Z IMPULSU. Tento údaj odpovídá kombinované spotřebě paliva.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Z IMPULSU. Tento údaj odpovídá kombinované spotřebě paliva."

Transkript

1 70

2 Je čas vykročit vpřed. Dopřát si jedinečná potěšení plná nespoutané dynamiky a ryzí odvahy. Obklopit se přepychem zrozeným z neutuchající pozornosti ke hmatovým vjemům a vychutnat si všemi smysly zážitek z oživujícího pohybu. Za obzorem konvencí se skrývá nová úroveň technologií a designu inspirujícího luxusního sedanu. Luxus, který si zasloužíte. Infiniti Q70. Z AMBICÍ

3 Z IMPULSU Rozhodujte se v okamžiku. Předvídejte každou příležitost. Dokonalá souhra síly a inteligence dokáže vzbudit nadšení bez hranic. Vyzkoušejte odezvu, která promění každou chvíli v inspirující zážitek. INFINITI DIRECT RESPONSE HYBRID vás nenutí ke kompromisu mezi účinností a radostí z jízdy. Umožňuje dosáhnout spotřeby až 6,9 * l/100 km, přičemž nabízí výkon 364 k s překvapivě rychlou reakcí. * Tento údaj odpovídá kombinované spotřebě paliva.

4 Z POHYBU INTELIGENTNÍ TEMPOMAT (ICC INTELLIGENT CRUISE CONTROL) automaticky zpomalí, když zjistí zpomalení provozu před vámi. Když je cesta volná, opět zrychlí na vámi požadovanou rychlost. Méně úsilí, více lehkosti. AKTIVNÍ ŘÍZENÍ VŠECH KOL (4WAS 4 WHEEL ACTIVE STEERING) * ovládá všechna kola podle natočení volantu. Přispívá k čistému a přesnému průjezdu vozu Q70 zatáčkami a výsledkem je bezprostřední, stabilní a strhující jízda. NÁPOR AKCELERACE mění mechanickou sílu v emocionální zážitek. Přesně vyladěný motor dodává točivý moment v širším rozsahu otáček a pocit zrychlení je tím intenzivnější, čím rychleji jedete. * Dostupnost se může lišit v závislosti na modelové řadě.

5 Dokonalý design dokáže vykročit za hranice tvaru a zachytit ryzí emoce. Oživující krása modelu Infiniti Q70 nevychází z tradičních představ o formě a funkčnosti. Je výrazem schopnosti svého tvůrce vyjádřit jedinečnou vizi v každé křivce a s osobní naléhavostí oslovit všechny, kdo se necítí být vázáni konvencemi. UMĚLECKÉ ZPRACOVÁNÍ vytváří rovnováhu mezi plynulostí a energičností a dává tak modelu Infiniti Q70 výraz, který není možné ignorovat. Profil přídě s dvojitým obloukem kapoty evokuje sílu skrývající se uvnitř a plynulé linie inspirované přírodními tvary naznačují potěšení, pro které byl tento vůz stvořen. OSVĚTLENÍ NA UVÍTANOU při příchodu k vozu je současně elegantní předzvěstí zážitku z jízdy. Jakmile se přiblížíte, přivítá vás sekvence vnějších a poté i vnitřních světel. Při odchodu se opakuje totéž v opačném pořadí.

6 V bohatství, kterého se dotýkáte. V prostoru, který vás obklopuje. Ve zvucích, které ožívají. V technologiích všude kolem vás. Všude tam se skrývá skutečná odměna. Pokaždé naleznete dokonalé propojení mezi sebou a vozem, které je zárukou intenzivního zážitku z jízdy. Infiniti Q70 znamená skutečný život v pohybu. BOSE PREMIUM SURROUND SOUND SYSTEM vás obklopí bohatým a čistým prostorovým zvukem. 16 výkonných reproduktorů rozmístěných v interiéru a technologie digitálního zvuku BOSE 5.1 nabízí jedinečný zážitek z poslechu hudby. SYSTÉM KLIMATIZACE FOREST AIR Příjemně chladivý vánek ve vašem osobním prostoru přináší přirozené osvěžení při řízení. Cirkulace vzduchu má podobu jemných závanů.

7 Z PŘEPYCHU

8 NEODOLATELNÁ PŘITAŽLIVOST INFINITI Q70

9 ATMOSFÉRA Přívětivé a nevšední prostředí interiéru dokáže vzbudit nečekané emoce. PŘIROZENÉ OSVĚŽENÍ Přírodní prostředí, které dokáže zklidnit a současně osvěžit smysly, nás inspirovalo k vytvoření jedinečného systému klimatizace Forest Air. Vzduch při cirkulaci v interiéru napodobuje přirozený větřík se závany proměnlivé intenzity. Rychlost vzduchu se střídavě mění z jemných 2 m/s po výraznějších 5 m/s v jemných a přirozených závanech, které zaznamenáte jen díky pocitu svěžesti, jenž vzbuzují. 2 M/S 5 M/S JEMNÉ ZÁVANY JEMNĚJŠÍ TKANINA Bezpečnostní pás je jedním z mála předmětů, kterých se neustále dotýkáte. Vytvořili jsme proto popruh s variabilním diagonálním úpletem, který je měkčí než klasické materiály. Je nejen příjemnější na dotyk, ale díky své měkkosti nám také umožnil snížit tření v navíjecím mechanismu. Bezpečnostní pás je proto pohodlnější, snadněji se vytahuje a jeho jemná tkanina je současně odolnější proti roztřepení nebo zatržení. Žádná část vozu pro nás není příliš malá. BOHATÝ PROSTOR Interiér modelu Q70 byl navržen s důrazem na dostatek místa i pocit z volného prostoru. Nabízí dost místa v oblasti hlavy i boků, a to pro všechny cestující. Prvky interiéru, jako je strop a sloupky čelního skla, jsou tvarovány tak, aby budily dojem otevřenosti. Každé sedadlo zajišťuje pohodlnou oporu a dostatek prostoru pro nohy vzadu je i u vyšších cestujících samozřejmostí. Široké otevírání zavazadlového prostoru nabízí snadný přístup ke spoustě místa pro zavazadla. JEDINEČNÉ MATERIÁLY Řemeslná dokonalost se u modelu Infiniti Q70 neomezuje na jedinečnou ergonomiku a přepychové obložení. Pohlaďte si opěru pro ruce nebo jiný povrch a konečky vašich prstů zakusí nezaměnitelně příjemný pocit. Během osmnáctiměsíčního výzkumu jsme oslovili 360 lidí po celém světě, abychom zjistili, jaký je nejpříjemnější hmatový pocit. Následně jsme vytvořili materiály s povrchem, jehož pružnost a povrchová struktura odpovídá papilárním liniím na vašich prstech a vzbuzuje tak dojem dokonalého dotyku.

10 VÝKON Špičkovou kvalitu montáže, ekonomiku provozu a výkon lze změřit pomocí přístrojů a vyjádřit grafy. Skutečná výjimečnost motorů Infiniti se však pozná až podle pocitu při řízení. 364 K 6,9 * l/100 km 3,5LITROVÝ MOTOR V6 S TECHNOLOGIÍ INFINITI DIRECT RESPONSE HYBRID Infiniti Q70 Hybrid je vůz, který změnil definici hybridního pohonu. Kombinací výkonného benzinového motoru V6 a 50kW elektromotoru vznikl systém s celkovým výkonem 364 k. Na rozdíl od řady jiných hybridů však dokáže přejít z čistě elektrického do plně hybridního režimu se strhující intenzitou a přirozenou citlivostí. Umožňuje přitom dosáhnout překvapivé spotřeby 6,9 * l/100 km. 320 K 10,2 * l/100 km 3,7LITROVÝ MOTOR V6 Jeho robustní konstrukce, výjimečný poměr výkonu vzhledem k hmotnosti, vyspělá technologie a nízká spotřeba si získaly přízeň kritiků i široké veřejnosti. Díky technologii variabilního časování a zdvihu ventilů (VVEL Variable Valve Event and Lift) dokáže maximálně využít každou kapku paliva a každý litr nasátého vzduchu. Výsledkem je strhující výkon 320 k a spotřeba paliva 10,2 * l/100 km. 238 K 7,5 * l/100 km ŠESTIVÁLCOVÝ TURBODIESELOVÝ MOTOR S PŘÍMÝM VSTŘIKOVÁNÍM o objemu 3,0 litru v provedení V6 je kultivovaný agregát, který díky 550 Nm točivého momentu maximálně usnadňuje předjíždění. Je propojen se sedmistupňovou automatickou převodovkou, která se přizpůsobuje vašemu stylu řízení. * Tento údaj odpovídá kombinované spotřebě paliva.

