomoucký kraj, oddělení cestovního ruchu Ing. H. Kotíková, Ph.D Katedra rekreologie FTK UP, Olomouc RNDr. I. Marek m-ark Marketing a reklama

Více

Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014

Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014 Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014 Proč spolupracovat s ČBA Baseball má v České republice dlouholetou tradici. Tento sport se na našem území hraje téměř 100 let. V roce 2013 slaví společně

Více

PROMOTION. Nabídka pro dealery automobilů. AGENTURA 3K s.r.o.

PROMOTION. Nabídka pro dealery automobilů. AGENTURA 3K s.r.o. PROMOTION Nabídka pro dealery automobilů AGENTURA 3K s.r.o. Vážení přátelé, dovolujeme si Vám předložit tuto nabídku na zajištění promotion akce ve Vašem autosalónu. Naše agentura se jako jediná v ČR dlouhodobě

Více

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu festival 100% INTEGRACE 14.-16.3.2014 Ing. Michal Crhonek koordinátor festivalu tanecahandicap@gmail.com michal@michalcrhonek.cz tel: +420 603 284 760 www.tanecahandicap.cz O CO JDE? Projekt Tanec a handicap

Více

media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři?

media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři? media kit Proč u nás inzerovat? Kde u nás inzerovat? Kdo jsou naši čtenáři? Kdo jsme: Vydavatelství Borgis a.s. vydávající deník PRÁVO Deník PRÁVO: vychází 6x týdně Elektronická verze: www.pravo.cz, www.novinky.cz*

Více

Realizaci a distribuci tohoto filmu finančne podpořil

Realizaci a distribuci tohoto filmu finančne podpořil B U D I Ž S V Ě T L O hrají: MILAN ONDRÍK, FRANTIŠEK BELEŠ, ZUZANA KONEČNÁ, ĽUBOMÍR PAULOVIČ, KATARÍNA KORMAŇÁKOVÁ, MAXIMILIÁN DUŠANIČ, DANIEL FISCHER, CSONGOR KASSAI, ANIKÓ VARGOVÁ, MAREK GEIŠBERG scenář

Více

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze:

LOGO VELETRHU CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Ukázky outdoorové reklamy v Praze: CHARAKTERISTIKA VELETRHU: Veletrh v České republice zaměřený na gastronomické zařízení, vybavení restaurací a hotelů, technologie, potraviny a nápoje určený pro profesionály i koncové spotřebitele, gurmány

Více

Filmové setkání s člověkem, který vnímá rány osudu jako přihrávky. Olda Říha v čase, kdy mu zemřela kapela života a s ní jeho svět a on ve svém

Filmové setkání s člověkem, který vnímá rány osudu jako přihrávky. Olda Říha v čase, kdy mu zemřela kapela života a s ní jeho svět a on ve svém Filmové setkání s člověkem, který vnímá rány osudu jako přihrávky. Olda Říha v čase, kdy mu zemřela kapela života a s ní jeho svět a on ve svém pokročilém věku musí začínat od nuly. Distribuční premiéra

Více

Rádio Classic FM. p r e z e n t a c e

Rádio Classic FM. p r e z e n t a c e Rádio Classic FM p r e z e n t a c e O RÁDIU Rádio Classic FM je na českém mediálním trhu jedinou hudební stanicí zaměřenou na klasickou hudbu, jazz a swing. Classic FM vysílá 24 hodin denně nejposlouchanější

Více

Týdenní rozvrh FAMU 2018/19 zimní semestr

Týdenní rozvrh FAMU 2018/19 zimní semestr Týdenní rozvrh FAMU 208/9 zimní semestr Katedra dokumentární tvorby. ročník bakalářského studia 09:50-0 0:40- :30-2 2:20-3 3:0-3 4:00-4 4:50-5 5:40-6 6:30-7 7:20-8 8:0-8 9:00-9 9:50-20 20:40-2 Úvod do

Více

PROGRAM 18. FESTIVALU FRANCOUZSKÉHO FILMU

PROGRAM 18. FESTIVALU FRANCOUZSKÉHO FILMU Tisková zpráva č. 6 V Praze, 5. listopadu 2015 www.festivalff.cz PROGRAM 18. FESTIVALU FRANCOUZSKÉHO FILMU 18. Festival francouzského filmu bude slavnostně zahájen ve středu 18. listopadu 2015 v kině Lucerna

Více

PROČ M.I.P. GROUP? JSME TU PŘECE PRO VÁS!

