Poradce při potíţích. Dálkové ovládání. Základní funkce. Informační panel EDIVISION. Více. Hlavní funkce menu. Program

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Poradce při potíţích. Dálkové ovládání. Základní funkce. Informační panel EDIVISION. Více. Hlavní funkce menu. Program"

Transkript

1

2 Poznámka: Tato příručka je zaloţena na přijímače ve verzi Dálkové ovládání Základní funkce Informační panel - Váš informační lišta v televizi nebo rádio EDIVISION - Váš elektronický programový průvodce Více Pro přístup k seznamu programů na Chcete-li nastavit časovač Chcete-li pouţít funkci ZOOM Chcete-li přepínat mezi TV / Rádio Chcete-li spustit manuální nahrávání Chcete-li začít 2 Manuální nahrávky Chcete-li pouţít multi-obraz funkce Chcete-li pouţít obraz v obraze (PIP), funkce Chcete-li nastavit hlasitost na přijímači Chcete-li uloţit jeden obrázek Chcete-li pouţít přijímač do reţimu časového posunu Chcete-li čas programu zaloţeného na nahrávání (časovač) přes Edivision Chcete-li naprogramovat čas zaloţený na nahrávání (časovač) ručně Dát (editoval) nahrávat znovu Hlavní funkce menu Program Přesunout kanál Chcete-li zamknout kanál Pro odemčení kanálu Chcete-li odstranit kanál Chcete-li přejmenovat kanál na Chcete-li přidat odesílatele do seznamu oblíbených Pro odstranění kanálu ze seznamu oblíbených Chcete-li přesunout kanál z seznamu oblíbených Chcete-li přejmenovat na seznam oblíbených Instalace Nastavení systému Control Center Hry Internet Podmíněný přístup PVR Poradce při potíţích

3 POWER On / off RC1/RC2 Dálkové ovládání pro přepínání mezi 2 kanály. V.Format Změny nastavení na obrazovce televizoru. Umoţňuje nastavit čas, kdy Přijímač automaticky. přepne do pohotovostního reţimu. MUTE TMS Vypnutí zapnutí / vypnutí. Zobrazuje časový posun bar. PIP F1 Spusťte funkci obraz v obraze. (Volitelně) Uloţí obraz v reţimu přehrávání. (Volitelně) TV / SAT Přepíná mezi TV / AV reţimu (Ne v reţimu HDMI). (Volitelně) wxyzvyberte TV / Radio programů, vstup 1 9 čísla nebo písmena v menu. TV / RADIO Přepíná mezi TV a rádio k reţimu. ZOOM 0 RECALL Zadání čísla 0 a zvyšuje obrazu (Max. 16x). Vrátí k předchozímu programu. HLEDAT Chcete-li hledat v seznamech sluţby. REC Ručně spustit nahrávání. VOL Klíč k ovládání Objem (+) Nahoru / (-) tišší. STRANA Slouţí k procházení seznamů stránek vpřed (+) Nebo (-). SAT FAV MENU INFO Zobrazí se seznam satelitů. (Volitelně) Zobrazí se seznam Oblíbené (Pokud je k dispozici). Zobrazí Hlavní menu. Zobrazí informace o programu box. OK Pomocí kláves se šipkami v seznamech Nahoru, dolů, vlevo a vpravo posouvání nebo měnit hlasitost. Tlačítko OK potvrdí nabídku vstoupil na program nebo na telefonní seznam. N SIO IVI ED SLOŢKA EXI T Ukončí menu / dialogové okno. STOP PAUSE Vyuţití elektronického programu Edivision společník. Zobrazí seznam souborů. (Volitelně) Končí časy Shift, záznam nebo přehrávání. Zastaví přehrávání.

4 PLAY PREV ZOOM 0 Začne přehrávat reţim časového posunu nebo nahrávání. Vrací k normálu Rychlost přehrávání zpět. Přechod na začátek nebo na předchozí Záznam / obrázku. Tlačítko pro vstup do číslici 0 DALŠÍ Přechod na konci nebo další Záznam / obrázku. STRANA Listoval stránkami seznamů zpět. Umoţňuje rychlou reakci. STRANA +Listoval stránkami seznamů dříve. Umoţňuje rychlý posun dopředu. Přehrávání záznamu v Slow Motion ( ) zpět. Přehrávání záznamu v Slow Motion ( ) dopředu. PLAY MODE Volání v reţimu přehrávání JPEG nebo MP3 přehrávač. USB Umoţňuje bezpečné odstranění připojených USB zařízení. AUDIO MOŢNOST TXT Načte audio menu na. Multifunkční tlačítko: pro kanály s Další moţnosti nabízí. Získá nabídky titulky / Teletext. Získává nabídku na více obrazu. (Volitelně)

5 Informační panel S "INFO" tlačítko Můţete být v televizi nebo rádio reţimu Informační panel (Informační panel) v dolní části obrazovky Zobrazit odejít. Tento pruh se zobrazí aţ 20 sekund. Chcete-li změnit čas pro vloţení na informačním panelu: První Stiskněte "Menu" tlačítko a tím otevřete hlavní nabídku. Druhý Navigace pomocí kláves se šipkami vlevo / vpravo poukazují na "program". Třetí Navigace pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů Přejděte na "další nastavení" a stiskněte Stiskněte tlačítko OK. 4. Vyberte volbu 'Nekonečný čas zobrazení' s šipkami vlevo / vpravo Hodnota v sekundách, který jste zadali chcete. 5. Stiskněte EXIT Pro opuštění menu. Uţ jste provedli nějaké změny, vyzve dialogové okno k potvrzení změn. Informační panel v TV nebo rádio reţimu zobrazuje spoustu informací o programu běţí na zvoleném kanálu: - Místo v seznamu programů - Název stanice - Aktuální program (pokud jsou informace k dispozici) - Následující program (pokud jsou informace k dispozici) - Intenzita signálu (ţlutá bar) - Kvalita signálu (zelené pruhy) - Datum a čas - Ať kanál / program bude vysílat v HD - Zda existuje kanál v seznamu oblíbených - Zda program je přenášejí v zašifrované - TTX: udává, zda teletext / titulky jsou k dispozici na aktuální program - IT: udává, zda program, související informace jsou k dispozici Edivision Funkce a nastavení: S červené tlačítko Můţete si prohlédnout přehled o programu a vypíše aktuální program s OK vybrat. S ţluté tlačítko přejděte do menu Volby. Následující poloţky jsou na straně vybrat z: FAV: Zde si můţete vybrat oblíbený seznam Lock: Tento bod uzamknout aktuální stanici. Přeskočit: Můţete vybrat aktuální kanál v aktuálním seznamu na tomto místě přeskočit. znamená, ţe při posouvání pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů v televizním či rozhlasovém reţimu, vysílač je přeskočen. Odstranit: Vyberte tuto poloţku, kterou chcete odstranit vybrané kanály z aktuálního seznamu. Přejmenovat: Nyní můţete přejmenovat stanici. Výběrem této volby se zobrazí okno s Pole. S modré tlačítko Chcete-li odstranit celý obsah vstupního pole. S zelené tlačítko přejít na předchozí znak do vstupního pole, s ţluté tlačítko další znak. S Klávesy se šipkami a OK vybrat písmena a znaky. Můţete pouţít "Strana" - nebo "Page + tlačítko znakovou sadu změn. S červené tlačítko Zadání potvrďte. Můţete Okno pro zadání kdykoli s EXIT opustit, a tak operaci zrušit. Pokud se informační panel zobrazí, můţe být zastoupen (nebo dvakrát), stiskněte "INFO" tlačítko podrobné informace o probíhající program pro zobrazení (je-li k dispozici). Je-li více stránek s informacemi jsou k dispozici, můţete pouţít klíče "Page +" / "PAGE" procházení těchto stránek. Pomocí kláves se šipkami vlevo / vpravo přepínat mezi Informace z aktuálního a následujícího programu. S červené tlačítko můţete si být více (technické) Informační displej. S EXIT opuštění menu s detailními informacemi. S EXIT zase na informační panel znovu.

6 Edivision Elektronický programový průvodce Základy: Edivision je elektronický programový průvodce s vlastní OSD menu. Odtud se můţete např. Jejich nahrávky na USB zařízení vhodné start. Spusťte program s doprovodném To EDIVISION je tlačítko na dálkovém ovladači. Funkce a nastavení: V závislosti na tom, co jste v reţimu, je okno pro "Edivision" stavební jinak. S zelené Tlačítko pro změnu reţimu (nyní Další, více, plán, ţánr). V reţimech "nyní" a "Další" najdete v levé horní části aktuální informace o programu v písemné formě, vpravo nahoře, viz aktuální televizní obraz (v reţimu TV). Níţe je aktuální program, ve kterém můţete pomocí šipek Listování nahoru / dolů půjde. V seznamu titulů a doby trvání programu, a to, zda další informace jsou k dispozici jsou zobrazeny. V "Více" informace o programu v chronologickém pořadí jsou tabelovány. Pomocí kláves se šipkami doleva / doprava procházet mezi informacemi o programu na kanálu, pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů, přesuňte kurzor na seznam kanálů. V oddíle plánu 'je informace o tomto programu ve formě tabulky v týdnu. Pomocí kláves se šipkami doleva / doprava pohybovat mezi všední den, pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů můţete procházet po časové ose. Chtěli byste, aby Informace o programech jiných stanic, stiskněte modré tlačítko pro změnu kanálů. Stisknutím červeného tlačítka zobrazíte přehled o seznamech stanic a také "Edivision" k dalšímu Subjekty televizního vysílání získat. S ţlutého tlačítka otevřít časovač pro nahrávání. V menu poloţku "USB / HDD trestů, Nastavuje parametry pro naplánované nahrávání (časovač konfigurace), menu poloţku 'časovače "ukazuje v tabulce na plánované Edivision Nahrávek. V tomto seznamu můţete smazat obrázek s červeným tlačítkem se zeleným tlačítkem, vstupní změnit a ţluté tlačítko přidat nový záznam záznam. Časované nahrávání seznamu, tlačítko EXIT. Následující nastavení časovače v 'konfiguraci' můţe být: Název sluţby: Zde si můţete zvolit stanici. Název akce: Vloţte zde název záznamu. Tlačit na červené tlačítko. Čas zahájení: Určete počáteční čas nahrávání kvality. Konec: Definujte ukončení nahrávání. Opakuji: Můţete určit, jak často chcete záznam opakovat. Časovým programem: Dejte ji na, které se bude konat na záznamovém připojeného zařízení (USB / HDD rekordér, videorekordér). Můţete odejít 'Edivision' tím, stisknutím tlačítka EXIT.

7 Ostatní tlačítka a funkce Pro přístup k seznamu programů a vyuţít stávajících funkcí: Stiskněte tlačítko TV nebo rádio reţimu, tlačítko OK a budete se otevře okno seznamu programů. Okno je vyrobeno ve třech sloupcích. V levém sloupci najdete jedny z hlavních skupin, ve kterých stanic klasifikovaných jsou. V prostředním sloupci, pokud existuje, podskupiny se jeví jako hlavní skupiny. Na pravé straně najít, nakonec vysílač obsaţený v příslušné vybrané skupiny. Pomocí kláves se šipkami doleva / doprava můţete přepínat mezi sloupy, pomocí kláves se šipkami se můţete pohybovat nahoru / dolů ve sloupc a posouvat se stránkou tlačítek, stránku po stránce. Pokud je kurzor v prostředním sloupci, můţete s Tlačítko 'Vyhledat' po zadání klíčového slova Subjekty televizního vysílání, které hledáte. Pokud jste vybrali v levém sloupci hlavní skupiny "Oblíbené", můţete v prostředním sloupci Stiskněte červené tlačítko se šipkami nahoru / dolů a OK tlačítko, uspořádání seznamu oblíbené modifikace. Pouţíváte-li kurzor v pravém sloupci okna můţete: Zelené tlačítko: Zobrazí se, pokud existují, na zvoleném kanálu programu související informace ve formě Edivision na. Ţluté tlačítko: Otevře se okno Moţnosti. Můţete přidat vybrané kanály do seznamu oblíbených poloţek, uzávěry, pro Přeskočit značku, odstranění a / nebo přejmenování. Necháte okna Moţnosti stisknutím EXIT. Změny jsou moţné pouze po potvrzení objeví dialogové okno s "Ano". Modré tlačítko: Umoţňuje třídit kanály podle různých kritérií. HLEDAT klíč: Podívejte pro vstupní obrazovky pro stanice, ze které můţe znát pouze první písmeno. Tlačítko INFO: Získejte zobrazení technické informace o vybraném kanálu. EXIT: Opuštění seznam programů / sub-menu okno. Pro nastavení časovače: Opakovaně stiskněte tlačítko TIMER a můţete nastavit, kdy přijímač se automaticky přepne do pohotovostního reţimu být zapnuta. Tato funkce je například velmi uţitečné, pokud jste jiţ trochu unavený a přijímač, ale ne celá Noční spustit. Můţete si vybrat mezi 120, 90, 60, 30, 20 a 10 minut. Pokud jste vybrali hodnotu, pak Čas ukončení zobrazen za ním. Chcete-li pouţít funkci ZOOM: Kdyţ v reţimu TV, tlačítko ZOOM. Televizní obraz bude aţ 16-násobné zvětšení. Stiskněte tlačítko EXIT pro opuštění reţimu ZOOM. Chcete-li přepínat mezi TV / Rádio reţimu: Stiskněte tlačítko TV / Radio a přepínat mezi TV a rádia. V reţimu rádia, pouţijte EXIT tlačítko vypnutí obrazovky uloţte na obrazovku. Opakovaně stiskněte tlačítko EXIT obnovit obraz na. Chcete-li spustit manuální nahrávání: Poţadavek na ruční záznamu je připojen a systém zjistil paměťové zařízení USB dostatek volného místa. Stisknutím tlačítka začne v TV / radio 'REC' reţimu a záznam okamţitě Opětovným stisknutím se zastaví záznam. Dalším stiskem se pokračovat v nahrávání. Stiskněte během nahrávání tlačítko INFO, pak v pravém horním rohu o průběhu nahrávání na krátkou dobu. "STOP" tlačítko a zobrazí se následující dialogové okno pro zastavení nahrávání.