11 JÍZDNÍ VLASTNOSTI Energický vzhled a prostorný luxus skrývají základ strhujícího výkonu technologii Infiniti Direct Response. ÚČINNÝ A ŽIVÝ Nepodobá se žádnému jinému hybridnímu pohonu svou konstrukcí i důrazem na emoce. Elektromotor s výkonem 50 kw a nejmodernější lithium-iontové baterie systému Infiniti Direct Response Hybrid umožňují jízdu při běžných rychlostech v čistě elektrickém režimu. Benzinový motor V6 s objemem 3,5 litru se v tomto režimu vypíná a zcela odpojuje, což přispívá k maximální mechanické účinnosti. Přesto však dokáže reagovat na váš požadavek se strhující intenzitou. OSTŘEJŠÍ ŘAZENÍ Když pomocí řadicí páčky z hořčíkové slitiny (pouze u sportovních verzí) přeřadíte na nižší stupeň, systém přizpůsobování otáček (DRM Downshift Rev Matching) automaticky aktivuje meziplyn, aby připravil motor na nový převod. Hladké podřazování přispívá ke sportovnímu pocitu z jízdy, zvyšuje stabilitu a umožňuje konzistentní využívání výkonu motoru. 47 % VZADU 53 % VPŘEDU CITLIVĚJŠÍ BRZDĚNÍ Dostupné sportovní brzdy s odvětrávanými kotouči a protilehlými třmeny (čtyřpístkové vpředu, dvoupístkové vzadu) nabízí vynikající brzdný výkon. Současné využití obou stran kotouče zajišťuje vyšší tření, ostřejší reakci a celkově bezprostřední pocit. ZVUK VÝKONU Výkonný vůz k vám promlouvá svým výfukem a speciální vyladění výfuku u modelu Q70 přetváří tento zvuk v jedinečný zážitek. Vůz Infiniti je díky němu zcela nezaměnitelný a každý pohyb ručičky tachometru směrem nahoru a dolů se tak stává výletem do říše ryzích emocí. JISTĚJŠÍ ZATÁČENÍ Aktivní řízení všech kol (4WAS 4 Wheel Active Steering) aktivním natáčením všech kol při manévrování zvyšuje přesnost a ovladatelnost. Systém přizpůsobuje úhel a poměr řízení podle rychlosti vozu, zvyšuje citlivost a přispívá k pocitu plynulé kontroly. S aktivním řízením všech kol je zatáčení elegantně snadné. Zaručuje přirozený pocit při pomalé jízdě, citlivost při středně rychlých nájezdech do zatáček i přesnou stabilitu ve vysokých rychlostech. PŘIROZENĚ CITLIVÁ ROVNOVÁHA Konstrukční architektura typu FM (Front-Midship), na které jsou založeny výkonné sedany a coupé značky Infiniti, je rovněž základem designu prostorného modelu Infiniti Q70. Umístění těžiště motoru za přední nápravu má za následek téměř rovnoměrné předozadní rozdělení hmotnosti. Mírné posunutí směrem vpřed se projevuje rychlejším zatáčením a lepší rovnováhou při akceleraci ze zatáček. Vyzkoušejte přesnost a ovladatelnost, jakou byste očekávali od sportovního vozu. LEHKÁ KOLA Atraktivní 20" kola z hliníkové slitiny podtrhují vzhled a výkon modelu Q70. Díky své konstrukci a materiálu výrazně snižují neodpruženou hmotnost. Tato úspora hmotnosti umožňuje přesnější vyladění zavěšení kol, což přispívá k citlivějšímu ovládání, větší živosti a celkově lepšímu zážitku z řízení modelu Q70.

12 ZÁBAVA A ASISTENCE Vyspělé technologie systému Infiniti InSuite zjednodušují činnosti a předvídají vaše potřeby. Můžete tak být stále v kontaktu a mít vše pod kontrolou. 16 X LUXUSNÍ POSLECH Každý ze 16 reproduktorů tvořících BOSE Premium Surround Sound System je speciálně vyladěn pro interiér modelu Infiniti Q70. Každý z nich (včetně těch, které jsou osazeny ve výši ramen v předních sedadlech) reprodukuje zvuk s využitím legendární technologie zpracování signálu BOSE a vytváří bohatý a realistický prostorový zvuk v režimu 5.1. Systém také podporuje nejrůznější mediální zařízení, jako je satelitní rádio nebo osobní ipod, a umožňuje bezdrátové přehrávání z kompatibilního zařízení pomocí technologie Bluetooth. RAFINOVANÝ KLID Aktivní potlačení hluku (ANC Active Noise Control) zajišťuje jedinečnou izolaci interiéru modelu Infiniti Q70 od okolního světa. Tato jedinečná technologie identifikuje pomocí mikrofonu ve stropě nežádoucí nízkofrekvenční zvuky motoru a kompenzuje je zvukovými vlnami s opačnou fází. Výsledkem je tišší a klidnější prostředí při řízení, které přitom zachovává energičtější zvuky motoru. INTELIGENTNÍ OSVĚTLENÍ Adaptivní světlomety (AFS Adaptive Front-lighting System) modelu Q70 osvětlují nejen cestu před vámi, ale také prostor v okolí. Systém nastavuje světlomety podle úhlu natočení volantu a zajišťuje lepší viditelnost v zatáčkách. Pomáhá vám dříve zahlédnout protijedoucí vozidla a chodce a bezpečně dorazit do cíle vaší cesty. INTELIGENTNÍ KLÍČ INFINITI si automaticky pamatuje všechna nastavení vašeho vozu. Poloha sedadla řidiče, předvolby navigace, nastavení klimatizace, zvukového systému a jízdních vlastností vše je nastaveno přesně podle vašich požadavků. BEZPEČNÝ PROSTOR Asistent kontroly vzdálenosti (DCA Distance Control Assist) pomocí radaru sleduje vozidlo před vámi a pomáhá vám udržovat bezpečný odstup. Pokud se vzdálenost příliš zkrátí, systém může s uvolněním plynového pedálu automaticky aktivovat brzdy a upozornit vás na nutnost brzdění. Pokud máte sešlápnutý plynový pedál a blížíte se k jinému vozidlu, systém může vyvinout sílu, která tlačí pedál vzhůru a pomůže vám jej uvolnit. POHODLÍ V PROVOZU Inteligentní tempomat (ICC Intelligent Cruise Control) se sledováním vozidel při nízkých rychlostech (LSF Low Speed Following) umožňuje volbu požadované rychlosti a automaticky zpomalí váš vůz v houstnoucím provozu až do úplného zastavení. Jakmile se provoz uvolní, opět zrychlí na přednastavenou rychlost. LEPŠÍ PŘEHLED PŘI COUVÁNÍ Zařaďte zpátečku a systém zadního sledování (Rear View Monitor) zobrazí na displeji oblast za vozem. Barevné čáry vám pomáhají získat přesný přehled o vzdálenosti předmětů za vozem a navigují vás při zatáčení. Parkovací čidla vpředu a vzadu kromě toho vydávají přerušovaný tón a ikona na displeji systému RVM vás varuje, když se poblíž zadního nárazníku objeví překážka.

