Vedoucí soutěže a vyučující oficiálního předmětu SHH (Sportovní Hry Hala): Profesor Václav Tampír tampir@gvn.cz

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vedoucí soutěže a vyučující oficiálního předmětu SHH (Sportovní Hry Hala): Profesor Václav Tampír tampir@gvn.cz"

Transkript

1 Soutěž s názvem Liga Mistrů GVN (dále LM GVN) se každoročně odehrává během školního roku a jedná se o soutěž školních týmů v sálovém fotbale (futsale). Předně je třeba si uvést na koho se obracet, s kým projednávat různé záležitosti (koho pouštět před sebe ve frontě na obědě a koho uctivě zdravit podáním a stiskem ruky se slovy Přeji dobrý den, Pane Prezidente! atd.). Oficiální funkce: (neoficiální nebudeme uvádět) Prezident LM a administrátor oficiálních stránek Libor Vondráček 8.A GVN Sparta.net@seznam.cz Viceprezident LM výkonný manažer: Filip Votava 8.A GVN mail Generální výkonný manažer LM: Reisner Rudolf 8.A GVN rreisnerml@seznam.cz Vedoucí soutěže a vyučující oficiálního předmětu SHH (Sportovní Hry Hala): Profesor Václav Tampír tampir@gvn.cz týmy. Do soutěže se lze přihlásit během prvního týdne školního roku. Kapitáni mohou přihlásit své Do soutěže se lze přihlásit během prvního týdne školního roku. Týmy by měli být složené (výhradně z žáků tříd GVN). Hráč, který jednou nastoupí za nějaký tým, bude automaticky dopsán na jeho soupisku a již nesmí během školního roku ani jednou nastoupit za jiný tým. Týmy mohou být trojího typu: 1) třídní tým složený pouze z hráčů z jedné třídy (+ 1 žolík) je zpravidla pojmenován podle názvu třídy (např.: 5.A či Kvinta apod.). 2) ročníkový tým složený pouze z hráčů z jednoho školního ročníku (+ 1 žolík) je zpravidla pojmenován podle názvu ročníku (např.: 3.BC či Třeťáci apod.). 3) smíšený tým může být složený z hráčů naprosto různých tříd je zpravidla pojmenován podle nějaké souvislosti ve složení týmu (např.: Druháci a Třeťáci či Výběr nižšího gymnázia apod.).

2 * Každý tým však může nést i název úplně jiný - jakýkoliv (např. Saláti nebo podle kapitána Franta Pádlo tým apod.). O pojmenování rozhoduje kapitán týmu. Každý tým musí mít maximálně 4 znakovou zkratku (včetně tečky). Zároveň má každý tým právo mít vlastní logo, které se bude užívat při jeho prezentaci (na webových stránkách, v oficiálních tabulkách, ve školních novinách a videopřenosech). Každý třídní nebo ročníkový tým může využít jednoho žolíka. Tj. hráče, který školně nepatří do jejich týmu a není napsaný na soupisce žádného jiného týmu. Hráč, který jednou nastoupí za nějaký tým, bude automaticky dopsán na jeho soupisku a již nesmí během školního roku ani jednou nastoupit za jiný tým. Každý tým musí zaplatit zápisné (pokud možno co nejdříve). Tým s více než 5 hráči platí 120 Kč, tým s 5 a méně hráči platí 100 Kč. Za zápisné nese zodpovědnost kapitán týmu. Zápisné bude použito na nákup cen pro každý tým soutěže a nejlepšího střelce ligy podle předem stanovené tabulky cen ( 2.E). Základní část bude probíhat od září do dubna a vyřazovací část (play off) až do června. Zápasy LM GVN se uskutečňují převážně v nové sportovní hale vedle Tyršova stadionu a to v pondělí (někdy mezi 14:00 a 16:30). V případě pěkného počasí se mohou zápasy konat také v pátek v době sedmé až osmé vyučovací hodiny v kleci pod GVN. Systém základní části se bude určovat vždy na začátku sezóny podle počtu zúčastněných týmů. V každé sezóně se bude konat základní část a nadstavba (o tom jestli budou jednotlivé části jednokolové či více kolové se definitivně rozhodne na začátku jednotlivých částí). O případném superfinále či Play OFF se bude definitivně rozhodovat před nadstavbou. Los soutěže bude probíhat vždy na začátku jednotlivých částí soutěže (na začátku základní části, na začátku Play OFF atd.). Utkání nebudou nikdy odkládána, ale mohou být s jinými zápasy prohazována. V případě nutnosti je třeba domluvit prohození utkání den před utkáním (pracovní dny pondělní utkání v pátek). Na každý zápas bude nucen domácí tým zajistit delegáta pro dané utkání. Pokud budou proti sobě hrát týmy A a B, bude za organizaci zápasu zodpovídat tým A, kterýmu je doporučeno

3 vybrat jako delegáta nějakou osobu, která se neúčastní osobně utkání případně se na delegaci mohou podílet hráči z týmu A. Delegát je osoba, která bude na utkání A a B pomáhat s organizací zápasu. Delegát bude buď zápas řídit - zapisovat, nebo natáčet - zapisovat. Záleží na domluvě v hale s vedoucím soutěže, prezidentem či generálním manažerem. Po každém utkání je nutno odevzdat zápis z utkání (formulář na zápisy obdrží kapitán každého týmu před sezónou). Pokud nebude zápis v pořádku odevzdán nejpozději druhého školního dne, pak platí kapitán domácího týmu pokutu ve výši 20Kč (která se dá do rozpočtu a budou se z ní platit ceny na konci roku). Zápis ze zápasů se bude vždy skládat ze soupisek obou týmů a jmen střelců gólů ve formátu jméno střelce (skóre po vstřeleném gólu). Za zápis nese zodpovědnost delegát, který bude zodpovědný vůči kapitánu toho týmu, který je v daném zápase domácí ( 2.B.VII). Pokud bude například tým A potřebovat své naplánované utkání na 19. září (pondělí), prohodit, musí změnu i s kapitány týmů, které by měli odehrát utkání místo něj domluvit 16. září (pátek). Plánovaný zápas se bude konat naopak v termínu, ve kterém se měl konat zápas, který byl odehrán 19. září. Pokud bude na pátek předpovídáno pěkné počasí, může být navrženo přesunutí některého zápasu na nejbližší pátek. Přesun bude třeba domluvit s kapitány obou týmů, které by měli zápas odehrát i s kapitánem týmu, který má na daný zápas zodpovědnost delegace. Vše je třeba domluvit nejpozději den předem, tedy ve čtvrtek. Pokud tímto přesunem vznikne mezera (volné pondělí), budou přesunuty automaticky následující zápasy o týden dopředu, tak aby byla mezera zaplněna. Pokud bude po odehrání některé z částí volný termín navíc, bude buďto posunut začátek další části na dřívější termín nebo bude tento termín poskytnut mladším ročníkům pro přátelská utkání. V případě neúčasti týmu na zápase bude zápas kontumován v prospěch soupeře. V případě neúčasti obou týmu, bude zápas veden jako neodehraný a ani jeden tým nezíská žádný bod. V případě neúčasti delegáta zaplatí kapitán, který měl zodpovědnost delegace pokutu 20 Kč, která bude přidána k zápisnému a použita na nákup cen. Zápas se bude vždy skládat z dvou poločasů, které budou mít délku trvání 20 minut hrubého času (rozhodčí může dle svého uvážení ukončit poločas přesně po dvaceti minutách nebo o něco déle). V případě nerozhodného výsledku bude následovat desetiminutové prodloužení, které se bude vždy hrát deset minut (neplatí pravidlo zlatého gólu, po vstřelení gólu se stále pokračuje ve hře). V případě nerozhodného stavu i po prodloužení budou následovat penalty. Těch se účastní 3

