Pokrok v lékařském osvětlování a dokumentaci OPERAČNÍ SVĚTLA A VIDEOSYSTÉMY FIRMY DRÄGER

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pokrok v lékařském osvětlování a dokumentaci OPERAČNÍ SVĚTLA A VIDEOSYSTÉMY FIRMY DRÄGER"

Transkript

1 D Pokrok v lékařském osvětlování a dokumentaci OPERAČNÍ SVĚTLA A VIDEOSYSTÉMY FIRMY DRÄGER

2 2 OPERAČNÍ SVĚTLA A VIDEOSYSTÉMY FIRMY DRÄGER D Pro dosažení těch nejlepších možných výsledků je nezbytně nutné, abyste měli správné pracovní podmínky. Operační světla a lékařské dokumentační systémy od firmy Dräger Vám pomáhají dosáhnout vytyčených cílů, neboť Vám poskytují nejmodernější, přesto však ekonomická řešení pro obrovské množství různých klinických aplikací.

3 3 Průkopníci v lékařských technologiích VÍCE NEŽ STOLETÍ INOVACÍ A PRŮKOPNICKÝCH ŘEŠENÍ TO JE FIRMA DRÄGER Již více než 100 let je firma Dräger průkopnickou silou v oblasti inovativních zdravotnických řešení Technology for Life. Naši lidé soustavně touží rozvíjet a zlepšovat své myšlenky, integrovat nejnovější koncepce a nejmodernější technologie, ať už vyrábíme cokoli. Jméno Dräger je na každém kroku synonymem pro jakost. Počínaje myšlenkou a návrhem, přes celý výrobní proces, až po odborná školení a specializované služby, vždy se můžete spolehnout, že naše řešení splní Vaše očekávání a že naši lidé budou připraveni Vám pomoci, kdykoli to budete potřebovat. D Operační sál, 1961 BUDOUCÍ ZKOUŠKA Máme podrobné znalosti o nemocničních pracovních postupech, systémech řízení a designu. Naše produkty jsou určeny pro integraci a náš tým profesionálů může poskytnout odbornou pomoc během kterékoli fáze projektu, ať už jde o rekonstrukci, přestavbu, přístavbu nebo stavbu zcela nové kliniky nebo prostoru pro poskytování zdravotnické péče. Naše řešení jsou modulární, takže si můžete obstarat přesně to, co potřebujete dnes, aniž byste se v budoucnu setkali s nějakými omezeními. Dobrý design by měl dobře fungovat pro každého, kdo s ním pracuje. Integrací a koordinací nápadů a poznatků od zdravotníků, architektů, stavitelů budov a výrobců samotných produktů do fáze návrhu a plánování může firma Dräger pomoci nemocnicím maximálně zúročit své investice a zajistit co možno nejlepší péči. Naše zkušenosti s logistikou pomáhají udržet projekty pod kontrolou, dodržet termíny i rozpočet. SLUNCE JE JEDINEČNÉ Hledání nejlepšího možného osvětlení pro lékařské a chirurgické aplikace probíhá pravděpodobně od okamžiku, kdy se zrodila samotná myšlenka na zdravotní péči. Mnoho nedávných technických objevů nás naštěstí posunulo k tomuto cíli blíž než kdykoli předtím. Dnešní osvětlovací systémy se vyskytují v mnoha tvarech a velikostech a využívají mnoho různých světelných zdrojů. V kombinaci s různými konstrukcemi reflektorů zajišťují výkonné osvětlení s minimem stínů pro celou řadu aplikací. Navzdory odlišnostem mají jedno společné. Všechny jsou konstruovány tak, aby imitovaly světelné charakteristiky úplně prvního světelného zdroje na světě slunce.

4 4 OPERAČNÍ SVĚTLA A VIDEOSYSTÉMY FIRMY DRÄGER Křišťálově jasné světlo znamená dobré vidění NECHAT TO V CHLADU Přestože je slunce vynikajícím zdrojem světla, má pro lékařské účely některé nedostatky. Za prvé je horké. Nadměrné teplo může znamenat, že operační týmy ztratí potřebné pohodlí, a tepelné záření může také vysušovat citlivé tkáně. Operační světla firmy Dräger jsou konstruována tak, aby jak pacienti, tak i poskytovatelé zdravotnické péče byli co nejvíce v chladu. REALISTICKÉ BARVY Aby měli lékaři a chirurgové realistický pohled na to, na co se dívají, musí být barevná teplota světelného zdroje vybírána velice pečlivě. Jinak budou barvy vypadat nepřirozeně. Operační světla firmy Dräger mají takovou barevnou teplotu, abyste si udělali velmi realistický obrázek aniž by se vyskytovaly nějaké zavádějící nesprávné barvy. D D D TOLIK RŮZNÝCH DRUHŮ POUŽITÍ Operační světla firmy Dräger byla navržena pro použití ve vyšetřovnách, ordinacích urgentního příjmu, zákrokových sálech, na jednotkách intenzivní péče a samozřejmě na operačních sálech. Můžete si vybrat z velkého množství různých modelů, velikostí, konfigurací a světelných zdrojů, abyste vytvořili osvětlovací řešení, které Vám zajistí nejen flexibilitu, ale i potřebný výkon. Některé z našich modelů mohou být vybaveny dokonce i videokamerou pro účely dokumentace nebo výuky. Výběr je na Vás.

5 5 D D , D Typová řada Sola Typová řada Polaris TYPOVÁ ŘADA SOLA KLASICKÉ KVALITNÍ OSVĚTLENÍ Typová řada Sola zahrnuje skupinu vynikajících osvětlovacích systémů na bázi halogenových žárovek, které jsou vybaveny moderním multiparabolickým reflektorem s fasetami po celé ploše. Mají konstantní barevnou teplotu, vynikající reprodukci barev a inteligentní charakteristiky stmívání založené na fyziologii lidského oka. Existuje pět různých osvětlovacích systémů Sola, ze kterých si můžete vybrat: jsou to vyšetřovací světla Sola 700 premium, Sola 500 premium, Sola 700, Sola 500 a Sola 300. Spolu s externím kamerovým* a monitorovým systémem MedView, stejně jako s širokým spektrem volitelných komponentů, Vám firma Dräger poskytuje kompletní a flexibilní systém. * není k dispozici pro světlo Sola 300 POLARIS 5XX/7XX NOVÁ OSVĚTLOVACÍ TECHNOLOGIE Operační světla Polaris kombinují inovaci a osvědčenou technologii. Využívají vysoce výkonné světelné diody, které mají oproti konvenčním halogenovým nebo plynovým výbojkám až 25-krát delší životnost, a přitom spotřebovávají jen zlomek energie. Díky barevné teplotě 4600K (neutrální bílá) poskytují světla Polaris realistické zobrazení operačního pole s vynikajícím vykreslením detailů. Světelný svazek vysílaný diodami je ze své podstaty chladný; vznikající tepelná energie je rozptylována integrovaným systémem rozvodu tepla (TMS). Pokud jde o cenami ověnčené světlo Polaris, můžete si vybrat buď model 700 nebo 500 (bez integrované kamery), nebo modely 750 a 550 (pro integraci SD videokamery), nebo Polaris 760 a 560 (pro integraci HD videosystému).