13 OCHRANA Koncepce bezpečnostního štítu Infiniti Safety Shield zahrnuje několik vrstev technologií, které sledují jízdní podmínky, pomáhají vyhnout se nehodě a chránit vás i vaše spolucestující, když k ní přesto dojde. VIDÍ, CO VY NEMŮŽETE Systém Blind Spot Intervention pomocí čidel zjišťuje vozidla v přilehlém pruhu, která vjíždějí do oblasti vašeho slepého úhlu, a pomáhá vám vyhnout se srážce. Nejprve se rozsvítí varovná kontrolka. Pokud začnete přejíždět do obsazeného pruhu, ozve se varovný signál. Systém také aktivuje brzdy na opačné straně, aby vám pomohl navést vůz zpět do středu stávajícího jízdního pruhu MPa OCEL S EXTRÉMNÍ PEVNOSTÍ V TAHU 590 MPa BĚŽNÁ OCEL STÁLE POD KONTROLOU Systém dynamického řízení vozidla (VDC Vehicle Dynamic Control) přizpůsobuje výkon a aplikuje odpovídající brzdný tlak na jednotlivá kola. Pomáhá tak korigovat přetáčivost či nedotáčivost a udržovat vůz ve správné stopě. Spolupracuje přitom se systémem aktivního řízení dráhy (ATC Active Trace Control), který sleduje otáčení kol a automaticky pomáhá udržovat pevný kontakt s vozovkou. PEVNĚJŠÍ A LEHČÍ V konstrukci vozu je použita mimořádně pevná ocel, která pomáhá zachovat vaši bezpečnost v případě nehody. Díky jedinečnému procesu výroby má tento materiál více než dvakrát větší pevnost v tahu než běžná ocel. Mimořádná pevnost nejen přispívá k vyšší odolnosti vozu, ale umožnila nám také snížit jeho celkovou hmotnost. UDRŽOVÁNÍ JÍZDNÍHO PRUHU Systém prevence vyjetí z pruhu (LDP Lane Departure Prevention) pomocí kamery sleduje, zda neopouštíte svůj jízdní pruh bez znamení o změně směru jízdu, a pokud ano, upozorní vás zvukovým signálem. Když i nadále pokračujete ve vyjíždění, systém vám pomůže jemným přibrzděním kol na jedné straně navést vůz zpět. Nikdy vám však nebere kontrolu nad vozem. Je navržen, aby pomáhal, ne aby vás nahradil. STÁLE VE STŘEHU Inteligentní brzdový asistent (IBA Intelligent Brake Assist) s varováním před čelní srážkou (FCW Forward Collision Warning) 1 pomocí radaru neustále monitoruje a analyzuje rychlost přibližování k vozidlu před vámi a pomáhá zjistit hrozící střet. V případě nebezpečí řidiče dvakrát varuje a je-li třeba, může automaticky aktivovat brzdy a pomoci tak snížit rychlost nárazu. OPORA, KDYŽ JI POTŘEBUJETE Aktivní opěrky hlavy na předních sedadlech modelu Q70 se při určitých typech zadních nárazů mohou posunout dopředu, aby podepřely hlavu a pomohly zabránit zraněním krční páteře. PŘIPRAVENO K OCHRANĚ Při brzdění za určitých podmínek (nebo při aktivaci inteligentního brzdového asistenta bez sešlápnutí brzdového pedálu) dojde k automatickému předepnutí předních bezpečnostních pásů, které tak mohou lépe zadržet vaše tělo a pomáhají zvýšit účinnost dalších bezpečnostních prvků, jako jsou například airbagy.

14 VÝBĚR Odstíny, které se mění podle světla a úhlu pohledu. Kombinace barev exteriéru a exteriéru, které odrážejí výjimečnou energii a náladu. Lak odolný proti poškrábání (Scratch Shield), jehož lesk vydrží déle. To je jen několik příkladů, jak Infiniti využívá barev k vyjádření pocitu, navození jistoty a ztvárnění emocí. BARVY EXTERIÉRU (KÓD) BARVY INTERIÉRU (KÓD) OBLOŽENÍ INTERIÉRU MOONLIGHT WHITE (QAA) LIQUID PLATINUM (K23) ARCTIC SILVER (KBB) PLATINUM GRAPHITE (K51) STORM FRONT GREY (KAT) HARBOUR BLUE (RAM) MALBEC BLACK (GAC) BLACK OBSIDIAN (KH3) STONE (Z) KŮŽE JAVA (P) KŮŽE GRAPHITE (G) KŮŽE OBLOŽENÍ BLACK LACQUER DŘEVĚNÉ OBLOŽENÍ JAPANESE ASH DŘEVĚNÉ OBLOŽENÍ WHITE ASH S POVRCHOVOU ÚPRAVOU SILVER-POWDER KOLA KOLA 18" KOLA Z HLINÍKOVÉ SLITINY S 10 PAPRSKY 18" KOLA Z HLINÍKOVÉ SLITINY S 5 TROJITÝMI PAPRSKY 20" KOLA Z HLINÍKOVÉ SLITINY S 5 PAPRSKY VE SPORTOVNÍM PROVEDENÍ INFINITI Europe, Divize Nissan International SA, CH , Z.A. La Pièce Bât. B2, Route de l Etraz, 1180 Rolle, Švýcarsko Tato brožura obsahuje pouze obecný popis a slouží pro informační účely. Může podléhat změnám a nepředstavuje žádnou nabídku, prohlášení nebo záruku (výslovnou ani předpokládanou) ze strany společnosti INFINITI Europe. Než na základě této brožury přijmete rozhodnutí o nákupu, obraťte se přímo na centrum Infiniti a ověřte si přesnost uvedených informací včetně toho, jak se vztahují na konkrétní vůz. Společnost INFINITI Europe si vyhrazuje právo bez předchozího upozornění kdykoli provést změny v cenách, barvách, materiálech, výbavě, specifikacích a modelech, případně ukončit dostupnost modelů a vybavení. Z důvodů neustálého vývoje výrobků a dalších okolností před výrobou i po ní se skutečný vůz, použité materiály a výbava mohou lišit od této brožury. Některé vozy jsou vyobrazeny s volitelnou výbavou. Přesné informace získáte prohlédnutím skutečného vozu. Dostupnost a dodací lhůty konkrétních verzí a úrovní výbavy se mohou lišit. Specifikace, výbava a příslušenství mohou být v různých zemích různé. Další informace o dostupnosti, výbavě a příslušenství získáte od svého centra Infiniti. Společnost Infiniti vynaložila značné úsilí na to, aby vzorky barev v této brožuře co nejpřesněji odpovídaly skutečným barvám vozů. Vzorky barev se mohou mírně lišit v závislosti na tisku a na tom, zda jsou osvětleny denním, zářivkovým nebo žárovkovým světlem. Skutečné barvy si můžete prohlédnout ve svém centru Infiniti. 1 Smyslem systému varování před čelní srážku je upozornit vás, než dojde ke střetu. Sám nemůže srážce zabránit. Pracuje pouze v omezeném rozsahu rychlostí. Jezděte vždy opatrně.

15 ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ INFINITI Při návrhu a výrobě originálního příslušenství Infiniti používáme stejně přísné standardy jako u samotných vozů Infiniti. Široká nabídka kvalitních výrobků navržených s ohledem na hladkou integraci je zárukou dokonalého sladění a stylu. 18" STŘÍBRNÁ KOLA Z HLINÍKOVÉ SLITINY Ať již se vydáte kamkoli, nikdo nezapochybuje o vašem smyslu pro styl a sportovní design. Kola z hliníkové slitiny 245/50 R 18. PRAHY DVEŘÍ Osvětlené prahy z nerezové oceli s decentním nápisem Infiniti dodají vašemu vozu moderně sportovní vzhled. Prahy dodávané v sadě po dvou osvětlují vstup do vozu a chrání jeho lak. BOX DO ZAVAZADLOVÉHO PROSTORU Skládací box do zavazadlového prostoru z odolného a pružného materiálu brání pohybu přepravovaných předmětů při jízdě, chrání zavazadlový prostor před poškozením a pomáhá udržovat pořádek. ZADNÍ SPOILER * S designem přizpůsobeným pro dokonalé osazení a barvou sladěnou s karoserií zdůrazňuje sportovní, aerodanymický vzhled vozu. TAŽNÉ ZAŘÍZENÍ Splňuje nejvyšší požadavky na bezpečnost a funkčnost. Tažné zařízení vám umožní vzít si s sebou opravdu cokoli. Tažné zařízení je spolehlivě zabudováno do konstrukce vozu a když se nepoužívá, lze jej snadno odebrat. LAPAČE NEČISTOT Lapače nečistot v barvě karoserie chrání lak vozu před blátem a kamínky. VYOBRAZENÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ: střešní box Infiniti, hliníkový střešní nosič, volitelná kola z hliníkové slitiny a černá sportovní přední maska. * Informace o možnosti použití získáte od místního centra Infiniti.

