Jsme reklama v Supermarketu.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Jsme reklama v Supermarketu."

Transkript

1 Jsme reklama v Supermarketu.

2 Rozhýbejte svou reklamu! Inzerenti si často kladou otázku, která media úspěšně transportují reklamu. Protože co je platná nejlepší reklamní kampaň, když jí spotřebitel nevnímá. Pouze v prostředí, kde se pohybuje hodně lidí, může být reklama viděna a účinná. Supermarkety s jejich Reklama dlouhodobě přítomná... od pondělí do neděle! od 7 do 22 hodin! 25 dní v měsíci! přes 350 dní v roce! působivými počty návštěvníků jsou ideálním místem, kde umístit ucelené reklamní sdělení. Zde děláme nákupy, necháváme se inspirovat rozsáhlou nabídkou sortimentu, potkáváme známé, vedeme rozhovory. Profitujte i Vy z reklamy v supermarketu - ideálního místa pro reklamu! Cíleně využívaná média v supermarketu! individuální plánování posílení reklamním mixem získání vyššího stupně publicity reklama téměř bez ztrát oslovení optimální cílově skupiny exlusivní reklama

3 Reklama Supermarkety jsou ideální reklamní místa! v blízkosti zákazníků! Již přes 30 let je andré media group specialistou v reklamě. Rozhodli jsme se pro tento způsob prezentace, protože supermarkety jsou vynikající místa pro reklamu. Denně se tam pohybují tisíce zákazníků - lidé v nejlepší kupní náladě, připravení vnímat reklamní informace. Reklama je zde vnímána spíše jako nabídka než jako rušící faktor. Optimální základ pro umístění Vašeho reklamního sdělení: Oslovení zákazníka zde probíhá na správném místě! Proto získává reklama v supermarketu stále více na významu. Výhody marketů, jako vysoce účinných reklamních míst, jsou jednoznačné - obrovské návštěvnosti marketů mluví sami za sebe. Navíc andré media group nabízí v jednotlivých prodejnách různé typy atraktivních médií, které si cílené oslovení zákazníků žádá. Je jedno, jestli se prezentujete pomocí CartBoards, CashPoster nebo spotů InstoreRadia, každé jednotlivé médium dosáhne na spotřebitele a efektivně mu předá Vaše reklamní sdělení. A my našim zákazníkům nabízíme ještě další klíč k úspěchu: kompletní servis andré. Inzerenti se mohou spolehnout na profesionální přistup a zpracování reklamy - vše z první ruky. Koncept andré je úspěšný již přes 30 let, reklama je stále v přímém kontaktu se zákazníkem! Supermarket - svět zážitků!

4 CartBoards Reklama na nákupním vozíku - andré klasika! Široká nabídka médií! CartBox posiluje CartBoards na madlech nákupních vozíků! CashPoster exlusivní reklamní nosič v oblasti pokladen! InstoreRadio oblíbené reklamní spoty v rádiích supermarketů! Široká nabídka médií v supermarketu. Supermarkety jsou skvělá místa pro reklamu. V těchto marketech naleznete širokou nabídku médií, kterou můžete dle potřeby nebo zacílení na zákazníky efektivně využít. Od klasických CartBoards, až po spoty InstoreRadia. Supermarketová reklamní média se Vám rozhodně vyplatí zapojit do Vašeho reklamního mixu. V supermarketu oslovujete zákazníky cíleně, každou z forem reklamy. Jednotlivá média docílí enormní kontaktní šance, rezervací kombinace médií vytvoříte z marketu Váš osobní propagační prostor! Správné médium pro každou reklamní potřebu!

5 Následujte CartBoards! CartBoards je klasický prvek reklamy v supermarketu - již desítky let úspěšný. Možná proto, že za tím stojí tak jednoduchá a zároveň geniální myšlenka. Skoro každý návštěvník supermarketu sáhne po nákupním vozíku, tento praktický nákupní pomocník doprovází zákazníka po celou dobu nákupu. Reklama zevnitř a zvenku čela nákupního vozíku je neustále vnímána kolemjdoucími a tím, kdo vozík tlačí. CartBoards se proto nejlépe hodí k úspěšnému přenosu Vašeho reklamní sdělení na zákazníky. Výkon našich médií přesvědčí. Při jednom nákupu na jednom vozíku se na plakát spo- třebitel podívá až 19 krát. A cca 55% nakupujících vnímá také reklamu na vozících, které potkávají. (Studie Eye Square 2008) CartBoards jsou: nepřehlédnutelné účinné nápadné neustále na očích permanentně v blízkosti zákazníka zaměřené na cílové skupiny Důvěřujte reklamnímu účinku CartBoards!

6 neustále v zorném poli cílové skupiny... Všichni chodí nakupovat, většinou dokonce dvakrát až třikrát za týden. Převážně do supermarketu, který je v blízkém okolí, proto tam narazíte přímo na Vaši cílovou skupinu: spotřebitele z Vašeho okolí, kteří jsou Vašimi zákazníky nebo jimi můžou být. Zákazníci navíc v těchto marketech tráví spoustu času, průměrný nákup trvá cca 40 minut - příjemně dlouhá doba, ve které se zákazníci musí znovu a znovu zabývat Vaším reklamním sdělením! Reklamní nosič, který doprovází konzumenta! CartBox jsou: Tento posilovač média CartBoards, madlo na nákupním vozíku, ještě není ve všech reklamních místech, trend ale vzrůstá! CartBox na madle nákupního vozíku - v optimálním rozném poli spotřebitele - doplňují plakáty na čelní straně nákupního vozíku. CartBoards a CartBox - ideální reklamní kombinace! permanentně v zorném poli účinné nápadné doprovázejí zákazníka posilují CartBoards

7 CartBoards jsou vidět. Reklamní svět - supermarket.

8 Ona... Tak, podívejme se na nákupní seznam, co ještě potřebujeme koupit... zeleninu, něco k večeři, kafe... dnes byl dlouhý den, takový pohodlný nákup ve dvou potěší... a potom si v klidu uvařit, podívat se na televizi, uvolnit se... podívej se to je osudové znamení... je libo výletní plavbu... ano, ráda... jen tak ležet na palubě a užívat si slunce... potom nesmíme zapomenout na nápoje...určitě dnes bude chtít opět maso, tak půjdeme směrem k pultu s masem... zase ta výletní plavba...hezká fotka, hezky vyzývavá... co se děje, kam kouká celou dobu...no jistě, to jsem si mohla hned myslet, plakát s autem... přitom by koupě automobilu měla ještě chvíli čas...nejdříve se uvolnit, pak se může člověk lépe rozhodnout... on čte ten plakát detailně, pravděpodobně by si s tím autem nejradši dal hned zkušební jízdu... dva steaky prosím, ne to bude vše...teď mu rozhodně ukážu tu vyhlídkovou plavbu... třeba ho přesvědčím... Účinek reklamy. Každý člověk má konkrétní potřebu, vlastní přání nebo problémy, pro které hledá řešení. Je jedno, zda se jedná o příští koupi automobilu, zamluvení dovolené, výběr oken a interiéru pro stavbu domu, nebo si potřebujete koupit brýle - vždy jde jen o rozhodnutí, kde a u koho se dané zboží nebo služba obstará. Spotřebitelé se často obracejí na obchody nebo podniky s pozitivním a dobře zapamatovatelným reklamním vystupováním. Čím častěji se budete prezentovat, tím více Vaše jméno utkví v paměti zákazníků. Neustálou přítomností Vaší reklamy se dostanete do podvědomí spotřebitelů.