8 Pro zahájení nahrávání 2 manuál: Poţadavek na dvě ruční záznamu je připojen a systém zjistil paměťové zařízení USB dostatek volného místa. První hovor na bod menu "USB / HDD Speed Test si potenciální současně určí Schreib-/Aufnahmegeschwindigkeiten. Tato poloţka se nachází v hlavní nabídce (Tlačítko Menu) na místě 'pvr "" Nastavení'. Má vaše paměťové zařízení USB drţet 2 snímky současně, postupujte následovně: 1. Zvolte vysílač a program, který chcete nahrávání. To můţe být rozhlasové nebo televizní stanice nebo Jeho program. 2. Stiskněte tlačítko spustit v TV / radio 'REC' reţimu a záznam okamţitě. 3.Zvolte jinou stanici a programu, který chcete nahrávat také. Opět platí, ţe můţe být Jeho rozhlasový nebo televizní stanice nebo programu. 4. Stiskněte znovu spustí v klíči pro upisování To REC "a dalšího výstřelu okamţitě. Stručně řečeno, jak Vychytávání procesy objeví. Stiskněte během nahrávání tlačítko INFO, pak v pravém horním rohu o průběhu nahrávání na krátkou dobu. "STOP" tlačítko a následující dialog pro ukončení nahrávání. Všechny aktuální nahrávky lze nalézt v seznamu pod hlavním menu 'pvr "" Nastavení "," Record List ". Chcete-li pouţít funkci multi-obrázek: Kdyţ v reţimu TV stiskněte modré tlačítko a vyberte následující nabídky počet televizních snímků, které najednou mají být zobrazeny. Pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů a OK tlačítko, můţete si vybrat mezi 4, 9, 13 a 16 obrázků. V multi-screen reţimu, můţete pomocí šipek nahoru / dolů / přesunout doprava / doleva mezi zobrazených snímků, s STRANA tlačítka se podívat dále do seznamu programů. Stiskněte tlačítko OK a na obrazovce vysílače plnění displeje, který byl právě vybrané. Nechte multi-reţim obrazu tlačítko EXIT. Chcete-li pouţít obraz v obraze (PIP) Funkce: S funkcí PIP, můţete sledovat na TV reţimu, dva programy současně. Stiskněte tlačítko PiP 'tlačítko. Malé okno s vlastní obrázek obsahu. K dispozici jsou následující funkce: - Červené tlačítko můţete změnit kanál z hlavního okna (velký obrázek). - Pomocí modrého tlačítka můţete změnit kanál v dolním okně (vloţený snímek). - Swap obsah, můţete stisknout ţluté tlačítko. - Oddálení s 'stránku' klíč k podřízené okno (vloţený snímek). - Se zvýšením stránce '+' jako tlačítko pod oknem (vloţený snímek). - Stiskněte tlačítko OK a šipkami vlevo / vpravo / nahoru / Dolů sub-okno. - Stiskněte tlačítko INFO lze zobrazit menu nápovědy. Ukončíte obraz v obraze - reţim tlačítko EXIT. Chcete-li nastavit hlasitost na přijímači: Stiskněte tlačítko TV nebo rádio reţimu, šipkami doleva / doprava. Na obrazovce se zobrazí pruh na krátkou dobu, která hodnota indikující objem. Všimněte si, ţe připojená zařízení můţe vlastnit Ovládání hlasitosti funkce. Chcete-li uloţit jeden obrázek: Můţete jej uloţit v reţimu TV zachytit jednotlivé snímky. Základním předpokladem pro bezpečný provoz je připojená detekován přijímačem a USB paměti. Kdyţ v TV reţimu 'PAUSE' tlačítko. Současný televizní obraz pozastaví. Stiskněte tlačítko 'F1', je zpracován obraz a uloţeny. S 'play' tlačítkem na obrázek, který spustit. Pokud připojíte USB úloţiště, můţete 'pozastavit' tlačítko PAUSE s 'image F1 klíč "Kódování" a pak, kdyţ červené tlačítko jako obrázek na pozadí při startu (boot) nebo zelené tlačítko Background-image reţimu na radiostanicí.

9 Chcete-li pouţít přijímač do reţimu časového posunu: V reţimu časového posunu, máte vliv v reţimu TV, různé způsoby, jak snímcích. Předpoklad je připojen a uznávané přijímače paměťové zařízení USB s dostatečným úloţným prostorem. První Jste připojili kompatibilní USB paměť, nastavte v "nastavení TimeShift" the "PVR", "Nastavení" Aktivní bod je "ON". Druhý Pokud je to nutné, "TimeShift cesta" a "TimeShift čas" pevné. Třetí Konec časového posunu nabídku pomocí tlačítka EXIT a potvrďte změny v dialogovém okně (Pokud byly provedeny změny). 4. Po odchodu sätlicher nabídku začíná reţimu časového posunu. To je zobrazeno v přijímači. Stisknout Nyní se 'play' tlačítko a uvidíte při přehrávání pruh v horní části obrazovky. Můţete pouţít následující Navigace: klíče - Předchozí: Přesun na začátku hry. - NEXT: Přesun na konec přehrávání. - Strana: Přesune zpět na kliknutí bodu. - + PAGE: Posune přehrávání bod vpřed. - STOP: Zastaví Reţim přehrávání (TimeShift stále běţí). - Pause: Zastaví Reţim přehrávání (TimeShift stále běţí). Tím, poté tisku "Play 'můţete zobrazit rozšířený reţim. Následující funkce jsou k dispozici zde K dispozici: - STRANA: - provozovat aţ 128-násobku rychlosti přehrávání zpětné selţe na obrázku PAGE: Mohou být hrány v 2 - aţ 128-násobku rychlosti běhu dopředu. - SLOW: Má vzad rychlost přehrávání vpřed nebo 1/2-facher po stisknutí. Běh S 'play' tlačítko pro návrat do normálního reţimu přehrávání TimeShift. Stiskněte tlačítko EXIT pro TimeShift Reţim přehrávání výjezd. Chcete-li ukončit reţim časového posunu v podstatě, nastavte v 'PVR Hasičské "Settings", "TimeShift nastavení 'na aktivní bod vypnete. TimeShift Reţim je okamţitě ukončena. Chcete-li čas programu zaloţeného na nahrávání (časovač) na Edivision programového průvodce: Můţete naprogramovat aţ 8 plánovaných nahrávek. Předpokladem je připojená a přijímač zjištěna USB paměťové zařízení s dostatečným úloţným prostorem, nebo připojit přes Scart připojení VCR. První Stisknutím tlačítka otevřít soubor 'Edivision' na programu instruktora. Druhý Navigace pomocí kláves se šipkami na vysílači a program, který chcete nahrát, co jste. Se zeleným tlačítkem Můţete získat různé přehledy kanálů a programů, které můţe, které umoţňují rychlý zejména Program vidět. Třetí Našli jste program, který chcete, přidejte stisknutím tlačítka REC To 'klíč k tomuto programu jako vstup "Časovač seznam" se. Výstava bude označena ikonou s časovačem. 4. Stiskněte ţluté tlačítko a přejděte na trase Timer list 'k plánovanému natáčení v seznamu. Mohou V tomto seznamu se můţete pohybovat pomocí šipek a odstranit červené tlačítko záznamů, s zelených tlačítek Změna poloţky a naplánovat nové nahrávky se ţlutým tlačítkem. 5. Stiskněte tlačítko EXIT k opuštění časovače seznam a programového průvodce EDIVISON.

10 Chcete-li naprogramovat čas zaloţený na nahrávání (časovač) ručně: Můţete naprogramovat aţ 8 plánovaných nahrávek. Předpokladem je připojená a přijímač zjištěna USB paměťové zařízení s dostatečným úloţným prostorem, nebo připojit přes Scart připojení VCR. První Stisknutím tlačítka otevřít soubor 'Edivision' na programu instruktora. Druhý Stiskněte ţluté tlačítko a vyberte poloţku 'Timer list ". Třetí Stiskněte znovu vytvořit ţluté tlačítko přidat nový záznam záznam. 4. Vyberte název sluţby z kanálu, na kterém se převádí nahraného programu. 5. Podle názvu akce, můţete si vybrat jméno. 6. Nastavení kláves se šipkami doleva / doprava nebo číselných tlačítek, jejichţ hodnota čas zahájení a čas ukončení. Můţete také určit, zda se záznam provádí opakovaně a které připojit zařízení k by měly být pouţity. Jsou zabudovány do vašeho přijímače 2 tunery pro stejný příjem, máte moţnost 'Vybrat Tuner " schopnost tuneru pouţít pro nahrávání, nastavte zde. V druhém případě se jedná o naplánované nahrávání na aktuální tuneru. 7. Stiskněte tlačítko EXIT pro opuštění tohoto menu. Potvrdit informace, pořadí v seznamu časovače přijata. 8. Stiskněte tlačítko EXIT k opuštění časovače seznam a programového průvodce EDIVISON. Chcete-li přehrát (editoval) zachycení: Poţadavek na reprodukci připojen a uznávané přijímače s USB paměťové zařízení je skutečnost, záznamu je kolem: První Stiskněte tlačítko dálkového ovladače 'sloţku' tlačítko. Druhý V 'Recorded Services' Vyberte (v případě potřeby) s šipkami nahoru / dolů a tlačítko OK, Jednotka, na které se ukládá záznam. Třetí Navigace pomocí kláves se šipkami nahoru / dolů a OK tlačítko v adresářové struktuře na nahraného souboru. Se nachází kurzor na souboru se zobrazí náhled hrát v horní pravé polovině menu okna. 4. Našli jste na soubor, který chcete hrát to, co jste stiskněte tlačítko 'play' tlačítko pro přehrávání. Začátek K dispozici jsou následující funkce: - Předchozí: Přesun na začátku hry. - NEXT: Přesun na konec přehrávání. - Strana: Přesune zpět na kliknutí bodu. - + PAGE: Posune přehrávání bod vpřed. - STOP: Zastaví přehrávání. - Pause: Zastaví přehrávání. Tím, poté tisku "Play 'můţete zobrazit rozšířený reţim. Následující funkce jsou k dispozici zde K dispozici: - STRANA: - provozovat aţ 128-násobku rychlosti přehrávání zpětné selţe na obrázku PAGE: Mohou být hrány v 2 - aţ 128-násobku rychlosti běhu dopředu. - SLOW: Má vzad rychlost přehrávání vpřed nebo 1/2-facher po stisknutí. Běh S 'play' tlačítko pro návrat do normálního reţimu přehrávání. Stiskněte tlačítko EXIT pro Zastavit přehrávání. Tip: Pokrok pruh v horní části během přehrávání můţete opakovaným stisknutím "Play" tlačítko vypnutí / skrýt.

11 Menu program, organizování sluţeb Upravit Oblíbené Další nastavení, vysílač stav kalkulačka, organizování sluţeb V tomto menu můţete navrhnout svůj seznam programů (S). Základy: Na levé straně najdete seznam programů, na pravé straně ze symbolů pro 'tahu "poté, "Block", "Delete", "Přejmenovat" a "Skip". Funkce a nastavení v menu: S Klávesy se šipkami vlevo / vpravo Můţete přepínat mezi seznamy jděte tam a zpět, s Nahoru / dolů přesuňte kurzor do příslušného seznamu nahoru nebo dolů. Jeden nebo více kanálů, můţete stisknout OK Označit. S červené tlačítko Můţete si zobrazit seznam všech seznamů a vyberte moţnost Zobrazit., Ve kterém seznamu si právě našli, je zobrazen v titulku okna. S zelené tlačítko jsou další moţné varianty. Můţete: Vybrat vše: Všechny stanice jsou označeny. Zrušte zaškrtnutí políčka Všechny kanály jsou vypnutá. vše: Tam jsou označeny všechny kanály, které dříve nebyly označeny. Ostatní si vybrat: To je místo, kde se všechny sluţby transpondéru být označeny. Vyberte TP: Zde si můţete vybrat všechny kanály vybrat ze seznamu sluţeb. Poskytovatel: S Stiskněte tlačítko 'Vyhledat' Můţete rychle vyhledávat podle názvu programu. Po stisknutí tohoto tlačítka, vyhledávací okno. Vstup do vyhledávacího pole pomocí písmen a čísel pole, které se Klávesy se šipkami a stisknutím OK. Jízdy Pokud je aktuální seznam kanálů byl nalezen program, odpovídající charakteru, to vypadá na pravé straně. Stisknutím modré tlačítko přerušit Probíhá vyhledávání z jasných a Výsledky hledání. S EXIT opustit vyhledávací okno. S Stiskněte tlačítko 'INFO " Pokud byste si přál, aby informace o programu, na kterém se kurzor v Seznam programů je rovný. Přesunout kanál: První Přesuňte kurzor (ţlutý bar) v seznamu pořadů na stanici, které chcete přesunout vás. Druhý Přechod na pravé straně menu a přejít kurzorem na ikonu pro 'Move ". Symbol zvýrazněny. Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK. 4. Nyní pouţijte Nahoru / dolů přesunout vybraný kanál. 5. Stisknutím OK opustil stanici na nové místo a reţim "Move" je vlevo. Tip: Můţete přesunout více stanic současně první v seznamu kanálů (levé menu stranu) se OK Vyberte příslušný kanál a proveďte výše uvedených kroků 2-5.