16 SPOLEČNÁ VÁŠEŇ Zrychlený tep. Zlomky sekund. Získaná i ztracená vítězství. Svět Formule 1 klade maximální požadavky na technologie i lidskou vynalézavost. Úspěch přímo závisí na vášni vložené do každé inovace a každého projetého kola. A právě díky této vášni se stal tým Infiniti Red Bull Racing dominantní silou posledních závodních sezón. V závodech Formule 1 se setkává konstrukční genialita s emočním nadšením, což jsou hodnoty, které vyznává i značka Infiniti. Pocit vzrušení, který se prostřednictvím našeho partnera, týmu Infiniti Red Bull Racing, šíří mezi příznivce a vytváří svébytnou kulturu. Nadšení a odhodlání dovedlo tento tým již ke čtyřem po sobě jdoucím vítězstvím v Poháru konstruktérů Formule 1. Naše jedinečné partnerství založené na společných hodnotách je příslibem nových netušených možností pro monoposty Formule 1 i vozy Infiniti. Vzájemná výměna technologií a myšlenek nedávno vyústila ve jmenování čtyřnásobného mistra světa v závodech Formule 1 Sebastiana Vettela naším ředitelem pro výkon. Sebastian se již podílel na vývoji zcela nového modelu Infiniti Q50 a jeho jedinečný cit pro řízení a nadšení pro výkon je nejlepší zárukou maximální dynamiky tohoto nového vozu. Nepřekonatelný talent a nadšení, které stály u zrodu jeho úspěchů, tak budou vtištěny i do budoucích vozů značky Infiniti.

17 Maximální luxus vyžaduje víc než dokonalost. Je to pocit nespoutané radosti, která se dotýká něčeho zvláštního ve vašem srdci. V Infiniti jsme přesvědčeni, že jsou situace, kdy je třeba usadit rozum na zadní sedadlo a nechat řídit emoce čisté a původní. A samozřejmě nezapomínat na smyslové vjemy, ať již jde o uhlazené linie karoserie, vůni kůže nebo strhující zvuk motoru. Společnost Infiniti byla založena v roce 1989 a její modelová řada sedanů, coupé, kabrioletů a crossoverů je nyní k dispozici ve 49 zemích po celém světě. Značka Infiniti si získala respekt svým vyzývavým přístupem ke kategorii exkluzivních vozů, popíráním konvencí, neodolatelným a provokativním designem a maximální pozorností k detailu. Naše nadšení pro dokonalou přesnost, strhující výkon a nespoutanou radost z jízdy také přivedlo společnost Infiniti v roce 2011 k partnerství s týmem Red Bull Racing. Není tedy divu, že řídit vůz Infiniti je něco skutečně speciálního.

18 VÝBAVA Q70 GT Q70 GT Premium Q70 S Q70 S Premium Q70 GT Q70 GT Premium Q70 S Q70 S Premium PROVOZNÍ PARAMETRY Sedmistupňová automatická převodovka s režimem ručního řazení Sedmistupňová automatická převodovka s režimem ručního řazení a páčkami řazení z hořčíkové slitiny pod volantem Aktivní řízení všech kol (4WAS 4 Wheel Active Steering) Aktivní řízení dráhy Posilovač řízení s proměnlivým účinkem Sportovní odpružení Rekuperační brzdy (pouze s hybridním motorem V6 3,5 l) BEZPEČNOST A ZABEZPEČENÍ Brzdy s protilehlými třmeny (vpředu čtyřpístkové, vzadu dvoupístkové) Systém monitorování tlaku v pneumatikách (se zobrazováním tlaku) (TPMS Tyre Pressure Monitoring System) Asistent rozjezdu do kopce 6 airbagů (čelní airbagy na straně řidiče a spolujezdce, boční airbagy na ochranu kyčlí a hrudníku, podélné hlavové airbagy) Aktivní opěrky hlavy vpředu Dešťový a světelný senzor Automatické stmívání vnitřního zpětného zrcátka Omezovač rychlosti Tempomat Balíček prvků dynamické bezpečnosti (Dynamic Safety Shield): Inteligentní tempomat (ICC Intelligent Cruise Control) se systémem sledování vozidel při nízkých rychlostech (LSF Low Speed Following) Systémy sledování slepého úhlu (BSW Blind Spot Warning) a Blind Spot Intervention Asistent kontroly vzdálenosti (DCA Distance Control Assist) Varování před čelní srážkou (FCW Forward Collision Warning) Systémy upozornění a prevence vyjetí z pruhu (LDW Lane Departure Warning a LDP Lane Departure Prevention) Inteligentní brzdový asistent (IBA Intelligent Brake Assist) Zvukové varování chodců před blížícím se vozidlem (VSP Approaching Vehicle Sound for Pedestrians) (pouze s hybridním motorem V6 3,5 l) KOLA Nouzové dojezdové kolo 18" kola z hliníkové slitiny s 10 paprsky (k dispozici pouze u verzí GT a GT Premium s dieselovým motorem V6 3,0 l) 20" kola z hliníkové slitiny s 5 paprsky ve sportovním provedení 18" kola z hliníkové slitiny s 5 trojitými paprsky (k dispozici pouze u verzí s hybridním motorem V6 3,5 l) EXTERIÉR Vnější detaily provedené v barvě karoserie Vnější zpětná zrcátka v barvě karoserie Sklopná zrcátka pro couvání Vyhřívaná a elektricky sklopná vnější zpětná zrcátka Chromované kliky dveří Přední nárazník se sportovním designem (není k dispozici u verzí GT a GT Premium s dieselovým motorem V6 3,0 l) Vnější označení znakem S v červené barvě Označení HYBRID (pouze s hybridním motorem V6 3,5 l) Černé kryty světlometů (nejsou dispozici u verzí GT a GT Premium s dieselovým motorem V6 3,0 l) Bixenonové adaptivní světlomety (AFS Adaptive Front-lighting System) s ostřikovači a systémem automatického vyrovnávání výšky Mlhová světla vpředu i vzadu Zadní světla LED Metalická barva karoserie o o o o Lak odolný proti poškrábání (Scratch Shield) TECHNOLOGIE Volič jízdního režimu Infiniti Drive (normální, ekonomický, sportovní režim a režim sníh) Kontrolka ekonomické jízdy Pedál pro ekonomickou jízdu (pouze s benzinovým motorem V6 3,7 l a hybridním motorem V6 3,5 l) Barevný centrální displej s ovladačem Infiniti Controller Klíč I-Key s inteligentním přístupem, otevíráním zavazadlového prostoru, inteligentním startováním a rozšířenou pamětí Elektricky ovládaná okna všech dveří s automatickým zavíráním (propojení s klíčem I-Key) Zadní kamera, parkovací čidla vpředu a vzadu se zobrazováním POHODLÍ Systém sekvenčního osvětlení Systém osvětlení po vystoupení z vozidla (Follow Me Home) Analogové hodiny Infiniti Dvouzónová adaptivní klimatizace se samočinnou recirkulací Systém Forest Air se samočinnou recirkulací, režimem lesního vánku, čističem vzduchu Plasmacluster a polyfenolovým filtrem o o Zadní výdechy klimatizace Osvětlená vnitřní zrcátka (u řidiče a předního spolujezdce) Elektricky ovládané střešní okno Zadní elektricky ovládaná sluneční clona Přední a zadní okna s dvojitými skly Standardní výbava o Výbava za příplatek Nelze