9 On...konečně volno po celém dni... teď bych si dal nejradši steak... uvidíme, co mají u pultu s masem... doteď je ve vozíku jen skoro samá zelenina... i když je to zdravé... támhle je zase ten plakát s mým vysněným autem... podívejme se, to auto je dost blízko... třeba se mi jí podaří přesvědčit při zkušební jízdě... co bychom si mohli dát jako přílohu, možná brambory... další nákupní vozík s tím autem, krásné auto... tohle téma s ní později určitě proberu... kam se dívá, je libo výletní plavbu... no jo, to také není špatné... ale před tím asi ještě tu zkušební jízdu... to by bylo určitě mé auto...vždyť ona z toho plakátu s plavbou vůbec nespustí oči... večer asi hned navrhne tu výletní plavbu... támhle je ještě další nákupní vozík s tím prodejcem automobilů...ukážu jí to auto radši teď hned... miláčku, podívej se, jak se ti vlastně líbí... Všichni vidí reklamu v supermarketu.

10

11

12 InstoreRadio vzbuzuje emoce! InstoreRadio je přes satelit vysílaný hudební a informační program, díky kterému supermarket zpříjemňuje nákup zákazníkům. Tyto programy jsou oblíbené, zábavné a informují o nabídkách. Přesně v tomto reklamním prostředí můžete cíleně vysílat Vaše lokální reklamní spoty! Přesně Vaše vlnová délka! InstoreRadio přináší: Enormní flexibilitu! Vysokou důvěryhodnost! Silné emoce! Známost a image! Dobrou zapamatovatelnost! Každou hodinu vysílané reklamní spoty! 3600 spotů za rok! K dispozici pouze 4-6 vysílacích míst! InstoreRadio se hodí i pro ten nejmenší rozpočet: levné vysílací poplatky, příznivé náklady na produkci! andré media group pro Vás zorganizuje kompletní zprovoznění média, individuální produkci spotu převezme obchodní partner andré. Jste do teď bez tónů? Tak si ihned zamluvte InstoreRadio a vysílejte! Reklamní svět

13 Všechny branže - od A-Z! Naše reklamní nosiče se hodí skoro pro všechny firmy - každý může použít reklamu v supermarketu cíleně a efektivně. Je jedno, zda plánujete Vaše reklamní vystupování lokálně nebo regionálně, s medii andré si objednáte reklamní kampaň šitou na míru. Tisíce spokojených zákazníků! Maloobchodní společnosti/obchody Řemeslnické podniky Poskytovatelé služeb Volná povolání/média Reklamní agentury Spoty InstoreRadia jsou poslouchány! Desítky let zkušeností a vývoje reklamy v supermarketu z nás udělalo kompetentního partnera našich zákazníků. Abychom uspokojili každého našeho reklamního partnera, zaměřujeme se na něj a pracujeme originálně. Naší výhodou je poradenství, rozsáhlý kompletní servis, optimální poměr cena-výkon, cílené plánování a profesionální provedení reklamy v supermarketu. K tomu získáte optimální péči během celé doby trvání kampaně. Přesvěčte se o našich službách! Supermarket.

14 CashPoster vysílají impulsy! Reklamní účinek: Stačí jedno uchopení! Rozdělovač nákupů u pokladny je každý den hodně používaný předmět, který patří k dění v supermarketu - stejně jako nákupní vozík. Spotřebitelé používají rozdělovač, aby u pokladny oddělili vlastní nákup od nákupu někoho jiného. Stejně jako z nákupního vozíku, tak i z rozdělovače nákupů jsme vytvořili další atraktivní reklamu v supermarketu: CashPoster! Skoro každý sáhne po rozdělovači, pro Vaši reklamu to znamená: Každé uchopení CashPosteru se zároveň stává intenzivní kontaktní šancí s Vaším reklamním motivem! CashPostery nabízejí: Kontakt téměř se 100% zákazníků supermarketu! Intenzivní reklamní kontakty! Exluzivní reklamní účinek! Silné reklamní impulsy! Nasazení CashPosterů může proběhnout v podobě samostatného média - ještě silněji potom kombinací médií CartBoards a CashPoster. Vsaďte na silné impulsy, které vysílají CashPostery!

15 CashPostery jsou brány do ruky. Reklamní svět supermarket.

16 Vyhlídková plavba, nebo koupě automobilu, nebo obojí? On a ona v supermarketu, oba dva reagovali na rozdíné reklamy. Nechceme tady hodnotit, jestli přijde první na řadu rezervace vyhlídkové plavby, nebo koupě automobilu. Tento příběh pouze ukazuje, že lidé vnímají správné signály. Neustálou přítomností Vaší reklamy v supermarketu se můžete dostat lidem do podvědomí a v případě potřeby si na Vás vzpomenou. Čím více budete prezentovat Vaši nabídku, tím více si Vaše jméno zákazník zapamatuje. Díky reklamě v supermarketu je Vaše firma dlouhodobě v blízkosti zákazníka. To je pouze příběh z mnoha. Pište vlastní úspěšné příběhy v supermarketech ve Vašem okolí! Svět zážitků supermarket.

17 Skoro reklamních míst v nabídce! Vyberte si pečlivě markety které odpovídají Vaší představě. Tak oslovíte Vaši cílovou skupinu téměř beze ztrát. Pokud Vaši zákazníci pocházejí z blízkého okolí, často stačí rezervace již jednoho marketu. Pokud chcete oslovit spotřebitele z jednoho regionu, doporučujeme rozumně vybrat více marketů. Supermarkety Supermarkety vykazují měsíčně cca návštěvníků. Ideální místa pro oslovení zákazníků z blízkého okolí! Diskotní markety Hodně oblíbený druh marketů, který je v posledních letech víc a víc oblíbený. Tyto markety disponují širokou nabídkou filiálek, a proto se vítečně hodí pro lokální nebo regionální reklamní kampaně. Průměrný počet návštěvníků za měsíc (v jedné prodejně): cca až ! Nákupní centra Vlajková loď obchodních domů, obrovské nákupní plochy, rozsáhlý sortiment. Zde oslovíte za měsíc až návštěvníků, nejen z blízkého okolí, ale i z toho širšího. Zarezervujte si atraktivní CartBoards a CashPoster! C+C Markety Úsek Cash- a Carry- jsou velice silné typy marketů. Zde cíleně oslovíte především živnostníky zajímavou cílovou skupinu určitými typy nabídek. Průměrný počet návštěvníků za měsíc: cca zákazníků s doprovodem. Počty návštěvníků marketů zjišťujeme podle počtu vytisknutých pokladních účtenek, počítá se i s osobami, které nakupujícího během nákupu doprovází (faktor 1,5). Na tyto počty zákazníků se můžete spolehnout, garantujeme veliké šance kontaktu s Vaší reklamou! Navazovat kontakty v supermarketu!