4 hráči z každého týmu. V případě rozhodného výsledku bude penaltový rozstřel ihned ukončen. V případě nerozhodného stavu po třech sériích se bude pokračovat K.O. systémem. Po třetí sérii bude moci penaltu neomezeně kopat i hráč, který již penaltu kopal. Za výhru v základní hrací době obdrží tým do tabulky 3 body, za výhru v prodloužení 2 body, za prohru v prodloužení 1 bod a za prohru v základní hrací době 0 bodů. Po každém utkání bude výkonným výborem LM vybrán muž utkání, jehož jméno bude oznámeno následující den ve školním rozhlase a získá DVD se záznamem utkání (nejpozději týden po odehrání zápasu). To neplatí na případy, kdy nebude možné z technických důvodů natáčet zápas (rozbitá vybitá kamera, žádný kameraman apod.). Na pořadí bude mít nejvyšší vliv počet bodů, dále vzájemné zápasy či minitabulka vzájemných zápasů (dle pravidel UEFA), v případě rovnosti bude rozhodovat rozdíl skóre, v případě shodného rozdílu skóre bude ve výhodě tým, který dal více gólů, pokud i toto kritérium budou mít týmy stejné, rozhodne o postupujícím penaltový rozstřel (nikoliv los). Ceny se budou kupovat v hodnotách, které budou stanoveny v tabulce. Ta počítá s 5, 6 a 7 týmy. Každá hodnota je orientační, protože se bude dělit 120 a násobit vkladem týmu (obecně 100 nebo 120). Tým na prvním místě, který zaplatil 100 Kč, by dostal méně než tým na prvním místě, který zaplatil 120 Kč. V určité fázi (třeba před semifinále) se mohou týmy dohodnout na zvýšení příspěvků (např. v tomto případě tyto 4 týmy se například na navýšení o 60 Kč hodnota jejich cen se tak bude dělit 120 a násobit 180 či 160). v % 5 týmů 6 týmů 7 týmů v Kč 5 týmů 6 týmů 7 týmů 1. 30% 29% 28% % 22% 21% % 16% 15% % 12% 11% % zbytek 8% % 6% % Střelec zbytek 9% zbytek Střelec Celkem 100% 100% 100% Celkem Každý tým má povinnost vyzvednout si v den konání finále (při oficiálním uzavření soutěže) ceny (musí se dostavit alespoň jeden člen týmu pro ceny omlouvá pouze jiná celotřídní školní akce apod.). Jinak propadnou v prospěch organizátorů.

5 Rozhodčím bude buď pan Tampír, nebo určený delegát (nebo jiný domluvený pravidel znalý člověk). Bude se pískat dle pravidel futsalu FIFA. Výjimky: Auty se budou házet a malá domů se může opakovat několikrát za sebou, ale brankář ji nesmí chytat. Po rukách nemusí následovat nepřímé kopy. Na ofsajdy se samozřejmě nehraje. Brankář může vyhazovat i vykopávat přes půl (gól hodem rukou bez teče neplatí).. Je třeba upřesnit... Na oficiálních stránkách naší ligy se bude nalézat nejaktuálnější rozlosování právě probíhající části, které bude závazné a bude zveřejněno na začátku té části. O uveřejnění rozlosování a změnách v termínech budou kapitáni informování na oficiální fb stránce (případně y). O termínech zápasů budou tedy kapitáni stoprocentně informováni, a proto jsou odpovědni za účast svých týmů a delegátů na všech zápasech ( 2.B.VII). Na oficiálních stránkách budou uvedeny výsledky všech zápasů nejpozději tři dny po odehrání a také aktuální tabulka soutěže a tabulka střelců (pravidla soutěže střelců budou uvedeny na stránkách ligy). Prezident LM GVN Libor Vondráček (se souhlasem pana Tampíra) 30. června 2013 Podpis:

ASOCIACE PLZEŇSKÉHO FUTSALU o.s. Korespondenční adresa: Pražská 29, 30100 Plzeň

ASOCIACE PLZEŇSKÉHO FUTSALU o.s. Korespondenční adresa: Pražská 29, 30100 Plzeň ASOCIACE PLZEŇSKÉHO FUTSALU o.s. Korespondenční adresa: Pražská 29, 30100 Plzeň PROPOZICE POHÁRU 2015/2016 ŘÍZENÍ SOUTĚŽÍ Soutěž řídí organizační komise (dále již OK) Asociace plzeňského futsalu (dále

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD SVAZ MALÉHO FOTBALU BLANENSKO, z.s.

SOUTĚŽNÍ ŘÁD SVAZ MALÉHO FOTBALU BLANENSKO, z.s. SOUTĚŽNÍ ŘÁD SVAZ MALÉHO FOTBALU BLANENSKO, z.s. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 1. ŘÍZENÍ SOUTĚŽÍ SMFBL:

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MALÉ KOPANÉ BLANSKO o.s.

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MALÉ KOPANÉ BLANSKO o.s. SOUTĚŽNÍ ŘÁD MALÉ KOPANÉ BLANSKO o.s. 1. ŘÍZENÍ SOUTĚŽÍ MK BLANSKO: 1.1 Řízením soutěží je pověřen výkonný výbor občanského sdružení Malá kopaná Blansko,o.s. (dále jen VV MKB). VV MKB nominuje a řídí veškeré

Více

David Kopec 24.6.2012 TURNAJ MINI CUP

David Kopec 24.6.2012 TURNAJ MINI CUP David Kopec pořádá 24.6.2012 závěrečný TURNAJ MINI CUP pro hráče ročník 2005 a mladší Praha, hřiště ČAFC Praha TECHNICKÁ USTANOVENÍ TURNAJE: Pořadatel: David Kopec,, Praha 111, tel. 777 234 679 Termín

Více

Fotbal. Počet hráčů v přihlášeném týmu: Pravidla. Hrací doba 1 x 15 minut

Fotbal. Počet hráčů v přihlášeném týmu: Pravidla. Hrací doba 1 x 15 minut Fotbal Hrací doba 1 x 15 minut Počet hráčů v přihlášeném týmu: Minimální počet hráčů v týmu je 5 (viz pravidla), maximální počet je 9. Maximum je zde z důvodu omezeného počtu medailí (9ks/oceněný tým).