19 BARVY A OBLOŽENÍ Q70 GT Q70 GT Premium Q70 S Q70 S Premium GT Diesel GT Premium Diesel GT / GT Premium Hybrid S / S Premium ZVUK Bose Premium Sound System s 10 reproduktory a technologií potlačení hluku motoru (EHC Engine Harmonic Cancellation) CD přehrávač kompatibilní s formáty MP3 a WMA, 2GB Infiniti Music Box Systém Connectiviti+ Centrální dotykový displej s vysokým rozlišením s ovladačem Infiniti Controller 30GB HDD navigační systém s RDS-TMC (Traffic Message Channel), průvodci Michelin a 3D POI zájmové body Přehrávač CD/DVD kompatibilní s MP3 WMA DivX, 10GB Infiniti Music Box s podporou databáze hudby Gracenote Systém hlasového ovládání pro navigaci Bose Premium Surround Sound systém se zvukem v režimu 5.1, 16 reproduktory a technologií potlačení hluku motoru (EHC Engine Harmonic Cancellation) o o Technologie Bluetooth pro připojení mobilního telefonu a hlasové ovládání Přehrávání audia přes Bluetooth (audio streaming) Konektor USB/iPod a kompatibilní audio konektor RCA INTERIÉR Vyhřívaný multifunkční volant Kožený potah volantu a hlavice řadicí páky Sloupek řízení výškově a podélně nastavitelný (elektricky) Hliníkové pedály a opěrka pro chodidlo (není k dispozici u verzí GT a GT Premium s dieselovým motorem V6 3,0 l) Čalounění Kůže Kůže Kůže Kůže Barvy interiéru (kód) Graphite (G) Graphite (G) Java (P) Graphite (G) Stone (Z) Graphite (G) Stone (Z) Barvy exteriéru Kód Typ Black Obsidian KH3 Základní Moonlight White QAA o o o o o o o Liquid Platinum K23 o o o o o o o Platinum Graphite K51 o o o o o o o Arctic Silver KBB Metalická o o o o o o o Storm Front Grey KAT o o o o o o o Harbour Blue RAM o o o o o o o Malbec Black GAC o o o o o o o Obložení interiéru Dřevěné obložení Japanese Ash Dřevěné obložení White Ash s povrchovou úpravou Silver-Powder Obložení Black Lacquer Standardní výbava o Výbava za příplatek Nelze Dřevěné obložení Japanese Ash (k dispozici pouze u verze GT s dieselovým motorem V6 3,0 l) Dřevěné obložení White Ash s povrchovou úpravou Silver Powder (k dispozici pouze u verze GT Premium s dieselovým motorem V6 3,0 l) Obložení interiéru Black Lacquer (není k dispozici u verzí GT a GT Premium s dieselovým motorem V6 3,0 l) SEDADLA Kožené čalounění sedadel (není k dispozici u verze GT Premium s dieselovým motorem V6 3,0 l) Povrch ze semianilínové kůže (k dispozici pouze u verze GT Premium s dieselovým motorem V6 3,0 l) Přední sedadla se sportovním designem (nejsou k dispozici u verzí GT a GT Premium s dieselovým motorem V6 3,0 l) Sedadlo řidiče elektricky nastavitelné v 10 směrech Sedadla spolujezdce elektricky nastavitelná v 10 směrech Bederní opěra páteře u řidiče (elektrické nastavení) Bederní opěra páteře u spolujezdce (elektrické nastavení) Nastavení sedadla řidiče, sloupku řízení a vnějších zpětných zrcátek ukládané do paměti (propojení s I-Key) Vyhřívaná a klimatizovaná sedadla řidiče a spolujezdce Otvor s integrovaným vakem na lyže (kromě hybridního motoru V6 3,5 l) Systém ISOFIX pro ukotvení dětských autosedaček na zadních sedadlech OBJEM ZAVAZADLOVÉHO PROSTORU Lékárnička a výstražný trojúhelník Automatické zavírání kufru s tichým dovíráním ROZMĚRY Exteriér Celková délka Celková šířka včetně zpětných zrcátek/bez zpětných zrcátek Celková výška Rozvor náprav Rozchod kol vpředu/vzadu mm mm/1 845 mm mm mm 1 575/1 570 mm Všechny rozměry jsou uvedeny v mm.