18 Přehled andré reklamy v supermarketu. CartBoards CartBox CashPoster InstoreRadio CartBoards CartBox CashPoster InstoreRadio Dostupnost Téměř CartBoards-marketů v nabídce andré - pokud bude Váš vyvolený market obsazený, vždy se najde plnohodnotná náhrada. CartBox se nabízejí pouze v kombinaci s CartBoards - momentálně dostupné pouze ve vybraných marketech. Na každé pokladně v supermarketu je v průměru 4-5 CashPosterů - dostupné pouze ve vybraných marketech. Každou hodinu - dle druhu marketu - je pro regionálního zákazníka k dispozici 4-6 vysílacích míst! Doporučené množství Správný počet vozíků pro pokrytí marketu je vždy závislý na celkovém počtu vozíků ve vybraném marketu: my doporučujeme cca 15% z celkového počtu vozíků. Takto může malý kontingent v supermarketu působit stejně účinně jako silný kontingent ve větších marketech! Ve Vámi zvoleném marketu si objednáte jeden CashPoster na každé pokladně (např. 3 pokladny 3 Cash Postery). Spot se vysílá každou hodinu - dle otevírací doby, minimálně však 12x za den, 3600 spotů za rok! Délka spotů je max. 30 sekund. andré reklama v supermarketu - vždy aktuální dlouhodobý servis andré Změna grafiky 1x za rok zdarma! Díky možnosti změnit během roku grafiku, můžete neustále prezentovat Vaši reklamu, zároveň je Vaše prezentace aktuální a rozmanitá. Změna marketu 1x za rok zdarma! Chcete oslovit nové publikum nebo rozšířit Vaše pole působnosti? Rádi se můžeme pobavit i o změně marketu - záleží na dostupnosti marketů a médií! Změna spotu Regionální balíček obsahuje také 1x za rok změnu spotu zdarma (nezahrnuje produkci spotu).

19 Bezstarostné balíčky se hodí do každého reklamního rozpočtu! Kompletní servis pro CartBoards/CashPoster Individuální plakátový motiv/grafika Korektura Nájem za reklamní nosiče Produkce plakátů (Tisk/Laminace) Instalace/rozmístění v marketu Pravidelný servis/kontroly Výměna při změně motivu Plakátové motivy zahrnuty! Klademe největší důraz na nápadné provedení Vaší reklamní prezentace. Naši grafici jsou specialisté, každý plakát je individuálně zpracován. Vy dodáte podklady, my připravíme účinné CartBoards a/nebo Cash- Poster. I pro Váš market máme kreativní řešení - nechte se překvapit! andré servis pro InstoreRadio: Poradenství a výběr marketů Rezervace vysílacích časů Zprostředkování produkce spotů (za nízkou cenu!)

20 Jsme reklama v Supermarketu.

Jsme reklama v Supermarketu.

Jsme reklama v Supermarketu. Jsme reklama v Supermarketu. CashPoster vysílají impulsy! Reklamní účinek: Stačí jedno uchopení! Rozdělovač nákupů u pokladny je každý den hodně používaný předmět, který patří k dění v supermarketu - stejně

Více

Jsme reklama v Supermarketu.

Jsme reklama v Supermarketu. Jsme reklama v Supermarketu. InstoreRadio vzbuzuje emoce! InstoreRadio je přes satelit vysílaný hudební a informační program, díky kterému supermarket zpříjemňuje nákup zákazníkům. Tyto programy jsou oblíbené,

Více

Jsme reklama v Supermarketu.

Jsme reklama v Supermarketu. Jsme reklama v Supermarketu. Následujte CartBoards! CartBoards je klasický prvek reklamy v supermarketu - již desítky let úspěšný. Možná proto, že za tím stojí tak jednoduchá a zároveň geniální myšlenka.

Více

Mediální informace. TV FORUM Nová Karolina. Nákupní a zábavní centrum FORUM Nová Karolina Ostrava

Mediální informace. TV FORUM Nová Karolina. Nákupní a zábavní centrum FORUM Nová Karolina Ostrava Mediální informace TV FORUM Nová Karolina Nákupní a zábavní centrum FORUM Nová Karolina Ostrava TV FORUM Nová Karolina Mediální informace Nákupní a zábavní centrum FORUM Nová Karolina Ostrava je nejvýraznější

Více

KARTÁČE PRO DOMÁCÍ POUŽITÍ A PODPORA PRODEJE

KARTÁČE PRO DOMÁCÍ POUŽITÍ A PODPORA PRODEJE KARTÁČE PRO DOMÁCÍ POUŽITÍ A PODPORA PRODEJE 6 Kartáče pro domácí použití Kartáče se stopkou pro domácí použití S touto řadou výrobků nabízí LESSMANN skvělý výběr cenově výhodných alternativk profi nástrojům

Více

Určeno studentům středního vzdělávání s maturitní zkouškou, předmět: Marketing a management, téma: Komunikace

Určeno studentům středního vzdělávání s maturitní zkouškou, předmět: Marketing a management, téma: Komunikace Určeno studentům středního vzdělávání s maturitní zkouškou, předmět: Marketing a management, téma: Komunikace Pracovní list vytvořila: Mgr. Radka Drobná Období vytvoření VM: duben 2012 Klíčová slova: komunikace,

Více

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI ČESKÝ ROZHLAS ČESKÉ BUDĚJOVICE. Oddělení obchodu ČRo

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI ČESKÝ ROZHLAS ČESKÉ BUDĚJOVICE. Oddělení obchodu ČRo CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI ČESKÝ ROZHLAS ČESKÉ BUDĚJOVICE Platné od 1. 1. 2017 Regionální program akcentuje regionální informace, spotřebitelská témata (poradny orientované na běžné

Více

buďte vidět na každém kroku Duben 2015 reklamní služby

buďte vidět na každém kroku Duben 2015 reklamní služby buďte vidět na každém kroku Duben 2015 reklamní služby Chcete, aby vaši reklamu viděly tisíce lidí? uvádíte na trh nové výrobky, Produkty nebo služby? PřiCHÁZíte v PrŮběHu roku se ZaJímavÝmi ProdeJními

Více

10 argumentů pro noviny

10 argumentů pro noviny 10 argumentů pro noviny Frankfurt am Main - leden 2011 Noviny přinášejí důvěryhodné informace, vysokou čtenost a vysoké kvality reklamního zásahu. Tím se noviny stávají ideálním reklamním nosičem. - 1

Více

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU. Český rozhlas SEVER. Oddělení obchodu ČRo

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU. Český rozhlas SEVER. Oddělení obchodu ČRo CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU Český rozhlas SEVER Oddělení obchodu ČRo Platné od 1. 1. 2018 Regionální program akcentuje regionální informace, spotřebitelská témata (poradny orientované na běžné

Více

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI ČESKÝ ROZHLAS OSTRAVA. Oddělení obchodu ČRo

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI ČESKÝ ROZHLAS OSTRAVA. Oddělení obchodu ČRo CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI ČESKÝ ROZHLAS OSTRAVA Platné od 1. 1. 2017 Regionální program akcentuje regionální informace, spotřebitelská témata (poradny orientované na běžné každodenní