Více

SKP Slovan Moravská Třebová

SKP Slovan Moravská Třebová SKP Slovan Moravská Třebová pořádá halový turnaj mladších žáků ročníku 2002 a mladších HEDVA CUP 2015 Pořadatel: SKP Slovan Moravská Třebová Termín: 10.01.2015 Startovné: Místo: Hrací plocha: 1.500,- Kč

Více

Propozice k SFL 2012/2013

Propozice k SFL 2012/2013 Propozice k SFL 2012/2013 Českomoravský fotbalový svaz, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy a Asociace školních a sportovních klubů přichází s již 13.ročníkem fotbalové/futsalové soutěže pro všechny

Více

ROZPIS HALOVÝCH SOUTĚŽÍ ŘÍZENÝCH ČSPH r. 2015/2016

ROZPIS HALOVÝCH SOUTĚŽÍ ŘÍZENÝCH ČSPH r. 2015/2016 ROZPIS HALOVÝCH SOUTĚŽÍ ŘÍZENÝCH ČSPH r. 2015/2016 a) muži extraliga f) dorostenci b) muži I. liga g) dorostenky c) muži II. liga h) st. žáci d) ženy extraliga ch) st. žákyně e) ženy I.liga Účastníci :

Více

ŘÍZENÍ SOUTĚŽÍ PRAVIDLA POKUTY A PŘÍKLADOVÝ SAZEBNÍK TRESTŮ

ŘÍZENÍ SOUTĚŽÍ PRAVIDLA POKUTY A PŘÍKLADOVÝ SAZEBNÍK TRESTŮ ŘÍZENÍ SOUTĚŽÍ Soutěž řídí městský štáb Asociace plzeňského futsalu (APF). email: info@futsalpm.cz url: www.futsalpm.cz Kontaktní emaily: veškeré organizační informace by měly být na portálu www.futsalpm.cz,

Více

Soutěžní řád PKFL 1. PKFL 2. Administrátor 3. Rada PKFL

Soutěžní řád PKFL 1. PKFL 2. Administrátor 3. Rada PKFL Soutěžní řád PKFL 1. PKFL PKFL je zkratka pro Pražskou klubovou fotbalovou ligu. Jde o dlouhodobou soutěž v malém fotbale, hranou systémem dvoukolově každý s každým (doma a venku) podle PRAVIDEL PKFL na

Více

SKP Slovan Moravská Třebová

SKP Slovan Moravská Třebová SKP Slovan Moravská Třebová Pořádá 8. 3. 2014 turnaj starší přípravky ročníku 2003 a mladších Pořadatel: SKP Slovan Moravská Třebová Termín: 8. 3. 2014 Startovné: Místo: 800,- Kč (na místě proti potvrzení)

Více

SPORTOVNÍ TECHNICKÁ KOMISE FOTBALU (STK F) ČESKÝ SVAZ NESLYŠÍCÍCH SPORTOVCŮ (ČSNS) ROZPIS - FUTSAL M ČR VE FUTSALU 2013. www.czechdeaffotbal.wz.

SPORTOVNÍ TECHNICKÁ KOMISE FOTBALU (STK F) ČESKÝ SVAZ NESLYŠÍCÍCH SPORTOVCŮ (ČSNS) ROZPIS - FUTSAL M ČR VE FUTSALU 2013. www.czechdeaffotbal.wz. SPORTOVNÍ TECHNICKÁ KOMISE FOTBALU (STK F) ČESKÝ SVAZ NESLYŠÍCÍCH SPORTOVCŮ (ČSNS) ROZPIS - FUTSAL M ČR VE FUTSALU 2013 www.czechdeaffotbal.wz.cz 1 OBSAH: 1. Sportovní technická komise fotbalu adresy (e-maily)

Více

Jak se k nám dostanete?

Jak se k nám dostanete? Jak se k nám dostanete? Kde u Areálu zaparkovat? Turnaj: U10 Herní systém: 10 týmů rozdělených do dvou skupin Místo konání: Sportovní areál Jičín - www stránky Adresa: Jičín -Revoluční 863 Startovné: 1500

Více

FLAGOVÁ LIGA U19 2016 PROPOZICE SOUTĚŽE

FLAGOVÁ LIGA U19 2016 PROPOZICE SOUTĚŽE FLAGOVÁ LIGA U19 2016 PROPOZICE SOUTĚŽE Flagová liga U19 je soutěž flag fotbalu určená juniorské kategorii a hraná ve smíšených týmech. Celý název soutěže zní Česká liga flag fotbalu (U19) 2016. 1. PODMÍNKY

Více

ZÁKUPSKÁ ŠAJTLE 2012 FEMINI CUP 2012

ZÁKUPSKÁ ŠAJTLE 2012 FEMINI CUP 2012 ZÁKUPSKÁ ŠAJTLE 2012 Memoriál Pavla Michala 14. ročník & FEMINI CUP 2012 3. ročník sobota 14. 7. 2012, Zákupy Vážení sportovní přátelé, všechny zásadní fotbalové milníky letošního léta už mají své místo

Více

Herní řád malé kopané okresu Blansko

Herní řád malé kopané okresu Blansko Herní řád malé kopané okresu Blansko čl. 1 Hřiště a) Rozměry: minimální 15 x 30 m, maximální 30 x 60 m. b) Povrch: tráva, hlína, písek, prosívka, škvára, antuka, (umělý povrch). c) Hřiště musí být nalajnováno.