20 TECHNICKÉ ÚDAJE 3.7L V6 PETROL RWD 7AT 3.0L V6 DIESEL RWD 7AT 3.5L V6 HYBRID RWD 7AT MOTOR Typ paliva Benzin Diesel Benzin/elektřina (hybridní) Počet válců V6 V6 V6 Objem ccm ccm ccm Ventilový rozvod DOHC, 4 ventily na válec, vačkové hřídele s povrchovou úpravou Micro Finish. Ocelové sací i výfukové ventily. Systém variabilního otevírání a zdvihu sacích ventilů (VVEL) zvyšuje výkon a Řetězem poháněné dvojité vačkové hřídele (DOHC Double Overhead Camshafts) se 4 ventily na válec a hydraulickým vymezováním vůlí DOHC, 4 ventily na válec, vačkové hřídele s povrchovou úpravou Micro Finish. Ocelové sací a výfukové ventily současně snižuje emise i spotřebu paliva Systém sání Systém sání s vysokým průtokem vzduchu Systém sání s vysokým průtokem vzduchu Systém sání s vysokým průtokem vzduchu Výfukový systém Dvojitý výfukový systém Dvojitý výfukový systém, filtr pevných částic pro dieselový motor Dvojitý výfukový systém Výkon 235 kw (320 k) při ot/min 175 kw (238 k) při ot/min 225 kw (306 k) při ot/min Točivý moment 360 N.m při ot/min 550 N.m při ot/min 350 N.m při ot/min Výkon (elektromotor) 50 kw (68 k) při ot/min Točivý moment (elektromotor) 270 N.m při ot/min Výkon (spojené motory) 268 kw (364 k) Převodovka Elektronicky řízená sedmistupňová automatická převodovka s manuálním režimem. Převodovka je vybavena funkcí učení, která sleduje styl jízdy řidiče a přizpůsobuje mu automatické řazení převodových stupňů. Režim ručního řazení nabízí sekvenční změnu převodových stupňů Elektronicky řízená sedmistupňová automatická převodovka s manuálním režimem. Převodovka je vybavena funkcí učení, která sleduje styl jízdy řidiče a přizpůsobuje mu automatické řazení převodových stupňů. Režim ručního řazení nabízí sekvenční změnu převodových stupňů Elektronicky řízená sedmistupňová automatická převodovka s manuálním režimem. Převodovka je vybavena funkcí učení, která sleduje styl jízdy řidiče a přizpůsobuje mu automatické řazení převodových stupňů. Režim ručního řazení nabízí sekvenční změnu převodových stupňů Poháněná náprava Pohon zadních kol (RWD Rear-Wheel Drive) Pohon zadních kol (RWD Rear-Wheel Drive) Pohon zadních kol (RWD Rear-Wheel Drive) Emisní norma Euro 5 b+ Euro 5 b+ Euro 5 b+ SYSTÉM DIRECT RESPONSE HYBRID Elektromotor Jeden elektromotor, 2 spojky Typ baterie Baterie Li-ion PROVOZNÍ PARAMETRY Maximální rychlost 250 km/h 250 km/h 250 km/h km/h 6,2 s 6,9 s 5,5 s Odhadovaná spotřeba paliva 1 město 14,9 l/100 km 10,3 l/100 km 9 l/100 km mimo město 7,4 l/100 km 5,9 l/100 km 5,6 l/100 km kombinovaná 10,2 l/100 km 7,5 l/100 km 6,9 l/100 km 1 Emise CO g/km 199 g/km 159 g/km OVLADATELNOST Řízení Typ Hřebenové řízení vybavené posilovačem s proměnlivým účinkem podle rychlosti vozidla Hřebenové řízení vybavené posilovačem s proměnlivým účinkem podle rychlosti vozidla Hřebenové řízení vybavené posilovačem s proměnlivým účinkem podle rychlosti vozidla Typ Hydraulický posilovač řízení Hydraulický posilovač řízení Hydraulický a elektrický posilovač řízení Průměr otáčení 11,2 m 11,2 m 11,2 m Zavěšení kol Vpředu Nezávislé, dvojité lichoběžníkové závěsy s vinutými pružinami a tlumiči, stabilizátor Nezávislé, dvojité lichoběžníkové závěsy s vinutými pružinami a tlumiči, stabilizátor Vzadu Brzdy Vpředu/Vzadu Nezávislé víceprvkové zavěšení, dvoupístové tlumiče (DPS Double-Piston Shock), stabilizátor Kotouče s odvětráváním o průměru 355 mm vpředu / 350 mm vzadu s protilehlými hliníkovými třmeny (vpředu čtyřpístkové, vzadu dvoupístkové) Nezávislé víceprvkové zavěšení, tlumiče s dvojokruhovým tlumením (DFP Dual Flow Path), stabilizátor. Modely S a S Premium: dvoupístové tlumiče Kotouče s odvětráváním o průměru 320 mm vpředu / 308 mm vzadu; případně kotouče s odvětráváním o průměru 355 mm vpředu / 350 mm vzadu s protilehlými hliníkovými třmeny (vpředu čtyřpístkové, vzadu dvoupístkové) (u modelů S a S Premium) Kola a pneumatiky Kola z hliníkové slitiny 20 x 9,0" s pneumatikami 245/40 R20 W (vpředu a vzadu) Kola z hliníkové slitiny 18 x 8,0" s pneumatikami 245/50 R18 W (vpředu a vzadu); případně Kola z hliníkové slitiny 20 x 9,0" s pneumatikami 245/40 R20 W (vpředu a vzadu) (u modelů S a S Premium) OBJEMY A HMOTNOSTI Nezávislé, dvojité lichoběžníkové závěsy s vinutými pružinami a dvoupístovými tlumiči (DPS Double-Piston Shock), stabilizátor Nezávislé víceprvkové zavěšení, dvoupístové tlumiče (DPS Double-Piston Shock), stabilizátor Kotouče s odvětráváním o průměru 320 mm vpředu / 308 mm vzadu Kola z hliníkové slitiny 18 x 8,0" s pneumatikami 245/50 R18 W (vpředu a vzadu) Pohotovostní hmotnost kg kg kg Celková hmotnost vozidla (provozuschopný stav) kg kg kg Hmotnost taženého vozidla nebrzděný přívěs/brzděné 750 kg/1 500 kg 750 kg/2 000 kg 750 kg/1 500 kg Objem zavazadlového prostoru 500 l 450 l 350 l Palivová nádrž 80 l 80 l 70 l EXTERIÉR Součinitel aerodynamického odporu 0,28x2,38 0,27x2,38 (GT & GT Premium) 0,28x2,38 (S & S Premium) 0,26x2,38 1 Uvedené hodnoty byly stanoveny na základě měřicích metod podle evropské směrnice 715/2007/EC. Spotřeba paliva a úroveň CO 2 emisí vozu nejenom na efektivním využití paliva ve voze, ale jsou ovlivněny též stylem jízdy a dalšími mimotechnickými faktory.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

ÚNIK. Dostupnost se může lišit v závislosti na modelové řadě.

ÚNIK. Dostupnost se může lišit v závislosti na modelové řadě. 60 COUPE & CABRIO ÚNIK Q60 Coupé vás zve na cestu, která je v pravém slova smyslu důvěrná. Magická přitažlivost jeho stylu a strhující intenzita jeho výkonu vás uchvátí na první pohled. Je to příslib zážitku,

Více

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti

Vaše vozidlo 3. května GLC: GLC 220 d 4MATIC. GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti GLC: GLC 220 d 4MATIC Váš OnlineCode: MULEWEEX Vaše vozidlo 3. května 2019 GLC 220 d 4MATIC Kupní cena z výroby 1 296 125 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Technická specifika zboží

Technická specifika zboží Technická specifika zboží Příloha č. 2 zadávací dokumentace 1 ks automobilu ve specifikaci: Model: typ: provedení: automobil osobní silniční vyšší střední třída; sedan; počet dveří: minimálně 4; počet

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1

Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 Vozidlo typ B-2S (1 ks) - Část 2 - specifikace 1 nabídka uchazeče DOPLNÍ UCHAZEČ instrukce pro vyplnění sloupce C zážehový přeplňovaný výkon min. 145 kw Motor spotřeba PHM pro kombinovaný provoz (pozn.:

Více

MASERATI GRANTURISMO SPORT

MASERATI GRANTURISMO SPORT MASERATI GRANTURISMO SPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/453/ PRODÁNO Cena Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční splátka s DPH OL 36 / 20 000 km 1 899 000 Kč 2 297 790

Více

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva

Vaše vozidlo 3. května Třída E: E 220 d. E 220 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti. Vznětový motor Druh paliva Třída E: E 220 d Váš OnlineCode: MLBKW2BG Vaše vozidlo 3. května 2019 E 220 d Kupní cena z výroby 1 451 943 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1950 cm³ Zdvihový objem 143 kw (194 HP)

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč827,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ BARVA & KOLA (2) Černá (212) 18" kola z lehké slitiny, 5paprskový design (pouze ), pneumatiky 235/45 R18 ČALOUNĚNÍ A DEKORY V INTERIÉRU Černá látka / černé lesklé obložení (FA24) STANDARDNÍ

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

PROBUZENÍ. Nechte se unášet novým pocitem uvědomění sebe sama, svých smyslů, všeho, co vás obklopuje. Každý kilometr vás přenese na jiné místo.

PROBUZENÍ. Nechte se unášet novým pocitem uvědomění sebe sama, svých smyslů, všeho, co vás obklopuje. Každý kilometr vás přenese na jiné místo. X50 NÁDECH Nadechněte se. Okamžik stvořený právě pro vás. Model QX50 je vyjádřením vaší osobnosti a výrazem stylu, který pečuje o pohodlí a odměňuje vaše smysly. Luxusní crossover, který kombinuje atraktivní

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

RX 450h Kč Kč Kč. KÓD LEXUS: B1VfCusnx. Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: RX 450h Executive Celková výsledná cena: 2 047 000 Kč Základní cena: 1 930 000 Kč Prvky výbavy na přání: 117 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě

Vaše vozidlo 6. května Třída A: A 180 d. A 180 d Kupní cena z výroby Kč. a energetické účinnosti 4,7 l/100km Spotřeba paliva ve městě Třída A: A 180 d Váš OnlineCode: MJYNBF8J Vaše vozidlo 6. května 2019 A 180 d Kupní cena z výroby 825 838 Kč Technické údaje Vznětový motor Druh paliva 4 Válce 1461 cm³ Zdvihový objem 85 kw (116 HP) Výkon

Více

SÍLA. PŘÍZNAČNÝ ZVUK VÝFUKU obohacuje zážitek z jízdy o další exkluzivní rozměr. Model QX70 je nezaměnitelný i se zavřenýma očima.

SÍLA. PŘÍZNAČNÝ ZVUK VÝFUKU obohacuje zážitek z jízdy o další exkluzivní rozměr. Model QX70 je nezaměnitelný i se zavřenýma očima. 70 Infiniti QX70 se vymyká všem kategoriím. Je to vůz, ve kterém se spojují sportovní vlastnosti, užitná hodnota a moderní umění. Luxusní crossover s odvážným a výrazným designem a překvapivou flexibilitou.