Více

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI ČESKÝ ROZHLAS REGION, STŘEDOČESKÝ KRAJ. Oddělení obchodu ČRo

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI ČESKÝ ROZHLAS REGION, STŘEDOČESKÝ KRAJ. Oddělení obchodu ČRo CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU NA STANICI ČESKÝ ROZHLAS REGION, STŘEDOČESKÝ KRAJ Platné od 1. 1. 2017 Regionální program akcentuje regionální informace, spotřebitelská témata (poradny orientované

Více

... VÁŠ KLÍČ K ÚSPĚCHU

... VÁŠ KLÍČ K ÚSPĚCHU ... VÁŠ KLÍČ K ÚSPĚCHU Regionální DENÍK vhodný prostor pro Vaši inzerci Regionální DENÍK je nejčtenějším zpravodajským deníkem v České republice Regionální DENÍK nabízí inzerci za nejvýhodnější cenu (nejnižší

Více

MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi

MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi Projekt: Reg.č.: Operační program: Škola: Tematický okruh: Jméno autora: MO-ME-N-T MOderní MEtody s Novými Technologiemi CZ.1.07/1.5.00/34.0903 Vzdělávání pro konkurenceschopnost Hotelová škola, Vyšší

Více

Vítejte v SocialSprinters Academy

Vítejte v SocialSprinters Academy Vítejte v SocialSprinters Academy Jsem velmi rád, že s Vámi mohu sdílet své zkušenosti. V tomto pracovní sešitu si zrekapitulujeme 7 kroků, které když uděláte, budete schopni vašeho zákazníka dokonale

Více

Reklama nástroj propagace

Reklama nástroj propagace VY_32_INOVACE_MAR_100 Reklama nástroj propagace Ing. Dagmar Novotná Obchodní akademie, Lysá nad Labem, Komenského 1534 Dostupné z www.oalysa.cz. Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR. Období vytvoření:

Více

Televize Seznam. Ivana Navrátilová životní styl. Jiří Kubík publicistika

Televize Seznam. Ivana Navrátilová životní styl. Jiří Kubík publicistika Media kit 1/2018 Ivana Navrátilová životní styl Televize Seznam Televize Seznam denně informuje o nejzásadnějších událostech a přináší aktuality z domova i zahraničí. Věnuje se kauzám, které hýbou českou

Více

OUTDOOR ADVERTISING FOR PREMIUM BRANDS

OUTDOOR ADVERTISING FOR PREMIUM BRANDS OUTDOOR ADVERTISING FOR PREMIUM BRANDS ADTRUCKS základní informace ADTRUCKS kamióny představují nové prémiové outdoorové médium s působností v celé Evropě. Reklamní nosiče zaujmou samotnou velikostí reklamní

Více

Marketingový výzkum 11. Výzkum pro potřeby marketingové komunikace

Marketingový výzkum 11. Výzkum pro potřeby marketingové komunikace Marketingový výzkum 11 Výzkum pro potřeby marketingové komunikace Struktura přednášky Proč realizovat výzkum marketingové komunikace? Příprava výzkumu Přehled typů a metod výzkumu Podstata některých metod

Více

Óčko. Hudbu česky vidět, slyšet!

Óčko. Hudbu česky vidět, slyšet! Óčko Hudbu česky vidět, slyšet! Co je Óčko? zahájení vysílání v roce 2002 výrazná grafika, moderní a svěží styl kompletní redesign stanice mimořádná míra interaktivity ve vysílání facebook stránky Óčka

Více

Jak získat nové a čerstvé adresy? Ing. Miroslav Červenka, Schober Information Group CZ a.s.

Jak získat nové a čerstvé adresy? Ing. Miroslav Červenka, Schober Information Group CZ a.s. Jak získat nové a čerstvé adresy? Ing. Miroslav Červenka, Schober Information Group CZ a.s. Obsah 1 Nové technologie pro získávání adres 2 Listbroking 3 Výběr cílové skupiny - příklad Seite 2 Nové technologie

Více

Název a registrační číslo projektu: Číslo a název oblasti podpory: Realizace projektu: Autor: Období vytváření výukového materiálu: Ročník:

Název a registrační číslo projektu: Číslo a název oblasti podpory: Realizace projektu: Autor: Období vytváření výukového materiálu: Ročník: Název a registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0498 Číslo a název oblasti podpory: 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Realizace projektu: 02. 07. 2012 01. 07. 2014 Autor:

Více

Zakázky jsme schopni realizovat po celé naši krásné vlasti a jsme schopni a ochotni vyrazit i za hranice, vždyť slované jsme všichni.

Zakázky jsme schopni realizovat po celé naši krásné vlasti a jsme schopni a ochotni vyrazit i za hranice, vždyť slované jsme všichni. Dobrá reklama je nedílnou součástí ůspěchu moderních firem. Jsme dobře vybaveni, abychom mohli zrealizovat plnou prezentaci Vaší společnosti. Nabízíme profesionální služby v oblasti reklamy a širokou škálu

Více

Dilo vyžaduje ochranu dle autorského zákona.

Dilo vyžaduje ochranu dle autorského zákona. 02 Metodika a pracovní listy s úkoly pro žáky pro zpracování cvičné marketingové nabídky produktů malého hospodářského dvora v předmětu Marketing pro obor Ekonomika a podnikání Dilo vyžaduje ochranu dle

Více

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU ČESKÝ ROZHLAS LIBEREC

CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU ČESKÝ ROZHLAS LIBEREC CENÍK KLASICKÉ REKLAMY A SPONZORINGU ČESKÝ ROZHLAS LIBEREC Oddělení obchodu ČRo Platné od 1. 1. 2018 Charakter vysílání regionálních stanic Českého rozhlasu odpovídá jejich hlavnímu sloganu Rádio vašeho

Více

Sampling produktů a testerů do balíků e-shopů. Vložení reklamního banneru do newsletterů e-shopů. Pronájem databází poštovních adres e-shopů pro DM

Sampling produktů a testerů do balíků e-shopů. Vložení reklamního banneru do newsletterů e-shopů. Pronájem databází poštovních adres e-shopů pro DM Sampling produktů a testerů do balíků e-shopů Vložení reklamního banneru do newsletterů e-shopů Pronájem databází poštovních adres e-shopů pro DM Vklady do balíků vhodné pro výrobce a distributory FMCG,

Více

Změřte spokojenost zákazníků, kdekoliv a kdykoliv si přejete sledujte a optimalizujte kvalitu služeb

Změřte spokojenost zákazníků, kdekoliv a kdykoliv si přejete sledujte a optimalizujte kvalitu služeb Změřte spokojenost zákazníků, kdekoliv a kdykoliv si přejete sledujte a optimalizujte kvalitu služeb 1 PŘÍMÁ CESTA KE ZPĚTNÉ VAZBĚ ZÁKAZNÍKA Konkrétní otázka pro zákazníka, čtyři tlačítka s emotikony pro