12 Chcete-li blokovat kanálu: První Přesuňte kurzor (ţlutý bar) v seznamu programů na kanál, který chcete blokovat. Druhý Přechod na pravé straně menu a přejít kurzorem na ikonu pro 'bloku ". Symbol zvýrazněny. Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK. V seznamu programů se objeví za názvu kanálu je nyní symbolem "Locked". Tip: Můţete zamknout více kanálů současně první v seznamu kanálů (levé menu strana) s OK Vyberte příslušný kanál a proveďte výše uvedených kroků 2-3. Při výběru zablokovaného kanálu, budete vyzváni k zadání kódu. V opačném případě, vysílač nezobrazí. Pro odemknutí kanálu: První Přesuňte kurzor (ţlutý bar) v seznamu pořadů na kanálu, který je uzamčen. Druhý Přechod na pravé straně menu a přejít kurzorem na ikonu pro 'bloku ". Symbol zvýrazněny. Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK. V seznamu programů, je odstraněn "Gesperrt" ikona. Tip: Můţete odemknout více kanálů současně první v seznamu kanálů (levé menu strana) s OK Vyberte příslušný kanál a proveďte výše uvedených kroků 2-3. Chcete-li odstranit stanice: První Přesuňte kurzor (ţlutý bar) v seznamu pořadů na kanálu, který chcete odstranit. Druhý Přechod na pravé straně menu a přejít kurzorem na ikonu "Odstranit". Symbol zvýrazněny. Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK. 4. Dialogové okno s poţadavkem, jestli opravdu chcete smazat. 5. Zvolte "Ano" a stanice budou odstraněny. Tip: Můţete smazat více kanálů současně první v seznamu kanálů (levé menu strana) s OK Vyberte příslušný kanál a proveďte výše uvedených kroků 2-5. Chcete-li volat stanici: První Přesuňte kurzor (ţlutý bar) v seznamu programů na kanál, který chcete přejmenovat, co jste. Druhý Přechod na pravé straně menu a přejít kurzorem na ikonu na moţnost Přejmenovat. Symbol je zvýrazněna. Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK. 4. Okno s vstupního pole. S modré tlačítko Chcete-li odstranit celý obsah vstupního pole. S zelené tlačítko přejít na předchozí znak do vstupního pole, s ţluté tlačítko další znak. S Kurzorové klávesy a OK vybrat písmena a znaky. Můţete pouţít "Strana" - nebo "Page + tlačítko znakovou sadu změn. S červené tlačítko Zadání potvrďte. Můţete zadat okno kdykoli EXIT opustit, a tak operaci zrušit. Ukončíte menu "Úpravy televizních kanálů stiskem EXIT. Uţ jste provedli nějaké změny, dialogové okno, kde budete vyzváni k potvrzení těchto změn. Výběrem 'Ano', změněná nastavení se uloţí. Poznámka: Pokud nezvolíte 'Ano' stanice budou odstraněny, přesunuty a / nebo uzamčen. Zvolíte-li 'Ne' Ţádné změny se uloţí.

13 Upravit Oblíbené V tomto menu můţete upravovat seznamy oblíbených kanál. Základy: Tato nabídka je rozdělena do tří sloupců. Na levé straně najdete seznam dostupných programů, v závislosti na indexu, který si vybrali. Na pravé straně najdete seznam oblíbených. V centru najdete Symboly pro "Přidat", "Odstranit", 'Přesunout' a 'Přejmenovat ". Funkce a nastavení v menu: S Klávesy se šipkami vlevo / vpravo Můţete přepínat mezi seznamy sem a tam mezi nimi, s Nahoru / dolů přesuňte kurzor do příslušného seznamu nahoru nebo dolů. Jeden nebo více kanálů, můţete stisknout OK Označit. Jste-li v levém sloupci, můţete se obrátit červené tlačítko seznam všech seznamů (s výjimkou Oblíbená pohled) a vyberte ji., Jehoţ seznam je uveden, můţete vidět v titulku okna. S zelené tlačítko jsou další moţné varianty. Můţete: Vybrat vše: Všechny stanice jsou označeny. Zrušte zaškrtnutí políčka Všechny kanály jsou vypnutá. vše: Tam jsou označeny všechny kanály, které dříve nebyly označeny. Ostatní si vybrat: To je místo, kde se všechny sluţby transpondéru být označeny. Vyberte TP: Zde si můţete vybrat všechny kanály vybrat ze seznamu sluţeb. Poskytovatel: Jste-li v levém sloupci, můţete pouţít Stiskněte tlačítko 'Vyhledat' Hledání podle názvu programu. Po Po stisknutí tohoto tlačítka se aktivuje okno hledání. Vstup do vyhledávacího pole pomocí písmen a čísel pole, který se Klávesy se šipkami a stisknutím OK. Jízdy Pokud aktuální program seznam programů byl nalezen odpovídající charakteru, bude zobrazena na pravé straně. Stisknutím modré tlačítko přerušit vyhledávání v pokroku, a odstranit z výsledků vyhledávání. S EXIT opustit vyhledávací okno. S Stiskněte tlačítko 'INFO " Pokud byste si přál, aby informace o programu, na kterém se kurzor v Seznam programů je rovný. Stiskněte "FAV" tlačítko Chcete-li zobrazit přehled oblíbených seznamů. Pouţití Klávesy se šipkami nahoru / dolů a OK seznam oblíbených, který chcete upravit. Zobrazí se seznam na pravé straně Straně nabídky. Na levé straně jsou programy označené symbolem, který je jiţ v Oblíbená je vybrána. Chcete-li přidat odesílatele do seznamu oblíbených poloţek: První Přesuňte kurzor (ţlutý bar) v seznamu programů v levém menu okna na vysílači, které chcete přidat. Druhý Nyní přejděte do střední části menu a přejít kurzorem na ikonu "Přidat". Symbol je zvýrazněna. Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK. Vysílač je umístěn na konci seznamu oblíbených poloţek. Na levé straně menu Vysílač se symbolem. Tip: Můţete si vybrat více kanálů současně do seznamu oblíbených kliknutím na prvním místě seznamu stanic (vlevo Menu strana) s OK Vyberte příslušný kanál a proveďte výše uvedených kroků 2-3.

14 Pro odstranění kanálu ze seznamu oblíbených poloţek: První Přesuňte kurzor (ţlutý bar) v seznamu oblíbených poloţek v pravém okně nabídky na vysílači, které odebírají chcete. Druhý Nyní přejděte do střední části menu a přejít kurzorem na ikonu "Odebrat". Symbol je zvýrazněna. Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK. Vysílač je odstraněn ze seznamu oblíbených poloţek. Na levé straně menu, vysílače není označen symbolem. Tip: Můţete si vybrat více kanálů současně do seznamu oblíbených kliknutím na první místo v seznamu oblíbených (vpravo Menu strana) s OK Vyberte příslušný kanál a proveďte výše uvedených kroků 2-3. Chcete-li přesunout kanál z oblíbených poloţek: První Přesuňte kurzor (ţlutý bar) v seznamu oblíbených poloţek v pravém okně nabídky na vysílači, které chcete přesunout. Druhý Nyní přejděte do střední části menu a přejít kurzorem na ikonu pro 'Move ". Symbol je zvýrazněna. Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK. 4. Nyní pouţijte Nahoru / dolů přesunout vybraný kanál. Vysílač se pohybuje v Seznam nahoru nebo dolů. 5. Stisknutím OK opustil stanici na nové místo a reţim "Move" je vlevo. Tip: Můţete přesunout více stanic současně první v seznamu kanálů (levé menu stranu) se OK Vyberte příslušný kanál a proveďte výše uvedených kroků 2-5. Uvést seznam oblíbených: První Stiskněte "FAV" klíč a vyberte ze seznamu oblíbených poloţek, které chcete přejmenovat. Druhý Nyní přejděte do střední části menu a přejít kurzorem na ikonu na moţnost Přejmenovat. Symbol je zvýrazněna. Třetí Stiskněte Stiskněte tlačítko OK. 4. Okno s vstupního pole. S modré tlačítko Chcete-li odstranit celý obsah vstupního pole. S zelené tlačítko přejít na předchozí znak do vstupního pole se ţlutým tlačítkem na další znak. S Klávesy se šipkami a OK vybrat písmena a znaky. Můţete pouţít "Strana" nebo "Page + tlačítko znakovou sadu změn. S červené tlačítko Zadání potvrďte. Můţete zadat okno kdykoli EXIT opustit, a tak operaci zrušit. Ukončíte menu "Úpravy oblíbené" stisknutím EXIT. Uţ jste provedli nějaké změny, dialogové okno, kde budete vyzváni k potvrzení těchto změn. Výběrem 'Ano', změněná nastavení se uloţí. Poznámka: Pokud zvolíte "Ano" být odstraněny ze seznamů oblíbených kanálů, se stěhoval a / nebo přidat, nebo Jména oblíbené stránky změnit. Zvolíte-li "ne" Ţádné změny se uloţí.

15 Další nastavení, Funkce a nastavení v menu: Banner Čas zobrazení: Definujte zobrazení trvání stanovených informačních oken. S Klávesy se šipkami vlevo / vpravo moci Jsou-li změnit hodnotu (od 1 do 20 sekund). OSD Průhlednost: Zde můţete nastavit průhlednost (transparentnost) z OSD menu. LED Jas: Jas displeje VFD na přední straně přijímače je moţné postupně měnit. Dálkové výběr kanálu: Máte více zařízení typu "Argus VIP ', můţete zde jeden ze dvou kanálů definuje, co je reagovat na dálkové ovládání. Vezměte prosím na vědomí: Uţ jste postojem To RC1 'nebo' RC2 'na ujistěte se, ţe i přes dálkové ovládání úroveň je nízká. Nastavení na dálkovém ovládání k převzetí "RC1/RC2" tlačítko dříve. Chcete-li zjistit, který kanál je nastaven na dálkovém ovladači: Stiskněte tlačítko dálkového ovládání Tlačítko POWER. Je to zadní Tlačítko POWER červená LED umístěna tak, Máte na kanál 1 (RC1) je nastavena. Pokud svítí zeleně, máte kanál 2 (RC2) byl vybrán. Stisknutím "RC1/RC2" tlačítko na dálkovém ovladači přepínat kanály. Přejít do pohotovostního reţimu: Zde můţete nastavit čas v minutách, ve kterém je přijímač přepne do pohotovostního reţimu k (30 min - 3 hodiny). TV kanálů nastavení: Zde můţete určit, jak seznam programů (které si v televizním či rozhlasovém reţimu, stiskněte tlačítko OK ) Má být dosaţeno angzeigt. K dispozici je zjednodušený (jednoduché) a zobrazení detailu (dokonale). Ukončíte menu "Různé To stisknutím EXIT. Uţ jste provedli nějaké změny, Zobrazí se dialogové okno, ve kterém se zobrazí výzva k potvrzení změny. Výběrem 'Ano' být změněné nastavení se uloţí. vysílač stav Sloty jsou obsazeny: Ukazuje, kolik FM rádiové stanice s TV a rozhlasových programů jsou plné. Sedadla jsou k dispozici: Zobrazí i.d.r. kolik stanic jsou stále volná místa. Ukončíte menu 'Channel status "stisknutím EXIT. kalkulačka Funkce v menu: Zde můţete rychle provádět aritmetické operace (sčítání, odčítání, násobení, dělení). Vstup je určen číselných tlačítek nebo Klávesy se šipkami ve spojení s Stiskněte tlačítko OK. S červené tlačítko dostat přímo symbol pro Rozdělit (/), s zelené tlačítko symbol pro násobení (*), s ţluté tlačítko Symbol pro odčítání (-) a modré tlačítko na dálkovém ovládání dostat symbol pro sčítání (+). Chcete-li zobrazit výsledek na pozadí, stiskněte tlačítko bílá klíč (=). S "Recall, klíč Chcete-li odstranit poloţky. Příklad: = 13 Stiskněte číselné '4 'klíč. Stiskněte modré tlačítko. Stiskněte číselné '9 'klíč. Stiskněte bílé klíč. Ukončíte menu "kalkulačky" stiskem EXIT.