6 6 OPERAČNÍ SVĚTLA A VIDEOSYSTÉMY FIRMY DRÄGER Pokročilá dokumentace to je moderní medicína Součásti videosystému DOKUMENTACE A DEMONSTRACE Dokumentace pomocí videa nachází celou řadu důležitých uplatnění. Ať už jde o vzdělávání a školení, živé přenášení operací, pro výzkumné nebo forenzní účely, více a více nemocnic se rozhodlo instalovat tuto užitečnou funkci. Firma Dräger vám nabízí sortiment integrovaných nebo externích kamerových videosystémů, buď ve standardním nebo ve vysokém rozlišení (HD). OSVĚTLETE SVŮJ SVĚT Pokud uvažujete o nových moderních koncepcích pracoviště, jako jsou integrované a hybridní operační sály, firma Dräger Vám může pomoci naplánovat a vybavit Váš operační sál, pohotovost a JIP a může poskytnout také cenné odborné posudky. Naše řada nástěnných a stropních řešení s otočnými rameny světla a stativy a možnosti jejich ovládání byly navrženy tak, abyste mohli snadno a přesně nastavit polohu světla a nasměrovat je. Náš tým odborníků Vám může pomoci najít tu správnou kombinaci modelů, která bude nejlépe vyhovovat Vašim konkrétním potřebám, takže budete moci prostoru pro poskytování péče využít optimálním způsobem. Zobrazení: Monitor, až 24", pro snímky, video a data. Polaris s integrovanou SD nebo HD kamerou: Poskytuje přímý pohled na operační pole s optimální expozicí. Nahrazuje centrální držadlo a zahrnuje otáčení obrazu, stejně jako nastavení poloměru osvětlení. Externí SD kamera, MedView: Flexibilní, sterilní nastavování kamery, nezávisle na světelném zdroji. Vhodné pro získání dobrého přehledu o situaci na stole a v jeho okolí. D D MT Jsme tam, kde nás potřebujete MT Nezáleží na tom, že některé věci se postupem času změní, jedno zůstává stejné: naše odhodlání poskytnout Vám ty nejlepší služby. Ve více než 190 zemích po celém světě firma Dräger čeká, aby Vám mohla pomoci, posloužit a poradit, kdykoli to budete potřebovat.

7 7 Možnosti ovládání Závěsné systémy Nástěnná ovládací jednotka: Obsluha světelného zdroje osobou, která není sterilní. D Centrální osa: Téměř neomezené možnosti konfigurace a délky ramen. Systém může být sestaven podle přání zákazníka, aby přesně vyhovoval požadavkům konkrétního pracoviště. D Sterilní držadlo: Obsluha světelného zdroje sterilní osobou. D Krátký kardanový mechanismus pro hlavu světla: Flexibilní řešení pro nízké stropy, zachovává dostatek prostoru nad hlavou pracovníků. D Dálkový ovladač HD: Slouží pro flexibilní nastavování a ovládání videa z kteréhokoli místa na operačním sále. K dispozici také pro SD kameru. D Nástěnný držák světla Sola 300: Prostorově úsporná konstrukce pro malé místnosti a nízké stropy. D Integrované rozhraní pro operační sál: Operační světla a videosystém mohou být ovládány prostřednictvím dotykové obrazovky nebo hlasovými příkazy pomocí systémů pro integraci do operačních sálů od předních výrobců endoskopických zařízení. D Mobilní stativ Sola: Vysoce mobilní, přesto však stabilní stativ, který Vám umožňuje přesunout světlo, kdekoli je potřebujete. D Ovládací jednotka pro HD video: Nesterilní obsluha HD kamery integrované ve světle Polaris z konzole stropního stativu. D Upevnění pro monitor: Umožňuje upevnění a nastavení polohy monitorů 19" a 24" pro endoskopické a laparoskopické procedury, video, 3D a diagnostické zobrazování. MT

8 ÚSTŘEDÍ Drägerwerk AG & Co. KGaA Moislinger Allee Lübeck, Německo ČESKÁ REPUBLIKA Dräger Medical s.r.o. Na Záhonech 884/ Praha 4 Tel.: Fax: recepcecz@draeger.com Výrobce: Dräger Medical GmbH Moislinger Allee Lübeck, Německo Systém řízení jakosti ve firmě Dräger Medical GmbH je certifikován podle norem ISO 13485, ISO 9001 a Přílohy II.3 směrnice Rady 93/42/EHS (zdravotnické prostředky) Communications & Sales Marketing PP PR LE Printed in Germany Na bezchlorově běleném - ekologickém papíru Změny vyhrazeny 2014 Drägerwerk AG & Co. KGaA

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER

Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER D-18884-2010 Vše, co potřebujete, máte na dosah STATIVY FIRMY DRÄGER 02 STATIVY FIRMY DRÄGER D-1204-2011 Díky stativům firmy Dräger máte vše, co potřebujete, abyste mohli efektivně pracovat, neustále na

Více

Dräger Polaris 600 Operační světla

Dräger Polaris 600 Operační světla Dräger Polaris 600 Operační světla Naše operační světlo je na úrovni moderní technologie: Světlo Dräger Polaris 600 zjednodušší váš pracovní den díky intuitivnímu ovládání a univerzálním možnostem konfigurace.

Více

Ponta C / ES Plus Zdrojové jednotky

Ponta C / ES Plus Zdrojové jednotky Ponta C / ES Plus Zdrojové jednotky Most k efektivnější péči. Napájecí systém, který efektivněji splňuje požadavky pracoviště (na JIP, NJIP a v pokojích následné péče), zlepšuje přístup k Vašim pacientům

Více

Dräger Pendula Rameno pro více monitorů

Dräger Pendula Rameno pro více monitorů Rameno pro více monitorů Stropní rameno pro více monitorů umožňuje ergonomické uspořádání pracoviště a snadné a bezpečné polohování monitorů na hybridních operačních sálech. D-35581-2011 OPTIMÁLNÍ VYUŽITÍ

Více

D-32414-2011. Můžete s námi počítat

D-32414-2011. Můžete s námi počítat D-32414-2011 Můžete s námi počítat DrägerService 02 Dobré služby jsou dobrá hodnota. Nepochybn. D-32432-2011 D-32436-2011 D-32417-2011 Investice do nového přístroje by se vždy měla vyplatit. Hlavně proto,

Více

Polaris 100/200 Jednoduše dobré světlo!