Více

Instore radio research

Instore radio research Instore radio research Instore rádio - studie Během poslední doby začínají marketingoví manageři stále více využívat nové způsoby vysílacích médií. Díky potřebě vynakládat efektivně (cena/oslovení) své

Více

Reklamní strategie, reklamní kampaň. Plánování reklamy

Reklamní strategie, reklamní kampaň. Plánování reklamy Reklamní strategie, reklamní kampaň Plánování reklamy Jak postupovat při přípravě reklamní kampaně 1. Stanovení cílů kampaně CO se očekává? 2. Potvrzení rozpočtu budget - KOLIK se utratí? 3. Stanovení

Více

Jednička na trhu zpravodajských deníků

Jednička na trhu zpravodajských deníků Jednička na trhu zpravodajských deníků PŘEDSTAVENÍ POZICE NA TRHU PROFIL ČTENÁŘE 72 regionálních deníků pod jednou střechou 23 vkládaných týdeníků Regionální zaměření i celostátní možnosti V září roku

Více

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků KAMPANĚ NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků KAMPANĚ NA PORTÁLU SVATBA.CZ Propagujte se efektivně a získejte více zákazníků KAMPANĚ NA PORTÁLU SVATBA.CZ PŘEDSTAVENÍ NAŠEHO PORTÁLU Jsme největší svatební portál s katalogem svatebních dodavatelů v ČR. Naším cílem je usnadnění

Více

Správní poplatek ve výši 5.000,- Kč byl zaplacen na účet číslo /0710 pod variabilním symbolem dne

Správní poplatek ve výši 5.000,- Kč byl zaplacen na účet číslo /0710 pod variabilním symbolem dne Rada pro rozhlasové a televizní vysílání Skřetova 44/6 120 00 Praha 2 V Praze dne 6. 2. 2018 ÚŘAD RADY 1 pro rozhlasové a televizní vysílání Jednoznačný identifikátor 311:.Á6.9.^.S?. DOŠLO DME: - 6 "02"

Více

To vše odděleně! Přitom mají stejný cíl: spokojeného zákazníka.

To vše odděleně! Přitom mají stejný cíl: spokojeného zákazníka. Firmy investují nemalé prostředky do posílení loajality zákazníků, zjišťování jejich spokojenosti a vnímání značky. Další prostředky směřují do výběru a motivace zaměstnanců, tréninků a školení, do průzkumů

Více

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu?

Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Web Management Start Web Management Start Příležitost pro efektivní rozvoj podnikání na internetu. Chcete více poptávek a nové kontakty na zákazníky? Potřebujete zvýšit výkon internetového obchodu? Trápí

Více

Jednička na trhu zpravodajských deníků

Jednička na trhu zpravodajských deníků Jednička na trhu zpravodajských deníků PŘEDSTAVENÍ POZICE NA TRHU PROFIL ČTENÁŘE 71 regionálních deníků pod jednou střechou 23 vkládaných týdeníků Regionální zaměření i celostátní možnosti V září roku

Více

Marketing ve službách

Marketing ve službách Marketing ve službách 1. ročník Učební obor: Kuchař - číšník Propagace = komunikace, jejímž cílem je získat zákazníka a udržet dlouhodobě jeho zájem a pozornost informuje o výrobku nebo službě vytváří

Více

K ATALOG. www.all4bands.cz

K ATALOG. www.all4bands.cz K ATALOG verze 1.4, od 6. 4. 2015 PROMOTÉRSTR VÍ Prodej a propagace písní na platformě StarRizer Umístění písně na mezinárodní platformu StarRizer Propagace prodeje písně ZDARMA Máme licenci k nejrychlejší

Více

5 % 10 % Správa profilu (stránky) na Facebooku. Tři varianty rozsahu správy Facebook účtu, soutěže a další služby: SLEVA SLEVA

5 % 10 % Správa profilu (stránky) na Facebooku. Tři varianty rozsahu správy Facebook účtu, soutěže a další služby: SLEVA SLEVA Správa profilu (stránky) na Facebooku Facebook dnes má téměř každý pravidelný uživatel internetu (nejen) v ČR. Tato sociální síť představuje oblíbené komunikační médium především mezi mladými. Pro podniky,

Více

Přinášíme obsah, který má oproti konkurenčním médiím výrazný časový náskok.

Přinášíme obsah, který má oproti konkurenčním médiím výrazný časový náskok. Představení projektu Internetový deník Borovan.cz je nezávislý ekonomický web zaměřený na zábavní průmysl, média a reklamu. Borovan.cz denně přináší zpravodajství, komentáře ze všech odvětví zábavního

Více

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB

INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB INFORMAČNÍ KATALOG SLUŽEB nabídka spolupráce Vážení přátelé! Dovolte mi, oslovit Vás s naší nabídkou na spolupráci při budování unikátního integrovaného systému, obsluhujícího pracovní trh DOBRÝ FLEK.

Více

PŘÍPADOVÁ STUDIE KROON

PŘÍPADOVÁ STUDIE KROON PŘÍPADOVÁ STUDIE KROON E-shopové řešení na míru KROON Nový e-shop propojený s informačním systémem Pohoda, plně automatizovaný a bez nutnosti lidského zásahu Zadavatel: Doba vzájemné spolupráce: Realizace:

Více

NECHTE SE INSPIROVAT

NECHTE SE INSPIROVAT NECHTE SE INSPIROVAT náš PŘÍBĚH úspěch miluje pokoru... JSME ryze rodinná firma, která již více jak 20 let zajišťuje komplexní servis propagačních předmětů, které pomáhají firmám a jejich značkám být lépe

Více

studio jopixel Jopixel s.r.o. Grussova 828/10 Praha 5 15200 info@jopixel.cz +420 731 269 883 www.jopixel.cz

studio jopixel Jopixel s.r.o. Grussova 828/10 Praha 5 15200 info@jopixel.cz +420 731 269 883 www.jopixel.cz studio 0 jopixel Jopixel s.r.o. Grussova 828/10 Praha 5 15200 info@jopixel.cz +420 731 269 883 www.jopixel.cz 02 CM 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 JOPIXEL POHLÍŽÍ NA SVÉ SLUŽBY JAKO

Více

Na co je Retarget? Jak Retarget využít?

Na co je Retarget? Jak Retarget využít? retarget manuál Retarget je službou kontextové reklamní sítě Etarget. Na rozdíl od klasické kontextové reklamy cílí na lidi, kteří navštíví Váš web. To znamená, že již mají základní znalost Vašich produktů

Více

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu festival 100% INTEGRACE 14.-16.3.2014 Ing. Michal Crhonek koordinátor festivalu tanecahandicap@gmail.com michal@michalcrhonek.cz tel: +420 603 284 760 www.tanecahandicap.cz O CO JDE? Projekt Tanec a handicap

Více

TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI. Reklama na internetu

TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI. Reklama na internetu ČESKÁ ZEMĚDĚLSKÁ UNIVERZITA V PRAZE Provozně ekonomická fakulta Katedra informačních systémů TEZE K DIPLOMOVÉ PRÁCI Reklama na internetu Vedoucí práce: Ing. Jarolímek Praha, 2005 Internet jako nejmladší

Více

Nová a jedinečná online prodejní platforma je zde! Crowd shopping!