16 Poznámka: Menu nastavení ukazuje u.u. různé poloţky menu v závislosti na tuner (DVB-S2, DVB-T, DVB-C) jsou integrovány v přijímači. Instalační menu Satelitní instalace * s integrovaným DVB-S2 tuner Instalace kabelů * s integrovaným DVB-C tuner pozemní instalace * s integrovaným DVB-T tunerem Vðchozí Satelitní instalace Návod k instalaci Základy: Toto menu zobrazuje spoustu informací. Na levé straně najdete seznam satelitů na Správné informace o aktuálně vybraném satelitu. Vpravo dole je mimo jiné Intenzita a kvalita signálu zobrazit. Funkce a nastavení v menu: Chcete-li nastavit přijímač pro jednoho / několika satelitů: První Vyberte ze seznamu jednu nebo více druţic. Podmínkou je, ţe satelitní anténu na něj (n) Satelitní (y) je hostitelem specialista / byla měřena. Několik satelitů označit Stiskněte tlačítko OK. Druhý Stiskněte červené tlačítko a tím otevřít vyhledávací menu. Třetí S Klávesy se šipkami vlevo / vpravo Můţete zadat jednu z následujících vyhledávacích kritérií: ALL, FTA, ALL_TV, FTA_TV, ALL_Radio, FTA_Radio. 4. Pokud bodová hodnota síť "NIT ON" reţim a NIT (Network Information Table) je k dispozici, bude Transpondér informace v dotyčné vyhledávání. 5. Stiskněte OK, zahájit proces hledání. S EXIT Můţete vyhledávat proces kdykoliv. Zrušit Hledání proces můţe trvat několik minut a je zobrazen v průběhu. Televizní programy lze nalézt vlevo, rozhlasové pořady uvedeny na pravé straně. Jakmile je skenování dokončeno, bude potvrzením se zobrazí nabídka. Na Uloţte nalezené sluţby, zvolte "Ano". S modré tlačítko přejít na velmi uţitečné funkce pro snadnou instalaci vašeho systému bez zvláštního Znalost připojených komponent a signálů jsou povinné. Po stisknutí tohoto tlačítka DiSEqC připojená zařízení automaticky detekovány a správně nakonfigurován, včetně LNB. Stav připojení se zobrazí a stiskněte OK Tyto programy budou napojeny na satelitní vyhledávání. S ţluté tlačítko svolat zvláštní menu pro nastavení transpondéru, ve kterém proces hledání (s červené tlačítko) začít transpondér (s zelené tlačítko) Přidání, změna (s ţluté tlačítko) a odstranit (s modré tlačítko) můţe. S Tlačítko INFO Můţete zobrazit informace o transpondéru.

17 S zelené tlačítko vyvoláte menu, kde můţete změnit některá nastavení pro vybraný satelit. Následující body by se mělo změnit: TP: Transpondér výběru pro příjem silný signál. Pouţití Klávesy se šipkami vlevo / vpravo nebo procházet Seznam, který se OK. Dosah LNB: Vyberte L.O. Frekvence LNB. Pouţití Klávesy se šipkami vlevo / vpravo nebo procházejte seznam, který se OK. Dosah 22kHz: Tento bod závisí na nastavení poloţky "LNB ', a tak mohou nelze změnit. Pokud máte 22kHz Pomocí zvuku přepínač, nastavte hodnotu na "ON" nebo "OFF" tlačítko pro výběr LNB nebo antény. 12V: Zde můţete povolit nebo zakázat 12V napájení / (ON / OFF). DiSEqC 1.0: Přijímač je kompatibilní s DiSEqC 1.0, který umoţňuje současné pouţití více antén nebo LNB. Při spojení dvou nebo více pevných antén nebo LNB je pouţít přepínač DiSEqC 1.0 doporučeno. K dispozici jsou následující moţnosti: DiSEqC A, DiSEqC B, DiSEqC C, DiSEqC D, OFF DiSEqC 1.1: Přijímač je kompatibilní s DiSEqC 1.1, který umoţňuje současné pouţití více antén nebo LNB. Při spojení dvou nebo více pevných antén nebo LNB je pouţít přepínač DiSEqC 1.1 doporučeno. Můţete připojit aţ 16 antén. V závislosti na konfiguraci můţete nastavit na 1 aţ 16 a OFF. Síťové napětí: Pouţití OK nebo Klávesy se šipkami vlevo / vpravo z následujících moţností: 13, 18,13 / , 18.5, OFF S červené tlačítko Můţete přímo otevřít tuto nabídku z vyhledávacího okna a pak se OK spusťte hledání. S modré tlačítko si je uţitečné funkce pro snadnou instalaci systému jsou k dispozici, bez tebe konkrétní zkušenosti z připojených komponent a potřebných signálů. S zelené tlačítko Otevřít nové okno, ve kterém si změnit název pole druţice můţe. Následující funkce jsou k dispozici zde: modré tlačítko Chcete-li odstranit celý obsah Pole. S zelené tlačítko přejít na předchozí znak do vstupního pole, s ţluté tlačítko na další Znaky. S Klávesy se šipkami a OK vybrat písmena a znaky. Můţete pouţít "Strana" - nebo "Page + tlačítko znakovou sadu změn. S červené tlačítko Zadání potvrďte. Můţete zadat okno kdykoli EXIT opustit, a tak operaci zrušit. Pokud pouţíváte DiSEqC 1.2 motorizovaný systém, stiskněte ţluté tlačítko na následující nabídky další Nastavení: Typ motoru: Vyberte pouţitý typ: DiSEqC 1.2 Satelit: Vloţte zde satelity určit řízení motoru. TP: Transpondér výběru pro příjem silný signál. Další na řadě: Pouţití Klávesy se šipkami vlevo / vpravo otočit motoru na východ nebo západ. Přesun takto: Pouţití Klávesy se šipkami vlevo / vpravo Motor postupně obrátit na východ nebo západ. Uloţit místo: Uloţí aktuální pozici motoru pro vybraný satelit. Lhůtě stanovené: Vyberte si z moţností vypnutí, východ nebo západ. Přejít na reference: Pohyb na referenční pozici. S červené tlačítko Můţete přímo otevřít tuto nabídku z vyhledávacího okna a pak se OK spusťte hledání.

18 Pokud pouţíváte USALS motorizovaný systém, můţete provést následující nastavení: Typ motoru: Vyberte pouţitý typ: USALS Satelit: Vloţte zde satelity určit řízení motoru. TP: Transpondér výběru pro příjem silný signál. Můj Délka: Zadejte délku vašeho lokálního umístění. Pomocí číselných tlačítek pro Prohlášení o hodnoty a Klávesy se šipkami vlevo / vpravo pro výběr 'východní (o E) nebo pojmem (W). Můj Šířka: Zadejte šíře místní lokalitě. Pomocí číselných tlačítek na deklarované hodnoty a Klávesy se šipkami vlevo / vpravo pro výběr 'severní' (n) nebo 'jiţní' (s). Přejít na reference: Pohyb na referenční pozici. Přesunout: Po zadání místní zeměpisné šířky a délky pozice, stiskněte Stiskněte tlačítko OK. Anténa je pak dojatý automaticky do správné polohy. Obchod: Uloţit aktuální anténu. S červené tlačítko Můţete přímo otevřít tuto nabídku z vyhledávacího okna a pak se OK spusťte hledání. Nechali "Ruční montáţní práce stisknutím EXIT. Uţ jste provedli nějaké změny, dialogové okno, kde budete vyzváni k potvrzení těchto změn. Výběrem 'Ano', změněná nastavení se uloţí. automatické instalace Základy: "Quick Setup" je velmi uţitečná funkce. Všechny antény jsou připojeny automaticky detekovány a hledal všechny dostupné kanály na satelitu na základě integrované databáze. Oni není třeba specifikovat parametry pro nastavení antény. Poznámka: Výběrem této poloţky menu se OK začíná 'automatický Setup' hned! Tento proces můţe trvat i několik Udělejte si čas. Pokrok a očekávaný zbývající čas se zobrazí. Funkce v menu: S červené tlačítko Můţete zastavit proces. Chcete-li i nadále pouţívat zelené tlačítko. Pauza, můţete pouţít ţluté tlačítko. Dosah Ukončíte menu 'Automatické nastavení' tím, stisknutím EXIT.

19 , antény orientace Tato poloţka menu se skrývá za průvodce, který vám umoţní nainstalovat anténu ve 4 kroky. Pouţití Tlačítko OK pro potvrzení, EXIT pro ukončení průvodce, červené tlačítko ke změně některá nastavení, například na satelitu "Page + tlačítko na straně přední strana "Strana 'klíč na. Zpět První Vyberte satelit. Druhý Ukaţte anténu pro maximální intenzitě a kvalitě. Třetí Ukaţte antény pro maximální nebo minimální SNR nařízení o blokových výjimkách. 4. Můţete si vybrat čtvrtý krok, pokud si nainstalujete jiný satelit nebo anténní instalace dokončena chci se zeptat a začít hledat. Ukončíte menu 'antény - orientace "stiskem EXIT. Instalace kabelů Návod k instalaci Základy: Toto menu zobrazuje spoustu informací, odborných znalostí, s nimiţ jsou částečně upravené. V tabulce přesuňte kurzor řádek po řádku s šipkami nahoru / dolů. Vpravo dole je mimo jiné Intenzita a kvalita Signál je zobrazen. Funkce a nastavení v menu: Stiskněte červené tlačítko pro spuštění vyhledávání se moţná nově zadaných údajů. Toto vyhledávání je i.d.r. na Hodnoty, které byly vybrány s ţlutým kurzorem je a co řádek kurzor je v současné době k dispozici. Chtěli byste, aby Obsahovat několik hodnot v hledání s, vyberte jim řádek po řádku tak, ţe nejprve stisknete tlačítko OK a spusťte vyhledávání s červeným tlačítkem. Pomocí zeleného tlačítka můţete přidávat nové hodnoty s odpovídajícími znalostmi. Frekvenci, symbol rate a QAM (Modulace), můţete zde určit pomocí šipek vlevo / vpravo znovu. Stiskem červeného tlačítka se začít znovu Hledat se zadanými hodnotami. Stiskněte tlačítko OK přijmout hodnoty, které proniknout do seznamu, s tlačítka EXIT Jejich zpracování off. Pomocí ţlutého tlačítka na hodnoty pro TP, symbolová rychlost a QAM změna pomocí šipek vlevo / vpravo. U.U. s nějaký čas zpoţdění je angzeigt na intenzitě a kvalitě zobrazení, ať uţ pouţitelný signál s vybranými hodnotami je přítomen. Stiskem červeného tlačítka, kdo hledat zde na základě nastavených hodnot. Tlačítko OK se hodnoty v seznamu, se tlačítka EXIT o zrušení procesu. S modré tlačítko pro vymazání vybrané poloţky (TP). Potvrdit na příslušnou poloţku menu. S tlačítka INFO se otevře seznam televizních a rozhlasových stanic, které vysílají prostřednictvím vybraných nastavení jsou. Po stisknutí tlačítka INFO opustíte tento seznam znovu. Poznámka: Stiskněte tlačítko EXIT na vyhledávání i.d.r.. Zrušit Nechali "Ruční montáţní práce stisknutím EXIT.

20 Automatické instalace Vyberte tuto poloţku menu se automaticky najít (Blind Scan) stávající stanice v síťový kabel je připojen a k instalaci. Proces začíná ihned po výběru poloţky z menu a můţe nějakou dobu trvat. S výstupem Tlačítko, proces můţe být přerušen. Ukončíte menu 'Automatické nastavení' tím, stisknutím EXIT. Pozemní instalace Ruční instalace Základy: Toto menu zobrazuje spoustu informací, odborných znalostí, s nimiţ jsou částečně upravené. V tabulce přesuňte kurzor řádek po řádku s šipkami nahoru / dolů. Vpravo dole je mimo jiné Intenzita a kvalita Signál je zobrazen. Funkce a nastavení v menu: Stiskněte červené tlačítko pro spuštění vyhledávání se moţná nově zadaných údajů. Toto vyhledávání je i.d.r. na hodnoty ţlutá byla vybrána právě s kurzorem a v jaké linka je v současné době umístěn kurzor. Chtěli byste více hodnot v Patří s vyhledáváním, vyberte jim řádek po řádku se nejprve stiskem tlačítka OK a potom spusťte skenování s červeným tlačítkem. Pomocí zeleného tlačítka a potřebné know-how a přidávat nové hodnoty. Frekvence, šířka pásma a Program # Můţete zadat pomocí šipek vlevo / vpravo znovu. Stiskem červeného tlačítka, kdo hledání s uvedenými hodnotami. Stiskněte tlačítko OK přijmout hodnoty, které proniknout do seznamu, s tlačítka EXIT Jejich zpracování off. Pomocí ţlutého tlačítka můţete měnit hodnoty pro frekvenci, šířku pásma, a ţádný program pomocí šipek vlevo / vpravo. U.U., S jistým zpoţděním angzeigt na intenzitě a kvalitě údaj, zda uţitečný signál s Zvolené hodnoty jsou k dispozici. Stiskem červeného tlačítka spustíte vyhledávání tady na základě souboru Hodnoty. Stiskněte tlačítko OK přijmout hodnoty v seznamu, s EXIT proces zrušit. S modré tlačítko pro vymazání vybrané poloţky (TP). Potvrdit na příslušnou poloţku menu. S tlačítka INFO se otevře seznam televizních a rozhlasových stanic, které vysílají prostřednictvím vybraných nastavení jsou. Po stisknutí tlačítka INFO opustíte tento seznam znovu. Poznámka: Stiskněte tlačítko EXIT na vyhledávání i.d.r.. Zrušit Nechali "Ruční montáţní práce stisknutím EXIT. Automatické instalace Vyberte tuto poloţku menu se automaticky najít (Blind Scan) existujících kanálů přes DVB-T a nainstalovat. Proces začíná ihned po výběru poloţky z menu a můţe nějakou dobu trvat. Pomocí tlačítka EXIT na Proces bude přerušena. Ukončíte menu 'Automatické nastavení' tím, stisknutím EXIT.