PROČ M.I.P. GROUP? JSME TU PŘECE PRO VÁS! PROČ M.I.P. GROUP? JSME TU PŘECE PRO VÁS! PROFESIONÁLNÍ ŘEŠENÍ DOKONALÝ SERVIS AKTIVNÍ PŘÍSTUP DLOUHOLETÁ PRAXE V OBORU V TUZEMSKU I ZAHRANIČÍ SPOLEHLIVÁ KOMUNIKACE DOBRÝ POCIT ZE SPOLUPRÁCE.A URČITĚ ZARUČENÝ

Více

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků.

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků. BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9 Pestrý festival mnoha vůní a strhujících vystoupení. Zábavné odpoledne pro rodiny s dětmi, večerní

Více

Každý se může dostat do stavu, kdy ho strach a obavy ovládnou. Do jiného stavu. Může to v člověku něco změnit?

Každý se může dostat do stavu, kdy ho strach a obavy ovládnou. Do jiného stavu. Může to v člověku něco změnit? film Ocitli jste se někdy v jiném stavu? Jeden den, tři životy, tři rozhodnutí. Adamovi je sedmadvacet let. Buduje si vlastní rodinu a ve volném čase praktikuje adrenalinové sporty. Ničeho se nebojí, tedy

Více

Obsah. Nabídka pro partnery turnaje Konopiště Open leden 2017 Přemysl Novák DISC GOLF WORLD TOUR

Obsah. Nabídka pro partnery turnaje Konopiště Open leden 2017 Přemysl Novák DISC GOLF WORLD TOUR DISC GOLF Nabídka pro partnery turnaje Konopiště Open leden 2017 Přemysl Novák Obsah 1. Představení Disc Golf World Tour 2. Co je discgolf a jak se rozvíjí v ČR? 3. Turnaj DGWT Konopiště Open 2017 4. Sledovanost

Více

Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012

Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012 Závěrečná zpráva 3. ročník květen 2012 TřetíročníkPlzeňskéhoAutosalónuseuskutečnil: 4. 5.května2012 POPRVÉVPIVOVARU nádvoříplzeňskéhoprazdroje Naautosalónusepředstavilo20vystavovatelů: Firma AAAAUTO,a.s.

Více

Loňský ročník Festivalu španělské kultury IBERICA 2005, který proběhl v srpnu 2005, se setkal s všestranným úspěchem. Festivalu se zúčastnilo téměř 2

Loňský ročník Festivalu španělské kultury IBERICA 2005, který proběhl v srpnu 2005, se setkal s všestranným úspěchem. Festivalu se zúčastnilo téměř 2 Festival španělské kultury IBERICA 2006 30. 8. 2. 9. 2006 Loňský ročník Festivalu španělské kultury IBERICA 2005, který proběhl v srpnu 2005, se setkal s všestranným úspěchem. Festivalu se zúčastnilo téměř

Více

Media Bohemia. Představení Media Bohemia. Rádia 37 stanic 60 licencí. Vysílací infrastruktura. Nahrávací a dabingové studio.