Polaris 100/200 Jednoduše dobré světlo! Polaris 100/200 Jednoduše dobré světlo! Na operačním sále je dobré osvětlení základní podmínkou úspěchu. Chirurgický osvětlovací systém Polaris 100 /200 poskytuje chladné světlo v přirozených barvách a

Více

Stropní stativ Agila Zdrojové jednotky

Stropní stativ Agila Zdrojové jednotky Stropní stativ Agila Zdrojové jednotky Díky širokému spektru konfigurací a volitelných doplňků, ze kterých si můžete vybrat, a kompaktní, vysoce ergonomické konstrukci zabírají stropní stativy Dräger Agila

Více

D Rozhodnutí pro budoucnost DRÄGER EVITA INFINITY V500

D Rozhodnutí pro budoucnost DRÄGER EVITA INFINITY V500 D-76317-2013 Rozhodnutí pro budoucnost DRÄGER EVITA INFINITY V500 02 Jak můžeme zajistit, abychom byli připraveni i v budoucnu? D-76319-2013 D-76325-2013 Rozhodnutí pro vysoce kvalitní ventilační terapii.

Více

Polaris 100/200 Operační světla a videosystémy

Polaris 100/200 Operační světla a videosystémy Polaris 100/200 Operační světla a videosystémy Na operačním sále je dobré osvětlení základní podmínkou úspěchu. Chirurgický osvětlovací systém Polaris 100 /200 poskytuje chladné světlo v přirozených barvách

Více

Systém Bosch DCN Next Generation Dialog bez hranic...

Systém Bosch DCN Next Generation Dialog bez hranic... Systém Bosch DCN Next Generation Dialog bez hranic... S novou výkonnou softwarovou sadou! 2 Systém DCN Next Generation Osobitý systém Systém Digital Congress Network (DCN) Next Generation od společnosti

Více

Dräger Savina 300 Příslušenství a spotřební materiál

Dräger Savina 300 Příslušenství a spotřební materiál Dräger Savina 300 Příslušenství a spotřební materiál Důležitou součástí sortimentu výrobků Savina 300 je příslušenství a spotřební materiál, testované na kompatibilitu, které urychlí a zjednoduší váš každodenní

Více

D-46451-2012. Zaměřeno na to podstatné DRÄGER SAVINA 300

D-46451-2012. Zaměřeno na to podstatné DRÄGER SAVINA 300 D-46451-2012 Zaměřeno na to podstatné DRÄGER SAVINA 300 2 Jak Vám může ventilátor pomoci si usnadnit každodenní práci? D-46454-2012 D-11112-2010 Každý den se snažíte poskytovat svým pacientům tu nejlepší

Více

Dräger Linea Zdrojové jednotky

Dräger Linea Zdrojové jednotky Dräger Linea Zdrojové jednotky Kombinace flexibility a hospodárnosti s kompletní řadou lůžkových ramp podle potřeb uživatele pro zásobování elektřinou, plyny, IT a volitelně i s osvětlením, pro nejrůznější

Více

Stropní stativ Movita Zdrojové jednotky

Stropní stativ Movita Zdrojové jednotky Stropní stativ Movita Zdrojové jednotky Typová řada univerzálních stropních stativů Dräger Movita obsahuje široké spektrum různých konfigurací a volitelných doplňků, z nichž si můžete vybírat. Tyto jednotky

Více

D-63374-2012. Více možností, snazší rozhodování. DRÄGER EVITA V300

D-63374-2012. Více možností, snazší rozhodování. DRÄGER EVITA V300 D-63374-2012 Více možností, snazší rozhodování. DRÄGER EVITA V300 2 Jak mohu dnes přijímat správná rozhodnutí? D-63267-2012 D-63090-2012 Obhajitelná rozhodnutí vyžadují širší spektrum možností Každodenní

Více

Spolehlivě do cíle. Dräger Interlock. Preventivní použití ve vozidlech

Spolehlivě do cíle. Dräger Interlock. Preventivní použití ve vozidlech D-100020-2013 Spolehlivě do cíle. Dräger Interlock. Preventivní použití ve vozidlech Řiďte, když můžete PRO VĚTŠÍ BEZPEČNOST V SILNIČNÍ DOPRAVĚ Přístroj Dräger Interlock je přístroj pro měření alkoholu

Více

Konfigurační a vyhodnocovací software Software

Konfigurační a vyhodnocovací software Software Konfigurační a vyhodnocovací software Software D-30744-2015 D-30745-2015 Ukládání výsledků měření, profesionální konfigurace plynových detekčních přístrojů a sledování jejich stavu to vše je možné s programovým

Více

Dräger Polaris 600 Operační světla

Dräger Polaris 600 Operační světla Dräger Polaris 600 Operační světla Naše operační světlo poskytuje nejmodernější technologii: Světlo Dräger Polaris 600 výrazně usnadňuje běžnou práci svým intuitivním ovládáním a všestrannými možnostmi

Více

Polaris 100/200 Operační světla

Polaris 100/200 Operační světla Polaris 100/200 Operační světla Na operačním sále je dobré osvětlení základní podmínkou úspěchu. Chirurgický osvětlovací systém Polaris 100/200 zajišťuje chladné světlo v přirozených barvách a s bohatým

Více

Kamery AUTODOME IP. Naším cílem je usnadnit vám vyhledání, sledování a přiblížení detailů

Kamery AUTODOME IP. Naším cílem je usnadnit vám vyhledání, sledování a přiblížení detailů Kamery AUTODOME IP Naším cílem je usnadnit vám vyhledání, sledování a přiblížení detailů 2 Řada AUTODOME IP Sledování Udržení sledovaných osob v záběru i v případě jejich _ rychlého pohybu. Vyhledání Možnost

Více

Sim.HALX Podívejte se na to z té světlejší strany a s chladnou hlavou

Sim.HALX Podívejte se na to z té světlejší strany a s chladnou hlavou Sim.HALX Podívejte se na to z té světlejší strany a s chladnou hlavou Optimální světelný výkon Maximální světelný výkon, minimální vznikající teplo a dokonalá ekonomická efektivita: Sim.HALX od německé

Více

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor

Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 Jednoplynový detektor Jeho specialitou je dlouhodobé nasazení: jednoplynový detektor Dräger Pac 5500 bez omezení životnosti je ideálním řešením pro rychlý a přesný osobní monitoring a detekci

Více

Dräger X-plore 9000 a PAS X-plore Hadicové dýchací přístroje

Dräger X-plore 9000 a PAS X-plore Hadicové dýchací přístroje Dräger X-plore 9000 a PAS X-plore Hadicové dýchací přístroje Nová řada Dräger X-plore 9000, navržená především pro průmyslové aplikace, poskytuje pohodlnou a spolehlivou ochranu dýchacích cest. Díky prvkům,