Více

JIHOMORAVSKÝ TENISOVÝ SVAZ... Vídeňská 9, 639 00 Brno, 739 412 521, e-mail: info@tenis-morava.cz, http: //www.jts.cztenis.cz

JIHOMORAVSKÝ TENISOVÝ SVAZ... Vídeňská 9, 639 00 Brno, 739 412 521, e-mail: info@tenis-morava.cz, http: //www.jts.cztenis.cz JIHOMORAVSKÝ TENISOVÝ SVAZ... Vídeňská 9, 639 00 Brno, 739 412 521, e-mail: info@tenis-morava.cz, http: //www.jts.cztenis.cz mobil vedoucí soutěží: 739 412 543, PŘEBORNICKÉ SOUTĚŽE SMÍŠENÝCH DRUŽSTEV 2015

Více

PRAVIDLA FOTBALU 1) HRACÍ PLOCHA. Rozměry hrací plochy. Pokutové území

PRAVIDLA FOTBALU 1) HRACÍ PLOCHA. Rozměry hrací plochy. Pokutové území PRAVIDLA FOTBALU 1) HRACÍ PLOCHA Rozměry hrací plochy Hrací plocha musí mít tvar obdélníku. Délka hrací plochy musí být větší než šířka. Délka: minimum 25 m, maximum 42 m Šířka: minimum 15 m, maximum 25

Více

Pravidla a propozice turnaje Yauwais Cup 2015

Pravidla a propozice turnaje Yauwais Cup 2015 Pravidla a propozice turnaje Yauwais Cup 2015 III. ročník (18. červenec 2015) www.ledenickasportovni.cz Obsah: Část A obecné informace Část B systém turnaje Část C pravidla Část D týmy Část E doplňující

Více

1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ TURNAJŮ POHÁRU E.ON JUNIOR CUP 2014

1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ TURNAJŮ POHÁRU E.ON JUNIOR CUP 2014 1. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ TURNAJŮ POHÁRU E.ON JUNIOR CUP 2014 1. Kontaktní osoby: 1. Generální partner poháru E.ON Junior Cup 2014 Generálním partnerem projektu je energetická společnost E.ON. 2. Pořadatel

Více

Pozvánka na halový turnaj FC Sparta Brno

Pozvánka na halový turnaj FC Sparta Brno Pozvánka na halový turnaj FC Pořadatel Kategorie Místo konání FC r. 2000 (U-14) Hráči narozeni po 1.1.2000 a mladší Sportovní hala Křenovice, Bratří Mrázků 635 (u Slavkova u Brna) Termín sobota 30.11.2013

Více

HC ČESKÁ LÍPA se sídlem v České Lípě, IČO 46750444

HC ČESKÁ LÍPA se sídlem v České Lípě, IČO 46750444 Českolipský turnaj v minihokeji Turnaj pro ročník 2004 a mladší Propozice turnaje Pořadatel turnaje: HC Česká Lípa + Sport Česká Lípa příspěvková organizace. Datum turnaje: sobota 22.9.2012 Místo konání:

Více

Mezinárodní fotbalový turnaj starších přípravek U11

Mezinárodní fotbalový turnaj starších přípravek U11 Mezinárodní fotbalový turnaj starších přípravek U11 sobota 23. června 2018 Místo konání : Městský stadion, U stadionu 1339, Veselí nad Moravou Kontaktní osoba: Pres Richard, +420 725 636 501, rpres@centrum.cz

Více

BAIL OSTRAVSKÁ HOKEJBALOVÁ LIGA DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE A UPRAVENÉ PROPOZICE SOUTĚŽE

BAIL OSTRAVSKÁ HOKEJBALOVÁ LIGA DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE A UPRAVENÉ PROPOZICE SOUTĚŽE OBSAH 1) Propozice soutěže 2) Účastníci soutěže 3) Formát soutěže 4) Disciplinární komise 5) Komise rozhodčích 6) Rozpis soutěže 7) Specifika pravidel BOHbL pro sezónu 2011-12 8) Informační servis 9) Kontakty

Více

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13:

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13: Propozice - Ondrášovka Cup 2016-17 v kategorii U13: 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek - sekretář mládeže

Více

Halový turnaj přípravek - ročník 2001 a mladší

Halový turnaj přípravek - ročník 2001 a mladší Halový turnaj přípravek - ročník 2001 a mladší Termín : neděle 23. ledna 2011 Místo konáni : Sportovní hala TJ Sokol Chrudim Tyršovo náměstí 12, 537 01 Chrudim tel. 469 621 028 Odkaz na zobrazenou mapu:

Více

Soutěžní řád Florbalové ligy amatérů Hradec Králové

Soutěžní řád Florbalové ligy amatérů Hradec Králové Soutěžní řád Florbalové ligy amatérů Hradec Králové 1.1 Soutěžní řád Florbalové ligy amatérů Hradec Králové o. s. (dále jen "soutěžní řád") stanoví podmínky organizace florbalových utkání pořádaných v

Více

Soutěžní řád PKFL 1. PKFL 2. Administrátor 3. Rada PKFL

Soutěžní řád PKFL 1. PKFL 2. Administrátor 3. Rada PKFL Soutěžní řád PKFL 1. PKFL PKFL je zkratka pro Pražskou klubovou fotbalovou ligu. Jde o dlouhodobou soutěž v malém fotbale, hranou systémem dvoukolově každý s každým (doma a venku) podle PRAVIDEL PKFL na

Více

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13:

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U13: Propozice - Ondrášovka Cup 2016-17 v kategorii U13: 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek - sekretář mládeže

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Valná hromada ČNS Platnost od: 8.3.2015

SOUTĚŽNÍ ŘÁD Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Valná hromada ČNS Platnost od: 8.3.2015 SOUTĚŽNÍ ŘÁD Vydal: Výkonný výbor ČNS Schválil: Valná hromada ČNS Platnost od: 8.3.205 Obsah: VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ...4. Forma činnosti...4.2 Organizace a řízení soutěží...4.3 Kategorie soutěží...4.4 Druhy

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD NOHEJBALU

SOUTĚŽNÍ ŘÁD NOHEJBALU SOUTĚŽNÍ ŘÁD NOHEJBALU 21.2. 2004 1 Obsah 1 Všeobecná ustanovení............ 3 2 Řízení utkání...............4 2.1 Obecné zásady řízení utkání............4 2.2 povinnosti rozhodčích............ 4 2.3 Práva

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Chodov 19.2.2012 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728 871 564

Více

LIBEREC HANDBALL. ve spolupráci s generálními partnery. Liberecký kraj a Město Liberec pořádají

LIBEREC HANDBALL. ve spolupráci s generálními partnery. Liberecký kraj a Město Liberec pořádají LIBEREC HANDBALL ve spolupráci s generálními partnery Liberecký kraj a Město Liberec pořádají 16. ROČNÍK TRADIČNÍHO TURNAJE PRO MINIŽÁKOVSKOU KATEGORII LIBEREC, 17. 19. ČERVNA 2016 TURNAJOVÝ BULLETIN Záštitu

Více

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé,

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé, Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012 Vážení fotbaloví přátelé, dovolte mi vás jménem fotbalového klubu FK Ústí nad Labem a.s. pozvat na další setkání série turnajů Partners Cup, kde hlavní cenou bude opět

Více

A. Všeobecná ustanovení

A. Všeobecná ustanovení A. Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel kvalifikace: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS Petr Lacina manažer sportovních projektů Telefon: 725 800 114 e-mail: ondrasovkalacina@seznam.cz, ondrasovkalacina@email.cz