21 Konfigurace Funkce a nastavení v menu: Kraj: Vloţit pomocí šipek vlevo / vpravo regionu určit, jak přijímač pro digitální pozemní (DVB-T). Anténa Výkon: Můţete určit, zda chcete povolit pozemní anténu nebo další sílu ne (ON / OFF). Ukončíte menu 'Automatické nastavení' tím, stisknutím EXIT. Tovární nastavení Vyberte jednu z následujících poloţek s Nahoru / dolů a stiskněte Stiskněte tlačítko OK. To je vydáváno Okno s varováním. S OK Potvrďte své rozhodnutí s EXIT rozbít provoz. Tovární nastavení: Tento bod je váš přijímač zpátky na straně softwaru ve stavu přípravy. Tovární nastavení a seznam kanálů (Settings) a Smazat: Zde je přijímač nastaven na tovární nastavení a seznam kanálů (Nastavení) se zrušuje. Seznam kanálů (nastavení) nastavena na výchozí nastavení: Můţete nastavit seznam kanálů (Settings), výchozí. Obnovení Odstranit všechny kanály: Tato poloţka umoţňuje odstranit všechny kanály. Ukončíte menu 'default' stisknutím EXIT.

22 Systém menu Nastavení Jazyk Ochrana dětí a mladistvých Čas Nastavení Audio + Video Jazyk Funkce a nastavení v menu: Jazyk nabídky: Zde můţete určit jazyk, ve kterém se zobrazují nabídky. Jazyk zvuku: Nastavit jazyk zvuku. Audio Priorita: Zde můţete určit, které reţim zvuku lze pouţít stávající přednostní měl. (Voice / Dolby) EDIVISON jazyk: Nastavení jazyka, aby určil, jak elektronický programový průvodce pro zobrazení. (Jazyk musí být podporována ze strany poskytovatele programu.) Teletext Jazyk: Vloţte zde jazyk, ve kterém se teletextu / Teletext informace zobrazeny. ( Jazyk musí být podporována ze strany poskytovatele programu.) Jazyk titulků: Vloţte zde jazyka, který se zobrazí v kaţdém titulku informací. (Jazyk musí být podporována ze strany poskytovatele programu.) Zobrazení titulků: Zde můţete zadat jak (pokud existuje) bude zobrazovat titulky. (Automatický, Ruční) Ukončíte menu 'jazyk' stisknutím tlačítka EXIT. Uţ jste provedli nějaké změny, Dialogové okno, ve kterém se zobrazí výzva k potvrzení změny. Výběrem 'Ano', změněná nastavení se uloţí.

23 Ochrana dětí a mladistvých Funkce a nastavení v menu: Přijímač Zámek: Zapnout / vypnout tuto ochranu přístupu některých přijímačů funkcí. Výchozí PIN kód: 0000 Nezletilí věk: Zadejte věkovou skupinu pevně uzamknout všechno nebo zobrazit vše. - Vše: Přístup pro kaţdého - Vše zablokováno: přístup pouze s PIN kódem : Ţádný přístup k některým osobám, o určitých programů. Povolit Time Control: Zapnutí / vypnutí časovače zde. Od - do: Tato poloţka je pouze dosaţeno, "nechal čas control 'Pokud je poloţka" Aktivní "je uvedeno. Místo zde vznikla, poskytnout lhůtu, ve které příjemce bez zadání PIN kódu přístup. Pomocí příkazu Číslo klíče. Změnit heslo: Vloţit sem nové heslo. Potvrdit heslo: Zopakujte nové heslo. Ukončíte menu "nezletilé" stisknutím tlačítka EXIT. Uţ jste provedli nějaké změny, Dialogové okno, ve kterém se zobrazí výzva k potvrzení změny. Výběrem 'Ano', změněná nastavení se uloţí. Čas Nastavení Aktualizováno: Vyberte si automaticky "na" a přijímač přijímá aktuální čas (prostřednictvím satelitního signálu). Pokud ji změnit na "off", můţete zadat následující body Datum a čas sám. Dnes je: Tento bod můţe být dosaţeno pouze "aktualizace čas 'v okamţiku, kdy má moţnost" Off "byla nastavena. Přejděte pomocí šipek vlevo / vpravo v den, kdy chcete nastavit nebo zadejte datum, ke kterému Numerických kláves. Přesný čas: Tento bod můţe být dosaţeno pouze "aktualizace čas 'v okamţiku, kdy má moţnost" Off "byla nastavena. Přejděte pomocí šipek vlevo / vpravo v době, kterou chcete upravit, nebo vám čas Numerických kláves. Časové pásmo: Definovat časové pásmo. GMT +01:00: Německo / Rakousko / Švýcarsko / Lucembursko platí. Pro Atény / Bukurešť / Istanbul je GMT +02:00. Letní čas: Zde si můţete zvolit, zda letní čas je třeba vzít v úvahu. Probuzení: Zde můţete zapnout nebo vypnout alarm / a určit, které vysílač s přijímačem na určité doby se spustí. Wake-up čas: Tento bod můţe být dosaţeno pouze tehdy, pokud ţádaná při "probuzení" na "Aktivní". Zadejte Datum pomocí číselných tlačítek. Časovač: Zde můţete povolit nebo zakázat časovač vypnutí /. Sleep čas: Tento bod můţe být dosaţeno pouze tehdy, pokud ţádaná, kdyţ "Časovač" na "Aktivní". Vstoupit datum pomocí číselných tlačítek. V této době se vypne přijímač. Ukončíte menu 'časové preference států stisknutím tlačítka EXIT. Uţ jste provedli nějaké změny, Dialogové okno, ve kterém se zobrazí výzva k potvrzení změny. Výběrem 'Ano', změněná nastavení se uloţí.

24 Audio + Video Poznámka: Některé poloţky v tomto menu poskytují informace pouze a nejsou vyměnitelné. TV SCART: Vyberte video výstup do TV reţimu pro konektor SCART. (RGB / CVBS) VCR SCART: Pro připojení je video rekordér přes SCART CVBS reţimu zobrazí se zde. YPbPr výstup: V závislosti na reţimu TV SCART bod byl vybrán, aby se zde objevují, "ON" nebo "Off". Poměr obrazu: Zde můţete určit, která se zobrazí s poměrem stran obrazu. (AUTO, Full 16:9, 4:3 Plný, Letter Box 16:9, 4:3 Letter Box) TV standard: Vyberte mezi AUTO, PAL, 720P_50Hz a 720P_60Hz nebo 1080I_50Hz 1080I_60Hz od. Video Jas: Nastavit jas nastavit v 8 krocích v unie1 na Level8). Video Kontrast: Místo v 8 stupních nastavit kontrast (unie1 na Level8). Sytost video: Umístěte v 8 krocích, sytost (unie1 se Level8). Dolby SPDIF: Vyberte si svítí, pokud je přijímač povaţován za moţný signál Dolby přes SPDIF výstup k (stanice sítě). DOLBY HDMI: Vyberte ON-li přijímač by měl brát v úvahu moţný signál přes HDMI Dolby (Kanál závislé). Ukončíte menu "audio + video" stiskem tlačítka EXIT. Uţ jste provedli nějaké změny, Dialogové okno, ve kterém se zobrazí výzva k potvrzení změny. Výběrem 'Ano', změněná nastavení se uloţí.

25 Menu, zvolte Control Center Software informační stánek aktualizaci z USB / HDD Zpět na USB / HDD Software informační stánek Zde si můţete prohlédnout informace o zařízení. Tato informace je důleţitá v situacích, kdy Edision chtějí technickou linku nebo se obraťte na prodejce. Můţete také najít verzi přijímače software. Ukončíte menu "Software Information stojanem" stisknutím tlačítka EXIT. aktualizaci z USB / HDD Základy: V tomto menu můţete jít při připojení vhodného USB datového úloţiště a od přijímače nebyl zjištěn. V opačném případě tato nabídka není přístupný. Dalším předpokladem pro 'update z USB / HDD "je, ţe USB pro ukládání dat, coţ odpovídá Software je soubor umístěn. Tento soubor s příponou ". DLD" můţete mít počítač s připojením na internet z rejstříku Argus vip 2 "na našich webových stránkách: Uloţte staţený soubor z PC na ukládání dat USB a zapojit ho do datové paměti USB připojení z 'Argus VIP 2'. Poznámka: Rychlost aktualizace přes USB je závislá na okolnostech údajů na Organsisation USB paměť. Doporučuje se, aby USB paměť o první poloţku "USB / HDD formátu 'nabídky' pvr Hasičské připravit (formátování) a softwaru soubor (. DLD) uloţit. Funkce a nastavení v menu: Otevřít soubor: Stiskněte tlačítko OK a otevřete na paměťové zařízení. S opakovaným stisknutím tlačítka OK Můţete jít do adresářové struktury, ve kterém pomocí kláves se šipkami (nahoru / dolů) pro posun. Hledat Software uloţen soubor, vyberte jej s kurzorem a stiskněte červené tlačítko přidat. Poznámka: Aktualizace schématu souboru pak bude zobrazena symbolem 'DLD' v adresářové struktuře. Začátek aktualizace: Tato poloţka je k dispozici pouze, kdyţ vyberete příslušný soubor v předchozím bodu. Pokud zvolíte tuto moţnost, stiskněte tlačítko OK.

argus Piccollo + HDIP Manuál

argus Piccollo + HDIP Manuál argus Piccollo + HDIP Manuál Manual Edision Argus To Piccollo + HDIP " Dálkové ovládání Základní funkce Informační panel / Informační panel EDIVISION Seznam programů Hlavní funkce menu program Instalace

Více

2 Menu Otevře nabídku Menu 9 Port USB 2.0 Umožní připojit externí USB zařízení (např. USB Flash disk)

2 Menu Otevře nabídku Menu 9 Port USB 2.0 Umožní připojit externí USB zařízení (např. USB Flash disk) Jednoduchá příručka Číslo Popis Funkce Číslo Popis Funkce 1 Tlačítko Zap/Vyp Zapne přijímač / Vypne přijímač do Stand By 8 Mód videa Změní mód videa 2 Menu Otevře nabídku Menu 9 Port USB 2.0 Umožní připojit

Více

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113 NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP-BOXU ARRIS VIP 1113 EDERA Group a. s. tel.: 775 212 034 e-mail: porucha@edera.cz web: www.edera.cz Vážení klienti, jsme rádi, že jste si za svého poskytovatele televizních služeb

Více

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP BOXU MOTOROLA VIP 1003

NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP BOXU MOTOROLA VIP 1003 NÁVOD K POUŽITÍ SET-TOP BOXU MOTOROLA VIP 1003 EDERA Group a. s. tel.: 775 212 034 e-mail: porucha@edera.cz web: www.edera.cz Vážení klienti, jsme rádi, že jste si za svého poskytovatele televizních služeb

Více

Dálkové ovládání. Základní funkce. Informační panel / Informační panel EDIVISION. Více. Hlavní funkce menu. Program. Instalace.

Dálkové ovládání. Základní funkce. Informační panel / Informační panel EDIVISION. Více. Hlavní funkce menu. Program. Instalace. Argus Manuál Všimněte si, ţe některé poloţky menu a funkce v závislosti na 'Argus VIP "- model, verze se mohou lišit. Poznámka: Tato příručka je zaloţena na přijímače ve verzi 2.1.38 Dálkové ovládání Základní

Více

e-mail: edera@edera.cz web: www.edera.cz

e-mail: edera@edera.cz web: www.edera.cz NÁVOD K POUŽITÍ DÁLKOVÉHO OVLADAČE K SET-TOP BOXU MOTOROLA 1. Vypnutí/Zapnutí set-top boxu 2. Menu, zobrazení hlavního menu STB, seznam televizních kanálů 3. Info, zobrazení informací o právě sledovaném

Více

HD satelitní přijímač Optimum HD X310

HD satelitní přijímač Optimum HD X310 HD satelitní přijímač Optimum HD X310 recenze přijímače strana 1/16 Obsah: Představení přijímače... 3 Balení... 3 Přijímač... 4 Přední strana přijímače... 4 Zadní strana přijímače... 5 Dálkové ovládání...