Více

Systémy Movita Zdravotnické napájecí jednotky

Systémy Movita Zdravotnické napájecí jednotky Systémy Movita Zdravotnické napájecí jednotky Stropní stativ Movita má zvlášť vysokou nosnost a bohaté možnosti vlastní konfigurace. Nabízí doslova neomezené možnosti nastavení horizontální i vertikální

Více

Dräger PARAT Únikové kukly

Dräger PARAT Únikové kukly Dräger PARAT Únikové kukly Únikové kukly PARAT byly vyvinuty firmou Dräger ve spolupráci s uživateli s hlavním cílem, zajistit vždy co nejrychlejší a spolehlivý únik z nebezpečného prostředí. Optimální

Více

Garážová vrata UniPro

Garážová vrata UniPro Garážová vrata UniPro Vítejte ve světě garážových vrat WIŚNIOWSKI Vyrábíme s nasazením již 25 let. Značka WIŚNIOWSKI pochází od jména jejího zakladatele a majitele Andrzeje Wiśniowského. Jeho sen o funkčních,

Více

Ryzí možnosti DRÄGER PERSEUS A500

Ryzí možnosti DRÄGER PERSEUS A500 D-109185-2013 Ryzí možnosti DRÄGER PERSEUS A500 2 Co byste řekli prostornějšímu pracovišti? D-9093-2011 D-8803-2011 NADĚJNÉ VYHLÍDKY Od zavedení anesteziologických přístrojů se na samotném principu jejich

Více

BEZDRÁTOVÝ MODULÁRNÍ AUDIO VIDEO SYSTÉM

BEZDRÁTOVÝ MODULÁRNÍ AUDIO VIDEO SYSTÉM BEZDRÁTOVÝ MODULÁRNÍ AUDIO VIDEO SYSTÉM MODULARITA Jednoduchý způsob, jak přinést hudební a filmovou produkci, v HiFi kvalitě, do celé domácnosti. Kombinací různých komponentů, můžete vytvořit vše, od

Více

Představujeme systém AutoDome Easy Ideální řešení pro středně velké prostory

Představujeme systém AutoDome Easy Ideální řešení pro středně velké prostory Představujeme systém AutoDome Easy Ideální řešení pro středně velké prostory Kamera PTZ splňující veškeré požadavky Pokud pevná kamera minidome nesplňuje vaše požadavky a tradiční kamera PTZ je více než

Více

ŠPIČKOVÁ TECHNOLOGIE BATERIÍ BATERIE NEXSYS ENERGIE KDYŽ JI POTŘEBUJETE

ŠPIČKOVÁ TECHNOLOGIE BATERIÍ BATERIE NEXSYS ENERGIE KDYŽ JI POTŘEBUJETE ŠPIČKOVÁ TECHNOLOGIE BATERIÍ BATERIE NEXSYS ENERGIE KDYŽ JI POTŘEBUJETE ŠPIČKOVÁ TECHNOLOGIE BATERIÍ THIN PLATE PURE LEAD - TPPL. NEJPOKROKOVĚJŠÍ TECHNOLOGIE BEZÚDRŽBOVÝCH OLOVĚNÝCH BATERIÍ SE ZVÝŠENOU

Více

Systémy Agila Zdravotnické napájecí jednotky

Systémy Agila Zdravotnické napájecí jednotky Systémy Agila Zdravotnické napájecí jednotky Výrobek řady Dräger Agila disponuje širokou škálou kompaktních a vysoce ergonomických konfigurací a zabírá minimum drahocenného prostoru v prostředí zdravotnické

Více

Osvětlení pro náročné vizuální úkoly

Osvětlení pro náročné vizuální úkoly Osvětlení pro náročné vizuální úkoly OSVĚTLENÍ UZPŮSOBENÉ INDIVIDUÁLNÍM POTŘEBÁM Neustálé reformy systémů zdravotnictví jsou stejně četné, jako problémy, které je nutno řešit. Kliniky a nemocnice se nyní

Více

Flexibilní pomůcka pro transport. Problémy s přepravou chytře vyřešeny

Flexibilní pomůcka pro transport. Problémy s přepravou chytře vyřešeny Flexibilní pomůcka pro transport Problémy s přepravou chytře vyřešeny C www.aat-online.de Při časté přepravě těžkých předmětů, jež částečně dokonce převyšují vlastní hmotnost těla, může docházet k úrazům

Více

Ochranné systémy pro podlahy

Ochranné systémy pro podlahy Ochranné systémy pro podlahy Ochranné podlahové systémy MC-Bauchemie Je to právě podlaha, která je nejpoužívanější částí každé budovy. Nároky na podlahu jsou stejně rozmanité jako průmyslové a obchodní

Více

Dräger Polaris 600 Operační světla

Dräger Polaris 600 Operační světla Dräger Polaris 600 Operační světla D-17428-2014 Naše operační světlo poskytuje nejmodernější technologii: Světlo Dräger Polaris 600 výrazně usnadňuje běžnou práci svým intuitivním ovládáním a všestrannými

Více

(R)evoluce v softwaru Budoucnost je fl exibilní: modulární technické vybavení požární signalizace ESSER

(R)evoluce v softwaru Budoucnost je fl exibilní: modulární technické vybavení požární signalizace ESSER NEWTON21 Váš specializovaný podnik: Novar GmbH a Honeywell Company Dieselstraße 2 41469 Neuss Tel.: +49 2137 17-0 (správa) Tel.: +49 2137 17-600 (středisko péče o zákazníky) Fax: +49 2137 17-286 Internet:

Více

Stropní stativ pro kritické oblasti a operační sály

Stropní stativ pro kritické oblasti a operační sály Stropní stativ pro kritické oblasti a operační sály Ergonomický systém pro kritické oblasti a operační sály Optimalizuje pracovní prostor uvnitř operačních sálů a JIP Přivádí lékařské přístroje blíže k

Více

Obsah. Technologie. Produkty. 06 09 Vyšší třída obsluhy Lepší spalování s menším množstvím odpadu Mechanismus horního otevírání Snadné ovládání

Obsah. Technologie. Produkty. 06 09 Vyšší třída obsluhy Lepší spalování s menším množstvím odpadu Mechanismus horního otevírání Snadné ovládání HAKA 89/72h Obsah Technologie 06 09 Vyšší třída obsluhy Lepší spalování s menším množstvím odpadu Mechanismus horního otevírání Snadné ovládání 10 13 Dvojité prosklení Stabilní dveřní profil Rohová dvířka

Více

V8 TOUCH INOVACE, KTERÉ ODLIŠUJÍ. navrženo pro spolehlivost

V8 TOUCH INOVACE, KTERÉ ODLIŠUJÍ. navrženo pro spolehlivost V8 TOUCH INOVACE, KTERÉ ODLIŠUJÍ S TO M ATO LO G I C K É S O U P R AV Y V Y R O B E N É V E navrženo pro spolehlivost 1 2 V8 TOUCH FUNKČNOST ZA KRÁSOU Souprava je střediskem účinnosti a image zubní ordinace.