Více

O pohár města Rosice

O pohár města Rosice 7. ročník turnaje O pohár města Rosice Pořadatel FC Slovan Rosice, z.s. ve spolupráci s městem Rosice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2007 (U11 starší přípravka) Místo Fotbalový stadion FC Slovan Rosice

Více

FUTSAL SÁLOVÝ FOTBAL SOUTĚŽNÍ ŘÁD

FUTSAL SÁLOVÝ FOTBAL SOUTĚŽNÍ ŘÁD FUTSAL SÁLOVÝ FOTBAL SOUTĚŽNÍ ŘÁD Česká federace sálového fotbalu Futsal, o.s. vydává SOUTĚŽNÍ ŘÁD platný pro soutěže ve futsalu - sálovém fotbalu pořádané v rámci federace s platností od 13.10.2012. SOUTĚŽNÍ

Více

MEZINÁRODNÍ FOTBALOVÝ TURNAJ O SLEZSKÝ POHÁR

MEZINÁRODNÍ FOTBALOVÝ TURNAJ O SLEZSKÝ POHÁR MEZINÁRODNÍ FOTBALOVÝ TURNAJ O SLEZSKÝ POHÁR Fotbalový stadión SFC Opava hlavní hřiště 7. května 2011 Přípravka 2004 a mladší LUKY KVĚTINY Parkhotel s.r.o. Lipová 2, 746 01 OPAVA tel.: 602 740 240 Organizační

Více

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna X. ročník středa 17.9.2014 TCM FC Zbrojovka Brno v Brněnských Ivanovicích Milí sportovci a příznivci fotbalu zvlášť, vítám vás v moravské metropoli, kam

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 4.2.2012 odpoledne 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728

Více

l Soutěžní řád ČMBS sekce pool

l Soutěžní řád ČMBS sekce pool ČMBS, SEKCE POOL SOUTĚŽNÍ ŘÁD STRANA 1 Z 14 Sportovně technické předpisy ČMBS - sekce pool l Soutěžní řád ČMBS sekce pool l 1. Základní ustanovení Soutěžní řád stanoví organizaci a řízení sportovních soutěží

Více

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U11:

Propozice - Ondrášovka Cup v kategorii U11: Propozice - Ondrášovka Cup 2016-17 v kategorii U11: 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek - sekretář mládeže

Více

ŘÍZENÝCH OKRESNÍM FOTBALOVÝM SVAZEM JIČÍN

ŘÍZENÝCH OKRESNÍM FOTBALOVÝM SVAZEM JIČÍN ŘÍZENÝCH OKRESNÍM FOTBALOVÝM SVAZEM JIČÍN V SOUTĚZNÍM ROČNÍKU Za Okresní fotbalový svaz Jičín Jan Šotek v.r. předseda VV OFS Jičín Pavel Kozák, v.r. předseda STK OFS Jičín 1. Struktura soutěží mládeže

Více

OREL TENIS CUP LICHNOV 2015

OREL TENIS CUP LICHNOV 2015 Pravidla tenisového turnaje OREL TENIS CUP LICHNOV 2015 Článek 1 Všeobecná a technická ustanovení A. Turnajové disciplíny a kategorie A.1 Dvouhra mužů A.2 Dvouhra žen A.3 Čtyřhra Dvouhra žen se hraje bez

Více

Rozpis meziokresního přeboru mužů okresů Beroun, Kladno, Praha-západ a Příbram na sezónu 2010/2011

Rozpis meziokresního přeboru mužů okresů Beroun, Kladno, Praha-západ a Příbram na sezónu 2010/2011 OVV ČSTV Beroun - svaz ledního hokeje Rozpis meziokresního přeboru mužů okresů Beroun, Kladno, Praha-západ a Příbram na sezónu 2010/2011 Řídící orgány : Sekretář: Sekretářka: OVV ČSTV Beroun Okružní 650

Více

Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U13. A. Všeobecná ustanovení

Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U13. A. Všeobecná ustanovení Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR kategorie U13 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 11.12.2011 dopoledne 2003 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour,

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 11.12.2011 odpoledne 2003 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour,

Více

MALÁ KOPANÁ TŘINEC - PRAVIDLA

MALÁ KOPANÁ TŘINEC - PRAVIDLA MALÁ KOPANÁ TŘINEC - PRAVIDLA Pravidlo 1 Hrací plocha Hrací plocha fotbalové hřiště u 4. ZŠ s umělým povrchem. Brankové území má tvar obdélníku a je totožné s pokutovým územím. Branka je umístěna na brankové

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 10.12.2011 odpoledne 2004 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour,

Více

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna

Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna Turnaj O pohár primátora Statutárního města Brna XI. ročník středa 30.9.2014 TCM FC Zbrojovka Brno v Brněnských Ivanovicích Milí sportovci a příznivci fotbalu zvlášť, vítám vás v moravské metropoli, kam

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MUŽŮ. 1.3 Oddíl Oddíl je právnická osoba s právní subjektivitou, která užívá v rámci ČBA unikátní a nezaměnitelný název.

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MUŽŮ. 1.3 Oddíl Oddíl je právnická osoba s právní subjektivitou, která užívá v rámci ČBA unikátní a nezaměnitelný název. SOUTĚŽNÍ ŘÁD MUŽŮ Kapitola 1 Základní pojmy 1.1 Soutěže mužů V kategorii mužů se hraje Extraliga (ExL), První liga (1L), Liga B-družstev (BL), jednotlivé regionální přebory (RP) a Český pohár (ČP). 1.2

Více

A. Všeobecná ustanovení

A. Všeobecná ustanovení A. Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS 2. Koordinátor: Adresa sportovní kanceláře: Mgr. Jindřich Slunečko telefon: 776 193 603 e-mail: jindrichslunecko@seznam.cz. 3. Termín a

Více

III. ročník SEDLČANY CUP

III. ročník SEDLČANY CUP III. ročník SEDLČANY CUP TERMÍN TURNAJE Sobota 27.8.2011 v 8.30-900 hod. prezentace (u později zahajovaných zápasů stačí být ½ hod před prvním zápasem), v 16.00 až 1630 hod. vyhlášení MÍSTO Fotbalové hřiště

Více

ročník 2003 a mladší neděle 7. února 2016 od 8.15 hodin hala TJ Turnov Skálova ulice

ročník 2003 a mladší neděle 7. února 2016 od 8.15 hodin hala TJ Turnov Skálova ulice ročník 2003 a mladší neděle 7. února 2016 od 8.15 hodin hala TJ Turnov Skálova ulice Místo konání: Sportovní hala TJ Turnov, Skálova ulice (blízko náměstí v Turnově). GPS souřadnice: 50 35 28.32 N, 15