Více

WinTV-HVR-930C-HD WinTV-HVR-930C WinTV-HVR-900-HD WinTV-HVR-900

WinTV-HVR-930C-HD WinTV-HVR-930C WinTV-HVR-900-HD WinTV-HVR-900 WinTV-HVR-930C-HD WinTV-HVR-930C WinTV-HVR-900-HD WinTV-HVR-900 Stručný průvodce instalací Hauppauge Computer Works, Ltd Bank Chambers 6-10 Borough High Street London SE1 9QQ tel: (+44) 0207 378 1997 fax:

Více

OPEL INSIGNIA. Infotainment System

OPEL INSIGNIA. Infotainment System OPEL INSIGNIA Infotainment System Obsah Touch R700 / Navi 900... 5 R300 Color / R400 Color... 107 Touch R700 / Navi 900 Úvod... 6 Základní funkce... 15 Rádio... 49 CD přehrávač... 55 Externí zařízení...

Více

dvblink - DVB-T tuner

dvblink - DVB-T tuner dvblink - DVB-T tuner Dualní DVB-T tuner Vlastnosti produktu Dualní DVB-T tuner DVB-T MPEG2 a MPEG4 kompatibilní (HD) AFS* - automatické přepínání frekvencí USB AV port přehrávače USB zařízení až 2TB (FAT32

Více

O 2 TV. jediná televize, která se vám přizpůsobí

O 2 TV. jediná televize, která se vám přizpůsobí O 2 TV jediná televize, která se vám přizpůsobí Vítejte ve světě O 2 TV Vítejte ve světě zábavy a odpočinku! Ve světě, kde se nemusíte nikomu a ničemu přizpůsobovat. Díky svým unikátním funkcím je O 2

Více

Uživatelská příručka Užívateľská príručka. Digitální satelitní přijímač Digitálny satelitný prijímač. ZIRCON ihd

Uživatelská příručka Užívateľská príručka. Digitální satelitní přijímač Digitálny satelitný prijímač. ZIRCON ihd Uživatelská příručka Užívateľská príručka Digitální satelitní přijímač Digitálny satelitný prijímač ZIRCON ihd Obsah - CZ Obecné informace - Technické parametry 4 Obecné informace - Bezpečnostní pokyny

Více

UŽIVATELSKÝ MANUÁL Digitální přijímač teresteriální televize TECHNISAT DigiPal 2 http://www.omko.cz/

UŽIVATELSKÝ MANUÁL Digitální přijímač teresteriální televize TECHNISAT DigiPal 2 http://www.omko.cz/ UŽIVATELSKÝ MANUÁL Digitální přijímač teresteriální televize TECHNISAT DigiPal 2 http://www.omko.cz/ Zkrácená verze uživatelského manuálu. BEZPEČNOST PRÁCE S PŘIJÍMAČEM Než začnete s přijímačem pracovat

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 4811722. 1. Úvod. 3. Popis funkcí ovládacích tlačítek. 2. Popis základních funkcí dálkového ovladače

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 4811722. 1. Úvod. 3. Popis funkcí ovládacích tlačítek. 2. Popis základních funkcí dálkového ovladače NÁVOD K OBSLUZE TUNER (tunery, rozhlasové přijímače) TAPE (kazetové magnetofony a tapedecky) CD (CD-přehrávače) AUX (ostatní zařízení audio / video, například zesilovače nebo HiFi-věže). Tento univerzální

Více

Pokročilé uţivatelské školení

Pokročilé uţivatelské školení Pokročilé uţivatelské školení Cíl a obsah kurzu Cílem kurzu je seznámit se s pokročilými funkcemi aplikace Word Členění kurzu, obsah jednotlivých lekcí Kurz je členěn do pěti samostatných lekcí. Kaţdá

Více

e Nápověda Česky TX-50DX780E TX-58DX780E TX-65DX780E TX-50DX750E TX-58DX750E TX-65DX750E TX-40DX730E TX-50DX730E TX-58DX730E

e Nápověda Česky TX-50DX780E TX-58DX780E TX-65DX780E TX-50DX750E TX-58DX750E TX-65DX750E TX-40DX730E TX-50DX730E TX-58DX730E TX-58DX900E TX-65DX900E TX-50DX780E TX-58DX780E TX-65DX780E TX-50DX750E TX-58DX750E TX-65DX750E TX-50DX750F TX-58DX750F TX-40DX730E TX-50DX730E TX-58DX730E TX-40DXE720 TX-50DXE720 TX-58DXE720 TX-40DXM710

Více

Smart PSS dohledový systém

Smart PSS dohledový systém Smart PSS dohledový systém Uživatelský manuál OBSAH Spuštění...3 Obecné nastavení...4 Účty...5 Přidat uživatele...5 Úprava a vymazání uživatele...6 Správce zařízení...7 Přidat zařízení...7 Nastavení parametrů...9

Více

WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál

WDV5270 HD Lagoon Uživatelský manuál WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál 1 Části videokamery: 1. LCD obrazovka 2. Voba režimu / posun vlevo 3. Přehrávání / Posun nahoru 4. Samospoušť / posun vpravo 5. MENU/potvrzeni volby (OK) 6. volba

Více

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM

WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM WWW.ADAPTIV-MULTIMEDIA.COM 1 Obsah Obsah O produktu 3 Schéma zapojení 4 Stručný návod k obsluze 6 Systém 8 Nastavení zvuku 10 Navigace 11 DAB 12 HDMI 14 TV 15 AV vstup 17 USB / SD 18 Přenos souborů 24

Více

Uživatelská příručka. Openbox HD2+ Dreamsky HD2+ Diditální satelitní přijímač DVB-S/S2 s. interaktivními funkcemi

Uživatelská příručka. Openbox HD2+ Dreamsky HD2+ Diditální satelitní přijímač DVB-S/S2 s. interaktivními funkcemi Uživatelská příručka Openbox HD2+ Dreamsky HD2+ Diditální satelitní přijímač DVB-S/S2 s interaktivními funkcemi 1 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE Děkujeme, že jste si vybrali náš výrobek. Před samotnou

Více

OPEL ASTRA Příručka k informačnímu systému

OPEL ASTRA Příručka k informačnímu systému OPEL ASTRA Příručka k informačnímu systému Obsah Navi 900 IntelliLink... 5 R 4.0 IntelliLink... 87 R300 BT... 131 Držák telefonu... 163 Navi 900 IntelliLink Úvod... 6 Základní funkce... 13 Rádio... 31

Více

Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2

Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2 Uživatelský návod fotorámeček Bluetech 10,2 Pohled zepředu: Pohled seshora: 1. stop tlačítko - stisknutím zastavíte přehrávání souborů, podržením 1sekundy vypnete přístroj 2. přehrávání a pauza - stisknutím

Více

UMAX. VisionBook 10Wi. Uživatelská příručka

UMAX. VisionBook 10Wi. Uživatelská příručka UMAX VisionBook 10Wi Uživatelská příručka Součásti balení Součástí balení jsou: Tablet USB kabel Napájecí adaptér Klávesnice Uživatelská příručka Popis tabletu Horní pohled Pohled zleva Přední pohled Spodní

Více

Uživatelský manuál XF 300

Uživatelský manuál XF 300 Uživatelský manuál XF 300 Přenosný reproduktor s KARAOKE, BLUETOOTH FUNKCE Připojení a obsluha BEZPEČNÉ POUŽÍVÁNÍ PŘÍSTROJE Jedná se o citlivé elektronické zařízení. Vyhněte se jeho použití v následujících

Více

LuxRiot uživatelský manuál verze 1.6.12. Uživatelský manuál Verze 1.6.12. -1-2008, Stasa s.r.o.,pokorného 14, 190 00, PRAHA

LuxRiot uživatelský manuál verze 1.6.12. Uživatelský manuál Verze 1.6.12. -1-2008, Stasa s.r.o.,pokorného 14, 190 00, PRAHA Uživatelský manuál Verze 1.6.12-1- 2008, Stasa s.r.o.,pokorného 14, 190 00, PRAHA LuxRiot je softwarový balík, určený pro sledování a ukládání dat z kamer. Umožňuje přijímat data z IP kamer a video serverů

Více

Plně hybridní videorekordér

Plně hybridní videorekordér IWH3216 instalační manuál Plně hybridní videorekordér IWH3216 Touch II Instalační manuál VARIANT plus, spol. s.r.o., U Obůrky 5, 674 01 TŘEBÍČ, tel.: 565 659 600 technická linka 565 659 630 (pracovní doba

Více

Úvodem. Obsah. Čeština. Připojení jiných přístrojů Videorekordér...9 Další přístroje...9 Pobočná připojení...9 Volba připojeného přístroje...

Úvodem. Obsah. Čeština. Připojení jiných přístrojů Videorekordér...9 Další přístroje...9 Pobočná připojení...9 Volba připojeného přístroje... Úvodem Děkujeme vám, že jste si koupili náš televizor. Tento návod k použití vám má pomoci televizní přijímač nainstalovat a ovládat. Doporučujeme vám, abyste si jej nejprve důkladně pročetli. Věříme,

Více

MIKADO 200 Automobilový DVB-T tuner

MIKADO 200 Automobilový DVB-T tuner MIKADO 200 Automobilový DVB-T tuner Uživatelská příručka Important Safety Instructions and Caution Instrukce k bezpečnému používání výrobku Symbol blesku v rovnostranném trojúhelníku je určen k varování

Více

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329

AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA. Návod k použití 10007329 AUNA TT 190 STEREO, GRAMOFON, MP3 NAHRÁVÁNÍ, CD, SD, USB, KAZETA Návod k použití 10007329 UMÍSTĚNÍ OVLÁDACÍCH PRVKŮ 1) Ochrana před prachem 2) Ladění / SKIP UP / DOWN tlačítko 3) RECORD tlačítko 4) Otvírání

Více

HDTV-Sat-Irdeto-CI-Receiver. Uživatelský návod

HDTV-Sat-Irdeto-CI-Receiver. Uživatelský návod HDTV-Sat-Irdeto-CI-Receiver Uživatelský návod OBSAH 1 BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ... 3 2 RYCHLÉ ZPROVOZNĚNÍ... 5 3 VLASTNOSTI... 7 4 JAK PŘIPOJIT PŘIJÍMAČ... 8 5 HARDWARE:... 10 6 SLEDOVÁNÍ TV... 13 7 ČINNOST

Více

U-DRIVE LITE Car DVR Device

U-DRIVE LITE Car DVR Device U-DRIVE LITE Car DVR Device MT4037 Uživatelský manuál Index Index...2 Popis zařízení...2 Příprava před použitím...3 Vložení paměťové karty...3 Používání zařízení...4 Možnosti menu v režimu nahrávání...5

Více

Uživatelský manuál CryptoBox 650HDC

Uživatelský manuál CryptoBox 650HDC Uživatelský manuál CryptoBox 650HDC HD Digital Cable Receiver Obsah 0. Bezpečnostní instrukce 3 1. Představení modelu 6 1.1 Hlavní Vlastnosti 6 1.2 Příslušenství 7 2. Přehled 8 2.1 Přední Panel 8 2.2

Více

OPEL INSIGNIA. Infotainment System

OPEL INSIGNIA. Infotainment System OPEL INSIGNIA Infotainment System Obsah Úvod... 4 Rádio... 30 CD přehrávač... 47 Vstup AUX... 53 USB port... 55 Rámeček digitálního obrazu... 59 Navigace... 62 Rozpoznávání řeči... 107 Telefon... 122

Více

Uživatelský manuál (CZ)

Uživatelský manuál (CZ) Uživatelský manuál (CZ) - 1 - 1. Zadní panel Vstup Input Loop Audio Video Fan PSU Funkce LNB vstup 950-2050 MHz (F-konektor). LNB výstup pro další přijímač používající stejné pásmo a polarizaci (pouze

Více

TELESTAR 2 STARSAT 1 Technisat DIGIT F1

TELESTAR 2 STARSAT 1 Technisat DIGIT F1 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Digitálního přijímače TELESTAR 2 STARSAT 1 Technisat DIGIT F1 Příručka uživatele www.omko.cz OBSAH 1. Základní informace... 3 1.1 Hlavní vlastnosti... 3 1.2 Bezpečnost... 3 1.3 Složení

Více

HD satelitní přijímač Optimum SLOTH Classic

HD satelitní přijímač Optimum SLOTH Classic HD satelitní přijímač Optimum SLOTH Classic recenze přijímače strana 1/27 Obsah: Představení přijímače... 4 Balení... 4 Přijímač... 5 Přední strana přijímače... 5 Zadní strana přijímače... 6 Dálkové ovládání...