Více

TOP5. Kameru lze snadno připojit k Full HD nebo HD ready monitoru nebo TV příslušné velikosti.

TOP5. Kameru lze snadno připojit k Full HD nebo HD ready monitoru nebo TV příslušné velikosti. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz ESD Full HD kamera FreeSight W30x-HD OP-209 015 Obj. číslo: 106001776 TOP5 Výrobce: Optilia Popis Full HD optická kamera v ESD provedení. S výkonným 30x

Více

Na rozměrný a praktický podnos se vejde vše potřebné.

Na rozměrný a praktický podnos se vejde vše potřebné. A-dec 200 Na rozměrný a praktický podnos se vejde vše potřebné. Navrženo podle vašich představ Nejlepší způsob, jak zjistit, co zubní lékaři očekávají od křesla a distribučního systému, je zeptat se jich.

Více

Dräger Alcotest 9510 Průkazné alkoholtestery

Dräger Alcotest 9510 Průkazné alkoholtestery Dräger Alcotest 9510 Průkazné alkoholtestery Dräger Alcotest 9510 je technicky vyspělý přístroj k průkaznému měření alkoholu v dechu. Jeho konstrukční provedení splňuje národní a mezinárodní požadavky

Více

Pružné řešení pro každou potřebu. Teplo je náš živel. Kompaktní plynový kondenzační kotel Rozsah výkonu: 6 až 24 kw. Logamax plus GB152 T.

Pružné řešení pro každou potřebu. Teplo je náš živel. Kompaktní plynový kondenzační kotel Rozsah výkonu: 6 až 24 kw. Logamax plus GB152 T. [ Vzduch ] [ Voda ] [ Země] Kompaktní plynový kondenzační kotel Rozsah výkonu: 6 až 24 kw [ Buderus ] Pružné řešení pro každou potřebu Logamax plus GB152 T Teplo je náš živel [ Vzduch ] [ Voda ] Vhodný

Více

Naše definice výkonu 8080 CX120

Naše definice výkonu 8080 CX120 Naše definice výkonu 8080 CX120 Síla a přesnost v dokonalé kombinaci Naše definice výkonu Nakladačem 8080 CX s řízením všech kol rozšiřuje firma Weidemann paletu svých výrobků o přírůstek ve třídě osmitunových

Více

Michael Deckel. Broušení nástroju je naše záležitost

Michael Deckel. Broušení nástroju je naše záležitost Michael Deckel Broušení nástroju je naše záležitost Feinmechanik Michael Deckel GmbH & Co. KG Am Öferl 17 19 D 82362 Weilheim Tel. +49 (0) 881 / 688-0 Fax +49 (0) 881 / 688-59 info@michael-deckel.de www.michael-deckel.de

Více

Welcome Midi Domovní audio a videotelefony Praktické řešení nejen pro bytové domy Zazvonit a otevřít

Welcome Midi Domovní audio a videotelefony Praktické řešení nejen pro bytové domy Zazvonit a otevřít Domovní audio a videotelefony Praktické řešení nejen pro bytové domy Zazvonit a otevřít Když chcete zazvonit a otevřít dveře Jednoduše s Jedno řešení pro všechny požadavky na moderní domovní zvonky a dveřní

Více

Stropní stativ COLUMNA vytvořený pro kritické oblasti a operační sály

Stropní stativ COLUMNA vytvořený pro kritické oblasti a operační sály Stropní stativ COLUMNA vytvořený pro kritické oblasti a operační sály Stropní stativy Tedisel jsou vytvořené pro používání na jednotkách intenzivní péče a operačních sálech. Stropní stativy, instalované

Více

Partnerství, které se vyplatí!

Partnerství, které se vyplatí! MANN-FILTER Partnerství, které se vyplatí! Hightech made in Germany >> Kvalita originálního dílu Moderní vývěvy vyžadují do obtížných podmínek vyzrálou filtrační techniku v kvalitě prvovýroby. Termín OE

Více

MT Zkraťte dobu ventilace až o 33 %* SMARTCARE /PS

MT Zkraťte dobu ventilace až o 33 %* SMARTCARE /PS MT-0913-2008 Zkraťte dobu ventilace až o 33 %* SMARTCARE /PS 02 SmartCare /PS automatizuje odvykání Problém ale je, že nezáleží na tom, jak dobře je protokol napsán, lékaři a zdravotníci musí stále věnovat

Více

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě 2 Ústředna EPS řady 1200 Jednoduchá instalace, vysoká bezpečnost Kompletní ochrana přizpůsobená vašim potřebám Ústředna EPS řady 1200

Více

VESTAVĚNÉ OPERAČNÍ SÁLY. ...kvalita provìøená medicínou

VESTAVĚNÉ OPERAČNÍ SÁLY. ...kvalita provìøená medicínou VESTAVĚNÉ OPERAČNÍ SÁLY...kvalita provìøená medicínou Vestavěné operační sály Společnost Hypokramed je tradičním a zkušeným dodavatelem sofistikovaných vestavěných operačních sálů, hybridních operačních

Více

Vynikající výkon v každém směru. Řada stolních SIP telefonů KX-HDV

Vynikající výkon v každém směru. Řada stolních SIP telefonů KX-HDV Vynikající výkon v každém směru Řada stolních SIP telefonů KX-HDV Úspora nákladů bez kompromisů Inovativní řada stolních SIP telefonů KX-HDV vám zprostředkuje výjimečný komunikační výkon, bezchybnou spolehlivost

Více

QUALITY MADE IN AUSTRIA. Profesionální nosný systém pro odvětrávané fasády a zavěšené stropy

QUALITY MADE IN AUSTRIA. Profesionální nosný systém pro odvětrávané fasády a zavěšené stropy QUALITY MADE IN AUSTRIA Profesionální nosný systém pro odvětrávané fasády a zavěšené stropy INOVATIVNÍ SYSTÉM Nosný systém pro odvětrávané fasády je rozhodujícím faktorem pro širokou škálu jejich designu,

Více

Naše odpověď na Vaše různorodé požadavky 1350 CX 1370 CX 1770 CX

Naše odpověď na Vaše různorodé požadavky 1350 CX 1370 CX 1770 CX Naše odpověď na Vaše různorodé požadavky 1350 CX 1370 CX 1770 CX Malé a všestranné v denním nasazení Naše odpověď na Vaše různorodé požadavky S nakladači řady 13/17 Vám firma Weidemann nabízí skutečně

Více

ČELNÍ NAKLADAČ MALÉ STROJE ZVLÁDNOU VELKOU PRÁCI!