Více

Propozice turnaje mladších žáků FK Bolatice

Propozice turnaje mladších žáků FK Bolatice Fotbalový klub Bolatice Opavská 45, 747 23 Bolatice web: fotbal.bolatice.cz, email: FK.Bolatice@seznam.cz Propozice turnaje mladších žáků FK Bolatice Název akce: Termín akce: Zahájení akce: O pohár starosty

Více

P R O P O Z I C E pro ročník 2014-2015

P R O P O Z I C E pro ročník 2014-2015 Okresní komise futsalu FAČR Vyškov tisk 27.7.2014 František Tobolík, Osvobození 6, 682 01 Vyškov, tel. 776213627, icq 566589258, e-mail f.tobolik@tiscali.cz A. Okresní soutěže - podmínky účasti P R O P

Více

8. ročník. aktualizovaná pravidla platná od 13. 2. 2013

8. ročník. aktualizovaná pravidla platná od 13. 2. 2013 8. ročník aktualizovaná pravidla platná od 13. 2. 2013 Všeobecné informace 1. SQ Liga (dále jen SQL) je klubová soutěž jednotlivců, kterou hrají muži a ženy dohromady. Přihlásit se mohou hráči všech výkonnostních

Více

FK Jablonec, z.s. uspořádal v sobotu 17.1.2015 ve spolupráci s firmou JBC RADE s.r.o. JBCTRADE cup. pro hráče narozené 1.1.

FK Jablonec, z.s. uspořádal v sobotu 17.1.2015 ve spolupráci s firmou JBC RADE s.r.o. JBCTRADE cup. pro hráče narozené 1.1. Jablonec, z.s. uspořádal v sobotu 17.1.215 ve spolupráci s firmou JBC RADE s.r.o. JBCTRADE cup pro hráče narozené 1.1.27 a mladší Účastníci turnaje: BAUMIT Jablonec A,B, FC Hradec Králové, Mladá Boleslav,

Více

KOMA CUP I.ročník (2011/2012)

KOMA CUP I.ročník (2011/2012) KOMA CUP I.ročník (2011/2012) Třebešín 7.1.2012 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728 871 564

Více

Propozice Ondrášovka Cup 2016 kategorie U8, U9, U10, U11

Propozice Ondrášovka Cup 2016 kategorie U8, U9, U10, U11 Propozice Ondrášovka Cup 2016 kategorie U8, U9, U10, U11 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Koordinátor: Pravoslav Novák telefon: 604 797 959 739

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD ČESKÉHO KORFBALOVÉHO SVAZU

SOUTĚŽNÍ ŘÁD ČESKÉHO KORFBALOVÉHO SVAZU SOUTĚŽNÍ ŘÁD ČESKÉHO KORFBALOVÉHO SVAZU HLAVA I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ Článek 100 (1) Tento soutěžní řád je souhrnem sportovně-technických předpisů, platných pro vypisování, pořádání a řízení soutěží v korfbalu

Více

KOMA CUP I.ročník (2011/2012)

KOMA CUP I.ročník (2011/2012) KOMA CUP I.ročník (2011/2012) Třebešín 11.12.2011 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728 871

Více

Přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 Kritéria 1. kola

Přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 Kritéria 1. kola Přijímací řízení pro školní rok 2016/2017 Kritéria 1. kola 1. Všeobecná ustanovení Přijímací zkoušky se budou konat v souladu se zákonem č. 561/2004 Sb. školský zákon a s vyhláškou MŠMT ČR č. 671/2004

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 21.1.2012 dopoledne 2001 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728

Více

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY

ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY ŠKOLNÍ ŘÁD MATEŘSKÉ ŠKOLY 1. Zapsání do mateřské školy Do mateřské školy jsou přijímány děti zpravidla od věku tří let. Přijímány jsou děti, jejichž rodiče souhlasí s cílem a principy školy. O přijetí

Více

Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská Brno

Jihomoravský krajský fotbalový svaz Vídeňská Brno EMAILEM Jihomoravský krajský fotbalový svaz real.blaha@seznam.cz Vídeňská 9 69 00 Brno V Praze dne 8. dubna 08 Věc Potvrzení účasti na mezinárodním turnaji mládeže Alexandria Cup Kategorie U (ročník 007)

Více

Partneři soutěže: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky, Fotbalová asociace České republiky PROPOZICE A PRAVIDLA SOUTĚŽE

Partneři soutěže: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky, Fotbalová asociace České republiky PROPOZICE A PRAVIDLA SOUTĚŽE Coca-Cola Školský pohár 2012/2013 Název soutěže: Coca-Cola Školský pohár VŠEOBECNÉ INFORMACE Vyhlašovatel a organizátor: Coca-Cola Services n.v. Partneři soutěže: Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy

Více

KOMA CUP I. ročník (2011/2012)

KOMA CUP I. ročník (2011/2012) KOMA CUP I. ročník (2011/2012) Letná 3.12.2011 2002 a ml. 1. Obecná ustanovení 1.1. Záštita: ČAFC Praha + + koma.cup@seznam.cz 1.2. Hlavní pořadatel: David Kopec, 777 234 679 Otmar Mansour, 728 871 564

Více

XXII. celopodnikové letní sportovní hry zaměstnanců České spořitelny, a.s. RS Staré Splavy areál TJ Doksy TERMIT. 13. června 2009

XXII. celopodnikové letní sportovní hry zaměstnanců České spořitelny, a.s. RS Staré Splavy areál TJ Doksy TERMIT. 13. června 2009 XXII. celopodnikové letní sportovní hry zaměstnanců České spořitelny, a.s. RS Staré Splavy areál TJ Doksy TERMIT 13. června 2009 Vážení sportovní přátelé, kolegyně a kolegové, vítáme Vás na XXII. celopodnikových

Více

Propozice Ondrášovka Cup 2016 kategorie U12, U13

Propozice Ondrášovka Cup 2016 kategorie U12, U13 Propozice Ondrášovka Cup 2016 kategorie U12, U13 A. Všeobecná ustanovení 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, Pardubický KFS www.ondrasovkafotbal.cz 2. Koordinátor: Adresa sportovní kanceláře: Pravoslav

Více

JEDNACÍ ŘÁD SR BSMK, 18. 20. 8. 2009, BESKYDY, HOTEL LANTERNA

JEDNACÍ ŘÁD SR BSMK, 18. 20. 8. 2009, BESKYDY, HOTEL LANTERNA JEDNACÍ ŘÁD SR BSMK, 18. 20. 8. 2009, BESKYDY, HOTEL LANTERNA 1. Nemá-li klub na utkání soupisku týmu, utkání je kontumačně pro soupeře. Nemá-li klub na jeho hraném utkání soupisku svého týmu, je povinen