Media Bohemia. Představení Media Bohemia. Rádia 37 stanic 60 licencí. Vysílací infrastruktura. Nahrávací a dabingové studio. KKTS Plzeň 2019 Představení Media Bohemia Rádia 37 stanic 60 licencí Vysílací infrastruktura Hitrádia, Blaník, Fajn radio, Rock Radio studia, vysílače, softwary Rádiová reklama Radiohouse+MMS Reklamní

Více

Novodobá světová premiéra znovuobjevené opery A r g i p p o od Antonia Vivaldiho

Novodobá světová premiéra znovuobjevené opery A r g i p p o od Antonia Vivaldiho Novodobá světová premiéra znovuobjevené opery A r g i p p o od Antonia Vivaldiho Společný projekt barokního souboru Hof-Musici a občanského sdružení Teatro alla Moda, pod záštitou paní Livie Klausové a

Více

Praha z pohledu reklamy 21. století. doc. PhDr. Jitka Vysekalová, prezidentka ČMS

Praha z pohledu reklamy 21. století. doc. PhDr. Jitka Vysekalová, prezidentka ČMS Praha z pohledu reklamy 21. století doc. PhDr. Jitka Vysekalová, prezidentka ČMS Reklama 21. století Reklama působí na současného člověka nejen v roli zákazníka Český zákazník je na počátku 21. století

Více

Již tradičně bude v průběhu sobotního odpoledne předáno ocenění Association For Main Scene Of Country Music za životní přínos country hudbě.

Již tradičně bude v průběhu sobotního odpoledne předáno ocenění Association For Main Scene Of Country Music za životní přínos country hudbě. Ve dnech 3. a 4. srpna 2007 se na Bystřičce přehradě (okres Vsetín) koná 9. ročník country festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN. Pořadatelem je občanské sdružení Country kapela Gympleři Vsetín. Jedná se o jeden

Více

Artcam Films Pressbook

Artcam Films Pressbook Artcam Films Pressbook SYNOPSE Lara je trans žena, která se narodila s tělem a jménem chlapce. Podstupuje hormonální a chirurgické procedury, které z ní udělají ženu. Zároveň se zapisuje na prestižní

Více

D o b r ý ro d á k Vo j t ě c h J a s ný kino ART 18. 24. října 2010

D o b r ý ro d á k Vo j t ě c h J a s ný kino ART 18. 24. října 2010 V 60. letech proslul jako básník filmového plátna a mezinárodně ceněný tvůrce. Do dějin vstoupil jako jedna z legendárních osobností, jež formovala moderní tvář české kinematografie. Narodil se 30. listopadu

Více

Příloha č. 1 SMLOUVY O ZAJIŠTĚNÍ KOMUNIKAČNÍ KAMPANĚ

Příloha č. 1 SMLOUVY O ZAJIŠTĚNÍ KOMUNIKAČNÍ KAMPANĚ Předmětem plnění této veřejné zakázky na služby je zajištění komunikační kampaně k otevření nové části science centra Techmania, a to outdoorové kampaně, rozhlasové a internetové kampaně. Součástí plnění

Více

Krátkodobá koncepce Helena Bezděk Fraňková a Přemysl Martinek Světozor

Krátkodobá koncepce Helena Bezděk Fraňková a Přemysl Martinek Světozor Krátkodobá koncepce 2018 Helena Bezděk Fraňková a Přemysl Martinek sekretariat@fondkinematografie.cz Světozor 15. 1. 2018 4 2017 5 Podpořené filmy na festivalech Berlinale, Cannes Rotterdam, Karlovy Vary

Více

Seznam dokumentů požadovaných při podávání žádosti o podporu distribuce

Seznam dokumentů požadovaných při podávání žádosti o podporu distribuce Seznam dokumentů požadovaných při podávání žádosti o podporu distribuce Sekretariát musí bezpodmínečně nejpozději V DEN UVEDENÝ JAKO POSLEDNÍ DEN LHŮTY obdržet tyto dokumenty (termíny pro podávání žádostí

Více

Informační a komunikační technologie v českých domácnostech

Informační a komunikační technologie v českých domácnostech Informační a komunikační technologie v českých domácnostech Historicky poprvé přesáhl v roce 2014 podíl domácností vybavených počítačem a internetem hranici 70 %. Pouze 10 tisíc domácností bylo vybaveno