ČELNÍ NAKLADAČ MALÉ STROJE ZVLÁDNOU VELKOU PRÁCI! ČELNÍ NAKLADAČ MALÉ STROJE ZVLÁDNOU VELKOU PRÁCI! PŘIDANÁ HODNOTA PRO MALÉ TRAKTORY Omezené prostory, malé plochy a úzké uličky. To je přesně to pravé pro kompaktní traktory. Protože důležitá je manévrovatelnost

Více

Řízení nánosu AS Pro systémy lepení

Řízení nánosu AS Pro systémy lepení R Řízení nánosu AS Pro systémy lepení Robatech Gluing Technology Řízení nánosu AS Přesný nános lepidla Stavebnicové provedení vyhoví vašim požadavkům Řešení přesné aplikace lepidla, bez ohledu na použití

Více

A Member of the Constructor Group KONZOLOVÉ REGÁLY. Nastavitelný skladovací systém pro dlouhé zboží

A Member of the Constructor Group KONZOLOVÉ REGÁLY. Nastavitelný skladovací systém pro dlouhé zboží A Member of the Constructor Group KONZOLOVÉ REGÁLY Nastavitelný skladovací systém pro dlouhé zboží Konzolové regály: Nastavitelný skladovací systém pro dlouhé zboží "Bez rozdílu materiálu - pro plastové

Více

Bilirubinometr Dräger JM-105 Pro vyšetření novorozenecké žloutenky

Bilirubinometr Dräger JM-105 Pro vyšetření novorozenecké žloutenky Bilirubinometr Dräger JM-105 Pro vyšetření novorozenecké žloutenky D-86399-2013 S bilirubinometrem Dräger JM-105 získáte stálou kvalitu měření a nákladovou efektivitu po celou dobu životnosti přístroje.

Více

Komplexní tisková řešení

Komplexní tisková řešení Komplexní tisková řešení flexibilita v inovaci a dodávkách kvalita a zkušenosti v oblasti tiskového řešení optimalizace na míru přímo pro Vás 1. Popis auditu a analýzy s následným optimalizačním řešením

Více

Spektrum produktů Demag. Jeřáby Manipulační technika Pohony Servis

Spektrum produktů Demag. Jeřáby Manipulační technika Pohony Servis Spektrum produktů Demag Jeřáby Manipulační technika Pohony Servis Velké myšlenky hýbou velkými věcmi Bez ohledu na to, zda se jedná o průmyslový podnik, obchod nebo řemeslný provoz, použitím nejmodernějších

Více

STROPNÍ STATIVY. ...kvalita provìøená medicínou

STROPNÍ STATIVY. ...kvalita provìøená medicínou STROPNÍ STATIVY...kvalita provìøená medicínou Systémy stropních stativů od společnosti TRUMPF Flexibilita a svoboda designu Optimální využití prostoru a individuální poziční nastavitelnost zařízení to

Více

WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA

WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA WD-4S PODPULTOVÁ MYČKA PODPULTOVÁ MYČKA WD-4S Velmi kvalitní švédský design čistý a funkční design v nerezové oceli a tvrzeném skle. Perfektní výsledky za všech okolností speciálně navržená mycí ramena

Více

Lisovací systémy Viega. Bezpečné spoje pro všechny druhy instalace.

Lisovací systémy Viega. Bezpečné spoje pro všechny druhy instalace. Lisovací systémy Viega Bezpečné spoje pro všechny druhy instalace. Viega. Vždy o krok napřed! Existují věci, které mají trvalou hodnotu. I po více než 110 letech. Inovace a podnikatelské vize jsou u firmy

Více

Hoftrac. - nepostradatelné stroje i pro budoucí generace. 1130 CX 1140 CX 1160 CC

Hoftrac. - nepostradatelné stroje i pro budoucí generace. 1130 CX 1140 CX 1160 CC CX CX CC Za svůj trvalý úkol považujeme splnění daných parametrů týkajících se výrobků a služeb: spolehlivost, důvěryhodnost, kvalita, rychlá reakce, flexibilita a inovace. Kompaktní stroje značky Weidemann

Více

Vedení a technologie: Výhody videokomunikace pro středně velké podniky

Vedení a technologie: Výhody videokomunikace pro středně velké podniky DOKUMENT WHITE PAPER Vedení a technologie: Výhody videokomunikace pro středně velké podniky Prosinec 2012 Shrnutí Středně velké podniky se snaží dosáhnout úspěchu v silně konkurenčním prostředí. Být úspěšný

Více

Mikroprocesorový Pøepínaè/Øídící systém

Mikroprocesorový Pøepínaè/Øídící systém Mikroprocesorový Pøepínaè/Øídící systém Návod k obsluze LTC 8100 Série LTC 8200 Série LTC 8300 Série Dùležitá bezpeènostní opatøení 1. Pøeètìte si instrukce - Všechny instrukce týkající se bezpeènosti

Více

OR - 1 OR - 3 NÁVOD K POUŽITÍ. Stropních stativů. Příloha 22 TP č.0202 -1- spol. s r.o., Hegerova 987, 572 01 Polička, tel/fax.

OR - 1 OR - 3 NÁVOD K POUŽITÍ. Stropních stativů. Příloha 22 TP č.0202 -1- spol. s r.o., Hegerova 987, 572 01 Polička, tel/fax. spol. s r.o., Hegerova 987, 572 01 Polička, tel/fax.+420 461 724 219 Příloha 22 TP č.0202 NÁVOD K POUŽITÍ Stropních stativů OR - 1 OR - 3-1- OBSAH OBSAH...2 1 Všeobecná ustanovení...3 1.1 Úvod...3 1.2

Více

Kameru lze připojit k Full HD či HD Ready monitoru pro vynikající rozlišení a skvělého obrazu.

Kameru lze připojit k Full HD či HD Ready monitoru pro vynikající rozlišení a skvělého obrazu. dodavatel vybavení provozoven firem www.abetec.cz Full HD inspekční systém W10-x OP-009 003 Obj. číslo: 106001451 Výrobce: Optilia Popis Profesionální inspekční kamera s 10x optickým zoomem. Velká pracovní

Více

Řízení životního cyklu Zachování vašeho zaskladňovacího a vyskladňovacího systému Kardax Remstar na vrcholu jeho výkonnostních možností

Řízení životního cyklu Zachování vašeho zaskladňovacího a vyskladňovacího systému Kardax Remstar na vrcholu jeho výkonnostních možností Essential Plus Extra Řízení životního cyklu Zachování vašeho zaskladňovacího a vyskladňovacího systému Kardax Remstar na vrcholu jeho výkonnostních možností Servis Kardex Remstar: Zajištění dlouhodobě