Více

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno :

Technické specifikace. Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active. Toyota kód 1AMDHDz. Změna cen vyhrazena. Vytištěno : Toyota kód 1AMDHDz Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active Model Auris TS 1,6 Valvematic 6 M/T Active 447 900 Kč Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Černá látka (FB20) Cena celkem: 447 900 Kč Změna

Více

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900

LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM. CENÍKOVÁ CENA Clio R.S. 1,6 TURBO R.S. 200/147 kw EDC 564 900 CLIO ZÁVODNÍM JEZDCEM KAŽDÝ DEN Od 564 900 Kč QQ LAUNCh CONTROL SYSTÉM KONTROLOVANÉhO NEJRYChLEJŠÍhO ROZJEZDU S PEVNÝM STARTEM QQ DRIVE VOLBA 3 REŽIMŮ NASTAVENÍ VOZU MOTOR CENÍKOVÁ CENA Clio 1,6 TURBO

Více

1.6 i-dtec 120 k 2WD 1.6 i-dtec 160 k 4WD 2.0 i-vtec 155 k 4WD

1.6 i-dtec 120 k 2WD 1.6 i-dtec 160 k 4WD 2.0 i-vtec 155 k 4WD LIFESTYLE PLUS LIFESTYLE PLUS 1.6 i-dtec 120 k 2WD 6stupňová manuální převodovka 1.6 i-dtec 160 k 4WD 6stupňová manuální převodovka 9stupňová automatická převodovka 2.0 i-vtec 155 k 4WD 6stupňová manuální

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/382/ 90 584 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 90 584 Ceníková cena s DPH 109 607 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Nero/Rosso

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

CENÍK 2015. Ceny. EXECUTIVE 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 M/T 814 900 Kč. 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 A/T 854 900 Kč VÝBAVA MOTOR VÝKON PŘEVODOVKA CENA

CENÍK 2015. Ceny. EXECUTIVE 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 M/T 814 900 Kč. 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 A/T 854 900 Kč VÝBAVA MOTOR VÝKON PŘEVODOVKA CENA CENÍK 2015 Ceny VÝBAVA MOTOR VÝKON PŘEVODOVKA CENA 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 M/T 814 900 Kč 2,0 D-4S Boxer 147 kw 6 A/T 854 900 Kč 1 Pakety PAKET OBSAH CENA LEATHER Čalounění sedadel v kombinaci přírodní

Více

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

V SEKUNDÁCH. méně pouze 144 g/km.

V SEKUNDÁCH. méně pouze 144 g/km. 50 Nechte se unášet touhou. Objevte smyslové potěšení luxusu zaměřeného na pocit. Zcela nový model Infiniti Q50 přináší právě takové potěšení. Intenzivní zážitek z vysokého výkonu a nejmodernějších technologií.

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

V SEKUNDÁCH. méně pouze 144 g/km.

V SEKUNDÁCH. méně pouze 144 g/km. 50 Nechte se unášet touhou. Objevte smyslové potěšení luxusu zaměřeného na pocit. Zcela nový model Infiniti Q50 přináší právě takové potěšení. Intenzivní zážitek z vysokého výkonu a nejmodernějších technologií.

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw ACT 1,5 TSI/110 kw ACT (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT

MASERATI LEVANTE GRANSPORT MASERATI LEVANTE GRANSPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/417/ 93 371 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 93 371 Ceníková cena s DPH 112 979 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Emozione Nero/Rosso

Více

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný dvěma turbodmychadly, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm mm] 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky

Více

SÍLA. PŘÍZNAČNÝ ZVUK VÝFUKU obohacuje zážitek z jízdy o další exkluzivní rozměr. Model QX70 je nezaměnitelný i se zavřenýma očima.

SÍLA. PŘÍZNAČNÝ ZVUK VÝFUKU obohacuje zážitek z jízdy o další exkluzivní rozměr. Model QX70 je nezaměnitelný i se zavřenýma očima. X70 Infiniti QX70 se vymyká všem kategoriím. Je to vůz, ve kterém se spojují sportovní vlastnosti, užitná hodnota a moderní umění. Luxusní crossover s odvážným a výrazným designem a překvapivou flexibilitou.

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY 19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/390/ 101 451 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 101 451 Ceníková cena s DPH 122 756 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Passione

Více

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč.

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Nový Auris - ceník Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Výbava Motor Výkon Převodovka Standardní cena Zvýhodnění Zaváděcí cena Power

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 09.04.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 09.04.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Estoril

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

V SEKUNDÁCH. méně pouze 144 g/km.

V SEKUNDÁCH. méně pouze 144 g/km. 50 Nechte se unášet touhou. Objevte smyslové potěšení luxusu zaměřeného na pocit. Zcela nový model Infiniti Q50 přináší právě takové potěšení. Intenzivní zážitek z vysokého výkonu a nejmodernějších technologií.

Více

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO MASERATI LEVANTE GRANLUSSO DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/446/ 88 019 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 88 019 Ceníková cena s DPH 106 503 Vlastnosti Stav: Barva: Nový Nero/Černá Vlastnosti

Více

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání:

NX 300h Kč Kč Kč KÓD LEXUS: Celková výsledná cena: Základní cena: Prvky výbavy na přání: NX 300h COMFORT Celková výsledná cena: 1 400 000 Kč Základní cena: 1 280 000 Kč Prvky výbavy na přání: 120 000 Kč Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto 2018-6-2 VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem

Více

1,2 TSI/63 kw* 1,0 TSI/85 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw (A) 1,4 TSI/ 110 kw. 1,4 TSI/ 110 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw. 1,0 TSI/85 kw. Technické údaje Motor

1,2 TSI/63 kw* 1,0 TSI/85 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw (A) 1,4 TSI/ 110 kw. 1,4 TSI/ 110 kw (A) 1,8 TSI/ 132 kw. 1,0 TSI/85 kw. Technické údaje Motor Technické údaje Motor Motor 1,2 TSI/63 kw* zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1197 999 1395 1798 Vrtání

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

Vaše BMW 540i xdrive Limousine.

Vaše BMW 540i xdrive Limousine. Vaše BMW 540i xdrive Limousine. www.bmw.cz/myconfig/w4m6c0p2 17.06.2017 1/10 Model BMW 540i xdrive Limousine. Výkon motoru: 340 k Zdvihový objem: 2.998 cc Spotřeba: 7,2 l/100km [1] Emise CO2: 164 g/km

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw Motor 1,5 TSI/110 kw 4 4 Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN VÁŠ NOVÝ CIVIC Nový Civic sedan s atraktivním designem a vyspělým konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu a zápalu pro technickou znamenitost. Výrazné a nadčasové linie

Více

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč

MEGANE COUPÉ. Od 299 900 Kč MEGANE COUPÉ Od 299 900 Kč RENAULT MÉGANE COUPÉ LIMITED OD 284 900 Kč SLEVA 40 000 Kč BONUS PŘI VÝKUPU STARÉHO VOZU 15 000 Kč DODATEČNÁ SLEVA PŘI FINANCOVÁNÍ RENAULT FINANCE 20 000 Kč* SPECIÁLNÍ NABÍDKA

Více

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING

CENÍK SEAT EXEO. Reference Style Sport ENJOYNEERING CENÍK SEAT EXEO Style Sport ENJOYNEERING Ceník Exeo Ceny Motory Výkon kw/k Spotřeba paliva (l / 100km) Emise CO 2 (g / km) Exeo Exeo ST 1.8 TSI 88/120 7,3/7,4* 169/172* 545 900 Kč 582 900 Kč 88/120 4,9/5,0*

Více

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena

Za 12 045 Kč Úrok 0 % + měsíčně + Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Nový RAV4 Ceník Za 12 045 Kč = Úrok 0 % + měsíčně + Garance budoucí hodnoty vozu Kombinace paketů se zvýhodněním až 50 000 Kč! Výbava Motor Výkon Převodovka Pohon Cena Power 2,0 Valvematic 111 kw 6 M/T

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT

MASERATI LEVANTE GRANSPORT MASERATI LEVANTE GRANSPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/420/ 92 871 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 92 871 Ceníková cena s DPH 112 374 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Rame Cuoio Rozměry

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Vznětové motory Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw*** 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

AKTUÁLNÍ NABÍDKA ZVÝHODNĚNÝCH PAKETŮ JOY.