Více

Jak se stát úspěšným affiliate partnerem

Jak se stát úspěšným affiliate partnerem Jak se stát úspěšným affiliate partnerem 28. 11. 2012 Obsah prezentace 1. Nový affiliate manažer v Internet Retail, a.s. 2. Internet Retail, a.s. 3. Nový design webu 4. Aktuální data z affiliate programu

Více

Mediální školení Media4us

Mediální školení Media4us Mediální školení Media4us V rámci projektu Media4us pořádá Multikulturní centrum Praha mediální školení pro migranty ze třetích zemí. 1. školení 17. - 18. 3. 2012 Místo: Vzdělávací institut CHČR, Máchova

Více

Úspěch filmové produkce Akademie věd

Úspěch filmové produkce Akademie věd TISKOVÁ ZPRÁVA 18. 4. 2016 Úspěch filmové produkce Akademie věd Na letošním 51. ročníku mezinárodního festivalu populárně vědeckých filmů Academia film Olomouc se stal jedním z filmů nominovaných na na

Více

1) filmový fenomén v rodišti/bydlišti typicky místní kino. 2) Filmové Brno (konkrétní úkol zadává dr. Pavel Skopal)

1) filmový fenomén v rodišti/bydlišti typicky místní kino. 2) Filmové Brno (konkrétní úkol zadává dr. Pavel Skopal) Bakalářský proseminář I seminární projekt lokální filmová historie 1) filmový fenomén v rodišti/bydlišti typicky místní kino 2) Filmové Brno (konkrétní úkol zadává dr. Pavel Skopal) Úkol 2 je zadáván individuálně

Více

Regionální potravina 2012-2013

Regionální potravina 2012-2013 Regionální potravina 2012-2013 Kampaň v roce 2012 Cíle marketingové, mediální a PR kampaně: zvýšit povědomí o značce Regionální potravina mezi spotřebiteli zvýšit povědomí o oceněných produktech a producentech

Více

Politická reklama. pol 510 7/4/16. Miloš Gregor.

Politická reklama. pol 510 7/4/16. Miloš Gregor. Politická reklama pol 510 7/4/16 Miloš Gregor obsah hodiny definice (velmi) stručná historie cíle politické reklamy druhy a typy reklamy tvorba a analýza politické reklamy předvolební spoty českých stran

Více

Národní filmový archiv- české filmy v distribuci- distribuční list. Postava k podpírání

Národní filmový archiv- české filmy v distribuci- distribuční list. Postava k podpírání Název: Postava k podpírání Žánr: Příběh Žánr: Absurdní Rok: 1963 Režie: N: Pavel Juráček, Jan Schmidt Pavel Juráček Scénář: Pavel Juráček, Jan Schmidt Kamera: Jan Čuřík Arch: Oldřich Bosák Hrají: Karel

Více

CHILD 44 V PRAŽSKÉM METRU 24.9.2014

CHILD 44 V PRAŽSKÉM METRU 24.9.2014 CHILD 44 V PRAŽSKÉM METRU 24.9.2014 Child 44 CHILD 44 Hollywoodský velkofilm s rozpočtem 1 mld. Kč (polovina utracena v ČR) V kinech: 17. května 2015 Autor knižní předlohy: Tom Rob Smith Producent: Ridley

Více

MATURITNÍ VIDEA ZÁZNAMY AKCÍ ANIMACE REKLAMY VIDEO SPOTY PR VIDEO PROFESIONÁLNÍ VIZUÁLNÍ PREZENTACE

MATURITNÍ VIDEA ZÁZNAMY AKCÍ ANIMACE REKLAMY VIDEO SPOTY PR VIDEO PROFESIONÁLNÍ VIZUÁLNÍ PREZENTACE PROMOVIE CENÍK 2013 MATURITNÍ VIDEA ZÁZNAMY AKCÍ ANIMACE REKLAMY VIDEO SPOTY PR VIDEO PROFESIONÁLNÍ VIZUÁLNÍ PREZENTACE MATURITNÍ VIDEA VIDEO ZÁZNAM PLESU FOTOGRAFOVÁNÍ PLESU PROJEKCE Společně se třídou

Více

NABÍDKA MISS VÝCHODNÍ ČECHY 2008

NABÍDKA MISS VÝCHODNÍ ČECHY 2008 NABÍDKA MISS VÝCHODNÍ ČECHY 2008 Miss Pardubického kraje Miss Královéhradeckého kraje 21. - 24. srpna 2008 - Lázně Velichovky a Nová Amerika Golf Resort Galavečer Miss východní Čechy 3. října 2008 - Kongresové

Více

Představení titulu a ceník inzerce. Vydává Unijazz sdružení pro podporu kulturních aktivit.