Více

wlsn* obousměrná bezdrátová síť Rychlá cesta ke spolehlivějšímu zabezpečení

wlsn* obousměrná bezdrátová síť Rychlá cesta ke spolehlivějšímu zabezpečení wlsn* obousměrná bezdrátová síť Rychlá cesta ke spolehlivějšímu zabezpečení * bezdrátová lokální bezpečnostní síť 2 Co je to wlsn? Bezdrátová lokální bezpečnostní síť wlsn společnosti Bosch Security Systems

Více

Epson pro domácí kino. Epson pro domácí kino. Projektory. Revoluce ve velkých promítacích plochách

Epson pro domácí kino. Epson pro domácí kino. Projektory. Revoluce ve velkých promítacích plochách Projektory Epson pro domácí kino Projektory Epson pro domácí kino Revoluce ve velkých promítacích plochách Záruka kvality Užijte si bezprostřední audiovizuální zábavu s velmi snadno ovladatelnými projektory

Více

Jedno globální řešení pro vaše Mezinárodní podnikání

Jedno globální řešení pro vaše Mezinárodní podnikání Jedno globální řešení pro vaše Mezinárodní podnikání Obsah 2 Známe váš svět, jsme jeho součástí 4 Správné řešení pro vaše mezinárodní podnikání 6 Standardní řešení s jedinečnými výhodami 8 Jedno globální

Více

Když máte v plánu něco velkého

Když máte v plánu něco velkého Na plný plyn vstříc skvělým výsledkům Když máte v plánu něco velkého SATA -Kotlíkové pistole - první volba pro řemeslo a průmysl Určena k připojení k systémům zásobování materiály, jako jsou tlakové nádoby

Více

Nástavná hydraulická fréza. Sortiment výrobků

Nástavná hydraulická fréza. Sortiment výrobků Nástavná hydraulická fréza Sortiment výrobků Nástavná hydraulická fréza Terex Osvědčené při té nejtvrdší denní práci Když denně prorážíte nejtvrdší horninu a beton. A nejste k zastavení ani pod vodou.

Více

Návod k použití. ALFRA KFV zařízení k frézování hran. Příslušenství a seznam náhradních dílů pro. Č. výrobku 25260. Č. výrobku Rok výroby 25260

Návod k použití. ALFRA KFV zařízení k frézování hran. Příslušenství a seznam náhradních dílů pro. Č. výrobku 25260. Č. výrobku Rok výroby 25260 Červenec 2010 Návod k použití Příslušenství a seznam náhradních dílů pro ALFRA KFV zařízení k frézování hran Č. výrobku 25260 Č. výrobku Rok výroby 25260 Stav v červenci 2010 Změny vyhrazeny. 1 Obsah Všeobecné

Více

Jak udělat svůj dům inteligentní KNX

Jak udělat svůj dům inteligentní KNX Jak udělat svůj dům inteligentní KNX Řízení funkcí budovy pohodlně, ekonomicky a flexibilně KNX 2 Lze všechny vaše požadavky splnit najednou? Plánujete-li výstavbu nového rodinného domu nebo komerční budovy,

Více

Dräger X-plore 8000 Kukly, přilby, zorníky a masky

Dräger X-plore 8000 Kukly, přilby, zorníky a masky Typová řada Dräger X-plore 8000 byla vyvinuta za účelem maximální ochrany dýchání a obličeje i v případě velmi náročných podmínek. Kromě bezpečnosti, pohodlí a špičkového výkonu v celé řadě aplikací, mohou

Více

Staňme se partnery Přesvědčte se, že MY jsme ti správní

Staňme se partnery Přesvědčte se, že MY jsme ti správní www.format-4.sk Staňme se partnery Přesvědčte se, že MY jsme ti správní Naši obdorní poradci Vám kdykoli rádi poradí s individuální výbavou Vašeho nového stroje značky Format-4. Poradenství Školení Servis

Více

RASACUT Modulární řezací centra orientovaná na budoucnost

RASACUT Modulární řezací centra orientovaná na budoucnost RASACUT Modulární řezací centra orientovaná na budoucnost MODULÁRNÍ SYSTÉM BEZPEČNOST PROCESU SILNY VYKON VYSOKÁ ŽIVOTNOST HOSPODÁRNOST Vysoce výkonné pily, které se přizpůsobí budoucnosti. Vysoká životnost

Více

Stropní stativ ARES vytvořený pro kritické oblasti a operační sály

Stropní stativ ARES vytvořený pro kritické oblasti a operační sály Stropní stativ ARES vytvořený pro kritické oblasti a operační sály Ares je stropní stativ určený pro oblasti jako: operační sály jednotky intenzivní péče (JIP) novorozenecká oddělení pohotovostní ambulance

Více

Mobilní tiskárna Dräger Příslušenství

Mobilní tiskárna Dräger Příslušenství Mobilní tiskárna Dräger Příslušenství Mobilní tiskárna Dräger Mobile Printer vytiskne výsledky dechových zkoušek na alkohol a testů na drogy přímo na místě Dokumentace výsledků Prostor pro vaše logo a

Více

Vyšetřovací svítidla Sim.LED Další rozměr světla

Vyšetřovací svítidla Sim.LED Další rozměr světla Dokonalost pro zdravotní péči SIMEON, průkopník v technologii LED, vám již déle než 10 let nabízí kompletní, nadčasové a vysoce kvalitní výrobky, vynikající na mezinárodním trhu cenově ekonomickou úsporností.

Více

Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů. Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby

Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů. Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby Prodej strojů pro elektroerozivní vrtání startovacích otvorů Vrtačky startovacích otvorů pro vaše individuální potřeby Spolehlivé, špičkové erozivní stroje pro mnohostranné použití Vysoká výkonnost i u

Více

Univerzální rozmetadlo VS 2403

Univerzální rozmetadlo VS 2403 Univerzální rozmetadlo VS 2403 2 Podrobnosti se silným účinkem Firma Strautmann má v oboru rozmetadel hnoje více než padesátileté zkušenosti a nabízí dnes sortiment výrobků, který v podobě strojů od BE

Více

www.toyota-forklifts.cz VNA vozíky Toyota Řada BT Vector

www.toyota-forklifts.cz VNA vozíky Toyota Řada BT Vector www.toyota-forklifts.cz VNA vozíky Toyota Řada BT Vector BT Vector kompletní řada VNA vozíků společnosti Toyota Material Handling BT Vector R-série VNA vozíky s obsluhou dole BT Vector C-série VNA vozíky

Více

Výhody chladicích systémů datového střediska - stojanová a řadová architektura

Výhody chladicích systémů datového střediska - stojanová a řadová architektura Výhody chladicích systémů datového střediska - stojanová a řadová architektura Autor: Kevin Dunlap Neil Rasmussen White Paper č. 130 Resumé Chlazení na úrovni místností je neefektivní u datových středisek

Více

Návod k provozu. Magnetický mžikový kontakt model 821 do tlakoměrů a teploměrů. Magnetický mžikový kontakt model 821.12