Více

MINIŽÁKŮ A MLADŠÍCH MINIŽÁKŮ soutěžní ročník 2013 2014

MINIŽÁKŮ A MLADŠÍCH MINIŽÁKŮ soutěžní ročník 2013 2014 Okresní fotbalový svaz srpen 2013 Mladá Boleslav R O Z P I S MINIŽÁKŮ A MLADŠÍCH MINIŽÁKŮ soutěžní ročník 2013 2014 1. Základní ustanovení : Hraje se dle pravidel kopané, soutěžního řádu, Rozpisu soutěží

Více

Halový fotbalový turnaj 01.02.2013 odpoledne vodňany U11 (2002)

Halový fotbalový turnaj 01.02.2013 odpoledne vodňany U11 (2002) Propozice Pořadatel: FC Písek Termín konání: pátek 1. 2. 2013 Čas: 12:30 17:00 Místo konání: víceúčelová hala Vodňany, Výstavní ul. 726 Hrací plocha: palubovka Rozměr plochy: 35 x 19 m, branky 3 x 2 m

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD EXTRALIGY EG

SOUTĚŽNÍ ŘÁD EXTRALIGY EG SOUTĚŽNÍ ŘÁD EXTRALIGY EG DLE ČESKÉ ASOCIACE EXTRÉMNÍHO GOLFU PRO SEZONU 2012 1. Základní ustanovení OBSAH 2. Pořádání turnajů 2.1 - Plánování a zadávání turnajů 2.2 - Povinnosti a práva pořadatele turnaje

Více

Vnitřní řád České Federace Kendó. Soutěžní řád ČFK

Vnitřní řád České Federace Kendó. Soutěžní řád ČFK Vnitřní řád České Federace Kendó sekce VIII. Soutěžní řád ČFK (rev. 7 ze dne 28.1.2016) Obsah 1. Všeobecná ustanovení a zásady 2. Disciplíny a kategorie 3. Druhy soutěží 4. Pravidla soutěží 5. Soutěžní

Více

Propozice 5. ročníku turnaje Mladších a Starších přípravek

Propozice 5. ročníku turnaje Mladších a Starších přípravek Propozice 5. ročníku turnaje Mladších a Starších přípravek Datum a čas: Místo konání: neděle 11. 6. 2017 od 9:00 hodin (prezentace družstev od 8:30 hodin) travnaté hřiště fotbalový areál Studénka Věková

Více

SFL Small Floorbal League

SFL Small Floorbal League SFL Small Floorbal League I. Základní ustanovení Stanovy SFL Small Floorball League 2014 2015 1. Small floorbal league (SFL) je amatérská soutěž určená pro vyplnění volného času, hraná dle pravidel ČFBU

Více

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ŽEN VE FUTSALU SÁLOVÉM FOTBALU PROPOZICE SOUTĚŽE FINÁLE

MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ŽEN VE FUTSALU SÁLOVÉM FOTBALU PROPOZICE SOUTĚŽE FINÁLE MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY ŽEN VE FUTSALU SÁLOVÉM FOTBALU 2012 2013 PROPOZICE SOUTĚŽE FINÁLE ŘOS: VV ČFSF-futsal TERMÍN: 26. 1. 2013 SYSTÉM SOUTĚŽE: Hrají 3 družstva kvalifikovaných ze Středočeského kraje

Více

Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U11. A. Všeobecná ustanovení

Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U11. A. Všeobecná ustanovení Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR kategorie U11 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek

Více

S E V E R O Č E S K Ý O B L A S T N Í V Ý B O R Č B a S

S E V E R O Č E S K Ý O B L A S T N Í V Ý B O R Č B a S ROZPIS SOUTĚŽÍ DOSPĚLÝCH PRO SEZÓNU 2015-2016 (platí od 1.9.2015 do 31.8.2016) STK SvčOV ČBaS vyhlašuje pro sezónu 2015/2016: I. Turnaje GP D a GP C dle schváleného termínového kalendáře. II. Krajské přebory

Více

Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U8

Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR. kategorie U8 Propozice Ondrášovka Cupu 2017/18 pohár mládeže FAČR kategorie U8 1. Pořadatel: ONDRÁŠOVKA a.s., FAČR, SKFS www.ondrasovkafotbal.cz A. Všeobecná ustanovení 2. Hlavní koordinátoři turnajů: Roman Vonášek

Více

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky.

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky. Hodnocení ročníku V úterý 10. 11. se v hale základní školy konal již 5. tedy půlkulatý ročník tohoto turnaje žáků a žákyň základních škol. V letošním ročníku jsme evidovali celkem osm základních škol,

Více

DISCIPLINÁRNÍ ŘÁD LIGY MALÉHO FOTBALU

DISCIPLINÁRNÍ ŘÁD LIGY MALÉHO FOTBALU DISCIPLINÁRNÍ ŘÁD LIGY MALÉHO FOTBALU.. I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ článek 1 Působnost disciplinárního řádu Podle Disciplinárního řádu LMF (dále jen DŘ) se projednávají všechny disciplinární provinění. Tresty

Více

= R O Z P I S = ligové soutěže seniorů. v zápase ve volném stylu. ročník 2015. Svaz zápasu České republiky. v y d á v á

= R O Z P I S = ligové soutěže seniorů. v zápase ve volném stylu. ročník 2015. Svaz zápasu České republiky. v y d á v á Svaz zápasu České republiky v y d á v á = R O Z P I S = ligové soutěže seniorů v zápase ve volném stylu ročník 2015 Liga družstev seniorů ve volném stylu 1 1. Pořadatel: ligovou soutěž družstev seniorů

Více

Okresní kolo Sportovní ligy základních škol v minikopané kategorie IV. H Ústí nad Labem. 23. dubna 2019 P R O P O Z I C E. okresní kolo soutěže

Okresní kolo Sportovní ligy základních škol v minikopané kategorie IV. H Ústí nad Labem. 23. dubna 2019 P R O P O Z I C E. okresní kolo soutěže Okresní kolo Sportovní ligy základních škol v minikopané kategorie IV. H Ústí nad Labem 23. dubna 2019 P R O P O Z I C E okresní kolo soutěže A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ 1. Pořadatel: Dům dětí a mládeže a

Více

FOTBAL herní činnosti

FOTBAL herní činnosti FOTBAL herní činnosti Hrací plocha - tvar obdélníku, pomezní čára je delší než branková. Délka hřiště 90-120m a šířka 45-90m. Branka má rozměry 7,32 x 2,44m. Hra rukou - žádný hráč kromě brankáře nesmí