Představení titulu a ceník inzerce. Vydává Unijazz sdružení pro podporu kulturních aktivit. Představení titulu a ceník inzerce Vydává Unijazz sdružení pro podporu kulturních aktivit www.magazinuni.cz Představení titulu UNI je kulturní magazín, který se za čtvrtstoletí své existence vyprofiloval

Více

Přivádíme módu přímo do ulic Prahy.

Přivádíme módu přímo do ulic Prahy. Přivádíme módu přímo do ulic Prahy. 3km Nejdelší molo světa Proč tu jsme? Mladí návrháři nemají prostředky na uspořádání své vlastní přehlídky. I když tvoří úžasné věci, nikdo je zatím nezná. My jim

Více

PRAGOFFEST 2012. Závěrečná zpráva. 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje

PRAGOFFEST 2012. Závěrečná zpráva. 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje Závěrečná zpráva 1 2. - 5. 2. 2012 Modrá škola Praha Háje Čísla 2 4 dny 2930 návštěvníků (člověkodnů) 2040 unikátních účastníků (1390 loni) přes 500 pořadů v programu průměrná délka účasti necelý den a

Více

Run-Up 2010: Dokument pro partnery

Run-Up 2010: Dokument pro partnery Run-Up 2010: Dokument pro partnery Koncept Run-Up : Již od roku 2007 reklamní agentura ChrisFromParis pořádá úžasný závod v běhu Run-Up hned v několika městech po celé České Republice. Účastnící závodu

Více

K ATALOG. www.all4bands.cz

K ATALOG. www.all4bands.cz K ATALOG verze 1.5, od 16. 6. 2015 PROMOTÉRSTR VÍ Prodej a propagace písní na platformě StarRizer Umístění písně na mezinárodní platformu StarRizer Propagace prodeje písně ZDARMA Máme licenci k nejrychlejší

Více

Letní taneční workshop

Letní taneční workshop Taneční centrum Praha - konzervatoř obecně prospěšná společnost Letní taneční workshop retrospektiva 1994-2009 aktualizováno 27. listopadu 2009 Letní taneční workshop 1994 2009 Cílem je spolupráce vybraných

Více

VY_32_INOVACE_14_ČEŠTÍ REŽISÉŘI I._34 Autor: Mgr. Světlana Dlabajová Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Název

VY_32_INOVACE_14_ČEŠTÍ REŽISÉŘI I._34 Autor: Mgr. Světlana Dlabajová Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Název VY_32_INOVACE_14_ČEŠTÍ REŽISÉŘI I._34 Autor: Mgr. Světlana Dlabajová Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Název projektu: Zkvalitnění ICT ve slušovské škole Číslo projektu:cz.1.07/1.4.00/21.2400

Více

Máš umělecké střevo? Soutěž pro studenty středních škol a gymnázií

Máš umělecké střevo? Soutěž pro studenty středních škol a gymnázií Máš umělecké střevo? Soutěž pro studenty středních škol a gymnázií Máš umělecké střevo? Máš umělecké střevo? ( MUS? ) je soutěž určená žákům středních škol a gymnázií se zájmem o výtvarné umění. Cílem

Více

WHO IS RUNNING THE COUNTRY? YOU CAN RUN THE COUNTRY!