Nová a jedinečná online prodejní platforma je zde! Crowd shopping! spojujeme zákazníky, snižujeme ceny Všichni známe zlaté pravidlo: Kupujte ve velkém a získejte výhodnější cenu. Převedli jsme tento koncept do online prodeje a motivujeme ostatní sířit přes sociální sítě!

Více

MARKETING ZUZANA KUPKOVÁ

MARKETING ZUZANA KUPKOVÁ MARKETING ZUZANA KUPKOVÁ PROČ SE ZABÝVAT MARKETINGEM? Firmy musí hledat nové trhy a nového zákazníka Hledat nové přístupy k zákazníkovi tj. marketingové nové přístupy Neustále zdokonalovat marketingové

Více

VELETRH: ÚČINNÝ MARKETINGOVÝ a OBCHODNÍ NÁSTROJ

VELETRH: ÚČINNÝ MARKETINGOVÝ a OBCHODNÍ NÁSTROJ VELETRH: ÚČINNÝ MARKETINGOVÝ a OBCHODNÍ NÁSTROJ Jaroslav Bílek, strategický marketing Veletrhy Brno, a.s., 2010 Cíle marketingové kampaně 2 Jaký bývá cíl marketingových kampaní v době krize? Zákazníci

Více

MISS ACADEMIA 2006 N NABÍDKA PARTNER M PRO ROK 2006

MISS ACADEMIA 2006 N NABÍDKA PARTNER M PRO ROK 2006 Vážení přátelé, Dne 5. dubna 2006 pořádají studenti Fakulty multimediálních komunikací (FMK) Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně již desátý ročník soutěže MISS ACADEMIA, ve které bude zvolena nej vysokoškolačka

Více

Media Bohemia. Představení Media Bohemia. Rádia 37 stanic 60 licencí. Vysílací infrastruktura. Nahrávací a dabingové studio.

Media Bohemia. Představení Media Bohemia. Rádia 37 stanic 60 licencí. Vysílací infrastruktura. Nahrávací a dabingové studio. KKTS Plzeň 2019 Představení Media Bohemia Rádia 37 stanic 60 licencí Vysílací infrastruktura Hitrádia, Blaník, Fajn radio, Rock Radio studia, vysílače, softwary Rádiová reklama Radiohouse+MMS Reklamní

Více

grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz

grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz rebel art Adresa: Kozí strana 791/18A Střelice, 664 47 Telefon: +420 534 009 212 Mail: info@rebelart.cz Poskytujeme služby od kreativního uvažování a plánování,

Více

Marketingová komunikace organizace

Marketingová komunikace organizace Zadání projektu pro finále soutěže pro téma Marketingová komunikace organizace Stručná charakteristika řešeného problému Helvetia College je vysoká škola, která má své kořeny ve Švýcarsku. V ČR začíná

Více

Motion_ Driven by Engineers

Motion_ Driven by Engineers www.tat.cz Motion_ Driven by Engineers Motion_ Driven by Engineers Pohonová technika Dopravní a systémová technika Jednotlivé komponenty Kompetentní servis Dopravní technika Ochranné systémy Široká nabídka

Více

Servis rohoží. Etalon vzhledu a čistoty

Servis rohoží. Etalon vzhledu a čistoty Servis rohoží Etalon vzhledu a čistoty Silný a kompetentní profesionální servis textilií Lindström je finská společnost založená v roce 1848. Díky průběžné a dlouhodobé vývojové práci se naše společnost

Více

Marketingový plán pro B2B

Marketingový plán pro B2B Marketingový plán pro B2B ZDARMA od desinners.cz Úvod do vyplnění plánu Nyní máte k dispozici vzor marketingového plánu B2B. Tady je pár rad, jak plán vyplnit. Přejeme hodně úspěchů! 1. Nesnažte se vyplnit

Více

REKLAMNÍ MÉDIA. Reklamní média. Š11_S2_10_Reklamní média Datum 30. 4. 2013

REKLAMNÍ MÉDIA. Reklamní média. Š11_S2_10_Reklamní média Datum 30. 4. 2013 REKLAMNÍ MÉDIA Autor Mgr. Františka Vyškovská Anotace Inovovaný výukový materiál slouží k samostatné práci žáků, lze jej využít jako podklad k projektovému vyučování nebo jako domácí úkol Očekávaný přínos

Více

grafické portfolio rebel art

grafické portfolio rebel art grafické portfolio rebel art www.rebelart.cz rebel art Adresa: Kozí strana 791/18A Střelice, 664 47 Telefon: +420 534 009 212 Mail: info@rebelart.cz Poskytujeme služby od kreativního uvažování a plánování,

Více

Rodinné firmy. Výzkum pro AMSP ČR. Červen 2013

Rodinné firmy. Výzkum pro AMSP ČR. Červen 2013 Rodinné firmy Výzkum pro AMSP ČR Červen 2013 Marketingové pozadí a cíle výzkumu Marketingové pozadí Asociace malých a středních podniků a živnostníků ČR sdružuje na otevřené, nepolitické platformě malé

Více

Instore propagace v drogeriích TETA

Instore propagace v drogeriích TETA Instore propagace v drogeriích TETA Charakteristika naší agentury Visual Impact (VI) je specializovanou agenturou, která se zaměřuje na reklamní média v místě prodeje. Orientujeme se na pronájem a produkci

Více

PROČ REKLAMA NA UNIUM.CZ?

PROČ REKLAMA NA UNIUM.CZ? PROČ REKLAMA NA UNIUM.CZ? ZAMIŘTE NA CÍL Portál unium.cz navštěvují jen studenti. Můžete perfektně zacílit na tuto skupinu internetových uživatelů a zvýšit tak několikanásobně efektivitu Vaší reklamní

Více

Fiktivní firma. Žáci získají znalosti, jak prezentovat firmu na veřejnosti. Na konci prezentace je úkol, se kterým žáci samostatně pracují.

Fiktivní firma. Žáci získají znalosti, jak prezentovat firmu na veřejnosti. Na konci prezentace je úkol, se kterým žáci samostatně pracují. Název a registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0498 Číslo a název oblasti podpory: 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách Realizace projektu: 02. 07. 2012 01. 07. 2014 Autor:

Více

Jak by se Vám líbilo mít svou akci jedinečnou a bez starostí?

Jak by se Vám líbilo mít svou akci jedinečnou a bez starostí? 1 Jak by se Vám líbilo mít svou akci jedinečnou a bez starostí? NABÍDKA SLUŽEB A EVENTŮ NA MÍRU DLE VAŠICH PŘEDSTAV Vytvoříme pro Vás módní přehlídku či akci, dle Vašich představ. Dbáme na to, aby každá

Více

ČVUT FEL K 316. Marketing KOMUNIKAČNÍ POLITIKA. Tomek - Vávrová

ČVUT FEL K 316. Marketing KOMUNIKAČNÍ POLITIKA. Tomek - Vávrová KOMUNIKAČNÍ POLITIKA @ Prvky komunikačního procesu Odesílatel Kódování ZPRÁVA Dekódování Příjemce Médium ŠUM Zpětná vazba Odpověď 2 Prvky komunikačního procesu KDO? (podnik, komunikátor) CO? (poselství)

Více

PRÉMIOVÉ OBALY RUMAKO. case study společnosti LOGIK, s.r.o.