Více

Fotbalový turnaj přípravek r. 2005 Velké Meziříčí 25. 11.2012

Fotbalový turnaj přípravek r. 2005 Velké Meziříčí 25. 11.2012 Fotbalový turnaj přípravek r. 2005 Velké Meziříčí 25. 11.2012 Pořadatel: FC Velké Meziříčí Termín: neděle25. 11.2012 Místo konáni: Sportovní hala - Velké Meziříčí, U Světlé Startují: Hráči narození 1.1.2005

Více

FOOLBALL.paragrafy Proč? HLAVA PRVNÍ Kapitola první technické podmínky Kapitola druhá počet hráčů Oddíl první

FOOLBALL.paragrafy Proč? HLAVA PRVNÍ Kapitola první technické podmínky Kapitola druhá počet hráčů Oddíl první 1 FOOLBALL.paragrafy Proč? Pravidla této hry jsem vymyslel proto, že se myslím, že na fotbalovém hřišti se dají provozovat i jiné hry než je fotbal. Podle nových pravidel půjde o hru, která nebude svázaná

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY

SOUTĚŽNÍ ŘÁD FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY SOUTĚŽNÍ ŘÁD FOTBALOVÉ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY ČÁST PRVNÍ OBECNÁ ČÁST HLAVA I OBECNÁ USTANOVENÍ Základní ustanovení 1. Fotbalová asociace České republiky (dále FAČR ), jakožto organizátor soutěží fotbalu

Více

Potvrzení účasti na mezinárodním turnaji mládeže Alexandria Cup Kategorie U11 (ročník 2007) v neděli v Tvrdonicích (CZE)

Potvrzení účasti na mezinárodním turnaji mládeže Alexandria Cup Kategorie U11 (ročník 2007) v neděli v Tvrdonicích (CZE) EMAILEM MŠK Žilina a.s. Peter.pekara@mskzilina.sk Športová 9 00 0 Žilina Slovenská republika V Praze dne 8. dubna 08 Věc Potvrzení účasti na mezinárodním turnaji mládeže Alexandria Cup Kategorie U (ročník

Více

WHIL ČESKO-SLOVENSKÁ MEZINÁRODNÍ SOUTĚŽ V HÁZENÉ ŽEN ŘÍDÍCÍ DOKUMENTY WOMEN HANDBALL INTERNATIONAL LEAGUE

WHIL ČESKO-SLOVENSKÁ MEZINÁRODNÍ SOUTĚŽ V HÁZENÉ ŽEN ŘÍDÍCÍ DOKUMENTY WOMEN HANDBALL INTERNATIONAL LEAGUE ČESKÝ SVAZ HÁZENÉ SLOVENSKÝ ZVÄZ HÁDZANEJ WHIL WOMEN HANDBALL INTERNATIONAL LEAGUE ČESKO-SLOVENSKÁ MEZINÁRODNÍ SOUTĚŽ V HÁZENÉ ŽEN ŘÍDÍCÍ DOKUMENTY 2014-2015 1 ŘÍDÍCÍ DOKUMENTY WHIL Tato publikace obsahuje:

Více

E.ON Junior Cup 2013 21. dubna, 9:00-17:00, Bechyně - městský stadion

E.ON Junior Cup 2013 21. dubna, 9:00-17:00, Bechyně - městský stadion Šimon Cais (FC Bechyně) a Ivo Táborský (SK Dynamo) Tě zvou na E.ON Junior Cup 2013 21. dubna, 9:00-17:00, Bechyně - městský stadion Čeká Tě nabitý doprovodný program (elektrické koloběžky, čtyřkolky, Segway,

Více

RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice

RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice RSCM ROZKOŠ ČESKÁ SKALICE občanské sdružení Sportovní 428, Česká Skalice PROPOZICE ČESKOSKALICKÉHO POHÁRU MLADŠÍCH ŽÁKŮ A) Obecná ustanovení Datum konání: sobota 16. února 2013 Místo konání: sportovní

Více

TJ LOKOMOTIVA P R O P O Z I C E

TJ LOKOMOTIVA P R O P O Z I C E TJ LOKOMOTIVA ČESKÉ BUDĚJOVICE oddíl kopané P R O P O Z I C E 42. ročník MEMORIÁLU JANA PODHRADSKÉHO halového turnaje určeného pro hráče narozené v roce 1998 a mladší SOBOTA 29. LISTOPADU 2014, HALA LOKO

Více

S E V E R O Č E S K Ý O B L A S T N Í V Ý B O R Č B a S

S E V E R O Č E S K Ý O B L A S T N Í V Ý B O R Č B a S ROZPIS SOUTĚŽÍ DOSPĚLÝCH PRO SEZÓNU 2013-2014 (platí od 1.9.2013 do 31.8.2014) STK SvčOV ČBaS vyhlašuje pro sezónu 2013/2014: I. Turnaje GP D a GP C dle schváleného termínového kalendáře. II. Krajské přebory

Více

www.zimnistadionkosutka.cz

www.zimnistadionkosutka.cz www.zimnistadionkosutka.cz Propozice turnaje Pořadatel: Zimní stadion Kooperativa-aréna Plzeň Datum konání: sobota a neděle 14. -15. 03. 2015 Místo konání: Účastníci: Zimní stadion Kooperativa-aréna Plzeň,

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MUŽŮ. Kapitola 1 - Základní pojmy. Kapitola 2 - Herní plán

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MUŽŮ. Kapitola 1 - Základní pojmy. Kapitola 2 - Herní plán SOUTĚŽNÍ ŘÁD MUŽŮ Kapitola 1 - Základní pojmy 1.1 - Pořadatel a řídicí orgány Pořadatelem soutěží mužů je Česká baseballová asociace, jejíž Výkonný výbor pravomoci v řízení soutěží deleguje sám nebo prostřednictvím

Více

PROPOZICE A ORGANIZACE ORGANIZAČNÍ TÝM

PROPOZICE A ORGANIZACE ORGANIZAČNÍ TÝM SPORTOVNÍ HRY SENIORŮ JIHOČESKÉHO KRAJE PROPOZICE A ORGANIZACE Organizátorem Sportovních her seniorů Jihočeského kraje (dále jen hry) je občanské sdružení AKADEMICKÝ KLUB TŘETÍHO VĚKU AKTIV ve spolupráci

Více

R o z p i s /Úřední zpráva č. 1/ mistrovských soutěží řízených VV OFS v Kroměříži v soutěžním ročníku 2012-2013

R o z p i s /Úřední zpráva č. 1/ mistrovských soutěží řízených VV OFS v Kroměříži v soutěžním ročníku 2012-2013 FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY - Okresní fotbalový svaz v KROMĚŘÍŽI Vrchlického 2899, 767 01 Kroměříž IČ 22882472 Sekretariát: pan Kopčil Libor sekretář OFS Kroměříž Telefon: 573 336 390 Fax: 573 336

Více