Více

=WOXPLW 3URJUDPÃQDKRUX. 1DEtGND. 9êE U 'RO. 6WUiQNDÃQDKRUX LQVWDODFH. 6WUiQNDÃGRO 79'79. 2EQRYLWÃÃâ,52.é 0(18 '() $%& *+, 012 -./ 345 9:; <= 7(;7 ,,,

=WOXPLW 3URJUDPÃQDKRUX. 1DEtGND. 9êE U 'RO. 6WUiQNDÃQDKRUX LQVWDODFH. 6WUiQNDÃGRO 79'79. 2EQRYLWÃÃâ,52.é 0(18 '() $%& *+, 012 -./ 345 9:; <= 7(;7 ,,, Obsah Dálkový ovladaè... 2 Tlaèítka ovládacího panelu a zadní panel... 3 Pøíprava... 4 Funkce... 4 Bezpeènostní opatøení... 4 Pøed zapnutím televizoru... 6 Pøipojení napájení... 6 Pøipojení ke vstupnímu

Více

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV

NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV NÁVOD KE SLUŽBĚ IPTV 1 Obsah Popis dálkového ovladače...3 Ovládání TV služby...4 1. Informace o pořadu...4 2. Seznam TV kanálů...5 3. Možnosti kanálu...5 4. Programový průvodce...6 5. Změna pořadí TV kanálů...7

Více

Stručný průvodce digitální fotorámeček Intenso

Stručný průvodce digitální fotorámeček Intenso Stručný průvodce digitální fotorámeček Intenso K získání informací o různých funkcích digitálního fotorámečku Intenso následujte prosím tento návod. CZ - 1 1) Rozložení tlačítek na zadní straně přístroje

Více

dvblogic DVB-T tuner

dvblogic DVB-T tuner dvblogic DVB-T tuner DVB-E65 Určeno k montáži do vozidel BMW E65 vybavených navigačním systémem Professional s displejem 8,8 Základní vlastnosti a funkce DVB-T tuneru: Tento DVB-T tuner je určen přesně

Více

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV 1/11 Obsah Popis dálkového ovladače...3 Ovládání TV služby...4 Informace o pořadu...4 Seznam TV kanálů...5 Možnosti kanálu...5 Programový průvodce...6 Změna pořadí

Více

Návod k obsluze ORT 8841. Pozemní digitální přijímač s jedním tunerem + Multimédia. Výr. č. : 708841. ORT 8841 Version2-25/02/10

Návod k obsluze ORT 8841. Pozemní digitální přijímač s jedním tunerem + Multimédia. Výr. č. : 708841. ORT 8841 Version2-25/02/10 Návod k obsluze ORT 8841 Pozemní digitální přijímač s jedním tunerem + Multimédia Výr. č. : 708841 ORT 8841 Version2-25/02/10 Obsah ZAČÍNÁME...4 Bezpečnost... 4 Technická charakteristika... 4 Obsah balení

Více

Stav: červen 2008. TRACK-Guide

Stav: červen 2008. TRACK-Guide Stav: červen 2008 TRACK-Guide Obsah TRACK-Guide... 1 1 Úvod... 3 1.1 Rozsah funkcí...3 1.2 Zadávání číslic a písmen...3 1.3 Úvodní maska...4 2 Navigace... 5 2.1 Spuštění navigace...5 2.2 Maska navigace...6

Více

OPEL MERIVA. Infotainment System

OPEL MERIVA. Infotainment System OPEL MERIVA Infotainment System Obsah Úvod... 4 Rádio... 29 Přehrávač CD disků... 45 Vstup AUX... 51 USB port... 53 Rámeček digitálního obrazu... 57 Navigace... 60 Rozpoznávání řeči... 106 Telefon...

Více

Digitální satelitní přijímač. Uživatelská příručka

Digitální satelitní přijímač. Uživatelská příručka Digitální satelitní přijímač Uživatelská příručka Pro přepravu, skladování a provozování zařízení použijte pouze stabilní podstavce a vozíky, abyste zabránili poškození zařízení způsobené pádem či převrhnutím

Více

Instrukce pro instalaci digitálního satelitního přijímače

Instrukce pro instalaci digitálního satelitního přijímače Instrukce pro instalaci digitálního satelitního přijímače INSTALACE Přední panel Zadní panel LNB IN: PŘIPOJENÍ K SATELITNÍ ANTÉNĚ LNB OUT: PŘIPOJENÍ K JINÉMU PŘIJÍMAČI KOMPOZITNÍ VÝSTUP VIDEO SIGNÁLU ZAPNUTÍ/VYPNUTÍ

Více

DVP-2004 Multimediální přehrávač

DVP-2004 Multimediální přehrávač DVP-2004 Multimediální přehrávač Přehrává disky DVD, VCD, CD, CD-RW Soubory MP4, WMA, JPEG Přehrávání z USB disku a SD karty Vstup Aux-in Velikost ½ Din Uživatelská příručka Obsah Informace k bezpečnému

Více

1. Zobrazení typu telefonního přístroje. 3. Protokol LLDP Link Layer Discover Protocol. 4. Inicializace síťového připojení

1. Zobrazení typu telefonního přístroje. 3. Protokol LLDP Link Layer Discover Protocol. 4. Inicializace síťového připojení Úvodem... 3 Vlastnosti telefonu... 3 Požadavky pro použití telefonního přístroje... 3 Připojení a spuštění telefonu... 3 Zobrazení displeje v klidovém stavu... 4 Popis telefonu:... 6 Nastavení telefonu...

Více

argus pingulux a Manuál

argus pingulux a Manuál argus pingulux a Manuál Manual Edision Argus To pingulux plus " Poznámka: Vezměte prosím na vědomí, ţe obrázky / popisy v detailu (v závislosti na softwaru Znění) můţe být reprezentována jinak. Hlavní

Více

Návod k obsluze ORT 8812. Jenotunerový pozemní digitální přijímač. Réf : 708812 ORT 8812-10/06/10

Návod k obsluze ORT 8812. Jenotunerový pozemní digitální přijímač. Réf : 708812 ORT 8812-10/06/10 Návod k obsluze ORT 8812 Jenotunerový pozemní digitální přijímač ION FAIBL AT ION FAIBL AT ONSOMM EC ONSOMM EC Réf : 708812 ORT 8812-10/06/10 2 3 Obsah ZAČÍNÁME... 6 Bezpečnost...6 Technická charakteristika...6

Více

Hudební přehrávač. mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

Hudební přehrávač. mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Obsah Hudební přehrávač mivvy record M5 UŽIVATELSKÝ MANUÁL Upozornění Parametry Popis displeje Základní operace Systémové menu Poslech hudby Záznam zvuku Správce souborů Prohlížeč obrázků FM rádio Elektronické

Více

Digitální kabelový přijímač s vysokým rozlišením a zabudovaným dekodérem systému CONAX AC-8000HD. Uživatelská příručka

Digitální kabelový přijímač s vysokým rozlišením a zabudovaným dekodérem systému CONAX AC-8000HD. Uživatelská příručka Digitální kabelový přijímač s vysokým rozlišením a zabudovaným dekodérem systému CONAX AC-8000HD Uživatelská příručka Obsah Obsah... 2 Kapitola 1 - Neţ začneme... 3 1.1 Vlastnosti... 3 1.2 Obsah balení...

Více

2007 Nokia. V¹echna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries a N81 jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky spoleènosti

2007 Nokia. V¹echna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries a N81 jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky spoleènosti Urèování polohy 2007 Nokia. V¹echna práva vyhrazena. Nokia, Nokia Connecting People, Nseries a N81 jsou ochranné známky nebo registrované ochranné známky spoleènosti Nokia Corporation. Ostatní zmiòované

Více

TV-1800 PCTV Tuner Informace o výrobku Zapojení Zapojení. Ovládací panely

TV-1800 PCTV Tuner Informace o výrobku Zapojení Zapojení. Ovládací panely Informace o výrobku Zapojení Zapojení Připojení VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Ovládací panely CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC

Více

Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC. Čeština. Obsah

Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC. Čeština. Obsah Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC Čeština Obsah Obecné pokyny pro užívání zařízení... 2 Doplňující informace... 2 Obsah balení... 2 1.0 Základní informace... 3 1.1 Tlačítka a konektory...

Více

DVB-T Tuner. Ver.3.0.*. Firmware

DVB-T Tuner. Ver.3.0.*. Firmware DVB-T Tuner Ver.3.0.*. Firmware Xtreamer Prodigy podporuje digitální vysílání s funkcí záznamu při použití interního DVBT tuneru. Vysílání je dostupné v hlavním menu v tabulce App. S DVBT modulem můžete

Více

Uživatelská příručka. BlackBerry 8700 Smartphone

Uživatelská příručka. BlackBerry 8700 Smartphone Uživatelská příručka BlackBerry 8700 Smartphone SWD-280428-0212105034-010 Obsah Základní informace o řadě BlackBerry...9 Přepínání aplikací...9 Přiřazení aplikace tlačítku Komfort...9 Nastavení informací

Více

Ukazovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka

Ukazovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka Ukazovací zařízení a klávesnice Uživatelská příručka Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft a Windows jsou registrované ochranné známky společnosti Microsoft Corporation v USA.

Více

INSTALAČNÍ MANUÁL pro aplikaci ihc-mirf

INSTALAČNÍ MANUÁL pro aplikaci ihc-mirf INSTALAČNÍ MANUÁL pro aplikaci ihc-mirf /apps Obsah Úvod 3 Instalace aplikace do mobilního telefonu s IOS 3 Nastavení 4 Ovládání 10 Úvod Aplikace ihc-mirf (pro mobilní telefony s IOS) jsou určeny k pohodlnému

Více

Set Top Box Motorola VIP 1003

Set Top Box Motorola VIP 1003 Set Top Box Motorola VIP 1003 1. Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003, dálkové ovládání, baterie do dálkového ovládání, napájecí zdroj, kabel pro připojení zdroje do napájecí

Více

PVR3050 NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE USER MANUAL. Přijímač digitálního vysílání s HDD Prijímač digitálného vysílánia Personal video recorder

PVR3050 NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE USER MANUAL. Přijímač digitálního vysílání s HDD Prijímač digitálného vysílánia Personal video recorder PVR3050 NÁVOD K POUŽITÍ NÁVOD NA POUŽITIE USER MANUAL Přijímač digitálního vysílání s HDD Prijímač digitálného vysílánia Personal video recorder OBSAH FUNKCE 5 DÁLKOVÝ OVLADAČ 5 ZAČÍNÁME 5 ČELNÍ A ZADNÍ

Více

Upgrade na Windows 10 na tabletu. ACCENT TB 800 s kapacitou interního úložiště 16GB

Upgrade na Windows 10 na tabletu. ACCENT TB 800 s kapacitou interního úložiště 16GB Upgrade na Windows 10 na tabletu ACCENT TB 800 s kapacitou interního úložiště 16GB 16GB tablety mají běžně k dispozici pouze cca 10GB prostoru. Zbytek z celkové kapacity interního úložiště je vyhrazen

Více

Návod na použití prezentační techniky

Návod na použití prezentační techniky Laboratorní centrum Fakulty technologické Návod na použití prezentační techniky Střední posluchárna č. 113 Před použitím prezentační techniky pročtěte tento návod ApS Brno s.r.o., divize projekční techniky

Více

Nej NET TV. Uživatelský manuál IPTV od Nej.cz. v. 1.3

Nej NET TV. Uživatelský manuál IPTV od Nej.cz. v. 1.3 Nej NET TV Uživatelský manuál IPTV od Nej.cz v. 1.3 Vážení zákazníci, jsme rádi, že jste si za svého poskytovatele televizních služeb zvolili právě naši společnost Nej.cz. Naše síť umožňuje přenos televizního

Více

UŢIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Digitální satelitní přijímač obsahující přístupové rozhraní a Cryptoworks

UŢIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Digitální satelitní přijímač obsahující přístupové rozhraní a Cryptoworks UŢIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Digitální satelitní přijímač obsahující přístupové rozhraní a Cryptoworks Uţivatelská příručka - strana 2 Důležité bezpečnostní instrukce 1. Čtěte tyto instrukce. 2. Uschovejte si

Více

DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka

DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka CORE DIGITALIC MP4 pøehrávaè s DVB-T Uživatelská pøíruèka 1. Upozornìní 1. Nepøechovávejte nebo nepoužívejte pøehrávaè v místì s extrémnì vysokými nebo nízkými teplotami, vlhkostí èi prašností. 2. Nepoužívejte

Více

Uživatelský manuál CZ. Terestriální přijímač GS 1011

Uživatelský manuál CZ. Terestriální přijímač GS 1011 Uživatelský manuál CZ Terestriální přijímač GS 1011 BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE Abyste předešli nebezpečí vzniku ohně nebo úrazu elektrickým proudem, nevystavujte tento přístroj dešti

Více

OBSAH 1. OBECNÉ VLASTNOSTI...2 2. BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ...3 3. PŘÍPRAVA...4 3.1. DÁLKOVÝ OVLADAČ...4 3.2. PŘIPOJENÍ...5 3.2.1.