AKTUÁLNÍ NABÍDKA ZVÝHODNĚNÝCH PAKETŮ JOY. AKTUÁLNÍ NABÍDKA ZVÝHODNĚNÝCH PAKETŮ JOY. BMW řady 1 (3dveřová / 5dveřová verze) BMW 116d / 116d EDE / 118d / 118d xdrive / 120d / 120d xdrive / 116i / 118i 140 426 Kč zdarma 100 % BMW 125d / 125i 136

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 2,0 TSI/140 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/96 kw G-TEC (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu

Více

Camaro Hot Wheels splněný sen

Camaro Hot Wheels splněný sen Camaro Hot Wheels splněný sen S e n m i l i ó n ů f a n o u š k ů H o t W h e e l s v š e c h v ě k o v ý c h k a t e g o r i í s e s t a l s k u t e č n o s t í. V ý r a z n ý, o d v á ž n ý a a t r a

Více

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ Zážehové motory ŠKODA KODIAQ Zážehové motory Technické údaje 1,4 TSI/110 kw ACT 4 4 1,4 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/132 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

LEXUS GS 200t/300h/450h

LEXUS GS 200t/300h/450h LEXUS GS 200t/300h/450h CENÍK Prodloužená záruka LEXUS Záruka na 5 let / 160 000 km a asistenční služby na 5 let bez omezení ujetých kilometrů LEXUS ProTect 5letá ochrana laku karoserie (pomocí křemíkové

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/140 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Vznětové motory. Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] Vznětové motory Technické údaje 2,0 TDI/81 kw 2,0 TDI/110 kw Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou,2 OHC,

Více

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor

Technické údaje 1,8 TSI/132 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A)*** 2,0 TDI/135 kw (A) Motor ŠKODA OCTAVIA 4 4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený

Více

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

LEXUS RC 200t/300h. Prodloužená záruka LEXUS Záruka na 5 let / 160 000 km a asistenční služby na 5 let bez omezení ujetých kilometrů

LEXUS RC 200t/300h. Prodloužená záruka LEXUS Záruka na 5 let / 160 000 km a asistenční služby na 5 let bez omezení ujetých kilometrů LEXUS RC 200t/300h CENÍK Prodloužená záruka LEXUS Záruka na 5 let / 160 000 km a asistenční služby na 5 let bez omezení ujetých kilometrů LEXUS ProTect 5letá ochrana laku karoserie (pomocí křemíkové vrstvy)

Více

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO MASERATI LEVANTE GRANLUSSO DIESEL MY19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/388/ 93 769 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 93 769 Ceníková cena s DPH 113 460 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Nobile

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 1.4 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 279 900 Kč 286 900 Kč \ Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Zapalovač a popelník

Více

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Tour Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/ kw 1,6 MPI/ kw zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC, uložený

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

Nové Polo Comfortline 1,0 5G

Nové Polo Comfortline 1,0 5G Nové Polo Comfortline 1,0 5G Model Nové Polo Comfortline 1,0 5G Celková cena 320 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km

Více

Vznětové motory. dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané

Vznětové motory. dvě souosé spojky, suché, vícelamelové, elektrohydraulicky ovládané Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI CR DPF/77 kw 1,6 TDI CR DPF/77 kw (A) 2,0 TDI CR DPF/110 kw 2,0 TDI CR DPF/110 kw (A) vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ]

Zážehové motory. Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Motor Motor Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] ŠKODA Octavia RS 230 Zážehové motory Technické údaje 2,0 TSI/169 kw 2,0 TSI/169 kw (A) Počet válců Zdvihový objem [cm 3 ] zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Vznětové motory Vrtání zdvih [mm mm] Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ /

Vznětové motory Vrtání zdvih [mm mm] Maximální výkon/otáčky [kw/min -1 ] 66/ / Vznětové motory Technické údaje 1,6 TDI/66 kw 1,6 TDI/85 kw 1,6 TDI/85 kw (A) 2,0 TDI/110 kw 2,0 TDI/110 kw (A) Počet válců vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový,

Více

A1 Spb 1.0 TFSI ultra

A1 Spb 1.0 TFSI ultra A1 Spb 1.0 TFSI ultra Model A1 Spb 1.0 TFSI ultra Celková cena 533 40 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 70 kw / 95 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 97 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Zážehové motory. Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw Motor. zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč ŠKODA Octavia Tour Zážehové motory Technické údaje 1,4 MPI/59kW 1,6 MPI/75 kw 1,6 MPI/75 kw zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč zážehový, řadový, chlazený kapalinou, OHC,

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 1498

Více

VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE

VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE VŮZ STVOŘENÝ PRO ŘIDIČE Nový Civic 5D s novým designem a konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu. Výsledkem je vůz s jedinečnou osobností a sportovním duchem. Vůz, který je

Více

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ 300 000 Kč 63 977 bez DPH www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/340/ Cena Ceníková cena bez DPH 75 386 Ceníková cena s DPH 91 217 Akční cena bez DPH 63 977

Více

ŠKODA Octavia Combi RS

ŠKODA Octavia Combi RS zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory

ŠKODA RAPID SPACEBACK Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/70 kw (A) 1,0 TSI/81 kw 1,4 TSI/92 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 1.6 i -DTEC Motor Zdvihový objem (cm 3 ) 1597 Rozvod Palivo Poháněná kola Počet válců 4 Počet ventilů 16 Kompresní poměr 16 Výkon DOHC i-dtec Nafta 2 (přední) Maximální výkon motoru - kw (k) / otáček za

Více

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 1. 6 i - D T E C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN 1.6 i -DTEC Motor Převodovka Výbava Výkon (kw/k) Kombinovaná spotřeba (l/100 km) Emise CO 2 (g/km) Cena (Kč) 1.6 i-dtec 6stupňová manuální Comfort 88/120 3,4 91 569 900 1.6 i-dtec 6stupňová manuální

Více

Vaše BMW X1 xdrive18d.

Vaše BMW X1 xdrive18d. Vaše BMW X1 xdrive18d. 29.08.2018 Model BMW X1 xdrive18d. Výkon motoru: 150 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 4,8 l/100km [2] Emise CO2: 127 g/km [2] 932 10 29.08.2018 2/8 Exteriér Metalický lak "Sparkling

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč978,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Vaše BMW X3 xdrive20d.

Vaše BMW X3 xdrive20d. Vaše BMW X3 xdrive20d. www.bmw.cz/myconfig/f5g0s3o1 23.03.2017 1/9 Model BMW X3 xdrive20d. Výkon motoru: 190 k Zdvihový objem: 1.995 cc Spotřeba: 5,2 l/100km [1] Emise CO2: 136 g/km [1] 1 181 70 Výbavové

Více

Corolla Modelový rok 2014

Corolla Modelový rok 2014 Corolla Modelový rok 2014 Ceník NABÍDKA BŘEZEN 2015 Paket Exclusive se zvýhodněním 41 000 Kč Za 7 550 Kč = Úrok 2,99 % + měsíčně + Garance budoucí hodnoty vozu Pakety výbavy za polovinu ceny! Výbava Motor

Více

MASERATI QUATTROPORTE Kč bez DPH. Cena. Akční cena s DPH Kč. Měsíční splátka s DPH

MASERATI QUATTROPORTE Kč bez DPH.   Cena. Akční cena s DPH Kč. Měsíční splátka s DPH MASERATI QUATTROPORTE DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/82/ 1 250 000 Kč bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH Ceníková cena s DPH Akční cena bez DPH Akční cena s DPH Měsíční splátka bez DPH Měsíční

Více

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 Vrtání zdvih [mm mm] 74,5 76,4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více