WHO IS RUNNING THE COUNTRY? YOU CAN RUN THE COUNTRY! WHO IS RUNNING THE COUNTRY? YOU CAN RUN THE COUNTRY! Česká republika nabízí skvělá místa pro běh, který se stal společenským fenoménem Běhání zažívá neobyčejný boom, stává se životním stylem. Poptávka

Více

PREZENTACE PRO PARTNERY

PREZENTACE PRO PARTNERY PREZENTACE PRO PARTNERY ÚVODNÍ SLOVO Česká republika je stále více vyhledávaným cílem zahraničních turistů. Ročně jich přijíždí obdivovat krásy naší země přes 27 miliónů. A není divu. Jen málo zemí na

Více

Vánoční hvězdy v Karlíně

Vánoční hvězdy v Karlíně Nabídka spolupráce 2014 Minulý rok se konal koncert Vánoční Hvězdy v Karlíně v Hudebním Divadle Karlín, na kterém vystoupily hvězdy jako J. Ledecký, L. Machálková, P. Vítek, J. Zelenková, R. Schwab, M.

Více

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Výroční zpráva 2016 OBSAH 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 2. ČINNOST V R. 2016... 3 2.1 Nová inscenace Miluji tě jak po smrti... 3 2.2 Reprízy... 4 3. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ... 5 4. PŘEHLED PŘIJATÝCH

Více

DOBA TEMATICKÁ V PRAXI. WORKSHOP AČRA, 6.10.2015, Popovičky

DOBA TEMATICKÁ V PRAXI. WORKSHOP AČRA, 6.10.2015, Popovičky DOBA TEMATICKÁ V PRAXI WORKSHOP AČRA, 6.10.2015, Popovičky ZNÁTE SPOLEČNOST ATMEDIA? Portfolio stanic Významné změny Již 7 let čeříme vody českého TV trhu! Na českém trhu od roku 2008, o rok později již

Více

INFORMACE PRO TISK kika otevírá obchodní dům s nábytkem v Plzni 13. prosince 2007

INFORMACE PRO TISK kika otevírá obchodní dům s nábytkem v Plzni 13. prosince 2007 INFORMACE PRO TISK kika otevírá obchodní dům s nábytkem v Plzni 13. prosince 2007 Plzeň, prosinec 2007 Strana 1 / 5 kika otevírá obchodní dům s nábytkem v Plzni Čtvrtý český obchodní dům s nábytkem otevírá

Více

Rádio Classic FM. p r e z e n t a c e

Rádio Classic FM. p r e z e n t a c e Rádio Classic FM p r e z e n t a c e O RÁDIU Rádio Classic FM je na českém mediálním trhu jedinou hudební stanicí zaměřenou na klasickou hudbu, jazz a swing. Classic FM vysílá 24 hodin denně nejposlouchanější

Více

Údaje o rozšíření používání ICT v závislosti na pohlaví sledovaných jednotlivců najdete v publikaci: Zaostřeno na ženy a muže 2013.

Údaje o rozšíření používání ICT v závislosti na pohlaví sledovaných jednotlivců najdete v publikaci: Zaostřeno na ženy a muže 2013. Český statistický úřad sleduje podrobné údaje o jednotlivcích používajících vybrané informační a komunikační technologie prostřednictvím samostatného ročního statistického zjišťování: Výběrové šetření

Více

VYHODNOCENÍ PRŮZKUMU, KTERÝ MEZI ŠÉFY MARKETINGU VÝZNAMNÝCH ČESKÝCH FIREM REALIZOVALA KOMUNIKAČNÍ SKUPINA MATHER

VYHODNOCENÍ PRŮZKUMU, KTERÝ MEZI ŠÉFY MARKETINGU VÝZNAMNÝCH ČESKÝCH FIREM REALIZOVALA KOMUNIKAČNÍ SKUPINA MATHER TRENDY VYUŢÍVÁNÍ REKLAMNÍCH MÉDIÍ červenec 2007 STUDIE VYHODNOCENÍ PRŮZKUMU, KTERÝ MEZI ŠÉFY MARKETINGU VÝZNAMNÝCH ČESKÝCH FIREM REALIZOVALA KOMUNIKAČNÍ SKUPINA MATHER Studie: Trendy využívání reklamních

Více