PRÉMIOVÉ OBALY RUMAKO. case study společnosti LOGIK, s.r.o. PRÉMIOVÉ OBALY RUMAKO case study společnosti LOGIK, s.r.o. OBSAH CHTĚJTE VÍC OD SVÉ TISKÁRNY KLIENT 4 OBAL PRODÁVÁ 6 TISK A FINISHING 10 NEJEN VÝROBA 11 KONTAKTY 12 Než začnete jednat, naslouchejte. Předtím

Více

1. Video vládne internetu

1. Video vládne internetu 1. Video vládne internetu V roce 2019 bude video představovat 80 % provozu internetu. Minimálně 1 týdně sleduje video 78 % lidí. Sdílí, nebo přeposílá video 88 % zákazníků. Měsíčně navštíví český YouTube

Více

HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER

HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER HI-TECH MEDIA SOLUTIONS PROVIDER STAND-BY Europe představuje: VELKOFORMÁTOVÉ LED OBRAZOVKY MULTIMEDIÁLNÍ LCD KIOSKY VELKOFORMÁTOVÉ LED OBRAZOVKY BUDOUCNOST VENKOVNÍ REKLAMY

Více

Češi a reklama únor partneři: ppm factum research

Češi a reklama únor partneři: ppm factum research Češi a reklama 2013 únor 2013 partneři: ppm factum research Historie a metodika Ve spolupráci s Českou marketingovou společností (ČMS), POPAI Central Europe, Brno International Business School (BIBS) a

Více

8 KROKŮ JAK ZÍSKAT FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY

8 KROKŮ JAK ZÍSKAT FIREMNÍ ZÁKAZNÍKY NOVINKA 8kr okůj a kz í s ka t fir e mní z á ka z ní ky J e dnoduc hýnávodkr okz akr oke m Pr ů v o d c ep r ov š e c h n y, k d oc h t ě j í z í s k a t n o v éz a k á z k yuf i r e m ING. PAVEL HRDLIČKA

Více

Váš marketing na Facebooku. powered by

Váš marketing na Facebooku. powered by Váš marketing na Facebooku powered by Základní info o Facebooku Facebook Internetová sociální síť, ve které uživatelé komunikují a sdílejí obsah prostřednictvím svých profilů Celosvětově více než 400 milionů

Více

KOMUNIKACE PRODUKTŮ EKOLOGICKÉHO ZEMĚDĚLSTVÍ

KOMUNIKACE PRODUKTŮ EKOLOGICKÉHO ZEMĚDĚLSTVÍ KOMUNIKACE PRODUKTŮ EKOLOGICKÉHO ZEMĚDĚLSTVÍ Obsah 1. Výchozí situace 2. Komunikační strategie a) Cílová skupina b) Cíle c) Hlavní sdělení 3. Kreativní řešení 4. Nástroje 1. Media 2. Cílená komunikace

Více

Teleshopping v televizi SPORT 5

Teleshopping v televizi SPORT 5 Teleshopping v televizi SPORT 5 OBSAH 1. Představení televize SPORT 5 2. Vysvětlení pojmu teleshopping 3. Výhody teleshoppingu 4. Teleshopping v televizi SPORT 5 5. Možnosti prezentace klienta 6. Ceník

Více

Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ

Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ Zviditelněte svou značku a získejte více zákazníků MOŽNOSTI PREZENTACE NA PORTÁLU SVATBA.CZ NABÍDKA REKLAMNÍHO PROSTORU NEOČEKÁVANÝ PŘÍSTUP Portál Svatba.cz vyniká především v přístupu ke svému inzerentovi.

Více

Jednotná firemní identita A jak zvolit správné sdělení pro klienty

Jednotná firemní identita A jak zvolit správné sdělení pro klienty Jednotná firemní identita A jak zvolit správné sdělení pro klienty Mgr. Bohdana Rambousková Agenda Jednotná firemní identita Její základní prvky logo, vizitky, email, web Jasné sdělení Media plán Jednotná

Více

PŘEMÝŠLELI JSTE NĚKDY O TOM, ŽE BYSTE SI OTEVŘELI VLASTNÍ OBCHOD, ALE NÁKLADY JSOU PRO VÁS PŘÍLIŠ VYSOKÉ?

PŘEMÝŠLELI JSTE NĚKDY O TOM, ŽE BYSTE SI OTEVŘELI VLASTNÍ OBCHOD, ALE NÁKLADY JSOU PRO VÁS PŘÍLIŠ VYSOKÉ? PŘEMÝŠLELI JSTE NĚKDY O TOM, ŽE BYSTE SI OTEVŘELI VLASTNÍ OBCHOD, ALE NÁKLADY JSOU PRO VÁS PŘÍLIŠ VYSOKÉ? Otevřete si svůj pop up v nejlukrativnější předvánoční období spolu s projektem MINT: Pop Up Hall

Více

3 KAMPANĚ. Která z nich je pro vás ta pravá?

3 KAMPANĚ. Která z nich je pro vás ta pravá? 3 KAMPANĚ Která z nich je pro vás ta pravá? Výzkum ohledně programování alternativních narativů a kontranarativů ukazuje, že řada kampaní není nastavena tak, aby zasáhla konkrétní cílové publikum a změnila

Více

Marketingová komunikace v kultuře. Ing. Lukáš Gottwald lukas@gottwald.cz

Marketingová komunikace v kultuře. Ing. Lukáš Gottwald lukas@gottwald.cz Marketingová komunikace v kultuře Ing. Lukáš Gottwald lukas@gottwald.cz Osnova Co je to marketingová komunikace Reklama Reklamní kampaň kulturní akce PR Public Relations pro kulturní akce Direct Marketing

Více

Politická reklama. pol 510 7/4/16. Miloš Gregor.

Politická reklama. pol 510 7/4/16. Miloš Gregor. Politická reklama pol 510 7/4/16 Miloš Gregor obsah hodiny definice (velmi) stručná historie cíle politické reklamy druhy a typy reklamy tvorba a analýza politické reklamy předvolební spoty českých stran

Více

PŘÍPADOVÁ STUDIE OKAY S.R.O.