Návod k provozu. Magnetický mžikový kontakt model 821 do tlakoměrů a teploměrů. Magnetický mžikový kontakt model 821.12 Návod k provozu Magnetický mžikový kontakt model 821 do tlakoměrů a teploměrů Magnetický mžikový kontakt model 821.12 Magnetický mžikový kontakt model 821.21 do tlakoměru, model 212.20.100 Návod k provozu

Více

VÁHY PRO KANCELÁŘ. Váhy pro VAŠI KANCELÁŘ UNIVERZÁLNÍ VÁHY PRO KANCELÁŘE, SKLADY A VÝROBNÍ PROVOZY JEDNODUCHÁ OBSLUHA MOBILNÍ POUŽITÍ

VÁHY PRO KANCELÁŘ. Váhy pro VAŠI KANCELÁŘ UNIVERZÁLNÍ VÁHY PRO KANCELÁŘE, SKLADY A VÝROBNÍ PROVOZY JEDNODUCHÁ OBSLUHA MOBILNÍ POUŽITÍ VÁHY A VÁŽICÍ SYSTÉMY VÁHY PRO KANCELÁŘ UNIVERZÁLNÍ VÁHY PRO KANCELÁŘE, SKLADY A VÝROBNÍ PROVOZY JEDNODUCHÁ OBSLUHA MOBILNÍ POUŽITÍ Cenově výhodné váhy v úředně kalibrovatelném nebo cejchuschopném provedení

Více

Společnost Volvo Trucks na veletrhu Bauma 2016 představuje nové výhody stavebních vozidel Volvo

Společnost Volvo Trucks na veletrhu Bauma 2016 představuje nové výhody stavebních vozidel Volvo Tiskové informace Společnost Volvo Trucks na veletrhu Bauma 2016 představuje nové výhody stavebních vozidel Volvo Na veletrhu Bauma 2016 (11.-17.4.), který je největší akcí svého druhu v odvětví stavebnictví,

Více

D-64797-2012. Na Vaší straně v důlním průmyslu

D-64797-2012. Na Vaší straně v důlním průmyslu D-64797-2012 Na Vaší straně v důlním průmyslu 2 Náš každodenní cíl je dostat všechny horníky bezpečně domů. D-64799-2012 D-64798-2012 Zajistěte, aby se každý dostal po práci domů Horníci po celém světě

Více

DOMEKT. Rekuperační a ventilační jednotky

DOMEKT. Rekuperační a ventilační jednotky Rekuperační a ventilační jednotky OMEKT Rekuperační a ventilační jednotky OMEKT Ventilační jednotky KOMFOVENT OMEKT Ventilační jednotky Komfovent jsou navrženy pro vytvoření zdravého vnitřního prostředí

Více

Prof. Ing. Miloš Konečný, DrSc. Nedostatky ve výzkumu a vývoji. Klíčové problémy. Tyto nedostatky vznikají v následujících podmínkách:

Prof. Ing. Miloš Konečný, DrSc. Nedostatky ve výzkumu a vývoji. Klíčové problémy. Tyto nedostatky vznikají v následujících podmínkách: Podnik je konkurenčně schopný, když může novými výrobky a službami s vysokou hodnotou pro zákazníky dobýt vedoucí pozice v oboru a na trhu. Prof. Ing. Miloš Konečný, DrSc. Brno University of Technology

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 75 06 60

NÁVOD K OBSLUZE. Obj. č.: 75 06 60 NÁVOD K OBSLUZE Verze 04/04 Obj. č.: 75 06 60 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze. Jestliže výrobek předáte jiným osobám, dbejte na to,

Více

NEROZBITNÁ ZRCADLA bezpečnost & kontrola

NEROZBITNÁ ZRCADLA bezpečnost & kontrola NEROZBITNÁ ZRCADLA bezpečnost & kontrola O B S A H ABC správného výběru v sortimentu VIALUX...4 Dopravní zrcadla Dopravní zrcadla odpovídající normám v červenobílém rámu Kvalita Polymir... 6 Kvalita P.A.S....7

Více

SERVIS SPOLEČNOSTI HACH

SERVIS SPOLEČNOSTI HACH SPOLEHNĚTE SE NA SERVIS SPOLEČNOSTI HACH S námi získáte větší jistotu a klid, protože údržba a oprava vašeho přístroje bude v rukou odborníků. SNIŽTE RIZIKO A DOSÁHNĚTE ÚSPĚCHU SE SERVISEM SPOLEČNOSTI

Více

ENGEL victory. připravený ke startu s vyšší flexibilitou a efektivitou. be the first.

ENGEL victory. připravený ke startu s vyšší flexibilitou a efektivitou. be the first. ENGEL victory připravený ke startu s vyšší flexibilitou a efektivitou be the first. 25 let bez sloupků 10 000 spokojených zákazníků 60 000 strojů na trhu Strojní systém s volným prostorem Menší nároky

Více

Dräger DrugTest 5000 Testovací systém pro detekci užívání drog

Dräger DrugTest 5000 Testovací systém pro detekci užívání drog Dräger DrugTest 5000 Testovací systém pro detekci užívání drog Žádné pipetování, odkapávaní a měření času: Sběr vzorku ústní tekutiny je s přístrojem Dräger DrugTest 5000 rychlý a snadný. Vzorek lze na

Více

BYZNYS ŘÍKÁ: POTŘEBUJEME TTIP!

BYZNYS ŘÍKÁ: POTŘEBUJEME TTIP! BYZNYS ŘÍKÁ: POTŘEBUJEME TTIP! V době neustále rostoucí globální konkurence, kdy dochází k rychlému růstu rozvíjejících se ekonomik, potřebuje EU rychle konat, aby zvýšila svoji konkurenceschopnost. EU

Více

L 191/42 Úřední věstník Evropské unie 23.7.2009

L 191/42 Úřední věstník Evropské unie 23.7.2009 L 191/42 Úřední věstník Evropské unie 23.7.2009 NAŘÍZENÍ KOMISE (ES) č. 642/2009 ze dne 22. července 2009, kterým se provádí směrnice Evropského parlamentu a Rady 2005/32/ES, pokud jde o požadavky na ekodesign

Více

Wiha Inomic. Argumenty, které jsou po ruce. Začněte novou kapitolu s Wiha Inomic. Kleště. Nově vynalezeno.

Wiha Inomic. Argumenty, které jsou po ruce. Začněte novou kapitolu s Wiha Inomic. Kleště. Nově vynalezeno. Wiha Inomic Kleště. Nově vynalezeno. Argumenty, které jsou po ruce. Začněte novou kapitolu s Wiha Inomic. Vynikající myšlenka. Firma Wiha objevila nové kleště Doba je zralá pro nové kleště. Kleště, které

Více