OBSAH 1. OBECNÉ VLASTNOSTI...2 2. BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ...3 3. PŘÍPRAVA...4 3.1. DÁLKOVÝ OVLADAČ...4 3.2. PŘIPOJENÍ...5 3.2.1. DVB 655 T2 OBSAH 1. OBECNÉ VLASTNOSTI...2 2. BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ...3 3. PŘÍPRAVA...4 3.1. DÁLKOVÝ OVLADAČ...4 3.2. PŘIPOJENÍ...5 3.2.1. PŘIPOJENÍ K TELEVIZORU...5 3.2.2. PŘIPOJENÍ K VIDEOREKORDÉRU...5

Více

.:: YAMADA DTV-1300 ::. uživatelská příručka

.:: YAMADA DTV-1300 ::. uživatelská příručka .:: YAMADA DTV-1300 ::. uživatelská příručka Děkujeme Vám za zakoupení výrobku společnosti UMAX a doufáme, že budete s tímto výrobkem plně spokojeni. Upozornění: Veškeré údaje a parametry obsažené v tomto

Více

Informace 11 Použití 12 Nastavení 13 Barva OSD 15. Informace 16 Použití 17 Nastavení 18

Informace 11 Použití 12 Nastavení 13 Barva OSD 15. Informace 16 Použití 17 Nastavení 18 TX-32DS600E TX-24DS503E TX-32DS503E TX-40DS503E TX-49DS503E TX-55DS503E TX-24DS500E TX-32DS500E TX-40DS500E TX-49DS500E TX-55DS500E TX-32DS500ES TX-40DS500ES TX-49DS500ES TX-40DS400E TX-40DSU501 TX-49DSU501

Více

Technosonic HT-713. Návod k obsluze

Technosonic HT-713. Návod k obsluze Technosonic HT-713 Návod k obsluze UPOZORNĚNÍ: ABYSTE PŘEDEŠLI RIZIKU ÚRAZU ELEKTRICKÝM PROUDEM, ZASUŇTE ŠIROKOU ČÁST VIDLICE DO ŠIROKÉHO VÝŘEZU AŽ NA DORAZ. Tento přehrávač disků DVD pracuje na principu

Více

NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV

NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ. Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV NÁVOD NA OVLÁDÁNÍ Set Top Box Motorola VIP 1003 Portálu IPTV Set Top Box Motorola VIP1003 Set Top Box Balení Set Top Boxu obsahuje: Set Top Box VIP 1003 Dálkové ovládání Baterie do dálkového ovládání Napájecí

Více

DIGITÁLNÍ SATELITNÍ PŘIJÍMAČ SSD-570

DIGITÁLNÍ SATELITNÍ PŘIJÍMAČ SSD-570 DIGITÁLNÍ SATELITNÍ PŘIJÍMAČ SSD-570 OBSAH 1 BEZPEČNOSTNÍ POKYNY... 3 2 DÁLKOVÝ OVLADAČ... 5 3 ČELNÍ PANEL... 6 4 ZADNÍ PANEL... 6 5 PŘIPOJENÍ VAŠICH ZAŘÍZENÍ... 7 6 ZÁKLADNÍ OVLÁDÁNÍ... 8 6.1 ZAPNUTÍ

Více

SEZNÁMENÍ S PROGRAMEM

SEZNÁMENÍ S PROGRAMEM SEZNÁMENÍ S PROGRAMEM Základní informace pro každého Následující popis je určen pro stručné a rychlé seznámení s programem a jeho ovládáním. Detailnější vysvětlení funkcí programu naleznete v českém i

Více

Záznamník teploty ZT, ZT1ext Návod k použití

Záznamník teploty ZT, ZT1ext Návod k použití ČERNÁ SKŘÍŇKA Záznamník teploty ZT, ZT1ext Návod k použití Návod na použití záznamníku teploty COMET ZT, ZT1ext Přístroj je určen pro měření a záznam teploty vzduchu, příp. teploty z externí sondy s odporovým

Více

Česky. Úvod. Přehled funkcí

Česky. Úvod. Přehled funkcí Přehled funkcí Úvod 7 TFT LCD displej s rozlišením: 480(Š) x 234(V) Zobrazovací režim: 4:3 a 16:9 Podporované formáty: JPEG & Motion-JPEG (320x240 QVGA 15 fps; 640x480 VGA 6 fps.) Promítání fotografií

Více

IR Kamera s nahráváním BD-300G Uživatelská příručka

IR Kamera s nahráváním BD-300G Uživatelská příručka IR Kamera s nahráváním BD-300G Uživatelská příručka Pozor! 1. Nevyjímejte kartu během provozu. 2. Používejte 12V 2A napájecí adaptér. 3. Naformátujte SD kartu před jejím prvním použitím v DVR. 4. Zařízení

Více

1. Obsah balení. 2. Přehled zařízení. Stručný návod k obsluze Prestigio RoadRunner PCDVRR515. Digitální videokamera do auta Prestigio

1. Obsah balení. 2. Přehled zařízení. Stručný návod k obsluze Prestigio RoadRunner PCDVRR515. Digitální videokamera do auta Prestigio 1. Obsah balení Digitální videokamera do auta Prestigio Přísavný držák Autonabíječka 3,6m napájecí kabel 15cm datový kabel Stručný návod k obsluze Záruční list 2. Přehled zařízení 1 LED osvětlení (Noční

Více

Obsah - 1 - 01-CEK-14438-1243UK-AK56-MN1P-50116251.P65 1

Obsah - 1 - 01-CEK-14438-1243UK-AK56-MN1P-50116251.P65 1 Obsah Tlačítka dálkového ovladače... 2 Přední panel a přípojná místa... 2 Připojení periferních zařízení... 2 Připojení antény... 2 Mapa nabídky... 3 Příprava... 3 Doplňky... 3 Bezpečnostní opatření...

Více

Návod k obsluze FK-7000. Čeština

Návod k obsluze FK-7000. Čeština Návod k obsluze FK-7000 Čeština VAROVÁNÍ!!! Satelitní přijímače značky Ferguson umožňují nahrávat na externí pevné disky HDD a paměti typu flash (flash disky). Správná funkce nahrávání závisí na druhu

Více

Digital Set Top Box HE@D HD1000T Přijímač digitálního pozemního vysílání

Digital Set Top Box HE@D HD1000T Přijímač digitálního pozemního vysílání Digital Set Top Box HE@D HD1000T Přijímač digitálního pozemního vysílání Návod k obsluze Při práci s návodem používejte orginální návod s obrázky Obsah Bezpečnost Přední panel Zadní panel Dálkové ovládání

Více

Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy

Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy DS-X93D Dotykový displej s přehrávačem k montáži na opěrku hlavy Přehrává: DVD, VCD, CD, MP3, MP5, JPG, E-knihy Uživatelská příručka Před prvním použitím výrobku si přečtěte tuto uživatelskou příručku

Více

DVRS02WIFI. Full HD sportovní kamera, WI-FI. Uživatelská příručka

DVRS02WIFI. Full HD sportovní kamera, WI-FI. Uživatelská příručka DVRS02WIFI Full HD sportovní kamera, WI-FI Uživatelská příručka Děkujeme Vám za zakoupení tohoto zařízení. Než začnete produkt používat, přečtěte si prosím pečlivě tento návod k maximalizaci jeho výkonu

Více

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV

Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV Ovládání TV platformy a funkce Chytrá TV Obsah Popis dálkového ovladače 3 Ovládání TV služby 4 1. Informace o pořadu 4 2. Seznam TV kanálů 5 3. Možnosti kanálů 5 4. Programový průvodce 6 5. Změna pořadí

Více

Monitor HP ENVY 23 IPS. Uživatelská příručka

Monitor HP ENVY 23 IPS. Uživatelská příručka Monitor HP ENVY 23 IPS Uživatelská příručka 2013, Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows a Windows Vista jsou registrované ochranné známky nebo ochranné známky společnosti Microsoft

Více

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme CD290 CD295. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.

Příručka pro uživatele. Rádi vám vždy pomůžeme CD290 CD295. Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips. Rádi vám vždy pomůžeme Zregistrujte svůj výrobek a získejte podporu na adrese www.philips.com/welcome Otázky? Kontaktujte společnost Philips Otázky? Kontaktujte společnost Philips Otázky? Kontaktujte společnost

Více

DVRB23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla S GPS modulem (černá skříňka)

DVRB23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla S GPS modulem (černá skříňka) DVRB23 Videokamera k záznamu jízdy vozidla S GPS modulem (černá skříňka) Uživatelská příručka Obsah Obsah... 1 Popis kamery... 2 Vložení SD karty... 2 Hlavní nabídka... 3 Nabídka nastavení... 3 Nahrávání

Více

Užijte si televizi Horizon od UPC

Užijte si televizi Horizon od UPC Užijte si televizi Horizon od UPC Uživatelský manuál HD Mediaboxu Hlavní nabídka Informace Do hlavní nabídky vstoupíte stisknutím tlačítka MENU na dálkovém ovladači. V hlavní nabídce a jednotlivých nabídkách

Více

dvblogic DVB-T Tuner DVB-MFD2

dvblogic DVB-T Tuner DVB-MFD2 dvblogic DVB-T Tuner DVB-MFD2 Určeno k montáži do vozidel vybavených navigačními systémy: Volkswagen MFD2/RNS2 Škoda Nexus Pouze pro vozidla BEZ originální kamery při couvání Základní vlastnosti a funkce

Více

VU+ DUO 2 Krátký návod. Český Jazyk

VU+ DUO 2 Krátký návod. Český Jazyk VU+ DUO 2 Krátký návod Český Jazyk - Satelitní přijímač - Krátký návod - HDD šrouby - HDMI kabel - Dálkové Ovládání - SATA kabel - Síťový kabel - Loop-through kabel - Baterie Obsah balení Přední Panel

Více

Obsah Úvod Symboly Set-top Box První instalace Vlastnosti Možné závady ------------------------------------------------------------------

Obsah Úvod Symboly Set-top Box První instalace Vlastnosti Možné závady ------------------------------------------------------------------ Obsah ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Ⅰ Úvod------------------------------------------------------------------------------------- 2

Více

Přenosný přijímač digitální televize DVB-T LED0714DV. Obj. č.: 117 64 44

Přenosný přijímač digitální televize DVB-T LED0714DV. Obj. č.: 117 64 44 Přenosný přijímač digitální televize DVB-T LED0714DV Obj. č.: 117 64 44 1. Úvod (účel použití přístroje) Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru a za nákup našeho barevného přenosného přijímače digitálního

Více

TX-50AX800E TX-58AX800E TX-65AX800E. e Nápověda. Česky

TX-50AX800E TX-58AX800E TX-65AX800E. e Nápověda. Česky TX-50AX800E TX-58AX800E TX-65AX800E e Nápověda Česky Můj Home Screen Můj Home Screen Informace 12 Použití 13 Nastavení 14 Barva OSD 16 Seznam aplikací Informace 17 Použití 18 Nastavení 19 Sledování Základy

Více

OPEL MOKKA. Infotainment System

OPEL MOKKA. Infotainment System OPEL MOKKA Infotainment System Obsah Navi 950/650 / CD 600... 5 Navi 600... 77 Audio systém... 169 Navi 950/650 / CD 600 Úvod... 6 Základní funkce... 17 Rádio... 25 CD přehrávač... 32 Externí zařízení...

Více

Zkrácená uživatelská příručka

Zkrácená uživatelská příručka Zkrácená uživatelská příručka Hlavní popis Satelitní Twin Tuner HD přijímač HDMI Výstup (až do 1080p) Podpora DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2, 1.3 (USALS) Dolby Digital audio výstup (S / PDIF) Rozšířené EPG a programová

Více

Golden Media / Golden Interstar

Golden Media / Golden Interstar Golden Media / Golden Interstar UNI-BOX 9060 CRCI HD PVR UNI-BOX 9080 CRCI HD PVR Combo Návod na použitie i Obsah 1. BEZPEČNOST...3 2. OCHRANA ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ...3 3. VLASTNOSTI...5 5. PŘEDNÍ PANEL...7

Více

X-Sign Basic Uživatelská příručka

X-Sign Basic Uživatelská příručka X-Sign Basic Uživatelská příručka Copyright Copyright 2015, BenQ Corporation. Všechna práva vyhrazena. Žádná část této publikace nesmí být reprodukována, přenášena, přepisována, ukládána do systému pro

Více

DEFA SmartStart UŽIVATELSKÁ A MONTÁŽNÍ PŘÍRUČKA. www.defa.com

DEFA SmartStart UŽIVATELSKÁ A MONTÁŽNÍ PŘÍRUČKA. www.defa.com DEFA SmartStart UŽIVATELSKÁ A MONTÁŽNÍ PŘÍRUČKA CZ SMARTSTART OBSAH SMARTSTART 3 O TÉTO PŘÍRUČCE 3 FUNKCE 4 DISPLEJ 4 SYMBOLY 5 DISPLEJ 6 HLAVNÍ OBRAZOVKA 6 NASTAVENÍ 7 HODINY 7 DATUM 7 TOVÁRNÍ NASTAVENÍ

Více

Návod k obsluze ORT 8841. Multimediální digitální pozemní přijímač s jedním tunerem. Výr. č.: 708841 ORT 8841 Version3-21/07/10

Návod k obsluze ORT 8841. Multimediální digitální pozemní přijímač s jedním tunerem. Výr. č.: 708841 ORT 8841 Version3-21/07/10 FAIBLE CONSOMMATION FAIBLE CONSOMMATION Návod k obsluze ORT 8841 Multimediální digitální pozemní přijímač s jedním tunerem Výr. č.: 708841 ORT 8841 Version3-21/07/10 2 A. DŮLEŽITÉ Než začnete s tímto digitálním

Více

Pohotovostní režim: vstup do Fotoaparátu (lze změnit). V menu: pohyb nahoru. 4b Navigační tlačítko doprava

Pohotovostní režim: vstup do Fotoaparátu (lze změnit). V menu: pohyb nahoru. 4b Navigační tlačítko doprava myphone 3300 Návod Pozice Popis Funkce 1 Displej Barevný LCD displej. 2 Sluchátko Reproduktor pro telefonování. 3 Svítilna Lze zapnout/vypnout dlouhým stiskem tlačítka svítilny (11). 4a Navigační tlačítko

Více