PŘÍPADOVÁ STUDIE OKAY S.R.O. PŘÍPADOVÁ STUDIE OKAY S.R.O. Společnost OKAY s.r.o. se od svého založení v roce 1994 stala jednou z nejúspěšnějších společností na trhu s elektronikou. Kromě e-shopu vlastní největší síť prodejen elektra

Více

Bon Art Music, SE Reklamní a produkční společnost

Bon Art Music, SE Reklamní a produkční společnost Bon Art Music, SE Reklamní a produkční společnost www.bonart.cz Profil společnosti Jsme reklamní a produkční společnost. Naším hlavním posláním je realizovat a uvádět do života představy a záměry našich

Více

O PORTÁLU OCTAVIACLUB.CZ

O PORTÁLU OCTAVIACLUB.CZ REKLAMA NA SPRÁVNÉ ADRESE.............................................................................. Propagujte své zboží a služby na správném místě. U nás budete vidět. Octavia Club je ideální místo

Více

MEDIA CLUB, s.r.o. / pobočka Říčanská 3, Praha 10, /

MEDIA CLUB, s.r.o. / pobočka Říčanská 3, Praha 10, / MEDIA CLUB, s.r.o. / pobočka Říčanská 3, Praha 10, 101 00 / www. Co je PLAYBOY WEEK Výhodné nákupy s extrémními slevami, které přináší legendární značka nejen pánského magazínu. Pro koho je PLAYBOY WEEK

Více

Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3-4

Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3-4 Květen 2011 Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3-4 HelpTour - Agentura pro rozvoj cestovního ruchu Projekt Prezentace a propagace církevních památek a kulturně-historického

Více

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Regionální zastoupení Náš závazek ve 30 zemích Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek po celém světě. Toto vyjádření je podpořeno - ve více než 50 pobočkách

Více

Volkswagen Fleet Service. Vaše flotila ví, kam se vydat.

Volkswagen Fleet Service. Vaše flotila ví, kam se vydat. Vaše flotila ví, kam se vydat. Nastupte a profitujte díky výhodným podmínkám. Exkluzivní servis s exkluzivními výhodami. Porsche Praha-Smíchov 150 00 Praha 5 Otevírací doba Po Pá 07:00 19:00 So 09:00 13:00

Více

Placená reklama ve vyhledávačích

Placená reklama ve vyhledávačích Placená reklama ve vyhledávačích Markéta Valentová Obsah workshopu: PPC systémy obecně Úspora č.1: Jak si vybrat nejlepšího zákazníka Úspora č.2: Jak nastavit kampaň, aby vydělávala, ne utrácela Úspora

Více

PRO TEBE. mladé plody rostou na starých stromech. Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče.

PRO TEBE. mladé plody rostou na starých stromech. Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče. mladé plody rostou na starých stromech Budoucnost dětí pomáhají vytvářet jejich rodiče. Ale kdo tvoří budoucnost těch osamělých, které rodiče nemají? Nebo těch, které rodiče opustili, ať z vlastní vůle

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropským fondem pro regionální rozvoj a Pardubickým krajem

Tento projekt je spolufinancován Evropským fondem pro regionální rozvoj a Pardubickým krajem Partnerství pro rozvoj cestovního ruchu na území Pardubického kraje Základní informace o významu a aktivitách nově vznikající Destinační společnosti Východní Čechy Tento projekt je spolufinancován Evropským

Více

JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU A DALŠÍCH SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH

JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU A DALŠÍCH SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH EDICE 2013 J a ks epr os a di t nafa c e booku adal š í c hs oc i ál ní c hs í t í c h Pr ů v o d c ep r ov š e c h n y, k d oc h t ě j í u s p ě t n e j e nn afa c e b o o k u JAK SE PROSADIT NA FACEBOOKU

Více

OBÁLKA účinný nástroj komunikace

OBÁLKA účinný nástroj komunikace jako OBÁLKA účinný Podívejte se na obálku z pohledu příjemce a jak ji vnímá. Pochopíte její sílu a možnosti. Říká:»Existuji. Jsem.«OBÁLKA... je základní firemní tiskovina Obálka s logem patří mezi základní

Více

KAČ OMUNI /K AGENTURA

KAČ OMUNI /K AGENTURA KOMUNIKAČ AGENTURA Kdo jsme Jsme všestranná komunikační agentura s širokým portfoliem služeb, které realizuje tým odborníků s dlouholetou praxí v oblasti vývoje komunikační strategie na trhu B2B i B2C.

Více

VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA EKONOMICKÁ FAKULTA. Produkční plán

VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA EKONOMICKÁ FAKULTA. Produkční plán VYSOKÁ ŠKOLA BÁŇSKÁ TECHNICKÁ UNIVERZITA OSTRAVA EKONOMICKÁ FAKULTA Produkční plán Seminární práce z předmětu Tvorba internetových stránek Vypracovala: Veronika Šarajová (Sar0016, EB2EKZ01) Ostrava 2012

Více

Vážení zákazníci, Katalog NOMIland 2013/2014. Nejširší nabídka produktů a služeb za VÝHODNÉ CENY na jednom místě! KLUB NOMILAND

Vážení zákazníci, Katalog NOMIland 2013/2014. Nejširší nabídka produktů a služeb za VÝHODNÉ CENY na jednom místě! KLUB NOMILAND Vážení zákazníci, Představujeme Vám nový, ještě horký Katalog JARO - LÉTO 2014. V tomto katalogu naleznete produkty, které jsou Vám již dobře známé a oblíbené, ale také úplné NOVINKY, se kterými Vás chceme

Více

vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz

vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz vinegret.cz / 2015 Možnosti propagace na portálu Vinegret.cz Co je Vinegret.cz Vinegret.cz je mladý portál, který přináší různorodé informace o České republice v ruském jazyce. Našimi čtenáři jsou cizinci

Více

nejposlouchanější rádio jednoho dne poslouchá více než jeden milión posluchačů. Alespoň jednou týdně si ho naladí téměř dva miliony posluchačů.

nejposlouchanější rádio jednoho dne poslouchá více než jeden milión posluchačů. Alespoň jednou týdně si ho naladí téměř dva miliony posluchačů. Jsme nejposlouchanější rádio v České republice, které během jednoho dne poslouchá více než jeden milión posluchačů. Alespoň jednou týdně si ho naladí téměř dva miliony posluchačů. Jsme nejposlouchanější

Více

IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny. Zakázka. Předmět zakázky. Co víme o pěstounech.

IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny. Zakázka. Předmět zakázky. Co víme o pěstounech. IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti a rodiny Osvětová a náborová kampaň pro náhradní rodinnou péči IP Systémová podpora procesů transformace systému péče o ohrožené děti

Více

AKTUÁLNÍ NOVINKY v nabídce Veletržní reklamy pro vystavovatele

AKTUÁLNÍ NOVINKY v nabídce Veletržní reklamy pro vystavovatele Veletrhy Brno, a.s., Výstaviště 405/1, 603 00 Brno AKTUÁLNÍ NOVINKY v nabídce Veletržní reklamy pro vystavovatele reklama@bvv.cz 2 Internetová reklama na webu BVV.CZ EXKLUZIVNÍ REKLAMNÍ POZICE Reklama

Více

Slánské infocentrum obhájilo loňským 100 % v mystery shoppingu

Slánské infocentrum obhájilo loňským 100 % v mystery shoppingu Tisková zpráva Slánské infocentrum obhájilo loňským 100 % v mystery shoppingu Slaný, 7. 10. 2013 Agentura CzechTourism a profesní organizace turistických informačních center A.T.I.C. ČR po roce znovu provedla

Více

NABÍDKA PRO PARTNERY

NABÍDKA PRO PARTNERY NABÍDKA PRO PARTNERY HODNOTY KLUBU Rokytnický fotbal má za sebou více než šedesátiletou historii. Pro řadu lidí se za tu dobu stal neoddělitelnou součástí života ve městě. Všichni členové pracují pro klub

Více